Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ν. 3863/2010. Δημοσιεύθηκε ο νόμος για το ασφαλιστικό

Ν. 3863/2010. Δημοσιεύθηκε ο νόμος για το ασφαλιστικό


Δημοσιεύθηκε ο νόμος 3863/2010 (ΦΕΚ Α' 115), που φέρνει τα πάνω κάτω στο Ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις. Κατεβάστε τον από τη βιβλιοθήκη του ταχαλια, εδώ

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/07/38632010.html#ixzz0uQ0FeGdS

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Σ.Α: Φοβερή η επιτυχία του Πρωθυπουργού μας να επισκεφτεί πρώτος το κράτος του Ισραήλ και να το αναγνωρίσει και επίσημα. Σαν γνήσιος ανθρωπιστής και δημοκράτης ο Παπανδρέου πήγε στο εβραϊκό κράτος για να επιβραβεύση την γενοκτονία των Παλαιστινίων απο τους συμπατριώτες του.
Ολοι όσοι ψήφισαν τον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ιδιαίτερα περήφανοι για τις επιλογές τους αφού όπως αποδεικνύεται το ΠΑΣΟΚ είναι ένα ιδιαιτέρως "ανθρωπιστικό" και "δημοκρατικό" κόμμα.


Η διήμερη επίσκεψη στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η επίσκεψη είναι η πρώτη που πραγματοποιεί πρωθυπουργός της Ελλάδας από την αναγνώριση του Ισραήλ μέχρι και σήμερα και ο τοπικός Τύπος αποδίδει σε αυτήν ιδιαίτερη βαρύτητα.



Στα θέματα τα οποία θα συζητηθούν περιλαμβάνονται η κατάσταση στη Γάζα και η εξεύρεση μιας οριστικής και βιώσιμης λύσης στο ανθρωπιστικό πρόβλημα, το Παλαιστινιακό, οι προοπτικές που δημιουργούν οι έμμεσες διαπραγματεύσεις και η πιθανότητα για απευθείας διάλογο μεταξύ των δυο πλευρών, η κατάσταση στο Λίβανο και το γενικότερο κλίμα στη Μέση Ανατολή.

Σε ό,τι αφορά τα διμερή, Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι αναλυτές εκτιμούν ότι η Αθήνα επιχειρεί σαφώς να αναβαθμίσει το ρόλο της στην περιοχή.

Η αναβάθμιση των σχέσεων με το Τελ Αβίβ και ένας πιο ενεργός ρόλος από ελληνικής πλευράς σε επίπεδο ανάληψης προτωβουλιών για το Παλαιστινιακό, με συνδυασμένες προσπάθειες και μέσα από διεθνή φόρα, είναι κάτι στο οποίο αναμένεται να δοθεί βαρύτητα από τον κ. Γ.Παπανδρέου.

Ο αναπληρωτής υπουργός των Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δρούτσας και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Γιώργος Πεταλωτής συμμετέχουν στην αποστολή, η οποία στις 17:00 το απόγευμα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο του Ισραήλ κ. Σιμόν Πέρες στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αμέσως μετά ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το ναό της Αναστάσεως στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ και στη συνέχεια θα γίνει δεκτός από τον Προκαθήμενο της Σιωνίτιδας Εκκλησίας, Πατριάρχη Θεόφιλο ΙΙΙ.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα ολοκληρωθεί με τη συνάντηση με ελληνικής καταγωγής ισραηλινούς πολίτες, επιζήσαντες του "Ολοκαυτώματος".

Στη διάρκεια της αυριανής ημέρας ο Ελληνας πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Μουσείο του Ολοκαυτώματος, θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος και θα παραθέσει επίσημο γεύμα προς τιμήν του Ελληνα ομολόγου του, ενώ θα κλείσει τον κύκλο των επαφών του στο Ισραήλ, συναντώντας τον υπουργό των Εξωτερικών κ. `Αβιγκντορ Λίμπερμαν καθώς και την αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Τζίπι Λίβνι.

Στα Παλαιστινικά Εδάφη και πιο συγκεκριμένα στη Ραμάλα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απόδοση τιμών στο Μαυσωλείο του Γιάσερ Αραφάτ και συνάντηση με τον ομόλογό του της Παλαιστινιακής Αρχής πρωθυπουργό κ. Σαλάμ Φαγιάντ. Αμέσως μετά θα παρατεθεί επίσημο δείπνο από τον Παλαιστίνιο πρόεδρο κ. Μαχμούντ Αμπάς στο κτίριο της Μουκάταα.

http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/38915.html

Όπλο μικροκυμάτων σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν οι Αμερικανοί στο Αφγανιστάν

Όπλο μικροκυμάτων σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν οι Αμερικανοί στο Αφγανιστάν

Ουάσινγκτον

'Ένα καινούργιο όπλο μικροκυμάτων, σχεδιασμένο να απωθεί τον εχθρό δημιουργώντας ένα αφόρητο αλλά ακίνδυνο αίσθημα καψίματος στο δέρμα, βρίσκεται πλέον στη διάθεση των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν.

Το Σύστημα Ενεργού Άρνησης ή ADS είναι ένα από τα νεότερα «μη θανατηφόρα όπλα» που αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια για λογαριασμό του αμερικανικού Πενταγώνου.

Εκπέμπει μια αόρατη δέσμη που λειτουργεί όπως οι φούρνοι μικροκυμάτων και θερμαίνει τα μόρια νερού σε απόσταση έως και 500 μέτρων.

Εικόνα

Τα μικροκύματα του ADS δημιουργούν έτσι μια αφόρητη αίσθηση καύσου, δεν προκαλούν όμως έγκαυμα καθώς δεν διεισδύουν στο δέρμα σε βάθος άνω του μισού χιλιοστού και δεν αυξάνουν τη θερμοκρασία πάνω από τους 50 βαθμούς Κελσίου.

Το όπλο έχει δοκιμαστεί 11।000 φορές σε 700 εθελοντές, ανάμεσά τους και δημοσιογράφοι. Κανείς δεν υπέστη μόνιμες βλάβες, όλοι όμως αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν για να γλιτώσουν τον πόνο, και πολλοί δεν κρατήθηκαν και άρχισαν να ουρλιάζουν.

Όπως αναφέρει την Παρασκευή το BBC, εκπρόσωπος του αμερικανικού στρατού επιβεβαίωσε ότι το όπλο βρίσκεται στο Αφγανιστάν, διευκρίνισε όμως ότι ακόμα δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για τη χρήση του.

Το ADS αναπτύχθηκε από την Κοινή Διεύθυνση Μη Θανατηφόρων Όπλων του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, σε συνεργασία με την εταιρεία οπλικών συστημάτων Raytheon.

[Raytheon ("light of/from the gods"=φως των/από τους θεούς)] http://en.wikipedia.org/wiki/Raytheon

Αναπτύχθηκε κυρίως για τον έλεγχο του πλήθους σε διαδηλώσεις, για σταθμούς ελέγχου σε δρόμους και σε λιμάνια, καθώς και για στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.
Ο ορθογώνιος πομπός της ακτίνας είναι σχεδιασμένος για εγκατάσταση πάνω σε οχήματα Humvee

Πυγή

Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΙΡΛΑΝΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ



Η υποδοχη που ειχαι ο κυριος που....ας γιος κ.Ροκφελερ απο τους ιρλανδους που τον ξεφτυλισανε λεγωντας του οτι η νεα ταξη πραγματων δεν θα ερθει ποτε ,ο ανθρωπος που χρηματοδοτησε ενα παγκοσμιο πολεμο χρηματοδωτοντας το κομα του Χιτλερ με ολο το συναφι των τραπεζικων καρτελ της εποχης ωστε οι πιο αδυναμες χωρες να υποταχθουν σε δανεια μετα τον πολεμο απο αμερικανικες τραπεζες ελεγχομενες απο τον κυριο και την ξεφτυλισμενη οικογενεια του και ολοκληρο τον σιωνισμο.

Το πρώτο γραπτό κείμενο στην Ευρώπη

Το πρώτο γραπτό κείμενο στην Ευρώπη

Το πρώτο γραπτό κείμενο στην Ευρώπη - Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου του Δισπηλιού

που ήρθε στο φως το 1994, λόγω του ότι η ξύλινη επιγραφή ...καταστράφηκε.



Το περίεργο είναι πως 7. 258 χρόνια περίμενε η ...επιγραφή για να τη δει ο κ. καθηγητής και μόλις την είδε ...κονιορτοποιήθηκε.

Είναι εμφανές πως η όποια επίσημη δημοσίευσή της θα ανέτρεπε όλο το ...ιστορικό σκηνικό περί ανακάλυψης της γραφής, της αποτύπωσης της έναρθρης φωνής του ανθρώπου με γράμματα (και όχι με ιδεογράμματα) και μάλιστα στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, στο γεωγραφικό χώρο της Ευρώπης...

Θα ανατρέπονταν δηλαδή η θεωρία πως οι Έλληνες- όπως μας διδάσκουν- έλαβαν και αυτοί, το φως εξ ...ανατολάς ( από βαβυλώνιους, σουμέριους, φοίνικες κλπ. !!) και θα έπρεπε να καλύψουν το μεγάλο κενό των τεσσάρων χιλιάδων χρόνων, όταν δηλαδή, οι ανατολικοί λαοί εκφράζονταν με ιδεογράμματα, οι Έλληνες έγραφαν με συλλαβές όπως σήμερα... Είναι καταφανές ότι αυτό δηλώνει πρώιμο στάδιο σκέψης και πολιτισμού.

Σύμφωνα με τη σημερινή θεωρία - αυτή που διδάσκεται και στα ελληνικά σχολεία - οι Έλληνες έμαθαν γραφή περί το 800 π.Χ. από τους ...Φοίνικες.

Εκείνο που δεν μπορούν να μας εξηγήσουν πως είναι δυνατόν η ελληνική γλώσσα να έχει 800.000 λήμματα, πρώτη γλώσσα στον πλανήτη, όταν η αμέσως επόμενη έχει 250.000 λήμματα.

Πως είναι δυνατόν να γράφηκαν τα Ομηρικά έπη περί το 800 π.Χ. όταν δηλαδή έμαθαν να γράφουν οι Έλληνες; Παρουσιάστηκαν ξαφνικά οι αρχαίοι Έλληνες στο ιστορικό προσκήνιο τον 8ο αιώνα π.Χ., με γλώσσα εκατοντάδων χιλιάδων λημμάτων, που για να δημιουργηθεί απαιτείται γλωσσική προϊστορία τουλάχιστον 10.000 ετών (σύμφωνα με επίσημη αμερικανική γλωσσολογική έκθεση).

Η αγγλική γλώσσα είναι 1.600 ετών και έχει 48% ελληνικές λέξεις με σύνολο λημμάτων 240.000. Η γερμανική είναι 1.700 ετών και έχει 250.000 λήμματα με ελληνικές λέξεις 46%.
Η ομηρική γλώσσα τι ηλικία έχει;

Έμαθαν να γράφουν οι Έλληνες από τους ανατολικούς λαούς και ξαφνικά έγραψαν τα ομηρικά έπη που έχουν ιστορικό βάθος τριών χιλιάδων ετών;

Τι είναι αυτό που φοβίζει τους ιστορικούς; Μήπως γιατί δεν χάθηκαν στη σκόνη της ιστορίας και οι Έλληνες όπως οι Χαναναίοι, οι Σουμέριοι, οι Βαβυλώνιοι, οι Φοίνικες κλπ.; Μήπως η αλήθεια, η πραγματικότητα, αποτελεί εμπόδιο και φόβος στα σχέδια κάποιων ‘εκλεκτών’ που επιδιώκουν την τύφλωση των λαών; -
Τι γράφει το δημοσίευμα πριν δεκαπέντε χρόνια :



Το παλιότερο οργανωμένο γραπτό κείμενο που βρέθηκε στη γη της Ευρώπης και χρονολογείται πριν από 7.254 χρόνια(!) από σήμερα αποκαλύφθηκε στη λίμνη της Καστοριάς.Το παλιότερο οργανωμένο γραπτό κείμενο που βρέθηκε στη γη της Ευρώπης και χρονολογείται πριν από 7.254 χρόνια(!) από σήμερα αποκαλύφθηκε στη λίμνη της Καστοριάς.

Είναι μια ξύλινη πινακίδα με άγνωστο μήνυμα χαραγμένο από ένα νεολιθικό ψαρά ή έμπορο λιμνιαίου προϊστορικού οικισμού στο Δισπηλιό Καστοριάς, γραμμένο δύο χιλιάδες χρόνια πριν από τα γραπτά ευρήματα των Σουμερίων και τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν από τις κρητομυκηναϊκές πήλινες πινακίδες της γραμμικής γραφής.

Τη συγκλονιστική ανακοίνωση έκανε χθες στη διάρκεια του αρχαιολογικού συνεδρίου για το φετινό ανασκαφικό έργο στη Βόρεια Ελλάδα ο καθηγητής της Προϊστορικής Αρχαιολογίας στο ΑΠΘ κ. Γιώργος Χουρμουζιάδης, που αποκάλυψε το ντοκουμέντο στη διάρκεια ανασκαφικής έρευνας το περασμένο καλοκαίρι.

Η ξύλινη πινακίδα με την επιγραφή χρονολογήθηκε επακριβώς με τη μέθοδο του άνθρακα-14 στον «Δημόκριτο» στο 5260 (!) π.Χ., δηλαδή στο τέλος της μέσης νεολιθικής περιόδου.

Ο κ. Χουρμουζιάδης με επιστημονικά επιχειρήματα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα χαράγματα της επιγραφής, που είναι οργανωμένα σε στίχους, δεν πρέπει να είναι διακοσμητικά, αλλά «γράμματα» που μπορούν να ενταχθούν στο σύστημα της παλαιοευρωπαϊκής γραφής και μάλιστα στην πρώιμη φάση της.

«Είναι το μοναδικό έγγραφο-εύρημα όπου τα σήματα του δεν έχουν ιδεογραφικό χαρακτήρα (με μορφές ανθρώπων, ζώων, του ήλιου κ.ά.) και παρουσιάζουν προχωρημένο χαρακτήρα αφαίρεσης, άρα είναι προϊόν διανοητικής επεξεργασίας», είπε ο κ. Χουρμουζιάδης. Η ανακοίνωση του μοναδικού προϊστορικού ευρήματος εντυπωσίασε τους αρχαιολόγους-συνέδρους, ενώ ο κ. Χουρμουζιάδης διατύπωσε το ερώτημα: «θα μπορέσουμε, άραγε, να μάθουμε ποτέ αν αυτά τα σήματα ήταν η πρώτη αρχή ενός διηγηματικού λόγου ή του λόγου μιας εξουσίας;»

ΠΗΓΗ:

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/03/7270.html

ΤΑ ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

ΤΑ ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ












Δελφικα παραγγελματα

Έπου Θεώ
Μόμω πείθου
Θεούς σέβου
Γονείς σέβου... Δείτε περισσότερα
Ηττώ υπέρ δικαίους
Γνώθι μαθών
Ακούσας νόει
Σαυτόν ίσθι
Φρόνει θνητά
Εστίαν τιμά
Άρχε σεαυτού
Φίλοις βοήθει
Θυμού κράτει
Φρόνησιν άσκει
Πρόνοιαν τίμα
Όρκω μή χρώ
Φιλίαν αγάπαν
Παιδείας αντέχου
Δόξαν δίωκε
Σοφίαν ζήτει
Καλόν εύ λέγε
ψέγε μηδένα
Επαίνει Αρετήν
Πράττε δίκαια
Φίλοις ευνόει
Εχθρούς αμύνου
Ευγένειαν άσκει
Κακίας απέχου
Κοινός γίνου
Ίδια φύλαττε
Αλλοτρίων απέχου
Εύφημος ίσθι
Άκουε πάντα
Φίλω χαρίζου
Ύβριν μίσει
Χρόνου Φείδου
Ορατό μέλλον
Ικέτας αιδού
Υιούς παίδευε
Έχων χαρίζου
Δόλου φοβού
Ευλόγει πάντας
Φιλόσοφος γίνου
Όσια κρίνε
Γνούς πράττε
Φόνου απέχου
Εύχου δυνατά
Σοφοίς χρώ
Ήθος δοκίμαζε
Λαβών απόδας
Υφορώ μηδένα
Τέχνη χρώ
Ό μέλλεις δός
Ευεργεσίας τίμα
Φθόνει μηδενί
Φυλακή πρόσεχε
Ελπίδα αίνει
Διαβολήν μίσει
Δικαίως κτώ
Αγαθούς τίμα
Κριτήν γνώθι
Γάμους πράτει
Τύχην νόμιζε
Εγγύην φεύγε
Πάσι διαλέγου
Ομοίοις χρώ
Δαπανών άρχου
Κτώμενος ήδου
Αισχύνην σέβου
Χάριν εκτέλει
Ευτυχίαν εύχου
Τύχην στέργε Ακούον όρα
Τώ βίω μή μάχου
Εύ πάσχε ώς θνητός
Παίς ών κόσμιοι ίσθι (ηβών)
Εργάζου κτητά
Έριν μίσει
Όνειδος έχθαιρε
Γλώσσαν ίσχε
Ύβριν αμύνου
Κρίνε δίκαια
Χρώ χρήμασι
Αδωροδόκητος δοκίμαζε
Αιτιώ παρόντα
Βίας μή έχου
Λέγε ειδώς
Αλύπως βίου
Ομίλει πράως
Φιλοφρονείν πάσιν
Υιοίς μή καθάρρει
Γλώττης άρχε
Σαυτόν εύ ποίει
Ευπροσήγορος γίνου
Αποκρίνου έν καιρώ
Πόνει μετά δικαίου
Πράττε αμετανοήτως
Αμαρτάνων μετανόει
Οφθαλμού κράτει
Βουλεύου χρήσιμα
Επιτέλει συντόμως
Φιλίαν φίλαττε
Ευγνώμων γίνου
Οόνοιαν δίωκε
Άρρητα μή λέγε
Τό κρατούν φοβού
Καιρόν προσδέχου
Έχθρας διάλυε
Γήρας προσδέχου
Επί ρώμη μή καυχώ
Ευφημίαν άσκει
Απέχθειαν φεύγε
Τό συμφέρον θυρώ
Θνήσκε υπέρ πατρίδος
Πλούτει σικαίως
Δόξαν μή λείπε
Κακίαν μίσει
Κινδύνευε φρονίμως
Χρησμούς θαύμαζε
Ούς τρέφεις αγάπα
Απόντι μή μάχου
Πρεσβύτερον αιδού
Νεώτερον δίδασκε
Πλούτω απίστει
Σεαυτόν αιδού
Μή άρχε υβρίζων
Πλούτω απίστει
Σεαυτόν αιδού
Μή άρχε υβρίζων
Προγόνους στεφάνου
Επί νεκρώ μή γέλα
Ατυχούντι συνάχθου
Χαρίζου ευλαβώς
Εξ ευγενών γένα
Επαγγέλου μηδενί
Τύχη μή πίστευε
Τελεύτα άλυτος
Μέτρον άριστον
Ευσέβειαν φυλάσσειν
Αδικείν μισείν
Ηδονής κραττείν
Βία μηδέν πράττειν
Τέκνα παιδεύειν
Μή θρασύνου
Νόμοις πείθου
Μελέτει τό πάν
Γαμείν μέλλο καιρόν γνώθι
Μή επί παντί λυπού
Πίνων άρμοζε
Πέρας επιτέλει μή αποδειλιών

Πυγή

Επιστρέφοντας στην Οθωμανική αυτοκρατορία της κυρίας Δραγώνα και του ΠΑΣΟΚ.

Επιστρέφοντας στην Οθωμανική αυτοκρατορία της κυρίας Δραγώνα και του ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιανουαρίου 7, 2010
Πολλοί εξακολουθούν να εκπλήσσονται για τη μετατροπή της χώρας που πρώτη θεσμοθέτησε τα ανθρώπινα δικαιώματα, σε χωματερή του καπιταλισμού. Όπου η γυναίκα κάθε ηλικίας θα σφάζεται και θα βιάζεται σα ζώο, το ίδιο και το παιδί. Όπου το βασικότερο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η προστασία γυναίκας και παιδιού, θα χαθεί με το πρόσχημα της προστασίας κάποιων άλλων “δικαιωμάτων” ώστε να προστατευτεί η σωματεμπορία, η δουλεμπορία και το εμπόριο ναρκωτικών. Οι κινητήριοι μοχλοί του καπιταλισμού δηλαδή, το μαύρο χρήμα.

Όταν γυναίκες, όπως η Δραγώνα, η Αλ Σαλέχ και άλλες γίνονται φορείς της ανθρώπινης κοινωνίας και εκμετάλλευσης…

Όταν ο βιασμός γίνεται ακόμα και μέσο προσηλυτισμού…
Προξένησε εντύπωση σε πολλούς η στυγνή σεξιστική τοποθέτηση της κυρίας Αλ Σαλέχ σχετικά με το θέμα ομαδικού βιασμού μίας άτυχης γυναίκας από μετανάστες (προφανώς λαθραίους). Εμείς βιαστήκαμε να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι οι Έλληνες υπερπατριώτες προκαλούν απανωτές στύσεις σε μισάνθρωπα κτήνη, όπως στην περίπτωση της απαγωγής 19χρονης και του 12ωρου ομαδικού βιασμού της.
Η αλήθεια φαίνεται ότι είναι κάπου αλλού. Στο δηλητήριο της υποταγής που ποτίζονται κορίτσια όπως η Αφροδίτη ακόμα και στο στενό οικογενειακό τους περιβάλλον ώστε στο τέλος να αποδέχονται τη βαρβαρότητα εις βάρος των γυναικών. Ας μην ξεχνάμε ότι η προστασία παιδιού και γυναίκας μπορεί να ήταν ίδιον των πολιτισμών του ευρύτερου Ελλαδικού χώρου. Η συντριπτική πλειοψηφία εθνών όμως, εδώ και αιώνες, δεν αναγνώριζε ούτε το βασικό δικαίωμα της επιβίωσης στη γυναίκα. Πόσο μάλλον το οποιοδήποτε δικαίωμα.
Φανταστείτε λοιπόν ένα κορίτσι που γεννιέται σε μία τέτοια μισάνθρωπη κοινωνία. Είναι λογικό να αποδέχεσαι το σκότος, όταν ποτέ κανένας δεν σου μίλησε για το φως. Είναι εξίσου λογικό να πρεσβεύεις το σκότος όταν αυτή η υποτακτική σου φύση γίνεται αιτία κοινωνικής ανόδου!
Είναι επίσης κατανοητό, η μοναδική σου “υπέρβαση” να είναι η χρήση του “μιαρού” κορμιού σου και της ομορφιάς σου να αποσκοπεί στο κέρδος, αφού ποτέ σου δεν διδάχτηκες τη συμβολή της Γυναίκας στη δομή του παγκόσμιου, φωτοβόλου πολιτισμού πάνω στον οποίο βασίστηκε η γυναικείος αυτοσεβασμός και απελευθέρωση (όπου υπάρχει στον πλανήτη). Ας μην είμαστε όμως τόσο αυστηροί.
Ο βιασμός που εδώ θεωρείται απεχθής, σε άλλα κράτη και “πολιτισμούς” θεωρείται ανδρικό δικαίωμα και μέσο προσηλυτισμού. Δεν μιλάμε για επίγειους παραδείσους όπως το Αφγανιστάν και η Τουρκία, αλλά για “προοδευτικούς” τόπους όπως η Αίγυπτος. Το κορίτσι της φωτογραφίας για παράδειγμα, είχε την ατυχία να ανήκει στους Χριστιανούς της Αιγύπτου. Η Αμάλ Ζακί λοιπόν, απήχθει από μία ορδή άξιων απόγονων του Αττίλα, βιάστηκε κτηνωδώς και βρέθηκε σε νοσοκομείο όταν κινδύνεψε να πεθάνει από την ακατάσχετη αιμορραγία.
Θα πείτε, ότι αυτά συμβαίνουν σε όλες τις χώρες του πλανήτη. Με μία διαφορά: Η Αμάλ Ζακί απήχθει με το πρόσχημα ότι ήταν Χριστιανή και έπρεπε να προσηλυτισθεί στο Ισλάμ. Η απαγωγή και ο βιασμός θεωρούνται μέσο προσηλυτισμού και εξισλαμισμού. Όταν μάλιστα αυτή η ενέργεια γίνει, τότε η κοπέλα υποχρεούται να παντρευτεί με κάποιον από τους βιαστές της (όχι, δεν έχει δικαίωμα επιλογής. Όποιος “γούσταρε” ποιό πολύ την παίρνει). Ενώ, απαγορεύεται αυστηρά να επιστρέψει στην πατρώα θρησκεία της. Εάν το κάνει, τιμωρείται ακόμα και με θάνατο!
Ο Σεΐχης Αλ Ζαφζάφ μάλιστα κυρία Αλ Σαλέχ, αρμόδιος για τον διαθρησκευτικό διάλογο στην Αίγυπτο, δηλώνει μάλιστα με ευαισθησία ότι είναι σύνηθες φαινόμενο οι Χριστιανοί Κόπτες της Αιγύπτου να βλέπουν τα κορίτσια τους σε αυτή την κατάσταση και μάλιστα… (προσέξτε πρόοδος!) η κυβέρνηση πρέπει να λάβει κάποια μέτρα τιμωρίας για τους ενόχους!!! (εφ. Αλ Ντεστούρ, 17/11/2009). Μπράβο πρόοδος! Όντως πρέπει να λάβει κάποια μέτρα όταν απαγάγουν και βιάζουν κτηνωδώς την κόρη κάποιου, υποχρεώνοντας την επί ποινή θανάτου να απαρνηθεί και τη θρησκεία της. Σωματικός και πνευματικός βιασμός δηλαδή κυρία Αλ Σαλέχ.
Μέχρι σήμερα βλέπετε η τακτική των αρχών είναι κάπως διαφορετική και η περίπτωση της Αμάλ Ζακί μπορεί να
θεωρηθεί πταίσμα. Κοιτάξτε την περίπτωση της 12ΧΡΟΝΗΣ Ίνγκυ Αντέλ για να καταλάβετε το σκεπτικό της κυρίας Αλ Σαλέχ:
Η Αντέλ, απήχθει σε ηλικία 12 ετών πηγαίνοντας στο σχολείο (!) όταν “άγνωστοι” την αναισθητοποίησαν και την έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο. “Με οδήγησαν στο δωμάτιο ενός άνδρα που τον φώναζαν “Σουλτάνο(!)” όπου μου έδεσαν τα χέρια πίσω από την πλάτη και με βίασαν αυτός και άλλοι τέσσερις απανωτά”, αφηγείται το κοριτσάκι που σήμερα είναι 16 ετών. “Ένιωθα ότι κάθε ένας από αυτούς που με βίαζαν με θεωρούσε εχθρό, αφού παράλληλα με χτυπούσαν μέχρι αναισθησίας”. Για έναν ολόκληρο μήνα, τη νάρκωναν και την βίαζαν καθημερινά. Η ίδια θυμάται πάνω από 50 άντρες να έβγαλαν πάνω της τα μισάνθρωπα “πολιτιστικά” τους ένστικτα.
Η οικογένεια της κατέβαλε απέλπιδες προσπάθειες για να την βρει. Ευτυχώς τα κατάφερε και τη “γλίτωσε” από το μαρτύριο. Έτσι νόμιζαν τουλάχιστον. Όταν λοιπόν πήγαν στις αρχές για να καταγγείλουν το συμβάν, ο διοικητής ασφαλείας την ξυλοκόπησε για να αλλάξει την κατάθεση της και να γράψει ότι “μόνη της το έσκασε από το σπίτι”!! Σε ηλικία 12 ετών προφανώς για να γνωρίσει τον Έρωτα. Έτσι Αφροδίτη;
Οι μέθοδοι μάλιστα δείχνουν τον υψηλό πολιτισμό των μισανθρώπων αφού μεταμφιέζονται και ως κόπτες ιερείς ώστε να απαγάγουν τα κορίτσια ευκολότερα. Μιλάμε για γούστα πραγματικά.
Ταυτόσημα λοιπόν είναι και τα χαρακτηριστικά της καινούριας τακτικής και στην Ελλάδα. Είπαμε, το θύμα αντιμετωπίζεται σαν ένα μιαρό και εχθρικό κομμάτι κρέας. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΟΣ το οποίο μεταφέρεται αυτούσιο με τους νοσηρούς εγκεφάλους που το “εισάγουν” το οποίο βεβαίως δεν έχει καμμία σχέση με τις σάχλες περί “η βία φέρνει βία”, ο “ρατσισμός των Ελλήνων” και άλλα τινά.
Άλλωστε αυτή η βία και το μίσος εναντίον γυναικών είναι γνωστός εδώ και χρόνια σε άλλες, “ανεκτικές” χώρες, όχι σαν την “ρατσιστική Ελλάδα”. Στη Σουηδία για παράδειγμα, που τόσο λατρεύουν και μας ταΐζουν ως παράδειγμα οι πεφωτισμένοι τις νέας διακυβέρνησης, σε όλες τις χώρες που είχαν τη δυστυχία να νιώσουν το νόμιμο δουλεμπόριο των καπιταλιστών που ήθελαν φτηνό κρέας – εργατικό δυναμικό. Χωρίς αυτοσεβασμό, χωρίς αγωνιστικότητα και πολιτιστική έκφραση.
Αυτός άλλωστε δεν είναι και ο ονειρικός πολίτης της παγκόσμιας εξουσίας; Μισάνθρωπος, διχαστικός, με μηδενική πνευματική καλλιέργεια και αναζήτηση ελευθερίας. Όπως ακριβώς στις χώρες προέλευσης όπου η ελευθερία είναι μία άγνωστη λέξη αφού ΟΙ ΙΔΙΟΙ καλλιέργησαν τα απάνθρωπα συστήματα διακυβέρνησης. Έχουν δε, ένα κοινό στοιχείο: Το μίσος για τη Γυναίκα. Το μίσος για τη Μητέρα. Το Μίσος για τη Γη.
Όχι μόνο οι “άνδρες”, αλλά και οι ίδιες οι γυναίκες. Όπως η κυρία Αλ Σαλέχ.
Όσοι κατάγονται από πρόσφυγες, γνωρίζουν πολύ καλά τη συμπεριφορά των γυναικών της Τουρκίας μπροστά στα απάνθρωπα μαρτύρια και τις σφαγές αμάχων. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.
Όταν η κτηνωδία συναντά την ευσέβεια, πραγματικά αναρωτιέσαι για την ποιότητα της όποιας συζήτησης. Το ποίμνιο υποχρεούται να βιάζεται, να ανέχεται τις σφαγές των οικείων του και έπειτα να “συζητά” τη νομιμοποίηση τους. Οι περιγραφές από τη Νομοσοφία είναι τραγικές. Αυτό όμως που πραγματικά συγκλονίζει, είναι η ανάλυση των υπέροχων γυναικών του Αγάζηλου που αποκαλύπτουν την “ευσεβή” διάσταση των σφαγών και βιασμών (διαβάστε τη στο τέλος του άρθρου).

Ο … άμαχος … Ράιαν
Το μαρτύριον της Κυρήνειας είναι μοναδικόν εις τραγικότητα, ουδόλως δε συγκρίνεται με εκείνο άλλων περιοχών της Κύπρου, αι οποίαι κατελήφθησαν κατά την δευτέραν φάσιν της τουρκικής εισβολής. Διότι αι πλείσται των καταληφθεισών κατά τον πόλεμον του Αυγούστου περιοχαί είχον εκκενωθεί προηγουμένως από τους Έλληνας κατοίκους των, ως η Αμμόχωστος …

Οι Τούρκοι έσπειραν τον θάνατον και την καταστροφήν και εις τα πλησίον της Κυρήνειας χωριά Άγιος Γεώργιος, Φτέρυχα, Τριμίθι και Κάρμι. Οι κάτοικοι, μάλιστα, των χωριών αυτών ήσαν οι πρώτοι, οι οποίοι εδοκίμασαν τας

ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ!ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ!

ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ!

 Δείτε το βίντεο

 

Χημικοί ψεκασμοί (Chemtrail)

Η απόλυτη απόδειξη για τους χημικούς ψεκασμούς (Chemtrail)
 Δείτε το βίντεο


ΗΠΑ-Ισραήλ και Ιράν σε θέση μάχης Ένα βήμα πριν τον Όλεθρο

ΗΠΑ-Ισραήλ και Ιράν σε θέση μάχης Ένα βήμα πριν τον Όλεθρο

Στοχεύουν στην ολοκληρωτική καταστροφή του Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά και πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς είναι έτοιμοι να καταστρέψουν 10.000 στόχους στο Ιράν, μέσα σε λίγες ώρες».

Dan Plesch, διευθυντής του Κέντρου Διεθνών Μελετών και Διπλωματίας του πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Με άρθρο του στην «GRANMA», ο Φιντέλ Κάστρο Ρουζ, μας επαναφέρει στην πραγματικότητα. Η κρίση με το Ιράν βρίσκεται στην πλέον ευαίσθητη χρονική στιγμή.

Αμερικά και ισραηλινά Μέσα, έχουν μεταδώσει πως η Σαουδική Αραβία (παρ΄όλο που το αρνείται επίσημα) έχει παραχωρήσει αεροδιάδρομο στα ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη για να βομβαρδιστεί το Ιράν.

Βρισκόμαστε άραγε στο σημείο μηδέν; Όπου ο Ομπάμα «ετοιμάζεται να διατάξει επίθεση εναντίον του Ιράν για; Να μην διακινδυνεύσει να χάσει ολόκληρη τη Μέση Ανατολή» όπως διαπιστώνει ο Νόαμ Τσόμσκι.

Γράφει λοιπόν ο Φιντέλ:

Την περασμένη Παρασκευή, 25 Ιουνίου, διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο που συγκεντρώνει την προσοχή από τις λεπτομέρειες των πληροφοριών που παρέχει, δημοσιοποίηση δήλωση του διοικητή ναυτικών δυνάμεων της επίλεκτης δύναμης των Ισλαμικών Επαναστατικών Φρουρών, ναύαρχο Αλί Φανταβί με την οποία προειδοποιεί ότι «στην περίπτωση που οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους διατάξουν την επιθεώρηση ιρανικών σκαφών σε διεθνή ύδατα θα λάβουν απάντηση στον Περσικό Κόλπο και τα Στενά του Ορμούζ».
Και συνεχίζει στο άρθρο του ο Κάστρο:
«Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πως αμέσως μόλις τα πολεμικά των ΗΠΑ και του Ισραήλ πάρουν τις θέσεις τους –μαζί με τα υπόλοιπα αμερικανικά πολεμικά σκάφη που βρίσκονται στην περιοχή των ιρανικών ακτών- και αποπειραθούν να επιθεωρήσουν το πρώτο ιρανικό εμπορικό σκάφος, θα πέσει βροχή από πυραύλους και από τις δύο κατευθύνσεις. Αυτό θα είναι και η ακριβής στιγμή που ένας τρομερός πόλεμος θα ξεκινήσει. Και δεν είναι πιθανό να προβλέψω πόσα πλοία θα βυθιστούν και ποιας πλευράς».
Την κρισιμότητα της κατάστασης ο ηγέτης της Κουβανικής Επανάστασης παρομοιάζει με την κρίση των πυραύλων στη Κούβα, του Οκτωβρίου 1962, που ΗΠΑ και ΕΣΣΔ είχαν βρεθεί στα πρόθυρα πυρηνικού πολέμου. Με παγκόσμιες διαστάσεις, μια και όπως γράφει ακόμα:
«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως από την Ευρώπη, τα πυρηνικά όπλα Βρετανίας και Γαλλία, συμμάχων των ΗΠΑ και του Ισραήλ –οι οποίες πρόθυμα επέβαλαν την απόφαση που αναπότρεπτα οδηγεί σε πόλεμο, έναν πόλεμο που αναπόφευκτα θα είναι πυρηνικός- αποτελούν πλέον απειλή και για την ρωσική επικράτεια, αν και τόσο αυτή η χώρα όπως ακριβώς και η Κίνα, προσπάθησαν να αποτρέψουν παρόμοιο επακόλουθο, ανάλογα με την ισχύ και τις πιθανότητες της καθεμιάς επιτρέπουν».
Και καταλήγει:
«Να διακινδυνεύσω οποιαδήποτε υπόθεση, θα είναι καθαρή επιστημονική φαντασία από μέρους μου».

Γυρνάμε μερικά χρόνια πίσω. Όταν κάποιοι αναρωτιόντουσαν τι δουλειά έχουν οι ΗΠΑ να ξεκινούν «φιλικές» σχέσεις με ένα καθεστώς όπως του Αζερμπαϊτζάν, που κάθε άλλο παρά πληροί τα «δημοκρατικά στάνταρντς» που θέτει το Στέητ Ντηπάρτμεντ.
Έχουμε πει όμως, ότι κάθε βήμα των ΗΠΑ είναι καλά σχεδιασμένο και προμελετημένο. Στόχος λοιπόν ήταν η δημιουργία «ευκίνητων» στρατιωτικών βάσεων που θα χρειάζονταν για μελλοντικές επιχειρήσεις.
Τότε είχε γραφεί πως οι οβερτούρες του τότε Αμερικανού υπουργού Άμυνας Ράμσφελντ με τους Αζέρους, είχε άμεση σχέση με την επιδείνωση των σχέσεων ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν…
Η επιβεβαίωση έρχεται μερικά χρόνια αργότερα, καθώς μαθαίνουμε πως το Ιράν συγκεντρώνει στρατιωτικές ενισχύσεις στα 660 χιλιομέτρων σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν, καθώς πηγές της αντικατασκοπίας αναφέρουν πως από την άλλη πλευρά των συνόρων έχουν καταφθάσει αμερικανικές και ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις.
Αυτά που συμβαίνουν στην περιοχή της Κασπίας αφορούν άμεσα στα ρωσικά συμφέροντα. Και δημιουργεί απορία η απουσία σχολίων από τη Μόσχα. Εκτός αν υποθέσουμε ότι κάποια δημοσιεύματα της αγγλόφωνης έκδοσης της «Πράβντα» ή και το άρθρο του Φιντέλ αποτελούν έμμεσες προειδοποιήσεις της Μόσχας.
Τι λένε τώρα οι ειδήσεις, τις οποίες όπως ήταν φυσικό, απέκρυψαν τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης, των βαρόνων του Τύπου…
O ανταποκριτής των SUNDAY TIMES Ούζι Μαναΐμι, έγραψε στις 30 Μαΐου:
Τρία γερμανικής κατασκευής υποβρύχια, (άραγε γέρνουν;) εξοπλισμένα πυραύλους Κρουζ με πυρηνικές κεφαλές πρόκειται να αναπτυχθούν στον Κόλπο, κοντά στην ιρανική ακτογραμμή. Κάθε υποβρύχιο με πλήρωμα 35-50, έχει τη δυνατότητα εκτόξευσης πυρηνικού πυραύλου Κρουζ. Το πρώτο υποβρύχιο ήδη έχει σταλεί, λόγω των ισραηλινών φόβων ότι βαλλιστικοί πύραυλοι έχουν αναπτυχθεί από το Ιράν, τη Συρία και τους Χεσμπολά του Λιβάνου, ώστε να μπορούν να πλήξουν στόχους στο Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών βάσεων και εκτοξευτήρες πυραύλων.
Τα υποβρύχια αυτά μπορούν να παραμείνουν μακράν της βάσης τους περίπου 50 ημέρες και εν καταδύσει τουλάχιστον μια εβδομάδα.
Ήδη στον Κόλπο κατευθύνεται και το αεροπλανoφόρο «USS Harry S. Truman» επικεφαλής αρμάδας που απέπλευσε από το Νόρφολκ της Βιρτζίνια στις 21 Μαΐου. Για πρώτη φορά οι ΗΠΑ θα διαθέτουν δύο αεροπλανοφόρα στην περιοχή, επειδή ο στολίσκος πρόκειται να συναντηθεί με το αεροπλανοφόρο «USS Dwight D. Eisenhower», που βρίσκεται ήδη στην Αραβική Θάλασσα. Εκεί βρίσκεται και το γερμανικό πολεμικό σκάφος «FGS Hessen», κάτω από αμερικανικές διαταγές.
Ο φόβος είναι μήπως τα αμερικανικά πολεμικά προσπαθήσουν να κάνουν νηοψία στα ιρανικά σκάφη της ερυθράς ημισελήνου που σύμφωνα με πληροφορίες κατευθύνονται με ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα…
Η κυβέρνηση Ομπάμα, έχει διατάξει να βρίσκονται σε αυξημένη πολεμική ετοιμότητα οι δυνάμεις που σταθμεύουν στο Αφρικανικό νησί Ντιέγκο Γκαρσία (βρετανικής ιδιοκτησίας, απ΄όπου με βρετανικήεντολή εκτοπίστηκε όλος ο πληθυσμός του ώστε να ανεγερθεί η τεράστια αμερικανική στρατιωτική βάση για τις αμερικανικές επιθετικές ενέργειες στη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία).
Μια ντουζίνα πολεμικά πλοία των Ηνωμένων Πολιτειών και τουλάχιστον ένα Ισραηλινό σκάφος διέσχισαν τη Διώρυγα του Σουέζ προς την Ερυθρά Θάλασσα, την Παρασκευή, αναφέρει η Βρετανο-Αραβική εφημερίδα Al-Quds Al-Arabi το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, χιλιάδες στρατιώτες του Αιγυπτιακού στρατού είχαν αναπτχθεί κατά μήκος της διώρυγας του Σουέζ για να εξασφαλίσουν την αβλαβή διέλευση των πολεμικών πλοίων, συμπεριλαμβανομένου και αεροπλανοφόρου των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ ήταν τα μεγαλύτερα που διέσχισαν την διώρυγα τα τελευταία χρόνια, αναφέρει η Al-Quds.

Το γερμανικό περιοδικό «ντερ Σπήγκελ» αποκάλυψε μόλις στο προηγούμενο τεύχος του πως Αμερικανοί στρατιώτες επιβιβάστηκαν στο γερμανικής πλοιοκτησίας φορτηγό πλοίο «Χανσα Ιντια», στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου και βρήκαν οκτώ εμπορευματοκιβώτια γεμάτα πυρομαχικά, με πιθανό προορισμό τη Συρία, από το Ιράν Το φορτίο παραβίαζε το εμπάργκο όπλων που έχει επιβάλλει στο Ιράν ο ΟΗΕ.

«Πρόκειται μια «προσβλητική υπόθεση» είπε Γερμανός διπλωμάτης, που θα μπορούσε να βλάψει τις ενδο-ατλαντικές σχέσεις. Μετά από παρέμβαση της γερμανικής κυβέρνησης, οι ΗΠΑ επέτρεψαν στο πλοίο να συνεχίσει τον πλουν του με προορισμό τη Μάλτα, όπου τα επίμαχα εμπορευματοκιβώτια «ασφαλίστηκαν»…

Καθώς η πολεμική ατμόσφαιρα επιδεινώνεται με αδιευκρίνιστες τις πραγματικές πυρηνικές δυνατότητες του Ιράν, ουδείς ως τώρα έχει προβλέψει τι θα μπορούσε να συμβεί έστω αν κάποιος πύραυλος έπληττε τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν. Μια καταστροφή με διαστάσεις πολύ χειρότερες του Τσερνόμπιλ!!

Πυγή

Να οι ζημιές των παιδιών του ΠΕΙΡΑΙΑ…

Να οι ζημιές των παιδιών του ΠΕΙΡΑΙΑ… Προβόπουλος και Πανταλάκης από τις μετοχές της Πειραιώς που έχουν

ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ο κύριος Τ+10 έχει
225.701 μετοχές που αγόρασε αντί 4.289.713 € και σήμερα αξίζουν 735.785€
ΖΗΜΙΑ: 3,55 εκ.

ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ ο Δούρειος Ίππος στην Αγροτική Τράπεζα έχει
296.972 μετοχές που αγόρασε αντί 4.606.689 € και σήμερα αξίζουν 968.129€
ΖΗΜΙΑ: 3,64 εκ.

ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ ή Jack the Knife έχει
506.755 μετοχές που αγόρασε αντί 7.781.188 € και σήμερα αξίζουν 1.652.021€
ΖΗΜΙΑ: 6,13 εκ. € ΛΥΣΙΜΑΧΟΥ ο άνθρωπος του Σημίτη έχει
99.902 μετοχές που αγόρασε αντί 1.888.311 € και σήμερα αξίζουν 325.680€!!
ΖΗΜΙΑ: 1,56 εκ.€

Τέλος ο Ιωάννης Β. Βαρδινογιάννης ο συμμαθητής και φίλος του Παπακωνσταντίνου έχει άγνωστο αριθμό μετοχών που τον Οκτώβριο άξιζαν Χ x 13,45€ και τώρα αξίζουν X x 3,26€

δηλ. ΖΗΜΙΑ 75%….

Συνολικά τα τελευταία χρόνια 133 στελέχη της Πειραιώς αγόρασαν 15.193.488 μετοχές αντί 236 εκ €. Απ΄αυτές πούλησαν 2.480.985 μετοχές αντί 39 εκ. €.

Μετά τον Οκτώβριο τους έμειναν στα χέρια 12.712.503 μετοχές που

τους είχαν κοστίσει 196.960.272 €...

Αυτές οι μετοχές άξιζαν τον Οκτώβριο (13,45€) 171 εκ.€ και

σήμερα αξίζουν 41 εκ. €

ΖΗΜΙΑ: 155 εκ.€

Έχουν ξεμείνει από ρευστό και δεν μπορούν να κάνουν τα παιχνίδια τους!!!

Έτσι λοιπόν με τόσα δικά τους παιδιά σε καίριες θέσεις άλλων Τραπεζών είναι δυνατόν να μην ψάχνονται όλοι αυτοί να ρεφάρουν ή έστω να απεγκλωβιστούν;

ΥΓ. Όλα τα στοιχεία είναι από τη σελίδα του capital.gr που αρχειοθετεί όλες τις ανακοινώσεις αγοράς μετοχών από στελέχη εταιριών. Οι αγορές μετοχών από στελέχη εταιριών πρέπει να ανακοινώνονται στο ΧΑΑ για να αποφευχθούν παιχνίδια με τις τιμές των μετοχών… λέμε τώρα…
 

 

Το κόλπο της καταστροφής ενός κράτους.

Το κόλπο της καταστροφής ενός κράτους.


Όλα ήταν ένα σχέδιο. Δεν έφτασε η Ελλάδα να χρωστά τόσα χρήματα από κακοδιαχείριση και απλή ηλιθιότητα. Το κόλπο πάει ως εξής: Φέρνεις την διαφθορά. Ο νόμος περί μη ευθύνης υπουργών είναι ένα από τα κόλπα. Σημαντικό στοιχείο που έχει θαφτεί από τα ΜΜΕ είναι το γεγονός ότι ο ίδιος νόμος, την ίδιο περίοδο ψηφίστηκε ΚΑΙ στην Ιταλία, ΚΑΙ στην Ισπανία. Θεωρείτε τυχαίο το γεγονός;

Μετά, δίνεις δάνεια στην χώρα που έχεις βάλει στο στόχαστρο για να φτιάξει υποδομή. Η υποδομή αυτή φροντίζεις να μην είναι πραγματικά τόσο χρήσιμη για την χώρα, όσο θα έπρεπε. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η πανάκριβη υποδομή τους είναι ένα παράδειγμα. Έχεις φροντίσει να διαλύσεις κρατικούς μηχανισμούς παραγωγής υποδομών, και τώρα θα αναλάβουν την κατασκευή των υποδομών ξένες εταιρείες. Οι δικές σου. Εδώ έρχεται σαν λουκούμι η διαφθορά. Οι υποδομές που θα φτιάξουν οι εταιρείες σου θα κοστίσουν δέκα, είκοσι, εκατό φορές παραπάνω από όσο πρέπει. Έτσι, εσύ θα πάρεις πίσω τα δανεικά που έδωσες χωρίς να κάνεις τίποτα, και θα μείνουν και οι τόκοι για να εισπράττεις.

Άλλο κόλπο είναι, να βάζεις τη χώρα - στόχο σε μπελάδες με έναν παπάρα γείτονα, και μετά να της πουλάς όπλα, και μάλιστα σε πολλαπλάσια τιμή από την πραγματική τους αξία. Εδώ οι μπίζνες είναι τέλειες. Με ένα σμπάρο, δυο .........τρυγόνια. Πουλάς και στους δύο.

Υπερχρεώνεις μια χώρα τόσο πολύ που αδυνατεί να σε αποπληρώσει ώστε να την έχεις του χεριού σου. Το επόμενο στάδιο – που θα το δούμε σύντομα – είναι να δούμε την χώρα μας να ξεπουλάει τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της για ψίχουλα, ή να ζητήσουν από την Ελλάδα να συνδράμει σε στρατιωτικές εκστρατείες (αυτό ήδη το είδαμε και με τον Γιώργο που έστειλε ενισχύσεις στο Αφγανιστάν). Αποδυναμώνονται ώστε να πωληθούν φθηνά, οι κρατικές εταιρείες παραγωγής ενέργειας, οι τηλεπικοινωνίες η ύδρευση, η εκπαίδευση, η υγεία και ούτω καθεξής.

Όλον αυτόν τον πλούτο που δεν τόλμησε η χώρα μας να εκμεταλλευθεί για να βγούμε από την μιζέρια μας, όλο αυτό το κοινωνικό κεφάλαιο που έχουμε δημιουργήσει ως τώρα, θα τα δώσουμε για ψίχουλα, μοναχά για να παραμείνουμε στην μιζέρια μας, ραγιάδες ενθυμούμενοι την ένδοξη ιστορία των προγόνων μας, αυτήν που άμα το πολυσκεφτούμε, την έγραψαν άξιοι πρόγονοι ανάξιων απογόνων. Αυτήν που άμα το σκεφτούμε λίγο περισσότερο, ανήκει στους προγόνους μας, όχι σε μας. Εμείς δεν είμαστε ικανοί να γράψουμε ιστορία, παρά μόνο κάνα ανόητο σαχλοτραγουδάκι. Μήπως είναι ώρα να γράψουμε την δική μας ιστορία; Ή μήπως η ιστορία που ήδη γράφουμε είναι το «Πώς να καταστρέψετε την χώρα σας σε 30 χρόνια»;

Χειρούργος   /  http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/07/blog-post_4548.html
 

Για να διαρρεύσεις το ψεύδος απαιτείται αμοιβή

Πρέπει με κάθε τίμημα να ακουστεί το μήνυμα

Μας εκφράζει πλήρως, το διαβάσαμε στο blog spindoc.gr , το αποδεχόμαστε, γιατί αγωνιζόμαστε απο την πρώτη μέρα λειτουργίας μας για  τις ίδιες αρχές και  προτρέπουμε και σεις να το διαβάσετε!
Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.

Για να διαρρεύσεις το ψεύδος απαιτείται αμοιβή. 
Για να πεις την αλήθεια, δεν χρειάζεται “ανταπόδοση”. 
Γι’ αυτό το διαδίκτυο είναι κατά 90% ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΠΗΓΑΙΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ!
“Πόσα μαγκάκια εκεί λεν πως μας ψάχνουν”;
Υπουργοί, υφυπουργοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι. Όλοι καταριούνται τα blogs. Ποιά blogs όμως;
Τα Blogs που έγλυφαν μετά μανίας τον Ραγκούση όταν αυτός δίωκε blogger;...
Τα blogs των δημοσιογράφων που αναπαράγουν τον λόγο των αφεντικών τους και τη μιζέρια τους για το μεροκάματο;
Τα Blogs που αναπαράγουν τα κλισέ και τα non papers της εξουσίας μαζί με την προπαγάνδα των καλοπληρωμένων opinion makers (de cul);
Όχι βέβαια! Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Η συντριπτική πλειοψηφία των ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ Ελλήνων πολιτών που γράφουν αυτό που πιστεύουν, αυτό που γνωρίζουν ή αυτό που θέλουν ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ. Αυτοί είναι οι ανεξέλεγκτοι, αυτοί είναι οι επικίνδυνοι.
Βλέπετε, το διαδίκτυο είναι η εικόνα της κοινωνίας. Σήμερα το διαδίκτυο κατακλύζεται από φωνές που απαιτούν ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Βλέπετε, για να διαρρεύσεις το ψεύδος απαιτείται αμοιβή. Για να πεις την αλήθεια, δεν χρειάζεται να πληρωθείς. Γι’ αυτό το διαδίκτυο είναι κατά 90% ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΠΗΓΑΙΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ!
Που πήγαν άραγε αυτοί οι γελοίοι, δεκάδες πληρωμένοι προεκλογικοί “σχολιαστές”; Δύο περσόνες έμειναν και γράφουν ασθμαίνοντες σε 50 blogs μήπως και κάνουν κλίμα. Εμείς τους αφήνουμε ωσάν οικόσιτα έτσι για να βλέπουν και κάποια “κορόιδα” που προπαγάνδιζαν τσάμπα και περίμεναν τον διορισμό. Αλλού όμως είναι το θέμα.
Θα έρθουν διώξεις (εμείς τις έχουμε περάσει), θα έρθει τρομοκρατία, θα έρθει φίμωση. Το είδαμε από νωρίς με την περίπτωση του Νάξιου. Θα έρθει και χρήμα, ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ (εδώ έφαγε πόρτα). Θα φοβηθούμε; Θα σταματήσουμε; Θα προσκυνήσουμε; Θα πετάξουμε τον αγώνα στα σκουπίδια του φόβου ή του πεντοχίλιαρου;
Και τι θα πούμε ωρέ στα παιδιά μας; Ότι τα Ορκς λυμαίνονται τη γειτονιά σας, τα μόγγολα τη θάλασσα σας, εσείς είστε χρεωμένοι και υπόδουλοι επειδή …εμείς φοβηθήκαμε τον ΓΑΠ ή τα πιάσαμε από την PR;
ΟΧΙ. Έχουμε την μοναδική ευκαιρία αγώνα. Μας άνοιξαν την κερκόπορτα του διαδικτύου μόνοι τους γιατί δεν υπολόγισαν ΠΟΣΟΙ Έλληνες μπορούν και θέλουν να αγωνιστούν για την Πατρίδα τους. Γιατί αυτός είναι ο λόγος της διαδικτυακής εξέγερσης.
Μας πέρασαν όλους νεόπλουτα πασόκεμον του κολωνακίου. Μας πέρασαν όλους αυνανίζοντα κωστοπουλάκια αυτιστικά με την “πάρτη” μας. Τώρα τρέμουν το λάθος τους. Τώρα τρέμουν που “διαβεβαίωναν” τους τοκογλύφους ότι με τα βαρωνοκάναλα και τους υπαλληλίσκους της Εκάλης θα έκαναν τη “δουλειά” τους αθόρυβα. Τώρα οι ίδιοι οι τοκογλύφοι τους εγκαλούν ως ανίκανους και αυτοί θα “αγριέψουν”.
Τσάμπα μάγκες. Εμείς συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε γιατί…
…ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΕΓΕΙΡΕΣΘΕ ΑΓΩΜΕΝ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΠΑΙΔΙΑ!
Δεν θα παραδοθούμε ποτέ που γράφει και ο Αρχαιοπτέρυξ
Διάβασα στο antinews ότι ανησυχούν στο Μαξίμου για τις ιντερνετικές επιθέσεις (http://www.antinews.gr/?p=47052#comments).
Θα δούνε ότι το πρόβλημά τους δεν είναι τα ενδοπασοκικά μαχαιρώματα, αλλά ο Λαός. Ο φτωχός υπάλληλος που νόμιζε ότι τον διόρισαν, και τώρα θυμάται κάθε απάτη, κάθε Γενικού Γραμματέα, κάθε Υπουργού και κάθε παρατρεχάμενου.
«Παρόλο που έχουν εγκατασταθεί για τα καλά στην Ελλάδα, παρ’ όλο που το ψέμα και η απάτη τους έχει παγκόσμια πλοκάμια, παρ’ όλο που έχουν στην δούλεψή τους όλα τα μέσα παραπληροφόρησης και προπαγάνδας, δεν θα φοβηθούμε και δεν θα υποχωρήσουμε.
Θα τους πολεμήσουμε στην Αθήνα, θα τους πολεμήσουμε στα ξερονήσια, θα τους πολεμήσουμε στα βουνά, θα τους πολεμήσουμε στην Θράκη, στην Λευκάδα, στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στην Λακωνία και στην Εύβοια, στην Μακεδονία, στα σαλόνια και στους δρόμους, θα τους πολεμήσουμε στα καφενεία, στις πλατείες, στην Αυτοδιοίκηση, στον απόδημο Ελληνισμό, όπου υπάρχει άνθρωπος με νου και με αυτιά.  Όπου υπάρχει προδομένος, θύμα του ύπουλου και αποχαυνωτικού ψέματός τους.
Ακόμα κι όταν μας έχουν να κρυβόμαστε, θα τους πολεμάμε, γιατί ξεπουλάνε τις μνήμες μας, την τιμή μας το όνομά μας και την ελευθερία μας»
Ποτέ, ποτέ, ποτέ, δεν θα το βάλουμε κάτω.
Winston Archaeopteryx
Αφιερωμένα:
olympia.gr

Γράμμα προς το δικό μας Σωκράτη

Γράμμα προς το δικό μας Σωκράτη


Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Σωκράτη μας,

πριν οκτώ χρόνια που σε παντρέψαμε είχες γεμίσει μια μεγάλη εκκλησία με φίλους και γνωστούς για να σου ευχηθούν να ζήσεις. Χθες, γέμισες πάλι εκτός από την εκκλησία και όλη την πλατεία για το τελευταίο αντίο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την ψυχή μας όλους, γνωστούς και άγνωστους, που συμμετέχουν στον πόνο μας για τον άδικο χαμό σου.

Τα στοιχεία της ψυχής σου, η βαθειά σου πίστη, η καθαρότητα της ζωής σου και η φιλάνθρωπη καρδιά σου μας βεβαιώνουν ότι είσαι στην αγκαλιά του Θεού και αυτό είναι η μόνη μας παρηγοριά.

Ευχόμαστε η θυσία σου να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

Η γυναίκα σου, οι γονείς σου και τα αδέρφια σου σαν το καλύτερο μνημόσυνο ζητούν από το Θεό να συγχωρέσει τους φονιάδες σου όπως και συ θα ήθελες
.
troktiko
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters