Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Η επίθεση του Soros στην Ελλάδα


Webster TarpleyΣτο φώς όλη η σκευωρία του George Soros και των τραπεζών-ζόμπι κατά της Ελλάδας της Ευρώπης και του ευρώ. Ο Webster Tarpley μιλάει για το άθλιο παρασκήνιο της πλαστής και κατευθυνόμενης οικονομικής κρίσης και για το τι μας επιφυλάσσουν στην συνέχεια βάσει του σχεδίου μετά από την μυστική συνάντηση του Soros σε βίλα στο Μανχάταν στις 8 Φεβρουαρίου 2010, στην οποία συμμετείχαν κερδοσκόποι των αμοιβαίων κεφαλαίων όπως οι:

Monness, Crespi και Hardt, οι σύμβουλοι επενδύσεων SAC, η Greenlight Capital, η Brigade Capital και πάνω από όλους το Ταμείο Διαχείρισης του Soros.

Ο Webster Griffin Tarpley είναι δημοσιογράφος λέκτορας και κριτικός της αμερικάνικης εξωτερικής και εσωτερικής πολιτικής.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:



Γέλαγαν όταν ψήφιζαν τα άρθρα του ασφαλιστκού



ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΑΣΤΕΙΟ


Στο βίντεο που θα δείτε ο Σαμαράς και η παρέα του γελάνε, τα αστειάκια τους συνεχίζει και ο πρόεδρος της Βουλής. Ίδιο στυλάκι και κλίμα επικρατούσε και απο τους 300...

Μια απο τις πιο μαύρες μέρες για την Ελλάδα αυτοί εκεί μέσα γελάγαν και κάναν πλακίτσα.

Ένα απο τα πιο "αιμοβόρα" ασφαλιστικά πέρασε και αυτοί το βρήκαν... ΑΣΤΕΙΟ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ






πυγή

O Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΠΑΝΕΙΣΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

aaΣιγά σιγά αποκαλύπτεται η αλήθεια σχετικά με τα αποτελέσματα της πρόσφατης επίσκεψης του τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν και της κουστωδίας του στην Αθήνα.

….

Υπενθυμίζεται ότι στις 8/11/2001 υπογράφηκε μεταξύ Γ. Παπανδρέου και Ι. Τζεμ Πρωτόκολλο Επανεισδοχής για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης. Το Πρωτόκολλο αυτό, μεταξύ άλλων, προσδιόριζε και το λιμάνι της Σμύρνης ως σημείο επανεισδοχής, ενώ δεν είχε όριο ως προς τον αριθμό των λαθρομεταναστών που η Τουρκία όφειλε να δεχθεί πίσω. Με απλές λέξεις, η Τουρκία, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο του 2001, είχε την υποχρέωση να δέχεται πίσω όλους τους λαθρομετανάστες που έρχονταν στην Ελλάδα από το έδαφός της.

Η αλήθεια είναι ότι το Πρωτόκολλο έμεινε, κατ’ ουσίαν, ανενεργό ως το 2005, αφού δεν υπήρξε από την κυβέρνηση Σημίτη πίεση προς την Τουρκία για την εφαρμογή του. Μετά το 2005 η Τουρκία άρχισε να πιέζεται μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφού από τότε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος διευκρίνιζε στα αρμόδια ευρωπαϊκά fora ότι η ενταξιακή πορεία της Τουρκίας δεν μπορούσε να συνεχιστεί όσο η Τουρκία δεν σεβόταν και τις υποχρεώσεις της ως προς τη λαθρομετανάστευση.

Ιδίως μάλιστα όταν μετά το 2005 άρχισε πραγματικό όργιο των τούρκων δουλεμπόρων, που δρούσαν με την κάλυψη της Άγκυρας.

….

Η ελληνική πίεση προς την Τουρκία κορυφώθηκε τον Ιούνιο του 2009, με την επίσκεψη του αρμόδιου Επιτρόπου Ζακ Μπαρό στην Αθήνα, τη Σάμο και τον Έβρο. Τότε πλέον αφενός η ΕΕ καταδίκασε απερίφραστα την τουρκική πλευρά για συγκάλυψη του σύγχρονου δουλεμπορίου και, αφετέρου, εγκαταστάθηκε σε μόνιμη βάση ο FRONTEX στη Σάμο για επίβλεψη και προστασία των ελληνικών συνόρων από τους τούρκους δουλεμπόρους, και όχι μόνον. Τονίζεται ότι κατά το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο, μετά το 2008 τα σύνορα της Ελλάδας, όπως καθορίζονται κυριάρχως απ΄ αυτήν, είναι και ευρωπαϊκά σύνορα.

Και ενώ πλέον η Τουρκία, μετά την επιτυχημένη αυτή κλιμάκωση της ελληνικής και ευρωπαϊκής πίεσης, βρισκόταν κυριολεκτικά στο «καναβάτσο» και είχε αποδεχθεί όχι μόνο να εφαρμόσει στο ακέραιο το Πρωτόκολλο του 2001 για τη λαθρομετανάστευση αλλά και να υπογράψει, επιτέλους, χωριστή συμφωνία επανεισδοχής με την ΕΕ, ήρθε να τη βγάλει από το «άγχος» το Πρωτόκολλο, το οποίο υπογράφτηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα.

Ειδικότερα, με το Πρωτόκολλο αυτό συμφωνήθηκε ότι σημείο επανεισδοχής δεν είναι το λιμάνι της Σμύρνης αλλά κάποιο λιμάνι στην περιφέρεια της Σμύρνης ή πλησίον αυτής! Επιπλέον τέθηκε όριο ως προς τα αιτήματα επανεισδοχής, αφού η Τουρκία υποχρεώνεται να δέχεται μόνο 1.000 αιτήματα ετησίως! Στην ουσία δηλαδή η Τουρκία απαλλάσσεται από την υποχρέωσή της να δέχεται πίσω τους δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που μας στέλνει ετησίως με τους δουλεμπόρους, οι οποίοι τελούν «υπό την προστασία της»! Αν σʼ αυτό προστεθεί και η κοινή δήλωση για την απαλλαγή υποχρέωσης θεώρησης των τουρκικών ειδικών (πράσινων) διαβατηρίων, τότε καθένας αντιλαμβάνεται ότι, μετά την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα και τις δυνατότητες που απλόχερα παρασχέθηκαν στην Άγκυρα σε βάρος της Ελλάδας, ισχύει η παράφραση της λαϊκής ρήσης «μπάτε Τούρκοι αλέστε κι αλεστικά μη δώστε»!

Αναμενόμενη επωδός των υποχωρήσεων και υπαναχωρήσεων αυτών είναι και η συνεχώς εντεινόμενη, μετά την επίσκεψη Ερντογάν, προκλητικότητα των Τούρκων στο Αιγαίο και η έξοδος του «Πίρι Ρέις» στο Αρχιπέλαγος. Κατά τα λοιπά, ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου «υπερασπίζεται» τα εθνικά θέματα περιφερόμενος ανά τον κόσμο και υποδεχόμενος, εν μέσω θέρους, τους ομογάλακτους και ομολόγους του της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στον γραφικό Πόρο. Μόνο που ο Πόρος είναι πραγματικά γραφικός, ενώ όσα έγιναν προσφάτως εκεί συνιστούν πολιτικές γραφικότητες που σαφώς δεν ταιριάζουν με τη συγκυρία την οποία διανύουμε και βιώνουμε στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΗΓΗ: http://www.paron.gr/v3/new.php?id=56699&colid=&catid=42&dt=2010-07-18%200:0:0

Χαρά Νικοπούλου. Τι είναι η Πατρίδα μας;

 ΑΞΙΑ

 

 

 

 

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Παράδειγμα προς αποφυγήν






Μπορεί ο Μητροπολίτης να είναι καλός χριστιανός, καλός Έλλην όμως δεν είναι. Αρχιεπίσκοπε Αθηνών και πάσης Ελλάδος και λοιποί ομοϊδεάται, υπάρχει και κάτι άλλο: Έλληνας γεννιέσαι και γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ

Πυγή 

Ανεξάρτητο Τουρκικό κράτος της Θράκης - Σχολικά φανελάκια για όλα τα παιδάκια!

Ανεξάρτητο Τουρκικό κράτος της Θράκης σχολικά φανελάκια για όλα τα
 παιδάκια!Σε εκδήλωση για το κλείσιμο των σχολείων οι μουσουλμάνοι οραματιστές της Τουρκοποίησεις της Θράκης μοίρασαν στα παιδάκια καλοκαιρινά φανελάκια τυπωμένα με το σύνθημα: "Ανεξάρτητο Tουρκικό κράτος της Θράκης". Δια της σιωπής συναινεί το υπουργείο δια βίου γεννισταροποίησης.

Όλα τα παιδάκια φόρεσαν τα φανελάκια της προπαγάνδας που είχαν τυπώσει οι οραματιστές του ανεξάρτητου Τουρκικού κράτους της Θράκης. Για όσους δεν κατάλαβαν γιατί τονίζουμε οτι το θέμα με την Χαρά Νικοπούλου είναι σοβαρό και ο πόλεμος που έχει υποστεί δεν είναι καθόλου τυχαίος, αντιθέτως φανερώνει τα πολλά ύποπτα σημεία της σημερινής κυβέρνησης.

Το πρόβλημα της Θράκης, έχει της ρίζες του στη βαθιά αδιαφορία που έχει επιδείξει εδώ και χρόνια το ανεύθυνο Αθηνοκεντρικό κράτος που δυστυχώς αντιμετωπίζει τη Θράκη μόνο ψηφοθηρικά αδιαφορώντας για τα πραγματικά προβλήματα εκεί σαν να επρόκειτο για μακρινή αποικία σε κάποιο νησί του Ατλαντικού.

Απ'την άλλη πλευρά το βρώμικο σύστημα μέσα απο τα ΜΜΕ φρόντισε να αρρωστήσει την Ελληνική κοινωνία με το "μικρόβιο" του Μιθριδατισμού για να αποδομήσει τα πάντα χωρίς να υπάρχουν κοινωνικές αντιδράσεις. Έτσι η Ελληνική κοινωνία πάσχει σήμερα απο αυτή την "ασθένεια" και... πνέει πλέον τα λοίσθια, αφού το δηλητήριο έχει χτυπήσει όλα τα ζωτικά όργανα...

«Μιθριδατισμός», για όσους το έχουν ξεχάσει, λέγεται η πρακτική της απόκτησης ανοσίας απέναντι σε κάποιο δηλητήριο, μέσω της βαθμιαίας χορήγησής του σε μικρές και μη θανατηφόρες δόσεις. Ο όρος προέρχεται από τον βασιλιά του Πόντου Μιθριδάτη, ο οποίος και εφάρμοσε τη μέθοδο, φοβούμενος μη τυχόν τον δηλητηριάσουν άλλοι.

Σιωπή λοιπόν.... η πατρίδα κοιμάται...  

H βιοποικιλότητα της Aκρόπολης

Κάτω από την Ακρόπολη, η Ελλάδα διαμαρτύρεται για τη συνωμοσία σιωπής που την οδήγησε στο χείλος της καταστροφής, όμως την ίδια στιγμή έχει τη δύναμη να προσφέρει στον εαυτό της το προνόμιο να ονειρεύεται ένα όμορφο αύριο σε έναν κόσμο αρμονίας και αλληλεγγύης. Αλίμονο αν στερεύαμε από όνειρα και από οράματα· χωρίς αυτά δε γίνεται τίποτα...

H βιοποικιλότητα της AκρόποληςΚάτω από την Ακρόπολη, λοιπόν, το GEO «αντιστάθηκε» με τον δικό του τρόπο στην παρακμή, στρατευμένο στο οικολογικό όραμα της εναρμόνισης ανθρώπου και φύσης, σε έναν κόσμο ευαισθησίας και αλληλεγγύης. «Αντίσταση» με δράση και με όραμα: αξιοποιώντας τον εθελοντισμό δεκάδων οικολόγων, αναγνωστών, ανήλικων θαυμαστών της φύσης και ειδικών της ελληνικής βιοποικιλότητας, εξερευνήσαμε -υπό την καθοδήγηση του βιολόγου Μαρτίνου Γκαίτλιχ- την πέριξ της Ακρόπολης περιοχή, φωτογραφίζοντας και κινηματογραφώντας διακριτικά αλλά λεπτομερειακά το φυσικό πλούτο της. Όντως ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, νιώθουμε ότι αναδείξαμε την αξία του Ιερού Βράχου όχι μόνο ως μνημείου πολιτισμικής κληρονομιάς που εμπνέει τον τρόπο σκέψης μας, αλλά και ως μνημείου φυσικής κληρονομιάς που εμπνέει την καθημερινή ζωή μας...

Αναδεικνύοντας τη βιοποικιλότητα της Ακρόπολης, αυτού του θαυμαστού οικότοπου που φιλοξενεί περισσότερα από εκατό είδη πτηνών, δεκαπέντε είδη πεταλούδων και πλούσια χλωρίδα με σπάνια ενδημικά φυτά, επιβεβαιώσαμε ότι ακόμη και στο κέντρο μιας περιβαλλοντικά «βεβαρημένης» μεγαλούπολης η ζωή ανθίζει, αν και κινδυνεύει κάθε στιγμή από την αδιαφορία μας. Όπως επισήμανε ο Γκαίτλιχ (βιολόγος-περιβαλλοντολόγος, διευθυντής της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης), «οι πόλεις δημιούργησαν νέους οικολογικούς θώκους, τους οποίους ορισμένα είδη ζώων και φυτών έσπευσαν να εκμεταλλευτούν. Απορροφημένοι από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας, δε συνειδητοποιούμε ότι συνυπάρχουμε με πολλούς άλλους ζωντανούς κόσμους και μικρόκοσμους».

Και είναι αλήθεια αυτό.

Πόσοι από εμάς παρατηρούμε τα αγριολούλουδα που φυτρώνουν στις άκρες των πεζοδρομίων ή κοιτάμε τον ουρανό, για να παρατηρήσουμε τα χελιδόνια ή τις σαχτάρες που πετούν; Η προσεκτική παρατήρηση επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Η περιήγηση στην Πλάκα, την παλαιότερη συνοικία της Αθήνας, έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα μας να εντοπίσει σταυλοχελίδονα και λευκοχελίδονα, σαχτάρες, καρακάξες, κουρούνες, κοτσύφια, σπουργίτια, ακόμη και βραχοκιρκίνεζα, μικρόσωμα γεράκια που τρέφονται με έντομα και τρωκτικά και φωλιάζουν στο βράχο της Ακρόπολης. Οι αρχαιολογικοί χώροι της προσφέρουν καταφύγιο και σε πτηνά όπως τη σταχτοσουσουράδα, τον καρβουνιάρη, τον κοκκινολαίμη, την τσίχλα και το σπίνο. Μέλισσες και πεταλούδες επισκέπτονται μπιγκόνιες, πετούνιες, αγγελικές και μπουκαμβίλιες στους κήπους των γύρω σπιτιών. Ο γκιώνης και η κουκουβάγια κάνουν έντονη την παρουσία τους τις νυχτερινές ώρες, ενώ ευχάριστο είναι το μελωδικό βουητό από τα τριζόνια ή τους γρύλους. Στην οδό Αγίου Παύλου παρατηρήσαμε μια φωλιά τσαλαπετεινών!

Στην πλατεία των Αέρηδων η ομάδα του GEO μελέτησε ζοχούς, πικραλίθες, αγριοραδίκια, παπαρούνες, αγριοβρώμη, αλλά και δέντρα όπως την αγριοσυκιά, την κουτσουπιά, τη ροδιά και τον αΰλανθο (βρωμοκαρυδιά). Όμως το πιο σπάνιο από τα φυτά της Ακρόπολης, το οποίο φύεται αποκλειστικά εδώ και πουθενά αλλού στον κόσμο, είναι η Micromeria acropolitana, ένα μικρό πολυετές φυτό με ροζ λουλούδια, ύψους 5-20 εκ., που αποτελεί αναμφίβολα σύμβολο επιβίωσης. Τα ίχνη της Micromeria acropolitana είχαν χαθεί από το 1908. Εντοπίστηκε εκ νέου το 2006 ως συστατικό στοιχείο της εν ζωή χλωρίδας του Ιερού Βράχου, χάρη στον Έλληνα βιολόγο Γρηγόρη Τσούνη. «Προάγοντας τη φύση μέσα στις πόλεις, συμβάλλουμε όχι μόνο στην αναζωογόνησή τους, αλλά και στη δημιουργία ενός νέου πρότυπου αστικής διαβίωσης. Έτσι για τον κάτοικο της πόλης, η επαφή και η απόλαυση της φύσης παύει να είναι μια ενασχόληση κατάλληλη μόνο για τις διακοπές του, αλλά γίνεται μια προσιτή δυνατότητα της καθημερινής ζωής του», υπογράμμισε ο Γκαίτλιχ. Η όλη οικολογική δράση γύρω από την Ακρόπολη κορυφώθηκε με μια συναυλία (με φυσιολατρικά έργα για άρπα, εκ των οποίων το Micromeria acropolitana, μια παραγγελία του GEO) στον αύλειο χώρο του Μουσείου Παραδοσιακών Οργάνων στην Πλάκα.

Οι οικολογικές δράσεις του GEO κινηματογραφήθηκαν για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί ανά τον κόσμο «διαφημίζοντας» την Ελλάδα σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της.

Xρήστος Τσανάκας
Διευθυντής Σύνταξης
Δείτε σε 3 μέρη το οικολογικό ντοκιμαντέρ του GEO, «Η βιοποικιλότητα της Ακρόπολης».



Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters