Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΕΡΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..

Αριστερά δορυφορική φωτογραφία σε ένα στρατόπεδο της FEMA με ολόκληρη έκταση με χιλιάδες φέρετρα που χωράνε 3 άτομα το καθένα..
Στις ΗΠΑ έχουν δημιουργηθεί, υπό την διοίκηση της F.E.M.A. περίεργες, τεράστιες εγκαταστάσεις, που μοιάζουν με στρατόπεδα – φυλακές, σε καίριες στρατηγικές θέσεις σε ολόκληρη την έκταση της χώρας.
Τέσσερις από αυτές τις εγκαταστάσεις έχουν σχεδιασθεί για την κράτηση τουλάχιστον 25.000 (πολιτικών;) κρατουμένων!
Στο λεξιλόγιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τα γκούλαγκ/στρατόπεδα συγκέντρωσης λέγονται «Εγκαταστάσεις Κράτησης». Σύμφωνα με πληροφορίες, τέτοιες εγκαταστάσεις υπάρχουν ήδη στο Τέξας (δείτε σχετικό βίντεο ΕΔΩ:) και ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν εκεί περισσότερα από 200 άτομα, στην πλειοψηφία τους παιδιά, τα οποία συνελήφθησαν σε μεταμεσονύκτιες επιδρομές της αστυνομίας. Πολλοί από τους έγκλειστους είναι Αμερικανοί πολίτες.
Οι κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν και διαμαρτύρονται, και φοβούνται για το τι σημαίνει για το μέλλον αυτή η εγκατάσταση, που παρόμοιες της ξεφυτρώνουν σε ολόκληρες τις ΗΠΑ. Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης (που έχουν μάλιστα και τον κλασικό σιδηροδρομικό σταθμό δίπλα τους! - όπως τα στρατόπεδα των Ναζί) αυτά κτίζονται και λειτουργούν από ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας, όπως η Corrections Corporation of America και η KBR, θυγατρική της Halliburton του Ντικ Τσέινι.
Ερευνητές έχουν ανακαλύψει τέτοια βαγόνια στα οποία είχαν τοποθετηθεί αλυσίδες, σε ερημικό μέρος των ΗΠΑ. Φαίνεται σαν να έχουν σχεδιασθεί για να μεταφέρουν κρατούμενους (όπως ακριβώς έκαναν οι ναζί με τους εβραίους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης). Το ΕΡΩΤΗΜΑ είναι: για ποιους προορίζονται;;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η F.E.M.A.
Η F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency), σημαίνει «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών» και εδρεύει Fort Meade τoυ Maryland, στην έδρα της περιβόητης NSA… Επίσημα αποστολή της είναι να διαχειρίζεται έκτακτες ανάγκες, όπως καταστροφές από σεισμούς, τυφώνες, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ.
Οι τεράστιες φυλακές όμως τι ρόλο παίζουν;;
Γιατί σχεδιάστηκαν για ένα τόσο μεγάλο αριθμό κρατουμένων;;
Γιατί παραμένουν σε αχρησία;;
Τι περιμένουν;;
Ή μάλλον ΠΟΙΟΥΣ περιμένουν;;
Στρατόπεδα Συγκέντρωσης στις ΗΠΑ Μύθος η πραγματικότητα..Η Ιστορία θα το δείξει...

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ SITE ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Αρχικά υπό την διοίκηση της FEMA, εγκρίθηκε η ίδρυση 23 στρατοπέδων κράτησης. Αυτά διεσπάρησαν σε όλη την έκταση των ΗΠΑ. Επί πλέον, ιδρύθηκαν είκοσι συμπληρωματικά στρατόπεδα με βάση τον Στρατιωτικό Προϋπολογισμό του 1990-9 1. Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής του Μίτισγκαν, Carl Levin (φωτο) υπέβαλλε την Τροποποίηση του Προϋπολογισμού #656, με την οποία το Υπουργείο Άμυνας ενέκρινε, (τα έτη 1990 1991) την ίδρυση είκοσι στρατοπέδων κράτησης.
Υπάρχουν επομένως τώρα 43 στρατόπεδα κράτησης που είναι έτοιμα σε όλη την έκταση των ΗΠΑ. Η Επιχείρηση αυτή ονομάστηκε REX-84 και ουσιαστικά, αποτελεί ένα τεράστιο Γκουλάγκ στο οποίο σκοπεύουν να φυλακίσουν όλους τους πολίτες που θα θεωρηθούν "εν δυνάμει ανατρεπτικοί". (Όσοι δηλαδή αντιστέκονται στη εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τους). Από την στιγμή που θα κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και επιβληθεί Στρατιωτικός Νόμος σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, κάθε αντιφρονών θα μετονομασθεί απλούστατα σε “εγκληματία”, “ύποπτο τρομοκράτη” και επικίνδυνο πρόσωπο για την δημόσια “τάξη και ασφάλεια”. Η κυβέρνηση, έχοντας στα χέρια της έκτακτες εξουσίες θα προσπαθήσει να επιβάλλει το νόμο χρησιμοποιώντας τις πολυάριθμες Ομοσπονδιακές αστυνομικές υπηρεσίες.
Ένα άρθρο με τίτλο: “Ενα εκατομμύριο Αμερικανοί αντιμετωπίζει το φάσμα της σύλληψης με βάση Εκτελεστικό Διάταγμα”, στην εφημερίδα “Washington Report” γράφει: Η "Επιχείρηση Κλοιός" (Operation Dragnet) είναι εν ισχύει κάτω από τον τίτλο ΙΙ του Νόμου McCarren. Με βάση αυτόν τον Νόμο, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει την δυνατότητα να αναστείλει την ισχύ του Χάρτη των Δικαιωμάτων με ένα και μόνο τηλεφώνημα. Αν ο επικεφαλής της σημερινής κυβέρνησης κρίνει ότι η χώρα υφίσταται εισβολή, κατάσταση πολέμου ή το πιθανότερο, εξέγερση, έχει την δυνατότητα να ενεργοποιήσει την Επιχείρηση Κλοιός.
Πρόσφατα, έγινε γνωστό ότι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής Univac, που βρίσκεται εγκατεστημένος σε μία μυστική τοποθεσία κοντά στην Ουάσιγκτον της NSA,(τελευταίο βίντεο) έχει στις βάσεις δεδομένων του τουλάχιστον 1.000.000 ονόματα και με το πάτημα ενός κουμπιού, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής είναι έτοιμος να αρχίσει να εκτυπώνει χιλιάδες εντάλματα συλλήψεως!.... Εδώ και αρκετό καιρό γίνονται προετοιμασίες για μαζικές συλλήψεις, από τη μια ακτή των ΗΠΑ μέχρι την άλλη, ύποπτων αντιφρονούντων (δηλαδή νομιμοφρόνων Αμερικανών που δεν θεωρούνται "πολιτικά ορθοί" - "political correct" - σύμφωνα με την Νεοεποχίτικη ορολογία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης).

Περισσότερα στο http://mnimi-olokautomatos.blogspot.com

Οι λαοί άρχισαν να ξυπνούν ομιλία του Zbigniew Brzezinski


Πάει ξεφύγαμε...
Εδώ ακούμε τον Zbigniew Brzezinski (Αμερικανός δημοσιογράφοs της MSNBC παλιότερα έγραφε ειδήσεις για το CBS και ήτανε ανταποκριτής του καναλιού.Επίσης έκανε και βραδινόρεπορτάζ στο NBC .Ξεκίνησε απο το WABC New York Radio)να μιλάει σε Elit των Παγκοσμιοποιητών και να λέει ότι ο Αμερικανικός λαός και όλος ο κόσμος άρχισε πολιτικά να ξυπνάει και να καταλαβαίνει για πρώτη φορά στην Ιστορία (σε βαθος χρόνου εκατονταδων χρόνων ) τα σχέδια τους για την ανερχόμενη δικτατορική Νέα Τάξη Πραγμάτων η περιβαντολογική παγκοσμιοποίηση η Παγκόσμοια κυβέρνηση το
ίδιο πράγμα είναι που προωθούν....
Ακούστε να φρίξετε.
Οι μάζες για πρώτη φορά στην Ιστορία άρχισαν να ξυπνούν και να βλέπουν διαφορετικά το πολιτικό σύστημα ..και τον μηχανισμό του.. (ομαδική πολιτική αφύπνιση λέει εγώ θα πω και θρησκευτική..)..Ποτέ στην Ιστορία του ανθρώπου μιλάμε για εκατοντάδες χρόνια δεν έχει ξαναγίνει αυτό.(Μα καλά πόσα χρόνια παλιός είναι όλος αυτός ο μηχανισμός..);;;Μιλάμε ότι ο άνθρωπος μιλάει με αιώνες..
*Εδώ μιλάμε πια ότι διακυβεύεται η επιβίωση αυτής της ELIT και τα σχέδια τους όπως και η εξαφάνιση της απο προσώπου γης , άμα γίνη το λάθος και ξυπνήσουν όλοι οι λαοί.. φαντάζεστε για το τι είναι ικανοί να κάνουν για να ξαναεπανέλθουν τα πράγματα στο φυσιολογικό δηλαδή να ξαναγίνουν οι άνθρωποι πρόβατα και να ανέχονται τα πάντα για να μπορούν να τους εξουσιάζουν....Επιβίωσαν χιλιάδες χρόνια λέτε να παραδώσουν αναίμακτα;;την εξουσία εννοώ..Δυστυχώς έχουνε καταφέρει να εδραιωθούν στην κοινωνία μας μέσα απο ένα διεφθαρμένο στημένο σύστημα (μηχανισμό) με ανθρώπους δικούς τους σε θέσεις κλειδιά (κυβερνήσεις ολόκληρες τους ανήκουν με πυρηνικά) όπου πάντα η εξουσία (θρησκευτική,πολιτική,κοινωνική,πολεμική, και άλλες) υπάρχει με την μορφή πυραμίδας ώστε την απόφαση για κέραια ζητήματα να την έχουνε πάντα όι λίγοι..οι εκλεκτοί..

Λέτε να ισχύουν αυτά που λένε ότι για να προχωρήσουν τα σχέδια τους για την Παγκοσμιοποίηση θα πρέπει να εξαφανίσουν την Ελλάδα το πνεύμα των Ελλήνων Αρχαίων και μη και τη κοσμοθεωρία τους ..που ακόμα δεν την ξέρουμε όλη..Όπως είναι η αγάπη των Αρχαίων για την φύση και τον σεβασμό σε αυτήν ..Στον σεβασμό στην ζωή του Ανθρώπου (βλέπε Τρωικός πόλεμος ανακωχή για να τιμήσουν τους νεκρούς κτλ )και βασικά όλων των χωρών που έχουν μία Ιστορία πίσω τους..Για να προχωρήσουν θα πρέπει Χώρες όπως η Ελλάδα που είναι δεμένες με το τρίπτυχο πατρίς θρησκεία οικογένεια να εξαλειφθούν δυστυχώς Τα πράγματα είναι έτσι απλά.. Δεν μπορεί για να επιβιώση η παγκοσμιοποίηση κάποια χώρα να έχει την δικιά της Ιστορία..γλώσσα..Θρησκεία..Ήθοι και έθιμα ,γιατί αυτά κρατάνε την ατομικότητα και την διαφορετικότητα μίας Χώρας..
Τέλος εγώ άμα ήμουνα στην θέση της Elit άρα τρελάρας (χορεύω γυμνός στο δάσος κτλ) εδώ που φτάσαμε
(μαζική πολιτική αφύπνιση το λέει)γιατί να μην σκεφτόμουνα σαν λύση ελέγχου του πληθυσμού την μείωσή του..Πώς ;; Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει..
Αναγνώστης..

Σχετικά άρθρα..
ΟΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠOΤΗΤΑΣ
Bill gates : Τα εμβόλια πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την μείωση του πληθυσμού
ΑΟΡΑΤΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ...
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΕΡΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..

Μια ασύμμετρη απειλή για την ανθρωπότητα.

Η Νέα τάξη πραγμάτων,μια ασύμμετρη απειλή για την ανθρωπότητα.
Συγκεντρωμένες πληροφορίες για τα μέσα που χρησιμοποιούνται για μας ελέγξουν.



πηγη

τα σχέδια για μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού της γης

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters