Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ούτε που υποψιάζεστε αυτό που θα ‘ρθει…



Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Φαίνεται πως την ομιλία και την συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην ΔΕΘ, την «ακούσανε» στερεοφωνικά στην καθεστωτική «παράγκα».
Το σύστημα μούδιασε, κωλόκατσαν τις πρώτες δυο μέρες, βλέποντας ότι ο Γιώργος έφαγε τη σκόνη του Αντώνη κι ύστερα, πάντα τυχαία, βγήκε και ψέλλισε κάτι στα εξαπτερυγιώτικα εκείνος ο Σκυλακάκης, που ο Θεός να μου κόβει δευτερόλεπτα και να του δίνει χρόνια. Κάθε φορά που ‘βγαινε να μιλήσει υπέρ της μαντάμ στον προεκλογικό, ο Αντώνης «τσίμπαγε» μια μονάδα προς τα πάνω.
Βγήκε, κουνήθηκε λίγο για να σηκώσει κουρνιαχτό, βάρεσε τα νεοφιλελεύθερα και πράσινα από την νεοπασοκική μούχλα ντενεκέδια του, μπας και καλύψει την καταλυτική παρουσία του Αντώνη στη Θεσσαλονίκη αλλά το λέει κι η μάνα μου: βροντούν τα σήμαντρα, βροντούν κι οι παραμάνες. Δεν τους βγήκε πάλι. Κι όχι μόνο δεν τους βγήκε αλλά μ’ ένα φαρμακερό καλαματιανό κουτουπιέ ο εν λόγω κύριος της κυρίας πήγε και βρόντηξε στην πολυτελή εξώθυρα της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Της τον έστειλε αεροπλανικά, συστημένο, αν και λίγο τσαλακωμένο.
Παράλληλα το βαθύ, το ρηχό αλλά και το ντεμί σεζόν ΠΑΣΟΚ (αυτό που φοράει και ζιβάγκο και γραβάτα), όλοι οι «παπαγάλοι» και τα λοιπά παραδείσια πτηνά αρχίσανε επιθέσεις για αυτά που είπε ο Αντώνης, παραλείποντας βεβαίως επιμελώς να πουν ΤΙ είπε.
Βγήκε στη συνέχεια κι η κόρη του πατέρα της στο εφεδρικό τηλεοπτικό γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, η σκιώδης υφυπουργός Κοινωνικής Παχυδερμίας του Παπακωνσταντίνου κι ως καλός αυτόμολος φανταράκος ήταν μιλάμε ΠΑΡΑ πολύ τσαντισμένη με τον Αντώνη. Τέτοια ζοχάδα δεν την έχει ούτε ο Πάγκαλος, όταν του ξυνίζει το κρασί. Ακούς εκεί να πει ότι θα μειώσει τόσο γρήγορα το έλλειμμα! Βέβαια, το καλό αυτό φανταράκι του ΠΑΣΟΚ, όπως κι όλοι όσοι φλυαρούν τόσες μέρες, έκανε μόκο για τον ΤΡΟΠΟ που είπε ο Αντώνης ότι θα κάνει τα πράγματα. Απλώς με σηκωμένο φρύδι εξανίστατο που ο Σαμαράς έχει άλλη θέση, τεκμηριωμένη και την λέει ο αθεόφοβος. Διότι, δεν ξέρω αν το ‘χετε αντιληφθεί, αλλά η Μαύρη Κομπανία του Μνημονίου, την οποία μην ξεχάσετε να «ανταμείψετε» στις αυτοδιοικητικές εκλογές, έχει μια πολύ απλή αντίληψη: απαγορεύεται να διαφωνείς μαζί τους. Πως παλιά άμα είχες στοιχειώδη κοινωνική ευαισθησία σε λέγανε μίασμα, συνοδοιπόρο, κομμουνιστοσυμμοριτοεαμοβουλγαροσλαβόδουλο; Έ, τώρα, άμα διαφωνείς με τα τσανάκια του Μνημονίου, είσαι «λαϊκιστής», «ανεύθυνος» κλπ. Βασικά βέβαια η μαντάμ είναι πολύ ζοχαδιασμένη που ο Αντώνης υπάρχει. Θυμάται κι εκείνο το κούριερ που ποτέ δεν ήρθε με το κόμμα αμπαλαρισμένο κι έμεινε να βλέπει τα ξεροτήγανα και τα φοντάν να μπαγιατεύουν κι όσο να’ ναι της ανεβαίνει η πίεση. Αλλά σε λα βι, που θα ‘λεγε κι ο Ριχάρδος.

Τώρα τελευταία όμως παίχτηκε καινούργιο έργο, που κατέβηκε γρήγορα, χωρίς να βγάλει ούτε τα έξοδα του. Έχει Γκοντζίλα, Κινγκ Κονγκ, γιαπωνέζικα εφέ του 1960 και δυο αυγά Τουρκίας. Επιστροφή Καραμανλή. Ο Καραμανλής δεν το ξέρει αλλά δεν έχει σημασία, το ξέρει ο Καμπουράκης, ο Οικονομέας και οι λοιποί συγγενείς. Προχθές ξύπνησα κι έβλεπα παραταγμένη όλη την πρωϊνή κομπανία του MEGA. Ο Πεταλωτής έλειπε, είχε πάει να πάρει τα τρέντυ σοσιαλιστικά του πουκάμισα από το καθαριστήριο. Ο Καμπουράκης όμως ήταν εκεί κι όχι μόνο τον έφερε πίσω τον Καραμανλή αλλά τον ξανάκανε και Πρωθυπουργό! Έτοιμος να τον ψηφίσει ήτανε.
Επειδή ξέρετε πόσο διπλωμάτης δεν είμαι κι επειδή από γαλλικά και πιάνο δεν…, θα σας πω την προφανή στόχευση: αμφισβήτηση, χτύπημα κάτω από τη ζώνη του Αντώνη Σαμαρά. Διότι η επιστροφή του Καραμανλή προϋποθέτει την αποτυχία του Αντώνη.
Ρε συ Καμπουράκη κι εσύ ποιητή εκ του προχείρου, άμα αργήσει, φάτε.
Υπάρχουν και μερικοί «χρήσιμοι ηλίθιοι», «αυτιστικοί» δευτεροκλασάτοι καραμανλικοί (ερήμην του Κ. Καραμανλή) που διακίνησαν αυτή την ανοησία κι έπαιξαν το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ και των εξαπτέρυγων.
Μετά ήρθε κι η «σφήνα» του ζογκλέρ, του αχθοφόρου του Μνημονίου, ο οποίος ως γνωστόν κόπτεται για την παράταξη, όταν δεν ξεσκονίζει το Μνημόνιο. Έχει τρελλαθεί γιατί βλέπει τους ψηφοφόρους να φεύγουν σαν πουλιά το Φθινόπωρο.
Λυπάμαι, Πρόεδρα, αλλά δεν θα ξαναγυρίσουν. Τελειώσανε τα ζογκλερικά. Θέλανε διαμαρτυρία και πούρα Δεξιά και τους βγήκες σκαμνάκι του Γιώργου. Δώσανε – δώσανε, που λέει και το ανέκδοτο. Με το Βαΐτση θα μείνεις, που ‘ναι καλό παιδί και σε κοιτάει στα μάτια.
Κι ύστερα βγήκε ο Καραμανλής με μια δήλωση και τους καθάρισε στεγνά. Όχι μόνο δεν τους βγήκε, μείνανε με το σενάριο στο χέρι.
Ο Καραμανλής το ‘χω γράψει, σίγουρα έχει κάποια ελαττώματα, έκανε λάθη μικρά και μεγάλα, κυρίως εμπιστευόμενος κάποιους τυχάρπαστους μεσαιοχωρίτες. Όταν εκείνος προσπαθούσε να κάνει μεγάλη πολιτική σε μεγάλα ζητήματα – κι όντως έκανε – στην Κύπρο, στο Βουκουρέστι, την ενέργεια και τις σχέσεις με την Ρωσία, αυτοί έκαναν διαγωνισμό μονήρους εφηβικής συνήθειας και παλεύανε από την ανικανότητα στην εργώδη βλακεία, ενώ βέβαια ορισμένοι κι ορισμένες ήσαν από καιρό «τυφεκιοφόροι του εχθρού» κι εύχονταν την πτώση, αν δεν εργάστηκαν κιόλας γι’ αυτήν.
Όμως ο Καραμανλής, αδέρφια, έχει υψηλό αίσθημα αξιοπρέπειας. Έχει μπέσα, λέξη άγνωστη σε κάτι ξενιστές και κλακαδόρους που ερήμην του και κόντρα στις επιθυμίες του καπηλεύονται τ’ όνομα του. Κι άλλες φορές εξήγησα γιατί τον ψήφισα κι ενυπόγραφα πριν τις εθνικές εκλογές καλούσα, όσους σκέφτονται με στοιχειώδη αγάπη για την Πατρίδα, να τον στηρίξουν. Άλλοι κι άλλες απλώς περίμεναν σαν γύπες στο κλαρί.
Ο Κώστας Καραμανλής έγινε Πρωθυπουργός κόντρα στο κατεστημένο των νταβατζήδων. Δεν έκανε καμμία συμφωνία μαζί τους.
Γι’ αυτό το 2004 αλλά και μετά την εκλογή του η πλειοψηφία των ΜΜΕ βυσσοδομούσε εναντίον του. Εδώ ακόμα υπάρχουν ζώα που πιστεύουν ότι στο Βατοπέδι υπάρχει κελί με…τζακούζι. Τέτοιες φλόμπες πουλάγανε στο πόπολο, αυτοί που συκοφαντούσανε και τους φορτηγατζήδες και που τόσες μέρες οι κάμερες και τα μαρκούτσια τους στην Ομόνοια, κοντά στα γραφεία των απεργών, ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ να γυρίσουν λίγο αριστερά, όπου οι στρατιές των πρεζέμπορων και των ναρκομανών τους έσπρωχναν για να περάσουν.
Ναι, ο Καραμανλής εμπιστεύτηκε και μερικούς μαλάκες. Ποιος από μας δεν το ‘χει κάνει; Δεν το γράφουν όλοι στο κούτελο. Ανέχτηκε επίσης υπονομευτές, που υπέσκαψαν την προσπάθεια του να βάλει χέρι στην πηγή του νεοελληνικού κακού: στην διαπλοκή. Κάποιοι όμως οδήγησαν το «βασικό μέτοχο» σε προδιαγεγραμμένη αποτυχία.
Ο Καραμανλής, αδέρφια, είναι ένας καλός άνθρωπος, ένας καλής πάστας Έλληνας, που δεν του άρεσε η επίδειξη κι η γκλαμουριά, που προσπάθησε πολλά, κατάφερε κάποια, δεν είπε ψέμματα, ούτε για την οικονομία, ούτε για τίποτα κι έχασε ακριβώς γιατί αρνήθηκε να εξαπατήσει το λαό, όπως ο Πινόκιο – Παπανδρέου, και γιατί επέλεξε κι ορισμένους συνεργάτες, που όχι μόνο ήσαν ανίκανοι ν’ ακολουθήσουν το βήμα του αλλά κάποιοι είχαν δικές τους ατζέντες, κολλητηλίκια με συμμαθητές και άνομες φιλοδοξίες.
Πλήρωσε ακριβά και τα μαϊμού Δεκεμβριανά, αφού δεν έλειωσε την αλητεία, από τον φόβο τυχόν νέας απώλειας ανθρώπινων ζωών κι άφησε τον περιδεή Παυλόπουλο να μιλάει για … αμυντική στάση της Αστυνομίας, ενώ καταλυόταν το κράτος. Γιατί; Γιατί προφανώς τον Κ. Καραμανλή τον συγκλόνιζε η ιδέα κι άλλων φέρετρων. Δεν συμφωνώ αλλά κατανοώ και το σέβομαι. Ο καλός άνθρωπος δύσκολα αποφασίζει το κακό, ακόμη κι αν είναι αναγκαίο.
Ορθά, ξαναλέω, ο Αντώνης Σαμαράς τον προστάτευσε και δεν άφησε να γίνει βορά στα θηρία. Δεν του αξίζει.
Σίγουρα το κεφάλαιο Κώστας Καραμανλής δεν έκλεισε. Σε αυτό έχει δίκιο ο Πανίκας. Ο Έλληνας ηγέτης που είπε όχι στο Βουκουρέστι, ο άνθρωπος που συνεργάστηκε αρμονικά με τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο για την αποτροπή της εφαρμογής του Απαρτχάϊντ στην Κύπρο, ο Πρωθυπουργός που προσπάθησε να βάλει την Ελλάδα στον ενεργειακό χάρτη, δικαιούται να είναι Πρόεδρος Δημοκρατίας, όταν Πρωθυπουργός της Ελλάδας θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς.
Η συμμαχία των προθύμων κάνει ότι μπορεί για να κόψει τον δρόμο του Αντώνη. Ξέρουν ότι τους έταξε μια και μόνο εξεταστική, για το Μνημόνιο. Και ξέρουν ότι θα την κάνει.
Ξέρουν ότι δεν τον ελέγχουν κι ότι θα κατεδαφίσει τα σάπια θεμέλια της «παράγκας» τους.
Ξέρουν ότι θα κάνει όλους τους φόβους τους πραγματικότητα κι όλες τις ελπίδες του Λαού καθημερινή πολιτική.
Λοιπόν, papagayos griegos, πάρτε άλλο ένα σενάριο, δώρο: ο Σαμαράς να σας αλλάζει τα φώτα. Και δεν θα ‘ναι ταινία fiction. Θα ‘ναι ντοκυμαντέρ.
Ούτε που υποψιάζεστε αυτό που θα ‘ρθει…
πηγη

Ο Σγουρός έδωσε 500.000 ευρώ στο ΠΑΣΟΚ για την ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ!

Οι εκατομμυριούρχοι με τα γυαλιστερά κουστούμια, τα κότερα και τις πισίνες ζητησαν χρήματα από τα ψίχουλα του ελληνικού λαού
ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ! ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΩΣΕ 500 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ!
Η απόφαση πάρθηκε μετά από εισήγηση του Νομάρχη Γ. Σγουρού και τις ψήφους των νομαρχιακών συμβούλων του ΠΑΣΟΚ, του Νάσου Αθανασίου από την Ν.Δ. ( οι υπόλοιποι της Ν.Δ δεν την ψήφισαν ) και του Β. Παπαδόπουλου από το ΛΑ.Ο.Σ.
Ο Σπ. Λυκούδης από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, φόρεσε τον μανδύα του Πόντιου Πιλάτου και έδωσε “λευκό”!…
Την επαίσχυντη απόφαση καταψήφισαν μόνο οι Αλ. Μπαλού, Κ. Μαρκέτης και Ηλ. Νικολόπουλος.
Σάββ.7.6.- Την ώρα που μεγάλα στρώματα του λαού βυθίζονται στην έσχατη φτώχεια και την απόγνωση και οι νομαρχίες έχουν κηρύξει διαρκή λιτότητα στις μεγάλες και μικρές ανάγκες του λαού μας , η νομαρχία της Αθήνας με μια παράνομη και προκλητική τουλάχιστον απόφαση, που επιβεβαιώνει τον βαθύ εκφυλισμό του ΠΑΣΟΚ και την απόσπαση του όχι μόνο από τις ανάγκες αλλά και το φρόνημα του ελληνικού λαού, αποφάσισε την χρηματοδότηση του Συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, χορηγώντας 500 χιλ. ευρώ στο ΠΑΣΟΚ , στο οποίο έχει ανατεθεί η οργάνωση του Συνεδρίου, στην Αθήνα. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είχε ζητήσει από την Νομαρχία να εγκρίνει 1.000.000 ευρώ!…Η απόφαση πάρθηκε με τους ψήφους των νομαρχιακών συμβούλων του ΠΑΣΟΚ, του Νάσου Αθανασίου από την Ν.Δ και του Β. Παπαδόπουλου από το ΛΑ.Ο.Σ, το οποίο, κατά τα άλλα, “οδύρεται” για την φτώχεια του ελληνικού λαού!..
Οργή και αγανάκτηση όμως προκαλεί και η στάση του εκπροσώπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην Νομαρχία Αθηνών Σπ. Λυκούδη, ο οποίος, παριστάνοντας τον Πόντιο Πιλάτο, δήλωσε ουδετερότητα με το επιχείρημα ότι έφτασε στο νομαρχιακό Συμβούλιο κάπως αργά, όταν πιά είχε αρχίσει η συζήτηση του θέματος…. Δεν έχει διευκρινιστεί αν κατά την ψήφιση, έδωσε λευκή ψήφο ή αν απείχε της ψηφοφορίας αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Οι διάφορες προφάσεις, πάντως, που ο κ. Λυκούδης πρόβαλε κατά την συνεδρίαση, είναι αναξιόπιστες διότι γνώριζε από πριν τον χαρακτήρα της απόφασης αυτής, αφού το θέμα είχε αναγραφεί στην ημερήσια διάταξη του Νομ. Συμβουλίου!.. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Λυκούδης είναι μέλος της Π.Γ του ΣΥΝ. Θα πρέπει ακόμα να τονισθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα, που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο κ. Λυκούδης, δεν έχει καταδικάσει την απόφαση, ενώ ούτε το γραφείο Τύπου του ΣΥΝ ούτε κανένα όργανο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχουν πάρει θέση απέναντι στην επαίσχυντη αυτή απόφαση!
Ποιά είναι η “φτωχολογιά” της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που δεν έχει λεφτά για να κάνει το Συνέδριο της;
Η Σοσιαλιστική Διεθνής είναι ένας από τους βασικούς παίκτες, μαζί με τις ΗΠΑ, του ευρωαντλαντικού άξονα και του ΝΑΤΟ, εκφραστής των συμφερόντων των μεγάλων πολυεθνικών εταιριών, εχθρός του σοσιαλισμού και υποστηρικτής της πολιτικής του πολέμου, του νεοφιλελευθερισμού, της παγκοσμιοποίησης και του ανταγωνισμού. Η Σοσιαλιστική Διεθνής, για παράδειγμα, υποστήριξε τον πόλεμο στο ΙΡΑΚ και τον βομβαρδισμό όπως και την διάλυση της Γιουκοσλαυϊας, ενώ αντίθετα στηρίζει την παραβίαση του διεθνούς δικαίου και την κατοχή της Βόρειας Κύπρου από τα τουρκικά στρατεύματα.
Στις γραμμές της λεγόμενης Σ.Δ συνωστίζονται: πανίσχυρα, ευρωπαϊκά κυρίως, σοσιαλδημοκρατικά ή ψευτοεργατικά κόμματα ( όπως λ.χ τι βρετανικό του Μπλαίρ ) καθώς και άλλα πολιτικά σχήματα και οργανώσεις, στα ταμεία των οποίων ρέει πακτωλός χρημάτων. Στις γραμμές αυτών των κομμάτων θητεύουν επίτροποι, αξιωματούχοι και υψηλόβαθμα στελέχη της Ε.Ε, υπουργοί, βουλευτές και ευρωβουλευτές, ηγετικά στελέχη του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος με παχυλές αμοιβές, που πολλές φορές ξεπερνάνε αυτές των ελλήνων υπουργών ή βουλευτών, άλλα υψηλόβαθμα στελέχη διεθνών οργανισμών, τραπεζών, κρατικών υπηρεσιών ή μεγάλων εταιριών, πολλοί από τους οποίους ζούνε μέσα στην χλιδή, κάνουν ζωή εκατομμυριούχων, διαθέτουν μεγάλη περιουσία, πολυτελείς επαύλεις, υπερπολυτελή σκάφη αναψυχής, αυτοκίνητα κλπ.
Οι κάθε είδους αμοιβές αυτής της “σοσιαλιστικής φτωχολογιάς” κλιμακώνονται ανάλογα με τα αξιώματα ή τις ειδικές θέσεις, όπου σε πολλές περιπτώσεις αρχίζουν απο 30.000 ευρώ και φτάνουν έως και 100 ή 150 χιλιάδες ευρώ τον μήνα! Αν υπολογίσουμε π.χ ότι κάθε έλληνας ευρωβουλευτής εισπράττει από το Ε.Κ. περίπου στα 28.000 ευρώ τον μήνα, τότε μόνο τα έσοδα της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ ανέρχονται, κάθε χρόνο γύρω στα 7 εκατομμύρια ευρώ , ενώ τα συνολικά έσοδα των ευρωβουλευτών, που ανήκουν στα ευρωπαϊκά κόμματα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, είναι δυνατόν να ξεπερνούν τα 1.750 εκ. ευρώ το χρόνο!….Και αυτά χωρίς να υπολογίσουμε τις οικονομικές ενισχύσεις, που τα κόμματα αυτά παίρνουν από άλλες πηγές όπως: οικονομικούς παράγοντες, εθνικές κρατικές ενισχύσεις ή ενισχύσεις από την Ε.Ε, χωρίς να υπολογίσουμε τις αμοιβές των αντιπροσώπων από τα εθνικά κοινοβούλια, που φτάνουν συνολικά σε πολλά εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο! Αυτή είναι η “φτωχολογιά” της Σ.Δ που δεν έχει λεφτά να κάνει το συνέδριό της στην Αθήνα!…
Καμιά επανάπαυση . Ασυμβίβαστος αγώνας μέχρι να ακυρώσουμε την παράνομη απόφαση!
Παρακαλώ όσους συμφωνούν να αναμεταδώσουν αυτό το μήνυμα. Σας καλώ σε μαζικό και κοινό Αγώνα για να ακυρωθεί η παράνομη και καταχρηστική αυτή απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Αθήνας. Να προσφύγουμε μαζικά στην Δικαιοσύνη. Γι΄ αυτό καλώ τους δικηγόρους και τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας να δούνε αυτή την υπόθεση και να βοηθήσουν.
Ζητάμε από όλους τους Δημάρχους της Αττικής και τους νομάρχες να πάρουν θέση στο ζήτημα και να καταδικάσουν την απόφαση.
Ποιοι είναι αυτοί που νομίζουν ότι μπορούν να ασυδοτούν στις πλάτες του ελλ. Λαού; Τα χρήματα των νομαρχιών δεν είναι περιουσία τους! Να καταγγείλουμε στον ελληνικό λαό την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ που χωρίς καμιά ντροπή υπέβαλε το αίτημα στην Νομαρχία , την απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αθηνών, τον Νομάρχη Αθηνών κ. Σγουρό και όσους ψήφισαν την επαίσχυντη απόφαση ονομαστικά για να τους γνωρίζει ο λαός!
Ρωτήστε την Νομαρχία Αθηνών , πόσα λεφτά έχει δώσει για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, πόσα για τα καμένα δάση, πόσα για τις δεντροφυτεύσεις, πόσα για τους άστεγους, πόσα για τους πυρόπληκτους , πόσα για τους κατεστραμμένους δρόμους της Αθήνας;
Δημήτρης Σουλιώτης
πρ. μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ και πρ. νομαρχιακός και δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά

Λογοκριμένες ειδήσεις από τον κόλπο του Μεξικού!!!- Δηλητηρίαση ανθρώπων και Corexit

Φίλοι ακτιβιστές από τις ΗΠΑ με ενημέρωσαν για την τραγική κατάσταση στον κόλπο του Μεξικού, καθώς δεκάδες άνθρωποι που βρέθηκαν στην περιοχή νοσηλεύτηκαν ή/και νοσηλεύονται με συμπτώματα δηλητηρίασης.

Οι ηγέτες ανθρωπιστικών δράσεων στην ακτή του Κόλπου έχουν νοσηλευθεί, με τελευταία τα άτομα του  ραδιοφωνικού προγράμματοςτης Λουιζιάνας (CHSL). Οι Joannie Hughes, Kindra Arnesen και Βίκυ Perrin του CHSL είναι άρρωστοι με συμπτώματα δηλητηρίασης.

Παρόμοι τραγικά νέα έρχονται και από τους άλλους υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων που εργάζονται επίσης κατά μήκος της ακτής.



Joannie HUGHES:

..." ζωντανά από Νοσοκομείο Ochsner στη Νέα Ορλεάνη, όπου είμαι ασθενής από χθες [Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου], και τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή. ...

Νευρολόγοι ανησυχούν για νευροτοξίνες ήμουν εκτίθημένος σε ... τέτοια πράγματα. ...

Δεν θα κάνουμε εκπομπή αυτή την εβδομάδα ...

Ο Kindra "πολύ άρρωστος με λοίμωξη Staph" ...

Η εκπομπή ήταν να συζητηθούν θέματα υγείας ... αυτό είναι πολύ ειρωνικό, γιατί είμαστε όλοι άρρωστοι. (Ακούστε την αναφορά εδώ.)

Στις 18 Αυγούστου το ΕΧAMINER ανέφερε:

Η Kindra Arnesen, η θαρραλέα νεαρή μητέρα από τη Βενετία της Louisiana έγινε διάσημη μιλώντας εξ ονόματος των αλιέων του Κόλπου και κατά την πρώτη έκτακτη σύνοδο κορυφής του Κόλπου όπου εξέθεσε το black-out των μέσων μαζικής ενημέρωσης και απηύθυνε έκκληση προς το έθνος να κατανοήσει τον εφιάλτη που ζουν οι άνθρωποι που δηλητηριάστηκαν και να σπεύσουν για βοήθεια.


Αν και τα Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης λογοκρίνουν τα νέα του Κόλπου του Μεξικού (Gulf News), μια πρόσφατη γαλλική ειδική έκθεση για τον Κόλπο του Μεξικού και το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας χαρακτήρισε την Arnesen και την αποφασιστικότητά της για ανεξάρτητη έρευνα και αποκάλυψη της δηλητηρίασης των Αμερικανών.


Η Arnesen έδωσε συνέντευξη σε πολυάριθμα ραδιοφωνικά προγράμματα, κρατώντας το κοινό ενήμερο για το συνεχιζόμενο εφιάλτη στην περιοχή του Κόλπου. (Βλέπε:  La emergency summit fisher wife slams media black-out (video) και Gulf news: 'How do we get people to leave?' Kindra Arnesen on Intel Hub.).

Ο Δρ Riki Ott απέστειλε πρόσφατα επιστολή στην Huffington Post (Riki Ott: Bio-Remediation or Bio-Hazard? Dispersants, Bacteria and Illness in the Gulf), 
«Ένα μυστηριώδες επίμονο δερματικό εξάνθημα έχει παρουσιαστεί σε όλη την περιοχή του Κόλπου και συμπίπτει με την απελευθέρωση πετρελαίου και χημικών μέσων διασποράς της BP.  Η κάτοικος Sheri Allen (Mobile, Alabama) ήταν μία από τους πρώτους που αναφέρουν την εμφάνισή του στις αρχές του Μάιο."

Τώρα η Arenesen είναι μεταξύ των χιλιάδων παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από το εξάνθημα αυτό που αποτελεί σύμπτωμα έκθεσης σε ακτινοβολία ή δηλητηρίασης Corexit, αλλά συνήθως διαγιγνώσκεται από ιατρικούς φορείς που δεν διενεργούν αιματολογικές εξετάσεις ως "λοιμώξεις Staph» και «ψώρα». (Βλέπε:  Radiation Test Results On Gulf Crude Oil (video) - Page 5?, Jun 19, 2010, Radiation Test Results On Gulf Crude Oil (video) - Page 3?, Jun 18, 2010, Radiation Test Results On Gulf Crude Oil (video) - Page 2?, Jun 18, 2010, RADIATION SICKNESS - Know the symptoms - Protect yourself, Godlike Productions.)

Το Project Gulf Impact αναφέρει:

"To Corexit είναι ένας παράγοντας που έχει αποδειχθεί πως σπάζει τις μεμβράνες λιπιδίων που καλύπτουν και προστατεύουν το ανθρώπινο δέρμα.

Το Ανθρώπινο δέρμα αποτελείται από ένα λεπτό στρώμα λιπιδίων και το Corexit διασπά τις οργανωμένα αυτά φυσικά φράγματα σε μικρότερα μεμονωμένα μόρια που καθιστούν τους φυσικούς φραγμούς προστασίας που παρέχει το δέρμα διαπερατούς σε παθογόνους παράγοντες. Ο ερεθισμός του δέρματος μπορεί να προκληθεί από παρατεταμένη έκθεση σε αυτές τις χημικές ουσίες και θα μπορούσε να σπάσει την ικανότητα του σώματος να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις. "
Ο Δρ. Ott εξηγεί ότι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του κόλπου του Μεξικού συνεχίζουν να αναφέρουν μακροχρόνια αναφυλαξία ή άλλα δερματικά προβλήματα όπως αποφλοίωση στις παλάμες που έχουν διαγνωστεί ως "ψώρα και μολύνσεις staph", συμπεριλαμβανομένου του MRSA, τα δυνητικά θανατηφόρα και ανθεκτικά στη μεθικιλλίνη βακτήρια Staphylococcus aureus (σταφυλόκοκος).
«Οι περισσότερες περιπτώσεις διαρκούν για μήνες, όπως το εξάνθημα και δεν ανταποκρίνονται καλά στα αντιβιοτικά, κρέμες στεροειδών, ή ένα στεροειδές πυροβολισμούς."
  • Οι "Ξυπόλυτοι  Γιατροί της Ακτής του Κόλπου του Μεξικού" (Gulf Coast Barefoot Doctors) αναφέρουν ότι η χρήση των τοξικών Survival Detox Kits είναι αποτελεσματική στα εξανθήματα και το οίδημα.
  • Κατά μήκος της ακτής του Κόλπου του Μεξικού και ακόμη πιο πέρα, η επιβίωση των Αμερικανών απειλείται από μια άνευ προηγουμένου έκταση βίας, παραμέλησης και τη συνεχιζόμενης καταστροφής.

Θύματα δηλητηρίασης αναφέρουν πως δεν έχουν πρόσβαση σε τρία πράγματα:

1) εξέταση αίματος για δηλητηρίαση

2) ακριβή διάγνωση

3) κατάλληλη θεραπεία για δηλητηρίαση

Οι γιατροί δεν παρέχουν αυτές τις τρεις βασικές ανάγκες επιβίωσης, σύμφωνα με μια πηγή του examiner, λόγω του φόβου παρενοχλήσεων και εκφοβισμών. Καθημερινά, άρρωστοι άνθρωποι με συμπτώματα δηλητηρίασης αναφέρουν ότι απλά τους χλεύαζαν όταν ζητούσαν μια εξέταση αίματος από το ιατρικό προσωπικό.


Μάθετε πως να γίνετε μέλος των  Gulf Coast Barefoot Doctors εδώ.

Περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά:


Μετά τα παραπάνω ένα είναι βέβαιο: από τον κόσμο των ΜΜΕ ποτέ δεν μαθαίνεις την αλήθεια...

Οικολογικός εφιάλτης...

Ο εφιάλτης στον κόλπο του Μεξικού δεν έληξε... μάλλον ορθότερα θα λέγαμε πως τώρα αρχίζει να φαίνεται η φρίκη του...
foto: χιλιάδες νεκρά ψάρια στον ποταμό Μισισιπή δημιουργούν ένα μακάβριο χαλί...

Στα ΝΕΑ διαβάζουμε:
Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Εν προκειµένω, πολλές χιλιάδες νεκρά ψάρια στον ποταµό Μισισιπή, κοντά στο φράγµα Βayou Chaland, βόρεια του Κόλπου του Μεξικού. Η εικόνα σοκάρει και επιβεβαιώνει ότι εδώ έχει διαπραχθεί ένα τεράστιο έγκληµα. Ο ένοχος δεν έχει βρεθεί ακόµη. Ωστόσο, από το δείγµα που έλαβαν οι τοπικές αρχές προέκυψε πως η περιοχή έχει επηρεαστεί άµεσα από την καταστροφική διαρροή πετρελαίου της ΒΡ. Κοκκινόψαρα, γαρίδες, καβούρια, χέλια, αλλά και πιο σπάνια είδη ψαριών συνθέτουν αυτό το µακάβριο χαλί. Και ο οικολογικός εφιάλτης στον Κόλπο του Μεξικού, ο χειρότερος πιθανότατα στην ιστορία των ΗΠΑ, δεν έχει τέλος?

Ο ένοχος βρέθηκε... αυτή τη φορά είναι η BP, αλλά ο ένοχος είναι πάντα η απληστία του ανθρώπου, η δυσαρμονία του με τη φύση και η σύγχρονες "άνετες" και μολυσματογόνες τεχνολογίες.

Δεν είναι το πρώτο έγκλημα του ανθρώπου προς τη μητέρα φύση και προς τους συγκατοίκους μας στη Γη. Καθημερινά μολύνουμε, καθημερινά γινόμαστε μια όλο και πιο άρρωστη και ευάλωττη ράτσα... καθημερινά συνεχίζουμε όπως μάθαμε και δεν μας νοιάζει ούτε και για την πιθανότητα επιβίωσης των απογόνων μας, αφού δεν αλλάζουμε...

Σκεφτείτε το. Τώρα, αυτή τη στιγμή, τι θα είσαστε έτοιμος να παρατήσετε για να βελτιωθεί η υγεία σας και τα ποσοστά επιβίωσης των απογόνων σας?

Θα το πράξετε άμεσα... ή όταν βρεθούν και άλλοι?

...μάλλον ο ένας περιμένει τον άλλο για να κάνει μια αρχή για το καλό...

Ευτυχώς που μερικοί λίγοι τολμούν τις άμεσες αλλαγές και αντέχουν να είναι "οι περίεργοι" όσο οι υπόλοιποι συνάνθρωποι τους βαδίζουν την περπατημένη, εύκολη οδό...

Ευτυχώς γιατί εκείνοι πλέον δίνουν τον παλμό για την ανάκαμψη σε όλα τα επίπεδα και φροντίζουν να επανέλθει η αρμονία με τη φύση...

Κοινοβλουλευτικό Αίσχος

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ- ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Του Σεραφείμ Π. Κοτρώτσου

Το κοινοβουλευτικό ΑΙΣΧΟΣ με τα «πόθεν έσχες» έχει λάβει, πλέον, επετειακή μορφή. Εορτάζεται κατ’ έτος με πολιτικές τυμπανοκρουσίες περί διαφάνειας, τυγχάνει ευρείας αναμεταδόσεως από τα συντεταγμένα μέσα ενημέρωσης και τις τετριμμένες αναλύσεις δημοσιογραφικών γραφίδων και, εν συνεχεία, ακολουθεί την πεπατημένη της λήθης και της σιωπής. Και του χρόνου...

Εφέτος, όμως, θα έπρεπε τα πράγματα να είναι διαφορετικά.
Οταν ο υπουργός Οικονομικών βάζει τους κεφαλικούς φόρους τον ένα μετά τον άλλο, κι όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός εμφανίζεται στη Wall Street -ενώπιον εκείνων που εν πολλοίς προκάλεσαν την παγκόσμια οικονομική κρίση- για να παζαρέψει την ακίνητη περιουσία του ελληνικού δημοσίου, ύψους 270 δισ. κατά δήλωσή του, θα ανέμενε κανείς να ξυπνήσουν κάποτε μέσα του οι σοσιαλδημοκρατικές καταβολές (ως και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς βεβαίως βεβαίως...).

Διότι, ποια καλύτερη ευκαιρία μπορεί να αναζητήσει το απολύτως απαξιωμένο πολιτικό μας σύστημα, για να ανακτήσει μέρος της εμπιστοσύνης των πολιτών, από το να αναγκάσει, επιτέλους, τους ταγούς του να αποδείξουν πώς απέκτησαν τις περιουσίες που κατέχουν.

Τα πράγματα είναι απλά. Η πλειονότητα των βουλευτών ή εισήλθαν πάμπλουτοι στην πολιτική, οπότε το συμπέρασμα που εξάγεται είναι πως «η πολιτική αφορά τους πατρικίους», ή αβγάτισαν τις περιουσίες τους κατά τη διάρκεια της πολιτικής τους διαδρομής, οπότε ανακύπτει συντριπτικά το ερώτημα «πώς;».

Γιατί επιτυχημένοι επαγγελματίες δεν κατορθώνουν κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού τους βίου να αποκτήσουν τα εβδομήντα και βάλε ακίνητα του κ. Διαμανάκη;

Γιατί άλλοι δημοσιογράφοι με εκπομπές (στην ιδιωτική τηλεόραση, μάλιστα) δεν διαθέτουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ καταθέσεις της κυρίας Τσόκλη;

Γιατί οι γονείς οι δικοί μας δεν κατόρθωσαν να μας αφήσουν καμιά εξηνταριά χωράφια και οικόπεδα, όπως συμβαίνει με άλλους νεόκοπους βουλευτές, κάποιοι εκ των οποίων, μάλιστα, σιτίστηκαν επί πολλά έτη με αργομισθίες από το δημόσιο;

Γιατί λαμπροί επιστήμονες, καθηγητές πανεπιστημίου δεν διαθέτουν τους παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτικών, που έχουν εγκαταλείψει αρκετά πρόωρα -χάριν του υπουργικού θώκου- την ακαδημαϊκή καριέρα;

Σημειώνω πως ο πρόεδρος της Βουλής ξεκίνησε την πορεία του σ’ αυτό το κορυφαίο αξίωμα, πριν από ένα χρόνο, με πολλές υποσχέσεις. Ανοιξε ακόμα και λογαριασμό υπέρ των πτωχών - θυμάτων της κρίσης. Ανέχεται, όμως, όπως όλοι οι προκάτοχοί του, αυτή την κοινοβουλευτική ασχημία με τα «πόθεν έσχες». Ουδείς έως τώρα έχει τολμήσει το απλούστατο: να ζητήσει να συγκριθούν οι περιουσίες των πολιτικών όταν ξεκινούν την κοινοβουλευτική διαδρομή τους με τις σημερινές περιουσίες τους.

Και να απαιτήσει να αιτιολογηθούν οι αγορές ακινήτων, οι υψηλές καταθέσεις, οι μετοχές (επ’ αυτού τίθεται και το θέμα της «εσωτερικής πληροφόρησης»), τα ομόλογα, οι off shore, καθώς και οι περίεργες μεταβιβάσεις στη σύζυγο ή οι γονικές παροχές.

Κι επειδή δεν γίνεται τίποτε απ’ όλα αυτά, η πολιτική θα συνεχίσει να σέρνεται σαν πρεζόνι. Αδύναμη, ανήμπορη και τρισάθλια...

Πηγή: GANA News

Πηγή

Η πανδημία του φόβου-"Έως πότε θα παραμένουμε δούλοι; "

(Αν και περιστρέφεται γύρω από το περσυνό ζήτημα του εμβολίου, η ανάλυση είναι διαχρονική... Βάλτε απλά το σημερινό σενάριο με το ΔΝΤ ή ότι άλλο φοβάστε... και η αλήθεια του κειμένου παραμένει... Κοιτάξτε την αλήθεια αυτή κατάματα και ελευθερωθείτε από τον εσωτερικό εχθρό...)

Σε μια εποχή που υπάρχει ελεύθερη και άφθονη πληροφόρηση, είναι δυνατόν να μιλάμε για προπαγάνδα, για παραπληροφόρηση, για άγνοια; Είμαστε όντως αναγκασμένοι να υποτασσόμαστε; Υπάρχει έλλειψη πληροφόρησης; Μπορεί η πληροφόρηση να προσφέρει τη γνώση που όλοι αναζητούμε; Γιατί δεν το κάνει;

Δες τον πανικό που εύκολα σκορπά το «νέο» όπλο που έχει εφεύρει το σύστημα
(το οποίο έχουμε δημιουργήσει και πρόθυμα συντηρούμε), τον ιό της νέας γρίπης. Δεν πτοούνται οι κρατούντες (αυτοί που γνωρίζουν καλά τις ανθρώπινες νοητικές λειτουργίες) από την άφθονη πληροφόρηση που ρέει ελεύθερα είτε υπέρ είτε κατά του νέου εμβολίου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, εμείς παίζουμε το παιχνίδι του φόβου.

Ζούμε μόνιμα σε ανύπαρκτο χρόνο – το μέλλον – στο οποίο επενδύουμε, εναποθέτουμε τις ελπίδες μας, αποθηκεύουμε τα όνειρα μας. Προγραμματίζουμε τη ζωή μας ελπίζοντας για το καλύτερο και φτιάχνουμε σενάρια περιμένοντας το χειρότερο. Προσπαθούμε απεγνωσμένα να ελέγξουμε τη ζωή (που δεν ελέγχεται) γιατί δεν ελέγχουμε τον εαυτό μας και τη σκέψη μας.

Το σύστημα που έχουμε φτιάξει (και λειτουργεί τώρα εναντίον μας) το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Βασίζεται σ’ αυτό το φόβο μας, δημιουργεί ανάγκες που μας κρατάνε απασχολημένους, απειλεί με έλλειψη ασφάλειας, αξίας, ελευθερίας, επιβάλλει τη βούληση που απλόχερα του έχουμε παραχωρήσει. Εμείς συνεχίζουμε υπάκουα να κυνηγάμε ότι πιστεύουμε ότι μας λείπει, να προγραμματίζουμε τη χαρά μας, να οργανώνουμε την ηρεμία μας, να αναβάλλουμε τη ζωή μας.

Δεν αντιδρούμε γιατί έχουμε πιστέψει ότι είμαστε αδύναμοι και ασήμαντοι, άλλωστε, «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη». Θα δηλώσουμε την άδεια μας για το 2011 χωρίς να διαμαρτυρηθούμε, θα εμβολιάσουμε τα παιδιά μας με 25 εμβόλια μέχρι να γίνουν δυο χρονών εξασθενίζοντας το φυσικό αμυντικό του σύστημα, θ’ ακολουθήσουμε παραδόσεις, κανόνες και νόμους με τα οποία διαφωνούμε, απαλλάσσοντας τον εαυτό μας από τη δημιουργική, συνειδητή σκέψη. Φοβόμαστε να ξεχωρίζουμε από το πλήθος με θέση. Δεν εμπιστευόμαστε την εσωτερική φωνή που σκεπάζει ο εκκωφαντικός θόρυβος του φόβου.

Επιλέγουμε με βάση το φόβο, επενδύουμε με βάση το φόβο, βαφτίζουμε την ανάγκη αγάπη, ζούμε μόνιμα στο φόβο, σε ανύπαρκτο χρόνο: στο παρελθόν και το μέλλον. Ο φόβος υπαγορεύει τις ανάγκες μας, καθορίζει τις αποφάσεις μας, ενώ πιστεύουμε ότι υπάρχει εξωτερικός εχθρός (οι φαρμακοβιομηχανίες, οι ελίτ) που επιβάλλουν τη «νέα τάξη» πραγμάτων. Τα θεωρούμε όλ’ αυτά φυσιολογικά άρα δεδομένα.

Η κινητήριος δύναμη ολόκληρου του συστήματος (σκέψης και δράσης) είναι ο φόβος. Η αγάπη (την οποία συχνά αποκαλούμαστε) απουσιάζει εφόσον υπάρχει φόβος. Οι αντίθετοι πόλοι είναι αναγκαίοι για να εξασκούμε ελεύθερα τη βούληση μας δημιουργικά. Ο φόβος δημιουργεί ακόμα περισσότερο φόβο γιατί το όμοιο έλκει το όμοιο. Όποια πίστη και αν υιοθετούμε που βασίζεται στο φόβο είναι περιοριστική. Υποδουλώνει το νου και τον εστιάζει στην έλλειψη. Δεν έχει τη δύναμη ο φόβος να προστατεύσει (παρόλο που το υπόσχεται), μόνο να μειώνει, να στραγγίζει, να δημιουργεί ανθρώπους-υποχείρια της κατανάλωσης, της δήθεν εξασφάλισης, της δυστυχίας – την οποία επιλέγουμε με τη σκέψη μας. Δεν έχει σημασία τι προσπαθούμε να αποφύγουμε (αυτό μεγαλώνει). Σημασία έχει τι επιλέγουμε να δημιουργούμε.

Φτιάχνουμε σενάρια για να νοιώθουμε ασφάλεια, όχι για να είμαστε ευτυχισμένοι. Ζούμε ξανά και ξανά τα σενάρια που φοβόμαστε γιατί δεν τολμούμε να λειτουργήσουμε μέσα σε σενάρια που θέλουμε και επιλέγουμε. Ζούμε σε ένα (φοβικό κυρίως) μέλλον που επαναλαμβάνουμε, κάθε φορά πιο φοβικό από πριν, επιβεβαιώνοντας αυτό που επιλέξαμε.

Προγραμματίζουμε τη ζωή μας για να μπορούμε να την ελέγχουμε, όμως το απροσδόκητο πάντα θα κτυπάει την πόρτα μας και πάντα σε ακατάλληλη ώρα. Επενδύουμε στο να αναβάλλουμε τη ζωή που φοβόμαστε να ζήσουμε τώρα, γιατί το παρόν μας τρομάζει, όπως μας τρομάζει ο εαυτός μας που δεν έχουμε μάθει να εμπιστευόμαστε. Βλέπουμε τη ζωή μέσα από τα μάτια του φόβου και πιστεύουμε ότι αυτή είναι η μόνη ζωή που υπάρχει, το μάτριξ, στο οποίο οικειοθελώς έχουμε παγιδευτεί.

Πεθαίνουμε καθημερινά γιατί φοβόμαστε να ζήσουμε. Άλλο σκέφτεσαι τη ζωή σου και άλλο ζεις τη ζωή σου. Η διαφορά είναι η διαφορά του φόβου και της αγάπης, είναι η διαφορά της μέρας με τη νύχτα. Η τάξη βρίσκεται στο χάος που αποφεύγουμε. Ο έλεγχος που κυνηγάμε εξωτερικά είναι αχρείαστος όταν ελέγχουμε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που εύκολα μας επιβάλλει (αν το επιτρέψουμε) ο προγραμματισμένος νους που έχει γαλουχηθεί στο φόβο.

Κάπως έτσι γίνεται ο φόβος πανδημία και εύκολα επιβάλλεται ο μαζικός εμβολιασμός στο όνομα του κέρδους. Καμία αδικία δεν υπάρχει πουθενά! Το κέρδος το σκορπάμε μόνοι μας καθημερινά, χαρίζοντας την εσωτερική μας ηρεμία, αλήθεια και ελευθερία στο βωμό της ασφάλειας, στον έλεγχο, στο φόβο.

Το κυνήγι του χρόνου είναι συνώνυμο με το κυνήγι της ασφάλειας, είναι συνώνυμο με το φόβο της ζωής, είναι συνώνυμο με το θάνατο. Αντίθετα με ότι λέμε ότι επιδιώκουμε, φοβόμαστε την ευτυχία, φοβόμαστε να ζήσουμε ΤΩΡΑ!

Σκέψου το. Πώς θα ήταν η ζωή σου αν εμπιστευόσουν τη διαδικασία της ζωής; Πώς θα ήταν αν αποδεχόσουν την αλλαγή ως φυσιολογική εμπειρία ζωής; Θα εκτιμούσες διαφορετικά το παρόν αν ήξερες ότι το μέλλον δεν σου ανήκει; Μη βιαστείς να απαντήσεις στον εαυτό σου νοητικά. Δεν είναι οι απόψεις σου η αλήθεια σου. Σκέψου βιωματικά. Φτιάξε τα ανάλογα σενάρια και βάλε τον εαυτό σου μέσα σε αυτά να λειτουργείς.

Οι άνθρωποι έχουμε συνηθίσει στην ευκολία, σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Μας αρέσει η μασημένη τροφή και το βόλεμα σε κανόνες, εγγυήσεις και το αίσθημα ότι «ανήκουμε κάπου». Είναι εύκολο να οργανώνουμε τη ζωή μας, να πολεμάμε την πραγματικότητα (αυτό που συμβαίνει), να κάνουμε το εμβόλιο, να προγραμματίσουμε την άδεια μας για το 2011, να επενδύσουμε στο μέλλον. Το δύσκολο θα ήταν να μην τα κάνουμε όλα αυτά. «Θέλει τόλμη και αρετή η ελευθερία (από το φόβο)». (Ανδρέας Κάλβος)

«Διατροφή, ενέσεις και νόμοι θα συνδυαστούν από πολύ μικρή ηλικία, για να παράγουν το είδος του χαραχτήρα και το είδος των πεποιθήσεων που οι αρχές θεωρούν επιθυμητές. Και κάθε σοβαρή προσπάθεια αμφισβήτησης των δυνάμεων που θα υπάρχει, θα έχει γίνει ψυχολογικά αδύνατη» (Bertrand Russell).


Αλλά μην ψάχνεις εξωτερικά τον εχθρό. Ο πραγματικός εχθρός είναι ο φόβος και είναι μέσα σου, σε κάθε άκρη του νου σου, σε κάθε πτυχή της ζωής σου.

Έως πότε θα παραμένουμε δούλοι;


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters