Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Η αποστολή Artemis της NASA θα ρίξει φως στο σεληνιακό και γήινο διαστημικό περιβάλλον με επικεφαλής Έλληνα επιστήμονα


Μια νέα αποστολή της NASA με τίτλο Artemis – το όνομα της αρχαιοελληνικής σεληνιακής θεάς της Άρτεμης – με δύο διαστημόπλοια, ήδη άρχισαν να συλλέγουν επιστημονικά στοιχεία για τις αλληλεπιδράσεις του μαγνητικού περιβάλλοντος της Γης και της Σελήνης με τον ηλιακό άνεμο.
Επικεφαλής επιστήμονας της είναι ο Βασίλης Αγγελόπουλος, καθηγητής διαστημικής φυσικής του Ινστιτούτου Γεωφυσικής και Πλανητικής Φυσικής στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια-Λος Άντζελες (UCLA).
Η αποστολή "Artemis" (Acceleration, Reconnection, Turbulence and Electrodynamics of the Moon Interaction with the Sun),ή "Επιτάχυνση, Επανασύνδεση, Ανατάραξη και Ηλεκτροδυναμική της Αλληλεπίδρασης της Σελήνης με τον Ήλιο") περιλαμβάνει δύο σεληνιακούς δορυφόρους, ο πρώτος εκ των οποίων βρίσκεται κοντά στο γήινο δορυφόρο από τις 25 Αυγούστου και ο δεύτερος από τις 22 Οκτωβρίου.
Επί περίπου έξι μήνες οι δύο διαστημοσυσκευές θα εκτελούν περίπλοκες "χορογραφίες" στην περιοχή της Σελήνης, σε μια ιδιότυπη τροχιά όχι ακριβώς γύρω από αυτήν, αλλά ισορροπώντας ανάμεσα στη βαρύτητα της Γης, της Σελήνης και του Ήλιου.
Στη συνέχεια, τον Απρίλιο του 2011, τα δύο σκάφη θα τεθούν σε ελλειπτική τροχιά γύρω από το φεγγάρι, όπου και θα παραμείνουν για χρόνια, μεταδίδοντας επιστημονικά στοιχεία, μέρα παρά μέρα.
Στόχος είναι να ρίξουν περισσότερο φως αφενός στο πώς η μαγνητόσφαιρα της Γης επηρεάζεται από τον ισχυρό ηλιακό άνεμο και, αφετέρου, πώς ο ηλιακός άνεμος επηρεάζει το φεγγάρι που δεν προστατεύεται από ανάλογο μαγνητικό πεδίο με αυτό που διαθέτει ο πλανήτης μας.
Η αποστολή Artemis θα κάνει ταυτόχρονες μετρήσεις σωματιδίων, καθώς επίσης ηλεκτρικών και μαγνητικών πεδίων, προκειμένου να δημιουργήσει για πρώτη φορά ένα τρισδιάστατο "χάρτη" που θα δείχνει πώς η επιτάχυνση των σωματιδίων λαμβάνει χώρα κοντά στην τροχιά του φεγγαριού, στην γήινη μαγνητόσφαιρα και στον ηλιακό άνεμο.
Τέλος, οι δύο δορυφόροι θα κάνουν μοναδικές μέχρι σήμερα παρατηρήσεις του διαστημικού περιβάλλοντος πίσω από τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης, όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο γνωστό "κενό πλάσματος" στο ηλιακό σύστημα, το οποίο δημιουργείται καθώς περνάει ο ηλιακός άνεμος και απορροφάται από το φεγγάρι. Το πλάσμα αποτελείται από καυτά ιονισμένα νέφη αερίων που μεταφέρουν ηλεκτρομαγνητικά και ηλεκτροστατικά κύματα.
"Θα μελετήσουμε το διαστημικό περιβάλλον γύρω από τη Γη και γύρω από τη Σελήνη, που δεν έχει ακόμα κατανοηθεί καλά. Το Artemis θα παρέχει μοναδικά στοιχεία και θα πάει εκεί που δεν έχει πάει κανένα άλλο διαστημικό σκάφος μέχρι τώρα", δήλωσε ο Αγγελόπουλος.
Όπως εξήγησε, οι δύο δορυφόροι του Artemis θα τοποθετηθούν στο διαπλανητικό διάστημα, για πρώτη φορά στα λεγόμενα "σημεία Λαγκράνζ", όπου οι βαρύτητες της Γης και της Σελήνης είναι περίπου ίσες.
Τα δύο αυτά σημεία βρίσκονται ακριβώς έξω από την γήινη μαγνητόσφαιρα, πράγμα που θα επιτρέψει την ιδανική μελέτη της επίδρασης του ηλιακού ανέμου στην μαγνητόσφαιρα της Γης και των "αναταράξεων" που αυτός προκαλεί. Η αποστολή Artemis θα συνεργάζεται με τις άλλες αμερικανικές τρέχουσες σεληνιακές αποστολές (LRO, LADEE, Grail) για να προετοιμάσει το έδαφος για την μελλοντική ρομποτική εξερεύνηση της Σελήνης.
Το Artemis είναι παρακλάδι της αποστολής Themis (από την ελληνική θεά της δικαιοσύνης "Θέμιδα") της NASA και του πανεπιστημίου Μπέρκλεϊ, που ξεκίνησε το 2007 και περιλαμβάνει τρεις ακόμα δορυφόρους σε τροχιά γύρω από τη Γη (που μελετούν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του πλάσματος πάνω από τη γήινη ατμόσφαιρα) και στην οποία ο
Αγγελόπουλος είναι επίσης ο επικεφαλής επιστημονικός ερευνητής.
Όπως ανέφερε ο έλληνας ερευνητής, "το διαστημικό περιβάλλον είναι πολύ διαφορετικό τόσο μακριά από την εσωτερική μαγνητόσφαιρα, επειδή δεν επηρεάζεται πολύ από το ισχυρό γήινο μαγνητικό πεδίο. Είναι ένα ‘καθαρό’ περιβάλλον, όπου μπορούμε να κατανοήσουμε θεμελιώδη φαινόμενα, όπως η μαγνητική επανασύνδεση, η επιτάχυνση σωματιδίων και η ανατάραξη, τα οποία είναι πολύ δύσκολο να μελετηθούν στο εργαστήριο.
Όλα αυτά τα φαινόμενα είναι σημαντικά, επειδή αποτελούν μέσα με τα οποία μετατρέπεται η μαγνητική ενέργεια σε σωματιδιακή και εμφανίζονται σε πολλά άλλα περιβάλλοντα, όπως στα μηχανήματα σύντηξης και στα μακρινά άστρα".
Η αποστολή "Θέμις", υπό την καθοδήγηση του Αγγελόπουλου, έχει ήδη ανακαλύψει μια σειρά από άγνωστά μέχρι πρόσφατα φαινόμενα, όπως ότι ένα σέλας συγκρούεται με ένα άλλο, μαγνητικούς διαστημικούς "σεισμούς" και "σφαίρες πλάσματος" που -σε ένα είδος κοσμικού…μπιλιάρδου- διασχίζουν αστραπιαία την "ουρά" της γήινης μαγνητόσφαιρας.
Το 2008, ο Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του στην αποστολή "Θέμις" ανακάλυψαν τον μηχανισμό που πυροδοτεί τις μαγνητικές καταιγίδες, οι οποίες, εκτός από τις θεαματικές εκρήξεις ενέργειας και φωτός στο βόρειο πόλο (το γνωστό βόρειο σέλας), επίσης σπέρνουν αναταραχή στους δορυφόρους γύρω από τη Γη, καθώς επίσης στα επίγεια δίκτυα ηλεκτρισμού και τηλεπικοινωνιών.
Ο Βασίλης Αγγελόπουλος αποφοίτησε το 1986 από το Τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακά και διδακτορικό (με υποτροφία του Ιδρύματος Φουλμπράιτ), στη φυσική του διαστημικού πλάσματος, στο πανεπιστήμιο UCLA. Έχει τιμηθεί δύο φορές από την Αμερικανική Γεωφυσική Ένωση για το ερευνητικό έργο του.
Πηγή: ΑΠΕ
http://www.physics4u.gr

Η Ελλάδα σε μετάβαση από τις καθεστωτικές ολιγαρχικές δομές στη Δημοκρατία


Όταν ο λαός, οι πολίτες είναι αναγκασμένοι να επιλέγουν την αποχή, το άκυρο, το λευκό, την στιγμιαία ψήφιση ενός κόμματος που δεν είναι της σταθερής επιλογής τους, τότε βρισκόμαστε σε συνθήκες ολοκληρωτισμού όχι Δημοκρατίας. Ακόμη και όταν ψηφίζουν αυτούς που όχι μόνο δεν αποδέχονται και δεν αγαπούν, αλλά περιφρονούν. Η δημοκρατία είναι συνώνυμη της ελεύθερης έκφρασης, της θέλησης των πολιτών όχι του καταναγκασμού τους. Στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες η δημοκρατία, ο ισότιμος πολιτικός ανταγωνισμός, η εθνική δημοκρατική διαλεκτική ακυρώθηκε, μπλοκαρίστηκε. Εμποδίστηκε η ανανέωση των υπαρκτών κομμάτων, κύρια του ΠΑΣΟΚ και η εμφάνιση αυθεντικά νέων πολιτικών πρωταγωνιστών διάρκειας, επάρκειας και σχεδίου. Οι πολίτες δεν έχουν ικανές, αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις. Λύσεις που να εμπνέουν και να κινητοποιούν την καρδιά και το μυαλό τους. Γι αυτό επιλέγουν τελικά αυτές τις μορφές αντίδρασης στον ολοκληρωτισμό και τις ολιγαρχικές παρέες. Παρέες, όχι πολιτικά κόμματα. Μορφές αντίδρασης στην πολιτική ως Εμπαιγμό, ως Απάτη με τους επιφανείς επίσημους εκπροσώπους της.
Η διαίρεση της χώρας στους πολίτες που δεν ψηφίζουν, που ακυρώνουν με τη στάση τους μια νοθευμένη και διεφθαρμένη διαδικασία και σε αυτούς που ψηφίζουν τις χρεοβόρες κάστες, τα λόμπυ, τους μικρούς και μεγάλους διαπλεκόμενους πελάτες που υπερασπίζονται τις ολιγαρχικές δομές, εκφράζει μια μεγάλη αντιδημοκρατική παθολογία. Έχω μιλήσει, προειδοποιήσει, γράψει γι αυτό *.Εκφράζει όμως ταυτόχρονα μια μεγάλη δυναμική μετάβαση. Μια Νέα Κοινωνία Πολιτών η οποία κυοφορείται και θέλει να μορφοποιηθεί σε Νέα Πολιτική Κοινωνία.
Βρισκόμαστε στην μετάβαση από τις καθεστωτικές ολιγαρχικές δομές στη Δημοκρατία. Στην ανάκτηση της Εθνικής Πολιτικής Κληρονομιάς της Αγοράς και της Πόλης. Στην επιστροφή της Πολιτικής, του Πολιτικού Ανθρώπου, της Δημοκρατίας.
Οι ολιγαρχίες, οι κομματικές, οι προσωπικές παρέες, οι ένοχες για την μεταπολιτευτική παρακμή, είπαν ότι νίκησαν. Αντέδρασαν όπως αντιδρούν πάντοτε οι ολιγαρχίες. Ξέρουν όμως ότι ηττήθηκαν. Ότι έκλεισε ο κύκλος τους και δεν μπορούν να αναπαραχθούν, να τους αναπαράγουν. Επί σαράντα χρόνια δεν οικοδόμησαν τίποτε δημιουργικό ούτε είδαν καμία πρόβλεψη τους να δικαιώνεται. Γιατί δεν είχαν προβλέψεις. Η μόνη πρόβλεψη τους ήταν η καριέρα, η καρέκλα, ο προσωπικός πλουτισμός. Τελευταίο παράδειγμα της αποτυχίας, ένας κουτσός Καλλικράτης – Προκρούστειο τον ονόμασα – χωρίς συμμετοχή. Ο εκφυλισμός μιας μεγάλης μου ιδέας. Όπως συνέβη με άλλες.
Το ιστορικό αίτημα είναι η Επαναθεμελίωση του Πολιτικού Συστήματος και η εμφάνιση στο πολιτικό τοπίο αυθεντικά νέων, υγιών και έξυπνων πολιτικών πρωταγωνιστών. Όχι εξωθεσμική και εξωελλαδική βάφτιση του παλιού, του ανεπαρκούς και του διεφθαρμένου σε νέο και σωτήριο, όπως γίνεται. Αρκετά με τους διεφθαρμένους σωτήρες, τους χρόνιους διαφθορείς της μεταπολίτευσης. Σε ώριμες δημοκρατίες και φυσιολογικές χώρες αυτό θα μπορούσε να επιταχυνθεί εδώ και καιρό με τη δημιουργία κυβέρνησης τεχνοκρατών, που θα σήμαινε επίσης την αποστράτευση και αποπομπή του πλέον ανίκανου κα διεφθαρμένου στην Ευρώπη Πολιτικού Προσωπικού.
Η χώρα όμως στερείται υπεύθυνων και ικανών οικονομικών, πολιτικών, πνευματικών ελίτ. Αυτές οφείλουμε να τις αναδείξουμε, να τις συγκροτήσουμε. Ήταν θλιβερή η χθεσινή τηλεοπτική εικόνα ορισμένων που εμφανίστηκαν σε αυτό το ρόλο. Φτωχοί ιδιώτες της παρέας, της κάστας, παρά άνθρωποι του Έθνους, του Κράτους, της Πολιτείας.Η Ελλάδα όμως μπήκε σε κίνηση. Ετοιμάζει τις δυνάμεις που θα την οδηγήσουν στον νέο αιώνα.Πολίτες ελεύθερους όχι δούλους, όχι κάστες, λόμπυ, παρέες και διεφθαρμένες οικογένειες. Έλληνες όχι μισέλληνες. Ο μισελληνισμός είναι ξένη υποτέλεια, δουλεία και βαρβαρότητα.
Γεννιέται κάτι πολύ μεγάλο, πολύ μεγαλύτερο από τις καλύτερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας μας.
* Μιχάλης Χαραλαμπίδης
«Από το ΠΑΣΟΚ στο ΚΚΚΑΣΟΡ, ο εκφυλισμός ενός ιστορικού εγχειρήματος»
Εκδόσεις Στράβων Γλυφάδα 08.11.2010
Ιστοσελίδα Μιχάλη Χαραλαμπίδη : polis

BAKOGIANINI επιτέλους από 21 Νοέμβριου στα φαρμακεία !!!

δεν ξέρω να έχει πάρει αδεία από τον ΕΟΦ για να κυκλοφορήσει
έχει πολλές παρενέργειες μερικές από τις κυριότερες είναι  
πολιτική αμνησία ,
αλλοπρόσαλλη    πολιτική κατάσταση, 
απώλεια πολίτικου χώρου με έντονες δεξιές ζαλάδες   

http://griniarogatos.blogspot.com/2010/11/bakogianini-21.html

ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΡΑΝ...

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.» - ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΑΘΗΝΑΙ, ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ «ΓΕΕΘΑ» (ΑΡΧΗΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΓΕΕΘΑ» ΚΙΝΑΣ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΙΡΑΝ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

«COSMIC – ETNA» TOP – URGENT G.H.REES WORLD - WAR ALARM MESSAGE BEFORE THE SESSION – MEETING OF “NATO” AT 20 NOVEMBER 2010 IN LISBOA OF PORTUGAL
COSMIC – ETNA ALARM SIGNAL


NUCLEAR WEAPONS FROM CHINA AND FROM PAKISTAN TO TURKEY AND TO IRAN OF THE AXIS “TU.S.I.PA.C.” (TURKEY – SYRIA – IRAN – PAKISTAN – CHINA) TO THE COUNTRIES OF THE AXIS “B.A.S.T.R.” (BULGARIA – ALBANIA – SKOPJE – TURKEY – ROMANIA)


TOP – URGENT WORLD - WAR ALARM MESSAGE


THIS MESSAGE MUST BE TOP – URGENTLY ANALYZED BY THE GOVERNMENTS OF THE COUNTRIES – MEMBERS OF “NATO” AND OF RUSSIA, BEFORE THE SESSION – MEETING OF “NATO” AT 20 NOVEMBER 2010 IN LISBOA OF PORTUGAL


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.» - ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΑΘΗΝΑΙ, ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ «ΓΕΕΘΑ» (ΑΡΧΗΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΓΕΕΘΑ» ΚΙΝΑΣ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΙΡΑΝ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ.


ΑΘΗΝΑΙ 17.11.2010


ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ «ΓΕΕΘΑ» ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ


ΘΕΜΑ: ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΡΑΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» (ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΥΡΙΑ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑ) ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ)


ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΗΜΑΤΟΣ:


ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ – ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ – ΥΠΟΥΡΓΟΙ – ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ «ΓΕΕΘΑ» ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ»,

ΑΠΟ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΗΣ «NSA» ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΜΕΣΩ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ» ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ), «Θ.Ι.Μ.» (ΘΙΒΕΤ – ΙΝΔΙΑ – ΜΟΓΓΟΛΙΑ), «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ), «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» (ΚΙΝΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ – ΘΙΒΕΤ – ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΑΞΟΝΕΣ – ΜΟΓΓΟΛΟΙ), ΚΑΙ «Κ.Κ.» (ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ), ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΗΤΟΙ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ – ΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ, ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG» ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ», ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΦΑΝΟΥΣ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΒΑΣΕΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ – ΝΑΥΤΙΚΟΥ – ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.».

ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΟΝ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΕ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, Η «HONG» ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ:

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΟΛΟΥ 112,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.», ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ – ΕΥΡΩΠΗΣ – ΚΑΙ «ΗΠΑ» (ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ).
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΘΑ ΔΙΑΙΡΕΘΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΥΠΟΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΤΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΤΜΗΜΑ 12,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΩ ΑΡΜΕΝΙΑΣ – ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ – ΓΕΩΡΓΙΑΣ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΘΕΙ ΒΑΘΜΙΑΙΩΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ 37,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΘΑ ΔΙΑΙΡΕΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΥΠΟΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 12,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΤΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΑΠΟ 3 ΜΕΤΩΠΑ:

1ΟΝ: ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ 5 ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.» (COMMONWEALTH OF INDEPENDENT STATES) ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ – ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ – ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ – ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ,

2ΟΝ: ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΚΑΙ

3ΟΝ: ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΡΩΣΟΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ: ΜΠΟΡΣΙΑ – ΣΡΕΤΕΝΣΚ – ΜΠΟΓΚΟΤΣΑ – ΣΚΟΒΟΡΟΝΤΙΝΟ – ΣΙΜΑΝΟΦΣΚΙ – ΧΑΜΠΑΡΟΦΣΚ – ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΟΚ.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΘΑ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ – ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ – ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ «ΗΠΑ» - ΚΑΝΑΔΑ – ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΔΟΚΙΝΑΣ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΔΥΟ ΥΠΟΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ.


ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΘΡΟΙΖΟΥΝ 300.000.000 ΑΝΔΡΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟΝ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΛΟΧΑΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ (1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ Χ 200 ΑΝΔΡΕΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΛΟΧΟΥ = 300.000.000 ΑΝΔΡΕΣ) ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.


ΕΙΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΛΑΙΣΙΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΑΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΩΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΙΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.


ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΥΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΩΣ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΘΕΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.


ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ»:

1: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΠΗΡΑΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ: Η ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ», ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ 8 ΕΩΣ 12, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11 ΠΕΡΙ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ»), ΣΥΜΜΑΧΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΗ ΣΙΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΧΥΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΧΑΡΤΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ, ΕΙΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΧΘΕΝΤΑ ΕΘΝΗ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ – ΚΟΥΡΔΩΝ – ΕΛΛΗΝΩΝ – ΓΑΛΛΩΝ ΦΡΥΓΩΝ – ΙΤΑΛΩΝ ΤΡΩΩΝ – ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΧΕΤΤΑΙΩΝ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΗΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΗΛΘΕ ΩΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΟΡΔΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΦΤΑΣΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΟΛΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΝΑ ΔΙΑΜΗΝΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Ή ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ Ή ΤΑ ΚΙΝΕΖΟΑΦΓΑΝΙΚΑ Ή ΤΑ ΚΙΝΕΖΟΙΝΔΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΔΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΑΣ, Ή ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ «C.I.S.», Ή ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», Ή ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΑ, ΤΟΤΕ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΟΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΓΑΛΛΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ), ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΧΑΡΤΗ.

2: ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ» ΗΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ Ή ΜΠΑΡΟΟΥΖ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΙΤΕΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ – ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ» ΚΡΑΥΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ «ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ» ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ», ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΥΧΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΑΞΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΩΣ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ «ΛΕΥΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΥΛΗ», ΟΠΩΣ ΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ.

(Σημείωση ιστολογίου: Όσον αφορά για την εβραική-μογγολική και Σιιτική (κρυπτο)εβραική προβοκατόρικη υποδομή του Αχμαντινετζάντ ή Σαμπουργιάν στο θέμα ΣΥΜΠΑΓΝΙΑΣ ΙΡΑΝ - ΙΣΡΑΗΛ το ιστολόγιο την ανέλυσε επαρκώς στην ακόλουθη ανάρτηση:Πέσαν οι μάσκες: Συμπαιγνία Μογγόλων Εβραίων-Ισραήλ-ΗΠΑ με (Κρυπτο)Εβραίο Σιίτη Αχμαντινετζάντ(Sabourjian) - Ιραν για την έναρξη του Αρμαγεδδώνος
και Η πόρνη συμπαιγνιακή ιστορία επαναλαμβάνεται...εάν βλακωδώς τους το επιτρέψουμε )

3: ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ» ΒΑΡΟΥΧ Ή ΜΠΑΡΟΟΥΖ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

4: ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΟΤΙ ΕΑΝ Η ΣΥΡΙΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ή ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ Ή ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ, Ή ΑΝ Η ΣΥΡΙΑ ΣΥΝΑΨΕΙ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΤΟΤΕ Η ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

5: ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ», ΗΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ Ή ΜΠΑΡΟΟΥΖ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΙΤΕΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΟΧΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ Ή ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Ή ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

6: ΟΜΟΙΩΣ ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

7: ΟΜΟΙΩΣ ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ «IAI».




ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ», ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ», ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ «ΔΝΤ» (ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ), ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΛΗΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

«ΕΛΛΗΝΕΣ, Ή ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ 33%, Ή ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΝΤΟΣ 21 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ 66%, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ.»

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΩΣ ΑΝΩ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΔΝΤ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΕΚΟΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Η ΤΡΙΤΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΤΕ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΛΗΜΜΑΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ», ΑΠΟ ΤΟ «ΔΝΤ», ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΘΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΕΝΟ – ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ, ΗΤΟΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΙΣ «ΗΠΑ»:

ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ. - 666», ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ – ΜΑΙΜΟΥ 666» ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΚΑΙ «Κ.Κ» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ «ΚΑΘΑΡΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ.


ΕΞΗΓΟΥΜΕ:

Η ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ 90.000 ΑΝΔΡΕΣ.

ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΛΕΙΨΑΝΔΡΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΑΝΑΝΔΡΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΠΟΥΣΤΑΝΔΡΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ «ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ», ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ «ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ» (ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΣ ΓΡΑΦΩΝ), ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΑΡΙΘΜΕΙ ΜΟΝΟ 45.000 ΑΝΔΡΕΣ, ΗΤΟΙ 9 ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΗΔΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΑΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ 33% ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΩΡΑ Η «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΚΑΙ ΤΟ «ΔΝΤ», ΤΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΘΑ ΑΡΙΘΜΕΙ ΜΟΝΟ 30.000, ΗΤΟΙ 6 ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΥΝΟΛΟΥ 1.000.000 ΑΝΔΡΩΝ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ».

ΕΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ 66%, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ 15.000 ΑΝΔΡΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ.

ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ «ΗΠΑ», ΕΑΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΜΕΣΩ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΜΟΙΟ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ Η ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ:

«ΕΛΛΗΝΕΣ Η’ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.»(ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΤΑ 33%, Η’ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΚΑΤΑ 66% ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ.»

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΛΗΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ «ΗΠΑ».

ΕΞΗΓΟΥΜΕ:

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ 450.000 ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΟΥ «UCK» ΚΑΙ ΤΟΥ «UCC» ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 600.000 ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ» ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ 33%, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ 1.000.000 ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ».

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗΝ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ, ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ» ΤΟΥ «ΝΑΤΟ»:

«1. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ – ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΩΣ ΤΡΕΙΣ ΖΩΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

2. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ, ΝΑ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

3. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

4. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΟΠΛΟΥ Η’ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑΡΑΧΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.

5. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΞΕΝΗ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΔΝΤ» (ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΦΑΝΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1951 ΕΩΣ ΤΟ 1954 ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1967 ΕΩΣ ΤΟ 1973 ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.
(ΙΔΕ LINK:
Ο 2 ΦΟΡΕΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ, ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ «ΔΝΤ»:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/2.html )

6. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΜΕΡΗ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, ΗΤΟΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ».

7. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ 90.000 ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».

8. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΔΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ: ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ – ΝΑΥΤΙΚΟ – ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ – ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ – ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

9. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΔΙΑΜΗΝΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΟΤΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Η’ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Η’ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ Η’ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ, ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΧΑΡΤΗ ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.»




ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ 9 ΟΡΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗΝ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ - ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΚΑΙ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ, ΑΜΦΟΤΕΡΟΥΣ ΥΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.




ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΟΥ Π/Σ «Ο.Ε.Α.»

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.»
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1:

ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ… ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ 2 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ 13ΩΝ ΚΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ.

ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Η Δ.Ο.Υ. – ΕΦΟΡΙΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΔΙΑ ΨΕΥΔΗ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ – ΝΟΜΙΚΗ – ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΑΡΧΙΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΜΠΟΡΙΣΩΦ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ) ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΑΡΧΙΓΚΑΓΚΣΤΕΡ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΥΠΑΤΟ ΟΠΙΣΘΕΝ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΗΤΟΙ ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΘΕΤΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΕΩΣ ΤΟ ΤΣΕΪΧΑΝ, ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΚΒΙΑΣΜΟ.
ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α.» ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΑΡΧΙΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΜΠΟΡΙΣΩΦ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΩΓΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΠΑΡΟΧΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3:

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ «ΦΙΛΟΥΣ» ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΨΕΥΔΟΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ. ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΣΕΡΒΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΛΠ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. Η ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΙ ΩΣ ΑΞΟΝΑΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΟΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΡΑΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΜΙΣΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΜΙΑ ΑΤΙΜΗ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ. ΕΘΝΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΦΙΛΙΚΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΕΡΓΕΣΙΕΣ ΦΙΛΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΧΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΩΣ ΑΙΣΧΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΕΥΕΡΓΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΕΠΡΟΔΩΣΑΝ.

ΤΕΛΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ._


ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ: ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ «NATO - ΡΩΣΙΑΣ»: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.», ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/nato.html

Ίδρυση πολιτικού φορέως των Ελλήνων στο θρήσκευμα.

Ο πολιτικός φορεύς θα έχει επαναστατικούς σκοπούς. Δεν πρόκειται για κίνηση διαμαρτυρομένων πολιτών.

Έχουμε στο μυαλό μας μία αναλογία με την Φιλική Εταιρεία και τους Έλληνες επαναστάτες του 1821.
Τα βασικά πολιτικά κείμενα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hellenicreligion.gr.
Συλλέγουμε υπογραφές για την ιδρυτική διακήρυξη.
Τα ιδρυτικά μέλη πρέπει να κινηθούν αστραπιαίως διότι ενδέχεται στους επομένους μήνες να υπάρξουν εθνικές εκλογές με εξελίξεις χιονοστιβάδος για το Έθνος και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κόμμα που να εκπροσωπεί την Ελληνική θρησκευτική και πολιτιστική ταυτότητα.
Θα ετοιμαστεί άμεσα ένα τυπικό καταστατικό για να πάρουμε μία άδεια πρωτοδικείου και μία έδρα. Από εκεί και πέρα βασιζόμαστε στην βοήθεια από ιστολόγια με μεγάλη επισκεψιμότητα και σε ένα δίκτυο υποστηρικτών μέσω κοινωνικών δικτύων σαν το facebook για να σπάσουμε το φράγμα της σιωπής των κατοχικών ΜΜΕ.
Οργανώνουμε ένα δίκτυο υποστηρικτών μέσω διαδικτύου που θα γνωστοποιεί τις ενέργειές μας αλλά συγχρόνως θα κάνει προτάσεις και θα συμμετέχει στην διαμόρφωση των πολιτικών αποφάσεων.
Βασικά συνθήματα του πολιτικού μας φορέως είναι ο πολιτικός διαχωρισμός από το κατοχικό καθεστώς, η πολιτική ανυπακοή, και η πολιτική αυτονομία.

Αναλύσεις για το τί σημαίνουν πρακτικώς αυτοί οι όροι, θα βρείτε στα παρακάτω κείμενα.
Σε λίγες ημέρες θα δημοσιευθεί το καταστατικό και η διακήρυξη.
Βασικά κείμενα του υπό σύστασιν πολιτικού φορέως:

Αναρτήστε το προσκλητήριο για ενεργό πολιτική δράση των Ελλήνων και υπογράψτε ως ιδρυτικά μέλη.

Όσοι θα πολεμήσουν την κατοχική κυβέρνηση πρέπει να το γνωστοποιήσουν και να το κάνουν πράξη υπογράφοντας ως ιδρυτικά μέλη, συνεισφέροντας ιδεολογικώς και οργανωτικώς στην ίδρυση του πολιτικού φορέως. Στείλτε μας τις δικές σας προτάσεις για τον καλύτερο συντονισμό του Ιερού Αγώνος.

Τηλέφωνο συντονισμού του Ιερού Απελευθερωτικού Αγώνος
6932353329 - Ιφικράτης Αλεξάνδρου Χολαργεύς

info@hellenicreligion.gr
revhellgov@hotmail.com


Γίνετε και εσείς μέλη του δικτύου φίλων και υποστηρικτών του πολιτικού φορέως των Ελλήνων:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΘΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!

«Ποιος είσαι εσύ που θα αφαιρέσεις το δημαρχείο ρε Καραγκιόζη;»
     Ο Νότης Σφακιανάκης κατά της Εκκλησίας
Να σχολιάσει τη φράση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου προς το Γ. Μπουτάρη «Όσο ζω δεν θα δεις δημαρχία» ζήτησαν ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος από τον Νότη Σφιακανάκη. 

«Οι προδότες του τόπου είναι το ιερατείο. Δεν ντρέπεσαι; Ποιος είσαι εσύ που θα αφαιρέσεις το δημαρχείο ρε Καραγκιόζη;» λέει για τον Άνθιμο ο γνωστός τραγουδιστής. 

«Δεν βλέπετε ότι είστε στα μαύρα ντυμένοι; Μέσα στο πένθος, μέσα στη δυστυχία και μέσα στη μιζέρια. Είναι δυνατόν να μας κάνετε διδαχή εσείς για το πώς πρέπει να είναι η ζωή;», είπε με το γνωστό έντονο ύφος του.
Σχόλιο Απολλώνιου:Γεια σου μεγάλε ΕΛΛΗΝΑ είσαι άνδρας  όχι σαν κάτι άλλους παπάρες Εβραιοπροσκυνημένους!!Εύγε Μεγάλε!!Δείτε το βιντεο!!Υ.Γ.Μοναδική μου ένσταση Νοτη αδικείς τον Καραγκιόζη!!ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!!.                                                                            http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=_x9_e_h_vuvu_rp_q%3d   
'Η ΕΔΩ  ΚΑΝΕ COPY    




02:10:16

  http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=_x9_e_h_vuvu_rp_q%3d
Αφιερωμένο σε κάποιους που τους πόνεσαν τα λόγια του Νότη για τον τσοπάνη με τα μαύρα...Δε γίνεται ρε μάγκες να το παίζετε Έλληνες και να είστε χριστιανοί,δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας...Ξεκαθαρίστε τέλος πάντων τι θέλετε να είστε...πρόβατα ή Έλληνες.
http://alfeiospotamos.blogspot.com/2010/11/blog-post_9694.html 

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

"ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", δήλωσε η Φιλελεύθερη Δημοκράτισσα Βουλευτής της Αγγλίας JENNY TONGE!!!!!

 ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ:

Η Φιλελεύθερη Δημοκρατική βουλευτής της Αγγλίας Jenny Tonge ρωτά γιατί ο κόσμος επιτρέπει την συνέχιση της κατοχής μαζί με την συνεχιζόμενη εθνοκάθαρση της Παλαιστίνης από το Ισραήλ . - "Μήπως για όλο τον Κόσμο το  ολοκαύτωμα είναι ενοχή";;;


Του
JONNY PAUL
Στη
δεύτερη κατακραυγή εναντίον του Ισραήλ από φιλελεύθερους πολιτικούς Δημοκράτες στην ίδια εβδομάδα που ο ηγέτης του κόμματος είπε ότι το κόμμα έκανε λάθος δηλώσεις για το Ισραήλ, η Jenny Tonge υποστήριξε την Παρασκευή ότι η εγκληματική πολιτική του Ισραήλ στους Παλαιστίνιους είναι η ΒΑΣΙΚΗ αιτία της τρομοκρατίας σε Παγκόσμιο επίπεδο.  Ενδεχομένως «η ενοχή» του ολοκαυτώματος  επιτρέπει αυτή την εθνοκάθαρση να παραμένει ανεξέλεγκτη, τόνισε η κα. Tonge, προσθέτοντας ότι υπεύθυνοι για την τρέχουσα κατάσταση θα μπορούσε επίσης να είναι και η «δύναμη των εβραϊκών λόμπι  υπέρ του Ισραήλ»  στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.   
 
Η Φιλελεύθερη Δημοκρατική βουλευτής μιλούσε στη Βουλή των Λόρδων στην συνεδρίαση της αναθεώρησης της στρατηγικής  Άμυνας και Ασφάλειας, η οποία καθορίζει τον τρόπο που  η βρετανική κυβέρνηση θα αποφασίσει για τις προτεραιότητες που προσδιορίστηκαν στη στρατηγική της εθνικής ασφάλειας. 
(της Βρετανίας). Σε αφορά το θέμα της πρόληψης των συγκρούσεων στον Κόσμο η κα, Tonge στην συνέχεια είπε: "Είναι ντροπή για όλους μας ότι προβλήματα όπως το Κασμίρ και η Παλαιστίνη έχουν εξαγριώσει και απομακρύνει ακόμη τους μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο. 
«Η μεταχείριση των Παλαιστινίων από το Ισραήλ παρουσιάζεται ως ένα παράδειγμα του πώς η Δύση αντιμετωπίζει τους μουσουλμάνους», είπε, "και αποτελεί την πρωταρχική αιτία της τρομοκρατίας σε Παγκόσμιο επίπεδο."
 
«Ακόμη και ο απεσταλμενος εκπρόσωπος του Κουαρτέτου στη Μέση Ανατολή Τόνι Μπλερ το παραδέχθηκε πλέον δημοσίως,» ισχυρίστηκε.


 
"Γιατί επιτρεπουμε αυτη την κατασταση να συνεχιζεται; Is it Μήπως είναι η «ενοχή» του ολοκαυτώματος;  Είναι η δύναμη του Εβραϊκού -λόμπι υπέρ του Ισραήλ εδώ και στις ΗΠΑ; Η βουλευτής συνέχισε λέγοντας ότι «οι κυνικοί μπορεί να πιστεύουν» ότι η Βρετανία πιθανώς να είναι σε ετοιμότητα για να βοηθήσει το Ισραήλ να επιτεθεί στο Ιράν.  «Ή μήπως είναι η ανάγκη, ίσως, να έχουμε ένα αεροπλανοφόρο που ονομάζεται Ισραήλ στη Μέση Ανατολή, από την οποία να εξαπολύουμε  επιθέσεις σε χώρες όπως το Ιράν;» Ένας  κυνικός μπορεί να πιστεύει ότι αυτός είναι ο λόγος που τα HMS Ark Royal και επιθετικά [μαχητικά αεροσκάφη] μπορεί να καταργηθούν [ως μέρος της περικοπής της άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου] - [διότι] έχουμε ήδη μια στερεά "Ark Royal" (βασιλική κιβωτό) σε μια στρατηγική θέση, (το Ισραήλ) οπλισμένοι με τα δόντια και που είναι έτοιμη να πολεμήσει, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υποτιμήσουμε  τους εβραίους», είπε. Η κα. Tonge, με την μακρά αντι-ισραηλινή πολιτική της (αυτή ειναι παρατήρηση του εβραίου δημοσιογράφου της Jerusalem Post ) συνέχισε: "Λυπάμαι για το λαό του Ισραήλ μερικές φορές. Η  πολιτική των κυβερνήσεων τους έχουν καταστήσει τη χώρα αυτή να είναι η αιτία πολλών προβλημάτων σε παγκόσμια κλίμακα». Το Δημοκρατικό κόμμα απομακρύνθηκε από τα σχόλια της κας  Tonge, η οποία «δεν αντικατοπτρίζει τις απόψεις των Φιλελευθέρων Δημοκρατών», δήλωσε εκπρόσωπος στην Jerusalem Post το Σάββατο.  «Πράγματι, την περασμένη εβδομάδα [ο ηγέτης του κόμματος] Nick Clegg τόνισε ότι είναι δικαίωμα του Ισραήλ να ζήσουν στην ειρήνη και την ασφάλεια είναι μη διαπραγματεύσιμο για Φιλελεύθερους Δημοκράτες.»

(σ.μ. Τα λεφτά των Εγγλέζων και των Αμερικανών τ' αρπάζουν όμως κύριε
Clegg)

Την περασμένη εβδομάδα, άλλος  Φιλελεύθερος Δημοκράτης  ο Λόρδος Φίλιπς απάντησε  σε μια συνεδρίαση της ομάδας «Εκστρατείας Αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη» που έγινε στη Βουλή ότι «η Ευρώπη δεν μπορεί να σκεφτεί στα ίσια  για το Ισραήλ, λόγω του ολοκαυτώματος, και η Αμερική είναι στο έλεος των καλά οργανωμένων εβραϊκών  λόμπι'.

 Αυτά τα δύο περιστατικά συνέβησαν την  ίδια εβδομάδα που ο ηγέτης των Φιλελευθέρων Δημοκρατών και αναπληρωτής πρωθυπουργός Nick Clegg δήλωσε  σε μια συνάντηση των Φιλελευθέρων Δημοκρατών υποστηρικτών  του Ισραήλ ότι το κόμμα του έχει κάνει λάθη για το Ισραήλ. «Δεν είμαι σίγουρος αν πιστεύουμε πάντα τους καθαρά σε αυτό, οπότε επιτρέψτε μου να το επαναλάβω τώρα: το δικαίωμα του Ισραήλ να ζήσει και να προοδεύσει  σε συνθήκες ειρήνης και ασφάλειας είναι αδιαπραγμάτευτη για Φιλελεύθερους Δημοκράτες»
«Δεν υπάρχει άλλη χώρα, που συνεχώς προβάλει το δικαίωμα ύπαρξής του υπό αμφισβήτηση, όπως κάνει το Ισραήλ, και αυτό είναι απαράδεκτο. Δεν μπορεί να υπάρξει λύση στα προβλήματα της Μέσης Ανατολής που δεν περιλαμβάνει μια πλήρη και σωστή αναγνώριση του Ισραήλ από όλα τα μέρη της σύγκρουσης », είπε.
  Η «Εκστρατεία για Δικαιοσύνη για τον Παλαιστινιακό λαό» έχει ακουστεί δυνατά και καθαρά από τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες, [και] θα πρέπει πάντα να συνοδεύεται, εξίσου δυνατά και εξίσου σαφώς, από τη συνειδητοποίηση της τις προκλήσεις ασφαλείας που αντιμετωπίζει το Ισραήλ, καθώς και του δικαιώματος του Ισραήλ να αμυνθεί κατά των απειλών που αντιμετωπίζει συνεχώς» πρόσθεσε ο Clegg.
 
Τον Φεβρουάριο, ο
Clegg απέλυσε την κα Tonge ως εκπρόσωπο της υγείας στους Λόρδους αφότου πρότεινε ότι το Ισραήλ πρέπει να κινήσει μια έρευνα για να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς της ότι ομάδες εβραίων ιατρών στην Αϊτή ασχολήθηκαν με «συγκομιδή» με όργανα των θυμάτων του σεισμού. (σ. μ. Δείτε τι κάνουν οι Ισραηλινοί και στο Κοσσυφοπέδιο πρόσφατα με τους φιλους τους μουσουλμανους, αλλα και οι ραβίνοι στην Νέα Υερσέη πέρυσι)
Δεν είναι η πρώτη φορά που  η Φιλελεύθερη Δημοκρατικη πολιτικός έχει τιμωρηθεί από το κόμμα για τις παρατηρήσεις της σχετικά με το Ισραήλ. 
 
Το 2006, ο ηγέτης του κόμματος Menzies Campbell απομάκρυνε από το κόμμα την κα Tonge και την κατηγόρησε για «σαφεις  αντισημιτικές δηλώσεις» όταν είπε ότι «τα υπέρ-ισραηλινά λόμπι έχουν πολύ γερές βάσεις στην Δύση  και απολαβές στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικού τομέα. Νομίζω ότι έχουν πιθανώς και γερή βάση μέσα στο ίδιο μας το κόμμα».  Το 2004, η κα. Tonge απολύθηκε ως εκπρόσωπος παιδικών θεμάτων αφού είπε δημόσια ότι θα μπορούσε να εξετάσει την προϋπόθεση αν μπορούσε να  γίνει βομβιστής αυτοκτονίας!!!! 

ΠΗΓΗ: 
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/politics/3421669.stm

"Μίμης"
 
http://avragioz.blogspot.com/2010/11/jenny-tonge.html

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ,ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!

 Ακολουθεί απόσπασμα απο το βιβλίο του Κυριάκου Ι. Διακογιάννη με τίτλο "Γράμμα στον Σιωνιστή Χασάπη Μπούς" σελ. 138. Ο συγγραφέας αναφέρετε στο διάλογο μεταξύ του Σιωνιστή Jean-Jacques Servan-Schreiber και του Γεωργίου Παπαδόπουλου.Ο Εβραιοσιωνιστής Schreiber είχε έρθει απο την Γαλλία στην Ελλάδα για να πάρει μαζί του τον γνωστό μουσικοσυνθέτη και αντιστασιακό εκείνης της εποχής Μίκη Θεοδωράκη.

Απο τα γραφόμενα φαίνεται ξεκάθαρα η ανάμειξη του Σιωνισμού στον "αντιστασιακό" αγώνα κατά της Δικτατορίας στην Ελλάδα.Ομως η Σιωνιστική διείσδυση δεν περιορίστηκε μόνο στην πλευρά της αντίστασης.Η επιβολή του Σρέϊμπερ στον Γεώργιο Παπαδόπουλο παντοδύναμο δικτάτορα εκείνη την εποχή είναι χαρακτηριστική.Οι εν Ελλάδι Εβραίοι κατα την περίοδο της Δικτατορίας τάσσονταν υπέρ της Χούντας, η οποία αναγνώρισε ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο,ύστερα απο αλλεπάληλες πιέσεις του τότε προέδρου του ΚΙΣ Ιωσήφ Λόβιγγερ.


Σρέϊμπερ πρός Γεώργιο Παπαδόπουλο: "Κύριε Πρόεδρε όπως γνωρίζετε ήδη βρίσκομαι στην Ελλάδα για να συναντήσω τον Ελληνα μουσικοσυνθέτη κ. Μίκη Θεοδωράκη και να τον πάρω με το αεροπλάνο μου."

Διακογιάννης: "Το ίδιο βράδυ στο σπίτι μου στο Παρίσι έχουμε συνεδριάσει τα μέλη της Αντιδικτατορικής μας ομάδας.Διακόπτουμε για 10 λεπτά να ξεζαλιστούμε και να πιούμε ένα καφέ.Κάποιος βρίσκεται όρθιος κοντά στην συσκευή της τηλεόρασης.Γυρνάει το κουμπί και βλέπουμε στον δέκτη το αεροδρόμιο του Μπουρζέ,το αεροπλάνο του Jean-Jacques Servan-Schreiber να προσγειώνεται,την πόρτα του να ανοίγει και το Μίκη Θεοδωράκη να πατάει στο ελεύθερο Γαλλικό έδαφος,την Μελίνα Μερκούρη να τον αγγαλιάζει το πλήθος των Ελλήνων αυτοεξόριστων να συνοστίζεται ποιός θα του πρωτοσφίξει το χέρι."

Παραθέτουμε το σχετικό τηλεγράφημα του ΚΙΣ προς τον Παπαδόπουλο.



Σημείωση Αντιπληροφόρησης:Σε αυτό εδώ το blog έχουμε πει οτι το κόσμο των διοικούν οι Σιωνιστές.Βρίσκονται στα τελικά στάδια εγκαθίδρυσης της Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας τους.Γιατί αυτό που ετοιμάζουν,ενώ το ονομάζουν "Δημοκρατία" στην πραγματικότητα θα είναι ένα φασιστικό καθεστώς απο τα χειρότερα που θα βιώσει(;) ποτε η ανθρωπότητα.
Απο τα αρχαία χρόνια κρύβουν τις "βρωμιές" που κάνουν,κρύβουν το ρόλο τους στους πολέμους και στις παγκόσμιες συρράξεις και προβάλλουν ότι θέλουν αυτοί.
Στη σημερινή εποχή είδαμε οτι απέκρυψαν απο όλη την Παγκόσμια Κοινότητα το μεγαλύτερο τείχος που εγκλωβίζει ένα λαό(τους Παλαιστίνιους),το τείχος του Ισραήλ.
Στη δίκη της "17 Νοέμβρη" αποσιωπήθηκε η διασύνδεση των στελεχών της οργάνωσης και της "Μοσάντ".
Στην περίπτωση των "Ερυθρών Ταξιαρχιών" υπήρχε και εκεί διασύνδεση με την Μοσάντ και με την τροφοδοσία τους με όπλα.
Ακούμε 35 χρόνια τώρα λόγια εναντίον της Χούντας.Κανείς δεν τόλμησε όμως να μιλήσει για το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο,που ήταν υπέρ της Χούντας και τους έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα.
Με λίγα λόγια "όποια πέτρα και να σηκώσεις αυτοί είναι απο κάτω".
Δείτε τώρα οτι και τους αντιστασιακούς στο Παρίσι και το Λονδίνο τους καθοδηγούσαν και τους συνέδραμαν αυτοί.
Να θυμήσουμε οτι μετα την απελευθέρωση της Ελλάδας το 1821,μαζί με τους Ελληνες που ήρθαν να αναλάβουν την διοίκηση της χώρας,ήρθε και μια ομάδα Σιωνιστών που αυτοαποκαλούνταν Αγγλοι-Γάλλοι κτλ,στην πραγματικότητα όμως ήταν Εβραίοι Σιωνιστές και απο την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε το ελληνικό κράτος προσπάθησαν να το ποδηγετήσουν.Κατείχαν θέσεις συμβούλου σχεδόν σε όλα τα Υπουργεία.Ασχολήθηκαν όμως πιο πολύ με το Υπουργείο Παιδείας,Εξωτερικών και τις Τράπεζες.
Στα απομνημονεύματά τους ο Κολοκοτρώνης κάνει ειδική μνεία "για αυτούς που ήρθαν απο το εξωτερικό".
Ετσι και εδω,βοηθούσαν τους αντιστασιακούς,τα είχαν καλά και με τους τότε Κυβερνώντες στην Ελλάδα,παρ'όλο που τους "χάλασαν" το χατίρι με την μη παραχώρηση του αεροδρομίου της Σούδας στον πόλεμο των 7 ημερών και ταυτόχρονα την βραδυά του Πολυτεχνείου-οι δημοσιογράφοι εκείνης της εποχής γνώριζαν οτι ο Μοσέ Νταγιάν βρίσκοταν στην Αθήνα με την κόρη του και άλλους επιτελείς.Προφανώς δεν είχαν έρθει εδω για διακοπές αλλά προκειμένου να συντονίσουν το "έργο τους".
Ποτε θα γίνει μια έρευνα για το ρόλο του Μοσέ Νταγιάν εκείνη την βραδυά;
Όποιοι έχουν στοιχεία για το θέμα ας τα στείλουν στο blog για να δημοσιευτούν.

http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/11/blog-post_16.html 

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ο νέος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, κ. Μπουτάρης, που εκλέγηκε με το 1/5 του εκλογικού σώματος του νέου δήμου Θεσσαλονίκης δήλωσε σε συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία τα εξής καταπληκτικά:



Για την ορκωμοσία σας τι θα κάνετε; «Η ορκωμοσία είναι πρωτίστως πολιτική. Εάν θέλει κάποιος να φωνάξουμε τον παπά, να τον φωνάξουμε. Αλλά να φωνάξουμε και το ραβίνο εάν οι Εβραίοι θέλουν να ορκιστούν και θρησκευτικά»

Μετά το θέμα με την προσευχή των μουσουλμάνων με ρώτησαν τι θα κάνω για τζαμί. Είπα, εγώ θα φωνάξω τη μουσουλμανική κοινότητα και θα τους πω: Ορίστε, αυτός είναι ο χώρος, χτίστε το τζαμί σας». Εχετε και δύο εκλεγέντες Εβραίους δημοτικούς συμβούλους. «Για πρώτη φορά από τον πόλεμο. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε εβραϊκή συναγωγή. Εχουμε αρμένικη εκκλησία, έχουμε καθολική. Γιατί να μην έχουμε και μουσουλμανική; Δεν σου είπα να κάνεις παρέα με το μουσουλμάνο, αλλά εγώ οφείλω να του παρέχω τη δυνατότητα να προσεύχεται. Δεν είναι δεύτερης κατηγορίας πολίτης. Το αποτεφρωτήριο θα το κάνουμε. Υπάρχει γερμανική εταιρεία που έρχεται, το κατασκευάζει, το δουλεύει πέντε χρόνια και μετά το παραδίδει. Το είχα ψάξει όταν έχασα τη γυναίκα μου».

«Είναι μερικά πράγματα που δεν τα ξέρει η Θεσσαλονίκη γιατί δεν διαβάζει Ιστορία. Η πλατεία Ελευθερίας ονομάστηκε έτσι από τον Κεμάλ Ατατούρκ. Εκεί ξεκίνησε η Επανάσταση των Νεότουρκων. Στην πλατεία αυτή σκοπεύω να κάνω υπόγειο πάρκινγκ τετραώροφο και επάνω μνημεία για τους Εβραίους Θεσσαλονικείς μάρτυρες και την Επανάσταση των Νεότουρκων». Με στόχο; «Να έρθουν 300.000 Τούρκοι και 300.000 Εβραίοι να προσκυνούν τα πατρογονικά τους. Πώς πάμε εμείς στην Κωνσταντινούπολη, προσκυνάμε την Αγια-Σοφιά και χώνουμε τα ωραία μας λεφτά; Στις 26 Οκτωβρίου έφυγαν από τη Σαλονίκη 5.000 και πήγανε στην Πόλη. Θα μας πέσει άσχημα να έρχονται και εδώ; Ας πιστεύουν ό,τι θέλουν -άσε που δεν μπορείς να αρνηθείς την Ιστορία, ότι αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν εδώ».












http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_6807.html

Όχι θα τον άφηναν οι βρωμεροί Αμερικανοί! Ένταλμα σύλληψης του Ασανζ

Το όνομα Τζούλιαν Ασανζ, ίσως δεν είναι γνωστό στους περισσότερους.
Οι "ταξιδιώτες του κυβερνοχώρου" όμως ξέρουν πολύ καλά τον ιδρυτή του wikileaks, μιας πολύ αποκαλυπτικής ιστοσελίδας, η οποία τον τελευταίο καιρό βρέθηκε στο στόχαστρο των ΗΠΑ, εξαιτίας της αποκάλυψης δεκάδων χιλιάδων απόρρητων εγγράφων, από τα οποία προκύπτει ότι οι Αμερικανοί, ευθύνονται για το θάνατο 100.000 αμάχων στο Ιράκ και ...
πολλών άλλων στο Αφγανιστάν.
Για όσους δεν το ξέρουν, το wikileaks, είχε δημοσιεύσει  (πολύ παλαιότερα), απόρρητα έγγραφα από το αρχείο της stasi για τον Σωκράτη Κόκκαλη, όπως και ολόκληρη την έκθεση (700 σελίδες) της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας για την υπόθεση του "πράκτορα rocco / cascander".
Πριν από μερικούς μήνες λοιπόν και αφού ο Ασάνζ, "ενοχλούσε" με τις αποκαλύψεις του, τη CIA, τη DEA και τα λοιπά αποβράσματα, βρέθηκαν 2 Σουηδέζες, οι οποίες "θυμήθηκαν" ότι τις βίασε ο Ασανζ. Η εισαγγελέας που εξέτασε την υπόθεση, την έστειλε στο αρχείο, καθώς δεν μπορούσε να στοιχειοθετήσει την κατηγορία.
Φυσικά, τα αποβράσματα της CIA δεν θα το άφηναν έτσι.
Χθες βρέθηκε μια άλλη δικαστική λειτουργός,  η διευθύντρια της Εισαγγελίας της Στοκχόλµης Μαριάν Νι , η οποία "ξαναεξέτασε" την υπόθεση και εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του Ασανζ.
Γλιτώνει κανείς από τα νύχια των "γερακιών", με τόσους "πρόθυμους" σε κάθε χώρα;
....
Παρακολουθήστε την υπόθεση στο http://twitter.com/wikileaks

Αθάνατο ΠΑΣΟΚ. Τα «μέτρα» βαφτίζονται «πολιτικές»

Οι άνθρωποι εκεί στο ΠΑΣΟΚ δεν παίζονται. Είναι πραγματικά κορυφαίοι. Υπό μία έννοια τους βγάζουμε το καπέλο. Μπορούν να πάνε έναν ολόκληρο λαό καροτσάκι, μέχρι την πλήρη εξαθλίωσή του, χωρίς να μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί δεν αντιδράμε. Ό,τι τέχνασμα έχει επινοηθεί στην ιστορία της προπαγάνδας, ρίχνεται αυτή την περίοδο με τους τόνους πάνω στα κεφάλια μας.
Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι σύμφωνα με πληροφορίες,.....
στο κεντρικό επιτελείο προπαγάνδας του ΠΑΣΟΚ, αποφάσισαν να αποσύρουν από την κυκλοφορία την λέξη «μέτρα», γιατί θεωρούν ότι είναι συναισθηματικά φορτισμένη και φορτίζει αρνητικά τα «πρόβατα» (συγνώμη, τους πολίτες θέλαμε να πούμε). 

Αποφάσισαν λοιπόν, να αντικαταστήσουν τη λέξη «μέτρα» με τη λέξη «πολιτικές». Θεωρούν, ότι οι λέξη «πολιτικές», είναι λέξη ουδέτερη και δεν θα επηρεάζει αρνητικά το θυμικό των πολιτών, όπως η ήδη μισητή λέξη «μέτρα».

Επομένως, από σήμερα και σταδιακά, θα διαπιστώσετε ότι θα εγκαταλείπεται σιγά σιγά από τα κυβερνητικά όργανα και τα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια των καθεστωτικών ΜΜΕ, η λέξη «μέτρα» και θα ακούγεται όλο και πιο συχνά, μέχρι να επικρατήσει τελείως, η λέξη «πολιτικές».

Δηλαδή από τη μια μεριά μας εξαθλιώνουν, για να διασωθεί το διεφθαρμένο τους καθεστώς και ταυτόχρονα από την άλλη, με διάφορες τεχνικές, μας αποφορτίζουν, για να μας έχουν σε καταστολή, και να μην αντιδρούμε.

Είπαμε. Αυτοί είναι ικανοί να βαφτίσουν την χρεοκοπία επιβράβευση.

Μας φτύνει κατάμουτρα η ΕΡΤ, σκάνδαλο εναντίον των πολιτών.

Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Τηλέμαχος Χυτήρης την ΕΡΤ, δεν περιμένουμε κάτι άλλο από το πισωγύρισμα στις αλησμόνητες εποχές των αρχών του ΄80. Ανεμενόμενο καθώς αυτός είναι ο τρόπος σκέψης και πολιτικής δράσης του κ.Χυτήρη. Κομματισμός μέχρι το τελευταίο κύτταρο, χωρίς να μας ενδιαφερει τι λέει η αντιπολίτευση (ακούς Καραμανλή και Σαμαρά; "Χωρίς να μας ενδιαφέρει τι λέει η αντιπολίτευση, εμείς κάνουμε τη δουλειά μας", είναι το δόγμα Χυτήρη.
Έτσι, φτύνουν κατάμουτρα τους βουλευτές Πολατίδη και Βελόπουλο, στην ερώτησή τους...
 σχετικά με την πρόσληψη 2 δημοσιογράφων που να γνωρίζουν την Τουρκική γλώσσα, λέγοντας επίσης ότι μέχρι τώρα, δεν υπήρχαν εκπομπές στην Πομακική γλώσσα... (!!!)
Στο θέμα είχαμε αναφερθεί και παλαιότερα βάζοντας ένα κρίσιμο ερώτημα:
Πώς διάολο θα αποδειχθεί η επαρκής γνώση τουρκικής;
Για την επαρκή γνώση Αγγλικής, είναι γνωστό ότι πρέπει να προσκομίσεις CAMBRIDGE CERTIFICATE, LOWER, ADVANCED, PROFICIENCY κ.λ.π., τα ξέρετε.
Απαντά, λοιπόν, μεταξύ άλλων η ΕΡΤ:
Η πολύ καλή γνώσση της ξένης γλώσσας (εν προκειμένω της τουρκικής), πιστοποιείται σύμφωνα με τα προβελπόμενα στη σχετική παράγραφο του παραρτήματος της με αριθμό ΣΟΧ Α1/2010, προκήρυξης της ΕΡΤ ΑΕ.

Δείτε γιατί είναι ελεεινοί:
Η προκήρυξη είναι εδώ http://www.ert.gr/el/anakoinoseis/prokiryksi-sox-a1-2010-dimosiografon
Στην προκήρυξη δεν γράφεται τίποτε για την απόδειξη "πολύ καλής γνώσης τουρκικής", επειδή -λογικά- παραπέμπει στο ΠΑΡΑΤΗΜΑ.
Στο τέλος της προκήρυξης λέει "Παράρτημα προκήρυξης ΣΟΧ (259,99 kb)
http://www.ert.gr/el/docman/ert-ae/anakoinoseis/parartima-prokiryksis-sox/download
Κάνοντας κλικ, ΔΕΝ μας πάει στο παράρτημα, αλλά σε πίνακα διαφόρων παραρτημάτων!
Αλλά επιμένουμε!
Το παραάρτημα της προκήρυξης είναι αυτό: http://www.ert.gr/el/documents/ert-ae/anakoinoseis/parartima-prokyriksis-sox-asep/download
Φτάσαμε επιτέλους! Τι λέει λοιπόν για την απόδειξη της επάρκειας στην ξένη γλώσσα;
Τίποτα !

Παραπέμπει σε νέο παράρτημα, (στη σελίδα 15),υπό τον τίτλο ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α2 ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ.
Φτάνουμε στο τέλος...
αλλά δεν λέει τίποτε για την Τουρκική γλώσσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξαναρωτάμε με πολύ μεγάλη ευκρίνια:
Πώς απέδειξαν την πολύ καλή γνώση τουρκικής γλώσσας, οι δύο που προσλάβατε στην Κομοτηνή;

Ξαναρωτάμε, ως πολίτες (η αντιπολίτευση κοιμάται όπως πάντα):
Πώς απέδειξαν την πολύ καλή γνώση τουρκικής γλώσσας, οι δύο που προσλάβατε στην Κομοτηνή;

Ο Δυτικός Πολιτισμος δεν θα πεθάνει. ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ !!!

Το άρθρο το εντόπισα στην Αγγλική εκδοχή του στο blog του δημοσιογράφου Κυρίου ΚΩΣΤΑ ΚΑΒΒΑΘΑ και θεωρώντας το αξιόλογο το αναδημοσίευσα σε μετάφραση δική μου τον Σεπτέμβριο του 2009. 
Με αφορμή την ανέγερση τζαμιού στο Βοτανικό το αναδημοσιεύω και τωρα. Αν ξυπνήσει έστω και ένας επιτυχία θα είναι... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ

Του Mark Stein (Ιανουαριος  2006 -  περιοδικο New Criterion )

 Οι περισσότεροι άνθρωποι που με διαβάζετε θεωρώ οτι έχετε γερά στομάχια, οπότε επιτρέψτε μου να παρουσιάσω τις απόψεις μου όσο πιο ωμά μπορώ
Τα περισσότερα στοιχεία αυτού που χαλαρά αποκαλούμε ως "δυτικό κόσμο" δεν θα επιζήσουν μέχρι το τέλος αυτού του αιώνα. Πολλά μάλιστα από αυτά θα εξαφανιστούν εντός διάρκεια της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένων αρκετών αν όχι των περισσοτέρων Δυτικοευρωπαϊκών χωρών.
Θα υπάρξουν πιθανώς γεωγραφικές περιοχές στο χάρτη που σήμερα είναι γνωστές ως Ιταλία ή Κάτω Χώρες οι οποίες θα αποτελούν ό,τι ακριβώς αποτελεί σήμερα στην Κωνσταντινούπολη ο Καθεδρικός Ναός της Αγίας Σοφίας. Ονομάζεται καθεδρικός ναός αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Στην πράξη είναι απλώς μια ονομασία για ένα κομμάτι ακίνητης περιουσίας.
Ομοίως, η Ιταλία και οι Κάτω Χώρες θα είναι απλώς ονομασίες "ακίνητης περιουσίας" .

Η πρόκληση για εκείνους που υπολογίζουν τον δυτικό πολιτισμό είναι να βρουν έναν τρόπο για να σώσουν τουλάχιστον ορισμένα κομμάτια του .Ένα εμπόδιο για να γίνει αυτό είναι το γεγονος ότι, στην τυπική προεκλογική εκστρατεία στην προηγμένη βιομηχανική δημοκρατία σας, οι πολιτικές πλατφόρμες τουλάχιστον ενός κόμματος στις Ηνωμένες Πολιτείες και λίγο πολύ όλων τω κομματων στην υπόλοιπη Δύση είναι σε μεγάλο βαθμό σχετικές με αυτό που θα αποκαλούσα δευτεροβάθμια παρόρμηση της κοινωνίας των πολιτών --κυβερνητική υγειονομική περίθαλψη, κυβερνητική ημερήσια φροντίδα (που σκέφτεται ο Καναδάς να εισαγάγει ), κυβερνητική άδεια πατρότητας (την οποία η Βρετανίας επέβαλε πρόσφατα) κλπ. ---
Έχουμε δώσει προτεραιότητα της δευτεροβάθμιες διαδικασίες ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΌΝΤΩΝ και ΠΡΩΤΕΥΌΝΤΩΝ παραγόντων όπως ειναι η εθνική άμυνα, η οικογένεια,η πίστη και, (πιο βασικό από όλα), η αναπαραγωγική δραστηριότητα
"Αυξάνεστε και πληθύνεστε"
, γιατί αν δεν το κάνετε δεν θα είστε σε θέση να ανταταποκριθείτε στα δευτερεύοντα προβλήματα όπως αυτό της ισόβιας κοινωνικής πρόνοιας Οι Αμερικάνοι μερικές φορές δεν καταλαβαίνουν πόσο μακριά τους έχει βρεθεί στο θέμα αυτό ο υπόλοιπος πολιτισμένος δυτικός κόσμος : Στον Καναδά για παράδειγμα, η "αμυντική θητεία" είναι ένα ενδιάμεσο σημείο απ όπου περνά ένας φιλόδοξος πολιτικός κατά την πορεία του προς περισσότερο ενδιαφέροντα καθήκοντα όπως αυτά για παράδειγμα του τομέα της υγείας
Δεν νομίζω οτι ο Ντοναλντ Ράμσφελντ θα θεωρούσε ως προαγωγή την τοποθέτηση του στο υπουργείο Υγείας
Η κοσμική δομή μιας Σοσιαλδημοκρατικής πολιτείας βασίζεται στο γεγονός οτι απαιτεί εναν θρησκευτικοκοινωνικό ρυθμό γεννήσεων για να την συντηρήσει
Ο Μεταχριστιανικός ορθολογισμός είναι,αντικειμενικά , πολύ λιγότερο ορθολογιστικός απ τον καθολικισμό ή τον μορμονισμό. Πράγματι, στην εξάρτηση της απο την μετανάστευση για να διασφαλίσει το μέλλον της, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει υιοθετήσει μια παραλλαγή του 21ου αιώνα, της στρατηγικής των Shakers, στους οποίους απαγορευόταν η αναπαραγωγή και, συνεπώς,η αύξηση του πληθυσμού τους βασιζόταν μόνο στην "μετατροπή".
Το πρόβλημα είναι ότι οι κοινωνίες που επικεντρώνονται σε αυτό που προανέφερα ως δευτεροβάθμια παρόρμηση της κοινωνίας πολιτών αδυνατούν να καταλάβουν την αδυναμία ισχύος ή προσόντων τους, γι αυτό και αποδεικνύονται ασθενικές στο να διαπραγματευτούν με πρωτεύουσες δυνάμεις όπως το ΙΣΛΑΜ

Αν τώρα υποθέσουμε πως βρισκόμαστε σε πόλεμο με το Ισλάμ (φυσικά οι περισσότεροι Αμερικανοί Καναδοί Βρετανοί και λοιποί Ευρωπαίοι ΔΕΝ αποδέχονται αυτήν την υπόθεση) τι είδους πόλεμος μπορεί να είναι αυτός?
Ξέρουμε οτι στην ουσία δεν είναι πόλεμος ενάντια στην τρομοκρατία
Η Μουσουλμανική πίστη ότι και αν σημαίνει για τους πιστούς Μουσουλμάνους, είναι μια προβληματική υπόθεση για εμάς τους υπόλοιπους
Υπάρχουν πολλές εστίες κρίσεων ανά τον κόσμο, αλλά κατά γενικό κανόνα, είναι εύκολο να γίνει αναφορά στους συμμετέχοντες στις κρίσεις αυτές : Μουσουλμάνοι εναντίον Εβραίων στην "Παλαιστίνη", Μουσουλμάνοι εναντίον Ινδουιστών στο Κασμίρ, μουσουλμάνοι εναντίον χριστιανών στην Αφρική , Μουσουλμάνοι εναντίον Βουδιστών στην Ταϊλάνδη, Μουσουλμάνοι εναντίον Ρώσων στον Καύκασο, Μουσουλμάνοι εναντίον τουριστών στο Μπαλί.

Όπως και οι οικολόγοι, αυτοί οι τύποι σκέφτονται παγκοσμιοποιημένα , αλλά ενεργούν τοπικά
Φαινομενικά ο Ισλαμισμός εμφανίζεται ως "εχθρός" μα δεν είναι τα πράγματα έτσι
Το Ριζοσπαστικό Ισλάμ είναι ευκαιριακή λοίμωξη, όπως το AIDS: Δεν είναι ο ιός HIV που προκαλεί το θάνατο, είναι η πνευμονία ή οποιαδήποτε άλλη λοίμωξη που νικά το το προσβεβλημένο από AIDS σώμα γιατί απλά είναι αδύναμο να αμυνθεί
Όταν οι οπαδοί της τζιχαντ εμπλακούν με το στρατό των ΗΠΑ, χάνουν -- όπως έκαναν στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ. -- Αν επικρατούσαν ακόμα καταστάσεις σαν αυτές του 1ου 'Παγκοσμίου Πολέμου με τον αντίπαλο οχυρωμένο σε μια τάφρο και εμάς απέναντί τους σε δικό μας οχυρό την κατάσταση θα την ξεκαθαρίζαμε πολύ γρήγορα. Αυτό οι εξυπνότεροι από εμάς Ισλαμιστές το γνωρίζουν. Ξέρουν ότι δεν μπορούν ποτέ να κερδίσουν στο πεδίο της μάχης.
Γνωρίζουν όμως και οτι έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να μεταφέρουν την σύγκρουση εκτός πεδίου παραδοσιακής μάχης κάνοντας τον δυτικό πολιτισμό να καταρρεύσει από μόνος του συγκρουόμενος με τον ίδιο του τον εαυτό στον εαυτό για να πάρει στη συνέχεια το Ισλάμ τη θέση του
Η εξαιρετική αυτή ευκαιρία του Ισλάμ δεν είναι άλλη από την έλλειψη πολιτισμικής εμπιστοσύνης που μας διακατέχει Αυτός είναι και ο πολεμικός μας αντίπαλος. Η έλλειψη πολιτισμικής εμπιστοσύνης που μας διακατέχει
Ο Arnold Toynbee κάποτε είπε: "Οι Πολιτισμοί πεθαίνουν από αυτοκτονία, δεν δολοφονούνται"
Αυτός είναι ο κίνδυνος "του δυτικού κόσμου» τούτη τη στιγμή. Η προοδευτική ατζέντα που μιλά για πλούσιο κράτος κοινωνικής πρόνοιας, για άμβλωση,για κοσμικό χαρακτήρα του κράτους, και για πολυπολιτισμικότητα - είναι η πραγματική βόμβα αυτοκτονίας του πολιτισμού μας.
Πάρτε για παράδειγμα την πολυπολιτισμικότητα. Το μεγάλο θέμα με την πολυπολιτισμικότητα είναι ότι δεν προυποθέτει την γνώση για τους άλλους πολιτισμούς - (Ποιος νοιάζεται για το ποια είναι η πρωτεύουσα του Μπουτάν, ή για το ποια είναι η η κύρια εξαγωγική δραστηριότητα του Μαλάουι;) Το μόνο που απαιτεί είναι να "αισθανόμαστε καλά" για άλλους πολιτισμούς. Είναι ουσιαστικά μια απάτη, και θα έλεγα έγινε δεκτή υποσυνείδητα σε αυτή τη βάση.
Οι περισσότεροι οπαδοί της με την ιδέα ότι όλοι οι πολιτισμοί είναι ίσοι δεν θέλουν να ζουν σε τίποτα διαφορετικό από την προηγμένη δυτική κοινωνία.
Πολυπολιτισμικότητα σημαίνει οτι το παιδί σας πρέπει να μάθει μερικά άθλια μοιρολόγια για τη συναυλία των σχολικών διακοπών αντί να να τραγουδήσει το παραδοσιακό "Ρούντολφ το Red-nosed Reindeer" (= παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι κάτι σαν την Αγια Νύχτα) ή ότι η ολιστική μασέρ σας χρησιμοποιεί τεχνικές που αναπτύχθηκαν από την γνήσια πνευματικότητα της χώρας σας, χωρίς να σας ενδιαφέρει το γεγονός αν η κυρία αυτή θα έπρεπε να ζεί στην χώρα σας ή σε μια γνήσια αφρικανική κοινωνία

Μιλάμε για μια προοδευτικά αυξανόμενη ανοησία. Και ξαφνικά συνέβησαν τα γεγονότα της 11ης Σεπτέμβριου. Περιέργως η αντίδραση του κάθε σημαντικού Δυτικού ηγέτη ήταν να επισκεφτεί ένα τζαμί:
ο Πρόεδρος Μπους το έκανε, ο πρίγκιπας της Ουαλίας το έκανε, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου το έκανε, ο πρωθυπουργός του Καναδά το έκανε. . . ο κυβερνήτης του Οντάριο δεν το έκανε, και έτσι 20 ηγέτες της μουσουλμανικής κοινότητας έκαναν μια μεγάλη διάσκεψη κορυφής για να τον καταγγείλουν για την παράληψή του να επισκεφθεί ένα τζαμί.
Δεν ξέρω γιατί δεν το έκανε. Ίσως σκέφτηκε την κίνηση, ίσως τον χρόνο οδήγησης. Η ουσία είναι οτι μια τέτοια επίσκεψη για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούσε να ενταχθεί στο ταραχώδες πρόγραμμά του. Αντί αυτού ενας Υπουργός με ιθαγένεια του Οντάριο επισκέφτηκε ένα τζαμί, αλλά οι ιμάμηδες το εξέλαβαν ως μεγάλη προσβολή, ισοδύναμη με το να ανοίξει η Βασίλισσα Αγώνες της Κοινοπολιτείας δια ασήμαντου αντιπροσώπου της.
Έτσι ο Κυβερνητης του Οντάριο έπρεπε να πραγματοποιήσει μια μεγάλη συνάντηση με τους θιγόμενους ιμάμηδες και να ζητήσει συγγνώμη για την αμέλεια του να επισκεφτεί ο ίδιος κάποιο τζαμί. Συγκεκριμένα στον τύπο αναφέρθηκε πως επισκέφτηκε τους ιμάμιδες "για να τους παράσχει τη διαβεβαίωση ότι η τοπική κυβέρνηση δεν τους βλέπει ως εχθρό"
Τέλος πάντων, ο πυρετός των "τζαμοεπισκέψεων" υποχώρησε , αλλά έδωσε τον τόνο για τη γενική προσέγγισή μας σε αυτές τις φρικαλεότητες.
Ο παλιός ορισμός του νανοδευτερόλεπτου ήταν το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί απ την στιγμή που γυρνά σε πράσινο το χρώμα ενός φωτεινού σηματοδότη στη Νέα Υόρκη μέχρι να ακουστεί το πρώτο κορνάρισμα από ένα αυτοκίνητο πίσω.
Ο νέος ορισμός είναι το χρονικό διάστημα μεταξύ μιας τρομοκρατικής βομβιστικής επίθεσης και του δελτίο Τύπου ενός ισλαμικού λόμπυ το οποίο θα αποτελεί προειδοποίηση για επικείμενες άδικες αντιδράσεις κατά των μουσουλμάνων.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρέπει να θεωρείται τρομερά άσχημη η γέυση της για να αποσπάσει την προσοχή από ένα πραγματικό "έγκλημα μίσους" με μοχλό την κινδυνολογία καθαρά θεωρητικού χαρακτήρα.
Περιττό να πω ότι δεν υπάρχει καμία εκστρατεία που να σχετίζεται με ισλαμοφοβίκά εγκλήματα μίσους. Αν κάτι υπάρχει στη Δύση είναι η επιδημία των αυτοκτονικών εγκλημάτων λόγω μίσους του εαυτού της. Ο Αυστραλός σχολιαστής Tim Μπλερ κατάφερε να συνοψίσει με τέλειο τρόπο την παραπάνω παρωδία σε έναν ευρηματικό τίτλο στον Guardian:
"Οι ηγέτες της Μουσουλμανικής Κοινότητας Προειδοποιούν για άδικη αντιμουσουλμανική προπαγάνδα με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση που θα γίνει αύριο το πρωί"

Οι ηγέτες της μουσουλμανικής κοινότητας ξέρουν πώς να μας "μετρήσουν" Το ριζοσπαστικό Ισλάμ είναι αυτό που η πολυπολιτισμικότητα περίμενε χρόνια τώρα. Στο "Η επιβίωση του πολιτισμού" Ανέφερα κάποιες περίφημες ρήσεις της Βρετανής δικηγόρου Helena Kennedy,η οποία ήταν , νομική σύμβουλος της Βασίλισσας. Λίγο μετά την 11η Σεπτεμβρίου, η κ. Κένεντι υποστήριξε σε μια εκπομπή του BBC ότι ήταν πολύ εύκολο να δυσφημίσουν "ισλαμιστές φονταμενταλιστές." "Εμείς, ως φιλελεύθεροι Δυτικοι πολύ συχνά γινόμαστε οι ίδιοι φονταμενταλιστες," διαμαρτυρήθηκε.
"Δεν εξετάζουμε τον δικό μας φονταμενταλισμό." Λοιπόν, ερωτήθηκε στην συνέντευξη, τι ακριβώς είναι αυτος ο δικός μας δυτικος φιλελεύθερος φονταμενταλισμος; "Ένα από τα πράγματα στα οποία είμαστε πολύ έτοιμοι να επιμείνουμε είναι ότι εμείς είμαστε οι ανεκτικοί άνθρωποι και η μισαλλοδοξία (μη ανεκτικότητα) είναι κάτι που ανήκει σε άλλες χώρες, όπως οι Ισλάμικές. Και δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αλήθεια."
Χμμ. Η Lady Kennedy ισχυρίζεται οτι η ανοχή μας στη δική μας ανοχή μας κάνει μη ανεκτικούς στη μισαλλοδοξία άλλων ανθρώπων το οποίο είναι ανυποφορο...
Και, πιθανόν, όπως ακούγεται, αυτό να έχει γίνει πλέον η, πιο εκλεπτισμένη μορφή της πολυπολιτισμικότητας.
Είστε ανεκτικοί στους ομοφυλόφιλους? Μεγάλο επίτευγμα.
Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι ανεκτικός των υποτρόφων τέτοιου είδους, αλλά η ανοχή της μισαλλοδοξίας και της μη ανεκτικότητας δίνει μία ακόμη αίσθηση της ευχαρίστησης που βιώνουν οι πολιπολιτισμικοί μαζοχιστές.
Με άλλα λόγια, όπως ακριβώς και η πανδημία του AIDS διευκόλυνε σημαντικά την κοινωνική παράδοση στην "γκέι ατζέντα", έτσι και η 9 / 11 διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την παράδοση μας, στην πιο ακραία μορφή της πολυπολιτισμικής agenda.
Για παράδειγμα, μία ημέρα το 2004, ένα ζευγάρι Καναδών επιστρέφει στην πατρίδα του, μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου του Τορόντο. Ήταν ο γιος και η χήρα ενός τύπου που ονομάζεται Ahmed Said Khadr, ο οποίος πίσω στο Πακιστάν-Αφγανιστάν στα σύνορα ήταν γνωστός ως «αλ-Kanadi." Γιατί; Επειδή ήταν ο καναδός με τον υψηλότερο βαθμό στην Αλ Κάιντα Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι η οικογένεια είναι Khadr κύρια συνεισφορά του Καναδά στον πόλεμο της τρομοκρατίας. Μπορεί να βρίσκονται στη λάθος πλευρά (συγχωρέιστε την επικριτικότητά μου), αλλά κανείς δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι δεν είναι μέσα στα πράγματα.
Ένας από τους γιους του κ. Khadr είχε συλληφθεί στο Αφγανιστάν μετά το θάνατο ενός γιατρού των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ Ένας άλλος είχε συλληφθεί και κρατήθηκε στο Γκουαντάναμο. Ένας τρίτος βγήκε στο προσκήνιο με την θανάτωση ενός Καναδού στρατιώτη στην Καμπούλ. Ο Pa Khadr ο ίδιος πέθανε σε μια συμπλοκή της Αλ Κάιντα με πακιστανικές δυνάμεις στις αρχές του 2004. Και λένε ότι εμείς οι Καναδοί δεν συμμετέχουμε κατ ελάχιστον σε αυτόν τον πόλεμο! Κατά τη διάρκεια των θανατηφόρων πυροβολισμών της al-Kanadi, ο νεότερος γιος του, έμεινε παράλυτος. ΄Έτσι ο Junior νοσιλεύτικε στο νοσοκομείο των φυλακών στο Πεσαβάρ. Η κ. Khadr λοιπόν και το αγόρι της και επέστρεψαν στο Τορόντο προκειμένου ο μικρός να μπορεί να απολαύσει τα οφέλη της φροντίδας υγείας που παρέχει η κυβέρνηση του Οντάριο.
«Είμαι Καναδη, και δεν επαιτώ για τα δικαιώματα μου," δήλωσε η χήρα Khadr. "ΑΠΑΙΤΩ τα δικαιώματά μου."
Όπως λένε πάντα, προδοσία είναι δύσκολο να αποδειχθεί στο δικαστήριο, αλλά λόγω των συνθηκών του θανάτου του κ. Khadr φαίνεται σαφές ότι όχι μόνο παρείχε «βοήθεια και την άνεση στους εχθρούς της Βασίλισσας", αλλά ότι ήταν, στην πραγματικότητα, ο ίδιος εχθρός της Βασίλισσας.
Ωστόσο, ο πρωθυπουργός του Καναδά σκέφτηκε οτι οι αξιώσεις του μικρότερου γιου Khadr σχετικά με το δημόσιο σύστημα υγείας ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για να αποδείξει τη δική βαθιά προσωπική του δέσμευση για σεβασμό στην «διαφορετικότητα». Όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του Khadrs »στο Τορόντο, είπε," πιστεύω ότι από τη στιγμή είστε καναδός πολίτης, έχετε το δικαίωμα της διαφορετικής προσωπικής σας απόψης και της διαφωνίας. "
Αυτό είναι το θαυμάσιο πράγμα για πολυπολιτισμικότητα: Μπορείτε να επιλέξετε με ποια πλευρά του θέλετε να πολεμήσετε. Όταν η κάρτα με το μενού φθάνει, σημειώστε απλά «πατριδα» ή «εχθρός», σύμφωνα με γεύστική σας προτίμηση.
Ο πρωθυπουργός του Καναδά είναι ένας τυπικός πολιτικός της Δυσης των ημερών μας:
Θα μπορούσε να πει, "καλά, αυτοί είναι άξιοι περιφρόνησης άνθρωποι και ξέρω ότι πολλοί από εμάς είναι αηδιασμένοι με την ιδέα οτι τα δολάρια των φόρων μας χρησιμοποιούνται για την παροχή υγειονομικής περίθαλψης για έναν άνθρωπο του οποίου η Καναδική ιθαγένεια δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια σημαία ευκαιρίας, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η νομοθεσία και, ενώ μπορούμε να προσπαθήσουμε να την κανουμε σκληρότερη, αφήνουμε να την εκμεταλλεύονται κατώτερες μορφές ζωής."
Αντ 'αυτού, το αντανακλαστικό ένστικτο του ήταν να διακηρύξει ολόψυχα και να επιδείξει τις αρετές του πολυπολιτισμικού κράτους. Όπως πολλοί φωτισμένοι δυτικών χωρών, ο καναδός πρωθυπουργός συνεχάρη τον εαυτό του για την απέραντη ανοχή του, ακόμη αν οι δυνάμεις της μισαλλοδοξίας των κατατρώνε.
Αυτό παρεμπιπτόντως, είναι το ένα σημείο ομοιότητας μεταξύ της τζιχάντ και συμβατικών τρομοκρατικά κινήματα όπως ο IRA ή ETA.
Οι Τρομοκρατικές ομάδες εξακολουθούν να υφίστανται εξαιτίας της έλλειψης εμπιστοσύνης που χαρακτηριζει τους στόχους τους: Ο ΙΡΑ, για παράδειγμα, γνώριζε ότι οι Βρετανοί είχαν την δυνατότητα να τον συνθλίψει εντελώς, αλλά δεν έιχαν τη θέληση να το κάνουν. Έτσι, ήξεραν ότι, ενώ ποτέ δεν θα μπορούσε να κερδίσει στρατιωτικά, δεν θα μπορούσε ποτέ και να νικηθεί.
Οι ισλαμιστές έχουν καταλάβει ακριβώς το ίδιο. Η μόνη διαφορά είναι ότι οι περισσότεροι τρομοκρατικοι πόλεμοι χαρακτηρίζονται απο έντονη τοπικότητα. Τώρα όμως έχουμε την πρώτη πραγματικά παγκόσμια τρομοκρατική εξέγερση, επειδή οι ισλαμιστές βλέπουν όλο τον κόσμο με τον τρόπο που ο IRA έβλεπε τους τοπικούς τυρφώνες του Fermanagh: Το θέλουν, και παράλληλα έχουν υπολογίσει ότι ολόκληρος ο πολιτισμός μας στερείται της βούλησης τους δει ώς εξωτερικά ξένα σώματα
Εμεις δαπανάμε πολύ χρόνο στη θεωρία της επίθεσης κατά της ελίτ, και καλά κάνουμε. Τα κέντρα διοίκησης του πολιτισμού συμπεριφέρονται επαίσχυντα για τις τελευταίες δεκαετίες. Αλλά αν αυτό ήταν μόνο ένα πρόβλημα με την ελίτ, δεν θα ήταν κάτι σοβαρό: Ο όχλος μπορεί να φτάσει σε τέτοιο σημείο εξέγερσης που να τους κρεμάει απο φανοστάτες - ένα σενάριο οχι και τόσο απίθανο σε ορισμένες χώρες Αλλά το πρόβλημα τώρα πηγαίνει μακρύτερα από κανονιστικά ερωτήματα.
Η προσκόλληση των κυβέρνησησεων σε όλο και περισσότερες βασικές αρμοδιότητες της ζωής - ανατροφή παιδιού, φροντίδα των ηλικιωμένων γονέων σας - έχει αλλάξει ριζικά τη σχέση μεταξύ του πολίτη και του κράτους. Σε κάποιο σημείο - θα έλεγα η κοινωνική υγειονομική περίθαλψη είναι ένας καλός δείκτης - διαχωριστικής γραμμής, και είναι πολύ δύσκολο στη συνέχεια να πείσουν τους πολίτες που απολαμβάνουν τόσο πολύ γενναιοδωρα κυβέρνητικά αγαθα μετακινηθούν πισω απο την γραμμή αυτη.
Στο National ReviewΠρόσφατα, εξέτασα το θέμα με την διαχωριστική γραμμή που θέτει ο Τζέραλντ Φορντ όταν απευθύνεται σε συντηρητικό κοινό και θέλει και ο ίδιος να παρουσιαστεί ως τέτοιος: "Μια κυβέρνηση αρκετά μεγάλη για να σας δώσει ό,τι θέλετε είναι εξίσου μεγάλη για να σας πάρει πίσω ό,τι έχετε."
Στην πραγματικότητα όμως,το πρόβλημα είναι αλλού: Μια κυβέρνηση αρκετά μεγάλη για να σας δώσει ό, τι θέλετε δεν είναι όσο μεγάλη απαιτείται για να σας κάνει να δόσετε κατι πίσω
Αυτό ανακαλύπτουν τελευταία οι η γαλλικές και οι γερμανικές πολιτικές παρατάξεις Για ανατρέξτε πίσω στις τοπικές συγκρούσεις που προανέφερα. Η Τζιχάντ έχει κάνει την εμφάνισή της πολύ καιρό τώρα απέναντι στους σκληρούς εχθρούς της. Εάν δεν ντρέπεστε να μιλήσετε για τους Ισραηλινούς, τους Ρώσους, τους Ινδους και τους Νιγηριανους, γιατί να μην αναρωτηθείτε για τις πιθανότητές σας απέναντι σε Βέλγους Δανους και Νεοζηλανδους;
Οι οπαδοί της τζιχάντ δεν κάνουν τίποτα περισσότερο απ το να μας δώσουν ένα πισώπλατο σπρώξιμο καθώς εμείς υπνοβατούμε μπροστά στο χείλος του γκρεμου.
Όταν λέω "υπνοβατούμε," δεν εννοώ οτι μας χαρακτηρίζει μια κουλτούρα αδιαφορίας Αντίθετα, ένα από τα πιο σαφή σημάδια της παρακμής μας είναι ο τρόπος που καταβάλουμε τόση πολλή ενέργεια με το να ανησυχούμε για λάθος πράγματα.

Αν έχετε διαβάσει το βιβλίο του Jared Diamond "Καταρευση: Πως οι κοινωνίες επιλέγουν την επιτυχία η την αποτυχια" γνωρίζετε ότι μπαίνει σε πολλές λεπτομέρειες για την ευημερία που επέλεξαν στο Νησί του Πάσχα μέσω της κοπής όλων των δένδρων τους. Προφανώς γι 'αυτό δεν ειναι μέλος του G-8 ή του Συμβούλιου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Το Ίδιο ισχύει και για τους Γροιλανδους τους οι Μάγιας και άλλες περίεργες επιλογές διαφόρων "κοινωνιών."
Πράγματι, όπως ο συγγραφέας βλέπει, λίγο πολύ κάθε κοινωνία καταρρέει επειδή καταστρέφει τα δένδρα της. Αδυνατούν να δουν το δάσος λόγω της εμμονής του με τα δέντρα.

Ένας τρόπος που οι κοινωνίες επιλέγουν να αποτύχουν ή να επιτύχουν" είναι επιλέγοντας για το τι πρέπει να ανησυχούν.
Ο Δυτικός κόσμος έχει παραδώσει περισσότερο πλούτο και περισσότερη άνεση στους περισσότερους από τους πολίτες του από κάθε άλλο πολιτισμό στην ιστορία, και σε αντάλλαγμα έχουμε αναπτύξει μια μεγάλη λατρεία του ανησυχητικού.
Γνωρίζετε τα κλασικά του είδους:
Το 1968, στο εμπορική επιτυχημενο το βιβλίο του «Η πληθυσμιακή βόμβα", ο διακεκριμένος επιστήμονας Paul Ehrlich δήλωσε: "Στη δεκαετία του 1970 ο κόσμος θα υποστεί λιμούς και εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθαίνουν από την πείνα .
Το 1972, στη μελέτη ορόσημο "Τα όρια της ανάπτυξης,« η Λέσχη της Ρώμης ανακοίνωσε ότι ο κόσμος θα βρεθεί χωρίς κοιτάσματα χρυσού το 1981, χωρίς υδράργυρο το 1985, χωρίς κασσίτερο το 1987 , χωρίς ψευδάργυρο μέχρι το 1990, χωρίς πετρέλαιο μέχρι το 1992, και χωρις χαλκο, μολύβδο και φυσικο αερίο το 1993. Τιποτα από αυτά τα πράγματα δεν συνέβησαν. Στην πραγματικότητα, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Δεν μας λείπουν οι φυσικοι πόροι. Οι ανθρωποι μας λείπουν Οι ανθρώπινοι πόροι είναι οι απόλυτη πηγη επιβίωσης Χωρις ανθρώπινους πόρους όλα τα άλλα είναι άχρηστα

Το πιο τρανό παράδειγμα είναι η Ρωσια:
είναι η μεγαλύτερη χώρα του πλανήτη, είναι πλήρης φυσικών πόρων, και όμως αργοπεθαίνει ο πληθυσμός της μειώνεται δραματικά.
Ο εξ ορισμού τρόπος σκέψης της κοινωνικής μας ελίτ μας είναι ότι οτιδήποτε συμβαίνει - από την τρομοκρατία το φυσικό τσουνάμι -- μπορεί να νοηθεί μόνο ως απορροια της βλαβερότητας του δυτικού πολιτισμού. Οπως ο Jean-Francois Revel έγραψε: «Είναι σαφές ότι ένας πολιτισμός που αισθάνεται ένοχος για οτι ο ίδιος είναι και για ό, τι έχει κάνει ΔΕΝ διαθέτει την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση για να αμυνθεί."

Εστω και αν κανένα απο τα οικολογικά προγνωστικά της δεκαετίας του 70 δεν επαληθεύτηκε το μόνο που κανουμε εδω και 30 χρόνια , είναι να αναθεωρούμε τις προβλέψεις μας για το τέλος του κόσμου
Η τροποποιημένη προβλεπόμενη ώρα άφιξης του τέλους αυτού είναι τώρα το 2032. Αυτό τουλάχιστον είπαν τα Ηνωμενα Εθνη το 2002 προβλέποντας "την καταστροφή του 70% του φυσικού κόσμου σε τριάντα χρόνια, και την μαζική εξαφάνιση των ειδών.... Πάνω από το ήμισυ του παγκόσμιου θα πλήττεται από λειψυδρία, με 95% ανθρώπων στη Μέση Ανατολή έχουν σοβαρα προβλήματα επιβιωσης... 25% όλων των ειδών των θηλαστικών και το 10%των πτηνών θα πρέπει να εξαφανιστεί... »κλπ., κλπ., Οι δυσμενεις προφητείες του ΟΗΕ καταλαμβάνουν περίπου 450 σελίδες.
Και για να πάμε στη ουσία των πραγμάτων , ολα αυτά θα συμβούν όπως τονίζει ο Guardian, "Αν δεν αλλάξουμε τον τρόπο που, ο κόσμος μας αντιμετωπίζει τις καταστροφες"

Λοιπόν, εδώ είναι η πρόβλεψή μου για το 2032:
Το περιβάλλον θα εξακολουθεί να κρατιέται καλά. Αν είστε ένα δέντρο ή ένας βράχος, θα εξακολουθείτε περνατε "ζωή και κότα". Οι Ιταλοί και οι Σουηδοί είναι αυτοί που που απειλούνται με εξαφάνιση και με απώλεια του φυσικού τους "χώρου". Δεν θα υπάρξει "ημέρα της κρίσεως" ή "δευτερα παρουσία" για το φυσικό περιβάλλον. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείται κανείς με αποθέματα Πετρελαίου, εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, η την αποψίλωση των δασών. Κανένα από αυτά δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο της ανησυχίας μας Αυτό που πρέπει να μας ανησυχεί είναιι οτι ανησυχούμε για πράγματα που δεν χρίζουν ανησυχίας ενώ δεν ανησυχούμε για πράγματα που θα έπρεπε να μας ανησυχούν
Εδώ και 30 χρόνια, είχαμε ατελείωτες αφυπνίσεις για πράγματα που δεν άξιζε να μας να ξυπνήσουν. Αλλά για τις πραγματικα, ανελέητες αλλαγές που συμβαίνουν στην κοινωνία μας - που πραγματικά θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον μας - κοιμόμαστε του καλού καιρού. Ο κόσμος αλλάζει δραματικά , και διάφοροι υστερικοι "ειδικοί" τιτιβίζουν σχετικά με μια υποθετική μείωση του πάγου της Ανταρκτικής η οποια ειναι κατανοητό ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να συμβεί μέχρι σήμερα, χωρίς όμως να αναλογίζονται το ενδεχόμενα να μην υπάρχουν πια ουτε Ιταλοί ούτε Ιάπωνες υπέρμαχοι της προστασίας του περιβάλλοντος για να καταστραφούν από αυτήν.
Σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία, οι οικολόγοι μας θέλουν να ανησυχούμε για πρωτογενείς μορφές καπιταλισμού, επιβάλοντας τις απόψεις τους για βουκολικα, ποιμενικα, και πρωτόγονα τριτοκοσμικά πολιτισμικά τέλματα Ωστόσο, στο βαθμό που "παγκοσμιοποίηση" είναι μια απειλή, ο πραγματικός κίνδυνος είναι ακριβώς το αντίθετο - ότι οι ιδιαιτερότητες του τριτοκοσμικού πολιτισμικού τέλματος μπορούν με αλματώδη ρυθμό να βρεθούν σε μια στιγμή στον Δυτικό πολιτισμένο κόσμο
Τα γουρούνια στις αγροτικες περιοχές της Κινας θεωρούνται περιουσιακά στοιχεία και κοιμούνται στο σαλόνι - και το επόμενο πράγμα που μαθαίνουμε είναι μια άγνωστη ασθένεια του αναπνευστικού συστήματος που σκοτώνει ανθρώπους στο Τορόντο, μόνο και μόνο επειδή κάποιος μπηκε σε αεροπλάνο.
Αυτός είναι ο τρόπος για να εξετάσει κανείς τον ισλαμισμό:
Ανησυχούμε για τα McDonald 's και την Disney, αλλά η μεγάλη επιτυχία της παγκοσμιοποίησης είναι ο τρόπος που οι Σαουδάραβες έχουν πάρει ό,τι ήταν πριν 80 χρόνια μια σοβαρή αλλά σκοτεινή και ασήμαντη πτυχή του Ισλάμ που καλλιεργήθηκε από νομάδες Βεδουίνους και το εξηγαγαν με επιτυχία στην καρδιά της Κοπεγχάγης, του Ρότερνταμ,του Μάντσεστερ, του Buffalo...
Ποιο είναι το καλύτερο στοίχημα; Μια παγκοσμιοποίηση που εξαγει τσίζμπεργκερ και ποπ τραγούδια ή μια παγκοσμιοποίηση που εξάγει της σφοδρότερες πτυχές του πολιτισμού της;
Όταν μιλάμε για πρόβλεψη του μέλλοντος, το μόνο στοιχείο που μπορεί να συναγωνιστεί τους "σκληρούς αριθμούς" είναι ο ρυθμός γεννήσεων Αν μόνο ένα εκατομμύριο είναι τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2006, τότε είναι δύσκολο να έχουμε δύο εκατομμύρια ενήλικες εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό το 2026 (ή 2033, ή 2037, ανάλογα με τον χρονικό ορίζοντα των σπουδών τους). Και τα σκληρά δεδομένα για τα μωρά σε όλο τον δυτικό κόσμο είναι ότι τα μωρά λιγοστεύουν πολύ πιο γρήγορα από ό, τι το πετρέλαιο.
"Ρυθμός Γονιμότητας Αναπλήρωσης " (Replacement" fertility rate) είναι ο ρυθμός γεννήσεων που πρέπει να υπάρχει για να διατηρηθεί σε σταθερά επίπεδα ο πληθυσμός μας - δηλαδή ούτε να αυξηθεί αλλά ούτε και να μειωθεί - Ο ρυθμός αυτός με τα σημερινά δεδομένα είναι 2,1 βρέφη ανά γυναίκα.
Ορισμένες χώρες είναι πολύ πιο πάνω απο αυτό το όριο: Παγκόσμιος ηγέτης στην γονιμότητα, ειναι η Σομαλία, με 6,91 μωρα ανα γυναικα, και ακολουθούν με 6,83 ο Νίγηρας, με 6,78 το Αφγανιστάν, με 6,75 η Υεμένη. Σημειώνετε οτι αυτα τα έθνη έχουν κατι κοινό;
Αν τώρα ψάξετε λεπτομερώς την λίστα που παρουσιάζει τον Ρυθμό Γονιμοτητας στις διάφορες χώρες του κόσμου αρκετά κάτω απ την πρώτη ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΑ θα δείτε τις Ηνωμένες Πολιτείες, με ρυθμό αναπλήρωσης ίσο με 2,07 γεννήσεις ανά γυναίκα. Ακόμα πιο κατω είναι η Η Ιρλανδία με 1,87, η Νέα Ζηλανδία με 1,79, η Αυστραλία με 1,76. Το ποσοστο γονιμότητας του του Καναδά έχει μειωθεί στο 1,5, αρκετά κάτω από την "ΒΑΣΗ" του 2,1 Η Γερμανία και η Αυστρία είναι στο 1,3, η Ρωσία και η Ιταλία είναι στο 1,2 Η Ισπανία στο 1,1, δηλαδή περίπου το μισό ποσοστό αναπλήρωσης. Ο πληθυσμός της Ισπανίας δηλαδή μειώνεται κατα 50% απο γενιά σε γενιά . Έως το 2050, ο πληθυσμός της Ιταλίας θα έχει μειωθεί κατά 22%, της Βουλγαρίας κατά 36%, της Εσθονίας κατά 52%.
Στην Αμερική, οι δημογραφικές τάσεις δείχνουν ότι οι "μπλε πολιτιες" θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τιμής ένεκεν συμμετοχή στην ΕΕ: Στις εκλογές του 2004, Τζον Κέρι κέρδισε τις 16 με τα χαμηλότερα ποσοστά γεννήσεων. Ο Τζορτζ Μπους πήρε τις 25 από τις 26 με τα υψηλότερα ποσοστα γεννησεων. Μέχρι το 2050, θα υπάρχουν 100 εκατομμύρια λιγότεροι Ευρωπαίοι, 100 εκατομμύρια περισσότεροι Αμερικανοί - και ως επί το πλείστον απο τις κόκκινες πολιτιες-
Οσο η γονιμότητα συρρικνώνεται οι κοινωνίες του Δυτικού πολιτισμού γερνούν .Η Ιαπωνία και μεγάλο μέρος της Ευρώπης γερνούν με ρυθμούς μεγαλύτερους από κάθε προηγούμενο ιστορικό δεδομένο λειτουργούσας κοινωνίας. Και γνωρίζουμε τι έρχεται μετά το γήρας.

Οι χώρες αυτές βγαίνουν σταδιακά εκτός παραγωγικής δραστηριότητές εκτός και αν βρουν την θέληση να αλλάξουν τον δρόμο που πήραν
Είναι όμως το ενδεχόμενο μιας τέτοιας αλλαγής πιθανό; Δεν το νομίζω.

Αν ανατρέξετε σε ευρωπαϊκα εκλογικα αποτέλεσματα - πιο πρόσφατα στη Γερμανία - είναι δύσκολο να μην καταλήξει στο συμπέρασμα ότι, ενώ οι ψηφοφόροι είναι δυσαρεστημένοι με την πολιτική των ηγετών τους ο βασικότερος λόγος της δυσαρέσκειας είναι διότι πρόσφατα κλήθηκαν να να επανεξετάσουν τα προνόμια των κυβερνώντων άσχετα απο το πόσο δύσκολη έχει γίνει η καθημερινη ζωή της γενιάς τους έξω στο δρόμο. Δεν έχουν καμία πρόθεση να τους επανεξετασουν σοβαρά.
Πρόσφατα ένας σκωτσέζος αξιωματούχος έκανε πρόταση για την αύξηση της ηλικίας συνταξιοδότησης των εργαζομένων της Σκωτίας στο δημόσιο τομεα. Είναι επί του παρόντος το όριο ειναι 60, το οποίο είναι ωραίο, αλλά δυσβάσταχτο για το Δημόσιο . Όμως, η αντίδραση του μέσου εργαζομένου Σκωτσέζους ήταν ότι το πρόβλημα είναι κάποιου άλλου.
Ο μέσος Γερμανός εργαζόμενος εργάζεται πλέον κατα 22% λιγότερες ώρες ανά έτος σε σχέση με τον Αμερικανό ομόλογό του, και κανένας πολιτικός που επιθυμεί να παραμείνει "βιώσιμος εκλογικά" δεν προτείνει το κλείσιμο της ψαλίδας. Αυτό δεν είναι μια βαθιά ριζωμένη πολιτιστικη διαφορα μεταξύ του παλαιού κόσμου και του Νέου?
Οι ρίζες της Χρονολογούνται στη δεκαετία του 1970. Εάν κάποιος τοτε ήθελε να προσδιορίσει την αιτία ενος προβλήματος , αρκούσε να υποστηρίξει ότι είναι ένα προϊόν των ΗΠΑ που απελευθέρωσαν μεν την Ευρώπη αλλά εξακολουθούσαν να έχουν δραστηριότητες εγγύησης της ευρωπαικής ασφαλείας επηρεάζοντας τους ευρωπαϊκους οικονομικούς προϋπολογισμούς: αντί να πρέπει να δαπανήσουν χρήματα για όπλα, θα μπορούσαν να επικεντρωθούν σε παροχές, λαδώματος των ψηφοφόρων.
Αν το πρόβλημα της Ουάσιγκτον με την Ευρώπη είναι ότι αυτοί δεν είναι σοβαροί συμμαχοι, ποιος ευθύνεται γι αυτό; Ποιος, κατά τα έτη μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, δημιουργησε το ΝΑΤΟ ως μια μεταμοντέρνα στρατιωτική συμμαχία; Ο «ελεύθερος κόσμος», όπως οι Αμερικανοί τον ονομασαν, ήταν μια "ελεύθερη βόλτα" για όλους τους άλλους.
Και έχοντας απαλλαγεί από την αρχέγονη ευθύνη του έθνους, είναι περίεργο ότι τα ευρωπαϊκά έθνη έχουν μικρή επιθυμία να την ξαναεπομιστούν. Στην ουσία, είναι τα πλούσια επίπεδα της δημόσιας υγείας στην ηπειρωτική Ευρώπη που επιδοτούνται από τον αμερικανό φορολογούμενο. Και αυτή η μακροχρόνια μαλθακότητα μεγάλων τμημάτων της Δύσης την καθιστά ανίκανη να αντισταθεί σε μια αρχέγονη δύναμη όπως το Islam.

Δεν υπάρχει "βόμβα πληθυσμιακή." Δεν υπήρξε ποτέ.
Οι ρυθμοί Γεννήσεων μειώνονται όλο τον κόσμο - τελικά κάθε ζευγάρι του πλανήτη μπορεί να αποφασίσει να επιλέξει το δυτικό μοντέλο του Γιάπη που αποκτά ένα μωρο στην ηλικία των 39.-
Τα Δημογραφικά στοιχεία, είναι ένα παιχνίδι για τους τελευταίους που θα επιβιώσουν.
Οι ομάδες που υποκύπτουν στην δημογραφικη απάθεια των τελευταίων καιρών θα έχουν ένα τεράστιο πλεονέκτημα.
Ακόμη και το 1968 ο Paul Ehrlich και οι όμοιοί του θα έπρέπε να έχουν κατανοήσει ότι η λεγόμενη έκρηξη του πληθυσμού τους ήταν πραγματικά μια τεράστια προσαρμογή του πληθυσμού. Απ την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού μεταξύ 1970 και 2000, στον ανεπτυγμένο κόσμο αντιστοιχεί μόνο ένα 9% από την αυξηση αυτη ,ενώ στο μουσουλμανικό κόσμο αντιστοιχεί αυξηση της ταξης του 26%. Μεταξύ 1970 και 2000, ο αναπτυγμένος κόσμος μειώθηκε από σχεδόν 30% του παγκόσμιου πληθυσμού σε μόλις πάνω από το 20% αυτού, ενώ τα μουσουλμάνικά έθνη αυξήθηκαν από περίπου 15% σε 20%.

Το 1970 δεν είναι και τοσο μακρινό. Εάν είστε σε ηλικία ίδια με αυτή των περισσοτέρων τυπάδων του Δυτικού κόσμου που έζησαν και τις δυο εποχές το παντελόνι σας είναι μικρότερο από ό, τι ήταν τότε και τα μαλλιά σας ενδεχομένως λιγότερα , αλλά το τοπίο της ζωής σας ,η όψη του σπιτιού σας, το σχέδιο του αυτοκινήτου σας, το σχήμα της κουζίνας σας, τα ονόματα των προιόντων μέσα στο ψυγείο σας - ΔΕΝ διαφερουν σημαντικά . Εκτός από το Διαδίκτυο και το κινητό τηλέφωνο και το CD, τα πάντα στον κόσμο σας φαίνονται λίγο πολύ το ίδιο ή ελαφρώς τροποποιημενα.
Και όμως ο κόσμος έχει αλλάξει εντελώς. Για να ανακεφαλαιώσουμε τα στατιστικά στοιχεία:

Το 1970, ο ανεπτυγμένος κόσμος είχε δύο φορές μεγαλύτερο μερίδιο του παγκόσμιου πληθυσμού απ ότι είχε ο μουσουλμανικος κόσμος: 30% έως 15%. Μέχρι το 2000, έχουν το ίδιο: περίπου 20% ο κάθε "κόσμος" Και το 2020;
Έτσι οι άνθρωποι του κόσμου είναι πολύ πιο Ισλαμιστές και λιγότερο "Δυτικοί" απ ό, τι ήταν τότε . Η Ευρώπη είναι πολύ πιο ισλαμική, αφου κατα την περίοδο αυτή έχει δεχθεί επίσημα πανω απο 20 εκατομμυρια Μωαμεθανούς Ο αριθμός αυτός ισοδυναμεί με τον πληθυσμό τεσσάρων Ευρωπαικών χωρών όπως η Ιρλανδία, το Βέλγιο,η Δανία και η Εσθονία
Το Ισλάμ είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία στη Δύση: Στο Ηνωμένο Βασίλειο, απ τους ανθρώπους που παρακολουθούν θρησκευτικές τελετες, οι περισσότεροι είναι Μουσουλμάνοι
Μπορούν αυτές τις τάσεις συνεχιστούν για άλλα 30 ετη χωρίς συνέπειες;
Η Ευρώπη από το τέλος του αιώνα θα έχει την εικόνα μιας ήπειροου που επλήγη απο βόμβα νετρονίου: Τα μεγάλα κτίρια θα εξακολουθουν να υπάρχουν, αλλά οι άνθρωποι που τα έχτισαν θα έχουν "φύγει". Ζούμε μια αξιοσημείωτη ιστορικα περίοδο: Την περίοδο της αυτο-εξαφάνισης των αγώνων οι οποίοι, για καλό ή για κακό, διαμόρφωσαν τον σύγχρονο κόσμο.

Πως θα είναι η Ευρώπη στο τέλος αυτής της διαδικασίας; Ποιος ξέρει;
Από τη μία πλευρά, η Αμερική θα έχει απεναντι της μια Εξισλαμισμένη Ευρώπη πολυ πιο εύκολη στις διαπραγματεύσεις σε σχέση με την διαπραγμάτευση με ένα κύριο Μ. Σιράκ, ή έναν Herr Schroeder Από την άλλη πλευρά, με δεδομένη την ιστορία της Ευρώπης, θα είναι μάλλον πολύ επίπονο και αιματηρό το να βρεθείς εκεί Αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό είναι το πραγματικό πεδίο μάχης.
Η Αλ Κάιντα δεν θα μπορέσει ποτέ να βρει αρκετούς πιλότους αυτοκτονίας να πετούν αεροπλάνα αρκετά να πλήξουν τους ουρανοξύστες και να ανατρέψει Αμερική. Όμως, σε αντίθεση με εμάς, οι ισλαμιστές σκέφτονται μακροπρόθεσμα, και, λόγω της δημογραφικής τους υπεροχής στην Ευρώπη και των πολλών αναδυόμενων μουσουλμανικών λόμπι εκεί, δεν χρειάζεται να σου φέρουν τα αεροπλάνα στα κτίρια.Απλά θα πρεπει να περιμένουν λίγα ακόμη χρόνια . Οι ουρανοξύστες θα είναι δικοι τους. Γιατί να τους χτυπησουν;

Το τελευταίο μισό της παρακμής και της πτώσης των μεγάλων πολιτισμών ακολουθεί ένα γνωστό πρότυπο: πλούτος, απαλότητα, παρακμή, εξαφάνιση.
Δεν παρατηρήσατε τον εαυτό σας διέρχεται τα στάδια αυτά, διότι συνήθως υπάρχει ένας σαγηνευτικός μαγνήτης σε ετοιμότητα να τροφοδοτησει την ηλικία με ένα πονηρό, σύνθημα αυταπάτης - όπως αυτό του Μπιλ Κλίντον «Πρόκειται για το μέλλον όλων των παιδιών μας."
Περάσαμε τη δεκαετία του 1990 περιγελώντας ευχάριστα τις ανιαρές επικλήσεις του κυριου Κλιντον , σαν να ρίχνουμε σιρόπι πάνω από όλα από τον πόλεμο του Κοσσυφοπεδίου μέχρι τις πιστώσεις για αυτοκινητόδρομους.
Όμως, και τα περισσότερα από τα υπόλοιπα κράτη της Δύσης πανε πισω: Μια κοινωνία που δεν έχει παιδιά δεν έχει μέλλον.

Η Μονιμότητα είναι η ψευδαίσθηση της κάθε ηλικίας.
Το 1913, κανείς δεν σκέφτηκε οτι η ρωσική, η Αυστρίακη, η γερμανική και η τουρκική αυτοκρατορίες θα χανόντουσαν σε μισή δεκαετία.
Εβδομήντα χρόνια μετά, όλοι αυτοί που απέρριψαν τον Ρίγκαν ως "συμπαθη ηλίθιο" μας διαβεβαίωναν οτι η Σοβιετική Ένωση ήταν προ των πυλών μας και οτι ερχόταν για να μείνει.
Η Θέση των αναλυτων της CIA , ήταν οτι η Ανατολική Γερμανία ήταν η ένατη μεγαλύτερη οικονομική δύναμη στον κόσμο.
Το 1987 δεν βρέθηκε κανείς απο τους εμπειρογνώμονες να προβλέψει την πτώση του Τείχους του Βερολίνου ή της ίδιας της Σοβιετικής Ενωσης,
Ακόμη και από τα ελάχιστα πρότυπα των προηγούμενων γεγονότων φαίνεται πως η Ευρώπη είναι πιο επιρρεπης από τις παραδοσιακές κοινωνίες στο να εκτιμα λανθασμένα την τρέχουσα τάση για ένα μόνιμο μέλλον .
Οι Θρησκευτικοι πολιτισμοί έχουν πολύ μεγαλύτερη αίσθηση του παρελθόντος και του μέλλοντος, όπως κάναμε εμείς πριν από έναν αιώνα, όταν μιλήσαμε για το θάνατο ως συνένωση με "τη μεγάλη πλειοψηφία» σε εναν «αόρατο κόσμο».
Αλλά αν το σημείο εκκίνησης του κοσμικού κράτους είναι ότι υπάρχουν μόνο όλα οσα βλέπουμε , δεν αποτελεί έκπληξη ότι, συνειδητά ή μη, επενδύει στο "εδώ και τώρα" με πολύ μεγαλύτερες δυναμεις αντοχής απο ποτέ.
Η ιδέα ότι η προοπτική του ευρω-παρεμβατισμού είναι η μόνιμη κατοικία της ανάπτυξης του ανθρώπου ήταν πάντα ανόητη Γνωρίζουμε πλέον ότι είναι αυτοκτονική . Για να αποφευχθεί η κατάρρευση, τα ευρωπαϊκά κράτη θα πρέπει να υποδέχονται μετανάστες σε ποσοστό που ποτέ άλλοτε μια σταθερή κοινωνία δεν έχει επιχειρήσει.

Η CIA προβλέπει οτι η ΕΕ θα καταρρεύσει το 2020. Δεδομένου ότι η CIA έχει σχεδόν σε όλα λάθος για μισό αιώνα, αυτό θα έκανε κάποιον να σκεφτεί οτι η ΕΕ έχει προοπτικές να γίνει ο Κολοσσός της νέας χιλιετίας. Καμιά φορά όμως ακόμα και εκτιμησεις-φαντασματα μπορεί να επινεναιωθούν
Η ημερομηνία πάντως της κατάρρευσης της ΕΕ αποτελεί μάλλον επιφυλακτική εκτίμηση. Φαίνεται πιο πιθανό ότι μέσα στους επόμενους δύο κύκλους των ευρωπαϊκών εκλογών, οι εσωτερικές αντιφάσεις της ΕΕ θα εκδηλώνονται κατά τον συνήθη τρόπο, και ότι μέχρι το 2010, εμείς θα παρακολουθούμε την καύση των κτιρίων, τις ταραχές στους δρόμους και δολοφονίες στα ειδησεογραφικόα δίκτυα κάθε βράδυ . Ακόμη και αν αποφευχθεί αυτό το ενδεχόμενο, η ιδέα οτι μια Ευρώπη χωρις παιδιά μπορεί να ανταγωνιστει την Αμερική απο στρατιωτικη ή οικονομική άποψη, είναι γελοία.
Κάποτε μέσα στον αιώνα θα υπάρχουν 500 εκατομμύρια Αμερικανοί, και αυτό που έχει απομείνει στην Ευρώπη, είτε θα είναι πολύ παλιό είτε πολύ μουσουλμανικο.

Η Ιαπωνία αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα: ο πληθυσμός της είναι ήδη σε απόλυτη παρακμή. Η Ιαπωνία θα είναι μια οικονομική δύναμη αν κατοικείται από Κορεάτες και Φιλιππίνεζουςους; Πολύ πιθανόν. Θα είναι όμως η Γερμανία οικονομική δύναμη αν κατοικείται από Αλγερινούς; Εδώ η απάντηση έχει περισσότερο ρίσκο

Ποιο είναι το καλύτερο σενάριο;
Μια Ευρωπαική ήπειροσ με την Βιέννη να έχει Σουιδικόυς φορολογικούς συντελεστες
Το χειρότερο σενάριο? Μουσουλμανική Σαρία μεχρι το 2.040 Ημι-Σαρία, πολύ νωρίτερα - ήδη βλέπουμε μια στροφη προς αυτή την κατευθυνση.

Τον Ιούλιο του 2003, μιλώντας στις ΗΠΑ στο Κογκρέσο, ο Τόνι Μπλερ δήλωσε:
"Όπως η Βρετανία γνωρίζει, καθε κυρίαρχη δύναμη φαίνεται αρχικά ανίκητη, αλλά, στην πραγματικότητα, είναι εφήμερη. Το ερώτημα είναι: Τι αφήνει πίσω;
Πολύ καλή ερώτηση. Η Βρετανια δεν πρόκειται ποτέ να ασκήσει εκ νέου την απαράμιλλη δύναμη της όπως την εποχή που ήταν στο αυτοκρατορικό απόγειο της, αλλά η Βρετανικη κληρονομία εξακολουθει να υπάρχει , σε μικρο η μεγαλο βαθμό, απο πολλούς από τους βασικούς περιφερειακούς παράγοντες στον κόσμο σήμερα - Αυστραλία, Ινδία, Νότια Αφρική - και σε δεκάδες νησιωτικά κρατίδια από την Καραϊβική μεχρι τον Ειρηνικό. Αν η Κίνα πάρει ποτέ τη θέση της ως ένα προηγμένο έθνος, θα είναι επειδή η Λαϊκή Δημοκρατία μαθαίνει περισσότερο από την βρετανική παρουσια στο Χονγκ Κονγκ και οχι επειδή το Χονγκ Κονγκ μαθαίνει από το "Μικρο Κοκκινο Βιβλίο"
Και φυσικά η κυρίαρχη δύναμη της εποχής μας αντλει τον πολιτικό χαρακτήρα της, από τον 18ο αιώνα, που οι Βρετανοί προώθησαν τις Βρετανικές ιδέες λίγο μακρύτερα από εκει που μητερα-χώρα τους επιθυμούσε να φτάσουν.
Μιάμιση δεκαετία μετά την νίκη στον Ψυχρό Πόλεμο , το ερώτημα "τι θα αφήσετε πίσω;" είναι πιο επιτακτικό απ οτι οι περισσότεροι απο εμάς θα περίμεναν "Η Δύση," ως έννοια, είναι νεκρη, και η Δύση, ως θέμα της δημογραφικής πραγματικότητας, πεθαίνει. Πως θα είναι το Λονδίνο - ή το Παρίσι, η το Άμστερνταμ στα μέσα της δεκαετίας του 2030;
Αν οι ευρωπαίοι πολιτικοί δεν κάνουν καμία σοβαρή προσπάθεια αυτή τη δεκαετία για να απεξαρτησουν τις λαϊκες μαζες από την εβδομαδιαία εργασια των 35-ωρων, την συνταξιοδότηση στα 60, κ.λ.π., και στη συνέχεια, να διατηρησουν το σημερινό επίπεδο των συντάξεων και των παροχών υγείας, η ΕΕ θα πρέπει να εισάγει τόσους πολλους εργαζόμενους από τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή ωστε να βρεθεί στον τέλειο δρόμο της Μουσουλμανοποιησής της μέχρι το 2030
Όπως έχουν τα πράγματα, οι Μουσουλμάνοι αποτελούν ήδη την κύρια πηγή αύξησης του πληθυσμού στις αγγλικά πόλεις. Μπορεί μια κοινωνία εκτεθειμενη ολοένα και περισσότερο στον ισλαμικό δημογραφικό χαρακτήρα της, να διατηρήσει τον πολιτικό και πολιτισμικό της χαρακτηρα ανεπηρέαστο απ τον Ισλαμισμό?
Αυτό θα έπρεπε να είναι ζήτημα της Αριστεράς. Είμαι συντηρητικός - δεν είμαι στο ίδιο άρμα με το ισλαμικό πρόγραμμα όταν σχετιζεται με σαδομαζοχιστικούς αποκεφαλισμους και ούτω καθεξής, αλλά συμφωνώ οτι η Britney Spears ντυνεται σαν πόρνη: Είμαι με το μουλά Ομάρ σε αυτό.
Γιατί τότε, αν το μεγάλο διακύβεβμά σας είναι ο φεμινισμός η έκτρωση ή ο γάμος ομοφυλοφίλων, είστε τόσο σίγουροι ότι η κουλτούρα της ανοχής θα επικρατήσει απ τη στιγμη που η μεγαλύτερη δημογραφική ανισότητα στην κοινωνία σας είναι αμείλικτο γεγονος;
Ποιοι, μετά από όλα αυτα, θα είναι τα πρώτα θύματα της κατάρρευσης του ρυθμού γεννήσεων της Δύσης; Ακόμη και αν ήθελε κανείς να υιοθετησει την αισιόδοξη άποψη ότι η Ευρώπη θα μπορέσει να αντισταθεί στην έρπουσα επιβολή της σαρία, παραμένει το γεγονός ο μουσουλμανικός κόσμος δεν είναι σε θέση να επενδύσει στην μεγάλη σημασία αυτου που εμείς λέμε "δικαίωμα της γυναίκας να επιλέξει," υπο οποιαδήποτε έννοια
Είδα το μεγάλο ράλι των αμβλώσεων στην Ουάσινγκτον το 2004, όπου τις Ashley Judd και Gloria Steinem τις επευφημούσαν γυναίκες κυματιζοντας πανό που έλεγαν "Keep your Bush off my bush" ("Κρατήστε τον Μπους σας μακρια απ τον "θάμνο" μου (το αιδοίο μου)) Δίνοντας προτεραιότητα στο δικαίωμα "της γυναίκας να επιλέξει," οι Δυτικες γυναίκες παραδίδουν τις κοινωνίες τους στα χέρια των υποτρόφων κοινωνιών πολύ περισσότερο πατριαρχικών από αυτες που βλέπαμε σε γνωστη κωμική σειρά του 1950.
Εάν οποιεσδήποτε από αυτές τις γυναίκες που διαδηλώνουν υπερ των "αναπαραγωγικών δικαιωμάτων τους," εξακολουθούν να έχουν τα μωρά, ίσως θα έπρεπε να αναλογιστούν τις δημογραφικές πραγματικότητες
: Ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε σήμερα, θα είναι απίθανο, κατά την ηλικία των 40 ετών, να είναι ελεύθερο συμμετεχει σε διαδηλώσεις στο Αραβοποιημένο Παρίσι ή στο Άμστερνταμ φωνάζοντας "Hands off my bush!" («Κάτω τα χέρια από το θάμνο μου!")
Λίγο πριν από τις εκλογές του 2004, η περίφημη "πολιτικη αναλυτρια" Κάμερον Ντίαζ εμφανίστηκε στο Oprah Winfrey show για να εξηγήσει τι διακυβεύεται: "Οι γυναίκες έχουν τόσα πολλά να χάσουν. Θέλω να πω, θα μπορούσαμε να χάσουμε το δικαίωμα στο σώμα μας.... Αν νομίζετε ότι ο βιασμός είναι νόμιμη ενέργεια, τότε μην ψηφίσετε. Αλλά αν νομίζετε ότι έχετε "το δικαίωμα στο σώμα σας, ", είπε στους τηλεθεατές της Oprah," τότε θα πρέπει να ψηφίσετε. "
Φτωχη Cameron . Δυο εβδομάδες αργότερα, το τρομαγμενο πλήθος κέρδισε μα στην ουσία η Cameron παρέδοσε όλα τα δικαιώματα για το σώμα της. Μετά την τοποθετηση σας σχτικά με τις προεδρικες εκλογες του 2004 τις οποίες θεωρησατε ως δημοψήφισμα για το δικαίωμα του βιασμού, Μις Diaz ενδέχεται να ενδιαφέρεστε να μαθετε ότι οι άνδρες έχουν το δικαίωμα αυτό βάσει πολλών ισλαμικών νομικών κωδίκων σε όλο τον κόσμο.
Στο βιβλίο του «Το άδειο λίκνο," Philip Longman ρωτάει: "Λοιπόν, τα παιδιά του μέλλοντος απο που θα προέρχονται; Όλο και περισσότερο θα έρχονται από τους ανθρώπους που έρχονται σε αντίθεση με τον σύγχρονο κόσμο.
Μια τέτοια εξέλιξη, αν διατηρηθεί, θα μπορούσε να οδηγησει τον ανθρώπινο πολιτισμό μακρια απ την σημερινή προσανατολισμένη στην αγορά ατομικιστική και μοντέρνα πορεία του δημιουργώντας σταδιακά μια αντι-κουλτούρα της αγοράς που κυριαρχείται από τον φονταμενταλισμό
Συμπερασματικά για την Κάμερον Ντίαζ: Υπάρχουν χειρότερα πράγματα από τον John Ashcroft εκει έξω . Οι απόψεις του Mr. Longman ειναι κατανοητες.
Στον Δυτικό φιλελευθερισμό, κάθε φορά που κάποιος θέτει το ερώτημα κατά πόσον θα υπάρξουν Ιταλοί που ζουν στη γεωγραφική ζώνη που χαρακτηρίζονται ως Ιταλία μια δυο η και τρεις γεννιες φωνάζουν, «Ρατσισμός!" Το να ενοχλείται κανείς απ το ποσοστό του πληθυσμού είναι "λευκό" η "μαυρο" είναι πραγματικα γελοίο και ανήθικο.
Εδω όμως το θέμα δεν σχετίζεται με τη φυλή.Σχετιζεται με τον πολιτισμό. Αν το 100% του πληθυσμού σας πιστεύει στην φιλελεύθερη πλουραλιστική δημοκρατία, δεν έχει σημασία αν το 70% εξ αυτών είναι «λευκό» ή μόνο το 5% είναι. Αλλά αν ένα μέρος του πληθυσμού σας πιστεύει στην φιλελεύθερη πλουραλιστική δημοκρατία και το άλλο δεν πιστευει, τότε αποκτα τεράστια σημασία αν το ποσοστο που πιστεύει είναι το 90% του πληθυσμού ή μόνο το 60%, 50%, 45%.
Δεδομένου ότι Ο πρόεδρος παρουσίασε το λεγόμενο Δόγμα Bush - το σχέδιο για την προώθηση της ελευθερίας σε ολόκληρο τον αραβικό κόσμο - αμέτρητοι «προοδευτικοί» ισχυρίστηκαν ότι δεν υπάρχει απόδειξη πως οι μουσουλμάνοι θέλουν ελευθερία και, μάλιστα, ότι το Ισλάμ είναι ασυμβίβαστο με τη δημοκρατία.
Αν αυτό είναι αλήθεια, είναι ένα πρόβλημα οχι μονο για τη Μέση Ανατολή σήμερα, αλλά για την Ευρώπη μεθαύριο. Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του 2004, πάνω από το 60% των Βρετανών μουσουλμάνων θέλουν να ζήσουν υπό Σαρία στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Εάν ένας πληθυσμός "σε αντίθεση με τον σύγχρονο κόσμο» είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αναπαραγωγικα ομάδα του πλανήτη Αν υπάρχουν περισσότερα μουσουλμανικά έθνη , περισσότεροι φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι στα έθνη αυτα , όλο και περισσότεροι μουσουλμάνοι στα μη μουσουλμανικα εθνη, και όλο και πιο Μουσουλμάνοι εκπροσωπουνται σε όλο και πιο πολλα διεθνή όργανα πόσο ασφαλες στοίχημα ειναι αυτο της επιβίωσης του «σύγχρονου κόσμου"; δεν είναι καλό.
"Τι αφήνετε πίσω;" ρωτησε οΤόνι Μπλερ.
Θα υπάρχουν μόνο ελάχιστοι και ηλικιωμένοι με γνησια εθνικότητα Γερμανου Γάλλου και Ιταλου μεχρι τα μέσα του αιώνα. Τι θα αφησουν πίσω; Εδάφη που τυχαίνει να φέρουν τα ονόματά τους και ορισμένα από τα παλιά κτίρια ή οι Ευρωπαϊκες φυλες που πεθαινουν θα καταλάβουν ότι η μόνη κληρονομιά που έχει σημασία είναι αν οι λαοί που θα ζουν σε αυτές τις εκτάσεις μετά από αυτούς μπορουν να συμβιβαστούν με την πλουραλιστική, φιλελεύθερη δημοκρατία;
"Τι θα αφήσετε πίσω;"
Αυτο είναι το μόνο ερώτημα που μετράει...
 
http://radar-gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_3493.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters