Χωρίς να μας λένε πώς κατάφερε ο εν λόγω αλλοδαπός μαθητής (τρία χρόνια μεγαλύτερος από τους άλλους συμμαθητές του!) να συγκεντρώσει τους.... απαιτούμενους βαθμούς ώστε να καταστεί «αριστούχος» -όταν δεν μπορούσε να αρθρώσει ούτε μια πρόταση στα ελληνικά…-, οι «αριστεροί» αντιρατσιστές επιδόθηκαν σε μια άνευ προηγουμένου συκοφαντική δυσφήμηση των «χωριατών» της Νέας Μηχανιώνας, οι οποίοι, προφανώς, τους χάλασαν την σούπα…

Ταυτίστηκαν, έτσι, κατ’ ουσίαν, όλοι αυτοί οι «αριστεροί» κήρυκες της «πολυπολιτισμικής» ισοπέδωσης με τον… (ποιον άλλον;) βαρύγδουπο ΘεόδωροΠάγκαλο που είχε δηλώσει ότι πρέπει να αποδοθεί εντός 24 ωρών η ελληνική υπηκοότητα στον Αλβανό μαθητή, για να το βουλώσουν οι «ηλίθιοι Ελληναράδες»!


Έναν χρόνο μετά, φοιτών σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ με χρηματοδότηση από τον «προοδευτικό» Τριανταφυλλόπουλο, ο Οντίν (Οδυσσέας!!!) Τσενάι θα δηλώσει:
«Με ανάγκασαν να πω ότι νοιώθω Έλληνας»!!

Κάθε σχόλιο περιττεύει...
Ανάρτηση Από ΑΝΤΙ-"Αντιπροσώπευση"
Λίγα...(λέμε τώρα..) συμπληρωματικά , σχετικά με την ανάρτηση από Ή Ε Ή Θ στις 12:08 π.μ. 
(http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com/2010/11/blog-post_21.html)
Ο Αλβανός που πριν από μερικά χρόνια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ως σημαιοφόρος στην μαθητική παρέλαση, σπουδάζει «Πολιτικές Επιστήμες» στη Βοστόνη και ,όπως όλοι ξέρουμε , θα πρωταγωνιστήσει στο εγχείρημα της δημιουργίας του «Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων» στην Ελλάδα.
Η πολιτική συμφωνία των αλβανικών πολιτικών κομμάτων .

Μηδενός εξαιρουμένου, όλα τα πολιτικά κόμματα της Αλβανίας συμφωνούν απόλυτα με τη δημιουργία κόμματος Αμβανοφώνων στην Ελλάδα.
Για πολλους και διάφορους λόγους.
Κυρίως, όμως, διότι αυτό το κόμμα θα χρησιμοποιηθεί για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος της Αλβανίας στα Βαλκάνια.
Πέρα από τις επιφανειακές διαφορές τους,

Τα αλβανικά κόμματα συμφωνούν στις θέσεις τους για τα εθνικά θέματα αλλά και για τα θέματα της αλβανικής οικονομίας.
Δηλαδή, να λειτουργούν από κοινού και με όλα τα μέσα που διαθέτουν ώστε η Αλβανία να προσδεθεί ακόμα πιό σφιχτά στο άρμα των ΗΠΑ, προκειμένου η χώρα τους να ελέγχει τη δραστηριότητα των πολιτικών και στρατιωτικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, από τη μία, και για να προστατευτεί έτσι ο ζωτικός της χώρος και τα εθνικά της συμφέροντα από την άλλη.

Όσο για την αλβανική οικονομία, όλα τα αλβανικά κόμματα έχουν
συμφωνήσει ότι ο κύριος μοχλός της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας τους είναι τα τραπεζικά εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών προς την πατρίδα τους, αφού η Αλβανία δεν έχει τα περιθώρια να στηριχτεί στην παραγωγή ή στις υπηρεσίες.
Γι αυτό, άλλωστε, τα ίδια τα αλβανικά κόμματα χρηματοδοτούν ολόκληρες οικογένειες Αλβανών πολιτών με τα πρώτα έξοδα εγκατάστασής τους σε ξένες χώρες, ενθαρρύνοντας έτσι τη μετανάστευση.

Εξ' άλλου, όπως συζητείται εντός της αλβανικής κοινότητας στην Αθήνα, τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα έχουν διαψεύσει επανειλημμένα τις ελπίδες των Αλβανών για τα θέματα που τους απασχολούν στη χώρα μας και δεν τους εκπροσωπούν πλέον...
....Ακόμα και οι Αλβανοί τους έχουν ξεγραμμένους

"Μέχρι στιγμής οι δεσμεύσεις των κυβερνήσεων δεν έχουν γίνει πράξη και το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται", αναφέρουν μεταξύ άλλων.
Όλα αυτά όμως δεν μπορούν να γίνουν χωρίς χρήμα.

Έτσι, πρωταγωνιστικό ρόλο στο συντονισμό του αλβανόφωνου στοιχείου πάντα στον κόσμο - ειδικότερα όμως όσον αφορά στα Βαλκάνια -, με την επίσημη γενική πολιτική του κράτους της Αλβανίας, έχει αναλάβει η Αλβανο-Αμερικανική Τράπεζα - η οποία λειτουργεί με τρία καταστήματα στην Ελλάδα.Να σημειωθεί ότι η American Bank of Albania ανήκει κατά 100% στο
αλβανοαμερικανικό λόμπι και ιδρύθηκε στην πολιτεία Delaware των ΗΠΑ, το 1989, με πράξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την υποστήριξη της... δημοκρατίας στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Επίσης, η ίδια τράπεζα είναι ο κύριος χρηματοδότης των μεγαλύτερων εκδόσεων (εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία κ.λ.π.) στην αλβανική γλώσσα για τα Βαλκάνια.
Και τα στελέχη της Αλβανο-Αμερικανικής Τράπεζας αλλά και τα μέλη του συμβουλίου του αλβανο-αμερικανικού λόμπι μπαινοβγαίνουν στον Λευκό Οίκο σαν να πρόκειται για το σαλόνι τους. Πολύ χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής του αλβανο-αμερικανικού λόμπι είναι πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ.

Επίσης, το λόμπι των Αλβανών στις ΗΠΑ έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση Τσενάι. Είναι γεγονός ότι συγχρηματοδοτούν τις σπουδές του Οδυσσέα Τσενάι στις Πολιτικές Επιστήμες. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσενάι φοιτά στη Σχολή Ηγετών του Harvard, αφού έκανε ένα 'πέρασμα' - για τα μάτια του κόσμου - από το τμήμα Φυσικής του Boston
College.
Υποστηρικτές στην Ελλάδα

Τη δημιουργία κόμματος Αλβανοφώνων στην Ελλάδα ενθαρρύνουν επίσης εγχώριοι πολιτικοί αλλά και οικονομικοί κύκλοι.
Δημοσιογραφικά συγκροτήματα, εκδοτικοί οίκοι, μεγαλομέτοχοι Ελληνικών ιδιωτικών καναλιών, κατασκευαστές δημόσιων έργων, εμπορικά επιμελητήρια, πολιτικές οργανώσεις, μη-κυβερνητικές οργανώσεις κ.α.
Το "Δημοκρατικό Κόμμα των Αλβανοφώνων" υποστηρίζεται επίσης από εξωκοινοβουλευτικές συσπειρώσεις της Αριστεράς στην Ελλάδα, από Έλληνες αλβανικής καταγωγής που έχουν διακριθεί μέσα από τα Ελληνικά media, αλλά και Αλβανούς επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Ο πατέρας Τσενάι

Ο πατέρας Τσενάι τώρα, εκτός από Λοχαγός των Αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών εκείνη την εποχή, ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου που γνώρισε ποτέ η Αλβανία, εκείνου με τις Πυραμίδες.

Στην Ελλάδα ήρθε όχι ως φτωχός πλην τίμιος λαθρομετανάστης, αλλά για να αποφύγει τις απειλές για τη ζωή του και τη φυλακή από τις απάτες, σύμφωνα με τον αλβανικό Τύπο, που είχε διαπράξει εκεί. Και για τη διακίνηση των χρημάτων προς την Ελλάδα έκανε χρήση των Ελληνικών τραπεζικών υπηρεσιών.....
Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια Τσενάι είναι γνωστή οικογένεια
Τσάμηδων από το Φίερε, περιοχή στην οποία κατέφυγαν υπό διωγμό πολλοί Τσάμηδες για τη συνεργασία που προσέφεραν κατά την διάρκεια της Κατοχής στους Γερμανούς.

Ταχίρ Μήτσι

Πρωταγωνιστικό ρόλο, επίσης, στη δημιουργία του Κόμματος των Αλβανοφώνων στην Ελλάδα θα έχει φυσικά και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι, αναγνωρίσιμος ιδιαίτερα μέσα από τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αλλά και του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά και πολύ γνωστός για τις κατά καιρούς εμπρηστικές του δηλώσεις σε βάρος των Ελλήνων.
Μάλιστα,χαρακτηριστική ήταν η δήλωσή του στις 13 Σεπτεμβρίου 2007, όταν ανέφερε ότι "το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται , οι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι , αλλά η ώρα της λευτεριάς πλησιάζει!
Άντε και με το καλό...

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/11/blog-post_7451.html