Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ!!!

«Αναφερόμαστε στην ιστορική μνήμη στην Ελλάδα και συνήθως ο λόγος γίνεται για τις χαμένες πατρίδες στην Μ. Ασία. Ξεχνάμε όμως ότι πάνω από μισό εκατομμύριο μουσουλμάνοι, άφησαν χαμένες πατρίδες στα Βαλκάνια. Ποιος θυμάται ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια χαμένη πατρίδα για τους Εβραίους;…»
Αντώνης Λιάκος, καθηγητής «Ελληνικής»(!) Ιστορίας
Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών

Η προπαγάνδα περί «πολυπολιτισμικής Βαλκανικής Μητροπόλεως» 
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες αυτού του τόπου, έχουν δηλώσει ευθέως ότι μέσα στα επόμενα χρόνια η Θεσσαλονίκη, η συμπρωτεύουσα του Ελληνικού Βορρά, πρόκειται να μετατραπεί σε μία πολυεθνική μεγαλούπολη των τριών εκατομμυρίων κατοίκων και να καταστεί η «Μητρόπολη των Βαλκανίων». Μάλιστα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην συνέντευξη που παρεχώρησε στα πλαίσια της ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ George Παπανδρέου, εκτός των άλλων γελοίων και τυχάρπαστων που είπε (όπως π.χ. ότι χαίρεται όταν ένας ξένος κρατάει την Ελληνική σημαία), μίλησε επανειλημμένως για μία «σύγχρονη, ανοικτή και πολυπολιτισμική» Θεσσαλονίκη, που πρέπει να αντισταθεί στην «λογική της ξενοφοβίας» και να διατηρήσει τον… «πολυπολιτισμικό» της χαρακτήρα…
Τον περασμένο Ιούνιο, επίσης, στην συμπρωτεύουσα, με πρωτοβουλία του ιδρύματος Κόκκαλη και του Αμερικανικού Κολλεγίου, έγινε επίσημη παρουσίαση ενός βιβλίου με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Θεσσαλονίκη – πόλη των φαντασμάτων Χριστιανών, μουσουλμάνων και Εβραίων» (προσέξτε: όχι Ελλήνων αλλά… Χριστιανών!).
Συγγραφέας του εν λόγω βιβλίου κάποιος «καθηγητής» Μαζάουερ, απ’ το Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να αντιληφθεί κανείς, ότι και μόνο ο τίτλος αυτού του βιβλίου αμφισβητεί ευθέως τον εθνικό ελληνικό χαρακτήρα, όχι μόνον της Θεσσαλονίκης, αλλά και ολοκλήρου της Μακεδονίας!
Χαρακτηριστική είναι η παρουσίαση του βιβλίου από την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», όπου στο ένθετο «Βιβλιοδρόμιο», μεταξύ άλλων έγραψε: «Στο νέο του βιβλίο ο Μαρκ Μαζάουερ σηκώνει το πέπλο της διακοινοτικής κληρονομιάς της συμπρωτεύουσας και δημιουργεί ένα αλληγορικό σύμπαν γεμάτο θαυμασμό για τις χαμένες πατρίδες της ανεκτικότητας και της πολυπολιτισμικότητας»!!!
Γιατί όμως τόσο ενδιαφέρον για την Ελληνική Συμπρωτεύουσα; Ποιοι είναι που θέλουν την Θεσσαλονίκη –την νύμφη του Ελληνικού Βορρά-, μία «πολυεθνική» και «πολυπολιτισμική» τερατούπολη των Βαλκανίων και δεν το κρύβουν;
Οι Εβραίοι και η… «Μητέρα του Ισραήλ»! 
Απόλυτα σχετικό προς τα ανωτέρω, είναι το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια γίνονται μεγάλες επενδύσεις στην οικονομία της πόλεως από εβραϊκά κεφάλαια. Σύμφωνα με έγκυρους οικονομικούς αναλυτές, ποσοστό μεγαλύτερο από το 50% της οικονομίας της Θεσσαλονίκης ελέγχεται από πολυεθνικές που είτε εξυπηρετούν ισραηλινά συμφέροντα, είτε ανήκουν απευθείας σε εβραίους. Ανάμεσα στις άλλες επενδύσεις τους (καζίνο, βιομηχανικά κέντρα κ.λπ.), βρίσκεται και η αγορά μέσων μαζικής ενημερώσεως (εφημερίδες, τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί κ.ά.).
Κάνοντας μια απλή μαθηματική σύγκριση στις μερικές χιλιάδες που αριθμεί η εβραϊκή κοινότητα στην Θεσσαλονίκη σε σχέση με τον υπόλοιπο πληθυσμό, και τα ποσοστά επενδύσεων και ιδιοκτησιών που κατέχει, αντιλαμβανόμαστε την ισχύ και την δύναμη της παρασιτικής αυτής μειοψηφίας στην Ελληνική συμπρωτεύουσα.
Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι για τους απανταχού σιωνιστές η Θεσσαλονίκη ήταν και παραμένει η «Μητέρα του Ισραήλ». Οι ίδιοι δεν κρύβουν ότι θέλουν τον έλεγχό της σαν προγεφύρωμα από το Ισραήλ στην Ευρώπη και προς τούτο έχουν εργαστεί ποικιλοτρόπως και συστηματικώς. Δεν είναι καθόλου τυχαία π.χ. η ανέγερση τα τελευταία χρόνια πολλών εβραϊκών μνημείων και μουσείων, που υπενθυμίζουν σε όλους την… εβραϊκότητα και το δήθεν εβραϊκό ιστορικό παρελθόν της πόλεως αυτής.
Η Ιστορία όμως δεν γράφεται ούτε με ανεγέρσεις μνημείων «ολοκαυτώματος», ούτε με αμερικανόφερτες μελέτες υπόπτου καταγωγής «καθηγητών»…

Ιστορική αναδρομή 

Κατά τους αιώνες του Βυζαντίου, η Θεσσαλονίκη αποτελούσε το δεύτερο πληθυσμιακό, πολιτιστικό και πνευματικό κέντρο της Αυτοκρατορίας –την Συμβασιλεύουσα του Βυζαντινού Ελληνισμού. Εικοσιτρία χρόνια πριν την Άλωση της θρυλικής Πόλεως των Κωνσταντίνων, μόλις στα 1430, η Θεσσαλονίκη θα βυθιστεί στο σκοτάδι της μαύρης σκλαβιάς για τους επόμενους 5 αιώνες, πέφτοντας στα χέρια των Οθωμανών Τούρκων, στις ορδές των βαρβάρων του Μουράτ…
Την περίοδο εκείνη της Αλώσεως, η εβραϊκή παρουσία στην Θεσσαλονίκη ήταν αρκετά ισχνή. Ουδέποτε, άλλωστε, από την αρχαιότητα, η Θεσσαλονίκη διέθετε ισχυρή εβραϊκή κοινότητα. Από την ίδρυση μάλιστα της πόλεως (4ος αι. π.Χ.) μέχρι σήμερα, ο πληθυσμός της περιελάμβανε τόσο μηδαμινό αριθμό εβραίων, που οι ιστορικοί απαξιούσαν την καταγραφή του.
Η μεγάλη πλημμύρα της Θεσσαλονίκης απ’ την εβραϊκή λαίλαπα ξεκίνησε κατά τον 16ο αιώνα, μετά την ομαδική εγκατάλειψη των εβραίων της Ισπανίας, εξαιτίας των διώξεων που υπέστησαν εκεί από την Ιερά Εξέταση. Μία δεύτερη μαζική εγκατάσταση θα παρατηρηθεί επίσης γύρω στα 1720, από εβραίους προερχόμενους απ’ την Ιταλία. Και στις δύο περιπτώσεις, ο Τούρκος κατακτητής έφερε και εγκατέστησε σε αυτή την πόλη τους εβραίους ως συνεργάτες του.
Οι βδέλλες αυτές, εκμεταλλευόμενες στο έπακρο την δεινή θέση στην οποία είχε περιέλθει ο Ελληνισμός κατά την διάρκεια της τουρκοκρατίας, επιδόθηκαν στην αγαπημένη τους ενασχόληση, την τοκογλυφία, θησαυρίζοντας εις βάρος του ελληνικού στοιχείου. Όπως οι ίδιοι ομολογούν στα «Χρονικά»: «Από τον 18ο αιώνα, καθώς ο χρηματικός φόρος γενικεύθηκε στην οθωμανική αυτοκρατορία, ολοένα και περισσότερα χωριά άρχισαν να δανείζονται από πλούσιους εβραίους ή τούρκους με πολύ υψηλό επιτόκιο, με αποτέλεσμα να μετατρέπονται σταδιακά σε τσιφλίκια, στο βαθμό που οι κάτοικοι των χωριών αδυνατούσαν να ανταποκριθούν στους βαρείς φόρους και τους αυξανόμενους τόκους. Πολλά χωριά από τη Θεσσαλονίκη είχαν αυτή την τύχη» («Χρονικά», Μάιος-Ιούνιος 1994).
Η απομυζητική δραστηριότητα των εβραίων εις βάρος του Μακεδονικού Ελληνισμού συνεχίστηκε και κατά τα χρόνια της Επαναστάσεως. Όπως προκύπτει από το ίδιο εβραϊκό περιοδικό: «Στα 1821, κατά την έκρηξη της ελληνικής επανάστασης, πολλοί "χριστιανοί" της Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν. Για την απελευθέρωσή τους, οι Τούρκοι αξιωματούχοι εισέπραξαν ως λύτρα 440.000 γρόσια.
Για να συγκεντρώσουν αυτό το ποσόν οι "χριστιανοί", δανείσθηκαν από Εβραίους τραπεζίτες προς 30-50% επιτόκιο, με ενέχυρο τιμαλφή και σκεύη των ναών, λαμβάνοντας μετρητά το ένα δεύτερο ή ένα τρίτο της αξίας. Δυστυχώς δεν ξέρουμε από ποιους τραπεζίτες».
Εκτός της «αργυραμοιβίας» (ήπιος και εξωραϊσμένος όρος της τοκογλυφίας), οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης –και γενικότερα της Μακεδονίας-, πιστοί στην απαράβατη εντολή του σιωνισμού, όπως αυτός πηγάζει απ’ τις ραββινικές παραδόσεις περί αιώνιας διαπάλης Ελληνισμού-Εβραϊσμού, επιδόθηκαν με όποιον τρόπο μπορούσαν στην καταστολή του εθνοαπελευθερωτικού Αγώνος των Ελλήνων, πάντοτε συνεπικουρώντας στα βάρβαρα μογγολικά ένστικτα των Τούρκων Οθωμανών. Το όνομα του εβραϊκής καταγωγής σφαγέως του Μακεδονικού Ελληνισμού Ταάλ Μπέη προκαλούσε τον φόβο και τον τρόμο στους χριστιανικούς πληθυσμούς της Μακεδονικής επικράτειας. Επίσης, στην καταστροφή της Ναούσης (Απρίλιος 1822), ειδικό ρόλο υπέρ των Τούρκων, έπαιξε ένοπλο τμήμα 700 εβραίων της Θεσσαλονίκης.
Η παροικία τους στην πόλη αυτή προσέφερε αναμφίβολα κάθε είδους πολύτιμες υπηρεσίες στους Τούρκους, αφού οι εκπρόσωποί της διακρίθηκαν σε πλείστες περιπτώσεις, εκτός από φοροεισπράκτορες, και σαν καταδότες των Ελλήνων…

Βαλκανικοί πόλεμοι 1912-13 

Είναι γεγονός ιστορικά τεκμηριωμένο, ότι οι εβραίοι ουδέποτε μπόρεσαν να «χωνέψουν» την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, αλλά και μέρους της ανέκαθεν Ελληνικής Μακεδονίας, από τον Ελληνικό Στρατό, κατά τους Βαλκανικούς πολέμους του 1912-13… Η πολυεθνική σύνθεση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, η καταπίεση του εθνικού και πολιτικού αισθήματος των Ελλήνων και πολλοί άλλοι παράγοντες, επέτρεπαν επί αιώνες ολόκληρους στο εβραϊκό στοιχείο να ασκεί ανενόχλητο την οικονομική του δραστηριότητα, παρασιτώντας επί του γηγενούς πληθυσμού και απολαμβάνοντας πληρών ελευθεριών από την Οθωμανική εξουσία.
Όταν όμως η Θεσσαλονίκη ενσωματώθηκε στο νέο Ελληνικό κράτος, η εβραϊκή δραστηριότητα έμελλε –φαινομενικά, έστω- να λάβει άδοξο τέλος. Ο διεθνής σιωνισμός στόχευε ανέκαθεν στην απόσπαση της Μακεδονίας από τον ελλαδικό κορμό και οι ραδιουργίες που χρησιμοποίησε σε όλα τα επίπεδα κατά την διάρκεια του 20ού αιώνος (μέχρι και σήμερα…) το αποδεικνύουν περίτρανα.
Είναι άγνωστο σε πολλούς ότι η ίδρυση του «Μακεδονικού Κομιτάτου» των Βουλγάρων, τρομοκρατική-δολοφονική οργάνωση που τόσο βασάνισε τους Έλληνες της Μακεδονίας κατά τα έτη 1900-1908, υπήρξε έμπνευση των βουλγαριζόντων κρυπτοεβραίων Γιοζέφ και Γιάγκωφ. Όπως επίσης ότι η περίφημη επανάσταση του «Ίλιντεν» το 1905, στηρίχθηκε κατά ένα μέρος στους εβραίους, υπό την ενεργό συμμετοχή των αδελφών Καμχή.
Κατά την διάρκεια των Βαλκανικών πολέμων, οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ήλεγχαν την στοά “Alliance”, συγκέντρωσαν υπό μορφή εράνου το αμύθητο ποσό των 650.000 χρυσών λιρών, το οποίο και παρέδωσαν στην Τουρκία (βλ. δημοσίευμα εφημ. «Εστία», 9.10.1912), ενώ μέλη της εβραϊκής κοινότητος συγκρότησαν εθελοντικό σώμα το οποίο πολέμησε κατά του Ελληνικού Στρατού στο πλευρό των Τούρκων.
Εξ άλλου, σε συνέδριο που διεξήχθη το 1992 στην Θεσσαλονίκη, με θέμα τις εβραϊκές κοινότητες στην Νοτιοανατολική Ευρώπη τους τελευταίους πέντε αιώνες, η εβραία «ιστορικός» Ρένα Μολχό παραδέχθηκε την αντίδραση των εβραίων της περιοχής στην ενσωμάτωση της Θεσσαλονίκης στην ελληνική επικράτεια. Προβαίνοντας ταυτοχρόνως σε ψευδέστατους ισχυρισμούς της μορφής ότι από τα… Ελληνιστικά χρόνια η πλειοψηφία των κατοίκων της Θεσσαλονίκης ήσαν εβραίοι!
Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η δολοφονία του βασιλέως Γεωργίου Α΄, μόλις λίγο διάστημα μετά την απελευθέρωση της συμπρωτεύουσας. Δολοφονία που χρεώθηκε σε έναν τρελό μεθύστακα, ονόματι Σχινά, αλλά στην ουσία απετέλεσε την απαρχή του καταστροφικού Εθνικού Διχασμού που επακολούθησε τα επόμενα χρόνια και οδήγησε στον τραυματισμό της Μεγάλης Ιδέας στην αποβάθρα της Σμύρνης, καθώς και στον βίαιο ξεριζωμό εκατομμυρίων Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους εξισλαμισμένους εβραίους –«ντομνέδες» του Κεμάλ.
«Συμπτωματικά»: ο Κεμάλ γεννήθηκε στην εβραϊκή συνοικία της Θεσσαλονίκης και ηγήθηκε του Κινήματος των Νεοτούρκων, κηρύσσοντας και κάνοντας πραγματικότητα την γενοκτονία όλων των χριστιανικών πληθυσμών της εναπομείνασας Οθωμανικής επικράτειας (Ελλήνων του Πόντου, της Ιωνίας, Αρμενίων κ.ά.). Κι άλλη μία «σύμπτωση» (όταν η σύμπτωση είναι διαρκώς επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση…): τα ανθελληνικά πογκρόμ του τουρκικού όχλου ενάντια στην Ελληνική κοινότητα της Κωνσταντινουπόλεως, τον Σεπτέμβριο του 1955, υποκινήθηκαν από την φήμη της δήθεν τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στην οικία του «Πατέρα των Τούρκων» Μουσταφά Κεμάλ, στην Θεσσαλονίκη. Οικία που εξακολουθεί μέχρι σήμερα να θεωρείται «τόπος προσκυνήσεως» των Τούρκων, αλλά και των δήθεν «ελλήνων» μουσουλμάνων της Θράκης.

Υπονόμευση της Μακεδονίας και εβραϊκές ραδιουργίες 

Οι σιωνιστικές ραδιουργίες για την υπονόμευση της Μακεδονίας και της Ελληνικής Συμπρωτεύουσας, συνεχίστηκαν και κατά τα χρόνια που ακολούθησαν την Απελευθέρωση. Η πρώτη πολύ καλά οργανωμένη αντίδραση του Μακεδονικού πληθυσμού ενάντια στους εβραίους εκμεταλλευτές του, εκφράστηκε με την πυρπόληση της εβραϊκής συνοικίας Καμπέλ, καθώς και της συναγωγής της, από την Ελληνική Εθνική Ένωση, γνωστή με τα αρχικά Ε.Ε.Ε. Ήταν μία απάντηση των Θεσσαλονικέων στις απάνθρωπες και μισελληνικές ενέργειες των αιωνίων καταπιεστών τους.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στην ευαίσθητη περιοχή της Μακεδονίας, και συγκεκριμένα στην εβραϊκή κοινότητα «Φεντερασιόν» της Θεσσαλονίκης, αναπτύχθηκε η πρώτη κομμουνιστική οργάνωση (ΣΕΚΕ), με ιδρυτικά στελέχη αποκλειστικά εβραίους! Το ανθελληνικό μένος των σιωνιστών βρήκε έκφραση στο μετέπειτα ΚΚΕ, ένα κόμμα το οποίο σε κρίσιμες για το Έθνος μας περιόδους διαδραμάτισε έναν αισχρό και προδοτικό ρόλο, εξυπηρετώντας δουλικά και ανερυθρίαστα τα σχέδια του σλαβικού επεκτατισμού.
Το εβραιογενές ΚΚΕ, άλλωστε, ουδέποτε απέκρυψε τις επιδιώξεις του για απόσπαση της Μακεδονικής γης από τον ελλαδικό κορμό και προς τον σκοπό αυτό έδρασε με αιματηρότατα αποτελέσματα για την Πατρίδα μας (καταστροφικός συμμοριτοπόλεμος 1944-49). Ήδη όμως από το 1927, οι εβραίοι ιδρυτές του ΚΚΕ Αβραάμ Μπεναρόγια και Κουν Βεντούρα, ως εκλεγμένοι βουλευτές, έθεσαν θέμα ανεξαρτητοποιήσεως της Μακεδονίας μέσα στην Ελληνική Βουλή!!
Το πλήρωμα του χρόνου έφθασε για τους εβραίους της Θεσσαλονίκης στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, κατά την διάρκεια της Γερμανικής στρατιωτικής παρουσίας στην χώρα μας στα έτη 1941-44. Είναι χαρακτηριστικό ότι προπολεμικώς η πόλη αυτή αριθμούσε 158 χιλιάδες κατοίκους, εκ των οποίων οι 62 χιλιάδες ήσαν εβραίοι. Πριν την ανταλλαγή πληθυσμών του 1922 οι Τούρκοι αριθμούσαν 46.000, ενώ το ελληνικό στοιχείο υπολειπόταν (40.000). Δεν είναι υπερβολή, λοιπόν, να πούμε ότι εν έτει 1944, η Θεσσαλονίκη, μετά την συστηματική εκκένωσή της από τους εβραίους, είχε καταστεί από «διαμάντι της εβραϊκής διασποράς», πρωτεύουσα του Ελληνικού Βορρά!

Αντί επιλόγου 

Ερχόμενοι στο σήμερα, αντιλαμβανόμαστε ότι οι σημερινές πολιτικές συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές και πολύ πιο επικίνδυνες για το Έθνος μας από αυτές των παρελθουσών δεκαετιών. Το προαιώνιο σχέδιο της αποσύνθεσης και εξόντωσης του Ελληνισμού δεν βρίσκεται στην αρρωστημένη φαντασία κάποιων «ακραίων εθνικιστικών κύκλων», αλλά αποτελεί μία καθημερινή πραγματικότητα.
Τα ύπουλα σχέδια του διεθνούς σιωνισμού -που ελέγχει την παγκόσμια υπερδύναμη των ΗΠΑ-, για «επαναχάραξη των συνόρων στη Βαλκανική» και «αναδιάταξη των βαλκανικών κρατών» βρίσκονται στα σκαριά. Μετά την παραχώρηση της ονομασίας της Μακεδονίας μας στο κρατικό μόρφωμα των Σκοπίων, έπεται η αμφισβήτηση της Ελληνικότητος αυτής της ίδιας της Ελληνικής Μακεδονίας. Γεγονότα όπως η… ανακάλυψη «καταπιεζομένων μειονοτήτων» εκεί όπου δεν υπάρχουν, η ισχυροποίηση του αλβανικού εθνικισμού και η προπαγάνδα περί «πολυπολιτισμικής Θεσσαλονίκης», όχι μόνο δεν είναι συμπτωματικά και άσχετα μεταξύ τους, αλλά αποτελούν μέρη της ίδιας συνομωσίας του Αιώνιου Τοκογλύφου, στην προσπάθειά του να αφανίσει τον μοναδικό αντίπαλό του από καταβολής της Ιστορίας.
Χρέος των Ελλήνων Εθνικιστών, χθες, σήμερα, πάντοτε, να αντισταθούν στην λήθη που έχουν επιβάλει στον λαό μας και να ματαιώσουν για πάντα τα σχέδια του Ενός και Μοναδικού Εχθρού, για την καταστροφή του διαχρονικού αντιπάλου του σκοταδισμού: του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Ιωάννης Μάνεσης
 
http://ektos-alektor.blogspot.com/2010/11/blog-post_25.html

ΤΙ ΜΠΟΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ 9,5 ΔΙΣ

Η εταιρία που έχει αναλάβει το έργο εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική αγοράστηκε 10 εκατομμύρια $ και αξίζει σήμερα 9,5 δις $ ! Ασχοληθείτε εσείς με το Βατοπέδι το μέγα σκάνδαλο της πλάκας...

ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ....ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΠΟΥΡΓΚΟΦΟΡΟΥΣΑ ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ (στη φωτο με μουσουλμανική μαντήλα),ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ,ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΧΤΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΕΜΕΝΟΥΣ....

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΧΑΝΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ,Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ,ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.....

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΟΣ ΕΛΛΗΝ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΛΛΑ.....

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.....ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ,......ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΛΠ,ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝ ΟΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ,ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ......

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΗ ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΜ ΤΑΤΙΑΝΑ......ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΡ
ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΜ,ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ....Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΜΑΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΕΡΤ .

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ
Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Διαβάστε ακόμα:

Μέχρι το τέλος του 2010 ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας ανήκει στις ΗΠΑ!!!


Γράφει ο Νίκος Καράς
Ξέρει κανείς άραγε την Σύμβαση Cooper;
Υπάρχει μια σύμβαση η οποία λήγει φέτος. Σύμβαση αρκούντως σοβαρή που δείχνει ότι αυτή η χώρα από την δουλεία δεν έφυγε ποτέ! Γιατί μα γιατί λείπουν οι Έλληνες πολιτικοί. Και πρωτίστως δούλοι αυτής της σύμβασης είναι ΟΛΟΙ οι πολιτικοί της χώρας, που σιωπηλά αποδέχτηκαν να ΜΗΝ εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας μας, την οποία υποτίθεται πως υπηρετούσαν!!!

Η σύμβαση αυτή λέγεται COOPER!
Ο μακαρίτης ο Μπάτσης στο βιβλίο που είχε γράψει το 1947 με τίτλο “Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα”, αποκάλυψε την ύπαρξη της λεγόμενης “Σύμβασης Cooper”(υπεγράφη το 1940 και λήγει την 31/12/2010 και είμαι περίεργος να δω αν οι ξεφτιλισμένοι οι πολιτικάντηδες θα την ανανεώσουν!
Υπάρχει στο υπουργείο Βιομηχανίας και παραδίδεται -σαν “ιερό κείμενο”- από υπουργό σε υπουργό!), βάσει της οποίας τα λεγόμενα “στρατηγικά ορυκτά” της Ελλάδας καθώς και ο υδάτινός μας πλούτος, τίθενται υπό την αιγίδα ενός Αμερικανικού consortium εταιρειών!Το αποτέλεσμα αυτής της αποκάλυψης ήταν να τουφεκιστεί ο Μπάτσης μαζί με τον Μπελογιάννη το 1952! Από τους 12 που ήταν για “ντουφέκι”, επέλεξαν μόνον 3, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Μπάτσης!
Kαταλάβατε γιατί κανένας πολιτικός δεν αποτολμά να ακουμπήσει τα παρθένα κοιτάσματα ορυκτού πλούτου που βρίσκονται στην Ελλάδα. Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη με σιδερο-χρώμιο και νικέλιο και δεν παράγουμε ούτε γραμμάριο ανοξείδωτου χάλυβα.
Υ.Γ. Γι αυτό δεν βγάζουμε τίποτε; Επειδή πρέπει να τα δώσουν (ή να τα ξαναδώσουν) στους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ;
Πηγή


Read more: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/11/2010.html#ixzz16KYLHSEa

"ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"

arxaia_ellhnika2Εκστρατεία για την επιστροφή των αρχαίων ελληνικών και των λατινικών στα βρετανικά σχολεία, ξεκίνησε στη Βρετανία. Επικεφαλής της εκστρατείας είναι η ιστορικός, συγγραφέας και παρουσιάστρια ιστορικών εκπομπών, Μπέτανι Χιουγκς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sunday Times, την....
ένθερμη υποστήριξή τους στο εγχείρημα έχουν εκφράσει, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον, ο θεατρικός συγγραφέας Τομ Στόπαρντ, ο συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων, Κόλιν Ντέξτερ και η ηθοποιός Τζοάνα Λάμλεϊ.

Η Μπέτανι Χιουγκς, η οποία έχει παρουσιάσει στη βρετανική τηλεόραση ντοκιμαντέρ για την αρχαία Σπάρτη, τον βασιλιά Μίνωα και την Ωραία Ελένη, επισημαίνει ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για τις γλώσσες αυτές που μέχρι πρόσφατα πολλοί θεωρούσαν "νεκρές". "Η ταινία "300" για τη μάχη των Θερμοπυλών έκανε εισπράξεις 72 εκατ. δολαρίων το πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής της. Η σειρά λατινικών βιβλίων "Minimus" με ήρωα έναν ποντικό, έχει πουλήσει 115.000 αντίτυπα. Κάθε βδομάδα λαμβάνω περισσότερα από 150 μηνύματα στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο από ανθρώπους που μου γράφουν: "Αγαπούσα πάντοτε τις κλασικές γλώσσες. Που μπορώ να απευθυνθώ για να κάνω μαθήματα;". Ξέρουμε ότι υπάρχει πολλή όρεξη", εξηγεί.

Η Βρετανίδα παρουσιάστρια και ιστορικός δημιούργησε μια ειδική ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.classicsforall.com. Τα σχολεία που θέλουν να συνεργαστούν με καθηγητές αρχαίων ελληνικών ή λατινικών μπορούν να αναζητήσουν εκεί το προσωπικό αλλά και κατάλληλα βιβλία. Χορηγοί - λάτρεις των κλασικών σπουδών, έχουν ήδη ενισχύσει την εκστρατεία με 250.000 στερλίνες, ενώ στόχος είναι να συγκεντρώνεται το ποσό αυτό κάθε χρόνο. Οι υπεύθυνοι της εκστρατείας φιλοδοξούν να εισάγουν τα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά στην διδακτέα ύλη 100 δημόσιων σχολείων έως το 2020. Αυτήν την εβδομάδα, σκοπεύουν να συναντηθούν με τον υπουργό Παιδείας Νικ Γκιμπ προκειμένου να τον πείσουν να συμπεριλάβει τη διδασκαλία των δυο γλωσσών στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της χώρας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ερντογάν προς Ισραήλ : Τους δολοφόνους θα τους λέμε δολοφόνους...!


Εμείς πάντως τους δολοφόνους τους λέμε φίλους και καλούς γείτονες...!Χουριέτ 24-11-2010Ο πρωθυπουργός Ερντογάν απευθύνεται στον κόσμο σε ένα χωριό Τουρκμένων στην περιοχή της Βηρυτού. Ο πρωθυπουργός Ερντογάν στην ομιλία του, αναφερόμενος στο Ισραήλ χρησιμοποίησε τη φράση ¨Όταν χρειάζεται τους δολοφόνους θα τους λέμε δολοφόνους¨. Ο πρωθυπουργός Ερντογάν ευρισκόμενος για διήμερη επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ, μίλησε σε δέκα χιλιάδες Τουρκμένους στο χωριό Κουβάσρα στα βόρεια της χώρας.
Ορίστε λοιπόν τα βασικά σημεία της ομιλίας του Ερντογάν, που βγήκε στο βήμα μετά τον πρωθυπουργό του Λιβάνου Σαάντ Χαρίρι :
-Η Τουρκία συνεργάζεται με τον Λίβανο σε κάθε επίπεδο.
-Θα υπογράψουμε συμφωνίες σημαντικών βημάτων στο οικονομικό, πολιτικό και πολιτιστικό επίπεδο. Με την άρση της βίζας, δόθηκε ένα τέλος στην νοσταλγία 100 χρόνων ανάμεσα στους λαούς της Τουρκίας και του Λιβάνου.
-Ο Ερντογάν είπε πως την κοινή ιστορία την έγραψαν οι λαοί της Τουρκίας και του Λιβάνου, και πως κανενός η δύναμη δεν θα αρκέσει για να αποξενώσει τους δύο λαούς. Λέγοντας πως οι πόνοι στον Λίβανο γίνονται αισθητοί στην καρδιά του τουρκικού λαού, είπε : ¨Το αίμα που χύθηκε στον Λίβανο, όπως και σε όλη την περιοχή, μας επηρέασε βαθύτατα¨.
-ΟΙ βόμβες που έπεσαν στον λαό του Λιβάνου και στα παιδιά του, έκαψαν και την καρδιά μας.
-Στον Λίβανο επίσης έγινε αισθητός στην καρδιά του, ο πόνος για τους 9 Τούρκους που μαρτύρησαν στο πλοίο Μαβί Μαρμαρά.
-Θα κάνουμε ότι μπορούμε για την ειρήνη στον Λίβανο
-Μοιραστήκαμε και εμείς τον πόνο για τον χαμό του Ραφίκ Χαρίρι
-Ότι και αν λένε, εμείς θα συνεχίσουμε να σηκώνουμε την φωνή μας ενάντια στις αδικίες.
-Θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε ενάντια σε αυτούς που δολοφονούνε αθώους ανθρώπους και παιδιά.
-Όταν πρέπει θα λέμε δολοφόνους τους δολοφόνους
-Ο Ισραηλινός λαός πρέπει πλέον να δει αυτό. Αν υπάρξει ειρήνη σε αυτήν την περιοχή, θα κερδίσει και οι ίδιοι το ίδιο.
-Αν υπάρξει πόλεμος στην περιοχή, όση ζημιά θα δούνε οι άνθρωποι της περιοχής, τόση ζημιά θα δούνε και οι ίδιοι.
-Για αυτό καλούμε την Ισραηλινή κυβέρνηση να μετανιώσει για τα λάθη της, να ζητήσει συγγνώμη και να προσέλθει στην ειρήνη.
-Η ειρήνη και η γαλήνη θα κάνει τον Λίβανο το αστέρι της περιοχής.
-Ως Τουρκία θα είμαστε δίπλα στον Λίβανο σε κάθε επίπεδο.
-Τα αδέρφια μας οι Τουρκμένοι που ζούνε στην περιοχή, αποτελούνε μια γέφυρα καρδιάς, ανάμεσα σε εμάς και στον Λίβανο.
Πηγή


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2010/11/blog-post_1075.html#ixzz16KSEimE5

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩN No1

«Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση, είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ζήτημα θα είναι να ξέρουμε αν θα προκύψει απο κατάκτηση ή απο συγκατάθεση».

«...Αλλά ο κόσμος σήμερα είναι πιο σύνθετος και προετοιμασμένος να δεχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα σε σχέση με τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που υφίστατο μέχρι τώρα».
(David Rockefeller, πρόεδρος ιδρυτής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Τριμερούς Επιτροπής, πρόεδρος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων. Εισήγηση που έκανε κατα τη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο Μπάντεν Μπάντεν το 1991).

«Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση, είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ζήτημα θα είναι να ξέρουμε αν θα προκύψει απο κατάκτηση ή απο συγκατάθεση».
(Paul Warburg, Χρηματιστής, μέλος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων).

Ο ιστορικός του μέλλοντος είναι πολύ πιθανόν ότι θα γράφει για την εποχή μας:

«Στο ξεκίνημα του 21ου μ.Χ. αιώνα, ένα πανίσχυρο παγκόσμιο καθεστώς άρχισε να αιχμαλωτίζει με τα ορατά και αόρατα πλοκάμια του ολόκληρο τον πλανήτη. Η Γη μεταμορφώθηκε σταδιακά σε μία πλανητικών διαστάσεων αόρατη φυλακή με τις πιο εξελιγμένες και εκλεπτυσμένες μεθόδους καταστολής».

Πράγματι, η αλήθεια είναι ταυτόχρονα απλούστερη αλλά και πιο απίστευτη απ' ό,τι μπορούμε να διανοηθούμε: Οι Επικυρίαρχοι, μία απάνθρωπη υπερεθνική ελίτ, έχουν καταστήσει δέσμια την ανθρωπότητα και επιβάλλουν το σχέδιο της Νέας Τάξης μιλώντας για «ανοχή», «πολυπολιτισμικότητα», «ανθρώπινα δικαιώματα» και «παγκοσμιοποίηση». Αυτά τα Παγκόσμια Αφεντικά προσπαθούν με σατανικές μεθοδεύσεις να ορίσουν ξανά την πραγματικότητα και να εξουσιάσουν τον πλανήτη. Κατέχοντας μία τεράστια μερίδα του παγκόσμιου πλούτου, διαφθείρουν σταδιακά και προετοιμάζουν τις ανύποπτες μάζες να δεχθούν το παγκόσμιο αστυνομικό κράτος (Novus Ordo).

Μας αποκοιμίζουν και μας αποσπούν την προσοχή ενώ αυτοί εξαλείφουν μία μία τις ελευθερίες μας και προετοιμάζονται για γενικευμένη καταστολή, χρησιμοποιώντας την «τρομοκρατία» ως ψευδές πρόσχημα.
Διδάσκουν τις μάζες ότι ο Θεός είναι νεκρός και η Αλήθεια και η Δικαιοσύνη είναι καθαρά υποκειμενικά θέματα, για να αποδείξουν άτι ο άνθρωπος είναι απλώς ένα ζώο προορισμένο να υποδουλωθεί ή να καταστραφεί.
Ελέγχουν όλους τους μοχλούς εξουσίας: το πιστωτικό σύστημα, τα Μέσα Ενημέρωσης, την εκπαίδευση, τις κυβερνήσεις, τους πολιτικούς -νεοφιλελεύθερους, σοσιαλιστές, εκσυγχρονιστές, ροζ κομμουνιστές- ώστε να μπορούν εύκολα να μας εξαπατούν.

Μια φυλακή για το μυαλό μας (Matrix)

Από τη στιγμή που ένας άνθρωπος αφήνει τη μήτρα της μητέρας του, κάθε προσπάθεια του είναι να δημιουργήσει, να διατηρήσει και να αποσυρθεί μέσα σε μία τεχνητή μήτρα, σε διάφορα είδη προστατευτικών «κουκουλιών» - υποκατάστατων. Αντικειμενικός σκοπός αυτής της τεχνητής «μήτρας» είναι να παρέχει ένα σταθερό περιβάλλον για κάθε δραστηριότητα, ασφάλεια για ελευθερία και αμυντική προστασία από την επιθετική δράση.

Μέσα σ' αυτά τα πλαίσια η δημοκρατία, όπως εξελίσσεται, είναι πλέον μία ψευδαίσθηση που λειτουργεί εγκλωβιστικά καθώς οι πολίτες συνεχίζουν να ψηφίζουν, αλλά η ψήφος τους δεν έχει κανένα περιεχόμενο. Ψηφίζουν για εκπροσώπους που δεν έχουν πραγματική εξουσία. Κι αυτό, γιατί το μόνο που έχει μείνει είναι να αποφασίζουν για πολιτικά προγράμματα της «δεξιάς» και της «αριστεράς», που είναι πια ταυτόσημα σε όλες τις δυτικές χώρες.

Οι πραγματικοί κυρίαρχοι του κόσμου δεν είναι πλέον οι εθνικές κυβερνήσεις, αλλά οι επικεφαλής των οικονομικών ή βιομηχανικών πολυεθνικών ομίλων και των αδιαφανών Διεθνών Ιδρυμάτων (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παγκόσμια Τράπεζα, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, G8, NATO κ.λπ.)...

Οι υπεύθυνοι των Οργανισμών αυτών -οι οποίοι ασκούν την πραγματική εξουσία δεν είναι εκλεγμένοι, αλλά εκλεκτοί της παγκόσμιας συνωμοτικής ελίτ, και το κοινό δεν ενημερώνεται καν για τις αποφάσεις τους. Σε διεθνές επίπεδο, οι Οργανισμοί αυτοί, που.... είναι πιο πλούσιοι από τα κράτη, αλλά και βασικοί χρηματοδότες πολιτικών κομμάτων όλου του φάσματος στις περισσότερες χώρες, είναι ουσιαστικά υπεράνω νόμων και πολιτικής εξουσίας, υπεράνω και της δημοκρατίας.

Το ότι οι ισχυροί της γης, εκπρόσωποι αυτών των Οργανισμών και Εταιρειών, αισθάνονται τους πολίτες ως εχθρό τους, φαίνεται από τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουν για την προστασία τους από αυτούς. Οργανώνουν εναντίον των πολιτών πολεμικά αντίμετρα, όπως έγινε και στη Σύνοδο της G8 στο Heiligendam της Γερμανίας.

Εξάλλου, το περιθώριο δράσης των κρατών μειώνεται όλο και περισσότερο από τις διεθνείς οικονομικές συμφωνίες για τις οποίες κανένας δεν συμβουλεύθηκε ούτε πληροφόρησε τους πολίτες. Όλες οι διεθνείς συνθήκες που υπογράφηκαν τα τελευταία χρόνια (GATT, OMC, ΜΙΑ, ΝΤΜ, NAFTA) έχουν ένα μοναδικό σκοπό: τη με ταφορά της εξουσίας από τα κράτη προς τους μη εκλεγμένους οργανισμούς, μέσω της «παγκοσμιοποίησης».

Αν όμως οι πολίτες υποψιασθούν ότι δεν υπάρχει δημοκρατία, μπορεί να προκληθεί εξέγερση. Γι' αυτό αποφασίστηκε να διατηρηθεί μία βιτρίνα δημοκρατίας και η πραγματική εξουσία να μετατοπισθεί προς νέα υπερεθνικά κέντρα. Στην πραγματικότητα, βιώνουμε μία «νέα σκλαβιά» με δεξιό ή αριστερό προσωπείο.

Σε μία διάλεξη το 1961, ο Άλντους Χάξλεϊ περιέγραψε το αστυνομικό κράτος του μέλλοντος ως την «τελική επανάσταση»: μία «δικτατορία χωρίς δάκρυα» όπου οι άνθρωποι «αγαπούν την δουλεία τους». Ο στόχος, είχε πει, είναι να δημιουργηθεί «ένα είδος ανώδυνων στρατοπέδων συγκέντρωσης για ολόκληρες κοινωνίες έτσι ώστε να χάσουν ουσιαστικά οι άνθρωποι τις ελευθερίες τους... αλλά... δεν θα σκέπτονται σε καμία περίπτωση να εξεγερθούν λόγω της προπαγάνδας ή της πλύσης εγκεφάλου... που θα ενισχύεται με φαρμακευτικές μεθόδους».



Συνεχίζεται...

Από Amynias

Αναλύοντας τα χρονικά ενός εγκλήματος - Η χρεωκοπια της Ελλαδας

Το 1998 ο Κώστας Σημίτης μαζί με το οικονομικό επιτελείο του και την Goldman Sachs ξεκίνησε τη δημιουργία παραγώγων του Ελληνικού χρέους. Δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει την ακριβή μεθοδολογία διότι δυστυχώς τα παράγωγα αυτά σε αντίθεση με τις μετοχές και τα ομόλογα δεν εμπορεύονται σε χρηματιστήριο και δεν.......
γνωρίζει ΚΑΝΕΙΣ σε ποιόν και σε ποια ποσότητα πωλήθηκαν. Συνεπώς τα έγγραφα που αποδεικνύουν αυτές τις συναλλαγές και τα στοιχεία τους είναι κλειδωμένα σε άγνωστα γραφεία ανά τον κόσμο. Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσαν οι ειδήσεις πώς το κανάλι "Bloomberg" ζήτησε από το Κλόντ Τρισε τον Διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας 2 έγγραφα που αποδεικνύουν τις συναλλαγές και αυτός αρνήθηκε να τα δώσει αποκαλούμενος πρόκληση αστάθειας στην Ευρωζώνη.

Θα πει τώρα κάποιος : "πως επιτρέπεται κάτι τέτοιο να είναι κρυφό;" Συμφωνώ μαζί σας! σίγουρα θα έπρεπε να μην είναι κρυφό και να κηρυχτεί παράνομο κάτι τέτοιο αλλά ΚΑΝΕΝΑ κράτος δεν το έχει καταστήσει ακόμα παράνομο και οι συναλλαγές ΔΕΝ καταγράφονται.

Τώρα για να εξηγήσουμε λίγο τη λογική πίσω από αυτά τα "οικονομικά εργαλεία" και πως έκρυβαν το χρέος. Οι πιο έμπειροι και γνώστες συγχωρήστε με που το απλοποιώ τόσο αλλά για να καταλάβει κάποιος που δεν ασχολείται με αυτά χρειάζονται απλά παραδείγματα. Φανταστείτε τον Γιάννη (Ελλάς) να χρωστάει στο Νίκο (Έλλειμμα) 100 ευρώ. Έρχεται ο Μπάμπης (Goldman Sachs) και λέει: "Γιάννη θα πάρω τα 100 ευρώ που χρωστάς και θα τα κάνω οικονομικό τίτλο (παράγωγα)".

- Δηλαδή Μπάμπη τι κερδίζω με αυτό?
- Μόλις φτιάξω τον τίτλο θα τον πουλήσω στον Γιώργο ένα φίλο μου (επενδυτές)και θα εισπράξεις εσύ 100 ευρώ και θα μου δώσεις μόλις 22 ευρώ για τον κόπο μου (κόμιστρο).
- Μα μισό λεπτό ρε Μπάμπη εγώ που χρωστάω στο Νίκο 100 ευρώ θα καταλήξω με 100 ευρώ στην τσέπη μου ενώ χρωστάω?
- Ναι ρε φίλε! καλό δεν ακούγεται?
- Ωραία τότε κάντο!

Οπότε στο τέλος της ημέρας ο Γιάννης είναι με 100 ευρώ στην τσέπη τα οποία δίνει στον Νίκο και τον ξεπληρώνει (απόκρυψη ελλείμματος). Ο Μπάμπης έβγαλε 22 ευρώ για τον κόπο του και ο Γιώργος (ένας επενδυτής π.χ. Γερμανικό κράτος) έχει εμπορεύσιμο τίτλο αξίας 100 ευρώ (χρωστούμενα από τον Γιάννη (Ελλάς) αλλά για το μέλλον). Ο Γιάννης με άλλα λόγια "φαίνεται" ότι ΤΩΡΑ δεν χρωστάει τίποτα πλέον.

Έτσι το Ελληνικό κράτος με αυτό το παράδειγμα άρχισε να λειτουργεί. Έκρυβε δηλαδή ελλείμματα μεταθέτοντας τα στο μέλλον. Έβγαζε την Ελλάδα ότι δεν χρωστάει ενώ χρώσταγε της κεφαλής της...Το αντίθετο γίνεται με τα Εθνικά Ομόλογα που αυτά ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΥΦΑ και εκεί το έλλειμμα καταγράφετε στα στατιστικά του κράτους ως έλλειμμα άμεσα!!!!

Έτσι λοιπόν το σωτήριο έτος του Κυρίου 1998 μ.Χ αυτός ο μέγας πατριώτης με το όνομα ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ έφερε στην Ελλάδα τον εφιάλτη... τον δούρειο ίππο της καταστροφής μας ονόματι Παράγωγα της μεγίστης και ελεούσα Goldman Sachs.

Τελείωσε εδώ όμως νομίζετε? Χα χα γελαστήκατε! Το χρονικό του εγκλήματος ΤΩΡΑ ξεκινάει. Γιατί όταν κάνεις συμφωνία με το διάολο έρχεται και η ώρα να πληρώσεις με τη ψυχή σου! Ερχόμαστε στα πιο τωρινά...

Την ίδια ώρα που η Goldman Sachs ολοκλήρωνε το εγκληματικό έργο του Σημίτη, πίσω από την πλάτη του Ελληνικού λαού και του μέγα πρωθυπουργού (ή το ήξερε και αυτό?) έφτιαχνε ένα άλλο οικονομικό εργαλείο (ή να το πώ 'όπλο') που το είχε στο συρτάρι για το μέλλον: Το λεγόμενο CDS αλλιώς Credit Default Swaps. Τι είναι τούτο θα πείτε! Το CDS είναι και αυτό ένα παράγωγο το οποίο είναι κάτι σαν ένα "στοίχημα" το οποίο "προστατεύει" έναντι χρεοκοπίας δηλαδή π.χ. άμα η Ελλάδα πτωχεύσει κερδίζει ο κάτοχος του τίτλου το στοίχημα! Αρχίζετε και μπαίνετε στο νόημα? (Δανείζω, χρεοκοπεί, κερδίζω) Πάμε ξανά στο παράδειγμα με τον Γιάννη ή αλλιώς Ελλάδα!

Ο Γιάννης μόλις κατάλαβε σα μπαγαμπόντης που είναι ότι με τα χρωστούμενα μπορείς να βγάλεις και λεφτά από πάνω συνέχεια δανειζότανε και από άλλους από 100 ευρώ έκαστος και έκανε καλή ζωή (κοίτα ανάπτυξη πριν τους Ολυμπιακούς)!Απλά εύρισκε τον Μπάμπη ο οποίος έφτιαχνε ένα παράγωγο και το πούλαγε σε ένα τρίτο κακομοίρη (την Μαρία τον Σταύρο) και έβγαζαν και οι δύο λεφτά με το παράδειγμα του Νίκου-Γιώργου και έτσι αποπλήρωνε άμεσα τα χρωστούμενα (έκρυβε ελλείμματα). Ο Μπάμπης σα διάολος που ήταν και δέκα φορές πιο πονηρός ήταν ανικανοποίητος με τα 22 ευρώ που έβγαζε στο κάθε δανεισμό και σκέφτηκε και κάτι άλλο: "θα φτιάξω ένα οικονομικό τίτλο (ένα στοίχημα - το CDS) που εάν ο Γιάννης δεν καταφέρει να επιστρέψει τα χρωστούμενα λεφτά στο Γιώργο, στη Μαρία και στο Σταύρο θα πληρώνει στο κάτοχο του τίτλου 100 ευρώ! Προσέξτε!: 100 ευρώ στο Μπάμπη! Πώς γίνεται αυτό?? Δείτε!

Ο κόσμος βλέποντας τον Γιάννη εύρωστο και πλούσιο χωρίς χρωστούμενα (αλλά χωρίς να ξέρει πως τα κατάφερνε κιόλας) έλεγε: ο Γιάννης είναι οικονομικά σταθερός τύπος! Ο Μπάμπης έριχνε αριστερά-δεξιά μια ματιά και πρόσεξε τον Αντρέα ότι είχε μεγάλη εκτίμηση του Γιάννη και τον πλησιάζει:

- Αντρέα τι κάνεις?
- Καλά!
- Ο Γιάννης την έχει βρει τη καλή ?
- Ναι ο κατεργάρης κάποια άκρη έχει και ζει πολύ καλά! Καμιά δουλειά θα είναι με εμπόριο με τις ελιές που ασχολείται!
- Ρε συ Αντρέα θέλεις να σου πω για μια επένδυση που βρήκα (τάχατις τώρα)? Είναι σίγουρα λεφτά και λέγεται CDS!
- Για πες
- Να έχω εδώ αυτό τον τίτλο και στον πουλάω (του Μπάμπη είναι ο τίτλος αλλά ο Αντρέας δεν το γνωρίζει) και λέει ο τίτλος ότι άμα ο Γιάννης σε 2 βδομάδες εξακολουθεί να είναι πλούσιος κερδίζεις 100 ευρώ! Άμα δεν είναι τα χάνεις όμως....οκ?
- Τέλειο ακούγεται το αγοράζω!

Ο Αντρέας (επενδυτής) πίστεψε ότι είναι καλό χαρτί μιας και ο Γιάννης δεν φαίνονταν να γίνεται φτωχός σύντομα! Και τον αγόρασε τον τίτλο. Έβαλε 100 ευρώ (τα έδωσε στο Μπάμπη) και περίμενε σε 2 βδομάδες να βγάλει άλλα 100 εφόσον δεν υπήρχε περίπτωση ο Γιάννης να χρεοκοπήσει τόσο σύντομα (το 4% έλλειμμα επί Καραμανλή)! Ο Μπάμπης όμως που ήξερε ότι ο Γιάννης ζούσε με δανεικά (που ο Μπάμπης βοήθησε να δημιουργήσει) και λίαν συντόμως θα τα έβρισκε σκούρα έτριβε τα χέρια του! Την ίδια δουλειά με τον Αντρέα την έκανε ο Μπάμπης με άλλους 5 ανήξερους...στο μεταξύ!

Έτσι μετά από λίγο καιρό καλοπέρασης ο Γιάννης βλέπει στην πόρτα του τον Γιώργο την Μαρία και τον Σταύρο!

- Ρε μάγκες τι ζητάτε πρωινιάτικα?
- Ρε συ Γιάννη θυμάσαι τον τίτλο του Μπάμπη? Ήρθε η ώρα της αποπληρωμής!
- Ρε παλικάρια με το συμπάθιο δηλαδή αλλά είμαι ταπί! Δεν μπορεί να περιμένει???
- Πλάκα μας κάνεις ρε Γιάννη? Φέρτα τα φράγκα αλλιώς θα σε καθαρίσουμε έχουμε υποχρεώσεις και εμείς (π.χ. Γερμανία, Γαλλία και επενδυτές)!
- Ρε παίδες δώστε μου καμιά 2-3 μέρες να δώ τι μπορώ να κάνω!
- Καλά! Αλλά κανόνισε να έχεις τα λεφτά σύντομα!

Ο Γιάννης τρελάθηκε! Στριφογυρνώντας γύρω από δωμάτιο κοντοστέκεται και αρπάζει το τηλέφωνο! "Κάτι πρέπει να κάνω θα γίνω ρόμπα!" (εσπευσμένη φυγή Καραμανλή)

Σηκώνει κάποιος από την άλλη γραμμή:

- Ναι....
- ΕΛΑ ΡΕ ΜΠΑΜΠΗ ΣΩΣΕ ΜΕ! (Γιώργος Παπανδρέου)
- Τι έγινε ρε παλικάρι?
- Να ρε φίλε ήρθαν ο Γιώργος ο Σταύρος και η Μαρία και μου ζητάνε τα φράγκα από τα χρωστούμενα! Τι μπορείς να κάνεις να με βοηθήσεις ρε φιλαράκι!??? Άμα μαθευτεί θα ρεζιλευτώ!
- Θα κάνω ότι μπορώ ρε φίλε!

Και με ένα διαβολικό βλέμμα ο Μπάμπης (Goldman Sachs) κλείνει το τηλέφωνο ψελλίζοντας... "τι μαλάκας...χα"

Ο Μπάμπης έτριβε τα χέρια του... Όχι μόνο δεν είχε σκοπό να βοηθήσει τον Γιάννη αλλά μόλις τον πληροφόρησε ο ίδιος ο Γιάννης το αναμενόμενο: την καλύτερη βρώμα για να σπείρει στην γειτονιά! ""Ο Γιάννης είναι ταπί!"" Ο Μπάμπης είχε κάθε όφελος από την κατάσταση του Γιάννη γιατί μόλις μαθευτεί ότι στη πραγματικότητα είναι μπατίρης θα κερδίσει και το CDS στοίχημα από τον Αντρέα και τους άλλους 5! Τα 600 ευρώπουλα ζεστά ζεστά κοντοζυγώνουν!

Στο μεταξύ ο Μπάμπης σα διαόλου κάλτσα που ήταν για μην χάσει το στοίχημα με τον Αντρέα και τους άλλους 5 σκέφτηκε και το εξής ενδεχόμενο: για μην γίνει καμιά στραβή και βρει από αλλού λεφτά ο Γιάννης φρόντισε γρήγορα-γρήγορα να πιάσει όλες τις κουτσομπόλες της γειτονιάς (κοίτα ΜΜΕ π.χ. CNN) και είπε στη κυρά Μελπομένη, στη κυρά Φρόσω και στη Θεία την Ευλαμπία τα φρέσκα νέα!!!! Όχι γιατί βιαζόταν από απλή κακία...ΟΧΙ...γιατί φοβόνταν μην προλάβει και πάει και πάρει κανένα δάνειο ο Γιάννης από κανέναν άλλο!!! Σου λέει ο Μπάμπης: "άμα σπείρω γρήγορα τη βρώμα και τη συντηρώ συστηματικά τότε ΚΑΝΕΙΣ καλόψυχος δεν θα δώσει δάνειο στο Γιάννη για να δώσει τα λεφτά στους Γιώργο, Μαρία και Σταύρο και έτσι δεν θα βγει καθαρός (θα φανεί ότι πτώχευσε) και τα 600 ευρώπουλα από τους Αντρέα και τους άλλους 5 είναι δικά μου!"

Οπότε ο Μπάμπης έσπειρε τη βρώμα προμελετημένα και γρήγορα για σπιλώσει το όνομα του Γιάννη και να κλείσει η κάνουλα (τράπεζες και διεθνείς αγορές)....

Ο Γιάννης έγινε ο περίγελος του χωριού (Ευρώπη) και ο Μπάμπης (Goldman Sachs) κατά 666 ευρώ πλουσιότερος! Ο Γιάννης τώρα πια δύστυχος και κακομοίρης τριγύρναγε τα γειτονικά χωριά μπας και του δώσει κανείς κανένα φράγκο για να αποπληρώσει τα χρωστούμενα και πετάξει από πάνω του τη ρετσινιά και το βασικότερο... για να ζήσει!
Αλλά με το κακό όνομα που απέκτησε κανείς δεν του έδινε λεφτά (Διεθνείς αγορές)... Κατάλαβε την σατανική πλεκτάνη του Μπάμπη ΠΟΛΥ αργά...Και ντρεπόταν να το αποκαλύψει στο κόσμο με το φόβο ότι θα τον πουν μαλάκα και κορόιδο...

Έτσι ο Γιάννης κατέληξε στους τοκογλύφους (ΔΝΤ)...Που το "παραδάκι" το έδιναν πανάκριβα και με ατιμωτικά ανταλλάγματα αλλά πάντα με σαρδόνιο χαμόγελο...

- Έχεις κανένα χωραφάκι να μας δώσεις?
- Έχω κάτι Ελιές 5 στρέμματα... (πετρέλαιο Αιγαίο)

και σα την Ελλάδα μας ακόμα ο Γιάννης τριγυρνά μπαίνοντας μέρα με την μέρα πιο βαθιά στις λάσπες του χρηματοπιστωτικού βούρκου αγωνιζόμενος πλέον μόνο για ένα πράγμα... την επιβίωση.

Καληνύχτα Ελλάς

Βγάζοντας εκατομμύρια ποτήρια με κάδμιο, ώστε να συμβάλει στον έλεγχο μείωσης του πληθυσμού, τώρα αποσύρει μερικές χιλιάδες! Άντε "στην υγειά μας"!

Αποσύρει η Coca-Cola 22.000 σετ ποτηριών επειδή περιέχουν κάδμιο, μια καρκινογόνο ουσία, τονίζοντας όμως πως τα επίπεδα που ανιχνεύτηκαν είναι «πολύ χαμηλά και δεν αποτελούν κίνδυνο για την υγεία».

Ο όμιλος επισήμανε σε ανακοίνωσή του πως αποφάσισε την άμεση απόσυρση των ποτηριών επειδή δεν ανταποκρίνονται στο επίπεδο ποιότητας που επιθυμεί. Τα 22.000 σετ ποτηριών πωλούνται σε καταστήματα αλλά και μέσω Διαδικτύου σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες από τον περασμένο Μάρτιο. Η Coca-Cola «δεν κάνει παραχωρήσεις στα θέματα ποιότητας και είναι πιθανόν καμιά φορά να αποσύρουμε προϊόντα μας από την αγορά λόγο ποιότητας ακόμα και αν δεν προκαλούν ανησυχίες για την ασφάλεια ή αν...

έχουμε νομική υποχρέωση να το κάνουμε», τονίζεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει ζητώντας συγνώμη από του πελάτες της Coca-Cola.

Τον Ιούνιο, τα Μακντόναλντ απέσυραν 13 εκατομμύρια ποτήρια με τη φιγούρα του Σρεκ και άλλων χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων επειδή η βαφή η οποία είχε χρησιμοποιηθεί περιείχε κάδμιο.

Mε πληροφορίες από το Άρμα Πολιτών

Σχόλιο του ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ:
Εφόσον θα είχε βγάλει στο εμπόριο (κανά 22) εκατομμύρια ποτήρια, έτσι ώστε να συμβάλει στον καρκίνο και στον έλεγχο της μείωσης του πληθυσμού, τώρα αποσύρει 22 χιλιάδες!
(Λέω τώρα εγώ!)
Άντε στην υγειά μας βρε!
Και άσπρο πάτο!
Coca-Cola...Πάει με όλα!


 http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/11/blog-post_904.html#ixzz16FWk26lQ

Chemtrails, όλη η αλήθεια για τους αεροψεκασμούς

 Όσο και να το αρνούνται οι «αρμόδιοι», οι αεροψεκασμοί της ατμόσφαιρας συμβαίνουν πραγματικά! Και, μάλιστα, η άρνηση των Αρχών σε όλο τον πλανήτη

να παραδεχτούν την πραγματικότητα τους, οδηγεί στο εφιαλτικό συμπέρασμα ότι συμβαίνουν για... κακό!
Στο μεταξύ, το κλίμα αλλάζει σε όλο τον κόσμο...
Και ένα είναι σίγουρο: ο πλανήτης μας μεταλλάσσεται
σε έναν κόσμο για διαφορετικά όντα...
To άρθρο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ... 
Όσο και να το αρνούνται οι «αρμόδιοι», οι αεροψεκασμοί της ατμόσφαιρας συμβαίνουν πραγματικά! Και, μάλιστα, η άρνηση των Αρχών σε όλο τον πλανήτη
να παραδεχτούν την πραγματικότητα τους, οδηγεί στο....
εφιαλτικό συμπέρασμα ότι συμβαίνουν για... κακό!

Στο μεταξύ, το κλίμα αλλάζει σε όλο τον κόσμο...
Και ένα είναι σίγουρο: ο πλανήτης μας μεταλλάσσεται
σε έναν κόσμο για διαφορετικά όντα...

Του Αρίσταρχου
Ο Αρίσταρχος είναι διπλωματούχος χημικός μηχανικός του Ε.Μ.Π. και αρθρογραφεί σε περιβαλλοντικά και οικολογικά έντυπα.

«Η Επιστήμη, δεν είναι παρά μια διαστροφή και μια διαστρέβλωση του ιδίου του εαυτού της, εκτός και μόνον εάν υπηρετεί το καλό της ανθρωπότητας»
ΝιcοΙa Tesla, 1915

Στην Ελλάδα κατά τα τελευταία πέντε έτη -και κατά τα τελευταία οκτώ σε παγκόσμια κλίμακα- παρατηρητές καταγράφουν τις εμφανίσεις περιέργων "χημικών ουρών" στους ουρανούς, οι οποίες προέρχονται από αεροψεκασμούς. Πρόκειται για τα περιβόητα πλέον Chemtrails, δηλαδή τις νεφοειδείς ουρές μεγάλου μήκους και διάρκειας που αφήνουν πίσω τους ορισμένα αεροπλάνα Τα ερωτηματικά είναι πάρα πολλά, σχεδόν αναρίθμητα, όπως και οι παρατηρούμενες γραμμές στον ουρανό:

• Ποιοι και για ποιο λόγο ψεκάζουν την ατμόσφαιρα στην Ευρώπη, στην Αμερική, στην Μέση και Άπω Ανατολή, στην Αυστραλία, και αλλού;
• Ποιοι και πώς προωθούν και επιβάλλουν στις κυβερνήσεις των χωρών αυτές τις δραστηριότητες, δαπανώντας τεράστια ποσά για να καλύπτουν ολόκληρες ηπείρους με εναέρια στρώματα χημικών ουσιών;
• Ποιες είναι οι πραγματικές πολιτικές, γεωπολιτικές, κοινωνικές, και άλλες σκοπιμότητες που εξυπηρετούνται από τους ψεκασμούς;

Σε μια προσπάθεια να δοθούν ικανοποιητικές απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, θα πρέπει να αναλύσουμε και να αξιολογήσουμε τις διάφορες ερμηνείες και εξηγήσεις που έχουν διατυπωθεί σχετικά με το φαινόμενο.

Πρόσφατα ακραία μετεωρολογικά και καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα

Από τις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου, παρατηρήσαμε μια κλιμάκωση των αεροψεκασμών πάνω από την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα, σε καθημερινή βάση. Το αποτέλεσμα ήταν μια σειρά ακραίων καιρικών φαινομένων με έντονες βροχές μέχρι ξαφνικές και ισχυρές καταιγίδες, ακόμη και τοπικές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα, οι οποίες είχαν σαν επακόλουθο πρωτοφανείς πλημμύρες και καταστροφές σε αρκετές περιοχές της ελληνικής επικράτειας, και πιό συγκεκριμένα στους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Μαγνησίας, Ευβοίας, Αττικής, και σε διάφορα νησιά.
Είναι περιττό να τονίσουμε πόσο ασυνήθιστα είναι τέτοιου είδους καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο ή στις αρχές Οκτωβρίου, όταν γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι ξενοδόχοι συμπεριλαμβάνουν αυτή την περίοδο στην θερινή τουριστική σαιζόν!
Αξίζει στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ένα συγκεκριμένο και αρκετά χαρακτηριστικό παράδειγμα: Στις 15 Οκτωβρίου (ημέρα των Δημοτικών εκλογών), τεράστιες λευκές "χημικές ουρές" -και είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι ήταν άλλες παράλληλες και άλλες χιαστί-κάλυπταν τον ουρανό πάνω από την Αττική αλλά και πάνω από άλλες περιοχές της Ελλάδος. Οι δημιουργία νεφοειδών γραμμών συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση τις πρωινές, απογευματινές, και βράδυνες ώρες, αλλά και την επόμενη ημέρα. Το αποτέλεσμα;

Στις 17 Οκτωβρίου και λίγο μετά το μεσημέρι ο συννεφιασμένος Αττικός ουρανός απέκτησε μια περίεργη κόκκινη απόχρωση πολύ πριν από την δύση το ηλίου! Αρκετοί Αθηναίοι ανησύχησαν και τηλεφωνούσαν σε αστεροσκοπεία και επιστημονικά ινστιτούτα για εξηγήσεις. Παραθέτουμε απόσπασμα από σχετικό άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" την επόμενη ημέρα (18 Οκτωβρίου) με τίτλο "Γιατί Ματώνει ο Ουρανός":
«Ο "Ε.Τ." ζήτησε από τους ειδικούς να εξηγήσουν επιστημονικά το κόκκινο χρώμα που κάλυψε χθες την Αττική ατμόσφαιρα αλλά και πόσον αυτό σχετίζεται με τη χθεσινοβραδυνή κακοκαιρία ή προμηνύει χειρότερα καιρικά φαινόμενα. ... Συμφωνάμε τον επίκουρο καθηγητή στον τομέα Φυσικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Αλέξανδρο Παπανιάννη, αυτό το "κόκκινο" χρώμα, γενικά, σημαίνει οτι υπάρχουν περισσότερα σωματίδια στην ατμόσφαιρα, ειδικότερα κοντά στην επιφάνεια της Γης, που σκεδάζουν την ηλιακή ακτινοβολία. Σημείωσε όμως πως την χθεσινή ημέρα το νέφος ήταν χαμηλό και η απόχρωση που πήρε ο ουρανός τις απογευματινές ώρες ήταν κυρίως θέμα υγρασίας σε συνδυασμό με σωματιδιακό φόρτο.... Σε άλλες περιπτώσεις, ο ουρανός μπορεί να είναι κόκκινος επειδή έρχονται σωματίδια από την Αφρική, ή ως αποτέλεσμα δασικής πυρκαγιάς -κάτι που όμως δεν παρατηρήθηκε χθες.»

Άραγε από που προερχόταν ο αυξημένος σωματιδιακός φόρτος στην Αττική ατμόσφαιρα; Τι είδους σωματίδια είχαμε στην ατμόσφαιρα;
Η μόνη δυνατή εξήγηση: Chemtrails! Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, ότι την ίδια ήμερα (17 Οκτωβρίου) είχαμε ακραία φαινόμενα κακοκαιρίας και κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε Αστυπάλαια, Λέρο, και σε περιοχές των νομών Χανίων και Ρεθύμνης. Οι άνεμοι έφθασαν τα 10 μποφόρ και οι καταρρακτώδεις βροχές πλημμύρισαν παραλιακές περιοχές της Κρήτης - σε ορισμένες περιπτώσεις το νερό έφθασε σε ύψος το ένα μέτρο!

Τι ακριβώς συμβαίνει

Το θέμα των χημικών αεροψεκασμών (chemtrails) είναι πλέον αρκετά γνωστό σαν φαινόμενο όχι μόνο στους κύκλους των ανεξάρτητων ερευνητών και επιστημόνων, αλλά και ανάμεσα στα πλήθη των ελεύθερα σκεπτόμενων μελών της κοινωνίας μας. Πρόκειται γιά μεγάλου μήκους, πυκνές, και λευκές νεφελώδεις γραμμές - σε ορισμένες περιπτώσεις και άλλου χρώματος - οι οποίες ξαφνικά παρατηρούνται στον ουρανό μιας περιοχής.
Οι γραμμές αυτές συχνά παρατηρούνται σε γεωμετρικούς σχηματισμούς όπως χιαστί, παράλληλες, τριγωνικές, κυκλικές, ή ακόμη και σε μορφή ορθογωνίων παραλληλογράμμων. (Πράγμα που καταρρίπτει τον ισχυρισμό ότι πρόκειται για ίχνη αεροσκαφών που εκτελούν συνήθεις πτήσεις). Έχει παρατηρηθεί ότι οι "γραμμές" αυτές δημιουργούνται, στις πιό πολλές περιπτώσεις, από εκπομπές χημικών ουσιών προερχόμενες από λευκά αεροσκάφη χωρίς διακριτικά, τα οποία ίπτανται σε ύψος που κυμαίνεται από 5 έως 11 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της θαλάσσης. Είναι λοιπόν προφανές, ότι οι ψεκασμοί αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με τους αεροψεκασμούς παρασιτοκτόνων οι οποίοι γίνονται σε πολύ χαμηλό ύψος πάνω από τις αγροκαλλιέργειες γιά την προστασία της αγροτικής παραγωγής.
Θα πρέπει, επίσης, να διευκρινίσουμε στο σημείο αυτό, ότι το παρατηρούμενο φαινόμενο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγχέεται με τις κανονικές εκπομπές καυσαερίων και υδρατμών των αεριωθουμένων αεροσκαφών. Οι υδρατμοί αυτοί, σε συγκεκριμένες συνθήκες θερμοκρασίας (-60 βαθμούς Κελσίου ή και χαμηλότερα) και υγρασίας της ατμόσφαιρας, ψύχονται ακαριαία την στιγμή που έρχονται σε επαφή με τον παγωμένο αέρα δημιουργώντας μικρού μήκους, λεπτές, λευκές γραμμές (παγωμένοι λευκοί μικροκρύσταλλοι). Αυτές οι γραμμές διαλύονται σύντομα -συνήθως εντός δευτερολέπτων ή το πολύ σε διάστημα ολίγων λεπτών- χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος από το διερχόμενο αεροσκάφος.
Όμως στην περίπτωση των chemtrails, οι μεγάλου μήκους και πυκνές γραμμές όχι μόνο δεν διαλύονται σύντομα αλλά αιωρούνται στην ατμόσφαιρα επί αρκετές ώρες και σταδιακά διαστέλλονται δημιουργώντας λεπτά, τεχνητά νέφη τα οποία μπορούν να καλύψουν μία ολόκληρη περιοχή.

Τα νέφη αυτά με την σειρά τους επηρεάζουν ή και μεταβάλλουν δραστικά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην συγκεκριμένη περιοχή. Πρόκειται λοιπόν, κατά την εκτίμηση ειδικών επιστημόνων και ερευνητών, γιά αεροψεκασμούς της ατμόσφαιρας με υδρόφιλες χημικές ουσίες οι οποίες απορροφούν την ατμοσφαιρική υγρασία δημιουργώντας τις αιωρούμενες, πυκνές γραμμές διαφόρων σχημάτων και τα τεχνητά νέφη.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, το αποτέλεσμα των αεροψεκασμών, αντί για μεγάλου ύψους νεφώσεις, είναι μια χαμηλού ύψους "ομιχλώδης" υγρασία που καλύπτει σαν λευκό πέπλο τις πόλεις, τα παράλια, και τον θαλάσσιο χώρο μιας περιοχής - φθάνοντας μέχρι την επιφάνεια της θαλάσσης. Αυτό σημαίνει, πιθανότατα, ότι γίνονται ψεκασμοί και πειράματα με διαφορετικές χημικές ουσίες και διαφορετικούς σκοπούς σε διαφορετικές χρονικές στιγμές πάνω από την ίδια περιοχή. (Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ευρύτερη περιοχή Ηλιούπολης, Αργυρούπολης στην Αττική, η οποία εδώ και αιώνες εθεωρείτο «η υγιεινότερη στον κόσμο» λόγω της εγγύτητας της με τη θάλασσα και ταυτόχρονα της μηδενικής υγρασίας που παρουσίαζε. Εδώ και λίγα χρόνια όμως οι κάτοικοι τους έχουν πλέον εξοικειωθεί με την μεγάλη υγρασία που παρουσιάζει η περιοχή, υγρασία μάλιστα που είναι εξαιρετικά αισθητή τις πρωινές ώρες).
Πρέπει να τονιστεί εδώ, ότι το φαινόμενο των περιγραφόμενων αεροψεκασμών έχει στοιχειοθετηθεί με πλούσιο φωτογραφικό και μαγνητοσκοπημένο υλικό, καθώς επίσης και έρευνες από εκατοντάδες επιστήμονες, δημοσιογράφους, και ευαισθητοποιημένους πολίτες ανά την υφήλιο. Ειδικότερα, από έρευνες και χημικές αναλύσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στις ΗΠΑ, στον Καναδά, αλλά και στην Γερμανία, προκύπτει ότι, κατά κανόνα, τα συγκεκριμένα ψεκαστικά αεροσκάφη διασπείρουν στην ατμόσφαιρα μικροσκοπικά σωματίδια αποτελούμενα από οξείδια του αλουμινίου, άλατα ή οξείδια του βαρίου, ή και σκόνη χαλαζία.
Επίσης σε ορισμένες περιπτώσεις, τα αεροσκάφη αυτά διασπείρουν μικροσκοπικές ίνες πολυμερών υλικών, οι οποίες ευρέθησαν να είναι φορείς μικροοργανισμών όπως οι βάκιλοι, τα βακτήρια, και οι ιοί!
Σύμφωνα με την σύγχρονη ιατρική επιστήμη, το αλουμίνιο (αργίλιο) και το βάριο σε οποιαδήποτε μορφή αποτελούν επικίνδυνα τοξικές ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Επιπροσθέτως, το ανθρώπινο σώμα δεν είναι προετοιμασμένο να καταπολεμήσει ιούς και βακίλους ή βακτήρια που ζουν στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Προκύπτει λοιπόν το συμπέρασμα, ότι οι ψεκαζόμενες χημικές ουσίες απειλούν την δημόσια υγεία είτε άμεσα, με απευθείας εισπνοή, είτε έμμεσα, με μόλυνση του καλλιεργήσιμου εδάφους και του υδροφόρου ορίζοντα, όποτε εισέρχονται στην τροφική αλυσίδα.

Μύθος Ι: Εκπομπές κανονικών καυσαερίων επιβατικών και εμπορικών αεροσκαφών

Πέρα από κάποιες ατυχείς προσπάθειες διάψευσης του φαινομένου, οι απαντήσεις και οι ανακοινώσεις σε σχέση με τις "χημικές ουρές" από αρμόδια κυβερνητικά όργανα η διεθνείς οργανισμούς είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες. Και ενώ οι παρατηρήσεις του φαινομένου εντείνονται σε όλη την ελληνική επικράτεια, και παγκοσμίως, το πέπλο σιωπής και μυστικότητας από πλευράς επισήμων κυβερνητικών παραγόντων και φορέων εμποδίζει την ανάπτυξη ενός δημοσίου διαλόγου για το θέμα. Η απουσία επίσημης εξήγησης του φαινομένου, δημιουργεί εύφορο έδαφος για κάθε είδους θεωρία καθώς επίσης και για ποικίλες ερμηνείες και υποθέσεις που διατυπώνονται κατά καιρούς, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο αξιόπιστες.
Αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες ή ερωτήσεις οι οποίες έχουν γίνει μέχρι σήμερα στις ΗΠΑ, Καναδά, Ευρωπαϊκή Ένωση, και αλλού, από επιστήμονες, κοινωνικούς φορείς, αλλά και ολιγάριθμους, "γενναίους" πολιτικούς έχουν συναντήσει τείχος σιωπής ή την πλήρη άρνηση του φαινομένου από πλευράς των αρμοδίων κυβερνητικών οργάνων.
Διαμαρτυρίες που έχουν γίνει και στην Ελλάδα από ευαισθητοποιημένους πολίτες στα αρμόδια όργανα π.χ. Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας κ.λπ. δεν έφεραν μέχρι στιγμής συγκεκριμένο αποτέλεσμα...
Η μόνη επίσημη απάντηση, έως τώρα, ανακοινώθηκε από την στρατιωτική αεροπορία των ΗΠΑ τον Νοέμβριο του 2001, μετά από ορισμένες έντονες αντιδράσεις και δημόσια κατακραυγή στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Σύμφωνα με αυτή την ανακοίνωση, «οι καταγγέλλοντες το φαινόμενο συγχέουν τις φυσιολογικές εκπομπές υδρατμών και άλλων καυσαερίων με χημικό αεροψεκασμό» Αυτή η απάντηση όμως δεν πείθει αρκετούς από το συνεχώς διευρυνόμενο πλήθος ερευνητών και επιστημόνων, σε διεθνή κλίμακα, οι οποίοι εκφράζουν απορία και ανησυχία γιά το φαινόμενο. Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο τα εξής:
• Τα αεροσκάφη που πραγματοποιούν τους ψεκασμούς είναι λευκά χωρίς διακριτικά
• Κανονισμοί της Διεθνούς Υπηρεσίας Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ) απαγορεύουν τις πτήσεις επιβατικών και εμπορικών αεροσκαφών σε σχηματισμούς, όπως αυτοί στους οποίους παρατηρούνται να συμμετέχουν τα ψεκαστικά αεροσκάφη και οι οποίοι είναι συνήθεις μόνο σε στρατιωτικές ασκήσεις. 

Μύθος 2: Ασπίδα κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη

Ανεπισήμως, έχει "διαρρεύσει" τα τελευταία χρόνια η "πληροφορία" ότι οι αεροψεκασμοί γίνονται και έχουν ως στόχο την επιβράδυνση του Φαινομένου του Θερμοκηπίου έτσι ώστε να μειωθεί ο ρυθμός αύξησης της μέσης θερμοκρασίας του πλανήτη, στα πλαίσια μίας προσπάθειας που ονομάζεται "Γεωμηχανική". Εικάζεται από ορισμένους κύκλους ότι μεταλλικά σωματίδια, σε μορφή μικροσκοπικής σκόνης, τα οποία διασπείρονται στην ανώτερη ατμόσφαιρα, όπως αυτά του οξειδίου του αλουμινίου, έχουν την δυνατότητα να αντανακλούν προς το διάστημα ένα μικρό μέρος (περίπου 1%-2%) της ηλιακής ακτινοβολίας και έτσι να δρουν ανασταλτικά σε σχέση με την υπερθέρμανση της γης.
Κατά τα φαινόμενα, η θεωρία αυτή βασίζεται σε σχετική εισήγηση του δρ.Edward Teller , στελέχους του διεθνούς φήμης ερευνητικού εργαστηρίου Lawrence Livermore National Laboratory (Καλιφόρνια, ΗΠΑ). Ο δρ. Teller παρουσίασε αυτή την πρόταση το 1998 σε ένα διεθνές συνέδριο με θέμα την αντιμετώπιση "Πλανητικών Καταστάσεων Εκτάκτου Ανάγκης".
Ανακοινώθηκε μάλιστα από το ίδιο εργαστήριο, ότι μια προσομοίωση στον υπολογιστή, που σχεδίασε και πραγματοποίησε ο ερευνητής Kenneth Caldeira, έδειξε πως η μέθοδος αυτή μπορεί να αποτρέψει την μελλοντική αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη τουλάχιστον σε 85% της επιφάνειας της Γης. Η προσομοίωση έδειξε ότι το ίδιο ισχύει ακόμη και αν διπλασιαστούν οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακος (κύριος ρύπος υπεύθυνος για την επιτάχυνση του φαινομένου του θερμοκηπίου) κατά τα επόμενα 40 έτη!
Τον Μάιο του 2000, η πρόταση του δρ. Teller και τα αποτελέσματα της προσομοίωσης του ερευνητή Kenneth Caldeira παρουσιάστηκαν στο International Panel on Climate Change (IPCC) επιστημονικός φορέας που ασχολείται με τις κλιματικές αλλαγές και τελεί υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών. Οι επιστήμονες που συμετείχαν σε αυτή την συζήτηση συμφώνησαν στο οτι η επιταχυνόμενη θέρμανση της γης είναι μια πραγματικότητα και ενα μείζον πρόβλημα και ότι η έννοια της "Γεωμηχανικής" μπορεί να αποτελέσει μια βάση για πιθανές τεχνολογικές λύσεις στο μέλλον, αφήνοντας έτσι ανοικτή την προοπτική εφαρμογής της μεθόδου Teller. (Ποιες επιπτώσεις όμως θα έχει η εισπνοή όλων αυτών των σωματιδίων από τα όντα της γήινης επιφάνειας που αναπνέουν αέρα, δεν έχει αποσαφηνίσει ακόμη αυτή τη θεωρία...)
Σαν επιβεβαίωση της εφαρμογής της προαναφερθείσης μεθόδου, "διέρρευσε" πριν τρία χρόνια η πληροφορία ότι οι αεροψεκασμοί γίνονται στα πλαίσια προσπάθειας ελέγχου του φαινομένου του θερμοκηπίου. Η "διαρροή" έγινε από ανώνυμο επιστημονικό συνεργάτη του προγράμματος των αεροψεκασμών, ο οποίος έδωσε σχετικές συνεντεύξεις με το κωδικό ψευδώνυμο "Deep Shield".
Όπως υποδηλώνει και το ψευδώνυμο, ο κύριος αυτός υποστήριξε κατά βάση, ότι οι αεροψεκασμοί γίνονται για να αποτραπεί ο κίνδυνος της υπερθέρμανσης του πλανήτη, επιτρέποντας παράλληλα την συνεχιζόμενη χρήση πετρελαίου και άλλων ορυκτών καυσίμων ώστε να μην θίγονται το συμφέροντα των πετρελαϊκών και άλλων βιομηχανιών και τα ευρύτερα οικονομικά συμφέροντα των ισχυρών της Γης...
Η θεωρία του δρ. Edward Teller έχει βρει πολύ περισσότερους επικριτές από ότι υποστηρικτές στην διεθνή επιστημονική κοινότητα. Ο ίδιος ερευνητής που έκανε την γνωστή προσομοίωση στον υπολογιστή (Kenneth Caldeira) υποστήριξε ότι δεν γνωρίζουμε αρκετά για τους ακριβείς μηχανισμούς και τις διεργασίες της Γήινης ατμόσφαιρας ώστε να μπορούμε να πειραματιστούμε σε τέτοια κλίμακα χωρίς να διατρέχουμε τον κίνδυνο μεγάλων οικολογικών καταστροφών.
Συνεχίζοντας ο δρ. Caldeira προειδοποίησε επίσης ότι οι αεροψεκασμοί μπορεί να καταστρέψουν το στρώμα Όζοντος που λειτουργεί σαν φυσική ασπίδα απέναντι στις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ηλίου.
Το International Panel on Climate Change που αρχικά εξέτασε τις προτάσεις Teller έδειξε τελικά να συμμερίζεται τις επιφυλάξεις του δρ. Caldeira καθώς επίσης και να προβληματίζεται με την επακόλουθη "λεύκανση" του ουρανού από τους συνεχείς αεροψεκασμούς, σε έγγραφη αναφορά του στο θέμα της "Γεωμηχανικης" και της αξιολόγησης της μεθόδου Teller.
Όμως και στην Ελλάδα υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από την επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα στην προοπτική της εφαρμογής προγράμματος αεροψεκασμών ως μέσο μετριασμού του Φαινομένου του Θερμοκηπίου. Άλλοι επωνύμως και πολλοί περισσότεροι ανωνύμως, δεκάδες Έλληνες επιστήμονες και ακαδημαϊκοί υποστήριξαν ότι ένα τέτοιο πρόγραμμα μπορεί να έχει μόνο αρνητικές συνέπειες για το περιβάλλον.
Η μέθοδος Teller βασίζεται στη γνωστή πατέντα Welsbach (η οποία ανήκει στην εταιρεία Hughes Aerospace από το 1991), η οποία προτείνει τη χρήση μικροσκοπικών ανακλαστικών σωματιδίων, όπως τα οξείδια αλουμινίου, για τη δημιουργία της αντηλιακής ασπίδας. Το αλουμίνιο προσφέρει μεγαλύτερη ανακλαστικότητα και μικρότερο βάρος σε σχέση με άλλα μέταλλα. Εάν όντως επρόκειτο για ψεκασμούς που έχουν σαν αποκλειστικό στόχο να μειώσουν την ηλιακή ακτινοβολία που φθάνει στην επιφάνεια της γης, τότε γιατί δεν χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνον σωματίδια αλουμινίου; Στις ως τώρα εργαστηριακές αναλύσεις ανιχνεύονται συγκεντρώσεις βαρίου, τιτανίου, αλλά και σκόνη χαλαζία.
Χαρακτηριστικά, καθηγητές ατμοσφαρικής ρύπανσης των Πανεπιστημίων Αθηνών και Θεσσαλονίκης τόνισαν ότι δεν γίνεται να συγκρατηθεί με αυτόν τον τρόπο το Φαινόμενο του Θερμοκηπίου διότι δεν υπάρχει αντίστοιχη τεχνολογία, και ότι τέτοια πειράματα αποτελούν επιστημονική φαντασία! Παρόμοια άποψη εξέφρασαν και Έλληνες καθηγητές ειδικοί σε θέματα μετεωρολογίας.
Όπως προαναφέρθηκε, το αλουμίνιο και το βάριο είναι τοξικές ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό, ιδιαίτερα όταν ευρίσκονται σε μορφή μικροσκοπικών σωματιδίων - διαμέτρου μικρότερης των 10 μικρών (10-6 πι) - οπότε με την απλή εισπνοή μπορούν να καταλήξουν στις πιο «μικρές γωνιές» των πνευμόνων και από εκεί στο αίμα. Πιο συγμεκριμένα, το αλουμίνιο (αργίλιο) θεωρείται επικίνδυνο για το αναπνευστικό και το νευρικό σύστημα, ιδιαίτερα στις πιο ευπαθείς ηλικίες (νήπια και υπερήλικες), καθώς επίσης και ότι συμβάλλει στην εμφάνιση της νόσου Αλτσχάϊμερ. Ορισμένοι ήδη συσχετίζουν την έξαρση αυτής της ασθενείας με τους αεροψεκασμούς. Το δε βάριο, με την σειρά του, παρεμποδίζει την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης, η εισπνοή σκόνης χαλαζία από τον άνθρωπο εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για το αναπνευστικό σύστημα.
Οι συχνοί και επί σειρά ετών αεροψεκα-σμοί με τέτοιου είδους χημικές ενώσεις έχουν σαν φυσικό επακόλουθο την ευρείας κλίμακας μόλυνση όχι μόνον της ατμόσφαιρας, αλλά και του υδροφόρου ορίζοντα καθώς επίσης και του εδάφους που χρησιμοποιείται για αγροκαλλιέργειες. Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας καθώς και το Κέντρο Ελεγχου Ασθενειών στις ΗΠΑ (Center for
Disease Control ) εκτιμούν οτι η διασπορά μεταλλικών σωματιδίων στην ατμόσφαιρα για τις επόμενες δεκαετίες μπορεί να στοιχίσει 50-80 εκατομμύρια θανάτους ανά έτος παγκοσμίως εξ αιτίας αναπνευστικών παθήσεων!
Υπάρχει, όμως και μια άλλη πτυχή της μεθόδου Teller, την οποία οι εμπνευστές της ηθελημένα ή άθελα παρέβλεψαν. Τα ψεκαζόμενα σωματίδια δημιουργούν τεχνητά νέφη ή λευκά "πέπλα" τα οποία υποτίθεται οτι λειτουργούν ως φίλτρα ηλιακής ακτινοβολίας και τα οποία έχουν μέγιστη διάρκεια "ζωής" 12 με 24 ώρες (έχει παρατηρηθεί οτι κατόπιν διαλύονται είτε λόγω ανέμων είτε λόγω καθίζησης των βαρύτερων του αέρα μεταλλικών σωματιδίων). Αυτό σημαίνει ότι για να είναι η μέθοδος αποτελεσματική πρέπει οι αεροψεκασμοί να γίνονται σε καθημερινή βάση πάνω από το μεγαλύτερο τμήμα της υδρογείου
Τα χρησιμοποιούμενα αεροσκάφη για τους αεροψεκασμούς είναι τα λεγόμενα air refueling tankers (ΚC-135, ΚC-10, και ειδικά διαμορφωμένα Β-737) της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας και του ΝΑΤΟ. Εαν υπολογίσουμε ότι αεροσκάφη αυτού του τύπου και αντιστοίχων διαστάσεων καταναλώνουν το λιγότερο 3000 με 5000 λίτρα καυσίμου (JP-8) ανά ώρα πτήσης (με αυξημένη κατανάλωση κατά την απογείωση και προσγείωση), και εκτιμήσουμε ότι σε καθημερινή βάση χρησιμοποιούνται τουλάχιστον 1000 air tankers (δηλαδή το μεγαλύτερο τμήμα των air refueling tankers που διαθέτει η πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ) με μέσο χρόνο πτήσης μόλις 3 ώρες ανά αεροσκάφος ημερησίως, συμπεραίνουμε ότι οι αεροψεκαστικές επιχειρήσεις και μόνον καταναλώνουν τουλάχιστον 10.000.000 λίτρα υγρών καυσίμων ημερησίως. (Ποσότητα βέβαια που το αντίτιμο της εισπράτουν οι πετρελαϊκές εταιρίες.
Στην πραγματικότητα μπορεί η ποσότης αυτή να διπλασιάζεται ή και να τριπλασιάζεται ανάλογα με τις ανάγκες των επιχειρήσεων. Αυτό το γεγονός και μόνον αποτελεί μια καθημερινή οικολογική καταστροφή διότι οι χιλιάδες τόννοι των παραγόμενων καυσαερίων συμβάλλουν στην επιτάχυνση του Φαινομένου του Θερμοκηπίου και όχι στην αναστολή του!
Αξίζει να τονιστεί σε αυτό το σημείο ότι, η Διεθνής Υπηρεσία Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ) έχει επιβάλλει στις αεροπορικές εταιρίες, από το 1999, αυστηρές οδηγίες και περιορισμούς σε σχέση με τις εκπομπές καυσαερίων των επιβατικών και εμπορικών αεροσκαφών. Και αυτό διότι τα καυσαέρια των αεριωθουμένων περιέχουν μεγάλες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα και πολύ θερμών υδρατμών, οι οποίες συμβάλλουν άμεσα στο Φαινόμενο του Θερμοκηπίου. Τα καυσαέρια αυτά περιέχουν επίσης και μεγάλες ποσότητες οξειδίων του αζώτου τα οποία δημιουργούν όζον, το οποίο με την σειρά του όταν βρίσκεται εντός της γήινης τροπόσφαιρας (το κατώτερο τμήμα της ατμόσφαιρας που ξεκινά από την επίφάνεια της Θαλάσσης και φθάνει μέχρι 15 χλμ. ύψος περίπου) συμβάλλει και αυτό στην υπερθέρμανση του πλανήτη.
Σε τελική ανάλυση, είναι προφανές ότι δεν έχει κανένα νόημα η προσπάθεια αποφυγής μιας επερχόμενης οικολογικής καταστροφής με μέσα τα οποία οδηγούν σε μια άλλη! Ένα τέτοιο εγχείρημα με την συγκεκριμένη μέθοδο Teller ξεπερνά τα όρια της επιστημονικής φαντασίας και ανήκει στο χώρο της επιστημονικής παραφροσύνης!
Για αυτό τον λόγο είναι ύποπτη η "διαρροή" των σχετικών πληροφοριών και μελετών (ΙΡCC, Livermore National Laboratory). Το πιό πιθανό ενδεχόμενο είναι ότι η πρόταση του Teller και οι σχετικές μελέτες ή "διαρροές" πληροφοριών δημοσιοποιήθηκαν για να δώσουν ένα "καλοήθες" άλλοθι στους πραγματικούς εμπνευστές του προγράμματος των αεροψεκασμών και στις κυβερνήσεις των χωρών που συνεργάζονται. Στην πραγματικότητα οι αεροψεκασμοί γίνονται για στρατιωτικούς, οικονομικούς, και πολιτικούς σκοπούς (και πιθανώς και άλλους παρόμοιους).

Πώς εμπλέκεται το περιβόητο ΗΑΑRΡ

Όπως θα καταστεί σαφές από τα στοιχεία που ακολουθούν, η μελέτη και η επιστημονική ανάλυση του φαινομένου των αεροψεκασμών είναι στενά συνδεδεμένη με την έρευνα και εξέταση των δεδομένων και δυνατοτήτων που αφορούν το γνωστό πλέον σύστημα HAARP.
Όπως ξέρουν ήδη όλοι οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, το σύστημα Η.Α.Α.Ε.Ρ. (High frequency active auroral research project) είναι ένα σύστημα εκπομπής, αναμετάδοσης, και κατεύθυνσης ισχυρών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και ακτινοβολιών προς οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, μέσω της ατμόσφαιρας και της ιονόσφαιρας της Γης.
Το σύστημα αυτό βασίζεται στις θεωρητικές και πειραματικές εργασίες του μεγαλοφυούς Σέρβου φυσικού Nicola Tesla , περί κατευθυνόμενης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, στις αρχές του περασμένου αιώνα. Το σύστημα HAARP βασίζεται επίσης και στις έρευνες του Αμερικανού φυσικού Bernard Eastlund κατά την δεκαετία του 1980 και κυρίως στις δυο σχετικές ευρεσιτεχνίες του που αφορούν μεθόδους και συσκευές για την μεταβολή περιοχών της ατμόσφαιρας και ιονόσφαιρας, καθώς επίσης και την αντανάκλαση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στην ιονόσφαιρα.
Να υπενθυμίσουμε εδώ οτι η ιονόσφαιρα είναι το εξωτερικό περίβλημα της γήινης ατμόσφαιρας (αρχίζει περίπου 60 χλμ. πάνω από την επιφάνεια της θαλάσσης), περιέχει αέρια σε σχετικά αραιές συγκεντρώσεις, και έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό την αυξημένη παρουσία ιονισμένων σωματιδίων - δηλαδή ηλεκτρικά φορτισμένων.
Η ιονόσφαιρα αποτελεί την κύρια ασπίδα της Γης απέναντι στις σωματιδιακές και άλλες ραδιενεργές ακτινοβολίες προερχόμενες από τον ήλιο και αυτό σημαίνει ότι κάθε σχετική πειραματική δραστηριότητα πρέπει να διεξάγεται με πάρα πολύ προσοχή έτσι ώστε να μην επιφέρει ανεπανόρθωτες βλάβες, διότι χωρίς μια ακέραιη και λειτουργική ιονόσφαιρα, ζωή στην Γη δεν υφίσταται!
Το πιό σημαντικό στοιχείο, ίσως, είναι το γεγονός ότι τα πειράματα του Nicola Tesla απέδειξαν πως η ιονόσφαιρα περιέχει τεράστιες ποσότητες ενεργείας, τις οποίες μπορούμε να αντλήσουμε και να μεταφέρουμε στην επιφάνεια της Γης με ασύρματη τηλεμεταφορά, δηλαδή χρησιμοποιώντας κατάλληλης συχνότητας ηλεκτρομαγνητικά κύματα.
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Αμερικανικού Πενταγώνου, τα πειράματα τύπου HAARP ξεκίνησαν στα μέσα της περασμένης δεκαετίας και η πρώτη εγκατάσταση των απαραιτήτων κεραιών και άλλων συσκευών έγινε στην τοποθεσία Gakona της πολιτείας Αλάσκα (ΗΠΑ). Το Αμερικανικό στρατιωτικό επιτελείο ισχυρίζεται ότι σκοπός του προγράμματος είναι η επιστημονική έρευνα των ιδιοτήτων και των δυνατοτήτων της ιονόσφαιρας όσον αφορά τις παγκόσμιες τηλεπικοινωνίες τόσο για εμπορικούς όσο και για στρατιωτικούς σκοπούς. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι εγκαταστάσεις του συστήματος HAARP στην Gakona της πολιτείας Αλάσκα έχουν αρχίσει να λειτουργούν πλήρως από τα τέλη του 1998.
Η τεχνολογία στην οποία βασίζεται το σύστημα HAARP επιτρέπει την χρήση πολύ ισχυρών ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών (έως και ένα δισεκατομμύριο watts) οι οποίες μπορούν να διαφέρουν ως προς την εμφανιζόμενη συχνότητα από πολύ υψηλή (Extremely High Frequency : ΕHF) π.χ. υπερ-βραχέα, μικροκύματα κ.ά. έως πολύ χαμηλή (Extremely Low Frequency: ΕLF). Χρησιμοποιώντας προεπιλεγμένα σημεία της ιονόσφαιρας - σε ύψος μεγαλύτερο των 60 χλμ. πάνω από την θάλασσα - σαν ανακλαστικούς "φακούς", το σύστημα ΗΑΑΚΡ μπορεί να εκπέμψει προς οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη μια πολύ ισχυρή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία οποιασδήποτε συχνότητας! Η ισχύς και η συχνότητα του εκπεμπόμενου κύματος ή παλμού μπορεί να διαμορφωθεί έτσι ώστε να διευκολυνθούν οι τηλεπικοινωνίες ή η πολύ γρήγορη (σχεδόν αυτόματα) μετάδοση ενέργειας σε επιλεγμένο σημείο του πλανήτη.

Σε περίπτωση στρατιωτικής εφαρμογής, το σύστημα ΗΑΑΚΡ δύναται, μεταξύ άλλων, να πλήξει με έναν ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό παλμό οποιονδήποτε στόχο είτε ο στόχος βρίσκεται πάνω στην επιφάνεια της γης είτε σε υποθαλάσσιο ή υπόγειο χώρο είτε ακόμη και στον εναέριο χώρο μιας περιοχής! Αυτό δε γίνεται ακαριαία διότι τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα διαδίδονται με την ταχύτητα του φωτός.

Συνοπτικά, εκατοντάδες ερευνητές που έχουν μελετήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά και ο ίδιος ο Bernard Eastlund (ένας από τους πρωτεργάτες της σχετικής έρευνας) υποστηρίζουν οτι οι κυριότερες δυνατότητες του συστήματος ΗΑΑΚΡ είναι οι εξής:

• Διευκόλυνση ή και παρεμπόδιση των τηλεπικοινωνιών σε οποιαδήποτε περιοχή του πλανήτη. Ιδιαίτερης στρατιωτικής σημασίας είναι η βελτίωση των τηλεπικοινωνιών με τα υποβρύχια
• Τροποποίηση κλίματος πάνω από οποιαδήποτε περιοχή της Γης:
- Μεταβολή των καιρικών συνθηκών
- Παρέμβαση για την εκτόνωση ή την δημιουργία ακραίων καιρικών φαινομένων
- Δημιουργία μικροκλίματος, όπως π.χ. βροχόπτωση, ομίχλη, κ.ά.
• Ανίχνευση κοιτασμάτων πετρελαίου και άλλων ορυκτών πρώτων υλών
• Ανίχνευση υπογείων εχθρικών καταφυγίων και πυραυλικών εγκαταστάσεων
• Ανίχνευση και καταστροφή βαλιστικών πυραύλων ή άλλων εναέριων στόχων
• Πρόκληση ισχυρών σεισμών σε οποιοδήποτε σημείο της γήινης επιφάνειας
• Παρεμβολές στο ηλεκτρικό δίκτυο και την ηλεκτροδότηση μιας ολόκληρης χώρας ή περιοχής με αποτέλεσμα σοβαρές βλάβες ή και μπλακ-άουτ
• Ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές στις νοητικές λειτουργίες του ανθρώπινου εγκεφάλου, καθώς και ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί με ηλεκτροχημικές αντιδράσεις, που έχουν την δική τους συχνότητα, και παράγει έτσι τα αντίστοιχα ηλεκρομαγνητικά κύματα (με συχνότητα από 0,5 έως και 50 κύκλους ανά δευτερόλεπτο ή Hertz).
Σε αρκετές περιπτώσεις, οι αεροψεκασμοί με ενώσεις βαρέων μετάλλων -όπως το βάριο, το αλουμίνιο και το τιτάνιο ή η σκόνη χαλαζία- έχουν σαν αποτέλεσμα την προσωρινή δημιουργία "νεφών" ή στρωμάτων ηλεκτρικά φορτισμένων σωματιδίων σε ύψος 5 εως 12 χλμ., τα οποία παρουσιάζουν αυξημένη ηλεκτρομαγνητική αγωγιμότητα και συμπεριφορά παρόμοια με την ιονόσφαιρα.
Ετσι εξαλείφεται η ανάγκη αντανάκλασης των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στα μεγαλύτερα ύψη της ιονόσφαιρας (60 και πλέον χλμ.) όσον αφορά αρκετές εφαρμογές όπου δεν απαιτείται μεγάλη εμβέλεια δράσης, άρα μεγάλο ύψος αντανάκλασης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η απαιτούμενη ισχύς των κυμάτων ή παλμών μειώνεται σημαντικά και μπορούν τα πρωτογενή κύματα να εκπέμπονται από μικρότερες εγκαταστάσεις σε σχέση με αυτήν της πολιτείας Αλάσκα, ή και από κινητούς πομπούς. (Π.χ. από το σύστημα κεραιών στη Δεκέλεια της Κύπρου.)

Αυτή η δυνατότητα που παρέχει το πρόγραμμα αεροψεκασμών, δηλαδή το να δημιουργεί "νέφη" ηλεκτρικά φορτισμένων σωματιδίων τα οποία προσομοιάζουν τις ιδιότητες της ιονόσφαιρας αλλά ευρίσκονται σε πολύ χαμηλότερο ύψος είναι ιδιαίτερα σημαντική. Και αυτό διότι αφ' ενός μεν προσδίδεται μεγαλύτερη ευελιξία στους χειριστές του συστήματος όσον αφορά το σημείο και τις απαιτούμενες εγκαταστάσεις εκπομπής των πρωτογενών σημάτων, αφ' ετέρου δε αποτρέπεται ο σοβαρός κίνδυνος δημιουργίας "ρωγμών" στην ιονόσφαιρα από τις συχνά εκπεμπόμενες ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες του συστήματος HAARP.
Υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι, λοιπόν, για τους οποίους έγινε η παρουσίαση των στοιχείων που αφορούν το πρόγραμμα HAARP. Κατ' αρχήν, οι πρώτες παρατηρήσεις ευρείας κλίμακας αεροψεκασμών άρχισαν να δημοσιεύονται στην Βόρειο Αμερική (ΗΠΑ και Καναδά) στα τέλη του 1998 και αρχές του 1999, δηλαδή σε χρονική στιγμή που ουσιαστικά ταυτίζεται με την ανακοινωθείσα από το Πεντάγωνο έναρξη πλήρους λειτουργίας των εγκαταστάσεων HAARP στην Αλάσκα... (Να σημειωθεί ότι οι εγκαταστάσεις αυτές λειτουργούσαν και λίγα χρόνια πριν αλλά σε πειραματικό στάδιο και με μειωμένη ισχύ ακτινοβολιών).
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι και το σύστημα ΗΑΑΚΡ αλλά και το πρόγραμμα αεροψεκασμών έχουν την δυνατότητα, είτε ξεχωριστά είτε από κοινού, να επηρεάσουν και να μεταβάλλουν τις καιρικές συνθήκες ή το κλίμα μιας περιοχής, να παρεμποδίσουν τις τηλεπικοινωνίες κα: τα ραντάρ του εχθρού, και να λειτουργήσουν ως μέσα εκπομπής ή αναμετάδοσης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων.
«Περιβαλλοντικά» όπλα
Ότι ήταν για τον 20ο αιώνα τα πυρηνικό όπλα θα είναι για τον 21ο το ονομαζόμενο "περιβαλλοντικά" ή "γεωφυσικά" όπλα. Με τους δύο αυτούς όρους εννοούμε τα νέο οπλικά συστήματα τα οποία επιτρέπουν την χρήση του περιβάλλοντος ως όπλου ή ως συστατικού στοιχείου ενός όπλου μαζικής καταστροφής. Αυτά τα νέας γενιάς όπλα βασίζονται σε προηγμένες στρατιωτικές τεχνολογίες οι οποίες επιτρέπουν στον επιτιθέμενο να μεταμφιέζει την σκόπιμη, τεχνητή καταστροφή ή άλλης μορφής εχθροπραξία ως φυσικό, βιολογικό, ή κα: ανεξήγητο φαινόμενο. Το σύστημα HAARP αλλά και το πρόγραμμα αεροψεκασμών αποτελούν παραδείγματα τέτοιων "περιβαλλοντικών" όπλων.
Για όσους εξακολουθούν να δυσπιστούν ότι τέτοια οπλικά συστήματα βρίσκονται σε ανάπτυξη και εφαρμογή, μια σύντομη ιστορική αναδρομή μπορεί να είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική. Την δεκαετία του 1930, ο όροο πυρηνικό όπλο ή ατομική βόμβα ήταν ανύπαρκτος - σε οποιαδήποτε γλώσσα. Η ανθρωπότητα "ανεκάλυψε" τα πυρηνικά όπλα την 6η Αυγούστου 1945, όταν η πρώτη ατομική βόμβα εξεράγη στην πόλη Χιροσίμα της Ιαπωνίας. Στην πραγματικότητα όμως, τα θεωρητικά σχέδια και οι εργαστηριακές έρευνεο για την κατασκευή ενός τέτοιου όπλου είχαν ξεκινήσει από την δεκαετία του 1920.
Το 1970, ένας καθηγητής του Πανεπιστημίου Columbia, στην Νέα Υόρκη, ο Zbignew
Brzezinski δημοσίευσε ένα βιβλίο του με τίτλο "Μεταξύ Δυο Εποχών" (Between Two Ages ). Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο κύριος Brzezinski αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από απλός συγγραφέας. Το 1976 διορίστηκε σύμβουλος σε θέματα εθνικής ασφαλείας από τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρo των ΗΠΑ, Jimmy Carter. Το 1980, ο Carter έχασε τις εκλογές και αποσύρθηκε από την ενεργό πολιτική δράση, όμως ο κύριο Brzezinski παραμένει ακόμη και σήμερα κινητήριος μοχλός στον σχεδιασμό της Αμερικανικής πολιτικής και υψηλόβαθμο στέλεχος της Τριμερούς Επιτροπής και της Λέσχης Bilderberg.
Υπάρχουν μερικά πολύ ενδιαφέροντα αποσπάσματα από το προαναφερθέν βιβλίο του κυρίου ΒΓΖΘζίηδΙίί, τα οποία είναι ενδεικτικά του τρόπου σκέψης αλλά και του μακρόπνοου προγραμματισμού που υιοθετούν τα ηγετικά στελέχη της αυτοαποκαλούμενης "Νέας Τάξης Πραγμάτων":
  1. «Η τεχνολογία θα θέσει στη διάθεση των ηγετών, των μεγάλων κρατών, τα μέσα για την διεξαγωγή μυστικού πολέμου, όπου μόνον ένας ελάχιστος αριθμός στρατιωτών θα είναι απαραίτητος...»
  2. «Μέθοδοι τροποποίησης καιρικών φαινομένων θα χρησιμοποιηθούν ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες μακρόχρονης ξηρασίας ή καταιγίδων...»
  3. «Με τη βοήθεια ακτινοβολιών συγκεκριμένων συχνοτήτων θα μπορούμε να ελέγξουμε την συμπεριφορά ολόκληρων πληθυσμών... στόχος μας είναι μια πιό ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη κοινωνία...»(!)

Τα λόγια τουZbignewBrzezinski αποδείχθηκαν και αποδεικνύονται προφητικά από το 1970 και μετέπειτα. Ας δούμε πως, με λίγα παραδείγματα:
• Μετά τη χρήση μεθόδων τροποποίησης καιρικών συνθηκών από τους Αμερικανούς στο Βιετνάμ, υπεγράφη διεθνής συνθήκη στον ΟΗΕ το 1977, η οποία απαγόρευε την προσφυγή σε τέτοιες μεθόδους και τεχνολογίες κατά τη διεξαγωγή πολεμικών επιχειρήσεων...
• Κατά την διάρκεια των τριών ετών που προηγήθηκαν της Αμερικανικής εισβολής στο Αφγανιστάν (1999-2001), η φτωχή αυτή χώρα έζησε τη χειρότερη εποχή ξηρασίας στην ιστορία της...
• Το 1999 οι κάτοικοι του Ιράκ βίωσαν την χειρότερη ξηρασία του περασμένου αιώνα, αυξάνοντας τις ανάγκες εισαγωγής τροφίμων στην ήδη εξασθενημένη αυτή χώρα (λόγω των κυρώσεων του ΟΗΕ)...
• Κατά την διάρκεια των τριών τελευταίων ετών, το Ιράν έχει πληγεί από 4 μεγάλους σεισμούς (άνω των 6.0 στην κλίμακα Richter), ο καθένας εκ των οποίων έχει σημειωθεί σε διαφορετικό σημείο της χώρας ενώ, την ίδια χρονική περίοδο, μαίνεται η πολιτική και διπλωματική διαμάχη μεταξύ Δύσης και Ιράν σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της Ιρανικής κυβέρνησης...
• Τον Αύγουστο του 2002, η Ρωσική Βουλή (Δούμα) παρουσίασε στον Πρόεδρο Πούτιν το πόρισμα έρευνας της επιτροπής διεθνών σχέσεων και άμυνας υπογεγραμμένο από 90 βουλευτές. Μεταξύ άλλων το πόρισμα αναφέρει: «Οι ΗΠΑ δημιουργούν νέα ολοκληρωμένα γεωφυσικά όπλα που μπορούν να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα της γης... Η σημασία του ποιοτικού αυτού άλματος μπορεί να παραβληθεί μόνο με την μετάβαση από την εποχή του σιδήρου στην εποχή της πυρίτιδας ή από τα συμβατικά όπλα στα πυρηνικά. Αυτός ο νέος τύπος όπλων διαφέρει από όλους τους προηγούμενους στο ότι η ατμόσφαιρα μεταβάλλεται μονομιάς σε αντικείμενο επίδρασης και τμήμα του συγκεκριμένου όπλου...»!

Η μάχη για τον έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου

Η πιό αξιοπρόσεκτη, αλλά ίσως και η πιό προβληματική, ιδέα από όλα αυτά που είπε και έγραψε ο ZbignewBrzezinski είναι η προτεινόμενη «επίδραση στον ανθρώπινο εγκέφαλο με κατάλληλες ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες έτσι ώστε... η κοινωνία να είναι πιό ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη!»
Η ιδέα του επηρεασμού ή της τροποποίησης των εγκεφαλικών διεργασιών, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο έλεγχος τον νου ενός ή περισσοτέρων ατόμων, έχει βρεί πρόθυμους πειραματιστές εδώ και δεκαετίες. Για παράδειγμα, οι Ναζί έβαζαν φθόριο στο πόσιμο νερό των κρατουμένων στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως, διότι γνώριζαν ότι αυτό το χημικό στοιχείο δρα κατασταλτικά σε σχέση με τις νοητικές λειτουργίες του εγκεφάλου, και έτσι καθιστούσαν τους αιχμαλώτους πιο πειθήνιους και λιγότερο οξυδερκείς και αντιδραστικούς. (Πρβλ. την επιδιωκόμενη φθορίωση του ύδατος και στην Ελλάδα η οποία ήδη όμως εφαρμόζεται στις ΗΠΑ. βλ ΤΜ τεύχος 129, Ιανουάριος 2005)
Όπως προαναφέρθηκε κατά την εξέταση των δυνατοτήτων του συστήματος HAARP, ο ανθρώπινος νους παράγει τα δικά του ηλεκτρομαγνητικά κύματα, η συχνότητα των οποίων είναι ενδεικτική των δραστηριοτήτων του εγκεφάλου την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Έτσι μπορούμε να διακρίνουμε πέντε βασικές κατηγορίες συχνότητας των εγκεφαλικών κυμάτων που αντιστοιχούν στις ακόλουθες πέντε κατηγορίες διανοητικών δραστηριοτήτων:

  1. Η πρώτη κατηγορία, τα πολύ χαμηλής συχνότητας κύματα δέλτα (0,5-3 Hertz ή κύκλοι ανά δευτερόλεπτο) εμφανίζονται όταν ένα άτομο κοιμάται βαθιά.

  1. Η δεύτερη κατηγορία, τα κύματα θήτα (3-7 Hertz) δείχνουν διανοητική κατάσταση στην οποία επικρατούν οι παραστάσεις και διεργασίες της φαντασίας, η διανοητική αυτοσυγκέντρωση, ή οι διάφορες εναλλαγές ύπνου και ονείρων.

  1. Η τρίτη κατηγορία, τα κύματα άλφα (7-12 Hertz) δείχνουν χαλάρωση. Οι συχνότητες άλφα είναι ιδανικές για την μάθηση και την εστιασμένη διανοητική λειτουργία.

  1. Η τέταρτη κατηγορία, τα κύματα βήτα (12-35 Hertz) σχετίζονται με τις φυσιολογικές δραστηριότητες κατά την διάρκεια της ημέρας. Το ανώτερο άκρο αυτού του φάσματος αφορά καταστάσεις άγχους ή ταραχής, οι οποίες μπορούν να διαταράξουν τη σκέψη και τις συλλογιστικές ικανότητες.

  1. Η πέμπτη κατηγορία, τα κύματα με συχνότητα μεγαλύτερη από το άνω μέρος του φάσματος εξωτερικής συνειδητότητας (βήτα, 35-50 Hertz), αφορούν σπάνιες καταστάσεις υψηλής εγρήγορσης, αίσθησης άμεσου κινδύνου, συναισθημάτων έξαλλης οργής και θυμού ή αλλοφροσύνης και πανικού.

Η εξωτερική διέγερση του εγκεφάλου με ηλεκτρομαγνητικά κύματα ή παλμούς μπορεί να συμπαρασύρει και να "συντονίσει" τις διεργασίες του εγκεφάλου σε φάση παρόμοια με την εξωτερική συχνότητα διέγερσης, οδηγώντας τον ανθρώπινο νου σε συμπεριφορά σύμφωνη με τα "έξωθεν προστάγματα", είτε πρόκειται για χαλάρωση και έλλειψη νοητικών αντιστάσεων, είτε πρόκειται για εκνευρισμό και αγχώδη εγρήγορση.

Γίνεται κατανοητό, λοιπόν, ότι με την εκπομπή των κατάλληλων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων πολύ χαμηλής συχνότητας ( ELF), οι κάτοχοι της νέας αυτής οπλικής τεχνολογίας μπορούν να επιφέρουν ή να διασπείρουν σε πλήθος ανθρώπων, από αδράνεια, χαλάρωση, ή "εθελοντική υπακοή" μέχρι οργή, άγχος, φόβο ή και πανικό!

Τα εξελιγμένα συστήματα τύπου HAARP όπως και άλλα παρόμοια συστήματα μικρότερης ισχύος και εμβέλειας μπορούν να παράγουν ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς και κύματα χαμηλής συχνότητας (ΕίΡ), τα οποία σύμφωνα με ιατρούς και άλλους ειδικούς επιστήμονες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για τον άνθρωπο. Η δημιουργία, ανάπτυξη, και εφαρμογή των νέων αυτών συστημάτων αποτελούν την καλύτερη επιβεβαίωση των προβλέψεων του Zbignew Brzezinski περί διεξαγωγής μυστικού πολέμου ή περί κατευθυνόμενης κοινωνίας, αλλά και την δικαίωση όσων επέμεναν και επιμένουν ότι μια διεθνής "ελίτ" προσπαθεί, με κάθε μέσο και ανεξαρτήτως κόστους, να επιβάλλει την θέληση της πάνω στους πάντες και στα πάντα σε αυτό τον μικρό, όμορφο, αλλά και ταλαιπωρημένο πλανήτη.

Τα περιβαλλοντικά όπλα ως πολιτικά και γεωπολιτικά όπλα

Αντιλαμβανόμαστε πλέον ότι το θέμα των αεροψεκασμών και των άλλων περιβαλλοντικών όπλων δεν είναι μόνον επιστημονικό ή μόνον οικολογικό ή απλά στρατιωτικό. Περισσότερο ίσως από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας, στις ημέρες μας, τα φαινόμενα απατούν. Υποτίθεται ότι ζούμε σε κοινωνίες όπου κυριαρχεί το δημοκρατικό πολίτευμα, ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των πολιτικών ελευθεριών, η ισότητα όλων απέναντι στους νόμους, καθώς και η τήρηση και διαφύλαξη των νόμων και θεσμών από τις πολιτικές και άλλες ηγεσίες της κάθε χώρας.
Ωστόσο, ποιος από τους απλούς πολίτες, ποια κοινωνική ομάδα, ποιος λαός ρωτήθηκε για το αν δέχεται ή όχι τον καθημερινό βομβαρδισμό της ατμόσφαιρας με τοξικές χημικές ουσίες και επικίνδυνες ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες; Ποια κυβέρνηση, ποιος κρατικός οργανισμός και σε ποια χώρα σέβεται τις βασικές ατομικές ελευθερίες των πολιτών ή τους νόμους όταν καθημερινά επιτρέπει την διάπραξη ενός πρωτοφανούς και τεραστίου εγκλήματος κατά της ζωής και της υγείας των πολιτών, αλλά και κατά του φυσικού μας περιβάλλοντος;
Η πιθανή άγνοια από πλευράς τοπικών κυβερνήσεων και αρμοδίων φορέων αποτελεί δικαιολογία;
Στην πραγματικότητα, οι αεροψεκασμοί αποτελούν άλλη μια απόδειξη του γεγονότος ότι το διεθνές πολιτικό προσκήνιο δεν είναι παρά ένα καλοστημένο θεατρικό έργο. Ήδη αρκετοί αναρωτιούνται αν οι εθνικές κυβερνήσεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά τα κατά τόπους διαχειριστικά κλιμάκια -τα τοπικά και δευτερεύοντα γραφεία- μίας τεράστιας "πολυεθνικής εταιρείας", την οποία πολλοί αποκαλούν παγκόσμια υπερκυβέρνηση, η οποία δρα και αποφασίζει στο παρασκήνιο και η οποία, επί δεκαετίες ίσως και αιώνες τώρα, προωθεί με μεθοδικότητα και πλήρη μυστικότητα τα δικά της σκοτεινά σχέδια.
Έχει πλέον καταστεί σαφές ότι, μια διεθνής ομάδα μεγιστάνων του πλούτου η οποία ελέγχει το διεθνές τραπεζικό σύστημα, τις πολυεθνικές πετρελαϊκές εταιρείες και τις μεγάλες βιομηχανίες όπλων και φαρμάκων καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τις τύχες του πλανήτη μας.
Αυτή η διεθνής ομάδα με τα διάφορα όργανα και επιτροπές της καθώς επίσης και με τον πλήρη έλεγχο των μεγάλων ΜΜΕ -αν ισχύουν τα παραπάνω- αποφασίζει και καθορίζει, μεταξύ άλλων, το ποιοί μπορούν ή δεν μπορούν να διεκδικήσουν πολιτικά ή άλλα αξιώματα σε μια χώρα, τον "νικητή" των εκάστοτε εκλογών, τις μεταβαλλόμενες ισοτιμίες των νομισμάτων, την αύξηση ή την μείωση των επιτοκίων και των διαθέσιμων κεφαλαίων, την τιμή του πετρελαίου, χρυσού και άλλων πρώτων υλών, καθώς και την κατεύθυνση των πολιτικών επιλογών της κάθε "εθνικής" κυβέρνησης...
Η αλήθεια προκύπτει όταν αναλύουμε την διεθνή συγκυρία αλλά και τις καταστάσεις που καθημερινά βιώνουμε στην Ελλάδα, κάτω από το πρίσμα της παγκοσμιοποίησης και του εντεινόμενου διεθνούς συγκεντρωτισμού εξουσίας. Εύκολα κατανοούμε τότε ότι, τα περιβαλλοντικά όπλα, όπως οι χημικοί αεροψεκασμοί και τα συστήματα ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών (τύπου HAARP ή άλλου), παρέχουν δελεαστικές ευκαιρίες στους ισχυρούς της Γης για να αυξήσουν την οικονομική τους δύναμη και κυρίως για να εδραιώσουν τον παγκόσμιο πολιτικό και κυβερνητικό έλεγχο που επιδιώκουν.

Για παράδειγμα, οι κατά τόπους αρχές όλου του πλανήτη θα μπορούν με την βοήθεια ψεκαζόμενων χημικών ουσιών (και εν ονόματι της επιβράδυνσης του Φαινομένου του Θερμοκηπίου) ή με την εκπομπή ειδικά διαμορφωμένων ραδιοκυμάτων κατάλληλης συχνότητας να προκαλούν μείωση των νοητικών αντιστάσεων, χαλάρωση, ή και αίσθηση ευφορίας σε μια ομάδα ατόμων ή και σε ολόκληρο τον πληθυσμό μίας πόλης. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι η ξαφνική και άνευ βίας καταστολή διαδηλώσεων και μαζικών διαμαρτυριών ή η αποφυγή τέτοιων επεισοδίων όταν επιβάλλονται μη δημοφιλή πρόσθετη φορολογία, ανατιμήσεις ή και δελτία διανομής ειδών πρώτης ανάγκης, μείωση συντάξεων, κ.ά.
Σε διεθνές επίπεδο, τα περιβαλλοντικά όπλα παρέχουν στους θιασώτες της παγκόσμιας εξουσίας και του απολύτου ελέγχου έναν νέο ιδανικό μοχλό άσκησης πίεσης σε κράτη, λαούς, ή κυβερνήσεις που δεν συμμορφώνονται με τις επιθυμίες της διεθνούς "ελίτ". Όταν τα οικονομικά αντίποινα, όπως οι εμπορικές κυρώσεις (ΟΗΕ), και η διπλωματική απομόνωση δεν κρίνονται επαρκή, τα νέα όπλα επιτρέπουν την "διεξαγωγή μυστικού πολέμου".
Το πιο βολικό στοιχείο για την παγκόσμια υπερκυβέρνηση είναι ότι ο πόλεμος που διεξάγεται με "περιβαλλοντικά" μέσα περνά σχεδόν απαρατήρητος για την πλειονότητα των πολιτών των περισσοτέρων χωρών του κόσμου. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το Ιράκ, κατά την περίοδο 1991-2002 (μετά τον πρώτο πόλεμο του Κόλπου και πριν την Αμερικανική εισβολή του 2003) και το Ιράν κατά την διάρκεια της τελευταίας τριετίας.
Αξίζει να τονιστεί επίσης, ότι οι αεροψεκασμοί εκτός από συστατικό στοιχείο χημικού ή ηλεκτρομαγνητικού πολέμου, μπορούν διευκολύνουν και την διεξαγωγή βιολογικού πολέμου. Εργαστηριακές αναλύσεις στις ΗΠΑ και Καναδά έχουν ήδη δείξει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ψεκάζονται μικροσκοπικές ίνες πολυμερών υλικών οι οποίες ευρέθησαν να είναι φορείς μικροβίων της ανώτερης ατμόσφαιρας.
Με τον ίδιο τρόπο αεροψεκασμού, για παράδειγμα, μπορεί να γίνει διασπορά μικροσκοπικών ινών εμποτισμένων σε καλλιέργειες ενός μεταλλαγμένου ιού γρίπης, τον οποίο το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα είναι ή θα είναι ανέτοιμο να αντιμετωπίσει. Η περίπτωση του Η5Ν1 απασχόλησε σχετικά πρόσφατα τα ΜΜΕ και πρέπει να τονίσουμε ότι η παρουσία τοξικών μετάλλων όπως το αλουμίνιο και το βάριο στο ανθρώπινο αίμα εξασθενίζει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η «Γεωμηχανική» και ο Ακήρυχτος Πόλεμος

Όταν προτείνει κάποιος μια "ασπίδα" μεταλλικών σωματιδίων σαν λύση για το πρόβλημα της υπερθέρμανσης της Γης, η απάντηση είναι ότι υπάρχουν πολύ καλύτερες και πιό αποτελεσματικές λύσεις, οι οποίες σέβονται τον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον. Οι λύσεις αυτές όμως θα στερήσουν το πετρελαϊκό καρτέλ από τα συνήθη κέρδη "μαμούθ", που απολαμβάνει εδώ και δεκαετίες, και τα ηγετικά στελέχη της παγκόσμιας υπερκυβέρνησης από την δυνατότητα ελέγχου των ενεργειακών πόρων του πλανήτη. Μια τέτοια εξέλιξη, θα είναι όχι μόνον οικονομικά αλλά και πολιτικά επιζήμια για την διεθνή "ελίτ" διότι θα της αφαιρέσει έναν από τους κυρίους μοχλούς άσκησης επιρροής επί των λαών και των "εθνικών" κυβερνήσεων.
Η ίδια τεχνολογία την οποία αρχικά οραματίστηκε οNicola Tesla το 1907 για την δωρεάν διανομή ηλεκτρικής ενέργειας σε όλη την ανθρωπότητα και στην οποία βασίζεται το σύστημα HAARP επαρκεί για να καλύψει τις παγκόσμιες ανάγκες ηλεκτροδότησης με τα σημερινά δεδομένα.
Τέτοιου είδους στρατηγικές επιλογές μπορούσαν να έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες -αλλά μπορούν να γίνουν ακόμη και σήμερα -στις αναπτυγμένες χώρες πρώτα και αργότερα να επεκταθούν και στον υπόλοιπο κόσμο. Αντί αυτού, παρατηρούμε τα τελευταία 15 χρόνια την αύξηση της ζήτησης και κατανάλωσης ορυκτών καυσίμων σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς να σημειώνεται παράλληλη και ουσιαστική πρόοδος στην δημιουργία υποδομών για την επέκταση της χρήσης αιολικής, ηλιακής, και άλλων εναλλακτικών πηγών ενεργείας. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας ήταν η ραγδαία αύξηση της τιμής του πετρελαίου τα τελευταία έτη και ρεκόρ κερδών για τις πετρελαϊκές εταιρείες αλλά και επιδείνωση των οικολογικών και οικονομικών προβλημάτων της ανθρωπότητας.
Επίσης είναι γεγονός ότι οι πολυεθνικές πετρελαϊκές εταιρείες, κατά την δεκαετία του 1980, εξαγόρασαν πολυάριθμες ευρεσιτεχνίες σχετικές με την χρήση νέων εναλλακτικών πηγών ενεργείας, τις οποίες στην συνεχεία απέκρυψαν εξαλείφοντας κάθε προοπτική ανάπτυξης των αντίστοιχων τεχνολογιών. Αυτές και πολλές άλλες είναι οι πτυχές αλλά και οι αποδείξεις του οικονομικού πολέμου που διεξάγει η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" κατά της ανθρωπότητας. 

Ο ρόλος των πολιτών

Στην γεωπολιτική αρένα και στις αρχές του 21ου αιώνα, ένα από τα πιό σημαντικά προβλήματα για τους ηγέτες της παγκοσμιοποίησης είναι η επερχόμενη εξάντληση των κοιτασμάτων πετρελαίου. Πολλοί ειδικοί αναλυτές έχουν υποστηρίξει δημοσίως ότι, τα απομένοντα κοιτάσματα πετρελαίου είναι πολύ μικρότερα από ότι εκτιμούν οι χώρες του ΟΡΕC και ότι οι ετήσιες ποσότητες παραγωγής ευρίσκονται ήδη σε πτωτική τάση. Η επερχόμενη νέα "πετρελαϊκή κρίση" δημιουργεί καινούργιες παραμέτρους, προκλήσεις, και ανάγκες για την διεθνή "ελίτ":
• Κατοχύρωση του ελέγχου και της επιρροής πάνω στις χώρες με τα μεγαλύτερα κοιτάσματα που έχουν απομείνει (π.χ. με την πρόσφατη εισβολή στο Ιράκ το 2003)...
• Εδραίωση του πλήρους πολιτικού, οικονομικού, και κοινωνικού ελέγχου των λαών και ιδιαίτερα των αστικών πληθυσμών, σε μια επερχόμενη περίοδο έντονης πολιτικής και οικονομικής κρίσης αλλά και κοινωνικής αναταραχής σε παγκόσμια κλίμακα...
Έτσι λοιπόν, για να διατηρήσουν και νο ενδυναμώσουν τους μηχανισμούς έλεγχοι; και επιρροής σε μια κρίσιμη περίοδο, τα ηγετικά στελέχη της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχουν θέσει σε εφαρμογή τα περιβαλλοντικά οπλικά συστήματα και προγράμματα που συμβάλλουν σε μια "πιο ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη κοινωνία"...
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχουν επενδύσει τεράστια χρηματικά ποσά έτσι ώστε να αποκτήσουν την ιδιοκτησία (και τον έλεγχο) των πάσης μορφής ΜΜΕ σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.
Κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών, οι αεροψεκασμοί τοξικών χημικών ουσιών και γ "λεύκανση" του ουρανού συνθέτουν μια οδυνηρή οικολογική πραγματικότητα, η οποία, όμως με την σειρά της, μπορεί να γίνει το έναυσμα "αφύπνισης" ενός μεγάλου τμήματος της ανθρώπινης κοινωνίας το οποίο αγνοεί ή δεν ενδιαφέρεται για τις βαθύτερε( και πραγματικές αιτίες των πιό σημαντικών εξελίξεων πάνω στον πλανήτη.
Οι επόμενες ημέρες και μήνες είναι ίσως γ πιό κατάλληλη στιγμή για τους ευαισθητοποιημένους και ελεύθερα σκεπτόμενους πολίτες, στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, νε καταγγείλουν την σκόπιμη και βαρβαρικά παρέμβαση στις φυσικές διεργασίες της γήινης ατμόσφαιρας και να καταστήσουν ορατέ σε όλους τον μυστικό και ακήρυκτο πόλεμε που η διεθνής "ελίτ" διεξάγει κατά των λαών Έτσι θα αποκαλυφθεί σύντομα η αληθινή ταυτότητα και ποιότητα των στελεχών της αλλά και το σύνολο των απώτερων επιδιώξεων της.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
* "CHEMTRAILS CONFIRMED" by William Thomas,
January 2003 * "Alice in Wonderland" by David Icke
* "Angels don't play this HAARP" by Jeanne Manning and
Dr. Nick Begich * "Mind Control - The Invisible Absolute
Power" by Dr. Nick Begich * "Holes in Heaven?" A Video
Documentary produced by Paula Randol-Smith and
Wendy Robbins * Hellenic NEXUS, T‡ ̄Ô ̃ 15, A‡ÁÔ ̆-
ÛÙÔ ̃-TMÂ٤̂ÚÈÔ ̃ 2006, Chemtrails: Kˆ‰ÈÎfi ŸÓÔÌ· "Deep
Shield"
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
* http://www.enouranois.gr * http://holmestead.ca
* http://chemtrailcentral.com * http://worldnewsstand.net
* http://youdontsay.org * http://www.haarp.alaska.edu
* http://www.viewzone.com * http://signs-of-the-times.org
* http://en.wikipedia.org * http://tovima.dolnet.gr

http://www.skorpialogia.com/index.php?option=com_content&task=view&id=392&Itemid=1
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters