Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Η Ομάδα "Ε" προειδοποιεί!

Έκανα μεταπτυχιακό στον τομέα των Ρευστοποιήσεων και Συγχωνεύσεων των Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Ρούσβέλτ του Σικάγου. Εκεί είχα την τύχη να γνωρήσω και να με διδάξει ο Προφέσορας, Ελληνικής Καταγωγής, και Δόκτωρας Τζίμ Σιλβάνης. Μας δίδασκε τις κακές όψεις της κακές όψεις του καπιταλισμού και των αγορών. Αυτό ήταν το μάθημά του. Ήταν στην σχολή από το 1995 και έχει επαφές με το......
Γκρίκ Λόμπι. Έκανε ειδίκευση στον επιχειρηματικό ιμπεριαλισμό και στην παγκοσμιοποίηση και βέβαια στα χρηματιστήρια. Οι άλλοι συνάδελφοί του μας δίδασκαν για το πώς να ρευστοποιήσουμε και να συγχωνεύουμε εταιρείας και κάναμε case studies πάνω σε αυτό.... Ο μέν Δρ. Τζίμ μας έλεγε στα αγγλικά το ποιός κρύβεται από πίσω από τις μεγάλες πολυεθνικές και το ποιό είναι το παγκόσμιο σχέδιο! Επειδή ώς φοιτητής στην Ελλάδα, στο ΤΕΙ, ώς Διοίκηση Επιχειρήσεων είχα διαβάσει για την Ομάδα "Ε", τον ρώτησα το εάν ανήκει σε αυτήν την ομάδα!.... Αυτός μου απάντησε το εάν η ερώτησή μου είναι βλακώδες ή όχι!.... Και μετά σιωπή! Θα σας πώ το τι μας δίδαξε ο Προφ. Δρ. Τζιμ Σιλβάνης που συνταξιοδοτήθηκε το 2006 και που τελείωσε η καριέρα του η ακαδημαϊκή:
α.) Όλες οι πολυεθνικές εταιρείες είναι Σιωνιστικές και είναι στα χέρια των Εβραίων ακόμη και οι Τράπεζες και οι κεντρικές Τράπεζες. Εμείς ώς Διοικητές Επιχειρήσεων να μήν το πείτε ποτέ αυτό και να είστε οι "ιππότες" τους ώστε να παίρνετε την προμήθειά σας! Και επίσης όταν πρόκειται για απωλήσεις να μήν δυστάζεται να το κάνετε ή για μέτρα μεταρυθμηστικά εργασιακών σχέσεων.
β.) Η κρίση που θα ξεκινήσει το 2004 από την Αμερική με τα ακίνητα και με το χρηματιστήριο και βέβαια με τα Μακροοικονομικά μεγέθη και την αγορά ομολόγων θα εξαγχθεί σε όλο τον κόσμο με πρώτο στόχο την ΕΕ. Τα χρέη των κρατών είναι επίτηδες για να υποτάξουν τους λαούς! Εσείς ώς "ιππότες τους" να το εκμεταλλευτείτε αυτό! Μήν το ξεχνάτε ώς φοιτητές μου!
γ.) Το κράχ το μεγάλο από την Αμερική θα ξεσπάσει γύρω στο 2012 και εάν κάνω λάθος θα δώσω ένα διάστημα των πέντε ετών ακόμη! Αυτό θα δημιουργήσει μεγάλες λιτότητες και κοινωνικές αδικίες!
Και στην Αμερική θα ξεσπάσει κάτι τέτοιο σαν εμφύλιος μεταξύ των εθνικοτήτων που καταπιέζονται... Το ίδιο θα γίνει σε πολλές χώρες της Ασίας και της Αφρικής και της Ευρώπης. Η οικονομία της Γερμανίας και της Ρωσίας και της Κίνας θα κρατήσει ακόμη! Αλλά πρέπει να κάνουν λιτότητα αυτές οι δυνάμεις! Εσείς ώς διαμεσολαβητές του εβραϊκού κεφαλαίου κάντε τα στραβά μάτια και εάν κερδίσετε πολλά λεφτά από τους πελάτες-εντολοδότες σας να κλείσετε θέση σε καταφύγιο για να μήν έρθετε αντιμέτωποι με τα σαγονιά του κόσμου.
δ/) Ο χρυσός θα πάει στα 3.000$ η ουγγιά! Αλλά το Ευρώ και το Δολλάριο δεν θα έχουν καμιά πλέον αξία και θα είναι πληθωριστικό χρήμα! Εάν δουλεύεται σε εταιρεία επενδύσεων ή σε οργανισμό Αμοιβαίου Κεφαλαίου να μετατρέψετε τα κεφάλαιά σας σε χρυσό όλα! Ενώ εάν δουλεύετε σε τράπεζα και σε χρηματιστηριακή εταιρεία να λέτε στους πελάτες σας να μετατρέπουν τις επενδύσεις τους αμέσως σε χρυσό. Οι εβραικές εταιρείες εξόρυξης χρυσού θα μειώσουν την παραγωγή.
ε.) Όλα τα είδη διατροφής, ένδυσης, ηλεκτρικού ρεύματος και προπάντων το νερό θα αυξηθούν ραγδαία και θα είναι είδη πολυτελείας! Επειδή θα συμβεί αυτό θα απαγορεύσουν οι Εβραίοι άρχοντες του πλανήτη μας στους αγρότες να παράγουν προϊόντα φυτικά και ζωϊκά και θα το ποινηκοποιήσουν. Για να φαίνονται καλοί απέναντι στους υποταγμένους τους λαούς τους θα εφαρμόσουν τα να δίνουν σισήτια στον πεινασμένο χαοτικό κόσμο με μεταλλαγμένα προϊόντα που έχουν στόχο να δημιουργήσουν αρρώστιες και να σκοτώσουν τους λαούς. Επιδιώκουν να δολοφονήσουν τα 2/3 του πληθυσμού της γής...... Και θα πάθουν όλοι αβιταμίνωση! Εσείς ώς υπηρέτες τους θα είστε στις δεξιώσεις πάντα και θα έχετε πολύ καλής ποιότητας ποτά και φαγητά πάσης φύσεως! Νομοσχέδια διεθνώς θα έρθουν στα κράτη δήθεν οικολογικά και "πράσινα" όπως απαγορεύεται να έχει στον κήπο σου αγγούρι και ντομάτα γιατί επιβαρύνεις το περιβάλλον δήθεν.... Ή επειδή το γουρούνι και η αγελάδα κλάνουν πολύ και δήθεν επιβαρύνουν το περιβάλλον με το όζον και την ατμόσφαιρα!....
ζ.) Όλοι θα αποκτήσουν το τσιπάκι στο δεξί χέρι και θα ελέγχεται ο εγκέφαλος το εάν επιδιώκει να γίνει ή τρομοκράτης για αυτούς ή εγκληματίας! Εσείς θα τα έχετε και αυτά! Δεν θα γλυτώσετε! Αυτοί που θέλουν να είναι αυτοκράτορες του πλανήτη μας δεν θα το έχουν και θα είναι οι μόνοι!
ε.) Θα ζείτε λίγο μαζί τους για να κάνετε μόνο την δουλειά τους όπως και άλλες ειδικότητες αλλά θα γκετοποιηθείτε και εσείς! Σε ξεχωριστό γκέτο προνομιούχων σε σχέση με τον απλό λαό! Τα σπίτια σας θα είναι πολυτελή αλλά θα χτιστεί ένα τοίχος γύρω γύρω σας!
ζ.) Φυσικά θα διατηρηθεί το πολίτευμα δημοκρατία αλλά αυτό είναι μόνο η επιφάνεια! Θα κυριαρχεί η αστυνομοκρατία και θα επεμβένει ο στρατός από το ΝΑΤΟ που είναι παγκόσμιος μαζί βέβαια με τον στρατό του κάθε κράτους της γής για να υποτάξει κάθε επανάσταση! Θα καταργηθούν τελείως οι διαδηλώσεις!..... Εσάς τους "ιππότες" θα σας επιτηρούν αλλά ξέρουν ότι είστε βολεμένοι και δικοί τους! Οπότε ο κλοιός των μέτρων θα είναι λίγο πιό χαλαρός! Αυτό θα πεί παγκόσμια διακυβέρνηση και στην ουσία παγκόσμια δικτατορία των ιμπεριαλιστών Εβραίων και τραπεζιτών και επιχειρηματιών!.... Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι μυστικές υπηρεσίες!
η.) Υπάρχει το σχέδιο 66 που είναι τέλειο για δαύτους. Είναι η μόλυνση πόλεων με επιδημίες βαριών αρρωστιών που κάνουν ήδη στα πειραματόζωα στα εργαστήρια. Για να μειώσουν αισθητά τον άχρηστο πληθυσμό και επίσης να μειώσουν τις γεννήσεις!..... Όποιος κάνει δύο μωρά και πάνω θα φορολογείτε πολύ στην αρχή και μετά θα επιβάλουν νομοσχέδιο για να ποινηκοποιηθεί το ζευγάρι που τόλμησε να κάνει πάνω από ένα παιδί.... Η τιμωρία είναι 20 χρόνια φυλακή!
θ.) Τα mind control systems και τα chentrails που ήδη κάνουν τώρα μειώνουν την πιθανότητα αντίδρασης των αποχαυνωμένων λαών!.... Επίσης ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ και σε λίγο το Ίντερνέτ! Μέσω αυτών των μέσων θα υποτάξουν τους λαούς! Ακόμη η εκπαίδευση θα είναι για λίγους! Εσείς ώς όργανά τους θα έχετε πρόσβαση σε καλής ποιότητας παιδεία αλλά ελεγχόμενοι.... Οι απλοί λαοί θα αποχαυνωθούν τελείως και λόγω του κόστους και επίσης της ποινικοποίησης της μόρφωσης δεν θα έχουν πρόσβαση στην μόρφωση! Όλα τα βιβλία θα ψηφιιοποιηθούν και θα καούν στο τέλος.... Ή θα αλλοιωθεί η πληροφόρηση ή θα την εξαφανήσουν και η ιστορία θα είναι πρός όφελος τους!
ε.) Οι Εβραίοι θα κάνουν την παγκόσμια πρωτεύουσα τα Ιεροσόλυμα! Και η Θεσσαλονίκη θα παίξει ρόλο! Στα Ιεροσόλημα χτύζεται ήδη ο Ναός του Σολωμόντα που είναι του Αντίχρηστου! Και των εβραίομογγόλων κύριος ναός! Θα καταργηθούν όλες οι θρησκείες και θα γίνει η Πάνθρησκεία! Εσείς να δεχθείτε να γίνεται τέτοιοι, αλλιώς θα σας πετάξουν με τις κλωτσιές από το γκέτο σας! Όπου και να βρίσκεστε! Πάει ο Χριστιανισμός και κυρίως μισούν αυτοί ότι το Ελληνικό και Αρχαίο Ελληνικό! Μισούν την Αρχαία φιλοσοφία και τους 12 Θεϊστές -Ορφιστές! Και όλες τις άλλες θρησκείες! Η πάνθρησκεία δήθεν θα επιβληθεί όπως έχουν συμφωνήσει και συζητούν για όλα στο G20 για να μήν ξεκινήσουν πόλεμοι!
ζ.) Στο G20 θα συζητήσουν να μήν γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος! Αλλά οι διαμάχες δυνάμεων γνωστών και αγνώστων θα το φέρουν έτσι το θέμα για να ξεσπάσει πόλεμος για το νερό και για τον ορυχτό πλούτο των Βαλκανίων και της Ελλάδος και του Αιγαίου και Ιονικού Πελάγους όπως και της Ανατολικής Νότιας Μεσογειακής θάλασσας! Κινδυνεύει το Ισραήλ από τους εχθρούς του που είναι πάρα πολύ στον κόσμο! Οπότε θα ξεσπάσει ένας Αρμαγεδώνας όπως λέει η Βίβλος επειδή τα τελευταία σχέδια των Σιωνιστών για να δημιουργηθεί η Παγκόσμια Δικτακτορία (με ψήφισμα του ΟΗΕ) με τον συγκεκριμένο άτομο που θα είναι μαριονέτα αλλά θα είναι ο Αντίχρηστος και θα λέγεται Παγκόσμιος Καγκελάριος..... Θα τους βγεί στραβά! Εσείς τότε ώς ιππότες όταν δείτε ότι χάνουν τα αφεντικά σας έδαφος και μάλλον θα χάσουν το όλο εγχείρημα αμέσως να στραφείτε πρός τον λαό και με τα λεφτά σας σε χρυσό να τους βοηθάτε! Αλλιώς θα κατηγορηθείτε ώς προδότες και ώς υποχείρια και θα σας φωνάζει ο λαός: "Κρεμάστε και σκοτώστε τις πόρνες του συστήματος!" Όπως στην Γαλλική Επανάσταση!
η.) Μέσα στα όπλα των δυνάμεων αντίστασης είναι η τεχνικές καταστροφές! Όπως οι πυρκαγιές! Και βέβαια τα υπερόπλα νέας τεχνολογίας που κρύβουν τα R&D Centers Μικρών Εταιρειών και στα Πανεπιστήμια σήμερα! Αυτά τα όπλα μπορούν τα επηρεάσουν ακόμη για χρήση πολέμου τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος! Έτσι δημιουργούνται τσουνάμι, ανεμοθύελλες, πλημμύρες, χάρικαν και τορνάντο!.... Μέχρι και σεισμούς και επιδρούν στην θέρμανση του ηλίου και τις αχτήνες, όπως για παράδειγμα ηλιακές καταιγίδες! Μεγάλο ρόλο παίζουν στην σελήνη.... Επίσης η ανταρσία των πόλεων με τρομοβόμβες θα ταρακουνήσει και θα απασχολήσει τις δυνάμεις καταστολής ώστε η αντιστασιακή παγκόσμια φρουρά να κάνει το έργο της!.... Στην επανάσταση εναντίον του Αντίχρηστου Καγκελάριου του ΟΗΕ θα παίξουν ρόλο και τα συμβατικά και τα μικρού επιπέδου πυρηνικά όπλα! Η παγκόσμια ηγεσία των Εβραίων θα προσπαθήσει να ξεφύγει στο διάστημα και να μείνει στο Διεθνές Διαστημικό Σταθμό ώστε να έρθει το ειδικό διαστημόπλοιο για να τους πάρει για τον πλανήτη Άρη που ήδη ετοιμάζουν τις προϋποθέσεις αποικισμού! Ξέρουν ότι διακινδυνεύουν την ζωή τους! Όλη η Ελίτ και οι Αυλικοί! Εσάς τους ¨"ιππότες" θα σας αφήσουν να σαπίσετε στην γή! Μπορεί να σας λυπηθούν και να σας πάρουν στην παρέα τους! Αλλα επειδή έχουν συνηθίσει να είναι Μογγολοσαβρωηδείς απαράδεχτοι άνθρωποι και χωρίς ήχτο και ανθρωπιά! Θα σας πετάξουν σαν τα σκυλιά έξω! Εκτός εάν έχετε λεφτά να πληρώσετε το εισητήριο για εσάς και για την μικρή οικογένειά σας!.... Εάν τους κυνηγήσουν και δεν προ φτάσουν να ξεφύγουν σαν τα ποντίκια στο διάστημα έχουν ετοιμάσει ένα μεγάλο πλοίο δισεκατομμύριον δολλαρίων (σαν μια κιβωτός του Νόε) και επίσης ενός μεγάλου υπόγειο καταφυγίου τέτοιου ύψους σε κόστος!..... Είναι λίγοι .... Και θα την κοπανήσουν σε λίγα λεπτά! Μήν τους λυπάστε!
θ.) Το χρήμα θα γίνει ψηφιακό και ηλεκτρονικό και θα ξέρουν τα πάντα για τις συναλλαγές σας και επίσης για την φορολογική σας κατάσταση ή το εάν χρωστάτε σε κάποιον και εάν είστε απατεώνες! Εάν χρωστάτε έστω και μια μονάδα από την νέα παγκόσμια ονομασία του χρήματος που θα το καθορίσει αυτό το ΔΝΤ και θα έχει υποχείριό του την FED και την ΕΚΤ, BUBA και άλλες κεντρικές τράπεζες του κόσμου! Το δικαίωμα ιδιοκτησίας θα καταργηθεί! Κυρίως αυτό θα ισχύει στα ακίνητα και στην γή! Αυτοί όμως έχουν αγοράσει ήδη οικόπεδα στην σελήνη και στον Άρη! Κάτι δεν ξέρουν;
ι.) Τις πρώτες ύλες και το πετρέλαιο θα το ελέγχουν αυτοί! Και θα κόβουν συνεχώς δένδρα για να μειώσουν το οξυγόνο! Αυτό το κάνουν για να προετοιμάσουν μετά από την επιτυχία τους τις συνθήκες διαβίωσης των εξωγήινων όντων που ήδη από την εποχή του Ροσβελλ έχουν μιλήσει και τώρα στέλνουν παγκόσμιο πρόξενο της ανθρωπότητας! Αυτοί οι λευκοί ράτσα εξωγήινων θα έρθει για να απορροφήσει και να εκμεταλλευτεί όλες τις πρώτες ύλες της γής, το νερό και μετά να φύγει! Θα έρθουν με διαστημόπλοια σύμφωνα με τις μελέτες τους, το 2030 περίπου. Εάν τελειώσουν την δουλειά τους τότε θα έχει γίνει έρημος ο πλανήτης μας και κινδυνεύει να γίνει τωρινός Άρης! Αλλά αυτά τα καθάρματα θα είναι μαζί τους! Αυτό κάνουν συνέχεια, βρίσκουν γαλαξία και ηλιακά συστήματα και όταν υπάρχει πλανήτης με ζωή τον καταστρέφουν! Είχαν έρθει και στο παρελθόν αλλά δυνάμεις τους εμπόδισαν! Και αυτοί που απέμηναν μπήκαν στα τάρταρα της γής και είναι εγκλοβισμένοι..... Ο Καγκελάριος του ΟΗΕ θα προσπαθήσει να ανοίξει τις πύλες της κολάσεως για να βγούν οι Νεφελίμ! Εσείς να είστε ευγενικοί μπροστά τους αλλιώς θα σας πετσοκόψουν!
κ.) Η αντίσταση κατά των Εβραίων είναι πρώτον να εξολοθρευτούν όλοι τους και να προσπαθήσουν να φυλάξουν τις σφραγισμένες πήλες της κολάσεως! Με τους δαίμονες και τους Νεφελίμ! Και επίσης έχουν στείλει σήμα στον Σείριο Α' να στείλει το μεγάλο διαστημόπλοιο το οποίο θα φτάσει την ίδια ώρα όταν φτάσουν τα δικά τους διαστημόπλοια! Οι δυνάμεις μας έχουν σύνδεση με τον πλανήτη των Ε που επιδιώκει την γαλαξιακή αρμονία και ειρήνη και τώρα με τα UFO παρακολουθεί την γή! Και την ανθρωπότητα! Δεν επιδιώκει να εκμεταλλευτεί σαν βαμπίρ τον μπλέ πλανήτη αλλά θέλει περιβαλλοντολογική αρμονία ώστε να μήν διαταραχθούν οι άλλοι πλανήτες και να μήν χρησιμοποιείτε η τεχνολογία των ανθρώπων εις βάρος της ύπαρξής της. Θα διδάξουν πολλά στους ανθρώπους οι Ελλάνιοι Ανθρωποειδές αλλά πιό κοντοί εξωγήινου τότε!.... Είναι αυτοί οι ίδιοι που έστειλαν τους 12 Αστροναύτες που τους ονόμασαν οι Αρχαίοι Έλληνες 12 Θεοί και εκεί πάνω στηρίχθηκε ο πολιτισμός των Αρχαίων μας προγόνων. Αλλά ένα μεγάλο μέρος γνώσης του πολιτισμού αυτού χάθηκε μετά από τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα και επίσης μετά τον πόλεμο με τους Μογγολοσαβροειδείς υποχθόνιους και πάλι Εβραίους που ήταν η Ατλαντίδα! Που τότε άνοιξαν πάλι οι πήλες από τον κάτω κόσμο!
λ.) Οι Εβραίοι επιδιώκουν την Αστρική Επανάσταση και την έχουν ετοιμάσει ήδη με τις νέες τεχνολογίες που είναι στα συρτάρια της ΝASA και επίσης στα κέντρα έρευνας&ανάπτυξης των πολυεθνικών τους εταιρειών και ακόμη στα Think Tanks των Πανεπιστημίων που χρηματοδοτούν!..... Η Star-Revolution πρώτα θα αυξήσει την ρομποτική.... Την μηχανή τοποχρόνου και ταξιδιού στο διάστημα και στον χρόνο (Παρόν, παρελθόν, μέλλον), τις μηχανές ιατρικής επιστήμης για την αύξηση της διάρκειας ζωής του ανθρώπου και την ίασή του με μοντέρνα μέσα και χειρουργείου. Αλλά και επίσης την δημιουργία των Βιο-ρομπότ με DNA κλώνο για να δημιουργήσουν την γενιά των αστυνομικών και των στρατιωτικών! Αλλά και την νέα γενιά της ανθρωπότητας! Αυτό θα γίνετε με σπέρμα και με ωάρια και με κύτταρα! Και θα ελέγχουν την γέννηση των ανθρώπων και των μωρών! Για τον λόγω αυτό προωθείτε ώς μόδα τώρα η ομοφυλοφιλία!..... Και λένε για τα παιδιά του σωλήνα και το πώς τα θέλετε! Αλλιώς θα υπάρχουν ρομπότ από σίδερο και πλαστικό για τον απόλυτο στρατό και για τις δουλειές στα εργοστάσια! Επίσης επιδιώκεται η αντιβαρύτητα, τα λείζερ στα όπλα, η διαστημική δράση με διαστημόπλοια στο ηλιακό μας σύστημα ώστε να αποικηθούν από σκλάβους ανθρώπους για να εξορύξουν τον ορυκτό πλούτο και μετά να βγούν εκτός ηλιακού συστήματος.... Την τεχνογνωσία την πήραν από τους εξωγήινούς τους! Για αυτό αντάλλαξαν την γνώση με το να επιτραπεί σε αυτούς να ρουφήξουν τον πλανήτη! Και στο τέλος να πάρουν τους συντρόφους τους από τα τάρταρα! Η Ε αντίσταση δεν θα επιτρέψει να γίνει κάτι τέτοιο! Γιατί επιβαρύνει την λειτουργία του γαλαξία μας! Και δεν θέλει να γίνει μεγάλος πυρηνικός πόλεμος!
μ.) Όλοι οι πολιτικοί είναι πιόνια τους και ανήκουν στις μυστικές οργανώσεις τους! Μήν τους εμπιστεύεστε! Ούτε εσείς οι Liquidatiors!

Εάν νικήσει η αντίσταση της "Ε" τότε θα ξεπατωθεί τελείως ο Εβραϊσμός! Θα ανθήσει το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα και η Άμεση Δημοκρατία και όλοι οι λαοί θα ζούν αρμονικά στην ειρήνη και στην αυθωνία και μαζί με την καθοδήγηση της εξωγήινης γνώσης μας και σοφίας! Το περιβάλλον πλέον θα είναι ελεύθερο και όλος ο κύκλος της ζωής και όχι εγκλωβισμένος από τον Καγκελάριο τουΟΗΕ και την κυβέρνησή του! Αιώνια θα ζούμε στην ειρήνη ενώ μετά από τον Αστρικό Πόλεμο με τους αντίπαλους εξωγήϊνους δεν θα υπάρχει κανένας εχθρός πλέον και καθόλου σκλαβιά! Είναι το δώρο μας πρός όλη την ανθρωπότητα όπως μας την δίδαξαν οι φιλόσοφοί μας, οι ιστορικοί και επίσης οι δώδεκα πρώτοι διδάσκαλοι και αστροναύτες! Το οφείλουμε επίσης στην διαθήκη του Προμηθέα! Οι λαοί από μόνοι τους θα θελήσουν να δούν το φώς της Ελλάδος! Και όχι να ζούν στο σκοτάδι του εξαναγκασμού των Εβραίων!

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ λοιπόν! Το Ε των Δελφών!


Ο Προφέσσορας μου είπε σε μένα προσωπικά που ήμουν Πρόεδρος της ΠΑΕΠ Νεολαίας Γκρίκ Λόμπι και επίσης επειδή ήμουν δημοσιογράφος και εκδότης φοιτητικής εφημερίδος τότε στην Ελλάδα, την Yellow Journal, ότι κάποτε πρέπει να μεταβηβάσεις το μήνυμα αυτό στον κόσμο!

Εγώ τώρα τηρώ την υπόσχεσή μου από τότε που έκανα τις σπουδές μου το 2000-2001! Γιατί βλέπω ότι όλοένα και περισσότεροι λαοί πέφτουν στα χέρια του ΔΝΤ και των εβραικών τραπεζών και πολυεθνικών τους και έπρεπε να αντιδράσω!


tesserisepoxes123.blogspot.com

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_3440.html

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ. Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΔΕΙΤΕ..


ΦΟΒΕΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ..

 
 



http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/11/blog-post_133.html#ixzz16XWNsk00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ KAI ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...

1) Ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής (με συνολικό προσωπικό περίπου 100

άτομα) καλύπτουν ταυτόχρονα τον κοινοβουλευτικό έλεγχο για λογαριασμό άλλων

ΜΜΕ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το κόστος του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής

πλησιάζει για το 2010 τα 6 εκατ. ευρώ, ενώ η τηλεθέασή του είναι....


μόλις 0,3%




2)Η μεγαλύτερη κίνηση μέσα στο κτίριο παρατηρείται στο καφενείο, ιδιαίτερα

στην αίθουσα καπνιζόντων, και μπροστά από το ΑΤΜ στο υποκατάστημα της

Εθνικής Τράπεζας, όπου σχηματίζονται μόνιμα ουρές. Κάποια κινητικότητα

υπάρχει στην αρχή και στην Ολομέλεια, για τα μάτια του κόσμου, όπως και στις

συνεδριάσεις των αμειβόμενων επιτροπών (246 ευρώ ανά συνεδρίαση).




3)Παρ'όλες δε τις φαινομενικά αγεφύρωτες απόψεις μεταξύ των διαφορετικών

συνιστωσών του πολιτικού φάσματος, θα δει κανείς στους διαδρόμους πως όλοι

σχεδόν χαριεντίζονται μεταξύ τους




4)Αλλωστε, τα πολιτικά κόμματα δεν πλήττονται οικονομικά από την κρίση, όπως

αποδείχτηκε και μετά την πρόσφατη κυβερνητική απόφαση για αύξηση κατά 30%

της ετήσιας κρατικής επιχορήγησής τους, η οποία, από τα 37 εκατ. ευρώ που

είχε περιοριστεί θα φτάσει τελικά το 2010 στα 49 εκατ. ευρώ. Συνολικά τα

πολιτικά κόμματα χρωστούν 36 εκατ. ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο και 245 εκατ.

ευρώ στις τράπεζες.!!!




5)Το 2010 οι 300 της Βουλής θα μοιραστούν το ποσό των 42,5 εκατ. ευρώ.

Συνεπώς ο μέσος όρος των μηνιαίων αποδοχών τους ανέρχεται σε 10.000 ευρώ. Το

50% της βουλευτικής αποζημίωσης φορολογείται αυτοτελώς και μόνο το υπόλοιπο

50% προστίθεται στα τυχόν άλλα εισοδήματα




6)Περίπου 35 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν μέσα στο 2010 οι συνταξιούχοι

βουλευτές ή οι σύζυγοι και οι άγαμες θυγατέρες θανόντων βουλευτών. Αλλο ένα

κονδύλι 4,3 εκατ. ευρώ προορίζεται για τις συντάξεις των πρώην πρωθυπουργών.




7)Σημειώνεται ότι για την κατοχύρωση βουλευτικής σύνταξης απαιτούνται μόλις

4 χρόνια, ενώ όσοι έχουν πρωτοεκλεγεί πριν από το 1993 συνταξιοδοτούνται από

τα 55 τους χρόνια. Ο πρόσφατος σαρωτικός νόμος για το ασφαλιστικό δεν άγγιξε

στο ελάχιστο τους επαγγελματίες της πολιτικής.




8)Επιπλέον, στους πρώην πρωθυπουργούς αλλά και στους πρώην προέδρους της

Βουλής παραχωρούνται γραφεία μέσα στο Κοινοβούλιο, ακόμη και στην περίπτωση

που δεν έχουν επανεκλεγεί βουλευτές, όπως είναι η περίπτωση του Κώστα

Σημίτη. Τον πιο ευρύχωρο και ηλιόλουστο χώρο στον δεύτερο όροφο, με

εξαιρετική θέα στον Εθνικό Κήπο, εξασφάλισε πρόσφατα ο Κώστας Καραμανλής.




9)Οσοι βουλευτές είναι άνω των 65 χρόνων λαμβάνουν ταυτόχρονα και βουλευτική

αποζημίωση και βουλευτική σύνταξη. Οι συνταξιούχοι βουλευτές είναι οι

μοναδικοί Ελληνες που έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν παράλληλα και δεύτερη

σύνταξη από το επάγγελμα που ασκούν ή ασκούσαν,




10)Μέσα στην τριετία 2010-2012 υπολογίζεται από το Γενικό Λογιστήριο του

Κράτους ότι μπορεί να δοθούν στους συνταξιούχους βουλευτές άλλα περίπου 80

εκατ. ευρώ που διεκδικούν αναδρομικά, λόγω των αναδρομικών αυξήσεων που

πήραν πρόσφατα οι δικαστές (έχουν πάρει ήδη το 25%, ενώ το υπόλοιπο 75% θα

καταβληθεί το Μάιο του 2011), όταν οι τελευταίοι αύξησαν τους μισθούς τους

κατά περίπου 80%. Αποτελεί πάγια μέθοδο η διεκδίκηση εκ μέρους των

συνταξιούχων βουλευτών των αυξήσεων που λαμβάνουν οι ανώτεροι δικαστικοί, οι

οποίες μετά την τελική δικαίωσή τους επεκτείνονται και στους εν ενεργεία

βουλευτές.!!!




11)Οι βουλευτές δικαιούνται ένα κινητό τηλέφωνο (μέχρι 200 ευρώ μηνιαίως),

οκτώ σταθερές γραμμές τηλεφωνίας (μέχρι 12.000 ευρώ), αυτοκίνητο (το

μισθώνει η Βουλή με λίζινγκ), δωρεάν διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο για τους

βουλευτές της επαρχίας (70 ευρώ ημερησίως), γραφείο εκτός Βουλής και γραφική

ύλη, ταχυδρομική ατέλεια, ατέλεια στις μετακινήσεις με λεωφορεία,

σιδηρόδρομο και ακτοπλοΐα, καθώς και 52 αεροπορικά εισιτήρια μετ'επιστροφής

για το νομό τους,!!!




12)Εχουν επίσης τη δυνατότητα λήψης άτοκων δανείων από τη Βουλή και

χαμηλότοκων από τις τράπεζες. Και βέβαια, κάθε βουλευτής έχει στην υπηρεσία

του τέσσερις δημοσίους υπαλλήλους αποσπασμένους και μετακλητούς καθώς και

έναν επιστημονικό συνεργάτη, ο οποίος πληρώνεται από τη Βουλή.




13)Είναι ενδεικτικό ότι ο νεοπροσλαμβανόμενος στη Βουλή που έχει τελειώσει

την υποχρεωτική εκπαίδευση (π.χ. προσωπικό καθαριότητας) λαμβάνει 1.900 ευρώ

καθαρά μηνιαίως. Συνολικά, το 2010, οι υπάλληλοι της Βουλής (μόνιμοι,

μετακλητοί, εξωτερικοί συνεργάτες) θα κοστίσουν στο ελληνικό Δημόσιο 106

εκατ. ευρώ.




14)Πέρα από τους δύο επιπλέον μισθούς (15ο και 16ο), που τελευταία

ενσωματώθηκαν με τη μορφή επιδόματος στη βασική αποζημίωση, οι υπάλληλοι της

Βουλής απολαμβάνουν μια σειρά από άλλα προνόμια. Είναι χαρακτηριστικό ότι

την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή εξαιρέθηκαν από την υποχρεωτική υπαγωγή

τους στον κλάδο κύριας σύνταξης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ακόμα και όσοι θα προσληφθούν

από το 2011 και μετά. Συνταξιοδοτούνται έπειτα από 28,5 χρόνια υπηρεσίας και

λαμβάνουν από το ταμείο αρωγής υπαλλήλων της Βουλής (ΤΑΥΒ) ένα εφάπαξ ίσο με

δύο μηνιαίους μισθούς για κάθε έτος ασφάλισης (100.000 - 150.000 ευρώ ο

καθένας)




15)Και, βέβαια, οι διαπιστευμένοι συντάκτες του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ

μπορούν να στέλνουν τα παιδιά τους στον εξαιρετικό παιδικό σταθμό που

λειτουργεί στο υπόγειο προς τη μεριά του Εθνικού Κήπου (επειδή έχουν αυξηθεί

οι ανάγκες, δημιουργείται κι άλλος σε κτίριο που παραχώρησε στη Βουλή το

υπουργείο Πολιτισμού στην Πλάκα) αλλά και να γυμνάζονται στο άρτια

εξοπλισμένο γυμναστήριο (διαθέτει μέχρι και χαμάμ) με εννέα γυμναστές στο

ιδιόκτητο πλην του ισογείου κτίριο της οδού Μητροπόλεως 1 και Φιλελλήνων,

μαζί με τους βουλευτές, τους επιστημονικούς τους συνεργάτες και τους

υπαλλήλους της Βουλής.!!!




16)Η παραβίαση του συντάγματος και του κανονισμού της Βουλής αποτελεί

καθημερινό φαινόμενο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το μνημόνιο στήριξης

ψηφίστηκε ως νομοσχέδιο, που απαιτεί 151 βουλευτές, και όχι ως διεθνής

σύμβαση, που απαιτεί 180




17)Προβλέπει επίσης ότι, αν ένας βουλευτής απουσιάσει αδικαιολόγητα σε

περισσότερες από πέντε συνεδριάσεις το μήνα, παρακρατείται υποχρεωτικά για

κάθε απουσία το 1/30 της μηνιαίας αποζημίωσής του. Στην πράξη όμως, ενώ τα

νομοσχέδια συζητούνται και ψηφίζονται σε άδεια έδρανα, ούτε ένα ευρώ δεν

έχει παρακρατηθεί από κανένα βουλευτή




18)Την ίδια στιγμή δεν γίνεται κανένας απολύτως έλεγχος στο «πόθεν έσχες»

και στους τραπεζικούς λογαριασμούς των βουλευτών, ενώ οι μετοχές, έτσι κι

αλλιώς, δεν μπορούν να ελεγχθούν διότι είναι ανώνυμες.




19)Το πλέον προκλητικό είναι ότι τα αδικήματα των υπουργών παραγράφονται με

διαδικασίες εξπρές και οι βουλευτές παραμένουν ατιμώρητοι για όλα τα αστικά

και ποινικά αδικήματα που διαπράττουν, επικαλούμενοι την ασυλία τους. Ο

περιορισμός της βουλευτικής ασυλίας, που είχε προαναγγείλει στον νέο

Κανονισμό της Βουλής ο Φίλιππος Πετσάλνικος, έμεινε στον αέρα, αφού τελικά

και πάλι «θα ερευνάται» αν το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται ο βουλευτής

συνδέεται με την πολιτική του δραστηριότητα, όπως δηλαδή υποτίθεται ότι

γινόταν μέχρι σήμερα.




20)Ενδεικτικό είναι ότι πολίτης που μήνυσε βουλευτή για εκβιασμό οδηγήθηκε

τελικά ο ίδιος στη φυλακή έπειτα από αντιμήνυση που του έκανε ο βουλευτής, ο

οποίος, λόγω της ασυλίας, ουδέποτε δικάστηκε.!!!


politrella.blogspot.com

Ο «ελευθερωτής» της Ευρώπης

Για κάποιον που γεννήθηκε στο Λένινγκραντ, και δόμησε την προσωπικότητά του ως μέλος της KGB, είναι προφανές ότι το μέλλον δεν στηρίζεται στην τύχη. Το φτιάχνει μόνος του.
Το 2012, ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα είναι 60 χρονών. Πρωθυπουργός σήμερα της Ρωσίας, Πρόεδρος του πιο πονεμένου αλλά και περήφανου λαού της…
από εδώ όχθης του Ατλαντικού, από το 2000 μέχρι και το 2008, όταν παρέδωσε τη σκυτάλη στον Ντιμίτρι Μεντβέντεβ, προστατευόμενο και έμπιστό του. Το πιθανότερο είναι ότι το 2012, ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα επιστρέψει στην Προεδρία, παρόλο που… δεν την χρειάζεται.

Κανένας Ρώσος δεν πιστεύει ότι την πραγματική εξουσία στη χώρα την ασκεί κάποιος άλλος, πλην του Πούτιν. Και, παρά τις κατά καιρούς προσπάθειες της διπλωματίας των ΗΠΑ να αναβαθμίσουν τον Ντιμίτρι Μεντβέντεβ, ο «μικρός» παραμένει… μικρός μπροστά τον πολιτικό μέντορά του.

Για τους Ρώσους, ο Πούτιν συμβολίζει τον ηγέτη που έσβησε τα χρόνια της ντροπής, τότε που η χώρα τους είχε Πρόεδρο τον επιρρεπή στο ποτό Μπορίς Γιέλτσιν, και δεν ήταν κάτι περισσότερο από… παιχνιδάκι για τους Αμερικανούς. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν εκείνος που άλλαξε άρδην αυτή την κατάσταση. Έστω κι αν τον κατηγορούν για έλλειμμα δημοκρατικών ευαισθησιών. Έστω κι αν έπρεπε να… βάλει φυλακή τον μεγιστάνα Μιχαήλ Χορντοκόφσκι, και να αναγκάσει τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να μεταναστεύσει. Όσο για την κριτική που του ασκούσε ο Γκάρι Κασπάροβ… ποιος είπαμε ότι του ασκούσε κριτική;

Τη στιγμή που οι κοινωνίες όλου του κόσμου δοκιμάζονται από τα επίχαιρα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, τη στιγμή που ο νομισματικός πόλεμος κινδυνεύει να «πνίξει» το ευρώ, και η Γερμανία… να πνίξει την Ευρώπη, ο Πούτιν έρχεται να προτείνει μια τομή από το μέλλον, που απευθύνεται πρωτίστως στο θυμικό των πληγωμένων Ευρωπαίων. Και τους κάνει να το σκέφτονται. Προτείνει την λειτουργία μιας κοινής οικονομικής αγοράς Ευρώπης και Ρωσίας, κλείνοντας πονηρά το μάτι για τα οφέλη που θα έχει η Γηραιά Ήπειρος, αν ξεχάσει την Ουάσινγκτον και επικεντρωθεί στις Βρυξέλλες. Σε Βρυξέλλες όμως που θα έλθουν πιο κοντά στις σύγχρονες ανάγκες των πολιτών. Σε Βρυξέλλες που θα αγκαλιάζουν, δεν θα αποξενώνουν τις κοινωνίες.

Η ισχύς της πρότασης του Πούτιν, επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι οι πρώτοι που αντέδρασαν ήταν οι Γερμανοί. Δηλαδή, εκείνοι που θέλουν και πάλι, αυτή τη φορά όχι με τα όπλα αλλά με την οικονομία, να κυριαρχήσουν στην Ευρώπη.

Το μήνυμα ωστόσο εστάλη. Και ενέγραψε υποθήκες για το μέλλον. Για τον πολύ απλό λόγο, ότι στο πρόσωπο του Πούτιν, και οι Ευρωπαίοι βλέπουν τον ηγέτη που αποπνέει σιγουριά και περηφάνια. Ό, τι στερείται σήμερα η Ευρώπη, με «πρώτα βιολιά» σαν τον Φαν Ρόμπεϊ και τον Μπαρόζο.

http://www.statesmen.gr

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_6407.html

Η προδοσία ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη και το βίντεο του Γαλλικού καναλιού με τους Ταλιμπαν του Τουρκ.Προξενείου να λιντσάρουν και να λογοκρίνουν

Το επίμαχο ντοκιμαντέρ που έγινε αφορμή να εκτυλιχθούν σκηνές ντροπής σε βάρος του τηλεοπτικού συνεργείου στις Θέρμες, προβλήθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της Γαλλίας TF3, στο πλαίσιο εκπομπής που εξερευνά μειονότητες της Ευρώπης.



Όπως είναι γνωστό, τα μέλη του γαλλικού συνεργείου και η Ελληνίδα δημοσιογράφος της γαλλικής τηλεόρασης Έφη Τσελίκακατήγγειλαν πρωτόγνωρες καταστάσεις στα επεισόδια των Θερμών, για τα οποία γίνεται σαφής αναφορά ενώ προβάλλονται σκηνές από την ομηρία του συνεργείου.
Πάντως η ρεπόρτερ της εκπομπής δεν διστάζει να αναφέρει ότι όλοι οι πολιτικοί στους οποίους προσέφυγε αρνήθηκαν να μιλήσουν το θέμα των Πομάκων, ακόμη και να δουν τους υπεύθυνους του γαλλικού συνεργείου.

Το βίντεο βρίσκεται ήδη αναρτημένο στο Web Tv του XanthiPress.gr (κλικ εδώ)
ενώ τη μετάφραση έκανε το Ιστολόγιο "Ας Μιλήσουμε επιτέλους"
και μπορείτε να την διαβάσετε εδώ: http://kostasxan.blogspot.com/2010/10/blog-post_6497.html

Θυμίζουμε:
Του Γιώργου Διονυσόπουλου (Αναδημοσίευση από το περιοδικό Επίκαιρα)
«Ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές που έχω ζήσει. Σκέφτηκα ότι δεν είναι δυνατόν να βρίσκομαι σε ευρωπαϊκό έδαφος. Πως δεν μπορεί όλα αυτά να συμβαίνουν στην Ελλάδα.
Τέτοιες σκηνές, τόσο φανατισμό και μίσος συναντά κανείς μόνο στο Ιράκ ή το Αφγανιστάν, όχι σε μία χώρα που είναι κράτος-μέλος της Ε.Ε.
Και στη Γαλλία υπάρχουν μουσουλμάνοι, αλλά τέτοια φαινόμενα όπως αυτά που βίωσα στο μειονοτικό χωριό Θέρμες της Θράκης, δεν θα τα δεις να συμβαίνουν πουθενά μέσα στη γαλλική επικράτεια».
Με αυτά τα λόγια περιγράφει, μιλώντας στα «Επίκαιρα» την εξάωρη ομηρία της από φανατικούς μουσουλμάνους της μειονότητας στο χωριό Θέρμες στο νομό Ξάνθης, η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Λιμπερασιόν» και ανταποκρίτρια του γαλλικού κρατικού τηλεοπτικού σταθμού «France 3» στην Αθήνα, Έφη Τσελίκα.
Μαζί της και τρία μέλη του γαλλικού τηλεοπτικού συνεργείου που παρακολουθούσαν αμήχανα και φοβισμένα περισσότερα από 150 άτομα να τους βρίζουν σε μία άγνωστη γι' αυτούς γλώσσα, να τους φτύνουν και να τους προπηλακίζουν, χωρίς να μπορούν να καταλάβουν το γιατί.
«Για μια στιγμή νόμισαν ότι βρίσκονταν στην Καμπούλ», ανέφερε η κ Τσελίκα, σπεύδοντας να προσθέσει ότι ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα τους που ένιωθαν ένα τόσο μεγάλο πολιτισμικό σοκ.

ενώ το περιστατικό καταγράφηκε μέχρι και στην Wikipedia:
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%98%CE%AD%CF%81%CE%BC%CE%B5%CF%82_%CE%9E%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CE%B7%CF%82#cite_note-antifwnhths_thermes-16



Κλείνουμε με την ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΣΟΚ , ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ :

Οι υποψήφιοι τους επισκέπτονται τον παράνομο ψευδομουφτή Μετέ:

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΜΕΤΕ


Στις 19 Οκτωβρίου ημέρα Τρίτη οι υποψήφιοι σύμβουλοι για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και μέλη του ΠΑΣΟΚ Ιρφάν Ουζούν, Νεντίμ Χότσκα, Μεχμέτ Αρναβούτ, Ιλχάν Γκιριτλί και Εκρέμ Ρασίμ επισκέφτηκαν τον πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης και Μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στο Γραφείο του.
Οι υποψήφιοι σύμβουλοι για την περιφέρεια ζήτησαν τη στήριξη του κυρίου Μουφτή. Ο κύριος Μουφτής τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τους ευχήθηκε επιτυχία στις εκλογές.
http://ahmetmete.wordpress.com/2010/11/04/%CE%BF%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B5/

Oι υποψήφιοι της ΝΔ στον ψευδομουφτή Μετέ:


Στις 7 Οκτωβρίου 2010 ημέρα Πέμπτη οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, κύριοι Τουρκές ΧΑΤΖΗΜΕΜΙΣ, Μπουρχάν ΜΠΑΡΑΝ, η κυρία Τιγιέν ΤΕΦΙΚΟΓΛΟΥ, και ο κύριος Ριντβάν Αχμετσίκ, επισκέφτηκαν τον κύριο Μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.
Οι υποψήφιοι παρείχαν πληροφορίες για τις προσπάθειες της νομαρχίας Ξάνθης, τον ενημέρωσαν για την Γ.Γ Περιφέρειας που θα γίνουν εκλογές για πρώτη φορά και ζήτησαν τη στήριξη τους.
Είπαν πως σε περίπτωση που εκλεγούνε θα συνεχίσουν τις υπηρεσίες τους στην Γ.Γ. της Περιφέρειας. Ο κύριος Μουφτής τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη τους και τους ευχήθηκε επιτυχία στις εκλογές.


και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη στήριξη του Ψευδομουφτή:
Στις 11 Οκτωβρίου 2010 ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης περιοχής Ξάνθης Αν. Μακεδονίας και Θράκης του ΣΥΡΙΖΑκύριος Χουσείν Ζεϊμπέκ επισκέφτηκε τον κύριο Μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στο γραφείο του.
Ο κύριος Ζεϊμπέκ ενημέρωσε στον Μουφτή μας για την Γενική γραμματεία της Περιφέρειας, ανέφερε πως αν εκλεγεί θα αναλάβει το πολύ σημαντικό πόστο του αντιπεριφεριάρχη και ζήτησε την στήριξη του. Ο κύριος Μουφτής τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη του και του ευχήθηκε επιτυχία στις εκλογές.

Όλες οι φωτογραφίες με τις ελεεινές επισκέψεις των υποψηφίων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στον ψευδομουφτή Μετέ, προέρχονται από το Ιστολόγιο:

Και επειδή κάποιοι ίσως υποθέσετε ότι με τα παραπάνω ίσως έμμεσα στηρίζουμε το ΛΑΟΣ, θυμίζουμε το ποιος ήταν ο Ιμάμ Αχμέτ, ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ στις βουλευτικές εκλογές του 2007:
Ο κ.Αχμέτ είχε προσφύγει στο ΕΔΑΔ εναντιον της Ελλάδος ισχυριζόμενος ότι απολύθηκε επειδή ήταν μέλος της "Τουρκικής" μειονότητας ενώ η αλήθεια είναι ότι ο Ιμάμ Αχμέτ, μαζί με άλλους 11 δασκάλους της μειονότητας, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να παραλάβει τα νέα σχολικά βιβλία κατ' εντολή της παράνομης "Ένωσης Τούρκων Διδασκάλων της Δυτικής Θράκης"! Το 2003 το ΕΔΑΔ κήρυξε την προσφυγή του απαράδεκτη.
Διαβάστε ένα απόσπασμα για τον υποψήφιο του ΛΑΟΣ από την Wikipedia:
Στις βουλευτικές εκλογές του 2007 ο Ιμάμ Αχμέτ, υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα ΛΑΟΣ. Η υποψηφιότητα του Αχμέτ με το ΛΑΟΣ σχολιάστηκε αρνητικά από τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και η δημοσιοποίηση της προσφυγής του ΕΔΑΔ αποτέλεσε λόγο αποχώρησης 3 βουλευτών του ΛΑΟΣ στην Ξάνθη για λόγους εθνικής ευαισθησίας.
Η εφημερίδα "Μαχητής" λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2007 δημοσίευσε άρθρο το οποίο σχολίαζε αρνητικά την συμμετοχή του Ιμάμ Αχμέτ στο κόμμα ΛΑΟΣ χαρακτηρίζοντάς τον "ανθέλληνα". Ο Ιμάμ Αχμέτ μετά τις εκλογές κατάθεσε αγωγή κατά του δημοσιογράφου/εκδότη της εφημερίδας "Μαχητής" Πάνο Παπαδόπουλο ζητώντας αποζημίωση 70.000ευρώ.
Στις 9 Ιανουαρίου 2009 το δικαστήριο Ξάνθης απόρριψε την αγωγή του Ιμάμ Αχμέτ!


Ενώ γράφαμε την παρούσα ανάρτηση, λάβαμε Δελτίου Τύπου του βουλευτή κ.Πολατίδη.
Με ερώτησή του ζητά από την ΕΡΤ να κάνει εκπομπές στην Πομακική γλώσσα και να προσλάβει δημοσιογράφους που να γνωρίζουν Πομακικά (θυμίζουμε ότι η ΕΡΤ Κομοτηνής ζητούσε την πρόσληψη δημοσιογράφων που γνωρίζουν Τουρκικά!).
Μία ευχάριστη όαση παρηγοριάς σε μια έρημο εθνικής μειοδοσίας.

Περισσότερα για το θέμα των Πομάκων και παλιότερες ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ των "Ελληνικών" πολιτικών κομμάτων μπορείτε να διαβάσετε επιλέγοντας από το Ιστολόγιό μας την ταμπέλα "Πομάκοι" και "Θράκη".

Από το http://antiparakmi.blogspot.com/2010/11/blog-post_27.html


 http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/11/blog-post_6817.html#ixzz16XT4rCkt

Και άλλες κεμαλικές γιορτές στη Θράκη

Μέσα στην κατάρρευση των πάντων γύρω μας, συνεχίζεται φυσικά συνεχώς κλιμακούμενη η απόπειρα του εκτουρκισμού της Θράκης με την εμφύτευση ηθών, εθίμων και εορτών από τη…Μητέρα Πατρίδα. Διαβάζουμε λοιπόν το δημοσίευμα της τουρκοφυλλάδας της Κομοτηνής «Μπιρλίκ» (25-11-2010) για το πώς ακριβώς τιμήθηκε στον νομό Ροδόπης η κεμαλική Ημέρα του Δασκάλου. Παράλληλα ασφαλώς τιμήθηκε και πάλι (ε, αλλοίμονο!) ο εμπνευστής της, ως μεγάλος δάσκαλος (σ.σ. της κτηνωδίας, του φασισμού, της γενοκτονίας, κλπ). Απολαύστε τώρα τι ακριβώς τιμούν και με τι ηδονίζονται κάποιοι…συνάνθρωποί μας, ενώ διανύουμε το 10ο έτος του 21ου αιώνα:


Με ενθουσιασμό γιορτάστηκε και φέτος στις 24 Νοεμβρίου η κληρονομιά που άφησε στο έθνος του ο μεγάλος Δάσκαλος Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, η Ημέρα του Δασκάλου. Η 24η Νοεμβρίου, Ημέρα του Δασκάλου, γιορτάστηκε με διάφορες τελετές σε όλη την Τουρκία και την Δυτική Θράκη. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στην Δυτική Θράκη η 24η Νοεμβρίου, που γιορτάστηκε από τον Σύλλογο Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης (B.T.T.Ö.B), ένωσε τους δασκάλους και τους μαθητές που ανατρέφουν. Στην εορταστική τελετή που έγινε στον Ίασμο, μετείχαν ο πρόξενος της τουρκικής δημοκρατίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, ο υποπρόξενος Φατίχ Ακαρτζά, ο διοικητικός ακόλουθος Μουράτ Σεζγκίν, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Σαμί Τοραμάν, ο διευθυντής του υποκαταστήματος της τράπεζας Ζιραάτ στην Κομοτηνή Τσαγρί Ιζμιρλίογλου, ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, πρόεδροι συλλόγων, πολιτικοί και συνταξιούχοι δάσκαλοι. Στην εορταστική βραδιά δόθηκαν διάφορες τιμητικές πλακέτες. Η μια εξ αυτών δόθηκε από την επικεφαλής του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την ισότητα¨ Σιμπέλ Μουσταφάογλου, προς τον πρόεδρο του B.T.T.Ö.B Σαμί Τοραμάν. Τα χορευτικά συγκροτήματα της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής και της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης κέρδισαν τον θαυμασμό με τους χορούς τους. Έγιναν ομιλίες για την σημασία της μέρας και για μια ακόμη φορά μνημονεύτηκε ο μέγας δάσκαλος Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ με αγάπη και σεβασμό


Η ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΕΙΧΕ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ
Στον φετινό εορτασμό υπήρχαν και γυναίκες μουσαφίρηδες από την Τουρκία. Οι γυναίκες αφού επισκέφτηκαν το μνήμα του Σαδίκ Αχμέτ, ακολούθως πήγαν στο προξενείο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή και την Τουρκική Νεολαία της Κομοτηνής.
Φέτος ήταν εδώ ως τιμώμενα πρόσωπα η σύζυγος του νομάρχη Κωνσταντινούπολης κυρία Γκιουλ Μουτλού, η σύζυγος του νομάρχη Τεκίρνταγ, και η σύζυγος του βουλευτή του ΑΚΠ από την περιοχή Σίιρτ. Επίσης στον εορτασμό ήρθαν από την Τουρκία στην Δυτική μας Θράκη, γυναίκες από γνωστές επιχειρηματικές οικογένειες της Τουρκίας, όπως η κυρία Ιπεκέρ από την οικογένεια Ζεϊνέλ Αμπιντίν Ερντεμίν του ομίλου Γκένπα, γυναίκες από την οικογένεια Τουρκές, από την οικογένεια Ορούτς που κατάγεται από την Ούρφα και άλλες των οποίων τα ονόματα αγνοούμε. Η σύζυγος του αξέχαστου ηγέτη των Τούρκων της Δυτικής Θράκης Σαδίκ Αχμέτ, φέρνοντας με μεγάλες θυσίες, τόσο γνωστές οικογένειες στην Δυτική Θράκη, έδειξε ότι δεν είμαστε μόνοι, πράξη που κέρδισε τον θαυμασμό. Η Ισίκ Αχμέτ μαζί με τον γιό της Λεβέντ Σαδίκ και την κόρη της Φουντά Σαδίκ Αχμέτ, έδειξαν για μια ακόμη φορά πως η καρδιά τους χτυπάει στην Δυτική Θράκη.
Ως εφημερίδα Μπιρλίκ και ως Τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης γιορτάζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό την 82η επέτειο της ίδρυσης από τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ στις 24 Νοεμβρίου του 1924 της Εθνικής Σχολής Δασκάλων, καθώς και την 30 επέτειο από την ανακήρυξη αυτής της μέρας ως ημέρας δασκάλου.
Οι δάσκαλοι μας που εκπληρώνουν το ιερό καθήκον της διαμόρφωσης της εθνικής ταυτότητας και συνείδησης και της μετάδοσης της στις επόμενες γενιές, σήμερα όπως και στο παρελθόν, κατέχουν θέση κλειδί για την πρόοδο της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Το ότι για αιώνες στην Δυτική Θράκη όπου ζούμε, αναπτύχθηκε και συνεχίστηκε η Τουρκική ταυτότητα και συνείδηση, αποτελεί επιτυχία των δασκάλων μας. Οι δάσκαλοι μας που με μεγάλες θυσίες και παρά τις αντιξοότητες εκπληρώνουν τα ιερά τους καθήκοντα, για εμάς είναι ιεροί.


proxeneio-stop
 
http://greeknation.blogspot.com/2010/11/blog-post_3792.html

De facto αναγνώριση των ψευτομουφτήδων της Θράκης από τον θλιβερό Βαρθολομαίο…

Έχω προσωπικά γράψει πολλές φορές – και στον «Αντιφωνητή» και σε άλλα έντυπα και ιστοσελίδες – για το χυδαίο υποκείμενο που στην κρισιμότερη ίσως περίοδο της νεότερης ιστορίας του Ελληνισμού έστειλε ο Θεός (προφανώς προς δοκιμασία ή μάλλον προς τιμωρία μας) στην ηγεσία του ένδοξου πατριαρχικού θρόνου Κωνσταντινουπόλεως, ενός θρόνου που τον τίμησαν μεγάλοι πατέρες, τεράστιες οσιακές μορφές και ακατάβλητοι μάρτυρες της πίστης και του έθνους. Προφανώς οι πιο πολλοί από σας έχετε ήδη πληροφορηθεί για το νέο κατόρθωμα του θλιβερού αυτού ανθυποτζουτζέ των ΗΠΑνθρώπων, της Νέας Τάξης, της Νέας Εποχής, της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και των άλλων οργάνων του διεθνούς Σιωνισμού. Δείτε το τώρα και όπως το παρουσιάζει επιχαίροντας η κομοτηνέζικη τουρκοφυλλάδα «Μπιρλίκ» στις 26-11-2010 (μετάφραση http://tourkikanea.wordpress.com).

Προσέξτε ότι δεν αναφέρει καν το Οικουμενικό Πατριαρχείο, κάνοντας απλώς γενικά λόγο για θρησκευτικούς ηγέτες μειονοτήτων που ζουν στην Τουρκία. Βοήθειά μας:

Στη ¨Διάσκεψη Θρησκευτικού Τουρισμού – Κωνσταντινούπολη 2010¨ που διοργανώθηκε στο μέγαρο διεθνών συνεδρίων και εκθέσεων Λουτφού Κιρντάρ, προσεκλήθησαν οι εκλεγμένοι μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης, Ιμπραήμ Σερήφ και Αχμέτ Μέτε. Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση οι μουφτήδες μας, συνομίλησαν με θρησκευτικούς ηγέτες μειονοτήτων που ζούνε στην Τουρκία, Επίσης είχαν την ευκαιρία να συγχαρούνε τον νεοδιόριστο Υπουργό Θρησκειών της Τουρκικής Δημοκρατίας Μεχμέτ Γκιορμέζ και να του ευχηθούνε να έχει επιτυχίες στα νέα του καθήκοντα.
Οι μουφτήδες μας σε πολλές από τις συνεδρίες αυτού του συμποσίου συνομίλησαν με πολλούς επιστήμονες από Ελλάδα, Γερμανία και Τουρκία που μετείχαν στο συμπόσιο. Στην ομιλία που έκανε στο συμπόσιο ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, είπε ότι η χώρα μας είναι πλούσια από πλευράς θρησκευτικού τουρισμού, και ότι αν οπουδήποτε στην Ελλάδα γινόταν ένα μεβλίτι ή μια προσευχή σε ένα από τα επισκευασμένα τζαμιά, αυτό θα τραβούσε πολλούς μουσουλμάνους από τα Βαλκάνια, από την Τουρκία και από την Ελλάδα σε εκείνη την περιοχή, θα υπήρχε σε εκείνη την περιοχή μια οικονομική κίνηση, και ταυτόχρονα θα ήταν επωφελές για την εικόνα της χώρας μας, καθώς οι άνθρωποι θα γνώριζαν ο ένας τον άλλο μέσα σε περιβάλλον ανοχής. Ανέφερε πως σε αυτό το πλαίσιο έχει απευθυνθεί στους Έλληνες αρμόδιους και αναμένει την άδεια τους. Η πολύ θετική αυτή διάσκεψη, αποφασίστηκε τα επόμενα χρόνια να γίνει στο Ικόνιο, στο Μάρντιν ή στο Χατάϊ.


Ν.Δαπέργολας
 
http://greeknation.blogspot.com/2010/11/blog-post_3601.html

Όταν έχεις κατοχή ή δικτατορία...

...φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους

Η "παλλαϊκή" άμυνα κάποτε, η "παλλαϊκή" αντίσταση μιαν άλλη φορά ή η γενικευμένη πάλη του λαού απέναντι σε κάτι "ενοχλητικό", είτε αυτό ήταν κατοχή, είτε δικτατορία ή αντιλαϊκή πολιτική, ήταν και είναι πολιτικός μύθος.

Κάποιοι λίγοι έπαιρναν το δρόμο προς τα βουνά ή τους δρόμους και η αλήθεια τους, η πίστη και η αξιοπιστία τους....
άνοιγε κλειστές ψυχές κι έφτιαχνε μαζικές ελπίδες. Συσσώρευε δύναμη μεγάλου κινήματος.

Τέσσερις μιας "Φιλικής Εταιρείας", ένας "δηλωσίας" για το ΚΚΕ, με  μια μικρή παρέα, λίγοι φοιτητές ήταν η θρυαλίδα, η αφετηρία μεγάλων δημοκρατικών και εθνικών στιγμών σε αυτό τον τόπο. Μα, πιότερο δυνατό από τους αριθμούς ήταν η πίστη, η αποφασιστικότητα, η καθαρότητα της ματιάς και της ψυχής, που παρέσυρε και θέριεψε όνειρα και προσδοκίες. Κι ήταν αυτά που έγιναν δύναμη, κίνημα, μέτωπο, ενότητα - θεριό που σάρωσε.

Σήμερα; Σήμερα έχουμε κατοχή. Όπως κι αν το πεις κατοχή είναι.

Ποια παρέα, ποιοι άνθρωποι, ποια φιλική εταιρεία, ποιο κίνημα, ποιο μέτωπο; Ο κοινός παρανομαστής μιας νίκης κατά του εχθρού είναι η ενότητα. Και παρ' όλο που σε κάθε κρίσιμη στιγμή της ιστορίας μας αυτή ήταν πάντα λαβωμένη, υπήρχε, άντεχε, πάλευε και νικούσε.

Σήμερα; Την ώρα που η κατοχή θέλει ενότητα, κίνημα και μέτωπο, με δύναμη που να μπορεί να νικήσει τον πολύ εύκολο, ολιγάριθμο και αδύναμο εχθρό, τις καταχρεωμένες τράπεζες, οι προβεβλημένοι φτιάχνουν το "καινούργιο" με παλιά υλικά. Με μοναδικό σκοπό να διατηρηθεί η κατοχή.

Αντί για εθνικό, λαϊκό, απελευθερωτικό, δημοκρατικό μέτωπο, φτιάχνουν "κόμματα"! Ο καθένας χωριστά.

Ακόμα κι όταν κάποιοι ειλικρινείς (Θεοδωράκης - Μαρκεζίνης) καλούν και προσκαλούν, το κάνουν με περισσή αφέλεια, εμφανή άγνοια και με λογικές που αναπαράγουν το κατοχικό πλαίσιο εξουσίας. Είμαι, όμως, μαζί τους. Γιατί η πρόσκληση και ο λόγος εμπεριέχουν την αλήθεια τους, την ειλικρίνεια τους και το πάθος τους . Την αγωνία τους, για αυτά που χάθηκαν, χάνονται ή απειλούνται.

Και όλα όσα σήμερα χάνονται, δεν είναι τα δέντρα που βλέπουμε, μισθοί, συντάξεις, περίθαλψη, δουλειές, εισοδήματα, δημόσια περιουσία, αλλά το δάσος: Η Ελλάδα και ο άνθρωπος. Είμαστε μπροστά σε εθνική, πολιτισμική και ανθρωπιστική καταστροφή.

Την ώρα που η πατρίδα και οι άνθρωποι χρειάζονται ενότητα, φτιάχνονται κόμματα και σε μικρό χρονικό διάστημα, φτιάχτηκαν τόσα κόμματα , όσα σχεδόν και στις μέρες της μεταπολίτευσης.

Ο κ.Κουβέλης έφτιαξε κόμμα, που θα συνεργαστεί με την "κυβέρνηση", αν και το πιο πιθανό είναι να ενσωματωθεί. Ο κ. Αλαβάνος έφτιαξε κίνηση, κόβοντας στα τρία την κοινή πορεία των ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ διασπάστηκε και μένει μετέωρος. Η Μητσοτάκη έφτιαξε κόμμα, για να συνεργαστεί με αυτό που αυτοαποκαλείται κυβέρνηση για να στηρίξει τους τοκογλύφους - "δανειστές". Ο Δημαράς σκέφτεται να φτιάξει κόμμα, ώστε να συνεχίσει την πολιτική της διάσπασης όσων διαμαρτύρονται κατά του ΠΑΣΟΚ. Η Χρυσή Αυγή πάει να αποκτήσει πολιτική ύπαρξη, ανακαλύπτοντας τον εχθρό στα πρόσωπα των θυμάτων της παγκόσμιας υπερχρέωσης.

Οι υπόλοιποι, οι παλιοί, μάχονται ο καθένας για το κόμμα του και κανένας για την απελευθερωτική και δημοκρατική συνεννόηση, συντηρώντας έτσι τη διαίρεση και καλλιεργώντας τον αποπροσανατολισμό, τη σύγχιση και τελικά την αδράνεια. "Λαϊκή" "Συσπείρωση" αυτοαποκαλεί το ΚΚΕ τον εαυτό του, αυτό το υπόλλειμμα της πάλαι ποτέ ηγέτιδας εαμικής δύναμης... Και αρνείται κάθε συνεργασία, με όποιον δεν υπακούει στις αποφάσεις του. Η κυβέρνηση δικαίως έχει αποκληθεί κατοχική και ο Σαμαράς βάφτισε "μνημόνιο" τον εχθρό, γιατί φοβάται να τον αποκαλέσει με το όνομα του.

Ο Αλ.Παπαδόπουλος ετοιμάζει, κατ' εντολή και σχεδιασμό της Trilateral Commision, την "επίσημη" σύμπραξη για τη στήριξη των τοκογλύφων και της προδοτικής συμφωνίας, που ονόμασαν μνημόνιο.

Ξεχωρίζει και εξαιρείται ο Μίκης Θεοδωράκης, με την πρωτοβουλία του για κίνηση πολιτών, αλλά μια μικρή ανάγνωση των συνεντεύξεων του δείχνει μια περιορισμένη πολιτική εμβάθυνση για το τι συμβαίνει και για το τι πρέπει να γίνει.

Είναι γνωστό πως όπου εμφανίζεται το παράρτημα των τοκογλύφων , που ονομάζεται ΔΝΤ, το παλιό εθελόδουλο πολιτικό σύστημα διαλύεται και εμφανίζεται κάτι διαφορετικό στο πολιτικό προσκήνιο. Σε αυτή τη "γνώση" στηρίζονται όλοι αυτοί οι επαγγελματίες της πολιτικής, που σπεύδουν να στήσουν τα προσωπικά τους μαγαζιά.

Η πολιτική του "διαίρει και βασίλευε" σε όλο της το μεγαλείο. Η Διεθνής των τοκογλύφων, με τις διάφορες οργανώσεις της, καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε να μην εμφανιστεί κάποιος έλληνας Κίρτσνερ, όπως στην Αργεντινή και κηρύξει στάση πληρωμών. Τότε, είναι που θα χάσουν τ' αυγά και τα πασχάλια.

Η στάση πληρωμών και ακόμα χειρότερα η πολιτική αμφισβήτηση της υποχρέωσης για πληρωμή θα οδηγήσει σε κατάρρευση την παγκόσμια οικονομία και θα ανοίξει τους πολιτικούς ασκούς του Αιόλου σε πάρα πολλές χώρες, που βρίσκονται στην ίδια μοίρα. Και με τη βοήθεια όλων των κατηγορούμενων για εθνική προδοσία, προσπαθούν να σώσουν το "σύστημα" τους, τον διεθνή μηχανισμό της υπερχρέωσης λαών και κρατών.

Μας πάνε σε ένα "μετά" , που είναι ίδιο με το "πριν".

ΥΓ Το Διεθνές Δίκαιο αναγνωρίζει διαγραφή χρέους στην περίπτωση που αυτό αποδειχθεί απάτη σε ελληνικά δικαστήρια. Δίκες για τους δοσίλογους, που υπέγραψαν, ψήφισαν και υλοποιούν τις προδοτικές συμφωνίες είναι μονόδρομος, για την απελευθέρωση από την υποθήκευση. Όπως μετά την Απελευθέρωση, όπως μετά τη Δικτατορία. Το ενωτικό απελευθερωτικό - δημοκρατικό μέτωπο είναι μονόδρομος για τη ζωή των ανθρώπων και το μέλλον της πατρίδας. Για μια Συνταχτική Εθνοσυνέλευση. Σ΄αυτό το δρόμο πρέπει να προσκαλούνται καθημερινά όλοι και να συμπορευτούν, ακόμα κι εκείνοι που πιστεύουν πως είναι καλός και δίκαιος ο δικός τους μοναχικός δρόμος.

Να ανοίξουμε τα δικά μας παράθυρα στο φως και το χρώμα


.ithacanet.gr 

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_9488.html

ΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ;




Nigel Farage: 
ΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ;


Τους τα λέει έξω από τα δόντια,

δείτε το βίντεο


 
 

Το βαθύ Ελληνικό κράτος.

Τυχόν εξεγέρσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα δεν θα γίνουν για να έρθει ο κομμουνισμός ή

ο Σοσιαλισμός αλλά για να ξαναφτιαχτούν οι χώρες.
Διότι μόνο ισχυρές κρατικές δομές μπορούν να σταθούν φραγμός στις αγορές, στις τράπεζες, στους κερδοσκόπους, στην Γκολντμαν στους οίκους, στα ΜΜΕ και στους νταβατζήδες του δημοσίου βίου.
Μόνο οι ισχυρές κρατικές δομές και η κυριαρχία επί των αγορών μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες ανάκαμψης της παράγωγης, της κατανάλωσης και νέο πλούτο. Μόνο ισχυρές κρατικές δομές μπορούν να στήσουν μεταποιητικό τομέα και να τον υποστηρίξουν με κεφάλαια όπως έκαναν οι Γάλοι και οι Γερμανοί με την αυτοκινητοβιομηχανία τους.
Μόνο οι ισχυρές κρατικές δομές μπορούν να βάλουν φραγμούς στις ανεξέλεγκτες εισαγωγές, στην κίνηση κεφαλαίων, στην απάτη στην μίζα στην ρεμούλα στην κερδοσκοπία στον χρηματηστηριακό Αέρα.
Και δεν είναι τυχαίο ότι μόνο τις ισχυρές κρατικές δομές και τα συγκροτημένα κράτη αποφεύγουν, σέβονται ή πολεμούν οι αγορές.
Στην Ελλάδα μια ισχυρή κρατική δομή θα μπορούσε να βάλει ενόχους στην φυλακή χωρίς φόβο. Θα μπορούσε να δημεύσει περιούσιες που φτιάχτηκαν από τμήματα της Δημόσιας περιουσίας. Θα μπορούσε να πάρει πίσω από τους κλέφτες τα πάρα πολλά ταμεία του κράτους που παραδόθηκαν με πολιτικές αποφάσεις τις νύχτας και τροπολογίες.
Μόνο με ένα ισχυρό κράτος ως όπλο ο Έλληνας νοικοκύρης θα μπορούσε να καθαρίσει το σπίτι του από την διαφθορά, να αναζητήσει την αυτάρκεια να σχεδιάσει και να κάνει ενεργειακή, νομισματική, περιβαντολογική, διατροφική πολιτική. Μόνο με αυτές τις δομές μπορούν να παραχθούν στοχευόμενη εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφάλειας που δεν θα εξυπηρετεί μόνο τους διεθνείς παίκτες.
Η Γερμάνια η Γάλλια και η πρώην υπανάπτυκτη Τουρκία δείχνουν πως μια ισχυρή κρατική δομή μπορεί να σχεδιάσει, να πιέσει να διαπραγματευτεί και να πετύχει στόχους προς όφελος των πολιτών της. Ακόμη και στόχους που φαίνονταν ως τώρα παράνομοι όπως η χρηματοδότηση τομέων της οικονομίας τους ή η κατοχή ξένου εδάφους και η απειλή πολέμου. Η Μερκελ, ο Ερτογάν, ο Σαρκοζί, ο Πουτιν διδάσκουν το πόσο σημαντική είναι μια ισχυρή προσωπικότητα στο τιμόνι της χώρας και πόσο σημαντικό είναι να δουλεύεις μοναχά για την χώρα σου.
Όμως στην Ελλάδα τέτοια προσωπικότητα δεν φαίνεται πουθενά. Σχέδιο ή εγερτήριο μήνυμα δεν υπάρχει. Δεν ξέρουμε που βαδίζουμε και σε αυτό το πλαίσιο εάν υπαρχει σχέδιο είναι σαφώς εναντίων μας. Στην Ελλάδα οι πολιτικοί είναι ανίκανοι ακόμη και να σκεφτούν ή να προβλέψουν λίγες ημέρες μπροστά. Για να ανελιχτούν μπλέχτηκαν σε ένα σύστημα «προστασίας» με τα ΜΜΕ ή προσκολληθήκαν σε ένα τζάκι. Η πολιτική φιλοδοξία περνά από δυο τρεις οικογένειες και οδηγείται στα εκδοτήρια των εφημερίδων για να φτάσει στην βουλή πλήρως ακυρωμένη. Ένα γυμνό κουκί στο σακούλι μιας κομματικής πειθαρχίας σε μια νεκρή κατά τα άλλα βουλή. Υπάρχει σύστημα στο οποίο ο πολιτικός προωθείται και προστατεύεται για να βρεθεί στα ψηλά και να πληρώσει αυτή την «προστασία». Αυτό το σύστημα εξουσίας έφτιαξε ένα βαρύ δυσκίνητο γραφειοκρατικό κράτος που κουράζει και δεν εξελίσσεται. Όλοι αυτοί μαζί αποτελούν το βαθύ Ελληνικό κράτος που συνωμοτεί, σχεδιάζει, στήνει σκάνδαλα, αρπάζει, διαφθείρει, μοιράζεται, πλουτίζει, αποσιωπά και κουκουλώνει τα πάντα. Και είναι αυτό το Βαθύ κράτος που έφερε και στηρίζει το ΔΝΤ και σπρώχνει τον λαό μας στην μηχανή του κιμά και στην Ρουμανοποιηση και στην μετανάστευση γιατί τα χρήματα τέλειωσαν και πλέον πλεονάζουμε στην γη μας. Το βαθύ Ελληνικό κράτος
Τυχών εξεγέρσεις στην Ευρώπη θα γίνουν για να ξαναφτιαχτούν οι χώρες και να προστατεύουν του λαούς από τις αγορές καθώς άλλη δομή δεν υπάρχει για να κάνει αυτή την δουλειά.
Τυχών εξέγερση στην Ελλάδα δεν θα γίνει για να έρθει ο κομουνισμός ή ο Σοσιαλισμός αλλά ένα κράτος των πολιτών και ένα πολιτικό σύστημα προϊών τους. Διότι το κράτος είναι η λύση και η απάντηση στην κρίση.
Ένα κράτος των πολιτών μπορεί να κόψει κώλους και να σπάσει την μυστική επικοινωνία πολιτικής και οικονομικής τάξης με ξένες πρεσβείες οικονομικούς οίκους και εκδοτήρια εφημερίδων. Ένα κράτος των πολιτών μπορεί να ανακόψει τα σχέδια όλων αυτών για ομαλή εναλλαγή και δίκαιη μοιρασιά του μόχθου μας… μεταξύ τους
Κράτος των πολιτών με δικαιώματα και υποχρεώσεις με όλη την δύναμη της ψυχής και θέληση για αλλαγές και συγκρούσεις. Υπερκομματικό υπερ-ιδεολογικο Δημοκρατικό κίνημα με το δημοψήφισμα όπλο για να δικαιώνει δράσεις και κυρίως ποινές στους ένοχους.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/11/blog-post_9305.html#ixzz16XP1OJcj

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters