Ζούμε μια πολυεδρική κατοχή των διεθνών ληστών και ανδρεικέλων τους, ζούμε την οριακή πτώχευση και εξαθλίωση του ελληνικού λαού και τον εφιάλτη της «φυσικής κατοχής» της Ελλάδας από την αλλοδαπή εισβολή και τις αλλοδαπές μαφίες. Ζούμε την υπονόμευση και τη διάλυση της ίδιας της εθνικής μας υπόστασης και ΟΛΕΣ οι «πόρνες» πολυτελείας, αλλά και οι φτηνές αγοραίες (αρσενικοί και θηλυκοί) ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για να ξερνούν καθημερινά τους χείμαρρους της ανοησίας, για να στουπώνουν τα κρανία μας με τα σκουπίδια και τα κόπρανά τους.
ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για να μας πείσουν να πάμε να επιλέξουμε, με την ψήφο μας, τον πολιτικό μας «νταβά».
ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για να προβάλλουν τελετουργικά το εκλογικό πανηγύρι της απάτης και τους ηθοποιούς της απάτης, ιδιαίτερα τις μεταμφιεσμένες «λέρες» των οικονομικών «νταβάδων»: «λέρες» του φυράματός τους….
ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για να ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα, τις αγωνίες, τους προβληματισμούς και τις διαμαρτυρίες του λαού και όταν δεν μπορούν να τα παρασιωπήσουν ΤΟΤΕ τα συκοφαντούν ελεεινονολογώντας, χωρίς τσίπα, εναντίον των λαϊκών κινητοποιήσεων.
Για τους αγώνες των εργαζόμενων, την απελπισίας τους και την πτώχευσή τους δεν βγάζουν άχνα. Παραληρούν μόνο όταν πρόκειται να τους συκοφαντήσουν.
Δεν αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα , αφού οι ίδιοι υπήρξαν κατά περιόδους λακέδες του ανωτέρω συστήματος , συκοφαντώντας , υβρίζοντας και κατακρεουργώντας άλλες επαγγελματικές τάξεις......
Θυμηθείτε πως αντιμετωπίστηκαν οι κινητοποιήσεις των φορτηγατζήδων , των «αγαπημένων»του συστήματος ως τότε…….
Με τη βοήθειά τους και το ρόλο τους σε θέση μαϊντανού – νοικοκυραίου , «ξεσκίστηκαν» οι σάρκες των αγροτών , των ναυτεργατών και των Δημοσίων Υπαλλήλων…..
Πριν οι συνδικαλιστές τους κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν οι απανταχού συνδικάλες , ΚΑΛΑ ,δηλ να τους ξεπουλήσουν , και αυτοί διαπομπεύτηκαν , υβρίστηκαν , εξευτελίστηκαν και…. διαλύθηκαν !
Ποιοι; ….. οι μέχρι χτες στυλοβάτες!
Άλλο παράδειγμα οι εργαζόμενοι του υπουργείου Πολιτισμού. Συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους δεν παρουσιαζόταν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ, δεν ακουγόταν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ τους …… Αργότερα προβόκαραν τις κινητοποιήσεις τους στην Ακρόπολη. Ενώ τα ΜΑΤ κτύπαγαν την Ακρόπολη και την βομβάρδιζαν με χημικά και οι εργαζόμενοι δυσφημούσαν την Ελλάδα στο εξωτερικό!!! ΤΟΣΟ άθλιοι λακέδες είναι!Πάντα το καθεστωτικό μαύρο το εμφανίζουν σαν άσπρο και τους αγώνες των εργαζομένων σαν μαύρο… ΤΟΣΟ αδίστακτοι ταχυδακτυλουργοί είναι!
ΠΑΝΤΑ όταν δεν καταφέρνουν να παρασιωπήσουν τα γεγονότα τα πνίγουν στην λάσπη,που μόνο αυτοί και η … «περίφημη» γενιά τους μπορούν να συνθέτουν.
Ένα εμετικό μείγμα με όλιγη από Γκαίμπελς,ολίγη από σταλινική πληροφόρηση και ολίγη από αυτόκλητους μαϊντανούς (Μίχαλους και λοιπούς «προέδρους» «παραγωγικών» παρασίτων)οι οποίοι συναγωνίζονται σε «εγκυρότητα,σοβαρότητα και …υπευθυνότητα μπροστά στις «κρίσιμες στιγμές» που περνάει(;) ο τόπος :
Όποιοι διαδηλώνουν είναι «απάτριδες».
Όποιοι κινητοποιούνται είναι «ανεπρόκοποι» και τεμπέληδες.
Όποιοι απεργούν είναι «ταραξίες» και τρομοκράτες…
Τα κοινωνικά στρώματα που διαμαρτύρονται και εξεγείρονται είναι συντεχνίες».
Κάθε λαϊκή κινητοποίηση και απεργία
«προκαλεί εμφράγματα στην κοινωνία»,
«πλήττει την οικονομία»,
«πλήττει τις μεταφορές»,
«κάνει κακό στον τουρισμό»,
«καταστρέφει την Παιδεία»
και πολλά άλλα.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΝΤΑΒΑΔΩΝ»… ΤΟΣΟ ελεεινοί και κυνικοί μπράβοι του καθεστώτος είναι! Μοχθηρά μίσθαρνα και γλοιώδη όργανα των «νταβάδων», «ιεροκήρυκες» της φιλοσοφίας της ΦΙΜΩΣΗΣ και του ΓΥΨΟΥ… Και παριστάνουν τους αδέσμευτους.... και τους εισαγγελείς… Οι ξετσίπωτοι....
Ανάρτηση Από την Αντιγόνη στο ΑΝΤΙ-"Αντιπροσώπευση"