Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Απίστευτος διάλογος στο γερμανικό περιοδικό Stern

Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες, με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες», δημοσιεύεται σε πρόσφατο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού, Stern. Ο υπέρτιτλος του άρθρου αναφέρει: «Μετά τις τράπεζες, θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί να σώσουν και την Ελλάδα. Πρώτα έκαναν αλχημείες οι Έλληνες στο ευρώ και τώρα, αντί να......
κάνουν οικονομίες, απεργούν».

Αγαπητοί Ελληνες, από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που εμείς έχουμε συνεισφέρει, όσο κανείς άλλος στο κοινό ταμείο, δηλαδή γύρω στα 200 δις ?, ενώ εσείς έχετε, αντίθετα, εισπράξει κατά κεφαλήν, όσα κανείς άλλος, δηλαδή σχεδόν 100 δις ?. Ουδέποτε λαός βοήθησε μέχρι τώρα με τη θέλησή του, σε τέτοιο βαθμό, και για τόσο μακρύ διάστημα, άλλον λαό. Είσαστε, κυριολεκτικά, οι πιο ακριβοί μας φίλοι.

Το ζήτημα πάντως είναι, ότι τελικά δεν εξαπατάτε μόνο τον εαυτό σας αλλά κι' εμάς. Στην ουσία, ουδέποτε φανήκατε αντάξιοι του ευρώ, μιας και παρά την εισαγωγή του, δεν καταφέρατε μέχρι τώρα να εκπληρώσετε τα κριτήρια σταθερότητας. Στην ΕΕ είσαστε ο λαός που ξοδεύει τα μεγαλύτερα ποσά σε καταναλωτικά αγαθά. Θα θέλαμε, ο πρωθυπουργός σας Γ. Παπανδρέου να προχωρήσει στο πρόγραμμά του, όμως προφανώς αυτό δεν το θέλετε εσείς, αφού συνεχίζετε απτόητοι, ν' απεργείτε. Μη μας λέτε λοιπόν, ότι μόνο οι πολιτικοί ευθύνονται για την καταστροφή.

Εσείς έχετε εφεύρει τη Δημοκρατία κι' ως εκ τούτου θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι ο λαός είναι αυτός που κυβερνά κι' επομένως, έχει και την ευθύνη. Κανείς δεν σας αναγκάζει να φοροδιαφεύγετε, να χρηματίζεστε, ν' αντιδράτε σε κάθε συνετή πολιτική και να εκλέγετε διεφθαρμένους πολιτικούς. Σε τελευταία ανάλυση, οι πολιτικοί είναι λαϊκιστές και κάνουν, ότι τους πει ο λαός. Θα μας πείτε, βεβαίως, ότι κι' εμείς οι Γερμανοί δεν είμαστε πολύ καλύτεροι, όπως θέλουν κάποιοι να πιστεύουν. Κι' έχετε δίκιο.

Οι Έλληνες είναι εκείνοι, που μας είχαν δείξει το δρόμο της Δημοκρατίας και της Φιλοσοφίας, καθώς και τις πρώτες γνώσεις Εθνικής Οικονομίας. Τώρα μας δείχνετε και πάλι το δρόμο. Μόνο που αυτή τη φορά, είναι λάθος δρόμος. Κι' από το σημείο που εσείς έχετε τώρα φτάσει, δεν πάει παραπέρα.

===========================================================

Και η απάντηση που δόθηκε από ένα συμπατριώτη μας:

Αγαπητέ μου Walτer Wuellenweber, ονομάζομαι Γεώργιος Π. Ψωμάς. Είμαι δημόσιος λειτουργός κι' όχι υπάλληλος, όπως κατά κόρον τα ΜΜΕ των «συμπατριωτών» σου (μου) και άλλων «συμπατριωτών» σου (μου) αναφέρουν, ως βρισιά και με περίσσεια χλεύη. Ο μισθός μου είναι 1.000 ?. Το μήνα, όχι την ημέρα, όπως ίσως σ' έχουν παρασύρει, να νομίζεις. Ούτε 1.000 ? λιγότερα από σένα.

Από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που σας έχουμε παραχωρήσει με αδιαφανείς όρους κι' έναντι αυτών των 200 δις ? που λέτε, ότι μας δώσατε, το 40% περίπου των αμυντικών εξοπλισμών μας, το σύνολο σχεδόν των εθνικών τηλεπικοινωνιών μας, την κατασκευή 2 μεγάλων αεροδρομίων καθώς και πολλών χιλιομέτρων εθνικού οδικού δικτύου. Αν ξεχνώ κάτι, ζητώ να με συγχωρέσεις. Σημειώνω, πως είμαστε από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς στα καταναλωτικά προϊόντα που παράγουν τα εργοστάσιά σας.

Η αλήθεια είναι, πως δεν ευθύνονται μόνο η πολιτικοί μας γι' αυτή την καταστροφή. Ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης έχει και μια εταιρία γερμανικών κυρίως συμφερόντων, η οποία τους λάδωνε, για ν' αναλαμβάνει, όπως λέω παραπάνω, δημόσια έργα (βλ. C4Ι). Πιθανολογώ, πως φταίνε και τα γερμανικά ναυπηγεία, τα οποία μας πούλησαν κάτι υποβρύχια, που γέρνουν. Είμαι σίγουρος, ότι εσύ δεν με πιστεύεις ακόμα, αλλά δείξε λίγο υπομονή και περίμενε, διάβασέ με, κι' αν δεν σε πείσω, τότε διώξε με από την Ευρωζώνη, τον τόπο της Αλήθειας και της Ευημερίας, του Δίκαιου και του Σωστού.

Λοιπόν Walτer, μισός αιώνας και πάνω πέρασε από τη λήξη του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου, από τότε που η Γερμανία έπρεπε να ξοφλήσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα.

Οι οφειλές αυτές, που μόνον η Γερμανία αρνείται να ξοφλήσει στην Ελλάδα (η Βουλγαρία και η Ρουμανία, τακτοποίησαν ήδη τις αντίστοιχες υποχρεώσεις τους), συνίστανται:

α) Σε χρέη ύψους 80 εκατομμυρίων γερμανικών μάρκων, από τον Α´ Παγκόσμιο Πόλεμο.

β) Σε χρέη από τη διαφορά του κλήριγκ στο μεσοπόλεμο, ύψους 593.873.000 δολαρίων, που ήταν σε βάρος της Γερμανίας.

γ) Στα αναγκαστικά δάνεια, τα οποία συνήψε το Γ´ Ράιχ από την Ελλάδα, ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, στη διάρκεια της κατοχής.

δ) Στις επανορθώσεις, που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα, για τις κατασχέσεις, αρπαγές και καταστροφές, που της προξένησε το Γ' Ράιχ, την περίοδο της κατοχής, ύψους 7,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όπως επεδίκασαν οι Σύμμαχοι.

ε) Στις ανυπολόγιστες υποχρεώσεις της Γερμανίας για την αφαίρεση της ζωής 1.125.960 Ελλήνων (38.960 εκτελεσμένων, 12.000 νεκρών από αδέσποτες, 70.000 σκοτωμένων σε μάχες, 105.000 νεκρών στα στρατόπεδα της Γερμανίας, 600.000 νεκρών από πείνα και 300.000 απωλειών από υπογεννητικότητα).

στ) Στην ατίμητη ηθική προσβολή, που προξένησε στον ελληνικό λαό και στις ανθρωπιστικές ιδέες που εκφράζει η ελληνική ιδέα. Αυτό το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό, είναι ηθικής τάξης, ύψιστης ηθικής αξίας.

Ξέρω Walτer, σε πειράζουν αυτά που γράφω, αλλά και μένα με πείραξαν, αυτά που έγραψες! Αλλά περισσότερο με πειράζουν, αυτά που σκέφτεσαι και θέλεις να κάνεις για μένα και τους «συμπατριώτες» σου, τους Έλληνες !

Walτer, φίλτατε Walτer, στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται 130 γερμανικές επιχειρήσεις, στις οποίες, περιλαμβάνονται σχεδόν όλοι οι γερμανικοί κολοσσοί, οι οποίες πραγματοποιούν ετήσιο τζίρο της τάξης των 6,5 δισ. ευρώ.

Ξέρεις Walτer, σύντομα δε θα μπορώ ν' αγοράζω Γερμανικά προϊόντα, γιατί δεν θάχω λεφτά. Εγώ Walτer μεγάλωσα στα λίγα, θα τ' αντέξω . και μην ανησυχείς για τους νέους στην Ελλάδα, . είμαστε ακόμα πολλοί παλιοί, για να τους βοηθήσουμε, να εξοικειωθούν στη νέα κατάσταση . αλλά εσείς βρε Walτer, . τους ανέργους σας, που θα δημιουργηθούν από την κατάσταση αυτή στην Ελλάδα, πως θα τους αντιμετωπίσετε μ

Πες μου σε παρακαλώ . έχω απορία: εμείς οι Έλληνες πρέπει να φύγουμε από την Ευρώπη, την Ευρωζώνη (κι' απ' όπου αλλού θέλετε, εσείς, οι Γερμανοί, οι Σουηδοί, οι Ολλανδοί και λοιποί «συμπατριώτες). Πρέπει να φύγουμε, για να σωθούμε από μια Ένωση, κατ' επίφαση. Από μια ομάδα κερδοσκόπων. Από μια ομάδα, στην οποία είμαστε συμπαίκτες, όσο καταναλώναμε τα προϊόντα των συμπαικτών !

Εγώ φίλτατε Walτer, πιστεύω, ότι οι Έλληνες θα πρέπει να σταματήσουν ν' αγοράζουν Mercedes, BMW, Opel, Ford, Scoda, κλπ. συμμαχικά προϊόντα, γιατί, . δεν μπορούν και δεν πρέπει ! ... Δεν το αξίζουν. Θα πρέπει να σταματήσουν ν' αγοράζουν προϊόντα από το Lidl, το Praktiker και το IKEA. Γιατί δε θα μπορούν πια να τ' αγοράσουν αυτά τα προϊόντα, βρε αδερφέ, τι να κάνουμε !

Φίλτατε Walτer, θα πρέπει να κανονίσουμε και κάποιες άλλες «λεπτομέρειες» . αν μου επιτρέπεις βέβαια, γιατί εσύ είσαι ο «πιστωτής» της ζωής μου. Ξέρεις βρε φίλε Walτer, θέλω να μου επιστρέψεις τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μου, που έκλεψες εσύ (όχι ΕΣΥ βεβαίως, αλλά κάποιοι ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ), θέλω τα ΑΘΑΝΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ, που βρίσκονται στα Μουσεία του Βερολίνου, του Μονάχου, του Λονδίνου, του Παρισιού, της Ρώμης! Τα θέλω τώρα, που μπορεί να πεθάνω, . αλλά θέλω να πεθάνω, κοντά στους πατέρες μου !


http://e-parembasis.blogspot.com/

 http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/stern_12.html

Νέες προκλητικές σπατάλες κυβερνητικών στελεχών

«Οι πολίτες στην ανεργία και τη φτώχεια και οι Υπουργοί αραχτοί στους καινούριους καναπέδες τους!»

Δριμεία επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος, με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις για νέες προκλητικές σπατάλες κυβερνητικών στελεχών.

Ο κ. Νικολόπουλος κατηγορεί την Κυβέρνηση και προσωπικά τον Πρωθυπουργό ότι επιτρέπει στους παράγοντες της Κυβέρνησής του να συμπεριφέρονται σαδιστικά και προκλητικά στο λαό, τον οποίο εξανάγκασαν σε ανέχεια την.....
ίδια ώρα που οι ίδιοι σπαταλούν δημόσιο χρήμα για…πολυτέλειες ακόμα και στον πολιτικό τους βίο…

Μετά την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άννα Νταλάρα που…χρέωσε στους πολίτες αρκετές χιλιάδες ευρώ για να αλλάξει το μαρμάρινο δάπεδο του Υπουργείου, τοποθετώντας δάπεδο laminate, πήρε σειρά η υφυπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας Ελπίδα Τσουρή, η οποία μετακόμισε με τους συνεργάτες της στο παλαιό κτήριο του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, επί της Γρηγορίου Λαμπράκη, στο Πασαλιμάνι, καθώς ο υπουργός Γιάννης Διαμαντίδης επέλεξε το ολοκαίνουριο κτήριο της Ακτής Βασιλειάδη. Η μετακίνηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα η υφυπουργός να ζητήσει και να της εγκριθεί δαπάνη για τον εξοπλισμό του γραφείου της. Έτσι, εγκρίθηκαν και δαπανήθηκαν 23.000 ευρώ για έπιπλα και 17.600 ευρώ για μηχανογραφικό εξοπλισμό!!

«Δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν απύθμενο θράσος! Αυτές οι δαπάνες γίνονται σε μια περίοδο που η χώρα μας αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, σε μια περίοδο που η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ζητά πλέον καθημερινά από τους πολίτες να σφίξουν και άλλο το ζωνάρι. Οι πολίτες σφίγγουν το ζωνάρι και η κυβέρνηση δαπανά χρήματα για γραφεία, καναπέδες, δάπεδα, τεράστιους λογαριασμούς κινητών και δεν ξέρουμε και τι άλλο θα δούμε για το... νοικοκύρεμα του Κράτους, αλά ΠΑΣΟΚ! Αυτό πλέον, έχει ξεπεράσει τα όρια της πρόκλησης. Αυτό είναι σαδισμός!», δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος.

Ζητούνται απαντήσεις και αποδείξεις…

Ο κ. Νικολόπουλος, κατέθεσε Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τους Υπουργούς Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας και Οικονομικών, οι οποίοι ερωτώνται:

Για ποιους λόγους η υφυπουργός κ. Ελπίδα Τσουρή δεν στεγάστηκε στο ολοκαίνουριο κτήριο του Υπουργείου στην Ακτή Βασιλειάδη;
Είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιες σπατάλες αυτή την περίοδο; Ποια η άποψη σας κ. Υπουργέ;
Τι απάντηση δίνετε κ. υπουργέ στους Έλληνες πολίτες που η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τους έκοψε μισθούς και συντάξεις και βλέπουν να σπαταλούνται χρήματα για καναπέδες και γραφεία;
Με ποια διαδικασία έγινε η επιλογή προμηθευτών για τον εξοπλισμό του γραφείου της υφυπουργού κ. Ελπιδας Τσουρή;
Να κατατεθεί αναλυτική λίστα με τον εξοπλισμό που προμηθεύτηκε το γραφείο της υφυπουργού κ. Ελπίδας Τσουρή;
Να κατατεθούν τα σχετικά τιμολόγια που να προκύπτει αναλυτικό κοστολόγιο για κάθε είδος.
Πόσα άτομα απασχολούνται στο γραφείο της υφυπουργού κ. Ελπίδας Τσουρή;
Έχουν εγκριθεί δαπάνες από το Υπουργείο για υπερωριακή απασχόληση; Εάν ναι, σε τι ύψος ανέρχονται οι δαπάνες αυτές; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα.
Να κατατεθεί αναλυτική λίστα με τα ονόματα και τις αποδοχές που έχουν λάβει για υπερωριακή απασχόληση.
Ποια η άποψη του Υπουργού Οικονομικών για αυτές τις απαράδεκτες δαπάνες;

nikosnikolopoulos.gr

Ο Βασιλάκος εμπλέκει Νίκο Παπανδρέου με τη πώληση των ναυπηγείων.

Υπαινιγμούς για εμπλοκή του αδελφού του πρωθυπουργού, Νίκου Παπανδρέου, στην πρόσφατη συμφωνία πώλησης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και τη διευθέτηση των συμβάσεων προμήθειας γερμανικών υποβρυχίων από το πολεμικό ναυτικό άφησε ο τέως γενικός διευθυντής αμυντικών επενδύσεων του ......
υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βασιλάκος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κύριος Βασιλάκος χαρακτήρισε επιβλαβή τη συμφωνία πώλησης των Ναυπηγείων από το Γερμανικό Όμιλο Thyssen στον αραβικών συμφερόντων όμιλο Abu Dhabi Mar. Ανέφερε ωστόσο ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αντιμετώπισε μια δεδομένη κατάσταση αφού όπως είπε με την εμπλοκή του αδελφού του πρωθυπουργού είχε βρεθεί εκ των προτέρων ο αγοραστής των ναυπηγείων. Τα ναυπηγεία συμπλήρωσε ο κύριος Βασιλάκος θα έπρεπε να ιδιωτικοποιηθούν χωρίς να υπάρχουν νέες συμβάσεις και με έναν αντικειμενικό διαγωνισμό.

Για τις συμβάσεις των υποβρυχίων, ο τέως γενικός διευθυντής επενδύσεων υποστήριξε ότι η χρυσή ευκαιρία χάθηκε το καλοκαίρι του 2008, όταν οι Γερμανοί δέχθηκαν να ναυπηγήσουν δύο καινούρια υποβρύχια τύπου 209, σε αντικατάσταση του προγράμματος εκσυγχρονισμού τους χωρίς να επιβαρυνθεί το ελληνικό δημόσιο ούτε ένα ευρώ. «Με τη συμφωνία της κυβέρνησης δεχθήκαμε τη ναυπήγηση δύο υποβρυχίων τελευταίου τύπου (214), πληρώνοντας όμως τουλάχιστον 1,3 δισ. ευρώ επιπλέον», κατέληξε ο κ. Βασιλάκος.Δεν εξήγησε όμως πως και γιατί χάθηκε η ευακιρία.

Αναφερόμενος στον τρόπο υλοποίησης των εξοπλιστικών προγραμμάτων της χώρας υπογράμμισε ότι οι παλαιότερες διεφθαρμένες πρακτικές συνεχίζονται και σήμερα. Όπως είπε, τα τελευταία 15 χρόνια οι περισσότερες αγορές οπλικών συστημάτων ήταν υπερκοστολογημενες, με απευθείας αναθέσεις, ενώ μέχρι το 2006 δεν επιβαλλόταν ποινική ρήτρα σε περίπτωση που τα οπλικά συστήματα ήταν ατελή.
Σε ό,τι αφορά τη δικαστική έρευνα για τους εξοπλισμούς που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο κ. Βασιλάκος ανέφερε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε εισαγγελική έρευνα να τεκμηριώσει ποινικές ευθύνες, διότι όλοι οι εμπλεκόμενοι δεν καταθέτουν όλα όσα γνωρίζουν.
«Αν το πολιτικό σύστημα δεν είναι διατεθειμένο να αποδώσει τις ευθύνες που το ίδιο έχει, τι να κάνει ο οποιαδήποτε εισαγγελέας;» αναρωτήθηκε.
Ο τέως γενικός διευθυντής επενδύσεων πρότεινε να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για να διερευνήσει μια προς μια τις συμβάσεις από το 1996, καθώς -όπως είπε- το υπέρογκο κόστος τους συνέβαλε να οδηγηθεί η χώρα στη σημερινή δυσμενή οικονομική κατάσταση.

ONALERT

Η προφητική συνέντευξη ενός πρώην σοβιετικού πράκτορα

Του Νικόλαου Νικολιά

OXΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ -ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ -ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΑ 100.000.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ 1974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ο Yuri Alexandrovich Bezmenov, γιός υψηλόβαθμου σοβιετικού αξιωματικού γεννήθηκε το ......
1939 στην Μόσχα.
Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην Novosti Press και ως πράκτορας στην KGB (Κα Γκε Μπε) αλλά και στο Κεντρικό Κομμουνιστικό Συμβούλιο τα χρόνια της Σοβιετικής Ενώσεως. Ειδικότητα του ήταν η προπαγάνδα.
Λόγω διαφωνίας του με το σοβιετικό καθεστώς, τον Φεβρουάριο του 1970 διέφυγε στη Δύση και μάλιστα από την Αθήνα όπου είχε έρθει ως τουρίστας. Μετά την παραχώρηση ασύλου από την πρεσβεία των ΗΠΑ, εγκαταστάθηκε μόνιμα στη χώρα αυτή,

Σε συνέντευξη που έδωσε το 1985 όπως θα δείτε στο βίντεο, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαφωτιστική ανάλυση των τεχνικών προπαγάνδας που εφάρμοζαν οι σοβιετικοί από την εποχή που υπηρετούσε. Τεχνικές που μέσα από την συνέντευξη, προκύπτει ως οφθαλμοφανές ότι έχουν εφαρμοστεί κατά γράμμα και για την πολύχρονη προετοιμασία της δικής μας κρίσης.

Σκοπός των σοβιετικών κατά τον πράκτορα, ήταν η οικονομική αποσταθεροποίηση της χώρας (ΗΠΑ) και όπως βγαίνει από συνειρμούς με την σημερινή κατάσταση, προφανώς μέσα από τα ίδια σκοτεινά και υπερεθνικά κέντρα αθέατης εξουσίας που την εφήρμοσαν και στην περίπτωση της Ελλάδος αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης.

Μερικά χαρακτηριστικά σημεία της συνέντευξης, αναφορικά με την τεχνική αυτή του ψυχολογικού πολέμου μέσω χειρισμού των συνειδήσεων, που οι σοβιετικοί έχουν ονομάσει προπαγάνδα :

· Η κύρια δραστηριότητα των μυστικών υπηρεσιών καλύπτει μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία την οποία ονομάζουν ιδεολογική υπονόμευση.
· Βασικός στόχος της είναι ο 'εχθρικός' πληθυσμός να αλλάξει την αντίληψη που έχει για την πραγματικότητα σε τέτοιο βαθμό ώστε κανείς να μην μπορεί να βγάλει λογικά συμπεράσματα για να προστατεύσει τον εαυτό του, τους δικούς του και την χώρα του
· Πρόκειται για μια πολύ αργή διαδικασία πλύσης εγκεφάλου την οποία χωρίζουν σε 4 στάδια :

Το 1ο από αυτά λέγεται 'υπονόμευση του ηθικού' και διαρκεί 15 με 20 χρόνια ! Αυτό θεωρήθηκε το ελάχιστο απαιτούμενο διάστημα για να εκπαιδευθεί μια τουλάχιστον γενιά μαθητών ώστε να στραφεί εναντίον της επικρατούσας τοπικής νοοτροπίας και ιδεολογίας.
Μετά την εν λόγω υπονόμευση, το άτομο δεν επηρεάζεται πλέον από την επαφή με γεγονότα που αφορούν πραγματικές
καταστάσεις. Καθίσταται ανίκανο να διακρίνει την πραγματική πληροφορία, έστω και μετά από καταιγισμό αυθεντικών
αποδείξεων και ντοκουμέντων, σε φωτογραφίες ή βίντεο.
Το 2ο στάδιο λέγεται 'Αποσταθεροποίηση' και διαρκεί 2 με 5 χρόνια. Εδώ ο στόχος είναι η Οικονομία, οι Διεθνείς Σχέσεις και τα Αμυντικά Συστήματα. Στο στάδιο αυτό, η αποσταθεροποίηση επέρχεται μέσα από την επιρροή και την επίδραση των
Μαρξιστικών - Λενινιστικών θεωριών της τότε ΕΣΣΔ (εν προκειμένω αναφέρεται στις ΗΠΑ ως στόχο !)
Το 3ο στάδιο είναι η Κρίση η οποία επέρχεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. (αναφέρεται στις ΗΠΑ του 1985 όπου η κρίση επήλθε μέσα σε 6 μόλις εβδομάδες) !
Το 4ο στάδιο λέγεται 'Εξομάλυνση' με απροσδιόριστη διάρκεια, όπου επιβάλλονται δυσβάστακτα και καταδυναστευτικά μέτρα με σκοπό την δήθεν επαναφορά στο κανονικό επίπεδο ποιότητας ζωής, αλλά με πραγματικό στόχο την απόλυτη οικονομική υποδούλωση.

Έχει σημασία να παρατηρήσουμε ότι η συνέντευξη αυτή, αν και δίδεται πριν από 25 ολόκληρα χρόνια, μοιάζει να αναφέρεται σε καταστάσεις πολύ πρόσφατες για μας τους Έλληνες και οπωσδήποτε πανομοιότυπες με την σημερινή κατάσταση στη χώρα μας.

Επίσης ενδιαφέρον έχει στο τέλος της συνέντευξης, όπου ο πρώην πράκτορας επισημαίνει πως όλοι αυτοί οι φορείς των αριστερών ιδεολογιών στις ΗΠΑ, των ανθρωπιστικών ιδεών του πανεπιστημιακού κατεστημένου και οι 'προστάτες' των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σε μια τέτοια διαδικασία, καθίστανται ακούσια όργανα της υπονόμευσης που αναφέρεται στο 1ο στάδιο, (έπαιξαν άθελα τους δηλαδή το παιχνίδι των σοβιετικών), με μοναδικό σκοπό από πλευράς του 'επιτιθεμένου' την αποσταθεροποίηση του κράτους των ΗΠΑ.

Αν και ο επηρεασμός ενός αποσκιρτήσαντος κατασκόπου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος -με ότι αυτό συνεπάγεται-, μοναδική για μας σημασία έχει η επαλήθευση των λεγομένων του σε κάθε σημείο, σε σχέση με τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας σήμερα.
Εκτός των ποικίλων άλλων παραλληλισμών με την δική μας Κρίση, οι ομοιότητες με την ασύμμετρη 'ανθρωπιστική' υστερία υπέρ των λαθρομεταναστών είναι κάτι παραπάνω από προφανείς.

 

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/blog-post_2102.html

2ο μέρος της συνέντευξης του Κ.Βελλόπουλου στο anti-ntp

Μιλάει για τις διαφωνίες του με το ΛΑΟΣ, το τραπεζικό σύστημα,
τα πετρέλαια, τις μασωνικές στοές και την κατάσταση στην χώρα μας.
Δύσκολο να.....
είσαι ειλικρινής στις μέρες μας και μπράβο του (χωρίς καμία διάθεση κομματισμού)



Ασύρματη παιδική απειλή!

Της ΝΑΝΤΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

«Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπεται από τις κεραίες βάσης ενδέχεται να προκαλέσει ζημιά στα κύτταρα του σώματος» αναφέρεται στην έρευνα.
Κινητά τηλέφωνα και ασύρματη τεχνολογία δείχνουν να συνδέονται ευθέως με την «έκρηξη» κρουσμάτων παιδικού αυτισμού. Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπεται από κινητά, κεραίες βάσης, ασύρματους υπολογιστές, τηλέφωνα, ακόμη και......
από συσκευές παρακολούθησης βρεφών ή ασύρματα παιδικά παιχνίδια, ενδέχεται να προκαλέσει ζημιά στα κύτταρα του σώματος, καθιστώντας τα ανίκανα να αποβάλλουν βαρέα μέταλλα που ενοχοποιούνται για την πρόκληση αυτισμού.



*«Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία προκαλεί κλείσιμο της μεμβράνης των κυττάρων, με συνέπεια την παγίδευση των μετάλλων μέσα στα κύτταρα. Τα παγιδευμένα μέταλλα αναστέλλουν την κυτταρική επικοινωνία οδηγώντας σε συμπτώματα αυτισμού», εξηγεί στην «Κ.Ε.» ο αμερικανός επιδημιολόγος δρ Τζορτζ Κάρλο, που θεωρείται διεθνώς ο «γκουρού» στις επιπτώσεις των ραδιοκυμάτων στην υγεία του ανθρώπου.

Μαζί με την κλινική διατροφολόγο Ταμάρα Μαρίεα εκπόνησαν έρευνα και κατέληξαν σε συγκλονιστικά αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα στο αυστραλέζικο ιατρικό περιοδικό «Journal of the Australasian College of Nutritional and Environmental Medicine». Η έρευνα προκάλεσε σοκ στην ιατρική κοινότητα, προειδοποιώντας για μείζονες κινδύνους από τη λεγόμενη «ηλεκτρομαγνητική ρύπανση».

*Οι δύο ερευνητές διεξήγαγαν πειράματα σε 23 αυτιστικά παιδιά, μεταξύ 2005 και 2006, ελαχιστοποιώντας την έκθεσή τους σε ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες. Διαπίστωσαν σημαντική βελτίωση στην ικανότητα και τη συμπεριφορά τους, με αποτέλεσμα όλα τα παιδιά ν' αρχίσουν να επικοινωνούν με τους γονείς τους και ν' ανακτούν ορισμένες κινητικές λειτουργίες.

Κάθε παιδί υποβλήθηκε σε αποτοξίκωση, δηλαδή απομάκρυνση των βαρέων μετάλλων, με χορήγηση θρεπτικών συμπληρωμάτων και χρήση ειδικού εξοπλισμού, προκειμένου να μειωθούν μέταλλα όπως το αλουμίνιο και ο υδράργυρος από τα σώματά τους.

*Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι αποβάλλονταν σημαντικά μεγαλύτερες ποσότητες μετάλλων από τα μαλλιά, τα ούρα και τα περιττώματα όταν τα παιδιά ήταν προστατευμένα από έκθεση σε ασύρματες συσκευές.

Γενετική προδιάθεση και τοξικότητα

«Αυτά τα ευρήματα μας δίνουν πολύ σημαντικές ιδέες για να λύσουμε μερικά από τα αινίγματα που συναντούμε στη βιβλιογραφία για τον αυτισμό και αφορούν την αποτελεσματικότητα της αποτοξίκωσης. Τα σχέδια αντιμετώπισης που εφαρμόσαμε λειτουργούν», τόνισε η Ταμάρα Μαρίεα, μιλώντας στο Ινστιτούτο Επιστημών και Δημόσιας Πολιτικής της Ουάσιγκτον.


Ο δόκτωρ Τζορτζ Κάρλο
*Αν και δεν υπάρχει ομοφωνία για τις αιτίες του αυτισμού, οι ερευνητές συγκαταλέγουν ανάμεσα σε άλλες τη γενετική προδιάθεση και την τοξικότητα των βαρέων μετάλλων. Ιδιαίτερα δε τα παράγωγα υδραργύρου που βρίσκονται μέσα στα εμβόλια, τα οδοντικά αμαλγάματα και τα μολυσμένα θαλασσινά.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο υδράργυρος στα εμβόλια επιβάρυνε την κατάσταση των παιδιών, με αποτέλεσμα να έχουν δυσκολία στην εκκαθάριση των βαρέων μετάλλων. Μια μελέτη που έγινε στην Καλιφόρνια έδειξε ότι ο αυτισμός αυξάνεται εξίσου σε παιδιά που έχουν κάνει εμβόλια και σε όσα δεν έχουν κάνει. Αυτό ενισχύει την υπόθεση ότι η έκθεση στην πανταχού παρούσα ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι αυτή που οδηγεί στα συμπτώματα», υποστηρίζει ο Τζ. Κάρλο.

*«Υπήρχαν, πράγματι, παράγωγα υδραργύρου στα παιδικά εμβόλια μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του '90, όμως ποτέ δεν αποδείχτηκε η σχέση μεταξύ αυτισμού και υδραργύρου», τονίζει ο Ν. Βουδούρης, ειδικός γραμματέας της Παιδιατρικής Εταιρείας. «Εξάλλου, σήμερα η βιοτεχνολογία τα έχει αντικαταστήσει με νέες μεθόδους απόλυτα ασφαλείς» καταλήγει.

*Ενα στα 100 παιδιά είναι σήμερα αυτιστικό, εκτιμούν αμερικανοί κλινικοί γιατροί, ενώ πριν από είκοσι χρόνια μόνο 1 στα 10.000 παιδιά διαγιγνωσκόταν με κάποια μορφή αυτισμού. Η κατακόρυφη άνοδος συνέπεσε με το τεράστιο «κύμα» χρήσης κινητών τηλεφώνων και ασύρματων συσκευών από το τέλος της δεκαετίας του 1990. Σήμερα οι χρήστες ασύρματης τεχνολογίας αγγίζουν τα 4 δισεκατομμύρια άτομα.

«Αν και μέρος της αύξησης του αυτισμού πρέπει να στηριχθεί σε επαρκέστερη διάγνωση από την ιατρική κοινότητα», δηλώνει ο δρ Τζ. Κάρλο, «μια έκρηξη αυτών των διαστάσεων πρέπει να στηρίζεται σε κάποια περιβαλλοντική αιτία. Τα στοιχεία μάς προσφέρουν μια εξήγηση για τη σχέση μεταξύ αυτισμού και ασύρματης τεχνολογίας».

*Αύξηση στα περιστατικά αυτισμού σημειώνεται και στην Ελλάδα κατά την τελευταία εικοσαετία, χωρίς όμως να μπορούμε να αναφερθούμε σε συγκεκριμένους αριθμούς και ποσοστά.

Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ποτέ καταγραφή των κρουσμάτων και στατιστική έρευνα. «Δεν ξέρουμε αν η αύξηση είναι πραγματική ή οφείλεται στην καλύτερη διάγνωση που κάνουμε. Παλαιότερα δεν μπορούσαμε να διαγνώσουμε τα ελαφρά περιστατικά, ενώ σήμερα έχουμε κατανοήσει όλο το φάσμα του αυτισμού», σημειώνει η Αλεξάνδρα Ρούσου, διευθύντρια του παιδοψυχιατρικού νοσοκομείου Πεντέλης από το 1976 μέχρι το 2005.

«Κόκκινο πανί» για τις εταιρείες


«Η κατακόρυφη άνοδος κρουσμάτων παιδικού αυτισμού συνέπεσε με τη χρήση κινητών τηλεφώνων ήδη από το τέλος της δεκαετίας του 1990», επισημαίνουν οι επιστήμονες.
Ο δρ Τζ. Κάρλο έγινε ευρύτερα γνωστός όταν ηγήθηκε της πρώτης έρευνας για λογαριασμό της βιομηχανίας κινητής τηλεφωνίας. Ξεκίνησε το '93 και ύστερα από έξι χρόνια τα αποτελέσματα συνέδεσαν την ακτινοβολία με σοβαρές παθήσεις, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου. Εκτοτε αποτελεί «κόκκινο πανί» για τις εταιρείες.

*Σήμερα προειδοποιεί: «Μην χρησιμοποιείτε ασύρματη τεχνολογία στο σπίτι». Εφιστά ιδιαίτερα την προσοχή στην ασύρματη τεχνολογία που αφορά παιδιά, όπως οι συσκευές παρακολούθησης βρεφών και τα παιχνίδια.

«Οι ενσύρματες συσκευές είναι μακράν πιο ασφαλείς από τις ασύρματες. Τα ραδιοκύματα «κλείνουν» τις μεμβράνες των κυττάρων και διαταράσσουν την ενδοκυτταρική επικοινωνία. Κύτταρα που δεν επικοινωνούν μεταξύ τους δεν λειτουργούν ως ιστοί».

*Υπάρχουν πολλά ανεξάρτητα ερευνητικά δεδομένα που συνηγορούν προς την κατεύθυνση αυτή. Ενα απ' αυτά είναι η ανακάλυψη της επιστημονικής ομάδας του Λ. Μαργαρίτη, διευθυντή του τομέα Βιολογίας Κυττάρου και Βιοφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ότι: «Η ακτινοβολία των κινητών μπορεί σε επίπεδο κυττάρων να αυξήσει τον φυσιολογικό κυτταρικό θάνατο που υπάρχει σε κάθε αναπτυσσόμενο σύστημα. Στα δικά μας πειράματα ήταν η ωογέννηση στα έντομα, στον άνθρωπο είναι η δημιουργία των διαφόρων ιστών που επηρεάζεται αρνητικά από τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες», καταλήγει ο καθηγητής.

http://koimame.blogspot.com/

ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ... ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από την ημέρα που έφυγε, κτυπημένος από την επάρατη νόσο, ο Τάσσος Παπαδόπουλος. 

Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από την ημέρα που τον ανέτρεψαν, «ο πρόεδρος λύσης», οι ιππότες της υπέρβασης των είκοσι δακτύλων και τα πολιτικά καταγώγια της Ευρώπης και της Αμερικής. Τον ανέτρεψαν δημοκρατικά. Με την ψήφο του λαού. Γιατί δεν τον χώνευαν, επειδή διέσωσε την Κυπριακή Δημοκρατία. Τα καλούπια είχαν στηθεί. Το μπετόν ήταν έτοιμο. Η Κύπρος έπρεπε να δεθεί χειροπόδαρα και να οδηγηθεί πανηγυρικά προς τη λύση που ετοίμασε ο Χάνεϊ και υπέγραψε ο Ανάν. Κι αυτός ξεπετάχτηκε απρόσμενα μπροστά τους. Ξεπετάχτηκε από τα βάθη της ελληνικής ιστορίας και κάλεσε το λαό «να υπερασπιστεί το δίκαιο, την αξιοπρέπεια και την ιστορία του». Και ο λαός ακολούθησε. Τα σχέδια έμειναν μεσοστρατίς. Οι συνωμότες δεν μπορούσαν να το χωνέψουν. Ακούς εκεί. Ένας από τους επιβιώσαντες «τρομοκράτες» της ΕΟΚΑ, ένας στενός συνεργάτης του Μακάριου, να τους ανατρέψει τα σχέδια. Να διασώσει την Κυπριακή Δημοκρατία. Κι αυτοί να αναγκάζονται να υποδεχθούν την Κυπριακή Δημοκρατία ως το ισότιμο μέλος της Ε.Ε. Εκεί που περίμεναν να υποδεχθούν τα δύο «συνιστώντα states».


Ο παρείσακτος έπρεπε να φύγει από τη μέση. Πρώτα τον απομόνωσαν. Αλλά αυτός δεν παρέμενε στην απομόνωση. Όρθωνε μπροστά τους το ελληνικό του παράστημα και έφερνε από τα βάθη των αιώνων τούς μυθικούς Έλληνες να του συμπαραστέκονται. ʽΥστερα τον αποκάλεσαν απορριπτικό. Ότι δεν θέλει λύση, αλλά διχοτόμηση. Κάποιοι έκαμαν ακόμα και υπέρβαση της ιδεολογίας τους, φτάνει να ανέτρεπαν τον Τάσσο Παπαδόπουλο. Ο Τάσσος ανατράπηκε. Οι γνωστοί εραστές της λύσης άρχισαν να πανηγυρίζουν. Η λύση έρχεται. Ο «πρόεδρος της λύσης» θα φέρει λύση και επανένωση. Ο ύπατος χαμογελούσε υποχθόνια και ανέλαβε τα ηνία. Σε λίγους μήνες ο Τάσσος έφυγε για πάντα από τη ζωή. Πήρε το δρόμο της αθανασίας. Μπήκε στο πάνθεον αυτών, που είχαν στην καρδιά τους την Κύπρο, την Ιστορία της, τη δικαίωσή της, την αξιοπρέπεια του Ελληνισμού. Από τότε τον αναπολούμε κάθε μέρα. Αναπολούμε τη σιγουριά και την ασφάλεια που νιώθαμε, όταν διαπραγματευόταν το μέλλον της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ελληνισμού της Κύπρου. Αναπολούμε τη βαθιά γνώση του για κάθε λεπτομέρεια του Κυπριακού. Αναπολούμε την κριτική του προσέγγιση σε κάθε πρόταση για τη λύση. Την ανέλυε με μοναδική μεθοδικότητα. Και αναδείκνυε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Δεν ήταν εύκολο κάποιος να τον παρασύρει ή να τον ξεγελάσει. Ξέραμε ότι το καθετί περνούσε από το κόσκινο της κριτικής του ανάλυσης και είμαστε βέβαιοι ότι κανένας δεν μπορούσε να τον πιέσει ή να τον αναγκάσει να υποχωρήσει από θέσεις αρχής. Ήξερε να ελίσσεται, χωρίς να μετακινείται. Και ήξερε να μετακινείται, όταν έπρεπε, χωρίς άσκοπους ελιγμούς.

Η γνώμη του ήταν πάντα συνισταμένη εμβριθούς μελέτης των γεγονότων, αναλυτικής αξιολόγησης των δεδομένων και των λεπτομερειών της κάθε πρότασης. Έβλεπε πίσω από τις λέξεις κάθε πιθανή παγίδα και ξεσκέπαζε με διορατική προσέγγιση κάθε ασάφεια, που για κάποιους θα ήταν εποικοδομητική. Η φωνή του θα βρίσκεται πάντα μέσα μας και θα ακούεται πάντα γύρω μας. Θα την αναπολούμε και θα την αναμένουμε ως οδηγό σε κάθε δύσκολη στιγμή της πατρίδας. Σε κάθε κρίσιμη φάση των εξελίξεων.
Σε κάθε επικίνδυνη καμπή των γεγονότων. Και φυσικά όταν θα πρέπει να πάρουμε μια δύσκολη απόφαση.

Η φωνή του θα ακούεται πάντα στεντόρεια, έστω και βραχνή, να μας καθοδηγεί: «Σε καλώ να υπερασπιστείς το δίκαιο, την ιστορία και την αξιοπρέπειά σου». 

SIGMA LIVE

Ο Δρ.Χάμερ "ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΕΛΟΣ"...Η χημειοθεραπεία είναι μια απάτη,

Γιατί ακριβώς είναι επικίνδυνες οι χημειοθε­ραπείες;

Η χημειοθεραπεία είναι μια απάτη, είναι απλά μια δηλητηρίαση με σκοπό την εξόντωση των ασθε­νών. Κανένας γιατρός δεν την παίρνει για τον εαυ­τό του ή την οικογένεια του και κανέναν Εβραίος στον κόσμο δεν κάνει ποτέ χημειοθεραπεία. Η θνησιμότητα της χημειοθεραπείας, σύμφωνα με το Κέντρο Έρευνας Καρκίνου της Χαϊδελβέργης, ανέρχεται στο 98%!!!
***Το γαλλικό κράτος είναι συνώνυμο με τα συμφέ­ροντα των ραβίνων και των Σιωνιστών. Για κάθε Εβραίο που ζει στον κόσμο, απαγορεύεται άλλη θεραπεία πλην της Νέας Ιατρικής.Αυτοί επιβιώνουν κατά 98% από τον καρκίνο, που τον ονο­μάζουν απλώς «φλεγμονή» (inflammation). Αλλά οι μη-εβραϊκοί πληθυσμοί οδηγούνται στη χημειοθεραπεία με θνησιμότητα 98%...

Καρκίνος τέλος -> Ο Dr. Hammer βγήκε απο τη φυλακή και μιλάει για όλα.

Ο Δρ.Χάμερ μιλάει έξω απο τα δόντια για τη φυλάκιση του και το "λόμπι" της ιατρικής και των φαρμακοβιομηχανιών. διαβάστε την πολύ ενδιαφέρον συνέντευξη του Dr HAMMER και όλες τις αποκαλύψεις που κάνει ....
Κάθε μέρα που περνάει, εκατό χιλιάδες ασθε­νείς δολοφονούνται σε όλο τον κόσμο με τη χη­μείο θεραπεία».
Ενα-ένα τα κομμάτια του πάζλ θα μπαίνουν στη θέση τους μέσω της ιστοσελίδας αυτής. Τα "λόμπι"που στόχο έχουν τη καταστροφή των ανθρώπων σύμφωνα με τα όσα λένε τα "ιερά" τους βιβλία θα αποκαλυφθούν. Καθήκον όλων η διάδοση των θεμάτων αυτών.

Ο Δρ.Χάμερ βγήκε απο τη φυλακή και μιλάει για όλα.


Της Αριάδνης Γερούκη
Εδώ και χιλιετηρίδες, η ανθρωπότητα έχει, λίγο ως πολύ συνειδητά, την εμπειρία οτι στην πραγματικότητα, όλες οι ασθένειες έχουν μια ψυχική καταγωγή. Αυτό είναι κάτι που έχει εδραιωθεί μέσα στη παγκόσμια παρακαταθήκη γνώσης. Μόνον η «μοντέρνα ιατρική» συνεχίζει να θεωρεί την ζωντανή ύπαρξή μας ως ένα σάκο γεμάτο χημικούς τύπους.

Στο 3ο τεύχος του ΖΕΝΙΘ (Απρίλιος-Μάϊος 2005), είχε δημοσιευτεί ένα άρθρο μου για τον Δρ. Χάμερ και τη Νέα Ια­τρική, με τίτλο Ο Νικητής του Καρκίνου Σαπί­ζει στη Φυλακή! Η Καταστολή της Νέας Ιατρι­κής του Δρ. Χάμερ από το Ιατρικο-Φαρμακευ-ακό Κατεστημένο. Το άρθρο εκείνο πυροδό­τησε το ενδιαφέρον πολλών φίλων, που μας έστειλαν επιστολές και μηνύματα, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες για τον Δρ. Χάμερ και τη θεωρία του. Για χάρη τους, αλλά και για χάρη των υπολοίπων που δεν έτυχε να διαβά­σουν εκείνο το τεύχος, δημοσιεύουμε σήμερα την παρακάτω αποκλειστική συνέντευξη με τον αποφυλακισμένο πια. Δρ. Χάμερ. Αν και ούτε το ΖΕΝΙΘ, ούτε εγώ προσωπικά δεν συμμεριζόμαστε τις αντσιωνιστικές απόψεις που εκφράζει ο Δρ. Χάμερ (ο οποίος κα­ταγγέλλει ανοιχτά ότι «το εβραϊκό λόμπι» Βρίσκεται πίσω από τις μεγάλες φαρμακοβιο­μηχανίες που στηρίζουν και διαδίδουν τα χημειοθεραπευτικά σκευάσματα), παρόλα αυτά, κρίναμε ότι δεν θα πρέπει να «λογο­κρίνουμε» με τη σειρά μας, για ακόμη μια φο­ρά έναν άνθρωπο που έχει «φτύσει αίμα» για το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του και το πλήρωσε με την στέρηση της ελευθερίας του, ρισκάροντας ακόμη και την ίδια τη ζωή του.


Δρα Χάμερ, πρόσφατα, τον περασμένο Φλεβάρη, βγήκατε από τη γαλλική φυλακή του Fleury-Merogis, όπου περάσατε ενάμιση ολόκληρο χρόνο. Πείτε μας, αν θέλετε, δυο λόγια για την «εμπειρία» σας εκεί...

Το Φλερύ-Μεροζί είναι ένα ιδιωτικό εβραϊκό στρατόπεδο συγκέντρωσης, χτισμένο πάνω στο σχήμα ενός τεράστιου άστρου του Δαβίδ, προ­ορισμένο αρχικά για 7.000 κρατούμενους, ενώ τώρα κρατούνται εκεί 15.000, δυο σε κάθε κε­λί. Η ιδεολογία της υπηρεσίας αυτής είναι εβραϊκή. Ήμουν στην πτέρυγα Δ5, ειδική πτέρυ­γα για τους ψυχοπαθείς και τους ναρκομανείς. Ο γιατρός της πτέρυγας ήταν ψυχίατρος και οι 2.000 κρατούμενοι εκεί δηλώνονταν επίσημα ψυχικά άρρωστοι. Τρείς φορές χρειάστηκε ν' αντισταθώ με νύχια και με δόντια για ν' αποφύ­γω τον αναγκαστικό ψυχιατρικό εγκλεισμό. Πρόκειται για το χειρότερο στρατόπεδο συγκέ­ντρωσης που υπάρχει στην Ευρώπη σήμερα.

Πόσα χρόνια σας καταδιώκουν για τις ιδέες σας και τη θεωρία σας για τον καρκίνο; Ποιοι θεω­ρείτε ότι υποκινούν αυτήν την καταδίωξη, ποιοι επιζητούν την εξόντωση σας;

Καταδικάστηκα ερήμην οπό το γαλλικό δικα­στήριο του Σαμπερύ σε τρία χρόνια φυλάκιση, για «παρακίνηση προς τη Νέα Ιατρική με σκοπό την εξάσκηση της;», μέσω, υποτίθεται, της κυ­κλοφορίας των βιβλίων μου στα γαλλικά. Σύμ­φωνα με το δικαστήριο, πριν 10 χρόνια, κάποιοι ασθενείς που δεν γνωρίζω καν, είχε τύχει να δια­βάσουν τα Βιβλία μου, λίγο πριν πεθάνουν, χω-ρίς να μπορέσουν να θεραπευτούν απλά και μό­νο διαβάζοντάς τα! Αλλά Βέβαια, πριν από αυ­τό, «τύχαινε» οι ασθενείς αυτοί να έχουν "κατα­δικαστεί» σαν ανίατοι από τους γιατρούς τους, οι οποίοι τους είχαν στείλει σπίτι να πεθάνουν, αφού πρώτα είχαν υποστεί καμιά εικοσαριά γύ­ρους Βαριάς χημειοθεραπείας». Ο δικαστής του Σαμπερύ, Francois Bessy, αποδείχτηκε αρ­γότερα ότι ήταν ο αρχιραβίνος της Σαβοΐας, επι­κεφαλής των 10 ταλμουδικών σχολείων του Chambery και του Aix-les-Bains, που βρίσκεται στα 5 χλμ. από το Σαμπερύ και την ίδια στιγμή, ο υψηλότερος ιεραρχικά ραβίνος της Γαλλίας.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, πριν 10 χρόνια, κάποιοι ασθενείς πον δεν γνωρίζω καν, είχε τύχει να διαβάσουν τα βιβλία μου, λίγο πριν πεθάνουν, χωρίς να μπορέσουν να θεραπευτούν απλά και μόνο διαβάζοντας τα!

Πότε και με ποιο τρόπο πρωτο-ανακαλύψατε την επαναστατική θεωρία σας για τον καρκίνο;

Στις 7 Δεκεμβρίου του 1978, ο γιός μου Ντερκ πέθανε, μετά από τέσσερα μήνες αγώνα κατά του θανάτου, που οφειλόταν στις αστοχες βο­λές της καραμπίνας ενός δολοφόνου (σημείω­ση της Αριάδνης Γερούκη: παρεμπιπτόντως, επρόκειτο για ένα τραγικό ατύχημα σε μια λίμνη των Γαλλικών Άλπεων, που προκάλεσε κατά λάθος ο πρίγκιπας της Ιταλίας, Βίκτωρ Εμμανουέλ της Σαβοΐας, ο οποίος ποτέ δεν καταδι­κάστηκε για την πράξη του). Δύο μήνες αργό­τερα, διαπίστωσα καρκίνο στους όρχεις;. Παρά την θέλησή μου, μου αφαιρέθηκε ο ένας όρχις. Από εκείνη τη στιγμή άρχισα να ενδιαφέρομαι και να ερευνώ αν έχει συμβεί και στους άλλους ασθενείς κάτι παρόμοιο.

Εκείνη την εποχή, οι γιατροί, μετά από μια κρίση περιτονίτιδας, δεν μου είχαν δώσει παραπάνω από 1% πιθανότη­τα επιβίωσης. Τρία χρόνια αργότερα, από τη θέ­ση του βοηθού διευθυντού παθολογίας, είχα την δυνατότητα να εξετάσω συστηματικά αυτό το ζήτημα στην γυναικολογική κλινική καρκινο­παθών, που είναι παράρτημα του Πανεπιστημί­ου του Μονάχου. Όταν ανακάλυψα τον «Σιδη­ρού Κανόνα του Καρκίνου», ότι δηλαδή ο κάθε καρκινικός όγκος αναπτύσσεται μετά από ένα DHS (Σύνδρομο Ντερκ Χάμερ), ένα σοκ ρήξης (conflict shock), που μας βρίσκει «εξ απήνης», τελείως ανυπεράσπιστους, εξέθεσα την θεωρία μου στους προϊστάμενους της κλινικής. Μου εί­παν να την αποκηρύξω, ή να φύγω από την κλι­νική. Έφυγα από την κλινική.

Ποιές είναι οι βασικές διαφορές της θεωρίας σας και της επίσημης ιατρικής της λεγόμε­νης«της Σχολής»;

Η προ-ιατρική,ή συμβατική ιατρική είναι ένας μη επιστημονικός πολτός,που βασίζεται σε πέντε χιλιάδες αναπόδεικτες υποθέσεις.Βασίζεται σε ένα εβραιο-χριστιανικό δυϊστικό σύστημα πεποιθήσεων ,που διαχωρίζει τα πάντα σε «καλά» και «κακά»,σε «καλοήθη» και «κακοήθη» και που σχηματίζει ένα μείγμα πεποιθήσεων χωρίς καμιά επιστημονική βάση.Όλες οι αλλαγές, οι συμπαθητικο-τονικές και παρασυμπαθητικο-τονικές αλλαγές, διακηρύχτηκαν «κακές».

Χάρη στη Νέα Γερμανική Ιατρική, που δεν βασίζεται σε καμία απολύτως υπόθεση και γι’αυτό είναι αυστηρά επιστημονική,γνωρίζουμε οτι κάθε λεγόμενη «αρρώστια»είναι στην πραγματικότητα μια απο τις δύο φάσεις του Ειδικού Βιολογικού Προγράμματος(Senseful Biological Specialprogram,SBS)που έρχεται να αποκαταστήσει μια ρήξη που διέρχεται σε σωματικό-ψυχολογικό επίπεδο ο οργανισμός:είτε πρόκειται για την «κρύα»συμπαθητική φάση της ενεργού ρήξεως, είτε για την «ζεστή» παρασυμπαθητική φάση της επούλωσης(=λήξεως της ρήξης).

Φυσιολογικώς εχόντων των πραγμάτων,το 98% των ανθρώπων και των ζώων επιβιώνουν απο ένα τέτοιο Ειδικό Βιολογικό Πρόγραμμα(SBS).Στην συμβατική ιατρική,τα περισσότερα απο αυτά τα SBS –όχι μόνον ο καρκίνος-αντιμετωπίζονται με δηλητήρια (χημειο-θεραπεία) και μορφίνη, ενώ το 98% των ασθενών πεθαίνουν.

Τι ακριβώς προτείνετε ως θεραπεία για τον καρκίνο; Ποια η διαφορά σας με τη συμβατι­κή ιατρική;

Στη Φύση τα ζώα επιβιώνουν από τα Ειδικά Βιολογικά Προγράμματα αποκατάστασης όπως ο καρκίνος, χωρίς καμιά φαρμακευτική θερα­πεία, κατά 95%. Οι άνθρωποι μπορούν κι αυτοί να επιβιώσουν από ένα SBS κατά 98%, αν και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ένστικτο τους όπως τα ζώα..

Γιατί πεθαίνουν οι οσθενείς με την προ-ιατρική (συμβατική ιατρική);

Πεθαίνουν εξαιτίας του πα­νικού που τους δημιουργούν οι ίδιοι οι γιατροί! «Έχείς καρκίνο και δεν θα ζήσεις για πολύ ακό­μη...». Από τον πανικό προκαλούνται και άλλα διαδοχικά SBS και ούτω καθ' εξής... Απλά, το 98% θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς φάρμακα και χωρίς, φυσικά, πανικό, γιατί η Φύση έχει τελειοποιήσει τα Ειδικά Βιολογικά Προγράμματα αποκατάστασής της, επί εκατομμύρια χρόνια...

Γιατί ακριβώς είναι επικίνδυνες οι χημειοθε­ραπείες;

Η χημειοθεραπεία είναι μια απάτη, είναι απλά μια δηλητηρίαση με σκοπό την εξόντωση των ασθε­νών. Κανένας γιατρός δεν την παίρνει για τον εαυ­τό του ή την οικογένεια του και κανέναν Εβραίος στον κόσμο δεν κάνει ποτέ χημειοθεραπεία. Η θνησιμότητα της χημειοθεραπείας, σύμφωνα με το Κέντρο Έρευνας Καρκίνου της Χαϊδελβέργης, ανέρχεται στο 98%!!!

Έχετε προχωρήσει σε διπλές τυφλές έρευνες (double blind projects), δηλαδή έχετε κάνει συγκριτικές μελέτες για να δείτε το ποσοστό θανάτου των ασθενών που έκαναν χημειοθε­ραπεία, σε σύγκριση με αυτούς που ακολουθήσανε την εναλλακτική μέθοδό σας;

Για ηθικούς λόγους, δεν συμφωνώ στη μέθοδο των διπλών τυφλών ερευνών, όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ένα θανατηφόρο δηλητήριο. Το διοικητικό δικαστήριο του Sigmaringen έκρινε οτι η Νέα Ιατρική μπορεί να θεωρηθεί επιστημονικά έγκυρη, Επιβεβαιούμενη μέσω της αναπαραγωγής των αποτελεσμάτων της σε κάθε επόμενη περίπτωση ασθενούν.

Τελικά οι ασθενείς πεθαίνουν απο τον καρκίνο ή απο τις χημειοθεραπείες στις οποίες υποβάλλονται;

Είναι αδιαμφισβήτητο όχι τα ζώα επιβιώνουν από τον καρκίνο (= Ειδικό Βιολογικό Πρόγραμ­μα) κατά 95%. Το Ιδιο ποσοστό θα ίσχυε και στους ανθρώπους αν κανείς δεν τους δημιουργούσε τον πανικό. Αντίστοιχα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το 98% τωνασθενών που υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, πεθαίνει. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Σήμερα, πολλοί γιατροί εγκαταλείπουν τη συμβατική ιατρική και ακολουθούν εναλλα­κτικές μεθόδους. Γνωρίζετε άπλες περιπτώ­σεις γιατρών που να έχουν διωχθεί δικαστικά για την πρακτική τους, όπως εσείς; Νοιώθετε ότι συμμετέχετε (ή θα θέλατε να συμμετάσχε­τε) σε ένα παγκόσμιο δίκτυο εναλλακτικής αντιμετώπισης του καρκίνου;

Η αποκαλούμενη εναλλακτική μέθοδος «κατά του καρκίνου» δεν έχει καμιά σχέση σε τη Νέα Ια­τρική. Διότι και αυτοί θέλουν να «πολεμήσουν κατά του καρκίνου». Αυτά είναι ανοησίες. Αν ο κάθε καρκίνος μας δείχνει ένα Ειδικό Βιολογικό Πρόγραμμα, τότε επιβιώνει κανείς καλύτερα μα­ζί με τον καρκίνο, παρά χωρίς αυτόν! Γιατί να πα­λεύουμε κατά του «κατά τού καρκίνου» (good thing cancer) και επιπλέον να καταστρέφουμε το κύκλωμα ανατροφοδότησα της Φύσης;

Πιστεύετε ότι μοναδική αιτία του καρκίνου είναι η βιολογική ρήξη-σοκ; Τι γίνεται με αυτά που θεωρούνται κλασσικές αιτίες του καρκίνου, όπως το κάπνισμα, τα τοξικά τρόφιμα, ηλεκτρο­μαγνητική ακτινοβολία, ραδιενέργεια κλπ;

Δεν είναι θέμα «πίστης». Η εγκυρότητα της Γερ­μανικής Νέας Ιατρικής έχει διαπιστωθεί με αστρονομική ακρίβεια, λόγω της «αναπαραγωγιμότητας» των αποτελεσμάτων της. Δεν είναι θέμα πεποίθησης, γιατί η Γερμανική Νέα Ιατρική αποδεικνύεται στη πράξη. Οπότε όλες οι άλλες λεγόμενες «αιτίες καρκίνου», αυτόματο απο­δεικνύονται λανθασμένες υποθέσεις.

Η εναλλακτική θεραπεία του καρκίνου συνή­θως προτείνει βιταμίνες, φρούτα, λαχανικά, αποχή από κρέας και αλκοόλ, θεραπευτικά Βότανα, καθώς επίσης, χαλάρωση, διαλογι­σμό, ψυχοθεραπεία κλπ. Ποια είναι η γνώμη σας για αυτές τις μεθόδους;

Όλα αυτά οφείλονται σε μια «θεολογική κακοδοξία». Πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να «πολεμήσουμε» το «κακό» (αρρώστια) με το «καλό» (υγιεινή διατροφή κλπ).

Καταδικαστήκατε για «παρακίνηση σε άσκη­ση ιατρικής χωρίς εξουσιοδότηση». Τι εννο­ούν «χωρίς εξουσιοδότηση»; Τι είδους αδίκη­μα είναι αυτή η «παρακίνηση»;

Τιμωρήθηκα για «παρότρυνση προς την Νέα Ια­τρική με σκοπό την εξάσκηση», εξαιτίας των βι­βλίων μου. Αυτό έγινε χωρίς νο γνωρίζω προ­σωπικά κανέναν από τους καταγγέλοντες ασθε­νείς-υποτιθέμενους αναγνώστες μου. Εξάλλου, είχα να πατήσω το πόδι μου στη Γαλλία δεκαπέ­ντε ολόκληρα χρόνια. Καταδικάστηκα από έναν δικαστή, τον Bessy, που είναι ταυτόχρονα ο υψηλότερος ραβίνος στην Γαλλία. Με τον ίδιο τρόπο, αν κανείς κάποια στιγμή, στην Αργεντινή ή οτην Αυστραλία, διαβάσει τα Βιβλία μου και παρατήσει την χημειοθεραπεία και μετά από λί­γο, πεθάνει εξαιτίας της, τότε, μπορεί να κριθώ εγώ υπεύθυνος και να καταδικαστώ, επειδή κυ­κλοφόρησαν τα Βιβλία μου στα ισπανικά ή στα αγγλικά! Βαθιά μεσαιωνική Ιερά Εξέταση...

Γιατί το γαλλικό κράτος (αστυνομία, δικα­στές, μέσα μαζικής ενημέρωσης κλπ) ένοιωσε να απειλείται τόσο πολύ από την απόρριψη της χημειοθεραπείας; Απ' ό, η διάβασα στο Διαδίκτυο, προσπάθησαν να σας συνδέσουν ακόμη και με «σέκτες» που χρησιμοποιούν «πνευματική θεραπεία», σας συκοφάντησαν ότι δεν είστε καν γιατρός και τελικά, σας κατα­δίκασαν για τον θάνατο κάποιων ανθρώπων που, απλά, είχαν διαβάσει το βιβλίο σας, μετά από περίοδο βαριάς και πολύχρονης χημείο· θεραηείας... Δεν υπήρξαν κάποιοι δημόσιογράφοι να σας υποστηρίξουν;

Πιστεύετε ότι τελικά το οικονομικό-πολιτικό-επικοινωνιακό σύστημα είναι ένα μπλόκ που κινείται ανά­λογα με τα συμφέροντα της μεγάλης βιομη­χανίας; Πώς μπορούμε να προστατευτούμε από αυτό το σύστημα;

Το γαλλικό κράτος είναι συνώνυμο με τα συμφέ­ροντα των ραβίνων και των Σιωνιστών. Για κάθε Εβραίο που ζει στον κόσμο, απαγορεύεται άλλη θεραπεία πλην της Νέας Ιατρικής.Αυτοί επιβιώνουν κατά 98% από τον καρκίνο, που τον ονο­μάζουν απλώς «φλεγμονή» (inflammation). Αλλά οι μη-εβραϊκοί πληθυσμοί οδηγούνται στη χημειοθεραπεία με θνησιμότητα 98%...

Μίλησα με έναν φίλο ακτινολόγο, ειδικό στον μαγνητικό τομογράφο και μου είπε ότι αυτά που περιγράφετε ως «Εστίες Χάμερ» εί­ναι απλά κυκλικά artifacts, που εμφανίζο­νταν στα μηχανήματα παλιότερης τεχνολογίας, ενώ τώρα πλέον, στον μαγνητικό τομο­γράφο, δεν εμφανίζονται καν...

Φαίνεται ότι ο φίλοί σου δεν έχει διαβάσει κα­νένα από τα βιβλία μου. Γιατί θα είχε δει ότι γρά­φω ξεκάθαρα ότι η Εστία Χάμερ εμφανίζεται στον μαγνητικό τομογράφο, μόνο αν είναι ενερ­γή επί μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι Εστίες Χά­μερ έχουν εξάλλου επιβεβαιωθεί και επίσημα από την εταιρία SIEMENS (Σημείωση Αριάδνης Γερούκη: βλέπε συνημμένη φωτογραφία του σχετικού εγγράφου της εταιρίας).

Σύμφωνα με τη θεωρία σας οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν από τον καρκίνο, αλλά από τον φόβο, που τους δημιουργεί νέα σοκ, νέες εστίες καρκίνου και από τις καταστροφικές χημειοθεραπείες. Πώς εξηγείτε τις περιπτώ­σει ασθενών που πεθαίνουν από καρκίνο, χωρίς καν να γνωρίζουν ότι πάσχουν;

Είναι όπως τα λες. Κάποιοι, το 2%, πεθαίνουν. Απλά το 98% μπορεί να επιβιώσει, αν δεν πέ­σουν θύματα του πανικού τους, λόγω της απαισιόδοξης πρόγνωσης των γιατρών. Το Ειδικό Βιολογικό Πρόγραμμα (= καρκΙνος) είναι κάτι καλό και υπάρχει και στους ανθρώπους και στα ζώα. Παρόλα αυτά, ούτε οι άνθρωποι, ούτε τα ζώα δεν είναι αθάνατα...

θα λέγατε ότι υπάρχει ένα σημείο «χωρίς επι­στροφή» στον καρκίνο; Δηλαδή, όσο αναπτυγμένος και σοβαρος κι αν είναι ένας όγκος, υπάρχει δυνατότητα, αν βέβαια κάποιος κατανοήσει το αρχικό σοκ (τη βιολογική-ψυχολογική ρήξη) που τον προκάλεσε, να θεραπευτεί;

Στην εποχή μας: οι άνθρωποι έχουν «ξεμάθει» πώς να ξεπερνούν τις φάσεις επούλωσης (θεραπείας) τους με ηρεμία και χωρίς πανικό. Οταν η φά­ση δημιουργίας του καρκίνου έχει διαρκέσει πολύ χρόνο, και η φάση επούπωσής του θα χρειαστεί να κρατήσει επίσης πολύ χρόνο. Αλλά κανείς δεν χρειάζεται να πεθάνει σε αυτή τη διαδικασία.

Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;

Κάθε μέρα που περνάει, εκατό χιλιάδες ασθε­νείς δολοφονούνται σε όλο τον κόσμο με τη χη­μείο θεραπεία». Τα σχέδια μου και οι ευχές μου αφορούν αυτούς τους ανθρώπους. Εύχο­μαι να φτάσει η μέρα. που θα μπορούν να επι­βιώνουν φυσικά, με τη Νέα Ιατρική και να μην οδηγούνται σε αυτή τη μαζική εξόντωση. Για να γίνει αυτό, η Γερμανική Νέα Ιατρική θα πρέπει να νομιμοποιηθεί. Επίσης, θα χρειαζόταν να γί­νει ένα μικρό νοσοκομείο για να υποδέχεται τις επείγουσες περιπτώσεις.

Γράμματα από τη Φυλακή Στις 21 Οκτωβρίου 2004, λίγες μέρες μετά τη μεταγωγή του στη γαλλική φυλακή του Φλερύ-Μεροζί, ο Χάμερ έγραφε μέσα από το κελί του:

«Οι τελευταίες τρεις μέρες ήταν μια απόλυτη φρίκη. Επί 45 ώρες μου στέρησαν τον ύπνο. Έμπαιναν μέσα ξανά και ξανά και με έγδυναν για «έρευνα». Επί δύο μέρες έπρεπε να κοιμηθώ πάνω στο παγωμένο τσιμεντένιο πάτωμα, χωρίς κουβέρτα και χωρίς στρώμα. Το μοναδικό φα­γητό ήταν μισό σάντουιτς και μισό λίτρο νερό... Γιο να απαλλαγώ από εκείνη τη βρώμα θα χρει­αζόταν μια λεγεώνα από καθαρίστριες, να δου­λεύουν κανένα μήνα...

Νοιώθω ότι βρίσκομαι μέσα σε ένα στρατόπε­δο συγκέντρωσης. Από την αρχή μου «συνέ­στησαν» να υποβληθώ σε ψυχιατρική παρα­κολούθηση...»
Λίγο αργότερα, τον Δεκέμβρη του 2004, έγρα­φε απευθυνόμενος στον κόσμο της Γερμανίας που του συμπαραστάθηκε με διαδηλώσεις δια-μαρτυρίας:

«Αγαπητοί φίλοι,

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της κορδιάς μου. Η συνείδηση μου δεν θα ήταν ήσυχη, αν αυτή η τιμή της συμπαράστασης σας γινόταν μόνο για τον μικρό ασήμαντο εαυτό μου. Τη δέχομαι για χάρη του μεγαλύτερου κοινού καλού. Νοιώθω τιμή να υπηρετώ εδώ μέσα στη φυλακή που εί­ναι σαν στρατόπεδο συγκέντρωσης, αντιπρο-σωπεύοντας όλους τους ασθενείς σε όλο τον κόσμο και τη Νέα Ιατρική... Φίλοι μου, κατεβήκατε στους δρόμους να δια­μαρτυρηθείτε για τα παιδιά σας, για τις γυναίκες και τους συγγενείς σας, γιατί μια μέρα αυτοί θα δολοφονούνται με ποντικοφάρμακο, μεταμφιε­σμένο σαν χημειοθεραπεία, ή θα εκτοπίζο­νται και θα εξουδετερώνονται, γιατί θα έχουν τολμήσει να ασκήσουν κριτική στο σύστημα... Τα παιδιά σας θα είναι περήφανα για σας, επει­δή αντισταθήκατε και είπατε: «Φτάνει πια!» στη μαζική δολοφονία... Δύο δισεκατομμύρια άν­θρωποι έχουν οδηγηθεί στο θάνατο από τη χη­μείο-»θεραπεία» σε ολόκληρο τον κόσμο, κα­τά την τελευταία εικοσαετία...
Τη μέρα που οι υπεύθυνοι για τις μαζικές αυτές δολοφονίες θα αναγνωριστούν σαν τους χειρόττερους εγκληματίες στην ανθρώπινη Ιστορία, εσείς θα μπορείτε να κοιτάξτε τα παιδιά σας στα μάτια και να πείτε: «Εγώ ήμουν με τη σωστή πλευρά, τη πλευρά της αλήθειας!»...
Ξέρω γιατί με ρίξανε στη φυλακή και θα αγωνιστώ να ολοκληρώσω το έργο που ανάλαβα, όσο καλύτερα μπορώ, εδώ, σε αυτό το παγωμένο κελί.....

Σας παρακαλώ, μην ανησυχείτε για μένα, έχω περάσει και χειρότερα....

ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΔΡ. ΧΑΜΕΡ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

1. Εισαγωγή στη Νέα Ιατρική {γερμανικά, γαλλικά- ισπανικά]

Περιέχει πολλές πληροφορίες σχετικά με τους πέντε βασικούς Βιολογικούς νόμους, τα ειδικά Βιολογικά προγράμματα της Φύσης, με πολλά παραδείγματα και εικόνες.

2. Ο μαστός (γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά) Ειδικεύεται στον καρκίνο του μαστού, περιλαμ­βάνει τους πέντε βιολογικούς νόμους και τα ει­δικά Βιολογικά προγράμματα που αφορούν τον καρκίνο του μαστού. Περιέχει πολλά παραδείγ­ματα και σχήματα.

3. Η Πεμπτουσία της Νέας Ιατρικής (γερμανι­κά, γαλλικά, αγγλικά)

Μια περίληψη της Νέας Ιατρικής, εκθέτει με κα­θαρό τρόπο τις διαδικασίες που μπορούν να μας Βοηθήσουν να κατανοήσουμε τις ασθένει-ες και τη Βιολογική σημασία τους.

4. Κληροδότημα: Η Εδραίωση μιας Νέας Ια­τρικής (γερμανικό, γαλλικά, ισπανικά)
Αυτό το βιβλίο είναι η πρώτη συστηματική κα­τηγοριοποίηση, όχι μόνον των όγκων, αλλά και ολόκληρης της Ιατρικής, σε σχέση με τα «αρχέ­γονα» εμβρυϊκά κύτταρα, τις κατηγορίες των ρήξεων, τις εγκεφαλικές περιοχές και τους αντί­στοιχους ιστολογικούς σχηματισμούς.

Τα βιβλία θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.medicinenouvelle.com/ouvrages/

Για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στο βιο­γραφικό και τη θεωρία της Νέας Ιατρικής του γιατρού Χάμερ, αναζητήστε το ΖΕΝΙΘ Νο 3, Απριλίου-Μαίου 2005 και εδώ: Dr. Hammer
http://vickytoxotis.blogspot.com/2010/03/dr-hammer.html
 

Εμείς είμαστε έτυμοι, εσένα περιμένουμε

Προς Αντώνη Σαμαρά.

Αγαπητέ Πρόεδρε, η Πρόεδρε τις καρδιάς μας.

29/11/09 Εκλογή Προέδρου από την βάση από 800.000 και πλέων αγανακτισμένων ανθρώπων όλων των ηλικιών που περίμεναν πάνω από 2-3 ώρες να ψηφίσουν.

Τα συνθήματα, πλέων που ακούγονται είναι..."άλλαξε τα όλα", "κινηματικές διαδικασίες", "νέοι ανθρωποι και......
άφθαρτοι παντού", κόμμα "άξιων και αξίων", και φυσικά κατά της οικογενειοκρατίας, τζάκια, βιλαέτια, παρέες, και συμφέροντα.


Ο κόσμος στο πρόσωπο σου βλέπει ότι καινούργιο, επαναστατικό, πατριωτικό και πρωτοποριακό υπάρχει. Και φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο, διότι η όλη σου πορεία αυτό έδειξε.
Μας μίλησες για ΕΛΠΙΔΑ.

Πρόεδρε, πέρασε ένας χρόνος από τότε γεμάτος από διάφορες διαδικασίες, πολύ δύσκολες και επίπονες, , εκλογή Προέδρου,εκλογές ΝΟΔΕ / ΔΗΜΤΟ., εκλογές ΟΝΝΕΔ, συνέδριο, Περιφερειακές & Δημοτικές εκλογές, Δ.Ν.Τ., αποστασία, και ο κόσμος μέσα στην γενική του απογοήτευση και δυσκολίες να μετέχει όποτε καλέστηκε από το κόμμα και παρακολουθώντας ταυτόχρονα με αγωνία και υπομονή πότε εσύ θα αποφασίσεις να κάνεις τη επανάσταση που σου ζήτησε, και που μετά από ένα χρόνο δεν την ξεκίνησες ακόμα.
Που μετά από έναν χρόνο Πρόεδρε δεν το τόλμησες ακόμα.
Δεν έκανες έστω ούτε ένα βήμα.

Ο κόσμος, περιμένει την ανατροπή.
Ο κόσμος, περιμένει την επανάσταση.
Ο κόσμος, περιμένει να διυλίσεις τις παρέες.
Ο κόσμος, περιμένει να εξαφανιστούν όλες οι πολιτικές οικογένειες
Ο κόσμος, περιμένει να πετάξεις έξω αυτούς που πίκραναν τον κόμμα.
Ο κόσμος, περιμένει να δουν "άξιους με αξίες"
Ο κόσμος, περιμένει την οριστική ρήξη με το παρελθών.

Και αντί όλων αυτών βλέπει τα ίδια πρόσωπα που πίκραναν την ΝΔ, σε όλα τα επίπεδα, να ανακυκλώνονται αλλάζοντας θέσεις, καρέκλες, ορόφους, Γραμματείες, περιφέρειες, και για "φρεσκάδα" να φέρνουν τους κολλητούς τους η τον κολλητό του βουλευτή (... κόμμα αξίων και αξιών ! ! ) με μοναδικό στόχο φυσικά να ωφεληθούν οι ίδιοι προσωπικά.

Ο κόσμος τα βλέπει όλα, τα γνωρίζει πλέων Πρόεδρε διότι κάηκε από αυτούς και ξύπνησε οριστικά. Και όταν λέμε "από αυτούς" δεν είναι μόνο τα πρόσωπα, είναι η νοοτροπία, ο τρόπος λειτουργίας, σκέψης, και φυσικά οι μεθοδεύσεις.
Επίσης να ξέρεις ότι του κόσμου, τελειώσαν τα συγχωροχάρτια.
Ο κόσμος περιμένει να πετάξεις στην χωματερή πολύ πράγμα, και όχι να παίρνεις από εκεί υλικό.Γνωρίζω βεβαίως πόσο δύσκολο είναι, διότι αυτό το υλικό κληρονόμησες, αλλά ο πραγματικός ηγέτης από κάτι τέτοια ξεχωρίζει.

Πρόεδρε αν θες να μην γίνεις ένας νέος Καραμανλής, θα πρέπει να ελέγξεις το κόμμα. Πρόεδρος που δεν ελέγχει το κόμμα, δεν κρατάει τα ηνία, είναι υπό ομηρία.

Πρόεδρε το οργανωτικό είναι τα νεύρα του κόμματος. Γίνανε αλλαγές χωρίς κανέναν απολογισμό ευθυνών, χωρίς να πέσει ούτε ένα κεφάλι για τις λάθος επιλογές τους, αντιθέτως επιβραβεύτηκαν, και ανακατεύοντας την τράπουλα κάνανε την "ανανέωση", τοποθετώντας ταυτόχρονα άτομα "λερωμένα" χωρίς να ρωτηθούν οι γνωρίζοντες διότι τους επέβαλε ο... τάδε βουλευτής, αδιαφορώντας ότι χρεώνεσαι εσύ προσωπικά το κόστος.

Πρόεδρε οι βουλευτές και πολιτευτές είναι η βιτρίνα σου.
Είναι εντελώς "αδιάφοροι", "αδιάβαστοι", "φοβικοί" και "απολογητικοί" σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση, σκορπώντας την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα στον κόσμο. Είναι αυτοί που ο καθένας στον Νομό του πορευόταν κόντρα στις επιλογές σου για Περιφερειάρχη η Δήμαρχο, μόνο και μόνο για να μην κερδίσει ο υποψήφιος και χάσει ο ίδιος την πελατεία του, αψηφώντας το κομματικό κόστος, και χρεώνοντας σου ( αδίκως) την ήτα για τις επιλογές σου.

Και τι έγινε μετά τις εκλογές ? δεν ρωτάω αν έγινε παρατηρήσει σε οποιοδήποτε ύφος, ρωτάω πόσες καρέκλες έσπασες στο κεφάλι τους ?... Καμία καρέκλα δεν τους έσπασες ! !

Πρόεδρε, έχεις δυο και μόνο επιλογές να διαλέξεις.
η γίνεσαι "Μ. Αλέξανδρος" κόβοντας τον γόρδιο δεσμό, ξηλώνοντας τα πάντα και τους πάντες, και ξεκινάς την εκστρατεία -εντολή του κόσμου,
η παραμένεις άλλος ένας απλός αρχηγός της Ν.Δ. , καλή ώρα σαν τον Ράλλη.

Να ξέρεις όμως ότι θα γίνουν μεγάλες πολιτικές ανατροπές και είναι στο χέρι σου να μην εξαφανιστείς μαζί με όλους τους άλλους.
Οι εποχές είναι περίεργες,, ιδιαίτερες, και επικίνδυνες, και δεν θέλει μετριότητες.
Είναι όμως ιδανικές για επαναστάσεις , συνθήκες που δεν θα ξανά έρθουν ΠΟΤΕ

Ο συμβιβασμός με αντάλλαγμα την εξουσία δεν ευνοείτε αυτήν την εποχή, ούτε η λογική του ώριμου φρούτου, είναι για πραγματικούς ηγέτες.

Είναι η πρώτη και μοναδική φορά στην σύγχρονη εποχή, που η εξουσία κλίνει το μάτι μόνο στους ανατρεπτικούς, και εσύ είσαι ο μόνος που έχει αποδεδειγμένα αυτό το χάρισμα , και επίσης ο μοναδικός αρχηγός με εντολή από τον λαό να ανατρέψεις τα πάντα.
Ας πέρασε ένας χρόνος, ας χάθηκε τόσος χρόνος, κάνε την επανάσταση σου και θα είναι μαζί σου όλη η Ελλάδα.

Βγάλε τον Σαμαρά που γνωρίζουμε και προσδοκούμε, κλείσε τα αυτιά σου στους δειλούς και μικρόψυχους που έρποντας σε περιτριγυρίζουν και σήκωσε το λάβαρο.
Ξεκίνα και βγάλε τον κόσμο στον δρόμο, το θέλουν όλοι αυτό, μόνο οι γυμνοσάλιαγκες που είναι δίπλα σου δεν θέλουν

Τόλμησε το και θα διαπιστώσεις μόνος σου την αλήθεια που σου κρύβουν.

Εμείς είμαστε έτυμοι, εσένα περιμένουμε.

Υστερόγραφο.
Πρόταση.
1.Οι Γραμματείς, οι περιφερειάρχες και οι τομεάρχες, δεν θα έχουν δικαίωμα καθόδου σε εθνικές εκλογές και εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης . Δημιούργησε επαγγελματικά στελέχη - manager.
Έτσι μόνο πραγματικά θα παράγεται έργο κομματικό και όχι να αποκομίζουν προσωπικά οφέλη. ( αν το κάνεις τώρα, δεν θα μείνει ούτε ένας )
Επίσης περιφερειάρχες και τομεάρχες να φέρνουν ποινικό μητρώο. ( να δεις πόσοι θα φύγουν άμεσα)

2.Το κόμμα να επιλέγει ποιος θα πηγαίνει σε δημόσιες συζητήσεις και όχι τα ΜΜΕ, κάνοντας ένα καλό "φροντιστήριο" για τις θέσεις του κόμματος, και την κεντρική τρέχουσα πολιτική σκηνή.
(καλό θα ήταν, διότι δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι τι τους γίνετε. αποδεδειγμένα)

kinigos lamogion.
http://elpidablog.blogspot.com/2010/12/11-2010.html

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

Χειρότερο εφιάλτη από την πολιτική της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου απέναντι στους εργαζόμενους δεν θα μπορούσε πριν από έναν χρόνο να φανταστεί ούτε ο πιο εμπαθής, ακόμη και σε βαθμό... παράνοιας εχθρός του ΠΑΣΟΚ!  

του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ 

Βάσει του νομοσχεδίου που προώθησε την Πέμπτη στη Βουλή το υπουργικό συμβούλιο και το οποίο θα ψηφίσουν κατεπειγόντως σε νόμο οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο κάθε εργοδότης του ιδιωτικού τομέα θα μπορεί πλέον να μειώνει όσο θέλει τους μισθούς των εργαζομένων, χωρίς κανένα όριο πέραν του κατώτατου μισθού των 740 ευρώ μεικτά: από τα π.χ. 1.500 ή και 2.500 ευρώ να τους ρίχνει στα... 1.000 ή και στα 740 ευρώ!!! Πιο αντεργατικός νόμος δεν υπήρξε ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κράτους, ούτε στη διάρκεια των πιο ειδεχθών δεξιών δικτατορικών καθεστώτων.

Στόχος του νόμου αυτού δεν είναι μόνο ο πλήρης μισθολογικός εξευτελισμός των εργαζομένων, αλλά και η ηθική απαξίωση και ο διασυρμός τους ενώπιον των εργοδοτών. Να αισθάνονται δηλαδή οι εργαζόμενοι ότι ανά πάσα στιγμή βρίσκονται στο απόλυτο έλεος του αφεντικού τους, που μπορεί να τους λιώσει! Είναι τόσο απεχθής αυτή η πολιτική, που ακόμη και ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν αισθάνεται την ανάγκη να διακηρύσσει κάθε μέρα, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, ότι το ΔΝΤ δεν ζήτησε μειώσεις των μισθών στον ιδιωτικό τομέα από την κυβέρνηση Παπανδρέου.


Εννοεί έτσι ότι είναι αποκλειστική επιλογή του πρωθυπουργού η λεηλασία των εισοδημάτων των Ελλήνων εργαζομένων και όχι επιταγή ή απαίτηση των ξένων επικυρίαρχων της πατρίδας μας. Πρόκειται δηλαδή για εφαρμογή του πραγματικού κυβερνητικού προγράμματος του Γ. Παπανδρέου, το οποίο υπερβαίνει τις εντολές των ξένων δυναστών της Ελλάδας. Οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει σχέδιο να πετάξει στον κοινωνικό Καιάδα τους εργαζόμενους.

Αργά αργά κάποιοι αρχίζουν να αντιδρούν. «Η ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών δεν είναι διατεθειμένη να βαδίσει στον ολισθηρό δρόμο που επέλεξε η σημερινή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Αποφάσισε σήμερα να διακόψει κάθε δεσμό με αυτές τις πολιτικές και τους εκφραστές της» υπογραμμίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη. Ρήξη με την κυβέρνηση ενδέχεται να επιλέξει και η ΠΑΣΚΕ, η συνδικαλιστική παράταξη του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και σε κεντρικό επίπεδο. Αυτό το συμπέρασμα συνάγεται τουλάχιστον αν πάρει κανείς τοις μετρητοίς ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ, όπου τονίζεται ότι «η ΠΑΣΚΕ υπηρετεί τους εργαζόμενους, αρχές και αξίες και όχι νεοφιλελεύθερες συνταγές που υλοποιεί η κυβέρνηση». Λόγια του αέρα, μπορεί εύκολα να αντιτάξει κανείς, λαμβάνοντας υπόψη το αμαρτωλό παρελθόν των κυβερνητικών συνδικαλιστών. Ισως. Μερικές φορές όμως τα πράγματα αλλάζουν. Εκατό χρόνια πίσω φέρνει τους εργαζόμενους της χώρας μας η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ από πλευράς εργασιακών σχέσεων. Στην εποχή πριν από την αιματηρή Πρωτομαγιά του 1886 στο Σικάγο, η οποία σηματοδότησε τη σταδιακή καθιέρωση της οκτάωρης εργασίας και την πορεία βαθμιαίας κατάκτησης εργατικών δικαιωμάτων. Ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής (!) Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου παίρνει τώρα πίσω από τους Ελληνες όλα όσα κέρδισαν με αγώνες στη διάρκεια ενός αιώνα.

Η εθνική ταπείνωση στην οποία οδήγησε την Ελλάδα ο πρωθυπουργός, ακολουθώντας την εντελώς αντίθετη πορεία με τον πατέρα του, τον Ανδρέα Παπανδρέου, συνοδεύει την εξαθλίωση του ελληνικού λαού. «Το τελευταίο διάστημα χάνω τις κυριακάτικες προπονήσεις μου στο ποδόσφαιρο γιατί ασχολούμαι με την Ελλάδα» είπε περιφρονητικά στους Ελληνες βουλευτές ο Φινλανδός κομισάριος Ολι Ρεν, αφού προηγουμένως τους είχε αφήσει να τον περιμένουν στη Βουλή 40 λεπτά μετά την καθορισμένη ώρα. «Σιγά μην προσβληθούν οι υποτελείς» σκέφθηκε προφανώς. Η γενική απεργία της Τετάρτης θα δείξει αν οι Ελληνες εργαζόμενοι είναι έτοιμοι να αντιδράσουν στην επιστροφή στον εργασιακό Μεσαίωνα που τους οδηγεί η κυβέρνηση ή αν θα περάσουμε μια «εργασιακή... τουρκοκρατία» πριν εξεγερθούν οι σύγχρονοι «ραγιάδες»...

ΕΘΝΟΣ

Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα -Σύμβαση Cooper

Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα -Σύμβαση Cooper
Υπάρχει μια σύμβαση η οποία λήγει φέτος. Σύμβαση αρκούντως σοβαρή που δείχνει ότι αυτή η χώρα από την δουλεία δεν έφυγε ποτέ! Γιατί; Μα γιατί λείπουν οι Έλληνες πολιτικοί.

Η σύμβαση λέγεται COOPER!

Ο μακαρίτης ο Μπάτσης στο βιβλίο που είχε γράψει το 1947 με τίτλο “Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα”, αποκάλυψε την ύπαρξη της λεγόμενης “συμβασης cooper”(υπεγραφη το 1940 και ληγει το 2010 και είμαι περίεργος να δω αν οι ξεφτιλισμένοι οι πολιτικάντηδες θα την ανανεώσουν!

Υπάρχει στο υπουργείο βιομηχανίας και παραδίδεται-σαν “ιερό κείμενο”-απο υπουργό σε υπουργό!), βάσει της οποίας τα λεγόμενα “στρατηγικά ορυκτά” της Ελλάδας καθώς και ο υδάτινος μας πλούτος, τιθενται υπό την αιγίδα ενός Αμερικανικού consortium εταιρειών! Το αποτέλεσμα αυτής της αποκάλυψης ήταν να τουφεκιστεί ο Μπάτσης μαζι με τον Μπελογιάννη το 1952!

Απο τους 12 που ήταν για “ντουφέκι”, επέλεξαν μόνον 3, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Μπατσης! Kαταλάβατε γιατί κανένας πολιτικός δεν αποτολμά να ακουμπήσει τα παρθένα κοιτάσματα ορυκτού πλούτου που βρίσκονται στην Ελλάδα. Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη με σιδερο-χρωμιο και νικελιο και δεν παράγουμε ούτε γραμμάριο ανοξείδωτου χάλυβα.

Γράφει ο Νίκος Καράς

Από Hayate

Ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα τα εξής στοιχεία .Σας τα παραθέτω αυτούσια

Παραθέτω εδώ τις συμβάσεις με την εταιρεία COOPER και τους αντιπροσώπους της στην Ελλάδα:
1. ΦΕΚ Α' 65/17.2.1940, Αναγκαστικός νόμος 2220/1940, "Περί κυρώσεως συμβάσεως δια την παραχώρησιν υδραυλικής δυνάμεως Αχελώου ποταμού", download από LINK (αν δεν δουλεύει ο σύνδεσμος, βάλε στοιχεία ΦΕΚ στο Εθνικό Τυπογραφείο)

2. ΦΕΚ Α' 481/30.10.1936, Βασιλ. Διάταγμα "Περί παροχής αδείας επί προθεσμία δια την εκπόνησιν μελέτης υδροηλεκτρικών εγκαταστάσεων δια την εκμετάλλευσιν των πτώσεων των ποταμών Αλιάκμονος και Αχελώου και των χειμάρρων Μόρνου και Φείδαρι", download από LINK

Παραθέτω επίσης περιληπτικά ιστορικά στοιχεία για τη λίμνη των Κρεμαστών του Αχελώου, όπως τα περιγράφει ο Ν. Τσαβαλιάς εδώ: LINK

Από τα επίσημα και δημοσιευμένα στοιχεία προκύπτει ότι η σύμβαση με την COOPER αφορούσε στην εκμετάλλευση της υδροηλεκτρικής ενέργειας του Αχελώου. Από την παραπάνω σύντομη αφήγηση του Ν. Τσαβαλιά δεν προκύπτει ότι η εταιρεία Cooper είχε περαιτέρω ανάμιξη στο έργο. Την εκμετάλλευση της υδροηλεκτρικής ενέργειας του Αχελώου την έχει η ΔΕΗ.
Επιπλέον, όσον αφορά στον ορυκτό πλούτο στην Ελλάδα, από πουθενά δεν προκύπτει ότι υπάρχει εταιρεία Cooper που κάνει ή έκανε ποτέ εκμετάλλευση ορυκτών. Οι περισσότερες μεγάλες μεταλλευτικές εταιρείες ήταν Ελληνικότατες (με εξαίρεση την Πεσινέ - που και αυτή σήμερα είναι Ελληνικών συμφερόντων). Εκτός και αν πιστεύεις ότι πίσω από τη ΔΕΗ, τη ΛΑΡΚΟ του Μποδοσάκη, το Σκαλιστήρη, το Μπάρλο, τους Βωξίτες Παρνασσού κλπ. κλπ. ήταν η Cooper με "μυστική συμφωνία" (τόσο μυστική που ούτε οι ίδιοι δεν το ξέρουν).

Το αστείο είναι ότι η εταιρεία του Hugh Lincoln Cooper, που ήταν εξειδικευμένη στα υδροηλεκτρικά φράγματα, παρείχε τις υπηρεσίες της και για τον Στάλιν (αυτό βέβαια, διέφυγε προφανώς της προσοχής των "αρμοδίων").
Οι σχετικές πηγές εδώ:
1. Hugh Lincoln Cooper, 1865 - 1937 ( http://www.asce.org/...x?id=2147487347 )
2. Time Magazine, 17.6.1929 ( http://www.time.com/...,723746,00.html )
3. https://www.marxists.../sufds/ch13.htm - προσοχή, ο σύνδεσμος αυτός δεν έχει εγγυημένη ασφάλεια

Επομένως, δώσε μας ένα στοιχείο από όπου να προκύπτει ότι η εταιρεία Cooper έχει κάποια δικαιώματα στην Ελλάδα σήμερα. Αλλιώς, όλα τα παραπάνω είναι αναξιόπιστα.

Όσον αφορά στην παρατήρηση του Ν. Μπογιόπουλου ότι ενώ έχουμε ορυκτό πλούτο και δεν παράγουμε ούτε ένα γραμμάριο ανοξείδωτο χάλυβα, πράγματι, έτσι είναι. Η χώρα "αποβιομηχανίστηκε" τελείως.
Ας αναρωτηθεί λοιπόν μήπως και το κόμμα του έφταιξε στο ίδιο βαθμό που έφταιξαν και οι ιντριγκαδόροι των κομμάτων που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα αλλά και οι κηφήνες των άλλων δήθεν δημοκρατικών ή μη δυνάμεων -των οικολόγων συμπεριλαμβανομένων (ή με άλλα λόγια όλων όσων ασχολήθηκαν με την πολιτική).

http://www.ramnousia.com/2010/12/cooper.html

Τι περιέχει το έγγραφο του Wikileaks : Αποκάλυψη για το "Μακεδονικό"!!!

Τι περιέχει το έγγραφο του Wikileaks
Τι περιέχει το έγγραφο του Wikileaks :
 Αποκάλυψη για το "Μακεδονικό"!!!

Αποκάλυψη για το "Μακεδονικό"!!!


16 Σεπτεμβρίου 2009, 20 μέρες πριν τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009.
Ο Βοηθός ΥΠΕΞ Philip Gordon συναντάται στο Παρίσι με "policy makers" μεταξύ αυτών και ο Jean-David Levitt , αντιπρόσωπος του (...φίλου του Καραμανλή) Σαρκοζί.
Ο Levvit λέει τι πρέπει να γίνει για να λυθεί το πρόβλημα της ονομασίας των Σκοπίων.
Δείτε το απόρρητο έγγραφο, χωρίς κανένα σχόλιο από το taxalia.
Αγγλικά ξέρετε. Δείτε το (υπενθυμίζουμε ότι ο Leviit είναι έμπιστος του Σαρκοζί κι ο Σαρκοζί, φίλος του Καραμανλή, κι ότι είμαστε ένα μήνα περίπου πριν τις εκλογές του 2009):


Wednesday, 16 September 2009, 07:34
S E C R E T SECTION 01 OF 04 PARIS 001254
NOFORN
SIPDIS
EO 12958 DECL: 09/16/2018
TAGS PREL, PARM, KNNP, BH, SM, MK, GR, FR
SUBJECT: A/S GORDON'S MEETINGS WITH POLICY-MAKERS IN PARIS:
A TOUR D'HORIZON OF EUROPE AND AFGHANISTAN
Classified By: Ambassador Charles Rivkin, for reasons 1.4(b) and (d).

Summary
Senior officials from both countries examine current international challenges, agreeing that Afghanistan is a major priority, fretting about Russian actions in Georgia, and agreeing to disagree about Turkey's EU membership bid. But on Iran, there is a full meeting of minds, with the French saying Tehran's response to Barack Obama's offer to talk is a farce. Key passage highlighted in yellow.

Read related article 1. (S) Summary. During Assistant Secretary Gordon's visit to Paris on September 11, he met with a number of French policy-makers including: Elysee Diplomatic Advisors Jean-David Levitte, Damien Loras, and Francois Richier, Assistant Secretary equivalent for Continental Europe Roland Galharague, and Acting Director of MFA Strategic Affairs bureau Jean-Hugues Simon-Michel. Discussions focused on Russia, upcoming developments in the Balkans (Bosnia, Croatia, Macedonia and Kosovo), elections in Germany and Afghanistan, Turkey's EU Accession, NATO Enlargement and Strategic Concept, and Georgia and Ukraine. End Summary.

-----------------------------------------

MACEDONIA AND CROATIA

-----------------------------------------

5. (C) Levitte expressed optimism that a new Greek government would be "more solid" and allow greater flexibility for progress in the Greek-Macedonian name dispute. A/S Gordon agreed that either a more solid Conservative government or a Socialist government would be a stronger, more flexible partner in the negotiations. He expressed hope that if the international community could convince Macedonia to abandon the idea of a referendum and get Greece to abandon the necessity of changing passports, then progress could be made.


Μετάφραση
-----------------------------------------
ΠΓΔΜ και Κροατία
-----------------------------------------
5. (C) Ο Levitte εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μια νέα ελληνική κυβέρνηση θα είναι "πιο σταθερή» και θα επιτρέψει μεγαλύτερη ευελιξία για την επίτευξη προόδου στην ελληνο-''Μακεδονική'' διαφωνία επι του ονόματος. Ο A / S Gordon συμφώνησε ότι είτε μια πιο σταθερή συντηρητική κυβέρνηση ή μια σοσιαλιστική κυβέρνηση θα αποτελούσε πιο σταθερό και ευέλικτο εταίρο στις διαπραγματεύσεις. Εξέφρασε την ελπίδα ότι, αν η διεθνής κοινότητα θα μπορούσε να πείσει την πΓΔΜ να εγκαταλείψει την ιδέα του δημοψηφίσματος και παράλληλα την Ελλάδα να εγκαταλείψει την αναγκαιότητα της αλλαγής διαβατηρίων, τότε η πρόοδος θα μπορούσε να γίνει.


On Croatia, Levitte observed that the border issue with Slovenia is making progress. He hoped that the upcoming September elections in Germany would also allow the new German government to be more open to EU enlargement to include the Balkan countries. Paris wants the door to enlargement to remain open, even if the accession process takes time.

-------------------------------

Τι λέει το απόρρητο έγραφο για τη "Μακεδονία"; Μια πρώτη εκτίμηση

Το έγγραφο συντάχθηκε στις 16-9-2010. Ειναι αναφορά για τα πεπραγμένα μιας συνάντησης που έγινε στο Παρίσι, μεταξύ του Υφ.υπ.Εξ. των ΗΠΑ, βοηθού της Χιλαρι Κλίντον, Philip Gordon και διάφορων police-makers (ανθρώπων που "διαμορφώνουν" πολιτική). Μεταξύ των συνομιλητών του Αμερικανού Υφυπουργού ήταν ο Jean-David Levitte, στενός συνεργάτης του Σαρκοζί.


Το πιό σημαντικό εδάφιο λέει:

Levitte (ο σύμβουλος του Σαρκοζί) expressed optimism (εξέφρασε την αισιοδοξία) that a new Greek government (ότι μια νέα ελληνική κυβέρνηση -τότε κυβερνούσε ο Καραμανλής) would be "more solid" (θα ήταν πιό "σταθερή" ) and allow greater flexibility (και θα επέτρεπε περισσότερη ευελιξία - η τότε κυβέρνηση δηλαδή δεν ήταν "ευέλικτη") for progress in the Greek-Macedonian name dispute (για πρόοδο στην ελληνοσκοπιανή διαμάχη). A/S Gordon agreed (συμφώνησε ο Αμερικανός με τον Γάλλο σύμβουλο) that either a more solid Conservative government (ότι είτε μια πιό σταθερή συντηρητική κυβέρνηση -όχι αυτή της ΝΔ που δεν ήταν σταθερή λόγω των 151 βουλευτών, αλλά άλλη συντηρητική, πιθανώς ..συμμαχία;) or a Socialist government (ή μια σοσιαλιστική κυβέρνηση) would be a stronge , more flexible partner in the negotiations (θα ήταν δυνατότερος και πιό ευέλικτος εταίρος στις διαπραγματεύσεις). He expressed hope that if the international community could convince Macedonia to abandon the idea of a referendum (ο Αμερικανόςυφυπουργός εξέφρασε την ελπίδα ότι αν η διεθνής κινότητα μπορούσε να πείσει τα Σκόπια να απορρίψουν την ιδέα του δημοψηφίσματος) and get Greece to abandon the necessity of changing passports (και να κάνουν την Ελλάδα να απορρίψει την αναγκαιότητα να αλλάξουν τα διαβατήρια των Σκοπιανών), then progress could be made (τότε θα μπορούσε να υπάρξει πρόοδος).

Τι περιέχει το έγγραφο του Wikileaks
1.313 έγγραφα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, περιλαμβάνονται
στις αποκαλύψεις, 29 έγγραφα αναφέρονται στον Κ.Καραμανλή


Τόσο σύμμαχοι οι σύμμαχοί μας Αμερικανοί!

Επιδίωκαν μια πιό ευέλικτη κυβέρνηση από αυτή του Καραμανλή, που δεν θα έβαζε βέτο στο να αλλάξουν τα διαβατήρια των Σκοπιανών. Προφανώς οι Σκοπιανοί, συμφωνούσαν να ονομαστούν Βόρεια Μακεδονία π.χ., αλλά το όνομα της χώρας και η εθνικότητα στα διαβατήρια να μην αλλάξουν και να λένε Macedonia και Macedonian. Ο Καραμανλής "κλωτσούσε" σε αυτό και οι Αμερικανοί, τον ...κλώτσησαν.
Ή μάλλον, ο Ελληνικός λαός, που κάνει πάντα ό,τι του υπαγορεύουν οι Αμερικανοί.

Πηγή :Λόγιος Ερμής

Ιδιωτικοποιείται η κοινωνική ασφάλιση....

περνάει σε "γνωστά-άγνωστα" συμφέροντα.

ΓΙΩΡΓΟΣ Δ.

ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ !...

ΠΡΕΠΕΙ, ΑΜΕΣΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΞΉΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ.....
ΟΙ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΌΝΕΣ ΤΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΈΧΕΙ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΜΕ ΤΙΣ "ΕΥΛΟΓΙΕΣ" ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΩΡΕΣ(ιδέ ΗΠΑ) ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ-ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ-ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΨΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ(ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ) ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΏΣΟΥΜΕ.

ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ A.I.G.(American International Group)ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΣΠ/ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ "ΕΡΧΟΝΤΑΙ" ΟΣΟΝ ΟΥΠΩ;

ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΒΡΕ "ΧΑΪΒΑΝΟΙ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΙ' ΕΣΕΙΣ ΠΡΙΟΝΙΖΕΤΕ ΑΘΕΛΆ ΣΑΣ, ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΒΡΕ, ΑΠΟΜΟΝΏΣΤΕ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΡΙΑ" ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ, ΤΟΥ ΣΑΛΛΑ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΈΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΊΖΟΥΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΡΕ ΓΑΜΏΤΟ!...

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:

"Όνος και κοπίδεμος* ίδιαν τύχην έχουσιν" .-

*κοπίδεμος, ο κόπτων(λυγίζων) το δέμας(σώμα), οσφυοκάμπτης.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ της Εφημερίδας Ελεύθερος.

(Από την Αντιγόνη Αυγεροπούλου)

"Να καλύψουν το κενό που αφήνει η… αποχώρηση του κράτους από τις παροχές κοινωνικής ασφάλισης σπεύδουν οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, λανσάροντας συνταξιοδοτικά «πακέτα» προγραμμάτων. Το ενδιαφέρον για τα αποταμιευτικά προγράμματα αυξάνεται-αργά αλλά σταδιακά- και οι ασφαλιστικές εταιρείες διαβλέπουν να ανοίγεται μπροστά τους πεδίο δόξης λαμπρό, δεδομένου ότι η κρίση ανέδειξε το σκληρό «πρόσωπο» του κοινωνικού κράτους και θα «σπρώξει» τους Έλληνες στην ιδιωτική ασφάλιση τόσο σε θέματα σύνταξης όσο και περίθαλψης.

Η εμπλοκή της ιδιωτικής ασφάλισης στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης -τόσο σε επίπεδο συντάξεων όσο και σε επίπεδο υγειονομικών παροχών- δεν είναι καινοφανές στοιχείο, καθώς μεθοδεύεται εδώ και πολλούς μήνες από την κυβέρνηση, με «όχημα» την ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Μάλιστα η υπουργός Εργασίας, Λ. Κατσέλη, έχει καλέσει δημοσίως σε διάλογο τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, προκειμένου να βρεθούν τομείς σύμπραξης της δημόσιας με την ιδιωτική ασφάλιση, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε «εταίρο και πυλώνα του ασφαλιστικού συστήματος».
Μέσα σε αυτό το κλίμα, στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αυξημένο ενδιαφέρον από καταναλωτές που προσφεύγουν σε ασφαλιστικές εταιρείες, προκειμένου να ενημερωθούν για ιδιωτικά συνταξιοδοτικά προγράμματα, χωρίς όμως να «κλείνουν» συμβόλαια.
Τα ίδια στελέχη εκτιμούν ότι η αγορά παραμένει ακόμη «μουδιασμένη» ως προς τα συνταξιοδοτικά προγράμματα, ωστόσο προβλέπουν ότι οι εργαζόμενοι στις ηλικίες 40 - 50 ετών θα πρέπει να μεριμνήσουν μόνοι τους για τη σύνταξη τους και αντί να περιμένουν την κοινωνική ασφάλιση θα στραφούν σε ασφαλιστικά προγράμματα ιδιωτικών εταιριών.
Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και τα νέα ασφαλιστικά προϊόντα που παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Πίστη. Πρόκειται για τρία προγράμματα προσαρμοσμένα στην τρέχουσα οικονομική κρίση και τη στήριξη κοινωνικών ομάδων που πλήττονται ιδιαίτερα από αυτήν.
Τα τρία προϊόντα τα οποία λανσαρίστηκαν είναι:
α) Το «Σύστημα Συνταξιοδότησης EasyLife»: Προσφέρεται σε όλους τους ασφαλισμένους της Ευρωπαϊκής Πίστης. Σύμφωνα με την εταιρεία εξασφαλίζει ισόβια εγγυημένη μηνιαία σύνταξη στα 60, υψηλότερη κατά 39% από την κατώτατη εγγυημένη κρατική σύνταξη.
β) Το «Σύστημα Ολοκληρωμένης Προστασίας Δημοσίων Υπαλλήλων Αλληλεγγύη»: Αφορά τους δημόσιους υπάλληλους και εξασφαλίζει συμπληρωματική σύνταξη μέσω μικρών μηνιαίων αποταμιεύσεων από 2 ευρώ ημερησίως για μηνιαία σύνταξη 360 ευρώ στην ηλικία των 65 ετών. Περιλαμβάνει επίσης προστασία περιουσίας και ασφάλιση αυτοκινήτου.
γ) Το «Σύστημα Τελών Κυκλοφορίας και Συνταξιοδότησης»: Με αποταμίευση 5 ευρώ ημερησίως παρέχονται πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του αυτοκινήτου για το 2011, εφόσον το αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο στην εταιρεία και ισόβια σύνταξη στο 65ο έτος της ηλικίας του ασφαλισμένου, που κυμαίνεται από 406 έως και 1471 ευρώ ανάλογα με την ηλικία του."
Αντιγόνη Αυγεροπούλου


Να συμπληρώσουμε:
1)Ο τίτλος και οι αρχικές επισημάνσεις, δεν είναι της εφημερίδας.
2)Η Ευρωπαϊκή Πίστη ανήκει στον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς, της οποίας τον ασφαλιστικό βραχίονα μανατζάρει ο γνωστός, πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Νηογνώμονα, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Αγροτικής Ασφαλιστικής, κ. Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου του Ε.(διετέλεσε μέλος του Δ.Σ της Ευρωπ. Πίστης, με πρόεδρο τον κολλητό του κ. Θεόδωρο Πανταλάκη του Ν. , τώρα της ΑΤΕ)
3)Βλέποντας τις επωνυμίες των περισσοτέρων εταιρειών και τα ονόματα, μπορεί κανείς εύκολα να συμπεράνει για την "εθνικότητα του έλεγχου" της ασφαλιστικής αγοράς στη χώρα μας.
4)Τα στοιχεία στον συνημμένο πίνακα έχουν ληφθεί από:
http://www.eaee.gr/cms/index.php? ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ
5)Και ένα αιωρούμενο δικό μας ερώτημα: Με τις ασφαλιστικές Υ/προμήθειες της νέας παραγωγής ασφαλίστρων, σε όλες τις εταιρίες, που ως γνωστό είναι πολύ υψηλές στον κλάδο ζωής και υγείας, ποίοι θα πιστωθούν;

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/blog-post_8845.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters