Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:"ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ"!


Τα πράγματα έγιναν ως εξής.Ημουν στο πεζοδρόμιο της πλατείας. Ξαφνικά άκουσα γιουχάϊσμα κι είδα τον Χατζηδάκη να κατεβαίνει από τη Βουλή με τον προσωπικό του φρουρό. Κινήθηκε προς Πανεπιστημίου κι άρχισε να τον ακολουθεί κόσμος. Αν τις έφαγε δεν ξέρω, αυτό όμως που σχολίαζαν οι γύρω μου ήταν το απύθμενο θράσσος που.....
έχουν να εμφανίζονται κατά αυτόν τον τρόπο.

Επίσης δεν ήταν γνωστοί άγνωστοι μαζεμένοι από νωρίς μπροστά στη Βουλή. Ηταν απλός κόσμος όπως κι εγώ. Η πορεία του ΠΑΜΕ δεν πέρασε μπροστά από τη Βουλή. Ηρθαν από Σταδίου, κάτω από την πλατεία και μετά κατευθύνονταν προς τις Στήλες. Ακολουθούσε το μαύρο μπλοκ. Αν κι ήταν ανάμεσα σε διμοιρίες των ΜΑΤ τους άφησαν να έρθουν μπροστά στη Βουλή κι αμέσως άρχισε η φασαρία. Πολύ καπνογόνο και πέτρες από τους μαύρους. Κατάφεραν να τη διαλύσουν ακόμη μία φορά. Ασχετος κόσμος έφαγε τα χημικά στο πρόσωπο. Ως συνήθως…


Ας το πάρουμε χαμπάρι, τους “μαύρους”, αν δεν είναι δικοί τους, τους θέλουν, δε θα τους πειράξουν ποτέ. Μερικές συλλήψεις για τα μάτια του κόσμου κι από την αρχή.Οσο για να τους απομονώσει ο κόσμος, δεν είναι τόσο απλό. Πέρασαν μπροστά μου με κομμάτια τσιμέντο. Και να τους την πέσει κάποιος, μέχρι να βοηθηθεί από άλλους, είναι νεκρός.

Και κάτι ακόμη που δεν ξέρω αν έχει τη σημασία του αλλά το αναφέρω. 
Την ώρα που έφυγα, γύρω στις δύο, στη στάση του λεωφορείου πιό πάνω από την είσοδο της Βουλής επί της Β. Σοφίας ήταν δύο κουστουμαρισμένοι με χαρτοφύλακες που μιλούσαν εβραϊκά. Ισως έχει τη σημασία του ίσως κι όχι.

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;

ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ;;;

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ"!

ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΘΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΠΡΕΣΒΕΙΑ!


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/12/blog-post_8095.html

http://anti-ntp.blogspot.com/2010/12/blog-post_8397.html

Χαμός από τις δηλώσεις της Ν. Μπακογιάννη για ..ένοπλες ελληνοτουρκικές συγκρούσεις..

Πως άφρονα και άλογα άτομα διαχειρίζονταν τα εθνικά μας θέματα!! Και το κακό είναι ότι έχουν λόγο και σήμερα.. Κρίμα!!!
Αγαπητοί Έλληνες Πολίτες οργανωθείτε στο Κίνημά σας, στο Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α.ΔΗΛΑΔΉ για πανστρατιά του ικανού δυναμικού μας για την ....
ανάδειξη νέας πολιτικής δύναμης για την ανασυγκρότηση της χώρας.

Μείζον πολιτικό θέμα έχει δημιουργηθεί με την φράση της προέδρου της ΔΗΣΥ Ντόρας Μπακογιάννη στην ομιλία της στην Κωνσταντινούπολή όπου αποκαλεί την μάχη του Ματζικέρτ το 1071 με την οποία επικράτησαν οι Τούρκοι στην Μικρά Ασία, την Άλωση της Πόλης του 1453 και την ελληνική επανάσταση του 1821 απλώς ως "ένοπλες συγκρούσεις του Ελληνισμού με την Τουρκία". Μάλιστα προσπέρασε την μικρασιατική καταστροφή του 1922 και για την Κύπρο, προσδιόρισε το πρόβλημα περίπου ως θέμα εσωτερικό της Τουρκίας με τους Τουρκοκύπριους! Η ίδια αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί καθώς το θέμα παίρνει μεγάλες διαστάσεις προκαλώντας έντονες αντιδράσεις σε μεγάλο αριθμό βουλευτών.
Μιλώντας στον ρ/σ Real FM για «φθηνές επιθέσεις» υποστήριξε ότι «Χάνω τον Θεό μου από αυτόν τον λαϊκισμό. Μίλησα για έναν αιώνα συγκρούσεων» τόνισε και συνέχισε: «Και αυτά που είπα εγώ στην Κωνσταντινούπολη για το Αιγαίο και τα νησιά μας δεν τα έχει πει ποτέ Έλληνας πολιτικός στην Τουρκία».
Για την ακρίβεια μίλησε για "μια χιλιετία ένοπλων συγκρούσεων" αναφέροντας τις παραπάνω ημερομηνίες. «Τα πρώτα χίλια χρόνια της συνύπαρξής μας, πολιτικά, μπορούν να θεωρηθούν ως ‘‘η χιλιετία των συγκρούσεων’’. Αυτό βέβαια, εξηγείται δεδομένων των πολλών ενόπλων συγκρούσεων που συνέβησαν ιδιαίτερα μεταξύ του 1071 και του 1453 και το 1821» είπε χαρακτηριστικά.
Ομως, υπάρχουν πληροφορίες ότι πολλοί βουλετές θα προχωρήσουν σε καταδίκη των δηλώσεων Μπακογιάννη τις επόμενες ώρες. Και αυτό, διότι, όπως λένε η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» σε ομιλία της στην 100η συνάντηση «Bab-I Ali» (δηλ. της «Υψηλής Πύλης), λησμόνησε ότι το 1453 έγινε η άλωση της Κωνσταντινούπολης, αλλά και ότι το 1821 ξεκίνησε η ελληνική επανάσταση κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Στη συνέχεια, η κυρία Μπακογιάννη, χωρίς καμία ιδιαίτερη αναφορά στη Μικρασιατική καταστροφή και στα δραματικά γεγονότα του 1922, αναφέρει ότι «το 1923, οι δυο σημαντικοί αρχηγοί των κρατών μας, ξεκίνησαν μια νέα πορεία: ειρήνης,συνεργασίας, φιλίας και Συμμαχίας». Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι «οι σημερινοί Έλληνες, έχουν τόσο βαθιά και διακαή επιθυμία για ειρήνη και εποικοδομητική συνύπαρξη με τους γείτονές τους-ιδιαίτερα την Τουρκία. Κατ' αρχάς γιατί η Ελλάδα από το 1922 δεν έχει επιδείξει καμία εδαφική φιλοδοξία».
Διάφοροι βουλευτές σχολιάζοντας αυτή την αποστροφή, αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο η κυρία Μπακογιάννη δεν έκανε οποιαδήποτε αναφορά στις τουρκικές διεκδικήσεις έναντι της Ελλάδας, μετά το 1974, αν και είπε σε κάποιο σημείο της ομιλίας της, ότι έχουμε επιστρέψει σε συνθήκες έντασης, λόγω του Κυπριακού.
Στις αναφορές της στο Κυπριακό, η κυρία Μπακογιάννη δεν μίλησε για εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο, απλά ανέφερε ότι πρέπει να αποσυρθούν τα τουρκικά στρατεύματα και τόνισε την ανάγκη αμοιβαίων υποχωρήσεων. Βέβαια, υποστήριξε ότι «η Τουρκοκυπριακή Κοινότητα εξαρτάται σχεδόν ολοκληρωτικά από την Τουρκία και η Τουρκία διατηρεί σημαντικές στρατιωτικές δυνάμεις κατοχής στο νησί».
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η επισήμανσή της ότι «το Αιγαίο, θα πρέπει να γίνει η γέφυρα συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών μας, όχι η διαχωριστική γραμμή», αλλά και η θετική αναφορά στον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και στο δόγμα, για το οποίο είπε: «Οι Τούρκοι πολίτες είναι αυτοί που θα απολαμβάνουν την ειρήνη και τη σταθερότητα, όταν εφαρμοστεί η πολιτική μηδενικών προβλημάτων με τους γείτονες του φίλου μου, Υπουργού Νταβούτογλου».

Γενικά φάνηκε απρόσεκτα τουρκόφιλη...

kanena2010.blogspot.com

ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 2010.

ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 2010ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ   ΦΙΛΙΚΗΣ   ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  2010

Η Φιλική Εταιρία 2010 είναι γέννημα ελεύθερα σκεπτόμενων  πολιτών  που διεπίστωσαν ότι το ισχύον πολιτικό-διοικητικό σύστημα, από  την ίδρυση του ελληνικού κράτους, ΟΥΔΕΠΟΤΕ.

ΥΠΗΡΞΕ λειτουργικό και κοινωνικά  ωφέλιμο. Αυτό οφείλεται στον αυθαίρετο αποκλεισμό των πολιτών από την διοίκηση της Χώρας, από μία δήθεν επίλεκτη «παρέα»,  με συνέπεια  την ανυπαρξία  (α) πληροφόρησης των  Πολιτών  και (β) αποτελεσματικού ελέγχου της πολιτικής και των πολιτικών. Βαθμιαία  το κρατούν σύστημα, διαμορφώθηκε από μία κλειστή ομάδα κληρονομικής οικογενειοκρατικής ολιγαρχίας «επαγγελματιών» πολιτικών, οι οποίοι είχαν στόχο την διαιώνισή τους στην Εξουσία, άσχετα με το συμφέρον, την χρηστή διοίκηση και την ευημερία του Εθνους.

Η δημιουργία των γνωστών κομμάτων και ο τρόπος δικτατορικής  λειτουργίας τους, αποθάρρυναν / απώθησαν την ανάμειξη στα «κοινά» των αξιοκρατικά  καλυτέρων πολιτών, με αποτέλεσμα οι κατώτεροι, με  ηθικές αξίες μικρού έως ανύπαρκτου βαθμού, πρόθυμων να σκύβουν τον αυχένα στις εντολές ανθελληνικών συμφερόντων, δικών μας ατυχώς και ξένων, να κυβερνούν τη Χώρα. Τελικά το σαράκι της κομματοκρατίας, πρόσβαλε  όλο τον κοινωνικό ιστό, κρατώντας σκόπιμα τους πολίτες απληροφόρητους ή παραπληροφορημένους, ώστε τίποτα να μην λειτουργεί έξω απ' τις φατρίες, με στόχο την ανάπτυξη πίστης  και αγάπης των πολιτών για την πατρίδα τους και ευπειθούς συμπεριφοράς προς  τους νόμους της.

Το σημερινό κατάντημα που απειλεί πλέον την επιβίωση του Εθνους μας, είναι το νομοτε-λειακά αναμενόμενο, μη υπάρχουσας μόνιμης, οργανωμένης και θεσμικά κατοχυρωμένης έκφρασης γνώμης-βούλησης των Πολιτών και ελέγχου των  κυβερνώντων / διοικούντων οι οποίοι «κάνουν ότι θέλουν», καλώντας τους Πολίτες να πληρώσουν «τα σπασμένα» τους.

Πρόσφατα παραδείγματα:

Υπογραφή του  Μνημονίου - ρωτηθήκαμε οι Πολίτες ; ΟΧΙ !

Χορήγηση  Ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες, νόμιμους και λαθραίους και δικαιώματος εκλέγειν / εκλέγεσθαι - ρωτηθήκαμε  οι Πολίτες ;  ΟΧΙ !

Η παραμόρφωση της διδασκαλίας Ελληνικής Ιστορίας στα σχολικά βιβλία  --  ζητήθηκε η γνώμη των πολιτών ή  έστω των  ειδικών ;  ΟΧΙ !

Για τα ψέματα που μας έπνιξαν διαχρονικά οι κυβερνώντες όλων των χρωμάτων, λογοδότησε ή τιμωρήθηκε κανείς από τους περιούσιους εξουσιαστές ;  ΟΧΙ !

Τόλμησε πολίτης ή ομάδα Πολιτών να τους ελέγξει για τις ανήθικες χαριστικές διατάξεις που ψήφισαν για τους εαυτούς τους, σε βάρος του κοινωνικού συνόλου ;   ΟΧΙ !

Για την είσοδό  μας  στην  ΟΝΕ  και  ΕΥΡΩ, και μάλιστα με ψεύτικα στοιχεία που έκαναν την εθνική μας υπόληψη ρεζίλι, ενημερωθήκαμε για τους όρους και  συνέπειες  της μονομερούς  «κυβερνητικής» ενέργειας,  ;  ΟΧΙ !

Για το «Βατοπέδι», ενημερωθήκαμε τι ακριβώς συνέβη, ποιοί είναι υπεύθυνοι, και πότε/ πώς

πρόκειται να τιμωρηθούν;  ΟΧΙ !

Τι γνωρίζομε οι Πολίτες γιά το αδιανόητο ανοσιούργημα των πρυτανικών αρχών των Πανεπι-στημίων Πελοποννήσου - Πατρών, της ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ  του  εορτασμού  της  28 Οκτωβρίου !

Τι γνωρίζομε για την εξέλιξη των Εθνικών μας θεμάτων, Β. Ηπειρο-Τσάμηδες, Μακεδονικό, Θράκη, ΑΟΖ με Τουρκία-Αλβανία, έλεγχο Αιγαίου, εκμετάλλευση ορυκτού μας πλούτου, Κυπριακό ; ΤΙΠΟΤΑ ! Οι πολίτες βέβαια θα κληθούμε να ΠΛΗΡΩΣΟΜΕ τις ζημιές από τις  ενἐργειες και  πράξεις των «πολιτικών» ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ  ΜΑΣ  ! ! !

Και το χειρότερο, η χαλάρωση / αποδυνάμωση των ηθών, η διόγκωση του ατομισμού σε βάρος του κοινωνικά ωφέλιμου και η συστηματική αποδόμηση του εθνικού μας παραγωγικού ιστού και της εθνικής μας ταυτότητας έχει μετατρέψει τον  περήφανο λαό μας, σε οικονομι-κούς σκλάβους-καταναλωτές εισαγόμενων προϊόντων και ποδηγετούμενους  ψηφοφόρους.

Ωρίμασε πλέον ο καιρός που οι Πολίτες πρέπει να μάθουμε  πως υπάρχουν λύσεις διαφορετικές από το δρόμο της καταστροφής που ακολουθούμε σήμερα. Να ενημερωθούμε για τα δικαιώματά μας. Να μάθουμε τι σημαίνει χρέος, πώς  δημιουργείται, τι σημαίνει ΜΗ υποκείμενη σε κατάσχεση δημόσια περιουσία, τι σημαίνει ανάπτυξη, πληθωρισμός και ύφεση, πως και γιατί τιμωρείται η φοροδιαφυγή,  και το κυριότατο να μάθουμε πώς το κλειδί επιτυχούς αντιμετώπισης της αγνόησης του λαού, είμαστε  οι ΙΔΙΟΙ οι  Πολίτες.

ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ:

Τι σημαίνει δύναμη πίεσης και αντίστασης  των Πολιτών  όταν αποφασίσουν να συσπειρωθούν  !

Αυτό που είναι λοιπόν σημαντικό, είναι όλοι εμείς οι Πολίτες ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΜΕ και να πάρουμε τις τύχες της χώρας μας, στα χέρια μας. Να ενωθούμε ανεξαρτήτως πολιτικών, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για μάς και τα παιδιά μας.  Να γίνουμε ενεργοί πολίτες με μόνη ταμπέλα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ,  και να βροντοφωνάξουμε προς πάσα  κατεύθυνση :

ΕΜΕΙΣ  ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ  ΑΦΕΝΤΙΚΑ  ΣΤΗ  ΧΩΡΑ  ΜΑΣ !  ΕΜΕΙΣ  ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ Σ' ΟΛΟΥΣ  ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ  ΜΕ ΤΙΣ  ΚΟΙΝΕΣ  ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ !

Η Φιλική Εταιρεία 2010 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και  ΔΕΝ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑ. Είναι και παραμένει ο άγρυπνος φρουρός της  χρηστής διοίκησης και προστασίας των πολιτών από  κάθε είδους παρανομία σε  βάρος του Εθνους, υιοθετώντας,  όπου πρακτικά εφικτό, αρχές άμεσης δημοκρατίας που  κατά τον  Αριστοτέλη :

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ  ΜΕΝ ΤΟ  ΚΛΗΡΩΤΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΤΑΣ ΑΡΧΑΣ, ΤΟ  ΔΕ ΑΙΡΕΤΑΣ,  ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΝ»

Με τον εξοβελισμό - αποκλεισμό του εκλογικοὐ εργαλείου από τις διαδικασίες ανάδειξης των «ηγεσιών» οιασδήποτε συλλογικής δράσης, πιστεύεται ότι η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ελαχιστοποιείται μέχρι μηδενισμού !

Η εποχή  της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας ετελείωσε. Η τεχνολογία κατέστησε δυνατή την έκφραση της γνώμης των Πολιτών και το ταχύτατο άθροισμά της.

Στόχος της Φιλικής Εταιρείας 2010 είναι

* Η απελευθέρωση της πατρίδας μας από το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ του οικογενειακού κομματικοὐ καθεστώτος,

* Η κατάργηση της  στεγνής, σπάταλης, ανέμπνευστης γραφειοκρατίας που συνθλίβει κάθε προσπάθεια  προόδου  και

* Η αποκατάσταση των Πολιτών στη  θέση  που φύσει και θέσει μας ανήκει και κουτοπόνηρα δόλια κι εκβιαστικά  μας αφαιρέθηκε,  δηλαδή:

ΣΤΗ  ΘΕΣΗ  ΤΗΣ  ΑΝΩΤΑΤΗΣ  ΑΡΧΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ.


Η  ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ  ΤΗΣ « ΘΡΥΛΙΚΗΣ  ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ »  ΕΝ  ΠΕΡΙΛΗΨΕΙ  !

Άγγελος Τανάγρας "ΕΣΤΙΑ" 15 /10/ 1910  με τίτλο: «Πειθαρχία και Νόμος»
«. . . Κατ' αυτόν τον τρόπον η διαφθορά του πειθαρχικού αισθήματος εμπεδούται, ο καθεἰς κοιτάζει μόνον την ευκολιών του και όχι την κείνην αλληλεγγυών, ο νόμος καταπατείται, ο δε αντιπρόσωπος του νόμου, είτε δικαστής είναι είτε αστυνόμος, είτε αστυφύλαξ δεν εμπνέει κανένα σεβασμόν". Μετά από έναν αιώνα τα πράγματα είναι όμοια και χειρότερα, αν στην τελευταία φράση της ανυποληψίας προσθέσουμε:  " είτε βουλευτής είτε υπουργός, είτε πρωθυπουργός"

ΑΝΟΙΧΤΟ  ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟΝ  ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΚΑ.ΝΕ.Ν.Α.  11 /9 / 2010
Γιατί εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας ;  Δεν μπορώ να την πω, γιατί ο υιός της δυναστείας που έχω για πρωθυπουργό, διαδίδει στο εξωτερικό της χώρας, ότι κυβερνάει μια χώρα διεφθαρμένων . . .  Δεν μπορώ να την  πω, όταν τα γειτονάκια δίπλα μας μας δίνουν την μια καρπαζιά μετά την άλλη και συνεχώς μας φτύνουν και ο δικός μου πρόεδρος νομίζει ότι ψιχαλίζει.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ  ΕΘΝΙΚΩΝ  ΘΕΜΑΤΩΝ   9 / 11/  --  ΠΑΝ.  ΠΑΠΑΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ
Η διαφθορά βασιλεύει και ο πολιτικός κόσμος χαρακτηρίζεται ως κόσμος των ληστοσυμ-μοριτών  Τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα πετσοκόφτηκαν: Το Αιγαίο οδηγήθηκε στη συνεκμετάλλευση με τους Τούρκους. Η Θράκη μας περνάει σιωπηλά στις αγκάλες τους. Το όνομα της Μακεδονίας παραδόθηκε στα Σκόπια. Άλλα εδάφη μας και νησιά μας εποφθαλμι-ούνται. Το Σύνταγμα ποδοπατείται από τους κυβερνώντες ολόκληρες δεκαετίες και η ανομία αποτελεί τον κανόνα του πιο ευτελισμένου δημόσιου βίου που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα.

ΣΗΜΑΝΕ  Η  ΩΡΑ  ΤΗΣ  ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ  ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ  --  STOP  CARTEL   13 / 11 /2010. . . . Τέλος στα κόμματα διαμαρτυρίας. Τέλος στην ανέξοδη κεφαλαιοποίηση της ψήφου.
Τέλος στα κόμματα που εμφανίζονται υπεράνω του πολιτικού συστήματος. Τέλος στους θεατρίνους που δήθεν δεν ενδιαφέρονται για το πολιτικό κόστος, καθώς μονίμως χρεώνουν στους άλλους τα δικά τους «έξοδα». Τέλος στους αρπάχτρες, αλλά και στους τζαμπαζήδες της πολιτικής σκηνής. Τέλος στους πελάτες και στους πάτρωνες. Και ασφαλώς τέλος στον δικομματισμό. Οι ερχόμενες βουλευτικές εκλογές θα αποτελέσουν την ληξιαρχική πράξη θανάτου του.

ΓΑΤΑΡΟΣ    5. 10.  2010    ΣΑΡΑΝΤΟΣ  ΚΑΡΓΑΚΟΣ 
Οι θεσμοί, για να είναι θεσμοί, πρέπει να είναι δεσμοί, όχι με την έννοια της αλυσίδας. Πρέπει να μας δένουν με κάτι (π.χ. με μια πίστη σε μια αξία) αναμεταξύ μας. Οι θεσμοί έχουν παραλύσει. Έχουν αυτοδιαλυθεί. Ουσιαστικά οι φορείς τους έχουν αυτοπαραιτηθεί. Η παρουσία τους είναι προσχηματική και... μισθολογική. Ένα παράδειγμα: η τήρηση των νόμων στην Ελλάδα είναι προαιρετική. Ποιος μεγάλος κλέφτης μπήκε φυλακή;  Κι αν μπήκε, σε πόσο χρόνο βγήκε; Ασφαλώς κι είναι επικίνδυνη η απαξίωση των θεσμών εκ μέρους των πολιτών. Αλλά κατά πόσον οι κατά ταυτότητα Έλληνες είναι πολίτες . . .   Δεν έχουμε αίσθημα πατρίδας, για να έχουμε σοβαρούς θεσμούς και σοβαρή πίστη στους θεσμούς. Τα όρια της πατρίδας μου είναι τα όρια της... τσέπης μου".


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ   « ΦΙΛΙΚΗΣ   ΕΤΑΙΡΙΑΣ   2010 »

Στην Αθήνα σήμερα στις  22   Νοεμβρίου  2010 μεταξύ  των  στο τέλος της πράξεως αυτής συμβαλλομένων, συνομολογούνται και συμφωνούνται  τα ακόλουθα  :

Άρθρο 1

ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ -  ΕΔΡΑ

Συστήνεται Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία που διέπεται από τους όρους του παρόντος Συμφωνητικού και τις  διατάξεις των άρθρων 741 έως 748 του Αστικού Κώδικα. Η εταιρεία  δεν έχει κερδοσκοπικό σκοπό, έχει στόχους  Κοινωφελείς,  Μορφωτικούς, Εκπαιδευτικούς, Πολιτιστικούς  και  είναι ΜΗ  Κυβερνητικό  αυτόνομο  νομικό πρόσωπο.  Η  επωνυμία της Αστικής Εταιρείας  είναι :   «ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 2010»

Εδρα  της  εταιρείας ορίζεται η  πόλη  της  Αθήνας  και  το επί  της οδού  Λυκείου  4  Γραφείο. στην  Αγία  Παρασκευή.

Άρθρο 2

ΣΚΟΠΟΙ

Γενικός σκοπός της αστικής Εταιρείας είναι  η  δημιουργία μιας καλύτερης Ελλάδας.  Ειδικότερα :

1.  Η  υπόδειξη λύσεων στα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν  συλλογικά οι Πολίτες, η  τεκμηριωμένη  συζήτησή  τους μεταξύ  των  Πολιτών  και  η  αποδοχή  τους  στο  πλαίσιο κοινωνικής κατανόησης  και συναίνεσης.

2.  Η  συνεργασία  με  όλες τις  βαθμίδες και όλα  τα  είδη της Δημόσιας Διοίκησης,  Αυτοδιοίκησης, Οργανισμών, Ιδιωτικών Εταιρειών και  όποιας άλλης κοινωνικής οντότητας,  η  λειτουργία της οποίας επηρεάζει την ομαλή  ροή της  συμβίωσης των Πολιτών και  την πρόοδό τους.

3.  Η γνωμοδότηση και  μεταφορά στη  Δημόσια Διοίκηση της  κοινής Γνώμης των Πολιτών στα εθνικά θέματα,  η στήριξη των ενεργειών της  και η δημιουργία στενών δεσμών συνεργασίας  με τους έλληνες της Διαποράς.

Αρθρο  3

ΤΡΟΠΟΙ  ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ   ΤΩΝ  ΣΚΟΠΩΝ     

1.  Ανεξαρτησία από πολιτικούς, κυβερνητικούς και συνδικαλιστικούς φορείς.
2.  Εφαρμογή διαδικασιών άμεσης δημοκρατίας όπου είναι  εφικτή
3.  Ελεύθερη συμμετοχή προσώπων που κατέχουν την Ελληνική Ιθαγένεια χωρίς κοινωνικές ή άλλες διακρίσεις.
4.  Συνεχής  αμφίδρομη τεκμηριωμένη πληροφόρηση των Πολιτών μέσω του Διαδικτύου και παντός άλλου τεχνολογικού μέσου.
5.  Ανάπτυξη πλαισίου άμεσης έκφρασης της γνώμης των Πολιτών και της συνισταμένης τους, που τείνουν στη δημιουργία δημοκρατικής κοινωνίας και εφαρμοστέας  εθνικής οικονομίας  στοχεύοντας στην επαναφορά των  Πολιτών  στην  θέση  εξουσίας και ελέγχου που αποκλειστικά και κύρια την δικαιούνται.
6.  Διοργάνωση και συμμετοχή σε  συνέδρια, επιστημονική έρευνα προτάσεων, και δημοσιοποίηση των συμπερασμάτων.
7.  Παρέμβαση για την προστασία των  Πολιτών από έκνομες, αυθαίρετες ενέργειες-παραλείψεις ποικίλων φορέων και  άσκηση πίεσης για την εξομάλυνσή τους.

Αρθρο   4

ΕΤΑΙΡΟΙ

Εταίροι  είναι  οι  υπογράφοντες  την  παρούσα ιδρυτική πράξη και  όσοι νέοι προσχωρούν  με  πρόσθετες  πράξεις. Τις  πρόσθετες  πράξεις  υπογράφουν ο  Γενικός  Διαχειριστής  ως  εκπρόσωπος της εταιρίας που εξουσιοδοτείται προς τούτο δια της παρούσης  πράξεως και οι εισερχόμενοι στην εταιρία νέοι εταίροι.

Οι εταίροι  είναι ενήλικες πολίτες ελληνικής καταγωγής ασχέτως τόπου κατοικίας που αποδέχονται και προσυπογράφουν  το  καταστατικό της  εταιρίας και  δεσμεύονται να  τηρούν τις αποφάσεις της και να προωθούν το  έργο της. Δεν  δύνανται  να γίνουν εταίροι  οι  διατελέσαντες  πολιτικοί  την παρελθούσα δεκαετία. Οι εταίροι ευθύνονται μόνο  μέχρι του ποσού της  εισφοράς τους στην εταιρία.

Εταίρος  που με πράξεις ή παραλείψεις διαφωνεί ή  αποδοκιμάζει τις αρχές, θέσεις, σκοπούς  και  καταστατικό της εταιρίας που προσυπέγραψε,  διαγράφεται  με  αιτιολογημένη απόφαση της  Συντονιστικής Επιτροπής. Οι διαγραφόμενοι μπορούν να ασκήσουν  ένσταση στην πρώτη Γενική  Συνέλευση.

Αρθρο  5

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Διάρκεια της εταιρίας  ορίζονται πενήντα (50) έτη, που αρχίζουν από σήμερα  και  λήγουν  στις  8  Νοεμβρίου 2060.

Ο χρόνος διάρκειας της εταιρίας δύναται να παραταθεί  δια συμφωνητικού μεταξύ των υπαρχόντων εταίρων.

Αρθρο   6

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ    (  Σ. Ε. )

Είναι το ανώτατο όργανο Διοίκησης  αποτελούμενο από εννέα  (9) μέλη εκ των οποίων τα  πέντε έχουν θητεία τριών ετών και τα τέσσερα  εξη ( 6 ) μηνών.  Μετά τη λήξη της θητείας των ανωτέρω οι διάδοχοι τους αποφασίζονται με  ΚΛΗΡΩΣΗ μεταξύ των εταίρων. Στην κλήρωση δεν συμμετέχουν οι απερχόμενοι  παρά  μετά την παρέλευση τεσσάρων ετών. Εταίρος κληρωνόμενος μπορεί να παραιτηθεί για οποιοδήποτε λόγο και να κληρωθεί αντικαταστάτης του, της διαδικασίας περατούμενης με την οριστική συμπλήρωση των εννέα μελών. 

Εταίρος που διετέλεσε τρεις φορές μέλος της Σ.Ε. δεν  μπορεί να επανεκλεγεί. Για να εκλεγεί εταίρος μέλος της  Σ.Ε. πρέπει να έχει θητεία στην εταιρία τριών ετών, με την εξαίρεση των πρώτων 24 μελών ( της πρώτης τριετίας)  Τα  καθήκοντά  της είναι να διευθύνει εν γένει την εταιρία, να διορίζει τον Γενικό διαχειριστή και δύο αναπληρωτές του,  να επιβλέπει τις δραστηριότητες  των Τμημάτων και  εθελοντών εταίρων-συνεργατών, να διατυπώνει οδηγίες για τις εργασίες τους και  να επιλαμβάνεται κάθε θέματος που έχει σχέση με την εκπλήρωση των σκοπών της εταιρίας. 

Οι αποφάσεις της λαμβάνονται με πλειοψηφία των μισών  πλέον ενός, των μελών της.

Αρθρο  7

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ  ΓΕΝΙΚΟΥ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Ο Γεν. Διαχ. εκπροσωπεί την εταιρία στην Ελλάδα και  Εξωτερικό, ενώπιον του Δημοσίου, των Δικαστηρίων παντός βαθμού,  του Αρείου Πάγου και Συμβ. Επικρατείας, Τραπεζών και έναντι φυσικών ή νομικών προσώπων,  σε όλες τις μετ' αυτών σχέσεις της εταιρίας. Κατόπιν ειδικής για  συγκεκριμένο θέμα απόφασης της  Σ.Ε., εγείρει αγωγές, υποβάλλει  μηνύσεις και ασκεί τακτικά ή έκτακτα ένδικα μέσα. Γενικά προβαίνει σε κάθε πράξη για την ομαλή λειτουργία της εταιρίας ενημερώνοντας ανελλιπώς την Σ.Ε.  Ανοίγει λογαριασμό κατάθεσης χρημάτων στην επωνυμία της εταιρίας τον οποίον κινεί με την συνυπογραφή δύο μελών οριζο-μένων  από την Σ.Ε.

Αρθρο  8

ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΠΟΡΟΙ

Το κεφάλαιο της εταιρίας ορίζεται  σε  200  Ευρώ που  καταβλήθηκαν ισόποσα από τους  ιδρυτές της. Το ίδιο ποσόν καταβάλλεται  από κάθε νεοεισερχόμενο  εταίρο. Πόροι της εταιρίας είναι συνδρομές, που αποφασίζει  η Σ.Ε. δωρεές, και πάσης φύσεως ενισχύσεις.  Η  Σ.Ε. έχει δικαίωμα να αρνηθεί εισφορά εφόσον κρίνει ότι δεν δίνεται για τους σκοπούς ή δεν συμφωνεί με τις αρχές και θέσεις της εταιρίας.

Αρθρο  9

ΜΕΣΑ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΠΙΤΕΥΞΗ  ΤΩΝ  ΣΚΟΠΩΝ

Για την επίτευξη των σκοπών της η εταιρεία ιδρύει  αυτοδιοικούμενα Τμήματα σε πόλεις της Ελλάδος και στην αλλοδαπή όπου κατοικούν έλληνες,  με  τους ίδιους  όρους του παρόντος  Καταστατικού.  Η  ίδρυση των Τμημάτων και αναγνώριση των μελών, γίνεται εγγράφως με πρόσθετη ιδρυτική πράξη που υπογράφει ο Γενικός διαχειριστής  και  προσυπογράφουν οι εταίροι.  Οι εταίροι στην αλλοδαπή δεν προσμετρώνται στους εταίρους στην Ελλάδα, και μετέχουν  με ψήφο στις  Γενικές Συνελεύσεις εφόσον βρίσκονται στην πατρίδα.

Η λειτουργία των Τμημάτων καθώς  και κάθε άλλη Οργανωτική λειτουργία  της εταιρίας, ρυθμίζεται  από Εσωτερικό  Κανονισμό που καταρτίζεται και ισχύει με απόφαση της  Σ.Ε.

Αρθρο  10

ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΕΤΑΙΡΩΝ

Η  Γενική Συνέλευση είναι το κυρίαρχο σώμα της εταιρίας. Συνέρχεται στην έδρα της εταιρίας την  πρώτη Κυριακή κατά  Νοέμβριο και Φεβρουάριο κάθε έτους, και  ώρα  11 π.μ. χωρίς καμιά ειδοποίηση.  Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται  σε  απαρτία με  όσους εταίρους παρευρίσκονται.  Την προεδρία ασκεί μέλος της Σ.Ε. που κληρώνεται από τα 9 μέλη της, διευθύνει τις εργασίες της και κηρύσσει την λύση της. Ο Γενικός διαχειριστής  τηρεί τα Πρακτικά σε μαγνητοφωνημένη μορφή την οποία υπογράφουν ο ίδιος και τα παρόντα μέλη της Σ.Ε.  και τηρείται στα γραφεία της εταιρίας.

Αρθρο  11

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ισολογισμός συντάσσεται απαραίτητα στο τέλος του ημερολογιακού έτους.  Κέρδη αν υπάρχουν δεν διανέμονται. Αποτελούν αποθεματικό κεφάλαιο το οποίο επαυξάνουν κατ' έτος, διατιθέμενα για τις δραστηριότητες της εταιρείας. Ο Ισολογισμός είναι στη διάθεση οιουδήποτε Πολίτη.

Αρθρο  12

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ - ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ  ΕΤΑΙΡΩΝ

Οι εταίροι δικαιούνται να παρακολουθούν και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες της εταιρίας, να λαμβάνουν γνώση όλων των εργασιών της και της οικονομικής διαχείρισης,  να  προτείνουν στην Σ.Ε. ιδέες και σχέδια που αποβλέπουν στην βελτίωση των αποτελεσμάτων της εταιρείας για την πρόοδο και ανάπτυξη της πατρίδας και  των Πολιτών σε όλους τους τομείς, Ουδείς εταίρος δικαιούται να πωλεί ή να μεταβιβάζει το εταιρικό του μερίδιο σε άλλον εταίρο αλλά αν θέλει να αποχωρήσει το αφήνει δωρεά στη εταιρία.

Σε περίπτωση θανάτου εταίρου, η εταιρία συνεχίζεται με τους υπόλοιπους, οι δε κληρονόμοι του δεν έχουν κανένα δικαίωμα στην περιουσία της εταιρίας, ούτε δικαιούνται να απαιτήσουν την εισφορά του θανόντος στο

Κεφάλαιο της εταιρίας  ή  οιουδήποτε ποσού που εθελοντικά ή μετά από απόφαση της  Σ.Ε. κατέβαλε στην εταιρία.. 

Αρθρο  13

ΛΥΣΗ - ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ

Η εταιρία λύεται και τίθεται υπό εκκαθάριση μετά την παρέλευση του χρόνου που συστήθηκε ή  για σπουδαίο ή  άλλο λόγο. Η εκκαθάριση ενεργείται από ορκωτούς λογιστές που ορίζονται  από την Γενική Συνέλευση. Κατά την εκκαθάριση εξοφλούνται πρώτα τα χρέη της εταιρίας προς τυχόν εργαζομένους σ' αυτήν, στη συνέχεια προς τρίτους - πιστωτές της, και μετά προς τους εταίρους από τυχόν δάνειά τους προς αυτήν,  το τυχόν δε απομένον καθαρό υπόλοιπο με απόφαση των εταίρων διατίθεται σε  ορφανοτροφεία, γηροκομεία και υποτροφίες  αριστούχων αποφοίτων μαθητών για πανεπιστημιακές σπουδές.

Ακροτελεύτιον  άρθρον. 

Η  σφραγίδα της εταιρίας είναι κυκλική,  και  φέρει στην περιφέρειά της την επωνυμία της « ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  2010 »
Τούτων  συμφωνηθέντων υπογράφεται το παρόν από τους ιδρυτές σε  τρία  ισάριθμα όμοια πρωτότυπα, θέλει δε κατατεθεί στο ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΊΟ Αθηνών για εγγραφή στο Βιβλίο  Εταιριών

ΟΙ   ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ   ΙΔΡΥΤΕΣ
...Πηγή: http://www.schizas.com/

Σμήναρχος εν αποστρατεία της Πολεμικής Αεροπορίας κ. Αντώνης Φορλίδας:«Δικάστε με για εγκλήματα πολέμου»…


ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ «ΝΑΤΟ»

«Δικάστε με για εγκλήματα πολέμου»…

Ένα μοναδικό παγκοσμίως γεγονός με πρωταγωνιστή τον σμήναρχο εν αποστρατεία της πολεμικής αεροπορίας κ. Αντώνη Φορλίδα, αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb.gr.
Ο ευαίσθητος αυτός αεροπόρος προσφεύγει στο δικαστήριο της Χάγης ζητώντας να τον δικάσουν για εγκλήματα πολέμου, που διέπραξε στο Αφγανιστάν.
Ο κ. Φορλίδας ήταν το 2005 στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου της Καμπούλ ως προϊστάμενος τηλεπικοινωνιών. Στο δεύτερο όροφο του κτιρίου αυτού, οι Αμερικανοί είχαν βάλει 50 παιδιά σαν ανθρώπινη ασπίδα για να μην χτυπήσουν τον πύργο ελέγχου οι Ταλιμπάν.

Τα παιδιά αυτά ήταν ορφανά από οικογένειες του Αφγανιστάν και οι πράκτορες των Αμερικανών είχαν διαδώσει το γεγονός στους Ταλιμπάν για να μην γίνει στόχος το αεροδρόμιο της Καμπούλ, το οποίο χρησιμοποιούνταν και ως στρατιωτική βάση (για τους Αμερικανούς).
Ένα από τα παιδιά αυτά κρατάει στην αγκαλιά του ο κ. Φορλίδας στη φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα το newsbomb.gr
Από την ημέρα που επέστρεψε ο κ. Φορλίδας στην Ελλάδα δεν μπορεί να ησυχάσει και αποκαλύπτει σήμερα στο newsbomb.gr ότι το 60% των αμερικανικών επιδρομών στο Αφγανιστάν καταλήγουν σε δολοφονίες αμάχων.
«Δεν πατούσα εγώ του κουμπί, αλλά έκανα το έγκλημα να συμμετέχω σε αυτές τις δολοφονίες και γι’ αυτό τώρα ζητάω να δικαστώ και να φυλακιστώ ως εγκληματίας πολέμου» λέει ο κ. Φορλίδας.
Σε ένα ξέσπασμα ευαισθησίας και διαμαρτυρίας για τις γνωστές δηλώσεις Πάγκαλου, ο κ.Φορλίδας εκποιεί σήμερα τα παράσημά του δηλώνοντας ότι το ποσόν που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στις οικογένειες των σκοτωμένων αεροπόρων.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Κωστοπούλου

http://www.newsbomb.gr/apokalupseis/story/dikaste-me-gia-egklimata-polemou

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ "ΙΕΡΕΩΝ" ΔΙΝΟΥΜΕ 232.200.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ!

Μισθοδοσία Ιερέων και λοιπά έξοδα, €232.200.000 (τα Φανερά)!!Καιρός να κάνετε καμιά πορεία προς Μητρόπολη μεριά εκεί γίνεται η μεγαλύτερη ρεμούλα!!Απολλώνιος!!
Περικοπούλες στη ΔΕΚΟ της Εκκλησίας, έστω για τα μάτια;;;
(Παναγία μου, το ποίμνιό σου Βογγά)
Περικοπές μισθών, οριζόντια, σε δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα. Περικοπές σε εργατικά και ασφαλιστικά δικαιώματα, εκπτώσεις παντού, διότι «μαζί τα φάγαμε» αλλά δεν πληρώνουμε την κρίση μαζί, το συντριπτικό ποσοστό προς το παρόν χρεώνεται στους πλέον οικονομικά αδύνατους μισθοσυντήρητους, στους μικρο-μεσαίους και οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ. 
Όλων των ΔΕΚΟ;
Χίλια συγνώμη, Όλες οι ΔΕΚΟ ο τρόπος του λέγειν, υπάρχει και η απείραχτηΔΕΚΟ Εκκλησίας
Δείτε την προθυμότατη Εκκλησία μέσω των επίσημων κωδικών. Κατεβάστε το pdf του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και ...; Θρησκευμάτων, 2010!
Οι κωδικοί
0371: - Μισθοδοσία αρχιερέων και ιεροκηρύκων 6.200.000 €
2892: - Επιχορήγηση στον εκτός προϋπολογισμού λογαριασμό της ληψοδοσίας του δημοσίου ταμείου "Κεφάλαιο προς πληρωμή μισθού εφημεριακού κλήρου" για κάλυψη του ελλείμματος του 226.000.000,00 €
Δεν θα αναφερθώ στα υπερ-πίστεως φακελάκια, για βαφτίσια, γάμους, κηδείες, πολυέλαιους, αγιασμούς, ξόανα, ξεματιάσματα κι ανιμισμούς τι επιπλέον επιφέρουν, ούτε τις περιβόητες ΜΚΟ και λοιπά αγαθά έργα προς αδυνάμους ΚουΛουΠου- ΚουΛουΠου- Αλληλούια!
(Επίσης δεν θα τολμήσω να αναφέρω τα ποσά τα οποία ξοδεύουμε με Εθνική Υπερηφάνεια στα διάφορα εξω-Ελλαδικά Πατριαρχεία, διότι εκεί της Σημαίας της ...; Σηκώνεται. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα ...Wink
Τον κλήρο τον γνωρίζουμε καλά, όπως και τους συνεργούς αυτών. Για τους τελευταίους Ο κ. Τριάντης τα λέει καλύτερα:
«Και σεις, ακατάβλητοι στο υπερώο του ψεύδους, συνεχίζετε τις προκλήσεις. Οτι τάχα πρέπει να μειωθούν κι άλλο οι μισθοί για να σωθεί η οικονομία, κι ας είναι γλίσχρες οι απολαβές, οι μικρότερες (μαζί με την Πορτογαλία) στη ζώνη της Ενωσης ...; Με την ανερμάτιστη πολιτική σας -με τους «δικούς σας», με την αβελτερία και τη μυωπία σας- μεταβάλατε τις ΔΕΚΟ σε προβληματικό τσίρκο, κι έρχεστε τώρα να πείτε ότι φταίνε τα επιδόματα και οι υψηλοί μισθοί, όταν ξέρετε ότι ψίχουλα είναι οι περικοπές και ότι αλλού είναι το πρόβλημα ...; Εσείς ξεκάνατε τη Γεωργία. Εσείς αφήσατε τον Τουρισμό στην τύχη του. Εσείς κατασκευάσατε έργα βιτρίνας και ελάχιστες σοβαρές υποδομές. Εσείς βολέψατε τους ιδιώτες, αλλά βυθίσατε το επιχειρείν. Εσείς αφήσατε να βόσκει ακαταδίωκτη η φοροδιαφυγή. Εσείς προστατεύετε τη διαπλοκή. Εσείς αφήσατε τη χώρα δίχως σχέδιο και διόπτρες για το μέλλον ...; Κι έρχεστε τώρα να κηρύξετε την επανάσταση του αυτονόητου, που επί δεκαετίες περιφρονήσατε επιδεικτικά. Σωτήρες της κακιάς ώρας. Ολετήρες ...;»

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

Γιώργο εσύ γιατί δεν πήγες σήμερα στην πορεία;


Οι σημερινές πορείες - διαδηλώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών στην Αθήνα, συνειρμικά μου έφεραν στο μυαλό την περίφημη δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου, όταν θέλοντας να μας αποδείξει πόσο μας συν-αισθάνεται και πόσο μας συμπονάει για τα μέτρα του μνημονίου.
"Κι εγώ στη θέση σας, θα έβγαινα στους δρόμους", μας είχε πει τότε ο Γιώργος Παπανδρέου!!! Αλλά, σήμερα, δεν ήταν στους δρόμους...
Προφανώς επειδή δεν είναι στη θέση μας ή επειδή, απλά, δεν είναι ένας από εμάς...
Πάνε τα μαϊμού κλάματα και οι καταγγελίες των Γιώργηδων (βλέπετε ο Παπακωνσταντίνου πήγαινε τότε "πακέτο" με τον Γιωργάκη) κατά των ανδρών των ΜΑΤ.
Σήμερα, τα πράγματα άλλαξαν κι ενώ τα ΜΑΤ συνέχισαν να ρίχνουν χημικά, αυτή τη φορά την σχετική διαταγή "ψεκάσματος" την έδωσε ο Γιώργος!!!
Α, ρε πως αλλάζουν οι καιροί...
Πάντως, πέρα από το αστείο, αν τολμούσε ο Γιώργος Παπανδρέου να κατεβεί στην πορεία, δε νομίζω πως η προσωπική του φρουρά θα μπορούσε να τον γλιτώσει από το λιντσάρισμα...
Και αυτό το ξέρει ο Γιώργος και μάλιστα πολύ καλά...
Έτσι δεν είναι Γιώργο μου;

http://kostasxan.blogspot.com/2010/12/blog-post_2756.html

Θα τολμήσουν;;;;

Ο Κλεισθένης γράφει

Διαβάζω στο διαδίκτυο και όχι μόνο, ειδήσεις που αν αληθεύουν, μου προκαλούν φόβο και έκπληξη.
Το ΝΑΤΟ αποφάσισε να παρεμβαίνει όταν υπάρχουν κοινωνικές εξεγέρσεις στα κράτη μέλη (δεν γνωρίζω αν θα το κάνει και σε άλλα κράτη μη μέλη).
Δημιουργήθηκε ή δημιουργείται Ευρωαστυνομία και μάλιστα μερικοί υποστηρίζουν ότι πιθανό να δραστηριοποιηθεί και εντός Ελλάδας σε ....
περίπτωση αναταραχών.
Υλικά αντιμετώπισης διαδηλωτών αποθηκεύονται σε στρατιωτικές αποθήκες και στρατευμένοι εκπαιδεύονται στην αντιμετώπιση λαϊκών κινητοποιήσεων.
Αλλοδαποί θα τοποθετηθούν στα σώματα ασφαλείας.
Η κυβέρνηση φοβάται επεισόδια αλλοδαπών.
Οι αστυνομικοί δεν είναι πρόθυμοι να συγκρουστούν με απεργούς και διαδηλωτές.

Ίσως να έχω παραλείψει κάποιες αλλά η ουσία των πληροφοριών αν αληθεύουν δεν αλλάζει.
Δεν ανήκω στους συνομωσιολόγους ούτε μ’ αρέσουν τα σενάρια απλά θα μεταφέρω κάποιους φόβους μου που εύχομαι να μη πραγματοποιηθούν.

Οι πολιτικάντηδες των κομμάτων που κυβέρνησαν τον τόπο χρησιμοποιούν συχνά την τακτική του κοινωνικού αυτοματισμού. Όταν πρόκειται για απεργιακές κινητοποιήσεις με την αμέριστη φυσικά συμπαράσταση των ΜΜΕ δημιουργούν κλίμα αντιπαράθεσης ομάδων του πληθυσμού που διαμαρτύρονται για τις επιπτώσεις της απεργίας και συχνά παρακολουθούμε εντάσεις, μικροσυμπλοκές και αψιμαχίες ανάμεσα σε απεργούς και διαμαρτυρόμενους πολίτες. Φυσικά οι αντιδράσεις των διαμαρτυρόμενων πολιτών είναι κατά κανόνα υποκινούμενες απ’ το εκάστοτε κόμμα που κυβερνά. Τα ΜΜΕ μεγαλοποιούν τα γεγονότα κάνοντας «αβάντα» στο κυβερνόν κάθε φορά κόμμα. Το κλίμα εκτονώνεται μετά από μερικά σπρωξίματα και φραστικές επιθέσεις. Όλα αυτά έχουν μικρή επίπτωση και η προσπάθεια είναι να αποδυναμώνεται κάθε φορά η απεργιακή κινητοποίηση.

Ο φόβος που με παγώνει στην κυριολεξία είναι μήπως το σύστημα εξουσίας, στην αγωνιώδη προσπάθειά του να παραμείνει, επιδιώξει συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων διαδηλωτών ή απεργών με αλλοδαπούς λαθρομετανάστες. Φαίνεται ανατριχιαστικό σαν ενδεχόμενο και δύσκολα θα το χωρέσει ανθρώπινος νους, σήμερα όμως με τόσα που έχουν δει τα μάτια μας τίποτε δεν αποκλείεται. Ήδη μερικοί λαθρομετανάστες κάνουν απεργία πείνας γιατί κάποιο «μπουμπούκι» δεν τους πλήρωσε για τη δουλειά που έκαναν. Η υπόθεση φαίνεται απλή, είναι όμως; Αν συνδυάσουμε αυτό το γεγονός με την ανεργία των αλλοδαπών που θα αυξηθεί σε μεγάλα νούμερα και μερικές κινήσεις θερμοκέφαλων για την «αυτοάμυνά» τους το πρόβλημα διογκώνεται. Οι αλλοδαποί αν αισθανθούν ότι κινδυνεύουν, θα οργανωθούν σε ομάδες και οι συγκρούσεις με τους θερμοκέφαλους δεν μπορούν να αποκλειστούν. Η κυβέρνηση αν δεν κινηθεί έγκαιρα και αποτελεσματικά, για την αποφυγή τέτοιων εξελίξεων θα είναι υπόλογη γιατί τέτοιες συγκρούσεις πιθανό να έχουν θύματα, τι θα γίνει τότε; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη; Οι Έλληνες σε λίγο θα βρεθούν σε τραγική οικονομική κατάσταση, τι θα γίνει με τις πολλές εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπών; Μπορεί η Ελληνική οικονομία να ταΐσει τόσο μεγάλο αριθμό αλλοδαπών; Τι θα γίνει; Κανείς δεν ασχολείται και δεν απαντά σ’ αυτά τα καυτά ερωτήματα.

Άλλο ένα ενδεχόμενο που με τρομάζει και με θυμώνει σαν Έλληνα πολίτη είναι το ενδεχόμενο να δράσουν κατασταλτικά δυνάμεις είτε του ΝΑΤΟ ή της λεγόμενης Ευρωαστυνομίας κατά απεργών ή διαδηλωτών. Αυτό θα επισφραγίσει το ότι η Ελλάδα πράγματι βρίσκεται υπό κατοχή. Φυσικά δεν είναι λιγότερο ανατριχιαστικό να χρησιμοποιηθούν γι’ αυτή τη δουλειά Έλληνες στρατευμένοι . Κάτι τέτοιο θα επιβεβαιώσει κάποιους που χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ , «χούντα».
Τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, η διάλυση του κράτους πρόνοιας και ο εργασιακός μεσαίωνας που επιβάλουν Τρόικα και κυβέρνηση δεν είναι δυνατό να περάσουν χωρίς την αντίδραση, ήπια ή βίαιη, την Ελλήνων πολιτών. Τα δημοκρατικά δικαιώματα και οι συνδικαλιστικές ελευθερίες δεν μπορούν να καταργηθούν από μια δημοκρατική κυβέρνηση εκτός αν το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να καταλύσει το σύνταγμα και την Ελληνικά δημοκρατία. Έλεος.



http://ideopigi.blogspot.com

"Η παρούσα κρίση είναι κατασκευασμένη, που αποβλέπει στο παγκόσμιο έλεγχο"

Ηχηρό ράπισμα στα άνομα σχέδια όσων ευθύνονται για το κατάντημα της Ελλάδος, απευθύνουν μέσα από το ενημερωτικό φυλλάδιο της Ιεράς Συνόδου "Προς το Λαό" τα Μέλη της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Καταγγέλλοντας του ηγέτες της...
χώρας επισημαίνουν, ότι αυτοί είναι οι υπεύθυνοι διότι υποθήκευσαν το μέλλον της χώρας στους κυρίαρχους δανειστές μας, αλλά και ότι προστάτευσαν τα συμφέροντα του λαού.

Επίσης τα μέλη της Ιεραρχίας δεν παραλείπουν να καταγγείλουν τους εκθεμελιωτές εντολοδόχους, ως κατεδαφιστές της σχέσεως λαού και ποιμαίνουσας Εκκλησίας.

Ακόμη, στέλνουν μήνυμα προς όλους τονίζοντας, ότι «η Εκκλησία δεν φοβάται να αμυνθεί στο πονηρό σύστημα αυτού του κόσμου, έστω και εάν η αντίσταση σημαίνει διωγμό η και μαρτύριο».

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η Ιεραρχία εκφράζει και τον προβληματισμό της όσον αφορά την Παιδεία και το εκπαιδευτικό σύστημα.

Η Εκκλησία απέναντι στη κρίση

«Η χώρα μας φαίνεται να μην είναι πλέον ελεύθερη αλλά να διοικείται επί της ουσίας από τους δανειστές μας. Γνωρίζουμε ότι πολλοί περιμένετε από την ποιμαίνουσα Εκκλησία να μιλήσει και τοποθετηθεί πάνω στα γεγονότα που παρακολουθούμε», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Επίσης υπογραμμίζουν, ότι «είναι αλήθεια ότι αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας είναι πρωτόγνωρο και συνταρακτικό. Μαζί με την πνευματική, κοινωνική και οικονομική κρίση συμβαδίζει και η πάσης φύσεως ανατροπή. Πρόκειται για προσπάθεια εκρίζωσης και εκθεμελίωσης πολλών παραδεδομένων, τα οποία ως τώρα θεωρούνταν αυτονόητα για τη ζωή του τόπου μας».

«Τα απαιτούν τα μέτρα αυτά οι δανειστές μας. Δηλώνουμε δηλαδή ότι είμαστε μια χώρα υπό κατοχή και εκτελούμε εντολές των κυρίαρχων - δανειστών μας», συνεχίζουν τα μέλη της Ιεραρχίας της Ιεράς Συνόδου».

Σε άλλο σημείο, τονίζουν: «Όλες αυτές τις παθογένειες της κοινωνίας και της οικονομίας που σήμερα επιχειρούμε με βίαιο τρόπο να αλλάξουμε, γιατί δεν τις αλλάξαμε στην ώρα τους; Γιατί έπρεπε να φθάσουμε ως εδώ; Τα πρόσωπα στην πολιτική σκηνή του τόπου μας είναι, εδώ και δεκαετίες, τα ίδια.»

«Πως τότε υπολόγιζαν το πολιτικό κόστος, γνωρίζοντας ότι οδηγούν τη χώρα τη καταστροφή και σήμερα αισθάνονται ασφαλείς, γιατί ενεργούν ως εντολοδόχοι; Σήμερα γίνονται ριζικές ανατροπές για τις οποίες άλλοτε θα αναστατωνόταν όλη η Ελλάδα και σήμερα επιβάλλονται χωρίς σχεδόν αντιδράσεις», προσθέτουν χαρακτηριστικά.

Επίσης, υπογραμμίζουν, πως «η οικονομική κρίση, η οποία ταλαιπωρεί και δυναστεύει τη χώρα μας είναι η κορυφή του παγόβουνου. Είναι συνέπεια και καρπός μιας άλλης κρίσης, της πνευματικής».

Αναφερόμενοι στην ηγεσία της χώρας, τονίζουν, ότι «Μια ηγεσία που δεν μπόρεσε να σταθεί υπεύθυνα απέναντι στο λαό, που δεν μπόρεσε η δεν ήθελε να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας, που πρόβαλε λαθεμένα πρότυπα, που καλλιέργησε τις πελατειακές σχέσεις, μόνο και μόνο γιατί είχε ως στόχο την κατοχή και τη νομή της εξουσίας.»

«Μια ηγεσία που στην πράξη αποδεικνύεται ότι ουσιαστικά υπονόμευσε τα πραγματικά συμφέροντα της χώρας και του λαού. Και από την άλλη πλευρά, ένας λαός, εμείς που λειτουργήσαμε ανεύθυνα. Παραδοθήκαμε στην ευμάρεια, στον εύκολο πλουτισμό, και στην καλοπέραση, επιδοθήκαμε στο εύκολο κέρδος και στην εξαπάτηση. Δεν προβληματιστήκαμε για την αλήθεια των πραγμάτων», συνεχίζουν τα μέλη της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ακόμη υπογραμμίζουν, ότι «το ερώτημα – δίλημμα του Ντοστογιέφκσι «ελευθερία η ευτυχία;» το ζούμε πλέον σε όλη την τραγικότητα. Διαλέξαμε μια πλαστή ευμάρεια και χάσαμε την ελευθερία του προσώπου μας, χάσαμε την ελευθερία της χώρας μας.»

Αυτοκριτική

Σε άλλο σημείο οι Ιεράρχες τονίζουν: «Στην Σύνοδο της Ιεραρχίας εμείς, οι πνευματικοί σας πατέρες, κάναμε την αυτοκριτική μας, θελήσαμε να αναμετρηθούμε με τις ευθύνες μας και να αναζητήσουμε με τόλμη το μερίδιο της ενδεχόμενης δική μας υπαιτιότητας στην παρούσα κρίση. Ξέρουμε ότι κάποιες φορές σας πικράναμε, σας σκανδαλίσαμε ίσως. Δεν αντιδράσαμε άμεσα και καίρια σε συμπεριφορές που σας πλήγωσαν».

«Οι έμποροι της κατεδάφισης της σχέσης του λαού με την ποιμαίνουσα Εκκλησία του εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο και πραγματικά η κατασκευασμένα σκάνδαλα και προσπάθησαν να διαρρήξουν την εμπιστοσύνη σας στην Εκκλησία», προσθέτουν χαρακτηριστικά οι Αρχιερείς.

Αγωνία για την Παιδεία

Όσον αφορά την Παιδεία τα Μέλη της Συνόδου της Ιεραρχίας, υπογραμμίζουν ότι «μας προβληματίζει η κατάσταση της Παιδείας μας, γιατί το σημερινό εκπαιδευτικό σύστημα αντιμετωπίζει το μαθητή όχι ως πρόσωπο αλλά σαν ηλεκτρονικό υπολογιστή και το μόνο που κάνει είναι να «τον φορτώνει» με ύλη αδιαφορώντας για την όλη του προσωπικότητα και γι’ αυτό τα παιδιά μας δικαιολογημένα αντιδρούν. Γι’ αυτό αγωνιούμε για το νέο Λύκειο που ετοιμάζεται».

Η Εκκλησία δεν φοβάται

Τα μέλη της Συνόδου της Ιεραρχίας, αισθανόμενοι ότι ο λαός ζητά από τους Ποιμένες μια Εκκλησία με ηρωισμό, με νεύρο και προφητικό λόγο, μια Εκκλησία που δεν φοβάται να αμυνθεί στο πονηρό σύστημα αυτού του κόσμου, έστω και αν η αντίσταση σημαίνει διωγμό και μαρτύριο.

«Η Εκκλησία είναι ο μόνος οργανισμός που μπορεί να σταθεί άμεσα δίπλα στον άνθρωπο και να τον στηρίξει. Η Εκκλησία όμως είμαστε όλοι μας αι αυτή είναι η δύναμη μας και η δύναμη της», υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας η Ιεραρχία της Εκκλησία της Ελλάδος, τονίζει: «Η Εκκλησία δεν αντιμάχεται την Πολιτεία, αλλά εκείνους που εκμεταλλευόμενοι την Πολιτεία και κρυμμένοι πίσω από την εξουσία επιχειρούν να σας στερήσουν την ελπίδα.»

«Να θυμάστε για πολλούς οικονομολόγους η παρούσα κρίση είναι κατασκευασμένη, είναι μια κρίση – εργαλείο που αποβλέπει στο παγκόσμιο έλεγχο από δυνάμει που δεν είναι φιλάνθρωπες», προσθέτουν επίσης.

impantokratoros.gr

Συγκαλείται εκτάκτως, το Σάββατο, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ...

http://press-gr.blogspot.com/2010/12/blog-post_2415.html
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου αποφάσισε να προχωρήσει σε έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου.
Σημειώνεται ότι το απόγευμα του Σαββάτου αρχίζει και η πενθήμερη συζήτηση του νέου προϋπολογισμού ενώ...
 χθες διεγράφη ο βουλευτής Βαγγέλης Παπαχρήστος επειδή καταψήφισε το πολυνομοσχέδιο.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters