Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΟΙΞΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ..ΠΤΑΙΣΜΑ Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ

Πριν διαβάσετε το άρθρο της zougla...Θα βάλω ένα σχόλιο...

Ένα μεγάλο μπράβο στους......


Καστανίδη,Ραγκούση,Παπακωνσταντίνου,Δρούτσα,Βενιζέλο,Παπουτσή,Σηφουνάκη..που πάνε να κάνουν την Ελλάδα Ταυλάνδη Νο2..
Επιτέλους το όραμα των κυκλωμάτων trafficking (πρώην ανατολικού μπλοκ και Αφρικανών) του εξαναγκασμού γυναικών στην πορνεία έγινε πταισματική πραγματικότητα.
Θα δίνουν 2-3 χιλ ευρώ και θα είναι πάλι έξω.
Που θα πάει,μπορεί αργότερα να τους κάνουν και έναρξη στις εφορίες.
Τώρα θα μπορεί ο κάθε άνεργος να βρει δουλειά.
Νταβατζής,φύλακας,τσατσά ή τσάτσος,πουτάνα,διακινητής λευκής σαρκός κλπ.
Άσε που θα νοικιαστούν όλα τα εγκαταλελειμμένα χαμόσπιτα στο κέντρο.
Που θα ξεκαυλώσουν τόσοι λαθρομετανάστες?
Ωραίο και τέλειο μείγμα για την πρώην πρωτεύουσα του πολιτισμού και της Δημοκρατίας.
Μετά την μείωση ποινών στους εμπόρους του θανάτου,(ευτυχώς με την αποτυχία σου να κάνεις πταίσμα και την λαθροδιακίνηση ανθρώπων) την αλλαγή σε πταίσμα της πορνείας,τώρα τι έχει το μενού?Την αποποινικοποίηση και της παιδεραστίας κύριε Καστανίδη?

ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ.



Σάλο αναμένεται να προκαλέσει το «ιστορικό», όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς, ατόπημα του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρη Καστανίδη ο οποίος με την σύμπραξη των συναδέλφων του Γ. Ραγκούση, Γ. Παπακωνσταντίνου, Δ. Δρούτσα, Ε. Βενιζέλου, Χ. Παπουτσή και Ν. Σηφουνάκη αποποινικοποιεί την παράνομη πορνεία και τους παράνομους οίκους ανοχής!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η zougla.gr προπαραμονή των Χριστουγέννων η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο «δώρο» στις εκδιδόμενες γυναίκες αλλά και στα κυκλώματα σωματεμπόρων καθώς με το νόμο 3904 του 2010 που τιτλοφορείται «εξορθολογισμός και βελτίωση στην απονομή της ποινικής δικαιοσύνης και άλλες διατάξεις» αποποινικοποίησε την παράνομη πορνεία μετατρέποντας την σε πταισματική παράβαση!

Με την παράγραφο επτά του άρθρου 31 ο εν λόγω νόμος ακυρώνει τον παλαιότερο νόμο 2734/1999 που προέβλεπε τη σύλληψη των παράνομα εκδιδόμενων γυναικών και των ιδιοκτητών μη αδειοδοτημένων οίκων ανοχής και την επιβολή ποινής φυλάκισης μέχρι δυο έτη.


Σε δυο γραμμές αντικαθιστά τη σύλληψη και τη φυλάκιση των παράνομα εκδιδομένων με την επιβολή προστίμου μέχρι και τρεις χιλιάδες ευρώ!
Σοκ στην αστυνομία

Η παγκόσμια πρωτοτυπία να αποποινικοποιηθεί η παράνομη πορνεία έχει προκαλέσει πανικό σε ανώτατα στελέχη της αστυνομίας τα οποία μιλούν για ουσιαστική «κατάργηση» της δουλειάς που γινόταν στο Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων αλλά και στο Τμήμα Ηθών αλλά και απομάκρυνση των διωκτικών αρχών από τους σωματεμπόρους.

Και αυτό επειδή, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν, οι αστυνομικοί δεν θα έχουν, πλέον, τη δυνατότητα μέσω της σύλληψης και της προανάκρισης των εκδιδομένων προσώπων να αποσπάσουν πληροφορίες που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση των πολυπλόκαμων κυκλωμάτων και την παραπομπή τους στη Δικαιοσύνη.

Με το νέο νόμο το μόνο που θα μπορούν να κάνουν εάν φυσικά πέφτει στην αντίληψή τους κάποια εκδιδόμενη χωρίς άδεια είναι να προχωρούν σε απλή βεβαίωση της παράβασης, να καταγράφουν τα στοιχεία της ταυτότητάς της και στη συνέχεια να υποβάλλουν εναντίον της μήνυση.

«Μετά από αυτή τη διαδικασία η κάθε παράνομη θα μπορεί να συνεχίζει τη δράση της και απλά θα καλείται να πληρώσει οποιοδήποτε πρόστιμο της καταλογισθεί στο πταισματοδικείο», επισημαίνει σε εξοργισμένο ύφος ανώτερο στέλεχος της ΕΛΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος νόμος για τον «εξορθολογισμό» της ποινικής δικαιοσύνης, μετατρέπει την παράνομη πορνεία σε πιο «ανώδυνη» παράβαση από εκείνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για τις οποίες προβλέπει κράτηση μέχρι έξι μηνών και πρόστιμο τριών χιλιάδων ευρώ με εξαίρεση εκείνη της παραβίασης κόκκινου σηματοδότη η οποία θα εξακολουθεί να τιμωρείται ως πλημμέλημα!

http://eglimatikotita.blogspot.com/

Η ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΤΩΝ 1981-1985 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΟ 1985)

Μακροοικονομική διαχείριση στα χρόνια 1981-1985
Μετά την σαρωτική εκλογική του νίκη στις εκλογές της....
18ης Οκτωβρίου 1981, το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Παπανδρέου ανέλαβαν την διακυβέρνηση της Χώρας, υποσχόμενοι "αλλαγή" και "καλύτερες ημέρες". Η κατάσταση της οικονομίας όμως δεν ήταν η καλύτερη, καθώς βρισκόταν σε μια κατάσταση στασιμοπληθωρισμού με αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης (-0,4%), ενώ τα δημοσιονομικά ελλείμματα ήταν ιδιαιτέρως υψηλά (9,1% του ΑΕΠ). Κατά την δεκαετία του ΄80 ως και τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ΄90 η μακροοικονομική πολιτική που ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, υπήρξε υπερβολικά επεκτατική με κάποια ενδιάμεσα διαλείμματα. Όπως διαπίστωνε ο ΟΟΣΑ το 1991 "το πιο καταπληκτικό κι ίσως το πιο καταστροφικό χαρακτηριστικό της μακροοικονομικής διαχείρισης κατά την διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας ήταν η απότομη αύξηση (σχεδόν 15 ποσοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ) του ελλείμματος του δημόσιου τομέα".

Υπεύθυνοι για την απότομη αύξηση του ελλείμματος του δημόσιου τομέα ήταν παράγοντες που λειτούργησαν και από τις δύο πλευρές του προϋπολογισμού. Από την πλευρά των εξόδων, καταγράφουμε ανερχόμενες κρατικές δαπάνες, προκύπτουσες από πληρωμές μισθών για τις ραγδαία επεκτεινόμενες δημόσιες υπηρεσίες, μια γενναιόδωρη κοινωνική πολιτική και τις απώλειες των εθνικοποιημένων επιχειρήσεων. Από την άλλη πλευρά, τα έσοδα της Κυβέρνησης υπολείπονταν κατά πολύ, παρά τις κάποιες απόπειρες να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή και η απάτη.

Το μοντέλο των επεκτεινόμενων δημόσιων οικονομικών που υιοθετήθηκε αναμενόταν ότι θα επέφερε αυξήσεις στην εγχώρια παραγωγή, όπως είχε συμβεί και άλλοτε. Αυτή τη φορά ωστόσο, απέτυχε. Προεξέχοντες ανάμεσα στους παράγοντες που ευθύνονταν για τις ασθενείς αντιδράσεις της παραγωγής (προσφοράς) ήταν η ανατίμηση της δραχμής, περιοριστικοί τραπεζικοί πιστωτικοί μηχανισμοί, η μείωση των διαφοροποιήσεων των μισθών η οποία επηρέασε αρνητικά τα κίνητρα των εργαζομένων και την παραγωγικότητα κτλ

Ιδιαίτερα πρέπει να αναφερθεί ένα είδος "αρχικής διαταραχής" στην πλευρά του κόστους το 1982: το έτος εκείνο η κυβέρνηση αποφάσισε να αυξήσει τα κατώτατα όρια μισθών και ημερομησθίων κατά 40%! Η απόφαση εκείνη ανταποκρινόταν αναμφίβολα σε αναδιανεμητικές φιλοδοξίες, όμως με δεδομένη την εξέλιξη του πληθωρισμού και της παραγωγικότητας, οδήγησε σε απότομη αύξηση του κόστους εργασίας την ώρα ακριβώς που λόγω ένταξης ανοιγόταν η Ελληνική αγορά στον Ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Η αυξανόμενη ζήτηση σε συνδυασμό με την στάσιμη προσφορά, οδήγησε σε αυξημένες εισαγωγές και εξωτερικά τρέχοντα ελλείμματα, ενώ οι μεταβιβάσεις και τα δάνεια της ΕΟΚ δεν εμπόδισαν το ξέσπασμα μιας εσωτερικής και εξωτερικής οικονομικής κρίσης το 1985.

Η κρίση του 1985: η Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας

Ήδη από το 1984 τα σύννεφα στο εξωτερικό ισοζύγιο της Χώρας συσσωρεύονταν. Το 1985 το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών εκτινάχθηκε στα 3,3 δις $. Σύμφωνα με την μαρτυρία του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος Δημήτρη Χαλκιά, η Ελλάδα απέφυγε την χρεοκοπία κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αφού ανάμεσα σε Οκτώβριο 1985 και Φεβρουάριο 1986 τα συναλλαγματικά διαθέσιμα της Τράπεζας της Ελλάδος έπεσαν κάτω από το ελάχιστο όριο ασφαλείας. Στον μέσο όρο της δεκαετίας του ΄80 τα διαθέσιμα ανήρχοντο σε 1 δις $ αλλά στις αρχές του 1986 έπεσαν στα 350.000 $! Χωρίς την πρώτη δόση του δανείου της ΕΟΚ και το σταθεροποιητικό πρόγραμμα που συνδέθηκε με αυτό, η Χώρα θα αδυνατούσε να πληρώσει τις υποχρεώσεις τις από εισαγωγές.

Μπροστά στην κατάσταση αυτή μάλιστα κοινοτικοί αξιωματούχοι υπέδειχναν για ένα διάστημα στην ελληνική κυβέρνηση να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, κάτι που στο ιδεολογικό κλίμα της εποχής εκείνης συνιστούσε ανάθεμα.

Πηγή

Πάνος Καζάκος, Ανάμεσα σε Κράτος και Αγορά, εκδόσεις Πατάκη

(Ο Πάνος Καζάκος είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών από το 1996 και διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σπουδών)

Σημείωση του "Φιλίστωρος"

Στο παρόν κείμενο δεν συμπεριέλαβα τις απόψεις του συγγραφέα για την καταστροφή από το ΠΑΣΟΚ του παραγωγικού βιομηχανικού τομέα της Χώρας μέσω των κρατικοποιήσεων για λόγους οικονομίας του χώρου, καθώς αυτές εκτείνονται σε πολλές σελίδες και θα ήταν χρονοβόρο και άσκοπο να παραθέσω τόσα στοιχεία. Απλά να αναφέρουμε πως πολλές βιομηχανίες της μεταπολεμικής Ελλάδας (Πειραϊκή - Πατραϊκή, Τσιμέντα Ηρακλής, ΠΥΡΚΑΛ, Βωξίτες Ελευσίνας, Αθηναϊκή Χαρτοποιία, Πουρνάρας κτλ) κρατικοποιήθηκαν για να "εξυγιανθούν" και έκλεισαν οι περισσότερες από την σπατάλη την κακοδιαχείριση και τις χαριστικές προσλήψεις. Η ζημιά για το Δημόσιο που αφορά την περίοδο 1983-2000 φτάνει το 1 τρισεκατομμύριο δραχμές σύμφωνα με τον κ. Καζάκο (σελ 364).

http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com

Στην Ελλάδα του 2010 οι γυναίκες ΓΕΓΟΝΑΣΙΝ ΑΝΔΡΕΣ, και δυστυχώς οι άνδρες ΓΕΓΟΝΑΣΙΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.


Ένα μεγάλο «μπράβο» από την Ο.Ε.Α. και από το ιστολογιο μας για το εθνικό και πατριωτικό φρόνιμα της ελληνοψυχης δασκάλας Χαράς Νικοπουλου, και ένα μεγάλο «αίσχος δειλοί νεοέλληνες» ανώνυμοι θρασύδειλοι ιδιοκτήτες 100.000 ελληνικών ιστοσελίδων και θρασύδειλοι δημοσιογράφοι των ελληνικών εφημερίδων και καναλιών τηλεοράσεως, διότι η Χαρά Νικοπουλου απέδειξε ότι είστε αναρχιδοι άνανδροι και παθητικοί συνειδητοί προδότες και διότι ενώ έχετε τεράστια δύναμη πυρός για την υπεράσπιση των εθνικών θεμάτων, σιωπάτε σαν παθητικοί πουστηδες προδότες, και αφήσατε μια γυναίκα να υπερασπίζεται μόνη της τα εθνικά θέματα. Δυστυχώς αποδείξατε ότι οι νεοέλληνες άνδρες έγιναν γυναίκες και ότι οι ελληνίδες έγιναν άνδρες. Φτου σας καταγαμημένοι ρεζίληδες προσκυνημένοι προδότες!

Όταν την έδειραν τραμπούκοι του τουρκικού προξενείου, το «ελληνικό» κράτος αντί να πάει και να ξηλώσει εκ θεμελίων την «σφηκοφωλιά» ήτοι το τουρκικό προξενείο, ως αντάλλαγμα κάρφωσε με λύσσα το μαχαίρι της προδοσίας στην ηρωίδα δασκάλα και την καθαίρεσαν από την θέση της στον Έβρο επειδή αγωνίζονταν για την Ελλάδα.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!



ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Χαρά Νικοπούλου: Από το πτώμα μας θα περάσουν όσοι σχεδιάζουν Κοσσοβοποίηση της Θράκης

Ρεπορτάζ Μελαχροινή Μαρτίδου


Επικοινωνήσαμε με την κ. Νικοπούλου αμέσως μετά την βράβευσή της που είναι μια μεγάλη δικαίωση. Ήταν η Χαρά που πάντα ξέρουμε, ευθύς χαρακτήρας και ατόφιος, που παραμένει εκπαιδευτικός προσηλωμένη στις ελληνικές αξίες, που πατά στην γη, δεν ουρανοβατεί και κυρίως δεν φλερτάρει πολιτικά. Ήταν ικανοποιημένη γιατί αυτό που την χαρακτήριζε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια που υπηρέτησε στο πομακοχώρι του Έβρου, η αγωνία της να αποκτήσουν ελληνική παιδεία και πολιτισμό τα παιδιά του δημοτικού περνώντας από καθημερινές τρικλοποδιές και συμπληγάδες αναγνωρίστηκαν και ήρθε η ηθική ικανοποίηση. Στο πλευρό της ο σύζυγός της Ηλίας Ελευθεριάδης, αθόρυβος και ουσιαστικός υποστηρικτής της.
Μιλήστε μας για την ιδιαίτερη βράβευση σας χθες από την Ακαδημία Αθηνών. Κ. Νικοπουλου είναι συγκινητικά πράγματα μετά από τις εντάσσεις και τις φορτίσεις που ζήσατε, το κυνηγητό αλλά και την δικαίωση που ζήσατε, βλέπουμε να έρχεται κάθε μέρα, είτε με δικαστικές αποφάσεις, είτε με την δικαίωση που βιώνεται από τις καρδιές και τις ψυχές των ανθρώπων, από τα βλέμματα των παιδιών και τώρα έρχεται η Ακαδημία Αθηνών να σας βραβεύσει και να σας παρασημοφορήσει δικαιώνοντας την στάση σας για όλα αυτά που πράξατε με συναίσθηση της ευθύνης σας Πως αισθάνεστε;
-Είναι ιδιαίτερη τιμή για το πρόσωπο μου, είναι ιδιαίτερη συγκίνηση, δεν νιώθω απλά δικαιωμένη. Νιώθω πως άξιζα πραγματικά να περάσω κάποια πράγματα στο Μεγάλο Δέρειο, σε αυτό το πομακοχώρι, γιατί πάντα ένας Γολγοθάς και μια σταύρωση έχει στο τέλος μια Ανάσταση. Αυτό το βραβείο δεν ανήκει σε εμένα, ανήκει σε κάθε απλό Έλληνα που πιστεύει στην Ελλάδα, ανήκει σε κάθε μάνα Ελληνίδα που μεγαλώνει τα παιδιά της με το έθνος μέσα της και κυρίως ανήκει στα δικά μου πομακόπουλα του Μεγάλου Δερείου που τους το αφιερώνω μέσα από την καρδιά μου.
Τι ακριβώς συνέβη, τι ζήσατε, τι περιλαμβάνει αυτή η ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπό σας;
-Ήταν πολύ συγκεκριμένη η τιμή που μου έχει αποδοθεί. Η Ακαδημία Αθηνών αποφάσισε πως είμαι άξια να φέρω το Αργυρό Μετάλλιο Ανδρείας για την εθνοπρεπή στάση μου στο μειονοτικό σχολείο του Μεγάλου Δερείου. Ειλικρινά δεν περίμενα αυτή την υπέρτατη τιμή, ευχαριστώ ειλικρινά την Ακαδημία γιατί εν έτη 2010 που η ελληνική κυβέρνηση αφαιρεί τον όρο «Εθνικό» από το υπουργείο Παιδείας και θρησκευμάτων και προχωράει ακόμη πιο πολύ περιθωριοποιώντας όλους τους απλούς Έλληνες ως «ακραίους εθνικιστές» επειδή αγαπούν το έθνος τους κι έρχεται η Ακαδημία Αθηνών στο πρόσωπο μου να παρασημοφορήσει την ίδια την φιλοπατρία και την αγάπη προς το έθνος και να μας δώσει ένα μήνυμα,. Ότι οι πνευματικοί άνθρωποι βγαίνουν πλέον μπροστά και μας δείχνουν τον δρόμο, να αγαπήσουμε την Ελλάδα και το έθνος και να σηκώσουμε όλοι την Ελληνική σημαία στα χέρια μας όπου και αν βρισκόμαστε, στην Θράκη, στην Ήπειρο, στην Μακεδονία, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος να σηκώσουμε ψηλά την σημαία και να αγαπήσουμε το έθνος μας.
Και να στηρίξουμε και να υποστηρίξουμε την νέα γενιά που είναι το μέλλον και το αύριο, αυτό που κάνατε εσείς δηλαδή.
-Ακριβώς.

Η χρονιά κλείνει, την αποχαιρετάμε και μπαίνουμε σε ένα δύσκολο έτος όπως λένε όλοι, 2011, ποιο είναι το μήνυμα της Χαράς Νικοπούλου;
-Αν μου επιτρέπεται θα ήθελα να στείλω ένα διπλό μήνυμα πρώτα στους Έλληνες και μετά θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα και σ΄ έναν Tούρκο. Στους Έλληνες που βρίσκονται σε οποιοδήποτε σημείο της γης, είτε μέσα στην Ελλάδα είτε εκτός Ελλάδος, θα ήθελα να τους πω, πως πρέπει να κλείσουν μέσα τους την Ελλάδα και τον Χριστό και να προχωρήσουν έχοντας στα χείλη την φράση του Λεωνίδα «Μολών Λαβέ» και αναλογιζόμενοι τα σύννεφα που έρχονται στην Θράκη και διαβάζοντας στο διαδίκτυο για κάποια άρθρα που αναφέρουν πιθανή …Κοσοβοποίηση της Θράκης, θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στον κ.Σάρνιτς και να το διαβιβάσει στην χώρα του, πως οι Έλληνες είμαστε λαός και απόγονοι του Λεωνίδα και μόνο πάνω από το πτώμα μας θα Κοσοβοποιήσει την Θράκη.
Να σου ευχηθούμε να είσαι γερή και να παραμείνεις ατόφια όπως είσαι τώρα.
-Κυρίως θα παραμείνω δασκάλα πάνω από όλα».

http://www.xronos.gr/detail.php?ID=63549

Αποκάλυψη βόμβα : Αυστριακός εισαγγελέας εμπλέκει τον Κ. Σημίτη στα swaps

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το πρωτοσέλιδο της Realnews που κυκλοφορεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Με τίτλο “Ο εισαγγελέας χτυπά την πόρτα του Σημίτη” η εφημερίδα αναφέρεται στο φάκελο που έστειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στον Αρειο Πάγο και μέσα στον οποίο υπάρχουν καταγγελίες για αξιόποινες πράξεις του πρώην πρωθυπουργού Κ.Σημίτη και υπουργών του της κυβέρνησης 2000-2001!
Σύμφωνα με την αποκάλυψη της εφημερίδας η έρευνα έγινε μετά από καταγγελία αυστριακού δικαστή για τα swaps της Goldman Sachs!
Πηγή : Real.gr


post from:  http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/12/swaps.html#ixzz19eEOgsUk

Φιλάνθρωπος με χρήματα του Ελληνικού λαού η δημόσιος υπάλληλος κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου

Ακόμα και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου είναι διορισμένη στο δημόσιο!
Απίστευτο κι όμως αληθινό.Οπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί αύριο η κυρία Αγγελοπούλου είναι δημόσιος υπάλληλος από το 1998 μέχρι και σήμερα,διορισμένη στο Υπουργείο Εξωτερικών ως πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων και εισπράττει 55.000 ευρώ το χρόνο.
Η ίδια παραδέχεται το διορισμό της και δηλώνει στην εφημερίδα:"είχα αρνηθεί να αμοίβομαι,τα δίνω όλα για φιλανθρωπίες"!!!
Φιλάνθρωπος με χρήματα του Ελληνικού λαού η πάμπλουτη σύζυγος του κυρίου Αγγελόπουλου,η δι' ολίγον ιδιοκτήτρια του Ελεύθερου Τύπου,η λαμπερή κυρία που "έκανε" τους Ολυμπιακούς του 2004. Καλά κυρία Γιάννα μας δεν αισθανθήκατε την ανάγκη να παραιτηθείτε έστω μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων;Εκτός κι αν συμπληρώνετε ένσημα για τα γεράματά σας!
Εσείς λαλίστατε κύριε Πάγκαλε,που μαζί τα "φάγαμε"κι εσείς κύριε υπερυπουργέ Ραγκούση το ξέρατε πως η φιλάνθρωπος κυρία είναι επί 13 χρόνια δημόσιος υπάλληλος;
Αιδώς μωρέ Αχρείοι που θα φτιάξετε εσείς την Ελλάδα μας!
Ποιος ξέρει πόσοι ακόμα μεγαλόσχημοι,"ευπατρίδηδες" αρμέγουν τον κρατικό κορβανά;
http://zeidoron.blogspot.com/2010/12/blog-post_6238.html


post from:http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/12/blog-post_7204.html#ixzz19eDhEvze

Ο λαοπλάνος που έγινε λαοπρόβλητος

http://e-parembasis.blogspot.com/2010/12/blog-post_5425.html


 Άκρως διαφωτιστικά για το ήθος, το πολιτικό ποιόν και την πολιτική συμπεριφορά του Ανδρέα Παπανδρέου, είναι τα αρχεία που αποδέσμευσε το  Φόρεϊν Όφις και αφορούν την περίοδο λίγο πριν την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. 
Χαρακτηριστικό της συμπεριφοράς αυτής είναι πως ενώ κατά της δημόσιες εμφανίσεις και τις προεκλογικές του ομιλίες στην Ελλάδα διακήρυττε με πάθος την απόφασή του να βγάλει την χώρα απ' την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ (ποιος δεν θυμάται το περίφημο "ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ") την ίδια στιγμή σε κατ' ιδίαν συνομιλίες του με ευρωπαίους αξιωματούχους ειδικά όσο πλησίαζαν οι εκλογές του Οκτωβρίου του '81, διαβεβαίωνε ότι δεν είχε καμιά πρόθεση ούτε απ' το ΝΑΤΟ να φύγει,  ούτε να διαταράξει τις σχέσεις του με τη Δυτική Ευρώπη, προς την οποία είχε προσανατολίσει τη χώρα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Όσοι - κυριολεκτικά - λάτρεψαν τον Α. Παπανδρέου (έχουν μείνει στην μνήμη μας σκηνές από προεκλογικές εκστρατείες της δεκαετείας του '80 όπου κάτω απ' την εξέδρα που μιλάει, βρίσκονται γυναίκες και άνδρες σε κατάσταση υστερίας που κλαίνε κρατώντας κορνίζα με τη φωτογραφία του) ίσως εκπλαγούν διαβάζοντας τα σχετικά αποσπάσματα των αρχείων. Κι αυτό φυσικά, αν διαθέτουν κάποια ιδεολογική ή κομματική παρρησία που τους επιτρέπει να "βλέπουν" πέρα απ' τη μύτη τους.
Σε μας που έχουμε παρακολουθήσει από επαγγελματική διαστροφή αλλά κι από ιστορικό ενδιαφέρον την πορεία του Ανδρέα δεν προκαλούν καμιά εντύπωση. 
Προκαλούν  απλά ένα πικρό  μειδίαμα για την σημερινή κατάσταση για την οποία θεωρούμε πως κύριος υπέυθυνος, είναι  αυτός ο μετρ της πολιτικής απάτης. 
Ένα πικρό μειδίαμα για όλους όσους ωρύονταν ότι "χόρτασε ο κοσμάκης λεφτά με τον Ανδρέα". 
Για όσους ριγούσαν την στιγμή που τον έβλεπαν φωνάζει απ' το μπαλκόνι "Απόψε πεθαίνει η Δεξιά". 
Για όσους παραληρούσαν όταν ο "ηγέτης" φώναζε "Τσοβόλα δώστα όλα".

Κοντολογίς θα λέγαμε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε πράγματι μια χαρισματική προσωπικότητα με ηγετικές ικανότητες αδιαμφησβήτητες.  Όπως επίσης κι ένας οικονομολόγος με διεθνή επιστημονική αναγνώριση γεγονός που καθιστά τουλάχιστον ακατανόητη την οικονομική πολιτική των τεράστιων παροχών και των αλεπάλληλων δανεισμών που είχαν τα γνωστά αποελέσματα. Σ' αυτά να προσθέσουμε την πλήρη αποβιομηχάνιση της χώρας, την απογεωργικοποίηση της υπαίθρου, κάνοντας τους αγρότες εισπράκτορες κοινοτικών επιδοτήσεων, την δημιουργία ενός νέου τύπου απόλυτα ελεγχόμενου συνδικαλισμού που ως αντάλλαγμα μετείχε στη νομή της εξουσίας, την αποσάρθρωση του κοινωνικού ιστού με το πλασάρισμα ενός χυδαίου κοινωνικού και πολιτιστικού προτύπου. Ο κατάλογος είναι πολύ μακρύς αλλά θα σταματήσουμε εδώ.
O Ανδρέας υπήρξε επίσης (και κυρίως) ένας αυθεντικός μποέμ (οπαδός του ποδόγυρου όπως όλοι οι μποεμ, που δεν δίστασε γι αυτό να βάλει τη χώρα, το κόμμα και τον εαυτό του σε περιπέτεις) που θα μπορούσες να πιεις ένα ουίσκυ μαζί του συζητώντας ακαδημαϊκά για μια τεράστια γκάμα θεμάτων.
Ωστόσο ποτέ δεν χρησιμοποίησε τις ικανότητες που είχε προς όφελος της χώρας που κυβέρνησε επί σειρά ετών. 

Έκανε μόνο αυτό που ήξερα πολύ καλά να κάνει: Εξαπάτησε.

Παρότι όμως η ιστορία και τα γεγονότα τα ίδια, αποδεικνύουν ότι επρόκειτο για λαοπλάνο, κάποιοι - πολλοί είν΄η αλήθεια - επιμένουν να εθελοτυφλούν και να τον ονομάζουν λαοπρόβλητο ηγέτη που αναγέννησε τη χώρα.
Και τον πατέρα του Γεώργιο Παπανδρέου "γέρο της Δημοκρατίας".
Να δείτε που στο τέλος τον  Γ. Παπανδρέου το νεότερο θα τον λένε "σωτήρα της χώρας"... 
Θα το δούμε κι αυτό να είστε σίγουροι.

Καλή Χρονιά να έχουμε
http://ideopigi.blogspot.com/2010/12/blog-post_8251.html 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters