Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Αυτό το Σάββατο Η Press Time αποκαλύπτει
























-Στο δόκανο εννέα πολιτικοί. Πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ συμμετείχε σε 165 εταιρίες real estate και διαχειριζόταν 220 ακίνητα. Έρευνα του ΣΔΟΕ και για τα ακίνητα άλλου πρώην υπουργού.
-Στο μικροσκόπιο και: Βουλευτής της ΝΔ για τη μυθώδη περιουσία του. Πρώην υπουργός της ΝΔ για εταιρίες και ακίνητα. Κορυφαίος του ίδιου κόμματος με… οικογενειακή έφεση στο real estate. Άνοιγμα λογαριασμών σε δύο γυναίκες πολιτικούς. Ξαφνικός πλουτισμός και για άλλους δύο πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ.
-Θα μπει κανείς φυλακή; Ο Παπανδρέου ζητά διερεύνηση των υποθέσεων σε βάθος και παραδειγματική τιμωρία.
-Το μεγάλο φαγοπότι στον ΕΟΤ. Πόρισμα φωτιά των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για δώρα, ταξίδια και απευθείας αναθέσεις.
-«Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω»… πουθενά! Γιγαντώνεται το κίνημα των πολιτών. Το μέτωπο που άνοιξε με τα διόδια και τι δηλώνουν οι πρωταγωνιστές. Τι λέει ο Απόστολος Γκλέτσος.
Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική
-Δεν θέλει, ή δεν μπορεί να διώξει τον Πάγκαλο ο πρωθυπουργός; Το μείζον πολιτικό ζήτημα που έχει ανοίξει και οι εξηγήσεις.
Press Time
Διαβάστε ακόμα:
-«Νοιώθω ότι ξαναζώ τη σφαγή». Η τραγική Διστομίτισα Μαρία Σφουντούρη που έχασε γονείς, αδελφό και συγγενείς από τους ναζί, το ’45, απαντά στο Βεστερβέλε για την προσφυγή στη Χάγη. Συγκλονιστικές μαρτυρίες και ντοκουμέντα.
-Το παιχνίδι της κερδοσκοπίας στα φάρμακα. Ποιοι ζητούν από τον υπουργό Υγείας να βγάλει στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που παίζουν με τη δημόσια υγεία.
-Τρόμος από την προκήρυξη νεοεμφανιζόμενης αλβανικής οργάνωσης. Απειλεί ότι θα επιτεθεί και στην Ελλάδα!
-Έρχονται τα «κόκκινα τρακτέρ». Οι αγρότες κινητοποιούνται. Τα προβλήματά τους και τα μηνύματα που στέλνουν σε κυβέρνηση και πολίτες μέσω της PRESS.
-Η αγωγή του Πατέρα και η κόντρα με το Μαρινάκη. Η αποκρυπτογράφηση των εξελίξεων και ο Βαρδινογιάννης.
SPORT
-Σισέ και Πάντελιτς οι αποδοτικότεροι παίκτες του πρωταθλήματος, τα δέκα «όχι» για τον Παναθηναϊκό, όλη η αλήθεια για την ΑΕΚ και οι αποδοχές των Μέσι και Μουρίνιο.
Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα
Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/01/press-time.html

Αναμένετε Aπόφαση του ΣτΕ επί της αιτήσεως ακυρώσεως κατά μαζικής ιθαγένειας & συμμετοχής αλλοδαπών τρίτων χωρών στις δημοτικές εκλογές

Δημοσιεύεται έως 22.03.2011 το πιθανότερο η απόφαση του ΣτΕ επί της αιτήσεως ακυρώσεως κατά μαζικής ιθαγένειας & συμμετοχής αλλοδαπών τρίτων χωρών στις δημοτικές εκλογές  http://syntagmagr.blogspot.com/2010/08/blog-post.html μετά τη δημοσίευση του εκθέματος της δικασίμου 18.01.2011 του Δ' Τμήματος (5μελής σύνθεση) όπου αναβάλλονται για τις 22.03.2011 οι συζητήσεις αυτοτελών αιτήσεων ακυρώσεως κατά κανονιστικών πράξεων αναφορικά τόσο με τη μαζική απονομή ιθαγένειας όσο & τη συμμετοχή αλλοδαπών τρίτων χωρών στις δημοτικές εκλογές λόγω της νομολογίας, που θα λάβει χώρα από την ήδη συζητηθείσα αίτηση ακυρώσεως

Χρονικό:
Τρίτη 12.10.2010 Συζητείται στο Δ' Τμήμα (7μελής σύνθεση) του Συμβουλίου της Επικρατείας η ως άνω αίτηση ακυρώσεως http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5762
Παρασκευή 15.10.2010 Λήξη προθεσμίας υποβολής υπομνημάτων των διαδίκων
Πέμπτη 21.10.2010 Διάσκεψη της σύνθεσης του δικαστηρίου
Κυριακή 24.10.2010 Η Αυγή της Κυριακής με αποκλειστικό ρεπορτάζ από τη διάσκεψη γράφει σχετικά http://avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=576435
Οκτώβριος-Νοέμβριος 2010 
Υποβολή αυτοτελών αιτήσεων ακυρώσεως κατά
1. της υπ' αριθμόν 29982/31.05.2010 (ΦΕΚ 754/01.06.2010) απόφασης Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΥΠ.ΕΣ.Α.Η.Δ.) Παράταση προθεσμίας εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των ομογενών & των νομίμως διαμενόντων υπηκόων τρίτων χωρών για την ανάδειξη των αιρετών οργάνων της πρωτοβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης (από το γράφοντα Δικηγόρο Ιωάννη Ανδριόπουλο για λογαριασμό εντολέα)
2. της υπ' αριθμόν 130181/39150/27.07.2010 (ΦΕΚ 1336/31.08.2010) απόφασης του ίδιου Υπουργού Τροποποίηση διατάξεων της αριθμ. Φ. 130181/23198/10 απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης "Καθορισμός δικαιολογητικών που πρέπει να συνοδεύουν τη δήλωση & αίτηση εγγραφής στο Δημοτολόγιο, λόγω γέννησης ή φοίτησης σε σχολείο στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1Α του Ν. 3284/2004, όπως ισχύει" (ΦΕΚ Β' 562) 
(από τρίτο Δικηγόρο για λογαριασμό άλλου εντολέα)
Τρίτη 18.01.2011 Προσδιορίζεται η δικάσιμος & των 2 αυτοτελών αιτήσεων ακυρώσεως & ενώ το Δημόσιο έχει αποστείλει τις απόψεις του, πληροφορούμαστε, ότι αναβάλλονται λόγω της επικείμενης δημοσίευσης της απόφασης & επί των 2 θεμάτων
 
http://www.epikairostypos.gr/2011/01/blog-post_7819.html

KKE:ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ο πρωθυπουργός κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή, αξιοποιώντας ότι ο Κανονισμός δεν δίνει τη δυνατότητα απάντησης από το ΚΚΕ, κατέφυγε σε σειρά ανυπόστατων και συκοφαντικών χαρακτηρισμών, διαστρεβλώνοντας προκλητικά τις θέσεις του ΚΚΕ, αλλά και τα ίδια τα γεγονότα.
Αυτός που αμφισβητεί ότι το Καστελόριζο έχει υφαλοκρηπίδα και ότι.....
 ανήκει στην ελληνική ΑΟΖ, δεν είναι το ΚΚΕ, όπως ο πρωθυπουργός ψευδέστατα ισχυρίστηκε, αλλά η τουρκική κυβέρνηση με εκφρασμένες θέσεις και δράσεις, με χαρακτηριστικά παραδείγματα την είσοδο τουρκικών πολεμικών πλοίων και ερευνητικών σκαφών, όπως το Malene Ostervold.

Εκείνα που έχουν ανοίξει το δρόμο σ’ αυτήν την εξέλιξη είναι η συμμετοχή της χώρας στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, οι συμφωνίες της Μαδρίτης και του Ελσίνκι, που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και αναγνωρίζουν ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο.

Ο λαός πρέπει να ανησυχήσει και να τεθεί σε εγρήγορση, για να αντιμετωπίσει τις επικίνδυνες εξελίξεις που εγκυμονούν σε βάρος των λαών, σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων. Και αυτό γιατί ενώ η κυβέρνηση κατηγορεί με θράσος το ΚΚΕ για εθνικισμό και συνομωσιολογία, προσποιείται πως δεν καταλαβαίνει και δεν απαντά στις συγκεκριμένες προκλήσεις της τουρκικής πλευράς, δεν διαψεύδει τις δηλώσεις των κυβερνητικών παραγόντων της Τουρκίας για μυστικές διαβουλεύσεις, δεν αντιδρά, αλλά αποδέχεται τις «γκρίζες ζώνες» που επιβάλλει το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.

Πατριωτισμός δεν είναι η πολιτική που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας, αλλά τα συμφέροντα των λαών.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/kke_14.html

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο... ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝ!

Η... ΑΤΥΧΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

Μέγα θέμα γίνεται απο το πρωί με ένα ακόμη στέλεχος του ΣΥΝ, το οποίο καταγγέλει την ΕΛΑΣ ότι τον... εξευτέλισε! Το όνομά του Δημοσθένης Παπαδάτος-Αναγνωστόπουλος, δημοσιογράφος, υποψήφιος διδάκτορας πολιτικής επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στέλεχος της Κουμουνδούρου! Όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής για.......
συλλήψεις μελών των "Πυρήνων της Φωτιάς". Στην κατοχή του βρέθηκαν δυο... ταυτότητες, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως την μια την είχε βρει στο δρόμο λίγη ώρα νωρίτερα! Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε: «λίγο μετά τις 4, βρέθηκα στη Φορμίωνος στο Βύρωνα. Ένας με πολιτικά μου προτάσει περίστροφο, λέει ασφάλεια, και συγχρόνως βρίζει. Βλέπω ανθρώπους με κουκούλες να έρχονται προς τα πάνω μου. Αρχισα να φωνάζω βοήθεια γιατί ένιωθα ότι απειλούμαι. Νόμιζα ότι ήταν επίθεση από ακροδεξιούς. Επεσαν πάνω μου 3-5 άτομα για να με ακινητοποιήσουν. Οσο ήμουν κάτω, έλεγα το όνομά μου, ότι είμαι υποψήφιος διδάκτορας, ότι δουλεύω στο Ινστιτούτο Πουλατζά και ότι είμαι μέλος του ΣΥΝ. Τίποτα δεν τους σταμάταγε. Εφαγα ξύλο. Με έσπρωξαν σε ένα αμάξι, με έβριζαν με σκαιό τρόπο, μου έλεγαν θα μου κάνουν ένεση. Ενας είπε σε έναν άλλο ότι "φοβάται τους ακροδεξιούς η μ....α"».

Βεβαίως το στέλεχος αφέθησε ελεύθερο και σήμερα μιλάει για αυθαιρεσία των Αρχών. Ποιος όμως είναι ο... άτυχος ευρών της δεύτερης τατυτότητας; Συντάκτης της "Αυγής" και δραστήριος! Είχε πρωτοστατήσει σε πορεία ομοφυλοφίλων, κρατώντας το πανό της Νεολαίας Συνασπισμού που έγραφε: "Να αγαπιόμαστε χωρίς ντροπή, χωρίς φόβο. Δικαίωμά μας!"...
Επίσης, το στέλεχος είναι βασικός συντελεστής της "Αντιεθνικιστικής Αντιμιλιταριστικής Πρωτοβουλίας"! Μάλιστα ολεγάμενος όχι μόνο συμφωνεί με τους κουκουλοφόρους, αλλά αποκαλύπτει την ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ της Κουμουνδούρου με δαύτους, αφού μέσα από άρθρο του στην "Αυγή" δήλωνε πως "ως "Κόμμα των Κουκουλοφόρων» σκαρφάλωσε ο Συνασπισμός από το 5% στο 15%"!
Και φυσικά η θέση του για την βια των κουκουλοφόρων είναι πολύ συγκεκριμένη: «Δεν πιστεύουμε πως "η ελευθερία μας τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία των άλλων". Αντίθετα, γνωρίζοντας ότι "ο δημοκρατικός δρόμος προς τον σοσιαλισμό δε θα είναι ένα απλό ειρηνικό πέρασμα", καταλαβαίνουμε ότι για τη στοιχειώδη κοινωνική αυτοάμυνα απαιτούνται συγκεκριμένα "ποσά" βίας, υποστηρίξιμα τουλάχιστον στα τμήματα της κοινωνίας που μας ενδιαφέρουν προνομιακά.»
Αυτές είναι μερικές μόνο απο τις θέσεις και απόψεις του στελέχους της Κουμουνδούρου, που σήμερα καταγγέλει τις Αρχές, και αποδεικνύουν περίτρανα ποια είναι η στάση των Συριζαίων απέναντι στην βια των κουκουλοφόρων! Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και γιοι στελεχών του αποκαλύπτεται πως συνδέονται με τον γνωστό- πασίγνωστο χώρο! Θυμηθείτε μόνο τον κανακάρη του άλλου στελέχους, του Βρούτση!

http://www.stoxos.gr/

ΤΩΡΑ!! Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ! Αντε και στα ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Εγκατέλειψε τη χώρα ο πρόεδρος της Τυνησίας

Σε με μια κρίση χωρίς προηγούμενο με αφορμή τις υψηλές τιμές των τροφίμων και την καλπάζουσα ανεργία και μετά από πολυήμερες αιματηρές συγκρούσεις που είχαν επεκταθεί πλέον σε όλη τη χώρα, ο πρόεδρος της Τυνησίας, Ζιν ελ Αμπιντίν Μπεν Άλι, εγκατέλειψε την Παρασκευή τη χώρα, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το πότε και πώς έφυγε ο Μπεν Άλι από τη χώρα, ούτε το πού θα καταφύγει.

Ο πρωθυπουργός Μοχάμεντ Γανούσι ανακοίνωσε ότι, με τη στήριξη του στρατού, αναλαμβάνει προσωρινά και την προεδρία της χώρας, υποσχόμενος ότι θα επαναφέρει την τάξη και τη σταθερότητα και θα σεβαστεί το σύνταγμα και τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές μεταρρυθμίσεις, διαβουλευόμενος με όλες τις πολιτικές πλευρές, περιλαμβανόμενων των πολιτικών κομμάτων και των κοινωνικών εταίρων.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο Μπεν Άλι, που κυβερνούσε τη χώρα από το 1987, είχε καθαιρέσει την κυβέρνησή του και προκήρυξε πρόωρες βουλευτικές εκλογές μέσα σε έξι μήνες. Ταυτόχρονα, κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όλη τη χώρα και επέβαλε απαγόρευση κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, δίνοντας εντολή στις δυνάμεις ασφαλείας να κάνουν χρήση των όπλων τους εναντίον όσων δεν υπακούσουν στις εντολές τους.

Ο στρατός της Τυνησίας ανέλαβε σχεδόν αμέσως τον έλεγχο του διεθνούς αεροδρομίου της Τύνιδας, στα περίχωρα της πρωτεύουσας, ενώ έκλεισε και ο εναέριος χώρος.

Ωστόσο, οι βίαιες συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στο κέντρο της Τύνιδας συνεχίζονταν και ένας ξένος φωτορεπόρτερ τραυματίστηκε στο κεφάλι από δακρυγόνο.

Η ομάδα των διαδηλωτών που είχε συγκεντρωθεί στη συμβολή των Λεωφόρων Μπουργκίμπα και Παρί στο κέντρο της Τύνιδας άρχισε να πετάει πέτρες στους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με τη ρίψη δακρυγόνων.

«Μπεν Άλι, δολοφόνε», φώναζαν ορισμένοι διαδηλωτές.

Αστυνομικοί, που καταλήφθηκαν από πανικό, αναδιπλώθηκαν στη Λεωφόρο Μπουργκίμπα και οι διαδηλωτές πέταξαν πίσω τα δακρυγόνα προς την κατεύθυνσή τους.

Ένας αστυνομικός έριξε από πολύ κοντά σε έναν φωτορεπόρτερ του πρακτορείου EPA ένα δακρυγόνο, το οποίο τον χτύπησε στο κεφάλι και άρχισε να αιμορραγεί προτού διακομισθεί σε νοσοκομείο.

Το βράδυ της Πέμπτης άλλοι 13 διαδηλωτές πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν στην Τύνιδα παρά την υπόσχεση που είχε δώσει ο Μπεν Άλι ότι η αστυνομία θα σταματούσε να χρησιμοποιεί πραγματικές σφαίρες εναντίον των διαδηλωτών.

Λόγω της έκρυθμης κατάστασης και των εκτεταμένων επεισοδίων σε όλη τη χώρα, Γαλλία και Γερμανία εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία για την Τυνησία, ενώ γερμανικά ταξιδιωτικά πρακτορεία αποφάσισαν να επαναπατρίσουν περίπου 2.000 τουρίστες.

Οι ταραχές ξεκίνησαν όταν η αστυνομία απαγόρευσε σε έναν άνεργο απόφοιτο πανεπιστημίου να πουλάει φρούτα χωρίς άδεια. Στην απελπισία του, ο νεαρός αυτοπυρπολήθηκε και πέθανε λίγο αργότερα από τα εγκαύματα, που είχε υποστεί.

Ο επίσημος απολογισμός των θυμάτων από τις βίαιες συγκρούσεις ήταν 23 νεκροί. Ωστόσο, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως η Διεθνής Ομοσπονδία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, που εδρεύει στο Παρίσι, υποστήριζαν ότι οι νεκροί ξεπερνούν τους 66.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/01/blog-post_6255.html

Ο παραπλανητικός τίτλος κάρτα του πολίτη...


Το θανάσιμο δίλημμα της σκοτεινής υπεροργάνωσης LUCID προς την ανθρωπότητα



Ο παραπλανητικός τίτλος κάρτα του πολίτη (ΚΤΠ) είναι μια εντελώς αθώα εκδοχή του ονόματος της διεθνώς φερόμενης ως «παγκόσμιας ηλεκτρονικής βιομετρικής κάρτας αναγνώρισης
ταυτότητας»με την οποία η εδρεύουσα στις ΗΠΑ υπερκυβέρνηση της νέας τάξης πραγμάτων θέτει στα 6 δις κατοίκων του πλανήτη το θανάσιμο δίλημμα υποταγή ή θάνατος.
Δεδομένου ότι για τους αρνητές της κάρτας οι συνέπειες όπως αναφέρονται και στο 13:17 άρθρο της αποκάλυψης θα είναι βιολογικός θάνατος αφού:
Δεν θα μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που έχει το χάραγμα το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του (666). Ο χαρακτηρισμός βιομετρική έχει σχέση με το γεγονός ότι η κάρτα σε τσίπ υπολογιστή που φέρει περιέχει στοιχεία βιολογικής λειτουργίας του ανθρώπου όπως DNA, ψηφιακή σάρωση ίριδος δακτυλικό και πελματικό αποτύπωμα φωτογραφία ανφάς και προφίλ και ένα σωρό άλλα στοιχεία και νούμερα με τα οποία οι πολίτες του...
πλανήτη βιαζόμενοι από την κυβέρνηση της χώρας τους θα τεθούν προ του θανατηφόρου διλήμματος αποδοχή ή θάνατος.
Η κάρτα θα περιέχει:
Διάγραμμα ή δείγμα «ατομικού γονότυπου του DNA» και «ανθρώπινου λευκοκυταρικού αντιγόνου» του κάθε ανθρώπου πολίτη.
Η κάρτα φέρει λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης και ειδικούς αισθητήρες ένα αριθμό προσδιορισμού της ταυτότητας και επί πλέον καταγραφή των ανθρώπινων χαρακτηριστικών με φωτογραφίες ανφάς και προφίλ, δακτυλικά και πελματικά αποτυπώματα του ποδιού και ψηφιακή σάρωση της ίριδας (κόρης του ματιού).
Τα στοιχεία της παγκόσμιας βιομετρικής κάρτας μαζί με οποιαδήποτε προϋπάρχοντα στοιχεία θα τροφοδοτήσουν ένα γιγάντιο δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών που φέρει τον τίτλο παγκόσμιο κομπιουτεροποιημένο σύστημα εκκαθάρισης δεδομένων εξακρίβωσης ταυτότητας (universal computerized identification clearing house Resorce center).
Η εγκατάσταση αυτή εδρεύει στο Φορτ Μιντ της Ουάσιγκτον σε ένα κτίριο που είχε κατασκευασθεί για την ΝSA (Εθνική Επιτροπή ασφάλειας των ΗΠΑ) και είναι το μεγαλύτερο κτίριο των ΗΠΑ μετά το πεντάγωνο.
Η εγκατάσταση ανήκει στο σατανικό σύστημα L.U.C.I.D. που είναι το παγκόσμιο σύστημα ανθρώπινου ελέγχου του θηρίου 666. Σχεδιαστές του συστήματος είναι ο Ελληνας Καθηγητής στις ΗΠΑ Antony Halaris (Αντώνης Χάλαρης) και ο Γάλλος Ζαν Πωλ Κρεζά. Η σημασία των γραμμάτων του L.U.C.I.D. μετά από πολλές ερωτήσεις στους σχεδιαστές του συστήματος διευκρινίσθηκε ότι είναι: Logical Universal Communication Interactive Databank (Λογική Παγκόσμια Αλληλεπίδραση Τράπεζα Δεδομένων).
Παρόλο που οι σχεδιαστές του συστήματος το διαψεύδουν θα υπάρξουν διεθνείς μυστικές υπηρεσίες που θα χειρίζονται τις πληροφορίες οι οποίες θα συσσωρεύονται με αστραπιαία ταχύτητα στο παγκόσμιο ηλεκτρονικό κέντρο κομπιούτερ του θηρίου 666 οι οποίες θα είναι εξουσιοδοτημένες να μπορούν να παρακολουθούν να ερευνούν να ελέγχουν να κατασκοπεύουν να συλλαμβάνουν και να φυλακίζουν οποιονδήποτε κρίνουν επικίνδυνο ή αντιτιθέμενο στο σύστημα.


Ο σκοπός της δημιουργίας του συστήματος LUCID είναι διτός ήτοι:
Α) να εισπράξουν αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια οι Αμερικάνικες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας (τύπου Bill Gates) οι οποίες θα κατασκευάσουν τις κάρτες και τα επόμενα της κάρτας τσίπ του χαράγματος
Β) όταν το σύστημα αυτό τεθεί σε πλήρη εφαρμογή από τις κυβερνήσεις των διαφόρων χωρών οι οποίες ιδεολογικά ή εκβιαστικά είναι υποταγμένες στην Αμερικάνικη υπερδύναμη οι λαοί τα έθνη και οι πολίτες όλου του κόσμου θα βρεθούν ηλεκτρονικά υποδουλωμένοι στην σατανική δικτατορία της νέας παγκόσμιας τάξης.


Το απέραντο κολοσσιαίο παγκόσμιο δίκτυο κομπιούτερ θα θέσει στην ανθρωπότητα ένα και μοναδικό θανάσιμο δίλημμα: υποταγή ή θάνατος.
Ιδιωτική περιουσία δεσμεύεται
Ισχύουσες διατάξεις κατάσχεσης και δέσμευσης ιδιωτικής περιουσίας εφαρμοζόμενες έναντι εμπόρων ναρκωτικών θα εφαρμοστούν στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ έναντι ατόμων που αντιτίθενται στις αντισυνταγματικές και αντιδημοκρατικές εγκληματικές δραστηριότητες της νέας εποχής κυβέρνησης του μεγάλου αδελφού.


Η Νεοεποχική Γκεστάπο θα συλλαμβάνει τους «Υπόπτους»
Παρόλο που θα το διαψεύσουν οι σχεδιαστές του , πιστεύεται ότι διεθνείς υπηρεσίες της Νεοεποχίτικης Γκεστάπο που θα χειρίζονται τις πληροφορίες οι οποίες θα συσσωρεύονται με αστραπιαία ταχύτητα στο Παγκόσμιο Ηλεκτρονικό Κέντρο Κομπιούτερ του Θηρίου –666 θα είναι εξουσιοδοτημένοι να μπορούν να παρακολουθούν, να ερευνούν , να ελέγχουν να κατασκοπεύουν, να συλλαμβάνουν και να φυλακίζουν όλους.
Η Μόνη Οδός Διαφυγής
Ποιος μπορεί να διαφύγει το Χάραγμα του Θηρίου της Νέας Εποχής; Η απάντηση αποκαλύπτεται στις Γραφές: Μόνο εκείνοι που είναι σφραγισμένοι στις ψυχές τους από το Αγιο Πνεύμα του Ζώντος Θεού.


Αυτό είναι το μήνυμα που ο Ιησούς Χριστός, ο Σωτήρας μας, επιθυμεί να μεταδοθεί σ΄ένα χαμένο κόσμο που έχει εξαπατηθεί μέχρι μυελού οστέων από το ψέμα της Νέας Εποχής των Πεφωτισμένων. Η επιθυμία του Θεού είναι να μη απωλεσθεί κανείς. Μας αγαπά τόσο πολύ ώστε έστειλε τον Υιό Του τον Μονογενή, να σταυρωθεί για τις δικές μας αμαρτίες. Αλλά όλοι όσοι απορρίπτουν την αγάπη Του και επαναστατούν εναντίον του Λόγου Του, δεν θα διαφύγουν τα Θηρίο και το Χάραγμά του.
Το Θηρίο έχει πια αρχίσει να βαριοπατά πάνω στην γη προς το τελικό του πεπρωμένο. Νιώθουμε πια την ανάσα του στο πρόσωπο μας. Ως απολωλότα πρόβατα εκατομμύρια συνανθρώπων μας θα ακολουθήσουν τον ερχόμενο ψευδο-Μεσσία της Νέας Εποχής προς τον χαμό τους. Ωστόσο τα μνημειώδη λόγια του αγαπημένου μας Ιησού αντηχούν ακόμα ανά τους αιώνες:
«Αλήθεια σας λέγω ότι εκείνος που ακούει τον λόγον μου και πιστεύει εις εκείνον που με έστειλε έχει ζωήν αιώνιον και δεν μέλλει να περάσει από κρίσιν αλλά έχει μεταβαίνει από τον θάνατο εις την ζωήν.» (Ιωάννης 5:24)
Του ειδικού συνεργάτη μας
Ελεύθερη Ώρα.
το είδαμε στο http://epirus-ellas.blogspot.com

ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ: ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ:
Ενας κόσμος χωρίς Εβραίους!


Εχουμε δημοσιεύσει κατα καιρούς διάφορα βιβλία και κείμενα διάσημων ανδρών που καταφέρονται εναντίον του Εβραϊσμού.
Τα βιβλία αυτά όπως το βιβλίο του Λούθηρου (http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/06/blog-post_14.html) "Οι Εβραίοι και τα ψεύδη τους", το "Ξεσκέπασμα του Ταλμούδ" του Pranaitis, "Ο Διεθνής Εβραίος" του Χένρυ Φόρντ κ.α τα έχει εξαφανίσει επιμελώς το ιουδαϊκό ιερατείο, που.....
κυβερνά την ανθρωπότητα απο το παρασκήνιο.

Ταυτόχρονα προωθούν ανθρώπους τους στα ιδρύματα και στα κινήματα που ίδρυσαν επιφανείς άνδρες όπως ο Γκαίτε. Στο ινστιτούτο Γκαίτε παρουσιάζονται τα έργα του Γκαίτε εκτός απο αυτά που είναι εναντίον των Εβραίων, αποκρύπτοντας έτσι όσα είπε ο Γκαίτε εναντίον τους.
Το ίδιο έγινε και στον Προτεσταντισμό.

Οι γραμμές που θα παραθέσουμε παρακάτω, δεν προέρχονται απο την πένα του Χίτλερ ή του συνταγματάρχη Νάσερ, αλλά απο αυτήν του πατέρα του Σοσιαλισμού, του Κάρλ Μάρξ.
Ας μην ξεχνάμε οτι ο ίδιος ο Μάρξ ήταν Εβραίος στην καταγωγή απόγονος ραββίνων.

Ακολουθούν αποσπάσματα απο το βιβλίο "Karl Marx: A World Without Jews":

Σελ. 37: "...Ποιά είναι η βάση του Εβραίου στον κόσμο μας; Πρακτική αναγκαιότητα, ιδιωτικό πλεονέκτημα..."

"...Ποιό είναι το αντικείμενο της εβραϊκής λατρείας σε αυτό το κόσμο; Η τοκογλυφία. Ποιός είναι ο επίγειος θεός του Εβραίου; Το χρήμα."

"...Πολύ καλά τότε", λέει ο Μάρξ, "χειραφέτηση απο την τοκογλυφία και το χρήμα, δηλαδή, απο τον πρακτικό, αληθινό ιουδαϊσμό, (αυτό) θα συνιστούσε την χειραφέτηση της εποχής μας."

"Η οργάνωση της κοινωνίας έτσι ώστε να καταργηθούν οι προϋποθέσεις της τοκογλυφίας και ως εκ τούτου η πιθανότητά της, θα καθιστούσε τον Εβραίο αδύνατο. Η θρησκευτική του πεποίθηση θα διαλύοταν σαν ένα μπαγιάτικο μίασμα κάτω απο την πίεση της πραγματικής ζωής της κοινωνίας."

Σελ. 38: "Ετσι αναγνωρίζουμε στον εβραϊσμό γενικά ένα αντικοινωνικό στοιχείο που έχει φθάσει στην παρούσα δύναμή του μέσω μιας ιστορικής ανάπτυξης στην οποία οι Εβραίοι προθύμως συνεργάστηκαν. Η εβραϊκή χειραφέτηση σημαίνει, τελικά, τη χειραφέτηση της ανθρωπότητας απο τον Ιουδαϊσμό. Ο Εβραίος έχει ήδη χειραφετήση τον εαυτό του με τον εβραϊκό τρόπο: ο Εβραίος, που είναι, για παράδειγμα, απλά ανεκτός στην Βιέννη, καθορίζει μέσω της χρηματικής του δύναμης την μοίρα ολόκληρης της Γερμανικής Αυτοκρατορίας(σ.σ: Εδω ο Μάρξ μιλάει πιθανότατα για την οικογένεια Ρόθτσιλντ). Ο Εβραίος, που δεν έχει δικαιώματα στην μικρότερη γερμανική πολιτεία, αποφασίζει την μοίρα της Ευρώπης."

Προσοχή! Συνεργάστηκαν όλοι οι Εβραίοι λέει ο Μάρξ. Η ευθύνη είναι όλου του λαού σύμφωνα με το Μάρξ όχι μόνο του ιουδαϊκού ιερατείου.

Ο Ζάκ Ατταλί είναι μέλος μιας ειδικής επιτροπής η οποία ασχολείται με το πως θα προστατευτεί ο εβραϊκός λαός απο τον ξεσηκωμό της ανθρωπότητας. Πρέπει να στοχοποιηθεί κάποιος άλλος π.χ. οι τραπεζίτες, οι Σιωνιστές παρά όλος ο λαός.

Σελ. 40: "Ποια ήταν η ουσιαστική βάση της εβραϊκής θρησκείας; Πρακτικές ανάγκες, εγωϊσμός."

Σελ. 41: "....Το χρήμα είναι ο ένας και μοναδικός Θεός του Ισραήλ, πέρα απο τον οποίο κανένας άλλος θεός δεν μπορεί να σταθεί. Το χρήμα υποβαθμίζει όλους του θεούς της ανθρωπότητας και τους μετατρέπει σε εμπόρευμα...."

"...ο θεός των Εβραίων έχει εκκοσμικευτεί και είναι τώρα ένας επίγειος θεός. Το γραμμάτιο είναι ο αληθινός θεός των Εβραίων..."

Πρέπει να προσθέσουμε ότι ο Μάρξ μιλάει για τον θεό των Εβραίων που είναι το χρήμα, την ώρα που οι Κομμουνιστές έλεγαν οτι η θρησκεία είναι το "όπιο του λαού" και ταυτόχρονα έκαναν το κόμμα την θρησκεία του λαού.

Σελ. 42: "Η χιμαιρική εθνικότητα του Εβραίου είναι η πραγματική εθνικότητα του εμπόρου, του ανθρώπου του χρήματος."

Γιατί άραγε αυτό το βιβλίο δεν έχει μεταφραστεί ποτέ στα ελληνικά;


http://antipliroforisi.blogspot.com

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/blog-post_6214.html

Super γιαγιά ξεφτιλίζει τις τράπεζες

Σας παρουσιάζουμε ένα γράμμα που έστειλε μια 96άχρονη γυναίκα σε μια Τράπεζα... Ο Διευθυντής της Τράπεζας που το έλαβε το βρήκε τόσο διασκεδαστικό, που το δημοσίευσε στην εφημερίδα «New York Times».

«Αγαπητέ κύριε, Σας ευχαριστώ που σφραγίσατε την επιταγή μου με την οποία σκόπευα να.....
πληρώσω τον υδραυλικό τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, δεν πρέπει να πέρασαν
ούτε 3 νανοδευτερόλεπτα μεταξύ του σφραγίσματος της επιταγής μου και της αυτόματης κατάθεσης της σύνταξής μου από το δημόσιο!

Θα πρέπει να σας ευχαριστήσω και για το πρόστιμο των 30 δολαρίων που χρεώσατε το λογαριασμό μου ως πέναλτι για την
ταλαιπωρία που προκάλεσα στην Τράπεζά σας. Η ευγνωμοσύνη μου ξεχειλίζει κυρίως γιατί με κάνατε να ξανασκεφτώ τους τρόπους με τους οποίους αντιμετωπίζω τα οικονομικά μου.

Έχω προσέξει πως κάθε φορά που προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί σας η μόνη μου παρηγοριά είναι η απρόσωπη και ασύμφορη
οντότητα που έχει γίνει η Τράπεζά σας.

Από εδώ και στο εξής, όπως ακριβώς κάνετε κι εσείς, θα κάνω τις
> συνδιαλλαγές μου μαζί σας προσωπικώς. Οι πληρωμές της
υποθήκης και του δανείου μου δε θα γίνονται αυτόματα, αλλά θα φτάνουν στην Τράπεζά σας με επιταγή στο όνομα ενός υπαλλήλου, που θα ορίσετε εσείς. Να θυμάστε πως είναι αδίκημα να ανοιχτεί η αλληλογραφία που θα περιέχει την επιταγή από κάποιον άλλον και όχι από τον παραλήπτη.

Σας επισυνάπτω την αίτηση που θα πρέπει να συμπληρώσει ο υπάλληλος που θα ορίσετε. Σας ζητώ συγγνώμη για το 8σελιδο
μέγεθός της, αλλά θα πρέπει να γνωρίζω γι' αυτόν όσα γνωρίζει η
Τράπεζά σας για μένα.
Σημειώστε πως όλες οι πληροφορίες που αφορούν το ιατρικό ιστορικό του θα πρέπει να υπογραφούν από το αρμόδιο
Υγειονομικό τμήμα, ενώ και οι πληροφορίες για τα οικονομικά του θα
πρέπει να συνοδεύονται από τα κατάλληλα θεωρημένα αντίγραφα-ντοκουμέντα.
Στη συνέχεια θα πρέπει να εκδώσω ένα PIN, τον οποίο θα χρησιμοποιεί ο υπάλληλός σας στις συναλλαγές μαζί μου.
Λυπάμαι, αλλά δε θα είναι μικρότερο από 28 νούμερα - τόσα είναι και τα νούμερα που πληκτρολογώ κάθε φορά που καλώ το telephone banking και πρέπει να συνδεθώ με το λογαριασμό μου. Κι επειδή, όπως λένε, η μίμηση είναι η υπέρτατη κολακεία, επιτρέψτε μου να σας αντιγράψω.

Επιτρέψτε μου επίσης να σας γνωστοποιήσω και τα ακόλουθα. Όταν θα μου τηλεφωνείτε, θα πατάτε τα ακόλουθα κουμπιά:

1. Για να κλείσετε ραντεβού να με δείτε.
2. Για να με ρωτήσετε για μια πληρωμή που δεν έγινε.
3. Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στο σαλόνι σε περίπτωση που είμαι εκεί.
4. Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στην κρεβατοκάμαρα σε περίπτωση που κοιμάμαι.
5.. Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στην τουαλέτα σε περίπτωση που με καλεί η φύση.
6. Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στο κινητό μου σε περίπτωση που λείπω από το σπίτι.
7. Για να στείλετε e-mail στον υπολογιστή μου, απαιτείται ένας μυστικός κωδικός, ο οποίος και θα σας αποσταλεί εν ευθέτω χρόνω.
8. Για να επιστρέψετε στο κύριο μενού και να ξανακούσετε τις επιλογές 1-7.
9. Για να διατυπώσετε κάποιο αίτημα ή παράπονο. Κατόπιν θα μπείτε σε αναμονή ανάλογα με την πληρότητα του αυτόματου τηλεφωνητή μου.

Καθ' όλη τη διάρκεια του τηλεφωνήματος θα παίζει χαλαρωτική μουσική. Αν, ωστόσο, χρειαστεί να περιμένετε πολύ, λυπάμαι, αλλά ακολουθώντας και πάλι το παράδειγμά σας, θα πρέπει να σας χρεώσω με ένα ποσό για τη διαδικασία.

Κλείνοντας, σας εύχομαι ένα ευτυχισμένο και λιγότερο κερδοφόρο νέο έτος.
Η ταπεινή σας πελάτισσα…»

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/super.html

Συνέντευξη:Πάνος Καμμένος για ολους και για όλα

Αποκλειστική συνέντευξη στο anti-ntp
Η συνέντευξη ειναι αφιερωμένη σε ολα τα blogs. :)

Ο Πάνος Καμμένος βουλευτής της ΝΔ, μας δίνει την πρώτη του διαδικτυακή συνέντευξη και πρώτη για το 2011 όπου, μιλάει για όλους και για όλα.

Πετρέλαια, Siemens, Τουρκία, Καστελόριζο, Μνημόνιο, Κερδοσκόπους, Ντόρα Μπακογιάννη, Λέσχη Bilderberg, Blogs, Παγκόσμια Διακυβέρνηση

Ακόμα και για απειλές που τυχόν δέχεται....

Μια συνέντευξη στην οποία, ακούγονται πράγματα που δεν επιτρέπεται να ειπωθούν από τα ΜΜΕ στα οποία όπως μας είπε δεν τον καλούν πλέον....

Μέρος 1ο



Μέρος 2ο


http://anti-ntp.blogspot.com/2011/01/blog-post_7238.html

Δημιουργική αντίσταση στις μεθοδεύσεις της Νέας Παγκόσμιας Τάξης...

Από την Τοξότισα

με παγκόσμια ΜΗ-Συμμόρφωση!

Πολλά από αυτά τα έχουμε πει και ξαναπεί, όμως ΤΩΡΑ είναι η ΩΡΑ για εφαρμογή!

Ο φίλος μας skion προχώρησε στον υποτιτλισμό ακόμη ενός αξιόλογου ντοκυμαντέρ που αξίζει να μεταδοθεί. Στο ντοκυμαντέρ αυτό συναντούμε πολλά "κόλπα" και εργαλεία της παγκόσμιας "ελιτ" εξουσιαστών που επιθυμούν να ελέγχουν και να διατηρούν υποταγμένους τους λαούς του κόσμου. Αυτή η υποταγή συμβαίνει με πολλούς τρόπους.

Από τη μία πλευρά έχουμε τη χημική αποβλάκωση του παγκόσμιου πληθυσμού και από την άλλη πλευρά την πολυεπίπεδη προπαγάνδα.

Η χημική αποβλάκωση διενεργείται με πολλά μέσα:
-chemtrails
-εμβόλια
-χλωρίωση και φθορίωση νερού
-μόλυνση με βαρέα μέταλλα από νερό, αέρα, τροφή
-μολυσμένα τρόφιμα
-χημικά πρόσθετα
-υβρίδια και μεταλλαγμένα κ.α. (ανατρέξετε και στις σχετικές ετικέτες στο κάτω μέρος του μπλογκ)


Πέρα από τα παραπάνω, μέσω της συστηματικής προπαγάνδας, αλλά και της μυστικότητας και της γελοιοποίησης ανθρώπων και εργασιών που φανέρωναν τους σκιώδεις υποκινητές του συστήματος ελέγχου που άπλωσαν πάνω στη Γη και την ανθρωπότητα, κατάφεραν μέχρι την εποχή μας μια χούφτα οικογενειών να ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα.

Όπως επανειλημμένα έχουμε αναφέρει δεν μας ενδιαφέρουν οι θεωρίες συνωμοσίας, αλλά οι πραγματικές πληροφορίες που ξεσκέπασαν τους αληθινούς συνωμότες που διατηρούν σκλαβωμένη την ανθρωπότητα μέχρι τις μέρες τούτες. Στις μέρες μας βλέπουμε μια απελπισμένη προσπάθεια αυτής της σκοτεινής ελίτ να γραπωθεί και να διατηρήσει τον παγκόσμιο έλεγχο...

Όμως το κύμα αφύπνησης και ο συντονισμός χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο εμποδίζει σοβαρά την επίτευξη του απάνθρωπου στόχου τους. Ειδικά φέτος χρειάζεται να παραμείνουμε ατσαλωμένοι στην πρόθεση μας για τη Διή μας Πραγματικότητα. Την πραγματικότητα ειρήνης, αρμονίας, ισότητας, δικαιοσύνης και ενότητας.

Απαιτείται η σύμπνοια μεταξύ όλων μας - Μη σκύβετε και μην επιτρέπεται να σας καταβάλει ο φόβος και η απελπισία που σπέρνουν συστηματικά. Πολύ απλά θα νικήσουμε. Η γνώση είναι βασικό μας εργαλείο και αυτή διανέμεται παντού. Η σοφία της καρδιάς μας είναι που μας δείχνει το δρόμο! Ατσαλώστε τη θέληση σας για τη Λαμπερή πραγματικότητα και πράξετε όσα περνούν από το χέρι σας κάθε στιγμή για να νικά το καλό, η ενότητα και η δικαιοσύνη.

Στο βίντεο που ακολουθεί μιλά ο Max Igan, μεταξύ άλλων σημείων όπως:
Illuminati... πέρα από τις συνωμοσίες...
Κεντρικές τράπεζες...στον έλεγχο τους
Φόροι για τις τσέπες ιδιωτών...
Microchip κ.α
αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο πλανήτης μας μόνο από υπερπλυθησμό δεν πάσχει, διότι όλοι μας θα μπορούσαμε να χωρέσουμε στην Αυστραλία, έχοντας από ένα στρέμμα και θα περίσευε πάλι το Κουίνσλαντ και ο υπόλοιπος πλανήτης!

Ακούγονται όλα αυτά περίπλοκα και ανίκητα για να μπορέσουν να αλλάξουν όμως αυτό δεν είναι αλήθεια. Αρκεί να πάψουμε να στηρίζουμε αυτό το διεφθαρμένο σύστημα και η αλλαγή θα είναι ορατή!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ








http://visaltis.blogspot.com/2011/01/blog-post_1614.html

H μουσική στην αρχαία Ελλάδα

Με τον όρο Αρχαία Ελληνική Μουσική ονομάζουμε ολόκληρο τον μουσικό πολιτισμό που συνοδεύει την αρχαία ελληνική ιστορία και μελετάται κυρίως από τον 8ο αιώνα π.Χ. και εξής καθώς πριν από την εποχή αυτή, τα στοιχεία που υπάρχουν είναι ελάχιστα .

Οι αρχαίοι Έλληνες με τον εμφάνταστο στοχασμό τους έδιναν θεϊκή προέλευση στα πάντα και φυσικά και στη Μουσική. Έτσι, έπλασαν τις Μούσες, που ήταν στην αρχή θεές του τραγουδιού και κατοπινά της ποίησης και των άλλων τεχνών και επιστημών. Αυτές οι θεές, εννιά τον αριθμό, ήταν κόρες του Δία και της Μνημοσύνης. Κατά τον Ησίοδο, είχαν γεννηθεί στην Πιερία μα κατοικούσαν στον Όλυμπο για να διασκεδάζουν στα συμπόσια τους θεούς. Για αρχηγό τους (Μουσηγέτη) είχαν τον Απόλλωνα που ήταν θεός του φωτός, της μαντικής, της μουσικής και της ποίησης. Οι Μούσες, αν και έμεναν μόνιμα στον Όλυμπο, εύρισκαν τον καιρό και κατέβαιναν κρυφά για να εμπνεύσουν όσους θνητούς συμπαθούσανε, και έπαιρναν το όνομα του τόπου που εμφανίζονταν. Αν π.χ. κατέβαιναν στην Πιερία λέγονταν Πιερίδες, αν στον Ελικώνα, λέγονταν Ελικωνιάδες και αν κατέβαιναν στον Παρνασσό λέγονταν Παρνασσίδες.

Πέρα όμως από τη μυθολογία, η μουσική της Αρχαίας Ελλάδας συνηθίζεται να περιβάλλεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί αποτελεί το βασικό συστατικό στοιχείο ενός πολιτισμού που επηρέασε άμεσα όχι μονάχα την αισθητική και τη φιλοσοφία των μεταγενέστερων εξελίξεων της μουσικής στην Ευρώπη, αλλά και την τεχνική υποδομή της (πολλές θεωρητικές κωδικοποιήσεις της ευρωπαϊκής μουσικής του Μεσαίωνα θα αναζητήσουν τις πηγές τους στη μουσική της Αρχαίας Ελλάδας π.χ. η παραφθαρμένη μεταφορά του τροπικού συστήματος). Από την αρχαία ελληνική μουσική δε διασώθηκαν μέχρι σήμερα παρά ελάχιστα γραπτά μουσικά αποσπάσματα ενώ οι θεωρητικές γνώσεις μας για τον τρόπο με τον οποίο παιζόταν είναι μηδαμινές.

Από την αρχαία γραμματεία μαθαίνουμε ότι στην Αρχαία Ελλάδα η μουσική εξυψώνεται στο επίπεδο μιας ελεύθερης τέχνης ανεξάρτητης από την ποίηση, αν και τις περισσότερες φορές συνυπάρχει με αυτή και βασικά στοιχεία της (π.χ. ο ρυθμός) υπαγορεύονται από την ποίηση και τέλος η μουσική αποτελεί αναγκαία εμπειρία στη διαπαιδαγώγηση των νέων. Ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης και άλλοι φιλόσοφοι εμβαθύνουν στην αισθητική και [ψυχολογίά της μουσικής και διαμορφώνουν τη θεωρία του ήθους ή ηθική θεωρία της μουσικής, που διαπραγματεύεται την επίδραση της μουσικής στη συναισθηματική και ψυχική σφαίρα του άνθρωπου.



http://visaltis.blogspot.com/2011/01/h_13.html

Στη Σερβία καλλιεργούνται γενετικά τροποποιημένοι σπόροι...

Βελιγράδι. (Beta-Οικοτοπία).

Οικολογική Κίνηση του Νόβι Σαντ, την Τετάρτη κατηγόρησε τον Υπουργό Γεωργίας Saša Dragin, ότι εξαπάτησε το κοινό με τις δηλώσεις του ότι στη Σερβία δεν υπάρχουν γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και πρόσθεσε ότι η εταιρεία ‘MK Grup’ εισάγει γενετικώς τροποποιημένους σπόρους και ζιζανιοκτόνα.

Τους ισχυρισμούς της Οικολογικής Κίνησης, ωστόσο, απέρριψε η εταιρεία ‘MK Grup’.

Το περιβαλλοντικό κίνημα, σε μια επιπλέον δήλωση, η οποία παρατίθεται στο πρακτορείο ειδήσεων Beta, διευκρινίζει ότι ο Σέρβος υπουργός είναι γνωστός στην εταιρεία ‘MK Grup’ από το 2007.

«Ο επίσημος εισαγωγέας των γενετικώς τροποποιημένων σπόρων και ζιζανιοκτόνων η αμερικανική ‘Monsanto’, υπέγραψε σύμβαση με νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου στις 16 Μαΐου του περασμένου έτους.

»Οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι βρίσκονται ακόμη στην κατοχή του δημοσίου από το οποίο εισάγονται, διανέμονται και καλλιεργούνται στη Βοϊβοδίνα. Εξάλλου το ευρύ κοινό γνωρίζει την ενορχηστρωμένη καταστροφή ενός τμήματος του εδάφους στο δήμο Odžaci, την περυσινή χρονιά, όπου είχαν φυτευτεί γενετικά τροποποιημένοι σπόροι σόγιας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η εταιρεία ‘MK Grup’, αρνήθηκε, ωστόσο, τους ισχυρισμούς ότι η αμερικανική εταιρεία εισάγει γενετικά τροποποιημένους σπόρους καθώς επίσης και ο υπουργός Γεωργίας είπε ότι η Σερβία είναι κατά των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων και σπόρων.

--

Τίτλος άρθρου: «U Srbiji ima genetski modifikovanog semena»
Δημοσίευση: Beta, 12.1.2011.

Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

http://www.echedoros-a.gr/2011/01/blog-post_12.html

ΜΜΕ και δολοφονία της Ελληνικής γλώσσας


«Θα ήταν για γέλια, αν τέτοιου είδους δημοσιεύματα, δεν περνούσαν απαρατήρητα και δεν διαμόρφωναν συνειδήσεις. Ύπουλα, μέσα από τη χρησιμοποίηση ξένων αντί για Ελληνικών λέξεων, με αποσιώπηση γεγονότων, με μη αναφορά αποδείξεων, με αλλαγή ακόμα και των ονομάτων Ελλήνων επιστημόνων, η πλειοψηφία των ΜΜΕ, χτυπάει κάθε μέρα τον Ελληνικό πολιτισμό, τις αξίες του, τα επιτεύγματά του. Ως πότε θα ακούμε ή θα βλέπουμε τα ΜΜΕ; »

Από ότι φαίνεται ο Ελληνικός πολιτισμός δεν περιλαμβάνει την Ελληνική γλώσσα, για πολλά ΜΜΕ. Ή, η ελληνική γλώσσα, δεν μπορεί να εκφράσει τα νοήματα που οι νοήμονες δημοσιογράφοι θέλουν να εκφράσουν. Για αυτό και καταφεύγουν συχνά, σε λέξεις, κυρίως από το Αγγλικό λεξιλόγιο.

Είναι πολλές οι περιπτώσεις που ακούμε ή διαβάζουμε ξένες λέξεις, που χρησιμοποιούν οι ομιλούντες στα ΜΜΕ της χώρας, όταν απευθύνονται σε Έλληνες πολίτες. Προφανώς θεωρούν ότι έτσι «περνάει» καλύτερα το «μήνυμά» τους.

Πρόσφατα για παράδειγμα, δημοσιογράφος σε στήλη του με τίτλο Περι-πολίες, δίνει τίτλο σε ένα από το μέρη της έρευνάς του.

Café/Bar ... 4 years Party

Μας περιγράφει, την εορταστική συγκέντρωση με την ευκαιρία συμπλήρωσης, των 4 ετών επαναλειτουργίας ενός καταστήματος. Από τον τίτλο όμως, μέχρι και την περιγραφή, του τι ακριβώς έγινε, ένα συμπέρασμα βγάζουμε αβίαστα: ότι η Ελληνική γλώσσα, δεν φτάνει για να περιγράψει το γεγονός. Π.χ. περιγράφει ο δημοσιογράφος τα «extra του party» : dance show, special dj's, many gifts, infinite shots, &fun. Ούτε μια ελληνική λέξη, έτσι για δείγμα, δεν χρησιμοποιείται για να μας μεταφέρει το τι είχαν ετοιμάσει οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, ειδικά για αυτή την συγκέντρωση.

Θα μπορούσε να πει κάποιος, ότι ο δημοσιογράφος, απλώς αντέγραψε το δελτίο τύπου της επιχείρησης. Γίνεται συχνά αυτό. Αλλά αφού κάποιος έχει στήλη συγκεκριμένη, το διαμορφώνει, ώστε να μπορεί στο τέλος να ... βάλει την υπογραφή του. Έχοντας λοιπόν κατά νου, ότι συχνά αναδημοσιεύονται δελτία τύπου, έτσι ακριβώς όπως έρχονται, θεωρήσαμε το γεγονός τυχαίο. Δεν μπορεί, σκεφτήκαμε, μια επαρχιακή εφημερίδα μεν, αλλά που εκδίδεται 109 χρόνια συνεχώς, ( αυτή τη στιγμή είναι η αρχαιότερη εφημερίδα σε ολόκληρη τη χώρα μετά την Ακρόπολη που έκλεισε), μια εφημερίδα που κυριαρχεί στην περιοχή της, που πωλείται και στην Αθήνα, να κάνει συνειδητά προπαγάνδα, εναντίον κάθε τι του Ελληνικού.

Ο δημοσιογράφος, επίσης, σαφώς πολιτικοποιημένο άτομο. Ευαισθητοποιημένος στα οικολογικά ζητήματα. Άλλωστε ήταν ένας από τους υποψηφίους στις τελευταίες εκλογές. Όχι βέβαια με τα δυο γνωστά κυβερνητικά κόμματα. Αλλά με ένα από τα μικρά, που ανέπνεε αέρα... οικολογίας. Υποθέτει λοιπόν κανείς πως έχει συνειδητοποιήσει, τις συγκεκριμένες πρακτικές με τις οποίες το κυρίαρχο σύστημα προσπαθεί να επιβληθεί ολοκληρωτικά, εις βάρος και της φύσης αλλά και του πολιτισμού των λαών. Θεωρήσαμε το γεγονός τυχαίο. Αλλά, αλίμονο, τρεις μέρες μετά, είχαμε την ευκαιρία, να διαπιστώσουμε, πως ο παραμερισμός την Ελληνικής γλώσσας, μόνο τυχαίος δεν είναι. Όχι μόνο της γλώσσας. Αλλά κάθε τι του Ελληνικού. Όταν δε, δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, τότε το διαμορφώνουμε έτσι, ώστε να δίνουμε την εντύπωση, ότι είναι ξένο. Συγκεκριμένα, η ίδια εφημερίδα, σε άρθρο της με τίτλο «Η πρώτη πρωτοχρονιά στην Ιστορία» αναλαμβάνει να μας μυήσει στον τρόπο που καθιερώθηκε το Ιουλιανό ημερολόγιο. Όλοι γνωρίζουν ότι το Ιουλιανό ημερολόγιο που αποδίδεται στον Ιούλιο Καίσαρα, είναι έργο του Έλληνα αστρονόμου Σωσιγένη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πως όμως περιγράφεται από την εφημερίδα;

«Στο σχεδιασμό του νέου ημερολογίου, ο Καίσαρας ζήτησε την ενίσχυση ενός αστρονόμου από την Αλεξάνδρεια, του Sosigenes».

Τι μας «περνάει» η εφημερίδα για το συγκεκριμένο θέμα:

Α. Ο Καίσαρας, σχεδίασε το ημερολόγιο. Ενισχύθηκε στο σχεδιασμό από κάποιον αστρονόμο

Β. Ο αστρονόμος που βοήθησε στο σχεδιασμό ήταν κάποιος από την Αλεξάνδρεια

Γ. Για να μην μας περάσει από το μυαλό, ότι ο αστρονόμος ήταν Έλληνας, (αφού γνωρίζουμε πως εκείνη την εποχή στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου κυριαρχούσαν οι Έλληνες), ο συντάκτης μας λέει και το όνομά μου: Sosigenes

Δεν υπερβάλλουμε δυστυχώς. Όσα γράφει παρακάτω η εφημερίδα, στο ίδιο πνεύμα κινούνται. Π.χ. «ο Καίσαρας και ο Sosigenes, απέτυχαν να υπολογίσουν σωστά το ηλιακό έτος ....». (άρα 1. και οι δύο το σχεδίασαν, δηλαδή ο Ιούλιος Καίσαρας, άφησε τις υποθέσεις της αυτοκρατορίας και σχεδίαζε .. ημερολόγια. 2. Το όνομα του αστρονόμου που βοήθησε είναι Sosigenes).

Θα ήταν για γέλια, αν τέτοιου είδους δημοσιεύματα, δεν περνούσαν απαρατήρητα και δεν διαμόρφωναν συνειδήσεις. Ύπουλα, μέσα από τη χρησιμοποίηση ξένων αντί για Ελληνικών λέξεων, με αποσιώπηση γεγονότων, με μη αναφορά αποδείξεων, με αλλαγή ακόμα και των ονομάτων Ελλήνων επιστημόνων, η πλειοψηφία των ΜΜΕ, χτυπάει κάθε μέρα τον Ελληνικό πολιτισμό, τις αξίες του, τα επιτεύγματά του. Ως πότε θα ακούμε ή θα βλέπουμε τα ΜΜΕ;

Α.Κ. / "Πύλη Ιάσωνος"

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΘΗΡΙΑ!!! Αφιερωμένο σε όσους ευνούχισαν την έρευνα στην Ελλάδα!


Γράφει ο JZ για το Olympia
Μη χάσετε τα 2 βίντεο!

Στις αρχές του -80 ένας δεκατριάχρονος γρεβενιώτης είχε ακούσει από τον παππού του πως κοντά στο αμπέλι του βρήκε κάτι παράξενα κόκαλα σε μέγεθος και σχήμα ανθρώπινου χεριού. Φιλοπερίεργος όπως ήταν “οργάνωσε” μια ερασιτεχνική ανασκαφή με μέλη τους συνομίληκους, Γιώργο Παπαδόπουλο και Θωμά Λάμπρου. Το εγχειρίδιο της ανασκαφής το πήρανε από ένα βιβλιοπωλείο στην πλατεία, που εξηγούσε πως γίνεται μια σωστική ανασκαφή…

Φτυάρια, σκεπάρνια, βούρτσες μαλακές και σκληρές, πυξίδα, κόλα ούχου και διαλύτης, κίτρινα και κόκκινα σχοινάκια, φωτογραφική μηχανή και βουρ για την ανακάλυψη. Στη “νεροφαγιά” του υπερχυλίζοντος νερού από υδραγωγείο γρεβενών έγινε η πρώτη τομή 1χ1 και με την πρώτη, διάνα! Ένας τεράστιος σπόνδυλος από ένα άγνωστο θηρίο βγήκε στο φως. Φωτογράφηση, καθαρισμός, στερέωση και πάμε γι άλλα. Τη δεύτερη μέρα κι επεκτείνοντας την τομή νότια άλλο ένα εύρημα. Ένα οστό μηκους 1 μέτρου και 8 εκατοστών!

Τρίτη μέρα περισυλλογή. Οι μεγάλοι που περνούσαν από εκεί, αλλά και όσοι μάθαιναν τα νέα, είχαν ο καθείς τη θεωρία του για τα ευρήματα. Άλλος είπε πως είν’ από κανα γαϊδούρ”. Άλλος πως είναι από έναν ελέφαντα που ψώφησε από τσίρκο, άλλος για βουντού κλπ κλπ, κανείς πάντως δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία. Ίσως μόνο ένας γλυκός άνθρωπος, ο κ. Ντακόλας που ενώ του είχαν γκρεμίσει τον φράχτη για την ανασκαφή, έφερνε δαμάσκηνα και νερό. Αντιθέτως ένας βοσκός πήγε το βράδυ στο χώρο, ξεσκέπασε τα προστατευτικά και κομάτιασε το μεγάλο οστό, επειδή “ήταν καταραμένο”.

Δεν χωρούσε αμφιβολία πως αυτό που έβγαινε από τη γή ήταν κάτι μοναδικό. Η απόφαση ήταν να σταματήσει η ανασκαφή και να βρούμε κάποιον που ξέρει καλύτερα. Τα Γρεβενά του -80 όμως ήταν λουσμένα στον πράσσινο ήλιο της αλλαγής, στο σκυλάδικο και την ντίσκο και η πολιτιστική και πολιτική ηγεσία του τόπου έιχε “ρουφηχθεί” από τις βιντεοταινίες που παίζανε στις καφετέρειες. Ακατανόητη αδιαφορία, μάθημα ζωής… Μετά επαφή με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, Βιολογικό, τμήμα Παλαιοντολογίας. Ο τότε κάτοχος της έδρας… συνάντηση… χτύπημα στην πλάτη… μπράβο.. μην τα πειράζεις, άστα”… αδιαφορία, αυτή τη φορά Πανεπιστημιακού τύπου.

Παύση τριών ετών.
Επιστροφή στο Αριστοτέλειο, αυτή τη φορά με τον σπόνδυλο “παραμάσχαλα”. Άδειο το τμήμα, άφαντος ο mr. Έδρας… αλλά για καλή τύχη μια πόρτα γραφείου ανοίγει και εμφανίζεται μια – νεαρή τότε – επιστήμων, η Ευαγγελία Τσουκαλά. Με το που είδε το “φορητο” εύρημα, άρχισε τις ερωτήσεις κι έδωσε τις απαντήσεις: Το καλοκαίρι ανασκαφή! Πραγματική ανασκαφή!

Η Ευαγγελία είναι χαρισματικός άνθρωπος και εξεραιτική επιστήμων και με αποδείξεις. Ενώ ως τότε η περιοχή των Γρεβενών θεωρούνταν από την επιστήμη της παλαιοντολογίας “λευκό σημείο”, την ανέδειξε σε πραγματικό παλαιοντολογικό Ελντοράντο. Ο μαστόδοντας των Γρεβενών – Elephas (Palaeoloxodon) antiqus – ήταν το πρώτο εύρημα που άνοιξε το “χωρό των ελεφάντων” και ανεκτίσθη σχεδόν πλήρης μετά από 200.000 χρόνια κάτω από τη γη. Ακολούθησε χρονοβόρα συλλογή πληροφοριών στα γύρω χωριά, με την Ευαγγελία να περιτρέχει με το τζιπ της στα κακοτράχαλα – τότε – Γρεβενά με προσωπικό κόστος και χρόνο.

Κάπου στο -96 ακολουθώντας τα λεγόμενα του κυρίου Θανάση Δεληβού από τη Μηλιά Γρεβενών, οδήγησαν στον ανασκαφικό “οργασμό” που έφερε στο φως δύο τεράστια μαστόδοντα, που οι χαυλιόδοντές τους ήταν πραγματικά κάτι το ανείπωτο. Δύο ρεκόρ στο Γκινες ανήκουν σ’ αυτά ακριβώς τα ευρήματα και στους ανθρώπους που “λερώθηκαν” με το χώμα τους και γεύτηκαν τη χαρά της ανακάλυψης. Από το εξωτερικό ήρθε και ο γνωστός από τα ντοκιμαντέρ του Discovery, dr Dick Mol, ή αλλιώς …sir Mammoth, ο οποίος έστρεψε διεθώς τα φώτα στην Ελλάδα. Οι χαυλιόδοντες του πρώτου ζώου έχουν μήκος 4.39 μέτρα, και του δεύτερου που ανακαλύφθηκε αργότερα, 5.02 μέτρα, συντρίπτοντας έτσι κάθε ρεκόρ. Φανταστείτε: Στους πρόποδες της Πίνδου μας πριν από 3 εκατομμύρια χρόνια ζούσαν ζώα που οι χαυλιόδοντές τους και μόνο ήταν 5 μέτρα …βάλτε και το ζώο μαζί για να καταλάβετε το μέγεθος!

Τα ευρήματα σήμερα φυλάσσονται στο μουσείο Μηλιάς μαζί με άλλα πολύ ενδιαφέροντα από την ευρύτερη περιοχή. Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας αυτής συνεχίζουν τη ζωή τους αθόρυβα, εργαζόμενοι σκληρά ο καθείς στο χώρο του. Η πολιτεία για άλλη μια φορά δεν ξέρει τι τις γίνεται, και βρίσκεται αμήχανη μπροστά σε μία ανακάλυψη που θα μπορούσε να την ωφελήσει ποικιλοτρόπως.

Δεν πειράζει, έχουμε την Ακρόπολη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ BINTEO





http://visaltis.blogspot.com/2011/01/blog-post_2326.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters