Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΝΑΟ ΤΟΥ.....ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ !!!

Προς το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Γαύδου

Με αυτό το γράμμα, σας προτείνουμε την ίδρυση του...
 Πυθαγόρειου Ινστιτούτου Φιλοσοφικών Ερευνών για την Αθανασία του Ανθρώπου – Π.Ι.Φ.Ε.Α.Α. – στη Γαύδο. Σύμφωνα με την Αρχαία Ελληνική Μυθολογία, υπήρξε μια περίοδος στην Ελλάδα όπου οι Θεοί με τους Ανθρώπους συνυπήρχαν. Το Ινστιτούτο θα μελετήσει τη δυνατότητα αυτής της ιδέας πέρα από το μύθο, να αποτελέσει σύγχρονο τρόπο ζωής. Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιούνται διεθνή επιστημονικά και φιλοσοφικά συνέδρια και συμπόσια, φεστιβάλ τέχνης και θεατρικά μυστήρια.
Ιδρυτές του Ινστιτούτου θα είναι εξέχουσες προσωπικότητες των Επιστημών, των Γραμμάτων και των Τεχνών της παγκόσμιας κοινότητας. Ήδη, επιστήμονες και καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Αμερική, την Ελβετία και τη Ρωσία έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στο Π.Ι.Φ.Ε.Α.Α.
Στα παραπάνω πλαίσια και προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Ινστιτούτου, χρειάζεται να κατασκευαστούν ένα νέο κτιρίο με συνεδριακή αίθουσα και ένας νέος αρχαιοελληνικός ναός, όπου θα λαμβάνουν χώρα οι θεατρικές παραστάσεις.
Η ίδρυση του Π.Ι.Φ.Ε.Α.Α. θα δώσει τη Γαύδο τη μοναδική ευκαιρία να γίνει το πολιτιστικό κέντρο της πυθαγόρειας φιλοσοφίας παγκοσμίως. Επιπλέον, θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας τόνωσης και υποστήριξης της τοπικής οικονομίας, μέσω του πολιτιστικού τουρισμού. Οι δραστηριότητες του Ινστιτούτου θα συμβαίνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στο έτος και θα αποτελέσουν πόλο έλξης επιστημόνων και καλλιτεχνών, αλλά και του ευρύτερου κοινού, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ελπίζουμε ο κ. Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της Γαύδου να υποστηρίξετε σύσσωμοι αυτή την πρωτοβουλία. Θα είναι μεγάλη μας τιμή ο Δήμος της Γαύδου να είναι ανάμεσα στα πρώτα μέλη του Ινστιτούτου.

http://patrinaki.blogspot.com/

Η Ευρώπη μας χρωστάει εκατομμύρια ευρώ

Aπό νοσηλεία πολιτών χωρών-μελών της Ε.Ε. στην Ελλάδα!!

H αναποτελεσματικότητα του Κράτους μας δεν έχει όρια! Την ίδια στιγμή που οι δανειστές μας , χώρες τις Ευρώπης μας δανείζουν με ληστρικούς και...
 εκβιαστικούς όρους, μας χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ τα οποία αδυνατούμε ή απαξιούμε να ζητήσουμε.

Δεν αναφέρομαι στην περίπτωση των πολυσυζητημένων τελευταία γερμανικών αποζημιώσεων που ξαφνικά θυμηθήκαμε μετά από 60 χρόνια και ασφαλώς δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ, αλλά για κάτι πολύ απλό και εξοργιστικό. Αναφέρομαι στις περιπτώσεις αλλοδαπών , μελλών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λαμβάνουν υπηρεσίες υγείας στη χώρα μας μέσω της κάρτας Ε111 για έκτακτα περιστατικά Ε112 για χρόνιους ασθενείς Ε119 ,Ε128 για παροχές ασθένειας σε είδος κτλ. Οι δαπάνες αυτές κάθε τέλος του χρόνου πρέπει να συγκεντρώνονται και να απαιτούνται από τις αντίστοιχες χώρες του εξωτερικού. Κάθε χρόνο έρχονται στην χώρα μας περίπου 13.000.000 τουρίστες οι περισσότεροι από την Ε.Ε. και κυρίως Γερμανία και Αγγλία. Φανταστείτε το 0,5% να έχουν κάποιο ατύχημα ή ασθένεια και να χρειαστούν φάρμακα, νοσηλεία κτλ. Αμέσως αυτό σημαίνει 65.000 περιστατικά. Στην πραγματικότητα βέβαια είναι είναι πολύ περισσότερα. …

Και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο: μόνο σε ένα από τα 3 υποκατάστημα του ΙΚΑ Ηρακλείου υπάρχουν 5.000 υποθέσεις αλλοδαπών με Ε111 την τελευταία 2ετία οι οποίοι νοσηλεύτηκαν σε Ιδιωτικές κλινικές και Νοσοκομεία, τους χορηγήθηκαν φάρμακα και έκαναν χειρουργεία τα οποία πλήρωσε το ΙΚΑ και ουδέποτε έως σήμερα τα απαίτησε από τις χώρες του εξωτερικού.

Οι λόγοι ; Ίσως ξεχάστηκε… ίσως δεν υπήρχε προσωπικό …ίσως απλά δε νοιάστηκε κανένας …και τα λοιπά ωραία της Ελληνικής πραγματικότητας….

Ανάμεσα στις υποθέσεις αυτές συμπεριλαμβάνονται πολυήμερες νοσηλείες στην εντατική, αιμοκαθάρσεις και ορθοπεδικά χειρουργεία με τεράστιο κόστος αναλωσίμων, τα οποία εισάγουμε, και όμως απαξιούμε να ζητήσουμε πίσω από αυτούς που μας δανείζουν . Και την ίδια στιγμή, ζητάμε από τον Έλληνα πολίτη, τον Έλληνα ασφαλισμένο, να πληρώσει σε κάθε επίσκεψη στο Δημόσιο Νοσοκομείο 5 ευρώ…

Αυτά πρέπει να διεκδικήσετε επιτέλους κε Σπυρόπουλε και κε Λοβέρδο. Τουλάχιστον να μην πληρώνουμε από τα δανεικά ΚΑΙ τα νοσήλια των δανειστών μας!!!

http://www.market-talk.net/

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ "ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ"




Υ.Γ : Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στον ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/02/blog-post_7072.html

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑΡΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑ !!! Προσπάθησαν να σκοτώσουν για τρίτη φορά το Ελληνόπουλο παιδί θαύμα!

Το ιστολόγιο ενημερώθηκε για το πραγματικά θλιβερό και εξοργιστικό συμβάν που συνέβη με την Προμηθέα, αυτή την νέα Πραγματική Ελληνίδα παιδί-θαύμα, λαμπρό πρότυπο του πως πρέπει να γίνουν όλες οι Ελληνίδες και οι Έλληνες σήμερα.
Δεν θα εισέλθουμε στις λεπτομέρειες του συμβάντος διότι το αναφέρει το παρακάτω άρθρο και όλα τα ιστολόγια που το διέδωσαν για να τη στηρίξουν. Το θέμα είναι ότι χωρίς να θεωρηθεί υπερβολή μας δίνετε η εντύπωση ότι αυτή η μαθηματικός παιδί θαύμα Προμηθέα είναι κατά κάποιο τρόπο η «μετενσάρκωση» της μαθηματικού και αρχαίας φιλοσόφου Υπατίας της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας και πολύ φοβούμεθα ότι θα έχει το ίδιο φριχτό τέλος που είχε και η Υπατία από τον εβραιοχριστιανικό όχλο, με την τότε δαιμονοποίηση των μαθηματικών και της γεωμετρίας δωδεκαέδρου εκ μέρους των ραββίνων και του ιερατείου, και εξ αιτίας της λαμπρής ακτινοβολίας του πνεύματος της και του χαρακτήρα της, που δεν την άντεχε το σκότος του επερχόμενου εβραιοχριστιανισμού. Την Προμηθέα την έβαλαν στο μάτι αυτά τα καθάρματα όταν προ λίγων ετών είχε κάνει μια δημόσια θαρραλέα ομιλία ενώπιων των αρχιερέων της ομογένειας, και τα έχωνε ανοιχτά στους ίδιους τους παπάδες (!!!) και στο ανθελληνικό κρυπτοσιωνιστικό ιερατείο που στην αρχαιότητα για να επιβάλει τον χριστιανισμό στους Έλληνες δια της βίας και του ξίφους της Β’Ρώμης (Βυζαντίου) δίωξε ανηλεώς τους έλληνες, κατέσφαξε και δίωξε φιλοσόφους, κατέστρεψε τις βιβλιοθήκες και την Ακαδημία Πλάτωνος, ισοπέδωσε πάμπολλους αρχαίους ναούς και αγάλματα, έκαψε ιερά άλση, και άλλα αναρίθμητα εγκλήματα και βιαιοπραγίες έναντι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, όπως ακριβώς διέταζαν οι ραββίνοι μέσω της Παλαιάς εβραικής βρωμεράς Διαθήκης τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτό το παιδί θαύμα για να ετοιμάσει αυτή την ομιλία της διάβασε μέσα σε χρόνο ρεκόρ πάνω από 20 βιβλία και έγγραφα!!! Χαρακτηριστικό αυτών των σπάνιων παιδιών είναι να έχουν φωτογραφική μνήμη και να είναι αριθμομνήμονες. Στην κυριολεξία αποστηθίζουν με μια ματιά μια σελίδα βιβλίου σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και αμέσως περνάνε στην επόμενη!
Έτσι λοιπόν μετά από αυτή τη θαρραλέα ομιλία της, και αφού φανατισμένοι γλοιώδεις γλείφτες του ανθελληνικού παπαδαριού (βολεμένοι ρουσφετολήπτες της εκκλησίας, πολλά τα φράγκα…) την κατέβασαν δια φωνών και ουρλιαχτών από το πόντιουμ και διέκοψαν άρων άρων την ομιλία της, έτσι λοιπόν μετά τον πρώτο πόλεμο που δέχτηκε είναι ότι δεν τις έδωσαν και την υποτροφία που χρειαζόταν για τις σπουδές της, και τώρα πληροφορούμεθα ότι δυστυχώς την απείλησαν και 3 φορές τη ζωή της. Στην τελευταία απόπειρα η πραγματική ηρωίδα μάνα της στάθηκε με αυτοθυσία μπροστά από την κόρη της, δέχτηκε 6 σφαίρες και πλέον χαροπαλεύει, δεν ξέρουμε καν αν ζει και πως είναι.
Αυτό είναι το τίμημα του να τα βάζεις ανοιχτά με το παπαδαριό σήμερα. Μπορεί να σταμάτησαν οι πυρπολήσεις και οι κατεδαφίσεις αλλά σήμερα σου επιβάλουν άμεσα ή έμμεσα, κοινωνικό, επαγγελματικό, μορφωτικό αποκλεισμό και αν το παρακάνεις σου φυτεύουν και 6 σφαίρες και σε ξεφορτώνονται μια ώρα αρχύτερα.
Καλούμε τους έντιμους έλληνες της ομογένειας να προστατεύσουν με κάθε τρόπο την πιθανά πλέον ορφανή Προμηθέα, διότι η ζωή της απειλείτε πανταχόθεν και πολύ φοβούμεθα ότι θα έχει το ίδιο τέλος με την Υπατία, το πρότυπο της Ελληνίδας γυναικός τεχνολογικής υπερ-επιστήμονος και φιλοσόφου.

ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ



Ώρες αγωνίας περνά η Προμηθέα Ολυμπία Κυρήνη Πυθία - το παιδί θαύμα που ζει στην Βόρεια Αμερική μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από τον Θωμά Κύρο ένα 81χρονο ομογενή με ψυχολογικά προβλήματα.

Αντί όμως την Προμηθέα ο επίδοξος δολοφόνος πέτυχε τη μητέρα της Γεωργία Σμιθ, η οποία με πρωτόγνωρη αυτοθυσία πρόλαβε και μπήκε στη μέση και δέχθηκε τις 6 σφαίρες του επίδοξου δολοφόνου της. Ο ίδιος σκοτώθηκε από τις σφαίρες των αστυνομικών όταν τους απείλησε και αυτούς. Τα κίνητρα της δολοφονικής απόπειρας παραμένουν ουσιαστικά άγνωστα, ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν οικονομικές διαφορές.

Το τελευταίο χρόνο ο επίδοξος δολοφόνος της, σύμφωνα με πληροφορίες είχε γίνει πολύ επιθετικός εναντίον της.
Έδινε συνεντεύξεις στις εφημερίδες, έκανε αγωγή στο δικαστήριο και το τελευταίο δίμηνο είχε μετακομίσει σε ξενοδοχείο κοντά στο σπίτι της, ενώ παλαιότερα είχε εκδηλώσει την επιθυμία να την υιοθετήσει.

Η κατάσταση της υγείας της μητέρας της είναι σταθερή αλλά κρίσιμη, άλλωστε έχει δεχθεί 6 σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και το λαιμό. Ήδη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες. Το τραγικό γεγονός συνέβη στις 20 Ιανουαρίου, στο Livingston της Μοντάνα.

Η Προμηθέα σε ηλικία 6 ετών είχε τελειώσει την ύλη του δημοτικού και του γυμνασίου αποφοιτώντας από το τμήμα μαθηματικών του Πανεπιστημίου της Πολιτείας της Μοντάνα σε ηλικία 13(!) ετών.

'Eγινε περισσότερο γνωστή το 2007 όταν στη γιορτή των Τριών Ιεραρχών στο Σικάγο, που διοργάνωνε, όπως κάνει κάθε χρόνο, η ελληνική παροικία της πόλης.

Μιλώντας σε άψογη καθαρεύουσα -έχοντας πάντως όπως είναι λογικό και αμερικανική προφορά- σε ένα κοινό όπου μεταξύ άλλων παρόντες ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος και Μητροπολίτης του Σικάγο Ιάκωβος πρόβαλε το Ελληνικό πνεύμα κατηγορώντας όμως την ορθοδοξία για την και με κάθε τρόπο καταστροφή του Ελληνικού πολιτισμού

Δυστυχώς μετά την ομιλία αυτή έγιναν 3 συνολικά απόπειρες κατά της ζωής της με την τελευταία δυστυχώς να έχει ως θύμα τη μητέρα της.

Οι Έλληνες του Καναδά και των ΗΠΑ οργανώνουν εκστρατεία για να βοηθήσουν αυτό το λαμπρό αστέρι του πνεύματος της ομογένειας της Βόρειας Αμερικής να τελειώσει τις σπουδές του τώρα που έχει μείνει ουσιαστικά μόνο του.

http://www.neatv.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19566:2011-02-02-11-41-38&catid=79:lifestyle&Itemid=204


Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΦΟΡΜΗ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.



(Διπλα στις λιστες εχει και τη συνεχεια της ομιλιας σε μέρη 3-4-5-6 κλπ.)

"Για την τεράστια περιουσία ΔΩΡΕΑ στο Νοσ/μείο Πύργου: Ένοχη σιωπή ή σκανδαλώδης συγκάλυψη; "


Επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας κ.Ανδρέα Λοβέρδο :


Για την τεράστια περιουσία ΔΩΡΕΑ στο Νοσ/μείο Πύργου:
Ένοχη σιωπή ή σκανδαλώδης συγκάλυψη;
Αξιότιμε Κε Υπουργέ
Όπως σας ενημερώσαμε με την από 23-1-2011 επιστολή μας, η αείμνηστη Πυργιώτισσα Ξανθή Γιαννοπούλου (το γένος Κ. Ψυχαλίνου) σύζυγος του αείμνηστου Ηλείου πολιτικού Γιάννη Γιαννόπουλου, Υπουργού του Γεωργίου Παπανδρέου -«γέρου της Δημοκρατίας», το έτος 1994 άφησε στο Νοσοκομείο Πύργου με την ΔΙΑΘΗΚΗ της η οποία δημοσιεύτηκε στο Πρωτοδικείο Πύργου στις 14-4-1999 και έλαβε αριθμό 77/1999, όλη την ακίνητη περιουσία της, αποτελούμενη: α) από μια μεγάλη βίλα επί της οδού Νηρηϊδος 32 στο Παλ. Φάληρο, β) ένα Διαμέρισμα επί της οδού Ίριδος 3-5 επίσης στο Παλ. Φάληρο, γ) μια παλαιά οικία (3/4) επί της οδού Κανάρη 6Α στον Πύργο δ) τρία οικόπεδα συνολικής έκτασης 2.423 τ.μ. στην Πύργο (στην προνομιακή θέση «Λάπατο»). .....

Δυστυχώς και προς λύπη μας, μέχρι σήμερα δεν είδαμε καμιά ανταπόκριση ή στοιχειώδη ευαισθησία από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Πύργου, παρότι η σημερινή Διοικητής του Νοσ/μείου Πύργου κ. Σιουρούνη στην οποία απευθύνθηκε προφορικώς και γραπτώς (κατέθεσε επισήμως την ΔΙΑΘΗΚΗ με αριθμό πρωτοκόλλου από τις 5 Νοεμβρίου 2010) ο έγκριτος δικηγόρος κ. Διονύσιος Μιχόπουλος «αγρόν ηγόρασε» και δεν απάντησε εδώ και μήνες!!...
Με απλά λόγια κύριε Υπουργέ, 12 (αριθμός δώδεκα) ολόκληρα χρόνια και ενώ το Νοσοκομείο Πύργου (σύμφωνα με τα καθημερινά ρεπορτάζ των εφημερίδων και τις μαρτυρίες των ατυχών ασθενών του Ν. Ηλείας) δεν διαθέτει ούτε γάζες για τα χειρουργεία, ούτε ουροσυλέκτες κλπ χρειώδη πρώτης ανάγκης, αφήνει ανεκμετάλλευτη μια μεγάλη ευεργεσία, μια γενναία ΔΩΡΕΑ δεκάδων εκατομμυρίων Ευρώ!!!... Και μάλιστα (σύμφωνα με την επιθυμία και εντολή της διαθέτιδος) τα ανωτέρω πολύ μεγάλης αξίας ακίνητα μπορούν να αξιοποιηθούν υπέρ αναγκών του Νοσοκομείου ταχύτατα και με μεγάλη ευκολία.
Και ρωτάμε εμείς οι απλοί πολίτες. Τι συμβαίνει κύριε Υπουργέ; Υπάρχει εκ μέρους των υπευθύνων ένοχη σιωπή, σκανδαλώδης συγκάλυψη ή  κάτι άλλο; Έχετε υποχρέωση να το ερευνήσετε και να διαπιστώσετε ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την ακατανόητη αβελτηρία για την εκτέλεση της Διαθήκης και την εγκληματική αδιαφορία εις βάρος της υγείας του λαού της Ηλείας.
Ουδείς ευαισθητοποιήθηκε μέχρι τώρα. Ούτε το Υπουργείο σας, ούτε η Διοικητής του Νοσοκομείου, ούτε ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, ούτε ο Δήμαρχος Πύργου, ούτε ο Δικηγορικός Σύλλογος Πύργου (που ήταν ένας εκ των αποδεκτών της ευεργεσίας) ούτε κανένας άλλος υπεύθυνος (ή ανευθυνοϋπεύθυνος…).  Ακόμη και ορισμένα από τα ΜΜΕ τηρούν αιδήμονα σιωπή (πλην της «ΑΥΓΗΣ» και «ΠΑΤΡΙΔΑΣ» Πύργου και μαχητικών ιστοσελίδων που ανέδειξαν το θέμα, και είναι προς τιμή τους). Μήπως τελικά, θα πρέπει να επέμβει ο κ. Εισαγγελέας Ηλείας;
          Εμείς αναμένουμε άμεση παρέμβασή σας και απάντηση
Μετά τιμής
Ο πρόεδρος
Σωτήρης Σωτηρόπουλος
(ιατρός, εκδότης του περιοδικού «ΔΙΒΡΗ» και πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών «Κοινωνική Ένωση Αναδημιουργίας»)
Υ.Γ. Το παρόν να πρωτοκολληθεί και καταστεί δημόσιο έγγραφο

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΒΑΛΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ news.ert.gr !!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΑΠΕΙΛΗΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΗΣ news.ert.gr :
"Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία της ΕΡΤ Α.Ε. και...


 απαγορεύεται η
αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια της
Διεύθυνσης Πολυμέσων της ΕΡΤ Α.Ε. Για πληροφορίες webmaster@ertonline.gr"

H EΡT ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ news.ert.gr, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ !!!!!

Ο ΝΕΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ !!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ.
ΠΡΩΤΑ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ....

ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ, ΥΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΩΣ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΡΤ !!!!

http://dromeas-elen.blogspot.com/

«Ανώνυμες» απειλές κατά Γ. Παπανδρέου στο διαδίκτυο. Καλά ποιός ασχολείται ακόμα μαζί του. ΚΑΜΕΝΟ χαρτί είναι.

Σκληρή επίθεση στον Γ. Παπανδρέου, τόσο με την ιδιότητά του ως προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς όσο και με αυτή του πρωθυπουργού, εξαπολύεται μέσω κειμένου που δημοσιοποιείται στο διαδίκτυο και την πατρότητα του οποίου εμφανίζεται να διεκδικεί η ομάδα Anonymous («Ανώνυμοι»

Οι συντάκτες του κειμένου ασκούν κριτική στον Γ. Παπανδρέου, καθώς η Σοσιαλιστική Διεθνής (που οι ίδιοι χαρακτηρίζουν ως "(εθνικο)Σοσιαλιστική Διεθνή") είχε ως μέλη της τον Μπεν Αλί της Τυνησίας, τον Χόσνι Μουμπάρακ της Αιγύπτου, ενώ στις τάξεις της παραμένει ο Βενιαμίν Νετανιάχου. Οπως σημειώνουν χαρακτηριστικά "ο Μπεν Αλί ήταν ένας μισότρελος δικτάτορας που γι’αυτόν η ανθρώπινη ζωή δεν είχε καμία απολύτως αξία. Το ξέρατε όλοι εσείς οι “εντιμότατοι” κύριοι της (εθνικο)Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Αλλά για λόγους που όλοι γνωρίζουμε, και πιο καλά απ’όλους εσείς που είστε πρόεδρος της (εθνικο)Σοσιαλιστικής Διεθνούς, κάνατε τα στραβά μάτια".
Κριτική ασκούν και για την πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης, κάνοντας κατ' επανάληψη αναφορές στην αστυνομική βία και χαρακτηρίζοντας το ΛΑΟΣ ως κόμμα που συγκυβερνά στην Ελλάδα.
Απευθυνόμενοι στον Γ. Παπανδρέου οι συντάκτες της επιστολής προειδοποιούν πως "θα μάθει όλη η υφήλιος για όλα τα σκάνδαλα που συγκαλύψατε και για το πώς μεθοδεύσατε το ξεπούλημα του λαού σας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο"...
Η ομάδα των "Ανωνύμων" έγινε ευρύτερα γνωστή με τις επιθέσεις που πραγματοποίησε προς τους διαδικτυακούς κόμβους της PayPal, της Visa και της MasterCard, σε ένδειξη συμπαράστασης προς το Wikileaks στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής δημοσιεύεται εδώ.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/02/blog-post_3577.html

Τουρκικές τράπεζες στα νησιά, αλυσίδες φαρμακείων από Ισραήλ και εβδομήντα "φιλέτα" και "ασημικά" του δημοσίου σε ξένους επενδυτές!

Επενδυτές από το εξωτερικό μας έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα. Περίπου 70 πολύ μεγάλα ακίνητα είναι στη διαδικασία να αξιοποιηθούν σε συνεργασία με εξωτερικούς επενδυτές. Μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουμε εικόνα των "επιλεγμένων ακινήτων". Αυτό δήλωσε ο κ. Μαρζάβας, κατά την έγκριση του διορισμού του ως Διευθύνων Σύμβουλος της Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου (Κ.Ε.Δ. Α.Ε) και στη θέση του προέδρου της εταιρίας, από την Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής, με τις θετικές ψήφους ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ. Από την πλευρά τους, ΝΔ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν λευκό. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Μαρζάβας, στην καταγραφή και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Η καταγραφή της δημόσιας περιουσίας είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο έργο που μπορεί να κάνει το κράτος για να την εντοπίσει, να την κατηγοριοποιήσει, να την αξιοποιήσει και να έχει έσοδα".

Ο κ. Μαρζάβας χαρακτήρισε ρεαλιστικό τον στόχο του υπουργείου Οικονομικών για αύξηση των εσόδων του από την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτό δεν σημαίνει και ότι "αύριο το πρωί βάζεις λεφτά στο ταμείο σου".
"Η αξιοποίηση των δημόσιων ακινήτων θέλει βάθος χρόνου, η απόδοσή τους θα φανεί μετά από 2-3 χρόνια. Μόνο από ενοίκια μπορείς να τα έχεις άμεσα", τόνισε και πρόσθεσε: "Φέτος είναι η χρονιά που θα μας ανοίξει τα μάτια και θα βάλει το νερό στο αυλάκι".
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΕΔ ΑΕ, μέχρι τέλος του έτους θα βγουν στην αγορά 13 "επιλεγμένα ακίνητα" και για άλλα 20 θα προκηρυχθεί διαγωνισμός.
Ο κ. Μαρζάβας μίλησε για σοβαρές αδυναμίες που είχαν διαπιστωθεί στη λειτουργία της ΚΕΔ τα προηγούμενα χρόνια, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "δεν μπορεί σε μια εταιρία με 75.000 ακίνητα στο μητρώο της να μην είναι διαπιστωμένη η αξιοποίηση τους. Ήταν ένας κουβάς γης που ο καθένας έβαζε το χέρι του και έπαιρνε".
Ο κ. Μαρζάβας έκανε λόγο "για αδυναμία συνεργασίας μεταξύ των διευθύνσεων αλλά και «στεγανά» που υπήρχαν", και τόνισε: "Μηδαμινή η καταγραφή που παραλάβαμε. Ήταν μόνο στο 1% και ταυτόχρονα τεράστιες παραχωρήσεις σε διάφορους φορείς. Σε ορισμένες περιπτώσεις διαπιστώσαμε ότι δεν πάτησαν ποτέ στο κτίριο ενώ ένας μάλιστα μας "φέσωσε" και τα κοινόχρηστα. Ψάχναμε να βρούμε αν πράγματι λειτουργούν τα κτίρια».
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΕΔ συμπλήρωσε στο σημείο αυτό, ότι έχει ξεκινήσει ήδη ο έλεγχος σε ακίνητα που έχουν παραχωρηθεί ενώ ταυτόχρονα, προανήγγειλε και την ανάκληση ορισμένων από αυτά, λέγοντας χαρακτηριστικά:
"Στις παραχωρήσεις δεν γινόταν έλεγχος. Δεν τηρείτο καμία διαδικασία. Είναι χαρακτηριστικές οι παρατηρήσεις του δημόσιου ελεγκτή που διαπίστωσε "παραχωρήσεις μη επιτρεπτές". Με εντολή μου από τον Νοέμβριο ξεκινήσαμε την διαδικασία ελέγχου, οργανωμένα. Χαρακτηριστική περίπτωση της κατάστασης που επικρατεί, είναι ότι σε ένα καταπληκτικό διαμέρισμα που είχε παραχωρηθεί σε δημόσιο φορέα, δεν κατοικήθηκε ποτέ ενώ έναν άλλο φορέα, επί δύο μήνες τον ψάχναμε και τον εντοπίσαμε μόνο στη κοπή της πίττας".
Και ο κ Μαρζάβας συμπλήρωσε: "Δεν αποκλείεται, και είναι πολύ πιθανόν, να υπάρχουν και ακίνητα που έχουν μισθωθεί αλλά να έχουν λήξει τα μισθώματα και να συνεχίζεται η χρήση. Γίνεται λοιπόν μια επαναξιολόγηση της παραχώρησης και θα προχωρήσουμε και σε ανακλήσεις όπου γίνονται τέτοιες διαπιστώσεις".
Επίσης, έκανε γνωστό ότι πολλά ακίνητα της ΚΕΔ θα παραχωρηθούν σε δημόσιους φορείς όπως, Τοπική Αυτοδιοίκηση, υπουργεία, πυροσβεστική και αστυνομία και πρόσθεσε ότι «ήδη παραδίδεται τις επόμενες μέρες το κτίριο Κεράνης» όπου θα εγκατασταθεί το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ενώ ο εργολάβος έχει δεσμευτεί να το συντηρεί μέχρι 31/12/2011».
Τέλος ο κ. Μαρζάβας, δεσμεύτηκε ότι θα καταθέσει στην Βουλή το κατάλογο με τις 22 ΜΚΟ στις οποίες έχουν παραχωρηθεί από την ΚΕΔ δημόσια κτίρια.

http://greeknation.blogspot.com/2011/02/blog-post_8854.html

Ποιες είναι οι αρχαιότητες της Αιγύπτου που κινδυνεύουν!

Τα δραματικά γεγονότα του Καϊρου, έχουν σημάνει συναγερμό μεταξύ των αρχαιολόγων ανά τον κόσμο, καθώς απειλούν με καταστροφή αρχαιότητες ανυπολόγιστης ιστορικής αξίας. Το Αιγυπτιακό Μουσείο, στο κέντρο της πόλης, φιλοξενεί περισσοτερα από 140.000 εκθέματα στις προθήκες του! Το νεοκλασικό κτίριο του μουσείου το οποίο κτίστηκε το 1902 για να στεγάσει τα χιλιάδες εκθέματα, θεωρείται ήδη "μικρό" αφού οι αρχαιότητες έχουν καταλάβει κάθε διαθέσιμο χώρο. Οι αποθήκες του Μουσείου υπολογίζεται ότι φιλοξενούν ήδη τουλάχιστον άλλα 60.000 αντικείμενα τα οποία οι αρχαιολόγοι δυσκολεύονται να ταξινομήσουν!

Ποιες είναι οι αρχαιότητες της Αιγύπτου που κινδυνεύουν!

Το pyles.tv, σας παρουσιάζει μερικά από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά ευρύματα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο. Οι συνέπειες μία πιθανής καταστροφής τους είναι αδύνατο να εκτιμηθούν, καθώς το συγκεκριμένο μουσείο είναι ίσως το μοναδικό στον κόσμο που δίνει μια πλήρη εικόνα της εξέλιξης του αρχαίου πολιτισμού που άνθησε στις όχθες του Νείλου, σε διάστημα 3.000 ετών!

Τα ξεχωριστά ευρύματα



Αναμφίβολα, ξεχωριστή θέση στο Αιγυπτιακό Μουσείο κατέχουν οι θησαυροί από την Κοιλάδα των Βασιλέων και κυρίως τα ευρύματα που ανακαλύφθηκαν στον σχεδόν ανέπαφο τάφο του φαραώ Τουταγχαμών! Η διάσημη χρυσή μάσκα του, φυλάσσεται σε ειδική προθήκη και μαζί με την προτομή της Νεφερτίτης, τα κοσμήματα της βασίλισσας Αχοτέπ αλλά και αυτά των πριγκιπισσών της 12ης Δυναστείας που βρέθηκαν στο Νταχσούρ, αποτελούν αρχαιότητες ανυπολόγιστης αξίας! Αλλα εκθέματα που ξεχωρίζουν είναι οι Βασιλικές μούμιες αλλά και τα γρανιτένια αγάλματα βασιλιάδων που έχουν μεταφερθεί από διαφορετικές περιοχές της Αιγύπτου, κυρίως από Λούξορ και Ασουάν.

Αποτέλεσμα σκληρής προσωπικής δουλειάς!



Ο αριθμός των θησαυρών που φιλοξενούνται στο Μουσείο, είναι πρωτόγνωρος και όπως λένε οι αρχαιολόγοι, πρόκειται για την πιο πλούσια και λαμπρή συλλογή αιγυπτιακών αρχαιοτήτων στον κόσμο! Το Αιγυπτιακό Μουσείο του Καΐρου ιδρύθηκε το 1863 από τον Γάλλο αρχαιολόγο Ογκίστ Μαριέτ και μεταφέρθηκε στη σημερινή του έδρα το 1902, προκειμένου να χωρέσει τους εκατοντάδες εκπληκτικούς αρχαιολογικούς θησαυρούς οι οποίοι σταδιακά έρχονταν στο φως.

Το Μουσείο του Καϊρου, αποτελεί έργο κάποιων ανθρώπων οι οποίοι αφιέρωσαν τη ζωή τους στη συγκέντρωση αυτών των αρχαιοτήτων. Οι βίαιες συγκρούσεις των τελευταίων ημερών, έχουν ήδη τεράστιο κόστος σε ανθρώπινες ζωές και ευχή όλων είναι να βρεθεί άμεσα μία ειρηνική λύση. Παράλληλα όμως, η διεθνής κοινότητα δεν πρέπει να εγκαταλείψει τους αρχαιολογικούς θησαυρούς στο έλεος τους, αφού είναι αδιανόητο όλα αυτά τα αντικείμενα που άντεξαν στον χρόνο, να χαθούν μέσα σε μια στιγμή από ανθρώπινη εγκληματική ενέργεια!



Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=42420:2011-02-02-180000&catid=39:omorfos-kosmos&Itemid=220#ixzz1Cqg9so30

ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟ



ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ και ΤΗΝ...ΑΓΝΟΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ.!

Νά, γιατί γίνεται ο "πολεμος" μεταξύ Φαρμακοποιών--Κυβέρνησης... 


Οργανωμένο σχέδιο καταγγέλει ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κ.Λουράντος, γιά είσοδο Ισραηλινής αλυσίδας φαρμακείων στην Ελλάδα.

Τη σύμβαση όπως αναφέρεται στην εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" υπέγραψε ο Πρωθυπουγός Γ.Παπανδρέου, όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών --πριν παραδώσει στον Δρούτσα-- και τελεί εν... αγνοία του Λοβέρδου.!!! 

Μάλιστα την υλοποίηση της συμφωνίας έχει αναλάβειπρόσωπο που κινείται στο πολύ "στενό" περιβάλον του Πρωθυπουργού... 

Φυσικά θα εγκατασταθούν σε περιοχές "φιλέτα", γύρω απο Νοσοκομεία, Παραρτήματα ΙΚΑ, Κέντρα Υγείας κ.τ.λ...

Νά, γιατί "κόπτεται" η Κυβέρνηση για να ...ανοίξει το επάγγελμα του Φαρμακοποιού...! 


http://politikosafari.blogspot.com/2011/02/blog-post_02.html 
eglimatikotita


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/02/blog-post_2787.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters