Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Στην Εισαγγελία Αθηνών, η νέα παραβίαση του νόμου από τους ιδιώτες που ελέγχουν τα διόδια των εθνικών οδών. Ζητήθηκε από το ΠΑΜ, η ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας και η σύλληψη των υπευθύνων.

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ.Εκπροσώπου: 6980292626
Επίσημη αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών, κατά της νέας παρανομίας των ιδιωτών ιδιοκτητών των διοδίων των εθνικών οδών, κατέθεσε το Πατριωτικό Μέτωπο, ζητώντας παράλληλα την ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας και τη σύλληψη των ενόχων.
Συγκεκριμένα, στον Εισαγγελέα Ακροάσεων της Εισαγγελίας Αθηνών στον οποίο παρέστη ο Συντονιστής του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρος Βιτάλης, ανέφερε την σαφέστατη και ιδιαίτερα επικίνδυνη πρωτοβουλία των ιδιωτών ιδιοκτητών των διοδίων της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, κατά μήκος της εθνικής οδού, και πιο συγκεκριμένα στα διόδια της Τραγάνας και του Μώλου. Μια σαφής παραβίαση του σχετικού με την οδική ασφάλεια νόμου, ο οποίος προβλέπει πως οι μπάρες θα πρέπει να είναι εφοδιασμένες με μηχανισμό άμεσης απομάκρυνσής τους σε περίπτωση σύγκρουσης με μηχανοκίνητο μέσο......
Ζητώντας την άμεση επέμβαση της Εισαγγελίας, με την ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας και σύλληψης των ενόχων, ο κ. Βιτάλης ανέφερε στον Εισαγγελέα Ακροάσεων πως «την ίδια ώρα που οι ιδιωτικές αυτές εταιρίες κατηγορούν τους πολίτες πως παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους, αρνούμενοι να πληρώσουν διόδια, πράττουν ακριβώς το ίδιο. Μόνο που στην περίπτωσή τους παραβιάζουν τον ποινικό νόμο (ΚΟΚ κλπ), σε αντίθεση με την άρνηση των πολιτών να πληρώσουν διόδια, η οποία και αποτελεί αστική διαφορά με τις ιδιωτικές εταιρίες που εισπράττουν τα διόδια».
Να υπενθυμίσουμε εδώ πως στελέχη του Πατριωτικού Μετώπου, είναι πρωτοπόρα στον αγώνα κατά των ιδιωτικών εταιριών είσπραξης διοδίων, από την πρώτη στιγμή της υπογραφής της αποικιοκρατικής σύμβασης παραχώρησης των εθνικών οδών στις ιδιωτικές εταιρίες, από τον «συντηρητικό» Σουφλιά. Σε εκείνη την πρώτη φάση του αγώνα κατά των μεγαλοεργολάβων και των νεοφιλελεύθερων κυβερνήσεων, ο δρόμος της άρνησης πληρωμής των διοδίων, με επίκληση της κοινοτικής οδηγίας 1999/62/EC, ήταν ιδιαίτερα δύσκολος και μοναχικός. Σήμερα, με το «φούντωμα» των κοινωνικών αντιδράσεων, με την παρουσία μάλιστα πολλών οργανώσεων που αρνούνται να αποδεχθούν την αποικιοκρατική σύμβαση παραχώρησης που συντηρούν οι υποτιθέμενοι «σοσιαλιστές», το ΠΑΜ, δεν μπορεί παρά να αισθάνεται ικανοποιημένο για τον «σπόρο που έσπειρε» ήδη από το 2008 και να δηλώνει αλληλέγγυο στον αγώνα τους. Διευκρινίζοντας παράλληλα, πως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συνταχθεί με κάποιες οργανώσεις οι οποίες βλέπουν την άρνηση πληρωμής διοδίων, ως έναν «πολυπολιτισμικό κίνημα, για κατάργηση των διοδίων και των συνόρων», θέσεις οι οποίες εντάσσονται σε άλλου τύπου – τουλάχιστον περίεργες – προσεγγίσεις και όχι στην σαφή, Δημοκρατική και Πατριωτική θέση του Κινήματος αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας των κοινωνικών οργανώσεων κατά των διοδίων, πως οι εθνικοί δρόμοι, θα πρέπει να επιστρέψουν στο ελληνικό δημόσιο.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί όλους τους πολίτες οι οποίοι κινούνται στις εθνικές οδούς και διαπιστώνουν πως οι κύριοι κύριοι ιδιώτες που ελέγχουν τα διόδια των εθνικών οδών, ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΜΕ ΠΛΕΓΜΑΤΑ Η ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΤΩΝΔΙΟΔΙΩΝ, ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ  ΑΥΤΟΦΩΡΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ. Το δέσιμο στις μπάρες των διοδίων και η παραβίαση του νόμου περί ασφαλείας, εκτός του ότι είναι ποινικά αδικήματα, είναι και άκρως επικίνδυνα για την οδική ασφάλεια και την ζωή των οδηγών.
Αντιστεκόμαστε στις παρανομίες τους, παίρνουμε την υπόθεσή μας στα χέρια μας, ούτε δεξιά, ούτε αριστερά: Πατριωτικά.
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/02/blog-post_8069.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters