Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Σε 8 μέρες φτάνει το ραδιενεργό νέφος στην Ελλάδα...

Παρότι δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για το μέγεθος της ζημιάς στο πυρηνικό εργοστάσιο, ένα είναι βέβαιο κατά τους Έλληνες επιστήμονες: Το ραδιενεργό νέφος που ... έχει σχηματιστεί φτάνει στην Ελλάδα σε 8 μέρες, αλλά αρκετά εξασθενημένο. Αλλά και εδώ υπάρχουν επιστήμονες που μας διαβεβαιώνουν ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα κι άλλοι που δεν.......
κρύβουν την ανησυχία τους καθώς τα στοιχεία που έχουν μέχρι τώρα στη διάθεση τους δεν τους επιτρέπουν να ταχθούν με την αισιόδοξη πλευρά...

http://nonews-news.blogspot.com

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ... ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!

Λάβαμε (ευχαριστούμε Χ.) ένα συγκλονιστικό κείμενο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ των Ιωαννίνων και αξίζει της προσοχής μας. Αν είναι αληθινό, τότε τα σχόλια περιττεύουν... Διαβάστε το με ηρεμία!!!

Του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΡΟΜΜΥΔΑ

Έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψη ότι η λαθρομετανάστευση είναι επιδοτούμενη, ότι προωθείται από ύποπτα κέντρα του εξωτερικού για να.....
διαλύσει τα έθνη διαρρηγνύοντας τον κοινωνικό των ιστό, καταστρέφοντας την πολιτισμική και φυλετική των ομοιογένεια και συνοχή.
Με τον τρόπο αυτόν απομονώνεται ο άνθρωπος σε μια επικοινωνιακή έρημο, αυξάνεται η δυσπιστία μεταξύ των πολιτών και καθίσταται αδύνατος κάθε μορφή πολιτικού συντονισμού και οργανωμένης αντίστασης κατά της λαίλαπας της παγκοσμιοποίησεως, της ανηλεούς δηλαδή οικονομικής αφαιμάξεως των κρατών μέχρι αφανισμού των, όσπερ είναι και ο στόχος.
Έλαβα της προάλλες την παρακάτω ιστορία με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, την οποία παρουσιάζω σήμερα, αυτούσια, χωρίς σχόλια, για να βγάλει ο καθ’ ένας τα συμπεράσματά του, πιστεύοντας ότι αυτό θα βοηθήσει στην αφύπνιση των πολιτών, και στην επιβράδυνση αυτής της περιδίνησης, αυτού του κατήφορου στον οποίον έχει ρίξει την Ελλάδα, άλλα και όλη την Δύση, μια διεθνής συμμορία πλουτοκρατών. Μια διεθνής μαφία των οποίων τα σχέδια προωθούν, στηρίζουν και καλύπτουν όλα τα μεγάλα κανάλια, ενεργώντας ως πέμπτη φάλαγγα στο εσωτερικό της Ελλάδος.
Ιδού λοιπόν η ιστορία: *** «Το Σάββατο το πρωί πηγαίνοντας να πάρω τον ηλεκτρικό, διαπίστωσα ότι έφθανε μέχρι ενός σημείου λόγω έργων στις γραμμές. Μας έδωσαν κατεύθυνση για κάποιο λεωφορείο όπου θα μας εξυπηρετούσε αλλά πριν προλάβω να επιβιβαστώ, άκουσα να με καλούν με το όνομά μου και γύρισα. Είδα μία γνωστή μου κοπέλα που είχα να τη δω περίπου τρία χρόνια.
Οδηγούσε ένα αρκετά ακριβό αυτοκίνητο, με κάλεσε να μπω μέσα αφού με ρώτησε πού πηγαίνω και εφ’ όσον ήταν η διαδρομή που θα ακολουθούσε κι εκείνη. Γνωρίζοντας το οξύ οικονομικό της πρόβλημα, με ξάφνιασε το αυτοκίνητό της και η άνεση της.
Μου είπε ότι έχει πιάσει μια «πολύ καλή και εξαιρετικά καλοπληρωμένη δουλειά» και ότι άλλαξε και σπίτι. Μου είπε ότι μένει σε ένα ακριβό προάστιο, πράγμα το οποίο με ξάφνιασε επειδή ήξερα ότι έμενε σε ένα νοικιασμένο μικρό σπιτάκι σε υποβαθμισμένη περιοχή και τα έβγαζε πολύ δύσκολα πέρα, μεγαλώνοντας μόνη της ένα παιδί, μάλλον «αγνώστου πατρός» με τη βοήθεια των γονιών της από την επαρχία.
Επιπλέον μη έχοντας τυπικά προσόντα, ήταν μακροχρόνια άνεργη. Έβρισκε κακοπληρωμένες δουλειές και για μικρό χρονικό διάστημα. Το φάσμα της ανεργίας ήταν περισσότερο απειλητικό από ποτέ, όταν γνώρισε ανθρώπους που τη σώσανε. Τη ρώτησα πού δουλεύει, δυσκολεύτηκε πολύ να μου απαντήσει, έκανε έναν πρόλογο σχετικό με κάποιες οικογένειες μεταναστών που είχαν βοηθήσει κάποτε κάποιοι κοινοί μας γνωστοί (κάποτε πριν πολλά χρόνια όταν η παράνομη μετανάστευση δεν είχε εξελιχθεί σε μάστιγα), λέγοντας μου ότι εκείνη αυτό το έκανε «επάγγελμα».
Η απάντηση ήταν αυτή που υποψιαζόμουνα: Μέσω κάποιου γνωστού, επειδή τα κυκλώματα είναι πολύ κλειστά, βρήκε δουλειά σε ΜΚΟ (Μη Κυβερνητική Οργάνωση)! Εκεί οφείλει και τη σημερινή οικονομική της άνεση! Της κολλάνε και ένσημα επίσης! Τη ρώτησα τι ακριβώς κάνει στη νέα της δουλειά και μου απάντησε ότι εργάζεται για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, υπερασπίζοντας λαθρομετανάστες, ό,τι και να έχουν κάνει και σε συνεργασία με άλλη ΜΚΟ προσπαθούν να τους βγάλουν έγγραφα ασύλου ακόμα και σε αυτούς που δεν δικαιούνται άσυλο!!! Απίστευτο αλλά αληθινό! Σκοπός τους είναι να μένουν όσο γίνεται περισσότεροι λαθραίοι μετανάστες στην Ελλάδα γι’ αυτό κινούν τα νήματα προς κάθε κατεύθυνση για να μην απευλάνονται!!! Γιατί έτσι η χρηματοδότηση μεγαλώνει όσο μεγαλώνει το κύρος της ΜΚΟ!
Τη ρώτησα από πού βρίσκονται αυτοί οι οικονομικοί πόροι και μου απάντησε ότι δεν ξέρει αυτή, μόνο «τα μεγάλα κεφάλια» της κάθε ΜΚΟ. Τη ρώτησα πόσοι εργάζονται σε αυτή την επιχείρηση και μου απάντησε ότι δεν είναι πολλοί γιατί δεν συμφέρει να πληρώνει η ΜΚΟ πολλούς, έτσι θα μειωθούν και οι δικές τους απολαβές.
Στην απορία μου «πώς συγκεντρώνουν κόσμο» για να προβάλλουν τις απαιτήσεις τους» απάντησε γελώντας: «Ποιος κόσμος; Μόνο κάποιοι χαζοί έρχονται που πιστεύουν ότι πραγματικά καταπιέζονται οι παράνομοι μετανάστες. Έχουμε δημοσιογραφική κάλυψη κι έτσι μπορεί να ακουστούν τα αιτήματά μας»!
Ρώτησα αν δουλεύουν για λογαρισμό τους και οικονομικοί μετανάστες που διαμένουν στην Ελλάδα και μου απάντησε καταφατικά, όχι μόνο εκεί αλλά και σε άλλες ΜΚΟ! Μου είπε ότι εργάζεται για δυο - τρεις ώρες την ημέρα, αμείβεται πάρα πολύ καλά, το μόνο το μικρό μειονέκτημα η δουλειά αυτή: πρέπει να πηγαίνει σε επαρχίες, όπου της πούνε!!!
Με απορία ρώτησα πού ακριβώς και τι κάνει και μου απάντησε ότι πηγαίνουν στη Μυτιλήνη, στον Έβρο, στα σύνορα με την Αλβανία και γενικά σε όσα μέρη συλλαμβάνουν παράνομους μετανάστες. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε πάει Πελοπόννησο για τις «ανάγκες» της δουλειάς της.
Η δουλειά τους είναι να δημιουργούν κλίμα αρνητικό για την Αστυνομία με σκοπό να μην μπορεί να κάνει τη δουλειά της όπως ορίζει ο νόμος και ταυτόχρονα κλίμα συμπάθειας προς τους λαθραίους μετανάστες.
Μου είπε και κάτι συγκλονιστικό: Όποτε είναι εφικτό έχουν μαζί τους και άτομα που μιλάνε αραβικά και αυτά τα άτομα συνεννοούνται με τους λαθρομετανάστες και τους καθοδηγούν τι ακριβώς να κάνουν προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι.
Αυτοί τους καθοδηγούν να δηλώνουν Παλαιστίνιοι! Για να αιτήσουν άσυλο! Όταν τελείωσε η εξομολόγηση τη ρώτησα αν έχει τύψεις απέναντι στη χώρα της και στο παιδί της το ίδιο, το οποίο όταν μεγαλώσει θα της καταλογίσει ευθύνες για την καταστροφή της Ελλάδας. Μου απάντησε ότι αν είχε κάποια άλλη σίγουρη δουλειά, δεν θα έμπλεκε με αυτούς. «Αλλά πρέπει κι εγώ κάπως να ζήσω».
Τη ρώτησα γιατί δεν αγωνίζεται για να απαλλαγεί η Ελλάδα από αυτή την πληγή που ονομάζεται λαθρομετανάστευση, να δημιουργηθεί σωστή μεταναστευτική πολιτική, ώστε αυτοί που θα μείνουν να ζουν και να εργάζονται σαν άνθρωποι με χαρτιά εργασίας και όχι ελληνική ιθαγένεια δια γεννήσεως και να υπάρχει δουλειά και για όλους τους Έλληνες πρωτίστως.
Μου απάντησε ότι έχω απόλυτο δίκιο, αλλά δεν υπάρχει ΜΚΟ για δικαιώματα των Ελλήνων κι εκείνη μου επανέλαβε ότι «πρέπει κάπως να ζήσει». Μου τόνισε ότι χάρη στη νέα της δουλειά ζει σε ένα προάστιο απαλλαγμένο από κάθε λογής περιθωριακούς και λαθρομετανάστες κι έτσι δεν κινδυνεύει καθημερινά όπως στο παλιό της σπίτι και το παιδί της θα μεγαλώσει με Ελληνόπουλα!!!
Αυτό είναι και το πιο εξοργιστικό από όλα! Με άφησε στον προορισμό μου με την παράκληση να μην αναφέρω πουθενά ό,τι είπαμε, ιδιαίτερα το όνομά της, το οποίο της υποσχέθηκα και συνέχισε ενώ εγώ είχα μείνει κάγκελο μετά από όλα αυτά, τα οποία ήξερα βέβαια, μέσα από τα ιστολόγια, αλλά πραγματικά είναι συγκλονιστικά όταν ακούς να τα λένε άνθρωποι που είναι μέσα στα πράγματα». ***
Τα συμπεράσματα από τη συνομιλία μου με το μέλος ΜΚΟ: - Πρέπει όλοι οι κάτοικοι της Μυτιλήνης, των νησιών, του Έβρου και όπου αλλού υπάρχει πρόβλημα, όταν βλέπουν άτομα να διαμαρτύρονται και να απειλούν για να υπερασπίζονται λαθρομετανάστες που ήρθαν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, να τους κυνηγάνε και να τους διώχνουν.
Δεν είναι ντόπιοι, είναι άνθρωποι που κινούνται από την Αθήνα και από άλλες πόλεις και παριστάνουν ότι είναι μέλη τοπικών ανθρωπιστικών οργανώσεων, «ευαισθητοποιημένοι πολίτες». Αν τους πεις να πάνε να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των Ελλήνων που τους κλέβουν, τους βιάζουν, τους σκοτώνουν δεν πάνε πουθενά γιατί δεν πληρώνονται για κάτι τέτοιο από καμία ΜΚΟ. -
Η Αστυνομία να μην επιτρέπει την είσοδο σε ανθρώπους των ΜΚΟ μέσα στα κέντρα κράτησης. Δεν υπάρχει νομοθεσία που να τους το επιβάλλει και να μην το κάνουν για κανένα άλλο λόγο. Σε περίπτωση που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, να μην επιτρέπεται η παραμονή και κατ’ ιδίαν συνομιλία μεταξύ λαθραίων και μέλη ΜΚΟ, έστω κι αν είναι δικηγόροι στη μέση.
Τους καθοδηγούν μιλώντας αραβικά τι ακριβώς να κάνουν για να παρουσιαστούν ως πρόσφυγες ενώ δεν είναι, επίσης τους καθοδηγούν να δημιουργούν προβλήματα στην αστυνομία και να βγαίνει η εικόνα του κακού και ρατσιστή αστυνομικού προς τα έξω και ταυτόχρονα η εικόνα του «δυστυχισμένου» μετανάστη από την άλλη. -
Άμεση ανάγκη τα πατριωτικά σωματεία, οι Έλληνες οπουδήποτε και να βρίσκονται να κινητοποιηθούν για να κλείσουν οι ΜΚΟ γιατί εργάζονται για την καταστροφή της χώρας μας.
Δεν φθάνει να σταματήσουν οι χρηματοδοτήσεις από το ελληνικό κράτος, πρέπει να κλείσουν, να τους αφαιρεθούν οι σφραγίδες, όπως έκανε στη Ρωσία ο Πούτιν, που μόλις αντιλήφθηκε το ρόλο τους, τις έκλεισε αμέσως και όχι μόνο αυτό. Ζήτησε κάτι σαν το δικό μας «πόθεν έσχες» για τα άτομα που δραστηριοποιούνταν μέσα σε αυτές, ιδιαίτερα στους δικηγόρους τους.

 http://www.proinoslogos.gr


http://opougis.blogspot.com/

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! ! !

Τούτες τις ώρες της θλίψης για την κατάντια του ελληνισμού μου έρχεται στο μυαλό η κουβέντα ενός γέρου γεωργού κάποιου χωριού της Ηλείας, τότε που κατακάψανε την Ελλάδα οι κάθε λογής ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ για να εξυπηρετήσουν τους άνομους σκοπούς τους. Είπε ο γέρων: «Μόλις έφτασε η φωτιά στο χωριό, τρέξαμε όλοι μαζί με ξινάρια, τις τσάπες και ό,τι βρήκαμε μπροστά μας και αρχίζαμε να σώζουμε ένα ένα τα σπίτια μας. Άλλοι προτίμησαν να μην μας ακολουθήσουν και προσπάθησαν να σώσουν μόνοι τους τα σπίτια τους. Αυτουνών τα....
σπίτια ΚΑΪΚΑΝΕ τελείως γιατί δεν ακολούθησαν το χωριό στη προσπάθεια που κάναμε.»
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και σήμερα. Δεν ενωθήκαμε να σβήσουμε τη φωτιά που κατακαίει την Ελλάδα σήμερα με τις κυβερνητικές δωσίλογες ΟΔΑΛΙΣΚΕΣ των εχθρών του ΕΘΝΟΥΣ. Τα κοράκια κράζουν πάνω από τα κεφάλια των Ελλήνων και εμείς ο καθ’ ένας χωριστά κοιτάει να σώσει το τομάρι του. Καιρό τώρα φωνάζω και η φωνή μου του χθες έχει γίνει ΟΥΡΛΙΑΧΤΟ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΚΑΓΧΑΖΕΙ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΓΧΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΙΜΩΓΗ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ…..

Οδυσσέας Τηλιγάδας
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/blog-post_4931.html

ΣΕ ΓΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΡΟΝ"

Διαβάστε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα αριστερά!

Πλέον,σιγά-σιγά το κουβάρι ξετυλίγεται!

Τα dvd που έφερε από τη Ρουμανία ο Καρατζαφέρης,έκαναν καλά τη δουλειά τους!

Οι δύο άσπονδοι...εχθροί,όχι μόνο τα βρήκαν,αλλά έχουν ΚΑΙ ΚΟΙΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!

Ποια είναι αυτά άραγε;Μα φυσικά,η.....
υπερπροβολή του Λαος ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ,σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ της εφημερίδας!

Τολμάμε να κάνουμε μια πρόβλεψη:Σε αντάλλαγμα-εκτός από την απόκρυψη των dvd-ο Καρατζαφέρης ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "1821"!

Είδατε βρε...αχάριστοι που ο Πρόεδρος αγωνίζεται υπέρ...Πατρίδος;

Κι έχετε το θράσος να τον κατηγορείτε που απλά ψήφισε ένα Μνημόνιο;

Και σας φαίνεται περίεργο το...λιβάνισμα του Aleci(a)s Papahelas;;;

Ε ΜΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟΤΕ,ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ...ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 9 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΟΥ!

Αν αντέχετε,διαβάστε την "περιγραφή" του τελευταίου επεισοδίου του τερατουργήματος του ΣΚΑΙ,που έχει τίτλο "Ο Εθνικός Μύθος":

Το 1832, το ελληνικό στέμμα δεν είναι κανένα αξιοζήλευτο έπαθλο. Αφορά τη διοίκηση μιας μικρής περιοχής, κατεστραμμένης από τον....
πόλεμο. Ωστόσο το Βασίλειο της Ελλάδος ασκεί μια παράξενη γοητεία στους Ευρωπαίους ηγεμόνες, καθώς ταυτίζουν την έννοια του ελληνικού έθνους με την αρχαία Ελλάδα.

Μόλις ο έφηβος Όθωνας πατάει το πόδι του στην Ελλάδα, αλλάζει το νόμισμα της χώρας. Επαναφέρει, μετά από 2000 χρόνια τη δραχμή και καταργεί τον Φοίνικα του Καποδίστρια. Δρόμοι και γειτονιές της Αθήνας παίρνουν ονόματα αρχαίων φιλοσόφων, ηρώων και τραγικών ποιητών. Οτιδήποτε μπορεί να θυμίσει αρχαία Ελλάδα, γίνεται έμβλημα του νέου Βασιλείου. Πρώτιστο μέλημα είναι επίσης να σβηστεί το οθωμανικό παρελθόν της Ελλάδας.

Όμως η συνοχή της νέας χώρας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όπως σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις, μπορεί να καλλιεργηθεί μόνο μέσα από την ανάπλαση της ιστορίας. Έτσι, όταν το 1833 οι Βαυαροί προχωρούν στην ίδρυση αυτοκέφαλης ελληνικής εκκλησίας, αρχίζει μια απαραίτητη απλούστευση που αφορά στο ρόλο της ορθοδοξίας στον αγώνα του ’21, με πιο χαρακτηριστικούς τους μύθους του «κρυφού σχολειού» και της έναρξης της επανάστασης την 25η Μαρτίου στην Αγία Λαύρα.

Επιπλέον, οι διαξιφισμοί των ιστορικών της εποχής, ως προς την φυλετική καταγωγή των σύγχρονων Ελλήνων, φανερώνουν και ένα πρακτικό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα το Ελληνικό Βασίλειο: την ενσωμάτωση ενός πολύ ετερόκλητου και πολύγλωσσου πληθυσμού σε ένα εθνικό σύνολο και ιδιαίτερα την αναγνώριση του ρόλου των Αρβανιτών στον Αγώνα, που καταλήγει με την ανάδειξη της αλβανικής φουστανέλας σε εθνική ενδυμασία.

Τελικά τον πιο καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία μια νέα εθνικής ταυτότητας, θα τον παίξει η γλώσσα. Η εκπαίδευση θα γίνει η μεγάλη δύναμη του ελληνικού κράτους, ο πραγματικός κατακτητής. «Έλληνας είναι όποιος μετέχει της Ελληνικής Παιδείας».
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!

Ενοχλούνται ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ από το "σβήσιμο" του τουρκικού παρελθόντος!

Τους πειράζει ακόμα και η μετονομασία δρόμων με αρχαία ονόματα!!!

Τι θέλουν να μας πουν οι παλιοξεφτίλες;Πως τάχα ο πληθυσμός της Ελλάδας μετά την Επανάσταση δεν ήταν ελληνικός,αλλά...έγινε,με κάποιες "παρεμβάσεις"!

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!


Το μίσος τους,ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,αποκαλύπτεται ξανά με την επανάληψη της καραμελίτσας τους περί "μύθων" Αγίας Λαύρας και Κρυφών Σχολειών!

Έχουν το θράσος ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ να μιλάνε για "ετερόκλητο πληθυσμό" και "πρόβλημα φυλετικής καταγωγής" των Ελλήνων!

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ:ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΜΑΣ ΩΣ...ΑΛΒΑΝΙΚΗ!!!

"Μπερδεύουν" σκοπίμως τους Αλβανούς,συνεργάτες των Τούρκων και εχθρούς των Ελλήνων ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ!

Και φτάνουν στο σημείο να προκαλέσουν,υβρίζοντας ακόμα και την παραδοσιακή ενδυμασία των Ευζώνων μας!

ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ,Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ,Ο ΔΙΑΚΟΣ,Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΚΑΙ Τ'ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

Αλήθεια,μήπως η "φουστανέλα των Αλβανών" είχε 400 ΠΤΥΧΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Η απάντηση που πρέπει να δοθεί στα φανατισμένα σκυλιά του γραικυλισμού,που ΔΡΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ!

Την Τρίτη στις 9 το βράδυ,ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ!

Κι ας βλέπουν ορισμένοι ποιοι έγιναν εσχάτως...φίλοι τους!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Tου αντρειωμένου Ευαγόρα Παλληκαρίδη ο θάνατος…

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά
θα πάρω μονοπάτια
να βρω τα σκαλοπάτια
που παν στη λευτεριά».
Ευαγόρας Παλληκαρίδης


13 Μαρτίου του 1957 Κύπρος, Λευκωσία. Ο 19χρονος μαθητής του Ελληνικού Γυμνασίου Πάφου, Ευαγόρας Παλληκαρίδης οδηγείται από τους Άγγλους δήμιους, στην αγχόνη. Παρά τις απεγνωσμένες εκκλήσεις για απονομή χάριτος, η αγγλοβασίλισσα Ελισάβετ και το......
δολοφονικό όργανό της στην Κύπρο, ο Κυβερνήτης Χάρτινγκ, αρνούνται πεισμόνως.

Ο εθνομάρτυρας ανεβαίνει γαλήνιος τα σκαλοπάτια της θυσίας και της δόξας. Το εικονοστάσι του Γένους, το Συναξάρι της πατρίδας λαμπρύνεται μ’ έναν ακόμη ήρωα.

Στις 5-12-1955 ο Ευαγόρας άφηνε τα μαθητικά θρανία και ανέβαινε «κλέφτης στα βουνά» προσχωρούσε στην θρυλική Ε.Ο.Κ.Α. Γράφει ο πατέρας του Μιλτιάδης Παλληκαρίδης:

«Φεύγοντας από το σπίτι ο Ευαγόρας, κατά τις 4 μ.μ. επέρασεν από το Ελληνικό Γυμνάσιο Πάφου, και αφήνει επί της έδρας το εγερτήριο σάλπισμά του. Και γράφει προς τους συμμαθητές του, και γράφει προς τους φίλους, γράφει σε κάθε τίμιο μαθητή, γράφει σε κάθε Κύπριο:

«Παλιοί συμμαθηταί:

Αυτή την ώρα κάποιος λείπει ανάμεσά σας∙ κάποιος που φεύγει αναζητώντας λίγον ελεύθερο αέρα∙ κάποιος που μπορεί να μην το ξαναδείτε, παρά μόνο νεκρό. Μην κλάψετε στον τάφο του. Δεν κάνει να τον κλαίτε. Λίγα λουλούδια του Μαγιού σκορπάτε του στον τάφο. Του φτάνει αυτό μονάχα».

Και στη συνέχεια γράφει στον μαυροπίνακα ο ήρωας – ποιητής τον «Θούριο» του: «Θα πάρω μιαν ανηφοριά/ θα πάρω μονοπάτια…».

Το ποίημα αποτελούμενο από 8 στροφές τελειώνει με την εξής προφητική για την ζωή του:

«- Κόρη πανώρια θα της πω
άνοιξε τα φτερά σου
και πάρε με κοντά σου
μονάχα αυτό ζητώ».
(Από το βιβλίο: «Ευαγόρας Παλληκαρίδης, ο έφηβος ποιητής και ηρωομάρτυρας», Π. Στυλιανού, Λευκωσία 1986).

Σήμερα το μνήμα του, κενό γιατί οι Άγγλοι έκαιγαν με ασβέστη τα λείψανα των αγωνιστών, βρίσκεται στα «Φυλακισμένα Μνήματα» της Λευκωσίας, μαζί με τους άλλους αντρειωμένους που ο θάνατός τους θάνατος δε λογιέται.



Οι Άγγλοι κατακτητές εξαφάνιζαν τα ιερά κόκαλα των αγωνιστών του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α., διότι αγνοούν ως γνήσια δυτικά περικαθάρματα, ότι η μνήμη δεν αλυσοδένεται. Η μνήμη είναι το πιο ισχυρό αμυντήριο ενός έθνους. Κι αν σήμερα κάποιοι τσαρλατάνοι της ιστοριογραφίας παλεύουν να την εξαλείψουν ματαιοπονούν.

Έγραφε ο Σεφέρης τον Οκτώβρη του 1954 στην αδελφή του Ιωάννα από την Κύπρο για τους Κύπριους:

«Ένας πιστός λαός, πεισματάρικα και ήπια σταθερός. Για σκέψου πόσοι και πόσοι πέρασαν από πάνω τους. Σταυροφόροι, Βενετσιάνοι, Τούρκοι, Εγγλέζοι – 900 χρόνια. Είναι αφάνταστο πόσοι πιστοί στον εαυτό τους έμειναν και πόσο ασήμαντα ξέβαψαν οι διάφοροι αφεντάδες πάνω τους. Και τώρα γράφουν στους τοίχους των χωριών τους: «Θέλωμεν την Ελλάδα μας κι ας τρώγωμεν πέτρες…». (Ν. Ορφανίδη, «Η πολιτική διάσταση της ποίησης του Γ. Σεφέρη», εκδ. «ΑΣΤΗΡ», σελ. 171).

Πώς άλλαξαν τα πράγματα; Σήμερα «τρώγωμεν» την Ελλάδα, χωρίς το «μας» και τις πέτρες τις «θέλομεν» για να τις εκσφενδονίζουν, οι μπουχτισμένοι από καλοπέραση και τεμπελιά γόνοι των βορείων προαστίων, κατά των εχθρών του λαού: των καταστηματαρχών που οδεύουν σε λουκέτο.

Παρένθεση: Οι δολοφονίες των δυο αστυνομικών, όπως και πριν από ενάμιση περίπου χρόνο των τριών υπαλλήλων τράπεζας, οι οποίες καταπώς φαίνεται θα μείνουν ατιμώρητες, προμηνύουν το κακό που έρχεται. Ελπίζουμε να προφτάσει ο λαός και όχι οι ψυχανώμαλοι κουκουλοφόροι ή οι χιλιάδες λαθροβιούντες μουσουλμάνοι κατακτητές που μας μισούν.

Επανέρχομαι: να αναπνεύσουμε λίγο από τον αέρα που φτέρωνε τον Ευαγόρα, τον Αυξεντίου, τον Μάτση. «Θέλει μελτέμι γερό, γεννημένο στην Τήνο, που να ‘ρθει με την ευχή της Παναγίας και να καθαρίσει τον τόπο απ’ όλων των λογιών της Τουρκιάς και της γηραιάς Ευρώπης τ’ απομεινάρια». (Ελύτης)

Στο άκουσμα του θανάτου του Ευαγόρα Παλληκαρίδη ο Δωδεκανήσιος Φώτης Βαρέλης έγραψε ένα εξαίσιο ποίημα, το οποίο ο ραδιοσταθμός της Λευκωσίας το μετέδωσε τότε ως δημοτικό κυπριακό τραγούδι. Το παραθέτω:

«Εψές πουρνό μεσάνυχτα στης φυλακής τη μάντρα
μες στης κρεμάλας τη θελιά σπαρτάραγε ο Βαγόρας.
Σπαρτάρησε, ξεψύχησε, δεν τ’ άκουσε κανένας.
Η μάνα του ήταν μακριά, ο κύρης τους δεμένος,
οι νιοι συμμαθητάδες του μαύρο όνειρο δεν είδαν,
η νια που τον ορμήνευε δεν είχε νυχτοπούλι.
Εψές πουρνό μεσάνυχτα θάψαν τον Ευαγόρα.
Σήμερα Σάββατο ταχιά όλη η ζωή σαν πρώτα.
Ετούτος πάει στο μαγαζί, εκείνος πάει στον κάμπο,
ψηλώνει ο χτίστης εκκλησιά, πανί απλώνει ο ναύτης,
και στο σκολειόν ο μαθητής συλλογισμένος πάει.
Χτυπά κουδούνι, μπαίνουνε στην τάξη του ο καθένας.
Μπαίνει κι η πρώτη η άταχτη κι η Τρίτη που διαβάζει,
μπαίνει κι η Πέμπτη αμίλητη, η τάξη του Ευαγόρα.
- Παρόντες όλοι;
- Κύριε, ο Ευαγόρας λείπει.
- Παρόντες, λέει ο δάσκαλος∙ και με φωνή που τρέμει:
- Σήκω Ευαγόρα, να μας πεις ελληνική ιστορία.
Ο δίπλα, ο πίσω, ο μπροστά, βουβοί και δακρυσμένοι,
αναρωτιούνται στην αρχή, ώσπου η σιωπή τους κάμνει
να πέσουν μ’ αναφιλητά ετούτοι κι όλη η τάξη.
- Παλληκαρίδη, άριστα, Βαγόρα, πάντα πρώτος,
στους πρώτους πρώτος, άγγελε πατρίδας δοξασμένης,
συ μέχρι χθες της μάνας σου ελπίδα κι αποκούμπι,
και του σχολειού μας σήμερα Δευτέρα Παρουσία.
Τα ‘πε κι απλώθηκε σιωπή πα’ σα κλαμένα νιάτα,
που μπρούμυτα γεμίζανε της τάξης τα θρανία,
έξω απ’ εκείνο τ’ αδειανό, παντοτινά γεμάτο».

Αυτό το αριστούργημα περιεχόταν στο παλιό - προ του 2006 - βιβλίο Γλώσσας της Στ΄ Δημοτικού, στο γ΄ τεύχος.

Δεν άρεσε στα κνώδαλα του πολυπολιτισμού. Τους φάνηκε προφανώς «εθνικιστικό». Για ηρωισμούς θα μιλάμε τώρα στους μαθητές. Ο ηρωισμός είναι μια «παρωχημένη στάσις ζωής». Αίματα και κόκαλα, θα δημιουργήσουν ψυχολογικά προβλήματα στα παιδιά, δεν θα κοιμούνται, θα βλέπουν εφιάλτες.

Ενώ «οι συνταγές μαγειρικής», «οι οδηγίες χρήσης καφετιέρας», «η Σόνια, η γάτα που έγινε ήρωας» ανταποκρίνονται πλήρως στην υψηλή αποστολή της διά βίου….βλακείας.

Να βγαίνει ο Παλληκαρίδης από τα βιβλία και να μπαίνει στη θέση του συνταγή για μακαρόνια με κιμά.

Αχ, δυστυχισμένη πατρίδα «εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τ’ άρματα, κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια». Και πώς να μη θυμηθείς και πάλι τα λόγια του Σεφέρη που εξεικονίζουν αριστοτεχνικά αυτό που βιώνουμε σήμερα.

«Όσο προχωρεί ο καιρός και τα γεγονότα, ζω ολοένα με το εντονότερο συναίσθημα πως δεν είμαστε στην Ελλάδα, πως αυτό το κατασκεύασμα που τόσο σπουδαίοι και ποικίλοι απεικονίζουν καθημερινά, δεν είναι ο τόπος μας, αλλά ένας εφιάλτης με ελάχιστα φωτεινά διαλείμματα, γεμάτα με μια πολύ βαριά νοσταλγία. Να νοσταλγείς τον τόπο σου ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό».

Στις κρίσιμες ώρες που περνάμε, όσοι Έλληνες, πρέπει να βροντοφωνάξουμε: «Σήκω Ευαγόρα, σήκω Γρηγόρη, σήκω Παύλε, σήκω Μάρκο, σήκω Διάκο, να μας πείτε ελληνική ιστορία….

http://www.resaltomag.gr

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ......ΑΒΥΣΣΟΥ !!!

Της Λιάνας ΚΑΝΕΛΛΗ

Και αίφνης σείστηκε η γη. Και αμέσως έπεσε η τιμή του πετρελαίου διεθνώς με την «εκπληκτική» εξήγηση «πως ο καλύτερος πελάτης μας, η Ιαπωνία, λόγω ζημιών θα μειώσει τις παραγγελίες της...»! Απλά πράγματα. Δούναι και λαβείν κατά Μέρκελ. Η προσταγή - πρόταση απλή. Πουλήστε τώρα τη δημόσια περιουσία στους ιδιώτες. Σ' αυτούς δηλαδή που δε χόρτασαν να ρουφάνε και την τελευταία σταγόνα πλούτου που......
παράχθηκε χρόνια τώρα με ιδρώτα από υποπληρωμένους εργάτες για χορτασμένα αφεντικά.
Σκέφτομαι πόσες επερωτήσεις έχει κάνει ως τώρα, τα τελευταία δέκα χρόνια, το ΚΚΕ στη Βουλή για την αντισεισμική θωράκιση των κτιρίων στη χώρα χωρίς να γραφτεί μια αράδα, μήτε λεπτό τηλεοπτικό να χαλαλιστούν για τόσο «τετριμμένες» πρωτοβουλίες.
Σκέφτομαι σε πόσα σχολεία και νοσοκομεία, εφορίες κι άλλα δημόσια κτίσματα, έχω περιοδεύσει με συντρόφους, ήδη γερασμένα κι ετοιμόρροπα πριν καν περάσεις την πόρτα ορατά ως ομαδικοί τάφοι.
Σκέφτομαι τη Ρικομέξ και τις Πόρτες που κανείς συνάδελφος δημοσιογράφος δε μνημόνευσε πενθώντας για την Ιαπωνία, δικαίως αλλά και υποκριτικά θαυμάζοντας τις αντισεισμικές κατασκευές της και την εκπαίδευση του πληθυσμού στην αντιμετώπιση των σεισμών.
Πνιγμένοι στη μπόχα από τις λουμπενοσυμμορίες στο ποδόσφαιρο, με το τσιγάρο στο χέρι, καθόμαστε μπροστά στην οθόνη και χαζεύουμε οδυνηρά τα σπίτια να παρασέρνονται σαν τραπουλόχαρτα απ' τη χαστουκισμένη στα έγκατα της Γης θάλασσα των πυθμένων. Στην αλληλουχία των εικόνων, θα εμφανιστεί και η φάτσα που θα λέει ότι για να «βοηθήσουν» οι δανειστές, πρέπει να πουλήσουμε τον ΟΠΑΠ, τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ σ' αυτούς που τζογάρισαν μισή ώρα μετά το γιγάντιο Εγκέλαδο, την τιμή των πτωμάτων... Υστερα ήρθε το επιστημονικό σχόλιο και αποτέλειωσε την αποκαμωμένη έκπληξη του ανθρώπου, όταν συγκρούεται με την αδάμαστη φύση ως άνους και άφρων. «Ο σεισμός στην Αττική ήταν 32.000 φορές μικρότερος, αλλά ο πιο ακριβός στην ιστορία μας...».
Κάθε φορά που μια μαζική συμφορά θερίζει μάζες (γι' αυτό και τη λένε έτσι) βγαίνουν απροκάλυπτα οι τελώνες κι οι φαρισαίοι της εποχής κι απλώνουν εκείνη τη φοβερή τσόχα του κομπιναδόρικου κεφαλαίου και παίζουν τα κέρδη και τις ζημίες με τα ακέφαλα πτώματα. Η ζωή κι η εργασία έχουν ευτελιστεί ως «πληροφορίες» στο βωμό της «δυτικής εικόνας» τόσο όσο να μην ξέρουμε τίποτα για την εργατική τάξη της Ιαπωνίας. Οι φανφαρόνοι που προτείνουν πάντα χαρακίρια ως άλλοθι της τάξης τους επιμένουν να αγνοούν δήθεν πως ένας βιομηχανικός εργάτης στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου παίρνει τόση σύνταξη ώστε ν' αντέχει να φάει κρέας μια άντε δυο φορές μόνο το μήνα. Κι ακόμα πως η απεργία είναι ευκολότερα αντιμετωπίσιμη απ' τη γιαπωνέζικη μαφία που διαφεντεύει το ένα τρίτο του μαύρου χρήματος στον πλανήτη. Οσο η εικόνα θα δείχνει χρυσάνθεμα κι όχι τη γιαπωνέζικη φτώχεια, τόσο θα παραμένει εκπαιδευτικά ατελέσφορη η... πληροφορία ότι ο σεισμός στην Ιαπωνία είχε ισχύ 40 βομβών Ναγκασάκι... Τα μαθηματικά της αβύσσου στην καπιταλιστική συνάρτηση δεν αφορούν σε ανθρώπους...

http://patrinaki.blogspot.com/

Τι τρώμε και πώς παράγεται; Τρόφιμα Α.Ε. Βιντεο

Τι τρώμε και πώς παράγεται; Μια αποκαλυπτική ματιά στις πρακτικές των αμερικανικών εταιρειών που ελέγχουν τη βιομηχανία τροφίμων.
Το ντοκιμαντέρ «Τροφή, Α.Ε.» (Food, Inc. - 2008) από τον βραβευμένο με Emmy σκηνοθέτη Ρόμπερτ Κένερ, αποτελεί μια καταγραφή της νομικής και οικονομικής ισχύος που έχουν στην οικονομία της Αμερικής οι μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων, καθώς και μια μαρτυρία για την επιβλαβή επίδρασή τους στην υγεία όσων εργάζονται στο στάδιο παραγωγής κι όσων τρέφονται από τα προϊόντα τους.
Η ποικιλία στα σούπερ μάρκετ είναι απατηλή καθώς όλα σχεδόν τα τρόφιμα ελέγχονται, παράγονται και διακινούνται από πολύ λίγες πολυεθνικές. Πολύ περισσότερο απατηλή, αποδεικνύεται η εικόνα της φάρμας στην εξοχή όπου σε συνθήκες υγιεινής καλλιεργούνται και παράγονται τα γεωργικά, γαλακτοκομικά και κτηνοτροφικά προϊόντα.
Στο ντοκιμαντέρ καταγράφεται επίσης το βαθύ πλέγμα της διαπλοκής: μια μητέρα χάνει το τριών ετών υγιέστατο παιδί της μετά από μόλυνση από το μεταλλαγμένο βακτηρίδιο e-coli, μέσα σε 12 μέρες, αλλά παρά τους αγώνες της μέχρι σήμερα δεν έχει δημιουργηθεί νόμος που να επιτρέπει στο αρμόδιο υπουργείο το κλείσιμο μονάδων όπου εμφανίζονται επανειλημμένα κρούσματα μολυσμένων ζώων. Αποδεικνύεται όμως ότι στις διευθυντικές θέσεις των ελεγκτικών υπηρεσιών της κυβέρνησης βρίσκονται πρώην στελέχη των ίδιων, προς έλεγχο, πολυεθνικών.
Παράλληλα, σε μια επίσης ανησυχητική εξέλιξη, ο νόμος Veggie Libel απαγορεύει μέχρι και λεκτικές διατυπώσεις που μπορεί να θεωρηθούν δυσφημιστικές για την βιομηχανία τροφίμων. Ενδεικτικό της πιστής εφαρμογής της νομοθεσίας το γεγονός ότι η γνωστή παρουσιάστρια της αμερικανικής τηλεόρασης Όπρα Γουίνφρεϊ ανέφερε σε μια εκπομπή της τη φράση «δε θα ξαναφάω χάμπουργκερ μετά από αυτά που άκουσα» για να μπει σε μια δικαστική περιπέτεια που κράτησε 6 χρόνια.
Όπως ήταν αναμενόμενο, το ντοκιμαντέρ δέχθηκε τα πυρά των μεγάλων πολυεθνικών στον τομέα τροφίμων, καμία από οποίες δε δέχθηκε να παραχωρήσει συνέντευξη στους δημιουργούς του.
 
 

http://katohika.blogspot.com/2011/03/blog-post_3904.html

Σεξουαλικά εγκλήματα και το Βατικανό

To «Σεξουαλικά εγκλήματα και το Βατικανό» είναι ένα ντοκιμαντέρ του Colm O'Gorman, ο οποίος είχε πέσει θύμα βιασμού από έναν καθολικό ιερέα στην επισκοπή της Φερνς στην Ιρλανδία όταν ήταν 14 ετών.
Η ταινία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της σειράς ντοκιμαντέρ του BBC Panorama και αποκάλυψε λεπτομέρειες για μυστικό διάταγμα του Βατικανού που προστάτευε τους ιερείς που διέπρατταν σεξουαλικά εγκλήματα και έπνιγε τις φωνές των θυμάτων.
O Colm O'Gorman κακοποιήθηκε από τον ιερέα Sean Fortune, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για 66 σεξουαλικές κακοποιήσεις και μια ακόμα σεξουαλική ασέλγεια κατά οκτώ αγοριών, αλλά αυτοκτόνησε την παραμονή της δίκης του.
Η έρευνα του Colm και του BBC οδήγησε και στην παραίτηση του επισκόπου της Φερνς, Dr Brendan Comiskey, ενώ διενεργήθηκε και κυβερνητική έρευνα ύστερα από πίεση που άσκησε ο Colm.
 
 

http://katohika.blogspot.com/2011/03/blog-post_4195.html

Ο τέταρτος παγκόσμιος πόλεμος

Ο Τέταρτος Παγκόσμιος Πόλεμος για πολλούς έχει ήδη αρχίσει. Οι πολιτικές του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού σε παγκόσμια κλίμακα έχουν διαστάσεις πολεμικής, λένε οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ, και ο «πόλεμος» με πέτρες και ρόπαλα ενάντια σε όσους προσπαθούν να τον επιβάλλουν έχει ήδη αρχίσει. Με αφορμή τις κινητοποιήσεις στο Σιάτλ στο γύρισμα της χιλιετίας οι σκηνοθέτες ακολουθούν τα κινήματα διαμαρτυρίας ανά τον κόσμο και καταγράφουν τις στιγμές σύγκρουσης.
Για τον κύριο εμπνευστή και σκηνοθέτη της ταινίας Rick Rowley (Η.Π.Α., 2003), οι κοινωνικές συγκρούσεις στο Μεξικό, την Αργεντινή, την Παλαιστίνη, τη Νότια Αφρική και τη Νότια Κορέα, οι μάχες του «Βορρά» στο Κεμπέκ και τη Γένοβα και ο «Πόλεμος ενάντια στην Τρομοκρατία» στη Ν.Υόρκη και το Ιράκ, αποτελούν σημεία ενός ενιαίου και παγκόσμιου κύματος αντίστασης, απέναντι στη βία της καθεστηκυίας οικονομικής και πολιτικής ηγεμονίας. Μια διαμάχη χωρίς συγκεκριμένο εχθρό, πεδίο μάχης, γεωγραφικά όρια και τέλος. Χίλιες εμφύλιες διαμάχες. Ο Τέταρτος Παγκόσμιος Πόλεμος.
Οι συνταρακτικές εικόνες πόνου και αντίστασης, που χρειάστηκαν πάνω από δύο χρόνια για να συλλεχθούν από όλες τις άκρες του πλανήτη, συντίθενται σε ένα ενιαίο πλαίσιο, μέσω της αφήγησης




http://katohika.blogspot.com/2011/03/blog-post_9571.html

Κερδιζεις 6 πουλας 50 δικαια μοιρασια

Λοιπον..το ειπαμε θα βγουν τα τσιρακια τους και θα θριαμβολογουν για την μεγαλη νικη,και μετα?
Για ποσο ηλιθιο περνανε τον λαο να μην καταλαβαινει τι παιχνιδι παιζουν?
Ακομη και ενας αγραμματος οποιουδηποτε επαγγελματος....διοτι υπαρχουν και αγραμματοι με πανεπιστημιακο πτυχιο,καταλαβαινει τι πηραμε και τι προσφεραμε στην επικειμενη συμφωνια με την καθε αλλο παρα δημοκρατικη Ευρωπαικη ενωση δικτατορων.

Διοτι και στον αγραμματο αν πεις σου δινω εξι αυγα για να μου πουλησεις 50 κοτες θα σου ριξει ροχαλα

Για να.....
ξεκαθαρισουμε οτι στις μερες μας οι ονομασιες δεν ειναι τιποτα παρα μια απατη,διοτι και ο Μουμπαρακ και ο Μπεν Αλι ηταν σοσιαληστες και η ευρωπαικη ενωση ειναι ενωση για την καλυτερευση των συθηκων που ζουν οι λαοι της.

Και ο αρχιψευταρος δικος μας διαχειριστης ο οποιος εκανε τα παντα για να μας φερει σε σημειο ξεπουληματος θα ερθει τωρα και θα μας πει οτι το ζηταει η ευρωπαικη ενωση το ξεπουλημα,και δεν μπορει να νομοθετησει εναντιον της πωλησης δημοσιας περιουσιας οπως υποσχεθηκε.

Αγαπη μου δεν θα ειναι η πρωτη φορα που αλλα λες και αλλα κανεις,το θεμα δεν ειναι τι λες και κανεις εσυ,αλλα τι λεμε και κανουμε εμεις,και για την ωρα απλα καθομαστε και ακουμε τις ανοησιες που λες.

Κερδισαμε παραταση αναπνοης,και αν δεν κανουμε οτι μας ζητανε θα μας παρουν τον αναπνευστηρα,αυτο εγινε και φυσικα οπως και περυσι που τα παπαγαλακια θριαμβολογουσαν που μπηκαμε στο ΔΝΤ και ελεγαν οτι αυτο θα μας σωσει,παλι αρχισαν το παραμυθι.
Μεχρι να δουν την τελικη καταπτωση του λαου απο την ανεχεια και την αντιδραση του για να αρχισουν παλι να αμφιβαλλουν για τον θριαμβο.

Κερδισαμε εξι,θα πληρωνουμε τις κλοπες με επιμηκυνση για δεκαετιες,θα πουλησουμε καθε τι που αξιζει,διοτι μην περιμενετε να θελησουν οι αρπαγες τα σαραβαλα και παλι στο τελος της αισχρης αυτης ανταλλαγης θα χρωσταμε τα ιδια.

Οπως γραφει και ο Γιωργος Σαρρης...Πανωλεθριαμβος!!!

http://harrytsopanos.blogspot.com/

Διαστημική τιμωρία Ερντογάν στο Σαρκοζί

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Η Άγκυρα "τιμώρησε" με τον χειρότερο τρόπο τον Σαρκοζί για την αρνητική στάση του στο θέμα της ενταξιακής πορείας της χώρας στην Ε.Ε., αλλά και για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων
απο την Γαλλία.Αυτό αναφέρει η έγκυρη τουρκική εφημερίδα Radikal.
Το Υπουργείο Μεταφορών της Τουρκίας προκήρυξε διαγωνισμό για την κατασκευή των δύο νέων δορυφόρων της ΤURKSAT 4A και TURKSAT 4B αλλά "έκοψε" απο τον διαγωνισμό την Γαλλική Alcatel. Η συγκεκριμένη εταιρεία εδώ και 18 χρόνια συνεργάζεται με την Τουρκία και είχε κατασκευάσει όλους τους τουρκικούς δορυφόρους. Γι'αυτο και η απόφαση προκάλεσε σοκ στο Παρίσι.
Η Άγκυρα κάλεσε στον διαγωνισμό την ιαπωνική Mitsubishi, τις αμερικανικες Lockheed Martin και Οrbital και τις βρετανικές Τelesat και Astrium. Tελικά το Υπουργείο Μεταφορών αποφάσισε να συνεργαστεί με την Mitsubishi.
H συμφωνία που υπογράφηκε προβλέπει την κατασκευεί αυτών των δορυφ΄ροων στην Ιαπωνία, με τη συμμετοχή και τούρκων μηχανικών και απο το 2015 μεχρι και το 2019 θα κατασκευαστούν στην Τουρκία με την βοήθεια της Μıtsubishi , οι πρώτοι τουρκικής κατασκευής δορυφόροι. Oι TURKSAT 5Α, 5Β, και 5C. Eτσι η Τουρκία με επτά δορυφόρους θα καλύπτει επικοινωνιακά το 91% του παγκόσμιου πληθυσμού. Απο την Ανατολική Βορεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία την Αφρική και την δυτική Αυστραλία.

Η απόφαση της αλλαγής συνεργάτη είναι μεγάλη καθώς η Alcatel ήταν η εταιρεία που το 1994 κατασκεύασε και εκτόξευσε στο διάστημα τον πρώτο δορυφόρο της Τουρκίας τον TURKSAT 1A. Aπο τότε κατασκεύασε άλλους 5 δορυφόρους της Τουρκίας και η διαχείρηση αυτών γίνεται απο το κέντρο που βρίσκεται στην Γαλλία και είναι μια τουρκογαλλική κοινοπραξία με την ονομασία Eurasiasat.

Πηγή

Ζουν οι Θεοί και τα ιερά τους!

Ζουν οι Θεοί και τα ιερά τους!
Καταστρέφουν τους βωμούς και τα ιερά μας, θέλουν να μας αφανίσουν όπως τότε στην αρχαία Σκυθόπολη. Γέμισε ο τόπος Εφιάλτες και μιάσματα.

Όμως σήμερα η Αρχαία Αγορά των Αθηνών πλημμύρισε από Έλληνες με πύρινες ματιές και καρδιές πυρφόρες. Σήμερα οι Έλληνες ήμασταν στο «Εμείς» κι όχι στο «εγώ» της μικροψυχίας και της χωριστικότητας.

Χωρίς ποδηγεσίες και πατροναρίσματα, χωρίς γραμμές καθοδήγησης, ελεύθεροι σαν το ποτάμι που κυλάει, μαζευτήκαμε να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα: Σεβασμό στα όσια και στα ιερά μας, σεβασμό στην εθνική μας κληρονομιά, που είναι κι όλου του πλανήτη κληρονομιά.

Σήμερα στην αρχαία αγορά μύρισε ξανά θυμίαμα ο βωμός των δώδεκα Ελλήνων Θεών και μες στις ευωδιές απ' το λιβάνι ξορκίσαμε τη μιζέρια και τον ωχαδερφισμό μας. Οι αρχαίες πέτρες δονήθηκαν και ρίγησαν τα μέλη στο άκουσμα του ιερού ύμνου στους Έλληνες θεούς. Μετά από τόσους αιώνες σκοταδισμού και σιωπής μια φωνή έσκισε τον ορίζοντα:

«Ζουν οι Θεοί και τα ιερά τους! Καίει ακόμα φωτιά. Πυρώνει το άγιον ύδωρ του Μαντείου. Ιδές την δάφνην, αχνίζει εις τα τρίσβαθα της ψυχής μου, της ψυχής σου, και όλων των αληθινών Ελλήνων».

Σε μας έλαχε να είμαστε θεματοφύλακες του πολιτισμού της ανθρωπότητας. Γνωρίζουμε πως η καταστροφή του παρελθόντος και της ιστορίας μας είναι η καταστροφή του μέλλοντός μας. Σώζοντας τον τόπο μας θα σώσουμε τον κόσμο ολάκερο. Η σημερινή μέρα ας είναι η πρώτη μέρα της επιστροφής στη νοσταλγική πατρίδα των ιδεωδών και των αξιών, του κάλλους και της αρμονίας, των φιλοσόφων και των ηρώων. Ας είμαστε όλοι εμείς ένα γερό βαρίδι που θα γείρει την πλάστιγγα κατά τον ήλιο.

«...Πάμε μαζί κι ας μας λιθοβολούν
Κι ας μας φωνάζουν αεροβάτες
φίλε μου όσοι δεν ένιωσαν ποτέ με τι
σίδερο με τι πέτρες τι αίμα τι φωτιά
χτίζουμε ονειρευόμαστε και τραγουδούμε!»

(«Ο Ήλιος ο Πρώτος» Ο. Ελύτης)



Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να ανοίξει!
Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να ανοίξει!
Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να ανοίξει!
Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να ανοίξει!
Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να ανοίξει!
Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να ανοίξει!
Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να ανοίξει!
Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να ανοίξει!
Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να ανοίξει!
Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να ανοίξει!
Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να ανοίξει!
Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να ανοίξει!
Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να ανοίξει!
Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να ανοίξει!
Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να ανοίξει!

Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=43731:2011-03-13-180000&catid=22:ellinides-fones&Itemid=200#ixzz1GW40QYhE

Πολλοί Έλληνες στη συγκέντρωση για το βωμό των 12 Θεών. ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ!

Ο ΒΩΜΟΣ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ

ΟΙ ΡΑΓΕΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ. Ο ΒΩΜΟΣ ΟΧΙ!

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ.

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ - ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΙΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ

ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΠΑΡΕΛΘΟΝ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ (ΠΑΡΟΝ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΛΛΟΝ!

Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
ΕΝΑΣ ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗΣ, ΑΛΕΞΙΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ...

Φωτογραφίες: Ιαλυσσός

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΠΥΡΙΣΠΟΡΟΣ

Ο ΒΩΜΟΣ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.



ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ...
Έλεγαν οι πρόγονοι μας. Και όμως στις αρχές του 21ου αιώνος  όπως φαίνεται, καλούμαστε για άλλη μια φορά να αποδείξουμε το αν είμαστε άξιοι απόγονοι αυτών των ενδόξων προγόνων. Σε μία πατρίδα που τα πάντα όπως φαίνεται από τα γεγονότα, θυσιάζονται στον δικό τους “βωμό” του κέρδους και της μίζας, έρχεται μια ακόμα πρόκληση  για όλους  εμάς που πιστεύουμε ότι άλλοι είναι οι βωμοί μας και τα ιερά μας. Άλλες είναι οι αξίες και τα ιδανικά των Ελλήνων και Ελληνίδων. Μια πρόκληση λοιπόν για όλους εμάς που δεν πιστεύουμε στους βωμούς των πολυεθνικών, του ξεπουλήματος της πατρίδας μας και στον καθημερινό εξευτελισμό του Έλληνα πολίτη. Σε μία Αθήνα που κάποτε αποτελούσε το πνευματικό κέντρο και όχι μόνο, του πολιτισμένου κόσμου,που ενέπνευσε στην ανθρωπότητατις θεμελιώδεις αξίας της συμμετοχής στα κοινά, των δημοκρατικών ιδεωδών, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, σε αυτήν την Αθήνα που μέχρι σήμερα αποτελεί τον πνευματικό και πολιτικό φάρο σύμπασας της οικουμένης, κάποιοι όχι μόνο απαξιούν την σημασία της, τα μνημεία της και την ιερότητα τους, αλλά και αποδεικνύονται, μέσα από τα έργα τους, ανάξιοι διαχειριστές αυτής της κληρονομιάς.
Έτσι με θλίψη και απέραντη οργή για την προσβολή που μεθοδεύεται  από κάποιους κύκλους, λες 
και η  πολιτισμική μας ιερή κληρονομιά είναι χωράφι και φέουδο τους, πληροφορηθήκαμε την απόφαση των ΗΣΑΠ να προβεί στην εσπευσμένη κατάχωση του ιερότερου βωμού της Αρχαίας Αθήνας, του ιερότερου βωμού της Δημοκρατίας, του βωμού των 12 θεών, ενός από τα αρχαιότερα μνημεία της πόλης  που αποτελούσε ορόσημο και εθεωρείτο ουσιαστικά το κέντρο της πόλης, εφόσον χρησιμοποιείτο ως αφετηρία για τη μέτρηση όλων των αποστάσεων στην Αττική. Ήταν η «Πλατεία Συντάγματος» της αρχαίας Αθήνας, όπως λένε χαρακτηριστικά  οι αρχαιολόγοι. Σήμερα καλύπτεται κατά τα 9/10 του, από τα έργα του σιδηροδρόμου ενώ μόνο ένα μικρό τμήμα του, η νοτιοδυτική γωνία είναι ορατή. Είναι αυτός ο βωμός που κατά τον Θουκυδίδη (Ιστοριών VI, 54, 6-7) ιδρύθηκε το 522 από τον Ιππία. Όπως μας πληροφορεί η αρχαιολόγος Σοφία Αλιφέρη,
«ο Πίνδαρος, προφανώς αναφερόμενος στον Βωμό, στον διθύραμβό του για τους Αθηναίους, καλεί τους 
Ολύμπιους Θεούς
σε χορό κοντά στον ευώδη, πολυσύχναστο ομφαλό της πόλεως στην ιερή Αθήνα, 
στην ξακουστή, περίτεχνα διακοσμημένη αγορά». 
Αλλά έρχεται και ο Παυσανίας να μας δώσει μια ακόμα σημαντική πληροφορία 
αναφέροντας τον και ως «Βωμό του Ελέους», που χρησίμευε ως
απαραβίαστο άσυλο των ικετών.
Ό ομφαλός της Αθήνας λοιπόν σήμερα, το κέντρο της Δημοκρατίας, ο βωμός των ικετών 
του κάθε ανήμπορου και αδικημένου, ο βωμός των προγόνων μας και θεών, ένα σύμβολο 
όχι μόνο για την Ελλάδα  αλλά για όλη την ανθρωπότητα απειλείται με ολοσχερή καταστροφή. 
Η λύση της  κατάχωσης και  οι λοιπές φιλολογίες λέγονται βέβαια χάριν αστεϊσμού, 
αφού για τους γνωρίζοντες αποτελεί μια προσφιλή τακτική του νεοελληνικού κράτους, για 
να κλείνει στόματα και να διευκολύνει μεγαλοεργολάβους και λοιπά συμφέροντα. 
Ας μας πει λοιπόν το ΥΠ.ΠΟ από όλα αυτά τα ευρήματα που με την μοναδική και απαράδεκτη 
εκείνη νοοτροπία καταστροφής επί δεκαετίες εφαρμόζει στην Ελληνική επικράτεια, 
πόσα μνημεία αφού τα κατέχωσε, μετά τα ανέδειξε.
Άρα αν επιβάλουν για άλλη μια φορά πιεζόμενοι την δική τους άποψη περί «πολιτισμού», 
ξεχάστε οριστικά την σωτηρία του σημαντικότατου για όλη την υφήλιο αυτού μνημείου. 
Η πρόσφατη δε ανασκαφή αποδεικνύει την περιορισμένη καταστροφή των μνημείων στο σημείο 
αυτό από την εσκεμμένη τοποθέτηση των ραγών του τρένου σε υψηλότερο επίπεδο. 
Τα στοιχεία που παραθέτουν οι αρμόδιοι είναι διαφωτιστικά: 
Η διάνοιξη χανδάκων για τη θεμελίωση των τοίχων του σιδηροδρόμου το 1891 κατέστρεψε 
μερικώς τον περίβολο του βωμού και έφερε στο φως μικρά τμήματά του. 
Η συνέχειά του αποκαλύφθηκε κατά τις ανασκαφές της Αγοράς το 1934. 
Άρα τώρα είναι η χρυσή ευκαιρία για να βγει στο φώς ολόκληρος ο βωμός των 12 θεών, 
ολόκληρος ο ομφαλός της Αθήνας, ολόκληρο το σύμβολο του λίκνου της Δημοκρατίας. 
Για τους αρχαιολόγους, η προοπτική κατάχωσης αυτού του εξαιρετικού ευρήματος 
προκαλεί απογοητευτικές σκέψεις για τις βασικές επιλογές μας ως κοινωνίας.
Καλούμαστε να διαχειριστούμε ένα παρελθόν, λένε, του οποίου αποδεικνυόμαστε κατώτεροι, 
ακόμη και σε επίπεδο αδυναμίας κατανόησής του. «Είναι υποχρέωσή μας προς τον εαυτό μας, 
προς τα παιδιά μας και προς τον υπόλοιπο κόσμο και μάλιστα του δυτικού πολιτισμού του 
οποίου οι ρίζες καυχιόμαστε ότι βρίσκονται εδώ», λέει η αρχαιολόγος Ανδρονίκη Μακρή. 
Αν γίνει κατάχωση, τότε «ως κοινωνία θα έχουμε παραδεχθεί ότι δεν μπορέσαμε, 
ότι άλλοι υπαγορεύουν τους κανόνες, όσοι καταλήστευσαν τον τόπο και, το κυριότερο, 
όσοι εκμαύλισαν τους ανθρώπους, 
όσοι συνέβαλαν να χάσουν οι Έλληνες την αξιοπρέπεια της φτώχειας και της ολιγάρκειάς τους, 
όσοι ξεπούλησαν τη συνείδηση του εμείς αντί του εφήμερου εγώ, 
όσοι συστηματικά διέσυραν, ευτέλισαν και κατέστησαν το παρελθόν ανυπόληπτο αντί του δανείου ευμαρούς παρόντος»,  λέει χαρακτηριστικά ο κ. Άγγελος Π. Ματθαίου. 
Οι αρχαιολόγοι προτείνουν υπερύψωση της γραμμής ή μεταφορά του βωμού.
Κατόπιν όλων αυτών και με βαθειά συναίσθηση του καθήκοντος μας ως απόγονοι ενδόξων 
και πολεμιστών προγόνων, αυτών που σταμάτησαν την Δεσποτική Ανατολή στον Μαραθώνα 
όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλη την Ευρώπη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν 
οι Αρχαίες πηγές, υποστηρίζοντας τα δίκαια των Ελλήνων και ξένων αρχαιολόγων που 
δεν υποκύπτουν σε πιέσεις μεγαλοσυμφερόντων και έχουν ως γνώμονα μόνο την σωτηρία 
και ανάδειξη της τεράστιας Ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς  σε οικουμενική 
και πανανθρώπινη βάση, καλούμε τώρα και άμεσα τον ΗΣΑΠ πρωτίστως αλλά και όλους 
όσους υποστηρίζουν την άποψη περί καταχώσεως η μεταφοράς του βωμού, πρό των ευθυνών 
τους. Καμία μεταφορά του βωμού δεν θα γίνει, αφού αλλάζει όλη η σημασία υπάρξεως 
του βωμού και η ιερότης του, και καμία κατάχωση. Στην αντίθετη περίπτωση να γνωρίζετε 
καλά κύριοι του ΗΣΑΠ, ότι θα έχετε ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, και η ευθύνη πια 
θα είναι δική σας για όσα επακολουθήσουν. Χωρίς απειλές, χωρίς  μεγαλοστομίες 
αλλά με μόνο αίσθημα εκείνο  της υπεράσπισης  όλων αυτών που εσείς καθημερινά 
θυσιάζετε στους δικούς σας βωμούς του ψέματος, της  αναξιοπιστίας του ευτελισμού 
ανθρώπινων συνειδήσεων ιερών και οσίων, μόνο και μόνο με στόχο την εξουσία και το χρήμα, 
η απάντηση μας θα είναι μία. 
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.
Αναζητείστε λύσεις και προοπτικές σύντομα λοιπόν και εγκαταλείψτε άμεσα κάθε 
σκέψη για κατάχωση η μεταφορά, επειδή απλώς δεν θα αφήσουμε να συμβεί ΠΟΤΕ
Οι υπομονές και αντοχές μας εξαντλήθηκαν. 
Αυτός ο λαός θέλει τα σύμβολα και την ιστορία του, και όχι εσάς που αποδεικνύεστε 
εκ των πραγμάτων  παντελώς άχρηστοι στην διαχρονική πορεία του πολιτισμού μας, 
αλλά και επικίνδυνοι όπως φαίνεται.
Η εποχή των Θεοδοσίων, των Ιουστινιανών, των Αλαρίχων, των μελανοχιτώνων και του 
κάθε σκοταδιστή μισαλλόδοξου εχθρού του κάλλους και του φωτός, πέρασε ανεπιστρεπτί.
Τα ιερά και όσια του Ελληνικού έθνους δεν είναι παιχνιδάκια σας για να ορίζετε εσείς τις τύχες τους.
Καλούμε σε συστράτευση λοιπόν κάθε αδογμάτιστο άνθρωπο της οικουμένης, κάθε υποστηρικτή του δικαίου και του πολιτισμού, κάθε λάτρη του Ελληνικού ιερού κάλλους, κάθε απροσκύνητο Έλληνα 
και Ελληνίδα. Στις 13 Μαρτίου του 2011 μέσα στην αρχαία αγορά των Αθηνών, εκεί όπου και ο βωμός των πατρώων θεών μας, σας καλούμε σε μια μοναδική συγκέντρωση που η Ελλάδα μας περίμενε αιώνες. Απ' όλο τον κόσμο, άντρες γυναίκες  παιδιά, ελάτε όλοι να  αντιπαραταχθούμε  στους αρνητές της ταυτότητας και του πολιτισμού μας. 
Και  η φωνή μας να είστε όλοι σίγουροι ότι 
θα γυρίσει και θα ακουστεί σε όλη την υφήλιο. 13 Μαρτίου 2011 και ώρα 11 το πρωί.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 
ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΣΟΥΝ. 
ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ. 
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ  
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ… 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 ΩΡΑ 11.00 ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΧΩΝΟΥΜΕ  ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ. 
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ …ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!!

http://www.bomos.gr/


http://ellhnwndaimonia.blogspot.com/2011/03/12.html

ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ «HAARP»

HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program)
Από τις αρχές της δεκαετίας του ’70, το Αμερικανικό Πεντάγωνο άρχισε να χρηματοδοτεί ερευνητικά προγράμματα που θα μπλοκάριζαν τα συστήματα επικοινωνιών μιας χώρας και θα προκαλούσαν βραχυκύκλωμα στις εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής ηλεκτρικού ρεύματος. Έτσι μια χώρα θα παρέμενε χωρίς ρεύμα σε συνθήκες πλήρους συσκότισης, χωρίς τηλεπικοινωνίες και χωρίς λειτουργία εργοστασίων ή άλλων μονάδων παραγωγής. Συγχρόνως θα απενεργοποιούντο όλα τα οπλικά συστήματα όπως επίσης αεροπλάνα, πύραυλοι, πλοία, υποβρύχια κ.λπ. Το Αμερικανικό Πεντάγωνο σε συνεργασία με το Ναυτικό και την Αεροπορία και έχει δαπανήσει μέχρι σήμερα περισσότερο από πέντε δισεκατομμύρια δολάρια.Το οπλικό αυτό σύστημα βασίζεται στην εγκατάσταση κεραιών που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία υψηλής συχνότητας, δηλαδή υψηλής συχνότητας μικροκύματα μεγάλης εντάσεως, τα οποία διαπερνούν ογδόντα χιλιόμετρα της ατμόσφαιρας και φθάνουν στην ιονόσφαιρα την οποία και διαπερνούν σχίζοντάς την.Το ενεργειακό κύμα ιονίζοντας τον αέρα, αλλάζει το μοντέλο του καιρού και τα ρεύματα του αέρος. Αν η εισαγωγή των στατικών κυμάτων γίνει προοδευτικά τότε τα φαινόμενα αυτά θα είναι ομαλά. Αν όμως η τοποθέτηση των στατικών κυμάτων γίνει απότομα τότε θα συμβούν ακραία και βίαια φαινόμενα στο κλίμα. Αυτό μπορεί να ονομασθεί και Μηχανή Καιρού. Αν επιταχυνθεί η Μηχανή Καιρού, τότε δεν θα ιονισθεί η ατμόσφαιρα , αλλά θα δημιουργηθούν φωτεινές μπάλες και εκλάμψεις (πλάσματος) οι οποίες θα κατέβουν στη Γη και θα δημιουργήσουν τρομερές αλλαγές του καιρού και του κλίματος πάνω σε τεράστιες εδαφικές περιοχές
Μήπως λοιπόν με την Μηχανή Καιρού οι Αμερικανοί επηρεάζουν τον καιρό; Μήπως έτσι επηρέασαν τον καιρό όταν επενέβησαν στο Αφγανιστάν ; Διότι εκείνο το χρόνο δεν αντιμετώπισαν σκληρό χειμώνα . Τούτο επανελήφθη και στο Ιράκ Αντί των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν συνήθως το θέρος , επεκράτησε ένα δροσερό καλοκαίρι.
Η ακτινοβολία αυτή κυριολεκτικά σκίζει την ιονόσφαιρα και αφήνει τα ηλεκτρικά φορτισμένα σωματίδια να διαπεράσουν την ατμόσφαιρα και να προκαλέσουν βραχυκύκλωμα στις εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και να προκαλέσει την απενεργοποίηση όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων τηλεπικοινωνιών, τηλεοράσεων, ραδιοφώνων, τηλεφώνων, εργοστασίων, πυραύλων, αεροπλάνων, πλοίων, ραντάρ, υποβρυχίων, κλπ. Με άλλα λόγια μια ολόκληρη χώρα μπορεί να νεκρωθεί πλήρως μέσα σε διάστημα μιας ώρας και για απεριόριστο χρονικό διάστημα.Πέραν όμως της ηλεκτρονικής σιγής και την επίδραση στις βροχές έχει αναφερθεί ότι μπορεί τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εισέρχονται από την ιονόσφαιρα να επηρεάσουν και τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Έτσι ολόκληρος ο πληθυσμός μια χώρας μπορεί να υποπέσει σε αδράνεια, να είναι αναποφάσιστος και να μην μπορεί να εκτελέσει απλές λειτουργίες.


Έχει επίσης αναφερθεί, ότι οι ακτινοβολίες αυτές είναι δυνατόν να προκαλέσουν και σεισμικές δονήσεις. Είναι επίσης δυνατόν η ακτινοβολία του HAARP να εκτοξευθεί με πύραυλο ή με βόμβα στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας και να προκαλέσει τα ίδια αποτελέσματα. Πρόσφατα το Αμερικάνικο Πεντάγωνο εκτός από την βάση στο Γιούκον της Αλάσκας εγκαθιστά και μια δεύτερη βάση HAARP στην Γροιλανδία. Αυτό προκάλεσε την δυναμική αντίδραση της Ρωσίας όπου διακόσιοι βουλευτές της Δούμας, του Ρώσικου Κοινοβουλίου, ζήτησαν από τον πρόεδρο Πούτιν να παρέμβει στις Η.Π.Α. και να ζητήσει να σταματήσουν τις εφαρμογές του προγράμματος HAARP διότι αποτελεί απειλή για το περιβάλλον και πιο συγκεκριμένα για το κλίμα αλλά και διότι αποτελούν όπλα μαζικής καταστροφής αφού ολόκλήροι πληθυσμοί μπορεί να πνιγούν από πλημμύρες ή να καταδικαστούν σε λιμοκτονία από τις μικρές περιόδους ξηρασίας.Πριν λίγο καιρό η ευρωβουλευτής της Σουηδίας κυρία Μπριτ ζήτησε με ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο να ενημερωθεί για το πρόγραμμα HAARP και τις ενδεχόμενες επιπτώσεις στο κλίμα. Η απάντηση του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου ήταν ότι δεν υπάρχουν λεπτομέρειες αφού οι Η.Π.Α. αρνήθηκαν συστηματικά να δώσουν απαντήσεις για τις ενδεχόμενες επιπτώσεις από τα πειράματα αυτά.Οι αμερικάνοι από την πλευρά τους ισχυρίζονται ότι το πρόγραμμα HAARP αποβλέπει στην συστηματική μελέτη της ιονόσφαιρας, στην δημιουργία σύγχρονης επικοινωνίας με τα υποβρύχια και μεταξύ των υποβρυχίων, σύγχρονη επικοινωνία με υπόγειες σήραγγες, ακόμη και περιορισμό της τρύπας του όζοντος. Αν όλα αυτά είναι σωστά τότε πως εξηγείται το αποκλειστικό ενδιαφέρον του Ναυτικού και της Αεροπορίας των Η.Π.Α. στο πρόγραμμα HAARP; Η εταιρία Raytheon είναι αυτή που εκτελεί πειράματα HAARP στο Γιούκον της Αλάσκας για λογαριασμό της αεροπορίας και του ναυτικού των Η.Π.Α


Πιο αναλυτικά λοιπόν το HAARP μπορεί να έχει τις παρακάτω εξωτικές εφαρμογές:
- Η εκπομπή τεράστιων ποσοτήτων ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην ιονόσφαιρα μπορεί να την ωθήσει να συμπεριφέρεται σαν μια τεράστια κεραία κυμάτων ELF, που είναι σε θέση να πραγματοποιήσει διεισδυτικές «τομογραφίες» του υπεδάφους της γης. Με άλλα λόγια, ακτινοβολώντας κύματα εξαιρετικά χαμηλών συχνοτήτων από τον ουρανό προς τη γη, είναι δυνατόν να σχηματιστεί εικόνα για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό της.
- Η «θέρμανση» τμημάτων της άνω και κάτω ιονόσφαιρας για το σχηματισμό εικονικών «κατόπτρων» και «φακών» που ανακλούν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία πολλών φασματικών περιοχών (συχνοτήτων), επιτρέπει την ανίχvευση και τον εντοπισμό των «αόρατων» αεροσκαφών στελθ καθώς και των πυραύλων κρουζ.
- Η δημιουργία μας «ουράνιας ασπίδας», που θα είναι σε θέση να καταστρέφει τα βαλλιστικά βλήματα μέσω της υπερθέρμανσης των ηλεκτρονικών συστημάτων καθοδήγησής τους, καθώς αυτά θα διέρχονται μέσα από τα ισχυρά ηλεκτρομαγνητκά πεδία που έχουν δημιουργηθεί στην ιονόσφαιρα.
- Η διαχείριση και ο επηρεασμός εντοπισμένων καιρικών φαινομένων, με την πρόκληση διαταραχών όπως πλημμύρες, καταιγίδες, τυφώνες κ.α. που μπορούν να αξιοποιηθούν στρατιωτικά (βλέπε κλιματολογικός πόλεμος).
- Η σταδιακή και επιλεκτική θέρμανση ενός συγκεκριμένου τμήματος του γήινου φλοιού, έχει ως αποτέλεσμα η εκτόνωση αυτής της απορροφημένης ενέργειας να γίνεται με την μορφή σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας (σεισμικός πόλεμος).

Από κάθε άποψη το HAARP αποτελεί μια τεράστια πηγή ηλεκτρομαγνητικής μόλυνσης που απειλεί το περιβάλλον και την υγεία των έμβιων όντων. Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες ένας αριθμός από μελέτες σε Ευρώπη και ΗΠΑ έχουν συνδέσει την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες με μια σειρά από προβλήματα υγείας. Έτσι λοιπόν οι επιδράσεις της λειτουργία του HAARP πάνω στον ανθρώπινο οργανισμό είναι ποικίλες και σοβαρές. Ξεκινώντας από μια απλή κόπωση, υπνηλία ή ευερεθιστότητα και καταλήγουν μέχρι την απώλεια μνήμης, την αύξηση του σακχάρου και της χοληστερίνης στο αίμα, την αύξηση της αρτηριακής πίεσης και των καρδιακών παλμών, τη λευχαιμία, τον καταρράκτη και τον καρκίνο! Μια από τις σοβαρότερες επιδράσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας του HAARP είναι η διατάραξη της χημείας του ανθρώπινου εγκεφάλου και κατ’ επέκταση των εγκεφαλικών κυμάτων.
Επιπλέον η συχνότητα των 435 ΜΗΖ είναι ίδια με αυτήν που ακτινοβολεί ο Γαλαξίας και επίσης έχει ανιχνευθεί στις συχνές εμφανίσεις των UFO! Πρόκειται απλά περί συμπτώσεων ή μήπως τα παραπάνω έρχονται ως επιβεβαίωση της προχειρογραμμένης πινακίδας που τοποθετήθηκε στην αρχή των εργασιών της εγκατάστασης του HAARP στην Αλάσκα: ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (TOP SECRET GOVERMENT EXTRATERRESTRIAL PROJECT).

http://totefteri.blogspot.com/2008/10/haarp.html#ixzz0phZ4YsbS

"Πουλήστε τη ΔΕΗ στη Siemens!..", η οδηγία Μέρκελ στον Παπανδρέου

Την επιθυμία να πωληθεί η ΔΕΗ των κηφήνων εργατοπατέρων, στην Sienens, εξέφρασε η Άνγκελα Μέρκελ στον Έλληνα πρωθυπουργό.
Δεν χρησιμοποιούμε τον όρο διαταγή-γιατί περί αυτού πρόκειται- το θέμα είναι ότι οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί και θ αρχίσουν να ξεδιπλώνονται τους επόμενους μήνες.
Το ίδιο θα ισχύσει για τον ΟΤΕ και τον ΟΠΑΠ.
koudistoportocali

Σεισμός, Ιαπωνία: Μίκρυνε η μέρα

Ταχύτερη κατά 1,6 μικροδευτερόλεπτα έγινε η περιστροφή της Γης, λόγω του μεγάλου σεισμού που σημειώθηκε την παρασκευή στην Ιαπωνία. Τι δείχνουν οι μελέτες της NASA.
Η ισχυρή σεισμική δόνηση των 8,9 Ρίχτερ στην Ιαπωνία, που άφησε τη χώρα με ανυπολόγιστες καταστροφές, εκτιμάται ότι μίκρυνε τη διάρκεια της ημέρας και μετέβαλε τον άξονα της Γης.

Ο σεισμός των 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έκανε την περιστροφή της Γης κατά 1,6 μικροδευτερόλεπτα ταχύτερη.
Ο άξονας της Γης, όπως υπολόγισε ο της Richard Gross της αμερικανικής υπηρεσίας διαστήματος NASA, μετατοπίστηκε κατά 15 ίντσες.
Να σημειωθεί πως ένα μικροδευτερόλεπτο είναι το ένα εκατομμυριοστό του δευτερολέπτου. Η επιτάχυνση ήταν λίγο μεγαλύτερη από αυτή που προκάλεσε ο σεισμός της Χιλής το 2010.
Οι κυριότερες επιπτώσεις ακολούθησαν του σεισμού της Σουμάτρας, το 2004 στην Ινδονησία, οπότε και η διάρκεια της ημέρας μίκρυνε κατά 6,8 μικροδευτερόλεπτα.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ: ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΤΑΥΤΙΣΗ; Του Γιάννη Παναγιωτακόπουλου Προέδρου της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ. (ΝΕ.Ο.Σ.)

Μετά τα γεγονότα με τους λαθρομετανάστες του μεγάρου Υπατία και τις σχετικές συζητήσεις περί "πολυπολιτισμικής κοινωνίας" που ήρθαν στο προσκήνιο, το άρθρο του προέδρου της ΝΕ.Ο.Σ. στο προηγούμενο τεύχος του περιοδικού RATRIA, είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που θέλουν με το ζόρι να επιβάλουν στον Ελληνικό λαό τον λαθρο-ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ.

Του Γιάννη Παναγιωτακόπουλου
Προέδρου της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ. (ΝΕ.Ο.Σ.)

Από πέρυσι που το λαθρονομοσχέδιο και η σθεναρή αντίσταση του Πατριωτικού χώρου, έφερε στο προσκήνιο την συζήτηση γύρω από την έννοια της εθνικής ταυτότητας, έχει γίνει πλέον όσο ποτέ διακριτός ο διαχωρισμός του πολιτικού κόσμου σε δύο στρατόπεδα ουσιαστικής διαφοροποίησης. Σε αυτούς που αντιλαμβάνονται την έννοια του πολίτη ως ταυτοποίηση του υπηκόου ενός κράτους και σε εκείνους που την εννοούν ως ταύτιση με την ζωή του Έθνους, του οποίου πολιτική οργάνωση αποτελεί το κράτος. Στο καθαρά πολιτικό επίπεδο λοιπόν, σε εκείνους που προωθούν την ιδέα των πολυπολιτισμικών και όλο και πιο παγκοσμιοποιημένων κρατικών μορφωμάτων και σε εκείνους που πιστεύουν στην φιλοσοφία και την λειτουργικότητα του Έθνους – Κράτους.

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ

Ουδείς νομίζω, ακόμα και ο πιο φανατικός διεθνιστής, πιστεύει στην πραγματικότητα πως η κατοχή ενός Ελληνικού δελτίου ταυτότητας, από τον Αφγανό που πριν πέντε χρόνια πήδηξε τα σύνορα για να βρεθεί στην Ευρώπη, τον εντάσσει στην ζωή του Ελληνικού Έθνους. Καμία ιδεοληψία δεν μπορεί να εξαλείψει την πραγματικότητα, η οποία ιστορικά έχει αποδείξει πως η εθνική ταυτότητα δεν αποτελεί προϊόν μίας γραφειοκρατικής διαδικασίας, αλλά παράγωγο μίας ζύμωσης αιώνων, κοινής ιστορίας, κοινών βιωμάτων, κοινών αγώνων, κοινού πολιτισμού και –όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να το απαξιώσουν- κοινής καταγωγής.
Με την απόδοση του δελτίου ταυτότητας, επιτυγχάνεται η ταυτοποίηση του κατόχου, από τους μηχανισμούς ενός κράτους. Η εθνική ταυτότητα όμως δεν αποτελεί έννοια ταυτοποίησης αλλά ταύτισης ενός ατόμου με την ιστορία και την ζωή ενός Έθνους. Ο Αφγανός φίλος μας λοιπόν, είτε Ελληνική, είτε Γερμανική, είτε Αγγλική ταυτότητα αποκτήσει, θα παραμένει Αφγανός, ταυτισμένος με την ζωή, τον πολιτισμό και την ιστορία του Έθνους του. Και καλά θα κάνει…

ΤΑΥΤΙΣΗ

Ο πολιτικός εκείνος χώρος, που προωθεί τις επιδιώξεις της παγκοσμιοποίησης, ασχέτως του αν φέρει δεξιά ή αριστερή ταμπέλα, ενώνεται στην πραγματικότητα κάτω από μία κοινή ιδεολογική φιλοσοφία. Εκείνη η οποία θέλει την Εθνική Ταυτότητα να αποτελεί μία ψευδαίσθηση, έναν μύθο των μαζών.
Όμως η ταύτιση ενός ατόμου με μία ομάδα, πέραν όλων των άλλων, αποτελεί και προϊόν της ελεύθερης βούλησής του. Όπως οι αεθνιστές, επιλέγουν ελεύθερα να μην αποτελούν κομμάτι του Έθνους τους, έτσι και οι έχοντες Εθνική συνείδηση, έχουν επιλέξει να ταυτιστούν με αυτό. Πώς μία συνειδητή επιλογή λοιπόν θα μπορούσε να αποτελεί ψευδαίσθηση ή μύθο;

ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-Ψευδαίσθηση, είναι η αίσθηση που καλλιεργεί η κοινωνία στα άτομα, πως το υποτιθέμενο «Έθνος», είναι η ομάδα στην οποία πρέπει να ανήκουν, θα έλεγε ένας αεθνιστής.
-Όμως αν συμφωνήσουμε πως οι άνθρωποι από την φύση τους εντάσσονται σε ομάδες με τις οποίες ταυτίζονται, δημιουργώντας έτσι κοινωνίες, ποια ομάδα πέραν της οικογένειας, θα μπορούσε να συγκεντρώσει περισσότερες ταυτίσεις για ένα άτομο, από την ομάδα:
Α) Που συγκεντρώνει κοινές επιδιώξεις, αγώνες, χαρές και συμφορές, δηλαδή κοινή ιστορία αιώνων.
Β) Που συγκεντρώνει κοινές συνήθειες, κοινό πολιτισμό, πιθανών κοινή γλώσσα και κοινή θρησκεία.
Γ) Που συγκεντρώνει πιθανών κοινή καταγωγή.
Δ) Που συγκεντρώνει κοινή βούληση να πορευθεί ως ομάδα και στο μέλλον.
Ποια άλλη ομάδα λοιπόν θα μπορούσε να συγκεντρώσει περισσότερα και ισχυρότερα κοινά σημεία ταύτισης από το Έθνος;
-Ναι, αλλά αυτά τα στοιχεία θα μπορούσαν στο μέλλον να αλλάξουν.
-Θα μπορούσαν να αλλάξουν αν επέλεγαν τα μέλη του Εθνικού συνόλου να το κάνουν. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχει επιλέξει να ζήσει ως Έθνος το μέλλον της, αισθάνεται υπερήφανη για την ιστορία της, και θέλει να διατηρήσει τα βασικά στοιχεία του πολιτισμού της.
-Και εγώ που δεν θέλω να εντάσσομαι σε αυτό το σύνολο;
-Είσαι ελεύθερος να πας όπου θέλεις και να ταυτιστείς με όποιο Έθνος ή όποια ομάδα θέλεις. Αν αποφασίσεις όμως να μείνεις στο κράτος που το Ελληνικό Έθνος δημιούργησε πάνω στην Πατρίδα του, θα πρέπει να σεβαστείς την απόφαση του Ελληνικού λαού να ζήσει ως Έθνος κυρίαρχο στον τόπο του.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα πράγματα λοιπόν θα ήταν τόσο απλά, αν οι πολιτικές δυνάμεις του αεθνισμού, πίστευαν στην ελευθερία της βούλησης και στο δικαίωμα ενός λαού να επιλέγει να συνεχίσει να ζει ως Ανεξάρτητο Εθνικό σύνολο στον τόπο του. Στην πραγματικότητα όμως οι αεθνιστές – διεθνιστές όλων των χρωμάτων, δεν πιστεύουν στην Ελευθερία και πολύ δε περισσότερο πως ο λαός μας –εν προκειμένω- έχει το δικαίωμα στην διαφορετικότητα.
Αυτή θα είναι και η βασική πολιτική σύγκρουση, την οποία θα ζούμε όλο και πιο έντονα στο μέλλον. Η σύγκρουση μίας πολιτικής – οικονομικής «Ελίτ», που θέλει να επιβάλει ερήμην του Ελληνικού λαού, την αφελληνοποίηση του Ελληνικού κράτους, με τις λαϊκές δυνάμεις που θα συνεχίζουν να υπερασπίζονται το δικαίωμα του Έθνους μας στην διαφορετικότητα. 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/03/blog-post_9629.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters