Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Έψαχναν νερό, βρήκαν…πετρέλαιο

Έψαχναν νερό και βρέθηκαν μπροστά σε κοιτάσματα πετρελαίου στην Ζάκυνθο, μια ακόμη απόδειξη για την ύπαρξη πλούσιων ενεργειακών αποθεμάτων στο ελληνικό υπέδαφος, θέμα που έχουν αναδείξει οι έρευνες του Κώστα Χαρδαβέλλα Σύμφωνα με το imerazante, σε 13 γεωτρήσεις για την υδροδότηση του νησιού-οι οκτώ καινούργιες- στην περιοχή του Κερίου αναβρύζει πετρέλαιο.


Όπως αναφέρουν τοπικοί παράγοντες, το φαινόμενο είναι αναμενόμενο, καθώς στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν κοιτάσματα «μαύρου χρυσού» ενώ η μεγάλη υπεράντληση στον υδροφόρο ορίζοντα του νησιού έχει οδηγήσει στην εισροή μαζί με νερό και του πετρελαίου που υπάρχει στην θαλάσσια περιοχή.

Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι πρόσφατες έρευνες αναφέρονται σε τεράστιες ποσότητες πετρελαίου στα ανατολικά της Ζακύνθου προς Κατάκολο αλλά και στις δυτικές ακτές.

newsbomb

Στέφανος Χίος στο Μακελειό....ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ" ΘΑΝΑΤΟΙ ...ΒΙΝΤΕΟ



http://ta2tsakalia.blogspot.com/2011/04/blog-post_2686.html

Αντάρτες για το Ελλάς Βέγκας στο ΠΑΣΟΚ...

Γράφει ο Μικρός Ήρωας

Επιτέλους οι βουλευτές του κυβερνόντος κόμματος τόλμησαν να εκφράσουν τις διαφωνίες τους για τους χειρισμούς του πανίσχυρου επιτελείου του Υπουργείου Οικονομικών. Γράφεται ότι «Οι βουλευτές με τις αιχμηρές τοποθετήσεις τους θέλησαν να στείλουν στην κυβέρνηση το μήνυμα «ανοχή τέλος» μετά και τις τελευταίες εξελίξεις: Την αναθεώρηση του ελλείμματος από τη Eurostat και την προοπτική να επιβληθούν επιπλέον μέτρα ύψους 1,2 δισ. ευρώ, δηλαδή ... 
συνολικά 3 δισ. ευρώ εντός του 2011, σε συνδυασμό με τη υποβάθμιση από τη Standard & Poors και την υστέρηση στα έσοδα.»
Οι βουλευτές έκρουσαν και τον κώδωνα του κινδύνου ότι το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια μπορεί να μην περάσει από τη Βουλή. «Δεν θα μετατρέψουμε όλη την Ελλάδα σε καζίνο».
Πρώτον μπράβο και δεύτερον καιρός ήταν. Ο λόγος που πάμε να ψηφίσουμε και πληρώνουμε βουλευτές είναι για να έχουν άποψη και παίρνουν θέση ακόμα και αν οι ισχυροί του κόμματος θέλουν να επιβάλουν μια κατάσταση. Όσο καταφέρνουν οι μηχανισμοί των κόμματων να επιβάλουν στους βουλευτές «κομματική πειθαρχεία» τόσο αποδυναμώνεται η σημασία της λέξης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε κάθε πολίτη. Και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η λέξη και η έννοια αυτή υποβαθμίζεται από αυτούς που θα έπρεπε να πρώτοι να την υπηρετούν.
Έψαξα να βρω ποιοι είναι αυτοί που διαφώνησαν και για τα νέα μέτρα και για το νομοσχέδιο για τον τζόγο αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να βρω κάποια ονόματα και μετά τα ήρθα συνέχιζαν λέγοντας «και άλλοι».
Σίγουρα πολλοί φοβούνται να δουν τα ονόματα τους να εμφανίζονται στις εφημερίδες ως διαφωνούντες στην επίσημη κυβερνητική γραμμή. Κακώς. Θα έπρεπε αντί να φοβούνται τις αντιδράσεις του κόμματος να επιζητούν την προβολή των θέσεων τους και την υποστήριξη των πολιτών. Μπράβο λοιπόν στους Σπηλιώπουλο, Κρεμαστινό, Παπουτσή, Ρεντάρη, Ζωίδη και Παπανδρέου και ας μάθουμε ποιοι είναι και οι «άλλοι». Μπορεί να είναι πιο πολλοί οι «αντάρτες» απ' όσους θέλουν τα ΜΜΕ να παρουσιάσουν.
Από τη "Σίβυλλα" , μοντάζ Γρέκι
http://greki-gr.blogspot.com/2011/04/blog-post_4237.html

Η αποκάλυψη – βόμβα του Βασίλη Χήτου για τους δολοφόνους των παιδιών της ΔΙΑΣ: Στρατός αδίστακτων ουτσεκάδων αλωνίζει στην χώρα

Γράφει ο Βασίλης Χήτος - Με το δάκτυλο στην σκανδάλη είναι οι αστυνομικοί της Αττικής, αφού ξαναχτύπησε σύμφωνα μ’ όλες τις ενδείξεις η δολοφονική συμμορία των Αλβανών που σκότωσε στου Ρέντη τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Το Crimes on air βρέθηκε στα διόδια Αφιδνών εκεί όπου την περασμένη Τρίτη το βράδυ «διμοιρία» δώδεκα κακοποιών εισέβαλε με Καλάσνικοφ, στη μεγαλύτερη μάντρα αυτοκινήτων και άρπαξαν με την βία εφτά αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού. Οι ληστές έδεσαν και φίμωσαν τον φύλακα και χάθηκαν μέσα στην νύχτα. Το σοβαρό περιστατικό μέχρι τώρα έχει κρατηθεί μυστικό από τις διωκτικές αρχές στην προσπάθειά τους να μπορέσουν να αιφνιδιάσουν όταν καταφέρουν να εντοπίσουν τους δράστες.

Από μάνδρα της Εθνικής Οδού στην Νέα Ερυθραία, είχαν αφαιρεθεί άλλα οχτώ αυτοκίνητα και ένα απ’ αυτά είχε χρησιμοποιηθεί στην φονική ενέδρα την 1η Μαρτίου στου Ρέντη.
Το δολοφονικό χέρι, πάντως που εκείνο το βράδυ κρατούσε το καλάσνικοφ και σκότωσε τους δύο άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ στου Ρέντη, πιθανότατα να ανήκει σε σεσημασμένο Αλβανό μεγαλοκακοποιό που οι φίλοι του τον αποκαλούν χαϊδευτικά «Τόνυ».
Στο συμπέρασμα αυτό έχουν καταλήξει οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, έχοντας στα χέρια τους δακτυλικό αποτύπωμα του σκληρού Αλβανού ληστή. Το σημαντικό ίχνος, το οποίο αποκάλυψε την ταυτότητα του 36χρονου, βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ και πιο συγκεκριμένα στο γρύλλο του Audi Α4, που κλάπηκε την ίδια στιγμή από την ίδια μάντρα με το γκρι Volvo όπου επέβαιναν οι δολοφόνοι νωρίς το βράδυ, όταν έκαναν το αιματοκύλισμα στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού, πίσω από την αντιπροσωπεία της Τζάγκουαρ. Οι κλοπές των δύο αυτοκινήτων έγιναν στις 17 Ιανουαρίου, μαζί με άλλα έξι από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Νέας Ερυθραίας.
Ενα από τα κλεμμένα αυτοκίνητα -μάρκας Volvo- βρέθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2011 να έχει χρησιμοποιηθεί από δουλέμπορους που διακινούσαν λαθρομετανάστες στις Φερές Εβρου. Την ίδια ημέρα, ένα άλλο αυτοκίνητο από την ίδια κλοπή -μάρκας Bmw- βρέθηκε χτυπημένο και εγκαταλελειμμένο στη Ραψάνη της Λάρισας.
Το στοιχείο-κλειδί, όμως, προέκυψε στις 22 Φεβρουαρίου, όταν στο Αγρίνιο αστυνομικοί υποχρέωσαν σε καταδίωξη κακοποιούς να εγκαταλείψουν το AudiA4, που ανήκει στην ίδια παρτίδα με τα άλλα οχτώ συνολικά κλεμμένα αυτοκίνητα από τη μάντρα της Νέας Ερυθραίας. Οι δράστες φέρεται να έσπασαν την πόρτα των γραφείων της μάντρας και να αφαίρεσαν από το ντουλαπάκι τα κλειδιά τα οποία αντιστοιχούσαν στα οχήματα που, τελικά, έκλεψαν. Στο Αγρίνιο, ωστόσο, πολύ πριν την καταδίωξη οι ληστές είχαν μείνει από λάστιχο και έβαλαν τη ρεζέρβα. Οταν βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο, πάρθηκαν αποτυπώματα ακόμη και από το γρύλλο. Ετσι, οι διωκτικές Αρχές, αφού έγινε το μακελειό στου Ρέντη με το γκρι Volvo, έπεσαν πάνω στο στοιχείο που τους έδειξε τον «Tόνυ». Από το Audi πάρθηκαν επίσης για εξέταση γόπες τσιγάρων, αλλά και δύο ποτήρια καφέ στην προσπάθεια των Αρχών να αποκαλυφθεί και το DNA των επιβατών. Ο «Τόνυ» είναι το σκληρό καρύδι των Αλβανών, οι οποίοι στην ομάδα τους δεν αποκλείεται να έχουν εντάξει και ομογενείς από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης. Τα φονικά όπλα με τα οποία οι στυγνοί δράστες έστησαν την ενέδρα στους δύο αστυνομικούς βρέθηκαν μέσα στο Volvo, το οποίο άφησαν λίγα μόλις χιλιόμετρα παρακάτω.
Ενα από τα κλεμμένα Volvo είχε εντοπιστεί στις 11 Φεβρουαρίου 2010 να το χρησιμοποιούν ως όχημα διαφυγής οι κακοποιοί που λήστεψαν την Εθνική Τράπεζα στα Ασπρα Σπίτια Βοιωτίας. Οι τέσσερις δράστες έσπασαν με βαριοπούλες την πρόσοψη και με δύο καλάσνικοφ άρπαξαν περίπου 150 χιλιάδες ευρώ.
Στη συνέχεια, άρπαξαν άλλες 100 χιλιάδες ευρώ από τα ταμεία και μαζί με τους συνεργούς τους διέφυγαν. Οπως όμως διαπιστώθηκε την επομένη, οι δράστες αυτής της ληστείας είχαν νοικιάσει σπίτι στο Κυριάκι Βοιωτίας που χρησιμοποίησαν ως κρησφύγετο έπειτα από τη ληστεία.
Επίσης, κάμποσες ημέρες μετά τη δολοφονία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ Γιάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη στην οδό Παπαφλέσα 64, στην Ανω Γλυφάδα βρέθηκε καμένο ένα από τα κλεμμένα Volvo από την έκθεση της Νέας Ερυθραίας. Οι Αλβανοί, σύμφωνα μ’ όλες τις ενδείξεις, δράστες εξακολουθούσαν δηλαδή να βρίσκονται στην Ελλάδα και παρά την… επικήρυξή τους. Ο «Τόνυ» κατονομάζεται ως ο Αλβανός εγκέφαλος που έχει πολλά πεδία δράσης, με «στρατό» κυρίως από συμπατριώτες του που τους αναθέτει από ληστείες τραπεζών, περιπτέρων μέχρι και μεταφορές λαθρομεταναστών από τον Εβρο έως και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Ο εύσωμος κακοποιός ξέρει τι εστί κρατητήριο και κελί και από ό,τι φαίνεται θα παλέψει πολύ σκληρά για να παραμείνει ελεύθερος.


crimesonair
πηγή

Επίθεση ΚουκουλοΦΛΩΡΩΝ στο σπίτι του ανακριτή Κωνσταντίνου Μπαλτά.Νεκρός τεχνικός του ΑΝΤ1 έξω από το σπίτι του ανακριτή



Νεκρός τεχνικός έξω από το σπίτι του ανακριτή Κ. Μπαλτά

Τραγική εξέλιξη είχε μία ενέργεια διαμαρτυρίας περίπου 50 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου στην οδό Κλειούς στα Μελίσσια, όπου βρίσκεται το σπίτι του ειδικού εφέτη ανακριτή, Κωνσταντίνου Μπαλτά, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Οι νεαροί έγραψαν συνθήματα στους τοίχους του σπιτιού και πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα διαμαρτυρίας. Αστυνομικές δυνάμεις, που έφτασαν στο σημείο, τους κατεδίωξαν και προχώρησαν σε δέκα προσαγωγές.
Ωστόσο, λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο κινητό συνεργείο μεταδόσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Ant1» για απευθείας ρεπορτάζ από τον τόπο του συμβάντος, αλλά καθώς ο 32χρονος τεχνικός ύψωνε το δορυφορικό πιάτο για τη μετάδοση, αυτό «βρήκε» σε σύρμα υψηλής τάσης της ΔΕΗ και τον κεραυνοβόλησε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/04/1.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters