Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Τ. Παπαδόπουλος: Στο Γουδί η κυβέρνηση!

Τα είπε όλα ο Τ. Παπαδόπουλος πριν από λίγο στο Κόντρα, εν όψει του ξεπουλήματος με τις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις από πλευράς κυβέρνησης.
Μόλις πληροφορήθηκε ότι στο υπουργικό συμβούλιο για τις αποκρατικοποιήσεις βρισκόντουσαν και οι αγοραστές, εξερράγει.
Το “υπάρχει και Γουδί” ήταν το ελαφρύτερο που είπε. Ζήτησε να παραιτηθεί ο Παπακωνσταντίνου για να τον μηνύσει, είπε ότι πεφτουν μίζες για το ξεπούλημα και άλλα πολλά.
Όχι, στα άλλα κανάλια δεν άκουσαν τίποτα. Άλλωστε το μνημόνιο έχει μπουκώσει πολλά στόματα βαρώνων. Επίσης, μάθαμε ότι κοτζάμ Τρισέ πήγε στην Ουάσιγκτον με την πτήση της γραμμής και οικονομική θέση, ενώ ο κύριος Παπακωνσταντίνου προτίμησε πριβέ ταξιδάκι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.
Εμ, τι είναι ο Τρισέ μπροστά στον ομορφάντρα που δεν έχει ούτε μία άσπρη τρίχα…

http://olympia.gr

Η Απόφαση της Ε.Ε. της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ) ΠΡΙΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.
Συνεδρίασε σήμερα η Ε.Ε. της ΓΕΝΟΠ και αφού ανέλυσε την κατάσταση έτσι όπως διαμορφώθηκε μετά τις.....
εξαγγελίες της Κυβέρνησης για την περαιτέρω μετοχοποίηση – ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ αλλά και άλλων επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας στη βάση της αδιαπραγμάτευτης θέσης της (που είναι απόφαση των Συνεδρίων της) ότι «το 51% των μετοχών της Επιχείρησης και το management πρέπει να ανήκουν πάντα στο Δημόσιο» ώστε να μπορεί και ο πιο φτωχός καταναλωτής να απολαμβάνει το αγαθό του ηλεκτρισμού, αποφάσισε και εισηγείται στην συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απρίλη τα εξής:
Α)την ενημέρωση όλων των φορέων που εκπροσωπούν μεγάλες κοινωνικές ομάδες ή σύνολο πολιτών με θέμα:
«Γιατί δεν πρέπει να μετοχοποιηθεί η ΔΕΗ» και στόχο ο κάθε φορέας να πάρει δημόσια θέση εάν συμφωνεί η όχι στην περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ (ΚΟΜΜΑΤΑ – ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ- ΤΕΕ- ΕΠΑΕ – ΚΕΔΚΕ – ΠΑΣΕΓΕΣ – ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΕΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ κ.α.)
Η υπεράσπιση της ΔΕΗ δεν είναι υπόθεση μόνο της ΓΕΝΟΠ.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δεν είναι συντεχνία κάποιων βολεμένων όπως επιχειρούν να μας παρουσιάσουν συγκεκριμένοι κύκλοι.
· Ο αγώνας μας δεν αφορά τους εαυτούς μας.
· Ο αγώνας μας είναι για τον φτωχό καταναλωτή.
· Ο αγώνας για την σωτηρία της ΔΕΗ αφορά όλους μας.
Β)την πραγματοποίηση εκστρατείας ενημέρωσης των καταναλωτών για τις επιπτώσεις που θα έχει η περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ
Γ)την υλοποίηση δυναμικών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης σε όλη την Ελλάδα.
Δ)την έγκαιρη έναρξη πολλές μέρες πριν η κυβέρνηση πάει νόμο στη βουλή 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών (από αυτές που η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ξέρει να κάνει) με στόχο την αλλαγή της λαθεμένης απόφασης της κυβέρνησης.
· Το εύκολο θα ήταν να σιωπήσουμε
· Το εύκολο θα ήταν να προδώσουμε
· Το εύκολο θα ήταν να λυγίσουμε
Δικαιολογίες πάντα υπάρχουν.
Το δύσκολο είναι να μείνεις συνεπής.
Όμως σε κόντρα των καιρών εμείς θα μείνουμεόποιο και αν είναι το τίμημα.
Τις θέσεις μας δεν τις αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα.
Το χρωστάμε στον ελληνικό λαό που με το υστέρημά του χτίστηκε η ΔΕΗ.

Σημαντική σημείωση:
Επειδή «τα αφεντικά» κάθε φορά που αντιστεκόμαστε κάθε αγώνα μας τον παρουσιάζουν ως αγώνα προάσπισης κεκτημένων και συμφερόντων μας δηλώνουμε ότι εάν η πλειοψηφία των φορέων που θα επισκεφθούμε αλλά και που θα ζητήσουμε δημοσίως να πάρουν θέση πει ότι συμφωνεί να ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ (γιατί περαιτέρω μετοχοποίηση αυτό σημαίνει), εμείς θα σεβαστούμε την απόφαση των εκπροσώπων των φορέων.
Εμείς μπορεί να βγάζουμε το ψωμί μας από τη ΔΕΗ και παρότι μέσα στην περιουσία της ΔΕΗ έχουμε ενσωματωμένη την ασφαλιστική μας περιουσία ποτέ δεν συμπεριφερθήκαμε σαν ιδιοκτήτες της.
Η ΔΕΗ ανήκει στον ελληνικό λαό και σε αυτόν πρέπει να παραμείνει.
Υ.Γ. 1
Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους δημοσιογράφους αλλά λόγω της απεργίας των τεχνικών των τηλεοπτικών σταθμών και σεβόμενοι τον αγώνα τους αναβάλουμε την συνέντευξη τύπου για την επόμενη εβδομάδα.
Για την ακριβή ημερομηνία θα ενημερωθείτε εγκαίρως.
Υ.Γ.2
Από αύριο ξεκινούν οι επαφές με τους φορείς.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δεν θα χάσει ούτε ώρα.

ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_59.html

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΕΦΑΓΕ ΨΩΜΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ!!!

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΕΦΑΓΕ ΨΩΜΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ!!!...
ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΤΣΑΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.

ΤΕΤΟΙΟ ΨΩΜΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΥΤΗ Η ΚΟΤΣΑΝΑ, ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΥΤΗ Η.... ΚΟΤΣΑΝΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΗΣΕ.

1. ΗΤΑΝ Η ΓΕΝΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.
2. ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.
3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ.
4. ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
5. ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ.
6. ΔΙΟΡΙΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
7. ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΙΣΜΟ.
8. ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.
9. ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.
10. ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ.
11. ΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΑΝΕΙΑ.
12. ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΟΠ, ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ.
13. ΑΥΞΗΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑ 300%.
14. ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΕ ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
15. ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
16. ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΙ.
17. ΔΙΑΒΡΩΣΕ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ.
18. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
19. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.
20. ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ.
21. ΕΔΩΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΤΕΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
22. ΕΥΤΕΛΙΣΕ ΚΑΘΕΤΙ ΤΟ ΥΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
23. ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΛΟΓΟ.
24. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΑΦΡΩΝΑ ΛΑΙΚΙΣΜΟ.
25. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ.
26. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
27. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
28. ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
29. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
30. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝΕΠΑΝΩΡΘΟΤΟ.

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΕΦΑΓΕ ΨΩΜΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ, ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΡΩΤΑ, ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ, ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Υ.Γ
.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ.

ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΛΑΜΠΗΣ Π.


http://anti-ntp.blogspot.com/2011/04/blog-post_426.html

ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ “WIKILEAKS” ….ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ

του Παν. Τραϊανού - Το φαινόμενο “Wikileaks” είναι ΤΟ τρομακτικό. Όχι γι’ αυτά, τα οποία έχει “δημοσιοποιήσει” το ίδιο, αλλά γι’ αυτά, τα οποία “υπόσχεται” ότι θ’ ακολουθήσουν. Στην πραγματικότητα μάς “δείχνει” το μέλλον. Μας “λέει” πως ήδη έχει αρχίσει να χάνεται ο έλεγχος των πληροφοριών. Μας “λέει” πως δεν θα υπάρξει οργανωμένη “μετάβαση” από τη μία κατάσταση στην άλλη. Όταν η αμερικανική οικονομική κρίση αρχίσει να δείχνει ανίκητη και η κατάσταση μη αναστρέψιμη, θα δούμε πράγματα πρωτοφανή.

Τι είδους πράγματα; Θα δούμε πράκτορες μεγάλων μυστικών υπηρεσιών να αρπάζουν πληροφορίες και να τις “ιδιωτικοποιούν” .Να πηγαίνουν και να εκβιάζουν τους πλούσιους και τους ισχυρούς αυτού του κόσμου. Ό,τι έγινε ήδη με τον υπάλληλο Φαλσιανί, που έκλεψε ένα CD με τα ονόματα των καταθετών της τράπεζας HSBC στην Ελβετία.
Οι ΗΠΑ είναι θέμα χρόνου να φτάσουν στο σημείο να μην μπορούν να προσφέρουν ένα καλό επίπεδο ζωής στους υπαλλήλους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης .Στους υπαλλήλους, οι οποίοι διαχειρίζονται τις πληροφορίες αυτής της κυβέρνησης. Αν αυτές οι πληροφορίες -των οποίων η διαχείριση προσφέρει ένα καλό επίπεδο ζωής στους υπαλλήλους- πάψουν να το καταφέρνουν αυτό, θα γίνουν κεφάλαιο προς λεηλασία. Όταν ο φτωχός υπάλληλος συνειδητοποιήσει πως δεν υπάρχει προοπτική για την καριέρα του -και όχι μόνον δεν θα θεωρεί πως ρισκάρει να χάσει μια προσοδοφόρα εργασία, αλλά θα έχει μπροστά του και ένα κεφάλαιο που θα μπορεί να τον κάνει πλούσιο-, θα “δει” με άλλο “μάτι” τις πληροφορίες .Θα δει με άλλο “μάτι” το αντικείμενο της δουλειάς του. Ειδικά τις πληροφορίες, οι οποίες δεν θα θίγουν τα αμερικανικά συμφέροντα ενός “τελειωμένου” ιμπεριαλισμού και θα θίγουν αποκλειστικά κυβερνήσεις και ιδιώτες διεφθαρμένους άλλων κρατών.
Για ποιον λόγο ένας πράκτορας να μην γεμίσει ένα CD με μια τέτοια “πραμάτεια” και να μην βγει στην αγορά να την πουλήσει; Πολλοί ενδιαφερόμενοι θα υπάρξουν, για ν’ αγοράσουν το περιεχόμενό του. Είναι θέμα χρόνου λοιπόν ν’ αρχίσουν τέτοιες πληροφορίες να “μετακινούνται” και ν’ αλλάζουν “χέρια”. Στο μέλλον τέτοια φαινόμενα θα είναι καθημερινά. Ένας οποιοσδήποτε υπάλληλος της CIA ή της DIA θα μπορεί να γίνει πλούσιος μέσα σε μια στιγμή. Θα αρπάζει φακέλους με διάφορα ονόματα ανθρώπων από διάφορα κράτη και θα αρχίζει τους εκβιασμούς.
Κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους θα τους “κάψει” προκαταβολικά, για να δημιουργήσει “αγορά” και θα ξεκινήσει το πανηγύρι. Κάποιοι διεφθαρμένοι ηγέτες ή μεγιστάνες θα “καούν” γρήγορα και θεαματικά, για να πληρώσουν γρήγορα και πολλά εκείνοι, οι οποίοι θα θέλουν να “σωθούν”.

Γιατί λοιπόν να μην υποθέσουμε ότι μέσω της σημερινής Wikileaks κάποια μαφία των μυστικών υπηρεσιών δεν έχει ξεκινήσει το “παιχνίδι” της;
Γιατί να μην υποθέσουμε ότι με αυτόν τον τρόπο στέλνει “μηνύματα” προς κάποιους ενδιαφερόμενους; Γιατί να μην υποθέσουμε ότι οι σημερινές διαρροές δεν είναι τίποτε άλλο από προειδοποιητικές “μπαλοθιές” συμμοριών των μυστικών υπηρεσιών;
Ως μαφία πληροφοριών δημιουργεί πρώτα “τζάμπα” την αγορά της και στη συνέχεια θα πουλάει σε όποιον ενδιαφέρεται και μπορεί να πληρώσει τις πιο σημαντικές πληροφορίες.
Γνωρίζει κάποιος τι είδους και τι όγκου πληροφορίες έχουν στα χέρια τους και δεν τις δημοσιεύουν;

olympia
http://greeknation.blogspot.com/2011/04/wikileaks_19.html

ΕΚΠΟΙΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

 Να τι κανουν οι Ελληνικες Κυβερνησεις!

400 εκατ. ευρώ φθηνότερα πούλησε η ελληνική κυβέρνηση το 2003 τα μεταλλεία χρυσού  Κασσάνδρας Χαλκιδικής σε ιδιώτες.

11 εκατ. ευρώ πουλήσαμε τα χρυσορυχεία όταν η αρμόδια Επιτροπή της Ε.Ε. εκτιμάει σε τουλάχιστον 411 εκατ. ευρώ την αξία τους.   400 εκατ. ευρώ λιγότερα από την αξία τους (και γι’ αυτό κλήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να δώσει εξηγήσεις στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η κυβέρνηση Καραμανλή το 2008).

Ποια εταιρεία έγινε κάτοχος όλου αυτού του θησαυρού για ένα κομμάτι ψωμί;  Η «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» που σήμερα η αξία των μετοχών στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης αγγίζει τα 9,5 δισ. ευρώ.

Ποιοι έχουν την «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.»;


- Το μεγαλύτερο ποσοστo: Paneuropean Goldfields που ανήκει στους μεγάλους χρηματοοικονομικούς ομίλους Merril Lynch και Goldman Sachs. (Είναι οι δύο όμιλοι που έχουν παίξει άμεσο ρόλο στη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας και θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο και στο μέλλον για τα οικονομικά της χώρας).Mε 30% μετέχουν οι τράπεζες Rothschild, Deutsche Bank, Dundee bank και άλλες.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝIΣΟΥΝ;
"...Ο καθένας πρέπει να ξέρει ότι σ'αυτόν έλαχε να σώσει το Έθνος του,
έτσι θα προσπαθήσουν πολλοί και θα το σώσει όποιος μπορέσει... 
Δε με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι,
δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το Έθνος,
και το ξέρω επειδή γι'αυτό ίσα-ίσα πονώ. 

Για την κυβέρνηση μού έρχεται σιχαμός και καταφρόνια,
άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. 
Σηκώνομαι ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό... 
Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, 
πώς μπορεί το Γένος να χαθεί?
Αφού εγώ δεν το θέλω, πώς μπορεί να χαθεί το Έθνος μου? "

                                       ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ (Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα)


Γαβριήλ Πανάγος
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/04/blog-post_9607.html

Ρεπορτάζ για την Τράπεζα της Ελλάδος

Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι η πιο γνωστή άγνωστη Τράπεζα. Είναι η Τράπεζα των Τραπεζών. Στο μυαλό του καθενός είναι η Τράπεζα που εξέδιδε το ελληνικό νόμισμα, που φυλάσσει για 83 χρόνια τον ελληνικό χρυσό και καθορίζει την οικονομική πολιτική.

Είναι δηλαδή η Τράπεζα του ελληνικού κράτους. Είναι όμως;


Η Τράπεζα της Ελλάδας δεν είναι καν κρατική. Είναι μια ανώνυμη εταιρεία όπου το κράτος έχει ένα ελάχιστο ποσοστό. Οι μέτοχοί της μπορούν να κερδίζουν απ’ αυτήν, όπως οι μέτοχοι όλων των εταιρειών.


Και τι γίνεται όταν ο μέτοχος θέλει να κερδίζει σε βάρος των υπολοίπων;

Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ελληνική;

Στα θησαυροφυλάκιά της ο χρυσός φυλάσσεται το ίδιο καλά με τα μυστικά της. Ο χρυσός του οποίου πρόσφατα πουλήθηκε κρυφά μέρος του.

Τι ρόλο έπαιξε στην ελληνική κρίση;

Υπήρξαν παιχνίδια κερδοσκοπίας που υποστήριξε;

Μας ανήκει ο ελληνικός χρυσός;

Το «Κουτί της Πανδώρας», ανοίγει για το μοναδικό σημείο της Ελλάδας, στο οποίο το ελληνικό κράτος δεν έχει καμιά δικαιοδοσία.

Το «Κουτί της Πανδώρας» στη ΝΕΤ

Πέμπτη 14 Απριλίου στις 23:00 μμ

«Επειδή τίποτα δεν είναι, όπως φαίνεται»

Τράπεζα της Ελλάδος: Η σιωπή είναι χρυσός; from Kouti Pandoras on Vimeo.

Aπίστευτο: εταιρεία συμμετείχε στην διυπουργική επιτροπή αποκρατικοποιήσεων...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα άτυπη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων,  με αντικείμενο την αποτίμηση των παρεμβάσεων που περιλαμβάνονται στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012- 2015.
Τονίζουμε ότι στη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής, μετείχαν οι υπουργοί, Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Oικονομίας- Περιφερειακής Aνάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, Eργασίας και Kοινωνικής Aσφάλισης, Λούκα Κατσέλη, και Eπικρατείας αρμόδιος για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις, Χάρης Παμπούκης.
Μέχρι εδώ όλα καλά...
Ποιοι άλλοι συμμετείχαν στην σύσκεψη;

Εκπρόσωποι της εταιρείας διαχείρισης του γαλλικού ιπποδρόμου PMU !!!!
Μάλιστα καλά διαβάσατε...
Εκπρόσωποι εταιρείας συμμετείχαν σε διυπουργική σύσκεψη με 4 υπουργούς.
Το ερώτημα που τίθεται εδώ, είναι γιατί συμμετείχε η εν λόγω εταιρεία στην σύσκεψη;
Ποιος ο λόγος και η σκοπιμότητα;
Πως επελέγη, από ποιον εκλήθη και γιατί άραγε δεν κλήθηκαν και άλλες εταιρείες του χώρου;
Δεν υπάρχουν άλλες εταιρείες σχετικές, που να επιθυμούν την εξαγορά του ΟΔΙΕ;
Tι άλλο θα δούμε και τι να πούμε για όλα αυτά που γίνονται;
Mπάτε σκύλοι αλέστε...
Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα του ΑΝΤ1:
"Το ενδιαφέρον της για την εξαγορά του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδας εξέφρασε η εταιρεία διαχείρισης του γαλλικού ιπποδρόμου PMU μέσω της παρουσίας εκπροσώπων της στην άτυπη διυπουργική σύσκεψη για τις αποκρατικοποιήσεις." 
 
http://kolotoubes.blogspot.com/2011/04/blog-post_19.html

Η κρίση, ο Σόρος και οι Illuminati

Είναι πια βέβαιο ότι η Ελλάδα χρησιμοποιείται από το εβραιοαμερικανικό λόμπι των ‘πεφωτισμένων’ ως πιόνι και ως κύριο εργαλείο καταστροφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Mαζί με την Ιρλανδία την οποίαν μετέτρεψαν και αυτή εν μια νυκτί σε εργαλείο καταστροφής διαλύοντας τις τράπεζες της με τοξικά προϊόντα – πράγμα ιδιαίτερα εύκολο για αυτούς. Με τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανοίγει ο δρόμος της συνένωσης όλου του.....
αναπτυγμένου κόσμου υπό την κυριαρχία των ‘Illuminati’.

Δείτε την χρονική σειρά των γεγονότων και συνθέστε το παζλ της στημένης χρεοκοπίας από ΓΑΠ και Σόρος.

Τον Δεκέμβριο του 2009 ο Γιώργος Παπανδρέου έλεγε ότι παρά το μεγάλο χρέος μας θα τα καταφέρουμε μόνοι μας χωρίς ξένη βοήθεια.

Λίγες μέρες μετά, την πρωτοχρονιά του 2010 ο Πρωθυπουργός κάνει ρεβεγιόν στο σπίτι του Στέλιου Ζαβού (αδελφού του πρώην ευρωβουλευτή της Ν.Δ) κουμπάρου του διεθνούς κερδοσκόπου και ‘πεφωτισμένου’ Τζορτζ Σόρος και φίλου του άλλου ‘πεφωτισμένου’ μεγαλοκερδοσκόπου Τζον Πόλσον.

Είναι σίγουρο πια ότι σε αυτή τη συνάντηση συζητήθηκε το πώς η Ελλάδα θα ξεκινήσει τη καταστροφή της Ευρωζώνης μέσω φυσικά της δικής της αυτοκαταστροφής. Και αυτό είναι σίγουρο αφού λίγο καιρό μετά στη Νέα Υόρκη – σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal – ο Στέλιος Ζαβός οργάνωσε ‘μυστικό δείπνο’ για το πώς θα εξελιχθεί η ελληνική οικονομία και το ευρώ (!!!) με καλεσμένους τον Τζορτζ Σόρος, τον Τζον Πόλσον και τον Νουριέλ Ρουμπινί και άλλους διεθνείς κερδοσκόπους.

Οι Σόρος, Πόλσον και άλλοι ‘Πεφωτισμένοι’ αφού τοποθέτησαν δισεκατομμύρια ευρώ σε παράγωγα που ευνοούνται από την κατάρρευση της Ελληνικής οικονομίας έδωσαν πέρυσι την άνοιξη το πράσινο φως για να ξεκινήσει η Ελληνική κρίση που έφερε σήμερα την χώρα μας στην κατάσταση που όλοι γνωρίζουμε. (καταντάει γελοίο να μας επισκέπτονται οι κερδοσκόποι αυτοί που μας έφεραν σε σημερινή μας θέση και να μα υποδεικνύουν πώς να σωθούμε !!!)

Σήμερα είμαστε μάρτυρες της σαρωτικής επίθεσης της παγκόσμιας Τάξης των ‘Πεφωτισμένων’ κατά του γαλλογερμανικού άξονα που κρατάει ακόμα όρθιο το Ευρώ και την Ευρωζώνη.

Η παγκόσμια αυτή Τάξη δεν δίστασε ακόμα να βάλει φωτιά σε όλη τη Βόρεια Αφρική και τον Αραβικό κόσμο προκειμένου να χτυπήσει οικονομικά την Ευρώπη. Το 80% των οικονομικών σχέσεων των χωρών αυτών γίνεται με την Ευρώπη ενώ η αύξηση των τιμών του πετρελαίου πλήττει ιδιαίτερα την ήπειρο μας.

Η Ενωμένη Ευρώπη πρέπει οπωσδήποτε να διαλυθεί προκειμένου η εβραιοαμερικάνικη Τάξη των ‘Illuminati’ να ενώσει ‘όλον τον κόσμο υπό την κυριαρχία της.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δούμε πως θα συνεχίσει η οικονομική καταστροφή της χώρας μας η οποία δυστυχώς χρησιμοποιείται - χωρίς φυσικά τη θέληση της – στην εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης των ‘Πεφωτισμένων’.

Όπως είχα γράψει και παλαιότερα σε τίτλο ανάρτησης μου,
ο χρόνος φέρνει στο φως την αλήθεια...

http://logioshermes.blogspot.com/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/illuminati.html

Μάλλον δεν κατάλαβαν καλά οι "πεταλωτήδες". ΚΕΡΑΤΕΑ δεν ξαναβλέπετε, ΟΥΤΕ απο... αέρος !!

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ:«Ο κάθε υπουργός υλοποιεί το μέρος που του αναλογεί»

«Το έργο θα συνεχιστεί, αλλά όταν μπορούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες -και μάλιστα όταν αφορά μια ολόκληρη τοπική κοινωνία- είναι σίγουρο ότι αυτή η έκβαση μόνον ως θετική θα μπορούσε να κριθεί», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Κερατέα.

Ο κ. Πεταλωτής είπε ότι δεν θα πρέπει να υποβιβάζουμε την μεγάλη αυτή απεμπλοκή από την υπόθεση της Κερατέας και υπογράμμισε ότι δεν αλλάζει ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του έργου.

Κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες ότι ο υπουργός Εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης, και η υπουργός ΠΕΚΑ, Τ. Μπιρμπίλη, δεν ενημερώθηκαν από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσή, για την υπόθεση της Κερατέας, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι κάθε υπουργός δρα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ότι ο σχεδιασμός και η υλοποίησή του σχεδίου της κυβέρνησης είναι συλλογική απόφαση και πως ο καθένας υλοποιεί το μέρος που του αναλογεί.

«Η κυβέρνηση δρα συλλογικά και εννοείται ότι σε ένα τέτοιο έργο ο πρωθυπουργός είναι ενήμερος», τόνισε και είπε ότι «ο κ. Παπουτσής χειρίστηκε το μέρος του θέματος που τον αφορούσε ως προς την αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων μετά την αποχώρηση των κατοίκων από τα μπλόκα» και πως «όλα τα υπόλοιπα θα συζητηθούν με τους αρμόδιους υπουργούς».

Ακόμη, για το εάν ο κ. Παπουτσής υποσχέθηκε έστω και προσωρινή αναβολή του έργου, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι «δεν υπάρχει θέμα αναβολής του έργου», ότι δεν υπάρχει τίποτα διαφορετικό και πως «λεπτομέρειες μπορούν να συζητηθούν, ώστε και το έργο να γίνει αλλά με έναν τρόπο που θα βρίσκει σύμφωνη και την τοπική κοινωνία».
 http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/04/blog-post_8461.html

Εκτός από τα θανατηφόρα γκάλοπ, υπάρχει και το Γουδί



Δεν είναι μόνο η απόλυτη απαξίωση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος που αποτυπώνεται και στην τελευταία έρευνα της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την «Καθημερινή της Κυριακής». Δεν πρόκειται απλώς για την καταγραφή της «ελεύθερης πτώσης του δικομματισμού» και του κατακερματισμού του πολιτικού σκηνικού.

Αυτό που διαβάζουμε ανάμεσα σε ποσοστά, απώλειες και κέρδη είναι μια ακόμη προσπάθεια της κοινωνίας να δώσει σε κάποιους μια ευκαιρία χωρίς να πιστεύει, όμως, ότι και αυτοί μπορούν να κάνουν κάτι.

Ανεβάζουν το ΚΚΕ στο 12% - αλλά είναι ψήφος αντίδρασης, ξέρουν ότι η Ελλάδα δεν θα αποκτήσει ποτέ κομμουνιστικό σύστημα. Ούτε επιθυμούν λύσεις τύπου υπαρκτού σοσιαλιστικού, όσοι μέσα στην οργή τους όλο και πιο συχνά επαναλαμβάνουν «ΚΚΕ θα ψηφίσω, ρε»!

Δίνουν στο ΛΑΟΣ ποσοστό της τάξης του 8,5%, αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας να συγκρατήσει τις δυνάμεις της, δίνοντας πολιτικό περιεχόμενο με συγκεκριμένη στόχευση στον δημόσιο λόγο της.

Φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 5,5%, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας έχει τον τελευταίο καιρό αναπτύξει έναν επιθετικό και αποκαλυπτικό πολιτικό λόγο, αλλά ξέρουν πως στο συγκεκριμένο μαγαζί επικρατεί πάντα η λογική του «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν».

Η Δημοκρατική Αριστερά και οι Οικολόγοι παραμένουν στο όριο του 3%, που σημαίνει ότι ο λόγος τους δεν πείθει ότι μπορούν να συμβάλουν με πραγματικές λύσεις στην αντιμετώπιση της κρίσης.

Η Δημοκρατική Συμμαχία παραμένει κάτω από το όριο του 3% (2,5%), επιβεβαιώνοντας ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός – και στην προκειμένη περίπτωση έχει γίνει κακή (και αναγκαστικά προσωποκεντρική) αρχή.

Οι νέοι «παίκτες», όπως το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά δεν έχουν μετρηθεί, αλλά ο κίνδυνος και εδώ είναι να θεωρηθεί ότι πρόκειται για μια πρόχειρη συνέχεια μιας περιφερειακής προσπάθειας.

Είναι σαφές ότι όσοι έφυγαν από τα μεγαλύτερα μαγαζιά θα δυσκολευτούν πολύ να πείσουν – κατά την γνώμη μου δεν θα τα καταφέρουν – αυτούς που εγκατέλειψαν την μεγάλη μπάμπουσκα, να ρίξουν μια ματιά στις μικρές που βγαίνουν από την κοιλιά της.

Είναι επίσης σαφές ότι ουδείς είναι ικανοποιημένος από οποιονδήποτε και οτιδήποτε. Ικανοποιημένο από την κυβέρνηση δηλώνει μόνο το 11% και από την αξιωματική αντιπολίτευση μόνο το 6%. Αλλά και όταν ερωτούνται οι πολίτες ποιος ασκεί την καλύτερη αντιπολίτευση, στην πλειοψηφία τους δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον «Κανένα».

Κι’ αν ο δικομματισμός δέχεται τα μεγαλύτερα πλήγματα, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως ο κόσμος δεν καταδικάζει μόνο τους ολετήρες. Απαξιωτική ματιά ρίχνει και προς τα… ολετηράκια που τόσα χρόνια είτε μετείχαν της εξουσίας απευθείας (με την συμμετοχή τους στα μεγάλα κόμματα χωρίς ποτέ να πουν «δεν πάει άλλο, πάω σπίτι μου»), είτε απλώς ενδιαφέρονταν να διατηρούν τα μικρά ποσοστά τους για να υπάρχουν στις παρυφές του συστήματος.

Ας μην κοροϊδευόμαστε: Τα «ολετηράκια» είχαν μετατρέψει την Βουλή και την Ευρωβουλή σε ένα είδος συνταξιοδοτικού συστήματος. Μια έρευνα σχετικά με το πόσοι λαμβάνουν αυτή τη στιγμή συντάξεις επειδή συμπλήρωσαν τον αναγκαίο χρόνο σε κάποιο από τα δύο κοινοβούλια, αρκεί για να αποδείξει του λόγου το αληθές.

Φυσικά, το ένα τρίτο του εκλογικού σώματος έχει εντελώς αποστρέψει το βλέμμα. Δεν πάει να ψηφίσει. Μέχρι σήμερα, σ’ αυτό στηρίζονταν όλοι, με την βεβαιότητα ότι πάντα θα μοιράζονται μεταξύ τους το υπόλοιπο ποσοστό, ώστε να μην αλλάζει ποτέ τίποτε. Σ’ αυτήν την λογική εντάσσεται και η στρατηγική του «ώριμου φρούτου».

Μόνο που το φρούτο πλέον δεν μπορεί να ωριμάσει άλλο. Έχει περάσει στο στάδιο της σήψης.

Και έχει σαπίσει διότι δεν ανανεώθηκε ποτέ. Σε όλα τα κόμματα βλέπουμε να ανακυκλώνονται τα ίδια πρόσωπα εδώ και τριάντα χρόνια. Αυτό αποτελεί παραβίαση των νόμων της φύσης.

Δημιουργούνται κατά καιρούς πολυπρόσωπα κομματικά όργανα, επιτροπές και «τομείς». Αλλά τα κλειδιά του παραδείσου τα κρατούν πάντα οι ίδιοι. Αυτοί που θήτευσαν σε υψηλές θέσεις, αυτοί που διατήρησαν τις θέσεις τους εκμαυλίζοντας τον λαό με ρουσφέτια, αυτοί που μπήκαν βαθιά στους κομματικούς μηχανισμούς και δημιούργησαν στους εκάστοτε αρχηγούς την ψευδαίσθηση του «απαραίτητου».

Κατά καιρούς κάνουν την εμφάνισή τους κάποια νέα πρόσωπα. Αλλά πρόκειται για «τυχαία περιστατικά», μέλη «παρέας», επιβεβλημένοι άνωθεν διάττοντες αστέρες. Χωρίς προσόντα, χωρίς γνώσεις, χωρίς πρωτότυπη σκέψη, χωρίς απήχηση στην κοινωνία και τελικά χωρίς πολιτικό φιλότιμο. Είναι τα καινούργια «ολετηράκια» που επιδιώκουν κι’ αυτά να κυβερνήσουν με το έτσι θέλω.

Εντάξει, αλλά σε λίγο θα πέφτει ξύλο στους δρόμους. Και δεν μιλώ για τα μεμονωμένα περιστατικά, στα οποία φαίνεται ότι αρκούνται όσοι δεν καταλαβαίνουν πως η λαϊκή αντίδραση δεν πρέπει να ταυτιστεί με τον κομματικό ακτιβισμό και τα κομματικά καπελώματα.

Μιλώ για την απόλυτη διάλυση της κοινωνίας. Μιας κοινωνίας που δεν εντυπωσιάζεται πλέον από αυτιστικούς αξιωματούχους και μεσσίες. Ούτε συγκλονίζεται από τα «αντάρτικα» των βολεμένων.

Υπάρχει χρόνος να αντιστραφεί η κατάσταση; Κατά την γνώμη μου, όχι. Δεν μπορούμε να κάνουμε λοβοτομή σε κανέναν για να τον πείσουμε να απαλλαγεί από τις δουλείες και τα βαρίδια του. Να του δώσουμε να καταλάβει πως οι εσωκομματικές ισορροπίες αφήνουν παγερά αδιάφορη την κοινή γνώμη. Πως οι ανίκανοι και πολυδιαφημισμένοι δεν είναι τίποτε άλλο παρά φούσκες. Πως οι δήθεν τεχνοκράτες δεν διαθέτουν πολιτικό κριτήριο και δεν έχουν ζυμωθεί με τον λαό.

Βαδίζουν όλοι με μαθηματική ακρίβεια προς την αυτοκαταστροφή τους. Εκτός και αν…

Εκτός και αν γίνει μια πανελλήνια ψηφοφορία κατά την οποία ο λαός, δίκην εκλεκτορικού σώματος, θα επιλέξει - από έναν ενιαίο κατάλογο προσώπων που θέλουν ή καλούνται να λάβουν μέρος στον δημόσιο βίο - αυτούς στους οποίους θα δώσει το χρίσμα για να πολιτευτούν.

Προηγουμένως, πρέπει να δημοσιοποιηθούν όλα τα (πραγματικά) βιογραφικά, να λογοδοτήσουν οι υποψήφιοι για όσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα στη ζωή τους (πού εργάστηκαν, πόσα ένσημα έχουν κολλήσει, ποιο είναι το οικογενειακό τους παρελθόν, η περιουσιακή τους κατάσταση – με πραγματικό έλεγχο πόθεν έσχες – το ηθικό τους υπόβαθρο, πού έχουν βάλει την υπογραφή τους, τι έχουν κάνει για την πατρίδα τους, ποια ήταν η συμμετοχή τους στο προδοτικό χρέος των 340 δις ευρώ).

Μεγάλη φασαρία, έ; Ναι, αλλά διαφορετικά ο γνωστός δρόμος οδηγεί κατευθείαν στην αγχόνη.

Διότι εκτός από τα θανατηφόρα γκάλοπ, υπάρχει και το (ακόμη πιο θανατηφόρο) Γουδί.

 
http://logioshermes.blogspot.com/2011/04/blog-post_7782.html

ΠΕΡΙ "ΕΠΟΙΚΩΝ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΔΩΡΕΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ... ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;...

Εχθές είδα σε πολλές ιστοσελίδες έναν άκρατο πανηγυρισμό για την “πολύ σωστή” κίνηση της κυβέρνησης να δώσει για μακροχρόνια μίσθωση αγροτικές εκτάσεις που ανήκουν στο δημόσιο σε ιδιώτες προς εκμετάλλευση.

Το πρώτο που πέρασε από το μυαλό μου είναι πως στο καλό, ξέρουν τι εκτάσεις ανήκουν στο δημόσιο από την στιγμή που δεν έχουν κάνει επίσημη καταγραφή της δημόσιας περιουσίας... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

Αυτό που με εξέπληξε και με έκανε πραγματικά έξαλλη είναι η περιγραφή της είδησης:

"Η κυβέρνηση θα διαθέσει με συμβολικό ενοίκιο αγροτική γη που ανήκει στο Δημόσιο σε ακτήμονες, γεωργούς με μικρούς κλήρους, εποίκους και κτηνοτρόφους σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας έτσι νέα διέξοδο στον αγροτικό κόσμο που έχει πληγεί σημαντικά από την οικονομική κρίση."
ΠΗΓΗ e-go.gr

Δεν θέλω να πιστέψω ότι η κυβέρνηση εξαργυρώνει επιταγές προς “τα παιδιά της Υπατείας” ή οποιεσδήποτε άλλες “επιταγές” έχει υπογράψει εν αγνοία μας!

Δεν θέλω να πιστέψω ότι προσπαθεί να εδραιώσει τους λαθρομετανάστες στην χώρα κάνοντας τους γαιοκτήμονες!

Από την άλλη όμως...
έποικος είναι αυτός που έχει πάει και έχει εγκατασταθεί σε άλλη χώρα από την δική του και μάλιστα οργανωμένα από το κράτος που επιδιώκει την αλλαγή της πληθυσμιακής σύνθεσης μίας περιοχής.
Πχ Τούρκοι έποικοι στην κατεχόμενη Κύπρο.

Άλλη έννοια της λέξης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Ποιοι είναι λοιπόν οι “έποικοι” στην Ελλάδα;

Ποιος αποφάσισε την αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης πχ στην Μακεδονία;

Αρκετοί φίλοι μου είπαν ότι μάλλον το υπουργείο εννοεί Έλληνες άλλων περιοχών οι οποίοι θα θελήσουν να μετεγκατασταθούν ώστε να αναλάβουν τις αγροτικές γαίες πχ Θεσσαλός στην Μακεδονία.

Επειδή όμως μιλάω και γνωρίζω αρκετά καλά την γλώσσα μου...
αυτοί στα Ελληνικά δεν λέγονται “έποικοι”!

Αν στο υπουργείο δεν ξέρουν τι γράφουν... δικό τους θέμα!
Αν έχουν γεμίσει αμερικανοσπουδαγμένους αμόρφωτους συμβούλους... και πάλι δικό τους θέμα!

Αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα είναι η αλλαγή της ανακοίνωσης!

Είτε ξέρουν τι γράφουν και τι εννοούν (πράγμα που αγγίζει τα όρια της εθνικής προδοσίας και ελπίζω να μην ισχύει!) είτε όχι (πράγμα που εκτός από ανίκανους τους καθιστά και γελοίους!) αν δεν αλλάξουν το κείμενο αφήνουν ανοιχτό ένα τεράστιο παράθυρο για οποιονδήποτε κακοπροαίρετο.

Πρέπει λοιπόν κάποιος να ασχοληθεί και να τους ζητήσει να είναι έστω “τυπικά” σωστοί στην διατύπωση της ανακοίνωσης γιατί αυτή την φορά... η ουσία είναι στους τύπους!

Απλή κοινή λογική...

http://koinos-topos.blogspot.com/2011/04/blog-post_19.html
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/04/blog-post_9027.html

Παραχώρησαν το Καστελόριζο στους Τούρκους!

Όλα τα έχουμε δει στην Ελλάδα, όμως η γκάφα του υπουργείου Πολιτισμού να αναρτήσει στην ηλεκτρονική του ιστοσελίδα τον χάρτη της επικράτειας χωρίς το Καστελόριζο, δεν έχει προηγούμενο! Πρόκειται για το μέρος από το οποίο ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε στους Έλληνες πολίτες ότι η Ελλάδα μπήκε κάτω από το ζυγό του ΔΝΤ.
Παραχώρησαν το Καστελόριζο στους Τούρκους!

Αυτές τις ημέρες όπου το μνημόνιο σύμφωνα με τους συνταγματολόγους έχει καταστρατηγήσει και έχει καταλύσει το Σύνταγμα και η Εθνική Κυριαρχία τίθεται υπό έντονη αμφισβήτηση, ενώ παράλληλα οι «γείτονες» Τούρκοι «γλυκοκοιτάζουν» τα νησιά και δη το Καστελόριζο, το υπουργείο Πολιτισμού επέλεξε να το… παραχωρήσει επιδεικτικά και οικιοθελώς!

Το λάθος του Υπουργείου (πατήστε εδώ και δείτε τον χάρτη), γιατί μόνο ως τέτοιο μπορούμε να το εξηγήσουμε, προκαλεί για μία ακόμα φορά πολλά ερωτηματικά και την αγανάκτηση του Έλληνα πολίτη, ο οποίος δοκιμάζεται καθημερινά, εκπλήσσεται και σοκάρεται.

Και εντάξει… Να δεχτούμε ότι ο τελευταίος που πάτησε το κουμπί «δημοσίευση» δεν γνώριζε κατά πού έπεφτε το Κοσταλέριζο και η νήσος Ρω. Κανείς στο υπουργείο, ούτε καν ο ίδιος ο Γερουλάνος δεν το παρατήρησαν; Τρίζουν τα κόκκαλα της ιστορικής και αείμνηστης Κυράς!

Στην τριάδα των «τουρκικών» νησιών, κατά το υπουργείο, είναι και η Στρογγύλη, η οποία προφανώς μαζί με τη Μεγίστη (Καστελόριζο) και την Ρω, δίδεται δώρο κατά τη γνωστή τακτική για την προσέλκυση νέων πελατών… Στην περίπτωσή μας οι Τούρκοι ως πελάτες τι θα ψωνίσουν και σε ποια τιμή;

Όπως βλέπεται στον χάρτη όλη η ελληνική επικράτεια είναι σε φόντο άσπρη για να ξεχωρίζει. Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Σε γκρι είναι όλα τα υπόλοιπα κράτη με τα οποία συνορεύουμε, όπως και η τριάδα των νησιών, η οποία είναι τόσο μακριά από την Ρόδο, που προφανώς θεωρείται… Τουρκία!
Να σημειώσουμε ότι η Τουρκία επί σειρά ετών αμφισβητεί τα θαλάσσια σύνορα, ενώ από το 1982 η σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας ευνοεί τη χώρα μας προβλέποντας τη δημιουργία θαλάσσιας ζώνης ΑΟΖ. Αυτό το γεγονός επιτρέπει στην Ελλάδα να εκμεταλλεύεται μία θαλάσσια ζώνη πλάτους μέχρι και 200 μιλίων. Έτσι, τα νησιά με οικονομική δραστηριότητα, όπως και οι ηπειρωτικές περιοχές, να έχουν δικαίωμα ΑΟΖ.

Φυσικά, τη σύμβαση δεν υπέγραψε η Τουρκία αφού δεν έχει νησιά μπροστά της που να της ανήκουν και εκ των πραγμάτων διαθέτει περιορισμένη ΑΟΖ.

Το Καστελόριζο σύμφωνα και με τη σύμβαση εξασφαλίζει την επαφή της ελληνικής με την κυπριακή ΑΟΖ, οι οποίες παρεμβάλλονται μεταξύ τουρκικής και αιγυπτιακής περιορίζοντας σημαντικά την τουρκική ΑΟΖ στην Ανατολική Μεσόγειο.

Να θυμίσουμε ότι στις αρχές Μαρτίου ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Αχμέτ Νταβούτογλου, σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα στην Αθήνα έθεσε το ζήτημα εκ νέου επαναλαμβάνοντας ότι το Καστελόριζο βρίσκεται στη Μεσόγειο διευκρινίζοντας, την επόμενη ημέρα και μετά τον θόρυβο που ξέσπασε ότι το νησί είναι ελληνικό.
Ντροπή σας κύριοι!
http://www.newstoday.gr
 
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/04/blog-post_4732.html 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters