Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ!!!

Το συμβόλαιο θανάτου της ελληνικής κοινωνίας πρέπει να εκτελεστεί άμεσα και γρήγορα.Και τότε οι συντάκτες του και οι εκτελεστές του θα πανηγυρίζουν ως επιτυχημένοι, ενώ για πόσα αργύρια πωλήθηκε το ελληνικό σαρκίο δε θα το μάθουμε ίσως ποτέ.Και αφού γίναμε πειράματα της εφαρμογής των μεθόδων των εγκεφάλων της παγκοσμιοποίησης με τους διεφθαρμένους πρόθυμους ντόπιους υπηρέτες τους ,φαίνεται να μειώνονται οι αντιστάσεις μας, όπως συμβαίνει με κάθε έμβιο πειραματόζωο, όσο προχωρά το πείραμα μέχρι την κατάληξη και...
των δύο.

“ Όσο πιο γρήγορα εφαρμοστούν τα στάδια του πειράματος, τόσο περισσότερο θα καμφθούν οι αντιδράσεις “ .Η αρχή αυτή μέχρι τώρα απέδωσε στην ελληνική κοινωνία, η οποία,αν και έζησε την πιο βίαιη επίθεση στο βιοτικό επίπεδο των περισσότερων και πιο αδύναμων οικονομικά κατοίκων της,παρακολούθησε το γκρέμισμα του κοινωνικού κράτους,μέχρι και την προδοτική υποθήκευση της χώρας και όλων των περιουσιακών της στοιχείων, εν τούτοις δεν αντέδρασε καθόλου ανάλογα με τη σφοδρότητα της επίθεσης σε βάρος της.Και τα ανδρείκελα των οπαδών του οικονομικού ολοκληρωτισμού επαίρονται για την επιτυχία του σχεδίου .Το γκρέμισμα όμως δε χρειάζεται ιδιαίτερες ικανότητες και γι’ αυτό η έκπληξή μας δεν είναι πώς το κατάφεραν αλλά ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ.

Ο εφιάλτης όμως φαίνεται να συνεχίζεται και με τη διευθέτηση των λεπτομερειών, οι οποίες ως πρωτόγνωρες έχουν και όλα τα χαρακτηριστικά ενός διαστροφικού σεναρίου, παρόλο που φέρουν κάποιες το παραπλανητικό επικάλυμμα της δημόσιας διαβούλευσης:ΝΟΜΟΙ-ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΕΡΙ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ,ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ και το τελευταίο φρούτο Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ!!!Μαζί με τις συνεχείς απειλές ενάντια στο διαδίκτυο και σε συνάρτηση με την εδώ και δεκαετίες χειραγωγημένη ενημέρωση και δικαιοσύνη,διεκπεραιώνουν το συμβόλαιο θανάτου με την παραγωγή φόβου,με τον διαρκή έλεγχο της πληροφορίας,με την παραβίαση του ιδιωτικού ασύλου και την ωμή παρέμβαση στα ευαίσθητα προσωπικα δεδομένα.

Ας ανοίξουμε λοιπόν τα σπίτια μας άφοβα για την ΑΠΟΓΡΑΦΗ κι ας μην είμαστε καχύποπτοι στην κυβέρνηση που υπόγραψε ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ στα σκοτεινά κέντρα του παγκόσμιου κεφαλαίου!

Ας μην εξαναγκάσουμε να εφαρμόσουν την απειλή των προστίμων από 1000-50000 ευρώ στους ανυπάκουους ‘απλούς ‘πολίτες,οι ‘αδιάφθοροι’ πολιτικοί που χρόνια τώρα κόβουν και ράβουν τους νόμους στα μέτρα τους!

Ας εμπιστευτούμε τα προσωπικά μας δεδομένα,την καταγραφή των περιουσιακών μας στοιχείων στον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ που τυγχάνει και υπάλληλος του ΔΝΤ(!!!), της αγαπημένης τράπεζας του ξενόδουλου πρωθυπουργού, στην οποία υποθήκευσε τα πάντα από το τσιφλίκι του την Ελλάδα μαζί και το υπηρετικό προσωπικό, το οποίο οφείλει να υπακούει(ως υπήκοος) και η κυβέρνηση να διευκολύνει την υποταγή του!

Ας μην είμαστε καχύποπτοι πώς και από ποιούς θα χρησιμοποιηθούν όλα αυτά τα στοιχεία, όταν η κυβέρνησή μας χαρίζει την ΑΟΖ,πουλά δημόσια γη,τον ορυκτό πλούτο,τούς δημόσιους οργανισμούς δείχνοντας εμπιστοσύνη στα ξένα συμφέροντα και παραδίδοντας μαθήματα αλτρουισμού(με ξένα κόλυβα και φυσικά με το αζημείωτο για τους εκπροσώπους -δοσίλογουςτου ελληνικού λαού)

Και επειδή μια σώφρων κυβέρνηση τίποτε δεν αφήνει να πάει χαμένο, ας υπογράψουμε εθελουσίως και την εκμετάλλευση των οργάνων μας-που θα ζητηθεί μαζί με την απογραφή(;)- από αυτό το ίδιο κράτος που χρόνια τώρα σαν όρνεο έτσι κι αλλιώς κατασπαράζει ότι υπάρχει αλλά και ότι απέμεινε από μια Ελλάδα που ψυχορραγεί…

αἰέν ἀριστεύειν

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/blog-post_9381.html

Πληθαίνουν τα σενάρια επιστροφής στη δραχμή!

Πλήθος δημοσιευμάτων από σήμερα το πρωί στον ευρωπαϊκό οικονομικό Τύπο κάνουν λόγο για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, αλλά και για τον προβληματισμό που γεννούν οι φόβοι για τις ολέθριες συνέπειες στο ευρώ αν παρθεί τελικά η απόφαση να επιστρέψει η Ελλάδα στη δραχμή.

Στη Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung ο Hans-Werner Sinn, επικεφαλής του γερμανικού ινστιτούτου Ifo, μας συστήνει να βγούμε εκτός ευρωζώνης ώστε με υποτίμηση να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητά μας.

«Αν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ, θα ήταν σε θέση να υποτιμήσει το νόμισμά της και να γίνει πιο ανταγωνιστική», δήλωσε ο Sinn. «Αν, αντίθετα, προσπαθούσε να προχωρήσει σε μία .... 
'εσωτερική υποτίμηση' [εντός της Ευρωζώνης] της τάξης του 20% ή 30% μέσω μείωσης μισθών και τιμών, πιθανότατα αυτό θα την οδηγούσε στο χείλος εμφυλίου πολέμου», προσέθεσε.

Αντίθετη άποψη καταθέτουν άλλοι Γερμανοί οικονομικοί παράγοντες στην Die Welt, όπως ο Joerg Kraemer, επικεφαλής ανάλυσης της Commerzbank, που χαρακτηρίζει ''οικονομική αυτοκτονία'' τυχόν επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Thomas Mayer, επικεφαλής ανάλυσης της Deutsche Bank, εκτιμά ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα δημιουργήσει κρίση στην Ευρώπη και στις τράπεζές της.

Επίσης σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της εφημερίδας Die Welt η γερμανική κυβέρνηση επιδιώκει συμμετοχή και του ιδιωτικού τομέα σε ενδεχόμενο νέο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα: "Επιδίωξη του Βερολίνου είναι η Αθήνα να διαπραγματευτεί με τους επενδυτές μία εθελοντική επιμήκυνση αποπληρωμής του χρέους", γράφει η εφημερίδα επικαλούμενη κυβερνητικούς κύκλους. Συμπληρώνει ωστόσο ότι "το Βερολίνο με την ιδέα αυτή είναι σχετικά απομονωμένο στην Ευρώπη".

Στους κόλπους του κεντροδεξιού κυβερνητικού συνασπισμού της καγκελαρίου Μέρκελ "όλο και περισσότεροι διαπιστώνουν ότι υποχωρεί η διάθεση για μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα. Για το λόγο αυτό, είναι και σκεπτικοί, αν έχουν νόημα νέες υποσχέσεις περικοπών, όταν δεν έχουν υλοποιηθεί καν οι παλιές". Η Ελλάδα εκτός από τη μείωση των επιτοκίων για τη βοήθεια επιδιώκει και χαλάρωση του συμφωνηθέντος προγράμματος λιτότητας, διότι επιβαρύνει υπερβολικά την ανάπτυξη της οικονομίας, γράφει η εφημερίδα Die Welt επικαλούμενη πηγές από τον κύκλο των διαπραγματευτών. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την εφημερίδα "η Αθήνα ζητά παράταση δύο ετών για το στόχο μείωσης ελλείμματος στο 3% του ΑΕΠ", ο οποίος βάσει των συμφωνηθέντων πρέπει να υλοποιηθεί το 2014. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι απόψεις των Ευρωπαίων εταίρων επ΄αυτού είναι "άκρως διιστάμενες".

Ο επικεφαλής του γερμανικού οικονομικού ινστιτούτου HWWI δηλώνει πως ενδεχόμενη έξοδος από το ευρώ θα οδηγήσει την Ελλάδα σε χρεοκοπία και θα δημιουργήσει αλυσιδωτές επιπτώσεις σαν της Lehman.

Παράλληλα, Γερμανοί βουλευτές φέρονται να στηρίζουν την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Ο Carsten Schneider, αρμόδιος για θέματα προϋπολογισμού των αντιπολιτευόμενων Σοσιαλδημοκρατών, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό DLF πως τάσσεται υπέρ της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους. Τόσο ο Schneider όσο και ο Wolf Klinz, ευρωβουλευτής των Ελεύθερων Δημοκρατών, ο οποίος ηγείται της επιτροπής για την οικονομική κρίση, επέκριναν τη μυστική συνάντηση των Ευρωπαίων αξιωματούχων στο Λουξεμβούργο που οδήγησε σε έντονη φημολογία.

Ειδικότερα στους κόλπους των Ελεύθερων Δημοκρατών -οι οποίοι μετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό της Angela Merkel- το θέμα της Ελλάδας έχει αναδειχθεί σε εστία εσωκομματικής τριβής, λίγες ημέρες πριν την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος. Η παράταξη φέρεται να έχει διχαστεί στους συντηρητικούς ευρωσκεπτικιστές που ζητούν αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους προτού υπάρξει νέο πακέτο στήριξης για την Αθήνα, και στην πτέρυγα που τονίζει τον κοινωνικό φιλελευθερισμό και οικολογικά θέματα.

Τέλος, σήμερα το πρωί βγήκαν στη δημοσιότητα οι δηλώσεις του οικονομολόγου Νουριέλ Ρουμπίνι με τίτλο ''Πιθανή έξοδος Ελλάδας από το ευρώ''.
Από iefimerida , μοντάζ Γρέκι
 
http://greki-gr.blogspot.com/2011/05/blog-post_5716.html

Οι Γερμανοί"προαναγγέλουν" την πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου...


Είναι γνωστό ότι έχουμε χρεοκοπήσει και το γνωρίζει η σαθρή κυβέρνηση του Μνημονίου. Ωστόσο, η τελευταία διαπίστωση των Γερμανών ότι δεν θα αντέξει για πολύ η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου επιταχύνει τις εξελίξεις. Το δημοσίευμα της ιντερνετικής σελίδας του Der Spiegel το απόγευμα της Παρασκευής (6/5/2011), που έκανε τον γύρο του κόσμου, προαναγγέλλει ότι η Ελλάδα μελετά την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη και επιστροφή στη δραχμή, καθώς και αναδιάρθρωση του χρέους της! Και αποκαλύπτει την ύπαρξη σχεδίου… Η Ελλάδα της Ευρωζώνης τελεί εδώ κι ένα χρόνο -και επισήμως- υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο για δεύτερη φορά στη νεότερη Ιστορία της και για πρώτη φορά από το «Δυστυχώς, επτωχεύσαμεν» του Χαρίλαου Τρικούπη, το 1893.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι το επαχθές χρέος της Ελλάδας είναι εντελώς αδύνατον να εξυπηρετηθεί χωρίς να σπάσει η σπονδυλική στήλη της οικονομίας και της κοινωνίας. Και μόνο το γεγονός ότι η πολιτική του Μνημονίου, με όλες τις οδύνες και την οργή που συσσωρεύει στην ελληνική κοινωνία, κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να… ανεβάσει το χρέος από το 126% γύρω στο 150% καταδεικνύει το απόλυτο αδιέξοδο.

Eίναι εξόχως επικίνδυνο, τόσο για την οικονομία όσο και για τη δημοκρατία, το να ξεφτιλίζουμε την αδυναμία των πολιτικών επιλογών και τον ολισθηρό δρόμο της κυβέρνησης του Μνημονίου. Οσο, όμως… κι αν η πολιτική θέση/άποψη ομοιάζει σχεδόν πάντα με διαμετρικές ταλαντώσεις, ωστόσο, όταν ο πολιτικός λόγος «εξαπατά», δεν είναι δυνατόν να παραγνωρισθεί. Η κυβέρνηση Παπανδρέου προσποιείτο ψευδώς ότι δεν το είχε αντιληφθεί και στις 5 και 6 Μαΐου πέρυσι ψηφίστηκε ο νόμος που μετέφερε το Μνημόνιο στην ελληνική έννομη τάξη. Και ύστερα από ένα χρόνο εισήλθε η χώρα και επισήμως στη μετά Χρεοκοπία εποχή της.

Η ελληνική οικονομία, για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα νιώσει σε όλο της το μεγαλείο τις επιπτώσεις. Η επόμενη πράξη του δράματος άρχισε: Η Ελλάδα εξαναγκάζεται σε αναδιάρθρωση του χρέους της (όπως κομψά αποκαλείται η ομολογία ενός κράτους ότι αδυνατεί να αποπληρώσει τους πιστωτές του).

Η κυβέρνηση προσποιείτο ότι όλα πάνε μια χαρά και ότι η χώρα δεν έχει πρόβλημα χρέους. Προσποιείτο ότι το Μνημόνιο δεν αυξάνει το χρέος και δεν το καθιστά αβίωτο.

Προσποιείτο ότι η ύφεση δεν επιβαρύνει το πρόβλημα του χρέους. Προσποιείτο ότι η συνταγή που εφαρμόζεται εδώ και δώδεκα μήνες αποφέρει καρπούς. Και, το φαιδρό, ότι «οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο». Και τα «πρόθυμα» ΜΜΕ, από κοντά.

Ο κόσμος το ’χει τούμπανο για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Δεν υπάρχει καμία χώρα στον κόσμο που να μπορεί να αντέξει ένα χρέος πάνω από το 150% του ΑΕΠ για την εξυπηρέτηση του οποίου θα πρέπει να αφιερώνει ετησίως πάνω από το 8% του ΑΕΠ. Το ’χει τούμπανο όλος ο διεθνής οικονομικός Τύπος, από τους «Financial Times», την «Wall Street Journal» και τη «Handelsblatt»… Και οι μεγαλοκερδοσκόποι από τον Σόρος έως τον Πόλσον και τον Ρουμπινί και από τον Αμερικανό προοδευτικό νομπελίστα οικονομολόγο Κρούγκμαν έως τον Γερμανό συντηρητικό Ζιν, το έλεγαν.

Η αναδιάρθρωση, όποια μορφή κι αν έχει («κούρεμα» της αξίας των ομολόγων ή επιμήκυνση), σημαίνει περισσότερο Μνημόνιο, πιο αυστηρή επιτήρηση για πιο αποτελεσματική και αξιόπιστη δημοσιονομική προσαρμογή. Μια αλλαγή των όρων της συμφωνίας που έχει συνάψει η χώρα με όσους την έχουν δανείσει (είτε επιστρέφοντας μέρος μόνο του κεφαλαίου είτε αποπληρώνοντας το κεφάλαιο, αλλά σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και με διαφορετικό επιτόκιο απ’ αυτό που είχε συμφωνηθεί), ακόμη κι αν γίνει σε εθελοντική βάση, θα προκαλέσει σοκ.

Αν η τρέχουσα κρίση, το εφιαλτικό φάσμα πείνας εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων και ο διεθνής εξευτελισμός της αξιοπρέπειας των Ελλήνων λειτουργήσουν σαν καταλύτης κοινωνικής αφύπνισης, τότε ο σημερινός πρωθυπουργός του Μνημονίου θα εγκαταλείψει νύχτα τη χώρα. Αλλά θα είναι αργά… Η χρεοκοπημένη Ελλάδα είχε έγκαιρα εντοπιστεί ως ο «αδύναμος κρίκος» της Ευρωζώνης. Και είχε -επίσης έγκαιρα- επιλεγεί ο Γιώργος Παπανδρέου ως ο πλέον «εύχρηστος» πρωθυπουργός για να οδηγήσει πειθήνια τη χώρα σε παραίτηση από την εθνική της κυριαρχία, καθιστώντας το ΔΝΤ έμμεσο ρυθμιστή των οικονομιών της Ευρωζώνης.

Στην πράξη, δεν αποκλείεται να οδηγήσουν και στα δύο, καθώς είναι αδύνατον η Ελλάδα να σηκώσει για πολύ ακόμη το βάρος της εξυπηρέτησης ενός τόσο συντριπτικού χρέους, με τόσο δυσβάστακτους όρους.

Η Ελλάδα έχει χάσει την εμπιστοσύνη των δανειστών της, κάτι που δεν συμβαίνει σήμερα σε καμία σχεδόν βαλκανική, καυκάσια ή λατινοαμερικανική χώρα. Ολο και περισσότεροι συμφωνούν ότι αυτή η κυβέρνηση αδυνατεί να σταματήσει την πορεία της χώρας προς μια νέα εθνική καταστροφή. Η αναδιαπραγμάτευση του δημοσίου χρέους είναι περίπλοκη υπόθεση και αν αποτύχει, ο σεισμός που θα προκληθεί στις ετοιμόρροπες τράπεζες θα είναι καταστροφικός.

http://kostasxan.blogspot.com/2011/05/blog-post_4727.html

Το τραγικότερο «σφάλμα» Παπανδρέου, το οποίο μάλιστα συνεχίζει κανονικά!.

Ευθύς εξ αρχής σπεύδουμε να πούμε πως, το τραγικότερο για τη χώρα «σφάλμα» του κ. Παπανδρέου και εκείνο για το οποίο θα τον τιμωρήσει ο λαός και η ιστορία, είναι ότι μετέτρεψε τα ιδιωτικά χρέη του ελληνικού κράτους σε χρέη διακρατικά. Δηλαδή τα χρέη προς ιδιώτες τοκογλύφους, για τα οποία θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα, τα μετέτρεψε σε χρέη διακρατικά και μάλιστα με ταυτόχρονη παραίτηση από την Εθνική μας Κυριαρχία, για τα οποία δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε τίποτα.  Έκανε τη χώρα υπόδουλη στους ευρωπαϊκούς λαούς και μάλιστα έτσι χωρίς λόγο. Για όποιον ακόμα (φορώντα παρωπίδες) δεν το έχει αντιληφθεί,....
το δάνειο της τρόϊκας των 110 δις ευρώ, από το οποίο μέχρι στιγμής έχουμε πάρει περίπου 53 δις, αντικαθιστά απευθείας τα χρέη που είχαμε προς τους ιδιώτες τοκογλύφους, με αντίστοιχο χρέος (και μάλιστα με μεγαλύτερο επιτόκιο) προς τα κράτη της ΕΕ και το ΔΝΤ.

Δεν φτάνει μόνο αυτό. Όχι μόνο δεν λέει STOP, μέχρις εδώ, δηλαδή μέχρι τα 53 δις, το πείραμα απέτυχε, ας δούμε κάτι άλλο, το πρόγραμμα δεν βγαίνει πλέον, ο λαός εξαθλιώνεται και υποδουλώνεται για πάντα. Όχι μόνο θα πάρει κανονικά και τα υπόλοιπα 57 δις (από τα 110), για να τα δώσει κατευθείαν στους ιδιώτες, αλλά το χειρότερο, για το οποίο βοούν οι πάντες, είναι ότι προτίθεται να ζητήσει και άλλα 100 δις ευρώ από την τρόϊκα, για να αντικαταστήσει και το υπόλοιπο ιδιωτικό χρέος, υπογράφοντας νέο μνημόνιο, ενώ ταυτόχρονα, ούτε λόγος για κούρεμα, παρά μόνο ζητάει επιμήκυνση για να κερδίζεται χρόνος και να επιβιώνει το καθεστώς σε βάρος των πτωμάτων μας. Αν δεν μας λυπηθούν οι ίδιοι οι ευρωπαίοι είμαστε χαμένοι από χέρι.

Επομένως, έπειτα από την πιο πάνω συνειδητοποίηση της πράξης αυτής, στην οποία εντελώς "ακατανόητα" και σιωπούσης της Νέας Δημοκρατίας προέβη και συνεχίζει να προβαίνει ο κ. Παπανδρέου, δεν πρέπει να κάνει σε κανέναν εντύπωση, η αντισυνταγματική παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας, η παραίτηση από την ασυλία της δημόσιας περιουσίας και φυσικά η πρόσφατη τροπολογία για την καταβολή απ’ ευθείας στους τοκογλύφους, των χρημάτων που θα εισπράττονται από το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Αναρωτιόμαστε: Ποιος αόρατος παράγοντας είναι εκείνος που μας εκβιάζει και λειτουργούμε έτσι, καθόσον τα παραμύθια περί «μισθών και συντάξεων» και κάτι διλήμματα περί πτώχευσης στην ήδη πτωχεύσασα ανεπίσημα χώρα, είναι μόνο για αφελείς

Δυστυχώς, σε όλα αυτά η Νέα Δημοκρατία συναινεί σιωπηρά, αφού δεν μιλάει και ας με συγχωρέσουν οι φίλοι Νεοδημοκράτες. Τελευταία ευκαιρία της ΝΔ είναι το "Ζάππειο ΙΙ". Αν και εκεί δεν αντιδράσει, είναι τελειωμένη.

Αλλά και γι' αυτούς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, τόση πια αξία έχει η βουλευτική τους έδρα μπροστά στην Πατρίδα;;

http://greki-gr.blogspot.com/2011/05/blog-post_2850.html

Θα μείνετε στην ιστορία ως επιδρομείς και λεηλάτες της ίδιας σας της χώρας


«Στην σημερινή έκδοση της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», ο αρθρογράφος του συγκεκριμένου άρθρου στο SPIEGEL, κ। Κρίστιαν Ράιερμαν, επαναλαμβάνει ρητά και κατηγορηματικά ότι «Είδα την απάντηση του Σόϊμπλε με τα μάτια μου» και επιπλέον σημειώνει «Η δική σας κυβέρνηση έστειλε το ερώτημα για τη δραχμή»

Στο στόμα σας έβγαλε ρίζες το ψέμα και η πολιτική απάτη… Φτάσατε στο σημείο να περιφέρετε, ως πολιτικά ράκη, τους ...
απεχθείς εαυτούς σας σε παρασυναγωγές και μυστικές συνάξεις παζαρεύοντας κι το μέλλον ενός περήφανου λαού…
Καταντήσατε περίγελως της Ευρώπης και παράδειγμα προς αποφυγή…
Θα μείνετε στην ιστορία ως επιδρομείς και λεηλάτες της ίδιας σας της χώρας…

… Και το όνομά σας για τις επόμενες γενιές θα είναι συνώνυμο της πολιτικής αναλγησίας, του ψεύδους, της πολιτικής απάτης και της προδοσίας.
 
http://greki-gr.blogspot.com/2011/05/blog-post_9298.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΠΕΡ ΤΩΝ... ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΗΡΩΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ! ΑΠΟ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ" Και άλλα "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ"!


"Το 7ο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ της Αθήνας έγινε την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μάη, στο Πάρκο Ηρώων (πρώην ενόπλων δυνάμεων) στον Ταύρο- Ρουφ, σε μια συμβολική επανάκτηση του δημόσιου χώρου. 
Και τις δύο ημέρες από τις 17.00: ανοιχτό εργαστήρι ινδικού τραγουδιού και χορευτικού διαλογισμού, έκθεση κανναβικών σκίτσων του Γ. Κωνσταντίνου canamo/ sin papeles, chai shop, food & flea market, vegi corner, ενημερωτικά περίπτερα, βιβλιοπωλείο, προβολές, συζήτηση, θεατρικά, visuals by Void Optical Art Laboratory, μουσική.."! Και όμως... Δεν πρόκειται για πλάκα αλλά για εκδήλωση υπέρ των ναρκωτικών που διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά οι υπέρμαχοι του γνωστού χώρου (κατά κόσμον απλυταριά), με την συμπαράσταση των πουρναροκαλλιεργητών "οικολόγων πράσινων"...


 
οι οποίοι μάλιστα έβγαλαν και ανακοίνωση αναφέροντας: "Οι Οικολόγοι Πράσινοι υποστηρίζουμε και φέτος, για 7η συνεχή χρονιά, το Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ, που πραγματοποιείται την Παρασκευή και το Σάββατο 6-7 Μαΐου στο Πάρκο Ηρώων στον Ταύρο, πίσω από τον παλιό σταθμό του ΟΣΕ στο Ρουφ.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ήδη, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, και το Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για πρώτη χρονιά στο Βόλο, με τη συμμετοχή πολλών χιλιάδων νέων, κυρίως, ανθρώπων.
Όπως κάθε χρόνο από το 2005, κεντρικός άξονας του φεστιβάλ είναι η μείωση της βλάβης από τις εξαρτήσεις και ο πλουραλισμός των θεραπευτικών μεθόδων, για πιο δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές περί "ναρκωτικών".
Οι Οικολόγοι Πράσινοι απορρίπτουμε με υπευθυνότητα κάθε εξάρτηση και είμαστε αντίθετοι στη «ναρκω-κουλτούρα». Απορρίπτουμε, όμως, και κάθε στρουθοκαμηλισμό απέναντι στα προβλήματα και αρνούμαστε να αποδεχθούμε το τεράστιο κόστος της σημερινής πολιτικής σε ανθρώπινες ζωές και σε κοινωνική συνοχή. Αναζητούμε τρόπους για την εξουδετέρωση των οικονομικών συμφερόντων που προωθούν τη διάδοση των ναρκωτικών, αλλά και για τη δυνατότητα του χρήστη να διατηρήσει μια στοιχειώδη ένταξη στην κοινωνία και να αποφασίσει ο ίδιος για την απεξάρτησή του. Διεκδικούμε έμφαση στην πρόληψη, πλουραλισμό στις θεραπευτικές μεθόδους, αποποινικοποίηση για τους χρήστες και δυνατότητες να αποφεύγουν τα κυκλώματα των εμπόρων.
Σε καιρό οξύτατης οικονομικής κρίσης, όπου ξοδεύονται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο για αναποτελεσματικούς μηχανισμούς καταστολής, που καταλήγουν να πλουτίζουν τους εμπόρους και να σκοτώνουν τους χρήστες, επιμένουμε στη διεκδίκηση πιο δίκαιων πολιτικών για μείωση της βλάβης από τις εξαρτήσεις και για αποποινικοποίηση των χρηστών. Στο πλαίσιο αυτό, στηρίζουμε κάθε δράση ενδυνάμωσης της συνείδησης για την προάσπιση της ζωής και του περιβάλλοντος"!
Κανονικά, επίτιμο καλεσμένο έπρεπε να έχουν τον Γιωργάκη, ο οποίος ήθελε να απελευθερωθούν τα "μαλακά" ναρκωτικά -για να γίνουν άπαντες μαστούρηδες- και να φυτέψουμε όλοι μια γλάστρα χασίσι στο μπαλκόνι μας! Ε, ρε ξεφτίλα σε αυτή τη χώρα! 
"ΣΤΟΧΟΣ" 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/05/blog-post_9370.html

ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ;

Τα απλά πράγματα είναι αυτά που δεν επιδέχονται εξήγηση. Οι βασικές αρχές της βαρύτητας, για παράδειγμα, ακόμα αφήνουν άναυδους τους σύγχρονους φυσικούς. Μαζί με τον χώρο και τον χρόνο, η βαρύτητα καθορίζει τη φυσική μας ύπαρξη. Ακόμα αυτό το αιώνιο πανταχού παρόν, διαχρονικό φαινόμενο κρύβει τη φύση του, πλεγμένο με κάποιο τρόπο στο μυστήριο της ζωής. Η βαρύτητα μπορεί να ειδωθεί σαν το αποτέλεσμα της ολοταχούς πορείας του πλανήτη στο διάστημα, το οποίο μας πιέζει προς τα κάτω, όπως η απογείωση ενός τζετ καρφώνει τους επιβάτες στις θέσεις τους. Ο Albert Einstein διατύπωσε τη θεωρία ότι, η βαρύτητα καμπυλώνει το χώρο, βοηθώντας έτσι να περιγράψουμε τη σχετικότητα. Μερικοί την αποκαλούν μαγνητική δύναμη που παράγεται απ’ την περιστροφή της υδρογείου. Ή μήπως πρόκειται για μια κυματική δομή που υποστηρίζεται από δονήσεις της συχνότητας του κβαντικού πεδίου; Η θεωρία του Isaac Newton ήταν πιο κατανοητή. Με την πτώση του διάσημου μήλου του, είδε τη βαρύτητα σαν την έλξη μεταξύ των υλικών σωμάτων. Πιο πρόσφατα, ο καθηγητής John Searl, ένας Άγγλος εφευρέτης, ισχυρίζεται ότι έχει αναστρέψει την έλξη. Σωστά. Ο Searl ισχυρίζεται ότι έχει υποτάξει τη βαρύτητα.
Ο John R.R. Searl γεννήθηκε στη φτώχεια, στο Berkshire County της Αγγλίας, το 1932. Η ιστορία του έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας ταινίας του Spielberg, απ’ την επιστροφή του πατέρα του έχοντας τυλίξει το μωρό John σ’ ένα σάλι (απ’ το οποίο ο John έπεσε, κάτι που του προκαλούσε σπασμούς στην παιδική του ηλικία), έως την ανακάλυψη της γεννήτριας του Φαινομένου Searl [Searl Effect Generator]. Με την ισχύ του SEG, οι τηλεκατευθυνόμενοι δίσκοι ανύψωσης [unmanned levity discs] του Searl, ανυψώθηκαν σε ροζ σύννεφα ιονισμού, ταξίδεψαν με τρομακτικές ταχύτητες και στριφογύρισαν γύρω απ’ τη Γη. Επίσης, ο Searl ισχυρίζεται ότι έχει επιδείξει τις ιπτάμενες μηχανές του σε επιστήμονες στην Αεροπορική Βάση Andrews και σ’ ένα αξιωματούχο της Καναδικής κυβέρνησης.
Ένας απ’ τους δίσκους, σύμφωνα με τον καθηγητή Searl, πέταξε απ’ το Mortimer της Αγγλίας στην ακτή της Κορνουάλης σε τρία λεπτά, σε μια απόσταση περίπου εκατό μιλίων. Αυτό σημαίνει 2.000 χλμ./ώρα, ενώ ο Searl λεει ότι το σκάφος θα μπορούσε να πετάξει πολύ πιο γρήγορα. Για παράδειγμα, απ’ το Brisbane της Αυστραλίας στο Λονδίνο της Αγγλίας, θα έπαιρνε 30 λεπτά, μετά βίας αρκετό χρόνο για ένα καλό υπνάκο. Μεταξύ των άλλων ισχυρισμών του Searl περιλαμβάνεται: ένας δίσκος σε τροχιά για μια δεκαετία γύρω απ’ τη Γη, παρέχοντας δωρεάν ενέργεια στο σπίτι του και τρομακτικές θεραπευτικές ενέργειες που πηγάζουν απ’ την εκφόρτιση των ιόντων του SEG.
Αφήνοντας στην άκρη τον σκεπτικισμό για μια στιγμή, η παιδική ηλικία του Searl φαίνεται απίθανη για ένα άνθρωπο που θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στον τρόπο ζωής μας. Αφού εξαφανίστηκε ο πατέρας του, ανατράφηκε σαν ψυχοπαίδι, ενώ η μητέρα του φυλακίσθηκε για αμέλεια. Ενώ η πρακτική του γνώση στη ηλεκτρική μηχανική είναι μεγάλη, η επίσημη μόρφωσή του υπήρξε λιγοστή. Για να συμπληρώσουμε τα κενά, ο Searl είχε κατά καιρούς όνειρα σαν παιδί, τα οποία αποκάλυπταν κρυφά το έργο της ζωής του, σε σενάρια τύπου Spielberg. Μαζί με αυτά τα μυστηριώδη όνειρα, η πρακτική του εξάσκηση τον βοήθησε να γίνει εφευρέτης. Ενώ ισχυρίζεται ότι κατασκεύασε άθελά του την πρώτη του αντι-βαρυτική μηχανή στα δεκατέσσερα, η επίσημη καριέρα του και εκπαίδευση άρχισε με ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές καλωδιώσεις, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου πλήρους βασισμένου σε τρανζίστορ υπολογιστή, για τις ναυτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ στη Νορβηγία, γεγονότα που προσέδωσαν στον Searl την αξιοπιστία του. Κατασκεύασε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, επίσης, εργάστηκε σαν μηχανικός και στις ραδιοφωνικές επικοινωνίες. Ο Searl είναι επίσης πιλότος και έχει τιμητικό βαθμό απ’ το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, σαν καθηγητής των Μαθηματικών Δομών της Δημιουργίας και της Ενέργειας [Professor of Mathematical Structures of Creation and Energy].
Όπως κι ο Einstein, έτσι κι ο Searl προσπάθησε να αποδείξει επιστημονικά τη διαισθητική γνώση, κάτι που μεταφέρει στα παιδικά του όνειρα. Παίζει κουτσό σε κάποια τετράγωνα. Στο τετράγωνο «δύο», με ένα βότσαλο να είναι στο τετράγωνο «τρία», ο μικρός John κινείται προς το τετράγωνο «τέσσερα», αλλά το δεξί του πόδι αιωρείται στον αέρα ενώ το αριστερό του βρίσκεται στο έδαφος. Εκείνη τη στιγμή, τα άλλα παιδιά εξαφανίστηκαν και ένας γιγάντιος οδοστρωτήρας ξεπροβάλλει από πάνω του. Ο John έχει μόνο ένα μικρό χρονικό διάστημα να σωθεί απ’ την συντριβή. Απ’ τη σκληρή δοκιμασία αυτού του μυστηριώδους ονείρου, o Searl συμπέρανε τον Νόμο των Τετραγώνων, μια νέα φυσική, αν θέλετε, πάνω στην οποία βασίστηκε το SEG του. Επιπλέον, ο καθηγητής Searl αντιλήφθηκε την επικείμενη ανάγκη να τελειοποιήσει την εφεύρεσή του, πριν την έναρξη μιας παγκοσμίου κλίμακας καταστροφής, του αιωρούμενου οδοστρωτήρα! μιας μετακίνησης των πόλων, λεει ο Searl.
Η ζωή του Searl, αν και λαμπρή με ιστορίες για δίσκους που αψηφούν τη βαρύτητα, υπήρξε γεμάτη από συμφορές. Η εργασία του και τα αρχεία του καταστράφηκαν ή πουλήθηκαν για ψίχουλα, ενώ αυτός βρίσκονταν στη φυλακή για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας από την τοπική εταιρεία ηλεκτρισμού. Ενώ υπήρχαν άρθρα και φωτογραφίες σε εφημερίδες και περιοδικά, χρονολογημένα απ’ τη δεκαετία του 1960 και καθώς το BBC (όπως και αυτό το άρθρο) ερευνά τα αρχεία για φιλμ, κανένας απ’ τους ιπτάμενους δίσκους δεν παραμένει άθικτος. Οι δίσκοι κατασχέθηκαν απ’ την Εταιρεία Ενέργειας ή πουλήθηκαν σαν παλιατζούρες, ενώ ο Searl ήταν φυλακισμένος. Για να κάνουμε τα πράγματα χειρότερα, οι υπογραφές και τα σχόλια των αυτόπτων μαρτύρων των πτήσεων των δίσκων κάηκαν απ’ την τώρα εν διαστάσει σύζυγό του. Δε σώζεται ούτε ένα ίχνος φυσικής απόδειξης, εκτός από κάποιες παλιές φωτογραφίες. Από τέτοιο υλικό δεν φτιάχνονται οι κινηματογραφικές ταινίες;
Συνολικά, ο Searl ισχυρίζεται ότι κατασκεύασε σαράντα δίσκους, πολλοί απ’ τους οποίους εξαφανίστηκαν ενώ ήταν σε τροχιά. Κάθε δίσκος, εξηγεί ο Searl, αποτελείται από τρία δακτυλίδια, με περιστρεφόμενους, μαγνητικούς κυλίνδρους. Οι περιστρεφόμενοι μαγνήτες δημιουργούν μια δύναμη βαρυτικού τύπου που απωθεί τη γήινη βαρύτητα, με τον ίδιο τρόπο που οι μαγνήτες ίδιας πολικότητας απωθούνται μεταξύ τους. Ο Searl λεει ότι ο δίσκος δημιουργεί ένα ελεύθερο από αδράνεια πεδίο με χαρακτηριστικά ενός πλανήτη, κάτι που οι νόμοι της Φυσικής λένε ότι είναι αδύνατο. Ο Searl λεει ότι, η περιστροφή του δίσκου δεν επιταχύνεται, αλλά, παραδόξως, κινείται αμέσως με σταθερή ταχύτητα. Ο Gunner Sandberg, κορυφαίος τεχνικός στο τμήμα Ηλεκτρισμού του Πανεπιστημίου του Sussex της Αγγλίας, πέρασε δύσκολες στιγμές εμβαθύνοντας στην ιδέα αυτή. Τον Ιούνιο, ο Searl μίλησε σ’ ένα συνέδριο εναλλακτικής ενέργειας στο Denver. Αναφέρθηκε στον Sandberg, λέγοντας ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας μιας επίδειξης. Παρόλα αυτά ο Sandberg μας είπε, στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ότι δεν είχε δει τίποτα άλλο παρά μαγνήτες να δονούνται για λίγα δευτερόλεπτα. Δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του Searl, αν και αυτό ήταν χρόνια μετά από την καταστροφή των αποδείξεων του Searl. Ο Sandberg είπε ότι, αν και δεν είδε κάτι εξαιρετικό, είχε επιφυλακτική άποψη. Περισσότερες πηγές απαιτούνταν, είπε, για να αποδειχθούν ή όχι, οι ισχυρισμοί του Searl.
Τον περασμένο Ιούνιο, στο Denver, ο Searl είπε την ιστορία του. Έχοντας έλλειψη σοβαρών στοιχείων, ο μη προσποιητός τρόπος του, είναι το πιο πειστικό του χαρακτηριστικό. Φαίνεται, θα έλεγε κανείς, ειλικρινής. Τα ανέκδοτά του για τους ιπτάμενους δίσκους του και η περιγραφή της τεχνολογίας δύσκολα φαίνονται να είναι κατασκευασμένα. Αντίθετα, ο Searl φαίνεται ειλικρινής και αυθεντικός· παρόλα αυτά κάποιοι παραπονέθηκαν για αντιφάσεις στις εξηγήσεις του. Ο Searl φαίνεται να είναι ένας απλός, τίμιος άνθρωπος, προικισμένος με σοβαρότητα και με μια αντίληψη της επιστήμης που υπερβαίνει την παρουσίασή του! Ή μας ξεγέλασε όλους. Η γραμματική του και ο λόγος του είναι φτωχά, η προφορά του βαριά, τύπου Cockney [λαϊκή προφορά του Λονδίνου]. Ο Searl δεν είναι ετοιμόλογος ή λαμπρός ομιλητής, κάτι που, παραδόξως, του προσδίδει αξιοπιστία.
Παραμένοντας σκεπτικοί με σύνεση, δεδομένου της φύσης των ισχυρισμών του Searl, ας ρίξουμε μια πιο κοντινή ματιά σ’ αυτά που έχει να πει. Το 1949 είχε μια τυχερή περίοδο, μας είπαν, ενώ δούλευε στην Υπηρεσία Ηλεκτρισμού του Midland. Ένας φίλος στην MEB του έδωσε άδεια να χρησιμοποιήσει τον μαγνητικο-πιεστικό [magnet-pressing, πιεζομαγνητικό] εξοπλισμό της Υπηρεσίας. Ο Searl έφτιαξε μικρές πειραματικές γεννήτριες εκείνη την εποχή, όχι ιπτάμενους δίσκους, οι οποίες υποτίθεται ότι παρήγαγαν ισχύ αλλά δεν πετούσαν. Το έκανε με τη βοήθεια της εβδομηντάχρονης σπιτονοικοκυράς του! Ακριβώς! Και ενός ηλικιωμένου Ουαλού χρηματοδότη με το όνομα George Hines. Το 1952 προχώρησε σ’ ένα μοντέλο 14 ποδιών. Αυτό το SEG παρήγαγε ισχύ σε ένα ασυνήθιστα υψηλό δυναμικό: 105 Volt. Υπερφορτίζοντας το δίσκο, προκάλεσε την πτώση της θερμοκρασίας στους 4 βαθμούς Kelvin, πλησιάζοντας το απόλυτο μηδέν. Στο σημείο αυτό, ο Searl λεει ότι οι νόμοι της φυσικής αντιστράφηκαν και ο δίσκος ανυψώθηκε. Ακούστηκε ένα τρίξιμο και η οσμή του όζοντος καθώς η γεννήτρια υψώθηκε απροσδόκητα απ’ το έδαφος, έσπασε μια σύνδεση με μια γεννήτρια εκκίνησης και αιωρήθηκε 50 πόδια σ’ ένα ροζ λαμπερό σύννεφο που προέκυψε απ’ τον ιονισμό. Συλλέγοντας ενέργεια απ’ την περιφέρεια του σκάφους και εφαρμόζοντάς την σε ηλεκτρομαγνητικά πικάπ έκανε το δίσκο να επιταχύνεται τη στιγμή που θα έπρεπε να επιβραδύνεται. Η γεννήτρια επιταχύνονταν, προ έκπληξη του Searl, περιστρεφόμενη με τρομακτική ταχύτητα. Αφού έκανε τα κοντινά ραδιόφωνα να χτυπιούνται και, να έχουν παρεμβολές, ο δίσκος χάθηκε στα ύψη, πιθανόν μπαίνοντας σε τροχιά. Ο Searl λεει ότι από τότε κατασκεύασε πολλούς ιπτάμενους δίσκους, πολλοί απ’ τους οποίους πέταξαν ανεξέλεγκτα, μέχρι ότου αυτός και η ομάδα του εφεύραν μια συσκευή ελέγχου. Ισχυρίζεται ότι έφτιαξε μοντέλα μέχρι και 40 πόδια πλάτος, κάποια με νάιλον καλύμματα, κάποια από φάιμπεργκλας, πολλά απ’ τα οποία το BBC και η αγγλική τηλεόραση παρακολούθησαν και κινηματογράφησαν, αν και το BBC, δεν έχει ακόμα κοινοποιήσει κάποιο φιλμ. Σύμφωνα με τον Searl, τόσο η Καναδική όσο και η Αμερικανική κυβέρνηση έχουν γίνει μάρτυρες επιδείξεων των πτήσεων, αλλά απέρριψαν την πιθανότητα μιας πτήσης χωρίς την επίδραση της αδράνειας. Ο Searl ισχυρίζεται ότι οι Αμερικανοί στην Αεροπορική Βάση Andrews, είπαν ότι, οι δυνάμεις G [αδρανειακές δυνάμεις] μέσα στο σκάφος θα σκότωναν όποιον επέβαινε σ’ αυτό.
Παρ’ όλα αυτά και ο Searl λεει ότι, ο δίσκος ανύψωσης έχει δοκιμαστεί και βρέθηκε ότι δεν υπόκειται σε αδρανειακές δυνάμεις μέσα στην καμπίνα. Καθώς η δομή ανυψώνεται, όλα στο πεδίο ελευθερώνονται απ’ τη βαρύτητα, σαν ένα ξεχωριστό κόσμο, που παραβιάζει τους αποδεκτούς φυσικούς νόμους. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος που ταξιδεύει μέσα του, δεν θα αισθανόταν τις συνέπειες της φοβερής ταχύτητας, με τον ίδιο τρόπο που δεν αισθανόμαστε την ταχύτητα της Γης καθώς αυτή τρέχει στο διάστημα. Το SEG δημιουργεί ένα ηλεκτρικό πεδίο υψηλής συχνότητας, αρνητικό στην περιφέρεια και θετικό στο κέντρο, ενώ ένα μαγνητικό πεδίο περιβάλλει το κέλυφος και εκτείνεται πέρα απ’ αυτό. Όταν το σκάφος υπερβεί ένα ορισμένο δυναμικό, τότε έχουμε αέναη κίνηση [αεικίνητο] (κάτι που θεωρείται αδύνατο). Στο σημείο αυτό η παραγόμενη ενέργεια είναι λίγο-πολύ απεριόριστη καθώς το SEG συλλέγει ηλεκτρόνια απ’ τον χώρο που το περιβάλλει. Καθώς επιτυγχάνεται το οριακό δυναμικό, η θερμοκρασία γύρω απ’ το σκάφος πέφτει απότομα, θυμίζοντας περιπτώσεις που αναφέρουν ότι τα UFO αφήνουν δακτυλίδια πάγου στο έδαφος. Ο δίσκος γίνεται υπερ-αγωγός, καθώς λεει ο Searl. Το περιστρεφόμενο μαγνητικό πεδίο παράγει βαρυτική ενέργεια (η οποία είναι άγνωστη) και τα δύο σώματα, η γη και ο δίσκος ανύψωσης, απωθούν το ένα το άλλο. Ο Searl λεει ότι σκάφος θα ελέγχεται εύκολα στο διάστημα, αυτοκατευθυνόμενο από τα βαρυτικά πεδία διάφορων πλανητών και ότι στο διάστημα και ότι, ο δίσκος θα μπορούσε να πλησιάσει την ταχύτητα του φωτός.
Αντιβαρύτητα, ταχύτητα του φωτός, διαστημικά ταξίδια; Τίποτα απ’ αυτά δεν είναι εύκολο να γίνει πιστευτό. Ο Spielberg θα είχε πεδίο απασχόλησης με τον καθηγητή. O Searl φαίνεται σαν σύγχρονος ήρωας, ένας απλός αλλά ευφυής άνθρωπος ταγμένος κατά της ορθόδοξης άποψης, ένας άνθρωπος με ένα όραμα, που κάποιος θα θεωρούσε τρελό ή τσαρλατάνο. Τα χειρόγραφα είναι στη θέση τους, η σύγκρουση, οι αποτυχίες, η σύζυγος που δεν καταλαβαίνει. Μέχρι τώρα λείπει μόνο ένα ευτυχισμένο τέλος. Ο ήρωας/ιδιοφυία κλείνεται στη φυλακή επειδή κάνει κάτι που είναι φυσιολογικό: το να κατασκευάζει ιπτάμενους δίσκους με τεχνολογία παρμένη από παιδικά όνειρα, φαινομενικά καθοδηγούμενος απ’ τους θεούς. Η εργασία της ζωής του καταστρέφεται απ’ τους κακούς, τους γραφειοκράτες ή τους βαρόνους της κλεψιάς, των οποίων οι αυτοκρατορίες απειλούνται απ’ την δωρεάν ενέργεια του Searl. Επευφημούμε τον καθηγητή, αλλά οι εφευρέσεις του κάηκαν ή πουλήθηκαν σαν σκουπίδια. Απ’ το υλικό αυτό φτιάχνονται οι ταινίες.
Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η ιστορία δεν είναι αληθινή. Ούτε ότι ο Searl είναι μόνος. Δεν είναι ο πρώτος που ισχυρίζεται ότι κατέκτησε τη βαρύτητα ή που εξήγε δωρεάν ενέργεια από μια πανταχού παρούσα δύναμη. Ο εφευρέτης Henry Moray, λέγεται ότι τροφοδότησε μετασχηματιστή υποβάθμισης [step-down transformer] από μια εναλλακτική πηγή αντλούμενη από αντηχούντες κρυστάλλους γερμανίου, πιθανώς, σε συγχρονισμό με το κβαντικό πεδίο. Είναι αυτό για το οποίο μιλάει η επιστήμη: ισχύ απ’ την ατμόσφαιρα! Δωρεάν ενέργεια. Ο Moray μετασχημάτισε απ’ την ενέργεια πεδίου σε ηλεκτρισμό με αρμονικές ενισχύσεις, αντλώντας αρκετή ενέργεια για να τροφοδοτήσει συνεχώς συσκευές με 500 Kwatt. Και ο Moray είχε μάρτυρες. Όπως και στην περίπτωση του Searl, το εργαστήριο του Moray καταστράφηκε αφού παρουσίασε τα ευρήματά του στην κυβέρνηση των Η.Π.Α. Ο Nicola Tesla είχε την ίδια τύχη, καθώς ο πύργος του για ασύρματη μετάδοση ηλεκτρισμού δέχτηκε σαμποτάζ, του κόπηκαν οι οικονομικοί πόροι και η καριέρα του ουσιαστικά τερματίστηκε, όταν η τεχνολογία του απείλησε την καταστημένη τάξη. Υπάρχουν απόκρυφες ιστορίες για άλλα επαναστατικά πειράματα του Tesla, ακτίνες θανάτου, ίντριγκες. Η λίστα των εφευρετών και των λυπηρών, ή απίθανων (ανάλογα τον τρόπο που τις βλέπουμε) ιστοριών τους, συνεχίζεται. Όλοι, εκτός του Tesla, έχουν έλλειψη ντοκουμέντων [αποδεικτικών στοιχείων]. Ο ισχυρισμός της εκ των άνω καταδίωξης παρουσιάζεται πάντα, τραβώντας το ενδιαφέρον μας σε κάτι τετριμμένο αντί σε μια ιστορία ενός μοναδικού και διαρκούς οράματος. Αλλά ας μη γίνουμε τόσο σκεπτικιστές. Ιστορίες ανθρώπων που αψηφούν τη βαρύτητα (δίχως κάποια εξωτερική πηγή ενέργειας) υπήρξαν από παλιά, συνοδευόμενες από έγγραφα στοιχεία.
Το 1936 τα Εικονογραφημένα Λονδρέζικα Νέα [Illustrated London News] δημοσίευσαν μια φωτογραφία παρμένη στη νότια Ινδία, ενός υπερυψωμένου γιόγκι με το όνομα Subbayah Pullavar. Ο φωτογράφος, P.T. Plunkett, συμπέρανε ότι ο γιόγκι παρέμενε οριζόντιος στον αέρα για περίπου τέσσερα λεπτά, δίχως να έχει κάποια υποστήριξη, εκτός απ’ το να ακουμπάει ελαφρά το ένα του χέρι σ’ ένα ξύλο. Ο John Kell, συγγραφέας και ταξιδιώτης στην Ινδία και στο Θιβέτ στη δεκαετία του ’50, ανέφερε ένα παρόμοιο γεγονός όταν ένας Θιβετιανός λάμα ανυψώθηκε σταυροπόδι μπροστά στα μάτια του. Αυτό συνέβη αφού ο Keel είχε απορρίψει άλλους θαυματοποιούς σαν ειδήμονες μάγους. Αν αυτό είναι πολύ εξωτικό και απόμακρο για τους δυτικούς ανθρώπους, το 1852 στο Κονέκτικατ, υπήρξε η περίπτωση του 19χρονου Daniel Home, οποίος άθελά του ανυψώθηκε απ’ το έδαφος μπροστά σε πολλούς αυτόπτης μάρτυρες. Το συμβάν παρατηρήθηκε και καταγράφηκε απ’ τον F.L. Burr, εκδότη των Hartford Times. Ο Burr ανέφερε ότι ο Home ανυψώθηκε στο ταβάνι στο σπίτι του Ward Cheney, ενός μεταξοποιού. Τόσο παράξενα όσο ακούγεται, ο Home έμαθε να ανυψώνεται με τη θέλησή του και το έκανε για μια περίοδο σαράντα ετών μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του Αυτοκράτορα Ναπολέων Γ΄ και του Mark Twain. Βαριά αντικείμενα όπως καρέκλες και ακόμα κι ένα μεγάλο πιάνο ανυψώθηκαν στον ξύπνιο του. Ακόμα, ο Home έλαβε την επιδοκιμασία του Sir William Crookes, προέδρου της Βρετανικής Ένωσης για την Ανάπτυξη της Επιστήμης. Ο Crookes περιέγραψε τα αντι-βαρυτικά φαινόμενα στο "Τριμηνιαίο Ημερολόγιο της Επιστήμης" με βεβαιότητα και με μια δυσπιστία προδομένη απ’ τα ίδια του τα μάτια. Υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις, που περιλαμβάνουν μυστικιστές θρησκειών, 230 περιπτώσεις που αναφέρονται μόνο σε Καθολικούς αγίους. Αν και εμφανώς διαφορετικές απ’ τους ισχυρισμούς του Searl για μηχανική ανύψωση, αυτές οι περιπτώσεις εξυπηρετούν για να υποστηρίξουμε τη δυνατότητα ανύψωσης δίχως κάποια εξωτερική πηγή ενέργειας. Σ’ αυτές που συχνά εμπλέκεται ο μυστικισμός, σχηματίζονται παραλληλισμοί μεταξύ της ανύψωσης και μιας σχολής σκέψης που αναδύεται στη Σύγχρονη Φυσική, όπου ο νους και ύλη πιστεύεται ότι είναι της ίδιας ουσίας. Μήπως ο Searl πέτυχε κάτι ουσιαστικό;
Από τότε που οι ισχυρισμοί του Searl έγιναν δεκτοί με έντονο σκεπτικισμό ή ακόμα απορρίφτηκαν, ο Searl δεν αποκαλεί τους δίσκους του «ιπτάμενους δίσκους». Κατανοητό, αν θέλει να κερδίσει την αποδοχή. Παρόλα αυτά, οι φωτογραφίες των δίσκων ανύψωσης του Searl, φανερώνουν ότι είναι ακριβώς αυτό που είναι. Για αυτούς που πιστεύουν ότι υπάρχουν εξωγήινα διαστημόπλοια (παρεμπιπτόντως, η Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α. δεν έχει αρνηθεί την ύπαρξή τους, παρά μόνο ότι αποτελούν αμυντική απειλή) υπάρχουν θεμελιώδεις ομοιότητες ανάμεσα στους δίσκους του Searl, που παίρνουν ισχύ απ’ το SEG, και περιπτώσεων UFO. Μια ομοιότητα είναι και οι δυο είναι δίσκοι που αψηφούν τη βαρύτητα. Τα UFO συχνά αναφέρονται ότι ταξιδεύουν πολύ γρήγορα, κατόπιν σταματούν, και μετά επιταχύνουν ακαριαία. Επίσης και τα δύο, σύμφωνα με υπολογισμούς, παράγουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ έχουν βρεθεί δισκοειδή ίχνη πάγου εκεί όπου έχουν προσγειωθεί και απογειωθεί UFO. Άλλη μια ομοιότητα είναι ότι ο δίσκος του Searl και τα UFO μαγνητίζουν κομμάτια γης, αφήνοντας κυκλικά δακτυλίδια στο έδαφος. Μία ακόμα ομοιότητα είναι το ιονισμένο σύννεφο, το αποτέλεσμα μιας τεχνολογίας που, από όσο ξέρουμε, καμιά κυβέρνηση στη Γη δεν χρησιμοποιεί.
Επιστρέφοντας στη γη, η περίπτωση του Searl είναι φανταστική και οι σημασίες κλονίζονται. Αν όλα αυτά ήταν αλήθεια, το SEG θα άλλαζε τον τρόπο που ζούμε. Τα διαστημικά ταξίδια θα ήταν ρουτίνα, όπως και το να ταξιδεύουμε γρήγορα γύρω απ’ την υδρόγειο. Η εξάρτησή μας απ' το πετρέλαιο για καύσιμο θα αχρηστεύονταν, ανατρέποντας την παγκόσμια οικονομική δομή. Δυνάμεις, που θα ήταν οι «κακοί» στην ιστορία μας, θα έχαναν τα πάντα και σχεδόν σίγουρα θα ενεργούσαν για να αποτρέψουν την παραγωγή τέτοιων συσκευών ή θα δυσφημούσαν τον εφευρέτη. Αλλά ο καθηγητής Searl έχει δεσμεύσει εταιρίες στην Ιαπωνία, τη Γερμανία και τις Η.Π.Α. Οι Γερμανοί έχουν αναπτύξει ένα πρωτότυπο αλλά δεν θέλουν να επιδείξουν τη συσκευή, μέχρι να οριστούν μέτρα για την παραγωγή, τη διανομή και την εμπορία της. Στις Η.Π.Α., ο Searl έχει ανθρώπους να δουλεύουν για ένα μικρό, μη-ιπτάμενο μοντέλο, αλλά η ημερομηνία της επίδειξης αυτής έφτασε και πέρασε. Τίποτα δεν έγινε. Κανένα SEG. Ειπώθηκε ότι, το πρόγραμμα είναι πολύπλοκο και ακριβό. Χρειάζονται περισσότερο χρόνο και χρήμα. Σύμφωνα με τον John Thomas, τον εκδότη και ατζέντη του καθηγητή Searl, ακόμα και μια μικρή συσκευή είναι περίπλοκη και ακριβή. Υπόσχεται μια επίδειξη κάπου στο δρόμο, ίσως σ’ ένα χρόνο. Εντωμεταξύ το BBC ερευνά τα αρχεία του. Ξένοι ενδιαφερόμενοι εμφανίζουν φωτογραφίες. Παρακολουθούμε και περιμένουμε με αγωνία. Δώστε τα ποπκορν.

 
http://katohika.blogspot.com/2011/05/blog-post_6663.html

Χάρρυ Κλυνν: Είθε να κατανοήσει σύντομα ο Ελληνικός λαός την "κηδεία" που του ετοιμάζετε...


«Στη δραματική συνεδρίαση του Λουξεμβούργου, ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας ομολόγησε την αδυναμία της χώρας να βγει στις αγορές, την αποτυχία της να μειώσει το έλλειμμα στα χρονικά περιθώρια που έχουν τεθεί, την αποτυχία της να πετύχει δημοσιονομική εξυγίανση»

Αυτά δεν ομολόγησες, ενώπιον της Ευρωπαϊκής οικονομικής νομενκλατούρας, στην «υπόγεια» σύσκεψη του Λουξεμβούργου γελοιωδέστατε και ανίκανε Παπακωνσταντίνου; Έναν ολόκληρο χρόνο εσύ και ο ακατανόμαστος, υπό εθελουσία πολιτική αιχμαλωσία, πρωθυπουργός της υπό κατοχή χώρας μας, αφού βάλατε στην πρέσα τον ελληνικό λαό και του βγάλατε το λάδι, μας διαβεβαιώνατε, με αβανταδόρους τις ρεζιλοφυλλάδες και τα βοθροκάναλα, για την σούπερ επιτυχία του μνημονίου… που ανάθεμα και αν γνωρίζατε τι ήταν αυτό που υπογράψατε!

Αποδεικνύεται, βέβαια, ότι γνωρίζατε πάρα πολύ καλά αυτό που, εσείς και οι «Ναι-σε-όλα-τζήδες» βουλευτές του κόμματός σας, υπογράψατε… Εσύ δεν ήσουν που έλεγες βλακίστατε ότι το 2001 «θα βγούμε στις αγορές» και συμφωνούσε μαζί σου και ο άλλος αρλεκίνος, ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και νυν σύμβουλος του Πρωθυπουργού Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος μάλιστα προέβλεπε «σημαντική βελτίωση της ελληνικής οικονομίας το 2011;»

Χθες ακόμα από το βήμα του τέταρτου Πανελληνίου Συνεδρίου Μικρών Νησιών, στο Μεγανήσι, ο τσακμακόμυαλος Minnesota boy, ενώ γνώριζε για ποιο λόγο πηγαίνεις και τι πρόκειται να πεις στο Λουξεμβούργο, εξανέστη με τους «εχθρούς της Ελλάδας» και διαμαρτυρόμενους, σε υψηλούς μάλιστα τόνους, κάλεσε ο «τους πάντες, ειδικά στην ΕΕ, να αφήσουν την Ελλάδα ήσυχη να κάνει τη δουλειά της»

Και ποια εντέλει είναι η δουλειά σας ανεπαρκέστατοι, να ψεύδεστε ασυστόλως εμφανίζοντας δια του παπαρολόγου αντιπροέδρου της ανύπαρκτης κυβέρνησής σας το τρισκατάρατο μνημόνιο ως «ΕΥΤΥΧΙΑ» και τους Έλληνες ως συνδαιτυμόνες σας στο τσιμπούσι των κλοπιμαίων; Ένα μόλις χρόνο μετά το Μνημόνιο που δήθεν θα μας έσωζε από τη χρεοκοπία, ετοιμαζόμαστε για νέο επαχθέστερο Μνημόνιο, υποθηκεύοντας τη χώρα, για την ελευθερία και ακεραιότητα της οποίας έχυσε ποτάμια αίμα ο Ελληνικός λαός…

Είθε να κατανοήσει, όσο γίνεται συντομότερα, ο ελληνικός λαός το μέγεθος της «κηδείας» που ετοιμάζεται σ’ αυτόν, στα παιδιά και στα εγγόνια του και εξεγειρόμενος να σας στείλει όλους μαζί εκεί που μοίρα των προδοτών και των δοσίλογων ορίζει…


http://kostasxan.blogspot.com/2011/05/blog-post_5895.html

ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗΣ

Η χρονολόγηση με βάση τη γέννηση του Χριστού προτάθηκε από τον Σκύθη μοναχό και εκκλησιαστικό συγγραφέα Διονύσιο τον Μικρό (532 μ.Χ.) , ηγούμενο μοναστηριού στη Ρώμη, κατά τον 6ο μ.Χ. αιώνα και βιβλιοθηκάριος στο Βατικανό. Ο Διονύσιος ανέλαβε να συντάξει το 533 μ.Χ. έναν Πασχάλιο Πίνακα, δηλαδή προσδιόρισε τις ακριβείς ημερομηνίες του Πάσχα για οποιοδήποτε έτος. Για τη σύνταξη αυτού του πίνακα θεώρησε χρήσιμο να ορίσει και ένα νέο σύστημα χρονολόγησης, με σημείο αναφοράς τη χρονολογία γέννησης του Χριστού, την οποία και προσδιόρισε λανθασμένα το έτος 754 από κτίσεως Ρώμης. Τη χρονολογία αυτή ο Διονύσιος την ονόμασε  1 μ.Χ.. Πρόκειται για ένα λάθος που διαιωνίζεται γιατί μεταφέρει την έναρξη του νέου έτους τουλάχιστον κατά 730 ημέρες αργότερα.
Μέχρι τότε, η χρονολόγηση γινόταν, είτε με αφετηρία την Κτίση της Ρώμης είτε "από Διοκλητιανού", δηλαδή με αφετηρία την  29η Αυγούστου του 284 μ.Χ., ημερομηνία κατά την οποίαν ο Διοκλητιανός ανακηρύχτηκε αυτοκράτορας. Αφού, λοιπόν, δημιουργήθηκε η χρονολόγηση με αφετηρία τη γέννηση του Χριστού, οι μετέπειτα προσπάθειες των σοφών επικεντρώθηκαν στον ακριβή προσδιορισμό της ημερομηνίας της.
Το πρώτο οφθαλμοφανές λάθος είναι ότι ο Διονύσιος ο Μικρός ονόμασε το πρώτο έτος του Κυρίου έτος 1 κι όχι μηδέν. Έτσι δεν παρεμβάλλεται το έτος μηδέν ανάμεσα στο έτος 1 π.Χ. και το έτος 1 μ.Χ. Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι η έννοια του "μηδενός" εισήχθη με την ανάπτυξη της άλγεβρας από ινδούς μαθηματικούς περίπου 700 χρόνια μετά τον Διονύσιο. Μετρώντας από το 1 ως TO 1M.X βλέπουμε ότι η τελευταία μέρα της 2ης χιλιετίας είναι η 31 Δεκεμβρίου του 2000 και όχι του 1999.
Το λάθος όμως του χαμένου έτους δεν είναι το μοναδικό, αλλά υπάρχει κι ένα ιστορικό λάθος έτσι όπως μεταφέρεται μέσα από το μοναδικό γραπτό κείμενο που υπάρχει σήμερα (το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο). Ο Ματθαίος μας πληροφορεί ότι ο Χριστός γεννήθηκε όταν ο Ηρώδης ήταν βασιλιάς. Λίγο αργότερα μάλιστα, ίσως και μερικά χρόνια μετά, μας λέει ότι ο Ηρώδης πέθανε όταν ο Ιησούς ήταν ακόμη παιδίον.


Η σωστή έκλειψη της Σελήνης
Σύμφωνα όμως με τον ιουδαίο ιστορικό του 1ου αιώνα μ.Χ. Φλάβιο Ιώσηπο, ο Ηρώδης αρρώστησε βαριά όταν ήταν περίπου 70 ετών και πέθανε έξι μήνες αργότερα ύστερα από μια έκλειψη Σελήνης, που συνέβη πριν από την εορτή του εβραϊκού Πάσχα. Σεληνιακές εκλείψεις εκείνη την εποχή έγιναν το 4 και το 1 π.Χ., γι' αυτό πολλοί ερευνητές θεωρούσαν ότι ο Ηρώδης πέθανε το 4 π.Χ.
Στο παρελθόν πολλοί ερευνητές προσδιόριζαν τον θάνατο του Ηρώδη μεταξύ της 13ης Μαρτίου και της 12ης Απριλίου του 4 π.Χ. και τοποθετούσαν τον χρόνο γέννησης του Χριστού πιο νωρίς ­ πιθανότερα δύο χρόνια πριν από τον θάνατο του Ηρώδη ­, καθώς ο Ματθαίος μας λέει ότι ο Ηρώδης διέταξε «...ανείλε πάντας τους παίδας τους εν Βηθλεέμ και εν πάσι τοις ορίοις από διετούς και κατωτέρω, κατά τον χρόνον όν ηκρίβωσε παρά των μάγων...». Η περικοπή αυτή μας πληροφορεί ξεκάθαρα ότι μετά τη συζήτηση που είχε ο Ηρώδης με τους Μάγους θα έμαθε κάτι που του υποδείκνυε ότι ο Ιησούς ήταν τότε περίπου δύο ετών.
Νεότεροι όμως ερευνητές δεν θεωρούν πλέον την έκλειψη της 13ης Μαρτίου του 4 π.Χ. ως τη σωστή έκλειψη, γιατί δεν ήταν εύκολα παρατηρήσιμη από την Παλαιστίνη. Το έτος 4 π.Χ. το εβραϊκό Πάσχα γιορτάστηκε στις 12 Απριλίου, ενώ η έκλειψη της Σελήνης ­ που ήταν ορατή από την Ιεριχώ όπου ο Ηρώδης είχε ένα από τα παλάτια του ­ έγινε στις 13 Μαρτίου. Επίσης, ο χρόνος που μεσολάβησε μεταξύ της εκλείψεως, στις 13 Μαρτίου, και της αρχής του Εβραϊκού Πάσχα εκείνης της χρονιάς, στις 12 Απριλίου, ήταν πάρα πολύ μικρός για να γίνουν όλα όσα αναφέρει ο Ιώσηπος ότι συνέβησαν οι διαδικασίες δηλαδή για την απόδοση τιμών στον βασιλιά που ακολούθησαν τον θάνατο του Ηρώδη.
Η σωστή, λοιπόν, έκλειψη πρέπει να ήταν αυτή που συνέβη τη νύχτα της 9ης Ιανουαρίου του 1 π.Χ., και διήρκησε από τις 11.30 το βράδυ ως τις 3 το πρωί. Τη χρονιά μάλιστα εκείνη το εβραϊκό Πάσχα γιορτάστηκε 90 ημέρες αργότερα, γεγονός που φαίνεται να δίνει το χρονικό περιθώριο στα γεγονότα που αναφέρει ο Ιώσηπος ότι ακολούθησαν μετά τον θάνατο του Ηρώδη και πριν τον εορτασμό του Πάσχα. Συγχρόνως, υπήρχε αρκετός χρόνος για να συμβούν αυτά που περιγραφεί και ο Ιώσηπος.
Η πληροφορία της απογραφής του πληθυσμού
Σύμφωνα με τον ευαγγελιστή Λουκά διετάχθη από τον Αύγουστο Καίσαρα μια απογραφή του πληθυσμού με την ευκαιρία του Αργυρού Ιωβηλαίου της βασιλείας του, όταν του απενεμήθη ο τίτλος «Pater Patriae», στις 5 Φεβρουαρίου του 2 π.Χ.. Έτσι η απογραφή αυτή ανάγκασε τη Μαρία και τον Ιωσήφ να ταξιδέψουν για να καταγραφούν στην πατρίδα του Ιωσήφ.
Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Καίσαρα Αυγούστου είναι γνωστό ότι είχαν προκηρυχθεί τρεις μεγάλες απογραφές. Η πρώτη το 28 π.Χ., η δεύτερη το 8 π.Χ. και η τρίτη το 14 μ.Χ. Η μόνη απογραφή που φαίνεται να προσεγγίζει περισσότερο με όλες τις προηγούμενες πληροφορίες είναι εκείνη που ξεκίνησε το έτος 8 π.Χ. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι εκείνη την εποχή οι πληροφορίες μεταδίδονταν με πολύ αργούς ρυθμούς, μοιάζει αρκετά πιθανό η ανακοίνωση της απογραφής (η οποία υπογράφηκε στη Ρώμη το 8 π.Χ.) να μεταφέρθηκε στους κατοίκους των πιο απομακρυσμένων σημείων της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας με καθυστέρηση ενός ή ακόμη και δύο χρόνων. Η συγκεκριμένη απογραφή όμως αφορούσε μόνο όσους ήταν ρωμαίοι υπήκοοι, ιδιότητα που δεν είχε η Μαρία.
Το πιο σωστό λοιπόν είναι η απογραφή που αναφέρεται στο Ευαγγέλιο ως η αιτία που ανάγκασε τη Μαρία και τον Ιωσήφ να ταξιδέψουν να είναι μάλλον αυτή που αναφέρεται στον «όρκο πίστεως» που διετάχθη με την ευκαιρία του Αργύρου Ιωβηλαίου της βασιλείας του Αυγούστου Καίσαρα στις 5 Φεβρουαρίου του 2 π.Χ.
Αυτή η «απογραφή»-όρκος πίστεως που αναφέρεται και από τον Ιώσηπο ήταν υποχρεωτική για όλους, υπηκόους και μη. Σε αυτή την περίπτωση, που φαίνεται τελικά να είναι και η πιο αληθοφανής, η γέννηση του Χριστού προσδιορίζεται μέσα στο έτος 2 π.Χ. Και το πιο πιθανό είναι ότι η γέννηση του Χριστού να έγινε άνοιξη, καλοκαίρι ή φθινόπωρο καθώς το Ευαγγέλιο αναφέρει "ποιμένες αγραυλούντες", δηλαδή βοσκούς που ζούσαν τότε στην ύπαιθρο".
Ο Λουκάς δε σαφώς λέει στο Ευαγγέλιό του ότι «Αύτη η απογραφή πρώτη εγένετο…» . Ο λόγος που αναφέρει αυτήν την απογραφή ως πρώτη είναι για να μην την μπερδέψουμε με την άλλη που έγινε αργότερα στο 7 μ.Χ.
Υπήρχαν δύο τρόποι απογραφής. Ο ένας ήταν να απογραφεί ο καθένας εκεί που βρισκόταν κατά την ημέρα της απογραφής. Αυτό όμως απαιτούσε πλήθος υπαλλήλων απογραφέων, και οι Ρωμαίοι Αυτοκράτορες δεν ήταν δυνατόν να αναλάβουν το κόστος. Ο άλλος τρόπος ήταν να μεταβούν όλοι στον τόπο καταγωγής τους, και να παραμείνουν εκεί μέχρι να απογραφούν. Οι λόγοι λοιπόν αυτού του τρόπου απογραφής, ήταν καθαρά πρακτικοί και οικονομικοί. Άρα, στην απογραφή που αναφέρουν οι ευαγγελιστές υπήρχε μετακίνηση του πληθυσμού στον τόπο καταγωγής τους και μάλιστα η απογραφή έπρεπε να έγινε κατά οικογένεια.
Οπότε η σωστή αλληλουχία των γεγονότων πρέπει να έχει ως εξής: το 3 π.Χ. εκδόθηκε το διάταγμα της απογραφής, ο θάνατος του Ηρώδη συνέβη στις αρχές του 1 π.Χ. και άρα η γέννηση του Χριστού πρέπει να έγινε στα μέσα περίπου του 2 π.Χ.Συνέπως το έτος 2012 ειναι 2014 η στην χειρότερη περίπτωση 2019!!!
 
http://katohika.blogspot.com/2011/05/2012_09.html

Ετοιμή για αποβατική ενέργεια στο Καστελόριζο η Τουρκία

Στο άμεσως επόμενο χρονικό διάστημα (ίσως και μέσα στο καλοκαίρι) η Τουρκία είναι… επιχειρισιακά πανέτοιμη να πραγματοποιήσει αποβατική ενέργεια στο Καστελόριζο.

ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
Η γνωστή «στρατιά αιγαίου» ή όπως λέγεται τώρα (η οποία αντίθετα από όλες τις υπόλοιπες στρατιωτικές δυνάμεις της Τουρκίας δεν εντάχθηκε ΠΟΤΕ στο ΝΑΤΟ) με καταγεγραμμένη δύναμη…
* Δύο ταξιαρχίες πυροβολικού ,
* σχεδόν όλο τα αποβατικά πλοία του τουρκικού στρατού
* και σχεδόν το σύνολο των ειδικών δυνάμεων !!

και σε συνεργασία με το 11ο Σώμα Στρατού το οποίο εδρεύει στην κατεχόμενη Κύπρο θα πραγματοποιήσει απόβαση και θα καταλάβει το νησί. Πιθανολογείται ότι η Τουρκία θα πράξει , βασιζόμενη σε κάποια «ισχυρά» επιχειρήματα:
* ανθρωπιστικοί λόγοι ,
* κακομεταχείρηση (με προβοκάτσια ή άνευ) μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που θα ξεβράσει το κύμα τυχαία στο νησί…
Η στρατιά, όχι μόνο δε καταργήθηκε (ηλίθιο άρθρο-γλύψιμο στον στρ.Χ.Οζκιόκ από την …Καθημερινή!! το 2006) αλλά εδώ και 3 μήνες ενισχύεται σταθερά κι εντατικά με κινητές ιατρικές μονάδες , κινητούς σταθμούς επικοινωνιών και 2 ή 3
Ναρκοθέτιδες (κύριου προορισμού) , ειδικού τύπου πολεμικού πλοίου που χρησιμοποιείται για την πόντιση ναρκών.


ΟΙ …… ΑΝΙΔΡΑΣΕΙΣ (λέμε τώρα)
Οι αντιδράσεις από ελληνική πλευράς θα είναι από γελοίες έως ανύπαρκτες !
Αναμένονται με χρονική σειρά (προσέξτε , έχει σημασία):
κλαψο-λεονταρισμοί του Πεταλωτή
κλαψομ……ές και «διαμαρτυρίες» στον ΟΗΕ και στην «Πρεσβεία» από τον Τζέφρεϋ
π…….ιές του Πάγκαλου τύπου Ζήκου («βαστάτε Τούρκοι τ’ άλογα»)
Αδιανόητες κορώνες Σαμαρά και Καρατζαφέρη
…αλλά σε διάστημα ωρών ΟΛΟΙ θα ξαναπάρουν την αγαπημένη μορφή της ΛΥΡΑΤΗΣ ΚΟΤΑΣ !!!!


Γιατί;
Επειδή στο δίλημμα που θα θέσει εντός 12 ωρών η Τουρκία «ΘΡΑΚΗ ή ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ» θα απαντήσουν με «αίσθημα εθνικής ευθύνης» και «πατριωτισμού » καπάκι : ΘΡΑΚΗ !!!!!
Επειδή στο δίλημα που θα θέσει ο πνευματικός κόσμος και οι «προοδευτικοί» μισθοδοτούμενοι :»ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΑΛΒΑΝΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΙΚΙΩΝ και λοιπών Δημοκρατικών Δυνάμεων ενάντια στον πόλεμο» ή ….. ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ …….. τι θα απαντήσει το ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΦΕΡΤΟΥ ;;;;;;;
Επειδή διλήμματα θα θέσουν και όλα τα γνωστά καθάρματα (οικοδεσπότες & μαϊντανοί) των ΜΜΕ. Δηλ. «πρόεδροι» επιμελητηρίων , εκπρόσωποι των «παραγωγικών» τάξεων , «καθηγητές» (Παντείου κατά προτίμηση ) και λοιποί …..
Δια ταύτα ….
Ξαναδείτε το γιατί από δω και πέρα έτσι θα το βλέπετε….. από φωτό.

hellenicspace
http://greeknation.blogspot.com/2011/05/blog-post_9383.html

Πάμε Haarp ?? Ουρανός από το Kansas!!



http://katohika.blogspot.com/2011/05/haarp-kansas.html

Ο Λοβέρδος "πηδάει" από την κυβέρνηση;


Λοβέρδος: Θέτω εαυτόν στη διάθεση του πρωθυπουργού
"Ρουκέτα" εξαπέλυσε πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας Γιώργος Λοβέρδος σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του υπουργείου του.

Κατ’ αρχήν ζήτησε το εθνικό σχέδιο να ψηφιστεί με την αυξημένη πλειοψηφία των 180 ψήφων από τη Βουλή και το όποιο επικαιροποιημένο μνημόνιο να εγκριθεί από το σύνολο του υπουργικού συμβουλίου και όχι μόνο από τον υπουργό Οικονομικών.

Χωρίς να ερωτηθεί από δημοσιογράφους πρόσθεσε «Εγώ σε νεφελώδεις και αντιφατικές πολιτικές δεν έχω θέση. Θέτω στη διάθεση του πρωθυπουργού τον εαυτό μου.

Ακόμη, εξέφρασε την άποψη πως ό,τι αφορά στην επικαιροποίηση του μνημονίου πρέπει να προσυπογράφεται από όλους τους υπουργούς και όχι μόνο από τον υπουργό Οικονομικών, όπως γίνεται σήμερα. Ο υπουργός Υγείας καυτηρίασε τις καθυστερήσεις στο κυβερνητικό έργο, πρότεινε το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα να υπογραφεί από όλους τους υπουργούς και να εγκριθεί με διευρυμένη πλειοψηφία 180 βουλευτών από τη Βουλή.
Οπως είπε, ο Γ.Παπανδρέου είχε δηλώσει πως «θα συνεχίσει την μάχη με όσους έχουν πάρει την απόφαση να παλέψουν μαζί του. Ενοχικές στάσεις και αμφισημίες δεν χωρούν. Ο επαναπροσδιορισμός των μαχητών στην πρώτη γραμμή πρέπει να γίνει σήμερα, κατά κυριολεξία. Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος. Οφείλουμε με τις πολιτικές μας, να καλύψουμε τα ελλείμματα που εμφανίζονται ήδη στην εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2011»
Σημείωσε μάλιστα ότι αυτό πρέπει να γίνει «ακόμη και με ορισμένες οριζόντιες πολιτικές» και θύμισε ότι έχει ήδη ζητήσει «οι προσλήψεις στο Δημόσιο από 1 προς 5 να γίνουν 0 προς 5, με ελάχιστες αναγκαίες εξαιρέσεις».
«Πρέπει να υπάρξει ενότητα»
Ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι όλα τα κείμενα, ό,τι απορρέει δηλαδή από την ένταξη της χώρας στο μηχανισμό διάσωσης Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ και το μνημόνιο, πρέπει να υπογράφονται από το σύνολο των μελών του υπουργικού συμβουλίου και να εγκρίνονται από αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή.
«Πρέπει να υπάρχει ενότητα [...] αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί», είπε χαρακτηριστικά ό κ.Λοβέρδος, σχολιάζοντας τις διάφορες υπουργικές διαφοροποιήσεις.
«Εάν χρειαστεί να συμφωνήσουμε σε νέο κείμενο προτεραιοτήτων. Και πάντως, όλα τα σχετικά κείμενα, όπως π.χ. την επικαιροποίηση του υπάρχοντος μνημονίου πρέπει να τα υπογράφουν όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου και όχι μόνο ο υπουργός Οικονομικών όπως γίνεται σήμερα», τόνισε ο κ.Λοβέρδος και πρόσθεσε:
«Δίνουμε πόλεμο»
«Δίνουμε έναν πόλεμο σε καιρό ειρήνης, οι ημέρες που περνάμε είναι κρίσιμες [...] Πρέπει να άρουμε αμέσως τις λανθασμένες εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί εκτός συνόρων και να συνειδητοποιήσουμε εντός συνόρων ότι ο αγώνας είναι μπροστά. Πρέπει να πολεμήσουμε ομόφωνοι, ορκισμένοι, δυνατοί και αποφασισμένοι. Ενοχικές τάσεις και αμφισημίες δεν χωράνε».
Ετσι, συμπλήρωσε ο κ. Λοβέρδος , «για να σταλεί λοιπόν το απαραίτητο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, πρέπει το σχετικό σχέδιο νόμου, με τις πολιτικές που προαναφέρθηκαν, να ψηφιστεί μέσα από δημιουργική κοινοβουλευτική διαδικασία, όπου θα κατατεθούν στους βουλευτές όλα τα στοιχεία που αφορούν την οικονομική κατάσταση της χώρας και που για την ψήφιση του όμως θα πρέπει να ζητήσουμε αυξημένη πλειοψηφία. Τα 3/5 ή τα 2/3 της Βουλής μπορούν να αποτελέσουν όχι βέβαια τη συνταγματική ( τέτοιο ζήτημα δεν τίθεται ), αλλά τη διευρυμένη πολιτική νομιμοποίηση του σχεδίου νόμου».
«Ό, τι είναι να κάνουμε, ας το κάνουμε λοιπόν σήμερα, τώρα. ... Σε νεφελώδεις και αντιφατικές πολιτικές πάντως, δεν νομίζω πως έχω θέση. Σε κάθε περίπτωση είμαι στη διάθεση του Πρωθυπουργού» κατέληξε ο υπουργός Υγείας.
Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;
Πρόκειται, άραγε για μία ειλικρινή πολιτική κίνηση μη μπορώντας να συμμετέχει -εν όψει τραγικών εξελίξεων- στην κυβέρνηση Παπανδρέου ή μήπως ο κύριος Λοβέρδος χρησιμοποιεί την τακτική Πάγκαλου, για να αποπροσανατολίσει από τα "καυτά" ζητήματα της επικαιρότητας; Είναι σίγουρο πως στα δελτία ειδήσεων των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης θα συζητηθεί περισσότερο η "παραίτηση"Λοβέρδου, παρά οι οικτρότατη θέση της οικονομίας της χώρας, που χειροτερεύει καθημερινά λόγω της απόλυτης ανεπάρκειας της παρέας Παπανδρέου που ανθυποκυβερνά τη χώρα...

Τα συστήματα της Κοινωνικής Μηχανικής είναι πάρα πολλά. Το βασικό σχέδιο όμως είναι ο αποπροσανατολισμός των πολιτών από την πραγματικότητα. Τελικά, η φράση -που υπονοεί παραίτηση- του "πολύ" Λοβέρδου, μήπως εξυπηρετεί αυτήν ακριβώς την σκοπιμότητα;

Κωνσταντίνος


http://kostasxan.blogspot.com/2011/05/blog-post_8809.html

Μαρκεζίνης: Η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε υποθήκευση της Ελλάδας!

Συνέντευξη του Βασιλείου Μαρκεζίνη στον Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο
Ο τίτλος του «Σερ» που του απένειμε η Βασίλισσα της Αγγλίας είναι ένας μόνο από τους πολλούς, εξαιρετικά τιμητικούς τίτλους που απονεμήθηκαν στον Βασίλειο Μαρκεζίνη και που θα χρειαζόμαστε ολόκληρη τη σελίδα για να τους αναφέρουμε, ατά τη διάρκεια μιας μακράς ακαδημαϊκής πορείας που τον οδήγησε σε μια επίλεκτη θέση στην αφρόκρεμα της διεθνούς νομικής επιστήμης.
Ανθρωπος με πολύπλευρα ενδιαφέροντα, μεταξύ των οποίων μια πολύ προσωπική, ψυχαναλυτική ματιά στην τέχνη, πέρασε όλη την καριέρα του στο εξωτερικό, για να «τραβηχτεί» τώρα όλο και περισσότερο από την «Ιθάκη» του, την Ελλάδα και τα προβλήματά της, στην οποία αφιερώνει το τελευταίο βιβλίο του «Ελλάδα των Κρίσεων», που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Ερ. «Ελλάδα των Κρίσεων». Γιατί πληθυντικός;
Απ. ‘Εχουμε τη μοναδική ατυχία να αντιμετωπίζουμε πολλές κρίσεις. Κάθε μία μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή. ‘Εχουμε κρίση οικονομική, μεταναστευτική, μειονοτική, εξωτερική...

Ερ. Το Αιγαίο;
Απ. Κυρίως, αλλά μετά θα ακολουθήσει η Θράκη, με απώτερο σκοπό να δημιουργηθεί νέο κρατίδιο με το μοντέλο του Κοσσυφοπεδίου.

Ερ. Ξεχάσατε την οικολογική. Η ΝΑ Ευρώπη θα πληγεί ιδιαίτερα από ερημοποίηση και θερμοκήπιο.
Απ. Αναμφισβήτητα. Πρέπει όμως στο σημείο που είμαστε να αναζητήσουμε ισορροπία αναπτυξιακής και οικολογικής πολιτικής. Γιατί αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει το αναπτυξιακό. Επιπλέον όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε την «κρίση εμπιστοσύνης», δηλαδή τη βαθιά υποψία που τρέφει ο κόσμος προς την κυβέρνηση, το κράτος, τους πολιτικούς, τη δυνατότητα να μας βγάλουν από την κρίση που μας έφεραν.

Ερ. Ο κ. Παπανδρέου θα σας έλεγε ότι τροφοδοτείτε απαισιοδοξία…
Απ. Σωστή θεραπεία προϋποθέτει σωστή διάγνωση. Η κυβέρνηση κάνει λάθος διάγνωση και αλλάζει συνέχεια διάγνωση. Λίγο μετά τη θριαμβολογία της 25.3, ο Πρωθυπουργός είπε, στις 15.4, ότι είμαστε στην εντατική. Το πρόβλημα του είναι η αξιοπιστία. Μας λένε ότι πότε υπάρχουν, ποτέ δεν υπάρχουν λεφτά, δεν θα μπούμε στο ΔΝΤ αλλά μπαίνουμε, κάναμε 100% όσα μας ζήτησαν, μετά κάναμε 80% κ.ο.κ.… Μου λέτε εμένα για απαισιοδοξία, όταν περάσαμε όλο τον περασμένο μήνα σε μοναδική «μαυρίλα», εν μέρει καλλιεργημένη από την κυβέρνηση.

Ερ. Που αποδίδετε τις αντιφάσεις;
Απ. Στην επικοινωνιακή πολιτική, το πιο πετυχημένο κομμάτι της κυβερνητικής πολιτικής. Τρομάζεις τον κόσμο, τον πειθαρχείς, μετά λες “τα κατάφερα”. Είναι αμερικανικό μοντέλο. Οι προεδρικοί υποψήφιοι λένε πριν την αναμέτρηση «ο δικός μας είναι σοβαρότερος, ο άλλος τα καταφέρνει καλύτερα, θα χάσουμε». Κατεβάζεις τις προσδοκίες, μετά ανεβαίνεις. Προ ενός έτους υπήρχε μελαγχολία ακολουθούμενη από τεχνητή αισιοδοξία για έξη μήνες, με τον κόσμο σε ηρεμία. Ξανάγινε ο κύκλος για τρεις μήνες. Οι δημοσιογράφοι ήταν αισιόδοξοι στις 25.3, έγιναν μετά απαισιόδοξοι, στις 15.4 ξαναμπήκαμε στην «εντατική».

Ερ. Μήπως αποδίδετε πολλά στην επικοινωνία; Η Ελλάδα αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα χρέους, η κυβέρνηση λέει ότι χωρίς όσα έκανε θα οδηγούμαστε σε χρεωκοπία…
Απ. Το χρέος αυξήθηκε στο διάστημα άσκησης της πολιτικής αυτής. Δεν δέχομαι καθόλου ότι ήταν η μόνη δυνατή πολιτική. Απέβλεπε κυρίως στη συρρίκνωση εξόδων. ‘Εγινε εις βάρος της απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα, όχι στον δημόσιο.

Ερ. ‘Εγινε μεγάλο ζήτημα ο δημόσιος τομέας.
Απ. Βρήκαμε τους δημόσιους υπαλλήλους 765.000. ‘Ένα χρόνο μετά είπανε ότι μειώθηκαν κατά 0,7%, αλλά συνταξιοδοτήθηκαν 40-45.000. ‘Αρα, από τη μια φεύγουν, από την άλλη προσλαμβάνονται από το ΠΑΣΟΚ (πιθανώς επί συμβάσει). Για να ξαναγυρίσω στο βασικό ερώτημα, του Μνημονίου, κατά τη γνώμη μου δεν ήταν η μόνη πολιτική. Χάσαμε τρεις μήνες αρχικά, δεν βγήκαμε στις αγορές όταν ήταν χαμηλά τα επιτόκια. με χαμηλά επιτόκια. Δεν έγιναν σωστές διαπραγματεύσεις. Κυττάξτε πως έγιναν οι διαπραγματεύσεις στην Ιρλανδία και την Ισλανδία. Εδώ δέχτηκαν ότι είπε η τρόικα. Η Ιρλανδία, ακόμα περισσότερο η Ισλανδία απέσπασαν πολύ καλύτερους όρους. Κόβοντας έξοδα, κόψαμε τα έσοδα, οδηγηθήκαμε σε ύφεση, διπλασιάσαμε την ανεργία.

Ερ. Το πρόγραμμα των 50 δις;
Απ. Δεν είναι ρεαλιστικό και μάλιστα με την ταχύτητα που θέλει η τρόικα. Θα οδηγηθούν σε άλλο σχέδιο, μορφή αναδιάρθρωσης, παρόλο που δεν τους αρέσει να την αποκαλούν έτσι. Σε μια δημοκρατία αυτά πρέπει να συζητώνται, για να μην πω ότι πρέπει να συμφωνούνται μεταξύ των μεγάλων κομμάτων τουλάχιστο, ει δυνατόν όλων. Υπάρχουν διάφορες μορφές αναδιάρθρωσης: επιμήκυνση, μείωση επιτοκίων, «κούρεμα». ‘Όλα έχουν κόστος. Προσωπικά νομίζω, όπως πολλοί ξένοι και διακεκριμένοι ‘Ελληνες, ότι το «κούρεμα» δεν αποφεύγεται, παρά τις δυσάρεστες συνέπειες, αν δεν γίνει με σωστή διαπραγμάτευση και σωστή συμφωνία.

Ερ. Γιατί;
Απ. ‘Ένα χρέος 160% του ΑΕΠ δεν ξεπληρώνεται. Δεν έχουμε έσοδα. Το 2010 βρεθήκαμε με 24,5 δις έλλειμμα περισσότερο απότι προβλέψαμε. Για να πληρωθούν τα τοκοχρεωλύσια χρειαζόμαστε ανάπτυξη 6-7% για 10 χρόνια. Καμιά ευρωπαϊκή χώρα δεν τόκανε. Εμείς θα το κάνουμε, πηγαίνοντας από ύφεση σε μεγαλύτερη ύφεση; Θα πάμε εκεί. Αλλά, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, θα περάσουμε από στάδιο επιμήκυνσης. Νομίζω ότι η κυβέρνηση ψάχνει έναν τύπο, θέλει να δημιουργήσει μια εταιρεία, που θα επιτρέπει το swap, την ανταλλαγή ομολόγων έναντι μετοχών της εταιρείας, που θα είναι ασφαλισμένες με την υποθήκη κρατικών περιουσιακών στοιχείων, ώστε νάναι σίγουροι οι ομολογιούχοι ότι θα πάρουν τα λεφτά τους. Κάτι τέτοιο θα υποθηκεύσει την Ελλάδα. Θα ευχαριστήσει πολύ τους πιστωτές.

Ερ. Εννοείτε ότι πέραν των 110 δις του Μνημονίου που είναι ενυπόθηκα, χωρίς ρήτρες συνταγματικής προστασίας του κράτους, θα γίνει όλο το χρέος ενυπόθηκο;
Απ. Κυττάξτε, δεν πρέπει να απλοποιούμε, γιατί όλο το θέμα είναι στις λεπτομέρειες. Αυτή όμως είναι η εντύπωσή μου. Σε αντάλλαγμα της επιμήκυνσης, έχω την εντύπωση ότι οι ξένοι ζητάνε δύο πράγματα. Πρώτο, να αναμορφώσουμε το κράτος, να περιορίσουμε τη γραφειοκρατία, να διευκολύνουμε τις επενδύσεις. Δεύτερο, να μπορούν να κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία, να γίνουν τα ομόλογά τους «προστατευμένα ομόλογα» (protected bonds). Και τα 400 δις. Αυτό όμως είναι πολύ επικίνδυνη λύση, εκτός αν είμαστε βέβαιοι ότι θα ξεπληρώσουμε. Γιατί κινδυνεύουμε, όπως μερικοί άνθρωποι που παίρνουν δάνεια, μετά δεν μπορούν να πληρώσουν και χάνουν το σπίτι. Δηλαδή, να μην οδηγηθούμε μόνο σε στάση πληρωμών, αλλά σε απώλεια της πατρίδας. ‘Ηδη ικανός αριθμός συνταγματολόγων κρίνει το Μνημόνιο αντισυνταγματικό. Αν όντως πάνε εκεί που πληροφορούμαι, αν είναι σωστές οι πληροφορίες μου, οι συνέπειες θάναι πολύ μεγαλύτερες.

Ερ. Τι μπορεί να κάνει η Ελλάδα για να βελτιώσει τους όρους δανεισμού; Ορισμένοι προτείνουν την απειλή επιθετικής χρεωκοπίας, με ότι θα σήμαινε για ΕΕ και παγκόσμια οικονομία ή την απαγόρευση γεωπολιτικής χρήσης του χώρου. Δεν είναι επικίνδυνες πολιτικές.
Απ. Δεν μου αρέσουν οι απειλές, ιδίως στην κατάσταση αυτή. Αλλά πρέπει να γίνει διαπραγμάτευση, με κάθε μέσο. Καμία κυβέρνηση δεν χρησιμοποίησε π.χ. τα γερμανικά πολεμικά χρέη. Γιατί; Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαμε να κάνουμε και δεν κάναμε. Αλλά δεν είμαστε τώρα σε θέση, ούτε είναι καλός διαπραγματευτικός τρόπος οι απειλές, χρειαζόμαστε πειθώ. Πριν ένα χρόνο, αν απειλούσαμε, θα τιναζόταν στον αέρα η οικονομία. Τώρα δεν γνωρίζω, έχουν κάπως τακτοποιήσει τα προβλήματά τους.

Ερ. Ξεκινήσατε καμπάνια για την ΑΟΖ
Απ. Πράγματι, δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο δεν ανακηρύσσουμε ΑΟΖ και δεν την οριοθετούμε με την Κύπρο. Θα βρισκόμαστε σε πολύ ισχυρότερη διπλωματική θέση. Τώρα τι να σας πω; Ακούω τις διάφορες εξηγήσεις του κ. Δρούτσα και απελπίζομαι.

Ερ. Θα σας ευχαριστούσε η ενεργός πολιτική;
Απ. ‘Όχι. Είμαι στην πολιτική, γράφω, μιλάω. Δεν έχω λόγο να κομματικοποιηθώ. ‘Ότι προσφέρω βασίζεται στο ότι είμαι ελεύθερος, δεν εξαρτώμαι, δεν πληρώνομαι από κανένα. Δεν είναι απαραίτητο να συμβάλει κανείς παίρνοντας καρέκλα, μπορεί δίνοντας γνώμη. Λένε μερικοί κυβέρνηση συνεργασίας, γιατί θέλουν καρέκλα. Το θέμα είναι να βρεθούν νέοι που να μας βγάλουν από την κατάσταση που μας έφεραν όλοι.

Ερ. Πως;
Απ. Δεν ξέρω. Αν δεν βγει ήρεμα, θα βγει στο πεζοδρόμιο.

Ερ. Περιμένετε εξέγερση;
Απ. Ελπίζω ειλικρινά να την αποφύγουμε. Γιατί λύσεις από το πεζοδρόμιο είναι αιματηρές, κοστίζουν πολύ, το κράτος χρειάζεται πολύ χρόνο να συνέλθει.



Κόσμος του Επενδυτή, 7.5.2011
Konstantakopoulos.blogspot.com
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/05/blog-post_8023.html

Απίστευτη πρόταση για την απογραφή… Δώστε τους πρώτα να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση και μετά απαντήστε!

Η …έμπρακτη αντίδραση από τον Παναγιώτη Θ.
ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ 65.000 ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ .
ΤΡΕΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΠΟΥ  ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ  ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΙΑ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΛΠ
ΚΑΙ ΤΑ  ΖΗΤΑΝΕ  ΜΕ  ΤΟΥΣ  65.000  ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ .
ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΟΥΣ
ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΔΗΛΩΣΗ ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ



ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
(Άρθρο 8 Ν. 1599/1986)
Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986)
Προς(1):
Ο – Η Όνομα: Επώνυμο:
Όνομα και Επώνυμο Πατέρα:
Όνομα και Επώνυμο Μητέρας:
Ημερομηνία Γέννησης(2):
Τόπος Γέννησης:
Τόπος Κατοικίας:
Οδός: Αριθμός: Τ.Κ.:
Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας:
Τηλέφωνο: Φαξ:
Κινητό: Email:
Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις(3), που προβλέπονται από τις διατάξεις
της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω 

υπεύθυνα και αμετάκλητα ότι:

Για τα επόμενα δέκα έτη θα έχω την ηθική αυτουργία και αυτοπρόσωπη 

συμμετοχή σε οποιανδήποτε εγκληματική ενέργεια και πράξη 

που.θα.συμβεί.στον ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………..
του οποίου πήρα τα προσωπικά δεδομένα με το έντυπο της απογραφής ,τόσον εναντίον του ιδίου αλλά και των μελών της οικογενείας του και των περιουσιακών του στοιχείων (ακόμα και των αποκτηθέντων μελλοντικά) επειδή από αμέλεια δική μου θα διαρρεύσουν τα προσωπικά δεδομένα του σε τρίτους, όσον αφορά το κομμάτι της ηθικής αυτουργίας, η επειδή τα χρησιμοποίησα εγώ μόνος η μαζί με τρίτους από κοινού, για την απόκτηση παράνομου περιουσιακού οφέλους σε βάρος του. Δηλώνω επίσης ότι τα θεωρημένα αντίγραφα των αντιστοίχων προσωπικών μου δεδομένων που έδωσα στον απογραφόμενο είναι απολύτως αληθινά και οποιανδήποτε εξ αυτών αποδειχθούν ψεύτικα καθώς και κάθε άλλο που θα βρεθεί στην κατοχή μου και δεν του το δήλωσα ,συνιστά πλήρη και αμετάκλητη ομολογία από εμένα για ενεργό συμμετοχή μου σε βαθμό κακουργήματος σε κάθε εγκληματική ενέργεια που θα γίνει σε βάρος του .
Ημερομηνία: . . . . . . . . . .20….
Ο – Η Δηλ. . . . . . . .
(Υπογραφη)
http://olympia.gr

Απογραφή 2011, η Νέα Τάξη αυτοπροσώπως στην πόρτα του σπιτιού μας

Ω μια αθώα απογραφή! Δε Νομίζω Τζέφρι, Δε Νομίζω Τίνα, στοιχεία για την Κάρτα του Πολίτη, η ενσωμάτωση των Λάθρο στο γενικό πληθυσμό, το Πράσινο Χαράτσι και η απόσπαση Δήλωσης Συναίνεσης Δωρητή Οργάνων είναι ο σκοπός της! Ψάχνουν για μαλάκες!


ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΕΚΤΑΚΤΟ: Διαβάστε τα pdf του εντύπου της απογραφής-Ανάκρισης με τις ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ στο Olympia.gr Διαδώστε το! Απογραφή 2011-Ανάκριση-Προγραφή Ηρώδη, η Νέα Τάξη αυτοπροσώπως στην πόρτα του σπιτιού μας – Παγκόσμιο Νεοταξικό Φακέλωμα το 10σέλιδο έντυπο, χειρότερο από φορολογική δήλωση, με ερωτήσεις όπως: που διανυκτέρευσες την 9η Μαίου 2011, πόσα βγάζεις, πόσα έβγαζες, που δουλεύεις, πόσες δουλειές άλλαξες, πόσα ταξίδια έκανες, σε ποιες χώρες τα έκανες, που έμενε η μάνα σου, τι σχέσεις έχεις με τα άλλα μέλη της οικογένειας, έχεις παντρευτεί ή συζείς, πόσους γάμους έκανες, έχεις τέκνο εκτός γάμου; πόσα παιδιά γέννησες – όχι τα νεκρά, αυτά δεν καταγράφονται, ζεις με άτομο του άλλου φύλου ή του ίδιου φύλου, έχεις δωμάτιο στο σπίτι όπου εργάζεσαι και πόσα τετραγωνικά, μαγειρεύεις στο σπίτι ή τρως έξω, τα πτυχία σου όλα!!!, τι μόρφωση έχεις, με τι άτομα συναναστρέφεσαι, τα μέλη της οικογένειάς σου κοιμούνται και αλλού;!

Ρεπορτάζ σε GUARDIAN-FOCUS-SPIEGEL !
Ανανέωση-Έκτακτο-Επείγον: Η Απογραφή είναι Παραγγελιά!
Οι τοκογλύφοι θέλουν να γνωρίζουν  τι Έχουν Λαμβάνειν!

Το φρικαλέο καθεστώς απειλεί με πρόστιμα όσους δυστροπήσουν στην πρωτοφανή Ταχύτατη και Αιφνιδιαστική Απογραφή του Ηρώδη
- Παρακαλούνται οι blogger που θα μπορέσουν να βρουν το έντυπο της απογραφής να το διανείμουν στην μπλογκόσφαιρα διότι είναι τύπου Φορολογικής Δήλωσης και ζητούν απίστευτα στοιχεία.
Ζούμε σε Καθεστώς Ανοιχτής Φυλακής. Και ισχύει μόνο για Έλληνες – οι Λαθρομετανάστες φυσικά δεν θα δηλώσουν τίποτα,
μόνο τη φυσική τους παρουσία στην Ελλάδα!
Κάτι δεν αρέσει στους Έλληνες με την ξαφνική απογραφή Ελλήνων και λάθρο μαζί, σπιτιών, αυθαίρετων κτισμάτων, Ι.Χ., λεβήτων, θέσεων στάθμευσης σε πυλωτές, εξωτερικών WC, στάβλων, και με φόρμα “Δωρητή Οργάνων” – που φυσικά θα σκίζεται επί τόπου, αλτρουϊστές με τα ξένα όργανα! 
Συλλογή στοιχείων για την Κάρτα του Πολίτη, το Πράσινο Χαράτσι,
η Ενσωμάτωση των Λάθρο και η επιτήδεια απόσπαση
Δήλωσης Συναίνεσης Σε Δωρεά Οργάνων από αφελείς
είναι το διακύβευμα της Απογραφής!
Γι αυτό έχουν φαγωθεί να συγκεντρώσουν
“φρέσκα” στοιχεία “real time real life”!
Τέτοιες περίεργες, αλλά πολύ περίεργες, λεπτομερείς και αιφνιδιαστικές απογραφές, εφαρμόστηκαν ιστορικά για συστηματική εξόντωση ανεπιθύμητων λαών!
Τις μέρες της απογραφής μπορεί να έχουμε πάει ταξίδι… …
Επιτρέπεται? Ή μήπως ζούμε ήδη σε φυλακή?…
Δεν Θα πάψουμε δα να είμαστε Έλληνες πολίτες και φυσικές παρουσίες… στη χώρα, εάν τύχει να μην απογραφούμε…
Για όσους νομίζουν ότι η συγκεκριμένη απογραφή είναι αθώα, παραθέτω την ανάρτηση της Dimi από το Antinews-κλικ και κλικ
Διαβάζοντάς τη θα συνειδητοποιήσετε ότι πρόκειται για μια πολύ παράδοξη διαδικασία, για  την οποία όμως, εάν και εφόσον θα είμαστε σπίτι για να “απογραφούμε”, δεν έχουμε ως Έλληνες πολίτες καμία υποχρέωση εκ του νόμου να παράσχουμε οικειοθελώς όλα αυτά τα απίστευτα στοιχεία που ζητούν, πλην των στοιχείων της Αστυνομικής  Ταυτότητας ότι είμαστε Έλληνες την καταγωγή και κατοικούμε μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά μας.
Αυτό μόνο αρκεί για να μας μετρήσουν, αφού έχουν φαγωθεί να ξέρουν πόσοι είμαστε… χμμ…
Πόσο μάλλον, όταν από τους λαθρομετανάστες δεν θα ζητήσουν κανένα απολύτως στοιχείο!!! (διαβάστε παρακάτω)
Δεν μπορούν να μας υποχρεώσουν νομικά να παράσχουμε αυτά τα ιδιωτικά στοιχεία.
Αν το επιχειρήσουν, σημαίνει ότι έχει λάκους η φάβα τους.

Όλα τα στοιχεία των Ελλήνων Πολιτών είναι στη διάθεση της Στατιστικής Υπηρεσίας από Δημαρχεία, Ληξιαρχεία, Κοιμητήρια, Κτηματολόγια, Υπουργείο Εργασίας, Υπηρεσίες Εκδοσης Αδειας Παραμονής Αλλοδαπών, ΕΛ.ΑΣ, ΟΑΕΔ, Εφορία, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ.
σ.σ. Α.: Να αποτανθούν λοιπόν από εκεί.

Γράφει η Dimi στο Antinews: 07/05/2011 στις 10:35 pm 10-24 Mαϊου 2011:
Hμέρες «Γενικής Απογραφής Πληθυσμού και Κατοικιών» του σύγχρονου Ηρώδη, ο οποίος κόπτεται γιά «ένα καλύτερο μέλλον», λέει…
ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2011: «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΡΗΣΩ»… μας λέει το καθεστώς του ΔΝΤ – σ.σ. Α.: Οι Στάλιν και Χίτλερ καταμετρούσαν σα μανιακοί Ουκρανούς, Εβραίους, Πολωνούς…
Αυθαίρετα κτίσματα, καλύβες, στάβλοι, ΙΧ, εξωτερικές τουαλέτες!!! ακόμη και γιοτ θα απογραφούν για πρώτη φορά στο πλαίσιο της Γενικής Απογραφής Πληθυσμού – Κατοικιών που θα γίνει από 10 ως τις 24 Μαΐου.
«Τα στοιχεία είναι απαραίτητα για τη λήψη αποφάσεων και τον σχεδιασμό της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής κ. Ανδρέας Γεωργίου παρουσιάζοντας το απογραφικό δελτίο που θα κληθούν να συμπληρώσουν όλοι οι κάτοικοι της χώρας.
σ.σ. Α.: Δ
ε Νομίζω Τίνα… ότι σου είναι απαραίτητο να μάθεις αν έχω και τι αυτοκίνητο, ή πως ζεσταίνομαι στο σπίτι μου… Με εννοείς θαρρώ… .

Στη γενική απογραφή του 2001 ο πληθυσμός της χώρας είχε καταμετρηθεί σε 10.964.020 άτομα αλλά σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Στατιστικής από το 2009 έχει ξεπεράσει τα 11.282.571 άτομα. Ομως ο πραγματικός αριθμός σήμερα διαμορφώνεται από το ισοζύγιο των μεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα, αλλά και αυτών που φεύγουν λόγω της οικονομικής κρίσης. Οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου της Αττικής το 2001 είχαν μετρηθεί σε 3.552.980 άτομα εκ των οποίων 1.704.519 άνδρες. Οι γυναίκες ήταν περισσότερες και ανερχόταν σε 1.848.441 άτομα. Τα αποτελέσματα της απογραφής πρέπει να δημοσιοποιηθούν ως τις 31 Μαρτίου του 2014, ωστόσο τα βασικά στοιχεία του πληθυσμού ανά κοινότητα και ανά φύλλο θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο του 2011.
σ.σ. Α.: Τόσό γρήγορα σε ένα κράτος όπου δεν λειτουργεί τίποτα τελευταία; Γιατι άραγε; Θέλουν μήπως να ξέρουν σε πόσους λάθρους ψηφοφόρους να υπολογίζουν;

Λένε… ότι οι πληροφορίες των ατόμων και των νοικοκυριών είναι απολύτως εμπιστευτικές, προστατεύονται από απόρρητο, θα ενταχθούν στο σύστημα ανώνυμα και δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό.
σ.σ. Α.:Έτσι λένε.. εμείς όμως ειδικά αυτούς τους πράσινους τύπους, δεν τους εμπιστευόμαστε.
“ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” έλεγε πριν από τις εκλογές.
“Δεν μίλησα με το Στρος Καν” έλεγε μετά το ΔΝΤ!
“Δεν φεύγουμε από το ευρώ” είπε μόλις χτες!

σ.σ. Α.: ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ SPIEGEL δίνει επώνυμα συνέντευξη σήμερα στο Πρώτο Θέμα και λέει ότι ήταν η Ελληνική Κυβέρνηση που ζήτησε από το Schaueble σύνταξη έκθεσης με θέμα τις επιπτώσεις από την έξοδο από το Ευρώ!!

Και συνεχίζει η Dimi: Για την απογραφή θα εργαστούν συνολικά 68.000 άνθρωποι!!! Κάθε απογραφέας θα αναλάβει 150 νοικοκυριά. Η συνέντευξη θα διαρκεί 25 λεπτά.
σ.σ. Α.: Δ
ε νομίζω Τζέφρις. 5 min το πολύ στη διάθεση του απογραφέα. Και έφυγε!!! Θα στέκει προ του Ιδιωτικού Χώρου άλλωστε…

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ:
Οι πολίτες θα ανοίγουν την πόρτα στους απογραφείς που θα χτυπούν το κουδούνι τους.
σ.σ. Α.: στην πόρτα… και γρήγορα …
Δεν θα χρειαστεί η επίδειξη κανενός εγγράφου, όπως ταυτότητας, διαβατηρίου ΑΦΜ κλπ.
σ.σ. Α.: αφού δεν θα χρειαστεί ούτε ΑΔΤ, γιατί γίνεται η απογραφή; Για το Πράσινο Χαράτσι στα κτίρια, τους λέβητες, τα αυτοκίνητα και για να συγκεντρωθούν στοιχεία για την Κάρτα του Πολίτη και για Όργανα?.. Δεν μας τα λέτε καθόλου καλά… Αν θέλετε απλώς διαπιστώσετε πόσοι είναι οι Έλληνες, μετρήστε από τα ληξιαρχεία και τους δήμους – γεννήσεις μείον θάνατοι.
Ο πληθυσμός θα απογραφεί στον τόπο μόνιμης κατοικίας του. Δεν απαιτείται μετακίνηση στον τόπο διατήρησης οικογενειακής μερίδας ή εκλογικών δικαιωμάτων. Η απογραφή θα γίνει σε διάστημα 15 ημερών. Σε περίπτωση απουσίας ο απογραφέας θα αφήνει στην πόρτα σημείωμα με τον αριθμό του τηλεφώνου του. Αρκεί ένα μέλος της οικογένειας για να δώσει τις πληροφορίες για κάθε σπίτι. Δεν θα ζητηθούν από κανέναν χαρτιά μόνιμης παραμονής.
ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
σ.σ. Α.:
οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι να δώσουν κανένα χαρτί πότε ήρθαν, από που ήρθαν, πόσο καιρό είναι στην Ελλάδα, αν είναι νόμιμοι. Όλοι αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει αυτό.  Σκοπεύουν να τους ενσωματώσουν ΥΠΟΥΛΑ στο γενικό πληθυσμό της Ελλάδας, με την  απογραφή.
Οι μετανάστες θα απογραφούν όπως όλοισ.σ. Α.: μπα, και λαθραίοι, και ληστές και φονιάδες, και προαγωγοί, και ντίλερ και βιαστές, και κυκλοφορούν ασύλληπτοι και ίσα κι όμοια, όπως όλοι? και με τη βοήθεια διερμηνέων χωρίς να επιδεικνύουν χαρτιά νόμιμης παραμονής. Συνοδοί και διερμηνείς θα προσεγγίσουν μαζί με τους απογραφέα και χώρους όπου διαμένουν μαζικά μετανάστες. Τα ενημερωτικά φυλλάδια για τους μετανάστες έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά, τα Γαλλικά, τα Αλβανικά, τα Ρωσικά, τα Αραβικά, τα Κινεζικά, τα Πακιστανικά και τα Αφγανικά. Θα απογραφούν χωρίς κανένα έλεγχο νομιμότητας με βάση τις δηλώσεις όσων κατοικούν σε αυτά χωρίς νομικές κυρώσεις ούτε οποιοδήποτε έλεγχο από άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου. Οι άστεγοι θα προσεγγιστούν στα κέντρα σίτισης.
ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ!!!
«Θα ζητηθούν στοιχεία όπως ο τύπος και το εμβαδόν της κατοικίας, η χρονιά κατασκευής, η ύδρευση και τη θέρμανση της κατοικίας (τύπος λέβητα) αλλά και ερωτήματα που αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας – τη μόνωση της κατοικίας – , τον αριθμό των αυτοκινήτων του κάθε νοικοκυριού ακόμη και τις θέσεις στάθμευσης» ανέφερε η προϊσταμένη δ/νσης στατιστικών πληθυσμού και αγοράς εργασίας κυρία Κατερίνα Μουταφίδου. «Θα ζητηθούν επίσης πληροφορίες για το επάγγελμα, και τη θέση στο επάγγελμα του κάθε πολίτη» πρόσθεσε. (Πηγή: mySatelite.wordpress.com «catch the whisper» – 6 Μαΐου, 2011)
σ.σ. Α.: Δε Νομίζω Τίνα ότι θα πάρεις αυτές τις πληροφορίες από εμάς… τι σε νοιάζει εσένα αν ο κόσμος έχει αυτοκίνητο, τα στοιχεία είναι στην εφορία, στην πολεοδομία και στον ΟΑΕΔ. Τα θες φρέσκα έτσι;…

♠ Σ’ε αυτούς τους πονηρούς καιρούς λοιπόν, «είναι σημαντικό να πούμε την αλήθεια, χωρίς καμία ανησυχία», αναφέρει το σχετικό έντυπο Απογραφής 2011 (apografi2011.gr)
σ.σ. Α.: την αλήθεια… χμμ… κάτι σαν το “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!”
Συνεχίζει η Dimi: Εμείς, 40 οικογένειες, επειδή τον Ηρώδη ΔΕΝ εμπιστεύομαστε και σφόδρα ανησυχούμε, έχουμε προ μηνός βγάλει τα ονόματα από τα κουδούνια των σπιτιών μας και γιά πρώτη φορά σ’αυτή τη Γενική Απογραφή, ΔΕΝ πρόκειται να εμπλακούμε. Ούτε τα σημειώματά τους γιά να ορίσουμε νέα συνάντηση μαζί τους, πρόκειται ν’αγγίξουμε. Οσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες ενημερώνουμε. Το ενδιαφέρον «Απογραφής» του  λέβητα αλλά και τα ερωτήματα που αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας – τη μόνωση της κατοικίας, είναι πράσινες παγίδες. Εάν το κτίσμα είναι παλαιό με μόνωση παλαιά ή, λέβητα παλαιό, οι ιδιοκτήτες θα υποχρεωθούν ν’αγοράσουν νέο, ο οποίος θα πληροί τις προδιαγραφές της «GREEN TEAM». Ετσι, γιά άλλη μιά φορά, πρώην ξυπόλητοι, εν μία νυκτί, θα γίνουν συμβαλλόμενοι «Αντιπρόσωποι» πολυεκατομμυριούχοι. Οπως ακριβώς συνέβη και με τις Ταμειακές Μηχανές. Οι οποίες ΚΑΙ ΠΑΛΙ, υποχρεωτικά θ’αντικατασταθούν. Γιά τη πάταξη της φοροδιαφυγής, λέει. Στη δε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες αρνηθούν, ή λόγω σημερινής οικονομικής δυσπραγίας ν’αγοράσουν δεν θα μπορούν, θα πέφτουν Πρόστιμα! Καταλάβατε.
Crème de la Crème με το Κερασάκι (με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια) !!!
«Εντυπο για Δωρεά Οργάνων θα λαμβάνουν οι πολίτες κατά την Aπογραφή”.
σ.σ. Α.:
Ρε δεν πάτε καλά Αλτρουϊστές με ξένα όργανα!
Δωρητές Οργάνων θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν, κατά την Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών, οι πολίτες μέσω του ενημερωτικού εντύπου του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων που θα διανέμεται σε κάθε νοικοκυριό. Η πρώτη φορά που έγινε αυτό μέσω της Απογραφής Πληθυσμού ήταν κατά την απογραφή πληθυσμού το 2001, συμβάλλοντας σημαντικά στην προώθηση της ιδέας της δωρεάς οργάνων στο ευρύτερο κοινό. 
σ.σ. Α.: Τίποτα δεν από αυτά δεν έγινε όπως οι ίδιοι ομολογούν παρακάτω, ο Ελληνικός Λαός δεν τρώει κουτόχορτο. Αν η μεταμόσχευση είχε καθιερωθεί ευρέως στη συνείδηση των ανθρώπων ως μια ηθικά άμεμπτη και αστιγμάτιστη, νομικά άρτια εδραιωμένη, ιατρικώς απολύτως διασφαλισμένη και από το έγκλημα θωρακισμένη ιατρική πρακτική, δεν θα είχαν βάλει στο μάτι απροκάλυπτα τα όργανά μας και τα όργανα των νέων παιδιών
Των παιδιών -σε τροχαία κυρίως- είναι που τους ενδιαφέρουν περισσότερο
.

Τα όργανα των ενηλίκων, σαραντάρηδων, πενηντάρηδων, εξηντάρηδων να τα κάνουν τι;
Το έντυπο του οργανισμού μεταμοσχεύσεων, που θα διανέμουν οι απογραφείς της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, η οποία διενεργεί την απογραφή, έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, ενώ περιλαμβάνει και τη φόρμα δήλωσης δωρητή οργάνων.
σ.σ. Α.: αφού έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, η Φόρμα Δήλωσης Δωρητή Οργάνων Σώματος τι χρειάζεται μαζί με την απογραφή,  Αλτρουϊστές με Ξένα Όργανα, Σοσιαλιστές με Ξένα Λεφτά?
Ψάχνετε για τπτ αφελείς που θα ξεγελαστούν να υπογράψουν επιτόπου για “να ξεμπερδέψουν με τη γραφειοκρατία”, και αν “τύχει” μετά και υποκλαπούν τα στοιχεία σε αυτή τη διεφθαρμένη -σύμφωνα με τα δικά σας λεγόμενα- χώρα και συμβεί σε κανένα παιδί ατύχημα στο δρομο, τι βολικό… …
σ.σ. Α.: Η Φόρμα Δήλωσης θα σκίζεται μπροστά στον απογραφέα.
Να το ξέρουν αυτό και οι απογραφείς
και αυτοί που το παίζουν αλτρουϊστές με τα ξένα όργανα.
Όποιος επιθυμεί να είναι δωρητής -
για να είναι καλυμμένος νομικά και όχι μόνο-
-και επειδή το εμπόριο οργάνων δεν αστειεύεται-
οφείλει απέναντι στον εαυτό του και στην οικογένειά του
να παρουσιάζεται αυτοπροσώπως στον οργανισμό μεταμοσχεύσεων
και αφού έχει συμβουλευθεί πρώτα το δικηγόρο του.
Συνεχίζει το ενημερωτικό φυλλάδιο της “Απογραφής”: Ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει τη Φόρμα και την αποστέλλει ο ίδιος στον ΕΟΜ, μέσω ΕΛΤΑ, χωρίς γραμματόσημο.
σ.σ. Α.: όχι ταχυδρομικά πλέον τέτοιες δηλώσεις εμπιστευτικών δεδομένων. Οι καιροί είναι πονηροί. Μόνο αυτοπροσώπως.
Οι πολίτες, μετά την αποστολή της δήλωσής τους, θα λάβουν ταχυδρομικά από τον Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων τη σχετική Κάρτα Δωρητή Οργάνων. Με τη δήλωση αυτή αποτυπώνεται η θετική διάθεση των πολιτών και η υποστήριξή τους στο θεσμό της Δωρεάς Οργάνων, αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΜ και προστίθεται ότι όσοι δηλώσουν δωρητές οργάνων είναι καλό να έχουν συζητήσει πρώτα με την οικογένειά τους. Ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων «ευελπιστεί ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες
[σ.σ. Α.:
όπως έγραψα παραπάνω, οι άνθρωποι είναι πονηροί και λαμβάνουν τα μέτρα τους με τη φράση "καλό είναι να έχουν συζητήσει πρώτα με την οικογένειά τους" και ομολογούν και οι ίδιοι ότι τόοοσα χρόνια δεν έχουμε πειστεί ότι είναι ηθικό να αποσυνδέουμε ζωντανούς και να σκυλεύουμε νεκρούς, ούτε και ασφαλές!]

…ο Έλληνας πολίτης θα στηρίξει την ιδέα της δωρεάς οργάνων προς όφελος ασθενών συνανθρώπων μας…
♠ Συμπερασματικά:
1- Η Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ), μπορεί να έχει έγκυρη και πρόσφατη πληροφόρηση από: Δημαρχεία, Ληξιαρχεία, Κοιμητήρια, Κτηματολόγια, Υπουργείο Εργασίας, Υπηρεσίες Εκδοσης Αδειας Παραμονής Αλλοδαπών, ΕΛ.ΑΣ, ΟΑΕΔ, κλπ. Εμείς, Δώσαμε. Δώσαμε!
2- Οι «Σοφοί Αδιάφθοροι…» της Υποχρεωτικής “Δωρεάς” Οργάνων, Πρώτοι αυτοί, να δώσουν στους Πολίτες το καλό παράδειγμα και να κάνουν Δωρεά τα δικά τους Οργανα και τα Οργανα των δικών τους παιδιών και συγγενών.
Το Lead by Example, that is.
3- Τα υπερφίαλα «Δοχεία Σκέψης» να μη ξεχάσουν να θυμηθούν, ότι:
Το ποτήρι ξεχειλίζει πάντα από τη τελευταία σταγόνα.
Από αυτή τη μία και μοναδική σταγόνα
.
♠ «Είναι άλλο πράγμα οι μεταμοσχεύσεις να στηρίζονται σε αισθήματα δωρεάς και σεβασμού, και άλλο σε μικρονοϊκά νομοθετικά τεχνάσματα αρπακτικής λογικής. Αν οι γιατροί τολμήσουν να εικάσουν τη συναίνεση του νεκρού, τότε θα διαπιστώσουν την έντονη αντίδραση των συγγενών. Καμία εικαζόμενη συναίνεση δεν μπορεί να καταργήσει την υπεύθυνη συγγενική συγκατάθεση. Η εικαζόμενη συναίνεση δεν έχει ηθική βάση, δεν έχει λογικό έρεισμα, δεν έχει πρακτικό αποτέλεσμα. Εχει όμως, τη δυνατότητα να οδηγήσει τις μεταμοσχεύσεις σε βέβαιη κοινωνική απαξίωση και σε παντελή αποτυχία».
~Τα παραπάνω δήλωσε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάος

(Διευθυντής του Κέντρου Βιο-Ιατρικής Ηθικής και Δεοντολογίας (h–p://bioethics.org.gr) και Πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Βιο-Ηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος. Διδάκτωρ στα Πανεπιστήμια Harvard και M.I.T. των ΗΠΑ, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ερευνητής και Επιστημονικός Συνεργάτης στο Αγγειολογικό Εργαστήριο του New England Deaconess Hospital των ΗΠΑ. Επιστημονικός Συνεργάτης της Διαστημικής Εταιρείας των HΠΑ (NASA) και της εταιρείας Arthur D. Little, διετής συνεργασία με τη NASA.)

http://allenaki.wordpress.com/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters