Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Γιατί πρέπει να λυπόμαστε τους δημοσίους υπαλλήλους;

Αυτός μια ζωη ήταν ο στρατός του εκάστοτε κόμματος , αυτοί είναι που και με 1 ευρώ μισθό να τους αφήσεις θα βαρανε παλαμάκια ως γνησιοι ραγιάδες ,αυτοί είναι που και 100.00 χιλιάδες ευρώ μισθο να τους έχεις παλι δεν θα κάνουνε σωστά την δουλειά τους και θα ζητάνε απο τους πολίτες φακελάκια και λαδώματα ,αυτοί είναι που επιβεβαιώνουν το γνωμικο του αετου με το σαλιγκαρι όταν το τελευταίο ερωτηθηκε πως κατάφερε να .....
ανεβεί τόσο ψηλά σε ένα δενδρο και εκείνο απαντησε : ερποντας,γλυφωντας και με τα κέρατα μου...
Αυτοί είναι που όταν μπήκαν το 1940 οι Γερμανοί στην Αθήνα είχαν βγει και βαραγανε παλαμάκια για να μην χάσουν το μισθουλακο και την καρεκλίτσα,αυτοί είναι που τόσο καιρο αμοιβοντουσαν ( ακόμα και τωρα)λες και είναι η αρχή και το τέλος της παραγωγής, των δυνατοτήτων , της εξυπνάδας, της μόρφωσης και της ηθικής , αυτοί είναι που ενώ όλος ο ιδιωτικός τομέας δουλεύει 8 το λιγότερο εώς και 12 ωρες την ημέρα και παράγει πραγματικό έργο δεν αμοιβεται ούτε με τα μισά λεφτά των δημοσίων που και έργο δεν παράγουν και λιγότερες ωρες δουλεύουν (ο Θεός να κάνει δουλεια αυτο που κάνουν).
Αυτοί είναι που παίρνουν αυτούς τους μισθούς , τις συντάξεις,τα εφάπαξ,τα επιδόματα και ολα αυτά τα πληρώνει ο ιδιωτικός τομέας που μια ζωη του πίνουμε το αίμα και απο προνόμια άλλο τίποτα .Αυτοί είναι που τους κοψανε τα δώρα και κλαψουριζουν γιατι για κάτι ποιο δυναμικο ούτε για αστείο ,ενώ στον ιδιωτικό τομέα έχουν κόψει και τους μισθούς.
Αυτοί είναι που δεν είναι ικανοί για τίποτε άλλο πέραν του δημοσίου , αυτοί είναι οι μόνιμοι ψηφοφόροι των δημοσίων υπαλλήλων πολιτικών και υπεύθυνοι για εδώ που φτάσαμε γιατι αυτός που ψηφίζει ψεύτες,κλέφτες,ανίκανους,ανθελληνες,είναι χειρότερος και απο αυτούς.
Γι´Αυτο λοιπόν σταματήστε την γκρίνια, μας τα πρηξατε όταν θα γινετε άνθρωποι τότε και εμείς θα ήμαστε δίπλα σας προς το παρόν μην ψάχνετε είμαστε απέναντι και απο εσας και απο τους πολιτικούς σας!
Σίγουρα υπάρχουν κάπου μέσα στο δημόσιο και Άνθρωποι όμως είναι τόσο λίγοι και έτσι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά !
Μην νομίζετε ότι θα θεοποίησω τον ιδιωτικό ως προς την ανθρωπιά και την ηθική αλοιμονο και εδώ η σαβουρα είναι πολυ όμως υπάρχουν περισσότεροι με φιλότιμο .
Δυστυχώς αυτός ο τόπος γέμισε γραικυλους που κυνηγάνε τους πραγματικούς Έλληνες και αυτοί οι γραικυλοι έχουν καταφέρει να είναι παντού!
Είναι καιρός να γίνει πραγματικό ξεκαθάρισμα και οι άριστοι να πάρουν την τύχη της Πατρίδος στα χέρια τους ,φτάνει πια με τους προσκυνημενους και αχρηστους προδότες τέρμα πια με την "καλή ζωη"ήρθε η ώρα για το "Εύ Ζην"!

Αναγνωστης
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/blog-post_7067.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters