Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Εξεγερθείτε, αγανακτήστε...εγκαταλείψτε τα εθνικά σύνορα για μια παγκόσμια διακυβέρνηση λέει ο ιδεολογικός ηγέτης των "αγανακτισμένων" Στεφάν Εσέλ...!


Μας σπρώχνουν απροκάλυπτα ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ κι εμείς σαν πρόβατα ακολουθούμε!
Μετά την μίνι «εξέγερση» -από τον ύπνο- των Ελλήνων, όλοι μιλούν σήμερα για μια αντίδραση σε κάποια υποτιθέμενη Ισπανική πρόκληση, και για αυθόρμητη λαϊκή πρωτοβουλία, χωρίς κομματική, συνδικαλιστική ή άλλου είδους υποκίνηση. Μιλούν επίσης για.... «ελληνική πλατεία Ταχρίρ» ή «πλατεία del Sol», πιστεύοντας πως πρόκειται απλά για την ελληνική εκδοχή κάποιας λαϊκής αντίδρασης που προέκυψε ξαφνικά.
Αυτό που αγνοούν όμως οι περισσότεροι στον τόπο μας, είναι, πως η κίνηση αυτή έχει τον εμπνευστή της, ο οποίος δεν είναι βέβαια ο …Σόρος, αλλά έχει κι αυτός κάποιο συγκενικό ιδεολογικό υπόβαθρο και κάπου στοχεύει, παροτρύνοντας τους νέους ανθρώπους να αγανακτήσουν. Αυτός ακριβώς είναι ο τίτλος του βιβλίου του 93χρονου, πρώην διπλωμάτη, Στεφάν Εσέλ: «Αγανακτήστε!» («Ιndignez-vous!») και γι'αυτό οι Ισπανοί...
έδωσαν το όνομα «Los Indignados» (Οι Αγανακτισμένοι) στη γνωστή κίνηση που μεταλαμπαδεύτηκε τώρα και την Ελλάδα.
Είναι γεγονός πως η ολιγοσέλιδη μπροσούρα του Στεφάν Εσέλ (βλέπε εδώ) σπάει ρεκόρ πωλήσεων στη Γαλλία και στην Ισπανία, στήνοντας στον τοίχο το χρήμα, τις αγορές και τον …εγωισμό.
«Κάνω αυτή τη δουλειά 40 χρόνια και δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Είναι τρελό. Στις 24 Δεκεμβρίου [2010] κάποιοι πελάτες αγόραζαν δέκα-δέκα τα βιβλία για να τα κάνουν δώρο. Πίστευα ότι μετά τα Χριστούγεννα τα πράγματα θα ηρεμούσαν, αλλά όχι, πουλάμε ακόμη 400 βιβλία την ημέρα!» λέει ο Ζαν-Μαρί Σεβέστρ, ιδιοκτήτης του «Sauramps», του μεγαλύτερου βιβλιοπωλείου στο Μονπελιέ, στη Νότια Γαλλία.
Ποιος είναι ο Στεφάν Εσέλ;
Πρόκειται απλά για έναν σχεδόν άγνωστο συνταξιούχο διπλωμάτη, πρώην αντιστασιακό, ο οποίος στη δύση της ζωής του αποφάσισε, ως φαίνεται, να δώσει στους νέους ανθρώπους μια ώθηση προς την ιδεολογική κατεύθυνση την οποία ο ίδιος έχει ασπαστεί. Μέσα από αυτό το βιβλιαράκι ζητεί από τους Γάλλους, και απ΄ όλους τους άλλους, να εξεγερθούν και να υπερασπιστούν δυναμικά τις «κοινωνικές αξίες της σύγχρονης δημοκρατίας». Να απορρίψουν την «εγωιστική» δύναμη του χρήματος. Να πουν «όχι» στην παντοδυναμία των αγορών. Να αγανακτήσουν, για να αλλάξει επιτέλους η κοινωνία.
Εξοργιστείτε! Εξεγερθείτε! Αγανακτήστε! Με αυτή την πολιτική πρόσκληση στα όπλα, ο Εσέλ έγινε από τη μία ημέρα στην άλλη προφήτης για τη γαλλική Αριστερά. «Στο Σοσιαλιστικό Κόμμα τον λατρεύουν. Πιστεύουν ότι καλώντας τον κόσμο να υψώσει φωνή και ανάστημα κατακεραυνώνει τις κοινωνικές ανισότητες της εποχής του Νικολά Σαρκοζί » λέει ο Αντουάν ντε Μπιέβρ, πολιτικός συντάκτης στην «Journal du Dimanche».
Ο Στεφάν Εσέλ γράφει όντως ότι οραματίζεται «μια κοινωνία για την οποία θα είμαστε και πάλι υπερήφανοι, όπου δεν θα θίγονται οι συντάξεις, οι κατακτήσεις της κοινωνικής ασφάλισης, και όπου τα ΜΜΕ θα είναι στην υπηρεσία των αδυνάτων». Όπως αντιστάθηκε ο ίδιος στον ναζισμό τη δεκαετία του 1940, έτσι και η νεολαία σήμερα «θα πρέπει να εξεγερθεί κατά της συνενοχής ανάμεσα στους πολιτικούς και στις οικονομικές δυνάμεις και να υπερασπιστεί τα δημοκρατικά δικαιώματα που κατακτήσαμε με τόσο σκληρούς αγώνες επί δύο αιώνες» λέει.
Και καταλήγει ρίχνοντας στο πυρ το εξώτερον τη διαπλοκή: «Εχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι το κράτος δεν έχει πλέον χρήματα για να στηρίζει τους πολίτες του. Αλλά πώς γίνεται να μην έχουμε χρήματα… όταν η παραγωγή του πλούτου έχει αυξηθεί τερατωδώς μετά την απελευθέρωση (σ.σ. της Γαλλίας), σε μια εποχή που ολόκληρη η Ευρώπη είχε καταστραφεί από τον πόλεμο; Η μόνη εξήγηση είναι ότι η δύναμη του χρήματος… δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλη ή τόσο αυθάδης ή τόσο εγωιστική και ότι οι υπηρέτες του βρίσκονται στα πιο υψηλά κλιμάκια της πολιτικής εξουσίας».
Ο στόχος
Που στοχεύει όμως ο 93χρονος «επαναστάτης»; Προς ποια κατεύθυνση επιδιώκει να σπρώξει τη Νέα Γενιά και ποια σκοτεινά συμφέροντα εξυπηρετεί – μάλλον- χωρίς να το θέλει;
Η εκδότρια του «Ιndignez-vous!» Σιλβί Κροσμάν, πρώην δημοσιογράφος του «Μonde», είπε τα εξής, αναφερόμενη στην τεράστια επιτυχία που είχε η έκδοση: «Δεν το περιμέναμε με τίποτε. Έχουμε συνηθίσει σε ένα τιράζ λίγων εκατοντάδων και τώρα ξαφνικά πουλάμε εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα. Μόλις βάλαμε μπροστά τη δεύτερη έκδοση, άλλες 200.000 βιβλία». Και εξηγεί: «Βλέπω το βιβλίο ως μια νέα, επικαιροποιημένη, εκδοχή της έκκλησης για αντίσταση που απηύθυνε ο Ντε Γκωλ στην ιστορική ομιλία του από το Λονδίνο, τον Ιούνιο του1940».
Το βιβλίο του διαβάζεται σαν διάλογος μεταξύ του ιδίου και του δημοσιογράφου Ζιλ Βαντερπόοτεν. Ο τίτλος του “Αγανακτήστε” είναι και το κεντρικό μήνυμα του 93χρονου: ο Στεφάν Εσέλ καλεί τους νέους να δραστηριοποιηθούν, να βγουν από την απάθεια, να ενωθούν και να διαμαρτυρηθούν για τα κακώς κείμενα που βλέπουν γύρω τους και, όπου μπορούν, στον άμεσο περίγυρό τους, να δημιουργήσουν και κάτι καινούριο.
“Πολιτικοί, οικονομικοί ηγέτες και διαχειριστές, πειθαρχήστε! Εγκαταλείψτε τα εθνικά σύνορα και δρομολογήστε μια παγκόσμια στρατηγική, για παράδειγμα στο πλαίσιο ενός συμβουλίου των ΗΕ για την οικονομική και κοινωνική ασφάλεια“, γράφει ο Εσέλ τονίζοντας ότι αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ως προπομπός μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
“Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, περισσότερο ακόμη και μετά το τέλος του πολέμου το 1945, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις μεγάλες προκλήσεις της παγκόσμιας δικαιοσύνης, της δικαιοσύνης στην οικονομία, και της προστασίας του πλανήτη μας. Ειδικά σε αυτό το πεδίο μπορείς να δραστηριποιηθείς πλέον μόνον ως παγκόσμια οργάνωση“.
Πρωταγωνιστικός ο ρόλος του ΟΗΕ
Για τον Στεφάν Εσέλ μόνον τα ΗΕ είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος: τη βία, την περιβαλλοντική καταστροφή, την κατάπτωση των ηθών, το οικονομείν που δεν σέβεται τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό θεωρεί αναγκαία την ίδρυση μίας περιβαλλοντικής οργάνωσης στο πλαίσιο του ΟΗΕ, στην οποία θα πρέπει να υπαχθούν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, το ΔΝΤ και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. “Η υπερεκμετάλλευση του πλανήτη μπορεί να σταματήσει εάν το θέλουν πραγματικά όλοι“:
“Όλα εξαρτώνται από το εάν οι ισχυρότερες χώρες θέλουν πράγματι να αξιοποιήσουν το όπλο που λέγεται ΟΗΕ. Το άρθρο 71 αναφέρεται σε μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) οι οποίες έχουν γνωρίσει πρωτοφανή ανάπτυξη τα τελευταία 30 χρόνια. Ή τα κράτη θα γίνουν πιο έξυπνα από ότι είναι σήμερα, θα συνεργαστούν επιτέλους και θα αξιοποιήσουν τον ΟΗΕ όπως πρέπει ή εάν δεν το κάνουν, θα μπορούσαν να ενταθούν οι πιέσεις από τις μη κυβερνητικές οργανώσεις προκειμένου να αναγκαστούν οι χώρες – μέλη να αντιδράσουν“.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Χωρίς να το ξέρουν, οι «καναπεδάτοι» Έλληνες βγήκαν στις πλατείες να διαδηλώσουν υπέρ μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης!
Υπέρ της λεγόμενης Νέας Τάξης Πραγμάτων, την οποία ευαγγελίζεται ο γνωστός μας George Soros και ο πολυταξιδευμένος «αγωνιστής», ο «σωτήρας» του Έθνους: Jeffrey Papandreou ή αλλιώς (όπως είναι γνωστός στους –φανατικοί Νεοταξίτες κι αυτοί- γείτονές μας) Yiorgo.
Ας μη εκπλαγούμε λοιπόν, αν στην επόμενη «έξοδο» κάνει την εμφάνισή του στις «επάλξεις» και…ο πρωθυπουργός!
ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο Εσέλ είναι γαλλο-γερμανοεβραικής καταγωγής,ενώ θωρείται επιζών του Ολοκαυτώματος:Αυτά μπορεί να σημαίνουν πολλά για κάποιους,ενώ για άλλους τίποτα.
Η ουσία είναι ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ...ΧΟΝΤΡΟ και ξεπερνάει τα στενά ελληνικά (ή ισπανικά) όρια!
Το "κίνημα" της...αγανάκτησης,ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ:ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!
Μας έκανε εντύπωση,όταν παρακολουθώντας διάφορα βίντεο των Ισπανών "αγανακτισμένων",έβγαζαν πολλούς πολίτες να λένε ακριβώς το ίδιο,πως δηλαδή "ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ"!
Και πώς θα κυβερνηθεί ο πλανήτης;Αν τους ρωτήσεις,το πιθανότερο είναι να σου πουν "με κάτι νέο"!
Τι είναι αυτό το...νέο; Μήπως νέα γενιά πολιτικών,καθαρή και αδιάφθορη;
ΟΧΙ!!!Οι παγκόσμιοι εξουσιαστές,προετοιμάζουν τον κόσμο να δεχθεί ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ!
Αυτή θα γίνει υπό το πρόσχημα της περιβαλλοντολογικής καταστροφής,γι'αυτό και βλέπετε να αυξάνονται τα...πανηγυράκια της "Οικολογίας" και κάποιοι να είναι ιδιαίτερα "δραστήριοι" σε αυτό το θέμα!
Η οικονομική κρίση,θα είναι ένα ακόμα πρόσχημα:Τάχα για να μην μας τα αρπάζουν οι...κακοί τραπεζίτες (ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ;;;) θα αναθέσουμε τη διαχείριση του πλούτου σε μια κεντρική εξουσία,με τη μορφή...ευαγούς ιδρύματος (τύπου Unicef)!
Το σημαντικότερο:Οι πολιτικοί θα πάψουν να υφίστανται,αφού θα μας κυβερνάει ο...καλός ΟΗΕ!
Δεν ξέρουμε αν τα παραπάνω ακούγονται συνωμοσιολογικά σε κάποιους,αλλά εμείς έχουμε χρέος να προειδοποιήσουμε.
Οι υπόλοιποι, όταν θα συμμετέχετε στα πανηγυράκια που διαφημίζουν τα καθεστωτικά μέσα,να ξέρετε πως ακόμα και το όνομα που σας έδωσαν, δηλαδή το "αγανακτισμένοι", ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

 http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2011/05/blog-post_3751.html#ixzz1Neirssbi

Το άρθρο 44 παρ. 2, αποκλείει ρητώς ως προς ψηφισμένα νομοσχέδια το δημοψήφισμα, εφόσον τα νομοσχέδια αυτά αφορούν δημοσιονομικά θέματα! Ακούτε κύριε Παπούλια;

Μιλώντας στον Ρ/Σ «ΝΕΤ FM», ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών  Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής :
« Ι.     Η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, περιδεής μπροστά στην πανθομολογούμενη –ακόμη και μέσα στο ίδιο το Υπουργικό Συμβούλιο- αποτυχία της, δίνει μια τελευταία μάταιη αλλά και πολιτικώς απαράδεκτη  μάχη χαρακωμάτων, πιστεύοντας ότι έτσι θα περισωθεί:  Σπέρνει τον τρόμο στην κοινωνία, δημιουργώντας μια εικόνα «Αποκάλυψης», προκειμένου να καταστείλει την, απολύτως δικαιολογημένη, καθολική αντίθεση και αντίδραση του κοινωνικού συνόλου στη «συνταγή αποτυχίας» που ευαγγελίζεται. Την τακτική αυτή, πιστή αντιγραφή της νεοφιλελεύθερης σχολής του Σικάγο, έχει περιγράψει με ενάργεια η κα Naomi Klein στο πασίγνωστο βιβλίο της «Το δόγμα του Σοκ».  Σ’ αυτή την επιχείρηση τρομοκράτησης δεν δίστασε η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου να χρησιμοποιήσει και την Επίτροπο κα Μ. Δαμανάκη.  Ας το καταλάβουν καλά στην Κυβέρνηση, όπως το τόνισε ο κ. Α. Σαμαράς:  Η τρομοκρατία δεν θα περάσει:  Υπάρχει διέξοδος, υπάρχει ελπίδα.  Αυτή τη διέξοδο και ελπίδα ενσαρκώνει το –κυβερνητικό όπως θα αποδείξουν οι εκλογές, όποτε και αν γίνουν- ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, το οποία παρουσίασε προσφάτως ο κ. Α. Σαμαράς, το «ΖΑΠΠΕΙΟ ΙΙ».
ΙΙ.       Την επονείδιστη επιχείρηση της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου προς την κατεύθυνση τρομοκράτησης του κόσμου επιτείνει και το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός έφθασε στο σημείο ν’ αφήσει, έστω και με μισόλογα, ανοιχτό το ζήτημα ενδεχόμενης υιοθέτησης της ακατανόητης και εντελώς αποπροσατολιστικής «πρότασης» του Προέδρου του ΣΕΒ περί δημοψηφίσματος ως προς τα νέα, πλήρως αδιέξοδα, μέτρα μετά το Μνημόνιο!  «Ξεχνώντας» ότι το ίδιο το Σύνταγμα, στο άρθρο 44 παρ. 2, αποκλείει ρητώς ως προς ψηφισμένα νομοσχέδια το δημοψήφισμα, εφόσον τα νομοσχέδια αυτά αφορούν δημοσιονομικά θέματα.  Και, φυσικά, καθένας ξέρει -ίσως ο μόνος που «δεν ξέρει» είναι ο κ. Γ. Παπανδρέου- πως τα μεσοπρόθεσμα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση, κατ’ εντολή της Τρόικας, είναι πρωτίστως δημοσιονομικά!!
ΙΙΙ.      Δεν μπορεί ο κ. Γ. Παπανδρέου να ζητεί συναίνεση για νέα, επώδυνα, μέτρα που οδηγούν την οικονομία στο αδιέξοδο και τις ευπαθέστερες κοινωνικές ομάδες στην απόγνωση.  Το τόνισε, με παρρησία και υπευθυνότητα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας στον Πρωθυπουργό.  Συναίνεση μπορεί να υπάρξει μόνο προς την διεκδίκηση, έναντι της Τρόικας, της ριζικής αναδιαπραγμάτευσης των όρων του Μνημονίου.  Την οδό προς αυτή την αναδιαπραγμάτευση –αλλά και την ουσιαστική συναίνεση- την εξέφρασε ο κ. Α. Σαμαράς προς τον κ. Γ. Παπανδρέου και κατά την πρόσφατη συνάντησή τους και με τις προτάσεις που περιλαμβάνονται στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΙΙ.  Συναίνεση στη σωτηρία της Χώρας ναι.  Συναίνεση στην καταστροφή της όχι. Κατηγορηματικά όχι.  Την υπεύθυνη στάση του κ. Α. Σαμαρά ως προς τη συναίνεση αποδεικνύει και το γεγονός ότι, ως σήμερα, όποια νομοσχέδια έτειναν προς τη σωστή –έστω και στοιχειωδώς- κατεύθυνση τα ψήφισε η Ν.Δ.  Κάτι που δεν έκανε ποτέ ο κ. Γ. Παπανδρέου ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.  Τότε που «διέπρεψε» ως πολιτικός της στείρας άρνησης, της απόρριψης κάθε συναίνεσης προς τον Κ. Καραμανλή και της κατασυκοφάντησης της Χώρας διεθνώς, με μόνο στόχο την κατάκτηση της εξουσίας.
ΙV.       Και κάτι τελευταίο: Δεν είναι νοητό, για το επίπεδο της ποιότητας της Δημοκρατίας μας, Υπουργός της Κυβέρνησης να περιφέρεται στα Μ.Μ.Ε. λέγοντας: «Θα πάρουμε τη δόση;» Ως εδώ η υποκρισία και η ανευθυνότητα!  Ουδείς μπορεί ν’ ανεχθεί την ανευθυνότητα μιας Κυβέρνησης η οποία έφθασε να χρησιμοποιεί για το κοινωνικό σύνολο όρους εξάρτησης από ουσίες.»

http://olympia.gr

Πολλαπλά τα meltdown και τα ψέματα από την πρώτη στιγμή

Για την πιο μεγάλη κρίση που έχει βιώσει η ανθρωπότητα στην σύγχρονη ιστορία της και η οποία σιωπηλά μπορεί να τερματίσει την ζωή στη Γη, εκτυλίσσεται μια προκλητική προσπάθεια διαχείρισής της. Προκλητική ως προς το μέγεθος του θράσους, της συγκάλυψης και της περιφρόνησης προς την ζωή που επιδεικνύεται, αφού πρόκειται για μια πρωτοφανή «Φουκουσίμα» ανευθυνότητας και απανθρωπιάς εκ μέρους των υπευθύνων.

Ένα θέμα το οποίο, λόγω της κρισιμότητάς του, χρήζει διεθνούς εγρήγορσης και δράσης ώστε να αποφευχθεί όσο πλέον είναι δυνατόν η καταστροφή, έχει σχεδόν κουκουλωθεί και αφήνεται να ξεχαστεί.

Και ενώ όλο σχεδόν το Βόρειο ημισφαίριο του πλανήτη μετατρέπεται σε ραδιενεργή χωματερή και το ίδιο γίνεται και με τον Ειρηνικό ωκεανό, οι υπεύθυνοι της κρίσης παραμένουν ακλόνητοι στις θέσεις τους, συνεχίζοντας να προκαλούν.

Τώρα λοιπόν που το όλο θέμα έχει υποβαθμιστεί η TEPCO βγάζει τα άπλυτά της στη φόρα και μας λεει για τα πολλαπλά meltdown, μόνο και μόνο για να μην κατηγορηθεί ότι δεν μας το είπε. Τώρα που όλο και πιο λίγοι ενημερώνουν και όλο και πιο λίγοι παρακολουθούν την εξέλιξη της κρίσης, η TEPCO παραδέχεται ότι και οι αντιδραστήρες 2 και 3 υπέστησαν Meltdown και μάλιστα αυτό συνέβη λίγες ώρες μετά τον σεισμό. Τώρα δηλαδή μας λεει ότι η κατάσταση υπήρξε απόλυτα κρίσιμη από τη πρώτη στιγμή και φυσικά έκτοτε συνεχώς επιδεινώνεται αφού δεν μπορεί να τεθεί υπό έλεγχο και να τερματιστεί.

Τελικά αυτό που μας λεει είναι ότι από την πρώτη στιγμή επιλέχθηκε η προσφιλής τακτική της απάτης και του ψέματος με ότι αυτό συνεπάγεται για όλους εμάς. Η σαρκοφάγος λοιπόν που έπρεπε να σφραγίσει τους αντιδραστήρες, αλλά και ολόκληρη την πυρηνική βιομηχανία, και βέβαια τον νούμερο ένα ηθικό αυτουργό αυτής της τραγωδίας, δηλαδή το σύστημα της νέας τάξης,  σφράγισε τελικά την αλήθεια.

Αντί άλλης συνέχειας, παραθέτω δύο χαρακτηριστικά σχόλια για το θέμα. Το πρώτο είναι από τον γνωστό φυσικό Michio Kaku σχετικά με τον ισχυρισμό της TEPCO ότι η κατάσταση είναι σταθερή:

«Όταν η εταιρία λεει ότι τα πράγματα είναι σταθερά, είναι σταθερά μόνο κατά την έννοια ότι αιωρείσαι από ένα γκρεμό, κρεμασμένος από τα νύχια σου. Και καθώς ο χρόνος περνάει κάθε νύχι αρχίζει να ραγίζει. Αυτή είναι η κατάσταση τώρα.»

Το δεύτερο σχόλιο είναι από τον αναγνώστη mic στο blog.alexanderhiggins.com:

«Δεν με εκπλήσσει καθόλου που η TEPCO, η ιαπωνική κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης θα μπορούσαν να είναι τόσο ανέντιμοι και κυνικοί για το τι πραγματικά συνέβη εκεί.

Θυμάμαι στην αρχή ήταν μόνο ένα μικρό, "μερικό" meltdown, οτιδήποτε περισσότερο ήταν τρομοκράτηση ή πρόκληση πανικού - έτσι μας έλεγαν.

Οι αξιωματούχοι αυτοί ήταν Ψεύτες, απάνθρωποι ψεύτες που διαιωνίζουν την απάτη η οποία πιθανώς έχει ήδη οδηγήσει σε μακροχρόνια θανατηφόρα έκθεση χιλιάδες Ιάπωνες. Μήπως είναι κι αυτό πρόκληση πανικού;

Τώρα ομολογούν ότι είπαν ψέματα γιατί ήξεραν ότι μέσα σε 16 ώρες μετά το τσουνάμι ολόκληροι οι πυρήνες στους περισσότερους αντιδραστήρες υπέστησαν πλήρη τήξη. Είπαν ψέματα.

Εάν δεν υπάρχει η Κόλαση ακόμα, ελπίζω ο Θεός στο πνεύμα της Εκκλησίας του Φονταμενταλισμού της Αγοράς να μετατρέψει μια μεγάλη έκταση του ουρανού σε κόλαση, σε ένα μέρος μαζικού μαρτυρίου, με χωράφια μεταλλαγμένου καλαμποκιού, εκτεθειμένους πυρηνικούς αντιδραστήρες, πεδία μαχών με απεμπλουτισμένο ουράνιο, δηλητηριασμένους με PCB και υδράργυρο τοξικούς ωκεανούς και να στείλει εκεί αυτούς τους ασπόνδυλους ψεύτες να ζήσουν στην αιωνιότητα.
Ω χάλια! Αυτό το μέρος είναι η Γη! Τι στο καλό είμαστε ακόμη εδώ; Γαμώτο.

FUCK TEPCO
FUCK MONSANTO
FUCK GE (εννοεί την General Electric που κατασκεύασε τους αντιδραστήρες)
FUCK THE US GOVERNMENT
FUCK GOLDMAN SACHS
FUCK CAPITALISM, LAISSEZ-FAIRE, FREE MARKET FUNDAMENTALISM(ο φονταμενταλισμός της οικονομίας της αγοράς), CON-SERVATUDES(οι πολιτικοί υπηρέτες του συστήματος), PRESSTITUDES (τα κυρίαρχα, μισθοφορικά μέσα)»
http://live-sustainably.blogspot.com/

Έχει κανείς παρατηρήσει πόσους μικροσεισμούς έχουμε εντός και γύρω μας τις τελευταίες μέρες?

Έχουμε γράψει αρκετές φόρες στο παρελθόν για το ότι ερευνητές και σεισμολόγοι δηλωνουν οτι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση από μεγάλο σεισμό στον Ελλαδικό χώρο και γείτονες περιοχές. 

Ακόμα εμείς επειδή είμαστε αρκετά αιθεροβάμονες παρακολουθούμε στενά το haarp και τα σεισμολογικά κέντρα ...φοβούμενοι μήπως κάνας GAP κάνει καμιά λάθος κίνηση λόγο μ@λ@κι@ς και έχουμε τίποτα αντίποινα !Για να μην τρέχουμε και δεν φτάνουμε λοιπόν είμαστε συνέχεια σε ετοιμότητα, έτσι καταλήξαμε και 
στην σελίδα http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php. Δεν υπονοούμε τίποτα παραπάνω από ότι ακριβώς λέμε (αν και δεν λέμε ακριβώς τι απόλυτα πιστεύουμε) ..άλλα αυτό που δείχνει ο χάρτης εμάς μας θυμίζει το δάχτυλο του μπαμπούλα...σε στυλ "καθίστε καλά γιατί σας έχουμε έτοιμους!!" Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!!


πηγη 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/05/blog-post_6600.html

Mην ξαφνιαστειτε...την παγκοσμιοποιηση δεν θα την επιβαλλουν,θα την ζητησουν οι λαοι μονοι τους ! ! !

harrytsopanos

Ολοι μιλαμε για την παγκοσμιοποιηση,την παγκοσμια κυβερνηση,ειναι ενας απο τους λιγους στοχους που κοντευει να πετυχει ο διαχειριστης μας ο οποιος ειναι σφοδρος εραστης της.
Και αναρωτιομαστε τι πρεπει να κανουμε,τι αντισταση να φερουμε ωστε να εμποδισουμε αυτο που θελουν να κανουν,περιμενουμε μια επιβολη εκ των ανω μιας απανθρωπης καταστασης στην οποια εμεις ως αλλοι ανταρτες θα δινουμε μαχες για να την ανατρεψουμε.

Και ομως δεν θα ειναι ετσι,την Παγκοσμια κυβερνηση αν τα καταφερουν να την.....
εγκαταστησουν δεν θα την επιβαλλουν,δεν ειναι αυτος ο σκοπος τους.

Σκοπος τους ειναι την Παγκοσμια κυβερνηση να την ζητησουν οι λαοι.
Και πως θα το καταφερουν αυτο?

Οπως το κανουν εδω σε εμας,ειπαμε εμεις ειμαστε το πειραματοζωο της ιστοριας.

Απολυτη ελλειψη κυβερνησης....αυτο που ζουμε εδω,επιδεινωση ολων των δεικτων,πεινα,ανεργια,φτωχεια,ακριβεια,αδιαφορια,ελλειψη κοινωνικου κρατους,διαλυση του κοινωνικου ιστου.

Με ολα αυτα θα αρχισει ο κοσμος που θα υποφερει να βλεπει σαν λυση την δημιουργια ενος κεντρικου κυβερνητικου αξονα,θα θελει να μην εχει πολιτικους στο κεφαλι του διεφθαρμενους και κλεφτες,θα ζηταει δικαιοσυνη,και δεν θα βρισκει απαντησεις πουθενα σε ενα κρατος χωρις κυβερνηση,παρ'ολο που θα εχει κυβερνηση.

Ετσι θα προχωρησει το σχεδιο,δεν ειναι ανοητος ο Παπανδρεου,ξερει πολυ καλα τι κανει,και ξερει οτι πρεπει να αποτυχει σε οσα εχει υποσχεθει ακομη και στα δεινα που εχει φερει στην χωρα για να κανει τον λαο να καταλαβει οτι δεν υπαρχει λυση,να τον φερει στα ορια της εξαθλιωσης και την ανεχειας ωστε να ζητησει απο μονος του μια νεα λυση.απο που ομως?

Απο τα ηδη διεφθαρμενα κομματα?
Ποιον θα ζητησει ο λαος να τον κυβερνησει οταν ολοι ειναι μερος και οχι η λυση του προβληματος?

Αυτο σας το αφηνω να το σκεφτειτε,να διαβασετε οτι μπορειτε περι παγκοσμιας κυβερνησης και μετα ισως οταν ερθει εκεινη η ωρα να ειμαστε προετοιμασμενοι.

Να καταλαβουμε οτι ολα οσα γινονται εχουν ενα στοχο,και θα καταληξουν εκει εκτος αν βρουν ανθρωπους που τον εχουν καταλαβει.

Ανικανος ο Γιωργακης?
Μα αυτος ειναι ο σκοπος του,αυτο θελει να πειστουμε οτι ειναι.
Ξυπνηστε...κανεις δεν καταδικαζει την χωρα του με τετοιον τροπο,εκτος αν εχει εντολες και ευθυνες απεναντι σε ξενους...οχι κυβερνητες ολοι αυτοι ειναι πιονια....
Στους ελιτιστες,μια ομαδα αρωστων ψυχοπαθων που ζηταει τον ελεγχο του πληθυσμου με καθε μεσον.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/m_27.html

Η τρόικα ζήτησε εγγύηση ένα μεγάλο Ελληνικό νησί


  • Με αυτόν τον όρο θα συνεχίσουν να μας δανείζουν!
  • Μήπως θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε που δεν μας υπέδειξαν και ποιό νησί θέλουν να βάλουμε σαν εγγύηση και μας αφήνουν "ελεύθερους" να το επιλέξουμε εμείς;
«Δώστε μας ένα μεγάλο νησί για εγγύηση για να σας δώσουμε νέο δάνειο». Όσο και αν ακούγεται παράξενο, αυτό ζήτησε η αντιπροσωπεία της Τρόικας στις διαπραγματεύσεις που είχε με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου για τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου και τις αποκρατικοποιήσεις των 50 δισ. ευρώ.
Οι ξένοι έχουν βάλει στο μάτι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα τα νησιά της Ελλάδας.

Ως εκ τούτου για το δάνειο των 57 δισ. ευρώ που επιδιώκει η χώρα προκειμένου να καλύψει τις δημοσιονομικές ανάγκες της επόμενης διετίας 2012 – 2013, οι ξένοι ζητούν ως εγγύηση ένα νησί!!!

Την καλύτερη περίπτωση διερευνούν να εκχωρηθούν ως εγγυήσεις τα μελλοντικά έσοδα από ακίνητα του Δημοσίου, που μπορεί να προέλθουν ακόμα και από τα ελληνικά νησιά.

Αυτό αποτελεί πρόκληση και μόνο… Ντροπή και μόνο ντροπή…

http://kostasxan.blogspot.com/2011/05/blog-post_650.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters