Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ > Τούρκοι ναύαρχοι πίσω από ανθελληνικές ιστοσελίδες!

H τουρκική εφημερίδα Taraf αποκαλύπτει ότι πολλές ιστοσελίδες που περιελάμβαναν στοιχεία εναντίον της κυβέρνησης Ερντογάν και συκοφαντούσαν τον τουρκο πρωθυπουργό έκλεισαν άμεσα με εντολή της τουρκικής κυβέρνησης καθώς αποκαλύφθηκε πως τα ip adrress τους είχαν δοθεί από το Υπουργείο Άμυνας της χώρας και το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Οι δυο ιστοσελίδες που έκλεισαν είναι irtica.org και το irtica.net. Στις ιστοσελίδες αυτέ υπήρχαν ξεκάθαροι ισχυρισμοί ότι ο Ερντογάν θέλει να μετατρέψει το κράτος σε ισλαμική δημοκρατία.


Όπως είχε αποκαλύψει προ πολλών μηνών ο δημοσιογράφος Γιλντιράϊ Ογούρ της εφημερίδα Taraf ιστοσελίες όπως www.greekmurderers.net, www.yunanli.com που ήταν μέρος ψυχολογικού πολέμου έκλεισαν ξαφνικά λόγω πολλών αποκαλύψεων της εφημερίδα για τις σχέσεις της με τους αξιωματικούς του στρατού. «Στις ιστοσελίδες αυτές μπορεί να βρει κάποιοες ψευδείς ειδήσεις, όπως επίθεση σε τούρκο της Νότια Κύπρο, βόμβες Μολότοφ στη Θράκη» γράφει ο Ογούρ. Οι ιστοσελίδες είχαν άμεση σχέση με αξιωματικούς του Ναυτικού « οι οποίοι είχαν πάρει υποτροφία από το Πολεμικό Ναυτικό της Τουρκίας και είχαν σπουδάσει στις ΗΠΑ σχετικά με τους υπολογιστές» γράφει η εφημερίδα. Η τουρκική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι όλα έχουν σχέση με την Εργκενεκόν.
Ο δημοσιογράφος προσπαθεί να αποδείξει την σχέση που έχουν αυτές οι ιστοσελίδες με τις τουρκικές ένοπλες Δυνάμεις, Οι ιστοσελίδες αυτές ανοίγουν και κλείνουν, όμως αυτό που φαίνεται ότι ο τουρκικός στρατός δείχνει να στηρίζει κάποιες από αυτές.
onalert
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/06/blog-post_4286.html

Βουλευτές ΠΑΣΟΚ: Αν ψηφίσουμε το μεσοπρόθεσμο από που και πως θα φύγουμε;


  • 30 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έτοιμοι για ανυπακοή
Με ομοβροντία από παραιτήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που δεν θα θελήσουν να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα σταθερότητας, αλλά ούτε και να προκαλέσουν κοινοβουλευτικό πρόβλημα στην κυβέρνηση, κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπη η κυβέρνηση τις επόμενες ημέρες εάν ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου δεν τους πείσει με τη νέα συμφωνία που κομίζει από την τρόικα και τις κινήσεις καλής θέλησης που εξετάζει να κάνει προς τη δοκιμαζόμενη Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Αυτή την ώρα, και ενώ δεν έχει προσδιοριστεί το πλαίσιο για την πορεία της χώρας που διαμορφώνει το νέο «πακέτο σωτηρίας», τουλάχιστον 30 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται απέναντι από την ...
κυβέρνηση με άγριες διαθέσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΘΕΜΑτος», το νέο στοιχείο στο εκρηκτικό πεδίο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος είναι η πρόθεση ενός αξιοσημείωτου αριθμού βουλευτών να παραιτηθούν από τις θέσεις τους αρνούμενοι να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, τουλάχιστον όχι έτσι όπως έχει περιγραφεί ως τώρα. Επιλέγουν, δε, τον δρόμο της αποχώρησης για να διαχωρίσουν τη θέση τους από επερχόμενες αρνητικές, όπως πιστεύουν, εξελίξεις χωρίς να κατηγορηθούν ως «αποστάτες» - εξ ου και έχουν περιοριστεί δραστικά οι πιθανότητες να καταψηφίσει κάποιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Οπως διευκρινίζουν, δεν επιδιώκουν να ρίξουν την κυβέρνηση ή να έχουν δική τους αυτόνομη κοινοβουλευτική παρουσία, αλλά να διασώσουν την προσωπική τους παρουσία. Γι’ αυτό και εμφανίζονται πρόθυμοι να παραχωρήσουν τις έδρες στο κόμμα τους - προσφέροντας τη δυνατότητα ανάδειξης των αναπληρωτών τους σε βουλευτές - ώστε να μη διαταράξουν τις κοινοβουλευτικές ισορροπίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει περίπου μία δεξαμενή 8-10 βουλευτών που σκέφτονται αυτή τη, σχετικά ομαλή, διέξοδο και εκτιμάται ότι εάν ο πρωθυπουργός δεν κάνει αποτελεσματικές κινήσεις, πιθανόν περίπου οι μισοί να μην υποχωρήσουν και να κάνουν τελικά τη σκέψη αυτή και πράξη.

Μια τέτοια κίνηση, εφόσον δεν αποτραπεί από το Μέγαρο Μαξίμου και εάν αφορά τουλάχιστον 3-4 βουλευτές, θα προκαλέσει τεράστιο πολιτικό ζήτημα έστω κι αν η κοινοβουλευτική δύναμη του ΠΑΣΟΚ δεν κλονιστεί. Κυρίως το μήνυμα προς το οργανωμένο τμήμα και τη βάση του ΠΑΣΟΚ θα είναι ηχηρό, ενώ θα τροφοδοτήσει και τις κοινωνικές αντιδράσεις.

Οι πλέον «ύποπτοι» για μια τέτοια κίνηση δεν βρίσκονται ανάμεσα στους 16 βουλευτές που απέστειλαν πρόσφατα επιστολή στον πρωθυπουργό, αλλά θεωρούνται εκείνοι που αποφεύγουν να μιλήσουν έντονα και ανοιχτά κατά της κυβερνητικής πολιτικής. «Φοβόμαστε περισσότερο όσους δεν μιλάνε αλλά είναι φανερό ότι διαφωνούν, παρά εκείνους που εκτονώνονται με δημόσιες τοποθετήσεις και συγκεκριμένες διαφοροποιήσεις», επισημαίνει αρμόδιος κοινοβουλευτικός παράγοντας.

Η προοπτική αυτή πάντως έχει αιφνιδιάσει τους επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου που δεν ανέμεναν μέχρι πρότινος ότι η δυσφορία των βουλευτών θα έβρισκε και αυτή τη μορφή να εκδηλωθεί. Πρόθεση της ηγεσίας είναι να θέσει θέμα ψήφου εμπιστοσύνης και ζήτημα κομματικής πειθαρχίας, είτε επισήμως είτε έμμεσα, πλην σαφώς, αφού η ψήφιση του προγράμματος είναι καθοριστικής σημασίας. Ομως από την ώρα που κάποιοι βουλευτές σκέφτονται την παραίτηση ένα τέτοιο μέτρο είναι άνευ ουσίας.

http://kostasxan.blogspot.com/2011/06/blog-post_8754.html

Τα CDS Που πούλησε το ΤΤ (40 εκ $) αξίζουν σήμερα 27δις $ ! ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ;

Πριν από κάποιες μέρες είχα αναφερθεί σε ένα post για τα ασφάλιστρα κινδύνου στην κατοχή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ).
Τα CDS αυτά πουλήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2009 αποφέροντας ένα κέρδος 40 εκ. δολαρίων, αστείο ποσό δηλαδή. Και λέω αστείο γιατί σήμερα τα ίδια CDS αξίζουν το αστρονομικό ποσό των 27 δις δολαρίων.
Τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να αποτρέψουν ένα σύνολο από ιδιωτικοποιήσεις και περικοπές που στερούν από την οικονομία ζωτικές ανάσες βυθίζοντάς την σε μία ανατροφοδοτούμενη ύφεση και συντηρώντας ένα κλίμα αβεβαιότητας που επιβαρρύνει περαιτέρω το οικονομικό κλίμα.

Τώρα, ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου για προδοσία εξαιτίας αυτής ακριβώς της πώλησης των CDS στην IJ Partners, η οποία σημειώνω ότι σε μία συνέντευξη τύπου αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξή της στην αγορά CDS του ελληνικού χρέους.

Η IJ Partners είναι μια εταιρία με έδρα την Γενεύη στην οποία φιγουράρουν προσωπικότητες όπως η πρώην οικονομολόγος του ΔΝΤ, Μιράντα Ξαφά, ο πρώην δοικητής της Τράπεζας Πειραιώς και ο Θεόδωρος Μάργκελος, γνωστός εξαγωγέας που κατηγορήθηκε για εξαπάτηση βαπτίζοντας ελληνικό καλαμπόκι ως εισαγόμενο από το Κόσσοβο.

Τελικά κάποιοι ή θα πρέπει να είναι πολύ ανόητοι ή πολύ πονηροί και να έχουν αποκομίσει τεράστια κέρδη. Ότι και να διαλέξετε πάντως η ουσία παραμένει η ίδια. Ποια; Μα το ότι τελικά ο απλός πολίτης σηκώνει όλα τα βάρη.

Διαβάστε όλα τα ενδιαφέροντα άρθρα της Ανάλυσης και της Ανάλυσης ΙΙ.

 http://center24.blogspot.com/2011/06/cds-27.html#ixzz1OQlOxgHu

Εκκωφαντική λαοθάλασσα στο Σύνταγμα

Πρωτεύουσα των πανευρωπαϊκών συλλαλητηρίων η Αθήνα: «Ψωμί - παιδεία - ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το '73, εμείς θα την κηδέψουμε σε τούτη την πλατεία»
Σαφές μήνυμα για το Μνημόνιο, την τρόικα και τους απολογητές τους: «Δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε»
Ξεχείλισε και πάλι η πλατεία Συντάγματος από περισσότερους από 100.000 «Αγανακτισμένους». Μπροστά από τη Βουλή τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα, προκαλώντας την αντίδραση των πολιτών. Χιλιάδες κόσμος διαμαρτύρεται κατά του Μνημονίου και στη Θεσσαλονίκη, ενώ συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται και σε πολλές ακόμα πόλεις της χώρας. «Ραντεβού» σε κεντρικές πλατείες έχουν δώσει και «Αγανακτισμένοι» της υπόλοιπης Ευρώπης.
Οι "Αγανακτισμένοι" της Ελλάδας παρευρίσκονται για 12η συνεχή μέρα στις κεντρικές πλατείες της χώρας. Διεκδικούν -όπως γράφουν στα αναρτημένα πανό- «Πραγματική Δημοκρατία τώρα».

Στην πλατεία Συντάγματος έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται- όπως κάθε βράδυ- πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, κρατώντας σημαίες και πανώ.

Οι διαμαρτυρόμενοι για πρώτη φορά βρέθηκαν αντιμέτωποι με κιγκλιδώματα, που είναι δεμένα μεταξύ τους με σύρματα, μπροστά από τη Βουλή. Άμεση ήταν οι αντίδραση των διαμαρτυρομένων, οι οποίοι ...
επιτέθηκαν λεκτικά στις αστυνομικές δυνάμεις, που είναι παρεταγμένες πίσω από αυτά.

Και πάλι οι πολίτες έχουν μαζί τους κατσαρόλες και σφυρίχτρες, εντείνοντας τις διαμαρτυρίες τους. Δεν λείπουν οι σημαίες διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών, όπως της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, καθώς επίσης όπως επίσης και σημαίες της Αιγύπτου, της Τυνησίας και της Υεμένης.

Μοιράζονται παράλληλα, φυλλάδια, ενώ έχουν τυπωθεί και μπλούζες, με το σύνθημα "Δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε".

Ήδη έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Βασ. Σοφίας από το ύψος της οδού Σέκερη, η λεωφόρος Αμαλίας και η οδός Ξενοφώντος. Παράλληλα, κλειστές είναι οι οδοί Σταδίου και Ακαδημίας μέχρι την οδό Αμερικής. Λόγω της μεγάλης διέλευσης των διαμαρτυρόμενων έχουν αρχίσει να κλείνουν και οι γύρω δρόμοι, ενώ στον αττικό ουρανό βρίσκεται και ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Από τα μεγάφωνα, που έχουν στηθεί στην πλατεία, ανακοινώνονται τα ψηφίσματα της γενικής συνέλευσης. Στο "Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης Πλατείας Συντάγματος Ευρωπαϊκού ξεσηκωμού", όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα real-democracy.gr:

"Πρέπει να ακουστεί παντού δυνατά η φωνή μας:
► γιατί δεν μπορεί να θυσιάζονται ολόκληροι λαοί για να μη ζημιωθούν οι δανειστές- το χρέος δεν είναι δικό μας και δεν θα το πληρώσουμε,

► γιατί αυτό το πολιτικό σύστημα που κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους, δεν μπορεί πια να αποφασίζει για μας χωρίς εμάς και πρέπει να ανατραπεί,

► γιατί θέλουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια από την εργασία μας, χωρίς τη διαρκή τρομοκρατία της ανεργίας,

► γιατί πρέπει να τιμωρηθούν όσοι λεηλάτησαν το δημόσιο πλούτο,

► γιατί η δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία είναι αναφαίρετα δικαιώματα όλων,

► γιατί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα δεν πρέπει να περάσει".


Και μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας

Λίγο νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας. Οι δικυκλιστές φώναξαν συνθήματα και περνώντας μπροστά από τη Βουλή καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Στόχος των "Αγανακτισμένων" για σήμερα είναι η συγκέντρωση να ξεπεράσει την προηγούμενη και να συγκεντρώσει περισσότερα από 100.000 άτομα.

Λαοθάλασσα και στην Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, ο κόσμος έχει συγκεντρωθεί στο Λευκό Πύργο. Πρόκειται για μία από τις μαζικότερες συγκεντρώσεις "Αγανακτισμένων" της συμπρωτεύουσας.

Πριν από λίγα λεπτά, ξεκίνησε και πορεία μέρους των διαδηλωτών, η οποία κατευθύνεται προς το κέντρο της πόλης και στη συνέχεια να επιστρέψουν στον Λευκό Πύργο.

Παράλληλα, πραγματοποιείται και πορεία δικυκλιστών, η οποία περνάει από κεντρικούς δρόμους αλλά και γειτονιές, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες.

Με συνθήματα όπως "βγειτε όλοι στις πλατείες πριν μας σταυρώσουν στ' αλήθεια", "Δεν θα καταργησετε τα δικαιωματα μας" και "όπου ακούς πολλά κανάλια, αργεί να ξημερώσει", χιλιάδες κόσμος βρίσκονται στο Λευκό Πύργο.

Το πλήθος που φτάνει μέχρι το ύψος του Βασιλικού Θεάτρου και συνεχώς αυξάνεται, έχει και αυτό "προμηθευτεί" κατσαρόλες και σφυρίχτρες. Άλλοι με παλαμάκια και άλλοι κυματίζοντας σημαίες της Ελλάδες αλλά και της Ισπανίας, διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο. Παράλληλα, υπάρχουν σκίτσα αυτοσχέδιας ζωγραφικής, αλλά και βιβλίο συλλογής υπογραφών.

Καρναβαλικές φιγούρες στην Πάτρα

Οι αγανακτισμένοι της Πάτρας καλούσαν από νωρίς τους πολίτες να γεμίσουν την πλατεία της οργής, συμμετέχοντας στις ειρηνικές διαδηλώσεις, ενώ πραγματοποιήθηκε και μηχανοκίνητη πορεία.

Στους δρόμους βγήκαν και δύο καρναβαλικές φιγούρες, του Θ. Πάγκαλου και της Άγγ. Μέρκελ, ενώ οι πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Γεωργίου κρατώντας πλακάτ με γελοιογραφίες όπου καταγράφονται τα εξής: «Λυπάμαι δεν θα μπορέσω να δώσω λεφτά για το χρέος, τα έχω όλα στην Ελβετία!» και «Δημοψήφισμα τώρα!».

Φορτηγά στη Λαμία

Με κόσμος γέμισε η Πλατεία Πάρκου, όπου προσήλθαν κάτοικοι της πόλη όλων των ηλικιών. Τον τόνο της συγκέντρωσης ανέβασαν οι 21 ιδιοκτητες φορτηγών αυτοκινήτων που μετείχαν με τα αυτοκίνητα τους.

Τα συνθήματα κατά του μνημονίου κυριαρχούν ενώ συγχρόνως ερασιτεχνικά καλλιτεχνικά σχήματα έχουν ξεκινήσει από το απόγευμα να δίνουν συναυλίες. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα έχει προγραμματιστεί η προβολή του ντοκιμαντέρ "Χρεοκρατία".

Στους δρόμους ολόκληρη η Ευρώπη

Για δεύτερη φορά, όπως και την προηγούμενη Κυριακή, οι πολίτες από όλη την Ευρώπη έχουν δώσει το δικό τους ραντεβού, για να διαδηλώσουν κατά των μέτρων λιτότητας και της ανεργίας.

Στην Ισπανία, ο κόσμος έχει αρχίσει σιγά σιγά να συγκεντρώνεται στη -διάσημη πλέον- πλατεία Puerta del Sol της Μαδρίτης.

Το κίνημα των "los indignados" αναμένεται να κινηθεί ακόμα πιό δραστήρια την 11η Ιουνίου. Πρόκειται για την ημερομηνία, όπου αναλάμβάνουν επίσημα καθήκοντα οι πρόσφατα εκλεγμένοι τοπικοί άρχοντες και σχεδιάζεται πέντε "καραβάνια" από διάφορες περιοχές της χώρας να καταλήξουν στην Μαδρίτη.

Ο εκπρόσωπος των ", Πάκο Αντρές, υποστηρίζει ότι "θα συνεχίσει, οπωσδήποτε, το κίνημα των 'Αγανακτισμένων' να δίνει το 'παρών' τις ερχόμενες βδομάδες".
 
http://greki-gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_4600.html

Κλείνουν το δρόμο για να μη φτάσουν και άλλοι αγανακτησμένοι στο Σύνταγμα!

Αίσχος ! Έδωσαν εντολή στην Τροχαία να εμποδίζει τα πούλμαν που έρχονται από την επαρχία...
για τη συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα, γιατί προφανώς φοβούνται την οργή του κόσμου !

Πριν από λίγο οι επιβάτες τριών τουριστικών λεωφορείων που ξεκίνησαν από το Λουτράκι με προορισμό την πλατεία Συντάγματος υποχρεώθηκαν να σταματήσουν στον Ισθμό της Κορίνθου, αφού ο τροχονόμος τους είπε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή μεταφορά τους στην πρωτεύουσα !

prionokordela.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/06/blog-post_3265.html

Στρος Καν,Πουτιν ,ΗΠΑ και χρυσός που δεν υπαρχει...


Μια απίστευτη ιστορία μυστηρίου και δολοπλοκιών, κυκλοφορεί από τα ξημερώματα,όσον αφορά το "Αδίκημα" του Ντομινίκ Στρος ΚΑν και την απίστευτη σπουδή των Αμερικανών να τον καταδικάσουν. 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου η FSB, δηλαδή οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας, 
ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό Πούτιν ότι ο πρώην αρχηγος του ΔΝΤ συνελήφθη στις 14 Mαη και παραπέμπεται για σεξουαλικά εκγλήματα, επειδή είχε..... στην κατοχή του αποδείξεις οτι τα κρατικά αποθέματα χρυσού πού κανονικα θα έπρεπε να υπάρχουν και να φυλάσσονται στο Φόρτ Νοξ, των Ηνωμενων Πολιτειών , ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ Η ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ , άγνωστο απο πότε!!!



Οι διατύπωση των έντονων ανησυχιών του Στρος Καν είχαν αρχίσει ένα μήνα πριν την συλληψή του, 
καθως οι ΗΠΑ , σαν κύριος μετοχος του ΔΝΤ, ειχαν "παγώσει" την παράδοση στο ΔΝΤ ποσότητας 191.3 τονους χρυσού οπως είχαν υποχρέωση να κάνουν μετά από την δεύτερη τροποποίηση του καταστατικού λειτουργίας του Ταμείου. 

Ο Στρος Καν, σύμφωνα με την αναφορά, διατυπωσε κατ' επανάληψη τις ανησυχίες του πρός τις Αμερικανικές Υπηρεσίες,
 μεχρι που κάποιοι απο την CIA τον ενημέρωσαν για το πως έχει η κατάσταση και τον εφοδίασαν μάλιστα με τις αποδείξεις για την μην ύπαρξη αποθεμάτων χρυσού. 

Ο Στρος Καν επέλεξε να αναχωρήσει για την Ευρώπη, ενημερωσε τους πράκτορες της Γαλλικής Ασφαλείας 
οτι επιθυμεί να αναχωρήσει χωρίς να γίνει αντιληπτός, και οι πράκτορες του συνεστησαν να αφήσει το κινητό του στο ξενοδοχείο για να μην εντοπιστεί το στίγμα της θέσης του, καθώς υπήρχαν ηδη πληροφορίες οτι οι ΗΠΑ ήθελαν την σύλληψή του. 

Τελικα όμως ο Στρος Καν εκανε το μοιραίο λάθος να τηλεφωνήσει από το αεροπλάνο της air france και τελικά συνελήφθη. 

Η αναφορά, συνεχίζει πως τις αμέσως επόμενες ημέρες , ο Στρος Καν προσπάθησε να έλθει σε επαφη με τον φίλο του και κορυφαίο Τραπεζικό παράγοντα Αιγύπτιο Mahmoud Abdel Salam Omar με θέμα τις αποδείξεις που είχε πάρει απο την CIA, όμως μόλις προχθές ο 74χρονος κατά γενική ομολογία ευσεβής μουσουλμάνος τραπεζίτης, συνελήφθη όπως ακριβώς και ο Στρος Καν , για σεξουαλικό έγκλημα.!!!!! ,

Ο πρωθυπουργός Πούτιν μετά την ανάγνωση της αναφοράς διέταξε την ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, δήλωσης υποστήριξης προς τον Στρος Καν, γενόμενος έτσι ο πρώτος ηγετης που λέει οτι ο Στρος Καν επεσε θύμα αμερικανικής συνομωσίας.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι το κορυφαίο μέλος του αμερικανικού Κονγκρέσου Ron Paul έχει 
ανοικτά εκφράσει τις έντονες επιφυλάξεις τού κατα πόσο υπάρχουν αμερικανικα αποθέματα χρυσού στο Φορτ Νοξ,

 Ειχε μάλιστα ζητήσει την καταμέτρηση και τον έλεγχο της ποσότητας χρυσού που υπάρχει στο θησαυροφυλάκιο, ομως το αίτημά του απορρίφθηκε.!! 

Επίσης αναφέρεται οτι το 2009 σε αποστολή χρυσού προς την Κίνα, κατά τον έλεγχο ποιότητας εντοπίστηκαν πλαστοί ράβδοι χρυσού απο τους αριθμούς των οποίων διαπιστώθηκε οτι είχαν για χρόνια αποθηκευθεί στο Φορτ Νοξ των ΗΠΑ, .!!!

Αποτελεσμα όλων των παραπάνω ηταν, η η Κεντρικη Τράπεζα της Ρωσίας να αυξησει προχθές τα επιτόκιά της απο 0,25 σε 3,50 %.

Και για όποιον θέλει να δει ένα από τα διεθνή δημοσιεύματα, εδώ
{αναδημοσιευση} http://wwwtrito-mati.blogspot.com/2011/06/blog-post_9033.html

Πληρώνουμε εισφορές στους μασώνους ;


Το 1925 για πρώτη φορά μέ τήν ὑπ’ ἀριθμόν 5415/07.11.1925
 Ἀπόφαση τοῦ Πρωτοδικείου Ἀθηνῶν, αναγνωρίζεται τό Σωματείο μέ την επωνυμία ” Τεκτονική Ένωσις ” μέ σκοπούς φιλανθρωπικούς, πνευματικούς καί κοινωνικούς.


Τό Δικαστήριον τῶν ἐν Ἀθήναις Πρωτοδικῶν, συγκείμενον κ.λπ. Συνεδρίασαν δημοσία ἐν τῷ ἀκροατηρίῳ του
τήν 7ην Νοεμβρίου 1925.
 Ἀκοῦσαν τοῦ Εἰσαγγελέως. Ἰδόν τά ὑποβληθέντα ἔγγραφα. Σκεφθέν κατά τόν Νόμον.

Ἐπειδή ἐτηρήθησαν αἱ κατά τήν προδικασίαν ἀπαιτούμεναι διατυπώσεις, συντρέχουσι δέ, κατά τήνκρίσιν τοῦ Δικαστηρίου, 
ἅπασαι αἱ ύπό τοῦ Νόμου προβλεπόμεναι προϋποθέσεις πρός ἀναγνώρισιν τοῦ περί οὗ πρόκειται Σ ωματείου, ὡς τοῦτο ἐξάγεται ἐκ τῶνἐγγράφων ἅτινα ὑπεβλήθησαν ὑπό τοῦ Σωματείου.

Διά ταῦτα Διατάσσει τήν ἐπιμέλεια τοῦ Γραμματέως τοῦ Δικαστηρίου τούτου τοιχοκόλλησιν τοῦ Καταστατικοῦ τοῦ Σωματείου ὑπό τήν ἐπωνυμίαν ” ΤεκτονικήἝνωσις ” 
ἐπί δεκαήμερον ἐν τῷ ἀκροατηρίῳ τοῦ Δικαστηρίου τούτου καί τήν μετά ταῦτα καταχώρησιν τοῦ ἀνωτέρω Σωματείου εἰς τό βιβλίον τῶν «Ἀνεγνωρισμένων Σωματείων 
καί ἐν ἰδίᾳ αὐτοῦ σελίδι.
 Μετά τήν ἐκτέλεσιν τῶν ἀνωτέρω. Ἀναγνωρίζει τό εἰρημένον Σωματεῖον ὡς φιλανθρωπικόν, πνευματικόν καί κοινωνικόν.

Ἐκρίθη καί ἀπεφασίσθη, έν Ἀθήναις τῇ 19ῃ Νοεμβρίου 1925, έδημοσιεύθη δέ αὐτόθι τήν 21ην Νοεμβρίου 1925.


Εικόνα2 χρόνια αργότερα με προεδρικό διάταγμα τις 2 Δεκεμβρίου του 1927
 εγκρίνεται η ίδρυση ” Τεκτονικού ‘Ιδρύματος ”,
μέ σκοπό :
 τήν ἀνέγερση καί διατήρηση Τεκτονικοῦ Μεγάρου ἐν Ἀθήναις πρός εὐόδωσιν ἔργων εὐποιΐας ἰδία δέ περιθάλψεως ἐνδεῶν καί μορφώσεως ἀπόρων παίδων.




Bέβαια τεκτονικό μέγαρο δημιουργήθηκε αλλα οχι για φιλανθρωπικό σκοπό,αλλα ως τεκτονικός ναός . 
Αὐτό ἀποκαλύπτει ὁ ἐκ τῶν ἱδρυτῶν τοῦ Τέκτονικού Ἱδρύματος Π. Χατζηπάνος μασώνος 33ου βαθμοῦ
στό βιβλίο του «Ἑλληνικός Ἐλευθεροτεκτονισμός 1740-1950»
σελ 173-174, ὅπου διαβάζουμε 
«Ἐπιτροπή μηχανικῶν καί ἀρχιτεκτόνων προεδρευομένη ἀπό τόν ἀδ.·. Γ Γεωργαλᾶν ἐνετάλη νά παρασκευάσῃ τό καταλληλότερον σχέδιον Ναοῦ Μεγάλου ἐπί τοῦ ἐλεύθερου χώρου ὡς καί σχεδιάγραμμα τῆς ἐσωτερικῆς διαρρυθμίσεως καί διακοσμήσεως καί ἅμα τῇ παραλαβῇ τοῦ ἀκινή του νά ἀρχίσουν αἱ δέουσαι τεχνικαί ύπηρεσίαι.. 
τοῦ Τεκτονικοῦ Ἱδρύματος ἀναλαβόντος πλέον τήν ὅλην διαχείρισιν καί ἐκπροσώπησιν τοῦ Συμβολικοῦ Τεκτονισμοῦ!

Το σχετικό Φ.Ε.Κ. μπορείτε να το βρείτε εδω

Ερχόμαστε στο 1949 ,οπου με Βασιλικό Διάταγμα (Β.Δ.) τής 19 ‘Ιουλίου 1949, ΦΕΚ 161 τ.Α’/23.07.1949 πού υπέγραψε
Εικόνα  ό Ύπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας Κωνσταντίνος Καραμανλής, τροποποιήθηκε καί αντικαταστάθηκε μέ νεότερο τό Καταστατικό τού ” Τεκτονικού ‘Ιδρύματος ”, πού είχε εγκριθεί μέ τό Π.Δ. τής 2 Δεκεμβρίου 1927 ,
οπου αναφέρει στο άρθρο 5 οι πόροι τού ‘Ιδρύματος θά αποτελούνται από : τά εισοδήματα τής περιουσίας τους,
δωρεές, κληρονομιές ή κληροδοσίες ή εισφορές τού Κράτους, Δήμων καί Κοινοτήτων, Ναών ή Μονών.!!!



To σχετικό Φ.Ε.Κ. μπορείτε να το βρείτε εδώ


Κάτω απὸ τὴν σφοδρὴ ἀντίδραση του λαού και ιδιαίτερα της Ἐκκλησίας ανακαλείται το Διάταγμα τις 19 Ιουλίου 6 μήνες αργότερα, στὶς 23 Δεκεμβρίου 1949 και επαναφέρετε το Π.Δ. του 1927.

Εικόνα
Το σχετικό Φ.Ε.Κ. θα το βρείτε εδώ

Όμως το 1955 επι κυβερνήσεως του Κ.Καραμανλή 6 χρόνια αργότερα ,τίθεται εκ νέου σε ισχύ το Β.Δ της 19ης Ιουλίου 1949 με μοναδική διαφορά, την αφαίρεση απο το άρθρο 5 των λέξεων Ναών ή Μονών ,ενω το δήμων και κοινοτήτων παραμένει.

Εικόνα


Σχετικό Φ.Ε.Κ. εδώ



O μητροπολίτης Αυγουστίνος Καντιώτης το 1956 σε επιστολή του στον Βασιλιά Κωνσταντίνο, διαμαρτυρόμενος για το αντίχριστο και ανθελληνικό αυτό Διάταγμα
 και ζητώντας την κατάργησή του
 επειδή βάσει του διατάγματος αυτού, «όλον το Ορθόδοξον Βασίλειον εκαλείτο να ρίψη εις τον δίσκον της παμπτώχου μασονίας
 την συνδρομήν του δια να κτίση καλλιμάρμαρα Μέγαρα, δια ν’ανεγείρη παντού τεκτονικάς Στοάς, Σχολάς και εργαστήρια δια να λατρεύηται εν αυτοίς ο Σατανάς.»


Μετά την έντονη αντίδραση κλήρου και λαού ο Κωνσταντίνος με δεύτερο διάταγμα ακυρώνει το προηγούμενο. 
Προς στιγμήν ανασαίνει η Ελλάδα. 
Όχι όμως για πολύ.

Γράφει ο Καντιώτης στον Βασιλιά μεταξύ άλλων:
 “Ο Υπουργός εκείνος όστις τω 1949 ως υπουργός της Κοινωνικής Προνοιας ενήργησε και μετά της Υμ. Μεγαλειότητος ως υπεύθυνος απέναντι του Έθνους συνυπέγραψε 
 το σκανδαλώδες εκείνο Διάταγμα, κατά τους τελευταίους μήνας του παρελθόντος έτους (1955) εγένετο Πρωθυπουργός της Χώρας.

Και επί της πρωθυπουργίας αυτού οι μασόνοι εκινήθησαν πάλιν δραστηρίως και ούτω νέον υπέρ της Μασονίας Β.Δ. εξεδόθη και επανέφερεν εν ισχύϊ το παλαιόν διάταγμα…

Και οποία σύμπτωσις!
 23 του μηνός Δεκεμβρίου 1949 το υπέρ Μασονίας εκείνο Β.Δ. υπό τας αράς του Πανελληνίου ετάφη. 
Ετάφη δια της Υμετέρας Βασιλικής χειρός, η οποία υπέγραψε την κατάργησίν του. 23 πάλιν του μηνός Δεκεμβρίου 1955 υπό τας ευλογίας της Μασονίας το αμαρτωλόν διάταγμα ανεστήθη. 
Ανεστήθη δια της Υμετέρας Βασιλικής χειρός, η οποία υπέγραψε την ανάκλησιν του καταργούντος την ίδρυσιν του Τεκτονικού Ιδρύματος Διατάγματος.
Μετά μίαν ακριβώς εξαετίαν οι Ποντίφηκες της Μασονικής Στοάς επέτυχον δι’ ών αυτοί γνωρίζουν μέσων την αντεκδίκησιν…
Ολόκληρον το αμαρτωλόν εκείνο Διάταγμα επανέρχεται εν ισχύϊ διαγραφομένων των εν άρθρω 5 λέξεων, «Ναών ή Μονών». 

Δια της διαγραφής αυτής οι μασόνοι νομίζουν ότι θα κατευνάσουν την αγανάκτησιν του Ελληνικού λαού κατά της σκοτεινής των οργανώσεως,
 η οποία πλουτίσασα, φαίνεται, διά ξένων εισφορών δεν καταδέχεται πλέον να εισπράττη εισφοράς από Ναούς και Μονάς… 
Αλλ’ ο ευσεβής λαός δεν εξηγέρθη τότε δια να διαγράψη μόνον την εκ των εκκλησιαστικών οργανισμών υπέρ μασονίας συνεισφοράν, αλλά δια να καταργήση ολόκληρον το σατανικόν εκείνο μηχάνημα.

Έκτοτε ο νόμος του 1955 ισχύει ως σήμερα.

{αναδημοσιευση} http://wwwtrito-mati.blogspot.com/2011/06/blog-post_8423.html

Το Ισλάμ και η μαντάμ!

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην οδό Καστοριάς 34-36 στον "Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ". 
Το ακούτε ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ'' ΕΛΛΗΝΕΣ; 


Βρε, βρε, βρε… Λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά για συνέδριο με θέμα 

"Το Ισλάμ στην Ελλάδα" έχουμε και παραέχουμε. 

Και διαβάζω πως στο συνέδριο που θα οργανωθεί στην Αθήνα στις 11 Ιουνίου 2011 
θα τεθούν θέματα όπως η "συμβίωση των μουσουλμάνων με τις κοινωνίες στις Ευρωπαϊκές χώρες" 
(εδώ γελάνε), 
οι "κατασκευές τζαμιών στις πόλεις της Ευρώπης"
 (μη χάσουμε από αρχιτεκτονικό avant guarde), 
καθώς
 και η "ανεκτικότητα έναντι των μουσουλμανικών συμβόλων στους δημόσιους χώρους" 
(έπρεπε να είχαμε την ίδια ανεκτικότητα που δείχνουν οι Αιγύπτιοι μουσουλμάνοι προς τους Χριστιανούς Κόπτες συμπολίτες τους).


Μάλιστα, στην 1η συνεδρία ομιλήτρια θα είναι η αγαπημένη,
 η λατρεμένη Θάλια Δραγώνα, η γυναίκα-σύμβολο που έχουν ερωτευθεί όλοι οι Έλληνες πατριώτες και θέλουν να της κάνουν ότι έκανε ο Στρος Καν στην καμαριέρα του Sofitel 



Όπως γίνεται αντιληπτό, οι ντόπιες μαριονέτες της Ν.Τ.Π δεν έχουν σκοπό να βάλουν μυαλό. 

Κρίση, εγκληματικότητα, ανεργία, λαθρο-εισβολείς, "πχιότητα" (που έλεγε κι ο Ι-μειοδότης) ζωής μηδενική κι αυτοί εκεί…Ισλάμ και πάλι Ισλάμ. 

Ε, δεν γουστάρουμε ισλάμ, κυρά μου,
 πάρτο απόφαση και μαζί με το κουβαδάκι σου τράβα σε καμιά παραλία της Σαουδικής Αραβίας να ξελαρυγγιάζεσαι όλη μέρα με το "Αλλαχ-ού-Ακμπάρ", ή αν είσαι άθεη με το "Ne mutlu turkum digene". 

Άει σιχτίρ πια!
 
{αναδημοσιευση} http://wwwtrito-mati.blogspot.com/2011/06/blog-post_4577.html

Κύριοι της κυβέρνησης να πείτε στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό που είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ χρυσό;;;..

Υπαρχει ακομη?

και αν Ναι....

Που βρισκεται.....



Δειτε τι συνεβει στις ΗΠΑ. 



Εδω πρέπει να σημειωθει οτι το κορυφαίο μέλος του αμερικανικού Κονγκρέσου Ron Paul εχει ανοικτα εκφράσει
 τις έντονες επιφυλάξεις τού κατα πόσο υπάρχουν αμερικανικα αποθέματα χρυσού στο Φορτ Νοξ,

Ειχε μάλιστα ζητήσει την καταμέτρηση και τον έλεγχο της ποσότητας χρυσού που υπάρχει στο θησαυροφυλάκιο, ομως το αιτημά του απορρίφθηκε.!!

Επισης αναφερεται οτι το 2009 σε αποστολη χρυσου προς την Κινα, κατα τον έλεγχο ποιότητας εντοπιστηκαν πλαστοί ράβδοι χρυσού απο τους...αριθμους των οποίων διαπιστώθηκε οτι είχαν για χρόνια αποθηκευθει στοΦορτ Νοξ των ΗΠΑ, .!!!

Αποτελεσμα όλων των παραπάνω ηταν, η η Κεντρικη Τράπεζα της Ρωσίας να
αυξησει προχθές τα επιτόκιά της απο 0,25 σε 3,50 %,

Η αναφορα καταλήγει οτι ο Αμερικανικός λαός αφηνεται ανημερωτος και
προπαντός απροετοίμαστος για την οικονομική καταστροφή της χώρας τους,
πού ουτως η άλλως έρχεται.!!

http://wwwtrito-mati.blogspot.com/2011/06/blog-post_420.html#more

Ο ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΣ «ΙΕΡΑΡΧΗΣ» ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ

Ο σιωπηλά χειραγωγούμενος «πνευματικός ηγέτης» που αντί να προσκυνηθεί (όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν σχήμα με το μεγαλείο αυτού που εκπροσωπεί),
 προτίμησε να προσκυνήσει την παγκόσμια διακυβέρνηση και τους αχυρανθρώπους της στην Ελληνική πολιτική σκηνή.

Ο σιωπηλός αβανταδόρος της εθνοκτόνου...
λαίλαπας που δηλητηριάζει και απειλεί με αποσύνθεση το σώμα της Ελληνικής κοινωνίας, σπάει την omerta της σιωπής.

Και σπάει την omerta της σιωπής αυτός ο αξιοθρήνητος άνθρωπος…


Όχι για να εμπνεύσει και να αφυπνίσει…
Όχι για να συνεπάρει και να εξεγείρει…


Αλλά για να ενσπείρει το δηλητήριο του ραγιαδισμού σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.

Η δήλωσή του είναι αποκαλυπτική:


«Εφόσον λιγότερο ή περισσότερο υπήρξαμε όλοι μέρος της κρίσεως, μπορούμε να γίνουμε μέρος της αλλαγής»

Με απλά λόγια…
Όλοι μαζί τα φάγαμε… Όλοι μαζί να πληρώσουμε και το μπαγιόκο!!!

Γίνεται και απειλητικός αυτός ο απίστευτος ραγιάς της Νέας Τάξης, αφού δε διστάζει να δηλώσει απερίφραστα πως «σε διαφορετική περίπτωση ελλοχεύει ο κίνδυνος αλληλοεξόντωσης.»


Ομολογουμένως πρόκειται για «πνευματικά» γλαφυρότερη απόδοση του συντονισμένου και απόλυτα κατευθυνόμενου κυβερνητικού εκβιασμού που στοχεύει ευθέως την ψυχή και την αξιοπρέπεια του Έλληνα πολίτη.

Ντροπή σε σένα φτηνοπληρωμένε κυβερνητικέ εκπρόσωπε του πνευματικού εμβολισμού στην πνευματική ηγεσία του τόπου.

Και σ ένα ρεσιτάλ υποκρισίας και ιδεολογικού πρακτορισμού, ο χρεοκοπημένος αρχιεπίσκοπος τολμά να αναρωτηθεί αφελώς για τα μελλούμενα:

«Καθώς ατενίζουμε με δέος και σφίξιμο καρδιάς τα οικονομικά μέτρα για την έξοδο από την κρίση, ταυτόχρονα αγνοούμε και αναρωτιόμαστε ποιο τοπίο θα αντικρίσουμε βγαίνοντας από αυτή. 



Ποιες μακροπρόθεσμες επιπτώσεις θα έχουν τα εν λόγω μέτρα στην οικογένεια, στις εργασιακές σχέσεις, στα όνειρα της νεολαίας; 


Σε ποια κατάσταση θα βρεθούν, με τα νέα δεδομένα, η ελληνική κοινωνία και (γιατί όχι;) η ελληνική Πολιτεία μέσα στη διεθνή πραγματικότητα; Ποιο κοινωνικό ήθος θα γεννηθεί αύριο».

Αγνοεί και αναρωτιέται ο υποκριτής για το ντεκόρ του θανάτου που θα έχει το τοπίο της καταστροφής και της απόλυτης εθνικής καταβαράθρωσης.


Αγνοεί και αναρωτιέται ο ανεκδιήγητος για τις επιπτώσεις που θα έχουν οι πολιτικές αποφάσεις στην Ελληνική οικογένεια που οδηγείται ήδη στο μαρασμό και την απόγνωση.


Αγνοεί και αναρωτιέται ο κουκουλοφόρος της ελπίδας για το πλιάτσικο στα όνειρα της νεολαίας που βουλιάζει στο βούρκο της απελπισίας και για τις εργασιακές σχέσεις που πλέον αναβιώνουν τον εφιάλτη του Μεσαίωνα.

Αγνοούμε και αναρωτιόμαστε όλοι εμείς, τι μπορεί να περιμένει και γιατί ανέχεται η Ιερά Σύνοδος και η Εκκλησία της Ελλάδος, έναν προσκυνημένο ραγιά στο θρόνο του θρησκευτικού και πνευματικού της ηγέτη???


πηγή 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/06/blog-post_8070.html

Χωρίς προηγούμενο η συγκέντρωση στο Σύνταγμα (βίντεο)


“Να μιλήσει ο λαός”, “ψωμί-παιδεία-ελευθερία”

«Κοσμοσυρροή» στην Πλατεία Συντάγματος. Πάνω από 250.000 «Αγανακτισμένοι» είναι έξω από τη Βουλή και τα συνθήματα ακούγονται από παντού.!
 

video απο antinews.gr

 


http://logioshermes.blogspot.com/2011/06/blog-post_597.html

Το δολάριο αργοπεθαίνει μαζί με την Αμερική

Πλησιάζει ολοταχώς η μέρα που ο κόσμος δεν θα έχει πια εμπιστοσύνη ούτε στο αμερικανικό δολάριο, ούτε στο αμερικανικό χρέος. Και όταν έρθει εκείνη η μέρα, όλα θα έχουν τελειώσει.
Παραδοσιακά, η αμερικανική οικονομία βασίζεται σε δυο βασικούς πυλώνες: Το δολάριο, και τα κρατικά της ομόλογα. Το δολάριο είναι το νόμισμα που προτιμά ο κόσμος εδώ και δεκαετίες. Θεωρείται απ όλους ως ένδειξη σταθερότητας. Παράλληλα, το αμερικανικό χρέος θεωρείται ως το πιο ασφαλές παγκοσμίως. Όποτε προέκυπτε κρίση, οι επενδυτές έσπευδαν στη θαλπωρή των αμερικανικών ομολόγων.

Δυστυχώς, όλα αυτά αλλάζουν. Η παγκόσμια κοινότητα έχει αρχίσει να χάνει την εμπιστοσύνη της στο αμερικανικό οικονομικό σύστημα. Ακόμη και ο ΟΗΕ προειδοποιεί για τη κατάρρευση του δολαρίου. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρόκειται για εφιάλτη.

Αν ο κόσμος δεν θέλει τα δολάριά μας, τι θα τους δίνουμε ως αντάλλαγμα για όλο το πετρέλαιο και όλα τα φτηνά προϊόντα που εισάγουμε; Αν δεν χρηματοδοτηθεί το χρέος μας, πως θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να καταναλώνουμε περισσότερο πλούτο από όσο  παράγουμε;
Ο κόσμος παρακολουθεί την αμερικανική κυβέρνηση που σπάει κάθε ρεκόρ ελλειμμάτων στους προϋπολογισμούς, και παράλληλα παρακολουθεί την Federal Reserve, που συνεχίζει να τυπώνει χρήματα σαν να μην υπάρχει αύριο, και όλοι μαζί  ανησυχούν για μια επερχόμενη σύνθλιψη της αμερικανικής οικονομίας.

Την 18η Απριλίου, η Standard & Poor’s υποβάθμισε το αμερικανικό δημόσιο χρέος, και προειδοποίησε πως οι ΗΠΑ θα χάσουν την αξιολόγηση ΑΑΑ, κάτι που θεωρούνταν αδιανόητο μέχρι πρότινος. Τώρα, τα επιτόκια θα αρχίσουν να ανεβαίνουν, και θα καταλήξουμε όπως η Ελλάδα, που πληρώνει τόκους πάνω από 16% στα δεκαετή της ομόλογα!
Ο υπόλοιπος κόσμος δεν είναι ηλίθιος. Γνωρίζει πως οι ΗΠΑ καταρρέουν οικονομικά. Οι επενδυτές απομακρύνονται. Σύμφωνα με στοιχεία της Zero Hedge, ξεφορτώνονται όπως όπως τα αμερικανικά χαρτιά! Παράλληλα, τελευταία άρχισαν να αυξάνονται αλματωδώς και τα ασφάλιστρα του χρέους. Σήμερα, η Federal Reserve αγοράζει το μεγαλύτερο μέρος του, πληρώνοντας με δολάρια που τυπώνει από το τίποτα. Πρόκειται δηλαδή για ένα τεράστιο σχέδιο πυραμίδας, που συντελεί στην όλο και μεγαλύτερη έλλειψη εμπιστοσύνης στο αμερικανικό νόμισμα.

Από το 2009, το αμερικανικό δολάριο έπεσε κατά 17% σε σχέση με άλλα διεθνή νομίσματα. Και αυτό, την ώρα που όλα τα υπόλοιπα νομίσματα χάνουν κι αυτά σε αξία σε σχέση με τον χρυσό κλπ. Οποιοσδήποτε βλάκας μπορεί να καταλάβει ότι αυτό οφείλεται στον απρόσεκτο δανεισμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ, αλλά οι πολιτικοί μας μάλλον δεν το έχουν αντιληφτεί.  Τώρα όμως πλησιάζει η ώρα του λογαριασμού, που θα είναι οδυνηρός. Το αμερικανικό χρέος είναι ιστορικά άνευ προηγουμένου.
Ιδού μερικά παραδείγματα:

Αν το χρέος των ΗΠΑ που αγγίζει τα $14 τρισεκατομμύρια, απεικονίζονταν ως χαρτονομίσματα των $5, το μήκος του θα έφτανε σχεδόν στο φεγγάρι…
Κάθε ώρα που περνά, η Αμερική δανείζεται περίπου $168 εκατομμύρια!
Αν ο ζάπλουτος Bill Gates έδινε κάθε σεντ που διαθέτει στη κυβέρνηση, θα καλύπτονταν το έλλειμμα μόνο για 15 ημέρες!
Προβλέπεται πως το 2021, οι πληρωμές τόκων του χρέους μας θα ισοδυναμούν με $1.1 τρισ. τον χρόνο.
Αν διαιρέσουμε το εθνικό μας χρέος ανά αμερικανικό νοικοκυριό, το καθένα απ αυτά θα χρωστά από $125,476.18!
Εδώ και δυο χρόνια, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει δανειστεί $29,660 περισσότερα για το κάθε νοικοκυριό. Μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια, το χρέος αυξήθηκε περισσότερο από όλα μαζί τα τελευταία εκατό κογκρέσα!


Μέχρι το 2021 η Αμερική θα δαπανά $5.6 τρισ. το χρόνο.
Σήμερα, η χώρα δανείζεται 41 σεντς για κάθε δολάριο που ξοδεύει.
Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ αυξάνεται κατά $4 δισ. κάθε μέρα που περνά.
Η κυβέρνηση δανείζεται πάνω από $2 εκατομμύρια κάθε λεπτό!
Το συνολικό μας χρέος είναι 14 φορές υψηλότερο από ότι πριν 30 μόλις χρόνια.
Τα κοινωνικά προγράμματα όπως είναι αυτά της πρόνοιας και της δημόσιας περίθαλψης που ακόμη δεν έχουν πληρωθεί, αναλογούν σε περίπου $100 τρισεκατομμύρια, και κανένας στη κυβέρνηση δεν έχει ιδέα για το πώς θα καλυφθούν αυτές οι υποχρεώσεις.


Αν κάποιος ζούσε την εποχή του Χριστού, και αν ξόδευε ένα εκατομμύριο δολάρια κάθε μέρα μέχρι και σήμερα, δεν θα είχε προλάβει να ξοδέψει ούτε ένα τρισεκατομμύριο!
Αν η αμερικανική κυβέρνηση άρχιζε σήμερα να εξοφλεί το εθνικό μας χρέος πληρώνοντας $1 κάθε δευτερόλεπτο, θα χρειάζονταν πάνω από 440.000 χρόνια για να εξοφληθεί το συνολικό ποσό που χρωστάμε.

Παρόλα αυτά τα παραπάνω, η κυβέρνηση συνεχίζει να κάνει αλόγιστες σπατάλες. Για παράδειγμα, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πως ξεκινά ένα πρόγραμμα αξίας $500 εκατομμυρίων, με σκοπό τη βοήθεια των πεντάχρονων παιδιών, που δεν μπορούν να καθίσουν ήσυχα στο νηπιαγωγείο!!! Τι σωστή τοποθέτηση των χρημάτων μας… Βέβαια, αν δεν ταΐζαμε στα παιδιά τροφές σκουπίδια, γεμάτες ζάχαρη, φρουκτόζη και άλλα παρόμοια υλικά, τότε ίσως να μη χρειάζονταν $500 εκατομμύρια για να κάθονται φρόνιμα. Όταν πρόκειται για πραγματική διασπάθιση δημόσιου χρήματος, η κυβέρνηση μας δεν παίζεται.

Οι πολιτικοί της Αμερικής έχουν την εντύπωση πως ο υπόλοιπος κόσμος θα συνεχίσει να θέλει το νόμισμά μας, και να αγοράζει το χρέος μας. Αυτό όμως δεν ισχύει. Εδώ και μερικά χρόνια, ο ένας μετά τον άλλο, όλοι οι παγκόσμιοι ηγέτες μιλάνε για την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου παγκόσμιου αποθεματικού συναλλαγματικού νομίσματος. Μάλιστα, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα άρχισαν ήδη να συζητούν σοβαρά για το ποιο θα είναι το νόμισμα που θα αντικαταστήσει το αμερικανικό δολάριο.

Η διεθνής κοινότητα δεν περιμένει την ανάκαμψη του δολαρίου. Ήδη κάνει σχέδια για μετά. Ήδη χρησιμοποιεί διάφορα ξένα νομίσματα στις συναλλαγές της. Ο κόσμος διστάζει  πλέον να εμπλακεί με το δολάριο. Όλοι έχουν πια συνειδητοποιήσει ότι η αμερικανική κυριαρχία φθίνει.
Τι σημαίνουν όλα αυτά για τις ΗΠΑ; Μια απόλυτη καταστροφή.

Η χώρα ζει πέρα από τις δυνατότητές της. Δανείζεται υπέρογκα ποσά, προκειμένου να καλύψει το χάσμα μεταξύ των όσων παράγει και των όσων καταναλώνει. Η Αμερική είναι απόλυτα εξαρτημένη από το γεγονός ότι μέχρι σήμερα ο υπόλοιπος κόσμος δέχεται το νόμισμά μας ως αντάλλαγμα για αυτά που μας πουλά. Αυτό όμως τελειώνει. Και όταν τελειώσει οριστικά, οι συνθήκες διαβίωσης των Αμερικανών θα αλλάξουν εν ριπή οφθαλμού.



S.A. – The Economic Collapse
antinews gr 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/06/blog-post_6450.html

Τρόμος στο Μαξίμου για τις παραιτήσεις υπουργών!

Η αυριανή ημέρα, ίσως είναι η πιο κρίσιμη για την κυβέρνηση καθώς έχουν φουντώσει τα σενάρια... παραιτήσεων των μελών του υπουργικού συμβουλίου!

Δεν είναι τυχαίο πως στο Μέγαρο Μαξίμου έβγαλαν κυβενητική ανακοίνωση με σφοδρή επίθεση προς τα ΜΜΕ, ωστόσο τα όσα είπε ο Γιάννης Ραγκούσης σε συνέντευξή του, αποτυπώνεται το βαρύ κλίμα που υπάρχει στην κυβέρνηση, όταν επισήμανε τα εξής: "Όποις οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, είναι σαν να δίνει τελευταία σπρωξιά στο γκρεμό!".

Τίποτα δεν λέγεται τυχαία...
parapolitika.gr
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/06/blog-post_2797.html

Το τέλος του ελληνικού κράτους...


Οι αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα, ύστερα από αρκετές ημέρες «χαλαρής» διαμαρτυρίας, πολιόρκησαν τη Βουλή και «φιλοδώρησαν» με αυγά αρκετά πολυτελή οχήματα εξερχόμενων βουλευτών, που φυγαδεύτηκαν υπό την προστασία αστυνομικής δύναμης. Αν γνώριζαν τους όρους της συμφωνίας για την εκταμίευση της πέμπτης δόσης του δανείου των 110 δισ. ευρώ και την έγκριση νέου δανείου για την αποφυγή χρεοκοπίας το 2012-’13, ίσως να μην εκτόξευαν μόνο αυγά...

Το ακριβές περιεχόμενο της νέας συμφωνίας δεν έχει δημοσιοποιηθεί, όλες οι πληροφορίες όμως συγκλίνουν στο ίδιο συμπέρασμα: πρόκειται για μια «πύρρειο νίκη» της κυβέρνησης, με την οποία κερδίζει μεν χρόνο για μια τελευταία προσπάθεια δημοσιονομικής εξυγίανσης και οικονομικής ανάταξης, αλλά με τέτοιες εκχωρήσεις εθνικής κυριαρχίας, που η έννοια του «ελληνικού κράτους» αρχίζει να χάνει το νόημά της.

Ουδείς μπορεί να δηλώνει ενθουσιασμένος από τη λειτουργία του ελληνικού κράτους, αλλά το «νέο κράτος» που αναδύεται μέσα από τη νέα συμφωνία με την τρόικα είναι φανερό ότι θα πάψει να λειτουργεί, έστω και υποτυπωδώς, ως «ελληνικό»: σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση έχει αποδεχθεί να λειτουργήσει ως αρχή ανεξάρτητη (και ανεξέλεγκτη...) το νέο Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας, που θα αναλάβει μια αποστολή πρωτοφανή τουλάχιστον στη μεταπολεμική ιστορία της Ευρώπης: να μεταβιβάσει σε ιδιώτες ένα μεγάλο μέρος της δημόσιας περιουσίας ερήμην της βούλησης των πολιτών του κράτους και των εκπροσώπων τους.

Στο νέο Ταμείο, στο οποίο το Ελληνικό Δημόσιο θα εισφέρει το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας του με εμπορική αξία, οι επίσημοι πιστωτές της χώρας, εκπροσωπούμενοι από το μηχανισμό της τρόικας, θα έχουν κάτι περισσότερο από ένα απλό ρόλο τεχνικού συμβούλου, ή έστω επιτηρητή των διαδικασιών ιδιωτικοποίησης. Θα «οπλισθούν», σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, με δικαιώματα βέτο σε κάθε απόφαση για τις μελλοντικές ιδιωτικοποιήσεις, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά το ρόλο του εκκαθαριστή χρεοκοπημένης επιχείρησης, που εκπροσωπεί τους πιστωτές και έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε κάθε απόφαση για την περιουσία της.

Κάθε κράτος που δεν μπορεί να ασκήσει φορολογική πολιτική και να διαχειρισθεί την περιουσία του σύμφωνα με τη βούληση των υπηκόων του παύει, ως γνωστόν, να θεωρείται κυρίαρχο κράτος. Με το δεύτερο μνημόνιο, οι επίσημοι πιστωτές της χώρας κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα προς την αφαίρεση και των τελευταίων στοιχείων εθνικής κυριαρχίας: ουσιαστικά, μόνο η εθνική ασφάλεια και άμυνα παραμένουν στη σφαίρα των λειτουργιών του «νέου» νεοελληνικού κράτους που αναδύεται μέσα από τις συμφωνίες με τους πιστωτές -και μάλιστα, ακόμη και αυτές οι λειτουργίες, τελούν υπό δημοσιονομικούς περιορισμούς που θέτει η τρόικα.

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα αν και με ποιο τρόπο θα ενισχυθεί η εξουσία των πιστωτών και στο άλλο κρίσιμο πεδίο άσκησης της κρατικής εξουσίας, στη φοροεισπρακτική πολιτική. Το δημοσίευμα των “Financial Times”, που προκάλεσε προχθές αίσθηση διεθνώς, αναφερόταν σε πιέσεις των πιστωτών για άσκηση μεγαλύτερου και αμεσότερου ελέγχου στον (κραυγαλέα αναποτελεσματικό) ελληνικό φοροεισπρακτικό μηχανισμό. Μένει να δούμε αν το τελικό κείμενο της συμφωνίας με την τρόικα θα περιλαμβάνει την εγκατάσταση μόνιμου εκπροσώπου της τρόικας στο υπουργείο Οικονομικών, με κάποιου είδους δικαίωμα βέτο στις καθημερινές αποφάσεις, ώστε η φορολογική πολιτική να ασκείται πλέον στο σύνολό της από την τρόικα, που ως τώρα απλώς διαπραγματευόταν με την κυβέρνηση μέτρα, τα οποία αναλάμβανε να εφαρμόσει η κυβέρνηση με τους μηχανισμούς της -με τη γνωστή σε όλους απογοητευτική κατάληξη...

Το πολιτικό ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί τις επόμενες ημέρες είναι πώς θα νομιμοποιηθεί το νέο καθεστώς μειωμένης κυριαρχίας της Ελλάδας. Θυμίζουμε ότι το μνημόνιο του 2010 εγκρίθηκε και εφαρμόζεται με τις ψήφους των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, αλλά η δανειακή σύμβαση που είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένη μαζί του δεν έχει συζητηθεί καν στη Βουλή, ενώ έγκριτοι συνταγματολόγοι λένε ότι θα έπρεπε να έχει εγκριθεί με τουλάχιστον 180 ψήφους, όπως κάθε διεθνής σύμβαση με την οποία εκχωρείται εθνική κυριαρχία.

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι ούτε απλή, ούτε αυτονόητη. Και δεν είναι καθόλου τυχαία η πίεση που έχει ασκηθεί στην αξιωματική αντιπολίτευση από τους πιστωτές της χώρας για την έγκριση του νέου μνημονίου με ευρεία πολιτική συναίνεση και αυξημένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Οι πολιτικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν μετά την κατάθεση του νέου μνημονίου στη Βουλή θα κρίνουν αν αυτή την φορά οι εταίροι και πιστωτές μας θα καταφέρουν να «δέσουν χειροπόδαρα» το ελληνικό κράτος με αυτή τη νέα, εθνικά ταπεινωτική σύμβαση...

 
http://logioshermes.blogspot.com/2011/06/blog-post_5164.html

Καταρρέει το παραμύθι της “ισχυρής Τουρκίας” που ευεργετήθηκε από το ΔΝΤ: Τρίτη φτωχότερη χώρα η Τουρκία!

Μια χαρά είναι η Τουρκία !!!! – Ρε δε πάτε απο κεί πούρθατε…
Θράσος; Βλακεία; δεν μπορείς να καταλάβεις, το σίγουρο είναι ότι πνιγμένοι μέσα στη καλοζωία που τους εξασφάλισε η πολιτική τους δραστηριότητα αδιαφορούν και χαμογελάνε όταν ακούνε για μισθούς 500 ευρώ..ανεργία… πιο χαμηλούς ακόμα μισθούς… αυτοί εκεί!.

Χαμογελάνε και το θεωρούν επιτυχία…ότι τους κρατάει στην εξουσία….Διαβάστε τώρα το όραμα του Χυτήρη και της παρέας του. Ποιά έιναι η οικονομική κατάσταση της Τουρκίας. Με τους τραπεζίτες και το ξένο κεφάλαιο να κάνουν πάρτυ και το λαό να πεινάει.


Μελέτη του ΟΟΣΑ για τη Τουρκία“Σοκαριστηκά στοιχεία για την οικονομία και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κοινωνία της Τουρκίας, παρουσιάζονται στην μελέτη του ΟΟΣΑ με τίτλο «Η κοινωνία με μία ματιά»,
Society at a Glance 2011 – OECD Social Indicators (http://www.oecd.org/dataoecd/38/8/47573495.pdf).

Τρίτη πιο φτωχή χώρα στο κόσμο η Τουρκία!
Πιο συγκεκριμένα στον τομέα της κατανομής των εισοδημάτων οι τρεις πρώτες χώρες μέλη του οργανισμού με τις χειρότερες επιδόσεις είναι η Χιλή, το Μεξικό και η Τουρκία.
Στον τομέα της ανεργίας τα ποσοστά της Τουρκίας το 2009 ήταν 14,3%, της Ισπανίας 18,1% ενώ της Ν. Κορέας ήταν 3,2% και της Ολλανδίας 3,9%. Στον τομέα της απασχόλησης το μέσο ποσοστό απασχόλησης στις χώρες μέλη του οργανισμού είναι 66,1% ενώ στην Τουρκία είναι 44,3%.
Σε χειρότερη κατάσταση είναι η δοκιμαζόμενη Ουγγαρία με 55,4%, ενώ η χώρα με το μεγαλύτερο και καλύτερο ποσοστό είναι η Σουηδία με 79,2%.
Στην φτώχεια η Τουρκία είναι τρίτη, πιο συγκεκριμένα ο μέσος όρος ποσοστού φτώχειας στις χώρες του ΟΟΣΑ είναι 11,1% όταν στην Τουρκία το ποσοστό αυτό είναι 17%, στις ΗΠΑ 17,3%, στο Μεξικό 21% και στην Τσεχία που είναι και στην καλύτερη κατάσταση 5,4%.

Στην εκπαίδευση η Τουρκία το 2007 διέθετε κατά μέσο όρο 1.246 δολάρια ανά μαθητή, όταν ο μέσος όρος του ΟΑΣΕ ήταν 8.070 δολάρια.
Τα μεγάλο όμως δράμα της Τουρκίας είναι η παιδική θνησιμότητα η οποία το 2008 έφτασε το 17/1000 όταν ο μέσος όρος των χωρών μελών του ΟΟΣΑ ήταν 4,6/1000 και όταν στο Λουξεμβούργο το ποσοστό αυτό είναι 1,8/1000.
Ο δείκτης της απόλυτης φτώχειας στην Τουρκία αυξήθηκε στο 18,08% το 2009, έναντι ποσοστού 17,11% την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τουρκικής Στατιστικής Υπηρεσίας στην Άγκυρα. Δηλαδή, περίπου 12,75 εκατομμύρια κάτοικοι ζουν κάτω από όριο της απόλυτης φτώχειας, αδυνατώντας να καλύψουν τα βασικά έξοδα για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους. Σημειώνεται ότι τα στοιχεία αυτά δημοσιοποιούνται σε μια περίοδο θετικής οικονομικής ανάπτυξης για την τουρκική οικονομία, αναδεικνύοντας το σοβαρό πρόβλημα διανομής του παραγόμενου οικονομικού πλούτου στην τουρκική κοινωνία.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία της έρευνας, περίπου 339.000 άνθρωποι, ζουν κάτω από το όριο της γραμμής διατροφικής φτώχειας.
Πηγη 

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_7575.html

Kάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι η Ελλάδα είναι φτωχή και μπορεί να επιβιώσει μόνο με το να υπερχρεώνεται…

ΘΩΜΑΣ ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ - Η πατρίδα μας είναι μια χώρα που πλήττεται για τρίτη φορά από το 1896 μέχρι σήμερα, από την απειλή της πτώχευσης που φαίνεται πολύ ορατή στον ορίζοντα.
Κι ακόμη έχουμε γαλουχηθεί από τα χρόνια της Απελευθέρωσης από τον 400 ετή τουρκικό ζυγό ακόμη, πως είμαστε μια πολύ φτωχή και αδύναμη χώρα που η μοναδική της δυνατότητα είναι να προσπαθεί διαρκώς να αποδεικνύει ότι είναι σε θέση να αποπληρώνει τα δάνεια που χρειάζεται, έτσι ώστε, προκειμένου να μπορεί να επιβιώσει , να δανείζεται διαρκώς, χωρίς να προσπαθεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις ίδιας ανάπτυξης με τα πλουτοπαραγωγικά μέσα που η ίδια διαθέτει…

Κι όμως η χώρα μας διαθέτει, σε αντίθεση με πολλές άλλες χώρες, ένα μεγάλο αριθμό από μοναδικές πλουτοπαραγωγικές πηγές, που αντί να τη φέρουν για τρίτη φορά στην πρόσφατη ιστορία της μπροστά στο απελπιστικό σκηνικό της πτώχευσης, θα μπορούσαν να την καταστήσουν με προϋπόθεση την σωστή διαχείριση και εκμετάλλευσή τους, μια από τις πλέον ευημερούσες χώρες του πλανήτη.
Η Ελλάδα μας διαθέτει ένα μοναδικό ήλιο, τα υπέροχα πελάγη της με τις απίστευτα όμορφες ακρογιαλιές της, τις μοναδικές φυσικές ομορφιές της, τα μοναδικά αμέτρητα νησιά της.
Ο μοναδικός ήλιος της με την μεγάλη ηλιοφάνεια που μας χαρίζει, αποτελεί μια ανεξάντλητη πηγή ηλιακής ενέργειας που η ευρύτερη εκμετάλλευσή της, θα την έκανε , σε συνδυασμό με τα πλούσια αποθέματα γαιανθράκων (πετρέλαιο και φυσικό αέριο), που κρύβουν τα εδάφη και οι θάλασσές της, σημαντικότατο διεθνή ενεργειακό κόμβο.
Οι θάλασσες μαζί με τον ήλιο και τις φυσικές ομορφιές της χώρας μας, αλλά και τα υπέροχα αμέτρητα μικρά και μεγάλα νησιά της, αποτελούν τις πλέον ευνοϊκές προϋποθέσεις για μια δυναμική ανάπτυξη μιας ιδιαίτερα δυναμικής τουριστικής βιομηχανίας, με βάση βέβαια την ανάπτυξη αντίστοιχων σύγχρονων υποδομών και τη δυνατότητα παροχής υψηλής ποιότητος υπηρεσιών στους επισκέπτες της χώρας μας, που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για τις καλύτερες εβδομάδες του χρόνου, όλο το πολύτιμο συνάλλαγμά τους.
Η συστηματική ανάπτυξη και εκμετάλλευση της αλιείας θα συμπλήρωνε ιδανικά τα παραπάνω πλούτη που μπορούν να μας παράσχουν τα πελάγη μας.
Αφού το ελληνικό Εμπορικό Ναυτικό είναι το πρώτο στον κόσμο, η προσέλκυση των κεφαλαίων των Ελλήνων εφοπλιστών, που αποτελούν τους πλέον πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη, θα μπορούσε να αποφέρει σήμερα τεράστια ωφέλη για τη χώρα. Η σημερινή γραφειοκρατία που μαστίζει τη χώρα μας τους ωθεί όμως δυστυχώς να επενδύσουν τα τεράστια κεφάλαιά τους στα χρηματιστήρια της Ν. Υόρκης και του Λονδίνου, αντί να τα επενδύσουν παραγωγικά και με σημαντικό κέρδος για τους ίδιους, σε σημαντικές παραγωγικές υποδομές για τον τουρισμό, τη γεωργία, τη βιοτεχνία, τη βιομηχανία κλπ. στην πατρίδα μας. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι Κυβερνήσεις μας σφυρίζουν αμέριμνες, δείχνοντας πλήρη αδιαφορία σχετικά με το όλο θέμα…
Οι πεδιάδες της πατρίδας μας μπορούν με τη βοήθεια του ιδιαίτερα ευνοϊκού κλίματός της να παράγουν όλα τα είδη φρούτων και λαχανικών, λάδι, εσπεριδοειδή, κρασί, δημητριακά, βαμβάκι κλπ. που δεν είναι δυνατόν να παραχθούν πουθενά αλλού στον κόσμο, στην ποιότητα αυτή. Οι πλαγιές της, στις ορεινές περιοχές της, μπορούν να παράγουν πρώτης ποιότητος κρέας και γάλα και να αναπτύξουν σημαντικές βιομηχανίες κρέατος, αλλαντικών, αλλά και γαλακτοκομικών προϊόντων που θα μπορούσαν μαζί με όλα τα παραπάνω προϊόντα και με τη σωστή τυποποίησή τους να κατακλύσουν όλες τις αγορές του κόσμου, εξασφαλίζοντας χιλιάδες θέσεις εργασίας για όλους.
Παρόλα αυτά, δεν ξέρω γιατί, έχουμε εμποτιστεί με την ιδέα ότι όλα αυτά είναι πράγματα που δεν μπορούμε να τα κάνουμε εμείς, αφού εμείς δεν είμαστε π.χ. ΅Γερμανοί”…
Kι όμως κι εμείς, θα μπορούσαμε με μια σωστή διαχείριση όλων αυτών των πλουτοπαραγωγικών πηγών, με την πάταξη της γραφειοκρατίας, με τη δημιουργία σωστών δομών και υποδομών, καθώς και με την ψήφιση νόμων που θα προστάτευαν τον κόπο και το μόχθο του παραγωγού, αλλά θα εξασφάλιζαν και το λογικό και θεμιτό κέρδος του εμπόρου και θα διευκόλυναν τη διάθεση και την εξαγωγή των προϊόντων αυτών. Επίσης και με την ευρύτερη εκμετάλλευση του ελληνικού ηπειρωτικού και υποθαλάσσιου ορυκτού πλούτου, όπως πρόσφατα έχει αρχίσει να προσπαθεί να επιτύχει και η Κύπρος, να γίνουμε μια από τις πλέον ευημερούσες χώρες του κόσμου. Μια χώρα που θα όφειλε, αν όλα γίνονταν σωστά από αντίστοιχες ελληνοκεντρικές κυβερνήσεις που δυστυχώς δεν διαθέτουμε μέχρι σήμερα, όχι μόνο να μη χρωστάει δεκάρα σε κανέναν, αλλά να είναι και μία από τις λίγες ευημερούσες χώρες με ακμάζουσα οικονομία, για το σύνολο των πολιτών της στον κόσμο, αντάξια της τρισχιλιόχρονης και πλέον, διαρκούς και ένδοξης ιστορικής παρουσίας της στην περιοχή…
Πηγη
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/k_05.html 

Απίστευτο! Δείτε τι είπε το 1983 ο Χάρρυ Κλυνν!

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ TΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΧΑΡΥ ΚΛΥΝΝ… 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝΤο κείμενο μας έστειλε με e-mail αναγνώστης.
Το taxalia  γράφει ότι το κείμενο είναι 100% ΑΛΗΘΙΝΟ!

Διαβάστε και θα μείνετε 
άναυδοι!!

-Aν οι μισοί Έλληνες ξέρανε πως ζουν οι άλλοι μισοί, θα ήταν κι αυτοί απατεώνες.
-Tι να πεις για τους Έλληνες. Κάθονται δυο ολόκληρες ώρες για να πιουν στιγμιαίο καφέ!
-Στην Ελλάδα την άγνοια τη.....
λέμε ψυχραιμία.
-O νεοέλληνας είναι το άτομο εκείνο που έχει δυο τηλεοράσεις στο σπίτι του, δυο αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιό του και δυο κατοστάρικα στην τσέπη του.
-Tα δυο μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Έλληνας, είναι πως θα χάσει δέκα κιλά και που θα βρει πάρκινγκ.
-Με αυτοκόλλητο στο κούτελο θα κυκλοφοράμε όλοι για να φαίνεται ποιος έκανε φορολογική δήλωση και ποιος όχι.
«Εδώ και δύο χρόνια (εννοει το 1981 που το ΠΑΣΟΚ εγινε κυβερνηση) έχει αρχίσει το μεγάλο κακό που θα μετατρέψει σιγά-σιγά τους Έλληνες σε λαό πιθήκων, σε λαό ψηφοφόρων, δημοσίων υπαλλήλων, καταναλωτών, κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, κομπιναδόρων και συνδικαλισταράδων.

Σε είκοσι-τριάντα χρόνια από σήμερα Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να μην υπάρχει…………


Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη κι ένας λαός στα όρια της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης.»


Απομαγνητοφωνημένο από το 1983 και την παράσταση “ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”, στη Μπουάτ “ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ” στην Πλάκα.
ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕΤο κείμενο είναι 100% ΑΛΗΘΙΝΟ!
 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters