Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Με κλεμμένα χαρτιά νομιμοποιούν 70.000 λαθρομετανάστε

.Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ

Στοιχεία - σοκ για την κλοπή 70.000 (για την ακρίβεια 72.980) δημοσίων εγγράφων που νομιμοποιούν λαθρομετανάστες κατέθεσε χθες στη Βουλή η υφυπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη. Τα περισσότερα αφορούν χορήγηση ή ανανέωση αδειών διαμονής, κάτι που σημαίνει ότι όποιοι αλλογενείς τα προμηθεύτηκαν μπορούν να κυκλοφορούν ανενόχλητοι, δηλαδή νόμιμα επιδεικνύοντας το σχετικό έντυπο σε κάθε έλεγχο.
Η κ. Τζάκρη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση των βουλευτών του ΛΑΟΣ Θανάση Πλεύρη και Αδωνι Γεωργιάδη, παραδέχτηκε το μέγεθος του προβλήματος, επέρριψε όμως τις ευθύνες στους δημάρχους που δεν δηλώνουν τα κλαπέντα έγγραφα, ενώ άφησε υπόνοιες για ύπαρξη κυκλώματος νομιμοποίησης αλλοδαπών από δημοτικούς υπαλλήλους.

Ξέχασε, όμως, ν’ αναφέρει ότι η χώρα μας έπρεπε εδώ και καιρό να προχωρήσει στη ψηφιακή μορφή της αδειών διαμονής με βάση τον κανονισμό 380/08 της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Πρόκειται για μια συμβατική υποχρέωσή μας που θα εξαφάνιζε μονομιάς το φαινόμενο των χιλιάδων πλαστών ή κλεμμένων νομιμοποιητικών εγγράφων αφού στο νέο ηλεκτρονικό έντυπο θα συμπεριλαμβάνονται και βιομετρικά στοιχεία (ψηφιακή φωτογραφία και δακτυλικά αποτυπώματα) που θα καθιστούν σχεδόν αδύνατη την παραποίησή τους.

Συνολικά έχουν κλαπεί ή απολεσθεί:
- 25.711 έντυπα βεβαιώσεων υποβολής αίτησης για χορήγηση ή ανανέωση αδειών διαμονής με πλήρη δικαιολογητικά (τύπου Α).
- 11.711 έντυπα βεβαιώσεων για χορήγηση ή ανανέωση αδειών διαμονής με ελλιπή δικαιολογητικά (τύπου Β).
- 29.959 έντυπα αδειών διαμονής ενιαίου τύπου (βινιέτες).
- 2.880 έντυπα δελτίων διαμονής μελών οικογένειας Ελληνα ή πολίτη της Ε.Ε.
- 2.719 έντυπα δελτίων μόνιμης διαμονής μελών οικογένειας Ελληνα ή πολίτη της Ε.Ε.
Σύμφωνα με την υφυπουργό Εσωτερικών μεγάλος αριθμός των κλαπέντων εντύπων οφείλεται στις δύο διαρρήξεις που έγιναν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και στο Τμήμα Μετανάστευσης της πρώην Νομαρχίας Εβρου...http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=40731

70.000 έγγραφα μεταναστών χάθηκαν!
Στις 17 Μαίου το Onalert, αποκάλυπτε ότι περίπου 60.000 έγγραφα που είχαν να κάνουν με νομιμοποιήσεις μεταναστών, έχουν ...εξαφανιστεί!!! Η υφυπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη, μας επιβεβαιώσε απολύτως απαντώντας σε ερώτηση στη Βουλή , κάνοντας λόγο για σχεδόν 70.000 έγγραφα!


Σύμφωνα με την απάντηση της υφυπουργού:
Από την 1η Ιανουαρίου 2006, όταν ξεκίνησε η εφαρμογή του νόμου για την "Είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια", μέχρι και σήμερα, έχουν κλαπεί:

• 25.711 έντυπα βεβαιώσεων υποβολής αίτησης για χορήγηση ή ανανέωση αδειών διαμονής με πλήρη δικαιολογητικά (Τύπου Α΄)




• 11.711 έντυπα βεβαιώσεων υποβολής αίτησης για χορήγηση ή ανανέωση αδειών διαμονής με ελλιπή δικαιολογητικά (Τύπου Β΄)

• 29.959 έντυπα αδειών διαμονής ενιαίου τύπου (βινιέτες)



• 2.880 έντυπα δελτίων διαμονής μελών οικογένειας Έλληνα ή πολίτη της Ε.Ε.

• 2.719 έντυπα δελτίων μόνιμης διαμονής μελών οικογένειας Έλληνα ή πολίτη της Ε.Ε.

Από που έχει κλαπεί ο μεγαλύτερος όγκος των εγγράφων; Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν από δύο μεγάλες διαρρήξεις:

•Το 2010 έγινε διάρρηξη στο κτήριο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αθηνών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, ενώ μεγάλος αριθμός εγγράφων εκλάπηκαν από το Τμήμα Αστικής Κατάστασης και Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Ν. Έβρου.

Υποστήριξε, πάντως, ότι ελάχιστες από τις κλεμμένες άδειες διαμονής μπορούν να χρησιμποιηθούν , αναφέροντας ότι μέσω του συστήματος Police on line μπορεί να διαπιστωθεί η παραποίηση τους στις πύλες εισόδου της χώρας.
http://www.onalert.gr/
 
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/06/70000.html

”Εμφύλιος” καί σχίσμα στίς ‘Εβραϊκές ‘οργανώσεις τών ΗΠΑ.

‘Επιτροπή ‘Εβραιο-Αμερικανικών Θεμάτων τής ‘Ιντιάνας (JAACI) ‘εναντίον τού τοπικού Συμβουλίου ‘Εβραϊκών Κοινωνικών Σχέσεων (JCRC). Η ‘Εβραϊκή ‘Ομοσπονδία τής Ουάσιγκτον χρηματοδοτεί θεατρικό έργο, στό ‘οποίο οί ‘Ισραηλινοί συγκρίνονται μέ τούς ναζί. !!!


Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπεντζαμίν Νετανίαχου κατά την διάρκεια της ομιλίας του ενώπιον της πανίσχυρης οργάνωσης AIPAC.

 
Διχασμένη η εβραϊκή κοινότητα των ΗΠΑ –  Το Ισραήλ, αντί να συσπειρώνει τις αντίπαλες παρατάξεις, συντελεί στην αποξένωσή τους.
 
Την ώρα που η οργάνωση AIPAC, με αποστολή την προώθηση των αμερικανο-ισραηλινών σχέσεων, απασχολεί τη δημοσιότητα χάρη στην ομιλία που παρέθεσε εκεί ο πρόεδρος Ομπάμα, ανησυχητικά σημάδια επικείμενου σχίσματος παρατηρούνται στις κατά τόπους εβραϊκές οργανώσεις των ΗΠΑ. Διαψεύδοντας όσους θεωρούν το εβραϊκό στοιχείο των ΗΠΑ ταγμένο πίσω από τα συμφέροντα του ισραηλινού κράτους, οι εβραϊκές οργανώσεις στις ΗΠΑ διακρίνονται για τις έντονες πολιτικές διαφωνίες τους και την εκλεκτική στήριξη που προσφέρουν στο εβραϊκό κράτος. 
 
Η ίδρυση της Επιτροπής Εβραιο-Αμερικανικών Θεμάτων της Ιντιάνας (JAACI)πέρασε σχεδόν απαρατήρητη στα ΜΜΕ της χώρας. Η νέα οργάνωση, όμως, μπορεί να αποτελεί τον προάγγελο διευρυνόμενου χάσματος στο εσωτερικό της εβραϊκής κοινότητας των ΗΠΑ.Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει το άρθρο του συγγραφέα Τζόναθαν Ρόζενμπλουμ, στην εφημερίδα «Jerusalem Post», που διαπιστώνει ότι το σύγχρονο Ισραήλ, αντί να συσπειρώνει τις αντιμαχόμενες παρατάξεις του εβραϊσμού, συντελεί στην αποξένωσή τους. 
 
Η JAACI ιδρύθηκε σε μία προσπάθεια περιορισμού της ισχύος του τοπικού Συμβουλίου Εβραϊκών Κοινωνικών Σχέσεων (JCRC), που απέφυγε να εντάξει στο καταστατικό του το άρθρο που ορίζει ότι η οργάνωση είναι αφιερωμένη στην ασφάλεια του κράτους του Ισραήλ. Οπως και πολλά άλλα συμβούλια JCRC στις ΗΠΑ, αυτό της Ιντιάνας έδινε έμφαση σε θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης, ενώ συμμετείχαν και προβεβλημένες «φιλο-παλαιστινιακές φωνές». Η JAACI, αντίθετα, στηρίζει συντηρητικές πολιτικές πρωτοβουλίες, επαναδιατυπώνοντας την αμέριστη στήριξη των ΗΠΑ προς το κράτος του Ισραήλ.
Δείγμα αντίδρασης

Το σχίσμα των εβραϊκών οργανώσεων της Ιντιάνας αποτελεί το πρώτο δείγμα αντίδρασης στην παθητική στάση πολλών παραδοσιακών εβραϊκών οργανώσεων. Η εβραϊκή Ομοσπονδία της Νέας Υόρκης, για παράδειγμα, αντιμετωπίζει επικρίσεις για δωρεά 1 εκατ. δολαρίων που προσέφερε στο ίδρυμα του Τζορτζ Σόρος με στόχο τη δημοσίευση αρνητικού άρθρου κατά του δημοσιογράφου-σχολιαστή Γκλεν Μπεκ. Ο Μπεκ, όμως, είναι ένας από τους πιο πιστούς υποστηρικτές της ισραηλινής πολιτικής. Η εβραϊκή ομοσπονδία της Ουάσιγκτον χρηματοδοτεί την αντι-ισραηλινή θεατρική ομάδα «Αμόνγκ», που ανέβασε πρόσφατα θεατρικό έργο, στο οποίο οι Ισραηλινοί συγκρίνονται με τους ναζί. Η Ομοσπονδία της κομητείας Οραντζ στην Καλιφόρνια συμμετέχει στην «Πρωτοβουλία της Ελιάς», με στόχο τη διοργάνωση κοινών ομιλιών Παλαιστινίων και Ισραηλινών, που διαφωνούν με την ισραηλινή πολιτική.


Ισως η πιο αμφιλεγόμενη κίνηση να είναι ο διορισμός του Ρίτσαρντ Τζέικομπς ως επικεφαλής της Ενωσης Μεταρρυθμιστικού Ιουδαϊσμού, που εκπροσωπεί το μεγαλύτερο ποσοστό Εβραίων των ΗΠΑ. Ο κ. Τζέικομπς, όμως, υπηρέτησε στο διοικητικό συμβούλιο της αριστερής εβραϊκής οργάνωσης J Street, που αντιτίθεται στην επιβολή κυρώσεων κατά του Ιράν και κάλεσε τον πρόεδρο Ομπάμα να μην ασκήσει βέτο σε απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που καταδίκαζε τους εβραϊκούς εποικισμούς στα Κατεχόμενα.
Στα πανεπιστήμια

Η αποτυχία των παραδοσιακών εβραϊκών οργανώσεων να προσφέρουν πολιτική κάλυψη και να εμπνεύσουν τους Εβραίους των ΗΠΑ είναι εμφανής στον πανεπιστημιακό χώρο. Δραστήριες αποδεικνύονται μικρότερες οργανώσεις, όπως η CAMERA, αφιερωμένη στην προώθηση φιλικών προς το Ισραήλ ομιλητών.

Από την πλευρά τους, μεμονωμένοι Εβραίοι φοιτητές στρέφονται δικαστικά κατά των πανεπιστημιακών τους ιδρυμάτων, απαιτώντας από αυτά να αναγνωρίσουν και να αντιμετωπίσουν τον αντισημιτισμό. Στην αγωγή της κατά του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στη Σάντα Κρουζ, η λέκτορας Τάμι Ρόζμαν-Μπέντζαμιν υποστήριξε ότι το ίδρυμα «επέτρεψε την καλλιέργεια αντι-ισραηλινού, αντι-σιωνιστικού και αντι-εβραϊκού κλίματος».

Οι ισχυρισμοί του αρθρογράφου της «Jerusalem Post» αποκαλύπτουν την αγωνία των συντηρητικών Εβραίων των ΗΠΑ, που ταυτίζουν την πολιτική τους υπόσταση με τη συνήθως άκριτη στήριξη του κράτους του Ισραήλ, ακόμη και στις χειρότερες στιγμές του. Ο διχασμός που παρατηρεί ο αρθρογράφος στις εβραϊκές οργανώσεις πηγάζει από την όψιμη πολιτική συνειδητοποίηση της νέας γενιάς Αμερικανο-εβραίων, απαλλαγμένης από τα ιδεολογικά σιωνιστικά βάρη του παρελθόντος και την πεποίθηση ότι οποιαδήποτε κριτική του εβραϊκού κράτους αποτελεί υπαρκτή απειλή για την επιβίωσή του.
AIPAC, το πανίσχυρο φιλο-ισραηλινό λόμπι
Η AIPAC (αμερικανο-ισραηλινή Επιτροπή Δημόσιων Θεμάτων), θεωρείται η ισχυρότερη οργάνωση προώθησης συμφερόντων στην Ουάσιγκτον.

Το 1992, ο τότε πρόεδρός της Ντέιβιντ Στάνιερ εξαναγκάστηκε σε παραίτηση όταν αποκαλύφθηκαν οι κομπασμοί του για τον ρόλο που είχε παίξει στην εξασφάλιση βοήθειας για το Ισραήλ.
«Συναντήθηκα με τον ΥΠΕΞ Τζέιμς Μπέικερ και κανόνισα συμφωνία μαζί του. Εξασφάλισα 3 δισ. δολάρια για το Ισραήλ. Ξέρεις ότι αναζητούν την εβραϊκή ψήφο με αγωνία και τους είπα ακριβώς ό,τι ήθελαν να ακούσουν.

Εκτός από τα 10 δισ. σε δανειακές εγγυήσεις, έχουμε 3 δισ. σε απευθείας οικονομική και αμυντική βοήθεια, αλλά και ένα ακόμη δισεκατομμύριο σε διάφορα ”καλούδια” για τα οποία κανείς δεν έχει μάθει ακόμα». Την επιβαρυντική αυτή συζήτηση είχε καταγράψει με μαγνητόφωνο ο Νεοϋορκέζος κτηματομεσίτης Χάιμ Κατς, που δικαιολόγησε την πράξη του λέγοντας:  
«Ως Εβραίος ανησυχώ όταν μία μικρή ομάδα ανθρώπων αποκτά υπερβολική εξουσία. Κάτι τέτοιο πλήττει τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων και των Εβραίων. Αν ο Ντέιβιντ Στάινερ θέλει να μιλήσει για τη μνημειώδη επιρροή της AIPAC, το κοινό θα πρέπει να ακούσει τα ακριβή του λόγια».

Ο Στάινερ ισχυριζόταν επίσης ότι βρισκόταν σε συνομιλίες με την κυβέρνηση Κλίντον, που δεν είχε ακόμη ορκιστεί, σχετικά με τον διορισμό Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας και γραμματέα της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας. Ο Στάινερ είχε πει ότι η AIPAC «διαθέτει μία ντουζίνα ανθρώπους της στην προεκλογική εκστρατεία του Κλίντον, στα αρχηγεία της στο Λιτλ Ροκ του Αρκάνσας και όλοι τους θα αναλάβουν σημαντικές θέσεις».

Η AIPAC βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μετά τη δημοσίευση βιβλίου Αμερικανών πανεπιστημιακών που χαρακτήρισαν την οργάνωση τροχοπέδη των αμερικανικών συμφερόντων στη Μέση Ανατολή.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_2_29/05/2011_443906
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/06/blog-post_2362.html

Δεν εκταμιεύεται η πέμπτη δόση του δανείου μεταδίδει το Reuters !

Δεν εκταμιεύει η τρόικα την πέμπτη δόση για την Ελλάδα, σύμφωνα με την έκθεση αξιολόγησης που μεταδίδει το Reuters, αν δε διορθωθούν τα ζητήματα χρηματοδότησης της χώρας μας στο πλαίσιο του προγράμματος προσαρμογής.


Η έκθεση αναφέρει ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει τους στόχους για το έλλειμμα εάν δεν πάρει περαιτέρω μέτρα καθώς η ύφεση διαπιστώνεται βαθύτερη από ό,τι είχε εκτιμηθεί.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters στην έκθεση αναφέρεται ότι η χορήγηση της πέμπτης δόσης δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν λυθεί το πρόβλημα της υποχρηματοδότησης του προγράμματος της Ελλάδας δεδομένου ότι η χώρα δεν θα βγει στις αγορές το 2012.

Η ύφεση είναι βαθύτερη από ότι είχε αρχικά υπολογιστεί 3,8% έναντι 3% το 2011 και η ανάπτυξη το 2012 μικρότερη επίσης από τους αρχικούς υπολογισμούς 0,6% έναντι 1%.

iefimerida.gr
 http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/06/reuters.html

ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ALTER!

ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 99
ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ALTER

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση η συνεχής άνοδος στην τηλεθέαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alter, το οποίο φαίνεται να κερδίσει και σε επίπεδο πολιτικής παρέμβασης... Κορυφαίος συνομιλητής του πρωθυπουργού, όπως ενημερώθηκε το Fimotro, εισηγείται να ενταθούν οι πιέσεις προς τη Δικαιοσύνη για να μην γίνει αποδεκτή η υπαγωγή του τηλεοπτικού σταθμού Alter στο άρθρο 99, με την λογική ότι εάν κλείσει το κανάλι, θα βοηθηθεί η κυβέρνηση από την σιωπή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Την ίδια στιγμή, ο ίδιος συνομιλητής του πρωθυπουργού, ο οποίος διαβλέπει πρόωρες εκλογές μέχρι τον Σεπτέμβριο, εκτιμά ότι το Alter θα συνεχίσει να κερδίζει την πρωτιά στα δελτία ειδήσεων λόγω της σκληρής γραμμής που ακολουθεί...
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/06/alter_08.html

ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΚΙΟΛΙΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ HELLENICREVENGE....ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!


  1. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, εναντίον πατριωτικού ιστολογίου, εκτελεστικός βραχίονας μια κακομαθημένη στάρλετ,και βοηθός, υπό νομικό σχημα ,η δικαστική εξουσία.
    ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΥΦΑΙΝΕΤΑΙ.
  2. Παρακολουθήσαμε όλοι την υπόθεση τόσο του ΑΡΜΥΑΛΕΡΤ,όσο και την υπόθεση της επίθεσης που έχει δεχτεί το πατριωτικό ιστολόγιο HELLENICREVENGE
  3. Το εν λόγω ιστολόγιο,εδώ και πολύ καιρό ,καταγγέλει την συνεργασία κρατικών φορέων με τους πράκτορες της παγκοσμιοποίησης.Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛOΓΟΣ ΕΊΝΑΙ ΣΚΛΗΡOΣ ,ΌΠΩς ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΉ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΎ ΠΑΡΑΛΛΟΓΙΣΜΟΥ.
  4. To ιστολόγιο έχει εντοπίσει ,ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος στην διαπλοκή της ανώτατης ηγεσίας του στρατεύματος,όπου απο ότι διαπιστώνεται,υπάρχει τέλεια συνεργασία των στρατηγών με το αντεθνικό καθεστώς που παν να επιβάλλουν στην πατρίδα μας.(ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ....ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ)
  5. Πρώτο το ιστολόγιο αυτο,εντόπισε την συνεργασία του πρώην χουντικού αξκου,ΦΡΑΓΚΟΥ,με το καθεστώς,ενω ταυτόχρονα ,η κόρη του σκανδαλωδώς ελάμβανε προνομιακή μεταχείρηση στον τομέα του κρατικού θεάματος,δηλαδη με εντολή της κυβέρνησης,ενώ ταυτόχρονα γινόταν προσπάθεια να φτιαχτει η εικόνα της ,ως ταλαντούχας και μορφωμένης,ενώ τα διάφορα μέσα δεν παρέλειπαν να τονίζουν ότι είναι και....καλλονή,οπότε ,η πλέον κατάλληλη για όλα.
  6. Το πρόβλημα με την εικόνα του ΦΡΑΓΚΟΥ και της κόρης του ξεκίνησε,όταν η Ευτυχία Φράγκου,παρουσίασε,εκπομπή,όπου και εμφάνιζε μετανάστες απο την ΑΦΡΙΚΗ και την ΑΣΙΑ,ως έλληνες,και ξετύλιγε μια άρρωστη προπαγάνδα υπέρ των λαθρομεταναστών,μη παραλείποντας να εκθειάσει τον νόμο περί ιθαγενείας ,του ΠΑΣΟΚ.
  7. δειτε εδω http://youtu.be/Y9DvlfsRF-I
  8. Για τα πρακτικά να τονίσουμε ότι ο νόμος περί ιθαγενείας ,εκρίθη αντισυνταγματικός,δηλαδή προδοτικός ,απο τμήμα του συμβουλίου της επικρατείας.Το hellenicrevenge.blogspot.com,δημοσίευσε την επιστόλη ανωνύμου έλληνος που αφορούσε την εκπομπή,όπου περνούσε γεννεές 14 ,τόσο τον ΦΡΑΓΚΟ,όσο και την κόρη του,εκτινάσσοντας την αναγνωσιμότητα του σε πρωτοφανή ρεκόρ,ενώ η επιστολή συμπληρωνόταν απο 100αδες μηνύματα διαμαρτυρίας. Δειτε εδώ
    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/12/blog-post_4450.html
  9. Ακολούθησε μια δικάστικη διαμάχη,πού στήθηκε απο πληροφοριοδότες που δήθεν έδωσαν την ηλεκτρονικ'η διεύθυνση του απόστρατου διαχειριστή του ΑΡΜΥΑΛΕΡΤ,που είχε δημοσιεύσει την ίδια επιστολή και μιας δεσποινίδος ,η οποία δεν είχε καμμία σχέση ουτε με το ένα ,ούτε με το άλλο ιστολόγιο,και έτσι έγινε κατανοήτο και το ποιοι κρυβόντουσαν πισω απο την μεθόδευση.(για όσους γνωρίζουν).
  10. Ολο το διάστημα που ακολούθησε,ο επίδοξος ΑΓΕΕΘΑ Φράγκος επεδίωξε να φτιάξει την εικόνα του,κάτι το οποίο και επισημάνθη διαδικτυακά και ξεσήκωσε πάλι τις διαμαρτυρίες πολλών πατριωτών και πατριωτικών ιστολογίων.. δειτε εδω
    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/05/o_20.html
  11. Την ημέρα της δολοφονίας του ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ από τους 3 ασιάτες το πατριωτικό ιστολογιο hellenicrevenge.blogspot.com ,ανήρτησε θέμα με την κόρη του Φραγκου,με τον τίτλο, Φατε την........εννοώντας φυσικά ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ
  12. μπορείτε να το βρείτε εδώ με την απάντηση που δίνει το ιστολόγιο στις ασυναρτησίες της ημιμαθούς δεσποινίδος http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/06/ayesman.html
  13. Μερικές μέρες αργότερα,η κόρη του ΦΡΑΓΚΟΥ,κατέθεσε μήνυση κατά του ιστολογίου,υποκρινόμενη,ότι το φάτε σημαίνει.....σκοτώστε την,κάτι που και το μικρότερο παιδί καταλαβαίνει ότι δεν ισχύει,με στόχο βέβαια να αποκαλύψει την ταυτότητα κάποιων εκ των διαχειριστών του ιστολογίου.Ταυτόχρονα ,ως γνήσια τρομοκρατημένη φωτογραφιζόταν σε life styleένθετο εφημερίδος γνωστού δημοσιογράφου,για τον οποίον μάλλον και δουλεύει,σε άκρως γελοιές πόζες,σε μία προσπάθεια ανάδειξης εκ νέου του προφίλ της ως.....κινδυνευούσης,δειτε εδω
  14. εν'ω δεν παρέλειψε ,παρά το γεγονός οτι είναι ....φοβισμένη ,να παρευρίσκεται σε προκλητικές για γνήσιους στρατιώτες, γελοιότητες όπως η κάτωθι στην εφημεριδα ESPRESO
    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/06/ayesman-espresso.html
  15. Τι ακριβώς όμως ,πραγματικά συμβαίνει????
  16. Το hellenicrevenge ,είναι ένα ιστολόγιο που όχι μόνο δεν μασά τα λόγια του,αλλά έχει και πολύ μεγάλη αναγνωσιμότητα,υπολογίζεται ότι εβδομαδιαίως το επισκέπτονται πάνω απο 100.000 διαφορετικοί χρήστες,ενω εδώ και καιρο ,εχει εντοπίσει τα αδύναμα σημεία της νομικής μεθόδευσης που συντελείται απο το κράτος ,έτσι ώστε μελλοντικά να δημιουργηθούν δια της μετανάστευσης,μειονότητες αλλα και ισλαμοκρατία στην Ελλάδα,ταυτόχρονα ,εντοπισε ,ως κύριους υπεύθυνους για την εγκληματικότητα την υποταγή των κρατικών λειτουργών στο νεοταξικό μοντέλο της κοινοβουλευτικ'ης διακυβέρνησης.Αυτό ενοχλεί όχι μόνο τον κάθε Φράγκο,που υπηρετεί τον εαυτό του μέσα σε κάθε καθεστώς,αλλά και την ίδια την κυβέρνηση.
  17. Ταυτόχρονα να τονίσουμε ότι το εν λόγω ιστολόγιο ,είναι το πρώτο που εντόπισε τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας των ελλήνων στην ΜΑΡΦΙΝ στο πρόσωπο του ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ επαγγελματία ακραίου και βίαιου αναρχομπολσεβίκου και προωθητή της νεοταξίτικης λαθρομεταναστευσης ,και όλα αυτά με φωτογραφίες ,και ανώνυμες μαρτυρίες ,οι οποίες μάλλον δεν ελήφθησαν υπόψιν της κρατικής αρχής(γιατί άραγε),με αποτέλεσμα ο εν λόγω συμμορίτης .όχι μόνο να έχει βήμα στα ΜΜΕ,αλλά ,να εκλεγεί με την ψήφο των λαθροεισβολέων και δημοτικός σύμβουλος. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/05/aristero_2153.html
  18. Μετά από όλα αυτά ,καταλάβαμε ότι μόνος τρόπος αντίδρασης της νεας διακυβέρνησης,είναι η τρομοκρατία ,με λίγη μικρή βοήθεια απο την ίδια την διακυβέρνηση
  19. Ετσι έχουμε την μήνυση της Ευτυχίας Φράγκου ,κατά του ιστολογίου με προφανή σκοπό την προσωποποιησή του και την στοχοποίηση του ,απο τους δολοφόνους που εδράζονται κάτω απο την κρατική ασυλια του πανεπιστημίου,και καθοδηγούνται απο το ιντιμιντια ,το οποίο στην προσπάθεια άσκησης βίας εναντίον των αγνών ελλήνων,πρωτοστατεί,και την προσπάθεια αυτήν την στηρίζει ,δια στόματος Σφακιανάκη,η ίδια η δίωξη ηλεκτρονικού εγκληματος.Δείτε εδώ.
  20. Το μόνο το οποίο μένει ,είναι η εισαγγελέας κ.Ραικου,να υποκύψει σε ανυπόστατους και όχι μόνο, ισχυρισμούς ,και να ζητήσει την άρση του απορρήτου,να τονιστεί ότι όντως οι συμμορίες της αριστεράς αναμένουν κάτι τέτοιο ,ώστε με την συνεργασία του κράτους ,να αναλάβουν δράση,όπως έκαναν με τον μακαρίτη τον Σωκράτη Γκιόλια.
  21. Αναμένεται η απόφαση της εισαγγελέως,η οποία αν δεν κάνω λάθος είναι και η ίδια παντρεμένη με στρατιωτικό και άρα υφιστάμενο του ΦΡΑΓΚΟΥ.
  22. Το ερώτημα είναι το εξής, .....την στιγμή που είναι απρόθυμη να ελεγξει και να επιβάλλει τον νόμο στις αναρχοκρατικές συμμορίες του ιντιμίντια,ενώ με διαστάλτικη εφαρμογή του νόμου μπορούσε,θα τολμήσει η εισαγγελέας κ. ΡΑΙΚΟΥ να στοχοποιήσει τους έλληνες πατριώτες????θα κάνει το χατήρι μίας ανώριμου σταρλετίτσας για να κολακέψει την ούτως η άλλως προσωρινή εξουσία ενός επονείδιστου και ημιμαθούς ,απόλεμου διαδρομιστή στρατηγού????θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου,οδήγώντας την εθνική αντίσταση σε ένα επόμενο στάδιο,που θα σχετίζεται με την άσκηση πλέον του δικαιώματος αυτοάμυνας απο τους σκληρά δοκιμαζόμενους πατριώτες????
  23. Αν συμβεί κάτι τέτοιο,ο πατριωτικός χώρος που αδικείται και διώκεται τα τελευταία 30 χρόνια,είναι σιγουρο ότι θα αντιδράσει αναζητώντας το δίκιο του απο κάθε υπεύθυνο ,με κάθε μέσο.
  24. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ
  25. ΚΑΘΗΚΟΝ των πατριωτικών και δημοκρατικών ιστολογίων ,ειναι να στηρίξουν την πατριώτικη φωνή και να αντισταθούν στην κατάχρηση εξουσίας εις βάρος των ελληνων.
  26. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ,ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ , ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ .
  27. ΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
  28. ΣΗΚΩΣΤΕ ΜΟΝΙΜΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΣ ,
  29. ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/06/hellenicrevenge.html#more

ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ > Ποιοί και γιατί κυκλοφορούν με ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ του UCK ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Ύποπτες κινήσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης από περιέργους ανθρώπους. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία ο άνδρας σε καθημερινή του βόλτα είναι ντυμένος στα χρώματα στρατιωτικής παραλλαγής. Το περίεργο δεν είναι αυτό όμως. Βλέποντας καλά το παντελόνι του (την τσέπη στον μηρό) θα διακρίνετε πολύ ...καθαρά τα γράμματα UCK. Απλή σύμπτωση η κάτι άλλο; Βέβαια, στην χώρα μας μπορεί να κυκλοφορήσει κάποιος φορώντας και το στρινγκάκι του ανάποδα και κανείς δεν α δώσει σημασία...Όμως, άλλο πράγμα είναι το στρινγκάκι και άλλο, τελείως διαφορετικό, το σήμα του UCK!!!


Θέλω να φαντάζομαι πως οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν γνώση και ελέγχουν την κατάσταση. Εκτός και αν ασχολούνται με... τα συνδικαλιστικά τους ή με ταξίδια και μεταθέσεις στο εξωτερικό...


diaforetikimatia

Άδωνις vs Αντωνίου - Δείτε το για να καταλάβετε! ΠΡΟΤΑΣΗ: Κάντε τον Υπουργό Οικονομικών!



Δείτε το βίντεο, και πάρτε θέση πατριώτες!

Παράνοια, ψέμα, λογική, αλήθεια... Εσείς αποφασίζετε..


ΔΕΙΤΕ...

1/4
 
 
2/4
 
 
3/4
 
 
4
   
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/06/vs_08.html

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ :Πάμε για Γουδί, κάποιοι θα στηθούν στα 6 μέτρα, χρειάζεται Συντακτική Συνέλευση!

Τις εξής απαντήσεις έδωσε χθες 6-6-2011 ο Βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος στην εκπομπή του κ Χαρδαβέλα «Αθέατος Κόσμος»:

«Το σημερινό πολιτικό προσωπικό είναι ανεπαρκές! Αυτό έφερε την χώρα στον γκρεμό! Χρειάζεται συντακτική εθνοσυνέλευση ώστε να επιτευχτεί επανεκκίνηση του καινούριου και του διαφανούς πολιτικού προσωπικού! Δεν θα χρεοκοπήσουμε! Μας θέλουν διασωληνωμένους ώστε να πάρουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας, πετρέλαιο, φυσικό αέριο, νερό κ.λ.π.
Αν θέλουμε να βγάλουμε την Ελλάδα από το τέλμα, πρέπει να βρούμε ανθρώπους να την βγάλουν και το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν μπορεί. Το λέω και δημοσίως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ γιατί κουβαλάει τις αμαρτίες του παρελθόντος! 40 χρόνια χρεοκόπησαν την Ελλάδα.
Είμαι υποχρεωμένος μέχρι να τελειώσει αυτή η περίοδος να παραμείνω εκεί μέσα γιατί κάποιοι με πιστεύουν.
Έτσι όπως πηγαίνει το πράγμα εγώ δεν θα γίνω μέρος του συστήματος και δεν θα οδηγήσω τον εαυτό μου στο Γουδί στα 6 μέτρα ούτε θα απολογούμαι για τα εγκλήματα που έκαναν οι κυβερνήσεις.
Ο καθένας αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης του. 40 χρόνια… χρεοκόπησαν την Ελλάδα. Δεν θα πάω στο Γουδί!»


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/06/6.html

E, Kαλά, έχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ ο άνθρωπος, είναι ΑΛΛΟΥ !! Δείτε τι είπε ο άθλιος πριν λίγο:

«Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη τόλμη»
Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη τόλμη, τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας απόψε στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας ιστορικές τις στιγμές που περνάει η χώρα.Ο κ. Παπανδρέου τόνισε την ανάγκη να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές στη χώρα, τις οποίες, όπως τόνισε «δεν θα τις φέρει κανένας σωτήρας, δεν θα τις φέρει καμία μαγική συνταγή, δεν θα τις φέρει η κατάργηση της Βουλής των Ελλήνων, δηλαδή η κατάλυση της δημοκρατίας». 
Και πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο καταλύτης αυτών των αλλαγών, ενώ υπεραμύνθηκε και των πολιτικών κομμάτων που δέχονται επιθέσεις, τονίζοντας ότι «τα κόμματα είναι αναπόσπαστο τμήμα της δημοκρατίας».

Ως προϋπόθεση για την προώθηση των μεγάλων αλλαγών, ο κ. Παπανδρέου ανέφερε, το «να μπορεί η χώρα να υπάρχει, να ικανοποιεί τις ανάγκες της στο εσωτερικό αλλά και τις υποχρεώσεις της προς τους δανειστές της».

Έθεσε επίσης τρία ζητήματα τα οποία πρέπει να ληφθούν υπόψη στη συζήτηση. Πρώτο, «να μείνουμε στους δημοσιονομικούς στόχους της μείωσης του ελλείμματος», δεύτερο «να πάρουμε μέτρα που να ενισχύουν το κοινό περί δικαίου αίσθημα», με προστασία των αδυνάμων και επιμερισμό των βαρών με δίκαιο τρόπο και τρίτο, να ληφθεί μέριμνα ώστε, «κατά το δυνατό, οι αποφάσεις αυτές να μην αναστείλουν την αχτίδα φωτός στην αναπτυξιακή μας πορεία».

Ο πρωθυπουργός ανέφερε επίσης ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να κάνει τα αυτονόητα «για να χτυπήσουμε τους επίορκους ατιμώρητους και να φέρουμε στο φως όποια αυθαιρεσία υπάρχει στο πολιτικό σύστημα και όχι μόνο».

Επίσης επέμεινε στη γραμμή της εθνικής συνεννόησης, τονίζοντας ότι «για μας δεν είναι μόνο λόγια, την εννοούμε», προσθέτοντας ότι «περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βάλουν το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό».
 http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/06/e-k.html#more

ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΕΛΑΦΙΑ;

Οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι…… αυτό είναι όχι απλά γνωστό αλλά και δεδομένο…..

Ο συνδυασμός όμως ηλιθιότητας με διάφορες άλλες ιδιότητες είναι καταστροφικός….

Για παράδειγμα……

Ηλίθιος και απατεώνας…..

Ηλίθιος και .....
ψεύτης……

Ηλίθιος και πολιτικός….

Στην τρίτη κατηγορία αυτοί εκλέγονται από απλά ηλίθιους με την σειρά τους η στην καλύτερη περίπτωση από ανυποψίαστους…..

Και στην τρίτη κατηγορία το κακό που δημιουργείται έχει αντίκτυπο στην ίδια την κοινωνία….

Τα πράγματα πλέον τρέχουν με ταχύτητα που δεν μπορεί κανείς να τα προλάβει…..

Και η δημοσιευμένη γνώμη του κάθε αρθογράφου είναι παρελθόν σε σχέση με τις νέες εξελίξεις σε χρόνο ρεκόρ…..

Έχουν γραφτεί άπειρα άρθρα καταγγελτικά για την ηλιθιότητα των πολιτικών…. Αλλά τελικά άκρη δεν βγαίνει….

Αυτοί νομίζουν ότι επειδή λένε ότι έχουμε δημοκρατία αυτό ισχύει…..

Αλλά πάντα έτσι ήταν τα πράγματα….. κανένας δεν θέλει να χάσει τα «κεκτημένα» του….

Μόνο που εμείς χάσαμε τα πάντα…. Κι αυτοί φοβούνται μήπως και χάσουν τους ψηφοφόρους τους….

Έχουν ακουστεί πολλά για επικείμενες προβοκάτσιες στις διαδηλώσεις του κόσμου….

Όπως ήταν και αναμενόμενο να ακουστούν και χιλιάδες ανοησίες για τις αγνές διαμαρτυρίες…

Προσωπικά – και χωρίς να θέλω να τρομάξω κανέναν – πιστεύω ότι αργά η γρήγορα προβοκάτσια θα υπάρξει…. Κι αυτό είναι συμπέρασμα που προκύπτει από αυτό που διακρίνω στα μάτια των «ηλίθιων» στα τηλεοπτικά παράθυρα….

Μόνο ηλίθιοι θα δικαιολογούνταν ακόμα…. Και όταν ο ηλίθιος είναι τρομαγμένος αλλά και ισχυρογνώμων ώστε να νομίζει ότι το λάθος του είναι και το «σωστό» τότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα…..

Υπάρχουν τόσα και τόσα παραδείγματα στην ιστορία που δείχνουν τι ακριβώς πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον μας που απορώ πως δεν το βλέπουν…..

Αλλά σκεφτείτε μόνο τα εξής……

Η ψυχολογία αναφέρει το FIGHT or FLIGHT. Αυτό σημαίνει ότι όταν κάποιος άνθρωπος βρίσκεται σε κίνδυνο αμέσως η αδρεναλίνη «τρέχει» για να του δώσει έξτρα δύναμη για να κάνει ένα από τα παραπάνω δύο….. Fight η Flight…… δηλαδή να πολεμήσει η να τρέξει να γλυτώσει…..

Επίσης η «Τέχνη του Πολέμου» αναφέρει τα παρακάτω….

….. «Δίνε πάντα στον αντίπαλο εκτός από την επιλογή της μάχης και την επιλογή της φυγής. Μην τον εγκλωβίζεις ποτέ δίνοντας του μόνο την επιλογή της μάχης για την επιβίωσή του. Γιατί αν ο εχθρός διαπιστώσει ότι η μόνη του επιλογή είναι η μάχη για την επιβίωσή του θα πολεμήσει με τόση αποφασιστικότητα που μπορεί και να σε καταστρέψει..….»

Ο Κεμάλ Ατατούρκ – γνωστός Τούρκος σφαγέας των Ελλήνων της Μ. Ασίας – είχε πει….

«Οι Έλληνες είναι λιοντάρια που τους κυβερνούν ελάφια…»

Που κολλάνε τώρα όλα αυτά;

Kάντε τον εξής συνειρμό…..

Οι Έλληνες είναι λιοντάρια……

Που έχουν αγανακτήσει και έχουν σιχαθεί τα «ελάφια»…..

Αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να φύγουν……

Γιατί έχουν εγκλωβιστεί……

και έχει ξεκινήσει πόλεμος εναντίον τους….

Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;

Προσωπικά νομίζω ότι το National Geografic θα κάνει «special edition» επεισόδιο για τα νέα δεδομένα της πανίδας στην Ελλάδα…..

……..γιατί εκτός ότι τα «ελάφια» θα σπάσουν όλα τα ρεκόρ στο τρέξιμο……

….θα μας δείξουν ότι τελικά μπορούν και να πετάνε…….


ΙΩΑΝΝΗΣ

http://filologos10.wordpress.com

Τρόικα: Αποτύχατε

Ξέφυγε πάλι το έλλειμμα, αργεί η ανάπτυξη, η Τρόικα απειλεί να διακοπεί η χρηματοδότηση και ο κόσμος αναρωτιέται τι έγιναν οι θυσίες του

Εξετάσεις αυτές τις μέρες δεν δίνουν μόνο τα χιλιάδες ελληνόπουλα, που μετά από κόπους και βάσανα χρόνων δίνουν τη μέγιστη μάχη για ένα θρανίο στο πανεπιστήμιο. Εξετάσεις δίνει και η ελληνική κυβέρνηση στους επιθεωρητές της Τρόικας, η οποία, χωρίς να....
ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους, παρά μόνο για τα λογιστικά βιβλία, μοιράζει «κόκκινες κάρτες» δεξιά και


αριστερά σε υπουργούς και απειλεί να εμποδίσει την εκταμίευση της πέμπτης δόσης του δανείου από το ΔΝΤ, αν δεν πάρουμε νέα, πιο αυστηρά, πιο αιματηρά για την τσέπη μας μέτρα.

Μηδέν σε όλα

Η Τρόικα έδειξε ανοιχτά και απροκάλυπτα τις τελευταίες μέρες την απογοήτευσή της για τις χαμηλές επιδόσεις και τα σημάδια κόπωσης στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Η συρρίκνωση του ελληνικού ΑΕΠ ήταν μεγαλύτερη από το αναμενόμενο, ο στόχος του 7,4% για το έλλειμμα φαντάζει ανέφικτος, αφού η Κομισιόν θεωρεί πως το 2011 το έλλειμμα θα είναι πολύ υψηλότερο, η ύφεση θα είναι η μεγαλύτερη αυτήν τη χρονιά στην ΕΕ φτάνοντας στο -3,5%, ενώ την επόμενη χρονιά, το 2012, το δημόσιό μας χρέος εκτιμάται ότι θα σκαρφαλώσει ακόμα πιο ψηλά από το 157,5% που αναμένεται να κλείσει φέτος, στο 166,1% το 2012!

Η ελληνική κυβέρνηση φαίνεται πως πήρε μηδέν σε όλα τα μέτωπα. Η Τρόικα αμφισβήτησε πως το κόστος στο Δημόσιο θα πέσει κάτω από τα 16 δισ. τα επόμενα δύο χρόνια. Χαρακτήρισε «αδιανόητο» το κόστος του ασφαλιστικού (συντάξεις), της υγείας και της πρόνοιας, που σήμερα είναι στα 56 δισ., και θεωρεί «φούμαρα» τις υποσχέσεις για πτώση αυτού του ποσού στα 45 δισ. Εμφανίστηκε επιφυλακτική για τις αντοχές του τραπεζικού συστήματος και φωνάζει, πως οι καταθέσεις μειώνονται και ότι οι τράπεζες δεν δείχνουν διάθεση για συγχωνεύσεις. Πάνω απ’ όλα όμως, η Τρόικα αμφισβήτησε τα στοιχεία για τα φορολογικά έσοδα και τις αποκρατικοποιήσεις. Θεώρησε τις ελληνικές προβλέψεις «υπερβολικά αισιόδοξες» και ζήτησε νέο πακέτο μέτρων από τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου.

Και στη μέση εμείς…

Μαύρα και άραχνα δηλαδή τα πράγματα για την ελληνική οικονομία. Όχι πως δεν το γνωρίζαμε, αλλά τουλάχιστον είχαν πειστεί, έστω και με μεγάλες αντιστάσεις, οι Έλληνες πολίτες, πως, αφού είμαστε στο χείλος του γκρεμού, αξίζει τις θυσίες μας το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης για την σωτηρία της πατρίδας. Φευ. Κούφιες υποσχέσεις μοιάζουν τα λόγια όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων πολιτικών, για αποτελέσματα από την «υπομονή» και το «σφίξιμο του ζωναριού», αφού, στην πράξη, οι άνθρωποι, που χειρίζονται τις τύχες αυτής της χώρας, φαντάζουν ανίκανοι να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις των καιρών. Απλά και ελληνικά: ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Πώς να τους εμπιστευτούμε ξανά; Πώς να τους στηρίξουμε την ώρα που (και πάλι) γλιστράνε στις ανορθογραφίες, που οι ίδιοι έκαναν;

Όχι πως δεν υπάρχουν ελαφρυντικά. Κερδοσκόποι και καρχαρίες παγκοσμίου βεληνεκούς βρήκαν ξέφραγο αμπέλι και ξεσκίζουν τις σάρκες της ελληνικής οικονομίας. Μας έχουν βάλει παγίδες, που τις βλέπαμε και, όμως, είπαμε να πέσουμε, και με φόρα μάλιστα, μέσα, για να δούμε, αν ήταν μπλόφα ή όχι. Αμ δε. Ούτε μπλόφα ήταν, ούτε πλάκα. Όπως και τώρα, που δεν είναι καθόλου πλάκα και σπέκουλα, το ορατό ενδεχόμενο να μην πάρουμε την επόμενη δόση του δανείου και να δούμε τις εξελίξεις πλέον να μας ξεπερνούν και να μην προλαβαίνουμε.


Δίλλημα Παπανδρέου: Ανασχηματισμός η εκλογές;

Μέσα σε αυτό το ιδιαίτερα άσχημο κλίμα, ο Έλληνας πρωθυπουργός καλείται να λάβει μια πολύ κομβική για τη συνέχεια απόφαση. Να κάνει ανασχηματισμό και να κερδίσει χρόνο, ίσως και να φέρει κάποια πρόσκαιρα καλά αποτελέσματα, ή να προχωρήσει σε εκλογές, με πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μην βγει από την κάλπη ισχυρή κυβέρνηση; Τι ισχυρή; Όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις ούτε καν αυτοδύναμη δεν θα είναι η επόμενη κυβέρνηση αν γίνουν σήμερα εκλογές.

Οι επόμενες εβδομάδες είναι καθοριστικές και μέχρι τα μέσα Ιουνίου το αργότερο θα έχουν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις από τον κ. Παπανδρέου, αφού μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει το σκηνικό σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας.


http://www.newstoday.gr
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_7805.html

Επιστροφή του τριχίλιαρου από αυτούς που το εισέπραξαν παράνομα

Σε ισχύ βρίσκεται η Κοινή Υπουργική Απόφαση που δίνει τη δυνατότητα στις αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους να ελέγχουν αν υπήρξαν οι νόμιμες προϋποθέσεις για την καταβολή των οικονομικών...

... ενισχύσεων που είχαν δοθεί στους πυρόπληκτους, μετά τις.....
φονικές πυρκαγιές του Αυγούστου 2007 στην Ηλεία.

Φ. Σαχινίδης: "Θα ελεγχθούν τα δικαιολογητικά"

Όπως μάλιστα προκύπτει από έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη, το οποίο διαβιβάστηκε χθες στη Βουλή, σε περίπτωση διαπίστωσης αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών γίνεται καταλογισμός και για όσους έλαβαν το έκτακτο βοήθημα των 3.000 ευρώ και για όσες τυχόν τράπεζες διαπιστωθεί ότι παρέλαβαν δηλώσεις-αιτήσεις με ανακριβή στοιχεία ταυτότητας ή αν παρέλαβαν εκπρόθεσμες αιτήσεις.

Η υπόθεση του ελέγχου του βοηθήματος των 3.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους του 2007 επανήλθε στο προσκήνιο μετά από ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Αντωνακόπουλου ο οποίος έχει διατυπώσει την άποψη ότι «η μαζική εκδίκαση υποθέσεων σε Δικαστήρια της Ηλείας, που αφορούν πυρόπληκτους Ηλείους, για το αδίκημα της μη νόμιμης είσπραξης του βοηθήματος, προκαλεί αλγεινή εντύπωση».

Ο βουλευτής έχει ειδικότερα καταγγείλει ότι σύρονται κατηγορούμενοι στα δικαστήρια και πολίτες οι οποίοι έχουν ήδη επιστρέψει το συγκεκριμένο βοήθημα. Μάλιστα ο κ. Αντωνακόπουλος είχε απευθύνει ερώτηση και στον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χάρη Καστανίδη ζητώντας να ενημερωθεί αν υπάρχει πόρισμα ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σχετικά με τη διαδικασία που ακολούθησε η τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για τη χορήγηση του συγκεκριμένου βοηθήματος αφού δεν τηρήθηκε η ισχύουσα πάγια διαδικασία για τους θεομηνιόπληκτους και δεν αναζητήθηκαν ευθύνες σε στελέχη της διοίκησης αλλά και των τραπεζών για τις παραβιάσεις των νόμων και κανονισμών κατά τη φάση της χορήγησης του βοηθήματος.

Η έκτακτη οικονομική ενίσχυση για την ανακούφιση όσων περιήλθαν, προσωρινά ή μόνιμα σε κατάσταση απρόβλεπτης ανάγκης, εξαιτίας των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν ανά την Επικράτεια, το 2007, είχε κυρωθεί με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και με υπουργική απόφαση που ακολούθησε είχε προβλεφθεί η άμεση πληρωμή των οικονομικών ενισχύσεων, κατά παρέκκλιση των διατάξεων του δημοσίου λογιστικού, μέσω Τραπεζών ή άλλων πιστωτικών ιδρυμάτων. Μοναδικό δικαιολογητικό που είχε απαιτηθεί τότε ήταν μια αίτηση και υπεύθυνη δήλωση του δικαιούχου για τις ζημιές που υπέστη καθώς και για το ότι δεν είχε λάβει την ίδια παροχή από άλλη πηγή. Ο κ. Σαχινίδης στο έγγραφο του που διαβιβάστηκε στη Βουλή σπεύδει να υπενθυμίσει ότι με κοινή υπουργική απόφαση είχε προβλεφθεί ότι «σε περίπτωση διαπίστωσης αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών, καταλογίζεται ο λαβών, εάν δε διαπιστωθεί ότι έχουν γίνει πληρωμές από υπαλλήλους της πληρώτριας τράπεζας, με την υποβολή αίτησης και υπεύθυνης δήλωσης συμπληρωμένης με ανακριβή στοιχεία ταυτότητας ή με εκπρόθεσμες αιτήσεις, καταλογίζεται εις ολόκληρον και η πληρώτρια τράπεζα ή το πιστωτικό ίδρυμα».

Το υφιστάμενο νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο είναι πλήρες και επαρκές, όσον αφορά στον καταλογισμό τόσο των ανοικείως λαβόντων τις συγκεκριμένες οικονομικές ενισχύσεις, όσο και των οικείων πιστωτικών ιδρυμάτων που πραγματοποίησαν παράνομες πληρωμές, αναφέρει ο υφυπουργός Οικονομικών για την επισήμανση του κ. Αντωνακόπουλου ότι «κάποιοι τραπεζικοί, υπηρεσιακοί και πολιτικοί παράγοντες παρακινούσαν τους πολίτες να λάβουν το βοήθημα» και συνεπώς «εάν δεν υπάρξει ολοκληρωμένη και καθολική αναζήτηση ευθυνών, τότε η Πολιτεία δυστυχώς μεροληπτεί σε βάρος των πυρόπληκτων».

Ο υφυπουργός Οικονομικών ωστόσο διαβεβαιώνει ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Λογιστηρίου ελέγχουν τη συνδρομή των νόμιμων προϋποθέσεων για την καταβολή των συγκεκριμένων οικονομικών ενισχύσεων και προβαίνουν σε καταλογισμούς σε περίπτωση διαπίστωσης ελλείψεων και παρανομιών.

(αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΠΡΩΤΗ -www.protinews.gr)

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_5510.html

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ε : ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ


Ελβετός πολιτικός ζητάει από την δικαιοσύνη της χώρας του να συλληφθεί ο Κίσινγκερ ως εγκληματίας αν πάει στην Ελβετία για την συνεδρίαση της Bilderberg


Ο Ελβετός πολιτικός Dominique Baettig , σημαντικό μέλος του μεγαλύτερου πολιτικού κόμματος της χώρας, ζήτησε από τις ομοσπονδιακές αρχές να συλλάβουν τον Χένρι Κίσινγκερ ως εγκληματία πολέμου, αν παραστεί στην συνάντηση της λέσχης  Bilderberg την Πέμπτη, στο ξενοδοχείο Suvretta House στο St Moritz.

             Ο Κίσινγκερ, σύμβουλος εθνικής  ασφαλείας και αργότερα Υφυπουργός των ΗΠΑ, έχει κατηγορηθεί ότι ως συνένοχος σε μια σειρά εγκλημάτων πολέμου στην Ινδοκίνα, το                        Μπαγκλαντές, τη Χιλή, την         Κύπρο και το Ανατολικό Τιμόρ.


Ο συγγραφέας Christopher Hitchens υποστηρίζει  πώς ο Κίσινγκερ είχε εγκρίνει  βομβαρδισμούς που είχαν ως αποτέλεσμα χιλιάδες θύματα μεταξύ των αμάχων, καθώς και την χρήση του θανατηφόρου χημικού Agent Orange. Ο Telford Taylor, πρώην διευθύνων σύμβουλος στις δίκες της Νυρεμβέργης, δήλωσε ότι ο Κίσινγκερ διέπραξε εγκλήματα πολέμου, δίνοντας διαταγή να βομβαρδιστούν χωριά του Βιετνάμ κατά τη διάρκεια του πολέμου.

 Το γράμμα με το οποίο ζητείται η σύλληψη του Κίσινγκερ.
κλικ για μεγέθυνση

 http://kolotoubes.blogspot.com/2011/06/bilderberg.html

ΤΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝOYN ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ… ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ
ΕΧΟΥΝ...

- 360.000 ευρώ το χρόνο λαμβάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
-113.500 ευρώ το χρόνο λαμβάνει ο Πρωθυπουργός
-98.760 ευρώ το χρόνο λαμβάνουν οι.....
Υπουργοί/Bουλευτ?ς
.Επιπροσθέτως λαμβάνουμ επίδομα γραφείου,τηλεφώνου,κίνησης και αυτοκίνητο
! 200.000 φτάνει το εφάπαξ των υπαλλήλων της Βουλής Ενώ εξακολουθούν να είναι οι δημόσιοι λειτουργοί με τις μικρότερες μειώσεις μόνο 12% μετά το μνημόνιο!
Τη στιγμή που οι μισθωτοί χάνουν κατά μέσον όρο 400 ευρώ το μήνα εδώ και ένα χρόνο ελέω Μνημονίου,
οι ανώτατοι άρχοντες είδαν μόνο τη μείωση κατά 12% των εξόδων παράστασης όταν οι συνολικές αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων κόπηκαν οριζόντια 20% (πλέον των Δώρων και επιδόματος αδείας που κόπηκαν σε όλους ανεξαιρέτως).
Κοντά σε βουλευτές, υπουργούς, υφυπουργούς, τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «ευνοημένοι» είναι και οι πέριξ αυτών υπάλληλοι της Βουλής, οι οποίοι εκτός του ότι διατήρησαν 16 μισθούς εισπράττουν παχυλά εφάπαξ
-κατά μέσον όρο 250.000 ευρώ
-και υψηλές συντάξεις. Παγκόσμια πρωτοτυπία αποτελεί και η κατοχύρωση δύο συντάξεων για τους βουλευτές.
Οι περικοπές
1.. Καταρχήν το Μνημόνιο έφερε την περικοπή κατά 12% των εξόδων παράστασης του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του προέδρου της Βουλής, των υπουργών και των υφυπουργών. Δηλαδή, μια μηνιαία περικοπή της τάξης των περίπου 1.000 ευρώ για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και 190 ευρώ κατά μέσον όρο για τους υπόλοιπους.
2.. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εισπράττει περίπου 360.000 ευρώ. Σύμφωνα με το άρθρο 1 του νόμου 565/18.3.1977 του παρέχεται μηνιαία χορηγία ίση με το τετραπλάσιο της βουλευτικής αποζημίωσης (7.000 ευρώ) ήτοι 28.000 ευρώ, τα οποία περιορίζονται σε περίπου 22.000 ευρώ μετά την παρακράτηση φόρου εισοδήματος 20%. Συμπληρωματικά καταβάλλονται μηνιαία ως έξοδα παράστασης ίσα με το 1/3 της χορηγίας -και μάλιστα χωρίς κρατήσεις ήτοι 9.300 ευρώ, τα οποία μετά τη μείωση του 12% περιορίστηκαν σε περίπου 8.200 ευρώ. Μηνιαίως εισπράττει περίπου 30.000 ευρώ ή κοντά 360.000 ευρώ ετησίως.
3.. Ο πρωθυπουργός παίρνει τη βουλευτική αποζημίωση 7.000 ευρώ, προσαυξημένη κατά 40% ως έξοδα παράστασης ήτοι 2.800 ευρώ ή περίπου 2.460 ευρώ μετά την περικοπή 12%. Συνολικά λαμβάνει περίπου 9.460 ευρώ το μήνα ή περίπου 113.500 ευρώ (προ φόρου) ετησίως.
4.. Τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, που έχουν και τη βουλευτική ιδιότητα, λαμβάνουν τη βουλευτική αποζημίωση 7.000 ευρώ μηνιαίως, με προσαύξηση 30% για τον αντιπρόεδρο και 20% για τους βουλευτές ως έξοδα παράστασης ήτοι 2.100 ευρώ και 1.400 ευρώ αντίστοιχα. Μετά την περικοπή 12% τα ποσά αυτά μειώνονται σε 1.900 ευρώ και 1.230 ευρώ αντίστοιχα. Συνεπώς ένας υπουργός ή υφυπουργός-βουλευτής λαμβάνει μηνιαίως 8.230 ευρώ ή περίπου 98.760 ευρώ (προ φόρου) ετησίως. Ο αντιπρόεδρος λαμβάνει 8.900 ευρώ μηνιαίως ή περίπου 106.800 ευρώ (προ φόρου) ετησίως. Το υπουργικό
5.. Τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, που δεν έχουν τη βουλευτική ιδιότητα, λαμβάνουν τη βουλευτική αποζημίωση 7.000 ευρώ και το 50% των εξόδων παράστασης των υπουργών -βουλευτών ήτοι 700 ευρώ, τα οποία περιορίστηκαν σε 610 ευρώ μετά την περικοπή 12%. Συνεπώς oι βουλευτές μηνιαίως λαμβάνουν 7.610 ευρώ ή περίπου 91.320 ευρώ (προ φόρου) ετησίως.
6.. Οι βουλευτές εκτός της βουλευτικής αποζημίωσης 7.000 ευρώ (κάθε χρόνο από το 2009, ο πρόεδρος της Βουλής εισηγείται τη μείωση της αποζημίωσης στην ολομέλεια, η οποία την εγκρίνει) εισπράττουν και έξοδα παράστασης 1.400 ευρώ ή περίπου 1.230 ευρώ μετά την περικοπή 12%. Μηνιαίως λαμβάνουν (προ φόρου) 8.230 ευρώ ή 98.760 ευρώ ετησίως.
7.. Αξίζει να καταγραφεί ότι οι βουλευτές έχουν λαμβάνειν και από τις συμμετοχές τους στις Επιτροπές -δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Επιτροπή Οικονομικών που συνεδριάζει τις περισσότερες φορές τον τελευταίο χρόνο, ώστε να αναπληρώσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα χαμένα από τις περικοπές του Μνημονίου. Επιπροσθέτως λαμβάνουν επίδομα οργάνωσης γραφείου, επίδομα κίνησης αναλόγως του τόπου εκλογής, αυτοκίνητα, και μεταξύ άλλων η Βουλή τούς πληρώνει και τους λογαριασμούς τηλεφώνου. Δύο συντάξεις
8.. Καταστρατηγείται πρωτίστως από τους βουλευτές ο βασικός κανόνας του ενός κύριου φορέα σύνταξης για όλους τους ασφαλισμένους. Οι βουλευτές λαμβάνουν δύο κύριες συντάξεις και χωρίς κανέναν περιορισμό ως προς το ύψος της σύνταξης που λαμβάνουν από άλλο ασφαλιστικό ή συνταξιοδοτικό φορέα κύριας ασφάλισης. Από το 1993 και μετά το σύνολο των ασφαλισμένων λαμβάνει μόνο μια κύρια σύνταξη, ενώ το προνόμιο των δύο κύριων συντάξεων διατηρήθηκε μόνο για ασφαλισμένους προ του 1993. Αξίζει να αναφερθεί ότι ακόμη και ο διπλασιασμός του χρόνου της βουλευτικής θητείας από 4 σε 8 έτη από το 2008 δεν αφορούσε τους παλιούς, αλλά τους νέους βουλευτές.
9.. Σε όλους τους Προέδρους της Δημοκρατίας που έχουν αποχωρήσει παρέχεται ισόβια μηνιαία αποζημίωση λόγω εξόδων παράστασης ίση με το 50% της μηνιαίας χορηγίας του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας ήτοι 11.000 ευρώ (μετά τον παρακρατούμενο φόρο 20%) ή ετησίως 132.000 ευρώ. Οι υπάλληλοι
10.. Προκλητικό είναι το συνταξιοδοτικό καθεστώς των υπαλλήλων της Βουλής, καθώς και η πληθώρα επιδομάτων, προσαυξήσεων, αποζημιώσεων και εφάπαξ παροχών. Ενδεικτικές είναι οι συνταξιοδοτικές και ασφαλιστικές ρυθμίσεις που έχουν θεσπιστεί κατά καιρούς για το προσωπικό της Βουλής. Οπως η προσαύξηση κατά 25% του βασικού μισθού, η περαιτέρω προσαύξηση κατά 15% με την αποχώρησή τους λόγω συνταξιοδότησης και η λήψη πλήρους σύνταξης ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.
11.. Οι υπάλληλοι της Βουλής εξαιρούνται από τα όρια ηλικίας για τον υπολογισμό της κύριας σύνταξης, καθώς αυτή υπολογίζεται με 28,5 έτη στο 100% των προσαυξημένων κατά το μήνα εξόδου αποδοχών τους, όταν για όλους τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους υπάρχει όριο ηλικίας για τη λήψη σύνταξης, η οποία υπολογίζεται με 35 έτη υπηρεσίας στο 80% των αποδοχών τους. Και μάλιστα όταν πληρώνουν αμφότεροι τις ίδιες κρατήσεις 6,67% για κύρια σύνταξη. Ο υπολογισμός της σύνταξης βάσει του ίδιου καθεστώτος, που ισχύει για τους δημοσίους υπαλλήλους και το οποίο νομοθετήθηκε πέρυσι λόγω Μνημονίου, αφορά μόνο όσους θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα από το 2010 και μετά, σύμφωνα με το άρθρο 15 του ν. 3865. Αλλά ακόμα και αυτοί που θα βγουν στη σύνταξη με το 80% των αποδοχών τους, όπως και οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι, τυγχάνουν της προσαύξησης 25% των αποδοχών τους. Συνεπώς, οι παλαιοί υπάλληλοι της Βουλής βγαίνουν στη σύνταξη με το ευνοϊκό καθεστώς που ίσχυε μέχρι το 2009.
12.. Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου, γενικός διευθυντής της Βουλής με 28,5 έτη υπηρεσίας παίρνει κύρια σύνταξη 5.169 ευρώ όταν του προέδρου του Αρείου Πάγου, του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Ελεγκτικού Συνεδρίου με 28,5 έτη είναι 4.785 ευρώ και με 35 έτη 5.906 ευρώ. Την ίδια στιγμή ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ (πτέραρχος) με 28,5 έτη υπηρεσίας παίρνει σύνταξη 2.937 ευρώ και με 35 έτη 3.619 ευρώ. Ο γενικός διευθυντής υπουργείου δε, παίρνει σύνταξη 2.306 ευρώ με 28,5 έτη υπηρεσίας και 2.782 ευρώ με 35 έτη υπηρεσίας. Εφάπαξ 58 μισθοί
13.. Οι υπάλληλοι της Βουλής κατά την αποχώρησή τους από την εργασία λαμβάνουν εφάπαξ από το Ταμείο Αρωγής Υπαλλήλων Βουλής (ΤΑΥΒ) πέραν του ποσού που λαμβάνουν από το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ). Το εφάπαξ του ΤΑΥΒ ισούται με 2 μισθούς ανά έτος ασφάλισης, δηλαδή με 28,5 έτη λαμβάνουν 58 μισθούς ή κατά μέσον όρο 200.000 ευρώ.
Οσο δε για το εφάπαξ από το ΤΠΔΥ υπολογίζεται σε περίπου 50.000 ευρώ.
Συνολικά, με τη αποχώρησή τους λαμβάνουν κοντά 250.000 ευρώ. Αξίζει να αναφερθεί ότι το ΤΑΥΒ, εκτός από την εισφορά 5% των υπαλλήλων,
επιχορηγείται από τον προϋπολογισμό της Βουλής με τουλάχιστον 10%,
4% επί προμηθειών και εργασιών Βουλής, ενοίκια καφενείων και άλλων χώρων Βουλής, καθώς και από ποσά εκποίησης άχρηστου υλικού, χάρτου κ.λπ. της Βουλής και της Βιβλιοθήκης της.

THOUREIOS

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/oyn-300.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters