«Δεν κρυβόμαστε, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Έχω τονίσει ότι θα αξιοποιήσουμε χωρίς κομματικούς περιορισμούς πρόσωπα σε καίριους τομείς αλλά με στόχο και προοπτική», είπε χαρακτηριστικά ανοίγοντας ξεκάθαρα θέμα ανασχηματισμού που έτσι κι αλλιώς φάνταζε αναπόφευκτος εδώ και καιρό.

Ο Γιώργος καταρρέει και δεν έχει καιρό για χάσιμο. Το πολιτικό κόστος, οι αντιδράσεις του κόσμου και η μη νομιμοποίηση των αποφάσεών του 20 μήνες τώρα από τον λαό δεν φαίνεται να τον απασχολούν, μάλλον του φαίνονται ενοχλητικές σαν κακό σπυρί. Έχει μια αποστολή… Να μας σώσει εξαθλιώνοντας τον ελληνικό λαό!
Έτσι ο φόβος μας για πρόσωπα αδίστακτα που δεν λογοδοτούν στον λαό, αλλά αντιλαμβάνονται την κοινωνία ως αριθμούς και δεν θα δείξουν κανένα έλεος να επιβάλλουν τις διαταγές της τρόικας, επιβεβαιώνονται. Το χάσμα κοινωνίας – εξουσίας μεγαλώνει επικίνδυνα.
Οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, η κοινωνία βράζει. Τώρα το μπαλάκι βρίσκεται στα χέρια των βουλευτών. Θα υποταχθούν στο κόμμα και θα ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο ή θα βάλουν πάνω απ’ όλα την χώρα;
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/06/blog-post_4017.html