Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος σε χθεσινή ερώτηση δημοσιογράφου αν οι Ευρωπαίοι οικονομικοί παράγοντες ενδιαφέρονται για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ή για τους αριθμούς και τα μεγέθη της ελληνικής οικονομίας απάντησε ότι οι Ευρωπαίοι ενδιαφέρονται μόνο για τους αριθμούς.

Αυτό δεν πρέπει να μας παραξενεύει. Άλλωστε και η κα Μέρκελ με την πρόσφατη δήλωσή της ότι "αγοράζουμε χρόνο για την Ελλάδα", μας έκανε να.....
συνειδητοποιήσουμε μετά πλήρους βεβαιότητας ότι:

α) Δεν τους ενδιαφέρει η ανάπτυξή μας, το αντίθετο μάλιστα,

β) Η ασφυξία του Ελληνικού λαού αποσκοπεί στο να προλάβουν να πάρουν όσα πανωτόκια γίνεται από εικονικές εισροές χρημάτων

γ) Το 2014, όταν υπογείως θα έχουν οι τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία τους ξεφορτωθεί τα ελληνικά ομόλογα και θα τα έχουν αγοράσει οι Έλληνες, καθώς και κάποιοι εκτός ΕΕ τα οικονομικά σκουπίδια, τότε θα μας τραβήξουν το σωληνάκι της ζωής.

Ο 'θάνατος" της χώρας, που έχει ήδη ξεκινήσει με τα μέτρα της «Ελληνικής Κυβέρνησης» , θα ολοκληρωθεί με τον επώδυνο και αργό θάνατο της μεσαίας και της κατώτερης τάξης για να ακολουθήσει ο ενταφιασμός ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (εκτός των απάτριδων μεγαλοκεφαλαιούχων που έχουν φυγαδεύσει τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό) με την ολοκληρωτική κατάρρευση και την πτώχευση του κράτους μας, το οποίο μάλιστα θα έχει επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο με τα άνευ αποτελέσματος μνημονιακά δάνεια.

Γι' αυτό και οι δυνάστες μας αρνούνται οιαδήποτε διαπραγμάτευση αναπτυξιακού χαρακτήρα, γι' αυτό και οι οπαδοί του μνημονίου είναι φαιδροί και επικίνδυνοι, γι' αυτό και οι φυλλάδες και τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης εκβιάζουν τον κοσμάκη και απειλούν.

Η κατάσταση θυμίζει σχέδιο Ανάν επί τα χείρω... Μόνο που τότε βρέθηκε ένας Παπαδόπουλος να σώσει την Κύπρο και τον Κυπριακό Ελληνισμό.

Εμάς ποιος θα μας σώσει;

Η απάντηση στο ερώτημα είναι μία. Ο ΕΝΩΜΕΝΟΣ και πέρα από τις κομματικές του πεποιθήσεις ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

Γιαυτό στις 28 και 29 Ιουνίου ας κατέβουμε όλοι με τις οικογένειες μας στο Σύνταγμα σε μια ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαδήλωση και όσοι δεν μπορούν ας κατέβουν με τις οικογένειές τους στις πλατείες των πόλεων τους με το παρακάτω ένα ενιαίο σύνθημα που θα δηλώνει την ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ , τον ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΜΑΣ, και την ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ


Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ


Όχι κάποιο κόμμα αλλά μόνο Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ

http://boraeinai.blogspot.com

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_303.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΖΑΒΕΛΑ

"Η ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ"!

Βιάζονται να μας...τουρκοποιήσουν οι "πατριώτες"!
«Το μοντέλο του κρατισμού χρεοκόπησε» επισήμανε η ευρωβουλευτής του Λαός Νίκη Τζαβέλα μιλώντας τη Δευτέρα στον ....
ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε, ενώ προειδοποίησε ότι ενδεχόμενη έξοδος από την ευρωζώνη θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα.

«Το μοντέλο του κρατισμού και του στραγγαλισμού της ιδιωτικής οικονομίας όπου είχαμε 2 εκατομμύρια Έλληνες που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα να τρέφουν τα άλλα 4 ή 5 εκατομμύρια που δουλεύουν στο κράτος, φαλίρισε, χρεοκόπησε, τελείωσε πρέπει να το καταλάβουμε» σημείωσε η ευρωβουλευτής.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι ζημιές του ΟΣΕ είναι τα έσοδα που θα εισπράξει ο νέος υπουργός Οικονομικών από την μείωση του αφορολόγητου, από τα αυθαίρετα, από τα τέλη κυκλοφορίας και από την εισφορά των ελεύθερων επαγγελματιών.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο στάσης πληρωμών και επιστροφής στη δραχμή η κ. Τζαβέλα προειδοποίησε ότι η επιστροφή στην δραχμή θα ήταν καταστροφική για την ελληνική οικονομία.

«Πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί που το λένε ότι θα καταρρεύσουν οι τράπεζες και όλα τα δάνεια που έχει ο καθένας μας θα είναι σε ευρώ, (...) δηλαδή δεν πρόκειται να απαλειφθούνε όλα τα οποία οφείλουμε, αντιθέτως, αυτοί οι οποίοι θα αγοράσουν τις ελληνικές τράπεζες τις καταστραμμένες θα μας πιούνε και το αίμα».

«Θα καταντήσουμε να έχουμε δύο εναλλακτικές: θα παραμείνουμε στην ΕΕ, ή θα κάποια στιγμή θα γίνουμε κομμάτι μιας νεοοθωμανικής αυτοκρατορίας που επαγγέλλεται ο κ. Ερντογαν; Γιατί με τα μυαλά που βλέπω ότι έχουν οι Έλληνες πολιτικοί εκεί μας πάνε» ανέφερε η ευρωβουλευτής.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΨΕΥΤΟ-ΔΙΛΗΜΜΑ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ...ΠΑΓΚΑΛΕΙΟ "ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ Ή ΤΑΝΚΣ"!

Η Τζαβέλα των Κόκκαλη,Λάτση,Μητσοτάκη και προσφάτως "πατριώτη" Καρατζαφέρη,ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ:

'Η παραμένουμε στην Ε.Ε. πληρώνοντας δυσβάσταχτα δάνεια στους τοκογλύφους ή γινόμαστε μέρος της νεο-οθωμανικής αυτοκρατορίας που ονειρεύονται οι Ερντογάν,Νταβούτογλου κλπ!

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΩΝ ΤΟΥ Λαός!

Ξέχασε (;) η Τζαβέλα να μας πει ότι εκτός από το ψευτο-δίλημμά της,υπάρχει και τρίτος δρόμος:

Αυτός της ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Αλλά προφανώς δεν...βολεύει τις "μπίζνες" με Ε.Ε και Τουρκία,έτσι;;;

Έτσι εξηγείται και όλο αυτό το κύμα τουρκοπροπαγάνδας,από την "Ιστορία" του ΣΚΑΙ που φιλοξενεί συνεχώς την Τζαβέλα,μέχρι ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΓΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1,στον οποίο εργάστηκε η εν λόγω "πατριώτισσα"!

Υ.Γ.Φυσικά συμφωνούμε με το γεγονός πως ο ιδιωτικός τομέας θρέφει τον δημόσιο:Καλό είναι όμως να αναφέρονται τα πραγματικά μεγέθη.5 εκατομμύρια Δ.Υ δεν υπάρχουν,άσχετα αν...αμοίβονται για τόσους!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Εξώδικο προς τους βουλευτές για την μη ψήφιση του μεσοπροθέσμου σχεδίου

Το παρακάτω εξώδικο βρίσκεται προς υπογραφή από οποιονδήποτε πολίτη και θα παραδοθεί σε όλους τους βουλευτές, την προηγουμένη της ψήφισης του μεσοπροθέσμου σχεδίου (Μνημόνιο 2)


Το παρακάτω εξώδικο βρίσκεται προς υπογραφή από οποιονδήποτε πολίτη (απαιτείται Αρ.Δελ.Ταυτότητας) στο κιόσκι των 300 Ελλήνων στο πεζοδρόμιο απέναντι απο την Βουλή και θα παραδοθεί σε όλους τους βουλευτές, την προηγουμένη της ψήφισης του μεσοπροθέσμου σχεδίου (Μνημόνιο 2)

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Των αριθμητικά κατονομαζομένων και υπογραφόντων Ελλήνων Πολιτών εχόντων πλήρως τα πολιτικά και εκλογικά τους δικαιώματα εντός της Ελληνικής Επικρατείας. ΠΡΟΣ Τους τριακόσιους (300) Βουλευτές που εξελέγησαν κατά τη διεξαγωγή των Βουλευτικών εκλογών της 4/10/2009.
  
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ:

1.Τον κ.Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
2.Τον κ.Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και
3.Τον κ.Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Αξιότιμοι κκ. Βουλευτές

Έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την ψήφιση από τη Βουλή του περίφημου μνημονίου και εμείς μόλις προ ολίγων μηνών πληροφορηθήκαμε-δυστυχώς όχι από εσάς- τι ακριβώς ψηφίσθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο με την θετική ψήφο της πλειοψηφίας από εσάς και με την ανοχή ή αποχή των υπολοίπων από εσάς, κατά τον διαδραμώντα χρόνο από τον Μάιο του παρελθόντος έτους (2010) μέχρι σήμερα.

Σε γενικές γραμμές μάθαμε ότι με το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση:

α) Το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας είναι δεσμευμένα και ελέγχονται από τους δανειστές μας.
β) Κάθε αξιοποίηση εθνικών περιουσιακών στοιχείων (ακινήτων, ακτών, υπόγειων και υποθαλάσσιων πηγών εθνικού πλούτου, αρχαιολογικών χώρων κ.λ.π.), μετοχών, ομολόγων και άλλων αξιογράφων και δικαιωμάτων θα μπορεί να γίνεται εις όφελος του δανείου και επομένως μόνο με συγκατάθεση της Τρόϊκα.
γ) Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν μπορεί, χωρίς τη συναίνεση των δανειστών της να συνάψει οποιαδήποτε οικονομικού περιεχομένου σύμβαση με τρίτη χώρα ή οργανισμό.
δ) Η μορφή της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας θα εξαρτάται από την συναίνεση των δανειστών και το προϊόν της αξιοποίησης θα είναι δεσμευμένη περιουσία υπέρ της αποπληρωμής του τοκογλυφικού δανείου και όχι υπέρ της πραγματικής αναπτύξεως της Ελλάδος.
ε) Έχουμε παραιτηθεί «άνευ όρων και αμετακλήτως» από κάθε ένσταση εθνικής κυριαρχίας, του ακατάσχετου της δημόσιας περιουσίας και από κάθε άλλη ένσταση που περιέχει ως όρο η Σύμβαση (βλ.μνημόνιο σελ.119).
στ) Η «ΤΡΟΪΚΑ» μπορεί να μεταβιβάσει σε τρίτους τα δανειστικά της δικαιώματα έναντι της Ελλάδος, π.χ. δανεισθήκαμε από τη Γερμανία και μπορεί να βρεθούμε να χρωστάμε στους Τούρκους (βλ.μνημόνιο άρθρο 13, υποπαραγρ.1)
η) Το Μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση εφαρμόζονται παρανόμως με συνταγματικό πραξικόπημα, κατά παράβαση των άρθρων 28 παρ.2 και , 36 παρ.2 του Συντάγματος. Επίσης τα μνημονιακά δάνεια και οι όροι τους εφαρμόζονται με μόνη την υπογραφή του Υπουργού των Οικονομικών, χωρίς ψήφιση από την αυξημένη πλειοψηφία της Βουλής και χωρίς την υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας (βλ.μνημόνιο σελ.130 , παρ.15 και σελ.140).

Κατόπιν των ανωτέρω αντιλαμβανόμασθε οτι η Χώρα μας, έχει εκχωρηθεί στους δανειστές σας (δεν είναι δικοί μας δανειστές), οι οποίοι και δύνανται να τη μεταβιβάσουν σε τρίτους.

Εσείς κ. Βουλευτές ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Έχουμε κατάλυση του Πολιτεύματος;

Σας υπενθυμίζουμε ότι Αποστολή σας είναι να υπερασπίζεσθε το Σύνταγμα, την Εθνική κυριαρχία και τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και όχι των δανειστών σας, τα δικαιώματα των οποίων έπονται των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, πράγμα που εσείς δεν πράξατε.

Ερωτάσθε: τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετείτε; Θεωρούμε ότι στις κρίσιμες αυτές στιγμές, οι Βουλευτές θα πρέπει να σταθούν στο ύψος της αποστολής τους, ως αντιπρόσωποι του Ελληνικού Λαού και να ενεργήσουν έτσι αποδεικνύοντάς το με τις πράξεις τους, και όχι ως εκτελεστές αθέμιτων εντολών του κόμματος τους ή και ξένων συμφερόντων.

Επειδή εντός των προσεχών ημερών επίκειται η ψήφιση και νέου επαχθέστερου Μνημονίου, (μείωση μισθών, συντάξεων, απολύσεις, πώληση δημόσιας περιουσίας, κλπ) το οποίο έχει κατατεθεί ήδη ενώπιόν σας, Επειδή είσαστε υπεύθυνοι και υπόλογοι έναντι του Ελληνικού Λαού και ενός εκάστου των θιγομένων πολιτών, εάν με την ψήφο, συναίνεση ή την ανοχή σας ψηφισθεί οποτεδήποτε από την Ελληνική Βουλή, οποιοδήποτε νέο μνημόνιο ή νέα μνημονιακά μέτρα, χωρίς τη ρητή συγκατάθεση του Ελληνικού Λαού.

Επειδή, εσείς, η σημερινή Βουλή δεν εκφράζετε τη ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, που η κυβερνητική πλειοψηφία υφάρπασε με ψεύτικες υποσχέσεις από το λαό στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές της 4/10/2009 και ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμία δημοκρατική νομιμοποίηση ούτε των κυβερνητικών πράξεων, ούτε του νομοθετικού έργου που εκτελείται από την σημερινή Βουλή επί των Μνημονίων και των Μνημονιακών Μέτρων.

Επειδή καμία εντολή δεν έδωσε ο ελληνικός λαός προς εσάς τους 300 βουλευτές, να διαπραγματεύεσθε, να νομοθετείτε και να ψηφίζετε ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

Επειδή, ούτε βέβαια έδωσε εντολή στα κόμματα, στα οποία ανήκετε να προχωρήσουν σε συναινέσεις και συνεργασίες μεταξύ τους προκειμένου να περάσουν τα μνημονιακά μέτρα και το ξεπούλημα της Ελλάδος, όπως ζητά η ΤΡΟΪΚΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΠΡΟΧΩΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ)
Σας γνωστοποιούμε ότι θα διεκδικήσουμε την αποκατάσταση οποιαδήποτε εθνικής, ηθικής, υλικής βλάβης, οικονομικής βλάβης ή απώλειας ζωής από ενδεχόμενο δόλο, προκύψει ότι τελέσθηκε, εκ των πράξεων ή παραλείψεών σας, σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών.

Επίσης επιφυλασσόμαστε για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο έχει ήδη προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών λόγω της εφαρμογής του πρώτου μνημονίου ή λόγω εξουσιοδότησης από εσάς τρίτου για την ψήφισή του.

Επίσης επιφυλασσόμεθα, ως Ελληνικός Λαός, δια των νομίμων διαδικασιών, να αναζητήσουμε και να τιμωρήσουμε τους υπαίτιους μιας ενδεχόμενης κοινωνικής-εθνικής καταστροφής που μπορεί να αποβεί χειρότερη από αυτές του 1922, του 1974 ή ακόμη και του 2ου παγκοσμίου πολέμου.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΘΑ ΕΝΤΟΝΩΣ Για την μέχρι σήμερα συμπεριφορά σας
ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ Ότι δεν έχετε καμία εκ μέρους μας εντολή να ψηφίσετε οποιοδήποτε μνημόνιο, και κάθε μέτρο ή δανειακή σύμβαση που εδράζετε επί αυτών τώρα ή στο μέλλον, καθώς και κάθε διακομματική συνεργασία και σε κάθε περίπτωση: αίρουμε με την παρούσα οποιαδήποτε τέτοια εντολή προς το πρόσωπό σας, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ή αντιπρόσωποί ημών του Λαού, οι οποίοι πλέον

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ και μόνο εμείς δι' αμέσου δημοψηφίσματος δυνάμεθα και επιθυμούμε να αποφασίσουμε επί αυτών των ανωτέρω θεμάτων

ΑΛΛΩΣ Θα προβούμε σε κάθε πρόσφορο εναντίον σας νόμιμο μέσο κατ' εφαρμογή του άρθρου 120 του ισχύοντος ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και ΚΑΛΟΥΜΕ

1.Τον κ.Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να απόσχει από την υπογραφή παρανόμων, κατά τα ανωτέρω, ψηφισθέντων νόμων και εκδοθέντων Διαταγμάτων, ευθυνόμενος και ο ίδιος, σε περίπτωση συμπράξεώς του, σε τέτοιες παράνομες πράξεις και

2.Τον κ.Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να διατάξει αρμοδίως την διερεύνηση εάν, με την ανωτέρω περιγραφείσα συμπεριφορά σας, έχετε διαπράξει αξιόποινες πράξεις εναντίον του Ελληνικού Λαού κατά την διάρκεια της ενάσκησης της βουλευτικής και υπουργικής σας εξουσίας

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα, σε αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την ολόκληρη κάτωθι της συνταχθεισομένης εκθέσεως επιδόσεως. Επικολλάται ένσημο Τ.Π.Δ.Α.

........................

6/2011 ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΟΥΝΤΕΣ


http://www.300ellines.org/content/%CE%B5%CE%BE%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B7-%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%AF%CE%BF%CF%85

Μυρσίνη Λοΐζου προς ΠΑΣΟΚ: “O Ήλιος είναι δικός μας, όχι δικός σας”

Αθήνα 27/6/2011

ΑΠΟ: Μυρσίνη Λοΐζου

ΠΡΟΣ: Τον Πρωθυπουργό, και
την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Το σύνολο των ΜΜΕ

Ανοιχτή Επιστολή στον Πρωθυπουργό, και την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ

Κυρίες και Κύριοι της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ.

Γνωρίζω εκ των προτέρων, ότι αυτή η κίνησή μου είναι συμβολική, εν τούτοις η συνείδησή μου, και η αξιοπρέπειά μου ως ενεργού πολίτη μου επιβάλλει να σας γνωστοποιήσω τα εξής:

Ο πατέρας μου Μάνος Λοΐζος αγωνίστηκε με τον δικό του τρόπο, για αξίες όπως η Ελευθερία, η Δημοκρατία, και η Κοινωνική Δικαιοσύνη. Προσπάθησε να υπηρετήσει μέσω της τέχνης του, τα οράματα και τις αξίες ενός καταπιεζόμενου Λαού, ο οποίος με πολύ κόπο, αίμα και δάκρυα αγωνίστηκε για την Δημοκρατία, την οποία τόσο βάναυσα του την στερούσαν.

Αφού αυτός ο Λαός κατοχύρωσε με πολλούς αγώνες τα στοιχειώδη Δημοκρατικά δικαιώματα τα οποία στην Ευρώπη είχαν κατακτηθεί χρόνια πριν, έρχεστε σήμερα και όπου Δικαιώματα βάζετε ευκαιρίες. Τα Δικαιώματα στην εργασία, την υγεία, την Παιδεία, την ποιότητα ζωής, τον πολιτισμό, τα έχετε κάνει ένα απέραντο fast track έξυπνων επενδύσεων, ξεπουλώντας...
όχι μόνο τον Δημόσιο πλούτο αυτής της χώρας, αλλά και την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη.

Τόσα χρόνια σας ακούω να χρησιμοποιείτε το “Καλημέρα Ήλιε” στις Κομματικές σας συγκεντρώσεις. Παλιότερα, απλά με ενοχλούσε αισθητικά καθώς και με πλήγωνε, εξαιτίας αφενός της υποκρισίας σας, -διότι οι δικές σας αξίες επέβαλαν και έναν βαθιά εξουσιαστικό τρόπο ζωής, και δημιούργησαν σκλάβους αντί για ελεύθερους ανθρώπους, και ενεργούς πολίτες- και αφετέρου διότι οι δικές σας αξίες δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με αυτό που προσπαθεί να πει το συγκεκριμένο τραγούδι.

Τώρα όμως πλέον εξοργίζομαι, γιατί δείχνει ότι δεν έχετε καταλάβει τίποτα από τους αγώνες του Λαού και των εργαζομένων, πράγματα τα οποία ενέπνευσαν τον πατέρα μου, και του έδωσαν και μια αντίστοιχη στάση ζωής στην καθημερινότητά του ως πολίτη, και στις σχέσεις του με τους συνανθρώπους του.

Το τραγούδι αυτό καλημερίζει τον Ήλιο, την ελπίδα, την αλληλεγγύη, και την προσμονή ενός ολόκληρου Λαού, για Δημοκρατία και Ελευθερία.

Εσείς όμως, είστε υπεύθυνοι για την πιο βαθιά, πνευματική, αξιακή, ηθική, και πολιτισμική καταχνιά που θα μπορούσε να έχει ποτέ αυτός ο τόπος.

Ως εκ τούτου, σας απαγορεύω ρητά και κατηγορηματικά, να χρησιμοποιείτε έργο ή μέρος του έργου του Μάνου Λοΐζου, σε οποιαδήποτε κομματική σας εκδήλωση ή δραστηριότητα.

Βέβαια ίσως να απαντήσετε ότι το έργο του Μάνου Λοΐζου ανήκει στον Λαό. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο όμως και η συγκεκριμένη πράξη εκ μέρους μου.

Επειδή όπως αποδείχτηκε δεν είστε, και ούτε ήσασταν ποτέ μέρος αυτού του Λαού, και δεν έχετε πλέον κανένα δικαίωμα και
καμία νομιμοποίηση να συνεχίζετε να τον εξαπατάτε.

Ο Ήλιος άλλωστε, είναι δικός μας, και όχι δικός σας. Δεν μπορεί κανείς να μας τον πάρει. Και δεν θα μας τον πάρει.

Μυρσίνη Λοΐζου

Πηγή: radiobubblenews -Ζαphod , μέσω papaioannou
http://greki-gr.blogspot.com/2011/06/o_27.html

ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

Πραγματικά, μόνο ξερατό μπορεί να προκαλέσει το φοβερό φαινόμενο που συμβαίνει αυτή τη στιγμή μέσα στη Βουλή, ένας καθαρός προδότης, δοσίλογος, και ταγμένος υπάλληλος των διεθνών τοκογλύφων, νταβατζήδων, εκβιαστών και βιαστών των λαών, όπως ο λαθρομετανάστης φερόμενος ως πρωθυπουργός Jeffrey Mineiko, να επικαλείται τον Πατριωτισμό και την Πατρίδα για να πείσει να ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο που θα οδηγήσει στον αφανισμό τους Έλληνες και την Ελλάδα. ΕΜΕΤΟΣ!
http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/06/blog-post_1837.html

Αν κυνηγήσεις κάποιον με ένα ξύλο, θα επιστρέψει. Αν τον κυνηγήσεις με τη λογική, ποτέ.

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
ΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΩΣ ΕΙΔΕΧΘΕΣ
ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΗΣ.....
ΚΑΚΟΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ
ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΓΩΓΗ ΤΡΟΠΟΥΣ
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Χρήστος
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_3190.html

Το "ομαδικό" ψέμα εύκολα παραπλανεί​....Απο το 2008 ΗΞΕΡΑΝ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ & ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΨΕΥΤΕΣ Ε, ΨΕΥΤΕΣ !! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ


"Ατυχείν, είπερ το ψεύδος είς αεί τιμάν έθου τοίς αρχομένοις, κάν κέχρησο τήν φλυαρίαν".
ήτοι:
"Θα αποτύχεις, αν συνηθίσεις να λες συνέχεια ψέματα στους πολίτες, ακόμα και αν διαθέτεις το χάρισμα του λόγου" που εσύ δεν το διαθέτεις κε Παπανδρέου.
Τουλάχιστον από το 2008, τα κόμματα γνώριζαν την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας και ότι υπήρχε κίνδυνος να οδηγηθούμε στο ΔΝΤ.Τα ΜΜΕ το απέκρυψαν και τα λαμόγια κέρδισαν χρόνο για να σβήσουν τα ίχνη της βρωμιάς τους.

Ο Προβόπουλος έλεγε και ξέλεγε και οι άλλοι τραπεζίτες μας μίλαγαν "κορακίστικα".
Ετσι ΠΑΣΟΚ + ΝΔ, απέκρυψαν την αλήθεια και πρόδωσαν τον Ελληνικό λαό.
Το Video από την ομιλία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Σγουρίδη, την 19-12-2008 στην ψήφιση του προϋπολογισμού 2009, βεβαιώνει του λόγου το αληθές.
Τελικά εκείνο το "λεφτά υπάρχουν", πρέπει να καταγραφεί ως το μεγαλύτερο ψεύδος που εκστόμισε ποτέ Έλληνας πρωθυπουργός, στην νεότερη πολιτική ιστορία της χώρας μας.



Ομιλία-για-την-ψήφιση-του-προυπολογισμού-19-12-08



http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/06/2008_27.html

Financial Times: «Έλληνες βουλευτές, ίσως πρέπει να πείτε όχι στο Μεσοπρόθεσμο»!

Άρθρο κόλαφο όσον αφορά τις πρακτικές του ΔΝΤ στη χώρα μας αποτελεί αυτό του Wolfgang Münchau που δημοσιεύτηκε σήμερα νωρίς το πρωί στους Financial Times.
Κατακρίνει ευθέως τους χειρισμούς της Τρόικας στη χώρα μας τονίζοντας πώς ναι μεν αρχικά επιβάλλονταν μια δημοσιονομική λιτότητα στην Ελλάδα αλλά εν συνεχεία τα μέτρα που.....
ελήφθησαν και λαμβάνονται είναι εκτός πλαισίου και δεν βοηθούν στην ανάπτυξη της χώρας.
Μάλιστα δεν διστάζει να χαρακτηρίσει τη στάση του ΔΝΤ απέναντι στη χώρα μας ως οικονομικά επικίνδυνη και πολιτικά ανεύθυνη.

Αναφέρει πως κανείς δεν μπορεί τελικά να κατηγορήσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης που αντιτάσσονται στη ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν οικονομικά επιχειρήματα να τους αντικρούσεις, ενώ δεν παραλείπει να τονίσει πως στη Βουλή της Ελλάδας αναμένεται να ξεκινήσει η πιο σημαντική κοινοβουλευτική συζήτηση στη σύγχρονη ιστορία της χώρας.
Και συνεχίζει…
Εύλογα οι Έλληνες είναι επιφυλακτικοί με τη λιτότητα. Θα μπορούσαν να την αποδεχτούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, εάν έβλεπαν όμως τις όποιες πιθανότητες επιτυχίας. Την ώρα που απότυχε το πρώτο μνημόνιο θα αποτύχει και το δεύτερο. Κάνουν το ίδιο λάθος ξανά. Και είναι ικανοί να το κάνουν και στο μέλλον. Αυτό θα καταστρέψει τις όποιες πιθανότητες επιτυχίας υπάρχουν για τους Έλληνες.
Στη περίπτωση που οι Έλληνες βουλευτές ψηφίσουν «ΟΧΙ» σχετικά με το Μεσοπρόθεσμο, η Ελλάδα το πιθανότερο είναι να πτωχεύσει αύριο. Στη περίπτωση που οι Έλληνες βουλευτές ψηφίσουν «ΝΑΙ» στο Μεσοπρόθεσμο η Ελλάδα θα πτωχεύσει το αργότερο το 2012.
Οι Έλληνες βουλευτές καλούνται να επιλέξουν μεταξύ ενός ψέματος και μιας καταστροφής. Δεδομένων των όσων διακυβεύονται, η ΕΕ και το ΔΝΤ δεν θα έπρεπε να είχαν βάλει την Ελλάδα σε αυτή τη δοκιμασία.
GEOPOLITICS & DAILY NEWS

http://alexander-hellas.blogspot.com
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/financial-times_27.html

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΜΜΕ

ΤΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Πανικόβλητη η δωσίλογη κυβέρνηση, από τίς πληροφορίες ότι η Αθήνα θα κατακλυστεί από 1,5 εκατομμύριο διαδηλωτές, αμόλησε τα παπαγαλάκια της να πλύνουν με τα σαμπουάν μυαλών της τηλεκρατίας, τους εγκεφάλους όσων ακόμα διατίθενται να.....
ακούνε τις αρλούμπες περί πτωχεύσεως...
Επιπρόσθετα, διαδίδουν σιωπηρά;, στόμα με στόμα, ότι θα έχουμε αιματηρά επισόδεια, έτσι ώστε να φοβίσουν τον κόσμο και να μην κατέβει μαζικά στο κέντρο της Αθήνας!!!

Όλα αυτά είναι χονδροειδή ψέματα, διότι πληροφορίες από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η αστυνομία θα δείξει ανοχή, τόσο όσο περισσότεροι θα είναι οι διαδηλωτές.


Άν μάλιστα η Αθήνα κατακλυστεί από 1,5 εκατομμύριο διαδηλωτές, τότε η ανοχή θα φθάσει στην παθητική επιτήρηση...


Εν τω μεταξύ, η ΑΔΕΔΥ, η ΓΕΣΕΕ, το ΠΑΜΕ και οι λοιποί εκδρομικοί σύλλογοι της δήθεν αριστεράς, διοργανώνουν διήμερη εκδρομή, σε διάφορα σημεία της πόλης, στην Ομόνοια για να μονιάσουμε, στις στήλες του Ολυμπίου Διός (γιατί φοβούνται ότι στο Σύνταγμα θα φλομώσει ο Δίας από τα δακρυγόνα) και τέλος στην Κλαθμώνος για να κλάψουμε ήσυχα τη μοίρα μας...


Εμείς πάλι λέμε να πούμε


ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΤΟ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ



Επομένως από αύριο...


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ


http://oimos-athina.blogspot.com
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_2353.html

Το Βατοπαίδι ήταν μέρος του σχεδίου Αμερικανών – Παπανδρέου

Σήμερα διαβάσαμε το εν λόγω δημοσίευμα στην εφημερίδα «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» και το δημοσιεύομε, χωρίς από την πλευρά μας να κάνουμε κάποιο σχόλιο τα οποία τα αφήνουμε σε εσάς.
Το δημοσίευμα έχει ως εξής:

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει και η υπόθεση Βατοπεδίου μετά και τις νέες αποκαλύψεις του περιοδικού "ΕΠΙΚΑΙΡΑ".
Το περιοδικό επιμένει ακόμα και στο χθεσινό του ρεπορτάζ ότι ο κ. Άλεξ Ρόντος είχε ενημερώσει τον Γιώργο Παπανδρέου για τα σχέδια των μυστικών υπηρεσιών που είχαν στόχο την πολιτική αποσταθεροποίηση και την πολιτική ή ακόμα και την φυσική εξόντωση του Κώστα Καραμανλή.
"Είναι προφανές" τονίζει ο κ. Προκοπής Παυλόπουλος μιλώντας στο Newpost.gr "ότι οι εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές θα πρέπει να εξετάσουν σε βάθος και πάλι την υπόθεση υπό το πρίσμα των νέων αποκαλύψεων".
Μάλιστα ο κ. Παυλόπουλος επεσήμανε οτι "όταν για ένα δημοσίευμα μιας εφημερίδας γίνεται ολόκληρη εισαγγελική έρευνα τι θα πρέπει να γίνει για ένα επίσημο έγγραφο μιας κρατικής μυστικής υπηρεσίας ".
Αξίζει να σημειωθεί οτι η αλυσίδα των εμπλεκομένων προσώπων ακόμα είναι υπό σκιά. Ουσιαστικά τίποτα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.
Γιατί είναι πασίδηλο ότι κάποια πολιτικά πρόσωπα εκείνη την περίοδο διακίνησαν τις πληροφορίες περί σκανδάλου και τις έδωσαν σε δημοσιογράφους. Και φυσικά οι δημοσιογράφοι ενίοτε και με μεγάλες δόσεις υπερβολής παρουσίασαν το θέμα ως όφειλαν.
Άλλωστε όταν κάποιοι παρέλαβαν ολόκληρο φάκελο και μάλιστα από πολιτικά πρόσωπα δεν θεώρησαν σκόπιμο να ελέγξουν την αξιοπιστία των πληροφοριών.
Πάντως πήραν τις πληροφορίες από συγκεκριμένους διακινητές. Το ερώτημα είναι ποιοι άραγε διακίνησαν τις πληροφορίες αυτές;
Ένα δεύτερο ερώτημα εξ ίσου κρίσιμο είναι αν οι διακινητές είχαν ή όχι συνεργασία με ξένα κέντρα.
Και κάτι τέτοιο προκύπτει από πληροφορίες που θέλουν τον Αμερικανό πρόξενο στην Θεσσαλονίκη να επισκέπτεται το Άγιο Όρος.
Αυτό το γνωρίζει ή όχι ο κ. Προκοπής Παυλόπουλος ο οποίος ήταν ο τότε ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ;
Αλλά και γιατί μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με το έγγραφο της μυστικής ρωσικής υπηρεσίας δεν έχουν κληθεί ακόμα όσοι γνώριζαν;
"Ναι ο αρμόδιος εισαγγελέας πρέπει να διερευνήσει σε βάθος το θέμα" επιμένει ο κ. Παυλόπουλος αλλά ταυτόχρονα διατυπώνει το ερώτημα: "Γιατί άραγε στον φάκελο της δικογραφίας δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του γαμβρού της κ. Μαντέλη ο ποίος υπηρετούσε στην ΕΥΠ και έχει παίξει ρόλο στην ιστορία;"
Κορυφαίος πολιτικός παράγοντας διερμηνεύοντας τα γεγονότα σημειώνει ότι: "Το ζήτημα αφορούσε γενικά την πολιτική αποσταθεροποίηση στην χώρα και κυρίως τον Κώστα Καραμανλή. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που αντιμετωπίστηκε με τόση αυστηρότητα άδικη κατά την γνώμη μου ο κ. Γιάννης Αγγέλου.
Η ίδια πηγή τονίζει ότι "όλοι μιλούσαν για συντονιστή και έδειχναν το Θεόδωρο Ρουσόπουλο. Αλλά η Βουλή τον απήλλαξε.
Οι ίδιοι κύκλοι έλεγαν οτι είχε πλουτίσει εξ αιτίας αυτής της υπόθεσης.
Τόσο το ΣΔΟΕ όσο και η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής που διενήργησαν επί ενάμισι χρόνο έλεγχο στα λογιστικά του βιβλία δεν βρήκαν απολύτως τίποτα.
Τελικά υπήρχε συντονιστής αλλά άλλου τύπου. Πρέπει η δικαιοσύνη να ψάξει και να ξετυλίξει το κουβάρι και σίγουρα θα έχουμε πολλές εκπλήξεις.

Απόπειρα φίμωσης Έλληνα δημοσιογράφου από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Απόπειρα φίμωσης του δημοσιογράφου, Μ. Ιγνατίου, από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Την «οργή» των ΗΠΑ προκάλεσε η τότε αποκάλυψη του δημοσιογράφου, ότι οι Τούρκοι χρησιμοποίησαν αγνώστου αριθμού κρατούμενους Έλληνες και Ελληνοκύπριους ως πειραματόζωα σε εργαστήρια παρασκευής χημικών όπλων στην Άγκυρα.

Το γεγονός αποκάλυψε το Wikileaks, σύμφωνα με το οποίο η αμερικάνικη πρεσβεία της Λευκωσίας είχε εισηγηθεί
στους τότε υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας των ΗΠΑ, Κοντολίζα Ράις και Ντόναλντ Ράμσφελντ, και στην DIA (μυστική υπηρεσία του Πενταγώνου)  τον «περιορισμό» των αρμοδιοτήτων του.

Το σχέδιο καταγράφεται σε τηλεγράφημα που φέρει ημερομηνία 3 Νοεμβρίου του 2006, και υπογράφει ο Αμερικανός πρέσβης στη Λευκωσία, Ρόναλντ Σλίκερ. Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρέσβη, στις 22 Οκτωβρίου του 2006 η Λευκωσία ξύπνησε συγκλονισμένη από την είδηση του Ιγνατίου ότι ο τουρκικός στρατός προκάλεσε τον θάνατο άγνωστου αριθμού Ελληνοκυπρίων και Ελλήνων κρατουμένων, τους οποίους είχε χρησιμοποιήσει σαν πειραματόζωα, σε εργαστήρια παρασκευής χημικών όπλων, στην Άγκυρα.

Η είδηση είχε προκαλέσει σάλο στην Κύπρο, πανικό στην Τουρκία και προβληματισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς η αμερικανική κυβέρνηση και οι Ελληνοκύπριοι συνεργάτες της στο νησί θεωρούσαν ότι οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις μπορούσαν να παγώσουν την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην ΕΕ.

Μάλιστα, ο Αμερικανός πρέσβης ανέφερε τότε, επικαλούμενος πηγή χωρίς όμως αποδείξεις, ότι η δημοσίευση έγινε κατόπιν παρότρυνσης του τότε Προέδρου, Τάσσου Παπαδόπουλου.

Σε ένα άλλο τηλεγράφημα, ημερομηνίας 1 Αυγούστου του 2008, ο κ. Σλίκερ ενημερώνει τους προϊσταμένους του για τη συνομιλία του με τον Πρόεδρο της Κύπρου κ. Δημήτρη Χριστόφια, που αφορούσε ένα άλλο κείμενο του Ιγνατίου για τον διορισμό ειδικού συντονιστή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το Κυπριακό.Ο κ. Σλίκερ έγραψε: «Ο Χριστόφιας, που ήξερε καλά τον Ιγνατίου, υποσχέθηκε ότι θα επικοινωνήσει με τον δημοσιογράφο. Δεν ήταν βέβαιος (σ.σ.: ο κ. Χριστόφιας) τι είχε οδηγήσει τον δημοσιογράφο στην εκστρατεία παραπληροφόρησης».

Αργότερα και με την αφορμή δημοσίευμα στο «Έθνος της Κυριακής» απόρρητο έγγραφο της Αμερικανίδας πρέσβεως στα Σκόπια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ  με σκοπό να ασκηθεί δίωξη εναντίον του Ιγνατίου για «παραβίαση της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ» (Breach of National Security).

 Μετά από  έρευνα οι Αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο κ. Ιγνατίου είναι αθώος.



Πηγή: Star
http://ouranokatevato.blogspot.com/2011/06/blog-post_8348.html

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ - ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΡΑ !!!

Προς τους δημοσιογράφους των τοπικών μέσων ενημέρωσης
Προς τους πρώην και νύν βουλευτές Δωδεκανήσου
Προς τους συντρόφους που μάταια ψάχνουν να βρουν ψεγάδι...
Δύο κουτόφραγκοι συγγραφείς που αγαπάνε την Ελλάδα γράφουν το εξής για τους δικούς
τους πολιτικούς :
"Εάν θέλετε να μάθετε γιατί η ....
ελίτ του έθνους μας δεν έχει ηθική,
γιατί οι δικηγόροι, οι γιατροί, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι και οι μεγιστάνες των επιχειρήσεων
εξισώνουν την συγκέντρωση στοιχείων με την γνώση,
την ειλικρίνεια με την αλήθεια
την κληρονομημένη δύναμη με τη δικαιοσύνη
τους τίτλους και τα κουστούμια με την αξιοπρέπεια
το κεφάλαιο με το ταλέντο
γιατί δηλαδή δεν γνωρίζουν το παραμικρό για την Ελληνική σοφία,
για να μάθετε πρέπει να κοιτάξετε τους μέντορες που τους εκπαίδευσαν και τους έδωσαν τα πτυχία τους."

Στο ότι έχει κατατεθεί αυτές τις τελευταίες Κυριακές - εδω στην Ρόδο ,
βρίσκεται αντιμέτωπο ένα ολόκληρο σύνταγμα από έξαλλους πολιτικούς ,
δημοσιογράφους και αυλικούς που άλλοτε «ευλογούν» και άλλοτε «κράζουν»

Είναι πλέον είναι τόσο χονδροειδής η κατάντια κάποιων δημοσιογράφων ,
που με το πρόσχημα των ελληνικών σημαιών , αποδοκιμάζουν και συκοφαντούν τα μέγιστα ,
λέγοντας ότι ακροδεξιές οργανώσεις βρίσκονται από πίσω και ότι δρούμε σαν εντολοδόχοι.

Η απάντηση σε αυτήν την κωμωδία βρίσκετε κοιτάζοντας στα πρόσωπα τους , τα άτομα αυτά
είτε δεν θέλουν είτε δεν μπορούν να αφουγκραστούν και να εκφράσουν αυτό που νιώθουν
οι νέοι σήμερα ,παραδίδουν με την πένα τους και το προφορικό τους λόγο μαθήματα τυφλής
και ανόητης ψυχολογικής βίας , εκ του ασφαλούς βέβαια κρυμμένοι πίσω από το δημοσιογραφικό
τους απόρρητο και την δημόσια ή μη καρέκλα τους.

Στους κρατούντες δε , των όποιων πατριωτικών μετώπων , γροθιών και αυγών ,
έχω να πω μόνο ότι από την κτηνωδία τους και τον σιτεμένο υπερεθνικισμό τους με χωρίζει
και με προστατεύει ο Ελληνικός Λόγος , η πανάρχαια ιδέα του ανθρωπισμού και της δημοκρατίας .
Δυστυχώς για εσάς οι πολιτισμοί πλέον μπορούν και επικοινωνούν , οι εθνικιστές διώχτηκαν
από την Ισπανία διώκονται και από εδώ .

Οι τοπικοί πολιτικοί μας , μέσα στο σφρίγος των πολιτικών εξελίξεων , νιώθοντας ισχυρή κατάπληξη
και ίσως φόβο για την πλατεία , διακηρύσσουν κόκκινες γραμμές στις κοινοβουλευτικές τους ομάδες ,
στέλνουν επιστολές σε υπουργούς αριστερά και δεξιά και άλλα παρόμοια τραγελαφικά .

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται είτε σε βουλευτικούς θώκους , είτε σε τοπικά αξιώματα
την λέξη δημοκρατία την εκλαμβάνουν σαν μία ξύλινη πινακίδα κρεμασμένη σε μία πόρτα .

Η σχέση τους με τήν δημοκρατία έχει πια ξεθωριάσει τόσο πολύ και έχει υποβαθμιστεί η αντίληψη
τους σε σημείο που πλέον θεωρούν ότι εμείς εδώ είμαστε υποχρεωμένοι να δρούμε με αυτούς τους
ξύλινους κομματικούς τους κανόνες .

Οι ρίζες μας είναι πολύ πιο βαθιές για να μπορέσει ο κάθε πολιτικός να μας κατηγορήσει
για μη αυθορμητισμό και ισοπέδωση των αξιών . Οι αξίες οι δικές τους κατάρρευσαν και μαζί
παρέσυραν και εμάς , εμάς όμως δεν μας μόλυνε η εξουσία και δεν την ζητούμε.

Ζητούμε δικαιοσύνη και ισότητα .

Αν θέλετε πολιτικοί αυτού του τόπου , να μιλάτε για αρετή και τόλμη , τρομάρα σας -
παραιτηθείτε από τα βουλευτικά και κομματικά σας αξιώματα .

Και για λόγους ευταξίας καλύτερα να μην ξανά αρθρώσετε δημόσιο λόγο ,
υπογράφοντας με αυτά σας τα αξιώματα .

Η ατολμία , η ασάφεια και η παρακμή των πολιτικών και των δημοσιογράφων δεν επιτρέπεται
να μας ακυρώσει τον αγώνα .

Σκεπτόμαστε και ενεργούμε σαν Έλληνες , η ζωή μας αντλεί ακόμα ορμή από τον Έρωτα
και δεν θα αφήσουμε σε κανένα πορευμένο με την κοιλιά του την σωτηρία μας .

Η πολιτική εξουσία , η εκτελεστική και καθώς και η δικαστική πρέπει να εμπεδώσει ότι
ο κόσμος έχει πια απειλητικές διαθέσεις .

Τέλος ας μην αφορίζουμε τον Όμηρο - ενοχλεί γραμμένος στις σημαίες -
είναι καθήκον μας να το επανασυνδέσουμε με το σήμερα .

Κύριοι Θα υπάρξει μέρα.. Θα έρθει ο καιρός ...

Ο πολιτικός ποδόγυρος μας έχει προδώσει , και ας έχουμε στο νου μας , το ότι ,
τα κέντρα εξουσίας παρασύρουν την νεολαία σε μια apolitic κατάσταση - που τους βολεύει ,
και αυτά τα 10 -100 -1000 παιδιά που είναι έξω δεν είναι στα μαντριά τους .

Και αυτό Π ο ν ά ε ι

Ο αγώνας είναι κοινός και ο διάλογος το μέσο για να λυθούν οι όλες οι μεταξύ μας παραφωνίες .

ixor-rhodes.gr

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_9377.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters