Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Επιδίωξη τού Πρωθυπουργού ήταν η "απώλεια της Εθνικής μας κυριαρχίας" ;

Ταχύτατους ρυθμούς στις διαδικασίες υλοποίησης των λεγόμενων «διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων» επέβαλαν στη χώρα μας η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η Tρόικα μέσω της συμφωνίας για την τοποθέτηση ξένων επιθεωρητών – τοποτηρητών.
Οι μέχρι τώρα… επιδόσεις των υπουργείων στην απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, στην ιδιωτικοποίηση της υγείας και του φοροελεγκτικού μηχανισμού καθώς και στην κατάργηση κεκτημένων ασφαλιστικών δικαιωμάτων κρίθηκαν… «μη ικανοποιητικές», παρά το γεγονός ότι από τη μέχρι τώρα πορεία των «διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων» οι Eλληνες πολίτες έχουν τεθεί ήδη σε τροχιά σταδιακής εξαθλίωσης.

Στόχος της συμφωνίας για την τοποθέτηση μόνιμων ελεγκτών από την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Eνωση στα υπουργεία είναι να παρακολουθείται στενά η πορεία υλοποίησης της νέας φάσης του καταστροφικού έργου που προαναγγέλλεται με το νέο αναθεωρημένο για 4η φορά Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής.

Στο εξής όταν σημειώνονται… καθυστερήσεις σε μειώσεις μισθών και συντάξεων, σε καταργήσεις δημοσίων οργανισμών και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, στην εφαρμογή ρυθμίσεων που ευνοούν τις απολύσεις και τις σημαντικές μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα και σε ξεπούλημα δημοσίων επιχειρήσεων και εκτάσεων, οι ξένοι επιθεωρητές θα επεμβαίνουν για να αποκαταστήσουν άμεσα τα προβλήματα!

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου είχε αναγνωρίσει ότι η ελληνική δημόσια διοίκηση δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των δανειστών για την προώθηση όλων των παραπάνω «μεταρρυθμίσεων», οπότε απαιτείται ένα «σπρώξιμο» από ξένους ειδικούς συμβούλους που θα παράσχουν «τεχνική βοήθεια»!

Για το λόγο αυτό, η συμφωνία για την τοποθέτηση των ξένων επιθεωρητών δεν ήταν κάτι το οποίο ήθελε να αποφύγει ο πρωθυπουργός αλλά μάλλον μια επιδίωξή του…
 
by politis-gr
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/07/blog-post_7173.html

Αλλοδαποί αστυνομικοί ανάμεσα σε διμοιρίες ΜΑΤ [φωτό]

Όργιο φημών για παρουσία νατοϊκών αστυνομικών που χρησιμοποιούνται από την αστυνομία ως δυνάμεις καταστολής των Αγανακτισμένων. Πώς ξεχωρίζουν οι αλλοδαποί αστυνομικοί των ΜΑΤ;

Όλα ξεκίνησαν από την παρουσία μιας ολόκληρης διμοιρίας ΜΑΤ, που έχει εμφανιστεί πολλές φορές σε συγκρούσεις με Αγανακτισμένους, της οποίας οι άνδρες κρατάνε τις ασπίδες τους ανάποδα [φωτό].

Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις ανθρώπων που βρέθηκαν στις διαδηλώσεις στο Σύνταγμα, η συγκεκριμένη διμοιρία MAT εκτός ότι κρατάει τις ασπίδες ανάποδα είναι η μοναδική που τα μέλη της φοράνε εξ’ ολοκλήρου αντιασφυξιογόνες μάσκες που καλύπτουν τα πάντα και φαίνονται μόνο τα μάτια.

Οι διαδηλωτές αναγνωρίζουν τη συγκεκριμένη διμοιρία ΜΑΤ ως τη σκληρότερη όλων. Την κατηγορούν για πρωτοφανή βαρβαρότητα και υπέρμετρη χρήση χημικών.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του tromaktiko, που επικαλείται μαρτυρία συνταξιούχου αξιωματικού πρώην διοικητή, η συγκεκριμένη διμοιρία είναι νατοϊκή. Στο ΝΑΤΟ έχουν εκπαιδευτεί μονάδες ΜΑΤ που περιλαμβάνουν αστυνομικούς από διάφορες χώρες και απαρτίζονται κυρίως από Βρετανούς, Ολλανδούς, Γάλλους και Αυστριακούς.

Υπάρχουν αυτές οι άρτια εκπαιδευμένες μονάδες για να αντιμετωπίζουν παρόμοιες κρίσεις ανά χώρες και περιπτώσεις που χρήζουν προσοχής.

Fimes.gr
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/07/blog-post_1114.html

Είναι παρακρατικοί οι συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ; (μια φωτογραφία που γεννά υποψίες)


Πριν από λίγες μέρες, έκανε το γύρω του διαδικτύου το επίμαχο video με τους "κουκουλοφόρους" που συζητούσαν με τα ΜΑΤ, οι αστυνομικοί τους χτυπούσαν φιλικά στην πλάτη και  τελικά ανακοινώθηκε πως ήταν συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ...Μέχρι εδώ, η ιστορία δεν έπεισε κανέναν. Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να δούμε και την άλλη πλευρά. Άλλωστε η αλήθεια έχει πάντα πολλές όψεις...
Ψάχνοντας λοιπόν (εύκολα), πέσαμε πάνω σε αυτό εδώ το blog. Διαβάσαμε και την άλλη πλευρά, εκείνων που υποστηρίζουν την γνωστή και επίσημη εκδοχή της αστυνομίας για τα γεγονότα. Θεωρούμε τους εαυτούς μας ψύχραιμους αναγνώστες, απαλλαγμένους από εσχατολογικές προκαταλήψεις και ακραίες θεωρίες. Σε όσα διαβάσαμε σε αυτό το blog, συμφωνήσαμε μόνο σε ένα σημείο: πράγματι, είναι απορίας άξιο, πώς δεκαετίες μεταπολιτευτικής δημοκρατίας, κατέρρευσαν από την ερασιτεχνική λήψη 5 λεπτών. Αν δηλαδή ήταν τόσο απλό να εντοπίσουμε το παρακράτος, τότε το ζήτημα καταντά γελοίο. Ωστόσο, αν και έχουμε μια απάντηση για αυτή την "αλήθεια", αφήνουμε τον καθένα να το σκεφτεί μόνος .
Από την ίδια ανάγνωση όμως του ethel-sinadelfos.blogspot, μας γεννήθηκαν και δύο μεγάλες απορίες:
1) Γνωρίζουμε πολλές συνδικαλιστικές οργανώσεις, καμία όμως που να έχει τέτοιοαποδεδειγμένο ιστορικό δράσης σε διαδηλώσεις και 2) και σημαντικότερο για μας, αυτό το προφίλ, του διαχειριστή του blog, κ. Απόστολου Σουκαρά


Εκτός από κάποια ιστολόγια που παρακολουθεί ο κ. Σουκαράς, τα οποία δεν θα σχολιάσουμε, σταθήκαμε στο logo του προφίλ του στο blogger και τελικά φτάσαμε εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/3rd_SS_Division_Totenkopf   

Τα συμπεράσματα δικά σας...

http://witnessfree.blogspot.com/
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/07/blog-post_4834.html

SOS από Έλληνες καθηγητές: «Είμαστε υπό ευρωπαϊκή ομηρία»

Οι δηλώσεις Γιούνκερ περί περιορισμού της εθνικής μας κυριαρχίας, σόκαραν περισσότερο επειδή ακούστηκαν από τα χείλη του Προέδρου του Eurogroup και όχι τόσο ως προς την ουσία τους. Όπως τονίζουν μιλώντας στο newsbomb.gr διακεκριμένοι καθηγητές, δεν μιλάμε για κάτι που ακούστηκε πρώτη φορά, αφού σε ανύποπτο χρόνο είχε ειπωθεί και από ελληνικά χείλη. Και όπως όλα δείχνουν, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ μίλησε με την άνεση και την.....
ασφάλεια που του παρέχουν οι συνθήκες και οι δεσμεύσεις που έχει υπογράψει ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

«Αυτό είναι το αποτέλεσμα των συνθηκών που έχουμε υπογράψει και των δεσμεύσεων που μας έχουν επιβάλλει οι δανειστές μας και τις έχουμε δεχθεί σε σχέση με την άσκηση πολιτικών. Με τις μνημονιακές πολιτικές που ασκούνται πια στην Ελλάδα, περιορίζεται και η κυριαρχία», μας είπε ο κ. Χριστόδουλος Γιαλουρίδης, Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και πρόσθεσε: «Δεν είναι ότι σου απαγορεύουν να κάνεις εξωτερική πολιτική όπως τη θέλεις, αλλά στην πραγματικότητα έχεις περιορισμούς σε όλες τις εκφάνσεις της κρατικής σου οντότητας. Είμαστε υπό ευρωπαϊκή ομηρία και πολύ πιο ευάλωτοι στις πιέσεις. Αυτά είναι τα αποτελέσματα του Μνημονίου και των υποχρεώσεων που πλέον έχουμε απέναντι στους τρίτους».

Σύμφωνα με τον κ. Γιαλουρίδη: «Το βασικό που φαίνεται είναι ότι το κράτος και η κυβέρνηση, ανεξάρτητα από το ποια είναι αυτή, θα πρέπει, πριν ασκήσει πολιτική, να υπολογίζει το τι θα πουν οι δανειστές της, μήπως ενοχληθούν. Υπολογίζει δηλαδή τις θέσεις και τις αντιλήψεις των τρίτων. Δεν ασκεί ανεξάρτητη πολιτική. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως θα παραδώσουμε τα νησιά μας στους Τούρκους, αλλά γενικώς δεν μπορείς να υπερασπίσεις τα συμφέροντά σου σε βάρος των συμφερόντων των δανειστών σου, διότι θα μπορούσαν να σου πουν πως δεν σου δίνουν την επόμενη δόση. Η κυβέρνηση ασφαλώς και το έβλεπε πως θα συμβεί και αυτό. Άλλωστε, ο κ. Παπανδρέου σε ανύποπτο χρόνο, πριν από περίπου 7 μήνες αν θυμάμαι καλά, είχε σε δηλώσεις του προβλέψει πως θα χάσουμε την εθνική μας κυριαρχία».

Μιλώντας στο newsbomb.gr και η κυρία Μαίρη Μπόση, Καθηγήτρια Διεθνούς Ασφάλειας Πανεπιστημίου Πειραιά επεσήμανε: «Αυτά έχουν προειπωθεί από ελληνικά χείλη πολύ πριν φτάσουμε στο επίπεδο να τα πει ένας ξένος. Με τον τρόπο που έχουν ειπωθεί οι απόψεις των Ελλήνων κυβερνώντων, έχει βγει αυτό το συμπέρασμα, ότι πλέον η Ελλάδα περνάει σε ένα επόμενο στάδιο που μειώνεται η εθνική της κυριαρχία σε πάρα πολλούς χώρους. Είτε πρόκειται για το ελληνικό δημόσιο, είτε για τον γεωγραφικό μας χώρο, είτε για την πώληση του τόπου μας. Παρακολουθώντας τα τελευταία χρόνια τον τρόπο με τον οποίο η άσκηση εξωτερικής πολιτικής, έχει βγει αυτό προς τα έξω. Το αισθανόμαστε όλοι ότι υπάρχει μια σταδιακή μείωση της εθνικής κυριαρχίας. Δεν είναι λοιπόν, κάτι που δεν το ξέραμε».

Και συμπληρώνει: «Το θέμα είναι πως αντιδρούμε σε όλα αυτά. Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να παίρνει την έγκριση των δανειστών της. Θα πρέπει να παίρνουμε άδειες για να κάνουμε τα επόμενα βήματα, ή τουλάχιστον αυτό έχει αφήσει να εννοηθεί η ίδια η κυβέρνηση. Εμείς αντιδρούμε σε όλα αυτά τα σχέδια, αλλά δυστυχώς ο ελληνικός λαός δεν ερωτάται για τίποτα από όλα αυτά. Γι΄ αυτό και αναβαθμίζεται υπέρμετρα ο θυμός που υπάρχει».

Ράνια Καρατζαφέρη

http://www.newsbomb.gr/
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/07/sos.html

Πολιτικοδημοσιογραφικό σχέδιο για καθυπόταξη των λαϊκών αντιδράσεων


Και ενώ πλέον δεν μπορούν να εμφανιστούν πουθενά οι δοσίλογοι και μειοδότες βουλευτές που με την ψήφο τους εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία της πατρίδας επιχειρείται με όλα τα μέσα το πολιτικοδημοσιογραφικό μπουρδέλο που διαφεντεύει τη χώρα να δημιουργήσει προϋποθέσεις για επανόρθωση του κλίματος της λαϊκής αγανάκτησης.



Έτσι από τη μια έχουμε τους πολίτες που δεν μπορούν να ανεχτούν την διακομματική κοροϊδία και συνενοχή και φτάνουν να "επικηρύξουν" τους εθνοπροδότες βουλευτές που ενέδωσαν στις επιταγές των αλλοδαπών και των ντόπιων τοκογλύφων.


Από την άλλη έχουμε μια κατευθυνόμενη αντιμετώπιση από πλευράς όλων των συστημικών κομμάτων που με ταυτόσημες δηλώσεις και ανακοινώσεις καταγγέλλουν τις αντιδράσεις των οργισμένων πολιτών (οι Πασόκοι συνεχίζουν το παραμύθι ότι πίσω από κάθε προπηλακισμό και γιουχάισμα βρίσκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - πόσα να είναι άραγε; )


Και φυσικά έχουμε και τις ενορχηστρωμένες δημοσιογραφικές "φιλότιμες" προσπάθειες να βάψουν το άσπρο μαύρο προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του παραπαίοντος πολιτικού κατεστημένου στο οποίο μονίμως "υποκλίνονται", ωσάν νέα γιουσουφάκια.


Σταχυολογούμε ελάχιστα αποσπάσματα από την Κυριακάτικη αρθρογραφία τους για να αποδείξουμε τα παραπάνω:


"Ισχυρότατες, ετερόκλητες δυνάμεις θα φροντίσουν με κάθε τρόπο να μας οδηγήσουν στη χρεοκοπία, ακόμη και σ' έναν ανοιχτό εμφύλιο πόλεμο". (από άρθρο του Παπαχελά στην Καθημερινή)


"Οποιες κι αν ήταν οι αστοχίες ή οι υπερβολές της ΕΛ.ΑΣ. την περασμένη Τετάρτη, αυτό που φάνηκε είναι ότι οι ακροαριστεροδεξιοί χούλιγκαν της βίας και ένα μεγάλο μπλοκ συνδικαλιστών - πανεπιστημιακών - δημοσιογράφων βοηθούσαν όσο μπορούσαν για να κατρακυλήσει η χώρα σε μιαν άβυσσο βίας και χάους".(του ιδίου)


"Ο,τι και να είναι, πάντως,(σΑ: μιλάει για τη "βία στο κέντρο της Αθήνας") πρέπει να λυθεί άμεσα με τη συνεργασία όλων των υπεύθυνων κομμάτων, ακόμη και του ΚΚΕ, πριν αυτή η χώρα βυθιστεί σε μια άβυσσο μίσους και βίας". (κεντρικό άρθρο της Καθημερινής)


Στον ίδιο ρυθμό και δηλώσεις κομμάτων του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος:



Ο  Γιώργος Πεταλωτής επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δήθεν αγανακτισμένοι, επιτίθενται μαζί με υποτίθεται ανθρώπους που χαρακτηρίζονται ως σπίθες και ποντάρουν σαφώς στη χρεοκοπία της χώρας. Τους βολεύει αυτή η φαυλότητα για να μπορούν να επιβιώνουν και πολιτικά αλλά και προσωπικά».


Έντονη ήταν η αντίδραση του Συνασπισμού, ο οποίος τονίζει ότι δεν υιοθετεί πρακτικές βίας. «Η προσπάθεια κυβερνητικών στελεχών να στοχοποιήσουν την ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά πέφτει στο κενό και δεν μπορεί να παρακάμψει την πραγματική εικόνα της κοινωνίας που συντριπτικά αντιτίθεται στην κυβερνητική πολιτική. Η προσπάθεια τρομοκράτησης της κοινωνίας δεν θα περάσει σημειώνει ο ΣΥΝ».


Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γ. Μιχελάκης σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Για μια ακόμη φορά, θέλουμε να καταδικάσουμε, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, περιστατικά βίας, απ' όπου κι αν προέρχονται. Κανείς δεν δικαιούται να βιαιοπραγεί και να αυτοδικεί με οποιοδήποτε πρόσχημα».


Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ αναφέρει ότι «οι μούντζες, οι προπηλακισμοί και οι επιθέσεις κατά προσώπων δεν υπηρετούν τον αγώνα του λαού κατά του νέου και του παλιού μνημονίου, αλλά αντίθετα αξιοποιούνται από τους εχθρούς του».
«Όσο και αν είναι πιεστικά κάποια πράγματα πρέπει να προστατεύσουμε πάση θυσία τη Δημοκρατία.
Οι προπηλακισμοί και η βία κατά βουλευτών αποσαρθρώνουν τα θεμέλια της Δημοκρατίας που είναι ο Κοινοβουλευτισμός» τονίζει ο ΛΑΟΣ.
Η Δημοκρατική Αριστερά σημειώνει ότι «η αποδοκιμασία της κυβερνητικής πολιτικής είναι αποτελεσματική μόνο μέσα από ένα οργανωμένο μαζικό δημοκρατικό κίνημα και με την πάλη για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών».
Ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Δ. Ζαφειριάδης, επισημαίνει ότι «οι επιθέσεις σε βουλευτές και η απρόκλητη βία, από τραμπούκους με φασίζουσες αντιλήψεις, βάλλουν ευθέως κατά της Δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού, οδηγώντας σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις».


Ακτιβιστής http://activistika.blogspot.com/2011/07/blog-post_7578.html

Λεφτά υπάρχουν!!!! 1500000 ευρώ για δυο τεθωρακισμένες BMW

Αίσθηση δημιούργησε το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” για τις 2 τεθωρακισμένες BMW, με τις οποίες κυκλοφορούν, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και..ο..σοσιαλιστής (της γενιάς του Πολυτεχνείου για να μην ξεχνιόμαστε), Χρήστος Παπουτσής.


Δημοσίευση: Greekx

http://greeknation.blogspot.com/2011/07/1500000-bmw.html

BOMBA: Σύμβουλος του πρωθυπουργού ο άνθρωπος που έβγαλε Συνταγματικό το Μνημόνιο!

Εντελώς απροκάλυπτα και προκλητικά γίνονται κάποια πράγματα στην Ελλάδα και μάλιστα μπροστά στα μάτια των Ελλήνων πολιτών! Ένας από τους ανθρώπους στο Συμβούλιο της Επικρατείας, που πριν λίγες εβδομάδες απεφάνθη ότι το Μνημόνιο είναι Συνταγματικό, παραιτήθηκε από την θέση του για να πάει στο πλευρό του Παπανδρέου!Πρόκειται για τον Νο2 στο ΣτΕ, ο αρχαιότερος αντιπρόεδρός του και επί σειρά ετών πρόεδρος του Γ΄ Τμήματος, Γεώργιος Σταυρόπουλος. Θέλετε να μάθετε και το καλύτερο; Ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση δεν είναι ακριβώς το Μνημόνιο Ι ή το ΙΙ που μας έρχεται.


Ο κ. Σταυρόπουλος παραιτήθηκε προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα νομικού συμβούλου στο γραφείο του πρωθυπουργού, ειδικά εν όψει της εξαγγελθείσας αναθεώρησης του Συντάγματος!
Όπως έχουμε ξαναπεί στο ΟΛΥΜΠΙΑ, ο Παπανδρέου θα φέρει το δημοψήφισμα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με τέτοιο τρόπο ώστε να “βγάζει λάδι” ό,τι παράνομο έχει υπογραφεί μέχρι στιγμής στην Ελλάδα!
Ο Γ. Σταυρόπουλος γεννήθηκε το 1946 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα το Σεπτέμβριο του 1971. Στο βαθμό του αντιπροέδρου προήχθη τον Ιούνιο του 1999, ενώ θα αποχωρούσε από το δικαστικό σώμα (εάν δεν παραιτείτο) σε δύο χρόνια, αλλά προτίμησε να πάει στο πλευρό του πρωθυπουργού.
Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο του 2009 είχε παραιτηθεί ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος (τότε) του Α’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Γεώργιος Ανεμογιάννης, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα προϊσταμένου στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού.
Ένα “έγκλημα” δηλαδή, προμελετημένο σε όλο του το μεγαλείο, αφού τον Οκτώβρη του 2009, τον ίδιο μήνα που ανέλαβε καθήκοντα το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την εξουσία με το “Λεφτά Υπάρχουν”!
Όπως είχε πει και ο Στρος Καν, ο πρωθυπουργός είχε δουλέψει “υπογείως” με το ΔΝΤ, προκειμένου να ετοιμάσει το έδαφος για την έλευση του ταμείου στην Ελλάδα! Συνεπώς, το έδαφος για το απεχθές Μνημόνιο, προετοιμαζόταν και νομικά τουλάχιστον 7 μήνες πριν υπογραφεί!
 
olympia
http://greeknation.blogspot.com/2011/07/bomba.html

ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛ ΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ

ΤΡΟΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΝΤΟΠΙΟΥΣ ή ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΝΤΕΣ
που ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ

Μια έκπτωτη και δικτατορική ελληνική κυβέρνηση που δεν εκπροσωπεί τον λαό αυτής της χώρας, μόλις ψήφισε νομοσχέδια με τα οποία σκοπεύει να.....
εκποιήσει την δημόσια ελληνική περιουσία και γη, ενάντια στην θέληση της μεγάλης πλειονότητας του λαού.

Ενημερώνουμε όσους διαβλέπουν μια επενδυτική ευκαιρία, ότι δεν θα αργήσουμε να ανατρέψουμε αυτήν την κυβέρνηση, που σύντομα θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά της απέναντι στον λαό και στην χώρα. Οι υπογραφές και τα νομοσχέδιά της είναι άκυρα. Δεν τα έχει επικυρώσει ο ελληνικός λαός και βεβαίως δεν τα αναγνωρίζει.

Προειδοποιούμε κάθε επίδοξο επενδυτή να μην σκεφτεί καν να πλησιάσει σε δημοπρασία η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας ή γης μας και πολύ περισσότερο να μην την αγοράσει. Εκτός του ότι όταν επανακτήσουμε ως λαός την κυριαρχία της χώρας μας θα χάσει ότι αγόρασε, τα χρήματά του που συμμετείχαν στην παράνομη συναλλαγή δεν θα του επιστραφούν.

Επίσης τον προειδοποιούμε ότι μέχρι να ξαναποκτήσουμε τον έλεγχο της χώρας, στα πλαίσια υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας όπως αυτά απορρέουν και από το Σύνταγμα της Ελλάδας αλλά και από τα διεθνώς αναγνωρισμένα δικαιώματα των λαών και των ανθρώπων, θα κάνουμε ότι είναι αναγκαίο μέσα από την αυτο-οργάνωσή μας για να ακυρώσουμε στην πράξη και να σαμποτάρουμε την τυχόν επένδυσή του.

Ας μην τολμήσει λοιπόν κανείς επίδοξος επενδυτής να κάνει ψώνια ευκαιρίας δημόσιας περιουσίας και γης στην Ελλάδα, εκτός κι αν αντιλαμβάνεται το υψηλό ρίσκο της επένδυσής του. Σε αυτή την περίπτωση, η επένδυσή του θα «είναι ευπρόσδεκτη» στην χώρα όπου όταν στερείς την ελευθερία στο λαό της, ξέρει να γεννά έναν Κανάρη1 ή να κάνει συσντρίμια μια γέφυρα στον Γοργοπόταμο2.

Η Λαική Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος 3-7-2011

Για ΔΙΑΔΟΣΗ ως Δελτίο Τύπου στα ΞΕΝΑ και Ελληνικά ΜΜΕ και το Διαδίκτυο

Σε περίπτωση μετάφρασης προσθέστε υποσημειώσεις σαν τις παρακάτω:

1) Hero of the Greek IndependenceRevolution in 1821. He was a normal citizen until one day he said “I can’t stand it anymore. Enough is enough” and he went to blow up the biggest flagship of the ottoman occupation navy with a new guerrilla tactic – the fire ships- that remained famous and popular.

2) Bridge that was blown up by the guerrilla groups of the Greek Resistance and British commandos during the German occupation in 1942.

http://olympia.gr

Οι Έλληνες είναι ανίκανοι... Εσύ τι είσαι Γιώργο;


Ο Jeffrey δεν χάνει ευκαιρία, τόσο νεοταξικό σκουλήκι είναι, να θάβει τους Έλληνες. Είπε λοιπόν το υπόθετο των οικονομικών εγκληματιών ότι οι Έλληνες δεν έχουν ικανότητες (capacity στην γλώσσα του, ανίκανοι) και τεχνογνωσία, γι’ αυτό ο Jean-Claude (βραβευθείς τύραννος και με ύποπτες διασυνδέσεις-ο μόνος είναι;-) μας παίρνει την εθνική μας κυριαρχία και μας φέρνει μόνιμη «τεχνογνωσία» ευρωπαϊκή και «συμβούλους», που παρέδωσες George με το μνημόνιο, αλλά κάποιοι ΔΕΝ θέλησαν να το πιστέψουν(άρνηση), μετά από 50 χρόνια σταδιακών υποχωρήσεων εθνικών(εδώ τίθεται θέμα νομιμοποίησης ΟΛΩΝ των Ευρωπαίων αξιωματούχων και κυβερνήσεων, καθώς ΚΑΝΕΝΑΣ πολίτης κράτους-μέλους της ΕΕ δεν έχει νομιμοποιήσει ΚΑΝΕΝΑΝ πολιτικό κράτους-μέλους ή εκπρόσωπο των οργάνων της Ένωσης να παίρνει ή να δίνει την εθνική κυριαρχία ενός άλλου κράτους-μέλους.

Ή δεν διαβάζω σωστά το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα και τους κανονισμούς της ΕΕ και επιτρέπεται η επέλαση των Φράγκων;). Εμείς, ας συμφωνήσουμε(λέμε τώρα) ότι είμαστε και τεμπέληδες και ανίκανοι και ό,τι άλλο έχει πει ο κάθε κόπανος τους τελευταίους 20 μήνες και μας αξίζει η δουλεία ΜΟΝΟ. Εσύ τι είσαι, άνθρωπος; Ήρθες από άλλη χώρα(και άλλο πλανήτη σίγουρα) από το εξωτερικό, μιλώντας λίγο χειρότερα ελληνικά από τα κάκιστα που μιλάς σήμερα και έγινες «πολιτικός» ΜΟΝΟ χάρη στο όνομά σου κληρονομικώ δικαίω, όπως πολλοί «γόνοι». Δίπλα σου βρίσκονται 3 δεκαετίες τώρα άτομα από την πιο άχρηστη ίσως γενιά που έχει βγάλει η Ελλάδα και σύμβουλοι από τους ξένους που σε έκαναν «πολιτικό».

Φυσικά μιλάμε για την γενιά του Πολυτεχνείου. Δεν είναι ότι πρόδωσε την Ελλάδα, πρόδωσε-ίσης σημασίας κακούργημα και έγκλημα- τα ιδανικά και τον σκοπό του αγώνα της στην Δικτατορία.

Όσοι αγωνίστηκαν και δεν είπαν ψέματα ότι ήταν στο Πολυτεχνείο και ίσως δεν ξέρουν ακόμα που βρίσκεται το κτίριο ή τι έγινε εκεί το 1973. Σε 36 λοιπόν χρόνια καταφέρατε να σβήσετε και ξεπουλήσετε 3.500 χρόνια ΣΥΝΕΧΟΥΣ ιστορικής παρουσίας και προσφοράς για «τριάκοντα αργύρια». 20 μήνες τώρα μας κάνατε προτεκτοράτο της Δύσης και ιδιοκτησία της ΕΕ.

Ζητάμε και από εσάς εξηγήσεις, όπως και από την ΕΕ και κάνετε την πάπια ΟΛΟΙ. Εσείς βάλατε και τα γιαούρτια και τις πέτρες στα χέρια ανθρώπων κάθε ηλικίας. Πριν λίγα χρόνια γιατί δεν χρειαζόσαστε προστασία για να κυκλοφορήσετε;

Μην τσακώνεστε λοιπόν για τα μάτια του κόσμου για το ποιος οργανώνει τους προπηλακισμούς. Εσείς φταίτε και ΜΟΝΟ εσείς για τις επιθέσεις εναντίον σας. Ψηφίζοντας μνημόνια, μέτρα, Μεσοπρόθεσμο, Εφαρμοστικό Νόμο και κάθε άλλη πράξη υποτέλειας που σας επιβλήθηκε από τους οικονομικούς δικτάτορες.

Μην κομματικοποιείτε τους διαδηλωτές μιλώντας στα ΜΜΕξημέρωσης, για να θαφτεί ο κυνισμός του φεουδάρχη του Λουξεμβούργου. Τα κομματόσκυλα εκλείπουν πια. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ είναι.

Δώσατε δικαίωμα σε ευρωπαϊκά έντυπα (γερμανικά και ελάχιστα ολλανδικά και βρετανικά) να μας διασύρουν, χωρίς όμως να δημοσιεύουν τις απαντήσεις μας και χωρίς να αναφέρουν τις γερμανικές ΚΥΡΙΩΣ ευθύνες για την «ελληνική κρίση»(= ελληνική τραγωδία) και τα κέρδη του καθεστώτος Merkel (δεν μιλάμε πια για κυβέρνηση αλλά για επιγόνους του Hitler-όσο σκληρό και αν είναι για τους Γερμανούς που πια δεν επικροτούν τον ηγεμονισμό και την αλαζονεία απέναντι σε ΟΛΗ την ΕΕ της καγκελαρίου-, που προπαγανδίζουν σαν τον Goebbels και λένε την αλήθεια και μας «αγαπούν» αφού αποκτήσουν την λεία τους) και τα χρήματα που χρωστάει (εταιρείες που δραστηριοποιηθήκαν και ίσως ακόμα δραστηριοποιούνται, όχι με διαφανή κριτήρια και τρόπους, σε ελληνικό έδαφος-πχ. SIEMENS, LIDL (γερμανική τεχνολογία θανάτου ΚΑΙ το E-COLI και όχι από την Ισπανία) και HOECHTIEF-) και αυτό και ΟΛΕΣ οι γερμανικές μεταπολεμικές κυβερνήσεις αλλά και η χώρα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (τον οποίο προκάλεσε, όπως και τον Α’, ο μηδενισμός και οι αυτοκρατορικές τάσεις πολλών Γερμανών πολιτικών-μην τα ρίχνετε αιωνίως στην παράνοια του Αδόλφου-) και χάρη στα οποία έγινε υπερδύναμη.

Και πλέον βλέποντας την Ελλάδα λέει ότι ΔΕΝ θα μπορούσε να επιβιώσει ούτε μέρα σχεδόν με την «ελληνική λιτότητα» και αρχίζει να καταλαβαίνει και υποστηρίζει τον λαό μας και όχι την γερμανίδα δυνάστη, που κρύβει την ανικανότητά της επιτιθέμενη στον ελληνικό λαό, με καθόλου ευρωπαϊκό τρόπο.

Δύσκολο να αποδεχθεί ένας λαός ότι ευημερεί εις βάρος ενός λαού με εκβιασμούς και προσβολές.

Επί «πρωθυπουργίας» σου Jeffrey είδαμε ΚΑΘΕ ευρωπαϊκή αξία(καλύτερα εσύ και ΟΛΟΙ οι παλιάτσοι της ΕΕ να ΜΗΝ ξαναμιλήσουν για λίκνα, αξίες και ιδανικά, είναι ύβρις-όχι όπως την εννοείς εσύ-) να εξαφανίζεται.

Ως και ο Παρθενώνας, μνημείο (ξέρεις τι εστί μνημείο και μάλιστα τόσο κακοποιημένο από την μόλυνση και τον φθόνο Ευρωπαίων και βαρβάρων;) και ΟΧΙ δημόσιο ακίνητο-φιλέτο, απέκτησε χρηματική τιμή (€ 100 δις.) και πολλοί στην Ευρώπη τον απαιτούν(!), μαζί με νησιά (Κέρκυρα(1), Κρήτη-δύσκολο μετά την αναφορά στην «Μάχη» Merkel-) και ό,τι άλλο το άρρωστο από απληστία και φιλαργυρία μυαλό του επιθυμεί(πχ. ήλιος-«κος.» Schäuble-).

Τοποθετήθηκε με πωλητήριο δίπλα σε διαφήμιση για «ροζ γραμμές»(BILD) και ένας Αμερικανός τελευταία τον μετέτρεψε με επεξεργασία(photoshop) σε… McDonalds!

30 χρόνια πριν μας υποσχεθήκατε ευρωπαϊκή πορεία, όχι πορεία στην υποδούλωση στην Ευρώπη, σε συνδυασμό με υποταγή στην Pax Americana (όσο η Αμερική ζει και δεν… ελληνοποιείται οικονομικά) εννοείται.

ΔΕΝ δικαιούσαι, καθότι παράνομα είσαι (για πόσο δεν ξέρεις, ούτε εμείς) «πρωθυπουργός» δοσίλογος, να λες ότι επικροτούμε και καταλαβαίνουμε ότι πρέπει, είναι μονόδρομος, να θυσιαστούμε(σαν Ιφιγένεια) για το καλό της Ευρώπης.

Πότε ρε συ οι πολίτες των υπολοίπων κρατών της ΕΕ μας ζήτησαν κάτι τέτοιο;

Ή να πληρώσουμε ένα επαχθές χρέος που ΔΕΝ δημιουργήσαμε ή να πληρώσουμε το 90% των βαρών της κρίσης στην Ευρώπη, αν και δεν είμαστε η «ευρωπαϊκή οικονομική αρρώστια» αλλά ο βαρύτερα άρρωστος ασθενής.

Οι πολιτικοί-εντολοδόχοι των οικονομικών τρομοκρατών και τραπεζιτών ζητούν τέτοια πράγματα και λιτότητα διαρκείας ή ψάχνουν την «τελική λύση»-ΘΑΝΑΤΟ(επιβεβαιώνεται αυτός και από «επίσημα χείλη» ΕΕ και ΟΗΕ) και ξεπούλημα της Ελλάδας, «επιβίωση» με οθωμανικό ή ανατολικογερμανικό μοντέλο-τα νιάτα της Merkel-, New Deal, Σχέδιο Marshall ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο).

Οι διαδηλώσεις, που πνίξατε με καρκίνο, ακόμα και εισαγωγής από την μερκελική Γερμανία (να το πείτε και αυτό στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο), και οι προπηλακισμοί είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ απάντηση για το πόσο ευχαριστιόμαστε να σηκώνουμε το άχθος (= βάρος) όλης της Ευρώπης σαν άλλοι Άτλαντες, να μας τρώνε τα σωθικά σαν να είμαστε ο Προμηθέας (που σημειωτέον έδωσε, όπως η Ελλάδα, το φως, ηλιακό και πνευματικό, στην ανθρωπότητα) για δικά σας άγη (= αμαρτίες μιασμάτων όπως εσύ και η συμμορία της Μεταπολίτευσης).

ΔΕΝ γίνεται να πιστεύει κανείς ΛΟΓΙΚΟΣ και ΑΝΘΡΩΠΟΣ ότι η σκλαβιά είναι ευχαρίστηση.

Η Ιφιγένεια (= Ελλάδα) Yiorgo είναι τραγωδία, όχι Αριστοφάνης για να ευχαριστιέσαι. Δεν είμαστε μαζόχες αλλά Έλληνες και μας αρέσει πολύ!!!

Πιστεύουμε ΜΟΝΟ στον εαυτό μας. Θα υπερασπιστούμε με κείμενα ή στις πλατείες την Ελλάδα, όπως ορίζει το σύνταγμα (άρθρο 120), ως το τέλος, όπως λέει ο όρκος των Αθηναίων οπλιτών. Δεν νιώθει κανείς καλά να επιτίθεται και να βρίζει από το πρωί ως το βράδυ τους εκπρόσωπους του σε Ελλάδα και ΕΕ.

Αλλά αυτοί πρώτοι καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη μας και είδαν την Ελλάδα σα τσιφλίκι ή φέουδο (ανάλογα την παιδεία και την προέλευσή τους) τους πολίτες ως πελάτες και ΜΟΝΟ όσοι αποδέχονταν τον ρόλο του τελευταίου, απεμπολώντας οικειοθελώς, εκουσίως ή ακουσίως αδιάφορο πλέον, τα δικαιώματά τους ως πολίτες, ευημερούσαν εις βάρος των υπολοίπων και της κοινωνίας.

Αυτοί θεώρησαν ότι έχουν δικαίωμα να σπαταλούν και παραχωρούν/ ξεπουλούν τον πλούτο της Ελλάδας (σε μικρή έκταση ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ και αιτία του φθόνου και της κατάστασής μας) για την αμοιβή των ξένων αφεντάδων τους.

Όπως και να διαπραγματεύονται μυστικά με φυλές και κρατικά μορφώματα, τα οποία υποστηρίζουν χωρίς ντροπή, ως και εδάφη ή ονόματα τμημάτων της Ελλάδας, γιατί τους το υπαγόρευσαν και επέβαλαν ξένα ανθελληνικά κέντρα που θεωρούν την ύπαρξη ενός περήφανου λαού σε μια ευλογημένη από την φύση και την μοίρα χώρα μέγιστη απειλή για τα αρρωστημένα τους σχέδια υποταγής της ανθρωπότητας στους χειρότερους τύραννους στην παγκόσμια Ιστορία («Παγκόσμια Διακυβέρνηση»).

Γι’ αυτό χτυπούν με λύσσα την περηφάνια και το φιλότιμό μας, κοροϊδεύουν την ιστορία μας(την οποία όσο εμείς αγωνιζόμασταν για την ελευθερία μας 500 χρόνια ενάντια σε βαρβάρους Τούρκους, αλλά και για να μην επεκταθούν στην υπόλοιπη Ευρώπη, «δανείστηκαν», σχεδόν οικειοποιήθηκαν (Αναγέννηση και Μεσαίωνας) ή έκλεψαν και την οποία χρησιμοποιούν ακόμα στα σχολεία τους για να γίνονται μορφωμένοι και σωστοί άνθρωποι· τουλάχιστον όμως οι πανεπιστημιακοί που την διδάσκουν εκεί λένε σε άρθρα τους και έναν καλό λόγο και στενοχωριούνται για την ανάγκη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ «αλληλεγγύης» (αναφορά της στο καταπατημένο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα) και ανταπόδοσης της Ευρώπης στην Ελλάδα, για την προσφορά της στην Ανθρωπότητα-πχ. το όνομα της Ευρώπης, η Δημοκρατία, ο πολιτισμός κ.ά.-) και μας βρίζουν, σχεδόν με ρατσιστικά σχόλια.

Αν εμείς είμαστε λοιπόν ανίκανοι, εσύ μισελληνικό σκουπίδι της Νέας Τάξης, πόρνη των τραπεζιτών, με απέραντο μίσος, όπως το σόι σου, αλλά και ΟΛΟΙ οι «ηγέτες»(έχουμε ακόμα τέτοιους;), στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Δημοκρατία και για την ελληνική ιστορία(την οποία ή θέλησες να καταργήσεις ή θέλεις και παλεύεις να μεταλλάξεις με βάση «σύγχρονα» κριτήρια) και ό,τι θυμίζει την Ελλάδα, τι είσαι ΕΚΤΟΣ από προδότης;

Γιατί εμείς πλέον έχουμε εξαντλήσει τον εγκέφαλό μας για να σε χαρακτηρίσουμε και αυτό είναι ίσως το ΜΟΝΟ σου επίτευγμα.

Να μην υπάρχει πια λέξη στην ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ ελληνική γλώσσα που να μπορεί να χαρακτηρίσει την ασημαντότητά σου. Τουλάχιστον όμως θα μάθουμε ελληνικά…

Γιατί και πριν και μετά από σένα το υπ. Παιδείας μας παραμόρφωνε.

Υ.Γ.: Μην στέλνετε ακαδημαϊκοί, πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές (με ή χωρίς αναδρομικά άγνωστο) ή άλλοι επιστολές, όπως αυτές για Μακεδονία, Θράκη ή συγγνώμης για την κατάσταση που φέρατε την πατρίδα μας και πρόταση εξόδου από τον εφιάλτη των Εφιαλτών. Όταν σιωπούσατε μπρος στο έγκλημα ή συμμετείχατε, με την συναίνεσή σας ή λόγω άγνοιας, σ’ αυτό σπρώχνατε την χώρα στο κενό. Δεν δικαιούστε να μας ζητάτε συγχωροχάρτι.

 
http://kostasxan.blogspot.com/2011/07/blog-post_844.html

«Τρεις οικογένειες κατέστρεψαν την Ελλάδα»

 Νέο άρθρο - βόμβα για το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, δημοσιεύεται στην έντυπη έκδοση του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel.
Στο άρθρο το οποίο έχει τίτλο «Φεουδαρχικοί δημοκράτες» και υπότιτλο «Τρεις οικογένειες κατέστρεψαν τη χώρα», αναφέρεται ότι η Ελλάδα δύσκολα θα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της.
Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, η καταβολή της δόσης ήταν αναγκαία μόνο για να κερδηθεί χρόνος και η κρίση δεν θα ξεπεραστεί. «Δεν θα μπορέσουν να σώσουν την Ελλάδα», υποστηρίζει ο αρθρογράφος. «Γιατί τις προηγούμενες δεκαετίες μια ελίτ, τον πυρήνα της οποίας αποτέλεσαν οι οικογένειες Παπανδρέου, Καραμανλή και Μητσοτάκη, δημιούργησαν μια πελατειακή οικονομία. Αυτή η πελατειακή οικονομία πέταξε εκατομμύρια, που το κράτος δεν τα είχε», συμπληρώνει με καυστικό τρόπο ο αρθρογράφος. «Οι κεφαλές της δυναστείας ευνοούσαν φίλους και οικογένεια με δανεική ευημερία. Διόγκωσαν την κρατική μηχανή, για να μπει καθένας με τη σειρά σε δημόσιες θέσεις και δημιούργησαν ένα γραφειοκρατικό τέρας».
Πάντοτε, τα κόμματα δούλευαν περισσότερο για ρουσφέτια, παρά για την πολιτική. Όποιος μπορούσε να χαρίζει δημόσιο χρήμα, εξαγόραζε φίλους και ψηφοφόρους, που χρωστούσαν κάτι στο κόμμα - και συγχρόνως χρωστούσε στην οικογένεια, που τους εξουσίαζε. Έτσι, δημιουργήθηκε η φεουδαρχική δημοκρατία της Ελλάδας. Οι γενιές έρχονται και παρέρχονται, τα ονόματα των υψηλά ισταμένων παραμένουν πάντα τα ίδια: Παπανδρέου και Καραμανλής, Καραμανλής και Παπανδρέου, και ενδιαμέσως ο Μητσοτάκης. Σε καμιά ευρωπαϊκή δημοκρατία δεν ξανάγινε κάτι τέτοιο.


http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=132122
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters