Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΠΑΣΟΚ:Αρνούνται να πληρώσουν τις συνδρομές τους οι κάτοχοι της κάρτας μέλους του Κινήματος

πασοκ, μελη, pasok, meli title=
Βρήκε την κατάλληλη εποχή το ΠΑΣΟΚ να ζητήσει… οικονομική συνδρομή από τα μέλη του. Έτσι, τις τελευταίες μέρες, η Ιπποκράτους άρχισε να στέλνει ραβασάκια στις διάφορες κομματικές οργανώσεις, αλλά και σε πολλά οργανωμένα μέλη του, ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης, έμμισθα στελέχη του κράτους ή συνδικαλιστές, με αφορμή τη διαδικασία αντικατάστασης της κάρτας μέλους.

Κάποιοι ανταποκρίνονται, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις μελών του ΠΑΣΟΚ που αντιμετωπίζουν με θυμηδία, ακόμη και με ειρωνικά σχόλια, την έκκληση για οικονομική ενίσχυση. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι αρκετά απο τα μέλη του ΠΑΣΟΚ τηλεφωνούν στην Ιπποκράτους και ξεκαθαρίζουν στους αρμοδίους ότι δεν θα πληρώσουν την συνδρομή τους, ζητώντας μάλιστα να ξεγραφτούν απο τις σχετικές λίστες…. 
 
ΠΗΓΗ:parapolitika.gr

ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

πασοκ, τιμοκαταλογο, pasok, timokatalogo title=
Από το: karxarias
Απίστευτη καταγγελία έκαναν τηλεθεατές του "Αποκαλυπτικού Δελτίου" οι οποίοι έφεραν στο φως τιμοκατάλογο της ντροπής του Καρχιμάκη, γραμματέα Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ ο οποίος επιβάλει πληρωμή για να είναι κάποιος μέλος του ΠαΣοΚ ακόμα και σε ...
άνεργους
http://arpaktiko.org/news/

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ !!!!



Στη βουλή η μήνυση του Δ. Αντωνίου κατά του Ελληνικού Κοινοβουλίου για Εσχάτη Προδοσία!!! σύμφωνα με τα άρθρα 59, 60, 61, 62 και 86 του Συντάγματος...

Η εισαγγελέας Εφετών Αννα Καλουτά απέριψε την πρόταση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Χριστίνας Καπαμά για την αρχειοθέτηση της με αρ. ΙΔ` 2010/19473/15-10-2010 ΜΗΝΥΣΗΣ μου στην Εισαγγελία Αθηνών εναντίον των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας, για Εσχάτη Προδοσία κατά της Ελλάδος και διέταξε την κατάθεσή της στην Βουλή, σύμφωνα με τα άρθρα 59, 60, 61,62 και 86 του Συντάγματος, η οποία (Βουλή) είναι υποχρεωμένη να δώσει άδεια δίωξης για το συγκεκριμένο έγκλημα! (μαζί με την συκοφαντική δυσφήμηση), αν και δεν μπορεί –στην συγκεκριμένη περίπτωση- να αποφανθεί κάν γι` αυτό, δεδομένου ότι πλέον του ημίσεως των βουλευτών είναι μηνυόμενοι και ύποπτοι Εσχάτης Προδοσίας!!

Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές,
δονήστε σύγκορμη τη χώρα πέρα ως πέρα...
Βογκήστε τύμπανα πολέμου... Οι φοβερές
σημαίες, ξεδιπλωθείτε στον αέρα !

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,

Η ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ ΕΥΡΑΙΩΣ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, μεταδώθηκε από το ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΤΣΑΝΕΛ ΚΑΙ η οποία ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Συγκεκριμένα είχαμε την ανακοίνωση της ΕΞΕΛΙΞΗΣ στην πορεία της μηνυτήριας αναφοράς που έχει κάνει ο ΙΑΤΡΟΣ κος Αντωνίου κατά της κυβέρνησης και της βουλής για εσχάτη προδοσία.

Η εισαγγελέας εφετών που χεριριζόταν την απόφαση, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν από τον πρώην εισαγγελέα πρωτοδικών κο Σακκά και τον μηνυτή κο Αντωνίου, απεφάνθη σε εναντίωση ως προς την πρώτη απόφαση της εισαγγελέως πρωτοδικών, ότι η υπόθεση δεν είναι δυνατόν να αρχειοθετηθεί, αλλά πρέπει να προωθηθεί προς την βουλή των ελλήνων για την εκτέλεση πρωανάκρισης από την πλευρά της ως αρμόδιου ανακριτικού οργάνου, διότι όπως θεωρεί υπάρχουν αδικήματα στα οποία εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα.

ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ με την απόφαση της Εισαγγελέως Εφετών

ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.

Δυστυχώς δεν κατέβασα τα στιγμιότυπα της εξαιρετικά σπουδαίας και άκρως ενδιαφέρουσας συζήτησης που διεξήχθη στο δελτίο του ΚΟΝΤΡΑ.

Καλό είναι να γίνει κάποια ανάρτηση από όποιων έχει το υλικό - πιθανό το ίδιο το κανάλι να βοηθήσει - ώστε να έχουμε όλοι καλύτερη πληροφόρηση πάνω σε αυτό.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ !!!

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ !!!!

Δημ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Προέδρου της ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

http://arpaktiko.org/news/%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B8%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B5%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83.html

Ολα τα ψέμματα σε ένα βίντεο....

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters