Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΣ JEFFRY


Προσβλητικός προς το εθνικό μας νόμισμα, ο «Έλληνας» πρωθυπουργός, 
μίλησε για την δραχμή, σαν να ήταν κάτι, που σήμαινε για τον λαό φτώχια και μιζέρια. 
Καθόλου. 
Αντίθετα, με την δραχμή μας στο χέρι και αξιοπρεπείς είμαστε, αλλά και καλοπερνούσαμε. Όλοι και οι πιο φτωχοί, είχαμε στην τσέπη μας συχνά, 
το πεντοχίλιαρο και το δεκαχίλιαρο, τα ανώτατα νομίσματα της χώρας μας, 
ενώ τώρα;…
Να μου πει κάποιος, πόσες φορές τον μήνα κρατάμε στο χέρι μας 
το χαρτονόμισμα των 200 και 500 ευρώ; Σχεδόν ποτέ. 
Άρα τί είμαστε; Οι φτωχομπατίρηδες της Ευρώπης. 
Και τώρα, κάτω από την …φωτισμένη ηγεσία του Παπανδρέου 
του Ραγκούση και των άλλων και μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, 
θα καταντήσουμε οι δουλοπάροικοι της Ευρώπης, 
-Άν δεν γίνει κάποιο θαύμα να μας σώσει. 
Αλλά είναι και άσχετος ο «πρωθυπουργός». Δεν ξέρει ούτε την ιστορία μας, 
αλλιώς θα μιλούσε με σεβασμό για την δραχμή μας, που κάποτε, 
ένας άξιος ηγέτης, ο Αλέξανδρος -ποιος άλλος;- την επέβαλε 
σε όλον τον κόσμο και τις έδωσε τέτοιες υγιείς βάσεις και γερές 
υποδομές, που η ελληνική δραχμή κυριαρχούσε στον κόσμο 200 χρόνια, 
μετά τον θάνατο του. 
Αλλά τώρα μιλάμε για ηγέτες και όχι για άσχετους…πρωθυπουργούς
Elli Kioussi Theodorakis

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/07/jeffry_27.html#more

Oι 10 πύραυλοι του 2007 και η στάση του αειμνήστου Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου

Την ώρα που γίνεται μεγάλος θόρυβος, κατά πόσο έπρεπε ή δεν έπρεπε να καταστραφούν οι τόνοι εκρηκτικών που αποθηκεύτηκαν πρόχειρα στο Μαρί προκαλώντας ανθρώπινες απώλειες και τεράστιες οικονομικές ζημιέςο Φιλελεύθερος αποκαλύπτει ότι: το 2007 είχαν εντοπιστεί 10 αντιαρματικοί πύραυλοι μετά από ενέργειες της Αστυνομίας, της ΚΥΠ και με οδηγίες του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας μ. Τάσσου Παπαδόπουλου καταστράφηκαν, επειδή υπήρχε η περίπτωση να ήταν επικίνδυνοι. Πρωταγωνιστής της υπόθεσης που είχε διαδραματίσει ρόλοκλειδί, ανέφερε στον Φιλελεύθερο αρκετά στοιχεία και για το πώς ενήργησαν τότε οι εμπλεκόμενοι.
    
Το καλοκαίρι του 2007 το τότε κλιμάκιο της ΚΥΠ Λεμεσού υπό τον υπαστυνόμο Ανδρέα Συμεού και ένα λοχία, είχε λάβει πληροφορία ότι τρομοκράτες είχαν μεταφέρει 18 αντιαρματικούς πυραύλους τους οποίους θα χρησιμοποιούσαν κατά ξένων συμφερόντων στη Λεμεσό.
Ενημερώθηκε απ’ ευθείας ο τότε Πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος, ο οποίος ετοιμαζόταν για ταξίδι αναψυχής. Ανέβαλε το ταξίδι και έδωσε οδηγίες για εντοπισμό των πυραύλων. Δύο μέρες αργότερα εντοπίστηκαν δέκα συνολικά πύραυλοι σε υπόγειο στη Λεμεσό, οι οποίοι σημειωτέον ήταν σε άριστη κατάσταση. Αναφέρθηκε στον μ. Τάσσο Παπαδόπουλο ότι οι πύραυλοι θα μπορούσαν να φυλαχθούν και να ενταχθούν στον οπλισμό της Εθνικής Φρουράς, αλλά αυτός έδωσε οδηγίες να καταστραφούν, αφού κρίθηκε ότι υπήρχε το ενδεχόμενο είτε να μπορούσαν να προγραμματιστούν για να εκτοξευτούν, είτε να τους πυροδοτήσει κάποιος από απόσταση. Σημειώνεται ότι τέτοιους πυραύλους δεν διέθετε η Ε.Φ.
Κλήθηκαν τότε μονάδες τον ΟΥΚ, οι οποίες σε συνεργασία με πυροτεχνουργούς, αχρήστευσαν ένα προς ένα τους πυραύλους στο Πεδίο Βολής Καλού Χωριού, χωρίς να γνωρίζει κανένας περί τίνος επρόκειτο. Όταν ενημερώθηκε ο Πρόεδρος, όπως το είχε ζητήσει, ότι όλοι οι πύραυλοι αχρηστεύθηκαν, αναχώρησε για το ταξίδι του. Για την υπόθεση αυτή, με οδηγίες του Προέδρου δύο μέλη της ΚΥΠ έλαβαν προαγωγή.
Μιχάλης Χατζηβασίλης
strategyreport

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/07/o-10-2007.html#more

Γέφυρες πολέμου στήνει στον Έβρο η Τουρκία. Σε 15' "σβήνουν" το ποτάμι



Αλλαγή των τακτικών και στρατηγικών δεδομένων στην κύρια γραμμή αντιπαράθεσης Ελλάδας-Τουρκίας, στον ποταμό Έβρο. Με μια κίνηση, η οποία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολιών για το τι σχεδιάζουν έναντι της Ελλάδος οι γείτονες, προχώρησαν στην προμήθεια γεφυρών-πορθμείων, ενός κατεξοχήν επιθετικού όπλου και μάλιστα σε τέτοιες ποσότητες και με τέτοιες δυνατότητες που τους επιτρέπει εντός λεπτών(!) να προχωρήσουν σε ζεύξη του ποταμού Έβρου και να ξεχυθούν στο εσωτερικό της ελληνικής επικράτειας. 
Διαβάστε το πλήρες άρθρο εδώ
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ - Τροϊκανός Ηρως 2 - Εικονικός Ηθοποιός (virtual actor) υποδύεται τον ΓΑΠ

Εικονικός Ηθοποιός (virtual actor) υποδύεται τον ΓΑΠ, σε αυτή τη βελτιωμένη νέα έκδοση του video κινούμενων σχεδίων “Τροϊκανός Ήρως”! Οι δυνατότητες για πολιτική σάτιρα και λαϊκή κριτική (έξω από τον έλεγχο των ΜΜΕ) αυξάνονται απίστευτα, μέσω της Τεχνολογίας Εικονικών Ηθοποιών, που αυτή τη στιγμή εγκαινιάζεται (με αυτό το video) και στο ελληνικό  YouTube:

Απαγορεύεται όμως η αναμετάδοση του βίντεο ειδικά στην ελληνική τηλεόραση, σαν διαμαρτυρία για τα… χάλια των ελληνικών καναλιών και για τη μανιώδη τάση τους να… κατακλέβουν (όλους μας από) το YouTube χωρίς αναφορά πηγών για τα βίντεο που αρπάζουν.
Το video έχει διάρκεια 15 λεπτών. Αφορμή ήταν η ομιλία που εκφώνησε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, σε συνέδριο του O.S.C.E. (Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη)που έγινε στην Αστάνα (πρωτεύουσα του Καζακστάν).
 
Για να φτιαχτεί αυτό το βίντεο, απαιτήθηκαν… δεκάδες μεροκάματα (απλήρωτης) δουλειάς, αλλά για το επόμενο (παρόμοιο) βίντεο θα χρειαστεί πολύ λιγότερος κόπος. Ο εικονικός ΓΑΠ είναι ο πρώτος Τεχνητός Ηθοποιός που βγήκε 100% από τα… χεράκια μου. Για τους άλλους δύο Τεχνητούς Ηθοποιούς (τον Dr. Geoffrey Bankstercrap-Shredder και την μις Vicky Wikiseeker) είχα χρησιμοποιήσει κάποια έτοιμα προσχέδια.





http://omadeon.wordpress.com/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters