Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Στον εισαγγελέα με στοιχεία φωτιά ο Νίκος Νικολόπουλος για την Ελβετική εταιρεία του Α. Παπανδρέου.

Σήμερα στις 10.30 το πρωΐ, ο Αχαιός μαχητής Νίκος Νικολόπουλος καταθέτει στον εισαγγελέα τα στοιχεία της έρευνας του σχετικά με την Ελβετική εταιρεία του αδελφού του πρωθυπουργού.

Η κατάθεση θα γίνει στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων στο “16″. Ο Νικολόπουλος δεν έχει αποκαλύψει το περιεχόμενο των στοιχείων που θα προσκομίσει, είναι όμως ενδεικτικό της σοβαρότητας τους το γεγονός ότι σήμερα είχε πολύωρη σύσκεψη με κορυφαίους νομικούς της Πάτρας.
Σε ερώτηση μας εάν θα κάνει δηλώσεις, μας απήντησε ότι “Καλό θα είναι οι δικαστικοί συντάκτες να βρίσκονται εκεί και είναι σίγουρο ότι θα αποζημιωθούν. Εάν με έλεγαν Αντρίκο βέβαια, είναι σίγουρο ότι θα υπήρχε κοσμοσυρροή!! Ελπίζω όμως η δικαιοσύνη και ο εισαγγελέας που έχει δείξει πραγματικό ενδιαφέρον, να μην διστάσει και να γράψει ιστορία.”
Το βέβαιο είναι ότι ο Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Νικολόπουλος γράφουν ήδη ιστορία δείχνοντας ότι υπηρετούν μόνο τον Ελληνικό λαό και όχι αυτούς που τον κρατούν σε καταστολή. Αύριο λοιπόν τα σπουδαία… 
πηγη

http://makedonia-is-greece.blogspot.com/2011/09/blog-post_6405.html

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ

Έκανα μεταπτυχιακό στον τομέα των Ρευστοποιήσεων και Συγχωνεύσεων των Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Ρούσβέλτ του Σικάγου. Εκεί είχα την τύχη να γνωρήσω και να με διδάξει ο Προφέσορας, Ελληνικής Καταγωγής, και Δόκτωρας Τζίμ Σιλβάνης. Μας δίδασκε τις κακές όψεις της κακές όψεις του καπιταλισμού και των αγορών. Αυτό ήταν το μάθημά του. Ήταν στην σχολή από το 1995 και έχει επαφές με το......

Γκρίκ Λόμπι. Έκανε ειδίκευση στον επιχειρηματικό ιμπεριαλισμό και στην παγκοσμιοποίηση και βέβαια στα χρηματιστήρια. Οι άλλοι συνάδελφοί του μας δίδασκαν για το πώς να ρευστοποιήσουμε και να συγχωνεύουμε εταιρείας και κάναμε case studies πάνω σε αυτό.... Ο μέν Δρ. Τζίμ μας έλεγε στα αγγλικά το ποιός κρύβεται από πίσω από τις μεγάλες πολυεθνικές και το ποιό είναι το παγκόσμιο σχέδιο! Επειδή ώς φοιτητής στην Ελλάδα, στο ΤΕΙ, ώς Διοίκηση Επιχειρήσεων είχα διαβάσει για την Ομάδα "Ε", τον ρώτησα το εάν ανήκει σε αυτήν την ομάδα!.... Αυτός μου απάντησε το εάν η ερώτησή μου είναι βλακώδες ή όχι!....Και μετά σιωπή! Θα σας πώ το τι μας δίδαξε ο Προφ. Δρ. Τζιμ Σιλβάνης που συνταξιοδοτήθηκε το 2006 και που τελείωσε η καριέρα του η ακαδημαϊκή: α.) Όλες οι πολυεθνικές εταιρείες είναι Σιωνιστικές και είναι στα χέρια των Εβραίων ακόμη και οι Τράπεζες και οι κεντρικές Τράπεζες. Εμείς ώς Διοικητές Επιχειρήσεων να μήν το πείτε ποτέ αυτό και να είστε οι "ιππότες" τους ώστε να παίρνετε την προμήθειά σας! Και επίσης όταν πρόκειται για απωλήσεις να μήν δυστάζεται να το κάνετε ή για μέτρα μεταρυθμηστικά εργασιακών σχέσεων.
β.) Η κρίση που θα ξεκινήσει το 2004 από την Αμερική με τα ακίνητα και με το χρηματιστήριο και βέβαια με τα Μακροοικονομικά μεγέθη και την αγορά ομολόγων θα εξαγχθεί σε όλο τον κόσμο με πρώτο στόχο την ΕΕ. Τα χρέη των κρατών είναι επίτηδες για να υποτάξουν τους λαούς! Εσείς ώς "ιππότες τους" να το εκμεταλλευτείτε αυτό! Μήν το ξεχνάτε ώς φοιτητές μου!
γ.) Το κράχ το μεγάλο από την Αμερική θα ξεσπάσει γύρω στο 2012 και εάν κάνω λάθος θα δώσω ένα διάστημα των πέντε ετών ακόμη! Αυτό θα δημιουργήσει μεγάλες λιτότητες και κοινωνικές αδικίες!
Και στην Αμερική θα ξεσπάσει κάτι τέτοιο σαν εμφύλιος μεταξύ των εθνικοτήτων που καταπιέζονται... Το ίδιο θα γίνει σε πολλές χώρες της Ασίας και της Αφρικής και της Ευρώπης. Η οικονομία της Γερμανίας και της Ρωσίας και της Κίνας θα κρατήσει ακόμη! Αλλά πρέπει να κάνουν λιτότητα αυτές οι δυνάμεις! Εσείς ώς διαμεσολαβητές του εβραϊκού κεφαλαίου κάντε τα στραβά μάτια και εάν κερδίσετε πολλά λεφτά από τους πελάτες-εντολοδότες σας να κλείσετε θέση σε καταφύγιο για να μήν έρθετε αντιμέτωποι με τα σαγονιά του κόσμου.
δ.) Ο χρυσός θα πάει στα 3.000$ η ουγγιά! Αλλά το Ευρώ και το Δολλάριο δεν θα έχουν καμιά πλέον αξία και θα είναι πληθωριστικό χρήμα! Εάν δουλεύεται σε εταιρεία επενδύσεων ή σε οργανισμό Αμοιβαίου Κεφαλαίου να μετατρέψετε τα κεφάλαιά σας σε χρυσό όλα! Ενώ εάν δουλεύετε σε τράπεζα και σε χρηματιστηριακή εταιρεία να λέτε στους πελάτες σας να μετατρέπουν τις επενδύσεις τους αμέσως σε χρυσό. Οι εβραικές εταιρείες εξόρυξης χρυσού θα μειώσουν την παραγωγή.
ε.) Όλα τα είδη διατροφής, ένδυσης, ηλεκτρικού ρεύματος και προπάντων το νερό θα αυξηθούν ραγδαία και θα είναι είδη πολυτελείας! Επειδή θα συμβεί αυτό θα απαγορεύσουν οι Εβραίοι άρχοντες του πλανήτη μας στους αγρότες να παράγουν προϊόντα φυτικά και ζωϊκά και θα το ποινηκοποιήσουν. Για να φαίνονται καλοί απέναντι στους υποταγμένους τους λαούς τους θα εφαρμόσουν τα να δίνουν σισήτια στον πεινασμένο χαοτικό κόσμο με μεταλλαγμένα προϊόντα που έχουν στόχο να δημιουργήσουν αρρώστιες και να σκοτώσουν τους λαούς. Επιδιώκουν να δολοφονήσουν τα 2/3 του πληθυσμού της γής...... Και θα πάθουν όλοι αβιταμίνωση! Εσείς ώς υπηρέτες τους θα είστε στις δεξιώσεις πάντα και θα έχετε πολύ καλής ποιότητας ποτά και φαγητά πάσης φύσεως! Νομοσχέδια διεθνώς θα έρθουν στα κράτη δήθεν οικολογικά και "πράσινα" όπως απαγορεύεται να έχει στον κήπο σου αγγούρι και ντομάτα γιατί επιβαρύνεις το περιβάλλον δήθεν.... Ή επειδή το γουρούνι και η αγελάδα κλάνουν πολύ και δήθεν επιβαρύνουν το περιβάλλον με το όζον και την ατμόσφαιρα!....
ζ.) Όλοι θα αποκτήσουν το τσιπάκι στο δεξί χέρι και θα ελέγχεται ο εγκέφαλος το εάν επιδιώκει να γίνει ή τρομοκράτης για αυτούς ή εγκληματίας! Εσείς θα τα έχετε και αυτά! Δεν θα γλυτώσετε! Αυτοί που θέλουν να είναι αυτοκράτορες του πλανήτη μας δεν θα το έχουν και θα είναι οι μόνοι!
ε.) Θα ζείτε λίγο μαζί τους για να κάνετε μόνο την δουλειά τους όπως και άλλες ειδικότητες αλλά θα γκετοποιηθείτε και εσείς! Σε ξεχωριστό γκέτο προνομιούχων σε σχέση με τον απλό λαό! Τα σπίτια σας θα είναι πολυτελή αλλά θα χτιστεί ένα τοίχος γύρω γύρω σας!
ζ.) Φυσικά θα διατηρηθεί το πολίτευμα δημοκρατία αλλά αυτό είναι μόνο η επιφάνεια! Θα κυριαρχεί η αστυνομοκρατία και θα επεμβένει ο στρατός από το ΝΑΤΟ που είναι παγκόσμιος μαζί βέβαια με τον στρατό του κάθε κράτους της γής για να υποτάξει κάθε επανάσταση! Θα καταργηθούν τελείως οι διαδηλώσεις!..... Εσάς τους "ιππότες" θα σας επιτηρούν αλλά ξέρουν ότι είστε βολεμένοι και δικοί τους! Οπότε ο κλοιός των μέτρων θα είναι λίγο πιό χαλαρός! Αυτό θα πεί παγκόσμια διακυβέρνηση και στην ουσία παγκόσμια δικτατορία των ιμπεριαλιστών Εβραίων και τραπεζιτών και επιχειρηματιών!.... Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι μυστικές υπηρεσίες!
η.) Υπάρχει το σχέδιο 66 που είναι τέλειο για δαύτους. Είναι η μόλυνση πόλεων με επιδημίες βαριών αρρωστιών που κάνουν ήδη στα πειραματόζωα στα εργαστήρια. Για να μειώσουν αισθητά τον άχρηστο πληθυσμό και επίσης να μειώσουν τις γεννήσεις!..... Όποιος κάνει δύο μωρά και πάνω θα φορολογείτε πολύ στην αρχή και μετά θα επιβάλουν νομοσχέδιο για να ποινηκοποιηθεί το ζευγάρι που τόλμησε να κάνει πάνω από ένα παιδί.... Η τιμωρία είναι 20 χρόνια φυλακή!
θ.) Τα mind control systems και τα chentrails που ήδη κάνουν τώρα μειώνουν την πιθανότητα αντίδρασης των αποχαυνωμένων λαών!.... Επίσης ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ και σε λίγο το Ίντερνέτ! Μέσω αυτών των μέσων θα υποτάξουν τους λαούς! Ακόμη η εκπαίδευση θα είναι για λίγους! Εσείς ώς όργανά τους θα έχετε πρόσβαση σε καλής ποιότητας παιδεία αλλά ελεγχόμενοι.... Οι απλοί λαοί θα αποχαυνωθούν τελείως και λόγω του κόστους και επίσης της ποινικοποίησης της μόρφωσης δεν θα έχουν πρόσβαση στην μόρφωση! Όλα τα βιβλία θα ψηφιιοποιηθούν και θα καούν στο τέλος.... Ή θα αλλοιωθεί η πληροφόρηση ή θα την εξαφανήσουν και η ιστορία θα είναι πρός όφελος τους!
ε.) Οι Εβραίοι θα κάνουν την παγκόσμια πρωτεύουσα τα Ιεροσόλυμα! Και η Θεσσαλονίκη θα παίξει ρόλο! Στα Ιεροσόλημα χτύζεται ήδη ο Ναός του Σολωμόντα που είναι του Αντίχρηστου! Και των εβραίομογγόλων κύριος ναός! Θα καταργηθούν όλες οι θρησκείες και θα γίνει η Πάνθρησκεία! Εσείς να δεχθείτε να γίνεται τέτοιοι, αλλιώς θα σας πετάξουν με τις κλωτσιές από το γκέτο σας! Όπου και να βρίσκεστε! Πάει ο Χριστιανισμός και κυρίως μισούν αυτοί ότι το Ελληνικό και Αρχαίο Ελληνικό! Μισούν την Αρχαία φιλοσοφία και τους 12 Θεϊστές -Ορφιστές! Και όλες τις άλλες θρησκείες! Η πάνθρησκεία δήθεν θα επιβληθεί όπως έχουν συμφωνήσει και συζητούν για όλα στο G20 για να μήν ξεκινήσουν πόλεμοι!
ζ.) Στο G20 θα συζητήσουν να μήν γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος! Αλλά οι διαμάχες δυνάμεων γνωστών και αγνώστων θα το φέρουν έτσι το θέμα για να ξεσπάσει πόλεμος για το νερό και για τον ορυχτό πλούτο των Βαλκανίων και της Ελλάδος και του Αιγαίου και Ιονικού Πελάγους όπως και της Ανατολικής Νότιας Μεσογειακής θάλασσας! Κινδυνεύει το Ισραήλ από τους εχθρούς του που είναι πάρα πολύ στον κόσμο! Οπότε θα ξεσπάσει ένας Αρμαγεδώνας όπως λέει η Βίβλος επειδή τα τελευταία σχέδια των Σιωνιστών για να δημιουργηθεί η Παγκόσμια Δικτακτορία (με ψήφισμα του ΟΗΕ) με τον συγκεκριμένο άτομο που θα είναι μαριονέτα αλλά θα είναι ο Αντίχρηστος και θα λέγεται Παγκόσμιος Καγκελάριος..... Θα τους βγεί στραβά! Εσείς τότε ώς ιππότες όταν δείτε ότι χάνουν τα αφεντικά σας έδαφος και μάλλον θα χάσουν το όλο εγχείρημα αμέσως να στραφείτε πρός τον λαό και με τα λεφτά σας σε χρυσό να τους βοηθάτε! Αλλιώς θα κατηγορηθείτε ώς προδότες και ώς υποχείρια και θα σας φωνάζει ο λαός: "Κρεμάστε και σκοτώστε τις πόρνες του συστήματος!" Όπως στην Γαλλική Επανάσταση!
η.) Μέσα στα όπλα των δυνάμεων αντίστασης είναι η τεχνικές καταστροφές! Όπως οι πυρκαγιές! Και βέβαια τα υπερόπλα νέας τεχνολογίας που κρύβουν τα R&D Centers Μικρών Εταιρειών και στα Πανεπιστήμια σήμερα! Αυτά τα όπλα μπορούν τα επηρεάσουν ακόμη για χρήση πολέμου τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος! Έτσι δημιουργούνται τσουνάμι, ανεμοθύελλες, πλημμύρες, χάρικαν και τορνάντο!.... Μέχρι και σεισμούς και επιδρούν στην θέρμανση του ηλίου και τις αχτήνες, όπως για παράδειγμα ηλιακές καταιγίδες! Μεγάλο ρόλο παίζουν στην σελήνη.... Επίσης η ανταρσία των πόλεων με τρομοβόμβες θα ταρακουνήσει και θα απασχολήσει τις δυνάμεις καταστολής ώστε η αντιστασιακή παγκόσμια φρουρά να κάνει το έργο της!.... Στην επανάσταση εναντίον του Αντίχρηστου Καγκελάριου του ΟΗΕ θα παίξουν ρόλο και τα συμβατικά και τα μικρού επιπέδου πυρηνικά όπλα! Η παγκόσμια ηγεσία των Εβραίων θα προσπαθήσει να ξεφύγει στο διάστημα και να μείνει στο Διεθνές Διαστημικό Σταθμό ώστε να έρθει το ειδικό διαστημόπλοιο για να τους πάρει για τον πλανήτη Άρη που ήδη ετοιμάζουν τις προϋποθέσεις αποικισμού! Ξέρουν ότι διακινδυνεύουν την ζωή τους! Όλη η Ελίτ και οι Αυλικοί! Εσάς τους ¨"ιππότες" θα σας αφήσουν να σαπίσετε στην γή! Μπορεί να σας λυπηθούν και να σας πάρουν στην παρέα τους! Αλλα επειδή έχουν συνηθίσει να είναι Μογγολοσαβρωηδείς απαράδεχτοι άνθρωποι και χωρίς ήχτο και ανθρωπιά! Θα σας πετάξουν σαν τα σκυλιά έξω! Εκτός εάν έχετε λεφτά να πληρώσετε το εισητήριο για εσάς και για την μικρή οικογένειά σας!.... Εάν τους κυνηγήσουν και δεν προ φτάσουν να ξεφύγουν σαν τα ποντίκια στο διάστημα έχουν ετοιμάσει ένα μεγάλο πλοίο δισεκατομμύριον δολλαρίων (σαν μια κιβωτός του Νόε) και επίσης ενός μεγάλου υπόγειο καταφυγίου τέτοιου ύψους σε κόστος!..... Είναι λίγοι .... Και θα την κοπανήσουν σε λίγα λεπτά! Μήν τους λυπάστε!
θ.) Το χρήμα θα γίνει ψηφιακό και ηλεκτρονικό και θα ξέρουν τα πάντα για τις συναλλαγές σας και επίσης για την φορολογική σας κατάσταση ή το εάν χρωστάτε σε κάποιον και εάν είστε απατεώνες! Εάν χρωστάτε έστω και μια μονάδα από την νέα παγκόσμια ονομασία του χρήματος που θα το καθορίσει αυτό το ΔΝΤ και θα έχει υποχείριό του την FED και την ΕΚΤ, BUBA και άλλες κεντρικές τράπεζες του κόσμου! Το δικαίωμα ιδιοκτησίας θα καταργηθεί! Κυρίως αυτό θα ισχύει στα ακίνητα και στην γή! Αυτοί όμως έχουν αγοράσει ήδη οικόπεδα στην σελήνη και στον Άρη! Κάτι δεν ξέρουν;
ι.) Τις πρώτες ύλες και το πετρέλαιο θα το ελέγχουν αυτοί! Και θα κόβουν συνεχώς δένδρα για να μειώσουν το οξυγόνο! Αυτό το κάνουν για να προετοιμάσουν μετά από την επιτυχία τους τις συνθήκες διαβίωσης των εξωγήινων όντων που ήδη από την εποχή του Ροσβελλ έχουν μιλήσει και τώρα στέλνουν παγκόσμιο πρόξενο της ανθρωπότητας! Αυτοί οι λευκοί ράτσα εξωγήινων θα έρθει για να απορροφήσει και να εκμεταλλευτεί όλες τις πρώτες ύλες της γής, το νερό και μετά να φύγει! Θα έρθουν με διαστημόπλοια σύμφωνα με τις μελέτες τους, το 2030 περίπου. Εάν τελειώσουν την δουλειά τους τότε θα έχει γίνει έρημος ο πλανήτης μας και κινδυνεύει να γίνει τωρινός Άρης! Αλλά αυτά τα καθάρματα θα είναι μαζί τους! Αυτό κάνουν συνέχεια, βρίσκουν γαλαξία και ηλιακά συστήματα και όταν υπάρχει πλανήτης με ζωή τον καταστρέφουν! Είχαν έρθει και στο παρελθόν αλλά δυνάμεις τους εμπόδισαν! Και αυτοί που απέμηναν μπήκαν στα τάρταρα της γής και είναι εγκλοβισμένοι..... Ο Καγκελάριος του ΟΗΕ θα προσπαθήσει να ανοίξει τις πύλες της κολάσεως για να βγούν οι Νεφελίμ! Εσείς να είστε ευγενικοί μπροστά τους αλλιώς θα σας πετσοκόψουν!
κ.) Η αντίσταση κατά των Εβραίων είναι πρώτον να εξολοθρευτούν όλοι τους και να προσπαθήσουν να φυλάξουν τις σφραγισμένες πήλες της κολάσεως! Με τους δαίμονες και τους Νεφελίμ! Και επίσης έχουν στείλει σήμα στον Σείριο Α' να στείλει το μεγάλο διαστημόπλοιο το οποίο θα φτάσει την ίδια ώρα όταν φτάσουν τα δικά τους διαστημόπλοια! Οι δυνάμεις μας έχουν σύνδεση με τον πλανήτη των Ε που επιδιώκει την γαλαξιακή αρμονία και ειρήνη και τώρα με τα UFO παρακολουθεί την γή! Και την ανθρωπότητα! Δεν επιδιώκει να εκμεταλλευτεί σαν βαμπίρ τον μπλέ πλανήτη αλλά θέλει περιβαλλοντολογική αρμονία ώστε να μήν διαταραχθούν οι άλλοι πλανήτες και να μήν χρησιμοποιείτε η τεχνολογία των ανθρώπων εις βάρος της ύπαρξής της. Θα διδάξουν πολλά στους ανθρώπους οι Ελλάνιοι Ανθρωποειδές αλλά πιό κοντοί εξωγήινου τότε!.... Είναι αυτοί οι ίδιοι που έστειλαν τους 12 Αστροναύτες που τους ονόμασαν οι Αρχαίοι Έλληνες 12 Θεοί και εκεί πάνω στηρίχθηκε ο πολιτισμός των Αρχαίων μας προγόνων. Αλλά ένα μεγάλο μέρος γνώσης του πολιτισμού αυτού χάθηκε μετά από τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα και επίσης μετά τον πόλεμο με τους Μογγολοσαβροειδείς υποχθόνιους και πάλι Εβραίους που ήταν η Ατλαντίδα! Που τότε άνοιξαν πάλι οι πήλες από τον κάτω κόσμο!
λ.) Οι Εβραίοι επιδιώκουν την Αστρική Επανάσταση και την έχουν ετοιμάσει ήδη με τις νέες τεχνολογίες που είναι στα συρτάρια της ΝASA και επίσης στα κέντρα έρευνας&ανάπτυξης των πολυεθνικών τους εταιρειών και ακόμη στα Think Tanks των Πανεπιστημίων που χρηματοδοτούν!..... Η Star-Revolution πρώτα θα αυξήσει την ρομποτική.... Την μηχανή τοποχρόνου και ταξιδιού στο διάστημα και στον χρόνο (Παρόν, παρελθόν, μέλλον), τις μηχανές ιατρικής επιστήμης για την αύξηση της διάρκειας ζωής του ανθρώπου και την ίασή του με μοντέρνα μέσα και χειρουργείου. Αλλά και επίσης την δημιουργία των Βιο-ρομπότ με DNA κλώνο για να δημιουργήσουν την γενιά των αστυνομικών και των στρατιωτικών! Αλλά και την νέα γενιά της ανθρωπότητας! Αυτό θα γίνετε με σπέρμα και με ωάρια και με κύτταρα! Και θα ελέγχουν την γέννηση των ανθρώπων και των μωρών! Για τον λόγω αυτό προωθείτε ώς μόδα τώρα η ομοφυλοφιλία!..... Και λένε για τα παιδιά του σωλήνα και το πώς τα θέλετε! Αλλιώς θα υπάρχουν ρομπότ από σίδερο και πλαστικό για τον απόλυτο στρατό και για τις δουλειές στα εργοστάσια! Επίσης επιδιώκεται η αντιβαρύτητα, τα λείζερ στα όπλα, η διαστημική δράση με διαστημόπλοια στο ηλιακό μας σύστημα ώστε να αποικηθούν από σκλάβους ανθρώπους για να εξορύξουν τον ορυκτό πλούτο και μετά να βγούν εκτός ηλιακού συστήματος.... Την τεχνογνωσία την πήραν από τους εξωγήινούς τους! Για αυτό αντάλλαξαν την γνώση με το να επιτραπεί σε αυτούς να ρουφήξουν τον πλανήτη! Και στο τέλος να πάρουν τους συντρόφους τους από τα τάρταρα! Η Ε αντίσταση δεν θα επιτρέψει να γίνει κάτι τέτοιο! Γιατί επιβαρύνει την λειτουργία του γαλαξία μας! Και δεν θέλει να γίνει μεγάλος πυρηνικός πόλεμος!
μ.) Όλοι οι πολιτικοί είναι πιόνια τους και ανήκουν στις μυστικές οργανώσεις τους! Μήν τους εμπιστεύεστε! Ούτε εσείς οι Liquidatiors!
Εάν νικήσει η αντίσταση της "Ε" τότε θα ξεπατωθεί τελείως ο Εβραϊσμός! Θα ανθήσει το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα και η Άμεση Δημοκρατία και όλοι οι λαοί θα ζούν αρμονικά στην ειρήνη και στην αυθωνία και μαζί με την καθοδήγηση της εξωγήινης γνώσης μας και σοφίας! Το περιβάλλον πλέον θα είναι ελεύθερο και όλος ο κύκλος της ζωής και όχι εγκλωβισμένος από τον Καγκελάριο τουΟΗΕ και την κυβέρνησή του! Αιώνια θα ζούμε στην ειρήνη ενώ μετά από τον Αστρικό Πόλεμο με τους αντίπαλους εξωγήϊνους δεν θα υπάρχει κανένας εχθρός πλέον και καθόλου σκλαβιά! Είναι το δώρο μας πρός όλη την ανθρωπότητα όπως μας την δίδαξαν οι φιλόσοφοί μας, οι ιστορικοί και επίσης οι δώδεκα πρώτοι διδάσκαλοι και αστροναύτες! Το οφείλουμε επίσης στην διαθήκη του Προμηθέα! Οι λαοί από μόνοι τους θα θελήσουν να δούν το φώς της Ελλάδος! Και όχι να ζούν στο σκοτάδι του εξαναγκασμού των Εβραίων!
ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ λοιπόν! Το Ε των Δελφών!
Ο Προφέσσορας μου είπε σε μένα προσωπικά που ήμουν Πρόεδρος της ΠΑΕΠ Νεολαίας Γκρίκ Λόμπι και επίσης επειδή ήμουν δημοσιογράφος και εκδότης φοιτητικής εφημερίδος τότε στην Ελλάδα, την Yellow Journal, ότι κάποτε πρέπει να μεταβηβάσεις το μήνυμα αυτό στον κόσμο!
Εγώ τώρα τηρώ την υπόσχεσή μου από τότε που έκανα τις σπουδές μου το 2000-2001! Γιατί βλέπω ότι όλοένα και περισσότεροι λαοί πέφτουν στα χέρια του ΔΝΤ και των εβραικών τραπεζών και πολυεθνικών τους και έπρεπε να αντιδράσω!

Πηγή
 
http://truth-revelation.blogspot.com/2011/09/blog-post_6053.html 

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ......

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Στο σχέδιο νόμου «Κανόνες ελεύθερης παροχής υπηρεσιών μεταφοράς με Επιβατηγά Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) αυτοκίνητα (Νέα ΤΑΞΙ, Ειδικής Μίσθωσης μέχρι εννέα (9) θέσεων) και Μοτοσικλέτες Δημόσιας Χρήσης (Μ.Δ.Χ) »



Α’ ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Με το προτεινόμενο σχέδιο νόμου επιδιώκεται η αναμόρφωση του θεσμικού  πλαισίου που διέπει την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς με επιβατηγά δημόσιας χρήσης αυτοκίνητα καθώς και η εισδοχή νέων μορφών παροχής υπηρεσιών μεταφοράς και εξυπηρέτησης του κοινού, κατά τρόπο ώστε αφενός μεν να διασφαλίζεται η προστασία του δημοσίου συμφέροντος και ο δημόσιος χαρακτήρας της άδειας λειτουργίας για την άσκηση της παρεχόμενης υπηρεσίας, αφετέρου δε το νέο αυτό θεσμικό πλαίσιο να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και ανάγκες του πολίτη – επιβάτη.

Ειδικότερα, με το προτεινόμενο σχέδιο νόμου επιδιώκεται :
Α. Η, κατ΄ εφαρμογή του προτεινόμενου θεσμικού πλαισίου, διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα της άδειας λειτουργίας ΤΑΞΙ  και η προάσπιση της δημόσιας περιουσίας που αυτές συνιστούν
B. Η δημιουργία των θεσμικών προϋποθέσεων που διασφαλίζουν την ελεύθερη πρόσβαση στο επάγγελμα κατ΄ εφαρμογή των επιταγών της αρχής της επαγγελματικής ελευθερίας του άρθρου 5 παρ.1 του Συντάγματος
Γ. Η θέσπιση κανονιστικού πλαισίου για την οργάνωση παροχής υπηρεσιών μεταφοράς με επιβατηγά αυτοκίνητα δημόσιας χρήσης – Νέα Ταξί καθώς και για την εξυπηρέτηση του κοινού με επιβατηγά αυτοκίνητα δημόσιας χρήσης μέχρι 9 θέσεων και μοτοσυκλέτες δημόσιας χρήσης με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών
Δ. Η εξαφάνιση φαινομένων αγοραπωλησίας αδειών λειτουργίας ΤΑΞΙ  υπό συνθήκες αδιαφάνειας – («μαύρης αγοράς») και η πάταξη εστιών  φοροδιαφυγής
Ε. Η εισδοχή στην αγορά νέων υπηρεσιών εξυπηρέτησης με θετική συμβολή  στην δημιουργία συνθηκών ποιοτικού τουρισμού και με άμεσες συνέπειες στην ενίσχυση της απασχόλησης και την δημιουργία θέσεων εργασίας υπό όρους ισότιμης και δίκαιης πρόσβασης

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
 
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑΞΙ ....... PDF Εκτύπωση
Σχέδιο νόμου «Κανόνες ελεύθερης παροχής υπηρεσιών μεταφοράς με Επιβατηγά Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) αυτοκίνητα (Νέα ΤΑΞΙ, Ειδικής Μίσθωσης μέχρι εννέα (9) θέσεων) και Μοτοσικλέτες Δημόσιας Χρήσης (Μ.Δ.Χ) ».


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α’
Οργάνωση παροχής υπηρεσιών
Άρθρο 1.
Βασικοί κανόνες.


1.- Δικαίωμα παροχής υπηρεσιών για τη μεταφορά προσώπων με επιβατηγά αυτοκίνητα μέχρι εννέα (9) θέσεων (Επιβατηγά Δημόσιας Χρήσης - Ε.Δ.Χ.) και  με μοτοσυκλέτες δύο (2) θέσεων (Μοτοσυκλέτες Δημόσιας Χρήσης - Μ.Δ.Χ.) μέσω του δημόσιου οδικού δικτύου της χώρας χορηγείται από το κράτος.
2.- Το δικαίωμα παροχής υπηρεσιών για τη μεταφορά επιβατών με Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητα και με μοτοσυκλέτες Δ.Χ. ασκείται από Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης (Ε.Π.Ε) και Ανώνυμες Εταιρείες (Α.Ε) που συστήνονται και λειτουργούν σύμφωνα με τις διατάξεις της εμπορικής νομοθεσίας, κατέχουν άδεια για την παροχή αυτή με αδειούχους οδηγούς και έχουν στην κυριότητα ή νόμιμη κατοχή τους Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτες Δ.Χ., κατά τα ειδικότερα  οριζόμενα στις επόμενες διατάξεις.
3.- Το ίδιο δικαίωμα παρέχεται σε εταιρείες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) που ιδρύουν στη χώρα υποκατάστημα με αντικείμενο τη μεταφορά επιβατών με Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητα ή /και μοτοσυκλέτες Δ.Χ., οι οποίες πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις του παρόντος νόμου.


Άρθρο 2.
Γενικοί ορισμοί.


Για τους σκοπούς του νόμου αυτού:
1.- Παροχή υπηρεσιών στο κοινό με επιβατηγά αυτοκίνητα δημόσιας χρήσης (Ε.Δ.Χ.), συνιστά η μεταφορά με Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητα προσώπων με τις αποσκευές τους έναντι ανταλλάγματος που καθορίζεται, αναλόγως της κατηγορίας της άδειας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, είτε κανονιστικώς είτε ελευθέρως από τους συμβαλλομένους.
2.- Παροχή υπηρεσιών στο κοινό με μοτοσυκλέτα δημόσιας χρήσης (Μ.Δ.Χ.), συνιστά η μεταφορά με μοτοσυκλέτα Δ.Χ. προσώπου, χωρίς αποσκευές, έναντι ανταλλάγματος που καθορίζεται, ελευθέρως από τους συμβαλλομένους.
3. - Πάροχος υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών - ιδιοκτήτης αυτοκινήτων Ε.Δ.Χ. ή/και μοτοσυκλετών είναι οι Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης (Ε.Π.Ε) και οι Ανώνυμες Εταιρείες (Α.Ε), στις οποίες περιλαμβάνονται και οι μονοπρόσωπες, που συστήνονται και λειτουργούν σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 και έχουν, ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών με τουλάχιστον, ένα (1) τέτοιο, αυτοκίνητο (Ε.Δ.Χ.) ή δύο (2) μοτοσυκλέτες Δ.Χ. της κυριότητάς τους ή τα οποία έχουν αγοράσει ή νομίμως κατέχουν με τον όρο παρακράτησης της κυριότητας από τον πωλητή μέχρι την αποπληρωμή του τιμήματος ή με χρηματοδοτική μίσθωση.
4.- Επιβατηγά δημόσιας χρήσης αυτοκίνητα (Ε.Δ.Χ.): είναι τα αυτοκίνητα που έχουν εκ κατασκευής έως εννέα (9) θέσεις, περιλαμβανομένης και της θέσης του οδηγού, προορίζονται δε να μεταφέρουν επιβάτες αναλόγως προς την κατηγορία τους.
5.- Μοτοσυκλέτες δημόσιας χρήσης (Μ.Δ.Χ.): είναι οι μοτοσυκλέτες που έχουν εκ κατασκευής τουλάχιστον δύο (2) θέσεις, περιλαμβανομένης και της θέσης του οδηγού και προορίζονται να μεταφέρουν επιβάτες.
6.- Κατηγορίες Ε.Δ.Χ.: Τα Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητα διακρίνονται σε: α) πέντε (5) θέσεων με μετρητή (ΤΑΞΙ) και β) μέχρι εννέα (9) θέσεων (ειδικής μίσθωσης -ΕΙΔΜΙΣΘ).
7.- Οδηγοί  Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών Δ.Χ.:
Το φυσικό πρόσωπο, προστηθείς από την εταιρεία – ιδιοκτήτρια του οχήματος ή της μοτοσυκλέτας, που είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία του/της, καθώς και για την παροχή εξυπηρέτησης, όπως αυτή καθορίζεται κάθε φορά από τις διατάξεις του παρόντος και τους κανονισμούς λειτουργίας των (Ε.Δ.Χ.) αυτοκινήτων και των μοτοσυκλετών Δ.Χ.
8.- Ειδικό Σήμα Παροχής Υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών με Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες Δ.Χ.:
Ειδικό έντυπο (σήμα) επικόλλησης σε κάθε Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα Δ.Χ., βεβαιωτικό της νόμιμης λειτουργίας της εταιρείας παροχής υπηρεσιών  μεταφοράς επιβατών για ορισμένη χρονική περίοδο, το οποίο χορηγείται από τις αρμόδιες αρχές.
9. - Διαδρομή:
Η ακολουθητέα πορεία του Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας Δ.Χ. προς τον τόπο προορισμού που επιλέγει ο επιβάτης. Η κάθε διαδρομή εκτελείται με καταβολή του οριζόμενου κανονιστικώς κομίστρου ή του συμφωνημένου, αναλόγως της κατηγορίας του Ε.Δ.Χ., του συμφωνημένου δε για τις Μ.Δ.Χ., με το οποία παρέχεται η υπηρεσία μεταφοράς.
10.- Έναρξη - Τέλος διαδρομής: Η έναρξη της διαδρομής του μισθωμένου Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου ή της Μοτοσυκλέτας Δ.Χ. προκειμένου να υπολογίζεται το κόμιστρο ή το αντάλλαγμα της παρεχόμενης υπηρεσίας προσδιορίζονται ως εξής:



Περισσότερα...
 
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙ : ΑΔΕΙΕΣ ΤΑΞΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΑΠΟ 15 ΩΣ 40.000 ΕΥΡΩ .... PDF Εκτύπωση

Δημοσιεύθηκε Τρίτη , 06/09/2011...

Απελευθερώνεται πλήρως η αγορά του ταξί, καθώς η πρόσβαση στην παροχή μεταφορικών υπηρεσιών δημοσίας χρήσης θα γίνεται από Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης και Ανώνυμες Εταιρείες που θα συσταθούν γι' αυτό τον σκοπό, ενώ καταργούνται τα πληθυσμιακά κριτήρια και ανοίγει «κλειδωμένο» μεταφορικό έργο, που θα εκτελείται από οχήματα Ειδικής Μίσθωσης.

Ειδικότερα, το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση του ταξί, που παρουσιάστηκε το βράδυ της Τρίτης στο υπουργικό συμβούλιο από τον υπουργό Υποδομών, κ. Ι. Ραγκούση, δίνει στους αυτοκινητιστές προθεσμία έξι μηνών για να ανταλλάξουν δωρεάν τις παλαιές άδειες με νέες και προθεσμία τριών ετών για να στήσουν ΕΠΕ και ΑΕ.

Το νομοσχέδιο προβλέπει ότι το δικαίωμα παροχής υπηρεσιών επιβατηγών αυτοκινήτων έως εννέα θέσεων και μοτοσικλετών θα παρέχεται μόνο από το κράτος.

Η σημερινή άδεια «σπάει» σε άδεια παροχής υπηρεσιών, που θα δίδεται ελεύθερα από το κράτος έναντι 15.000 έως 40.000 ευρώ και άδεια κυκλοφορίας που θα κοστολογείται έναντι 5.000 ευρώ.

Επίσης, ανοίγει η αγορά των οχημάτων Ειδικής Μίσθωσης (ΕΙΔ.ΜΙΣΘ), τα οποία θα λειτουργούν σε πανελλαδική βάση, μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου με ελεύθερο, προσυμφωνημένο κόμιστρο, αλλά δεν θα μπορούν να παίρνουν πελάτες από τον δρόμο ή τις πιάτσες.

Τα νέα ταξί θα έχουν έδρα τον Καλλικρατικό δήμο, την περιφέρεια Αττικής για την πρωτεύουσα και τη νομαρχιακή ενότητα Θεσσαλονίκης για την συμπρωτεύουσα. Τα ειδικής μίσθωσης οχήματα, όμως, θα έχουν δικαίωμα κυκλοφορίας σε όλη την χώρα. Ακόμη, αναμένεται υπουργική απόφαση του κ. Ραγκούση που θα μειώσει τα κόμιστρα των ταξί μεταξύ 10% και 20%.

Πλέον, οι άδειες αποκτούν δημόσιο χαρακτήρα καθώς θα ανήκουν στο ελληνικό κράτος ενώ ο κλάδος θα πρέπει να οργανωθεί σε εταιρείες καθώς δικαίωμα Αδειας Παροχής Υπηρεσιών (ΑΠΥ) Ταξί και μοτο-ταξί θα δίνεται μόνο σε εταιρείες ΕΠΕ και ΑΕ. Ολες οι άδειες θα ανανεώνονται κάθε 3 χρόνια , θα χορηγούνται σε όσους πληρούν τις προϋποθέσεις έναντι παραβόλου που θα κυμαίνεται μεταξύ 15.000 έως 40.000 ευρώ για αυτοκίνητα και 5-10.000 ευρώ για μοτοσυκλέτες ενώ οι άδειες δεν θα μπορούν να μεταβιβάζονται ή να κληρονομούνται. 



Επίσης, δεν θα υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός στην έκδοση νέων αδειών παρά μόνο σε ειδικές περιοχές για τις οποίες υπάρχει ήδη Συνταγματική πρόβλεψη. Παράλληλα, ανοίγει η αγορά της Ειδικής Μίσθωσης (ΕΙΔ.ΜΙΣΘ.) με οχήματα έως 9 θέσεων, πολυτελείας, με κράτηση μέσω τηλεφώνου ή internet χωρίς περιορισμό έδρας οχήματος και απαγόρευση επιβίβασης πελάτη από το δρόμο ή τις πιάτσες αλλά με ελεύθερη διαπραγμάτευση κομίστρου. Σε αυτή την κατηγορία θα υπαχθούν και τα δίκυκλα, δηλαδή μοτοσικλέτες Δημόσιας Χρήσης, η κυκλοφορία των οποίων θεσμοθετείται για πρώτη φορά. 



Κάθε νέο όχημα ειδικής μίσθωσης ή ταξί θα είναι αντιρρυπαντικής τεχνολογίας (EURO 5 κατ' ελάχιστον) ενώ θα διαθέτουν υποχρεωτικά πρόσβαση στο διαδίκτυο και την τηλεόραση. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα μετατροπής οχημάτων Ειδικής Μίσθωσης (τα 9θέσια ταξί) ώστε να εξυπηρετούν ΑμΕΑ.



Στα κίτρινα ταξί το κόμιστρο θα συνεχίσει να καθορίζεται από το κράτος ενώ η πρόθεση του υπουργείου να προχωρήσει σε μείωση του κομίστρου κατά 10%-20%, εκτιμάται ότι θα προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των αυτοκινητιστών. Επιπλέον, πρόκειται να παραχωρηθεί δωρεάν - χωρίς δηλαδή να καταβληθεί παράβολο- μισή άδεια ταξί σε όσους ήδη διαθέτουν σήμερα μισή άδεια (περίπου 6.500 κάτοχοι). 



Το σχέδιο νόμου δίνει όμως και σημαντικά κίνητρα στους υπάρχοντες ιδιοκτήτες ταξί και τους νυν οδηγούς προκειμένου να ανανεώσουν το στόλο τους. Συγκεκριμένα, για την αγορά νέου οχήματος και την αναβάθμιση του υπάρχοντος οι δικαιούχοι θα χρηματοδοτηθούν έως 100.000 ευρώ ανά άδεια από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ ύψους 50 εκατ. ευρώ.



Φορολογικές ελαφρύνσεις προβλέπονται επίσης για τους ιδιοκτήτες ταξί που απέκτησαν ΑΠΥ ταξί τα τελευταία 3 έως 7 χρόνια το ύψος των οποίων μελετώνται σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών. Αντικείμενο διαβούλευσης αναμένεται να αποτελέσει το αν η ρύθμιση θα αφορά και την αγορά άδειας προ 3ετίας ή 7ετίας. Σημειώνεται ότι η άδεια λειτουργίας ταξί θα είναι αμεταβίβαστη και θα επιστρέφεται στο κράτος σε περίπτωση συνταξιοδότησης ή λήξης χρήσης της επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να δοθεί ένα τέλος στη μαύρη αγορά που είχε αναπτυχθεί γύρω από την απόκτηση άδειας ταξί .



Οι υφιστάμενοι κάτοχοι αδειών θα μπορούν εντός εξαμήνου και με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (λευκό ποινικό μητρώο,πιστοποιητικό φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, κλπ) να αντικαταστήσουν αδαπάνως τις παλαιές με καινούριες άδειες χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να συστήσουν εταιρείες ενώ αντικείμενο της διαβούλευσης που θα ακολουθήσει θα είναι το εάν εντός της επόμενης τριετίας έως την πρώτη ανανέωσή της θα πρέπει να έχουν συνενωθεί σε εταιρείες.



Όροι και προϋποθέσεις σύστασης και λειτουργίας εταιρειών

Η σύσταση εταιρείας περιορισμένης ευθύνης ή ανώνυμης για παροχή υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών με αυτοκίνητα δημόσιας χρήσης (Ε.Δ.Χ.) ή/και με Μ.Δ.Χ. γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις της εμπορικής νομοθεσίας ενώ η εταιρεία που έχει στην κυριότητα ή νόμιμη κατοχή της παραπάνω από τρία αυτοκίνητα Ε.Δ.Χ. ή δέκα οχήματα (αυτοκίνητα και Μ.Δ.Χ) υποχρεούται να διαθέτει κατάλληλους ιδιόκτητους ή μισθωμένους χώρους στάθμευσης, του συνόλου των οχημάτων ή/ και των μοτοσυκλετών της. 



Για την άσκηση του δικαιώματος παροχής υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών με Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητα ή/και με μοτοσυκλέτες Δ.Χ. απαιτείται άδεια που χορηγείται από την υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της περιφέρειας της έδρας της εταιρείας . Μεταξύ των προϋποθέσεων για την χορήγηση των Α.Π.Υ είναι η αξιοπιστία και η επαγγελματική επάρκεια των διαχειριστών ή διευθύνοντων συμβούλων των επιχειρήσεων.



Η Άδεια Παροχής Υπηρεσιών ισχύει για μία τριετία, δεν μεταβιβάζεται και ανακαλείται, μετά από προηγούμενη ακρόαση εταιρείας, εάν διαπιστωθεί ότι αυτή δεν παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών, για οποιοδήποτε λόγο, έστω και με ένα αυτοκίνητο ή μία μοτοσυκλέτα, επί χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών. 


Σε αυτή την περίπτωση, ανακολούνται αυτοδικαίως όλες οι άδειες κυκλοφορίας που έχουν εκδοθεί στο όνομα της εταιρείας, η οποία υποχρεούται να τις παραδώσει με τις πινακίδες των οχημάτων και μοτοσυκλετών στην υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της οικείας Περιφέρειας εντός πέντε ημερών από την επίδοση σ’ αυτήν της σχετικής διαπιστωτικής πράξης. Όλες οι εταιρείες θα πρέπει να τηρούν ιστοσελίδα στην οποία να αναρτούν τα στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση έδρας, τηλέφωνα, ΦΑΞ, κλπ), του ισχύοντος τιμοκαταλόγου ενώ οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των εταιρειών ΕΔΧ (ΤΑΞΙ, ΕΙΔΜΙΣΘ) ή / και ΜΔΧ γνωστοποιούνται στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και τηρούνται σε ειδικό χώρο του δικτυακού τόπου υπουργείου.



Δικαιολογητικά χορήγησης άδειας ταξί


Για την χορήγηση Άδειας Παροχής Υπηρεσιών με ΕΔΧ αυτοκίνητο (ΤΑΞΙ - ΕΙΔ.ΜΙΣΘ) ή μηχανή Δ.Χ απαιτείται εκτός από την αίτηση της ενδιαφερόμενης εταιρείας προς την υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της οικείας Περιφέρειας, παράβολο υπέρ Δημοσίου, ύψους (πρόταση για15.000 έως 40.000) ευρώ για την αρχική χορήγηση της Α.Π.Υ και αυτοδικαίως για ένα ΕΔΧ αυτοκίνητο και 5.000 ευρώ για την αρχική χορήγηση της Α.Π.Υ και αυτοδικαίως για μία μοτοσικλέτα. 



Για την ανανέωση της Α.Π.Υ. το παράβολο ορίζεται σε 200 ευρώ ανά αυτοκίνητο και 20 ευρώ ανά μοτοσυκλέτα και για την έκδοση των νέων αδειών κυκλοφορίας των ταξί, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλλουν επιπλέον 5.000 ευρώ για κάθε όχημα και 1.000 ευρώ για κάθε μοτοσυκλέτα. 


Επίσης, απαιτούνται μεταξύ άλλων, ΦΕΚ δημοσίευσης καταστατικού , πιστοποιητικά ότι δεν τελούν η εταιρεία και οι εταίροι αυτής σε πτώχευση, αποσπάσματα ποινικού μητρώου γενικής χρήσης ,πιστοποιητικό φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας καθώς και πιστοποιητικό Επαγγελματικής Επάρκειας του Διαχειριστή της Ε.Π.Ε. ή του Διευθύνοντος Συμβούλου της Α.Ε.



Χαρακτηριστικά Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων Ταξί- Αντικατάσταση 


Τα νέα ταξί θα φέρουν διακριτική φωτιζόμενη πινακίδα, μεγαλύτερου μεγέθους από τα υπάρχοντα και λωρίδα διαφορετικού χρώματος προκειμένου να ξεχωρίζουν στο δρόμο. Όσα Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητα ταξί έχουν έδρα την Αττική και την Θεσσαλονίκη θα αποσύρονται από την κυκλοφορία με τη συμπλήρωση 10 ετών ενώ για τις υπόλοιπες περιοχές και πόλεις, η απόσυρση θα γίνεται στα 15 έτη. Τα όρια απόσυρσης υπολογίζονται από το έτος της πρώτης κυκλοφορίας τους.



Ελεγχος της αγοράς ταξί 


Τον έλεγχο της λειτουργίας της αγοράς καθώς επίσης και τη διασφάλιση συνθηκών ελεύθερου ανταγωνισμού για την αποφυγή καρτέλ θα αναλάβει ειδική επιτροπή (Παρατηρητήριο Ε.Δ.Χ. Αυτοκινήτων και ΜΔΧ,) η οποία θα παρακολουθεί και την ροή απόδοσης των νέων αδειών.



Τα επτά μέλη της επιτροπής θα έχουν την υποχρέωση να καταγγέλλουν στην Επιτροπή Ανταγωνισμού τυχόν παρατυπίες. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, η Επιτροπή είναι υποχρεωμένη να υποβάλλει στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων τον Ιανουάριο κάθε έτους προτάσεις για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων έχουν προκύψει στην νε λόγω αγορά και ειδικά για την ρύθμιση ροής εκδόσεως νέων αδειών κυκλοφορίας ΕΔΧ αυτοκινήτων. 


Μητρώο Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων


Για τον πλήρη έλεγχο της αγοράς στην Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών κάθε περιφέρειας θα τηρείται μητρώο παρόχων υπηρεσιών μεταφοράς με Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων ή Μ.Δ.Χ και αδειών κυκλοφορίας Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων και ΜΔΧ.Ο ιδιοκτήτης υποχρεούται να ενημερώνει την αρμόδια υπηρεσία που τηρεί το Μητρώο αδειών Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων σε κάθε περίπτωση αλλαγής των στοιχείων ή αντικατάστασης του αυτοκινήτου με νέο ενώ κάθε Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητο και ΜΔΧ θα φέρει ηλεκτρονικά αναγνώσιμο σήμα.



Το περιεχόμενο και ο τύπος αυτού, η διαδικασία χορήγησης, οι όροι, οι προϋποθέσεις και ο φορέας χορήγησης και ανανέωσής του και κάθε σχετικό θέμα καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Μεταφορών. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, οι εταιρείες και οι ιδιοκτήτες ταξί θα μπορούν να αλλάζουν έδρα μόνο μετά τη συμπλήρωση, τουλάχιστον, ενός έτους συνεχούς λειτουργίας στην αρχική έδρα τους. Με κοινή απόφαση των Περιφερειαρχών θα επιτρέπεται η μεταστάθμευση των ταξί από την έδρα τους σε άλλη διοικητική Περιφέρεια για τα χρονικά διαστήματα από 1ης Ιουνίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και από 1ης Δεκεμβρίου μέχρι τέλους Φεβρουαρίου του επόμενου έτους (για την εξυπηρέτηση του τουρισμού).

http://www.taxi-agency.com/site/

Περικλής Κατέρης: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΠΥΘΙΑ» ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

-13 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ...ΕΑΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ!
-ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
-ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ.
-ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ “ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ Ή ΨΥΧΙΚΗ ΠΑΘΗΣΗ”
-2,5 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΝΥΧΤΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ, “ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ”.
Γράφει ο Στέφανος Χίος - Στον αριθμό 6515 του κοιμητηρίου του Δήμου Ζωγράφου κρύβεται το μεγάλο μυστικό του τραγικού τέλους του 44χρονου ανθυπαστυνόμου της πρώην πρωθυπουργικής φρουράς του Κώστα Καραμανλή που βρέθηκε νεκρός υπό μυστηριώδεις συνθήκες το σούρουπο της 15ης Ιουλίου 2008 σε άλσος, 200 μέτρα μακριά από το σπίτι του. Τα μνήματα όμως δεν αποκρίνονται. ‘Αρα θα πρέπει να μιλήσουν οι ζωντανοί και συγκεκριμένα οι τότε συνάδερφοι του αλλά και στελέχη των κρατικών αρχών ασφαλείας που λένε ότι ξέρουν πολλά. Για να απαντήσουν στις πολύ μεγάλες υποψίες και στα επίμονα ερωτήματα που εγείρονται εδώ και αρκετές εβδομάδες από πηγές του πολιτικού παρασκηνίου οι οποίες συσχετίζουν την καταχωρημένη ως αυτοκτονία του αστυνομικού σωματοφύλακα με τις κινηματογραφικές παραμέτρους του σχεδίου «Πυθία 1». Της εμπλοκής δηλαδή μελών «συμμαχικών μυστικών υπηρεσιών» και της MOSSAD στην εφαρμογή σχεδίου δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σατανικού πλέγματος αποσταθεροποίησης της χώρας, όπως αποκαλύφθηκε την προηγούμενη άνοιξη από εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η υπόθεση είναι ήδη ανοιχτή, πιστεύει δεν πιστεύει κανένας τις απόρρητες αναφορές της FSB(Federal Security Service of the Russian Federation), της πανίσχυρης Ρωσικής Υπηρεσίας Ασφαλείας αλλά και τα έγγραφα της ΕΥΠ. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών από την προηγούμενη Δευτέρα έχει αναθέσει σε εισαγγελέα Πρωτοδικών την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης με βάση τα στοιχεία του ρεπορτάζ των «Επικαίρων», στα οποία περιλαμβάνονται τα άκρως απόρρητα Ειδικά Δελτία Ενημέρωσης της ΕΥΠ Νο 53/13 Ιανουαρίου 2009 αλλά και Νο 219/5 Φεβρουαρίου 2009. Άρα η Εισαγγελία έλαβε υπόψη τα στοιχεία των δημοσιευμάτων και τα θεώρησε επαρκή προκειμένου να διεξαχθεί η σχετική έρευνα. Εκεί προφανώς οφείλονται και οι όποιες διαρροές γίνονται τις τελευταίες μέρες- σε διάφορους κύκλους- ανακατεύοντας στα ίχνη των μυστικών υπηρεσιών το μπαρούτι που σκορπίστηκε στο σώμα του αδικοχαμένου ανθυπαστυνόμου. Κάποιοι είναι εμφανές ότι σπρώχνουν τις εισαγγελικές αρχές(εκτός των άλλων)και στην επανεξέταση του αιματηρού περιστατικού που μπήκε στα συρτάρια με την ένδειξη «αυτοκτονία».

Η τελευταία διαδρομή στο άλσος της οδού Πριγκιποννήσων
Ο ανθυπαστυνόμος Περικλής Κατέρης χάθηκε δυόμιση ακριβώς μήνες μετά την περιγραφείσα στο σχέδιο «Πυθία1» εμπλοκή των 19 Ρώσων πρακτόρων(20 και 25 Απριλίου του 2008)στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των φωτεινών σηματοδοτών που οδηγούν στην Ιερά Μονή του Αγίου Εφραίμ. Όσοι στηρίζουν το σενάριο να είδε, να μίλησε, να πιέστηκε και να ωθήθηκε στην αυτοκτονία το βράδυ της 15ης Ιουλίου 2008, προσθέτουν ότι «οι μυστικές υπηρεσίες δεν προειδοποιούν και δεν χαϊδεύουν, εαν θέλουν να βρεθεί κάποιος κρεμασμένος . Και αυτή τη μορφή του σκηνοθετημένου θανάτου ξέρουν να την κάνουν δολοφόνοι από γνωστή χώρα». Μόνον που ο 44χρονος έντιμος, ευαίσθητος και ψυχικά ευάλωτος ένστολος με καταγωγή από τα Γιάννενα δεν βρέθηκε κρεμασμένος αλλά πυροβολημένος εξ επαφής θανάσιμα στο κεφάλι. Η σκηνή του θανάτου προεξόφλησε την αυτοκτονία από την πρώτη στιγμή. Σύμφωνα με όσα είχαμε καταγράψει τρεις ώρες μετά την εύρεση του πτώματος στο άλσος της οδού Πριγκιποννήσων, ο ανθυπαστυνόμος πήγε στο σπίτι του απέναντι από το δασάκι, έμεινε για λίγη ώρα και στη συνέχεια κατέβηκε τα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας, περπάτησε 200 μέτρα, άνοιξε την πόρτα του άλσους, κάθισε σε ένα παγκάκι και πάτησε την σκανδάλη. «Νομίσαμε ότι έγινε κάποια τρομοκρατική ενέργεια. Μέσα σε λίγα λεπτά η περιοχή γέμισε από περιπολικά, τζιπ και συμβατικά της ασφάλειας που έζωσαν την γειτονιά και δεν άφηνα κανέναν να περάσει στο πάρκο» είχε περιγράψει εκείνη τη νύχτα ο κ. Κώστας, ιδιοκτήτης περιπτέρου απέναντι από το σημείο του συμβάντος. Όταν ρωτήσαμε τότε ιατροδικαστή για τον τρόπο αυτοκτονίας, μας είχε πει σιβυλλικά ξύνοντας το κεφάλι του: «Ασυνήθιστος τρόπος αυτοχειρίας, ειδικά περπατώντας από το σπίτι του σε γειτονικό σημείο. Σκοτεινές όμως οι βουλήσεις της ψυχής». Από την αστυνομία έγινε τότε γνωστό ότι ο 44χρονος είχε αφήσει πίσω του δύο επιστολές. Στα δύο γράμματα διαπιστωνόταν η ψυχική του κατάσταση πριν από το τέλος. Το ένα το είχε αφήσει στο σπίτι του και απευθυνόταν στη γυναίκα του:

«…Είσαι ηρωίδα, το πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου, να προσέχεις τα παιδιά μας…» φέρεται να έγραφε. Στο δεύτερο σημείωμα που βρέθηκε κοντά στο άψυχο σώμα του, έγραφε: «…Ζητώ συγγνώμη απ’ όλους, να προσέξτε τα παιδιά μου». Για τον Περικλή Κατέρη ειπώθηκε επίσης ότι «είχε προβλήματα…», έπαιρνε αναρρωτικές άδειες, αντιμετώπιζε οικονομικές και προσωπικές δυσκολίες, είχε υπερβολικό άγχος. Τότε η είδηση θάφτηκε σε 48 ώρες. Σήμερα εκείνο το περαστικό δεδομένης της εισαγγελικής έρευνας αποκτά άλλο ενδιαφέρον…

Μην χάσετε αύριο την εφημερίδα “Δημοκρατία” με νέες αποκαλύψεις για την σκοτεινή υπόθεση, μέρος μίας εφιαλτικής αλήθειας που οδήγησε την Ελλάδα στην υποδούλωση.

dimokratianews.gr
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/09/blog-post_376.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters