Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ



Σημείωση: Θα ήθελα να διαβάσετε προσεκτικά το κείμενο για να καταλάβετε την πηγή των κακών σας. Είστε ελεύθεροι να πιστέψετε ή όχι τα αναγραφόμενα και να τα κρίνεται όσο πιο αυστηρά μπορείτε. Τους τίτλους των άρθρων που είχαν δημοσιευτεί στο παρελθόν αναζητήστε τους στο διαδίκτυο.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ: 
 -Πριν περίπου ένα χρόνο και κάτι μήνες είχα δώσει στην δημοσιότητα το άρθρο <<ΕΤΟΙΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ>> το οποίο περιλάμβανε πολύ σημαντικές κινήσεις της 1ης Τουρκικής Στρατιάς στην ανατολική θράκη. Σκοπός του άρθρου δεν ήταν να πανικοβάλει, αλλά να προειδοποιήσει, για το γεγονός ότι εμείς οι έλληνες ενώ έχουμε καταβληθεί από την διχόνοια, ένας καιροσκόπος εχθρός  ετοιμάζεται να μας αρπάξει κάτι το οποίο μας ανήκει, εκμεταλλευόμενος τις προδοτικές ηγεσίες που μας διοικούν χρόνια.
-Πριν από περίπου δύο μήνες έδωσα στην δημοσιότητα δύο άρθρα:
1. <<ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ>> ή αλλιώς <<ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ>>. Επίσης το άρθρο δεν είχε σκοπό να πανικοβάλει αλλά να δείξει ένα μόνο μέρος της γεωπολιτικής κατάστασης παγκοσμίως το οποίο δημιουργήθηκε διότι οι άνθρωποι (ηγεσίες και λαοί) είναι γεμάτοι απληστία, εγωισμό και διαφθορά.
Σημείωση: Βλέπετε κύριε πάγκαλε ότι οι φίλοι μας οι  δυτικοί που θέλετε να τους επιβάλλεται σαν παράδειγμα προς μίμηση είναι πιο διεφθαρμένοι από εμάς;
 2. <<Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ>>. Αυτό το άρθρο ήθελε να δείξει ότι ,όσο εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ εξακολουθούσαμε να φαγωνόμαστε μεταξύ μας και να μην αλλάζουμε νοοτροπία και στάση ζωής, τόσο ο τούρκος έπαιρνε θάρρος και ετοιμάζεται πιο εντατικά, ώστε με την κατάλληλη ευκαιρία αν θα του δοθεί, να μας ταπεινώσει και να μας χλευάσει.
-Πριν μια εβδομάδα περίπου έδωσα στην δημοσιότητα το <<ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ>>. Σκοπός του άρθρου ήταν να καταδείξει πόσο κατασκευασμένες ήταν όλες οι κυβερνήσεις στην ΕΛΛΑΔΑ που σαν σκοπό είχαν να διχάσουν τους έλληνες και να τους παραδώσουν βορρά στην παγκόσμια διακυβέρνηση που ορισμένοι κύκλοι ονειρεύονται. Όμως ένας άλλος σκοπός του άρθρου ήταν να καταδείξει ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν έχουν βάλει μυαλό ακόμα και ορισμένοι από αυτούς(διότι έχουν αρχίσει να ξυπνάνε πολλοί) εξακολουθούν να τους χωρίζουν κατασκευασμένες ιδεολογίες και εποχές ανάλογα με το πότε και πως είχε βολευτεί ο καθένας.
Σημείωση: Θα ήθελα να διαβάσετε άλλη μια φορά τα άρθρα του παρελθόντος ώστε να δείτε την σύνδεση των γεγονότων και να  καταλάβετε πως δημιουργήθηκε αυτό το ντόμινο το οποίο (πιστέψτε το) έχει φέρει στο χείλος του 3ου παγκοσμίου πολέμου την ανθρωπότητα. Τώρα το γεγονός αν τα άρθρα λένε την αλήθεια, θα ήθελα να τα αμφισβητήσουν με στοιχεία υπαρκτά όμως όχι απλοί καθηγητές πανεπιστημίου(χωρίς να αμφισβητώ τις γνώσεις τους), αλλά με όνομα άνθρωποι οι οποίοι είναι ή ήταν κοντά σε κυβερνητικούς και στρατιωτικούς κύκλους. Τότε ναι πιστέψτε αυτούς και όχι τα αναγραφόμενα στα άρθρα.  
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΙΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΣΑΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΙ ΕΝΝΟΩ:
1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΝΤΩΣ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΔΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
2 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΛΑΕΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥΣ.
3. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΩΙΣΜΟ.
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΖΩΗ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΠΟΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ; ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΑΡΗΝΟΣ(ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ) ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ:
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΡΑΜΑΤΟΣ  ΟΣΙΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΤΟΥ ΕΞ ΑΓΑΡΗΝΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΔΕ ΤΟ 1674 μ.χ.
<<Όταν τέλειωσε η θεία λειτουργία ο Δεσπότης Χριστός πορεύθηκε στον θρόνο οπού καθόταν πρίν καί παρευθύς όλοι οί άγιοι πήγαν καί γονάτισαν μπροστά του παρακαλώντας τον μ' ενα στόμα: 
-Κύριε, όλοι εμείς οί δούλοι σου παρακαλούμε τό ελεός
 
σου καί τό κράτος της βασιλείας σου, νά ελεήσεις τους χρι
 
στιανούς καί νά τους λυτρώσεις άπό τά χέρια των ασεβών.
 
Μά ό δίκαιος Κύριος τους αποκρίθηκε:
 
-Οχι μόνον δεν πρέπει νά τους ελευθερώσω, αλλά
 
τους αξίζει νά τους παραδώσω σε σκληρότερη δουλεία
! 
Έτσι οί άγιοι σώπασαν τότε οί άγιοι Ιάκωβος ό Αδελφόθεος, Ιωάννης ό Θεολόγος καί Ιωάννης ό Χρυσόστομος προσέτρεξαν αμέσως στην Κυρία Θεοτόκο κι άφού την προσκύνησαν, την ικέτευσαν:
 
-Κυρία ημών καί Δέσποινα, Θεοτόκε Παρθένε, εμείς
 
οί δούλοι σου δεόμεθά σου καί σε ικετεύουμε νά μεσιτεύ-
 
σεις προς τόν Υίό σου, γιά νά λυτρώσει τους χριστιανούς
 
άπό τά χέρια των άθεων αγαρηνών!...
 

Αμέσως η Παντάνασσα σηκώθηκε από τόν θρόνο της την ακολούθησε ό Τίμιος Σταυρός καί όλοι οί "Αγιοι· πήγε στον Υιό της, τόν προσκύνησε καί τόν παρακάλεσε:
 
-Τέκνον μου καί Θεέ μου, βλέπεις τους πιστούς δούλους σου μέ πόσο φόβο καί σεβασμό στέκουν ενώπιον σου ζητώντας την ελευθερία των χριστιανών, πού πιστεύουν στην θεότητα σου καί επικαλούνται τό άγιο ονομά σου; Σέ παρακαλώ μαζί τους κι εγώ ή μητέρα σου, νά τους ελεήσεις
ελευθερώνοντας τους από τη
ν δεινή καί πικρή δουλεία.
Ό Κύριος αποκρίθηκε στην Παναγία Μητέρα του:
-Γνώριζε, Μητέρα μου, ότι κι εγώ ήθελα νά τους ελευθερώσω άπό τόν καιρό του ασεβέστατου βασιλιά Μαχμούτ. Αλλά δυστυχώς είναι αχάριστοι καί δέν μετανοούν γιά τίς αμαρτίες τους. Ένευσα στον τωρινό σουλτάνο  νά τους μαυροφορέσει, ώστε βλέποντας τά μαύρα νά έλθουν σέ μετάνοια. "Ομως αυτοί παραμένουν αναίσθητοι καί μέ παροργίζουν κάθε μέρα.
-Τέκνο μου, τόν παρακαλεί καί πάλι ή πολυεύσπλαγ-
χνη Παντάνασσα, ας τους παιδεύσει η αγαθότητα σου,
όπως αλλιώς θέλει· μόνο νά μην βασανίζονται πλέον άπό
τους εχθρούς σου άγαρηνούς.
Τότε πιά της λέει:
-Επειδή, Μητέρα μου, μεσιτεύεις εσύ προς εμένα
γι' αυτούς τους αχάριστους, γιά την δική σου αγάπη
καί γιά τίς δεήσεις τών αγίων μου θά τους ελευθερώσω
σύντομα.>>
 
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ:
-ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΛΙΓΑ ή ΔΟΥΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ;
-ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΑΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΤΕ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ  ΠΡΕΠΕΙ.
-Ο ΚΑΘΕΝΑ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ,ΤΗΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ .
-ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΘΥΜΙΖΩ ΕΝΑ ΡΗΤΟ ΤΟΥ ΙΣΟΚΡΑΤΗ(ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ) ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΑΣ:
<<Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,  την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία>>.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ.

ΚΩΝ/ΝΟΣ

Εικόνα απο το  http://greki-gr.blogspot.com/
 
Πηγή  ηλεκτρονικό ταχυδρομείο 

Στον έρανο της αγάπης να δώσουν πίσω οι δεσποτάδες αυτά που τους πληρώνει η Μητρόπολη για το φαγητό τους, ΔΕΗ τους, ΟΤΕ τους και τόσα άλλα!!!

Του Γιώργου Θεοχάρη

«..Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΕΡΑΝΟ ΑΓΑΠΗΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ… ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΘΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ…»

Αφορμή για τις παρακάτω σκέψεις στάθηκε το ενδιαφέρον κείμενο του Γιωργου Θεοχάρη, ο οποίος αναγνωρίζει την δυσκολία να ζητήσει η Εκκλησία χρήματα από τα...
σπίτια των ανθρώπων.

Κατ’αρχήν να πούμε ότι θα δώσει την εντολή η Εκκλησία και οι καϋμένοι οι παπάδες θα τρέξουν θέλουν δεν θέλουν (αλίμονο αν δεν το κάνουν) να κτυπήσουν τα κουδούνια και να ζητήσουν χρηματική βοήθεια από έναν λαό που υποφέρει και πολλοί άνθρωποι από αυτούς δεν έχουν ούτε ρεύμα! Αυτό όμως δεν τους νοιάζει τους δεσποτάδες γιατί αυτοί έχουν ρεύμα! Αυτοί πληρώνονται με διαφορετικό μισθολόγιο! Δεν έχουν περικοπές και βέβαια ζουν πάντα ΤΖΑΜΠΑ! Δεν πληρώνουν ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, τηλέφωνα και ασφαλώς φαγητό και βενζίνα ή πετρέλαιο! Όλα τζάμπα, όλα δωρεάν και όλα προσφερόμενα!
ΛΟΙΠΟΝ, υπάρχει αντιπρόταση:
ΟΙ δεσποτάδες να υπολογιστεί για όσα χρόνια είναι δεσποτάδες, να επιστρέψουν άμεσα τα χρήματα που οι ίδιοι και μόνο οι ίδιοι, χρησιμοποίησαν και είναι της Μητροπόλεως και ξόδεψαν για το φαγητό τους, τα τηλέφωνα τους, το πετρέλαιο και την ΔΕΗ, όπως και την ΕΥΔΑΠ. Δεν προτείνω κάτι παράλογο, μόνο τα χρήματα που αναλογούν σε αυτά που οι ίδιοι έφαγαν στο όνομα της Μητροπόλεως! Αν τα επιστρέψουν πίσω, απλά κάνω έναν υπολογισμό ότι αν για τον κάθε μήνα μετριότατα έτρωγαν, έπιναν, τηλεφωνούσαν και ζεσταινόταν χρειαζόταν να δώσουν για τον εαυτό τους και μόνο από 500 ευρώ, ας πολλαπλασιάσετε τώρα τους μήνες που είναι δεσποτάδες και θα καταλάβετε τι έχουν στο όνομα του ή σε όφσερ εταιρείες για τα γεράματα τους η για τα πνευματικά τεκνά, συγνώμη τέκνα ήθελα να γράψω!
Να δώσουν, να επιστρέψουν μόνο αυτά που οι ίδιοι έφαγαν πίσω στην Μητρόπολη και αμέσως θα δείτε να γεμίζει το ταμείο της Αγάπης για τον κόσμο, αλλά όχι για το πορτοφόλι τους!

http://anti-ntp.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/12/blog-post_3141.html

8 δις η «6η δόση», 15,5 δις τα τοκοχρεωλύσια μέχρι το τέλος του 2011

Γράφει ο Δ.Καζάκης *

Για την 6η δόση θα πρέπει να διευκρινίσουμε τα εξής: δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από τον ισχυρισμό ότι χρειαζόμαστε την 6η δόση για να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις.

Η αλήθεια είναι ότι η 6η δόση χρειάζεται για να πληρωθούν αποκλειστικά τοκοχρεολύσια και έντοκα γραμμάτια. Τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο πρέπει να πληρωθούν 15,5 δισ. ευρώ σε τοκοχρεολύσια και έντοκα γραμμάτια (3,3 δισ. ευρώ για τον Νοέμβριο και 12,2 δισ. ευρώ για τον Δεκέμβριο).

Γι' αυτά νοιάζονται.

Μην τυχόν και αναγκαστεί το ελληνικό κράτος και προβεί σε αναστολή ή παύση πληρωμών προς τους τοκογλύφους επενδυτές, από τους οποίους ορισμένοι ανήκουν και στο επίσημο πολιτικό προσωπικό της χώρας.



Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι τα περισσότερα νυν και πρώην πρωτοκλασάτα στελέχη των κομμάτων της «εθνικής συνεννόησης» έχουν χαρτοφυλάκια γεμάτα με κρατικά ομόλογα και έντοκα γραμμάτια. Τους κόβετε για τύπους που δίνουν... του αγγέλου τους νερό;

Λέτε να μην κόπτονται να εισπράξουν πάση θυσία τα κουπονάκια από τα ομόλογα ή να εξοφλήσουν στο άρτιο τα έντοκα γραμμάτια που έχουν αγοράσει οι ίδιοι ως «επένδυση» ή κάποιοι άλλοι γι' αυτούς; Όλα μπορούν να τα ανεχθούν, όλα μπορούν να τα υπομείνουν (αρκεί τα βάρη να φορτώνονται στα γνωστά υποζύγια), αλλά να χάσουν τα λεφτά τους οι τοκογλύφοι, ποτέ.

Γι' αυτό κόπτονται για την 6η δόση, η οποία ισούται με 8 δισ. ευρώ. Πρόκειται για 8 δισ. ευρώ ώστε να πληρωθούν 15,5 δισ. ευρώ στους τοκογλύφους, ντόπιους και ξένους, έως τις 31.12 του 2011.

Κράτος - μεσάζοντας .



Αντιλαμβάνεσθε την απάτη; Κατανοείτε το ψέμα;

Η 6η δόση δεν έχει καμιά σχέση με πληρωμή μισθών και συντάξεων, αλλά με την πληρωμή των δανειστών της χώρας. Καταλαβαίνετε γιατί δεν πρόκειται να «μας» τη στερήσουν;

Διότι πολύ απλά γυρίζουν μέσω ημών σ' αυτούς και στα συμφέροντα που τους στηρίζουν.

Το ελληνικό κράτος απλώς εκτελεί χρέη μεσάζοντα ανάμεσα σε πολιτικούς και τοκογλύφους, που συχνά είναι τα ίδια πρόσωπα. Και πάλι όμως δεν φτάνει η 6η δόση για το σύνολο των δανειακών υποχρεώσεων. Δεν είναι αρκετή. Πού θα βρεθούν τα υπόλοιπα;

Κάποια από τα επιπλέον 7,5 δισ. ευρώ θα πρέπει να βρεθούν με έκδοση εντόκων γραμματίων του ελληνικού Δημοσίου, σαν τη δημοπρασία που έγινε στις 8.10 για πώληση εντόκων γραμματίων 26 εβδομάδων αντί 1,3 δισ. ευρώ με επιτόκιο 4,89%.

Για να μαζέψουν όσα χρειάζονται για τους τοκογλύφους έως το τέλος του έτους, θα πρέπει κάθε εβδομάδα από εδώ και μπρος να κάνουν τέτοιες δημοπρασίες.

Κι αν δεν μπορούν, τι άλλη λύση έχουν; Να πάρουν τα υπόλοιπα από τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων εργαζομένων. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ο κ. Βενιζέλος αναζητά εναγωνίως 5 δισ. ευρώ από τους επιπλέον φόρους και το τέλος ακίνητης περιουσίας μέσω ΔΕΗ;



Δεν πρόκειται να πάνε σε τακτικές δαπάνες του κράτους, αλλά να συμπληρώσουν όσα λείπουν για να πληρωθούν οι τοκογλύφοι. Ακόμη κι αν χρειασθεί να κοπούν κι άλλοι μισθοί και συντάξεις. Ακόμη κι αν οδηγηθούν στην ανέχεια και στην εξαθλίωση μερικές ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες. Κάθε φορά που ακούτε για την 6η δόση, θυμηθείτε ότι σας εξαπατούν βάναυσα.

Ούτε ευρώ από τις δόσεις δεν πάει σε μισθούς και συντάξεις. Όλα πάνε σε τοκοχρεολύσια, και πάλι δεν φτάνουν. Γι' αυτό και επιβάλλονται τα μέτρα άγριας λιτότητας και περικοπών, για να βρεθούν τα υπόλοιπα για τους τοκογλύφους.

Κι επειδή πάλι δεν φτάνουν, το ελληνικό Δημόσιο συνεχίζει να δανείζεται με επαχθέστατους όρους μέσω εντόκων γραμματίων 3μήνου και 6μήνου.


*Άρθρο του από το Ποντίκι (10.11.11)
santo-rinios.blogspot.com
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/12/8-6-155-2011.html

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΣ, Η... ΖΩΗ ΤΟΥΣ !!

Απο την μέρα ίδρυσης του ΚΚΕ και όλες οι προσπάθειες αφορούν, υπο το πρόσχημα των εργατικών διεκδικήσεων , το κλείσιμο των παραγωγικών πηγών, όπως εργοστάσια, ναυπηγεία, ναυτιλία κ.λ.π.
Απορούν μερικοί ποιός είναι ο λόγος, μα αυτός που ζούμε σήμερα. Αύξηση των ποσοστών της αριστεράς για μεγαλύτερη κοινωνική παρέμβασή της και μεγαλύτερη δύναμη στην καταστροφική ισχύ της. Τα κοράκια βρίσκουν την τροφή τους στα .. πτώματα. Δεν υπάρχουν πτώματα; ψοφάνε στην πείνα.Πρός τι ο συνειρμός; Μα αν δεν υπάρχει πείνα, δυστυχία , καταστροφή αλλά υπάρχει ευημερία, ευτυχία και ανεβασμένο ποιοτικό επίπεδο των πολιτών, ποιός ο λόγος ύπαρξης της αριστεράς που  αντλεί ψήφους απο την δυστυχία; ΟΥΔΕΙΣ ! Κατόρθωσαν στην Ελλάδα να κομουνιστοποιήσουν τα πάντα, να κλείσουν κάθε αναπτυξιακή μονάδα , να βγάλουν  τους εργαζόμενους στο δρόμο , να φέρουν πείνα και δυστυχία και να κερδίσουν όμως... ψήφους !!
Μια φορά προδότες ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!
"τ.Αριστερός"
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/12/blog-post_7470.html

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ


του William Mallinson*
Τα χρόνια της οθωμανικής κατοχής στην Ελλάδα, κληροδότησαν μία κάποια έλλειψη διαφάνειας και μία υπερπληθώρα διαφθοράς στην διοίκηση της χώρας, καθώς και μία νωθρή, δουλοπρεπή στάση έναντι κάθε μορφής δράσεως, χαρακτηριστικά που εξακολουθούν να υπάρχουν υπό μορφήν μερικών ισχυρών οικογενειών και της εμπλοκής τους στην πολιτική και τις επιχειρήσεις. Η συμμετοχή της Ελλάδος στην ΕΕ και την Ευρωζώνη, δεν μοιάζει να βελτίωσε και πολύ τα πράγματα, όπως άλλωστε καταδεικνύει και η τρέχουσα επικίνδυνη συγκυρία, με την οποία θα ασχοληθούμε εντός ολίγου.


Υπό τον Οθωμανικό ζυγό, η Ελλάδα λίμνασε άσχημα αλλά εν γένει χωρίς απρόοπτα, αν εξαιρέσει κανείς το περιστασιακό μακελειό –οι Οθωμανοί δεν ήταν δα και φημισμένοι για τον ανθρωπισμό τους. Αλλά όσο εισέπρατταν τους συχνά εξωφρενικούς φόρους τους, σε γενικές γραμμές δεν ανακατεύονταν και ιδιαιτέρως στην πολιτιστική ζωή των Ελλήνων. Σήμερα, για πρώτη φορά έκτοτε, ο μέσος Έλληνας βλέπει την ίδια του την καθημερινότητα να απειλείται από κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να περιγραφεί ως νέο-οθωμανική κλεπτοκρατία, ήτοι την κυβέρνηση της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Αυτός ο μέσος Έλληνας είναι εύκολος στόχος: ο δημόσιος υπάλληλος, ο μισθός του οποίου είναι εντελώς διαφανής και ταυτοχρόνως διαβόητα χαμηλός. Επί παραδείγματι, ένας νέος αστυνομικός παίρνει περίπου 700 ευρώ καθαρά, ενώ ο βουλευτής παίρνει τα δεκαπλάσια. Στην σαφώς πλουσιότερη Βρετανία, ο βουλευτής πληρώνεται περίπου τα μισά από τον Έλληνα ομόλογό του και περίπου δυόμιση φορές τον μισθό του νεοδιόριστου αστυνομικού. Και σαν να μην έφτανε αυτό, αν η Ελλάδα είχε τον ίδιο αριθμό βουλευτών ανά κάτοικο της χώρας με την Βρετανία, τότε τα έδρανα του Κοινοβουλίου θα έπρεπε να είναι κάπου 110. Κάτι δεν πάει καθόλου, μα καθόλου καλά εδώ πέρα.

Αλλά ας επιστρέψουμε στο βασικό μας θέμα: την κλοπή. Το 2002, μια χούφτα τραπεζίτες από την Goldman Sachs ήρθαν, στην Ελλάδα και πούλησαν τις υπηρεσίες τους στην κυβέρνηση του Κωστάκη του Τάπερμαν (επίσης γνωστού και ως Σημίτη), εξηγώντας του με ποιον νομικίστικο τρόπο θα μπορούσε να περιφρονήσει τους κανονισμούς της ΕΕ και να δανειστεί μαύρο χρήμα κοροϊδεύοντας την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, χρησιμοποιώντας τα –διαβόητα πλέον- παράγωγα. Όταν αυτά τα παράγωγα «ωριμάσουν», η Ελλάδα κατά πάσα πιθανότητα θα κληθεί να πληρώσει περισσότερους τόκους απ’ ό,τι είχε διαπραγματευθεί.

Βασικά, η κυβέρνηση υποθήκευσε το μέλλον, προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία και να προωθήσει τα συμφέροντά της καθώς κι εκείνα των ολίγων επιχειρηματιών οι οποίοι διαχειρίζονται την ελληνική οικονομία για ίδιον κέρδος. Αντί να διώκει –όπως ο Πούτιν- τους διαφόρους εγκληματίες πολιτικούς και επιχειρηματίες οι οποίοι ενεπλάκησαν σε εκείνη και τις μετέπειτα συμφωνίες, η νέο-οθωμανική κλεπτοκρατία στραγγαλίζει τις ζωές των χαμηλόμισθων, περικόπτοντας δραματικά τις αποδοχές τους.

Πολλοί από αυτούς τους δημοσίους υπαλλήλους, η πλειονότητα των οποίων είναι σκληρά εργαζόμενοι αξιοπρεπείς άνθρωποι, δεν θα έχουν άλλη λύση από το να δανειστούν από τις τράπεζες ή ακόμη και από τοκογλύφους, που στο τέλος θα στήσουν και πανηγύρι. Η κατάστασή τους είναι τόσο κρίσιμη που η οργή ως απότοκο της απελπισίας θα μπορούσε κάλλιστα να οδηγήσει σε τέτοιες τεράστιες κινητοποιήσεις και καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας που θα έκαναν τις συνηθισμένες διαδηλώσεις να μοιάζουν με προσκοπίνες σε Κυριακάτικο πικ-νικ. Ορισμένοι διανοούμενοι, συνήθως του αντιεξουσιαστικού χώρου, φτάνουν μέχρι του σημείου να μνημονεύουν τις καλύτερες μέρες της χούντας. Ορισμένοι εκ των πιο μορφωμένων αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων επίσης αρχίζουν να αισθάνονται έντονη απογοήτευση. Στο κάτω-κάτω, αφού έχουν αφιερώσει τις ζωές τους στην υπεράσπιση των ελληνικών συνόρων εναντίον μιας επιθετικής τουρκικής στρατιωτικής μηχανής, θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως απογοητευτικό για εκείνους να βλέπουν τη ζωή του ελληνικού λαού να υφίσταται επίθεση εκ των έσω, από μία νεοτουρκική διοίκηση με έδρα την Ελλάδα, λόγω άμετρης απληστίας.

Άλλη μία πτυχή αυτού του επικίνδυνου καζανιού που βράζει είναι ο ακραίος εθνικισμός στον οποίον έχουν επιδοθεί οι Γερμανοί, ιδίως δια μέσου των ΜΜΕ τους, ο οποίος –φυσικά- έχει ως αποτέλεσμα μία κατανοητή ελληνική αντίδραση. Το πιο χτυπητό παράδειγμα είναι το εξώφυλλο του περιοδικού Focus, με το πασίγνωστο άγαλμα να κάνει άσεμνες χειρονομίες. Ένας πιο ευφάνταστος Γερμανός ίσως να χρησιμοποιούσε μία μύτη σε στυλ Πινόκιο, η οποία θα ήταν πιο ευθύς και λιγότερο προσβλητικός τρόπος σχολιασμού και θα είχε και μία δόση χιούμορ. Αλλά, πάλι, οι Γερμανοί δεν φημίζονται ούτε για την φαντασία ούτε και για το χιούμορ τους. Ούτε διαθέτουν κάτι έστω και μακράν συγκρίσιμο με την πλούσια ιστορική κληρονομιά της Ελλάδος, την οποία και φαίνεται ότι ζηλεύουν.

Οι πλέον πολιτισμένοι Γάλλοι ουδέποτε θα έκαναν κάτι τόσο χονδροειδές. Πάνε πια οι εποχές του Γκαίτε, του Σίλλερ και του Μπετόβεν (ο Μότσαρτ δεν ήταν καν Γερμανός), οι οποίοι, υπενθυμίζω, διέπρεπαν πολύ πριν την ένωση της Γερμανίας το 1871. Πέρα από τον πολιτισμικό χουλιγκανισμό της, η Γερμανία επιδεικνύει επίσης και μια μεγάλη δόση υποκρισίας, επωφελούμενη των δεινών της Ελλάδος και αναζωπυρώνοντάς τα: η Siemens πιάστηκε προσφάτως με τα παντελόνια κατεβασμένα, στην υπόθεση με τις δωροδοκίες πρωτοκλασάτων Ελλήνων πολιτικών και άλλων.

Σε γενικότερο επίπεδο, οι ΗΠΑ κατηγόρησαν την Daimler ότι δωροδοκούσε 22 κυβερνήσεις. Και μετά έχουμε και το σκάνδαλο Κολ, στο οποίο εκατοντάδες εκατομμυρίων καταβάλλονταν κρυφίως στον τότε Χριστιανοδημοκράτη Καγκελάριο. Έτσι, βασικά, οι Γερμανοί μοιάζουν να απεκδύονται τη δουλοπρέπειά τους και να αρχίζουν να συμπεριφέρονται με αλαζονεία, όπως έχουν ξανακάνει και στο παρελθόν. Ο λοβοτομημένος οικονομικός γίγαντας αρχίζει να αντικαθιστά το πασίγνωστο Angst του με επιθετικότητα. Ο μοναδικός στόχος της Μέρκελ, αυτής της τευτονικής χελώνας, μοιάζει να είναι η περεταίρω υποτίμηση του ευρώ, ώστε να ενισχυθούν επιπλέον οι ήδη τεράστιες εξαγωγές της Γερμανίας. Και πέραν όλων αυτών, αναπαράγουν και την πολιτική του Χίτλερ, εξαγοράζοντας όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις στα Βαλκάνια, προφανώς δωροδοκώντας ασταμάτητα. Με το ευρώ αποδυναμωμένο, οι δωροδοκίες θα τους στοιχίσουν λιγότερο. Η τωρινή τους συμπεριφορά μου θυμίζει ένα ολλανδικό ποίημα του 17ου αιώνα που λέει:

Κι όταν ο Γερμαναράς είναι φτωχός και γυμνός,
Η γλώσσα του είναι πολύ ταπεινή και μετρημένη
Αλλά όταν πάρει αξιώματα,
Κάνει κακό στον Θεό και τον Άνθρωπο.

Ναι, οι Έλληνες είπαν ψέμματα και κορόιδεψαν, όπως άλλωστε και οι Γερμανοί, και η νεο-οθωμανική κλεπτοκρατία κινδυνεύει να καταρρεύσει, κάτι που είναι μάλλον καλό πράγμα. Αλλά ας θυμόμαστε ότι οι Γερμανοί είναι κάθε άλλο παρά άγιοι… 

Δρ. Ιστορίας, καθηγητής Ιονίου Πανεπιστημίου, πρ. διπλωμάτης στο βρετανικό ΥΠΕΞ
http://www.elkeda.gr
 
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/12/blog-post_8681.html

Προς κάθε εχέφρονα, αν αυτό το είδος υπάρχει ακόμη στην Ελλάδα

Παλαιά είχαμε τους ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ, μετά ήλθαν οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, τώρα έχουμε τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

Διερωτώμαι: θα κατοικηθεί ποτέ αυτή η χώρα από εχέφρονες ΕΛΛΗΝΕΣ ικανούς να μοιράσουν δύο γαϊδουριών άχυρο;

Απευθύνομαι προς όλους τους υβριστές ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΑΝΤΙΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ και τους προκαλώ να παρατάξουν την ιστορία των ΔΗΜΟΣΙΩΣ με εκείνη των Φαραντάτων τους....
οποίους ανηλεώς διώκουν. Υπενθυμίζω σε όλους τους ΔΙΩΚΤΕΣ ότι σε αυτό τον ταλαίπωρο τόπο υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν αντίστοιχοι των: ΤΕΡΤΣΕΤΗ και ΠΟΛΥΖΩΙΔΗ, ήτοι δικαστών την προσφορά των οποίων η Ελλάδα ουδέποτε αναγνώρισε. Και όμως, με την άρνησή τους να υπογράψουν την θανατική καταδίκη του ΠΡΟΔΟΤΗ μοναδικού Εθνάρχου, Στρατηγού και Στρατηλάτου της νεωτέρας Ελλάδος, Θ. Κολοκοτρώνη, υπέγραψαν την δυνατότητα συνεχίσεως του απελευθερωτικού αγώνος και συνεπώς την ελευθερία της Ελλάδος.

Ο Κολοκοτρώνης δεν αρνήθηκε να συνεχίσει να προσφέρει στην πατρίδα παρά την σπίλωσή του ως προδότου. Οι Φαραντάτοι συνεισφέρουν, παρά το κυνηγητό και την πικρία, ανελλιπώς σε αυτό που θεωρείται ως το θεμελιώδες κύτταρο του έθνους, τον Στρατό. Αλλά, ας μην έχουμε παράπονο, και οι πάσης φύσεως δημοκράτες, προοδευτικοί, αντιχουντικοί δεν πτοούνται. Ως άλλη λερναία ύδρα φτύνουν φωτιά και δηλητήριο.

Αλήθεια, ω αγωνιστές της δημοκρατίας, την εποχή της χούντας ποία κακοτυχία είχατε ώστε σήμερα να διαμαρτύρεστε; Ο γράφων και πέντε ακόμη Ευέλπιδες της περιόδου της χούντας υπέστημεν την μεγίστη των κατηγοριών προκειμένου να μας διώξουν από την Σχολή. Ό,τι όμως δεν πέτυχε η χούντα, το πέτυχε η δημοκρατία της «Νέας Δημοκρατίας», για τον γράφοντα, του ΠΑΣΟΚ για άλλους.

Οφείλω ακόμη να εκφράσω τον θαυμασμό μου προς την σπουδή του κου Υπουργού Εθνικής Αμύνης να προστατεύσει τον τόπο από τον επερχόμενο κίνδυνο του νεαρού Ευέλπιδος, όπως, εξ άλλου, έπραξε ο κος Υπουργός και ή λοιπή πολιτική ηγεσία για την προστασία του δημοσίου χρήματος και έχει ενεργήσει ομοίως κατά των «γνωστών-αγνώστων» μακρυχέρηδων που κατα- εξευτέλισαν την Ελλάδα στο εξωτερικό και εξαθλίωσαν τους Έλληνες στο εσωτερικό.

Τέλος, επιτρέψατέ μου να σας υπενθυμίσω ένα μικρό τετράστοιχο του Γεωργίου Σουρή, δημοσιευθέν στον ΡΩΜΙΟ της εποχής του.

Ὦ Ἑλλὰς ἠρώων χῶρα,

τί γαϊδάρους θρέφεις τώρα, (εννοεί τους πολιτικούς)

πρώτα ἔθρεφες σοφοὺς,

τώρα θρέφεις παλαβοὺς. (και κλέφτες, ανήθικους, ψεύτες, απατεώνες, προσθέτει ο γράφων)

Άνευ τιμής και με μηδενική εκτίμηση προς κάθε διώκτη,

Ιωάννης Καραδημητρόπουλος


* ο Ιωάννης Καραδημητρόπουλος
είναι μόνιμος κάτοικος Γαλλίας

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/12/blog-post_5723.html

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ...ΓΟΥΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!

Όπως όλα δείχνουν στη Νέα Δημοκρατία, άναψε πράσινο φώς για να στηθεί Ειδικό Δικαστήριο με κατηγορούμενο τον κύριο Παπακωνσταντίνου, με την κατηγορία ότι επί δικής του θητείας στο υπουργείο Οικονομικών, παραποιήθηκαν τα στοιχεία του ελλείμματος για το 2009 με αποτέλεσμα να 'φουσκώσει' υπερβολικά και να κλείσουν οι αγορές για την Ελλάδα και η χώρα να μπει στην μέγγενη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και στην Γκιλοτίνα του Μνημονίου!
Η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γράφει σχετικά με το θέμα αυτό:



Σφίγγει ο κλοιός για τον Παπακωνσταντίνου

Τον άδειασαν για το φουσκωμένο έλλειμμα του 2009 Βενιζέλος, Eurostat και ο Γεωργίου της Στατιστικής

Σφίγγει ακόμη περισσότερο ο κλοιός για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ενώ ορατή είναι πλέον στον ορίζοντα η πιθανότητα σύστασης Ειδικού Δικαστηρίου για το επί υπουργίας του σκάνδαλο με το «φούσκωμα» του ελλείμματος του 2009. Το σκάνδαλο με το τεχνητό «φούσκωμα», που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν οι αγορές για την Ελλάδα και να οδηγηθεί η χώρα στα δόντια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και στο καταστροφικό για την ελληνική κοινωνία Μνημόνιο, πήρε τις τελευταίες δυο ημέρες νέα εις βάρος του τροπή. Μετά την Κομισιόν, τον τέως υπουργό Οικονομικών «έδωσαν» για τους χειρισμούς του αμέσως μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 όχι κάποια στελέχη της αντιπολίτευσης, αλλά ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, η ίδια η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat) και η Ελληνική Στατιστική Αρχή του «κολλητού» του και ύποπτου για το «μαγείρεμα» Ανδρέα Γεωργίου. Και οι τρεις με επίσημες ανακοινώσεις τους ουσιαστικά επιβεβαίωσαν ότι το έλλειμμα του 2009 διογκώθηκε τεχνητά αμέσως μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009, που έφεραν στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ, μέσω της καταγραφής στο έλλειμμα μέρους ή του συνόλου των συσσωρευμένων οφειλών των νοσοκομείων των ετών 2005-2009 προς τους προμηθευτές τους, ενώ με βάση τους κανόνες της Εurostat θα έπρεπε να καταγραφούν οι οφειλές που δημιουργήθηκαν μόνο το 2009.

Το μπαράζ των ανακοινώσεων που εκθέτουν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου ξεκίνησε την Τετάρτη με την Ελληνικη Στατιστική Αρχή. Σε μια εμφανή προσπάθεια να αποστασιοποιηθεί από τους χειρισμούς Παπακωνσταντίνου και να βγει από το κάδρο των ευθυνών, η ΕΛ.ΣΤΑΤ. του Ανδρέα Γεωργίου (έχει ήδη κληθεί στον εισαγγελέα ως ύποπτος για το θέμα του «φουσκώματος» του ελλείμματος έπειτα από καταγγελίες μελών του διοικητικού συμβουλίου της υπηρεσίας) αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι τα στοιχεία που εστάλησαν και «φούσκωσαν» το έλλειμμα ήταν «προβλέψεις του υπουργείου Οικονομικών» τον Οκτώβριο του 2009 και όχι τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Συγκεκριμένα, αναφέρεται με νόημα ότι το θέμα «δεν αφορά τα στατιστικά στοιχεία που παρήγαγε η ΕΛ.ΣΤΑΤ.», αλλά «τις προβλέψεις του υπουργείου Οικονομικών για το 2009, που διαβιβάστηκαν με την κοινοποίηση προς τη Eurostat στο πλαίσιο της Διαδικασίας Υπερβολικού Ελλείμματος στις 21 Οκτωβρίου 2009». Με άλλα λόγια, το «φούσκωμα» των στοιχείων έγινε με ευθύνη του υπουργείου Οικονομικών, δηλαδή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Χθες ήταν η σειρά της Eurostat να εκθέσει τον τέως υπουργό Οικονομικών. Με ειδική ανακοίνωσή της που υπογράφεται από τον επικεφαλής της, Γερμανό Βάλτερ Ράντεμαχερ, στοχεύοντας στο να στηρίξει τον Ανδρέα Γεωργίου στην εμπλοκή του στο σκάνδαλο του «φουσκώματος, η Eurostat υποστηρίζει ότι η βελτίωση της ποιότητας των στατιστικών στοιχείων που αφορούν τη Διαδικασία Υπερβολικού Ελλείμματος είναι αποτέλεσμα της εφαρμογής νέων και ενισχυμένων διαδικασιών καταγραφής που εφαρμόστηκαν «με ευθύνη του προέδρου της ΕΛ.ΣΤΑΤ.». Να σημειωθεί ότι ο Ράντεμαχερ είναι ένας από τρεις που είχε καταγγείλει το μέλος του Δ.Σ. της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Ζωή Γεωργαντά ότι «φούσκωσαν» το ελληνικό έλλειμμα. Οι άλλοι δύο είναι ο Α. Γεωργίου και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Σημειώνεται ότι ο Γεωργίου ανέλαβε καθήκοντα στις 2 Αυγούστου του 2010. Κατά συνέπεια, ο επικεφαλής της Eurostat εμμέσως πλην σαφώς λέει ότι τα στοιχεία που έδινε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ήταν τουλάχιστον προβληματικά.


Κάρφωμα και από Βενιζέλο

Τον τέως υπουργό Οικονομικών «κάρφωσε» και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Με μια μακροσκελή ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Βενιζέλος υποστηρίζει ότι «τα χρέη των νοσοκομείων δεν κατεγράφησαν στο σύνολό τους στο έλλειμμα του 2009». Αναφέρεται συγκεκριμένα ότι έγινε η καταγραφή «όλου του μη δηλωθέντος μέρους των υποχρεώσεων του έτους 2008». Ομολογείται δηλαδή από τον κ. Βενιζέλο ότι στο 2009 καταγράφηκαν χρέη των νοσοκομείων άλλου έτους, βεβαιώνοντας έτσι την παράβαση της κοινοτικής νομοθεσίας από τον προκάτοχό του. Μάλιστα το λέει και ξεκάθαρα: «Πλην όμως στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της μεθοδολογικής επίσκεψης της Eurostat, τόσο η Ελληνική Στατιστική Αρχή όσο και η Eurostat διατύπωσαν επιφυλάξεις ως προς τον λογιστικό αυτό χειρισμό».

Το θέμα με τη σκανδαλώδη καταγραφή των οφειλών των νοσοκομείων που «φούσκωσαν» το έλλειμμα του 2009 ήρθε στην επιφάνεια έπειτα από πρόσφατη ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή προς την Κομισιόν.


ΦΟΙΒΟΣ ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/12/blog-post_103.html

Wikileaks: «Ποιοι και πως μας παρακολουθούν όλους»


Σοκαριστικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Μεγάλος Αδελφός μπορεί εύκολα και γρήγορα- με τη βοήθεια ιδιωτικών εταιρειών- να μας παρακολουθεί σε καθημερινή βάση, φέρνει στο φως η ομάδα του Wikileaks.
Τα λίαν ανησυχητικά στοιχεία του Wikileaks που δημοσιεύονται από το ιταλικό περιοδικό L’ Espresso, ενισχύουν έναν ευρύτατα διαδεδομένο φόβο: ότι μπορούν να μας παρακολουθούν όλους χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε και χωρίς να μπορούμε να το αποδείξουμε.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παγιδεύονται καθημερινά δισεκατομμύρια πληροφορίες από τηλεφωνήματα, mail και sms, με τη βοήθεια ενός δικτύου ιδιωτικών εταιρειών.
Πρόκειται για μια σοκαριστική, “κολοσσιαία” -όπως χαρακτηρίζεται- βάση δεδομένων που αποδεικνύει πως η ζωή του οποιουδήποτε μπορεί να “κλαπεί”, να αντιγραφεί και να αναλυθεί με αυτοματοποιημένο τρόπο.
Όπως τονίζεται, τα πάντα βρίσκονται υπό παρακολούθηση: φαξ, σταθερά και κινητά τηλέφωνα, Η/Υ, προγράμματα όπως το Skype…Στην κατασκοπεία συνεισφέρουν ιδιωτικές εταιρείες που θέτουν τις υπηρεσίες τους στην διάθεση δημοκρατιών και δικτατοριών.
Αναφέρονται ενδεικτικά παραδείγματα όπως το δημιούργημα της εταιρείας Hacking Team, στο Μιλάνο, το “Remote Control System”, το οποίο “ενοικιάζεται” προς 200000 ευρώ ετησίως και λειτουργεί ως ένας άλλος “007″ που εισχωρεί στον υπολογιστή ή στο smartphone και το μετατρέπει σε κατάσκοπο της ιδιωτικής μας ζωής: αντιγράφει και αποστέλλει τα μέιλ, τους κωδικούς πρόσβασης, τις ιστοσελίδες που επισκεπτόμαστε, τα κείμενα που γράφουμε.
Μπορεί ακόμη να ενεργοποιήσει εν αγνοία μας την βιντεοκάμερα, την φωτογραφική μηχανή, ή το μικρόφωνο των ηλεκτρονικών συσκευών, καταγράφοντας και μεταδίδοντας ταυτόχρονα τις όποιες συνομιλίες.
Άλλο παράδειγμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι η γερμανική Ultimaco η οποία προσφέρει ένα σύστημα μαζικής παγίδευσης πληροφοριών, που αποθηκεύει δεδομένα από σταθερή και κινητή τηλεφωνία, από το ίντερνετ και το Skype. Τα συγκεντρώνει όλα και τα ομαδοποιεί σε τεράστιες βάσεις που απομνημονεύουν 100000 δεδομένα το δευτερόλεπτο.
Δήμητρα Ράγια 

http://kostasxan.blogspot.com/2011/12/wikileaks.html

Πέρασαν σε άλλο επίπεδο. Το ιριδίζον φωτεινό σημείο του HAARP. Αθήνα 28η Οκτώβρη.

χημική ουρά...
«Τα πιό καλά κρυμμένα μυστικά είναι αυτά που είναι μπροστά στα μάτια μας»
Ένα ερώτημα που κυριαρχεί στα χείλη πάρα πολλών ανθρώπων είναι : «Τι πάθαμε εμείς οι Έλληνες και σας ανεχόμαστε ακόμη;»
Πρέπει να γνωρίζουμε ότι το πολιτικά κρίσιμο διάστημα από 24 Οκτωβρίου μέχρι και χτές 10 Νοεμβρίου, οι ουρανοί βομβαρδίζονταν ανηλεώς καθημερινά σε όλη την Ελλάδα με αεροπλάνα χωρίς διακριτικά, τα οποία ψέκαζαν ασταμάτητα χημικές ουσίες.
Θα μείνουμε στο «σε όλη την Ελλάδα» γιατί....


πλέον μας έστειλαν φωτογραφίες το επίμαχο διάστημα από όλη την Ελλάδα.ΘεσσαλονίκηΉπειροΛάρισα, Μάνη,(βλέπε πιο κάτω),Ηράκλειο Κρήτης.
Δεν γράφουμε για Αθήνα, γιατί ήταν τόσο έντονη η κατάσταση ειδικά την Κυριακή 6/11, όπου λόγω ηλιοφάνειας, και εντελώς αίθριου καιρού ήταν απροκάλυπτα ορατά και συνέχιζαν τους ψεκασμούς ασταμάτητα και την νύχτα. Μας πήραν πάρα πολλά τηλέφωνα γι΄αυτό τον λόγο.

Αυτό που έχουμε υποχρέωση όμως να επισημάνουμε είναι ότι ανήμερα την 28η Οκτωβρίου κατά τις 14 το μεσημέρι και για 2 περίπου ώρες, παρατηρήσαμε για πρώτη φορά στον ελληνικό ουρανό ένα από τα σημάδια χρήσης του HAARP, τον έντονο ιριδισμό, και μεγάλη ένταση φωτός (πιθανότατα από υπερθέρμανση της ιονόσφαιρας), σε δύο σημεία του ουρανού, ορατά από το δυτικό αττικό λεκανοπέδιο.
Υπάρχουν πολλοί μάρτυρες του φαινομένου.
Παραθέτουμε δικό μας βίντεο από αυτό το "φαινόμενο", κόβοντας απλώς τον ήχο από τις ομιλίες μας που φανέρωναν την έκληξή μας. Το πρωτότυπο είναι στην διάθεσή όποιου το χρειαστεί.





Τα σημεία ήταν δύο διαφορετικά το δεύτερο νοτιότερα από αυτό που θα δείτε στο βίντεο. Δεν μπορούσαμε να το βιντεοσκοπήσουμε και το δεύτερο λόγω υψηλών κτηρίων τα οποία έκρυβαν την ορατότητα.
Επίσης μας έκανε εντύπωση ότι ανά πεντάλεπτο ή δεκάλεπτο μείωνε ή αύξανε απίστευτα η ένταση, σε σημείο τέτοιο που αργότερα δεν μπορέσουμε για 20 λεπτά της ώρας να δούμε κανονικά. Τόσο μεγάλη ήταν η ένταση (λάμψη), του φαινομένου. (Αυτή
Για περισσότερες φωτογραφίες από τα Ιωάννινα 26 Οκτωβρίου ΕΔΩ
Ή εδώ
Να υπενθυμίσουμε ότι έχουμε ρωτήσει υπεύθυνα την ΕΜΥ και απάντησή της είναι ΕΔΩ
Επίσης μετά από πίεση μηνών πείσαμε τον βουλευτή Γ. Ανατολάκη και έφερε το θέμα στην Βουλή στις 28 Ιουνίου δείτε ΕΔΩ
Είχε προηγηθεί ερώτηση στην Βουλή του ίδιου βουλευτή με θέμα την μόλυνση του Αττικού ουρανού με σωματίδια αρσενικού. Δείτε ΕΔΩ
Περισσότερα για τους Αεροψεκασμούς ΕΔΩ και ΕΔΩ
Για το HAARP ΕΔΩ
πηγη

Κίσιγκερ, Σόρος και Παπαδήμος

Aνοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό
Aγαπητέ κ. Παπαδήμο,
Δεν έχουμε σχεδόν τίποτα κοινό, δεν με ξέρετε, δεν σας ξέρω. Εκτός από δύο χαρακτηριστικά που μοιραζόμαστε, και δεν μοιράζεστε με κανέναν από τους ισχυρούς ξένους “φίλους” σας, τους οποίους, ενδεχομένως, εμπιστεύεστε και στη συνδρομή των οποίων ίσως υπολογίζετε.
Οι δικοί σας φίλοι μπορεί να είναι κάπως διαφορετικοί από αυτούς που είχε ο κ. Παπανδρέου, τους Σόρος, Ρόντος, Ρουμπινί, Στρως-Καν, Ρότσιλντ, Νετανιάχου κ.α., μπορεί να συμπίπτετε σε ορισμένους. Αναλογιστείτε όμως τι έπαθε ο κ. Παπανδρέου ακολουθώντας τις συμβουλές τους; Εσείς καταλαβαίνετε πολύ καλύτερα από τον προκάτοχό σας τι συζητάτε, το πρόβλημα όμως δεν είναι εκεί, είναι στο τι θέλουν οι “φίλοι”. Αναλογιστείτε, μια στιγμή έστω, ζυγείστε στο μυαλό σας, την πιθανότητα να πάθετε εσείς πολύ χειρότερα από τον κ. Παπανδρέου.
Τα δύο πράγματα που δεν μοιράζεστε με τους φίλους σας και μοιράζεστε μαζί μου, είναι ότι είμαστε και οι δύο ‘Ελληνες και ότι έχουμε, υποθέτω, αμφότεροι συμφέρον να μην γνωρίσει, επί των ημερών σας, η Ελλάδα βιβλική καταστροφή, να μη μείνετε στην ιστορία ως Παπαδήμιος, να μη σας κυνηγάνε μέχρι το τέλος της ζωής σας οι τύψεις ή/και οι ‘Eλληνες. Μοιάζετε αρκετά σοβαρός για να ξέρετε ότι αυτά είναι πραγματικές, όχι θεωρητικές δυνατότητες, έστω κι αν προτιμάτε να τις απωθείτε.
Διαβάζω στις μεγαλύτερες εφημερίδες να σας γράφουν μέλος της “κυβέρνησης Sachs”. Μπορεί να είναι ο οίστρος των ρεπόρτερ και των αναλυτών, μπορεί να είναι η διάθεση να μειώσουν την Ελλάδα δια του πρωθυπουργού της. Το δικό μου μάτι διαβάζει μια συγκαλυμμένη προειδοποίηση και απειλή από τους φίλους σας σε αυτά τα δημοσιεύματα. Είναι σα να σας λένε: “Mην ξεχνάς που ανήκεις. Aν μας κάνεις μπαγαμποντιές, θα σε πετάξουμε την άλλη μέρα στα σκυλιά”. ‘Oπως έκαναν με τον κ. Παπανδρέου και το “δημοψήφισμα”, όταν εξάντλησε τη χρησιμότητά του, ή παλιότερα με τον Ιωαννίδη.
Κύριε Παπαδήμο, φοβούμαι ότι πρέπει να ξεχάσετε αυτά που ξέρατε ως τραπεζίτης. Δεν αντιμετωπίζετε μια οικονομική κρίση, για την οποία νομίζετε ότι έχετε κάποια εργαλεία. Είστε στο επίκεντρο μείζονος εθνικής κρίσης και μεγάλης, παγκόσμιας, στρατηγικής κρίσης.
Αν όντως βρήκαν αυτό τον τρόπο να σας μειώσουν, τρομάξουν, προειδοποιήσουν, γιατί άραγε το κάνουν; Τι φοβούνται από σας, τον ορθόδοξο τραπεζίτη, το μέλος της Trilateral, τον πρώην αντιπρόεδρο της ΕΚΤ; Μήπως ότι θα γίνετε ξαφνικά κομμουνιστής, ή εθνικιστής, ή ότι θα πάτε να βρείτε τον Πούτιν και τους Κινέζους; ‘Oχι βέβαια. Φοβούνται κάτι άλλο: ότι, κάποια στιγμή, ακόμα και σεις, ο δικός τους άνθρωπος, θα επαναστατήσετε συνειδητοποιώντας τι σας βάζουν να κάνετε, θα “τσινίσετε”. Αν το φοβούνται, είναι γιατί γνωρίζουν καλύτερα από σας τον ρόλο που θα αχθείτε να παίξετε.
Aνήκετε σε μια τάξη και προίστασθε ενός πολιτικού συστήματος που υποφέρουν από βαριά “καθεστωτική τύφλωση”, τυπική κρίσεων όπως η τωρινή. Η ιστορία διηγείται πολλά παραδείγματα, όπως τη Μαρία Αντουανέτα, που, όταν της είπαν ότι ο κόσμος δεν έχει ψωμί να φάει, διερωτήθηκε γιατί δεν τρώει παντεσπάνι. Λίγο καιρό αργότερα, το κεφάλι της κυλούσε από τους ώμους της. Με τον αποκεφαλισμό της και του άντρα της, ιδρύθηκε η σύγχρονη εποχή, που οι συνάδελφοί σας τραπεζίτες θέλουν τώρα να τελειώσουν, πιστεύοντας ότι κάνουν το “έργο του Θεού” και αποκαθιστούν τη “Βασιλεία του Χρήματος”.
Η τύφλωση των Γάλλων Βασιλέων ήταν αστεία υπόθεση, μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν σήμερα, και τα γράφει, έστω κάπως μασημένα, χωρίς διευθύνσεις και τηλέφωνα, ο Σόρος στα βιβλία του και τα λέει στις διαλέξεις του. Ο Ούγγρος χρηματιστής και οπαδός του Πόπερ, υποστηρίζει ότι σε αυτόν και τους φίλους του ανήκει, σε μεγάλο βαθμό, η “τιμή” της διάλυσης της ΕΣΣΔ. Αν καταλαβαίνουμε καλά την ιδέα του, που υποστηρίζει ότι δοκίμασε επιτυχώς στη διάλυση της ΕΣΣΔ, είναι η διάχυση σε κόμβους επιρροής των εξελίξεων, ιδεών που μοιάζουν να ανταποκρίνονται στις τακτικές ανάγκες διαφόρων τμημάτων των ελίτ, τους δίνουν τακτική διέξοδο, εις βάρος των στρατηγικών συμφερόντων τους. Για να παίξεις αυτό το παίγνιο πρέπει να έχεις ένα βαθμό πολύ ανώτερης στρατηγικής ευφυίας, να μη φαίνεσαι, αλλά να έχεις πολύ επιρροή σε κρίσιμα σημεία του δικτύου αποφάσεων.
Ο Σόρος υποστηρίζει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε αθεράπευτη “δίνη θανάτου” και, αντιδρώντας στην 26η Οκτωβρίου, προέβλεψε την κατάρρευσή της το πολύ σε τρεις μήνες, μέχρι τέλη Ιανουαρίου.
Τι θα γίνει τότε;
Που και πως θα γίνει;
Ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε;
Εσείς κ. Παπαδήμο είστε σίγουρος τι εννοεί;
Δύο πράγματα απασχολούν τον Σόρος: Ευρώπη και Μέση Ανατολή.
Διερωτώμαι κ. Πρωθυπουργέ γιατί λύσσαξαν, απειλούν Θεούς και Δαίμονες να μη κάνουμε εκλογές και δημοψήφισμα, προκειμένου να εφαρμοσθεί η 26η Οκτωβρίου, που προβλέπουν ότι θα καταρρεύσει, και να βάλετε την υπογραφή της Βουλής κάτω από τη δανειακή σύμβαση; Το μόνο που θα μείνει από αυτή την ιστορία είναι οι υπογραφές που σας ζητάνε.
Πείτε μου ειλικρινά κ. Παπαδήμο. Εσείς, ως τραπεζίτης, θα υπογράφατε για μια τράπεζα που διοικούσατε μια τέτοια σύμβαση;.
Θα την υπογράφατε για το σπίτι σας;
Μπορείτε, εσείς και μια Βουλή εκλεγείσα σε τόσο διαφορετικές συνθήκες, να δεσμεύσετε για πάντα την Ελλάδα;
Για να μη χρεωκοπήσουμε, θα απαντήσετε. ‘Εχουμε ήδη χρεωκοπήσει. Tο ξέρετε καλύτερα από μένα. Χρεωκοπήσαμε με το μνημόνιο, όχι γιατί δεν το εφαρμόσαμε. ‘Oπως λέει ο ‘Aνταμ Σμιθ, η καλύτερη λύση σε μια τέτοια κατάσταση είναι να παραδεχθούν πιστωτές και δανειολήπτες την πραγματικότητα και να δουν τι κάνουν. Επικυρώνοντας τη δανειακή σύμβαση, αφοπλίζετε τη χώρα από το ισχυρότερο χαρτί της, προτού της επιτεθούν οι ύαινες.
Για να μείνουμε στο ευρώ, θα πείτε. Ποιό ευρώ, θα υπάρχει ευρώ; Θα μείνουμε στο ευρώ ως βιώσιμο κράτος ή ως μη βιώσιμο προτεκτοράτο; Θα μείνετε στο ευρώ με την ύφεση να σκαρφαλώνει του χρόνου στο 10%, με το μισό πληθυσμό άνεργο, με το κράτος και την κοινωνία σε προχωρημένη αποσύνθεση; Κάντε μια βόλτα στην Αθήνα κ. Πρωθυπουργέ, θα σας διαφωτίσει πολύ περισσότερο από τις στατιστικές σας για το τι συμβαίνει.
Αν αφοπλίσετε σήμερα την Ελλάδα θα διευκολύνετε την έξοδο, όχι την παραμονή στο ευρώ, αλλά και όσα άλλα σχέδια εναντίον της χώρας κυοφορούνται. Κι εσείς το ίδιο θα κάνατε ως τραπεζίτης στη θέση τους. Θα κοιτάγατε, πριν ρημάξετε την άμοιρη πατρίδα μας, να έχετε κλείσει τις εκκρεμότητες, να βάλετε στο χρηματοκιβώτιο τους τίτλους ιδιοκτησίας.
Ο Κίσσινγκερ, συνάδελφός σας στην Trilateral και αρχιτέκτονας της κυπριακής προβοκάτσιας, επισκέφθηκε το 1972 την Ευρώπη για να αποτρέψει τους Ευρωπαίους από τη συμμετοχή ΚΚ στις κυβερνήσεις. Τόνισε στους συνομιλητές του: “Παρακολουθείστε προσεκτικά τι θα γίνει στη Χιλή”. Το 1973, ο στρατηγός Πινοσέτ επέβαλε άγρια στρατιωτική δικτατορία, σφάζοντας και βασανίζοντας τους πολιτικούς του αντιπάλους. Ο Κίσινγκερ πλήρωσε μεγάλο πολιτικό κόστος, για να κραδαίνει το παράδειγμα. Τα τανκς και τα βασανιστήρια άνοιξαν το δρόμο στη σαραντάχρονη επέλαση των αγορών. Τώρα, η σειρά κινδυνεύει να είναι ανάποδη. Η οικονομική βία δεν θα ακολουθεί, προηγείται ίσως της αστυνομικο-στρατιωτικής. Χρειάζονται πάλι ένα τελικό τώρα παράδειγμα, μιας τρομακτικής οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής καταστροφής, ένα παράδειγμα τόσο πιο τρομερό όσο πιο μεγάλο είναι το σχέδιό τους και είναι κολοσσιαίο το σχέδιο να διαλύσουν την ΕΕ και να αφαιρέσουν από τους ευρωπαϊκούς λαούς τα δικαιώματα, την ευημερία και την ειρήνη που απήλαυσαν μετά το 1945. Μην τους προσφέρετε την Ελλάδα για τους σκοπούς τους. (Αναφερόμενοι στα τανκς δεν εννοούμε τις επικοινωνιακές προβοκάτσιες που στήνει το κόμμα του μνημονίου και οι διεθνείς φίλοι του, σε μια προετοιμασία επανάληψης του σοβιετικού ψευτοπραξικοπήματος του Αυγούστου 1991, που κατέστησε δυνατό το πραγματικό πραξικόπημα του Γέλτσιν, την απαγόρευση του ΚΚΣΕ και τη διάλυση της ΕΣΣΔ. Δικτατορία στην Ελλάδα δεν θα κάνουν οι σχεδόν ανύπαρκτοι χουντικοί, αν γίνει θα χρειαστεί για να υπηρετήσει το μνημόνιο).
Αυτοί γνωρίζουν ότι δεν θα τα καταφέρετε να πάτε ομαλά με το μνημόνιο. Ξέρουν ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να οδηγηθούμε απροετοίμαστοι σε κοινωνική έκρηξη και απευθείας σύγκρουση του ελληνικού λαού με τη Γερμανία. Προτιμάνε να αυτοκτονήσουν σιωπηλά οι ‘Eλληνες, όπως άλλοι λαοί του πρώην ανατολικού μπλοκ, ή να διοχετεύσουν αλλού την τεράστια ενέργεια που απελευθερώνει η διάλυση της ελληνικής κοινωνίας. Αν γίνει εξέγερση θέλουν να ηττηθεί, ολοκληρώνοντας τον παραδειγματισμό, αλλά και στιγματίζοντας πάλι τη Γερμανία, καθιστώντας δηλαδή πολιτικά αδύνατη μια ένωση των ευρωπαϊκών λαών κατά των αγορών. Την έχουν ήδη πείσει ότι μπορεί να κάνει αντιπυρική ζώνη γύρω από την Ελλάδα, να τη ρίξει στα σκυλιά και να γλυτώσει η ίδια. ‘Oπως έπεισαν τον Γκορμπατσώφ ότι θα δώσει την Ανατολική Ευρώπη και θα κρατήσει την ΕΣΣΔ.
Μπορείτε ακόμα να σταματήσετε την καταστροφή. Να υπερασπίσετε τη χώρα σας και την Ευρώπη, διακόπτοντας την ασκούμενη πολιτική. Αν δεν μπορείτε να κάνετε αυτό, μπορείτε τουλάχιστο να προετοιμάσετε τη χώρα για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που θα ζήσει. Εισάγετε τρόφιμα, καύσιμα, είδη πρώτης ανάγκης, εμψυχώστε τους αξιωματικούς. Βρείτε συμμάχους. Κάντε εκλογές. Πάψτε να γίνεστε ιμάντας εξωτερικών πιέσεων. 
‘Oτι κι αν κάνετε όμως, μη φέρνετε στη Βουλή τη δανειακή σύμβαση. Αν δεν μπορείτε να γίνετε εθνικός ηγέτης, μη φορτώνεστε αυτή την ενοχή, εξασφαλίστε τουλάχιστο την ηρεμία και την ησυχία σας κατά το υπόλοιπο του βίου σας.

Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος
Konstantakopoulos.blogspot.com
 
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/12/blog-post_7643.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters