Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

"Επιχείρηση Ελλάδα" από την διεθνή ομάδα χάκερς "Anonymous"

Η ομάδα των Anonymous στον περισσότερο κόσμο έγινε γνωστή τον περασμένο Απρίλιο, χάρη στην κυβερνο-επίθεση ή αλλιώς ψηφιακή επίθεση μέσω Διαδικτύου, που εξαπέλυσε στο δίκτυο της Sony, ωθώντας την έτσι, για να σταματήσει η περαιτέρω διείσδυση στα ενδότερα των συστημάτων της, να κατεβάσει πλήρως τα «ρολά» ολόκληρης της υπηρεσίας.


Το αποτέλεσμα; Τουλάχιστον 70 εκατομμύρια χρήστες δεν μπορούσαν επί ενός μηνός περίπου να χρησιμοποιήσουν το Playstation Network (ανάμεσα σε άλλες υπηρεσίες της Sony που είχαν «χτυπηθεί»), ενώ υπήρχε κίνδυνος μερικά (όχι όλα όμως και όχι τα σημαντικά) στοιχεία των χρηστών να έχουν περιέλθει στα χέρια των Anonymous, οδηγώντας ουσιαστικά αρκετούς στην αλλαγή των κωδικών τους στην πιστωτική κάρτα που είχαν καταχωρήσει στο PS Network.


Η ομάδα των χάκερ-ιδεολόγων-ψηφιακών ακτιβιστών, όπως θέλετε μπορείτε να τη χαρακτηρίσετε, δεν αποσκοπεί στον τρόμο των χρηστών, απεναντίας στοχεύει στις ολοκληρωτικές και σκληρές νοοτροπίες εταιρειών, οργανισμών αλλά και κρατών. Εν προκειμένω, της Ελλάδας μας και των πρακτικών που έχουν χρησιμοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.
Επίσημα πλέον, η ομάδα των Anonymous εξέδωσε ένα δελτίο Τύπου, μέσω του οποίου ενημερώνει όλο τον πλανήτη, χωρίς τους «περιορισμούς» ή «όρια» στην έκφραση (το λέμε ευγενικά) που αντιμετωπίζουν – ή «καθοδηγούν» αν προτιμάτε καλύτερα – τα Μ.Μ.Ε., ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, τι ζούμε καθημερινά και πως εν τέλει προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή καθημερινότητα που ζούμε. Ακολουθεί το δελτίο Τύπου των Anonymous, συνοδευόμενο βέβαια, από τις προειδοποιήσεις που χαρακτηρίζουν την ομάδα και οι οποίες τηρούνται κατά γράμμα.
«Χαιρετίζουμε όλο το κόσμο, αυτό είναι το πρώτο δελτίο τύπου από το #OpGreece. Επιθυμούμε να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την κρίσιμη κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και να ενημερώσουμε μαζικά για την ύπαρξη και δραστηριότητά μας. Επιθυμούμε την ευαισθητοποίηση όχι μόνο των Ελλήνων εντός της Ελλάδας, αλλά και των Ελλήνων ομογενών, όλοι εσείς που είστε ελληνικής καταγωγής σε ολόκληρο τον κόσμο.


Είδαμε όλοι τον μπάτσο με την χρήση σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο των διαδηλωτών σωστά; Είδαμε επίσης τον Tony Bologna να ψεκάζει νεαρές γυναίκες στην Νέα Υόρκη ναι; Αν τα παραπάνω σάς συγκλόνισαν, εδώ είναι μια καθημερινή ρουτίνα. Οι Έλληνες πολίτες που διαμαρτύρονται ειρηνικά, λαμβάνουν αυτή την »περιποίηση» σχεδόν ΚΑΘΕ εβδομάδα, ενώ κανένας αξιωματούχος δεν αντιδρά στις πράξεις βίας εναντίον πολιτών που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα.


Τον περασμένο μήνα η Ελληνική Αστυνομία ψέκασε άτομα με ειδικές ανάγκες σε αναπηρικά καροτσάκια, ενώ πριν από δύο μήνες επιτέθηκαν σε πολίτες που διαμαρτύρονταν ειρηνικά – απλά περπατώντας ούτε καν φωνάζοντας. Η Αστυνομία έριχνε δακρυγόνα και πέτρες χτυπώντας τους με μπαστούνια (γκλοπ) και σιδερένιες ράβδους. Πριν από τρεις μήνες συνέβησαν τα ίδια ακριβώς, ενώ δεν δίστασαν να χτυπήσουν ακόμα και δημοσιογράφους που κρατούσαν φωτογραφικές μηχανές.
Τώρα, τη στιγμή που γράφουμε αυτά τα λόγια, το Διαδίκτυο απειλείται από τον Μάκη Βορίδη, ένα πρόσωπο που τη δεκαετία του 70′ και του 80′ ανήκε σε μια ομάδα παρόμοια με το ΚΚΚ και τώρα είναι μέλος του φασιστικού κόμματος στην Ελλάδα. Ο Βορίδης είναι τώρα υπεύθυνος για το Διαδίκτυο. Μια εβδομάδα μετά την »εκλογή» του (εξελέγη από τους πολιτικούς και όχι απευθείας από τον λαό), blogs που παρείχαν ελευθερία λόγου έκλεισαν, λογαριασμοί στο Facebook – κυρίως ακτιβιστών, Anons, αναρχικών, κομμουνιστών και trolls – διεγράφησαν. Τώρα ο Βορίδης και οι φίλοι του σχεδιάζουν να λογοκρίνουν όλους τους παρόχους Internet (ISPs), με πρόσχημα ότι το πράττει ώστε να ξέρει πότε μια »τρομοκρατική ενέργεια» θα πραγματοποιηθεί εναντίον των πολιτών. Κάθε αντίθετος πολιτικός λόγος που δεν είναι αρεστός στον φασισμό θεωρείται »τρομοκρατία». Οπότε ναι, αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα.


Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας.
Εδώ είναι μερικές συνδέσεις που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε την τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα:
- Αθήνα 29-06-2011: Επίθεση της Ελληνικής Αστυνομίας εναντίον Ελλήνων πολιτών στην πλατεία Συντάγματος. http://www.youtube.com/watch?v=v_GZOD3R1Ek
- Ένας άνδρας λέει στην Αστυνομία »Φύγετε από αυτή την πλατεία και σας παρακαλώ μην με χτυπήσετε», ο μπάτσος όχι μόνο τον χτυπά, αλλά του σπάει και το κεφάλι μπροστά στην κάμερα. http://www.youtube.com/watch?v=VlVML5ih2Qs 


- Ο νέος υπουργός υπεύθυνος για το Διαδίκτυο, στην πρώτη δήλωσή του λέει »Συμφωνώ ότι οι συμπλοκές γίνονται από τους ανθρώπους αλλά δεν χρησιμοποιούν ούτε γκλοπ ούτε κράνη», η επόμενη εικόνα είναι όταν ο ίδιος κρατούσε ένα τσεκούρι κατά την διάρκεια της συμμετοχής του στην αντίστοιχη ομάδα με το ΚΚΚ. Αυτός ο άνθρωπος είναι αυτή την στιγμή υπεύθυνος για το Internet στην Ελλάδα και είναι μέλος του φασιστικού κόμματος. Δεν εξελέγη από εμάς αλλά από την ίδια την κυβέρνηση. http://www.youtube.com/watch?v=4JStHrZltE4 
Χρειάζεστε περισσότερες συνδέσεις? ΟΚ
- Περισσότερες πληροφορίες για τον Μάκη Βορίδη.http://www.nakedcapitalism.com/2011/11/mark-ames-austerity-fascism-in-greece-%E2%80%93-the-real-1-doctrine.html 
- Βίντεο από το #OpGreece, #OpSupportGreece και ανθρώπων που παρακολουθούν τις ταραχές και διαδηλώσεις.


Άρα τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα αυτή την στιγμή; Γιατί όλη αυτή η βία;
Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, άρχισε να μειώνει τις αποδοχές του λαού προσθέτοντας επιπλέον μέτρα λιτότητας. Τα μέσα ενημέρωσης συνέβαλαν στην διάδοση της προπαγάνδας ότι οι Έλληνες πολίτες είχαν ευθύνη για αυτό, ενώ στην πραγματικότητα η κυβέρνηση εξάντλησε τα χρήματα αυτά για ίδιον όφελος. ΟΧΙ. Οι Έλληνες πολίτες είναι φτωχοί για σχεδόν 2 χρόνια τώρα, ενώ γίνονται ακόμα πιο φτωχοί μέρα με την μέρα. Η κυβέρνηση δαπάνησε αυτά τα χρήματα σε προϊόντα πολυτελείας όπως αυτοκίνητα, σπίτια, και γη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορείτε να ψάξετε στο Google τις παρακάτω λέξεις-κλειδιά: Vatopedi, σκάνδαλο Siemens στην Ελλάδα, ελληνική υπόθεση υποκλοπής τηλεφωνικών συνδιαλέξεων 2004.


Έτσι αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα είναι :
- Οι άνθρωποι πληρώνουν περισσότερους φόρους, ακόμη κι αν δεν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά
- Οι συντάξεις έχουν μειωθεί τόσο, που οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να διαθέσουν χρήματα ακόμα και για τα φάρμακά τους, το ενοίκιο ή τους λογαριασμούς τους
- Γίνονται εξώσεις σε πολίτες λόγω δανείων
- Η εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας (ΔΕΗ) αναγκάζει τους ανθρώπους να πληρώνουν πολύ περισσότερα από ό,τι καταναλώνουν (ως φόρο ακινήτου), ειδάλλως κόβουν την παροχή ρεύματος.



- Οι Τράπεζες έχουν την ευθύνη
- Τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν και δεν αποκαλύπτουν τα πραγματικά γεγονότα, όπως διαμαρτυρίες, διαδηλώσεις, θανάτους, ξυλοδαρμούς, αστυνομική βία, πολιτικά σκάνδαλα κ.λπ.
- Το να βρει κάποιος εργασία είναι σπάνιο και ακόμα και αν βρει η αμοιβή δεν είναι αρκετή
- Καταστήματα κλείνουν
- Τα σπίτια εγκαταλείπονται
- Οι άνθρωποι φεύγουν από την Ελλάδα για να βρουν μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό
- Τα παιδιά λιποθυμούν από την πείνα: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=100921&catid=3 
- Τοξικομανείς και άστεγοι άνθρωποι χρησιμοποιούν χρησιμοποιημένες-μολυσμένες με AIDS βελόνες ώστε να μπορούν να πάρουν τα 700€ που το κράτος αναγκάζεται να πληρώσει για τις δαπάνες τους.
- Διαδηλωτές πεθαίνουν, αιμορραγούν, υποφέρουν
- Το 70% των ελληνικών οικογενειών δεν θα ανάψει τη θέρμανση κατά τη διάρκεια του χειμώνα, λόγω του ότι δεν μπορούν να διαθέσουν οικονομικά για αυτό.


- 1.500.000 Έλληνες είναι άνεργοι
- Οι οικογένειες καταστρέφονται
- Ο μέσος Έλληνας αντιμετωπίζεται σαν »άχρηστος-ρύπος» από τους πολιτικούς και τους ανθρώπους εκτός Ελλάδος, λόγω της προπαγάνδας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
- Η λογοκρισία ξεκίνησε, τα blogs κλείνουν, οι ακτιβιστές του Facebook στοχοποιούνται, η ελευθερία του λόγου απειλείται (ο υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης απείλησε διά τηλεοράσεως ότι το πολιτικό άσυλο οι ιστοσελίδες του δικτύου Indymedia θα πρέπει να αισθάνονται ότι απειλούνται τώρα που ανέλαβε αυτός http://www.dailymotion.com/video/xkqcyi_yyyyyy-yyyyyyyyyy-yyy-indymedia_news )
- Δημοσιογράφοι σκοτώνονται.http://en.wikipedia.org/wiki/Assassination_of_Sokratis_Giolias και πολλά πολλά άλλα.
Αυτή είναι η ζωή στην Ελλάδα σήμερα. Προσπαθούν να φιμώσουν όσους αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματά τους. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας, ώστε να επαυξηθεί η ευαισθητοποίηση για την Ελλάδα παγκοσμίως.
Για τα ελληνικά Links απλά χρησιμοποιήστε το Google Translate.
We are Anonymous
We are Legion
We do not Forget
We do not Forgive
Expect us.
Εις το όνομα του # OpGreece»
Περισσότερες πληροφορίες:


telecomnews.gr
xrimanews
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/12/anonymous.html

ΕΡΕΥΝΑ - ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ-PHIL SCHNIEDER-ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ - ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ " ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ " - ΜΑΓΕΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ - ΜΑΓΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ - ΓΚΡΙΖΟΙ - Α.Τ.Ι.Α(VIDEO)

ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ.
( 6ος αιώνας μ.χ )


"...Εν εκείνω γαρ τω καιρώ αποφράξει Κύριος ο Θεός τας πύλας τας εν Ινδαλία (εν άλλω Ινδία), ας έκλεισεν Αλέξανδρος ο των Μακεδόνων βασιλεύς, και εξελεύσονται οι εβδομήκοντα δύο βασιλείς μετά του λαού αυτών, τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συγχασίας και δυσωδίας, και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ' ουρανόν, σάρκας ζώντων ανθρώπων εσθίοντες και το αίμα πίνοντες, κύνας και μυίας και βατράχους νεμόμενοι και πάσαν ρυπαρίαν.



Ουαί δε τη οικουμένη πάση εν η πορεύσονται από προσώπου αυτών. Τας μεν ουν ημέρας εκείνας, μη έστω χριστιανός Κύριε, ει δυνατόν ην. Αλλ' οίδα ότι έσονται. ..."


Μετάφραση:

"...Κατά το έτος εκείνο θ’ ανοίξει ο Κύριος τις πύλες των Ινδιών που έκλεισε ο βασιλιάς των Μακεδόνων Αλέξανδρος. Θα βγουν τότε απ’ εκεί οι εβδομήντα δύο βασιλείς με τον λαό τους, τα λεγόμενα βδελυρά έθνη, που είναι πιο σιχαμερά από κάθε αηδία και δυσωδία. Αυτά θα διασκορπισθούν σ’ όλο τον κόσμο. Θα τρώνε ζωντανούς τους ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία. Αλλοίμονο στις περιοχές, απ’ όπου θα περάσουν! Αν είναι δυνατόν, Κύριε, ας μην υπάρχουν τότε Χριστιανοί! Γνωρίζω όμως ότι θα υπάρχουν. ..."




Μια συγκλονιστική μαρτυρία από τον
PHIL SCHNIEDER....


...πρώην κυβερνητικού στις Η.Π.Α γεωλόγος και μηχανικός . Δούλεψε στις μυστικές εργασίες για τις υπόγεις βάσεις στην
περιοχή 51, S-4 και Los Alamos και μαρτυρεί τα όσα έζησε κατά την διάρκεια αυτών των εργασιών.

Εργάστηκε επί 17 χρόνια σαν γεωλόγος, μηχανικός, δομικός μηχανικός σε αεροδιαστημικές εφαρμογές στα μυστικά προγράμματα .

Στην παρακάτω φωτογραφία ο
Phil Schnieder με συνεργάτες του στις υπόγειες εργασίες.....





και κάποιο από τα σχέδια που είχε κάνει ο ίδιος για το πως είναι οι υπόγειες εγκαταστάσεις.......

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ......


ΕΠΙΠΕΔΟ 1 - ΤΜΗΜΑ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ 2 - ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΠΙΠΕΔΟ 3 - ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΕΠΙΠΕΔΟ 4 - ΤΜΗΜΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ

ΕΠΙΠΕΔΟ 5 - ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ "ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ" ΓΚΡΙΖΩΝ ( ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ )

ΕΠΙΠΕΔΟ 6 - ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ

ΕΠΙΠΕΔΟ 7 - ΤΜΗΜΑ ΚΡΥΟΓΕΝΙΚΗΣ ΚΡΥΟΘΑΛΑΜΟΙ




Ήτανε ένας από τους τρείς επιζώντες από τον κρυφό πόλεμο μεταξύ “εξωγήινων” και ανθρώπων στο Dulce στο New Mexico, όπου
66 κυβερνητικοί πράκτορες και εργάτες σκοτώθηκαν τον Αύγουστο του 1979 με βάση τα όσα ο ίδιος λέει.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί ο
Phil Schnieder δείχνει το τραύμα που του προκλήθηκε στο στήθος του από έναν "εξωγήινο" που τον χτύπησε με κάποια ακτίνα, με αποτέλεσμα να χασει τον έναν πνευμονά του , τρία δάχτυλα από το χέρι του ,να υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του, και όλα αυτά κάτω από την Γή........



O Phil Schnieder δολοφονήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1996 , λίγο μετά από τις αποκαλύψεις που έκανε, και μετά από αρκετες απόπειρες δολοφονίας εναντίον του και απειλές ακόμα και για την οικογένειά του.....



Μεγάλη ψυχη ο Phil Schnieder που πραγματικά θυσιάστηκε για να έχει μέλλον η ανθρωπότητα......





Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΤΟΥ PHIL SCHNIEDER......

ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.

Η ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟΝ ΩΜΟ.......




ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Η ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ SCHNIEDER ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΚΡΙΖΟ , ΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ.....


Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν Σαλός (6ος αιώνας μ.Χ) - Περί του τέλους του κόσμου.

Εν εκείνω γαρ τω καιρώ αποφράξει Κύριος ο Θεός τας πύλας τας εν Ινδαλία (εν.
άλλω Ινδία), ας έκλεισεν Αλέξανδρος ο των Μακεδόνων βασιλεύς (δια προσευχής καισυμβολικής θύρας*), και εξελεύσονται οι εβδομήκοντα δύο** βασιλείς μετά του λαού αυτών,τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συγχασίας και δυσωδίας, καιδιασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ' ουρανόν, σάρκας ζώντων ανθρώπων εσθίοντεςκαι το αίμα πίνοντες, κύνας και μυίας και βατράχους νεμόμενοι και πάσαν ρυπαρίαν.

Ουαί δε τη οικουμένη πάση εν η πορεύσονται από προσώπου αυτών. Τας μεν ουν ημέρας εκείνας,μη έστω χριστιανός Κύριε, ει δυνατόν ην. Αλλ' οίδα ότι έσονται.

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.....

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ" ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.....
 



ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ......

IQ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 1200 , Ο ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 490 ΧΡΟΝΙΑ , ΕΧΕΙ ΕΞΙ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΥΠΕΡΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ,ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΝΕΥΜΟΝΑ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΙΜΟΦΟΡΑ ΑΓΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ......ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ......

ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΤΩΝ .Η.Π.Α ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.....

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ VALIANT FORD.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.......




ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

PHIL SCHNIEDER : Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ "ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ" (*ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ) ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ 5/6 Η ΤΩΝ 7/8 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΩΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 2029 , Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

PHIL SCHNIEDER : ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΚΡΙΕΝΤΑ ΤΟ 1954 ΟΠΟΥ Ο ΑΙΝΖΕΝΧΑΟΥΕΡ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΙΔΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ( ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ) ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΙΑ ΤΟΤΕ.

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ........

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ......










ΜΕΡΟΣ ΕΒΔΟΜΟ

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ Ο PHIL SCHNIEDER ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΥΡΗΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ " ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ" .

ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 1995 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΟΜΙΛΙΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ 6 ΜΕ 7 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.......

ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΑΝ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ "ΕΞΩΓΙΗΝΩΝ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΩΝ Ο SCHNIEDER ΑΠΑΝΤΑΕΙ.......

- ΝΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ.
 






ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.....





ΜΕΡΟΣ ΟΓΔΟΟ

ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ......

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ
 




ΣΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ, ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΡΜΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΟΥΣ......



ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ Α.Τ.Ι.Α ΚΑΙ ΟΙ "ΕΞΩΓΗΙΗΝΟΙ" ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ......


ΜΑΓΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ - MAGIC GATES...... 






astrikiprovoli

http://www.katohika.gr/2011/12/phil-schnieder-video.html

Tα πειράματα "συμμόρφωσης" του Asch Δείτε το..αξίζει τον κόπο

Τί γίνεται εδώ;
Και ποιά είναι τα αίτια;

Τί κάνουμε εμείς;
Και γιατί αντιδρούμε έτσι;
Λοιπόν;
Tα πειράματα "συμμόρφωσης" του Asch, ήταν μία σειρά μελετών ,
που επιδεικνύουν την δύναμη της συμμόρφωσης στις ομάδες. Γνωστό και ως το
"Παράδειγμα του Ας".
Αυτό, κατά την γνώμη μου, είναι πολύ σημαντικό και για την επιρροή των ΜΜΕ
στις μάζες.


Δείτε το αξίζει τον κόπο.



http://attikanea.blogspot.com/

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/12/t-asch.html

GLOBO το νέο νόμισμα, η τελική επίθεση της Ν.Τ.Π για παγκόσμια κυριαρχία ;;;

Αν σκεφτεί κανείς ότι το 97% του παγκόσμιου χρήματος είναι μόνο σε μορφή διαδικού κώδικα, δηλαδή 1010101010101010 σε υπολογιστές τραπεζών, servers και σκληρούς δίσκους....
Ενώ το υπόλοιπο 3% είναι σε ομόλογα, χαρτονομίσματα και ράβδους χρυσού!
Τότε στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν χρέη κρατών, διότι πολύ απλά τα λεφτά που δανείστηκαν είναι VIRTUAL...
Τα χρέη είναι μόνο ΤΥΠΙΚΑ!!!Δείτε το βίντεο...




iokh

http://www.katohika.gr/2011/12/globo.html

Η δυσάρεστη θέση της Γερμανίας από ενδεχόμενη διάλυση της ΕΖ



Η πολιτική της Γερμανίας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια όχι μόνο στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά και ολόκληρης της περιφέρειας των PIIGS και όχι μόνο. Ως τα τώρα δεν έχω δει κανένα να δικαιολογεί την πολιτική αυτή με κάποια αξιόπιστη μελέτη, ή ευλογοφανή δικαιολόγηση. Αν όλα αυτά γίνονται υποτίθεται για να ευχαριστηθούν οι αγορές, τα ταμπλό των χρηματιστηρίων μαρτυρούν ότι ο κόπος είναι εντελώς άδικος.

Αν υποτεθεί ότι η περιφέρεια θα χάσει από μια έξοδο από την ΕΖ, γιατί θα πρέπει η Γερμανία να βγει κερδισμένη; Διότι, αν δεν προσδοκά σε κέρδος, γιατί να ακολουθεί αυτή την τακτική;
Έχουν γραφτεί πολλές μελλοντολογίες ότι μια αποκόλληση του Νότου θα ισχυροποιήσει το νέο Γερμανικό μάρκο που θα προκύψει και ότι το γεγονός αυτό σταδιακά θα καταργήσει το μοναδικό πλεονέκτημα της Γερμανίας, που είναι το αξιοζήλευτο εμπορικό της πλεόνασμα. Η άποψη αυτή φαίνεται λογική και συμφωνώ.
Αν σπάσει κανείς τα εμπορικά πλεονάσματα της Γερμανίας σε ζώνες χωρών θα παρατηρήσει ότι αυτά προέρχονται αποκλειστικά από τις χώρες των PIIGS, όπως φαίνεται ανάγλυφα στο παρακάτω διάγραμμα, και ότι αυτά με την καθιέρωση του ευρώ έβαιναν συνεχώς αυξανόμενα. Ο μηχανισμός είναι απλός. Η Γερμανία δάνειζε κατά κόρον ώστε η περιφέρεια να καταναλώνει τα προϊόντα της.
Αλλά δεν ήταν αυτός ο μόνος τρόπος. Η Γερμανία χρησιμοποιούσε και αήθεις πρακτικές, κάθε άλλο ταιριαστές με την εικόνα της αμέμπτου Μαρίας που θέλει να παρουσιάζει. Και η πρακτική αυτή, που γινόταν κατ’ εξακολούθηση, προωθείτο όχι μόνο στην Ελλάδα με εταιρίες όπως Μαν, Ζήμενς, Φέροσταλ κλπ, αλλά και στις ΗΠΑ, και πρόσφατα μάθαμε και στην Αργεντινή. Η είδηση είναι από τους χθεσινούς ΝΥΤ,
«...Shell companies, Swiss bank accounts, double-crossing middlemen and cash being smuggled across borders were all part of a decade-long bribery scheme aimed at helping Siemens, the German industrial giant, secure a $1 billion contract to produce national identity cards for Argentina, the Justice Department said Tuesday...»
κατά την οποία οκτώ πρώην στελέχη της Ζήμενς κατηγορούνται για δωροδοκία $100 εκατομμυρίων σε Αργεντινούς αξιωματούχους.
Το πώς το ευρώ εκτόξευσε τα γερμανικά εμπορικά πλεονάσματα με το Νότο, μας το εξηγεί και πρόσφατο άρθρο στο Foreign Affairs, όπου ανάμεσα στο 2000 και 2007 το πλεόνασμα πήγε από 46,5 δις ευρώ στα 126,5 δις ευρώ. Συγκεκριμένα το πλεόνασμα σε σχέση με την Ελλάδα, για το ίδιο διάστημα μεγάλωσε από 3 δις στα 5,5 δις. με την Ιταλία από 9,6 δις στα 19,6 δις, με την Ισπανία, σχεδόν τριπλασιάστηκε, από 11 δις στα 27,2 δις, ενώ με την Πορτογαλία τετραπλασιάστηκε, από το 1 δις στα 4,2 δις.
Ενώ στο εσωτερικό της Γερμανίας, από το 2001 ως το 2009 η κατανάλωση έπεσε από το 78,5% του ΑΕΠ στο 74,5% του ΑΕΠ.
Αν λοιπόν διαλυθεί η ΕΖ, ή η Γερμανία αποχωρήσει μονομερώς, από πού θα αντλεί τα πολύτιμά της πλεονάσματα; Η απάντηση είναι από τον υπόλοιπο κόσμο, δηλαδή από την Κίνα και τις ΗΠΑ, διότι πέραν αυτών δεν υπάρχει υπόλοιπος κόσμος.
Αμ δε! Η Γερμανία διατηρεί εμπορικά ελλείμματα με την Κίνα, καθώς και με την υπόλοιπη Ασία, τα οποία για κακή της τύχη βαίνουν συνεχώς αυξανόμενα, όπως φαίνεται στο επόμενο διάγραμμα. Ενδεικτικά για το 2007 το έλλειμμα με την Κίνα ήταν γύρω στα 25 δις, το οποίο προς το παρόν υπερκαλύπτεται από το εμπορικό πλεόνασμα με τα άλλα PIIGS. Το τι θα συμβεί στη Γερμανία όταν χάσει τα PIIGS, δεν χρειάζεται πολύ σκέψη...
Από την άλλη μεριά η Γερμανία διατηρεί κάποιο εμπορικό πλεόνασμα με τις ΗΠΑ, αλλά είναι πολύ μικρό, της τάξης των $3-$4 δις, ποσό που πάλι δεν αντισταθμίζει τα PIIGS.
Βάσει λοιπόν των ανωτέρω, η θέση της Γερμανίας εκτός της ΕΖ είναι αρκετά επισφαλής ώστε να την επιδιώκει συνειδητά. Εκτός κι αν υπάρχει κάτι άλλο, που παραμένει προς το παρόν κρυφό.

http://kostasxan.blogspot.com/2011/12/blog-post_2126.html

Μία Πρόταση για Εκπαίδευση Ελλήνων -Εφέδρων -Πολεμιστών ...Γιατί ο πόλεμος έρχεται !

 Γράφει ένας Πολίτης-Οπλίτης-Πολεμιστής
Εξαιρετικά  εύστοχες , καίριες και επίκαιρες οι επισημάνσεις του Ανιχνευτή. Το εφεδρικό κίνημα οφείλει να σταθεί με μεγάλη προσοχή σε αυτές και να επιδιώξει με κάθε τρόπο να   ενσωματώσει στην εκπαίδευση τους τρεις «ομόκεντρους» κύκλους : Την ατομική εκπαίδευση, την εκπαίδευση επιπέδου Ομάδος και την εκπαίδευση επιπέδου Διμοιρίας. 

Από τη βασική αυτή διαπίστωση τίθενται δύο θεμελιώδη προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν με τον πιο πρακτικό τρόπο: Το πρώτο πρόβλημα  η επιλογή των  αντικειμένων της εκπαίδευσης στα τρία αυτά επίπεδα (ατομικό – Ομάδος – Διμοιρίας). Το δεύτερο ακανθώδες  πρόβλημα είναι η έλλειψη χρόνου.
Προκειμένου να αναζητηθούν πειστικές απαντήσεις σε αυτά τα δύο προβλήματα η διερεύνηση και η αποσαφήνιση θα πρέπει να ξεκινήσει από το πρώτο πρόβλημα  αυτό των αντικειμένων της εκπαίδευσης. Η απάντηση θα πρέπει να αναζητηθεί στην βασική αρχή  «εκπαιδεύσου όπως θα πολεμήσεις».

Ποιές αποστολές θα ανατεθούν στους εφέδρους οπλίτες; Πρόκειται για εφέδρους  που θα κληθούν στις  Ειδικές Δυνάμεις ή πρόκειται για εφέδρους που θα κληθούν στο πεζικό, στην εθνοφυλακή ή σε άλλα Όπλα και Σώματα;  Και ακόμη : Τί κοινό υπάρχει και στις τρείς περιπτώσεις σε ατομικό και Ομαδικό επίπεδο;
  
Το πρώτο βήμα είναι  να απαντηθεί αυτό το θεμελιώδες ερώτημα.  Για παράδειγμα η εκλογή  θέσεως  μάχης – για να χρησιμοποιήσω την αναφορά του Ανιχνευτή είναι ένα  βασικό αντικείμενο ατομικής τακτικής είτε είναι κανείς άνδρας των ειδικών δυνάμενων είτε είναι …. αποθηκάριος! Το  ίδιο ισχύει και στα περισσότερα αντικείμενα ατομικής τακτικής όπως λ.χ. ο υπολογισμός αποστάσεων, η παρατήρηση και κατάδειξη στόχων, η τακτική χρήση του εδάφους, η τακτική χρήση πολυβόλου κ.α. Σε κάποιο βαθμό αυτό ισχύει και στην τακτική της Ομάδος : Είτε μιλάμε για Ειδικές δυνάμεις είτε για πεζικό η ομάδα θα πρέπει να κινείται με ασφάλεια σε κάθε είδους εδάφη, να επιλέγει δρομολόγια, να γνωρίζει τις ενέργειες αμέσου αντιδράσεως σε τυχαίες επαφές με το εχθρό κλπ. 
Το πρόβλημα  είναι όμως είναι από εκεί και πέρα: Δεν πρέπει να μας διαφεύγει πως οι αποστολές και  κατά συνέπεια  και οι τακτικές των Ειδικών Δυνάμεων διαφέρουν ουσιαστικά από εκείνες του μηχανοκίνητου και του ελαφρύ  πεζικού ως προς τούτο: Οι Ειδικές Δυνάμεις διεξάγουν κυρίως  ανορθόδοξο πόλεμο σε αντίθεση με το πεζικό που έχει αποστολές ασφάλειας περιοχών, κατάληψης ή διατήρησης εδάφους. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μια περίπολος  αναγνώρισης Εδικών Δυνάμεων οφείλει να απαγκιστρωθεί ταχύτατα από μια τυχαία επαφή με τον εχθρό. 
Σε αντίθεση με αυτήν  μια  περίπολος αναγνώρισης – ασφάλειας πεζικού που έχει αποστολή να επιτηρεί  περιοχή πρέπει να επιδιώκει  την τυχαία επαφή με την εχθρική περίπολο,   την εμπλοκή της σε μάχη, την τήρηση  της επαφής και με κάθε τρόπο τη φθορά της εχθρικής περιπόλου , ενεργοποιώντας ταυτόχρονα  το σύστημα ασφαλείας της Μονάδος ώστε να σπεύσει  ενίσχυση με κινητή εφεδρεία, να ενεργοποιηθούν ενέδρες περιοχής κλπ)  Συνεπώς θα ήταν λάθος να εκπαιδεύεται μια μικρή περίπολος  πεζικού  σε άμεσες ενέργειες απαγκίστρωσης κάθε φορά που έχει τυχαία επαφή με εχθρική περίπολο! 
  
Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο σε επίπεδο Διμοιρίας:  Η Διμοιρία πεζικού πρέπει να εκπαιδεύεται στην αμυντική οργάνωση  μιας τοποθεσίας και φυσικά να εκπαιδεύεται  στον επιθετικό αγώνα (σε αστικό περιβάλλον , η αναπεπταμένο,  ημιορεινό ή ορεινό  έδαφος - με ή δίχως χρήση Α/Τ όλων και Τ/Θ οχημάτων! ) Από όλα τα παραπάνω διαφαίνονται και τα προβλήματα στην εκπαίδευση. Ας είμαστε όμως ρεαλιστές. 
Ως εφεδρικό κίνημα θα πρέπει να οργανωθούμε έτσι ώστε να προσφέρουμε μια βασική εκπαίδευση κοντά στην πιθανές αποστολές μας αλλά και κοντά στις σημερινές μας δυνατότητες. Όπως και να έχει το πράγμα ακόμη και αν γνωρίζουμε πως θα κληθούμε σε μηχανοκίνητο πεζικό δεν θα  μπορούσαμε να προσφέρουμε  εκπαίδευση μηχανοκίνητου πεζικού γιατί δεν διαθέτουμε τα μέσα. Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν;
Νομίζω πως φρόνιμο θα είναι να συμφωνήσουμε πως η εκπαίδευση θα πρέπει να στοχεύει κυρίως στην εκπαίδευση ελαφρού  πεζικού με έμφαση στον αστικό αγώνα. Γιατί προτείνω κάτι τέτοιο;  Γιατί  αφενός πολλά αντικείμενα είναι κοινά με τις Ειδικές Δυνάμεις και αφετέρου μια εκπαίδευση τέτοια είναι ρεαλιστική όσο αφορά πιθανές αποστολές εφέδρων και είναι επίσης ρεαλιστική όσο αφορά τις εκπαιδευτικές δυνατότητες του εφεδρικού κινήματος. 
Λάθος πάντως θα είναι να εστιάσουμε  τις προσπάθειές μας  αποκλειστικά σε εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων που μπορεί  μεν να φαίνεται σε πολλούς ελκυστική -και μάλιστα σε όσους δεν υπηρέτησαν στις ειδικές Δυνάμεις  φαίνεται ως ευκαιρία απόκτησης «γοήτρου»- αλλά όμως δεν είναι ρεαλιστική επιλογή καθόσον η πλειοψηφία των εφέδρων δεν είναι  και ούτε μπορούν να  γίνουν καταδρομείς.
Το δεύτερο πρόβλημα είναι αυτό το χρόνου. Πότε θα εκπαιδευτεί ένας έφεδρος και μια λέσχη στις  ατομικές  και Ομαδικές τακτικές – για να μη μιλήσουμε για επίπεδο Διμοιρίας που απαιτεί συμμετοχή πολλών ανδρών!  Μια απάντηση θα μπορούσε να είναι η παρακάτω:
Όσο αφορά την ατομική βελτίωση θα πρέπει να προετοιμαστεί ένα μικρό «πακέτο» ατομικής βελτίωσης που θα μπορεί κάθε έφεδρος μόνος του να υλοποιήσει. Με άλλα λόγια να στηριχθούμε πολύ στις αρχές της αυτομόρφωσης και  αυτο-ολοκλήρωσης . Πρόκειται για βασικά στοιχεία  που αξιολογεί με προσοχή  στα στελέχη του ο Αμερικανικός Στρατός  και όχι  μόνο. 
Η αρχή αυτή αναγνωρίζει πως ακόμη και το πλέον δομημένο και οργανωμένο εκπαιδευτικό σύστημα ( Παραγωγικές Στρατιωτικές Σχολές και  Σχολεία, Ανώτατες Σχολές Αξ/κων κλπ) μπορεί να προσφέρει το 70%  στην ωρίμανση ενός  στρατιωτικού. Το υπόλοιπο 30% της συγκρότησής του είναι προσωπική υπόθεση αυτο-ωρίμανσης και  αυτό- εκπαίδευσης!  
 Αυτήν λοιπόν την αυτομόρφωση την αξιολογεί στις κρίσεις των Αξιωματικών ο Αμερικανικός Στρατός και την λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη! (Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους επαγγελματίες αθλητές – όχι μόνο στα ατομικά αθλήματα αλλά και στα ομαδικά.  Για παράδειγμα ο προπονητής του μπάσκετ  βελτιώνει τις τακτικές της ομάδος. Η ατομική βελτίωση είναι προσωπική υπόθεση κάθε αθλητή και βασίζεται σε εξατομικευμένα προπονητικά προγράμματα).
Συνεπώς:
Βήμα 1ο  : Ατομική βελτίωση. 
Το εφεδρικό κίνημα να καταλήξει σε ένα μικρό κατάλογο ατομικών δεξιοτήτων που μπορεί μόνος του ο καθένας να καλλιεργήσει και να προχωρήσει  αμέσως στην οργάνωση αυτής της  εκπαίδευσης προτείνοντας μια απλή  μεθοδολογία ατομικής βελτίωσης  - είτε αυτή αφορά τη φυσική κατάσταση  - είτε άλλες δεξιότητες.  Το πακέτο αυτό καλό είναι να κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή (CD ) ώστε να μπορεί να αναπαράγεται με μηδαμινό κόστος.

Με την παραγωγή ενός  τέτοιου CD ατομικής βελτίωσης εφαρμόζεται και μια άλλη σημαντική εκπαιδευτική αρχή: η αρχή της τηλεκπαίδευσης!  Αυτήν την αρχή χρησιμοποιούν πολλές εταιρίες για να εκπαιδεύσουν τα στελέχη τους με χαμηλό κόστος. Έτσι λοιπόν σε ένα τέτοιο CD μπορεί να περιλαμβάνονται προτάσεις και απλά ατομικά προγράμματα  βελτίωσης της φυσικής κατάστασης , απόκτησης δεξιοτήτων καθώς και να περιλαμβάνονται τα κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε περίπτωση. Κάτι τέτοιο μπορεί να ακούγεται πομπώδες  και δύσκολο – πιστέψτε με όμως πως είναι πολύ εύκολο να το επιτύχουμε  - αρκεί να συμφωνήσουμε στα αντικείμενα που θα περιλαμβάνει. 
Βήμα 2ο  Εκπαίδευση σε τακτικές Ομάδος  - Διμοιρίας:
Μεγάλο μέρος και εδώ , προκειμένου να λύσουμε το πρόβλημα του περιορισμένου εκπαιδευτικού χρόνου αλλά και της ομογενοποίησης στην εκπαίδευση, μπορεί να αναλάβει η τηλεκπαίδευση! Με άλλα λόγια προτείνω να γίνουν τα παρακάτω:
2α. Να αναζητηθούν στρατιωτικοί κανονισμοί τακτικής ομάδος – Διμοιρίας πεζικού και Ειδικών Δυνάμεων.
2β. Στη συνέχεια να γίνει επιλογή ύλης. Αμέσως μετά να γίνει η ψηφοποίηση της επιλεγμένης ύλης ώστε να προκύψει ένα ψηφιακό πακέτο που θα παίρνει κάθε λέσχη. Στο πακέτο αυτό μπορεί να υπάρχουν εκτός από κείμενα σε μορφή RDF και  σχέδια καθώς και  εικόνες ή κείμενα οργανωμένα σε  Power Point για προβολές στα μέλη της λέσχης. Στο σημείο αυτό καθοριστική είναι η συμβολή στελεχών και πρώην στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
  
Βήμα 3ο
Να οργανώνονται σε τακτική βάση ταχύρρυθμα σχολεία από (πρώην) επαγγελματίες εκπαιδευτές.
Βήμα 4ο
Να καταβληθεί κάθε προσπάθεια να προκύψουν «πιστοποιημένοι» έφεδροι εκπαιδευτές με αυστηρές προϋποθέσεις και κριτήρια που θα θεσπίσουμε.
Βήμα 5ο
Να καταβληθεί κάθε προσπάθεια σύνδεσης  των στρατιωτικών αγώνων εφέδρων (βλέπε Μακεδονομάχο)  με όλα τα παραπάνω. Δηλαδή τα περίπολα που θα συμμετέχουν σε ένα τέτοιο στρατιωτικό αγώνα εφέδρων να έχουν παραλάβει πολύ καιρό πριν εκπαιδευτικό υλικό (ατομικής βελτίωσης και τακτικών ομάδος – περιπόλων αναγνώρισης)  και να γνωρίζουν λεπτομερώς τα αντικείμενα που θα αξιολογηθούν, καθώς επίσης  να γνωρίζουν λεπτομερώς τα κριτήρια αξιολόγησης που ισχύουν σε κάθε δοκιμασία (ΣΤΕΚ)   Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη στενή συνεργασία και συμβολή (πρωήν) στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που θα βοηθήσουν ως εκπαιδευτές ή τηλε-εκπαιδευτές και φυσικά ως αξιολογητές στα ΣΤΕΚ.
Βήμα 6ο
Οι ΤΑΜΣ που διοργανώνει το εφεδρικό κίνημα να ακολουθούν τις παραπάνω αρχές με τους στρατιωτικούς αγώνες εφέδρων: Μήνες πριν  παραγωγή  εκπαιδευτικού υλικού (τηλεκπαίδευσης) στα χέρια των λεσχών, σενάρια και  κριτήρια αξιολόγησης, σύνδεση αντικείμενων με σχολεία ταχύρρυθμης εκπαίδευσης, επίβλεψη από επαγγελματίες εκπαιδευτές.
Βήμα 7ο
Να προταθεί στην Στρατιωτική ηγεσία η θέσπιση στρατιωτικών αγώνων στους οποίους να μπορούν να συμμετέχουν και ομάδες εφέδρων. Οι αγώνες μπορούν να γίνουν με ελάχιστο κόστος (το έχει αποδείξει αυτό το εφεδρικό κίνημα!)  Τα οφέλη μπορεί να είναι πολλαπλά τόσο για τις Μονάδες που σιγά – σιγά θα ενσωματώνουν ελκυστικούς τρόπους εκπαίδευσης του προσωπικού όσο και για το εφεδρικό κίνημα  που θα ενθαρρύνεται στην εθελοντική αυτή προσπάθεια «απόδωσης»στο στράτευμα αξιόμαχων εφέδρων.
Βήμα 8ο : ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ
 Πρόταση στη πολιτική και  στρατιωτική ηγεσία να θεσπίσει   το θεσμό του «εθελοντή εφέδρου». Δηλαδή να καλούνται σε ταχύρρυθμα σχολεία «του Σαββατοκύριακου» (όπως η Αμερικανική Εθνοφρουρά και η Ελβετική Εφεδρεία)  εκείνοι οι έφεδροι   που θέλουν να εκπαιδευτούν  και αφού αξιολογηθούν να εντάσσονται σε μάχιμες μονάδες πεζικού στον Έβρο ή τα νησιά του Αιγαίου. 
Οι εθελοντές έφεδροι θα πρέπει να παραιτούνται από κάθε αξίωση οικονομικής αποζημιώσεως με σχετική υπεύθυνη δήλωσή τους όταν καλούνται σε αυτά τα ταχύρρυθμα σχολεία του Στρατού ή στις ΤΑΜΣ όπως ο Παρμενίωνας.
 

 
http://www.katohika.gr/2011/12/blog-post_5739.html

Η ταινία OI ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ στο Κιν/φικό Φεστιβάλ ΕΚΘ.


http://alfeiospotamos.blogspot.com/2011/12/oi-12.html

Οκτώ κορυφαία στελέχη της Siemens εμπλέκονται σε σκάνδαλο στην Αργεντινή

Οκτώ κορυφαία στελέχη της Siemens εμπλέκονται σε σκάνδαλο στην ΑργεντινήOκτώ πρώην στελέχη της Siemens κατηγορούν οι ΗΠΑ, ότι εμπλέκονται σε υποθέσεις δωροδοκίας συνολικού ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Συγκεκριμένα η δικαστική απόφαση αφορά στελέχη της εταιρείας που ζουν στη Γερμανία, την Ελβετία και την Αργεντινή και φέρονται ότι δωροδοκούσαν για περισσότερο από μία δεκαετία Αργεντινούς αξιωματούχους για κρατικά έργα.


Στους κατηγορούμενους είναι και Uriel Sharef, ο οποίος ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Siemens. Πρόκειται για το πρώτο πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας που παραπέμπεται για διαφθορά, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Oι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν ποινικές κατηγορίες που φθάνουν μέχρι και την κάθειρξη των 25 ετών, καθώς όπως αναφέρει το Reuters από το 1996 μέχρι το 2007 χρηματοδοτούσαν αξιωματούχους της Αργεντινής, μεταξύ των οποίων δύο πρόεδροι και υπουργοί.

ΠΗΓΗ: 24h NewsRoom

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/12/siemens_14.html

Ζυγίζετε τα χρυσαφικά σας πριν τα δώσετε ενέχυρο!

Ζυγίζετε τα χρυσαφικά σας πριν τα δώσετε ενέχυρο!Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος
Από τη μια η Ελλάδα των μνημονίων.
Με τους πιο πλούσιους εφοπλιστές στον κόσμο.

Με τους πλέον επιδοτούμενους τραπεζίτες της υφηλίου.

Που οι πλουτοκράτες της φιγουράρουν σε όλα τα «καθωσπρέπει» ιλουστρασιόν περιοδικά του πλανήτη.


Από την άλλη η Ελλάδα των μνημονίων,

που στα σχολειά μετά από τις φωτοτυπίες (αντί βιβλίων) μοιράζονται πλέον και κουπόνια σίτισης για τα εξαντλημένα από την ασιτία παιδιά!

Η Ελλάδα που κατάντησαν το λαό της να βιώνει ζωή με… ενέχυρο και που η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή μπροστά στο κύμα εκποίησης των τιμαλφών των λαϊκών νοικοκυριών φτάνει να εκδίδει ανακοινώσεις προς το λαό για το πώς θα… ζυγίζει τα χρυσαφικά και τα ασημικά του σπιτιού πριν τα ξεπουλήσει στους σαράφηδες!

Η Ελλάδα που την κυβερνά το μαύρο μέτωπο του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ.

Σ’ αυτή λοιπόν την Ελλάδα,

μετά από τρία χρόνια «σωτηρίας»,

δεν τίθεται πλέον θέμα «αν» και «πόσα» νέα αδυσώπητα, αδίστακτα, βάρβαρα μέτρα θα φορτωθούν από τα κόμματα της πλουτοκρατίας στις πλάτες των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των υπόλοιπων λαϊκών στρωμάτων.

Αυτό για τους συγκυβερνώντες έχει λυθεί! Ιδού πώς:

Τα πακέτα των μέτρων θα είναι αλλεπάλληλα.
Η λιτότητα υπερδεκαετής.
Οι απολύσεις αθρόες.
Οι μισθοί Κίνας και οι συντάξεις πείνας.
Αυτά – επαναλαμβάνουμε – για τους «σωτήρες» μας είναι λυμένα!

Αλλη είναι η… εκκρεμότητα.

Εκείνο που ακόμα εκκρεμεί, αυτό που αποτελεί το μέγα ζητούμενο, εκείνο που σφόδρα τους απασχολεί, το θέμα για το οποίο κάθε βράδυ καταναλώνουν όλη τη σπιρτάδα τους οι «αναλυτές» των καναλιών είναι τούτο: Ποιος θα τα επιβάλει και ποιος θα τα εφαρμόσει!

Προσοχή:

Οχι το «αν» θα τα επιβάλει, αλλά το «ποιος»!

Οχι το «αν» θα τα ψηφίσει, αλλά το «ποιος»!

Οχι το «αν» θα τα εφαρμόσει, αλλά το «ποιος»!

Θαυμάστε:

α) Για τον υπουργό Οικονομικών, Ευαγ. Βενιζέλο, τα νέα μέτρα πρέπει να επιβληθούν είτε από κυβέρνηση που θα «σχηματιστεί έπειτα από νωπή εντολή του ελληνικού λαού» είτε με «κοινή συμφωνία» των κομμάτων της μαύρης συμμαχίας.
β) Για την υπουργό Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου, η σφαγή του λαού πρέπει να ανατεθεί στην κυβέρνηση Παπαδήμου μέσω της «παράτασης του βίου» της.
γ) Για τον αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομίας της ΝΔ, Χρήστο Σταϊκούρα, τα νέα μέτρα είναι δεδομένα, αφού όπως δήλωσε θα χρειαστεί «μεγαλύτερη δημοσιονομική προσαρμογή» και θα πρέπει να τα «συναποφασίσει με τους εταίρους» μία «κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή».
δ) Για τον Γ. Κατατζαφέρη η λεηλασία του λαού πρέπει να ανατεθεί στην κυβέρνηση Παπαδήμου με «παράταση της θητείας» της και «αλλαγή» της δομής της.
ε) Για τον Λ. Παπαδήμο πρέπει να είναι αυτή η κυβέρνηση που θα πάρει «όσα μέτρα χρειαστούν».
Οι αποφάσεις τους, δηλαδή, είναι ειλημμένες.

Το θύμα τους δεδομένο.

Και το θράσος, ο κυνισμός, η ξετσιπωσιά, η ωμότητά τους, πέρα από κάθε όριο.

Το μόνο που αναζητούν πια τα κόμματα της μαύρης συμμαχίας μαζί με τους κλακαδόρους και τους «παπαγάλους» τους

- και το λένε απροκάλυπτα -

είναι το χρώμα της στολής του δήμιου που θα σηκώσει το τσεκούρι για να κόψει μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές!

Αυτή είναι η «αγωνία», αυτά είναι τα «διλήμματα» με τα οποία προτείνουν στο λαό να πορευτεί το επόμενο διάστημα.

Ιδού, λοιπόν, λαέ, αποφάσισε:

Θες νέους φόρους, νέα χαράτσια, νέες περικοπές, κι άλλη φτώχεια, κι άλλη δυστυχία, κι άλλη εξαθλίωση με παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου ή μετά από εκλογές;

Πώς θέλεις λαέ να σε εξανδραποδίσουν;

Τι πιστεύεις για τους δημίους σου;

Είναι αρκετά ισχυροί να σε ξεκάνουν σήμερα, με την κυβέρνηση Παπαδήμου, ή μήπως θα είναι καλύτερα – για τους δημίους σου – να σε ξεκάνουν με μια κυβέρνηση που θα προκύψει με «νωπή εντολή αίματος»;

Ιδού η δημοκρατία τους!

Στην οποία ένα είναι βέβαιο:

Αν ο λαός δεν ξεσηκωθεί, αν δεν εξεγερθεί, αν δεν οργανωθεί φτιάχνοντας το δικό του μέτωπο απέναντι στο μέτωπο των εκτελεστών του, αν αντί να τους σαρώσει φοβηθεί και αν αντί να αντεπιτεθεί υποταχτεί στα «διλήμματα» των ταξικών σφαγιαστών του,

τότε το τσεκούρι, επειδή αυτή τη φορά δεν υπάρχουν ούτε μισθοί, ούτε συντάξεις, ούτε παροχές για να κόψει, θα κόψει κεφάλια…

ΠΗΓΗ: rizospastis.gr

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/12/blog-post_1639.html

ΠΑΝΑΘΛΙΕ Τζέφρυ, μέχρι ΕΚΕΙ φτάσατε; Φάγατε τα λεφτά των πυροπαθών,ρέεε; Κανας εισαγγελέας ...πουθενά;

 


Σε μεγάλο σκάνδαλο φαίνεται να εξελίσσεται η υπόθεση του «ταμείου Μολυβιάτη» που είχε συσταθεί για τους πυρόπληκτους της Ηλείας.

Βουλευτές, αλλά και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης καταγγέλλουν ότι τα χρήματα που είχαν προσφέρει πολλοί δωρητές και διαχειριζόταν ο πρώην υπουργός ως Πρόεδρος του Ταμείου, «έχουν κάνει φτερά» και δεν έχουν διατεθεί για να γίνουν τα σημαντικά έργα που απαιτούνται στην περιοχή..
«Το “ταμείο Μολυβιάτη” δεν μπόρεσε να αποδώσει το έργο το οποίο επωμίσθηκε, με αποτέλεσμα τα χρήματα αυτά να μένουν αδιάθετα.
Η προηγούμενη κυβέρνηση μετέφερε το λογαριασμό στο υπουργείο Οικονομικών, με αποτέλεσμα και πάλι να παγώσουν» αναφέρει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρώην υπουργός Πέτρος Τατούλης αν και ο Πέτρος Μολυβιάτης ισχυρίζεται ότι επί των ημερών του ξοδεύτηκαν περίπου 76 εκατομμύρια ευρώ για να κτιστούν πάνω από χίλια σπίτια και αγροτικά οικήματα.
Όπως καταγγέλλουν όμως ο περιφερειάρχης και οι βουλευτές της Ηλείας, κανείς δεν έχει δει αυτά τα σπίτια «φαντάσματα»...
Κατατέθηκαν μηνύσεις για υπεξαίρεση από βουλευτές
Μάλιστα, μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για υπεξαίρεση των χρημάτων του «ταμείου Μολυβιάτη» έχουν καταθέσει ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Τζαβάρας και ο βουλευτής της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Γιώργος Κοντογιάννης.
«Δεν είναι δυνατόν ιδιώτες, όπως η οικογένεια Βαρδινογιάννη, να έχουν οικοδομήσει ολόκληρα χωριά, όπως στην περίπτωση της Μακίστου, και το κράτος να μην δίνει χρήματα για την κατασκευή των δρόμων πρόσβασης στα χωριά αυτά. Όταν μάλιστα μένουν ανεκμετάλλευτα τα χρήματα των δωρεών του ελληνικού λαού» σημείωσε ο κ. Κοντογιάννης.
«Αυτές τις δωρεές που είχαν συγκεντρωθεί στο “ταμείο Μολυβιάτη”, κάποιοι, αυθαίρετα και εναντίον της θέλησης των δωρητών, τις έχουν ρίξει στο Δημόσιο Ταμείο και κανείς δεν ξέρει τι έχουν γίνει αυτά τα χρήματα» πρόσθεσε από την πλευρά του ο κ. Τζαβάρας.
Καταγγέλλει σκάνδαλο και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Την έλλειψη έργων στην Ηλεία και το διαφαινόμενο σκάνδαλο με το «ταμείο Μολυβιάτη» καταγγέλλει και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο οποίος μάλιστα σκέφτεται να παραιτηθεί:
«Εδώ τα πράγματα είναι τραγικά. Δεν ίδρωσε το αυτί κανενός σε σχέση με τα λεφτά του «ταμείου Μολυβιάτη» που τα σκορπάνε σε όλη την Ελλάδα… Δεν έχουμε που να σταθούμε εδώ πέρα. Ποιος ο λόγος να παριστάνουμε τους βουλευτές;»
Πρόσφατα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου κατάφερε να εξασφαλίσει ένα μικρό ποσό από τα χρήματα του Ταμείου για να κάνει κάποια έργα. Ο κ. Τατούλης ισχυρίζεται ότι με ενέργειας της περιφέρειας Πελοποννήσου εξασφαλίστηκαν 20 εκατομμύρια για να διατεθούν σε έργα.
Υπενθυμίζεται ότι το ποσό που είχε συγκεντρωθεί από δωρεές, για τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ηλεία το 2007, ήταν περίπου 210 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία τα 130 φέρεται να έχουν υπαχθεί πλέον στη διαχείριση του υπουργείου Οικονομικών...
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/12/blog-post_2141.html

Εκατομμυριούχοι βουλευτές σε φτωχές πολιτικές

ΠΑΝΔΩΡΙΚΩΣ | Συντάκτης: Κώστας Βαξεβάνης

Ποιά τρόικα; Ποιό μνημόνιο; Ποιά πολιτική επιχειρηματολογία; Ξεδιάντροπος πολιτικαντισμός, με λέξεις που τις έχουν ξεφτιλίσει, πριν ξεφτιλίσουν ολόκληρο λαό. Πώς να αντιμετωπίσεις με ευπρέπεια αυτόν που δεν έχει καμία;

Στο πολιτικό προσωπικό της χώρας αναφέρομαι. Ας αφήσουμε στην άκρη αν χρειάζεται μνημόνιο, αν η τρόικα είναι κακή, ή αν το φως στην άκρη του τούνελ είναι το τραίνο της ιστορίας που έρχεται κατά πάνω μας. Ας πάμε στην ηθική των στάσεων. Αυτή την απλή ηθική που έπρεπε να είναι το αυτονόητο στοιχείο στην πολιτική και κατέληξε να είναι το ζητούμενο.                      

Η χώρα καταρρέει λοιπόν. Πρέπει γι’ αυτό να κοπούν συντάξεις, μισθοί, όνειρα. Την ίδια ώρα, το πολιτικό σύστημα (επιμένω στον όρο που εκφράζει διαπλοκή, ενιαία συμφέροντα και πολιτική ανικανότητα) δεν καταβάλει την παραμικρή προσπάθεια για να κρατήσει τα προσχήματα.

Διατηρεί τα προνόμιά του, οικονομικά και άλλα. 110 βουλευτές έχουν προβεί σε νομικά μέτρα για να εισπράξουν αναδρομικά. Ανάμεσά τους είναι και πρωταγωνιστές σκανδάλων, τα παιδιά της μίζας. Αναρωτιέστε πόσο προστατευμένοι αισθάνονται ώστε έχουν το θράσος να προκαλούν έτσι, αντί να κάτσουν και να κλωσάνε τα αυγά τους;

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η Ελληνική Βουλή δεν έχει δημοσιεύσει στο ίντερνετ, όπως ορίζει ο νόμος, το Πόθεν Έσχες των βουλευτών. Αλλά το κυριότερο, δεν πρόκειται ακόμη και αν τα δημοσιεύει, να κάνει οποιοσδήποτε έλεγχο στο «πόθεν». Στο από πού προέρχονται δηλαδή. Η Βουλή δεν έχει κάνει ποτέ κανένα έλεγχο, δειγματοληπτικό έστω στο Πόθεν Έσχες. Κανένας δεν έχει ερευνήσει αν αυτά που δηλώνουν οι βουλευτές, δικαιολογούνται από τα εισοδήματά τους.

Στην ελληνική Βουλή υπάρχουν μερικές δεκάδες εκατομμυριούχοι βουλευτές. Από προίκα λένε όλοι. Ας παραβλέψουμε το γεγονός ότι έχουμε βουλευτές προικοθήρες και ας πάμε στο βασικό: ποιός το έχει ελέγξει;

Κάποιοι βουλευτές μπήκαν την δεκαετία του 90 φτωχοί και σήμερα έχουν καταθέσεις εκατομμυρίων. Έκλεψαν; Κανένας δεν το ξέρει. Αυτό πρέπει να ελέγξουμε. Το 2004, σε πολλές φορολογικές δηλώσεις βουλευτών και υπουργών εμφανίζεται μεγάλη μεταβολή περιουσιακής κατάστασης. Θυμάστε, Ολυμπιακοί Αγώνες, προμήθειες, κατασκευές. Ποιός θα τα ελέγξει;

Ποιό είναι εκείνο το μαγικό κόλπο που κάνει μεγάλο τμήμα μελών της ελληνικής Βουλής, να έχει τεράστιες ακίνητες περιουσίες, να έχουν αγοραστεί πάρα πολύ φτηνά και βέβαια να είναι με δάνειο; Ποιός θα ελέγξει αυτή την απάτη και την υποκρισία;

Μπορούν σήμερα κιόλας να ελέγξουν τα πάντα. Μπορούν επίσης σε ένδειξη καλής θέλησης να δώσουν εξουσιοδότηση έρευνας λογαριασμών προσωπικών και οικογενειακών σε όλο τον κόσμο. Μπορούν βεβαίως να δώσουν και κάποια μικρά ποσά από τα τεράστια που έχουν στις νόμιμες και φανερές καταθέσεις τους και τα οποία είναι και αποτέλεσμα, υπεραξία, της πολιτικής τους δράσης.

Το παιχνίδι που θέλει διλήμματα μεταξύ νόμιμου και ηθικού, δεν είναι καν ο ευπρεπισμός της συγκάλυψης. Είναι ένα έγκλημα την ώρα που η Ελλάδα ματώνει. Και για μια ακόμη φορά αποδεικνύονται όχι μόνο ανίκανοι αλλά και θύτες.


koutipandoras.gr 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/12/blog-post_8300.html

Το 2012 θα είναι τελείως διαφορετικό ή θα μοιάζει με το 1952.





του Φ. Γεωργελέ

Tο ελληνικό κράτος, αυτό το χρεοκοπημένο, είναι ένα πολύ πλούσιο κράτος.Έχει τεράστια ακίνητη περιουσία. Τέτοια που οι μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες δεν έχουν εδώ και 100άδες χρόνια. Εμπορική ακίνητη περιουσία, όχι δάση και παραλίες, όπως ανησυχεί δήθεν η προπαγάνδα ότι θα πουληθούν μαζί με την Ακρόπολη. Το κράτος έχει περιουσία, το Υπουργείο Γεωργίας έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία, οι δήμοι και οι νομαρχίες, οι ΔΕΚΟ, η Εκκλησία. Ο στρατός μόνο έχει πάνω από 1.000 στρατόπεδα σ’ όλες τις πόλεις της Ελλάδας, τα καλύτερα οικόπεδα. Χρόνια ολόκληρα λέμε μονότονα ότι αυτή η ακίνητη περιουσία θα αξιοποιηθεί, θα πουληθεί, θα νοικιαστεί και τα έσοδα θα μειώσουν το χρέος. Δεν πουλιέται ούτε ένα χωράφι. Για ευνόητους λόγους, πώς θα στηθούν τα επόμενα Βατοπέδια;

Το ελληνικό κράτος είναι ο μεγαλύτερος επιχειρηματίας της χώρας. Το ελληνικό κράτος ζει ακόμα στη δεκαετία του ’70 με τις επιρροές των πρώην σοβιετικών καθεστώτων. Κάθε υπουργείο έχει και τη δικιά του κατασκευαστική εταιρεία για να χτίζει φυλακές, νοσοκομεία, στρατόπεδα. Κρατικές τράπεζες έχουν διαφημιστικές εταιρείες. Εκατοντάδες επιχειρήσεις κρατικών συμφερόντων, ΔΕΚΟ, προβληματικές που κάποτε κρατικοποιήθηκαν οι ζημιές τους και μας έμειναν, δημοτικές, ακόμα και ερείπια του ιδιωτικού τομέα που δανειοδοτούνται τακτικά από τις κρατικές τράπεζες με το πρόσχημα των θέσεων εργασίας, απαρτίζουν ένα τεράστιο μερίδιο συμμετοχής στο ΑΕΠ της χώρας, μοναδικό για ευρωπαϊκό κράτος, το οποίο παράγει συνεχώς ελλείμματα. Δεν αποκρατικοποιείται τίποτα. Για ευνόητους λόγους, πώς θα στηθούν οι μίζες της επόμενης Ζίμενς;
Έτσι, αναπτυξιακές κινήσεις που όχι απλώς θα μείωναν τα χρέη και τα ελλείμματα αλλά θα φρέναραν την ύφεση και θα δημιουργούσαν επενδυτική έκρηξη, παραδόξως δυο χρόνια τώρα δεν επιχειρούνται καν.
Αυτές τις μέρες η έκθεση του ΟΟΣΑ περιγράφει αυτά που όλοι ξέρουμε. Το ελληνικό Δημόσιο είναι ένας αχανής, αχαρτογράφητος δεινόσαυρος με χιλιάδες μη παραγωγικούς οργανισμούς, φορείς, νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, ιδιωτικού, ιδρύματα, επιτροπές, τμήματα χωρίς υπαλλήλους, διευθυντές χωρίς υφισταμένους, διοικητικά συμβούλια, τμηματάρχες, προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους, που σκοπό έχει όχι την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά την αποκατάσταση των υπεράριθμων κομματικών μηχανισμών. Χρόνια συζητάμε αν θα κλείσει ένα κρατικό μέσο ενημέρωσης από τα 50 που σιτίζονται από το δημόσιο χρήμα, τη στιγμή που θα έπρεπε να είχαν συγχωνευθεί και καταργηθεί εκατοντάδες οργανισμοί. Για ευνόητους λόγους. Τα κόμματα του Δημοσίου χωρίς πελατειακό κράτος θα εξαφανιστούν σε μια μέρα.
Όταν η τρόικα παρουσίασε για πρώτη φορά τις προτάσεις για τη μείωση των ελλειμμάτων, ζήτησε τα 2/3 να προέλθουν από τη μείωση των εξόδων και το υπόλοιπο από εισπρακτικά μέτρα. Συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Η υπερφορολόγηση που επιβλήθηκε στην κοινωνία επί ενάμιση χρόνο μεγάλωσε την ένταση της ύφεσης. Και ήταν στην ακριβώς αντίθετη στόχευση απ’ ό,τι είχε συμφωνηθεί. Ενώ ο στόχος ήταν να αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή και να μειωθεί η φοροαποφυγή, επιβλήθηκαν κεφαλικοί φόροι σ’ εκείνους που ήδη πλήρωναν, αυξήσεις ΦΠΑ, αυξήσεις φόρων κατανάλωσης, ειδικές εισφορές, έκτακτες εισφορές, τέλη ακινήτων. Με αποτέλεσμα όχι μόνο να μειωθεί η παραγωγική βάση της ιδιωτικής οικονομίας, που συνθλίβεται από την αφαίμαξη, αλλά να υφίσταται τη μεγαλύτερη ζημιά το υγιές κομμάτι της που δεν μπορεί να ανταγωνιστεί με ίσους όρους το κομμάτι που φοροδιαφεύγει, όπως πάντα. Πέρυσι από τα 1 δις 275 εκατομμύρια βεβαιωμένα πρόστιμα, εισπράχθηκαν 29 εκατομμύρια. Αλλά μπήκαν καμιά δεκαριά καινούργιοι φόροι.
Στη μείωση των εξόδων του κρατικού μηχανισμού, η τρόικα ζητούσε περιορισμό των καταναλωτικών δαπανών και όχι των επενδύσεων. Συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Σε 2 χρόνια μειώθηκε 8 φορές το πρόγραμμα επενδύσεων. Σε μια οικονομία που κινείται από τις δημόσιες επενδύσεις, η επιλογή συνεπαγόταν ύφεση. Στην προσπάθεια να μείνει όσο το δυνατόν ανέπαφος ο δημόσιος τομέας, προτίμησαν τη στάση πληρωμών. Δεν επιστρέφεται ο ΦΠΑ στις επιχειρήσεις, δεν εξοφλούνται τα χρέη του Δημοσίου. Αποτέλεσμα, ακόμα μεγαλύτερη ύφεση.
Αλλά και στις λίγες προσπάθειες μείωσης των εξόδων, οι επιλογές ήταν πάντα υπέρ της διατήρησης των δομών του πελατειακού κράτους. Ακόμα και χωρίς απολύσεις, οι καταργήσεις και οι συγχωνεύσεις άχρηστων τμημάτων του Δημοσίου θα απέφεραν τεράστιες οικονομίες κλίμακας. Το 70% των δημόσιων κτιρίων αυτού του κράτους με την τεράστια ακίνητη περιουσία, είναι νοικιασμένα. Αντί γι’ αυτό, προχώρησαν σε οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων. Παρόλο που η τρόικα ήταν αντίθετη στα εφάπαξ μέτρα, γιατί είναι εύκολα αντιστρέψιμα, και πίεζε για μόνιμες μεταρρυθμίσεις. Αντί να αξιολογήσουν και να ζητήσουν από το προσωπικό του Δημοσίου, λέγοντάς του την αλήθεια, να στρατευτεί στη σωτηρία της χώρας από τη χρεοκοπία, προσπαθούσαν να τους βγάλουν πρόωρα στη σύνταξη. Πάλι με οριζόντια μέτρα. Με αποτέλεσμα τη διάλυση του δημόσιου τομέα, τις λευκές απεργίες. Για την εικόνα της κατάρρευσης που δείχνει η χώρα μεγαλύτερη συμβολή έχει η ανυπαρξία κρατικών μηχανισμών, παρά η ύφεση.
Έπρεπε να μαζέψουμε τους φόρους, να πουλήσουμε παθητικές επιχειρήσεις, να αξιοποιήσουμε την ακίνητη περιουσία, να μειώσουμε την κρατική γραφειοκρατία, να ανοίξουμε τις αγορές και τα επαγγέλματα για να μειωθεί η ανεργία. Βάλανε ό,τι φόρο μπόρεσαν να φανταστούν, έκαναν στάση πληρωμών, μείωσαν τις δημόσιες επενδύσεις, ώθησαν τον κόσμο με πρόωρη συνταξιοδότηση στα ήδη χρεοκοπημένα ταμεία.
Τον Σεπτέμβριο, όταν η τρόικα μετά την εμπλοκή στο πρόγραμμα αποχώρησε, έβγαλε ένα πόρισμα, τις «κόκκινες κάρτες» για όσα πράγματα δεν προχωρούσαν όπως έπρεπε. Παρά τα όσα θα πιστεύατε, η έκθεση δεν μιλούσε καθόλου για λεφτά, για φόρους και μισθούς. Έλεγε ότι γίνονται ακόμα υπεράριθμες προσλήψεις, δεν εξοφλούνται οι οφειλές, δεν γίνεται η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, ότι καθυστερεί η μεταρρύθμιση του συστήματος δημόσιας διοίκησης, ότι είναι «ελλιπής» η παρακολούθηση εσόδων-εξόδων, ότι δεν γίνεται κτηματολόγιο και χωροταξικοί χάρτες, δεν προχωράνε οι συγχωνεύσεις εφοριών και η φορολογική μεταρρύθμιση, δεν ανοίγουν τα κλειστά επαγγέλματα και οι αγορές ενέργειας, μεταφορών, συγκοινωνίας, δεν βελτιώνεται η απονομή της δικαιοσύνης, δεν προχωράει το ενιαίο μισθολόγιο, η ενιαία αρχή πληρωμών, δεν λειτούργησε η ενιαία αρχή δημόσιων προμηθειών, καθυστερεί η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, δεν προχωράει η κατάργηση φορέων, δεν ιδρύονται τα φορολογικά δικαστήρια, η μηχανογράφηση συστήματος και το ενιαίο κέντρο συλλογής των φόρων.
Τούτων όλων δοθέντων, για να είμαι ειλικρινής, απορώ με όσους λένε ότι το μνημόνιο απέτυχε. Ποιο μνημόνιο απέτυχε; Αυτά που κάναμε για να μην εφαρμοστούν οι διαρθρωτικές αλλαγές που έπρεπε να γίνουν;
Η κοινωνία μας αυτά τα δύο χρόνια, με μεγάλη υπομονή, δέχτηκε ανεργία, λουκέτα, άδικη φορολογία, άδικες οριζόντιες μειώσεις. Άρα υπήρχαν περιθώρια να δεχτεί και σκληρά μέτρα, αλλά σωστά. Για την κατάσταση που φτάσαμε ως εδώ υπεύθυνο είναι όλο το πολιτικό σύστημα, που προτιμάει να σύρει τη χώρα στην Αφρική παρά να αλλάξει τις δομές του συστήματος. Τώρα δεν υπάρχει πια κανένα περιθώριο. Τίποτα που να θυμίζει όσα έγιναν το 2011 δεν μπορεί να επαναληφθεί. Μόνο μια μεγάλη, ειρηνική, μεταρρυθμιστική επανάσταση μπορεί να σώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία. Το 2012 θα είναι τελείως διαφορετικό ή θα μοιάζει με το 1952.
Athens Voice
 
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/12/2012-1952.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters