Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Εσχάτη προδοσία


ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ,
Φιλόλογος

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 1922
Ο εισαγγελέας λέγει:''η επανάστασις θεωρεί ως εχθρούς της πατρίδος,όλους ανεξαιρέτως τους πρωτοστατήσαντας παράγοντας εις τους οποίους οφείλεται η διάρρηξις των συμμαχιών,η μεγάλη τραγωδία του γένους.Θεωρεί επιβεβλημένην την παραδειγματικήν ποινικήν τιμωρίαν των εχθρών της πατρίδος αυτών,εις τους οποίους οφείλεται η κατάργησις του Μικρασιατικού μετώπου καθώς και τον οριστικόν,ηθικόν και πολιτικόν θάνατον των πρωτουργών της καταστροφής''.

Εις τα μέσα Νοεμβρίου βγήκε το εξής ανακοινωθέν:''Την 11 και 30 π.μ της σήμερον εις τον παρα το Γουδί χώρον εξετελέσθη εν πλήρει στρατιωτική τάξει,η θανατική εκτέλεσις των έξ καταδικασθέντων υπο του εκτάκτου επαναστατικού στρατοδικείου υπευθύνων της Μικρασιατικής καταστροφής.Της εκτελέσεως προηγήθη η στρατιωτική καθαίρεσις και η θεία μετάληψις εν ταις φυλακαίς Αβέρωφ.Οι νεκροί μεταφερθέντες πάραυτα εις το Α' νεκροταφείον παρεδόθησαν εις τους οικείους των προς ταφήν.Προ της εκτελέσεως οι κατάδικοι,ερωτηθέντες περι της υστάτης θελήσεως των,ουδέν είπον.''Ήταν ακόμα τότε εποχή,που η Ελλάς θεωρούσε,οτι για κάθε τραγωδία,κάποιος ήταν υπέυθυνος.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1940.ΠΙΝΔΟΣ
Το χιόνι συνέχιζε να πέφτη πυκνό.Οι εικόνες απο μόνες τους,του ήρθαν στο νού.Είδε την μάνα του,τότε που κινούσε για το μέτωπο,γριά πια,να του φοράη έναν σταυρό στο λαιμό,και την γυναίκα του πιο κει να κλαίη σιωπηλά κρατώντας ένα μωρό στην αγκαλιά και το δυο χρονών αγοράκι τους απ'το ένα χέρι.Είχε δαγκωθεί τότε και για να τους ενθαρρύνη τους είχε υποσχεθεί οτι θα επιστρέψη,χαμογελώντας.Δεν θα κρατούσε την υποσχεσί του.Ο πόνος στο στήθος,απ το βόλι του έκοβε την ανάσα.Εκεί ανάσκελα χτυπημένος,άκουγε πιο ψηλά,στην κορυφή του λόφου τους δικούς του που τρέχανε φωνάζοντας.Ο λοχίας Καραδήμας του ρθε κι αυτος σαν εικόνα.Το προηγούμενο βράδυ του 'χε δώσει το κύπελο με τον ζωμό που άχνιζε και λίγο ξερό ψωμί λεγοντάς του ''Στηλώσου Στέφανε.Το πρωί θα τους πάρουμε φαλάγγι και θέλει αντοχές.Θα ναι ωραία πάλι'' και γέλαγε.Δεν άντεχε άλλο.Το χιόνι του 'καβε το πρόσωπο.Ήταν άτυχος.Δεν θα ζούσε να δή την δόξα και τα παιδιά του,που θα καμάρωναν γι'αυτόν.Ο πατέρας τους πέθανε για την λευτεριά δεν θα'λεγαν τώρα;Έπαψε ν'ανασαίνη και το χιόνι τον σκέπαζε σιγα σιγά,ώσπου τον έκρυψεν όλον.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1989.Σ'ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ
Ο μπαρμπα Μανώλης,γέρος πλέον 75 ετών,προχωρούσε πάντα με δυο μαγγούρες.Τα πόδια του είχαν πάθει απο τότε στην Αλβανία και δεν τον βαστάγαν πια.Φορούσε δε χειμώνα καλοκαίρι εκείνη την πλεχτή,κίτρινη,μάλλινη φανέλα κατάσαρκα.Μια μέρα που ο ήλιος χτύπαγε τις άσπρες πέτρες απ'άσβέστη του σπιτιού,ο δεκαετής εγγονός του τον ρώτησε:''παππού δεν σκάς;Γιατί φοράς μάλλινο;''Κι εκείνος δια μιας αφ'ού σοβάρεψε του είπε:''για να προφυλαχθώ παιδί μου,απ'το κρύο της Αλβανίας''.

ΕΛΛΑΣ 2011
Η μητρα πατρίς,ως άλλη μάνα,δεν πονά για τα παιδιά της που αναγκάζονται να φέυγουν στα ξένα για να βρούν δουλειά και να ζήσουνε.Οι βουλευτές,εθνοπατέρες αυτης φροντίζουν να βάζουν κεφαλικούς φόρους στα παιδιά της,μια έννοια απαίσια,που έρχεται απο μακρυά,απο εποχές που αυτή στέναζε κάτω απ'τους οθωμανούς τούρκους.Άνθρωποι,Έλληνες,απόγονοι ηρώων δεν αναπνέουν ελέυθεροι πια.Το άγχος για τον επιούσιο είναι όλη τους η σκέψι.Οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας παραχωρήθηκαν σε ξένους.Τα πάντα πουλήθηκαν σ'αυτούς.Άνδρες ξημεροβραδυάζονται άπραγοι δίχως να μπορούν να προσφέρουν.Και δίπλα ο βούρκος και ο ζόφος αρκετών που ζουν,ως άλλοι δωσίλογοι,πλούσια.Για την προδοσία αυτην κανείς δεν είναι ένοχος.Αλλοίμονο!!!
 
http://logioshermes.blogspot.com/2011/12/blog-post_5911.html 

Μίγμα από φασίστες, μαλάκες, θα πάτε να προσκυνήσετε στους δικούς σας;*




Ο Ιουδαίος ιερέας μεταμφιεσμένος σε Έλληνα φύλακα του ναού εκτελεί τις διαταγές του Ιερατείου.


Φωτογραφία από την επίσκεψη του Α. Σαμαρά στο μουσείο του εβραϊκού ολοκαυτώματος ανήμερα της επετείου του ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων.

Μίγμα από φασίστες, μαλάκες, θα πάτε να προσκυνήσετε στους δικούς σας;*

*Πάγκαλος: «Μίγμα από φασίστες, κομμουνιστές και μαλάκες» οι ...

ΑΘΗΝΑ
Σε νεοκλασικό κτήριο και μάλιστα κατασκευασμένο από πεντελικό μάρμαρο γιορτάζουν εφέτος οι Εβραίοι στην συναγωγή Μπεθ-Σαλόμ τη σφαγή των Ελλήνων, αλλά και της εβραϊκής ελίτ...


Διαβάστε: Το μυστικό της Χανουκα.

 greki

 

ΘΡΕΘΗΚΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ !


Ήταν μόλις οκτώ χρονών όταν τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων το τσουνάμι στην Ινδονησία παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του. Όλοι νόμιζαν ότι η μικρή Wati ήταν ανάμεσα στους 230.000 αγνοουμένους που χάθηκαν στα τεράστια κύματα, τα οποία έπληξαν την πόλη στην οποία ζούσε...Επί επτά χρόνια το κορίτσι, που έπασχε από αμνησία, περιφερόταν, αναζητώντας τους συγγενείς της, τη μητέρα της και τα δύο αδέρφια της που την είχαν για νεκρή. Η 15χρονη πλέον Wati θυμόταν μόνο ένα όνομα, του παππού της Ibrahim. Έτσι, προχθές εμφανίστηκε σε γειτονική πόλη από το χωριό της και ρωτούσε τους κατοίκους πώς μπορεί να φθάσει στο σπίτι της.

Πράγματι, κάποιοι που την άκουσαν, ήξεραν ποιον αναζητούσε και την πήγαν στο σπίτι του παππού της. Εκεί ειδοποιήθηκαν οι γονείς της που έτρεξαν να δουν το κορίτσι, το οποίο ισχυριζόταν ότι ήταν η χαμένη κόρη τους. Είχαν περάσει εφτά χρόνια και είχε περάσει πολλές κακουχίες μέχρι να φτάσει και πάλι κοντά τους. Ωστόσο ένα σημάδι πάνω από το φρύδι της ήταν αρκετό για να πειστούν ότι το 15χρονο κορίτσι που είχαν απέναντί τους ήταν πράγματι το παιδί τους. 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/12/7_23.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters