Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Ραμαζάνι στην Αθήνα! Τυχαίο; Δε νομίζω! (Όλα τα χε η Μαριωρή!)

Όλα τα χε η Μαριωρή, ο φερεντζές της λείπει!
Ραμαζάνι στην Αθήνα λοιπόν και μάλιστα με τη συναίνεση μιας κυβέρνησης με κυρίαρχο στοιχείο τον κεντροδεξιό όπως αυτοαποκαλείται κορμό.

Μετά τη συμπροσευχή στα Προπύλαια πριν λίγα χρόνια, τώρα το μουσουλμανικό στοιχείο ζητά το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ. Η πολιτεία έδωσε το ok δίχως να το πολυσκεφθεί.


του Στρατή Μαζίδη

Προσωπικά από την πλευρά μου θα ήθελα να θέσω ορισμένα ζητήματα προς γενικότερο προβληματισμό:

> η πληροφορία -μολονότι δε χρειάζεται ιδιαίτερη φιλοσοφία- πως οι μουσουλμάνοι επιδιώκουν να προβούν σε μια επίδειξη δύναμης με παρουσία 150.000 πιστών, αξιολογήθηκε από την πολιτική ηγεσία;

> το γεγονός ότι συμπίμπτει με την Κοίμηση της Θεοτόκου συνυπολογίστηκε;

> οι άνθρωποι οι οποίοι θα δώσουν το παρόν, είναι νόμιμοι στη χώρα, το οποίο σημαίνει: εισήλθαν νόμιμα; Φορολογούνται;Έχουν ασφάλιση; Δικαιούνται να εγείρουν αξιώσεις; Τι άλλο θα ζητήσουν στη συνέχεια;

> στις χώρες τους ήταν το ίδιο δημοκράτες; Διότι εκεί γνωρίζουμε πως με το παραμικρό ή δέχεσαι βροχή από πέτρες ή μια σφαίρα σου διαπερνά το κρανίο.

> ο κος Κουβέλης πιέστηκε πολύ από τον πρόεδρο των Αλγερινών και τον ομόλογό του των Πακιστανών με τους οποίους συνέτρωγε προ της 6ης Μαΐου;

> η κυβέρνηση εκτιμά ότι οι Ελληνες πολίτες είναι σύμφωνοι με την ενέργεια αυτή;

> υπάρχει σχέδιο καταστολής ή αντιμετώπισης πιθανών παρεκτροπών από πλευράς των μουσουλμάνων που προσωπική μου άποψη είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία παράνομοι;

> είμαστε που είμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, γιατί διογκώνουμε τα προβλήματα μας αντί να τα επιλύουμε;

Τελικώς, όλα τα ‘χε η Μαριωρή, ο φερεντζές της λείπει. Αλλά όπως πάμε, σε λίγα χρόνια θα της επιβληθεί κι αυτός. Διαφορετικά θα καταλήξει με ένα τσουβάλι πέτρες από πάνω της.



 http://freepen.gr/?p=7351

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/08/blog-post_9825.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters