Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Κάτι τέτοιοι Πανταλάκηδες έφεραν τη χώρα εδώ

Του Νίκου Καρούτζου
karoutzos@axianews.gr

Μάθαμε επιτέλους ποιος ήταν ο τραπεζίτης που πήγε τα 8 εκ Ευρώ στο εξωτερικό. Το μάθαμε μάλιστα από τον ίδιο  τον κ. Θόδωρο Πανταλάκη ο οποίος είπε ότι τα λεφτά είναι από νόμιμες δραστηριότητες και δηλωμένα εισοδήματα. Για την οικονομία της κουβέντας αυτό το δεχόμαστε.

Αυτό όμως που δεν μπορεί να δεχτεί κανένας είναι το ανήθικο του πράγματος. Την ώρα που δις Ευρώ έφευγαν από την Ελλάδα και όλοι έκαναν έκκληση να κρατήσουμε τα χρήματα στην χώρα μας ένας τραπεζίτης  και μάλιστα κρατικός έκανε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που υποτίθεται ότι συμβούλευε τον κόσμο να πράξει.

Και το ερώτημα είναι τι παράδειγμα δίνει.

Μήπως δεν δίνει το παράδειγμα της υποκρισίας και του ψεύδους;

Μήπως δεν εξαγριώνει τους Έλληνες που νοιώθουν δικαίως ότι τους κοροϊδεύουν;

Μήπως απέχει πολύ από αυτά που έλεγε ο κ. Βουλγαράκης περί νόμιμου και ηθικού και έφτασε στην πολιτική πυρά;

Δυστυχώς όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά έχει «πετύχει» ο κ. Πανταλάκης. Και δυστυχώς επίσης κάτι τέτοιοι τραπεζίτες της υποκρισίας έφεραν τη χώρα έως εδώ.

Φυσικά δεν θέλω να πιστέψω αυτά που ακούγονται περί προσέγγισής του με το ΣΥΡΙΖΑ με το μανδύα της επιθυμίας να μείνει η τράπεζα κρατική γιατί αυτό επιτάσσει το δημόσιο συμφέρον.

Γιατί τότε πολύ απλά μπορούμε να μιλάμε για το άκρον άωτον του αμοραλισμού.



 http://www.axiaplus.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/08/blog-post_3607.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters