Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

"Eίμαι κι εγώ Έλληνας" - Θερμή συμπαράσταση εκ Γαλλίας!


ImageΣτη Γαλλία έχει δημιουργηθεί εδώ και μερικές εβδομάδες ένα φιλελληνικό κίνημα με κεντρικό σύνθημα "Για αλληλεγγύη, είμαι και εγώ Έλληνας'', το οποίο αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση, διεθνώς! Η γαλλική σελίδα στο blogspot η οποία ξεκίνησε ένα νέο κίνημα συμπαράστασης προς τη χώρα μας ονομάζεταιhttp://jesuisgrec.blogspot.com

Αρκετοί Ευρωπαίοι φιλέλληνες, μετά τη σύνοδο των Καννών, έχουν καταθέσει αίτηση συμβολικά για απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας καταγγέλλοντας τη ''δικτατορία των αγορών'', που θέλει να τσακίσει έναν λαό που αντιστέκεται.


Η ιδέα για τη μαζική υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε από την πόλη Νάντη της Γαλλίας και αποτυπώνεται σε ένα κείμενο που έχουν δημοσιεύσει οι εμπνευστές του κινήματος και κυκλοφορεί στο ίντερνετ, σε αρκετές μάλιστα γλώσσες.

Κοινό τους αίτημα: να λάβουν και την ελληνική υπηκοότητα ως μια έμπρακτη, συμβολική συμπαράσταση στους Έλληνες.

''Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 180 συνολικά αιτήματα στα προξενεία μας'', αναφέρει ο κ. Ευθύμιος Αραβαντινός, εκπρόσωπος Τύπου στην ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι.


Ολόκληρο το κείμενο με τίτλο ''Η έκκληση της Νάντης για την Ελλάδα'' το βρήκαμε στο mediagate.gr και έχει ως εξής:


Λόγω αλληλεγγύης είμαι και εγώ Έλληνας, Ελληνίδα!
 
Ζητάμε τη διπλή υπηκοότητα

Επειδή ο ελληνικός λαός ταπεινώνεται, ας είμαστε αλληλέγγυοι ενάντια στους πλούσιους όλου του κόσμου. Ας ζητήσουμε όλοι, συμβολικά, την ελληνική υπηκοότητα!

Αγανακτισμένοι από τη δειλία και την έλλειψη οράματος των δυτικών κυβερνήσεων - μεταξύ των οποίων και η δική μας
 (1) - ενάντια στη δικτατορία των χρηματαγορών, και εξαγριωμένοι από τη ταπείνωση στην οποία υπόκειται σήμερα ο ελληνικός λαός, κατηγορούμενος αδιάντροπα γιά ασωτεία και απάτη, συλλογικά υποδεικνυόμενος ως ένοχος χωρίς να μπορέσει να αυτοϋπερασπισθεί (2),
 καταδικασμένος σε μια ατελείωτη λιτότητα και στη μετάνοια με όρους που θυμίζουν το λόγο του στρατάρχη Πεταίν το 1940 για την "ηθική τάξη", την "προσπάθεια" και το "πνεύμα ηδονής".

Εμείς μάλιστα δεν ξεχνάμε ότι αυτοί που σήμερα θυσιάζουν την Ελλάδα στο βωμό της κερδοσκοπίας, ελπίζουν ότι ο οικονομικός φασισμός θα ικανοποιηθεί με αυτή τη μικρή χώρα και ότι οι ίδιοι θα γλιτώσουν!
Είναι αυτοί οι ίδιοι που εγκατέλειψαν την Τσεχοσλοβακία στον Αδόλφο Χίτλερ στο Μόναχο το 1938, ελπίζοντας πως θα του αρκούσε αυτή η καινούργια λεία που του προσέφεραν, αφού είχαν πριν παρατήσει τη δημοκρατική Ισπανία
 (3).

Δεν αντέχουμε πια να βλέπουμε τους νεόπλουτους (1% του πληθυσμού παγκοσμίως) να θριαμβεύουν, αγνοώντας το αληθινό ηθικό χρέος που η Ανθρωπότητα οφείλει στο ελληνικό έθνος
 (4), διότι έδωσε στη Ευρώπη τον πρώτο σπόρο της άμεσης Δημοκρατίας (5), βασισμένης ακριβώς στη κατάργηση των χρεών και στη χειραφέτηση των πολιτών από τη δουλεία τους για τα χρέη αυτά, πριν από 2.500 χρόνια (6).

Για όλους αυτούς τους λόγους, είμαστε όλοι Ελληνες και Ελληνίδες.

Συνεπώς, ήρθε η ώρα να μη γίνουμε συνένοχοι, μέσω της παθητικότητάς μας, ούτε μια στιγμή παραπάνω, στην οικονομική υποταγή της Ελλάδας
 (7). 
Ετσι θέλουμε, με ένα σαφές μήνυμα, να είμαστε αλληλέγγυοι με την Ελλάδα και να μοιραστούμε, τουλάχιστον συμβολικά, την τύχη του λαού της.

Οπότε ζητάμε σήμερα να τύχουμε της Ελληνικής υπηκοότητας και απευθύνουμε επίσημη αίτηση στην Ελληνική Πρεσβεία της χώρας μας, θα δημοσιοποιήσουμε δε αυτή τη ενέργεια με μία πρώτη λίστα υπογραφών, στις 24 Νοεμβρίου 2011, επέτειο μιας σημαντικής δράσης της Ελληνικής Αντίστασης, που έγινε στη γέφυρα του Γοργοπόταμου τη νύχτα της 24ης προς την 25η Νοεμβρίου 1942
 (8).

Και το κείμενο της αίτησης είναι το ακόλουθο:
 
Κύριε Πρέσβη,

Αλληλέγγυος/η προς τη χώρα σας, ο/η υπογράφων/ουσα ζητώ προσωπικά να καταμετρηθώ ως Έλληνας/ίδα από καρδιάς και να αποκτήσω τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις όσων έχουν διπλή υπηκοότητα, για να ασκήσω αυτή τη διεθνικότητα με σκοπό να εγκαθιδρύσουμε μία παγκόσμια δημοκρατία ελευθερίας και ισότητας, 25 αιώνες μετά τον Σόλωνα, τον Κλεισθένη και τον Περικλή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

Με αδελφοσύνη προς τον λαό σας.

ΟΝΟΜΑ............. ΕΠΩΝΥΜΟ..................... ΠΟΛΗ............... ΧΩΡΑ...............

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ή ΙΔΙΟΤΗΤΑ.................................

Copy/paste το κείμενο αυτό ή στείλτε το δικό σας γράμμα στην πρεσβεία της χώρα σας και επίσης στείλετε ένα αντίγραφο στην ακόλουθη διεύθυνση του συλλόγου: jesuisgrec@numericable.fr

Μπορείτε επίσης να γράψετε ένα προσωπικό σχόλιο στο πιο κάτω blog :

http://jesuisgrec.blogspot.com/

Αυτή η προσωπική και συλλογική ενέργεια-αίτηση για την ελληνική υπηκοότητα ανήκει μόνο σε αυτούς και αυτές που την κάνουν και δεν την κατευθύνει κανένα κόμμα ή οργανισμός. Την προτείνει ο πολιτιστικός σύλλογος «Ν.Ε.U.F» «Nantes Est Une Fête!» (H Νάντη είναι μια γιορτή) (9).
 
Image
Σημειώσεις κειμένου έκκλησης:

(1). Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε την πατερναλιστική περιφρόνηση των ηγετών της Γερμανίας και της Γαλλίας προς την Ελλάδα, αλαζονική και προσβλητική συμπεριφορά τόσο περισσότερο σκανδαλώδης, εφόσον αυτές οι δύο χώρες προμηθεύουν πανάκριβα οπλικά συστήματα στην Ελλάδα.

Αισθανόμαστε ντροπή για το ζεύγος Μέρκελ-Σαρκοζί, που δίνει μαθήματα διδασκαλίας σε μια Ελλάδα γονατισμένη, που της εφαρμόζουν με το ζόρι μια θεραπεία τόσο επιτακτική και ανόητη όσο ήταν η ιατρική της εποχής του Μολιέρου, βασισμένη στη αφαίμαξη, μία ιατρική που ονειρεύονται ανοιχτά να την εφαρμόσουν μετά στους δικούς τους λαούς.

Δεν δεχόμαστε να χάνει ένα έθνος την πολιτική του κυριαρχία, για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, λόγω ενός απλού diktat οικονομικής απόδοσης των επενδύσεων των 1% προνομιούχων όλου του κόσμου, που μπορούσαν να αγοράσουν κρατικά ομόλογα.

Δεν θα επιτρέψουμε να συκοφαντηθεί ο ελληνικός λαός για χάρη μερικών κερδοσκόπων και αισχοκερδών και των συνενόχων τους.

(2). Ούτε να εκφραστεί με δημοψήφισμα.

(3). Ο Τσώρτσιλ είχε πει την περίφημη φράση μετά το σύμφωνο του Μονάχου: «Μεταξύ του πολέμου και της ατιμίας αν διαλέξετε την ατιμία, θα έχετε τον πόλεμο». Αλλά γνωρίζουμε λιγότερο το ότι ο Γκάντι από την Ινδία είχε δηλώσει: «Η Ευρώπη πούλησε την ψυχή της για να υπάρξει στη γη 8 ημέρες παραπάνω. Η ειρήνη που η Ευρώπη κέρδισε στο Μόναχο, αποτελεί τον θρίαμβο της βίας και είναι η ήττα της».

Δεν ξεχνάμε ότι ο στρατηγός Φωσέρ, ηγέτης της γαλλικής αποστολής βοηθείας εγκατεστημένης στην Πράγα, αηδιασμένος από το σύμφωνο του Μονάχου, είχε στείλει την παραίτησή του στη γαλλική κυβέρνηση για να σωθεί η τιμή και είχε ζητήσει την τσέχικη υπηκοότητα. Ο στρατηγός Λουί Ευγένιος Φωσέρ έζησε 20 χρόνια πλάι στον τσέχικο λαό. Επιστρέφοντας στη Γαλλία έγινε αντιστασιακός κατά τη ναζιστική κατοχή, έπειτα συνελλήφθη και εξορίστηκε στη Γερμανία απ΄όπου γύρισε ζωντανός το 1945.

(4). Γιατί η Ελλάδα έδωσε στον κόσμο τον εκπληκτικό μύθο της Αντιγόνης, ανίκητη εξέγερση της συνείδησης εναντίον της αυθαιρεσίας και της τυραννίας.

(5). Γιατί η Ελλάδα έδωσε στην Ευρώπη τον πρώτο σπόρο της άμεσης Δημοκρατίας (όχι αναθετουμένης σε μια τάξη εκλεγέντων-επαγγελματιών, αλλά ασκουμένης άμεσα από κληρωτούς βουλευτές).

(6). Και διότι η ενακτήρια πράξη που εγκαινίασε την Αθηναϊκή Δημοκρατία πρώτος σπόρος -ακόμα εύθραυστος και ατελής βεβαίως- που αποφάσισε ο νομοθέτης Σόλωνας το 594 π.Χ. ήταν ακριβώς η κατάργηση των χρεών και η γενική χειραφέτηση των πολιτών από τη δουλεία τους για τα προσωπικά τους χρέη. Αλλά ποιος το θυμάται;

Ούτε ξεχνάμε την λαμπρή και ηρωική Ελληνική Αντίσταση, συμμετέχοντας σε μεγάλο βαθμό στην απελευθέρωση της Ευρώπης από το ναζισμό.

(7). Αυτή η κηδεμονία θα σήμαινε ένα έρπον πραξικόπημα κατά της ευρωπαϊκής δημοκρατίας και την προγραμματισμένη ασφυξία της ελληνικής κοινωνίας με την υλική και ηθική ταπείνωσή της η οποία αναγκαστικά θα παρέσυρε, σαν ένα ντόμινο, τις διπλανές χώρες, μεταξύ των οποίων και τη δική μας, στο ίδιο αποτέλεσμα, με τον κίνδυνο μιας προ-φασιστικής κρίσης.

(8). Τη νύχτα της 24ης προς την 25η Νοεμβρίου 1942, η ανατίναξη της σιδηροδρομικής γέφυρας του Γοργοποτάμου, στον στρατηγικής σημασίας άξονα Θεσσαλονίκης-Αθήνας, αποτελεί μια μεγάλη από κοινού δράση δύο σημαντικών κινημάτων της Ελληνικής Αντίστασης, των κομμουνιστικών ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ και των μη κομμουνιστικών ΕΔΕΣ-ΕΟΕΑ, υποβοηθούμενων από Bρετανούς πράκτορες.

(9). Ο σύλλογος Ν.Ε.U.F. οργανώνει στη Νάντη (Λουάρ και Βρετάννη, Γαλλία) τη Γιορτή των Γλωσσών και των Διαδρομών Μνήμης της Αντιφασιστικής Αντίστασης. Ο σύλλογος αυτός, το 1995, απαιτούσε τη διαφάνεια των δημόσιων λογιστικών μέσω Ιντερνέτ και το 1997 εγκαινίασε το «Ρεβεγιόν της Πρωτομαγιάς» μπροστά στο Χρηματιστήριο του Παρισιού, πρώτη δημοτική εκδήλωση του δυτικού κόσμου για τον φόρο Τομπίν κατά της κερδοσκοπίας και εναντίων των φορολογικών παραδείσων. Ο Ν.Ε.U.F. πήρε επίσης την πρωτοβουλία της «Εκκλησης των Αντιστασιακών προς τις νέες γενιές της 8ης Μαρτίου 2004» (με την ATTAC) και της λεγομένης Δήλωσης «Δεκαπόλ, 10 καινούργια δικαιώματα για τον προσεχή αιώνα».

 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Νέο Κίνημα: Δεκάδες Ευρωπαίοι ζητούν την ελληνική υπηκοότητα

«Με μια επιστολή ζήτησα συμβολικά να πάρω και την ελληνική υπηκοότητα ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τη χώρα σας». Με αυτά τα λιτά λόγια η κ. Κατρίν Ντεμπισί σκιαγραφεί το κίνημα που αναπτύσσεται στην Ευρώπη όπου μέσα από την εκδήλωση φιλελληνισμού καταγγέλλεται η «δικτατορία των αγορών».

Η εν λόγω Γαλλίδα είναι μια.......
από τις δεκάδες ανθρώπων που σε ένδειξη αλληλεγγύης κάνουν αίτηση στις κατά τόπους πρεσβείες της Ελλάδας για να αποκτήσουν και την ελληνική υπηκοότητα.

Η ιδέα για τη μαζική υποβολή αιτήσεων αποτυπώνεται σε ένα κείμενο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και έχει μεταφραστεί σε αρκετές γλώσσες. Κοινό αίτημα, ως κατάληξη, είναι η επιθυμία Ευρωπαίων πολιτών να λάβουν και την ελληνική υπηκοότητα ως μια έμπρακτη, συμβολική, συμπαράσταση στα δεινά των Ελλήνων που βρίσκονται στην καρδιά της χρηματοπιστωτικής και δημοσιονομικής κρίσης.

Το κείμενο έχει ονομαστεί «Η έκκληση της Νάντης», αφού από αυτή την πόλη της Γαλλίας ξεκίνησε η πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς την Ελλάδα με το σλόγκαν «είμαι και εγώ Ελληνας». Αυτό άλλωστε είναι και το μοτίβο στον διαδικτυακό τόποhttp://jesuisgrec.blogspot.com. Η κίνηση έχει ήδη αρχίσει να καταγράφεται στις ελληνικές προξενικές αρχές με επίκεντρο τη Γαλλία, ενώ το έναυσμα φαίνεται ότι έδωσε η περίφημη -πλέον- σύνοδος των Κανών.

«Πράγματι υπάρχει αυτό το φαινόμενο να ζητείται διπλή υπηκοότητα εις ένδειξη συμπαράστασης μέσω ενός κειμένου που έχει ουμανιστικά χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 180 συνολικά αιτήματα στα προξενεία μας», λέει ο κ. Ευθύμιος Αραβαντινός, εκπρόσωπος Τύπου στην ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι.«Τα περισσότερα ηλεκτρονικά μηνύματα έφτασαν την περίοδο των Κανών και δηλώνουν την αλληλεγγύη τους, όμως μηνύματα εξακολουθούν να έρχονται».

«Είδα το κείμενο στο Ιντερνετ, το υπέγραψα και το έστειλα σε φίλους. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, η φιλοσοφία της και ο χαμογελαστός λαός της. Εχω αλλωστε πολλούς φίλους Ελληνες», λέει στο «Εθνος της Κυριακής» η συγγραφέας Κατρίν Ντεπισί, η οποία πριν από τρία χρόνια απέκτησε σπίτι στην Κρήτη κοντά στην Αλμυρίδα του Αποκόρωνα.

«Αν και έχω την οικογένειά μου στη Γαλλία, τα παιδιά και τη μητέρα μου, περνώ αρκετό διάστημα στην Ελλάδα. Ζήτησα την ελληνική υπηκοότητα, χωρίς βέβαια να γνωρίζω εάν τη δικαιούμαι, συμβολικά. Δεν μου άρεσε η στάση της Ευρώπης και η έλλειψη σεβασμού προς την Ελλάδα».

Συμπαράσταση
Σε ανάλογο μήκος κύματος κινούνται και οι σκέψεις του κ. Πασκάλ Ρο που δηλώνει φίλος της Ελλάδας, έστω και αν δεν την έχει επισκεφθεί ποτέ. «Οταν είδα το κείμενο, είπα ότι ήταν ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνουμε ως συμπαράσταση. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι ανοησία, νομίζω πρέπει να πούμε ότι είμαστε όλοι Ελληνες.

Αν και στη Γαλλία υπάρχουν επίσης τεράστιες δυσκολίες, τουλάχιστον δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τα απαραίτητα όπως η διατροφή. Ομως η κατάσταση συνεχώς χειροτερεύει. Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα θα συμβεί και σε άλλες χώρες. Νομίζω ότι η Ευρώπη βουλιάζει», επισημαίνει ο κ. Ρο, που κατοικεί κοντά στην πόλη Λοριάν της Βρετάνης.

Αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, έχει λάβει μέρος σε ανθρωπιστικές αποστολές μη κυβερνητικών οργανώσεων στην Αφρική. «Καταλαβαίνω πώς νιώθετε, από την πίεση της νέας τάξης πραγμάτων. Πρέπει να θυμίσουμε ότι είμαστε άνθρωποι και όχι πιόνια σε μια σκακιέρα που τα μετακινούν όπως θέλουν».

Αν και επίκεντρο της φιλελληνικής κίνησης είναι η Γαλλία, ανάλογα αιτήματα προωθούνται και σε άλλες χώρες, όπως στην Ολλανδία. Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της πρεσβείας στη Χάγη, υπήρξαν ήδη αιτήματα ανθρώπων που «αισθάνονται Ελληνες στην καρδιά».

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
«Είμαστε εξαγριωμένοι από την ταπείνωση στην οποία υπόκειται ο ελληνικός λαός»

Στο κείμενο που έχει αναρτηθεί στο Δια-δίκτυο, υπάρχουν επίσης αναφορές για την έλλειψη οράματος, τη δικτατορία των αγορών, αλλά και παραλληλισμοί με την εποχή που ο Χίτλερ εισέβαλε στην Τσεχοσλοβακία, την οποία άφησαν αβοήθητοι οι σύμμαχοί της…

«Αγανακτισμένοι από τη δειλία και την έλλειψη οράματος των δυτικών κυβερνήσεων ενάντια στη δικτατορία των χρηματαγορών…, και εξαγριωμένοι από την ταπείνωση στην οποία υπόκειται σήμερα ο ελληνικός λαός, κατηγορούμενος αδιάντροπα για ασωτία και απάτη, συλλογικά υποδεικνυ-όμενος ως ένοχος χωρίς να μπορέσει να αυτοϋπερασπιστεί, καταδικασμένος σε μία ατελείωτη λιτότητα και στη μετάνοια με όρους που θυμίζουν τον λόγο του στρατάρχη Πετέν το 1940 για την ηθική τάξη…

Δεν ξεχνάμε ότι αυτοί που σήμερα θυσιάζουν την Ελλάδα στον βωμό της κερδοσκοπίας, κάνοντας πως ελπίζουν ότι ο οικονομικός φασισμός θα ικανοποιηθεί με αυτήν τη μικρή χώρα και ότι οι ίδιοι θα γλιτώσουν…

Είναι αυτοί οι ίδιοι που εγκατέλειψαν την Τσεχοσλοβακία στον Αδόλφο Χίτλερ στο Μόναχο το 1938, ελπίζοντας πως θα του αρκούσε αυτή η καινούργια λεία που του προσέφεραν, αφού είχαν πριν παρατήσει τη δημοκρατική Ισπανία.

Δεν αντέχουμε πια να βλέπουμε τους νεόπλουτους (1% του πληθυσμού παγκοσμίως) να θριαμβεύουν, αγνοώντας το αληθινό ηθικό χρέος που η Ανθρωπότητα οφείλει στο ελληνικό έθνος, διότι έδωσε στη Ευρώπη τον πρώτο σπόρο μιας άμεσης δημοκρατίας βασισμένης ακριβώς στην κατάργηση των χρεών και στη χειραφέτηση των πολιτών από τη δουλεία τους, πριν από 2.500 χρόνια».

Η αίτηση για την απόκτηση ελληνικής υπηκοότητας

«Κύριε Πρέσβη,

Αλληλέγγυος προς τη χώρα σας, ο/η υπογράφων/ουσα ζητώ προσωπικά να καταμετρηθώ ως Ελληνας/ίδα από καρδιάς και να αποκτήσω τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις όσων έχουν διπλή υπηκοότητα, για να ασκήσω αυτή τη διεθνική εθνικότητα με σκοπό να εγκαθιδρύσουμε μία παγκόσμια δημοκρατία ελευθερίας και ισότητας, 25 αιώνες μετά τον Σόλωνα, τον Κλεισθένη και τον Περικλή».

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Εκκληση της Νάντης (Γαλλίας) γιά την Ελλάδα, 11/11/11
Εκκληση
Λόγω αλληλεγγύης είμαι και εγώ Ελληνας, Ελληνίδα!
Ζητάμε τη διπλή υπηκοότητα

Επειδή ο ελληνικός λαός ταπεινώνεται, ας είμαστε αλληλέγγυοι ενάντια στους πλούσιους όλου του κόσμου. Ας ζητήσουμε όλοι, συμβολικά, την ελληνική υπηκοότητα!
Αγανακτισμένοι από τη δειλία και την έλλειψη οράματος των δυτικών κυβερνήσεων – μεταξύ των οποίων και η δική μας (1) – ενάντια στη δικτατορία των χρηματαγορών,

και εξαγριωμένοι από τη ταπείνωση στην οποία υπόκειται σήμερα ο ελληνικός λαός, κατηγορούμενος αδιάντροπα γιά ασωτεία και απάτη, συλλογικά υποδεικνειούμενος ως ένοχος χωρίς να μπορέσει να αυτουπερασπισθεί (2), καταδικασμένος σε μιά ατελείωτη λιτότητα και στη μετάνεια με όρους που θυμίζουν το λόγο του στρατάρχη Πεταίν το 1940 γιά την ηθική τάξη, «τη προσπάθεια » και «το πνεύμα ηδονής»,

Εμείς μάλιστα δεν ξεχνάμε ότι αυτοί που σήμερα θυσιάζουν την Ελλάδα στο βωμό της κερδοσκοπίας, κάνοντας πως ελπίζουν ότι ο οικονομικός φασισμός θα ικανοποιηθεί με αυτή τη μικρή χώρα και ότι οι ίδιοι θα γλυτώσουν…
…. είναι αυτοί οι ίδιοι που εγκατέλειψαν τη Τσεχοσλοβακία στον Αδόλφο Χίτλερ στο Μόναχο το 1938, ελπίζοντας πως θα του αρκούσε αυτή η καινούργια λεία που του προσέφεραν, αφού είχαν πριν παρατήσει τη δημοκρατική Ισπανία (3).
Δεν αντέχουμε πιά να βλέπουμε τους νεόπλουτους (1% του πληθυσμού παγκοσμίως) να θριαμβεύουν, αγνοώντας το αληθινό ηθικό χρέος που η Ανθρωπότητα οφείλει στο ελληνικό έθνος (4), διότι έδωσε στη Ευρώπη το πρώτο σπόρο μιάς άμεσης δημοκρατίας (5), βασισμένης ακριβώς στη κατάργηση των χρεών και στη χειραφέτηση των πολιτών από τη δουλεία τους γιά τα χρέη αυτά, πριν 2500 χρόνια (6).
Γιά όλους αυτούς τους λόγους, είμαστε όλοι Ελληνες και Ελληνίδες.
Συνεπώς, ήρθε η ώρα γιά να μη συνεργαστούμε, με τη παθητικότητά μας, ούτε μιά στιγμή παραπάνω στην οικοινιμική υποταγή της Ελλάδας (7). Ετσι θέλουμε, με ένα σαφές σήμα, να είμαστε αλληλέγγυοι με την Ελλάδα και να μοιραστούμε, τουλάχιστον συμβολικά, τη τύχη του λαού της.
Οπότε ζητάμε σήμερα να τύχουμε της Ελληνικής υπηκοότητας και απευθύνουμε επίσημη αίτηση στην Ελληνική Πρεσβεία της χώρας μας, θα δημοσιοποιήσουμε δε αυτή τη ενέργεια με μία πρώτη λίστα υπογραφών, στις 24 Νοεμβρίου 2011, επέτειο μιάς σημαντικής δράσης της Ελληνικής αντίστασης, που έγινε στη γέφυρα του Γοργοπόταμου τη νύχτα της 24ης προς την 25η Νοεμβρίου 1942 (8).

Κύριε Πρέσβη,
Αλληλέγγυος/η προς τη χώρα σας, ο/η υπογράφων/ουσα ζητώ προσωπικά να καταμετρηθώ ως Ελληνας/ιδα από καρδιάς και να αποκτήσω τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις όσων έχουν διπλή υπηκοότητα, γιά να ασκήσω αυτή τη διεθνική εθνικότητα με σκοπό να εγκαθιδρύσουμε μία παγκόσμια δημοκρατία ελευθερίας και ισότητας, 25 αιώνες μετά το Σόλωνα, το Κλεισθένη και το Περικλή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιά την απάντησή σας.
Με αδελφοσύνη προς το λαό σας.
ΟΝΟΜΑ…………. ΕΠΩΝΥΜΟ………………… ΠΟΛΗ…………… ΧΩΡΑ……………
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ……………………………
Copy/paste το κείμενο αυτό ή στείλτε το δικό σας γράμμα στη πρεσβεία της χώρα σας και επίσης στείλετε ένα αντίγραφο στη ακόλουθη διεύθυνση του συλλόγου :jesuisgrec@numericable.fr
Μπορείτε επίσης να γράψετε ένα προσωπικό σχόλιο στο πιό κάτω blog :
http://jesuisgrec.blogspot.com/

Αυτή η προσωπική και συλλογική ενέργεια-αίτηση γιά την ελληνική υπηκοότητα ανήκει μόνο σε αυτούς και αυτές που την κάνουν και δεν την κατευθύνει κανένα κόμμα ή οργανισμός. Την προτείνει ο πολιτιστικός σύλλογος «Ν.e.u.f » «Nantes Est Une Fête!» (H Νάντη είναι μιά γιορτή) (9).

Σημειώσεις κειμένου έκκλησης
1. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τη πατερναλιστική περιφρόνηση των ηγετών της Γερμανίας και της Γαλλίας προς την Ελλάδα, αλαζονική και προσβλητική συμπεριφορά τόσο περισσότερο σκανδαλώδης εφόσον αυτές οι δύο χώρες προμηθεύουν πανάκριβα οπλικά συστήματα στην Ελλάδα.
Αισθανόμαστε ντροπή γιά το ζεύγος Μερκέλ-Σαρκοζί, που δίνει μαθήματα διδασκαλίας σε μιά Ελλάδα γονατισμένη, που της εφαρμόζουν με το ζόρι μιά θεραπεία τόσο επιτακτική και ανόητη όσο ήταν η ιατρική της εποχής του Μολιέρου, βασισμένη στη αφαίμαξη, μία ιατρική που ονειρεύονται ανοιχτά να την εφαρμόσουν μετά στους δικούς τους λαούς.

Δεν δεχόμαστε να χάνει ένα έθνος τη πολιτική του κυριαρχία, γιά πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, λόγω ενός απλού diktat οικονομικής απόδοσης των επενδύσεων των 1% προνομιούχων όλου του κόσμου, που μπορούσαν να αγοράσουν κρατικά ομόλογα.

Δεν θα επιτρέψουμε να συκοφαντηθεί ο ελληνικός λαός στη θέση μερικών κερδοσκόπων και αισχοκερδών όλου του κόσμου και των συνενόχων τους.
2. Ούτε να εκφραστεί με δημοψήφισμα.
3. Ο Τσώρτσιλ είχε πει αυτή τη περίφημη φράση μετά από το σύμφωνο του Μονάχου: «Μεταξύ του πολέμου και της ατιμίας διαλέξατε την ατιμία, θα έχετε το πόλεμο. ». Αλλά γνωρίζουμε λιγότερο το ότι ο Γκάντι από την Ινδία είχε δηλώσει : « Η Ευρώπη πούλησε τη ψυχή της γιά να υπάρξει στη γη 8 ημέρες παραπάνω. Η ειρήνη που η Ευρώπη κέρδισε στο Μόναχο, αποτελεί το θρίαμβο της βίας και είναι η ήττα της. ».

Δεν ξεχνάμε ότι ο στρατηγός Φωσέρ, ηγέτης της γαλλικής αποστολής βοηθείας εγκατεστημένη στη Πράγα, αηδιασμένος από το σύμφωνο του Μονάχου, είχε στείλει τη παραίτησή του στη γαλλική κυβέρνηση γιά να σωθεί η τιμή και είχε ζητήσει τη τσέχικη υπηκοότητα. Ο στρατηγός Λουί Ευγένιος Φωσέρ έζησε 20 χρόνια πλάι στο τσέχικο λαό. Επιστρέφοντας στη Γαλλία έγινε αντιστασιακός κατά τη ναζιστική κατοχή, έπειτα συνελλήφθει και εξορίστηκε στη Γερμανία απ΄όπου γύρισε ζωντανός το 1945.
4. Γιατί η Ελλάδα έδωσε στο κόσμο το δραστήριο μύθο της Αντιγώνης, ανίκητη εξέγερση της συνείδησης εναντίον της αυθαιρεσίας και της τυραννίας.
5. Γιατί η Ελλάδα έδωσε στην Ευρώπη το πρώτο σπόρο μιάς άμεσης δημοκρατίας (όχι αναθετουμένης σε μιά τάξη εκλεγέντων-επαγγελματιών, αλλά ασκουμένης αμέσως από κληρωτούς βουλευτές),
6. Και διότι η ενακτήρια πράξη που εγκαινίασε την Αθηναική Δημοκρατία πρώτος σπόρος – ακόμα εύθραυστος και ατελής βεβαίως – που αποφάσισε ο άρχοντας Σόλωνας το 594 π.Χ. ήταν ακριβώςη κατάργηση των χρεών και η γενική χειραφέτηση των πολιτών από τη δουλεία τους γιά τα προσωπικά τους χρέη. Αλλά ποιός το θυμάται ;
Ούτε ξεχνάμε την λαμπρή και ηρωική ελληνική αντίσταση, συμμετέχοντας σε μεγάλο βαθμό στην απελευθέρωση της Ευρώπης από το ναζισμό.
7. Αυτή η κηδεμονία θα σήμαινε ένα έρπον πραξικόπημα κατά της ευρωπαικής δημοκρατίας και τη προγραμματισμένη ασφυξία της ελληνικής κοινωνίας με την υλική και ηθική ταπείνωσή της η οποία αναγκαστικά θα παρέσυρε, σαν ένα ντόμινο, τις διπλανές χώρες, μεταξύ των οποίων και τη δική μας, στο ίδιο αποτέλεσμα, με το κίνδυνο μιάς προ-φασιστικής κρίσης.
8. Τη νύχτα της 24ης προς την 25η Νοεμβρίου 1942, η ανατίναξη της σιδηροδρομικής γέφυρας του Γοργοποτάμου, στο στρατηγικής σημασίας άξωνα Θεσσαλονίκης-Αθήνας, αποτελεί μιά μεγάλη από κοινού δράση δύο σημαντικών κινημάτων της ελληνικής αντίστασης, των κουμμουνιστικών ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ και των μη κουμμουνιστικών ΕΔΕΣ-ΕΟΕΑ, υποβοηθούμενων από Bρετανούς πράκτορες.
9. Ο σύλλογος Ν.e.u.f. οργανώνει στη Νάντη (Λουάρ και Βρετάννη, Γαλλία) τη Γιορτή των γλωσσών και των διαδρομών μνήμης της αντιφασιστικής Αντίστασης. Ο σύλλογος αυτός, το 1995, απαιτούσε την αυτοματισμένη διαφάνεια των δημόσιων λογιστικών μέσω Ιντερνέτ και το 1997 εγκαινίασε το « Ρεβεγιόν της Πρωτομαγιάς » μπροστά στο Χρηματηστήριο του Παρισιού, πρώτη δημοτική εκδήλωση του δυτικού κόσμου γιά το φόρο Τομπίν κατά της κερδοσκοπίας και εναντίων των φορολογικών παραδείσων. Ο Ν.e.u.f. πήρε επίσης τη πρωτοβουλία της « Εκκλησης των Αντιστασιακών προς τις νέες γενιές της 8ης Μαρτίου 2004 » (με την ATTAC) και της λεγομένης Δήλωσης «Δεκαπόλ, Δέκα καινούργια δικαιώματα γιά τον προσεχή αιώνα»

jesuisgrec.blogspot.com

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/01/blog-post_3936.html

Διαδικτυακός πυρηνικός πόλεμος! Πάνος Καμμένος vs Νίκου Παπανδρέου

"Ρε κѠλπαιδο, ρε ψυχοπαθή, σήμερα Ελληνικές οικογένειες κλαίνε, πεινούν, πονάνε ΑΝΘΡΩΠΟΙ στήν Πατρίδα της δημοκρατίας ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ, ντρέπονται παππούδες και δακρύζουν γιατί δεν έχουν να πάρουν δώρο στα εγγόνια τους, γιατί?

Γιατί εσύ με την ιδιότητα του αδελφού πήγαινες στο Αμπου Ντάμπι με το κρατικό αεροσκάφος τρώγοντας αστακούς 28000 $ για να...
πουλήσεις στον Σάφα τα ναυπηγεία Σκαραμανγκά, που σήμερα ο Αβραμόπουλος αφού ο δντης του έφαγε με τον Χάλλακ τον δανειστή του μπαμπά δίνει 108 εκ. Ευρώ για δουλειά που έχει σταματήσει και υπογράφει το 5ο υποβρύχιο.

Την ώρα που εσύ με το κότερο του μεσάζοντα κάνεις βόλτες στη Μύκονο και βγάζεις φωτογραφίες μανάδες αφήνουν τα παιδιά τους γιατί δεν έχουν να τα θρέψουν.

Ο αδελφός σου δουλεύει σε εταιρείες που πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας που στήσατε σαν οικογένεια. Μέ εταιρείες στην Ελβετία. Άσε τον αστακό και το Ελληνικό.

ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ?.."

Αυτά γράφει ο Πάνος Καμμένος στο προφίλ του στο facebook απαντώντας στο παρακάτω άρθρο του Νίκου Παπανδρέου στην iefimerida

O αδελφός του πρωθυπουργού με στη σειρά του, είχε απαντήσει σε άρθρο του Χρήστου Ράπτη

Πρώτον
Είναι ο πρώτος και μοναδικός πρωθυπουργός από τότε που θυμάμαι έφυγε οικειοθελώς από την πρωθυπουργία. Παραιτήθηκε. Και το είχε προτείνει (να παραιτηθεί) και τον Ιούνιο αλλά για λόγους κακιάς διαχείρισης από πλευρά ΣΑΜΑΡΑ χάλασε - η θριαμβολογία της ΝΔ μόλις το πρότεινε ότι "αν είμαι ΕΓΩ το πρόβλημα, φεύγω" ακολούθησε με το "Ο Φαήλος έδιωξε τον Παπανδρέου" και έτσι χάλασε η πρόταση. Ουδεμία σχέση είχε με "οικογενειακές" παρεμβάσεις. Αυτά είναι του χαλιμά. Άρα προσφέρθηκε να παραιτηθεί αλλά ο μεγάλος διαπραγματευτής της δεξιάς Σαμαράς (αλήθεια, μπορείτε να μου πείτε μια επιτυχία του στα 30 χρόνια πολιτικής του ζωής;) δεν ήξερε πως να το χειριστεί.
Μετράν τα λόγια ή οι πράξεις; Παραιτήθηκε ή όχι από την πρωθυπουργία; Και έλεγε ο ΓΑΠ εξάρχής, δεν με ενδιαφέρει να ξαναβγώ, να σώσω τη χώρα από την χρεοκοπία θέλω. Το έχουμε ξαναδεί; Να μην υπολογίζει τα γκάλοπ; Και φυσικά το πακέτο το "προδοτικό" της 26 Οκτωβρίου το πέρασαν τα μήντια ως "καλό για τη χώρα" μόλις έφυγε ο ΓΑΠ. Το ίδιο πακέτο των 180 δις συν haircut.... Τόση υποκρισία έχουμε ξαναδεί; "Θα φύγει ο ΓΑΠ και θα πάρει τα μέτρα μαζί του" έλεγαν.. Αμ δε.

Δεύτερον, ως προς την δημοκρατία του; Πιο ελεύθερα πρωθυπουργός να αφήνει τους υπουργούς του, χωρίς ενδείξεις, αλλά περιμένοντας πρωτοβουλίες δικές τους, δεν έχει περάσει. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ (Σε στυλ Καραμανλή και Ανδρέα) και γι' αυτό κατηγορήθηκε. Το αντίθετο. Λειτουργούσε με κλίμα συναίνεσης πάντα.. Ο ΓΑΠ περίμενε να αναλάβουν και πρωτοβουλίες οι υπουργοί τους.... το έκαναν όμως; Μεγαλύτερη δυνατότητα ανεξάρτητης δράσης υπουργών δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία μας. Τι έκαναν; Κρίνονται όλοι τους σήμερα.

Δημοκρατία στο μάξιμουμ. Αν οι περισσότεροι υπουργοί περίμεναν να κινηθούν ΜΟΝΟ με άνωθεν εντολές δείχνει ένα είδος ραγιαδισμού που φαίνεται το θέλουμε... Η υπερδημοκρατία του ΓΑΠ τον έφαγε και όχι το αντίθετο.

Το ότι δεν "παραιτείται" από αρχηγός του ΠΑΣΟΚ τι σχέση έχει με την δημοκρατία; Επειδή το θέλουν τα μήντια; Έλεος.

Αυτά για σήμερα, μια μέρα πριν αλλάξει το έτος!
Ν. Τροτκσυ (παρατσούκλι)
Κατά κόσμον, Νίκος Παπανδρέου

 
http://greki-gr.blogspot.com/2012/01/vs.html

Πρώτα τα σύνορα, μετά τα σπίτια μας και ο Θεός βοηθός



Από το τι κάνουν και λένε οι πολιτικοί πολύ αμφιβάλλω αν έχουν κατανοήσει πλήρως τι μπορεί να μας συμβεί μέσα στο 2012. Απαξ και συζητούν ποιος θα είναι ο αρχηγός του ΤΙΠΟΤΑ και ποιος ο πρωθυπουργός της μαύρης φτώχειας, και άκουσον άκουσον, αν παρέμβαινε ποτέ η πολιτική στη δικαστική εξουσία, δεν περιμένω και πολλά περισσότερα. Κολλήσαμε στο Α-Β. Κι όμως, ακόμα και στο «καλό» σενάριο, όπου αποφεύγουμε........
τη χρεοκοπία και την επιστροφή στη δραχμή (που δεν μπορεί να αποκλειστεί), είναι απολύτως βέβαιο ότι θα ’μαστε στην ουσία πτωχευμένοι, μ’ ένα κράτος καταρρακωμένο κι έναν λαό πληγωμένο, ταλαιπωρημένο και απελπισμένο. Κι αυτό, επαναλαμβάνω, είναι το ΚΑΛΟ σενάριο! Γιατί το ΚΑΚΟ θέλουμε να το ξορκίσουμε μέρες που ’ναι και αδυνατούμε να το προδιαγράψουμε για λόγους αυτοσυντήρησης: πέφτει «κόφτης» στον εγκέφαλο για να μην καούν τελείως τα μυαλά.

Ακόμη λοιπόν και στο λεγόμενο ΚΑΛΟ σενάριο όπου θα ’μαστε φτωχοί αλλά ζωντανοί αρχίζουν να ανακύπτουν θέματα που απ’ ό,τι φαίνεται ουδόλως απασχολούν ό,τι αυτοαποκαλείται «πολιτική ηγεσία του τόπου». Το κυριότερο απ’ αυτά που περιέργως πώς δεν θίγει κανείς είναι οι κίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια, και για να μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλό μας, ο εξ Ανατολών κίνδυνος. Με κατάπληξη και φρίκη διαπιστώσαμε ότι αυτές οι πληροφορίες με τις οποίες οι περισσότεροι γέλαγαν, περί Τούρκων εμπρηστών που έβαλαν βάσει σχεδίου στόχο τα δάση μας, είχαν βάση, όπως αποκάλυψε ο Γιλμάζ. Κι αν αυτά συνέβαιναν σε μια εποχή που η Ελλάδα ήταν συγκριτικά παντοδύναμη και κράδαινε την ασπίδα της Ενωμένης Ευρώπης, τι μπορεί να κάνουν από δω και πέρα σε μια χώρα απαξιωμένη και απομονωμένη; Οταν μάλιστα η γειτονική χώρα βρίσκεται στην εντελώς αντίθετη πορεία, εκείνη της ανάπτυξης και της ευημερίας η οποία, απ’ ό,τι διακρίνουμε, αντί να αμβλύνει, έχει οξύνει την επιθετικότητά της. Ολοι ευχόμαστε να μη συμβεί κανένα κακό, αλλά λαμβάνοντας υπόψη την πρόσφατη προϊστορία δεν θα ξοδευτούμε άσκοπα αν προετοιμαστούμε για το χειρότερο.


Το πρόβλημα της οικονομίας είναι ένα θέμα, η απώλεια «εθνικής κυριαρχίας» στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής συνεργασίας, όπως την εννοεί η Γερμανία, είναι ένα δεύτερο, αλλά η αληθινή ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ σε θάλασσα, γη και αέρα προς όφελος της Τουρκίας είναι πολύ σοβαρότερο. Με τις Ενοπλες Δυνάμεις σε κατάσταση διάλυσης εδώ και πολλά χρόνια, άφραγκες αλλά και βλακωδώς απαξιωμένες, αφού γελοίοι πολιτικάντηδες πήγαν να τους «φορτώσουν» και φόβους... πραξικοπήματος, τρομάρα τους, τις Μυστικές Υπηρεσίες χαμένες σε συνομιλίες παράνομων εξτρεμιστών και ποινικών, και το Διπλωματικό Σώμα χωρίς... οδοιπορικά, μισθούς και θέρμανση στις πρεσβείες, πώς να υποθέσεις ότι η Ελλάδα ετοιμάζεται τώρα για κάτι που δεν έκανε ούτε την εποχή που δεν διέτρεχε τέτοιο κίνδυνο;

Εχουμε λοιπόν μια ανοιχτή, υπαρκτή εξωτερική απειλή, αλλά έχουμε και μια άλλη, την εσωτερική, με την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που εξελίσσεται σε εφιάλτη ανάλογο της ανεργίας. Γιατί άλλο είναι να κάθεσαι άφραγκος και άπραγος μέσα στο σπίτι σου και να απελπίζεσαι μόνος σου μπροστά στην TV κι άλλο να σ’ έχουν δεμένο σε μια καρέκλα κουκουλοφόροι κακοποιοί και ν’ απειλούν τα παιδιά σου για να τους δώσεις, εάν έχεις, τίποτα κρυμμένα κατοστάρικα που μόλις τα ’χεις σηκώσει από την τράπεζα. Κι αν για όλα τα άλλα υπάρχουν εξηγήσεις, είναι ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ η έλλειψη βούλησης εκ μέρους της Πολιτείας να κηρύξει ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Αν ήταν μόνο το ότι δεν υπάρχουν καύσιμα για τα περιπολικά, κι ότι οι αστυνομικοί κάνουν τα στραβά μάτια γιατί τα ’χουν πάρει στο κρανίο με τις τρελές περικοπές των ήδη πενιχρών απολαβών τους, θα ’λεγες ότι μπορεί να διορθωθεί λίγο το κακό. Ομως, «το ψάρι βρομάει απ’ το κεφάλι», κι εδώ δεν εννοώ μόνο τον σημερινό υπουργό (ο οποίος δεν αναγνωρίζει καν ότι υφίσταται εκρηκτική κατάσταση και χώνει το κεφάλι του στην άμμο σαν στρουθοκάμηλος), μια που το ξεχαρβάλωμα έχει την ιστορία του και είναι διαχρονικό. Οι κυβερνήσεις, ειδικά του ΠΑΣΟΚ, υποεκτίμησαν ιστορικά το πρόβλημα της εγκληματικότητας μη και τους πουν... ρατσιστές επειδή πιάνουν ξένους κακοποιούς! Να βάζουν χειροπέδες σε κάνα φουκαρά που έχει παρακρατήσει τον ΦΠΑ ξέρουν. Αν ήταν αλλοδαπός, θα το σκέφτονταν δύο φορές, μπας και τον προσβάλλουν.

Με την είσοδο του 2012, και ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί τελικά με την οικονομία (που έτσι κι αλλιώς δεν περνάει και πολύ απ’ το ΚΟΥΛΟ χέρι μας), τα ζητήματα της εθνικής, αλλά και της δημόσιας ασφάλειας θα ’πρεπε να θεωρηθούν πρώτης σειράς. Να προετοιμαστεί όλο το σύστημα που απαρτίζει αυτό που λέγεται Εθνική Αμυνα για απρόβλεπτες προκλήσεις και πρωτοφανείς κινδύνους. Και να κηρυχθεί από το ανώτατο δυνατό επίπεδο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ για να μη γίνει η κοινωνία όπως αυτή του Μεξικού μερικές δεκαετίες πριν. Η Ελλάδα και οι Ελληνες μπορεί να περάσουν επώδυνα και σκοτεινά χρόνια από οικονομικής άποψης, και όπως και να ’χει κάπως θα κάνουν τα κουμάντα τους, όμως, αν δεν διασφαλίσουμε τα ΣΥΝΟΡΑ και τα ΣΠΙΤΙΑ μας, θα ’χουμε πολύ χειρότερα προβλήματα από μια «απλή» χρεοκοπία.

http://www.protothema.gr

http://ventetta.blogspot.com/2012/01/blog-post_7645.html  
http://www.katohika.gr/

Χάρρυ Κλυνν: Αν αποτύχει το κούρεμα θα μας γ@..σουν!


Έπεσε το κάστρο του δικομματισμού… Για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ βλέπει τη σκόνη του ΚΚΕ! Ο κόσμος πλέον είναι απογοητευμένος, πιο δύσπιστος από ποτέ και το δείχνει απαντώντας τους με την ανοιχτή παλάμη. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB το ΠΑΣΟΚ μεταξύ των κατοίκων της Αθήνας είναι πλέον τρίτο κόμμα.
Στην Αθήνα όπου κατοικεί το 30% του πληθυσμού της χώρας το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να συγκεντρώνει 10,1% των ψηφοφόρων και να κατατάσσεται στην τρίτη θέση, καθώς το ΚΚΕ με 10,3% περνά δεύτερο, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,6% και η Δημοκρατική Αριστερά με 8,1%.
Η κοινωνία έπαψε πλέον να έχει μνήμη χρυσόψαρου γεγονός που καταγράφεται… Αυτοί όμως δεν καταλαβαίνουν τίποτα, μόλις αντιληφθούν ότι θίγονται τα συμφέροντά τους, με την επίφαση… της ιδεολογίας και της ανιδιοτέλειας ξεκινούν την προπαγάνδα…
Ζούμε δύσκολες στιγμές, η χώρα μας πρέπει να πάρει την νέα δανειακή σύμβαση, άλλες φορές επικαλούνται την ενότητα που πρέπει να έχουμε ως κοινωνία και δεν ξέρω τι άλλο, για να κάνουν ότι δεν ακούν.
Και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό έχουμε και τον προβληματισμένο ΓΑΠ, ο οποίος δεν «ξέρει» αν θέλει να φύγει!!!
Εδώ ο κόσμος καίγεται κι αυτός έχει κολλήσει στην καρέκλα της εξουσίας χωρίς να έχει καταλάβει ότι είναι πολιτικό «πτώμα» και τρέχει σε συναντήσεις από δω και από εκεί ενώ εκφράζει και την στήριξη του στον Λουκάκο.
Όσο για τον Αντωνάκη μόνο τις κορώνες του ακούμε και από τηγανίτα τίποτα… Μέσα στις χρονιάρες μέρες βιώνουμε «αντιδικίες» μεταξύ κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ αλλά και του ΛΑΟΣ που μπήκε στο παιχνίδι από το παράθυρο!
Και εμείς το μόνο που μπορούμε να αναμένουμε είναι το «κούρεμα» των επικουρικών συντάξεων, καθώς και «κούρεμα» των ιδιωτών Κατόχων Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου με τον τίτλο PSI που έτσι και αποτύχει, θα μας… γα..σουν!!!
Μήπως ήρθε η ώρα η δυσαρέσκεια να μην εκφράζεται μόνο στις δημοσκοπήσεις αλλά και στην πράξη στέλνοντας τους όλους για κούρεμα και γιατί όχι και για χαλάουα;

http://kostasxan.blogspot.com/2012/01/blog-post_682.html

1000 οδοντιατροι μιλούν για το Φθοριούχο Νάτριο


1000 οδοντίατροι επιτέλους ανοίγουν τα μάτια και ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ !!!
Το Φθοριούχο νάτριο είναι ένα συνθετικό προϊόν αποβλήτων των πυρηνικών εργοστασίων, της παρασκευής αλουμινίου, και των φωσφορικών στις βιομηχανίες λιπασμάτων ήδη μολυσμένων με με μόλυβδο, αλουμίνιο, και κάδμιο....
Αυτός ο τύπος φθορίου έχει μια καταπληκτική ικανότητα να συνδυάζει και να αυξάνει την δραστικότητα των άλλων τοξικών υλικών.
Καταστρέφει το ήπαρ και τα νεφρά, αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και ενδέχεται να οδηγήσει σε καρκίνο, δημιουργεί συμπτώματα που μιμούνται την ινομυαλγία, και λειτουργεί σαν Δούρειος Ίππος για την μεταφορά του αλουμινίου στον εγκέφαλο διαπερνώντας τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό του εγκεφάλου
Ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός είναι κυτταρικός φραγμός που περιορίζει την είσοδο επικινδύνων ουσιών στον εγκέφαλο.
Από αυτήν την λειτουργία κατηγορείται το φθόριο ότι προκαλεί την νόσου του Alzheimer και μειώνει τον δείκτη νοημοσύνης.
Ένα άλλο γνωστό όργανο θύμα του φθορίου, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του εγκεφάλου είναι η επίφυση, ένας κωνοειδής αδένας που μπορεί να ασβεστοποιηθεί από το φθόριο, αναστέλλοντας την λειτουργία του να παράγει μελατονίνη.
Η μελατονίνη είναι απαραίτητη για τον υγιή, βαθύ ύπνο, και η έλλειψη της συμβάλλει επίσης σε προβλήματα του θυρεοειδούς που επηρεάζουν ολόκληρο το ενδοκρινικό σύστημα.
Διάφορες παραλλαγές του Φθοριούχου νατρίου βρίσκεται επίσης, σε πολλά εντομοκτόνα για τα σπίτια και στα φυτοφάρμακα για καλλιέργειες . Μερικές φορές ακόμη προστίθεται στις παιδικές τροφές και τα εμφιαλωμένα νερά. Δεν είναι τυχαίο που σχεδόν σε όλες τις οδοντόπαστες αναγράφεται ότι η κατάποση τους μπορεί να σας δηλητηριάσει
Προσέξτε επίσης τα μεταποιημένα τρόφιμα, όπως στιγμιαίο τσάι, προϊόντα προερχόμενα από σταφύλι χυμός, και γάλα σόγιας για τα μωρά.
healthwithaloe.gr

ΦΘΟΡΙΟ σε ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ και ΝΕΡΟ = ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ




http://e-rodios.blogspot.com/2012/01/1000.html

«Η Ελλάδα έχει πέσει θύμα οικονομικώ​ν δολοφόνων»

Αυτό που προκύπτει από τηνδημοσίευση του οικονομικού δολοφόνου,είναι ότι, η δράση των συγκεντρωτικών οικονομικών συμφερόντων, όπου εδρεύουν,κυρίως βέβαια στις ΗΠΑ, αναπτύσσουν δυναμικές παρεμβάσεις, σε όποιες χώρεςυπάρχει οικονομικό αντικείμενο, για να το προσαρτήσουν........


Εδώ: http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=281545. Η δυναμική όμως αυτή, είναι προέκταση της εντελώς φυσικήςδιελκυστίνδας μεταξύ των ειδών στην φύση γενικά, σε όλες τις μορφές της ζωής.

Το ανάπτυγμα ένθερμα αξίζει ναδιαβαστεί 3 φορές, γιατί προβάλλει, το με ποιους τρόπους δρα ο μεγάλος και μεποιους τρόπους παραλείπει ο μικρός την προστασία του δικού του σπιτιού, η απλάαδυνατεί να προφυλαχτεί επειδή ο μεγάλος έχει προχωρήσει πάρα πολύ ποιο μπροστάαπό αυτόν, σε επαγγελματισμό και ανάπτυξη μεθόδων και τεχνολογίας παρεμβάσεων.

Βέβαια, υπάρχουν υποστηριχτικέςαπόψεις εκ μέρους τους, με ένα συλλογισμό, ότι, οι κυβερνήσεις των μικρών λαών,είναι ανάξιοι να αξιοποιήσουν τον πλούτο που έχουν οι χώρες τους, έτσι που ναωφεληθούν οι λαοί των χωρών τους και αυτοί, για αυτό οι μεγάλοι, το κάνουναξιοποιώντας το προηγημένο της οργάνωσής και των δικτύων τους, ναι μεν για ναέχουν αυτοί το ανάλογο μέρος από την εκμετάλλευση, αλλά εν τέλει για το καλότης ανθρωπότητας, ακόμα και εφαρμόζοντας με την βία και πράξεις που είναιεγκλήματα κατά της ανθρώπινης ζωής και της ανθρωπότητας την δική τους διεύθυνσηστις εκμεταλλεύσεις.

Η άποψη, πως οι κυβερνήσεις τωνμικρών λαών είναι ανίκανες, ανεπαρκείς η ερασιτεχνικές έστω, δεν πέφτει καιπολύ έξω από την πραγματικότητα και μάλιστα, δεν συγκρίνεται, ένας ογκώδης φορέαςτραπεζικού κυκλώματος με συνέχειες 100νταετηρίδων, με μια ομάδα η κόμμα πουσυμμαζώνεται από ρομαντικούς ιδεολόγους κατ αρχήν και μεταγενέστερα μεχαρακτηριστικά σπείρας αλληλοϋποστηριζόμενων προσώπων για νομή ορισμένου χρόνουεξουσίας 4ετία η 7ετία, που σαν χρόνος είναι στιγμή και δεν συγκρίνεται με τηνοργάνωση 100νταετιών εκείνων των φορέων όπου υπάρχουν συνέχειες, απόθεμα πείραςκαι μεθόδων που βελτιώνεται πολλαπλασιαστικά στην αποτελεσματικότητα επιβολήςτους.

1. Αποτελεί πραγματικότητα όμως, (δέστελεπτομερώς το ανάπτυγμα του Τζον Πέρκινς) η ισχύς των ογκωδών αυτών φορέων, τηςΑμερικής κυρίως, σε όλο τον πλανήτη με το δυτικό οικονομικό σύστημα.

2. Αποτελεί πραγματικότητα, ότι,διαζευκτικά, οι κυβερνήσεις των μικρών λαών, είναι ανίκανες, ανεπαρκείς ηερασιτεχνικές για να αξιοποιήσουν τον πλούτο έτσι που να ωφεληθούν οι λαοί τουςκαι αυτοί.

3. Προβάλλεται και η άποψη ότι, γιααυτό οι μεγάλοι, το κάνουν αξιοποιώντας το προηγημένο της οργάνωσής και τωνδικτύων τους, ναι μεν και για να έχουν αυτοί το μέρος από την εκμετάλλευση,αλλά για το καλό της ανθρωπότητας !! ακόμα και εφαρμόζοντας την δική τουςδιεύθυνση στις εκμεταλλεύσεις αυτές, με την βία και πράξεις που είναι εγκλήματακατά της ανθρώπινης ζωής και της ανθρωπότητας. Εδώ λείπει και θα ήθελαν ναμπορούν βάλουν τις λέξεις ‘‘εγκλήματα μεν, αλλά για το γενικό καλόόλης της ανθρωπότητας’’ επειδή μια τέτοια φράση αλλά ακόμα και μεανάπτυγμα, δεν είναι δεκτό επικοινωνιακά.

Οι παραδοχές αυτές, που έχουν όμωςαντίστροφη σειρά στον χρόνο που ιδρύεται η κάθε μια, δεν είναι αρκετό για ναδικαιολογήσει το προβαλλόμενο παραπλανητικά ως αληθές, πως το κάνουν με το ζόριμεν, αλλά για το καλό ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Φαίνεται καθαρά πως αποτελεί πόλεμοσυμφερόντων και όχι ευεργεσία προς την ανθρωπότητα, επειδή με το καλό πουκάνουν, πολλαπλασιάστηκαν οι μεταλλάξεις των τροφίμων, οι ασθένειες τουκαρκίνου της καρδιάς η κατάθλιψη και η κατανάλωση φαρμάκων, η ακραία αστάθειαστην ποιότητα και στην ασφάλεια τροφίμων, η απίστευτη πλαστική και τοξικήρύπανση του πλανήτη, οι ειρηνικές πυρηνικές συμφορές και η εκτεταμένηγελοιοποίηση της ανθρώπινης προσωπικότητας με την κατάργηση της οικογένειας,χάριν της μεγαλύτερης κατανάλωσης από τους μοναχικούς και πάρα πολλά άλλα.

Αυτά μπορούν να συμβαίνουν ωςαποτέλεσμα, μόνο αν ισχύει η δεύτερη ως πρώτη παραδοχή.

Για αυτό, τοσύστημα που εκλέγει κυβερνήσεις τις κυβερνήσεις των λαών των χωρών, πρέπει ναείναι αξιοκρατικό και ασφαλές και όχιΔΕΔΗΛΩΜΕΝΑ ανέλεγκτο με την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ.





http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=281545

Έντυπη Έκδοση Ελευθεροτυπία, Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΕΝΑΣΜΕΤΑΜΕΛΗΜΕΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΥΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ«ΕΤΑΙΡΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ», Ο ΤΖΟΝ ΠΕΡΚΙΝΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

«Η Ελλάδα έχει πέσει θύμα οικονομικών δολοφόνων»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στον ΝΙΚΟ ΚΑΤΖΗΛΑΚΗ

Υπήρξε«οικονομικός δολοφόνος». Προσέγγιζε αρχηγούς κρατών που ήθελαν να εφαρμόσουνκοινωνικές πολιτικές, χρησιμοποιώντας τον πλούτο των χωρών τους προς όφελος τωνπολιτών. Θέλοντας να ακυρώσει τις προθέσεις τους, προς όφελος των αμερικανικώντραπεζικών οργάνων και των πολυεθνικών εταιρειών, της «εταιρειοκρατίας», όπωςτη χαρακτηρίζει, είτε τους δωροδοκούσε είτε τους προειδοποιούσε για συνέπειες.

Ηπρόθεση επιμήκυνσης της αποπληρωμής του χρέους θα συνοδευτεί από παραίτηση τηςΕλλάδας σε πολλούς τομείς, λέει ο πρώην «οικονομικός δολοφόνος» Τζον Πέρκινς Σεπερίπτωση που οι ηγέτες αρνούνταν να ενδώσουν, αντιμετώπιζαν απόπειρεςδολοφονίας ή πραξικοπήματα, ένα σχέδιο που είδαμε να επαναλαμβάνεται εδώ καιδεκαετίες στη Λατινική Αμερική από τη δεκαετία του '50 και έπειτα.

Μεταμελημένοςκαι αναστατωμένος από την εχθρότητα μεγάλου μέρους της παγκόσμιας κοινότηταςκατά των ΗΠΑ, όπως δηλώνει, τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να μιλήσει δημόσιαγια τον μηχανισμό τον οποίο υπηρέτησε.

ΟΤζον Πέρκινς, στη συνέντευξη που ακολουθεί, δηλώνει πως «δεν υπάρχει αμφιβολία»ότι η Ελλάδα έχει πέσει θύμα των «οικονομικών δολοφόνων», με απώτερο στόχο «τηθέσπιση ενός παγκόσμιου κεντρικού τραπεζικού συστήματος» και ενός «παγκόσμιουνομίσματος». Κατά τον Πέρκινς, η επίθεση στη Λιβύη έχει τους ίδιους στόχουςμιας και «τα άτομα που υποστηρίζουμε στη Λιβύη, υποσχέθηκαν να δημιουργήσουνμια Κεντρική Τράπεζα που θα συνεργαστεί με τις κεντρικές τράπεζες των ΗΠΑ καιτης Ε.Ε. διατηρώντας το δολάριο ως νόμισμα συναλλαγής πετρελαίου».

* Κύριε Πέρκινς, έχει η περίπτωση της Ελλάδας ομοιότητες μετη δράση των οικονομικών δολοφόνων;

**ΗΕλλάδα χτυπήθηκε από οικονομικούς δολοφόνους, δεν υπάρχει αμφιβολία. Ξεκίνησεμε την Ισλανδία πριν από δύο χρόνια και έφτασε σε εσάς, στην Ιρλανδία και άλλεςχώρες. Εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση της Ελλάδας, τέθηκε σε μια κατάσταση μευπέρογκο χρέος και η οικονομία της βρίσκεται σε τέλμα. Η όλη συζήτηση γίνεταιγια την επαναχρηματοδότηση του χρέους.

ΗΕλλάδα θα παραιτηθεί

Ηπρόθεση για επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους θα συνοδευτεί από παραίτησητης Ελλάδας σε πολλούς τομείς. Είναι μια συνηθισμένη τεχνική των οικονομικώνδολοφόνων ώστε να φέρουν μια χώρα στα χέρια της «εταιρειοκρατίας».

Δενέχω αμφιβολία ότι θα υπήρξαν παρασκηνιακές προσπάθειες να επιτευχθούν συμφωνίεςμεταξύ Ελλήνων πολιτικών, επιχειρηματιών και της τραπεζικής κοινότητας, δοσοληψίεςή και απειλές. Και όπως είδαμε με την υπόθεση Στρος-Καν, στείλανε ένα πολύισχυρό μήνυμα στην Ελλάδα, την Ισλανδία, την Ιρλανδία και σε όσους ηγέτεςσκέφτονται να σταθούν απέναντι στην «εταιρειοκρατία».

**Δεν είναι ξεκάθαρο σε πολύ κόσμο το πώς λειτουργεί αυτός ομηχανισμός. Θεωρητικά έχουμε ένα δυτικό πολιτικό και τραπεζικό σύστημα, αλλάκαι διάφορα φόρα όπου οι ηγέτες αυτού συνευρίσκονται συζητώντας. Είναι αυτή μίαενδοδυτική ή ενδοτραπεζική υπόγεια σύγκρουση ή κάτι άλλο;

*Ο κόσμος αλλάζει πολύ γρήγορα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ΗΠΑ χάνουν τηδύναμή τους. Η δύναμη όλο και περισσότερο υπεισέρχεται στις μεγάλες πολυεθνικέςεταιρείες. Για να διατηρήσουν τη δύναμή τους, είτε στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Μ.Ανατολή ή την Κίνα, βασίζονται σε ένα παγκόσμιο κεντρικό τραπεζικό σύστημα καιένα σταθερό νόμισμα που θα χρησιμοποιείται παγκοσμίως, ώστε να το πετύχουν.

Τηνίδια στιγμή, υπάρχει τρομερή πίεση για αλλαγή. Στη Λατ. Αμερική, την τελευταία δεκαετίαέχουν εκλεγεί 10 πρόεδροι που σε διαφορετικούς βαθμούς αντιστέκονται στην«εταιρειοκρατία», και σε χώρες όπου στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μουελέγχονταν από στυγνούς δικτάτορες, βοηθούμενοι από τη CIA. Επίσης, η Μ.Ανατολή εκρήγνυται και η Κίνα δυναμώνει.

Οπότευπάρχει μεγάλη αντίσταση παγκοσμίως. Και λόγω αυτού, το status quo, τοκατεστημένο, πεισμώνει, στυλώνει τα πόδια του. Οπότε αυτή τη στιγμή η«εταιρειοκρατία» κάνει τα πάντα να υπονομεύσει οποιαδήποτε χώρα θα μπορούσε νατην απειλήσει και συγχρόνως να θεσπίσει ένα παγκόσμιο νόμισμα, το δολάριο,σίγουρα βλέπουμε μια αποδυνάμωση του ευρώ ως αποτέλεσμα, και επίσης να θεσπίσειένα παγκόσμιο κεντρικό τραπεζικό σύστημα.

* Οπότε θα λέγατε ότι αυτή η εξέλιξη αποτελεί τα πρώταδείγματα ενός είδους φασισμού;

*Είναι ένας όρος, αλλά ο κίνδυνος εδώ είναι ότι συνδέουμε τον φασισμό με τονΧίτλερ και τον Μουσολίνι. Στις ΗΠΑ έχουμε μια δυσκολία στη χρήση του όρουκομμουνισμός ή σοσιαλισμός επειδή είναι συνδεδεμένος με τον Στάλιν. Η Ευρώπηδεν έχει την ίδια παράδοση. Αλλά σίγουρα οι πολυεθνικές κυβερνούν. Δεν είναιαπλώς μια συνεργασία κυβερνήσεων και εταιρειών.

Σήμεραοι πολυεθνικές εταιρείες ελέγχουν τον κόσμο. Λίγο παλαιότερα, θρησκευτικέςοργανώσεις είχαν αυτή τη δύναμη, αργότερα τη σκυτάλη πήραν κυβερνήσεις, καικάποιες ήταν φασιστικές, κάποιες δημοκρατικές, άλλες δικτατορικές, οι οποίεςανταγωνίζονταν για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και τις αγορές. Αλλά σήμερα, οικυβερνήσεις αντικαταστάθηκαν από τις εταιρείες, οι οποίες εξαγοράζουν τουςπολιτικούς. Κανείς δεν μπορεί να εκλεγεί σε σημαντικό πολιτικό πόστο στις ΗΠΑχωρίς τη χρηματοδότησή τους. Ελέγχουν τα κυρίαρχα ΜΜΕ, και στην πραγματικότηταπαίρνουν τις αποφάσεις. Εάν κάποιος τους στέκεται εμπόδιο, τον καταστρέφουν μεδιάφορους τρόπους.

**Παραφράζοντας, λοιπόν, λέτε ότι έχουμε μια παρακμή τηςΔημοκρατίας.

*Υπάρχει μια τέτοια προσπάθεια. Από την άλλη, η Δημοκρατία δυναμώνει στη Λατ.Αμερική και κατά τη γνώμη μου υπάρχει αυτή τη στιγμή μια λαϊκή προσπάθειαεκδημοκρατισμού στη Μ. Ανατολή, η οποία βρίσκει μεγάλες αντιστάσεις. Ακόμη καιστις ΗΠΑ βλέπουμε κόσμο να αντιδρά στις οικονομικές αλλαγές και κινήματα πουπροσπαθούν να επαναθεσπίσουν τη Δημοκρατία. Η «εταιρειοκρατία», λοιπόν, έχειμεγάλες δυσκολίες να διατηρήσει τη δύναμή της ή να αποκτήσει περισσότερη.Υπάρχουν λοιπόν πολλά κινήματα και αντικινήματα παγκοσμίως.

Κάντεό,τι το Εκουαδόρ

* Υπάρχει συζήτηση στην Ελλάδα για τη σύσταση ΕπιτροπήςΛογιστικού Ελέγχου ώστε να ελεγχθεί πόσο από το χρέος είναι απεχθές, σταπρότυπα αυτού που θέσπισε ο Ραφαέλ Κορέα στο Εκουαδόρ. Ποια είναι η γνώμη σας;

*Συμφωνώ απολύτως με τη θέσπιση αυτού. Και βλέπουμε την Ισλανδία να αντιστέκεταισθεναρά, η οποία έπειτα από δημοψήφισμα αρνήθηκε να πληρώσει το χρέος της. ΟΡαφαέλ Κορέα, τον οποίο σέβομαι πολύ ως ηγέτη, είναι μεγάλο πρόβλημα για τιςΗΠΑ διότι είναι καπιταλιστής, έχει διδακτορικό οικονομίας από αμερικανικόπανεπιστήμιο, είναι πολύ δύσκολο για μας να τον αποκαλέσουμε κομμουνιστή.

Τοχρέος του Ισημερινού δημιουργήθηκε από υποστηριζόμενους από τη CIA δικτάτορεςτη δεκαετία του '70. Το χρέος είναι του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας, τωνδικτατόρων, αλλά όχι του λαού του Ισημερινού. Οπότε ο Κορέα αντιστέκεταισθεναρά, και φυσικά πριν από έναν χρόνο η CIA προσπάθησε να τον ανατρέψειανεπιτυχώς.

Τοίδιο έγινε στην Ονδούρα με τον πρόεδρο Σελάγια, ο οποίος προσπάθησε να κάνεικάτι παρόμοιο, αλλά ανατράπηκε. Οι λαοί πρέπει να στηρίξουν ηγέτες που θααντισταθούν και που θα αναπτύξουν συμμαχίες με χώρες που βρίσκονται σε παρόμοιαπροβλήματα. Εάν η Ελλάδα ενεργήσει μόνη, θα αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες.Αλλά εάν συμμαχήσει με την Ιρλανδία, την Ισλανδία, τη Βενεζουέλα, το Εκουαδόρ,την Αργεντινή, χώρες της Λατ. Αμερικής και της Αφρικής, θα ενισχύσει τη θέσητης.

* Πώς κρίνετε την υπόθεση της σύλληψης του ΝτομινίκΣτρος-Καν;

*Δεν έχω εσωτερική πληροφόρηση, αλλά γνωρίζω ότι η ζωή του καταστράφηκε.Πιθανότατα δεν θα μπορέσει να κατέβει στις προσεχείς γαλλικές προεδρικέςεκλογές. Δεν ξέρουμε την αλήθεια για το κατά πόσον είναι ένοχος ή όχι, δενέγινε δίκη. Γνωρίζω όμως ότι καταδεικνύει πόσο εύκολο είναι να καταστρέψειςέναν δημόσιο αξιωματούχο. Οπως έχω γράψει στα βιβλία μου, άτομα όπως ο πρόεδροςτων ΗΠΑ, αλλά και όλοι οι σημαντικοί πολιτικοί ανά τον κόσμο, είναι εξαιρετικάευάλωτοι.

Μεσφαίρα ή με... Μόνικα

Παλαιότερα,τον καιρό του Τζον Κένεντι για παράδειγμα, έπρεπε να πυροβολήσεις έναν πρόεδρογια να τον δολοφονήσεις. Ολοι ήξεραν ότι ο Κένεντι είχε εξωσυζυγικές ερωτικέςσχέσεις, αλλά ήταν αποδεκτό, οπότε έπρεπε να τον ρίξουν με μια σφαίρα.Ξεκινώντας όμως με τον Κλίντον, και τη σχέση του με τη Μόνικα Λεβίνσκι, άρχισανοι δολοφονίες «προσωπικότητας». Και τώρα με τον επικεφαλής του ΔΝΤ, βλέπουμεότι ένα άτομο μπορεί να καταστραφεί ολοκληρωτικά απλώς λόγω μιας κατηγορίας.Δεν ξέρουμε αν αυτή η κατηγορία είναι αληθινή ή όχι, αλλά δεν έχει σημασία αυτήτη στιγμή μιας και η πολιτική του καριέρα καταστράφηκε ανεξαρτήτως αλήθειας.

* Εικάζεται ότι η υπόθεση έχει να κάνει με τον «ανταγωνισμό»δολαρίου-ευρώ και ότι ο Στρος-Καν είναι υποστηρικτής του ευρωπαϊκού νομίσματος.Εχει βάση η εικασία κατά τη γνώμη σας;

*Σίγουρα μπορεί να συμβαίνει αυτό. Οι ΗΠΑ είναι εξαιρετικά προστατευτικές με τοδολάριο, πιστεύω ότι είναι ο βασικός λόγος που κάνουμε πόλεμο στη Λιβύη. ΟΚαντάφι προσπαθούσε να πείσει τις αφρικανικές χώρες να ιδρύσουν ένα παναφρικανικόνόμισμα, το «χρυσό δηνάριο», και να πουλάει πετρέλαιο σε αυτό το νόμισμα αντίτου δολαρίου, όπως κάναμε πόλεμο στον Σαντάμ ο οποίος ήθελε να πουλάει τοπετρέλαιο σε άλλο νόμισμα. Είναι απόλυτα πιθανό.

Δενέχω εσωτερική πληροφόρηση, αλλά λέω ότι τα άτομα που υποστηρίζουμε στη Λιβύηυποσχέθηκαν να δημιουργήσουν μια Κεντρική Τράπεζα που θα συνεργαστεί με τιςκεντρικές τράπεζες των ΗΠΑ και της Ε.Ε. διατηρώντας το δολάριο ως νόμισμασυναλλαγής πετρελαίου. Και φαίνεται ότι οι αποκαλούμενοι αντάρτες εργάζονταιγια να προστατέψουν τα συμφέροντα της «εταιρειοκρατίας», τα οποία απειλούσε οΚαντάφι.

Είναιδύσκολο να συμπαθήσεις τον επικεφαλής του ΔΝΤ, το οποίο είναι ένα εργαλείο τωνοικονομικών δολοφόνων. Οπότε δεν συμπάσχω με τον Στρος-Καν ως πρόεδρο του ΔΝΤ.Αλλά το ανησυχητικό είναι ότι δεν καταστρέφεις κάποιον πολιτικά απλώς με μιακατηγορία χωρίς να έχει αποδειχτεί τίποτε.

Οιεπιπλοκές όμως από την αδυναμία ενός προσώπου σε θέση ισχύος είναι πολύεπικίνδυνες διότι σημαίνει ότι όποιος βρίσκεται σε παρόμοιες θέσεις εξουσίαςπρέπει να έχει υπ' όψιν του ότι εάν ενοχλήσει την «εταιρειοκρατία», μπαίνει σεκίνδυνο. * 
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/01/blog-post_9979.html

Τα ΜΥΣΤΙΚΑ του ΠΑΝΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ (+video)

 Πρόκειται για μία από τις πολλές ανακαλύψεις του ερευνητή Klaus Dona που έχει κάνει σε όλο τον κόσμο. Αναφερόμαστε στην αποκαλούμενη «Πυραμίδα με το Μάτι» που τα βλέπει όλα (ή Πανόπτη ή Παντεπόπτη Οφθαλμό).

Φυσικά, δεν υπάρχει η δυνατότητα να δούμε και να επεξεργαστούμε το εν λόγω αντικείμενο από κοντά.

Ωστόσο, βασιζόμενοι στις εικόνες που μας δείχνει το βίντεο και στην συνέντευξη που έδωσε ο κύριος Dona στον Bill Ryan, μπορούμε να διατυπώσουμε μερικές αμφιβολίες για κάποια πράγματα αλλά και να διατυπώσουμε προσωπικά συμπεράσματα.
Στην συνέντευξη, λοιπόν, μας μιλάει για ένα πολύ ενδιαφέρον τεχνούργημα που βρέθηκε στο Εκουαδόρ. Εξηγεί πως το «μάτι» είναι ψηφιδωτό και σχολιάζει πως στην πυραμίδα υπάρχουν δεκατρία σκαλοπάτια, όπως ακριβώς και στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου, η μεγάλη σφραγίδα των ΗΠΑ.

Αυτό που έχει ιδιαίτερα σημαντικό ενδιαφέρον βρίσκεται στο κάτω μέρος της πυραμίδας. Εκεί υπάρχει ένα ακόμα «ψηφιδωτό από μικρά κομμάτια χρυσού που δείχνουν τον αστερισμό του Ωρίωνα, και κάποια άγνωστη γραφή». Και κάπου εδώ αρχίζουν οι αμφιβολίες.
Η άγνωστη γραφή

Σύμφωνα με τον Klaus Dona, «ο καθηγητής Kurt Schildmann, ο οποίος ήταν ο Πρόεδρος του Γερμανικού Γλωσσολογικού Συλλόγου και γνώριζε τέλεια περισσότερες από 40 γλώσσες κατάφερε να μεταφράσει αυτή τη επιγραφή. Μάλιστα, την ονόμασε προ-Σανσκριτική επειδή», κατά την γνώμη του, «ήταν παλαιότερη από κάθε άλλη γραφή». Η μετάφραση αυτών των τεσσάρων λέξεων που υπάρχουν κάτω από την πυραμίδα είναι «Έρχεται ο Υιός του Δημιουργού».
Η συγκεκριμένη μετάφραση μας έβαλε σε σκέψεις και το ψάξαμε, λίγο βαθύτερα (φυσικά, όσο μας επιτρέπει το video και οι απειροελάχιστες γνώσεις γλωσσολογίας που διαθέτουμε και οι οποίες βασίζονται στην παρατήρηση και μόνο).
Μας κάνει εντύπωση, λοιπόν, πως ενώ η Γραμμική Α (σύμφωνα με τις ταπεινές μας γνώσεις)  δεν έχει αποκρυπτογραφηθεί ακόμα, ο κύριος Schildmann κατάφερε να μεταφράσει μία προγενέστερη επιγραφή. Έστω, λοιπόν, ότι το έκανε.
«Την ίδια γραφή», τονίζει ο Klaus Dona, «βρήκαν σε πέτρες στην Κολομβία, στο Ιλλινόις (ΗΠΑ), στο Γκλοζέλ της Γαλλίας, στην Μάλτα, στο Τουρκμενιστάν, στην Αυστραλία και στην Νότια Καλαβρία της Ιταλίας. Πάντα πρόκειται για πέτρες και κεραμικά ή τερακότα, με την ίδια γραφή», ξανατονίζει.
Εάν στην συγκεκριμένη γραφή, που ο γλωσσολόγος καθηγητής Kurt Schildmann την θεωρεί άγνωστη ή προ-Σανσκριτική, δεν βλέπετε κι εσείς, φίλοι μου, ξεκάθαρα, ελληνικά γράμματα της Γραμμικής Α (έστω ομοιότητες), αλλά ακόμα και γράμματα του σύγχρονου αλφαβήτου μας, τότε με συγχωρείτε που σπαταλάω τον χρόνο σας....
Για τον Kurt Schildmann, η προ-Σανσκριτική γραφή που μετάφρασε (τουλάχιστον για την συγκεκριμένη επιγραφή, απ’ όσο γνωρίζουμε) «υπήρξε κάποτε σε όλο τον πλανήτη και θα πρέπει να υπήρξε ένας παγκόσμιος πολιτισμός αρχαιότερος από τον Σανσκριτικό, αρχαιότερος κατά 6.000 χρόνια». Επιπλέον «αυτή η γραφή έχει μια ομοιότητα με την Ινδουιστική γραφή και αυτή των Νησιών του Πάσχα».
Φωτίζοντας με  black light, η πυραμίδα γίνεται μπλε,
το μάτι λάμπει και μοιάζει σαν αληθινό μάτι,
αλλά όχι ανθρώπινο.
Θα πρέπει, εδώ, να θυμηθούμε, ότι ένας άλλος γλωσσολόγος, ο Γερμανός Nors S. Josephson, εντόπισε πολλά ελληνικά γλωσσολογικά στοιχεία στις Πολυνησιακές γλώσσες καθώς και στον αρχαίο πολιτισμό της Νήσου του Πάσχα
Κατά την γνώμη μας (και χωρίς να είμαστε ειδικοί, επαναλαμβάνω, αλλά μόνο παρατηρητικοί), η επιγραφή στον πάτο της πυραμίδας, έχει πολλές ομοιότητες με την Γραμμική Α, 1700-1550 π.Χ., η οποία είναι Μινωική Γραφή, με άλλα λόγια ελληνική.





Οι ψηφίδες χρυσού του Ωρίωνα
Κατά την ταπεινή μας άποψη, με την ίδια ευκολία που ο Kurt Schildmann μεταφράζει την «άγνωστη» επιγραφή, ο κύριος Klaus Dona συμπεραίνει πως τα χρυσά στίγματα απεικονίζουν τον Ωρίωνα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι εμφανές διότι, αφενός, λείπουν τα δύο ακριανά αστέρια, αφετέρου δεν υπάρχουν οι αναλογικές αποστάσεις για να σχηματίσουν τον αστερισμό.
Ο κύριος Klaus Dona αφήνει σε μας να συνδέσουμε νοερά τον Ωρίωνα και τις Πυραμίδες, με την συγκεκριμένη πυραμίδα-εύρημα.

Άθελα, τώρα, ο υποσυνείδητος συνειρμός του κάθε ανθρώπου θα θεωρήσει το σύμβολο «θεόσταλτο» ή τέλος πάντων ότι έχει κάποια ανώτερη προέλευση και κατ’ επέκταση εμείς οι άνθρωποι είμαστε κατώτεροι από «εκείνους» που έφεραν ή δημιούργησαν τον συμβολισμό, οπότε στην θέα του συμβόλου (και στις επιβολές του που ορίζονται από την Ν.Π.Τ ή/και τους Illuminati που το χρησιμοποιούν) πρέπει να υποτασσόμαστε.
Μήπως προσπαθούν, επίσης, να δώσουν  προϊστορική υπόσταση στον συμβολισμό και, άρα, κύρος στους Illuminati ή και όποιους άλλους (οι οποίοι επιβουλεύονται την παγκόσμια κυριαρχία και) χρησιμοποιούν τον συμβολισμό;
Συμπέρασμα
Αν αποκλείσουμε την πιθανότητα το τεχνούργημα να είναι πλαστό, τότε, μπορούμε απλά να υποθέσουμε –αν θέλουμε να το συνδέσουμε με την Πυραμίδα του Χέοπα, η οποία είναι κόλουρος (δηλαδή, της λείπει η κορυφή)– πως αντί για κορυφή είχε τοποθετημένο ένα «μάτι» ή κάτι που έμοιαζε με «οφθαλμό» και σχετιζόταν με τον «παν-επόπτη οφθαλμό» του ηλιακού αιγυπτιακού θεού Ώρου ο οποίος ταυτιζόταν με τον Έλληνα θεό Απόλλωνα.
Το σύμβολο, στις μέρες μας, λογίζεται ως αρνητικό και κακόβουλο, καθώς το δανείστηκαν οι Illuminati ή όποιοι άλλοι, όπως ακριβώς συνέβη με το αρχαιότατο σύμβολο της Σβάστικας που ταυτίστηκε με τους Ναζί και τον Χίτλερ.
Ο πραγματικός συμβολισμός του, ίσως να βρίσκεται σε έναν άλλο «πανόπτη οφθαλμό» -μία θεωρία που θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε σε άλλη ανάρτηση.

Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ των ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ως ΣΗΜΕΡΑ

Πολλά έχουν ειπωθεί για την γενιά των ερπετών ή ερπετοειδών που από την απαρχή της ανθρώπινης προϊστορίας κυριαρχούν ή/και ελέγχουν κρυφά τον πλανήτη μας και, φυσικά, τους ανθρώπους, έως σήμερα. 
Μάλιστα, πατέρας της συνωμοσιολογικής θεωρίας που θέλει αυτά τα ερπετά να μπορούν να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους –πολιτικούς, κυρίως, όπως ο Μπους, η Θάτσερ, ο Ομπάμα, κλπ– θεωρείται ο David Icke. Είναι οι Δρακονιανοί που θέλουν να κατακτήσουν τον πλανήτη μας σε βάρος των Ανδρομέδιων.
Μπορεί σαν θεωρία να φαίνεται εξαιρετικά υπερβολική, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς, υπάρχουν πέτρινοι μάρτυρες που, μέσα από την σιωπή τους, φαίνεται να λένε πάρα πολλά. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να μαντέψουμε σε ποιες από όλες τις παρακάτω περιπτώσεις, τα ερπετά-δράκοι και λοιπά ερπετοειδή είναι εχθροί του ανθρώπου και κυριαρχούν επάνω στον άνθρωπο ή πρόκειται για φιλικά όντα ή σύμβολα.
Ανάλογα με τις εποχές, τον πολιτισμό, την μόρφωση και την αντίληψη, το ερπετό συμβολίζει την σοφία και την γνώση, όπως του Ασκληπιού ή του Ερμή στο Κηρύκειο. Άλλοτε συμβολίζει κάτι το απεχθές και ύπουλο. Άραγε, αυτός ο διαχωρισμός ισχύει και για το ερπετοειδές; Ή μήπως είναι πάντα εχθρικό;
Πάντως, υπάρχει μεγάλη και, μάλιστα, πολύ στενή σχέση μεταξύ ορισμένων ερπετών και των περισσότερων αρχαίων θεοτήτων, είτε σαν απλή σχέση, είτε αυτά τα δύο ταυτίζονται, είτε το ένα εμπεριέχεται στο άλλο οπότε και απεικονίζονται μισά-μισά: μισοί άνθρωποι και μισά ερπετά.
Μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν θα κάνουμε ένα ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο από τα πανάρχαια χρόνια ως σήμερα.

 Βρέθηκαν στην Μεσοποταμία,  στο Ιράκ και χρονολογούνται μεταξύ 5000-4500 π.Χ.
 Από μουσείο στο Όσλο της Νορβηγία
 Σουμερική θεότητα
 Ο ερπετοειδής αιγυπτιακός θεός Sobek.
 Βρέθηκε πάνω σε ένα βράχο στην Αυστραλία και υπάρχει σε κάθε μύθο των Αβοριγίνων. Σχετίζεται με το πιο πολύτιμο αγαθό της ζωής, τα νερά. Δεν φαίνεται να έχει άμεση, αλλά, ούτε και έμμεση σχέση με τα ερπετά και ερπετοειδή. Ωστόσο θυμίζει έντονα την φιγούρα της Αιγυπτιακής Νουτ: 

Νουτ, θεά του θανάτου και κατ’ επέκταση της ανάστασης αφού ο Φαραώ έμπαινε στο σώμα της γι’ αυτό το λόγο.
Παρατηρήστε πως η φιγούρα κάτω από την Νουτ έχει φιδίσιο κεφάλι. 
Βλέπουμε το αρχαιότερο, χρονολογικά (1200 π.Χ.), ερπετοειδές στην Μέση Αμερική. Περιοχή La Venta. Προϊόν της μυθολογίας-θρησκείας των Ολμέκων. Άραγε, πρόκειται για ένα γλυπτό στο οποίο το ερπετό έχει στην αγκαλιά του έναν άνθρωπο ή έναν άνθρωπο ενσωματωμένο μέσα στο ερπετό σαν να το γεννάει, όπως στην επόμενη εικόνα;

Ένα γλυπτό που κοσμεί το Κολέγιο της Οξφόρδης. Βλέπουμε ένα ερπετοειδές μέσα από το οποίο βγαίνει ή γεννιέται μία θηλυκή φιγούρα (μάλλον δεν είναι γυναίκα, καθώς το πρόσωπο μοιάζει κάπως ανθρώπινο αλλά στα πόδια έχει οπλές) ή μήπως αυτή η οντότητα ελέγχεται από το ερπετό; 

Το «Άσπρο Φίδι», είναι μία από τις πολλές παραδόσεις που ακούγονται στην Κίνα. Εδώ βλέπουμε ένα ερπετοειδές με κεφάλι γυναίκας και σώμα φιδιού σε ηγετική θέση να δίνει εντολές ή να παίρνει συμβουλές.
Στην Ινδία υπάρχει μία παράδοση που μιλάει για γάμους ερπετών και ανθρώπων. Μάλιστα στο Nagpure City τιμούν ακόμα αυτές τις «ενώσεις», οι ηλικίες των οποίων φτάνουν ή και ξεπερνούν τα όρια της ανθρώπινης προϊστορίας.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε κοντά στην Safaniya του Ανατολικού Province. Σύμφωνα με την αγγλική λεζάντα της φωτογραφίας (αν είναι αυθεντική) υπάρχουν περισσότερα από 3.500 χιλιάδες παρόμοια είδη στην περιοχή Tanajib.
Ο τίτλος αυτού που βλέπουμε είναι «Ο Υιός του ανθρώπου πρέπει να υψωθεί όπως και το φίδι».

Ανάλογη της προηγούμενης είναι και αυτή η μυσταγωγική απεικόνιση.

Σε αυτόν τον πίνακα βλέπουμε ένα ερπετοειδές να δίνει ή να κρατά κάποιο βιβλίο σε καθολικό θρησκευτικό ηγέτη.
Η Lakshmi, ινδική θεά της ευημερίας, του πλούτου, του φωτός, της γονιμότητας, της γενναιοδωρίας και του κουράγιου. Προστατεύεται από μία «ασπίδα» από φίδια, όπως και ο Βούδας:

Ο Βούδας και το φίδι βασιλέας Mucalinda

Στον βουδισμό έχουμε εικόνες μισών ανθρώπων και μισών ερπετών.


Βρίσκεται στην Piazza Duomo, στο Μιλάνο της Ιταλίας. Ένα ερπετό που καταπίνει έναν άνθρωπο. Ανάλογη είναι και η επόμενη εικόνα σε αρχαιοελληνικό αγγείο, όπου το ερπετό τρώει τον Ιάσωνα μπροστά στα μάτια της Μήδειας: 

 
Ποιος μυστικός συμβολισμός κρύβεται σε αυτή την κατάποση, αφού όπως ξέρουμε ο Ιάσωνας δραπέτευσε ενώ έκλεψε και το χρυσόμαλλο δέρας;
Η Μέδουσα Γοργώ, από την μετώπη ναού στην Κέρκυρα, η οποία Γοργώ, όπως γνωρίζουμε από την μυθολογία μας είχε φίδια αντί για μαλλιά, κατά την μεταμόρφωσή της από την θεά Αθηνά.
Ο Κέκροπας, γέννημα της Αττικής γης, ήταν μια χθόνια θεότητα αλλά, και ερπετοειδές. Από την μέση και πάνω ήταν άνθρωπος, ενώ από την μέση και κάτω ήταν ερπετό-φίδι. Ήταν ο πρώτος βασιλιάς της Αθήνας στην οποία έδωσε αρχικά το όνομά του, Κεκροπία. Οι πρώτοι νόμοι θεσπίστηκαν από αυτόν και ήταν αυτός που επινόησε την γραφή και υποστήριξε την μονογαμία.
Άλλος βασιλιά της Αθήνας ήταν ο Εριχθόνιος (μισός άνθρωπος και μισός ερπετό, ή ολόκληρος ένα φίδι), γιος της Αθηνάς και του Ήφαιστου.
Κατοπινός βασιλιάς ήταν ο Ερεχθέας τον οποίο πολλοί ταυτίζουν με τον Εριχθόνιο, ημι-ερπετό και αυτός. Μεγάλωσε στην Ακρόπολη, στο Ερεχθείο.
Όπως είπαμε και αρχικά, δυστυχώς, μας λείπουν οι γνώσεις για να μπορέσουμε να αποφανθούμε για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Δεν μπορεί όλα τα ερπετά ή ερπετοειδή που συναντήσαμε ως τώρα (δεν πρέπει να ξεχνάμε του Κινέζους Δράκους Βασιλείς και πόσα άλλα ακόμα…) να μπουν στο τσουβάλι των επίβουλων επικυρίαρχων, μα ούτε και όλα μπορούμε να τα θεωρήσουμε αθώα…
συνεχίζεται...
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters