Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Βρέθηκε αρχαίος ελληνικός ναός, με οδηγίες κατασκευής!

Ιταλοί αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός αρχαίου ελληνικού ναού που χρονολογείται από τον 6ο αιώνα π.Χ. Το πολυτελές κτίριο ανακαλύφθηκε στο Torre Satriano, κοντά στη νότια πόλη Potenza..
στην Basilicata. Εδώ, προ-ρωμαϊκοί λαοί αναμειγνύονται με τους Έλληνες που εγκαταστάθηκαν κατά μήκος της νότιας ακτής και στη Σικελία από τον 8ο αιώνα π.Χ. και μετά. Αυτό που είναι εντυπωσιακό στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι....


βρήκαν επίσης οδηγίες για τον τρόπο κατασκευής του.


Γραμμένη σε λεπτομερείς κώδικες, η συλλογή με τις οδηγίες του βρέθηκε ανάμεσα στα ερείπια. Μοιάζει πολύ με τα φυλλάδια οδηγιών της ... Νεοσέτ! Διάφορα τμήματα της πολύπλοκης δομής ήταν αποτυπωμένα με κωδικοποιημένα σύμβολα που δείχνουν πως τα κομμάτια συνδυάζονται μαζί.


"Μέχρι στιγμής έχουμε αποκαλύψει 100 εγχάρακτα κομμάτια, όλα δε σχετίζονται με το σύστημα κατασκευής της στέγης. Οι επιγραφές αποκαλύπτουν επίσης ότι το παλάτι χτίστηκε από Έλληνες τεχνίτες που προέρχονται από τη σπαρτιατική αποικία του Τάραντα στην Απουλία" είπε ο Massimo Osanna, διευθυντής της σχολής αρχαιολογίας στο Basilicata University, στο Discovery News
 
Το κτίριο αυτό είναι αρκετά σημαντικό. Η πολύπλοκη δομή διέθετε μεγάλους τοίχους και στο επάνω μέρος υπήρχε μια στέγη που ήταν καλυμμένη με κόκκινα και μαύρα διακοσμητικά στοιχεία. Το κτίριο είχε επίσης μια εντυπωσιακή στοά στην είσοδο. Διαζώματα διακοσμημένα με τερακότα τοποθετήθηκαν κατά μήκος της κεντρικής πλευράς του κτιρίου.


Τα διαζώματα χαρακτηρίζονται από μια επαναλαμβανόμενη σκηνή: μια μάχη μεταξύ δύο πολιτών-οπλιτών που δείχνουν ένοπλους Ελληνες με δόρατα και άλογα. Oδηγίες κατασκευής βρέθηκαν τόσο στα γείσα όσο και στις ζωοφόρους.


Στο κτίριο που μοιάζει πολύ με αντίστοιχο που βρέθηκε σε κοντινή πόλη, βρέθηκαν αγάλματα με θέματα από την μυθολογία, όπως η Σφίγγα. Ακόμη και οι υδρορροές ήταν όμορφα διακοσμημένες. 'Ενα από τα στολίδια της υδρορροής που είχε τοποθετηθεί στην οροφή έχει το σχήμα κεφαλιού λιονταριού.

www.schizas.com




http://www.katohika.gr/2012/01/blog-post_7610.html

ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΙΣ 11/09/01 ΗΤΑΝ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑTA!ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ! Βίντεο

Ένας άντρας εν'ονόματι Waleed Al Shehri λέει το άρθρο, άφησε τις ΗΠΑ πριν ένα χρόνο.
Ένας άλλος άντρας που κατονομάστηκε από το FBI ως ένας από τους αεροπειρατές της 11/9/2001 στην Washington και στην New York ζωντάνεψε και είναι καλά...
Η συνεχεια εδω
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΣΤΙΣ 11 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ..2001 ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ...ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ????.?




ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΑΝΕΠΑΛΙΛΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ 7 ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΕ...
ΟΜΩΣ...ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ...


ΓΕΛΑΣΤΗΚΑΜΕ ΟΜΩΣ..ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ...ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ...
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ..ΤΑ ΑΕΡOΠΛΑΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ!
ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΦΤΕΡΟΥ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ...ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΝΕΤΑΙ....




















 Δείτε

9/11 New 3D Analysis

http://www.katohika.gr/2012/01/110901-ta.html

Αυτοί είναι οι Ισραηλινοί - (Βίντεο)

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε Ισραηλινούς συνοριοφύλακες να μιλούν ρατσιστικά για τους Παλαιστίνιους και για το πως τους βασανίζουν όταν πάνε να περάσουν τα σύνορα Γάζας-Ισραήλ. 

Οι Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να περνούν τα σύνορα γιατί οι Ισραηλινοί έχουν πολιτογραφήσει ακόμη και μέλη ίδιων οικογενειών Παλαιστινίων να ζούν σε διαφορετικές πόλεις. Όπως βλέπετε και στο βίντεο ακόμη και γυναίκες με τα παιδιά τους δεν μπορούν να πάνε σε πόλεις στο Ισραήλ που μένουν άλλα μέλη της οικογένειας.


Η καθημερινή αυτή κόλαση για τους Παλαιστίνιους δεν προβάλλεται σε κανένα ΜΜΕ αφού όλα τα μεγάλα κανάλια και εφημερίδες ελέγχονται απο Εβραίους. Τα μικρά κανάλια φοβούνται να παρουσιάσουν τα βίντεο αυτά γιατί οι Εβραίοι θα τους κλείσουν. Αυτή είναι η Παγκόσμια Εβραϊκή Αυτοκρατορία που επιδιώκουν να φέρουν στην ανθρωπότητα οι Εβραίοι!






http://antipliroforisi.blogspot.com/2012/01/blog-post_11.html
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/01/blog-post_2009.html

Δώρο στον Π.Εμφιετζόγλου την παρθένα Ηπειρωτική φύση κάνει η Κυβέρνηση Παπαδήμου!!!

Καταστροφικές οι συνέπειες για την περιοχή

Ένας πρωτοχρονιάτικος...μποναμάς, με το ξεμπλοκάρισμα των υδροηλεκτρικών έργων που μεθοδεύει το υπουργείο Περιβάλλοντος, ήρθε να προσφέρει ανακούφιση στη "Μηχανική "του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, με το «άνοιγμα» του 2012 και να αναστατώσει τους Ηπειρώτες!!!Είναι η απεμπλοκή του υδροηλεκτρικού έργου 93 MW στον Άγιο Νικόλαο Αράχθου. Το κόστος του υδροηλεκτρικού έργου του Αγίου Νικολάου ανέρχεται σε 147 εκατ. ευρώ με απόδοση 320 εκατ. κιλοβατώρες ετησίως.Το....
ξεμπλοκάρισμα μιας σειράς από σημαντικά έργα, όπως της Μηχανικής, επιχειρείται από το υπουργείο Περιβάλλοντος, μετά από απόφαση του υπουργικού συμβουλίου, μία μέρα πριν το τέλος του περασμένου χρόνου. Σύμφωνα με την απόφαση, θα υπάρξει ρύθμιση στο περιβαλλοντικό νομοσχέδιο, που θα έρθει στη Βουλή προς ψήφιση, που θα εξασφαλίζει τη συμβατότητα υδροηλεκτρικών έργων, (που προβλέπονταν από τη μελέτη - πιλότο του πρώην Υπουργείου Βιομηχανίας νυν Υπουργείο Ανάπτυξης) ανεξάρτητα από τα εάν υπάρχει ρητή αναφορά γι' αυτά στα περιφερειακά πλαίσια χωροταξικού σχεδιασμού αειφόρου ανάπτυξης.

Έντονες Αντιδράσεις
Οι κάτοικοι προσπαθούν να αναδείξουν τις αρνητικές συνέπειες του έργου που ουσιαστικά τον μόνο που θα ωφελήσει είναι την εταιρία. Οι θέσεις εργασίας για την περιοχή μετά τη κατασκευή του έργου θα είναι 12, όσες θέσεις μπορεί να δώσει η λειτουργία ενός μικρού ξενώνα και ενός εστιατορίου. Όσο για τη,,, πιπίλα περί ενεργειακού προβλήματος, το έργο στη πραγματικότητα δε θα λύσει το πρόβλημα της ενέργειας παρά θα επιτρέψει στον επιχειρηματία να πουλάει ακριβή ενέργεια σε ώρες μεγάλης ενεργειακής ζήτησης ,κατά την διάρκεια του καλοκαιριού(δηλαδή θα καταστρέψουν άλλη μια περιοχή , ιδιαίτερου φυσικού κάλλους για να βγάζει λεφτά ένας και για να δουλεύουν τα κλιματιστικά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης). Οι κάτοικοι θέτουν το πρόβλημα της ενέργειας συνολικά και το συνδέουν άμεσα με τις πολιτικές κατανάλωσης όσο και με την ανάπτυξη των ήπιων μορφών ενέργειας.

Τα φράγματα στον Άραχθο
Η ιστορία με την κατασκευή φραγμάτων στον ποταμό Άραχθο της Ηπείρου δεν είναι πρόσφατη. Στο παρελθόν έχουν ήδη κατασκευαστεί δύο φράγματα από τη Δ.Ε.Η. το Πουρνάρι 1 και στη συνέχεια το Πουρνάρι 2. Οι συνέπειες για την περιοχή ήταν καταστροφικές, αν και η Δ.Ε.Η. υποσχόταν ήπια ανάπτυξη στη περιοχή. Πνίγηκαν χωριά, οικισμοί και καλλιεργούμενες εκτάσεις. Απομονώθηκαν ολόκληρες περιοχές λόγω της λίμνης, άλλαξε το κλίμα της περιοχής με συνέπεια πολλά είδη καλλιεργειών να μην ευδοκιμούν πια στην περιοχή, εμποδίστηκε η ανανέωση των νερών του Αμβρακικού κόλπου (προστατευόμενη περιοχή σύμφωνα με τη συνθήκη Ramsar) από τα ορμητικά νερά και τα φερτά υλικά του Αράχθου με καταστροφικές συνέπειες που τα αποτελέσματα τους δεν έχουν αντιμετωπιστεί μέχρι σήμερα για το οικοσύστημα του Αμβρακικού Κόλπου (ευτροφισμός, ρύπανση, μείωση αλιευμάτων, υφαλμύρωση υπόγειων υδάτων). Τα έργα προκάλεσαν σε μεγάλο βαθμό το τελικό κύμα εσωτερικής μετανάστευσης των δεκαετιών 1980 και 1990 με αποτέλεσμα τα χωριά να κατοικούνται πλέον κυρίως από ηλικιωμένους..

http://epirusgate.blogspot.com/

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/01/blog-post_5033.html

Τι ακριβώς συνέβη στη Φουκουσίμα;


Η ζημιά στους αντίδραστήρες Fukushima Daiichi 4 και 3. (πηγή: Greenpeace)
Χρειάστηκε να περάσουν δύο ολόκληροι μήνες από την έναρξη της πυρηνικής κρίσης στη Φουκουσίμα, για να παραδεχθεί τελικά η διαχειρίστρια εταιρία Tepco ότι η μερική τήξη του πυρήνα στον αντιδραστήρα 1 επήλθε μόλις 5 ώρες μετά το σεισμό και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου 2011, ενώ ακολούθησε ολική τήξη του πυρήνα 16 ώρες αργότερα. Η κατάσταση στον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα κατατάσσεται σήμερα στα ανώτερα επίπεδα της κλίμακας από πλευράς επιπτώσεων.
Η πυρηνική κρίση στην Ιαπωνία είναι χειρότερη από αυτή του Three Mile Island. Τόσο η Ιαπωνική όσο και η Γαλλική αρχή για την πυρηνική ασφάλεια επιβεβαιώνουν ότι η διαρροή ραδιενέργειας ήταν σημαντική. Η Γαλλική αρχή για τα πυρηνικά (ASN) βαθμολογεί το ατύχημα με 5 ή 6 στη Διεθνή Κλίμακα Πυρηνικών και Ραδιενεργών Περιστατικών INES (International Nuclear and Radiological Events), αντί για 4 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Ως κατηγορία 5 χαρακτηρίζεται ένα ατύχημα με «τοπικές επιπτώσεις» (local consequences) ενώ 6 ένα ατύχημα με ευρύτερες επιπτώσεις» (wider consequences). Το ατύχημα στο Τσερνόμπιλ, ήταν επιπέδου 7, «πολύ σοβαρό ατύχημα» (major accident) και το σοβαρότερο στην ιστορία της πυρηνικής ενέργειας.
Τα σοβαρότερα μέχρι σήμερα πυρηνικά ατυχήματα είναι τα παρακάτω:
• Το ατύχημα στο σταθμό επεξεργασίας πυρηνικών καυσίμων Μάγιακ, στη Ρωσία το 1957 (κατηγορία INES 6), οι επιπτώσεις του οποίου γίνονται αισθητές ακόμα και σήμερα, περισσότερο από μισό αιώνα μετά.
• Το ατύχημα στον πυρηνικό σταθμό Three Mile Island, στις ΗΠΑ το 1979 (κατηγορία INES 5).
• Το ατύχημα στον πυρηνικό σταθμό Τοκαιμούρα το 1999 (κατηγορία INES 4) όπου δύο εργάτες πέθαναν από υπερβολική έκθεση σε ραδιενέργεια.
• Το ατύχημα στον πυρηνικό σταθμό Μποχουνίτσε το 1977 (κατηγορία INES 4) το οποίο κρατήθηκε μυστικό από τις σοβιετικές αρχές για δεκαετίες.
• Η παραλίγο τήξη ενός εκ των αντιδραστήρων στον πυρηνικό σταθμό Φόρσμαρκ της Σουηδίας το 2006 (κατηγορία INES 2)
Τι συνέβη στη Φουκουσίμα;
Όλα άρχισαν την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011, όταν ο Εγκέλαδος χτύπησε περίπου 70 χιλιόµετρα βορειοανατολικά των ακτών της Ιαπωνίας, µε έναν από τους πέντε ισχυρότερους σεισµούς που έχουν µετρηθεί στη σύγχρονη εποχή, µεγέθους 9 βαθµών της κλίµακας Ρίχτερ. Ο σεισµός πυροδότησε ένα πανίσχυρο τσουνάµι, µε κύµατα που έφτασαν σε ύψος τα 40,5 µέτρα και σάρωσαν τα πάντα στο πέρασµά τους. ∆εκαέξι χιλιάδες Ιάπωνες έχασαν τη ζωή τους, 6.000 τραυµατίστηκαν, 3.500 συνεχίζουν να αγνοούνται. ∆ρόµοι, λιµάνια και σιδηροδροµικές γραµµές υπέστησαν τεράστιες ζηµιές, φωτιές ξέσπασαν σε πολλές περιοχές, ένα φράγµα κατέρρευσε. Περίπου 4,4 εκατοµµύρια νοικοκυριά έµειναν χωρίς ηλεκτρικό και 1,5 εκατοµµύριο χωρίς νερό.
Το χειρότερο όµως ήταν ότι «ξύπνησε» η πυρηνική απειλή. Το τσουνάµι προκάλεσε σοβαρές ζημιές στον πυρηνικό σταθµό Φουκουσίµα Νταΐτσι και ξεκίνησε µια µάχη µε τον χρόνο για να αποφευχθεί η τήξη τριών από τους επτά πυρηνικούς αντιδραστήρες του. Η µόλυνση τελικά περιορίστηκε αλλά δεν αποφεύχθηκε: η ραδιενέργεια που εκλύθηκε ήταν ανάλογη ενός Τσερνόµπιλ και εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες εκκένωσαν την περιοχή σε ακτίνα 80 χιλιοµέτρων.
Η πιο ακριβή φυσική καταστροφή όλων των εποχών, µε κόστος 181 δισ. ευρώ, συντελέστηκε σε λίγα 24ωρα.
Τον περασμένο Οκτώβριο εμπειρογνώμονες της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενεργείας μετέβησαν στην Ιαπωνία για να βοηθήσουν στον καθαρισμό εκτεταμένων περιοχών γύρω από τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα που έχουν μολυνθεί από τη ραδιενέργεια. Συγκεκριμένα, ομάδα 12 διεθνών εμπειρογνωμόνων και μελών της ΙΑΕΑ με επικεφαλής τον Χουάν Κάρλος Λεντίχο, υπεύθυνο για την προστασία από τη ραδιενέργεια στο συμβούλιο πυρηνικής ασφαλείας της Ισπανίας, επισκέφθηκαν την Ιαπωνία από τις 7 ως τις 15 Οκτωβρίου, ανταποκρινόμενοι σε σχετικό αίτημα των ιαπωνικών αρχών.
Η παρέμβαση της ΙΑΕΑ, αποτελεί ένδειξη της δυσκολίας του έργου καθαρισμού της περιοχής γύρω από τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα. Ο διευθυντής της ΙΑΕΑ Γιουκίγια Αμάνο δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι η Ιαπωνία «δεν έχει τόση εμπειρία» για να φέρει σε πέρας το έργο αυτό.
Σύμφωνα με το ιαπωνικό υπουργείο Περιβάλλοντος, η έκταση των μολυσμένων περιοχών μπορεί να φθάνει τα 2.400 τετρ.χλμ.
Δέκα µήνες µετά το ατύχημα, οι Ιάπωνες, οπλισµένοι µε αποφασιστικότητα και µια έκτακτη χρηµατοδότηση ύψους 120 δισ. ευρώ, έχουν ήδη αποκαταστήσει τα δύο τρίτα των ζηµιών.

Η… ανασφάλεια των πυρηνικών αντιδραστήρων
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, οι θερμοκρασίες στο εσωτερικό του αντιδραστήρα 1 έφτασαν τους 2.800°C, το καύσιμο έλιωσε και συγκεντρώθηκε στον πυθμένα του δοχείου πίεσης όπου δημιουργήθηκαν ρωγμές. Ως αποτέλεσμα, η ραδιενέργεια που διέρρευσε από τον πυρήνα εξαπλώθηκε στο έδαφος και τη θάλασσα με το νερό ψύξης.
«Η καθυστέρηση στην εξακρίβωση του τι ακριβώς συνέβη στον αντιδραστήρα μετά το σεισμό και το τσουνάμι, καταδεικνύει για άλλη μία φορά την πλήρη αποτυχία της πυρηνικής βιομηχανίας να αντιμετωπίσει τη σοβαρότητα της κατάστασης και τους εγγενείς κινδύνους που κρύβει η πυρηνική ενέργεια. Η Tepco έπρεπε να γνωρίζει ότι το νερό που αντλήθηκε στον αντιδραστήρα 1 θα ρυπαινόταν με υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας. Είναι εξοργιστικό το γεγονός ότι η εταιρία δεν έκανε περισσότερα ώστε να αποφευχθεί η διαρροή τεράστιων ποσοτήτων ραδιενεργού νερού στη θάλασσα. Το αποτέλεσμα είναι ότι ραδιενεργός ρύπανση με μακρά διάρκεια ζωής έχει εξαπλωθεί στην ανατολική ακτή της Ιαπωνίας, εκθέτοντας σε σοβαρούς και μακροχρόνιους κινδύνους το θαλάσσιο περιβάλλον», δήλωσε ο Jan Beránek, υπεύθυνος της εκστρατείας ενάντια στα πυρηνικά της Διεθνούς Greenpeace.

Επιστήμονες της Greenpeace μετρούν τη ραδιενέργεια στο Namie, 30 χιλιόμετρα από το πυρηνικό εργοστάσιο Fukushima Daiichi, στις 26 Μαρτίου 2011. (φωτ. Christian ijlund / Greenpeace)
«Η πυρηνική βιομηχανία ισχυριζόταν ότι περιστατικά όπως αυτό στη Φουκουσίμα δε θα μπορούσαν να συμβούν σε αυτό τον τύπο αντιδραστήρα, έπειτα από την εμπειρία που συγκεντρώθηκε από προηγούμενα περιστατικά. Οι ιαπωνικές αρχές καθυστέρησαν πάρα πολύ να παραδεχθούν ότι έκαναν λάθος. Εν όψει των νέων παραδοχών της Tepco, καταρρέουν οι ισχυρισμοί της πυρηνικής βιομηχανίας για την ασφάλεια των πυρηνικών αντιδραστήρων. Είναι σαφές πλέον ότι δε μπορούμε να εναποθέτουμε την ασφάλειά μας και τη δημόσια υγεία στα χέρια της πυρηνικής βιομηχανίας», συμπλήρωσε ο Beránek.
Τι έφταιξε;
Ερωτήματα του τύπου: «Φταίει η Ιαπωνία για το ατύχημα;» ή «Μήπως το ατύχημα συνέβη επειδή οι αντιδραστήρες είναι παλαιοί ή κατασκευασμένοι με χαμηλές προδιαγραφές σε μία σεισμογενή ζώνη;» είναι λογικό να προκύπτουν μετά από ένα τέτοιο ατύχημα. Πριν καταλογίσουμε ευθύνες, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η πυρηνική τεχνολογία είναι επικίνδυνη από τη φύση της, σχετίζεται με αναπόφευκτους κινδύνους ενώ τα ατυχήματα είναι πολύ σοβαρά και με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Η πυρηνική ενέργεια θα είναι πάντα επιρρεπής σε ατυχήματα που σχετίζονται με ανθρώπινο λάθος, αστοχία στο σχεδιασμό και φυσικές καταστροφές. Υπάρχουν πολύ καλύτερες, πιο ασφαλείς, οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις. Η πυρηνική ενέργεια απλά δεν αξίζει το ρίσκο.
Παρά το γεγονός ότι η Ιαπωνία διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους μηχανικούς και πυρηνικούς επιστήμονες στον κόσμο και παρά το ότι οι αντιδραστήρες της πιστεύεται ότι είναι σχεδιασμένοι να αντέχουν στους σεισμούς, το ατύχημα δεν απεφεύχθη. Ωστόσο, οι κανονισμοί σχετικά με την επιλογή τοποθεσίας ενός πυρηνικού σταθμού έχουν αλλάξει από τότε που κατασκευάστηκε ο Φουκουσίμα.
Θυμίζουμε ότι η Ιαπωνία έχει 54 αντιδραστήρες σε 18 πυρηνικούς σταθμούς. Η συνολική εγκατεστημένη ισχύς είναι 47.000MW που για το 2010 κάλυψε το 29% της ηλεκτροπαραγωγής.
Τέσσερις πυρηνικοί σταθμοί είναι εγκατεστημένοι στην ανατολική όχθη κοντά στο επίκεντρο του σεισμού: Οναγκάβα (3 αντιδραστήρες), Φουκουσίμα-Νταΐτσι (6 αντιδραστήρες), Φουκουσίμα Νταΐνι (4 αντιδραστήρες) και Τοκάι (1 αντιδραστήρας). Αυτοί οι αντιδραστήρες χρησιμοποιούν τεχνολογία ζέοντος ύδατος (Boiling Water Reactors) και τέθηκαν σε λειτουργία στις δεκαετίες του 1970 και του 1980. Ο πλησιέστερος σταθμός είναι ο Κασιβαζάκι-Καρίβα (7 αντιδραστήρες) που βρίσκεται στην αντίπερα όχθη (δυτική) της νήσου Χονσού (το μεγαλύτερο νησί της Ιαπωνίας – σε αυτό βρίσκεται το Τόκιο). Υπάρχουν πολλοί πυρηνικοί σταθμοί με παρόμοια τεχνολογία σε Ευρώπη και Αμερική.
Σημειώνουμε ότι από τους συνολικά 54 πυρηνικούς αντιδραστήρες της Ιαπωνίας, μόνο δέκα βρίσκονται τώρα σε λειτουργία.

Οι Γονείς που παλεύουν να σώσουν το Εγκεφαλικά Νεκρό παιδί τους από τους Γιατρούς-κοράκια!

Το άτυχο παιδί είναι ο Βασίλη της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος στις αρχές του Δεκεμβρίου έπεσε ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος.
Το άτυχο παλικάρι έσπευδε σε σήμα για διάρρηξη κατοικίας στην περιοχλή του Ιλίου, λίγα μόλις λεπτά πριν από τη λήξη της βάρδιας του, όμως ακριβώς τότε, στην κεντρική οδό της Αγίου Νικολάου, μια γυναίκα οδηγός που δίχως καμία προειδοποίηση έκανε επιτόπια αναστροφή με αποτέλεσμα την πρόσκρουση.



Παρότι μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο δυστυχώς δεν μπόρεσε ουδέποτε ν’ ανακτήσει επαφή.
Σε διάφορες σελίδες δημοσιεύθηκε ψευδώς ότι οι Γονείς του παιδιού έχουν αποφασίσει να κάνουν δωρεά τα όργανα του παιδιού τους. Αντιθέτως οι γονείς έκαναν μεγάλο αγώνα για εμποδίσουν τους γιατρούς να αποσυνδέσουν το Βασίλη.

Πλέον τα πράγματα στη δωρεά οργάνων έχουν ξεφύγει. Δεν έχουν το δικαίωμα να στενοχωρούν την οικογένεια τη δύσκολη αυτή περίοδο. Τη περίοδο αυτή οι γιατροί θα έπρεπε να θυμίσουν στην οικογένεια τα αρκετά περιστατικά «επιστροφής» ανθρώπων που ήταν εγκεφαλικά νεκροί ώστε να τους δίνουν δύναμη, ελπίδα και πίστη στο Θεό και όχι να πέσουν στα κοράκια πάνω στα όργανα του Βασίλη.
Και για να πάρουν δύναμη οι γονείς παραθέτουμε τα παρακάτω περιστατικά για να μη ξεχνιόμαστε:
«Εγκεφαλικά νεκρός ανένιψε προτού του αφαιρεθούν τα όργανα!»
«Γιατρός μιλάει για εγκεφαλικά νεκρό άνθρωπο που σώθηκε από τη συγκομιδή οργάνων – ο θάνατος του εγκεφάλου δεν είναι θάνατος»

Και επειδή στη θέση του παιδιού αυτού μπορεί να βρεθούμε και εμείς από στιγμή σε στιγμή παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω για να είστε ενημερωμένοι.
Πως μπορούμε να αρνηθούμε την δωρεά οργάνων…
Σύμφωνα με το νόμο 3984/27-62011, καθιερώνεται το μέτρο της «εικαζόμενης συναίνεσης» στη δωρεά ζωτικών οργάνων από τον κάθε πολίτη.
Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε για τον τρόπο άρνησης.
Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Σας παραθέτω και τα άρθρα του νόμου.
Αρθρο 9
Παράγραφος 2

«Η αφαίρεση ενός ή περισσοτέρων οργάνων από ενήλικο θανόν πρόσωπο πραγματοποιείται εφόσον, όσο ζούσε, δεν είχε εκφράσει την αντίθεση του, σύμφωνα με την παράγραφο 3».

Παράγραφος 3
«Στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων τηρείται αρχείο, όπου καταχωρίζονται οι δηλώσεις πολιτών περί αντίθεσης τους στην αφαίρεση οργάνων τους μετά θάνατο».

Απάντηση του ΕΟΜ στις 20/07/11:
Αγαπητέ Κύριε, Αγαπητή Κυρία,
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.).
Σχετικά με το αίτημά σας, σας ενημερώνουμε ότι ο νέος νόμος 3984/2011(Α150) περί μεταμοσχεύσεων, ορίζει την έναρξη ισχύος της «εικαζόμενης» συναίνεσης» από 01/07/2013.

Μέχρι τότε ισχύει το καθεστώς της «κάρτας δωρητή οργάνων», όπου δότης μετά θάνατον μπορεί να γίνει μόνο όποιος είναι κάτοχος της σχετικής κάρτας, ή εφόσον συναινέσουν στη δωρεά των οργάνων του οι συγγενείς του.
Στο άρθρο 9 παρ. 2 του ν. 3984/11 προβλέπεται η έκδοση ειδικής Υπουργικής Απόφασης για τον τρόπο συλλογής των αρνητικών δηλώσεων, όμως αυτή δεν έχει ακόμη εκδοθεί, λόγω του πρόσφατου της ψήφισης του νέου νόμου.
Ο Ε.Ο.Μ. παρ όλα αυτά, προκειμένου να διευκολύνει τους πολίτες στη δήλωση της επιθυμίας τους, συγκεντρώνει τις δηλώσεις των πολιτών που εκφράζουν την άρνησή τους με τη διαδικασία του άρθρου 9 παρ. 3, που προβλέπει έγγραφη δήλωση της άρνησης με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής του πολίτη από αρμόδια αρχή (Κ.Ε.Π., Αστυνομία κ.ο.κ.).
Σε περίπτωση που η άρνηση αυτή έχει εκφραστεί με τον ως άνω τρόπο,ΔΕΝ θα ληφθούν τα όργανα σε περίπτωση θανάτου του προσώπου. Διευκρινίζουμε εδώ ότι η δωρεά και η λήψη Οργάνων είναι εφικτή μόνο από εκλιπόντες με πιστοποιημένο εγκεφαλικό θάνατο που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σε θάνατο υπό οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες η λήψη των οργάνων δεν είναι εφικτή.
Η «αρνητική δήλωση» αποστέλλεται στον Ε.Ο.Μ. ταχυδρομικά, πρωτοκολλείται και να καταχωρείται σε σχετικό αρχείο, η ισχύς του οποίου θα ξεκινήσει από 01/07/2013. Το πιστοποιητικό που θα εκδίδεται από το «αρνητικό μητρώο» θα σας αποσταλεί κατόπιν της έκδοσης της σχετικής Υπουργικής απόφασης και όχι νωρίτερα από την παραπάνω ημερομηνία.
Επισημαίνουμε ότι στη δήλωση θα πρέπει να πιστοποιείται το γνήσιο της υπογραφής, να αναφέρεται ρητά η άρνηση (π.χ. «σε περίπτωση θανάτου δεν επιθυμώ να ληφθούν τα όργανά μου προς μεταμόσχευση») ενώ θα πρέπει να αναγράφονται τα εξής προσωπικά στοιχεία:Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, αρ. δελτίου ταυτότητας / διαβατηρίου, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κατοικίας με Τ.Κ. και τηλέφωνο επικοινωνίας
Οι δηλώσεις θα πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση:
Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων
Τμήμα Προώθησης Δωρεάς Ιστών & Οργάνων
Αν. Τσόχα 5, 11521 Αθήνα

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.
Αθηνά Βαρτζιώτη
Τμήμα Προώθησης Δωρεάς Ιστών & Οργάνων
Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων
Αν. Τσόχα 5, Αθήνα 11521
τηλ. 213 2027021, 213 2027000
φαξ 213 2027032, 210 7255066e-mail avartzioti@eom.gr, eom@eom.gr

Υ.Γ.: Κατεβάστε το από εδώ: Υπεύθυνη δήλωση άρνηση δωρεάς οργάνων

Πηγή

http://www.katohika.gr/2012/01/blog-post_602.html

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών...

ΟΧΙ δεν πιστεύω ότι η πολιτική που ακολουθείται εδώ και δυόμισι χρόνια είναι "λανθασμένη" η από "ανίδεους"...
Αντιθέτως είναι άρτια μελετημένη και άριστα διοργανωμένη και εκ του αποτελέσματος φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα ...


Στον πίνακα που δημοσιεύει η "Ν" παρουσιάζεται ξεκάθαρα που οδηγεί η πολιτική τους.
Μόνο τον Νοέμβριο έκαναν φτερά 3,5 Δισ. Ευρώ.
Δηλαδή για το 2011 (αν υπολογίσουμε άλλα τόσα για τον Δεκέμβριο) πέρασε τα ΣΑΡΑΝΤΑ Δισ Ευρώ !!!
Άλλα τόσα περίπου είχαν φύγει το 2010 ...
Δηλαδή ΟΛΕΣ σχεδόν οι εισπράξεις της Ελλάδας από Έμμεσους και Άμεσους φόρους έκαναν φτερά κάθε χρόνο !!!
Μπορεί να μετρηθεί και αλλιώς...


Όλα τα ΔΑΝΕΙΑ που πήρε η χώρα ΕΦΥΓΑΝ στο εξωτερικό !!!
Η πολιτική που εφάρμοσαν οι ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ της Κυβέρνησης Παπανδρέου ("Θα φορολογηθούν οι καταθέσεις" , "Διεφθαρμένη Χώρα" , "Τιτανικός" - "Βουλιάζουμε") και που συνεχίζεται χωρίς καμία αλλαγή ( "Θα μας πετάξουν από το Ευρώ" , "Μπορεί η Ελλάδα να ζητήσει ΜΟΝΗ της να αποχωρήσει από την Ευρωζώνη" κλπ) από την Κυβέρνηση Παπαδήμου και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό εγγυάται ότι η τάση θα μείνει ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ και ίσως επιδεινωθεί το 2012...


Μήν πεί κανείς ότι τόσοι οικονομολόγοι , με γνώσεις και εμπειρία δεν γνώριζαν τα αποτελέσματα των δηλώσεών τους και τα αποτελέσματα της πολιτικής του...
Τα γνώριζαν και γιαυτό φρόντιζαν συχνά πυκνά να επαναλαμβάνουν τις δηλώσεις τους αυτές είτε εντός Ελλάδος είτε στο εξωτερικό ώστε να μήν σταματήσει αυτή η τάση και να αδειάσουν οι τράπεζες από Ευρώ...


Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών...

πηγη

http://www.katohika.gr/2012/01/blog-post_9307.html

Η ανομία δεν δουλεύει μόνο γι’ αυτούς. Επίθεση, βουρ

Μπορείς να παρανομήσεις όσο πάει κι αυτοί θα είναι ανίκανοι να σε κυνηγήσουν. Το έχω δει άπειρες φορές να εφαρμόζεται στην πράξη. Όσες φορές με συνέλαβαν δεν μπόρεσαν να μου απαγγείλουν κατηγορίες (με έχουν συλλάβει κατά καιρούς για παράνομες πράξεις όπως: εξύβριση, αντίσταση κατά της αρχής, εισβολή στο άντρο τους -βουλή-, και τελευταία για το κάψιμο του δέντρου). Και δεν συμβαίνει μόνο σ’ εμένα, αυτός που έριξε μπουνιά στον πολιτικό αφέθηκε χωρίς κατηγορίες. Στα επεισόδια των φώτων, έξι συλληφθέντες, αφέθηκαν χωρίς κατηγορίες. Δεν ξέρω αν
φταίει το «κενό» στα νομοσχέδια (που το έχουν αφήσει για να περνάνε οι δικές τους ανομίες), δεν ξέρω αν φταίει το ότι δεν τους παίρνει, αφού τα δικά τους εγκλήματα είναι απείρως μεγαλύτερα, το σίγουρο είναι ότι έχουμε δικαίωμα να παρανομήσουμε, δεν μπορούν να μας σύρουν στα δικαστήρια!! Το όπλο της ανομίας δεν το ‘χουν κατ’ αποκλειστικότητα, δουλεύει ΚΑΙ για εμάς.  
Σχετικά με την αντίσταση, έχω να αναφέρω δύο πρόσφατα περιστατικά. Το 1ο συνέβη Κυριακή, στο παζάρι του Πειραιά. Πήγα από την κάτω μεριά (από το τρένο) και το είδα άδειο. Είχα ανέβει σχεδόν όλο το δρόμο όταν βλέπω δημοτική αστυνομία να διώχνει μια γριούλα που πουλούσε κρεμμύδια. Τον ρωτάω γιατί την διώχνει. Μου λέει ότι δεν είναι εδώ το παζάρι, αλλά από την πάνω πλευρά. Του λέω, όσα χρόνια μένω Πειραιά το παζάρι είναι ΚΑΙ εδώ. Μου λέει, όσοι είναι εδώ είναι παράνομοι. Λέω, ποιος το έκρινε αυτό, ο δήμαρχος; Ο πιο παράνομος μάς υποδεικνύει τον παράνομο; Κάνει ένα βήμα πίσω ο ένστολος, χαμηλώνει τον τόνο της φωνής του και μου λέει, τα παράπονά σας στον ίδιο. Του λέω, όχι εσύ φταις, αν δεν είχαν εσάς να τους βοηθάτε στις παράνομες πράξεις τους δεν θα είχαν όλα αυτά περάσει. Έφυγε ο ένστολος. Να σημειώσω εδώ κάτι πολύ σημαντικό. Ο λόγος που έφυγε δεν ήταν φυσικά ότι με φοβήθηκε, έφυγε για να λήξει το θέμα. Να λήξει ΠΡΙΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Αυτό προσπαθούν να αποτρέψουν, αυτό περιμένουν έντρομοι -αυτό έρχεται, μ’ αυτό θα χάσουν. (Πραγματικά, μόνο αν το ζήσεις θα το καταλάβεις. Με το που θα αντιδράσεις στην κουραδοπολιτεία, μία φωνή να βάλεις, είναι κάτι το απίστευτο για πότε μαζεύεται ο κόσμος. Εκεί θα δεις κατά πόσο είμαστε έτοιμοι, αλλά και κατά πόσο είμαστε όλοι).
Το δεύτερο έγινε προχθές. Με πήραν τηλέφωνο από την αστυνομία να πάω να καταθέσω επιπρόσθετα σε μία καταγγελία -προπολεμική- που είχα κάνει για ένα αδέσποτο -κάποιος το σκότωσε. Στο τμήμα μού λέει η αστυφύλαξ, να σας διαβάσω τι έχετε ήδη καταθέσει για να θυμηθείτε λίγο την υπόθεση. Της λέω ψύχραιμα, δεν χρειάζεται κοπελιά, θα γράψουμε ως απάντηση κάτι τελείως άλλο. Θέλω να πω στον εισαγγελέα να παρατήσει αυτήν την υπόθεση, είναι ήσσονος σημασίας οπότε και τον απαλλάσσω, επειδή απ’ ότι κατάλαβα δεν προλαβαίνουν τα παιδιά με τόσες υποθέσεις, ας ασχοληθούν μόνο με την άλλη μου καταγγελία, που είναι σημαντικότερη, αυτή που αφορά στην παράνομη διακυβέρνηση. Έμεινε για λίγο κάγκελο η κοπέλα, σοβαρεύει και μου απαντά, δεν γίνεται να γράψουμε πράγματα άσχετα με την υπόθεση στην κατάθεσή σας. Σ’ αυτά που σας ερωτά ο εισαγγελέας πρέπει να απαντήσετε. Της λέω ήρεμη, κοπελιά ούτως ή άλλως αυτοί δεν κάνουν τη δουλειά τους, άσε με εμένα να κάνω την αντίστασή μου, θα φύγει κι από σένα η υπόθεση και όλα καλά. Συνεχίζει αυστηρά: Να ξέρετε ότι θα σας καλέσει ο ίδιος ο εισαγγελέας και ότι θα κατηγορηθείτε για απείθεια. Α, μπράβο της απαντώ, αυτό θέλω να κάνω, απείθεια! Και πολύ θα ήθελα να με καλέσει ο ίδιος ο εισαγγελέας, να του τα πω και κατά πρόσωπο! Μου λέει, μισό λεπτό να ρωτήσω τον προϊστάμενό μου. Επιστρέφοντας μου λέει, εντάξει, μπορείτε αυτό να καταθέσετε!!!! Και κατέθεσα αυτό!!
Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην σε νοιάζει (ό,τι κι αν πάθεις) και να ξέρεις (όχι λόγια) ότι το δίκιο το έχεις όλο με το μέρος σου. Κάνε βουρ επίθεση και θα κερδίσεις.
Είναι ΕΝΝΟΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ να μην συμμετάσχεις στην παράνομη αυτή διακυβέρνηση, να μην πληρώνεις, να μην την αναγνωρίζεις. Ποιος θα σε κρίνει παράνομο; Ο προδότης;

Ένας πολίτης
(Η ανωνυμία είναι υποχρεωτική, δεν θα γίνει κανείς διάσημος σ’ αυτή την επανάσταση. Αυτοί ξέρουν ποιος τα γράφει.)
 
http://www.katohika.gr/2012/01/blog-post_2593.html

Τι η Εβραϊκή Monsanto δεν θέλει να ξέρετε ... Η Συνωμοσία της Γενετικής.

Μας λένε οτι τα γενετικά τρόφιμα είναι ασφαλή, αλλά σε αυτό το ντοκιμαντέρ μας λένε κάτι πολύ διαφορετικό, και αυτό που μας λένε σε αυτό το ντοκιμαντέρ υποστηρίζεται από συγκλονιστικά γεγονότα.











 
thesecretrealtruth
 
http://www.katohika.gr/2012/01/monsanto-monsanto.html

Νοήματα αλλαγής συνείδησης....

Ο Θεός δεν έχει θρησκεία.
Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς.
Πρέπει να ζούμε σαν να πρόκειται να πεθάνουμε αύριο και να μελετάμε σαν να πρόκειται να ζήσουμε για πάντα.
Η ελευθερία δεν αξίζει τίποτα αν δεν συμπεριλαμβάνει την ελευθερία να κάνεις λάθη.



Η ικανότητα να συγχωρείς είναι προσόν του δυνατού. Οι αδύναμοι ποτέ δεν συγχωρούν.


► Ένα «όχι» που βγήκε από μια βαθιά πεποίθηση, είναι πολύ καλύτερο -και πιο μεγαλειώδες- από ένα «ναι» που ειπώθηκε για να ευχαριστήσει ή, χειρότερα, για να αποφύγει φασαρίες.


► Μια θρησκεία που δεν λαμβάνει υπόψη της πρακτικά ζητήματα και δεν βοηθάει στη λύση τους, δεν είναι θρησκεία.


► Ο φόβος έχει κάποια χρησιμότητα, η δειλία όμως δεν έχει καμία.


► Κανείς δεν μπορεί να με πληγώσει χωρίς τη συγκατάθεσή μου.


► Δικαιώματα που δεν προκύπτουν από ένα καθήκον που επιτελέσαμε καλά, δεν αξίζουμε να τα έχουμε.


► Τι γνώμη έχω για το Δυτικό πολιτισμό; Νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα.


► Είμαι έτοιμος να πεθάνω, αλλά δεν υπάρχει σκοπός για τον οποίο να είμαι έτοιμος να σκοτώσω.


► Είναι καλύτερα να στέκεσαι όρθιος με σπασμένο και μπανταρισμένο κεφάλι, από το να σέρνεσαι με την κοιλιά για να γλιτώσεις το κεφάλι σου.


► Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει.


► Ο θυμός και η έλλειψη ανοχής είναι εχθροί της ορθής κρίσης.


► Αυτοί που ξέρουν πώς να σκέφτονται δεν χρειάζονται δασκάλους.


► Σχεδόν ό,τι κάνεις είναι ασήμαντο, αλλά είναι σημαντικό να το κάνεις.


► Ένας άνθρωπος είναι το σύνολο των πράξεών του. Τι έχει κάνει, τι μπορεί να κάνει. Τίποτε άλλο.


► Ευτυχία είναι όταν αυτά που σκέφτεσαι, αυτά που λες και αυτά που κάνεις, βρίσκονται σε αρμονία.


► Είναι λάθος να παίρνεις υποχρεωτικά για λάθος εκείνο που δεν καταλαβαίνεις


► Ένας δειλός είναι ανίκανος να δείξει αγάπη. Αυτό είναι προνόμιο των γενναίων.


► Μ’ αρέσει ο Χριστός σας. Δεν μ’ αρέσουν οι χριστιανοί σας. Οι χριστιανοί σας είναι τόσο διαφορετικοί από τον Χριστό.


► Αυτοί που λένε πως η θρησκεία δεν έχει σχέση με την πολιτική, δεν ξέρουν τι είναι η θρησκεία.


► Η χρήση βίας μπορεί να φαίνεται καμιά φορά ότι κάνει καλό, το καλό αυτό όμως είναι προσωρινό, ενώ το κακό που προξενεί είναι μόνιμο.


► Η υγιής δυσαρέσκεια είναι προάγγελος της προόδου.


► Είναι καλύτερα να είμαστε βίαιοι, αν έχουμε βία μέσα μας, παρά να φοράμε το μανδύα της μη-βίας για να καλύψει την ανικανότητά μας.


► Η δράση δηλώνει τις προτεραιότητες.


► Το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει το «οφθαλμόν αντί οφθαλμού» είναι ότι θα καταλήξει να κάνει όλον τον κόσμο τυφλό.


► Οι υπερβολικοί έπαινοι προσβάλλουν. Είσαι αναγκασμένος να πεις πως δεν τους αξίζεις.


► Η αλήθεια ποτέ δεν βλάπτει έναν σκοπό που είναι δίκαιος.


► Ένας αδύναμος άνθρωπος είναι δίκαιος μόνο κατά τύχη. Ένας δυνατός, μη-βίαιος άνθρωπος είναι άδικος μόνο κατά τύχη.


► Ένα λάθος δεν γίνεται αλήθεια επειδή είναι ευρέως διαδεδομένο, ούτε η αλήθεια γίνεται λάθος επειδή δεν τη βλέπει κανείς.


► Ο μόνος τύραννος που δέχομαι είναι η σκληρή φωνή μέσα μου.


► Η μη-βία προϋποθέτει διπλή πίστη: πίστη στο Θεό και πίστη στον άνθρωπο.


► Ο ελεύθερος άνθρωπος μπορεί να είναι ελεύθερος και στο κλουβί της φυλακής του.

Μαχάτμα Γκάντι ( 1869-1948 , Ινδός ηγέτης)
Ο Μοχάντας Καραμτσάντ Γκάντι (όπως ήταν το πραγματικό του όνομα) ήταν Ινδός πολιτικός, στοχαστής και επαναστάτης. Υπήρξε η κεντρική μορφή του εθνικού κινήματος για την ινδική ανεξαρτησία από τους Βρετανούς και εμπνευστής της μεθόδου παθητικής αντίστασης, χωρίς χρήση βίας, εναντίον των καταπιεστών. Η διδασκαλία του επηρέασε το διεθνές κίνημα για την ειρήνη και μαζί με τον ασκητικό βίο του συνέτειναν στο να καθιερωθεί σαν ένα από τα παγκόσμια σύμβολα του 20ου αιώνα.
Απέκτησε την προσωνυμία Μαχάτμα, που φέρεται να του απέδωσε στα 1915 ο Ινδός νομπελίστας ποιητής Ταγκόρ και που στα σανσκριτικά σημαίνει "μεγαλόψυχος". Δολοφονήθηκε το 1947 από ένα φανατικό ινδουιστή, λίγο μετά την απελευθέρωση της χώρας.

πηγη 

http://www.katohika.gr/2012/01/blog-post_2878.html

ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ σε κανέναν ΤΟ ΡΕΥΜΑ κα Πρόεδρε, σας διαβεβαιών​ω ως εκπρόσωπος το Δημοσίου

ΔΗΛΩΣΗ εκπροσώπου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ σε κανέναν ΤΟ ΡΕΥΜΑ κα Πρόεδρε, σας διαβεβαιώνω ως εκπρόσωπος το Δημοσίου, δώστε αναβολή στην συζήτηση της αίτησης του ΙΝΚΑ.


Συνήγορος του δημοσίου κος Μιχαήλ Καρατσώλης.


Κάτι είναι και αυτό, αρκεί να μην ........



είναι πρόσχημα για εξαπάτηση του δικαστηρίου.


Η κα πρόεδρος του δικαστηρίου, μετά την ομηρική αντίσταση και μάχη του συνηγόρου του ΙΝΚΑ κου Γιάννη Μυταλούλη, αφού η με την άνω δήλωση και το αίτημα αναβολής του κου Κατατσώλη περί ανεπάρκειας χρόνου μελέτης λόγω προ 3ημέρου προσεπίκλησης του Δημοσίου από την ΔΕΗ, ήταν εξευτελιστικό προς το Δικαστήριο απατηλό πρόσχημα, επειδή και στα προ 2μήνου Ασφαλιστικά είχε παρασταθεί αυτός, με τον φάκελο καλά μελετημένο από τότε, διέκοψε για 1 ώρα και επανερχόμενη ανακοίνωσε αναβολή για την 23.01.2012 με άλλη σύνθεση.


Πρέπει να υπομνήσουμε, πως κατά την άποψη του ΙΝΚΑ, οι εξευτελιστικού σχολιασμοί στο διαδίκτυο και δη από το εξωτερικό, περί δικαιοσύνης καγκουρό, για την Ελληνική Δικαιοσύνη, είναι άδικοι, επειδή η κορυφή της διορίζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση, κατ επέκτασιν δε και εξ αντιδιαστολής οφείλει να υπακούει και να εκτελεί τις αιτήσεις της κυβέρνησης ως εντολές του προστήσαντός αυτήν.


Στην συζήτηση όμως των Ασφαλιστικών του ΙΝΚΑ την 01.12.2011, εκεί πάλι με τον ίδιο κο Καρατσώλη, η κα Πρόεδρος μας άκουσε με προσοχή και εμβρίθεια και στην απόφαση που λάβαμε την επομένη το πρωί την 02.12.2011, αποφάσισε: ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ με ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ επί του δικογράφου και της υπογραφής της 30.11.2011. Δηλαδή ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΧΘΕΣ. Αυτό μπορεί να μοιάζει με καγκουρό και πρέπει να προσέχουν ακόμα και στην περίπτωση που οι δικαστές θα πρέπει να λειτουργούν ως υπάλληλοι της κυβέρνησης, εξ αιτίας της αφαίρεσης της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης από την κυβέρνηση.


Μας καταγγέλλεται ότι, όταν ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να πληρώσει το χαράτσι, η ΔΕΗ θα κόβει το ρεύμα στον ενοικιαστή. Για αυτό όμως θα κατατεθούν μηνύσεις κατά Άρθρο 192 του Π.Κ. για πρόκληση διχόνοιας, οπότε, αντί της διχόνοιας και για να μην να φαγωθούν μεταξύ τους, ενοικιαστές με ιδιοκτήτες, προτιμούν να βάλουν στο εδώλιο τη ΔΕΗ και κάθε άλλο υπεύθυνο για την πρόκληση διχόνοιας μεταξύ πολιτών, με από κοινού μήνυση κατά των Υπουργών, Δημοσίου και ΔΕΗ. Η προβλεπόμενη ποινή είναι μέχρι 2 χρόνια φυλάκιση για πρόκληση διχόνοιας.


Ασφαλώς και εδώ αυτά θα κριθούν από την ίδια δικαιοσύνη, την ως ανωτέρω, Ελληνική ΜΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.


Ασφαλώς για όλα τα δεινά των Ελλήνων και της Ελλάδας, φταίνε οι δικαστές που δεν δικάζουν, αυτό ισχύει όμως, μόνο ΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.


Ας κριθούν κατά τις ευθύνες τους έκαστος και ας φλεγούν οι κ.κ. Μπενάκη και Βενιζέλος.

http://www.eset.com
http://ksipnistere.blogspot.com/

http://www.katohika.gr/2012/01/blog-post_4535.html

SUPER Απο- & Ανα-κάλυψη! Το ΝΕΡΟ και ο ρόλος των DNA και RNA!!!!


Στο επιστημονικό αυτό άρθρο θα διαβάσετε και θα μάθετε για το θεμελιώδη ρόλο του νερού ως "ελιξίριο ζωής" και θα σας αποκαλυφθεί ο καταστροφικός και στα ψεύδη χτισμένος κόσμος της σημερινής "κυρίαρχης" ιατρικής επιστήμης, που μέσα από ισχυρισμούς περί (ανύπαρκτων στην πραγματικότητα) νοσογόνων ιών και "καρκινικών" κυττάρων ή/και γονιδίων χρησιμοποιεί εμβόλια, χημικά φάρμακα, ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες στέλνοντας σε βέβαιο θάνατο εκατομμύρια ανίδεων ανθρώπων. Παρακαλώ....


κάθε νοήμων άνθρωπο, γιατρό ή μη, να συμβάλει στη διάδοση του παρόντος, ως ευκαιρία ανατροπής της οδού καταστροφής και την έγκαιρη παύση χρήσης αυτού του "ιατρικού Άουσβιτς" που επικρατεί. Η αλήθεια αυτή -με περαιτέρω έρευνα για όσους νιώθουν την ανάγκη- μπορεί να προλάβει την άσκοπη επέμβαση ή υποβολή σε επικίνδυνες -ως θεραπευτικές φερόμενες- μεθόδους όπως: εμβόλια ΠΑΝΤΟΣ τύπου, χημιοθεραπείες, ακτινοβολίες κ.α. ...


To Νερό
και ο κεντρικός ρόλος των νουκλεϊκών οξέων
RNA και DNA από το περιοδικό wissenschaft plus – τεύχος 1/2012

Του Dr. Stefan Lanka
απόδοση Βίκυ Χρυσού

Το νερό είναι ζωή και η ζωή είναι το νερό. Στο υγρό νερό βρίσκεται ο θεμέλιος λίθος και εντός του εμπεριέχεται η δύναμη από την οποία έχει χτιστεί και τροφοδοτείται με ενέργεια ολόκληρη η ζωή. Αυτή τη δομική και ενεργειακή ουσία, η οποία είναι ορατή με τη μορφή μεμβράνης πάνω στην επιφάνεια του νερού, κατονόμασε εύστοχα ως «αρχέγονη ουσία» ο Dr Peter Augustin στο διπλό σεμινάριο με θέμα "το Νερό" στο Langenargen στις 10/23/2011.

Με αυτή τη μεμβράνη παίζουν τα παιδιά με τη μορφή σαπουνόφουσκας. Με αυτή τη μεμβράνη σε μορφή δύο διαστάσεων, τεντωμένη σε ένα σύρμα μορφής “U” είναι δυνατή η πειραματική παρουσίαση των βασικών ιδιοτήτων της ζωής. Οποιοσδήποτε το έχει δει, έχει έρθει πιο κοντά στο μυστικό της ζωής. Αυτή η μεμβράνη νερού, από την οποία είναι κατασκευασμένες –σε πυκνή μορφή- όλα τα κύτταρα και χωρίζονται σε διαμερίσματα, έχει τις τρεις βασικές ιδιότητες της ζωής: Συσταλτικότητα, ανάπτυξη, λήψη και εκπομπή πληροφοριών.

Το νερό εκτός αυτού έχει μία μνήμη και θυμάται με ποιες ουσίες και δονήσεις έχει έρθει νωρίτερα σε επαφή. Αυτές τις αποθηκεύει με τη μορφή
1. Φασματικών γραμμών, που μπορούν να γίνουν ορατές, με το διαχωρισμό φωτός
2. δομές, αναγνωρίσιμες με τη βοήθεια φωτο-μικροσκοπίου, όταν το νερό έχει παγώσει ή έχει αποξηρανθεί
3. καταστάσεις ηλεκτρομαγνητικών δονήσεων, που μπορούν να μετρηθούν (ηλεκτρομαγνητικά)

Έτσι προκύπτει η δύναμη που δημιουργεί ζωή:
Νερό + RNA/DNA = ο κινητήρας της ζωής


Όπως κάθε υγρό, και το νερό αποτελείται από ένα αέριο μέρος, το Η2Ο και το σταθερό μέρος, την «αρχέγονη ουσία». Αυτό το σταθερό/πυκνό μέρος το χαρακτήρησε ο Dr Augustin ως «πυκνό νερό», επειδή σε σύγκριση με το ρευστό νερό παρουσιάζει μία πυκνότητα της τάξης του 1,5κ ανά λίτρο αντί 1,0 κ ανά λίτρο.
Αυτή είναι η πυκνότητα όλων των ζωντανών κυττάρων και η πυκνότητα του ήλιου. Η ιδιότητα συστολής και ανάπτυξης αυτής της αρχέγονης ουσίας είναι ο λόγος που μπορούμε να μιλάμε και να κινούμαστε, επειδή το ρευστό υγρό αντικαθίσταται συνεχώς από πυκνό νερό. Για το σκοπό αυτό, ανάλογα με την κατανάλωση δύναμης/ενέργειας, το (εξαιτίας της κατανάλωσης ενέργειας) υγροποιημένο νερό, γίνεται ξανά πυκνό νερό είτε μέσω της θερμότητας, είτε μέσω της φωτοσύνθεσης ή «ξαναγεμίζει» (εξάγεται) αυτή η αρχέγονη ουσία από υλικά αποθήκευσης ενέργειας, τα Kohlenstoffhydraten (υδρογονάνθρακες ?).

Σε κάθε περίπτωση γίνεται σαφής ο κεντρικός ρόλος των νεφρών. Αυτά κατακρατούν το ελιξίριο της ζωής στο σώμα σε περίπτωση που συμβεί κάποιο σοκ που αφορά τα νεφρά, και έτσι φαίνεται πως ο μεταβολισμός υπηρετεί κατά πρώτο λόγο την παροχή ενέργειας.

Αυτή η αρχή της κίνησης είναι ιδιαίτερα εμφανής στις μέδουσες, που αποτελούνται κατά 99,8% από νερό και κατά 0,2% από πρωτεΐνες, δεν διαθέτει νευρικά κύτταρα και δεν παρουσιάζει καθόλου κύτταρα στα κινούμενα στρώματα της. Η ύπαρξη των μεδουσών και η κινητικότητα τους εξηγείται μόνον με το πυκνό νερό. Αυτή η μέσω του πυκνού νερού, της αρχέγονης ουσίας, εξηγήσιμη ικανότητα κίνησης και αποθήκευσης πληροφορίας –όπου η αρχέγονη ουσία, η οποία παράλληλα αποτελεί την πρωταρχική δομική ύλη όλων των κυττάρων- είναι η βάση ολόκληρης της βιολογικής ζωής. Η κινέζικη φιλοσοφία και ιατρική περιλαμβάνει τη σημασία αυτής της ουσίας από νερό ως δομικό-, ενεργειακό συστατικό, και ως συστατικό πληροφορίας, και αποτελεί αρχή και τέλος κάθε σκέψης.
Για τη Δύση κατέστησε διαθέσιμη αυτή την γνώση και εμβάθυνε σε τούτο ο Δρ Augustin, που χαίρεται για κάθε σχετικό ερώτημα (peter.augustin3@googlemail.com, Dr. Peter Augustin, Scharnweber Str. 8, 12459 Berlin, Tel.: 030/5372868)

Στην αρχή αυτή της βιολογικής ζωής, την οποία μπορούμε να παρατηρήσουμε ανά πάσα στιγμή αρκεί να κοιτάξουμε, είναι κατά πρώτο λόγο τα νουκλεϊκά οξέα RNA και DNA, τα οποία παρέχουν στη βιολογική ζωή τη δύναμη του ρευστού νερού. Αυτό το κατορθώνουν μέσω της ελαστικής κορδέλας (βρόγχου) που σχηματίζουν τα γραμμικά χτισμένα μόρια τους, τα οποία δημιουργούν έτσι επιφάνεια και μπορούν να λάβουν και να μεταδώσουν την επιφανειακή τάση. Εκτός αυτού τα νουκλεϊκά οξέα, εξαιτίας της αυτοκαταλυτικής δόμησης και αποδόμησης τους, είναι και οι δότες ρυθμού και κίνησης της βιολογικής ζωής. Μέσα από τις διάφορες μορφές βρόγχων που σχηματίζουν, σχηματίζουν τις ενώσεις μεταξύ των μεμβρανών και των διαμερισμάτων των κυττάρων και καθορίζουν έτσι τον τόπο, το χρόνο και τη μορφή του μεταβολισμού. 

Οι αναγνώστες του περιοδικού ZEIT θα μπορούσαν να γνωρίζουν περισσότερα, όμως προφανώς κανένας από αυτούς δεν κατάλαβε, και ακόμη λιγότερο δεν εσωτερίκευσε αυτό που δημοσιεύτηκε στις, 12.6.2008 με τίτλο "γενετικό υλικό σε διάλυση": αυτό που η καθιερωμένη ιατρική χαρακτηρίζει ως γενετικό υλικό DNA αλλάζει διαρκώς και εντός κάθε κυττάρου, και άρα οι ισχυρισμοί σχετικά με γονίδια, γενετικά τέστ και γενετικό αποτύπωμα δεν μπορούν να είναι αληθινοί. Οι αναγνώστες μας το γνωρίζουν αυτό μέσα από διαλέξεις και τακτικές δημοσιεύσεις στο περιοδικό μας από το 2003 και το έχουν κατανοήσει, πράγμα που αποδεικνύεται από το γεγονός πως εσωτερίκευσαν αυτή τη γνώση και έχουν κινητοποιηθεί. Εδώ μία άποψη των σχετικών άρθρων μου στο διμηνιαίο περιοδικό μας:
  • 4|2003: „Gentechnik“; (Γενετική τεχνολογία)
  • 3|2004 „Geschichte der Genetik“; (ιστορία της γενετικής)
  • 5|2004 „Gentechnik Folge 2: die Geschichte von
  • 1900 bis heute. Das Gen“; (Γενετική μέρος 3: η ιστορία από το 1900 έως σήμερα. Το γονίδιο)
  • 6|2004 „Gentechnik-Folge 3: Die Hintergründe, warum die DNA im Zellkern als Erbsubstanz behauptet wurde“; (Γενεική μέρος 3: τα παρασκήνια γιατί το DNA εντός του κυττάρου αποτέλεσε ονομάστηκε γενετικό υλικό)
  • 4|2005 „Gentechnik in Impfstoffen“; (Γενετική τεχνολογία στα υλικά εμβολίων)
  • 3|2008 „Von AIDS über Gentechnik, Umwelt bis Zins“; (Από το AIDS διαμέσου της γενετικής τεχνολογίας, και του περιβάλλοντος μέχρι τον τόκο)
  • |2008 „Global kaputt gen? Die gen-technische Apokalypse und der Ausweg“; (Παγκόσμια καταστροφή? Η γενετική αποκάλυψη και η διέξοδος)
  • 5|2008 „Die Gentechnik: Das Positive und das Negative“; (Γενετική τεχνολογία: το θετικό και το αρνητικό)
  • 1|2011 „Ritter Sir John Maddox, 1992 der mächtigste Mann auf diesem Planeten, über die globale Bedeutung von HIV für die Gentechnik“ (Ο ιππότης Sir John Maddox, 1992 ο ισχυρότερος άντρας στον πλανήτη, για την παγκόσμια σημασία του HIV για την γενετική τεχνολογία) και
  • 3|2011 „Schöne Neue Medizin. Die personalisierte Medizin“. (Όμορφη Νέα Ιατρική. Η εξατομικευμένη ιατρική)



Η λειτουργία του RNA και DNA

  1. Στην επιφάνεια του νερού υπάρχει πολύ ενέργεια. Στην επιφάνεια σχηματίζεται μία μεμβράνη νερού, η οποία εμφανίζει τη βασική αρχή της ζωής: συσταλτικότητα και ανάπτυξη. Καλό, φυσικό νερό πηγής μας δίνει περισσότερη ενέργεια από ότι το νερό από την παροχή ύδρευσης (σωληνώσεις).
  2. Το RNΑ είναι προηγούμενη μορφή (πρόδρομος) του DNA. To RNA ανακατασκευάζεται συνεχώς, δομείται δηλαδή και αποδομείται. Κατά τη διαδικασία αυτή αλλάζουν συνεχώς αλλάζουν συνεχώς οι πληροφορίες του RNA και μάλιστα σε σχέση με τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Το RNA περιέχει τις πληροφορίες για τον μεταβολισμό. Μέσω της συνεχούς προσαρμογής του RNAστις παρούσες περιβαλλοντικές επιρροές, μπορεί να προσαρμοστεί ο μεταβολισμός ενός ατόμου σε ένα νέο περιβάλλον.
  3. Στο σώμα υπάρχουν πολλά διαφορετικά μόρια RNA, τα οποία συνεχώς δομούνται και αποδομούνται. Αυτά περιέχουν τις πληροφορίες για τα ένζυμα και τις πρωτεϊνες που χρειάζεται την παρούσα στιγμή ο μεταβολισμός. Για να μπορεί να λάβει ειδικά τις πληροφορίες που χρειάζεται ξανά και ξανά ο μεταβολισμός, το στέλεχος του RNA διπλασιάζεται.
  4. Οι πληροφορίες του RNΑ, που είναι απαραίτητες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μετατρέπονται εντός του κυττάρου στη μορφή αποθήκευσης DNA που ζει περισσότερο χρόνο. Για το σκοπό αυτό συνδέονται περισσότεροι βρόγχοι (στελέχη) RNA σε ένα σημαντικά μακρύτερο διπλό έλικα DNA. To DNA είναι λοιπόν μια αποθήκη πληροφοριών που αποτελείται από πολλά μόρια RNA, ώστε να μπορεί να αναπαράγει ανά πάση στιγμή αυτά τα RNA (μέσα από το DNA). Καθώς το RNA αλλάζει συνεχώς, αλλάζει και το DNA.
  5. To RNA είναι μονό στέλεχος, μπορεί όμως να δημιουργίσει διπλό έλικα (υβρίδιο) με τον εαυτό του. Για το σκοπό αυτό λυγίζει και δημιουργεί ένα «λάσο», η οποία έχει μια συγκεκριμένη επιφάνεια. Το κυτταρικό υγρό (νερό), εντός του οποίου βρίσκεται το RNA, έρχεται σε επαφή με αυτό το «λάσο» και σχηματίζει πάνω του μια επιφάνεια νερού. Μέσω αυτής της επιφάνειας νερού, με την οποία έρχεται σε άμεση επαφή το RNA, αντλεί ενέργεια το RNA. Αυτό το μπορεί μόνον με καλό κυτταρικό υγρό (νερό).



Τις «αρνητικές» γνώσεις (διαπιστώσεις), του γιατί και πως δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως ισχυρίζονται δημόσια όσων αφορά το γενετικό υλικό, και τις γνώσεις, μέσω των οποίων ασκείται βία και επιφέρουν μεγάλη βλάβη, τις χρησιμοποιούμε για να αλλάξουμε τις «ηγεμονικές δομές» σε μια κοινωνία ικανή για ζωή και με μέλλον. Αυτό σύμφωνα με τις βέβαιες διαπιστώσεις μας μπορεί να είναι μονάχα η παγκόσμια συλλογικότητα λειτουργικών κρατών δικαίου. Πάνω στις θετικές διαπιστώσεις συνεχίζουμε να ερευνούμε και τις καθιστούμε άμεσα εφαρμόσιμες (χρήσιμες) για εσάς, στην ιατρική, για πρακτικές καθημερινές εφαρμογές. Για το σκοπό αυτό χτίζουμε δικά μας ερευνητικά κέντρα και δημοσιεύουμε τις διαπιστώσεις (και τα ευρήματα) μας με τη μορφή δημοσιευμάτων όπως αυτό, με τη μορφή συστάσεων και μέσω διαλέξεων.

Οι νεότερες ανακαλύψεις «γιγαντο-ιών» στις θάλασσες αποτελούν μία ακόμη απόδειξη των ερευνητικών μας αποτελεσμάτων. Αυτοί οι σχηματισμοί που δεν αποτελούνται από κύτταρα ή δεν φαίνονται σαν κύτταρα, κερδίζουν την απαραίτητη για την «κατασκευή» και τη διατήρηση τους ενέργεια από τα μεγάλα νουκλεϊκά τους οξέα. Η πάντοτε δακτυλοειδής μορφή DNA αυτών των μορφών ζωής μπορεί μέσω της κυκλικής μορφής ικανότητας διπλασσιασμού και σύνθεσης DNA και RNA –και άρα θεωρητικά μια ικανότητα που ποτέ δεν λήγει (λόγω της κυκλικής του δομής)- να ελευθερώσει πολύ μεγαλύτερη ενέργεια από την επιφανειακή τάση του νερού και να τη χρησιμοποιήσει για τον εαυτό του, από ότι θα ήταν δυνατόν σε κάθε άλλη γνωστή μορφή. Για το λόγο αυτό η δακτυλοειδής μορφή DNA μπορεί να χαρακτηριστεί ως το αεικίνητο (Perpetuum Mobile) της βιολογικής ζωής, που είναι η βάση της θεωρητικής αθανασίας. (!)

Η σχέση νερού και ενέργειας εξηγεί τη σταθερότητα και το μεγάλο αριθμό αυτών των σχηματισμών, που σύμφωνα μς τις ανακαλύψεις μου μπορούν να εκτιμηθούν περί τα 100.000.000 ταμάχια ανά λίτρο θαλασσινού νερού. Αυτές οι διαπιστώσεις του Dr. Augustin εξηγούν επίσης τις θαυμαστές ιδιότητες των βακτηριδίων και την αθανασία των σπόρων τους, επειδή ακριβώς εντός τους υπάρχει πάντοτε κυκλική μορφή DNA, το οποίο όταν έρθει σε επαφή με το υγρό νερό ελευθερώνει ξανά και άμεσα ενέργεια. Τα βακτήρια, σε σύγκριση με τα κύτταρα των ζώων και των φυτών, έχουν έως και επταπλάσσιο ποσοστό DNA, επειδή πρέπει να παράγουν μόνα τους την ενέργεια τους, όταν δεν υπάρχει κανένας άλλος ενεργειακός αποταμιευτής. Για το λόγο αυτό δρουν τόσο γρήγορα και αποτελεσματικά τα αντιβιοτικά. Τα βακτήρια όμως είναι παράλληλα τα δομικά υλικά από τα οποία αποτελούνται τα δικά μας κύτταρα, και γι΄αυτό χτυμάμε τον ίδιο μας τον πυρήνα με τις αντιβιώσεις (αντιβιοτικά, ακτινοβολίες, χημιοθεραπείες, αντισηπτικά, απολυμαντικά), αφού ο πυρήνας των κυττάρων ανάγεται σε μια θηλυκή μορφή βακτηριδίου. (!) {Σκεφτείτε το ξανά ακόμη και πριν χρησιμοποιήσετε κάθε τι βακτηριοκτόνο, απολυμαντικό κτλ. όπως σας έπεισαν να κάνετε εσείς και τα παιδιά σας και στα σχολειά από τον καιρό της "γρίπης των χοίρων" με την φοβική τρέλα... -σημ. τοξότισσας)

Με τη διπλωματική και διδακτορική μου εργασία, στην οποία καταγράφεται (αποδυκνείεται) η πρώτη ανακάλυψη μιας δομής ενός «ιού» από τη θάλασσα, απέδειξα πως οι σχηματισμοί αυτοί είναι συμβιωτικοί. Αυτοί μεταφέρουν στο κύτταρο και τον οργανισμό ενέργεια και δομική ύλη δίχως να προκαλούν βλάβες. Έλεγξα και διαπίστωσα πως τέτοιου είδους σχηματισμοί δεν έχουν παρατηρηθεί και δεν έχουν φωτογραφηθεί ποτέ σε πολυκύτταρα φυτά, ζώα ή ανθρώπους.
Τα φυτά έχουν μεταθέσει αυτή την αρχή απόκτησης ενέργειας στην επιφανειακή δομή των φύλλων τους, ενώ ζώα και άνθρωποι στα πνευμόνια την τραχεία και το έντερο. Γι΄αυτό και δεν εμφανίζονται πλέον εδώ αυτοί οι σχηματισμοί. Κατόπιν καταδείξαμε πως κανένας από τους «νοσογόνους» ιούς, με τον HIV στην κορυφή, δεν έχει ποτέ παρατηρηθεί σε ΄ζώο ή άνθρωπο και δεν έχει αποδειχτεί ως υπαρκτός.
(Κατανοείτε τι σημασία που έχει αυτή η αποκάλυψη?!!! -σημ. τοξότισσας)

Αποδείξαμε πως οι γερμανικές κυβερνήσεις το γνωρίζουν και αποδείξαμε αυτά τα γεγονότα με ντοκουμέντα στις δημοσιεύσεις μας.

Μέσα σε αυτό το παγκόσμιο δόγμα βλέπουμε να περιλαμβάνεται η δύναμη και η στιγμή για την πραγματοποίηση της αλλαγής, που θα μας βγάλει από την καταστροφή και θα μας οδηγήσει στην διατηρισιμότητα. Εμείς εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό είναι και το καλό στην γενετική τεχνολογία, η οποία σχηματίζει μία ενότητα με την πολιτική των επιδημιών, επειδή έχει αναπτυχθεί άμεσα μέσα από την ιδέα ενός κακοήθους καρκίνου και των καρκινικών γονιδίων που από πίστη μετατράπηκε σε δόγμα των ισχυρισμών περί ιογενών μολύνσεων της δύσης.

Μετά το 1945 είχε η ιατρική στη διάθεση της το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο και κανένας από τους νοσογόνους ιούς δεν κατέστη δυνατό ούτε να φανεί, ούτε να φωτογραφηθεί. (!!!) Από το 1945 έως το 1952 δεν εφαρμόστηκε η επιδημιολογική πολιτική, ούτε γινόταν εμβολιασμοί, επειδή είχε αναγνωριστεί και είχε χαρακτηριστεί ως εσφαλμένη. (!!!) Στο μεταξύ μεταφέρθηκαν στους ανθρώπους οι αρχές αυτής της πολιτικής που εξυπηρετούν την καταπίεση και την εξαφάνιση και που τις κατονομάζει ακόμη και ο Γκαίτε στον Φάουστ I, κατά τις οποίες παρατηρήθηκε και έγινε ο ισχυρισμός σχετικά με την ανάπτυξη κυττάρων και ιστών. Ξαφνικά η ανάπτυξη παρουσιάστηκε ως κακοήθης και με τους ισχυρισμούς περί μεταστάσεων και καρκινικών γονιδίων (παρουσιάστηκε και) ως λοιμώδης και κληρονομική.

Ο ισχυρισμός πως η πρόκληση και η μεταβίβαση είναι τάχα υλικής μορφής, εξυπηρετεί εντός της επιδημιολογικής πολιτικής ως δικαιολογία για δραστικά επεμβατικά μέτρα (τάχα θεραπευτικά-σημ. μτφ.). Ο θάνατος που προκύπτει (από τις τάχα θεραπείες- σημ, μτφ) καλύπτεται με τη δικαιολογία πως εάν δεν γινόταν η επέμβαση θα οδηγούνταν (ο ασθενής) σίγουρα στο θάνατο.

Δηλαδή η ανάπτυξη των κυττάρων και των ιστών μετατράπηκε μετά το 1945 ως χρήζουσα επέμβασης και αργότερα θανάτου (ως αποτέλεσμα των επεμβατικών μορφών «θεραπείας»- σημ. μτφ.) επειδή –μέχρι και σήμερα- ποτέ δεν είδε κανείς κανένα από τους νοσογόνους ιούς που για πρώτη φορά ισχυρίστηκε ο Παστερ ούτε σε άνθρωπο, ούτε σε ζώο. (!) Η δικαιολογία για το ότι δεν μπορούν να γίνουν τάχα ορατοί οι ιοί, ήταν αρχικά πως είναι πολύ αργοί και πως γι΄αυτό δεν μπορούσαν να φανούν όταν πολαπλασσιάζονται. Από αυτή την ιδέα των αργών καρκινικών ιών, που επιστεγάστηκε με βραβείο Νόμπελ, από την οποία προέκυψε και ο ιός HIV, δημιουργήθηκε η ιδέα των καρκινικών γονιδίων και στη συνέχεια αναπτύχθηκε η γενετική τεχνολογία.

Γι΄αυτό το λόγο χαρακτηρίζουν ως καρκινικό γονίδιο και γενικά γονίδιο το φυσιολογικό νουκλεϊκό οξύ. (!!!) «Επιστημονικά» αποδεικνύονται έτσι τα καρκινικά γονίδια και γενικά τα γονίδια ως φαινομενικά υπαρκτά, συγκρίνοντας το DNA από ένα ως φυσιολογικό χαρακτηρισμένο κύτταρο με DNA, με αυτό από ένα ως άρρωστο χαρακτηρισμένο κύτταρο. Η διαφορά ανάμεσα στα δύο DNA χαρακτηρίζεται και πατεντάρεται ως (καρκινικό)γονίδιο. Παράλληλα αποσιωπάται πως το DNA σε όλα τα κύτταρα αλλάζει πάντα και ανεξάρτητα από τα γειτονικά κύτταρα συνεχώς και πως σε τέτοιου είδους συγκρίσεις θα εμφανίζονται πάντοτε φυσιολογικές διαφορές, και άρα το DNA δεν μπορεί να αποτελεί γενετικό κώδικα και πως μέσω της σύγκρισης του DNA δεν επιτρέπεται να στέκονται οι ισχυρισμοί περι γονιδίων.

Σύνοψη: Η γνώση και η κατανόηση όσων αφορά τη σημασία του νερού και των νουκλεϊκών οξέων μπορεί να συμβάλει έτσι ώστε μέσα από τη γνωστοποίηση να αναπτύξει η παγκόσμια επιδημιολογική πολιτική, και η εξ αυτής εκπορευόμενη γενετική τεχνολογία, το «θετικό» δυναμικό της. Αυτή την ανάπτυξη υπηρετεί τούτο το άρθρο. Το άρθρο ξεκαθαρίζει επίσης γιατί και πως η «κυρίαρχη άποψη» εντός της ιατρικής επιστήμης δεν μπορεί να κατανοήσει την προσέγγιση του ρόλου των DNA/RNA και της σημασίας του νερού.

____________________-

Ευελπιστώ πως η μεγαλύτερη μερίδα των γιατρών θέλει να υπηρετεί τον άνθρωπο και την υγεία και άρα όχι απλά θα διαβάσουν το παρών, αλλά θα αναζητήσουν την επαφή με τους αναφερόμενους επιστήμονες, θα φροντίσουν για τη διάδοση των διαπιστώσεων αυτών και των εφαρμογών τους προς όφελος των ανθρώπων, και φυσικά θα φροντίσουν για την παύση κάθε παράλογης, επικίνδυνης και θανατηφόρας μεθόδου που -εν αγνοία τους ελπίζουμε- εφαρμόζουν σε συνανθρώπους τους μέχρι σήμερα.

Παρακαλώ διαδόστε τις πολύτιμες αυτές γνώσεις!
http://www.katohika.gr/2012/01/super-dna-rna.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters