Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Όταν το έγκριτο “Βήμα” στήριζε το ηρωϊκό Ράιχ και τα τάγματα ασφαλείας

Όχι, δεν κρεμάστηκε κανείς τους. Το Βήμα εξακολουθεί να ζει και να βασιλεύει. Στην Ελλάδα, η Νυρεμβέργη δεν έφτασε ποτέ. Κάντε “κλικ” στην εικόνα για μεγένθυση. Τουλάχιστον η εφημερίδα κρατά μία σταθερή γραμμή. Τότε με το Ράιχ, χθες με τον ΓΑΠ, σήμερα με τον Παπαδήμο. Αυτή η εφημερίδα ήταν που έστελνε τα “ραβασάκια” στον Καραμανλή με πρωτοσέλιδο, για να μην κάνει ταρζανιές με την Ρωσία.

Α, αυτή η εφημερίδα ήταν που “ανακάλυψε” και τα σταγονίδια της χούντας στη σχολή Ευελπίδων. Τι να σου κάνουν τα “σταγονίδια” μπροστά σε τέτοιους χείμαρρους…
Διαβάστε και το μεγάλο αφιέρωμα: ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
 
http://greeknation.blogspot.com/2012/01/blog-post_849.html

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !

Ντίνα

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΜΗΝ ΚΑΚΟΠΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.........

ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ "ΚΑΚΟ" ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ 10-12% ΣΤΑΣ ΕΠΟΜΕΝΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΟΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.
ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΜΕ ΑΡΑΓΕ ΕΜΕΙΣ?????????????????? ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ?????????????????? ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΕΙΣ....
ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΦΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ........................................

ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ, ΠΑΧΥΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΩΝ, ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ ΚΑΤ΄ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ KAI ME ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
DASTY

Πρωτοβουλία βουλευτών για άμεση και καθαρή λύση στο ΠΑΣΟΚ

Ομάδα η οποία συγκροτείται από 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δημοσιοποίησε κείμενο με θέσεις σχετικά με την ιδεολογική ταυτότητας του κόμματος, τη διεξαγωγή επιβεβλημένου διαλόγου για τον προσδιορισμό της ταυτότητας του κινήματος, ενώ επισημαίνεται η ανάγκη για μία άμεση και καθαρή λύση του ζητήματος ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Το κείμενο αυτό έχει ως εξής:

Προς το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

«Η χώρα μας βρίσκεται σήμερα σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο και ο ελληνικός λαός σε οριακές συνθήκες.

Πρώτιστο χρέος μας είναι η σταθεροποίηση της χώρας μέσω της ουσιαστικής στήριξης των προσπαθειών της Κυβέρνησης Παπαδήμου.

Παράλληλα όμως, εμείς οι βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορούμε να παρακάμψουμε το γεγονός ότι οι σχέσεις της παράταξής μας με την ελληνική κοινωνία έχουν κλονισθεί, με αποτέλεσμα τον υπαρκτό κίνδυνο περιθωριοποίησης και απαξίωσής της μετά από ένα πρωτόγνωρο εκλογικό αποτέλεσμα στην μεταπολιτευτική περίοδο.

Η παρατεινόμενη αμηχανία, το τέλμα στο οποίο βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ, θα έχει ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις τόσο στην αποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης Παπαδήμου, όσο και στο εκλογικό αποτέλεσμα και την ίδια την υπόσταση και προοπτική της παράταξης.

Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση κανείς δεν μπορεί να σιωπά, ούτε να ελίσσεται με εσωκομματικές σκοπιμότητες, ενώ επιβάλλονται ΚΑΙΡΙΕΣ και ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

ΖΗΤΟΥΜΕ:

Οι αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου που συγκαλείτaι, να διασφαλίσουν ότι:

1. Το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει ένα ΠΛΗΡΗ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ της πρόσφατης Κυβερνητικής του θητείας, χωρίς ωραιοποιήσεις, χωρίς συγκαλύψεις και χωρίς μηδενισμούς.

Επιβάλλεται να αναληφθούν οι ευθύνες, έτσι ώστε, μέσα από την δίκαιη κριτική και την ανοιχτή αυτοκριτική να αποκατασταθούν οι τραυματισμένοι δεσμοί εμπιστοσύνης του ΠΑΣΟΚ με την Ελληνική Κοινωνία.

2. Την επεξεργασία ενός ρεαλιστικού προγράμματος εξόδου της χώρας από την κρίση. Ενός προγράμματος που θα μας επανασυνδέσει με τις αρχές της παράταξής μας, αποκαθιστώντας τα θεμέλια της οικονομικής και κοινωνικής δικαιοσύνης που τραυματίσαμε.

Ενός προγράμματος που θα μας εναρμονίσει με τις αναγκαίες βαθιές αλλαγές στην Ευρώπη, αλλά και στην χώρα μας, θα προωθεί ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος και θα αξιοποιεί για την ανάπτυξη όλα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας. Που θα προωθεί, τέλος, την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της πολιτικής και του πολιτικού συστήματος.

3. Eπιβάλλεται καθαρή λύση άμεσα, στο θέμα της ηγεσίας.

Δεν υπάρχει χώρος για γκρίζες ζώνες, και για διευθετήσεις κορυφής. Την πορεία του ΠΑΣΟΚ και την ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ του, πρέπει να προσδιορίσει άμεσα και κυρίαρχα η κοινωνία, η βάση της παράταξης, η βάση του ΠΑΣΟΚ.

Τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος πρέπει να πάρουν τον λόγο τόσο για το πρόσφατο κυβερνητικό παρελθόν όσο και για την επόμενη ημέρα. Με σεβασμό στην διαφορετική άποψη, με δημοκρατικές διαδικασίες.

Το Εθνικό Συμβούλιο οφείλει να καθορίσει άμεσα σε σύντομο χρόνο την εκλογή Προέδρου από την βάση σύμφωνα με τις προβλέψεις του καταστατικού.

Μόνο έτσι το ΠΑΣΟΚ θα πιστοποιήσει ότι διατηρεί πάντα τα χαρακτηριστικά του Κινήματος και όχι του φθίνοντος κόμματος-μηχανισμού.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Αθανασιάδης Αλέξανδρος
Αλευράς Νάσος
Αρβανιτίδης Γεώργιος
Βαρδίκος Πυθαγόρας
Βλατής Ιωάννης
Βούρος Ιωάννης
Γιαννακοπούλου Κωνσταντίνα
Ευθυμίου Πέτρος
Καρύδης Δημήτριος
Κατρίνης Μιχαήλ
Κεδίκογλου Σίμος
Κουσελάς Δημήτριος
Μαργέλης Σπυροπάνος
Μερεντίτη Αθανασία
Μοσχόπουλος Σπύρος
Ντόλιος Γεώργιος
Παντούλας Μιχαήλ
Πρωτόπαπας Χρήστος
Στασινός Παύλος
Τσουρή Ελπίδα».

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

zougla.gr
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/01/blog-post_8593.html

Την ώρα που οι Γερμανοτσολιάδες προσπαθούν να γκρεμίσουν τις Ελληνορωσικές σχέσεις, ο Πούτιν δίνει την εντολή…

“Αυτοί είναι περαστικοί, η Ρωσία και η Ελλάδα είναι αιώνιες”! Παρά τις ελεεινές ενέργειες της παπανδρεϊκής εξουσίας με το ξήλωμα των διοικητών που είχαν αναπτύξει στενή επαφή με τις Ρωσικες ΕΔ αλλά και την πολιτική ηγεσία, με την προφυλάκιση Εφραίμ, με τον αγωγό, με την εξαπάτηση Πούτιν από τον ίδιο τον Παπανδρέου κλπ, ο Πούτιν πήρε τις αποφάσεις του. Σαφή και ξεκάθαρη θέση υπέρ της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομική Ζώνης όπως αυτή συνιστάται από την περίληψη της Μεγίστης (Καστελόριζου) σε αυτήν, παίρνει η Ρωσία σήμερα: Αυτή την ώρα το αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov κινείται ακριβώς επάνω στο σημείο που αμφισβητεί η Αίγυπτος ότι υπάρχει ελληνική ΑΟΖ, στα απώτατα όρια του FIR Αθηνών μεταξύ Μεσγίστης και Καρπάθου, νοτιοανατολικά της Σητείας!

Σε δήλωσή στο defencenet.gr ανώτατου Ρώσου αξιωματούχου του υπουργείου Άμυνας από την Μόσχα σημειώνεται ότι «Η Ελλάδα έχει συγκεκριμένα δικαιώματα στην περιοχή και νησιά που συνιστούν αυτά τα δικαιώματα» εννοώντας φυσικά την Μεγίστη.
Image
Σημειώνουμε ότι αυτή την στιγμή η ρωσική αρμάδα έχει απλωθεί σε όλη την ανατολική Μεσόγειο, από το ελληνοαιγυπτιακό σύνορο του FIR μέχρι τις ακτές του Λιβάνου με το Admiral Kuznetsov να βρίσκεται μόνο του με την συνοδεία ενός υποβρυχίου προστασίας στο σημείο που προείπαμε.
Βέβαια υπάρχει και ένας ακόμα λόγος για τον οποίο βρίσκονται εκεί: Είναι ακριβώς επάνω στην λεγόμενη «Κοιλάδα του Ηροδότου» η οποία θεωρείται ότι είναι από τις πλέον πλούσιες ενεργειακά περιοχές του πλανήτη με τα αποθέματα σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο να συγκρίνονται με αυτά της Βόρειας Θάλασσας, όταν ανακαλύφθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ’70!
Η Ρωσία, όπως και το Ισραήλ, όπως πρώτο αποκάλυψε το defencenet.gr έχει ζητήσει να προχωρήσει σε άμεσες γεωτρήσεις με ιδιαίτερα συμφέροντες όρους για την Ελλάδα, αλλά έχoυν εισπράξει έμμεση αρνητική απάντηση
Η μοναχική κίνηση του Admiral Kuznetsov από χθες το βράδυ (και μάλιστα χωρίς να κάνει ασκήσεις, απλά και μόνο προβολή ισχύος), από τις ακτές της Συρίας, μέχρι νότια της Κύπρου και από εκεί στα όρια του FIR Ελλάδας-Αιγύπτου (όρια που καθορίζονται από το Καστελόριζο και εφάπτονται με την δυνητική ελληνική ΑΟΖ), μόνο τυχαία δεν είναι…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΡΕΜΕΙ ......ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ

Αν τα Βαλκάνια είναι η πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης, η Μέση Ανατολή και ο γεωγραφικός χώρος ανάμεσα και γύρω από το Ισραήλ και το Ιράν, δικαιούνται να αυτοπροσδιορίζονται ως… κάτι περισσότερο. Με αναφορές παγκόσμιας κλίμακας, αντίστοιχες της ανησυχίας...

που προκαλείται κάθε φορά, όταν οι δυο ορκισμένοι εχθροί δοκιμάζουν τις αντοχές ο ένας του άλλου, και αμφότεροι της παγκόσμιας ειρήνης και ασφάλειας.

Ειδικά σε μια εποχή σαν τη σημερινή, με την παγκόσμια οικονομική κρίση να μην αφήνει περιθώρια για να σπαταληθούν δυνάμεις στην αποτροπή, πόσο μάλλον στη διαχείριση ενός πολέμου με θρησκευτικά χαρακτηριστικά και… πυρηνικές αποχρώσεις.

Το κλίμα της έντασης των σχέσεων Ισραήλ και Ιράν επιβαρύνεται διαρκώς. Το Εθνικό Ινστιτούτο Ασφάλειας του Τελ Αβίβ ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία του Ισραήλ ότι το Ιράν θα μπορέσει ενδεχομένως να προχωρήσει σε πυρηνική δοκιμή εντός του 2012. Κάτι που σημαίνει ότι οι διακηρύξεις της Τεχεράνης για προχωρημένο εμπλουτισμό ουρανίου, δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα.

Απέναντι σε αυτή την απειλή, το Ισραήλ δεν έχει κρύψει ότι επιθυμεί να απαντήσει με ένα καίριο στρατιωτικό πλήγμα. Εντός του 2012, δηλαδή μέσα στους επόμενους μήνες. Πρακτικά, κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το Τελ Αβίβ, ή να το αποτρέψει από ένα τέτοιο χτύπημα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, που αποτελούν την… εξαίρεση στον κανόνα, βρίσκονται σε προεκλογική τροχιά, και κανείς, ούτε ο Μπαράκ Ομπάμα αλλά ούτε και οι Ρεπουμπλικανοί δεν θα ήθελαν να χαλάσουν τις σχέσεις τους με το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι.

Οι δε δολοφονίες πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν, και καθηγητών που έχουν σχέση με το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, εξοργίζουν τον Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, και τον ωθούν στο να υποστηρίζει δημοσίως ότι πίσω από τις εκτελέσεις βρίσκονται οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ.

Οι πρόσφατες απειλές της Δύσης για πετρελαϊκό εμπάργκο στο Ιράν, δεν εκτονώνουν αλλά επιβαρύνουν το ήδη τεταμένο κλίμα στην περιοχή. Και είναι προφανές ότι η ανθρωπότητα τρέμει στην ιδέα μιας «έκρηξης», που θα βυθίσει τον πλανήτη σε ένα τέλμα χωρίς διαφυγή. Περισσότερο και από την ανησυχία για τον μάλλον ανώριμο νέο ηγέτη της Βόρειας Κορέας, ο οποίος επίσης έχει πρόσβαση σε… κουμπί με πυρηνικά.

www.statesmen.gr

68 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΕΝΑ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ "ΣΥΜΜΑΧΩΝ", ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ!

Οι αμερικανοεβραιόδουλοι πολιτικοί ξεχνούν, εμείς ΟΧΙ!
«Εμάθατε στον Πειραιά επιδρομή μεγάλη, γκρεμίσανε τα σπίτια μας, πω-πω ζημιά μεγάλη / Μέρα και νύχτα ρίχνανε μπόμπες τα αεροπλάνα και χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα / Σκορπούσανε το θάνατο και ρίχνανε αράδα και το λιμάνι γκρέμισαν και την Αγια Τριάδα / Μπόμπες πολλές ερίξανε μέσα στο τελωνείο και τον Περαία κάνανε σωστό νεκροταφείο»

(Από το σχετικό τραγούδι του Πειραιώτη ρεμπέτη Μιχάλη Γενίτσαρη).

Ο βομβαρδισμός του Πειραιά, τον Ιανουάριο του 1944, από αμερικανικά και βρετανικά αεροπλάνα, αποτελεί ένα από τα λησμονημένα σήμερα γεγονότα της Κατοχής. Ο συγγραφέας Χρ. Χρηστίδης αναφέρει σχετικά στο βιβλίο του «Χρόνια Κατοχής 1941-44» (Αθήνα 1971, σελ. 467): «11/1/1944, μέρα Τρίτη, έγινε τρομαχτικός βομβαρδισμός του Πειραιά από τη συμμαχική αεροπορία. Μεγάλες καταστροφές στο κέντρο της πόλης –καταστράφηκε κι ο μητροπολιτικός ναός του Αγίου Σπυρίδωνα. Χειρότερο όμως, χιλιάδες ήταν τα θύματα, οι νεκροί κι οι τραυματίες. Επί πολλές μέρες οι εφημερίδες δημοσίευαν καταλόγους νεκρών και τραυματιών που ενταφιάζονταν, δίχως ν’ αναγνωριστούν, στα νεκροταφεία του Πειραιά και των συνοικισμών. Το νόημα αυτού του μακελειού έμεινε ανεξήγητο. Μάλλον θα επρόκειτο για στραβομάρα των αεροπόρων επιδρομέων που είχαν σκοπό να βομβαρδίσουν πλοία στο λιμάνι. Οι Πειραιώτες πανικόβλητοι άρχισαν να εγκαταλείπουν τον Πειραιά».

Ο πρώην πρωθυπουργός Γεώργιος Ράλλης έγραψε για τον βομβαρδισμό του Πειραιά: «Στις 11 Ιανουαρίου του 1944 βομβαρδίστηκε από συμμαχικά αεροπλάνα ο Πειραιάς, και οι γύρω συνοικισμοί, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν περίπου 1.000 και να τραυματιστούν ακόμη περισσότεροι Έλληνες. Στο λιμάνι προξενήθηκαν ελάχιστες ζημιές και την άλλη μέρα σε ομιλία του από το ραδιοσταθμό των Αθηνών ο πατέρας μου (ενν. ο κατοχικός πρωθυπουργός Ιωάννης Ράλλης) καταδίκασε την πρωτοφανή σε αγριότητα επιδρομή… Για την ενέργεια αυτή των συμμαχικών αεροπλάνων διαμαρτυρήθηκε έντονα, χαρακτηρίζοντας την «πρωτάκουστο κακούργημα». Τις φράσεις αυτές ο σταθμός του Καΐρου τις θεώρησε προδοτικές και την ίδια γνώμη είχαν και οι δικαστές που καταδίκασαν τον πατέρα μου. Η εξόριστη ελληνική κυβέρνηση, αντί να εκφράσει τη λύπη της για την άστοχη ενέργεια που προκάλεσε τόσα θύματα, επιτέθηκε εναντίον του πάτερα μου ανακοινώνοντας ταυτόχρονα ότι η επιχείρηση ήταν «επιτυχής». Τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο του 1943, συμμαχικά αεροπλάνα είχαν βομβαρδίσει το γερμανικό αεροδρόμιο στο Χασάνι (Ελληνικά) και το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Στο Ελληνικό η επίθεση έγινε την τελευταία Κυριακή του Ιουνίου, το μεσημέρι, και σκοτώθηκαν σαράντα και τραυματίστηκαν εξήντα Έλληνες, που έκαναν το θαλάσσιο λουτρό τους στην ακτή.

Για τους βομβαρδισμούς των δύο πόλεων δεν διαμαρτυρήθηκε ο πατέρας μου, γιατί θεώρησε ότι οι στόχοι που προσβλήθηκαν ήταν στρατιωτικοί και ότι ο θάνατος και ο τραυματισμός Ελλήνων κατοίκων της περιοχής ήταν αναγκαίο επακόλουθο της επιδρομής. Δεν μπορούσε όμως να σιωπήσει για την επίθεση εναντίον του Πειραιά, γιατί ενώ στο λιμάνι προξενήθηκαν ελάχιστες ζημιές, οι περισσότερες βόμβες έπεσαν στο κέντρο της πόλεως και στους γύρω συνοικισμούς» (Γεώργιος Ι. Ράλλης, Κοιτάζοντας πίσω, Εκδόσεις Ερμείας, σσ. 302-3). Η δήλωση του Ιωάννη Ράλλη είχε ως εξής: «Αεροπορική επιδρομή πρωτοφανούς αγριότητος έλαβε χώραν την μεσημβρίαν της σήμερον εις την γείτονα. Δεν πρόκειται περί πολεμικής επιχειρήσεως, αλλά περί τρομοκρατικής επιθέσεως εναντίον του ελληνικού λαού του Πειραιώς, πεσόντος θύμα της βαρβάρου αυτής ενεργείας. Δεν εβομβαρδίσθησαν στόχοι στρατιωτικοί, αλλ’ αυτή η καρδιά της πόλεως του Πειραιώς. Καθ’ εκατοντάδας θρηνούμεν τα θύματα της εξάλλου αυτής πράξεως των επιδρομέων. Εκκλησίαι, εν αις και ο καθεδρικός ναός, δημόσια και κοινωφελή ιδρύματα, ιδιωτικαί κατοικίαι και γραφεία εβλήθησαν μετά λύσσης και ασφαλώς εκ προμελέτης… Ρηγνύω κραυγήν διαμαρτυρίας ενώπιον της Ανθρωπότητος δια το επιτελεσθέν πρωτάκουστον ανοσιούργημα, το οποίον δεν είναι δυνατόν να αφεθή αστιγμάτιστον όταν σημάνη η ώρα της δικαιοσύνης». Mόνο σ’ ένα καταφύγιο που βομβαρδίστηκε, βρέθηκαν νεκρά 80 νεαρά κορίτσια της Επαγγελματικής Σχολής, που προσπάθησαν ν’ αποφύγουν τον θάνατο (βλ. περ. «Λαβύρινθος», τχ. 7, Ιανουάριος 2004).

Ένας μάρτυρας του βομβαρδισμού, ο Ιάκωβος Βαγιάκης, μαθητής τότε, γράφει στις αναμνήσεις του για τον βομβαρδισμό του Πειραιά: «Το πιο τραγικό περιστατικό όμως ήταν η κατάρρευση του κτιρίου της Ηλεκτρικής Εταιρίας που βρισκόταν στην τότε οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου και σήμερα Ηρώων Πολυτεχνείου, μεταξύ των οδών Καραολή – Δημητρίου και Ελ. Βενιζέλου. Στο υπόγειό του υπήρχε οργανωμένο καταφύγιο όπου κατέφυγαν μεταξύ των άλλων και όλες οι μαθήτριες, μαζί με τις δασκάλες τους, της Επαγγελματικής και Οικοκυρικής Σχολής Θηλέων του Δήμου Πειραιά (στεγαζόταν εκεί που σήμερα είναι το Δημαρχείο). Το κτίριο κατέρρευσε, το καταφύγιο άντεξε αλλά θάφτηκε κάτω από τα χαλάσματα των επάνω ορόφων, με αποτέλεσμα να θαφτούν ζωντανοί όλοι όσοι υπήρχαν στο καταφύγιο. Αμέσως μετά τον βομβαρδισμό, γερμανικά στρατιωτικά τμήματα άρχισαν την προσπάθεια απομάκρυνσης των ερειπίων ώστε να ελευθερωθούν οι εγκλωβισμένοι. Ήταν σούρουπο σχεδόν της ίδιας ημέρας, όταν μαζί με τον φίλο μου, μακαρίτη σήμερα, Πέτρο Ρούσση… θελήσαμε να δούμε από κοντά σε ποιά κατάσταση βρισκόταν η πόλη. Βαδίσαμε στην κεντρική οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου προς την πλατεία Κοραή (Δημοτικού Θεάτρου). Κρατήρες βομβών ήταν διάσπαρτοι στην πόλη. Πτώματα εξείχαν απ’ αυτούς και ένα σωρό γκριμισμένα σπίτια ήταν γύρω μας. Θυμούμαι χαρακτηριστικά ότι στο πεζοδρόμιο έξω από το κατάστημα διαγωνίως απέναντι του Δημοτικού Θεάτρου υπήρχε ένας τεράστιος κρατήρας από το βάθος του οποίου εξείχε ολόκληρο γυναικείο πόδι με γοβάκι. Κολώνες ηλεκτρικού ήταν πεσμένες και καλώδιά τους ήταν διάσπαρτα εδώ και εκεί. Καταλήξαμε στην γωνία των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Καραολή – Δημητρίου. Απ’ εκεί βλέπαμε τις προσπάθειες των γερμανικών στρατιωτικών τμημάτων που με το φως προβολέων αυτοκινήτων προσπαθούσαν να αποσύρουν τα χαλάσματα από το καταφύγιο της Ηλεκτρικής. Συγχρόνως άλλα τμήματα περιφρουρούσαν τους γύρω χώρους ώστε να μην πλησιάσουν περίεργοι ή πλιατσικολόγοι. Όμως για κακή τύχη των εγκλωβισμένων σήμανε συναγερμός στις οκτώ για τον δεύτερο βομβαρδισμό. Μετά τους Αμερικανούς ήλθαν οι «σύμμαχοι» Άγγλοι. Ο επικεφαλής της προσπάθειας Γερμανός αξιωματικός σφύριξε, οι στρατιώτες συντάχθηκαν και απεχώρησαν. Όταν την επομένη κατάφεραν να απομακρύνουν τα ερείπια, τους βρήκαν όλους νεκρούς από ασφυξία…» (ανέκδοτη μαρτυρία του Ιάκωβου Βαγιάκη, Αρχείο Μ. Φαφαλιού – Κ. Χατζηπατέρα, ΕΛΙΑ).

Ο τραγικός επίλογος

Κατά τον βομβαρδισμό δεν επλήγησαν δημόσια κτίρια ή εγκαταστάσεις των Γερμανών αλλά εργατικές συνοικίες και εκκλησίες! Φαίνεται ότι αυτό ακριβώς επιζητούσαν οι Βρετανοί και οι Σύμμαχοι: να προκαλέσουν θύματα, να σπείρουν τον πανικό και την ανασφάλεια και να δημιουργήσουν τέτοιες καταστροφές, ώστε να εξεγερθούν οι πολίτες κατά των Γερμανών, που όφειλαν βάσει των διεθνών νόμων να παράσχουν προστασία και ασφάλεια στον πληθυσμό. Η τακτική αυτή εφαρμόστηκε και σε άλλους μαζικούς βομβαρδισμούς στην Ελλάδα (Ζάκυνθο, Βόλο, Χίο κ.α.), όπου και πάλι τα θύματα ήταν Έλληνες πολίτες και γυναικόπαιδα. Στην περίπτωση μάλιστα του βομβαρδισμού της Χίου τον Φεβρουάριο του 1944, ο άμεσος στόχος ήταν τότε το σουηδικό πλοίο «Βίριλ» του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού, την ώρα που ξεφόρτωνε τρόφιμα και ενώ είχαν συγκεντρωθεί στο λιμάνι της Χίου εκατοντάδες γυναικόπαιδα.

Ακόμη και η εξόριστη Κυβέρνηση Τσουδερού από το Κάιρο διαμαρτυρήθηκε τότε έντονα εναντίον εκείνων που αποφάσισαν να πλήξουν τον λαό του Πειραιά, ωστόσο ποτέ δεν έλαβε μια σαφή εξήγηση για το ποιος ακριβώς ευθυνόταν για εκείνη την ενέργεια. Οι μεταπολεμικές ελληνικές κυβερνήσεις ενδιαφέρθηκαν να ερευνήσουν την υπόθεση και τα εκατοντάδες θύματα του βομβαρδισμού καταχωρήθηκαν απλά ως «θύματα της γερμανικής Κατοχής».

Ο ναός της Αγίας Τριάδος χτίστηκε το 1850. Το μεσημέρι της 11ης Ιανουαρίου του 1944 βομβαρδίστηκε από τους συμμάχους και κατεστράφη. Για τρεις ώρες, από τις 12 το μεσημέρι (ώρα που ο κόσμος βρισκόταν στους δρόμους), τα “συμμαχικά”αεροπλάνα, έκαναν στάχτη την πόλη. Στους δρόμους σκορπισμένα πτώματα, φριχτές εικόνες ακρωτηριασμένων παιδιών. Οι δρόμοι κλεισμένοι από ξύλα, κεραμίδια από τις στέγες, αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα και λάκκοι, που είχαν ανοίξει οι βόμβες.

Τα θύματα υπολογίστηκαν σε 5.500: Σχεδόν όλοι Ελληνες, μόνον 8 ήταν οι νεκροί Γερμανοί στρατιώτες.

Ανάμεσα στις χιλιάδες των θυμάτων της μέρας εκείνης, συγκαταλέγονται και 85 μαθήτριες μαζί με τις 15 δασκάλες τους της Δημοτικής Οικοκυρικής και Επαγγελματικής Σχολής Πειραιά, που καταπλακώθηκαν στο καταφύγιο του κτιρίου της Ηλεκτρικής Εταιρείας. Ακόμη 200 μαθήτριες που πέθαναν από ασφυξία στηΓαλλική Σχολή, 70 άτομα στο εστιατόριο του Βίρβου, γωνία Ρέπουλη και Βασ. Κωνσταντίνου, στο κτίριο Ταβλαδωράκη με το “Κοντινένταλ” και αλλού.

Ανάμεσα στους 70 του εστιατορίου και ο μετέπειτα (1975) εφημεριδοπώλης Δημήτριος Μαρκαντώνης, που καταπλακώθηκε, αλλά είναι ο μόνος που διασώθηκε,27 χρόνων τότε, αρραβωνιασμένος.

Στο ταφολόγιο του Δημοτικού Νεκροταφείου της Ανάστασης αναφέρονται τα ονόματα 492 νεκρών, ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός των πτωμάτων που μεταφέρθηκαν στο Α’ και Γ Νεκροταφείο Αθηνών. Ακόμη, θα πρέπει να υπολογιστεί κι ένας σημαντικός αριθμός νεκρών του ίδιου βομβαρδισμού, που τάφηκαν χωρίς να δοθούν τα στοιχεία τους, προκειμένου οι συγγενείς να διατηρήσουν τα ατομικά δελτία τροφίμων, με τα οποία δίνονταν η μερίδα του συσσιτίου ή τα 30 δράμια ψωμιού. Ο κόσμος άρχισε να παίρνει το δρόμο της προσφυγιάς προς την Αθήνα, που είχε χαρακτηριστεί “ανοχύρωτη πόλη”.

Μεγάλες ζημιές έπαθε κι ο Σταθμός του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου. Ωστόσο, τα δρομολόγια διακόπηκαν μόνο για μία βδομάδα. Η εταιρeία του Αλεξ. Βλάγκαλη, τον επισκεύασε σύντομα.

Άθικτες έμειναν οι γερμανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Ναύσταθμου, το αεροδρόμιο, τα ναυπηγεία του Περάματος, μεταξύ αυτών και το μεγαλύτερο που κατασκεύαζε τσιμεντόπλοια για λογαριασμό των γερμανικών αρχών κατοχής. Πιο τυχεροί στάθηκαν οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης που εκρατούντο στις φυλακές της Κάστορος, όταν έπεσε ξυστά στο κτίριο βόμβα. Κάτω απ’ τον κίνδυνο να σκοτωθεί η φρουρά κι ο διευθυντής, ο τελευταίος άφησε ν’ ανοίξουν τα κελιά και να φύγουν οι κρατούμενοι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ, ΕΔΩ.
Είναι ντροπή στους εγχώριους ξεφτίλες κυβερνώντες, να μην...θυμούνται καν τη σημερινή αποφράδα ημέρα: Έτσι "δεξιέ" Δήμαρχε Βασίλη Μιχαλολιάκο;
Δεν υπάρχει ούτε ένα μνημείο, ούτε μία υπενθύμιση στον Πειραιά εις μνήμην των ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ, την ώρα που τα μνημεία του εβραικού ολοκαυτώματος ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σε όλη τη χώρα!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
Ή θα το θάψετε, όπως θάφτηκε σχεδόν ολόκληρη η πόλη του Πειραιά από τους "συμμάχους";

ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ (φωτογραφία αριστερά)!!!

Επρόκειτο ξεκάθαρα για ένα τυφλό χτύπημα, "πρόβα τζενεράλε" για τους αγριότερους βομβαρδισμούς που σημειώθηκαν αργότερα στη Γερμανία (Δρέσδη κλπ)!

Αν έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς...!

Ο Ελληνισμός, εμπόδιο για την εξάπλωση της παγκοσμιοποίησης

Ο Σιωνισμός είναι μια απάνθρωπη, αντίθεη και ρατσιστική ομάδα που αιώνες τώρα παραπλανά τους Εβραίους και όλο τον υπόλοιπο κόσμο, με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία. Κατά την εξορία των Εβραίων στη Βαβυλώνα και γύρω στο 586, κάποιοι Εβραίοι αναμείχθηκαν με τους Χαλδαίους και μυήθηκαν από αυτούς στην αστρολογία, τον πνευματισμό και τη μαγεία. Έτσι προέκυψε η μαγεία Καμπάλα, το βιβλίο Ταλμούδ και η ομάδα των Φαρισαίων, η οποία επέστρεψε στην Ιερουσαλήμ το 583 με τους υπόλοιπους Εβραίους. Σιγά σιγά οι Φαρισαίοι, που ονειρεύονταν ότι ο Θεός θα βασίλευε σε όλο τον κόσμο μέσω αυτών και ενός θεϊκού απεσταλμένου (Μεσσία) που θα υπέτασσε τους άλλους λαούς με το σπαθί, απέκτησαν τον έλεγχο των δικαστηρίων και του Μεγάλου Συνεδρίου (Σανχεντρίν), που ίδρυσε το 457 ο Έσδρα. Αυτοί μεθόδευσαν τη Σταύρωση του Ιησού Χριστού, που δεν ήταν όπως Τον ήθελαν.

Το 70 μ.Χ., με την κατάληψη της Ιερουσαλήμ από τον Τίτο, το Σανχεντρίν μεταφέρθηκε στη Γιάμνια, και ο ραβίνος Ιωχανάν έπεισε όλους τους Εβραίους πως αυτό ήταν μια θρησκευτική και διοικητική εξουσία αντιπροσωπευτική όλους του έθνους. Έτσι οι Φαρισαίοι ανέλαβαν ουσιαστικά τη διοίκηση του Εβραϊκού λαού. Αργότερα το Συνέδριο μεταφέρθηκε κατά σειράν στην Τιβεριάδα, τη Βαβυλώνα, την Κωνσταντινούπολη (1680) και τη Θεσσαλονίκη (1880). Μετά την κατάληψη της Θεσσαλονίκης από τους Έλληνες, μεταφέρεται κατά σειρά στη Μ. Βρετανία, στις Η.Π.Α. και τέλος στο Ισραήλ (1970).
Ο Σιωνισμός στάθηκε πάντα εχθρός του Ελληνισμού, θεωρώντας τον εμπόδιο για την παγκόσμια κυριαρχία, και η εχθρότητα αυτή μεγάλωσε με τον ασπασμό της χριστιανικής πίστης από τους Έλληνες. Ο Σιωνισμός φέρεται ως δημιουργός ή υποκινητής του Γνωστικισμού (Σίμων ο μάγος), του Αρειανισμού - και άλλων ομάδων και αιρέσεων, με τις οποίες επιχείρησε να νοθεύσει το Χριστιανισμό - , του Ισλάμ, που χρησιμοποίησε για να καταστρέψει το Βυζάντιο, και πλήθους ισλαμικών αιρέσεων, όπως οι Φατιμίδες και οι Ασσασίνοι, οι οποίοι δίδαξαν και τους Ναΐτες. Ακόμα των Ροδόσταυρων, της Μασονίας, των Μαρτινιστών, των Πεφωτισμένων της Βαυαρίας (illuminati), της Θεοσοφικής Εταιρείας, διαφόρων οικονομικών και κοινωνικών θεωριών (Μαρξισμός, αναρχισμός) κ.ά.
Με τη Γαλλική Επανάσταση και το μασονικό της σύνθημα "ελευθερία, ισότης, αδελφότης", το οποίο οι ίδιοι οι Σιωνιστές στα "Πρωτόκολλά" τους διακωμωδούν, ανέτρεψαν την παραδοσιακή αριστοκρατία, ώστε η εξουσία να περιέλθει στα χέρια των "κυρίων του χρήματος", δηλαδή των ίδιων.
Στη Ρωσία, αφού πρώτα πέτυχαν πλήρη διάβρωση της αυλής δια του Ρασπούτιν, του θεοσοφιστή ψευτοκαλόγερου που έλεγχε την τσαρίνα, άρπαξαν την εξουσία μέσω των μελών του κομμουνιστικού κόμματος, που φαντάζονταν πως... επαναστατούσαν για το καλό του λαού. Ο Σιωνισμός υποστήριξε τα περισσότερα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα, φροντίζοντας μετά να βάλει στο χέρι τους δήθεν "απελευθερωμένους" λαούς με προκατασκευασμένα κόμματα και πολιτικούς, μυστικές υπηρεσίες, δάνεια, μασονικές στοές και άλλες ραδιουργίες. Ως βασικοί υπηρέτες των σχεδίων του Σιωνισμού φέρονται η Αγγλία - έδρα της μασονικής στοάς Mother Lodge - και κατόπιν η Αμερική, που είναι και βασική υποστηρίκτρια του κράτους του Ισραήλ. Ο Σιωνισμός υποκινεί δια των πρακτόρων του αναρχικές και φασιστικές ομάδες, ώστε ο κοσμάκης να τρομοκρατείται και να ζητά περισσότερο κράτος, περισσότερη καταστολή. Ακόμα προωθεί και στρατιωτικά καθεστώτα. Όμως ο κοινοβουλευτισμός - άσχετος με τη δημοκρατία των αρχαίων Ελλήνων, την επαναστατική εθνοσυνέλευση του '21 και τις δημοκρατικές συνοδικές διαδικασίες της Εκκλησίας - κατορθώνει να επιβάλλει τους πιο εξωφρενικούς νόμους (Shengen), να καταπνίγει τις αντιδράσεις και να εξαπατά με πιο μεγάλη επιτυχία από μια δικτατορία, ενώ ο κόσμος ικανοποιείται με την ψευδαίσθηση των ελεύθερων εκλογών και δεν επαναστατεί.
Ο Σιωνισμός δρα δια της παραπλάνησης. Έτσι, από την Ευρωπαϊκή Ένωση Χάλυβα δημιούργησε την Ε.Ο.Κ. και κατόπιν την Ενωμένη Ευρώπη, που κανείς δεν διευκρινίζει προς τα που οδεύει. Τέλος, τραγική είναι η παραπλάνηση ακόμα και του εβραϊκού λαού από το Σιωνισμό: οι ίδιοι οι ηγέτες του Σιωνισμού (Τέοντορ Χερτζλ κ.ά) οργάνωσαν με τον Τσάρο και το Χίτλερ τις διώξεις των ομοεθνών τους, ώστε να τους κάνουν θιασώτες της επιστροφής στην Παλαιστίνη και να απαιτήσουν δικό τους κράτος λόγω των διώξεων αυτών, που ποτέ δεν είχαν ως θύματα τους πλούσιους Σιωνιστές... (όπως καταγγέλλουν πολλοί Εβραίοι, βλ. ). Σύμφωνα με τα "Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών" τέτοιου είδους θυσίες "για το καλό του συνόλου" είναι ψιλά γράμματα, ενώ ένας θυσιασμένος Εβραίος αξίζει όσο εκατόμβες Χριστιανών μπροστά "στα μάτια του Θεού...".
Ο Σιωνισμός δεν είναι αφελής ώστε να αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο. Αιώνες τώρα εργάζεται μέσω πρακτόρων, που και αυτοί φορούν προσωπείο, κρύβοντας τα σχέδιά τους από τους υφισταμένους τους. Ο ινδοβουδιστικός μανδύας χρησιμοποιείται, γιατί η μοιρολατρία των θρησκειών αυτών (Κάρμα κ.τ.λ.) δημιουργεί τους τέλειους σκλάβους, όπως αποδεικνύει η περίπτωση της Ινδίας. Ο Ινδοβουδισμός μοιάζει εντυπωσιακά με τις "εσωτερικές", δηλ. μαγικές παραδόσεις της Ευρώπης και την Εβραϊκή Καμπάλα, όχι επειδή πρόκειται περί της αλήθειας, όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε, αλλά επειδή κοινός διδάσκαλος όλων αυτών είναι ο Εωσφόρος. Άλλο εντυπωσιακό είναι ότι οι ινδουιστικές και πάσης φύσεως νεοεποχίτικες οργανώσεις, που διεκπεραιώνουν την αποβλάκωση των "Γκόϊμ" (μετ. "κτήνη", όλοι οι λαοί πλην των Εβραίων, κατά το Ταλμούδ) για λογαριασμό του Σιωνισμού, προετοιμάζουν τους οπαδούς τους για θρησκευτικό πόλεμο και εκδίδουν βιβλία όπου περιγράφεται η διακυβέρνηση του κόσμου με βάση τις κάστες του Ινδουισμού (Χάρε Κρίσνα) και ολοκληρωτικά μοντέλα φασιστικού τύπου (Νέα Ακρόπολη κ.ά.).
Υποστηρίζεται ότι ο Σιωνισμός έχει εισδύσει στην Παπική Εκκλησία και ελέγχει πλέον εγκληματικές οργανώσεις, όπως η Μαφία, και μέσω αυτών και μυστικών υπηρεσιών, το εμπόριο ναρκωτικών, την τρομοκρατία κι άλλες παράνομες δραστηριότητες.
...Όμως δεν έχει νόημα να δείχνεις τον υποκινητή, εάν δεν φροντίζεις η ζωή σου να μην είναι μια κατάφαση σε αυτή την κατάσταση. Οι Χριστιανοί ας βιώνουμε την ειρήνη του Χριστού και την αδιάλειπτη προσευχή, ας δίνουμε στους συνανθρώπους μας την αγάπη, που τόσο λείπει σήμερα. Ας γνωρίζουμε ποια είναι η Ορθόδοξη Πίστη, ώστε να μην πέφτουμε στις πλάνες της "Νέας Εποχής", και να διαφωτίζουμε όσους έχουν τυχόν πέσει, και ας στηρίζουμε κάθε προσπάθεια ενημέρωσης πάνω σε τέτοια θέματα.
Ας μην υποκύπτουμε στον καταναλωτισμό, τη σαρκολατρία, την αποχαύνωση της τηλεθέασης, την αδιαφορία της καθημερινότητας. Ας είμαστε το αλάτι της γης και το φως του κόσμου. Τότε μόνο θα είμαστε αποτελεσματικοί απέναντι σε τέτοια σκοτεινά και απάνθρωπα σχέδια.
 
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Ο Ελληνισμός, εμπόδιο για την εξάπλωση της παγκοσμιοποίησης

Βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα στην Παλαιστίνη 400.000 ετών!


Νέο πλήγμα για τη δαρβινική θεωρία και την αρχαιολογία!

Σε ανασκαφές που πραγματοποίησαν  Ισραηλινοί αρχαιολόγοι, κοντά στο Τελ Αβίβ, βρήκαν οκτώ ανθρώπινα δόντια, που όπως αποδείχθηκε είναι ηλικίας 400.000 ετών!

Η ανακάλυψη αυτή έχει οδηγήσει τους επιστήμονες να αμφισβητήσουν την μέχρι σήμερα διαδεδομένη άποψη, ότι ο πολιτισμός προέρχεται από την Αφρική, δεδομένου ότι αυτά είναι πολύ αρχαιότερα από οποιαδήποτε υπολείμματα ανθρώπου,  που έχουν βρεθεί ποτέ.

«Τα δόντια ήταν διάσπαρτα σε διάφορα επίπεδα του σπηλαίου. Εκείνα τα οποία βρέθηκαν σε βαθύτερα επίπεδα είναι περίπου 400.000 ετών, δηλαδή παλαιότερα κατά 200.000 χρόνια από αυτά που είναι  στα υψηλότερα επίπεδα» δήλωσε ο Avi Gopher, διευθυντής του Ινστιτούτου Αρχαιολογίας του Ισραήλ.

Ο Gopher είπε ότι τα παλαιότερα λείψανα του Homo Sapiens που έχουν βρεθεί στην Αφρική  μέχρι τώρα, είναι ηλικίας περίπου 200.000 ετών.
Έτσι ‘μεταφέρεται’ το λίκνο του πολιτισμού από την Αφρική στην Παλαιστίνη.

Ο Ισραηλινός αρχαιολόγος δήλωσε ότι τα  ανθρώπινα λείψανα τα ανακάλυψαν το 2006. Ωστόσο, η ανακάλυψη τους δεν ήθελε να αποκαλυφθεί μέχρι να ξεθάψουν αρκετό υλικό και να εφαρμόσουν  όλες τις απαιτούμενες δοκιμές για τη διαπίστωση της ηλικίας τους.

Μικρές Εκδόσεις Γιῶργος  Ἐχέδωρος
 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/01/400000.html

Ελληνίδα όμηρος ελευθερώθηκε στο Ιρακ από Αμερικανικές και Αυστραλιανές ειδικές δυνάμεις

ImageΑίσιο τέλος είχε η περιπέτεια νεαρής κοπέλας που κατάγεται από την Κάρπαθο, η οποία είχε πέσει θύμα απαγωγής πριν από ενάμιση περίπου χρόνο και είχε καταλήξει στη Σουλεϊμανία, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του ιρακινού Κουρδιστάν.Οι γονείς της κοπέλας κατάφεραν να φέρουν πίσω το παιδί τους ενώ σε βάρος των απαγωγέων έχει ασκηθεί μηνυτήρια αναφορά, όπως. Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την οικογένεια, η νεαρή είχε απαχθεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας.


Η απαχθείσα, μέλος εύπορης οικονομικά οικογένειας, ακινητοποιήθηκε με την απειλή όπλων και με τρόπο, που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός, κατέληξε στην Σουλεϊμανία του Κουρδιστάν.
Οι δράστες τη φυλάκισαν και άρχισαν να της ζητούν λύτρα, χωρίς πάντως να τηλεφωνήσουν στους δικούς της. Κάτι που δυσκόλευε τον εντοπισμό της, αφού δεν υπήρχε στίγμα για το σημείο που βρισκόταν.Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr, οι γονείς της απευθύνθηκαν στις αρχές, ενώ η νεαρή, ρίσκαρε την ίδια της τη ζωή και κατάφερε με τα πολλά, να δώσει στίγμα στην οικογένειά της, για το που ακριβώς βρισκόταν στο Κουρδιστάν.

Έτσι με τη βοήθεια και συνδρομή Αυστραλιανών, (η απαχθείσα είναι αυστραλιανή υπήκοος), και αμερικανικών αρχών, τις οποίες και δημόσια ευχαριστούν οι γονείς της άτυχης κοπέλας, κατάφεραν με ειδικές δυνάμεις (κομάντος), να την αποσπάσουν από τα χέρια των απαγωγέων, οι οποίοι υπό την απειλή των όπλων, υποχώρησαν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

ΕΜΒΟΛΙΑ: Η ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΕΝΕΣΗ.

80 γιατροί υπογράφουν εγγράφως, ότι τα εμβόλια αποτελούν σημαντικό κίνδυνο βλάβης για την υγεία των παιδιών
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
Γράφει η Πόπη Σουφλή
Είναι συγκινητικό το γεγονός, ότι οι bloggers, είναι οι μόνοι που αποκαλύπτουν όσα δεν δημοσιεύουν τα ΜΜΕ και δεν αποκαλύπτουν τα τηλεοπτικά κανάλια των νταβατζίδων, για την τεράστια επικινδυνότητα των εμβολίων, στην υγεία των παιδιών. Η νέα ανάρτηση είναι ακόμα πιο αποκαλυπτική, καθώς σ' αυτήν εγγράφως 80 γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, καταγγέλλουν ότι τα.... εμβόλια, είναι...


θανάσιμη ένεση
Εμβόλια: Το πλήρες ιστορικό
Το Διεθνές Ιατρικό Συμβούλιο για τους εμβολιασμούς (www.VaccinationCouncil.org) κυκλοφόρησε, αποκλειστικά μέσω του NaturalNews.com, ένα πρωτοποριακό έγγραφο που περιέχει τις υπογραφές πάνω από 80 οικογενειακών γιατρών, χειρουργών του εγκεφάλου και καθηγητών της παθολογίας, της χημείας και της ανοσίας, εκ των οποίων όλοι έχουν υπογράψει ένα έγγραφο το οποίο αναφέρεται, επίσημα, ότι τα εμβόλια αποτελούν σημαντικό κίνδυνο βλάβης για την υγεία των παιδιών και ότι δεν υπάρχει πραγματική επιστήμη η οποία να υποστηρίζει την «μυθολογία των εμβολίων», που ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια είναι κατά κάποιο τρόπο καλά για τα παιδιά.

Κατεβάστε την αναφορά σε PDF
...........................

Προστατεύστε το παιδί σας και τον εαυτό σας.


Οι παραπάνω υπογράφοντες αντιπροσωπεύουν ένα φάσμα που περιλαμβάνει παιδιάτρους, νευροχειρουργούς, καθώς και καθηγητές της παθολογίας, της χημείας, της βιολογίας και της ανοσολογίας, από 13 χώρες. Όλοι έχουν πραγματοποιήσει ανεξάρτητες επιστημονικές έρευνες και έχουν καταλήξει στα συμπεράσματα που θα διαβάσετε στην παρακάτω παρουσίαση.
Τα αρχικά MD, DO, MB, MBBCH σημαίνουν ειδικότητες της ιατρικής.
Τα αρχικά ND σημαίνουν γιατρούς εκπαιδευμένους, που έχουν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος σε ορισμένες μόνο Πολιτείες των ΗΠΑ.
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι γιατροί δεν μπορούν να βρουν την αιτία πολλών ασθενειών; Είναι επειδή έχουν μάθει να αγνοούν την σχέση των εμβολίων με αυτές τις ασθένειες. Έχει τεκμηριωθεί ότι οι παρακάτω ασθένειες έχουν άμεση σχέση με τα εμβόλια....

· Αλλεργίες και έκζεμα
· Αρθρίτιδα
· Άσθμα
· Αυτισμό
· Όξινη παλινδρόμηση σε βρέφη, που η αντιμετώπισή της με αντιόξινα δημιουργεί πολλές παρενέργειες
· Καρκίνος
· Διαβήτης (βρεφική και παιδική ηλικία)
· Νεφρική νόσος
· Αποβολές
· Μακρά λίστα νευρολογικών και αυτοάνοσων νοσημάτων
· Αιφνίδιος βρεφικός θάνατος (SIDS)
· Και πολλά, πολλά άλλα

Αυτές είναι μερικές από τις παρενέργειες των εμβολίων, οι οποίες τεκμηριώνονται στην ιατρική βιβλιογραφία και σε έντυπα στις συσκευασίες τους:

• Αρθρίτιδα, αιμορραγικές διαταραχές, θρόμβους αίματος, καρδιακή προσβολή, σήψη
• μολύνσεις αυτιών
• Λιποθυμία (με αναφορές για σπασμένα οστά)
• Νεφρική ανεπάρκεια που χρειάζεται αιμοκάθαρση
• Κρίσεις / επιληψία
• Σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις, όπως κνίδωση και αναφυλαξία
• Αιφνίδιος θάνατος
• Πολλές από τις πιο συχνές διαγνώσεις που δίνονται για εισαγωγές στο νοσοκομείο.
•Το National Vaccine Injury Compensation Program, (NVICP) (Εθνικό πρόγραμμα αποζημιώσεων για βλάβες από τα εμβόλια) έχει δώσει πάνω από 1,2 δις δολάρια σε αποζημιώσεις σε παιδιά και ενήλικες για βλάβες στην υγεία τους από εμβολιασμούς.

Ο αυτισμός σχετίζεται με εμβόλια.
• Ο αυτισμός ήταν σπάνιος, μέχρις ότου τα προγράμματα εμβολιασμού εντάθηκαν το 1991, με την εισαγωγή του εμβολίου κατά της ηπατίτιδας Β και του εμβολίου Hib (μηνιγγίτιδα). Δεκάδες χιλιάδες γονείς θα βεβαιώσουν ότι ο αυτισμός εμφανίστηκε πολύ σύντομα μετά τον εμβολιασμό των παιδιών τους.
• Μελετήστε τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.fourteenstudies.org. Θα διαπιστώσετε ότι οι μελέτες που αντικρούουν τη σχέση μεταξύ του αυτισμού και των εμβολίων είναι εξαιρετικά αμφίβολες.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι ασφαλιστικές εταιρείες και το ιατρικό σύστημα πλουτίζουν όταν αρρωσταίνετε.
• Τα εμβόλια δεν παρέχουν τη δια βίου ανοσία, πράγμα που σημαίνει ότι συνιστώνται επαναληπτικά εμβόλια.
• Κάθε επαναληπτικό εμβόλιο αυξάνει τον κίνδυνο για περισσότερες παρενέργειες.
• Οι παρενέργειες των εμβολίων μπορεί να σας αρρωστήσουν για το υπόλοιπο της ζωής σας.
Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν πολλά φάρμακα για τη θεραπεία των παρενεργειών των εμβολίων.
• Στις ΗΠΑ, δεν μπορείτε να μηνύσετε την εταιρεία φαρμάκων ή το γιατρό σας, εάν κάτι προκύψει από έναν εμβολιασμό. Και οι δύο προστατεύονται από το 1986, με τον Νόμο National Child Vaccine Injury Act.
Ο νόμος αυτός, που υπογράφηκε από τον τότε πρόεδρο Ρόναλντ Ρέιγκαν ξεκάθαρα λέει:"Κανένας παρασκευαστήs εμβολίου δεν μπορεί να διωχθεί με αστική αγωγή με σκοπό την αποζημίωση για βλάβες, τραυματισμό ή θάνατο που προέκυψαν από εμβολιασμό." (Public Law 99 ‐ 660)

Πολλοί γιατροί και άλλοι εκπαιδευμένοι σε παραϊατρικά επαγγέλματα δεν κάνουν οι ίδιοι εμβόλια και δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους. Γιατί συμβαίνει αυτό;

• Γνωρίζουν ότι τα εμβόλια δεν είναι αποδεδειγμένα ασφαλή ή αποτελεσματικά.
• Γνωρίζουν ότι τα εμβόλια περιέχουν επικίνδυνες ουσίες.
• Γνωρίζουν ότι τα εμβόλια προκαλούν σοβαρά προβλήματα υγείας.
• Έχουν αντιμετωπίσει ασθενείς που παρουσίασαν σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια.

Τα μόνα πρόσωπα που έχουν όφελος από την καλή σας υγεία είστε εσείς οι ίδιοι και οι δικοί σας.
• Οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν διεισδύσει και καταλάβει τον έλεγχο ολόκληρου του συστήματος υγείας και περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών σχολών, ιατρικά περιοδικά, νοσοκομεία, κλινικές και τα τοπικά φαρμακεία. Η ίδια η επαγγελματική ζωή του γιατρού εξαρτάται, από την τυφλή εμπιστοσύνη, χωρίς καμμία αμφισβήτηση για οποιαδήποτε πτυχή του εμβολιασμού. Ακόμα και όταν παρουσιάζονται οφθαλμοφανείς παρενέργειες στον ασθενή, οι γιατροί συνήθως είναι απρόθυμοι έστω και να θεωρήσουν τα εμβόλια ως την πιθανή αιτία. Αν και η μη διεφθαρμένη επιστήμη και ιατρική υποστηρίζουν την απόρριψη των εμβολίων, το να το εφαρμόσει ανοιχτά ένας γιατρός, θεωρείται επαγγελματική αυτοκτονία. Οι υπογράφοντες το παρόν έγγραφο ρισκάρουν με τόλμη για την ασφάλεια την δική σας και του παιδιού σας.
• Νοσοκομεία επωφελούνται οικονομικά από νοσηλεία και εξετάσεις.
• Οι φαρμακευτικές εταιρείες κερδίζουν δισεκατομμύρια δολάρια από εμβόλια.
• Οι φαρμακευτικές εταιρείες κερδίζουν δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια από φάρμακα για τη θεραπεία ανεπιθύμητων παρενεργειών από εμβόλια σε ασθενείς.
• Τα εμβόλια αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του συστήματος υγείας. Χωρίς εμβόλια, το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης θα μειωνόταν, διότι θα είχαμε μια πιο υγιή συνολικά κοινωνία.
Έχουμε αντικαταστήσει την ανεμοβλογιά με τον αυτισμό, τη γρίπη με το άσθμα, λοιμώξεις του αυτιού με τον διαβήτη. Και η λίστα συνεχίζεται. Από ζήλο για την εξάλειψη σχετικά ήπιων μικροβίων, έχουμε ανταλλάξει προσωρινές ασθένειες για επίμονες, ισόβιες ασθένειες, διαταραχές, δυσλειτουργίες και αναπηρίες.

Πόσα εμβόλια υπάρχουν;
• Εάν τα παιδιά της Αμερικής λάβουν όλες τις δόσεις όλων των εμβολίων, λαμβάνουν μέχρι 35 εμβολιασμούς και τους εγχέονται με ένεση 113 διαφορετικά είδη σωματιδίων ασθενειών, 59 διαφορετικά χημικά, 4 διαφορετικοί τύποι κυττάρων και DNA ζώων και ανθρώπινο DNA από ιστούς εμβρύων και ανθρώπινο λεύκωμα.
• Αν νομίζετε ότι δεν έχετε να ανησυχείτε για τα εμβόλια, διότι τα παιδιά σας είναι μεγάλα, να το ξανασκεφτείτε. Υπάρχουν τουλάχιστον 20 ακόμα εμβόλια στο στάδιο της έρευνας, που θα κυκλοφορήσουν στα προσεχή έτη, με στόχο κυρίως τους εφήβους και ενήλικες.

Μερικά από τα Συστατικά των Εμβολίων: Πώς είναι δυνατόν τα εμβόλια να μην είναι επιβλαβή για την υγεία σας;
• Αδέσποτοι ιοί και βακτηρίδια από τις καλλιέργειες, όπου παρασκευάζονται τα εμβόλια.
• Ο υδράργυρος, ένα πολύ γνωστό δηλητήριο, βρίσκεται ακόμη σε φιαλίδια πολλαπλών δόσεων εμβολίων κατά της γρίπης. Ίχνη υπάρχουν και σε εμβόλια κατά άλλων ασθενειών.
• Το Αλουμίνιο, ένα δηλητήριο που μπορεί να προκαλέσει εκφυλισμό στα οστά, στον μυελό των οστών και στον εγκέφαλο.
• Ζωικά κύτταρα από πιθήκους, νεφρά σκύλου, κοτόπουλου, αγελάδας, και ανθρώπου.
• Η φορμαλδεΰδη (υγρό ταρίχευσης), ένα γνωστό καρκινογόνο.
• Πολυσορβικό 80, το οποίο προκαλεί στειρότητα σε ποντίκια.
• Ζελατίνη από γουρούνια και αγελάδες, που μπορεί να προκαλέσει αναφυλαξία, βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στα εμβόλια για MMR και ανεμοβλογιά.
•Μονογλουταμινικό νάτριο (MSG) στο εισπνεόμενο εμβόλιο της γρίπης, που μπορεί να προκαλέσει μεταβολικές διαταραχές (π.χ. διαβήτης), και άλλες νευρολογικές διαταραχές.

Σύγκρουση συμφερόντων
• Οι ίδιοι άνθρωποι που κάνουν τους κανόνες και τις συστάσεις για τον εμβολιασμό κερδίζουν από την πώληση των εμβολίων. Για παράδειγμα, ο Δρ Julie Gerberding, ο οποίος ήταν επικεφαλής του Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) για οκτώ χρόνια, είναι τώρα Πρόεδρος της Merck Vaccines. Ο Δρ Paul Offit, μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής για την Εφαρμογή της Ανοσίας (Advisory Committee on Immunization Practice ‐ ACIP), δημιούργησε και πατεντάρισε τα δικά του εμβόλια.
• Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) μια συνήθης ομάδα 10 παιδιάτρων των ΗΠΑ έχει απόθεμα εμβολίων αξίας πάνω από $ 100.000 στο ιατρείο τους. Οι ίδιοι αυτοί γιατροί κερδίζουν χρήματα από τις επισκέψεις, δίνοντας στα παιδιά σας εμβόλια.
• Οι παιδίατροι στις ΗΠΑ δέχονται κάθε τρίμηνο μπόνους από τις ασφάλειες (HMOs) για τις οποίες εργάζονται, για να διατηρούν υψηλά ποσοστά εμβολιασμών. Τους επιπλήττουν οι ασφαλιστικές εταιρείες, όταν υπάρχει πτώση αυτών των ποσοστών.

Υπάρχει κάποια έρευνα που δείχνει κάποια διαφορά μεταξύ των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων παιδιών;
Το έργο Cal‐Oregon, που επιχορηγείται από την οργάνωση Generation Rescue, έκανε έρευνα σε γονείς εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων παιδιών των ΗΠΑ. Από τα 17.674 παιδιά που περιλαμβάνονται στην έρευνα, τα αποτελέσματα έδειξαν:

• τα εμβολιασμένα παιδιά είχαν 120% περισσότερο άσθμα.
• τα εμβολιασμένα αγόρια είχαν 317% περισσότερο ADHD.
• τα αγόρια εμβολιασμένα είχαν 185% περισσότερες νευρολογικές διαταραχές.
• τα αγόρια εμβολιασμένα είχαν 146% περισσότερο αυτισμό.

Τα κορίτσια αντιπροσώπευαν μόνο το 20% του συνολικού αριθμού των παιδιών που συμμετείχαν στην έρευνα. Για να διαβάσετε την πλήρη αυτή μελέτη μόνοι σας, πηγαίνετε στοwww.generationrescue.org/pdf /survey.pdf.

Για να διαβάσετε μια έκθεση σχετικά με τη χαμηλή συχνότητα του αυτισμού μεταξύ των ανεμβολίαστων Amish τα παιδιά πηγαίνετε στο www.imcv.info/quick‐compare.html .

Οι περισσότερες μελέτες σχετικά με τον αυτισμό βρίσκονται εδώ και εδώ


Εξαιρέσεις Εμβολίων στις ΗΠΑ
• Έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε τον εμβολιασμό. Χρησιμοποιείστε αυτό σας το δικαίωμα.
• Το παιδί σας δεν είναι υποχρεωμένο να εμβολιαστεί για να φοιτά σε δημόσια σχολεία.
• Κάθε πολιτεία έχει εξαιρέσεις και έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε οποιαδήποτε ανεπιθύμητα εμβόλια. http://exemptmychild.com/10752/
• Βρείτε έναν γιατρό που συμφωνεί με την επιλογή σας να μην εμβολιάζεστε και να σας σέβεται στο www.vaccinationcouncil.org/providers.pdf

Πολλοί επιλέγουν την υγεία και την ασφάλεια, λέγοντας όχι στα εμβόλια.
• Ομάδες που γενικά δεν εφαρμόζουν τον εμβολιασμό συμπεριλαμβάνουν γιατρούς και επαγγελματίες υγείας εναλλακτικής ιατρικής, χειροπράκτες, γονείς που διδάσκουν στο σπίτι, καθώς και εκείνους που ανήκουν σε ιδιαίτερες θρησκείες.
• Χιλιάδες μαρτυρίες που γράφτηκαν από τους γονείς των μη εμβολιασμένων παιδιών σχετικά με τη αρκετά καλή κατάσταση της υγείας των παιδιών τους είναι διαθέσιμα στο internet.
• Η απόφαση για εμβολιασμό ή όχι αφορά μόνο εσάς και τον/την σύζυγός σας. Δεν χρειάζεται κανείς άλλος να ξέρει. Δεν αφορά κανέναν άλλον.

Για να έχετε καλή υγεία, θα πρέπει να αναλάβετε την

πρωτοβουλία να ενημερωθείτε για κάποια νέα θέματα.

• Η ασφαλής επιλογή είναι να πείτε όχι στα εμβόλια. Έχετε τον έλεγχο για την επιλογή σας στα θέματα υγείας για τον εαυτό σας και τα παιδιά σας. Δεν έχετε κανέναν έλεγχο για το αποτέλεσμα ενός εμβολιασμού.
• Δεν χρειάζεστε ένα παιδίατρο απλά και μόνο για να ζυγίσει και να μετρήσει το παιδί σας και να δώσει ενέσεις. Προτιμείστε έναν Φυσιοπαθητικό (naturopathic) γιατρό (στις ΗΠΑ και τον Καναδά, επισκεφθείτε www.naturopathic.org), έναν παιδίατρο ‐ χειροπράκτη ή έναν ομοιοπαθητικό γιατρό. Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι οι Οστεοπαθητικοί οικογενειακοί γιατροί είναι πιο ανοιχτόμυαλοι για την ελεύθερη επιλογή εμβολίων.
• Τα μωρά γεννιούνται με φυσικά ισχυρό αμυντικό σύστημα. Εάν δεν συνέβαινε αυτό, όλα θα πέθαιναν λίγο μετά τη γέννηση. Τεράστιες πολύπλοκες διεργασίες του ανοσοποιητικού ξεκινάνε με την πρώτη κραυγή. Αυτό πρέπει να συμβεί φυσικά, χωρίς τη διακοπή που προκαλείται από την έγχυση τοξικών ουσιών.
• Ενημερωθείτε για τις ασθένειες που «αποτρέπονται» από τα εμβόλια. Τα παιδιά σας δεν θα έρθουν ποτέ σε επαφή με τις περισσότερες από αυτές και αν συμβεί, σχεδόν όλα τα υγιή και ανεμβολίαστα παιδιά τις ξεπερνούν χωρίς πρόβλημα.
• Μάθετε για τη σημασία του πυρετού, πώς να τον αντιμετωπίσετε στο σπίτι και πότε είναι η ώρα να καλέσετε τον γιατρό. Οι περισσότεροι πυρετοί επιλύονται μόνοι τους, με φροντίδα και υποστήριξη, σε μερικές ώρες. www.drtenpenny.com/fever.aspx
• Καταλάβετε ότι, ακόμα και να εμβολιαστεί, το παιδί σας μπορεί να αρρωστήσει από την ασθένεια που προσπαθείτε να αποτρέψετε. Τα εμβόλια μπορεί να μην παρέχουν την προστασία που οι άνθρωποι υποθέτουν ότι έχουν. Η υγεία δεν έρχεται μέσα από μία βελόνα.
• Μάθετε ότι τα πρωτεύοντα κλειδιά για την υγεία είναι η καλή διατροφή, καθαρό νερό, επαρκής ύπνος, άσκηση και ευτυχία.
• Μάθετε μερικές απλές πληροφορίες σχετικά με τις βιταμίνες, ιδιαίτερα πληροφορίες σχετικά με την εξέχουσας σημασίας βιταμίνη D3. Μάθετε για την χρήση των βασικών βοτάνων και τα βασική ομοιοπαθητική για την αντιμετώπιση ελαφρών η συνήθων ασθενειών.
• Ενημερωθείτε σχετικά με τα εμβόλια καλύτερα από το γιατρό σας. Πιθανώς o ιατρός σας να μην έχει διαβάσει ποτέ τίποτα για τα εμβόλια, εκτός από περιοδικά και δημοσιεύσεις φαρμακευτικών εταιριών και του CDC, που επιχορηγούνται για να προπαγανδίζουν τη χρήση τους.
• Καταλάβετε ότι η φροντίδα της υγείας είναι κάτι που εσείς το πληρώνετε, ενώ η φροντίδα της ασθένειας καλύπτεται από τις ασφάλειες. Η ασφαλιστική σας θα πληρώσει για φάρμακα και εμβόλια.
• Κανονίστε τα οικονομικά σας για να παραμείνετε υγιείς. Η ζωή σας εξαρτάται από αυτό.


Πηγές Web για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια.
• Διεθνές Ιατρικό Συμβούλιο σχετικά με τον εμβολιασμό
(δωρεάν webinars): www.vaccinationcouncil.org
• Παράδειγμα IMCV περιφερειακά sites:
www.imcv, www.wi.org, www.imcv‐me.org
• Δρ Sherri Tenpenny: www.drtenpenny.com ,
Facebook www.facebook.com/vaccineinfo
•ThinkTwice Παγκόσμιο Ινστιτούτο Εμβολίου:
www.thinktwice.com www.vaclib.org www.novaxdoctors.webs.com
• Εμβολιασμός Απελευθέρωση: www.vaclib.org
• Γιατροί στις ΗΠΑ οι οποίοι δεν εμβολιάζουν: www.novaxdoctors.webs.com
• Ολιστικές Mητέρες: www.holisticmoms.org
• Mητέρες σαν και εμένα: www.momslikeme.com


Βιβλία για περισσότερες πληροφορίες και για αρχή
• Όχι Στα Εμβόλια ‐ Tenpenny Sherri, DO
• Κάντε μια τεκμηριωμένη απόφαση εμβόλιου για την υγεία του παιδιού σας ‐ ΑϊζενστάινMayer, MD, JD, MPH
• Εμβόλια: είναι πράγματι ασφαλή και αποτελεσματικά; - του Neil Miller
• Οδηγός Υγείας του Παιδιού, Randall Neustaedter
• Παιδικοί εμβολιασμοί: Ερωτήσεις που όλοι οι γονείς πρέπει να ρωτήσουν ‐ Tedd Koren, DC
• Πως να αναθρέψετε ένα υγειές παιδί, παρά το γιατρό σας ‐ Robert Mendelsohn, MD
• Jabs, Jenner και Juggernauts ‐ Craig Jennifer, PhD, BSN, MA, Dhom
• Φυσικές εναλλακτικές λύσεις για τους εμβολιασμούς, Ρόνα Ζόλταν, MD
• Το Έγκλημα του εμβολιασμού ‐ Deane Tenison, MD
• Η Ιερότητα του Ανθρώπινου Αίματος: Ο Εμβολιασμός Δεν Είναι Ανοσοποίηση ‐ TimO'Shea, DC
• Ο Εμβολιασμός ‐ Buchwald Gerhard, MD
• Ο Εμβολιασμός: 100 χρόνια ορθόδοξης έρευνας, Viera Schiebner

Medical doctors(MD,DO, 4yr ND), Doctors of Chiropractic, health care workers who work in a conventional setting, and holistic practitioners wishing to participate in future versions of this document or who would like to join our group, please send an e‐mail tosayno@vaccinationcouncil.org

International Medical Council on Vaccination
http://www.vaccinationcouncil.org/
www.facebook.com/vaccinationcouncil
1 Φεβρ. 2011
.................................
Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα περιεκτικό ντοκυμαντέρ διάρκειας 2,5 ωρών για την ιστορία των εμβολιασμών:
Lethal Injection: The Story Of Vaccination
(Θανάσιμη ένεση: Η ιστορία των εμβολιασμών) 

http://attikanea.blogspot.com

http://www.katohika.gr/2012/01/blog-post_2991.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters