Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Να ... γιατί χρησιμοποιώ φυτική οδοντόκρεμα !!!!! ΠΡΟΪΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟΥΧΟ ΝΑΤΡΙΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!!
1000 οδοντίατροι επιτέλους ανοίγουν τα μάτια και ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
Το βίντεο είναι Αμερικάνικο και αναφέρεται κυρίως στη φθορίωση του νερού.
Στις ΗΠΑ φθοριώνουν το πόσιμο νερό, ενώ στην Ευρώπη το χλωριώνουμε.
Εκεί υπάρχει μεγάλη αντίδραση στη φθορίωση του νερού για τους λόγους που αναφέρει το βίντεο.


Εδώ ωστόσο δεν υπάρχει ορατή αντίδραση στη χλωρίωση του πόσιμου νερού, παρόλο που το χλώριο είναι ένα εξίσου τοξικό δηλητήριο.
Επίσης δεν υπάρχει καμία (γνωστή σ’ εμένα τουλάχιστον) αντίδραση και αντίσταση στην πρακτική των οδοντιάτρων να φθοριώνουν συστηματικά τα δόντια των μικρών παιδιών μία φορά το εξάμηνο.
Φαίνεται έτσι επιτυγχάνεται η επιθυμητή επίδραση στον εγκέφαλό τους, που οι Αμερικάνοι την καταφέρνουν μέσω του πόσιμου νερού.


Προσωπικά δεν επέτρεψα σε οδοντίατρο να φθοριώσει τα δοντάκια της κόρης μου, από τη στιγμή βέβαια που ενημερώθηκα για το συγκεκριμένοαθέατο έγκλημα (ένα από τα χιλιάδες που συντελούνται σε βάρος της ζωής και της υγείας της ανθρωπότητας).


Βέβαια όλοι/ες οι οδοντίατροι που δεν τους επέτρεψα να το κάνουν, παρεξηγήθηκαν και με αντιμετώπισαν εχθρικά, επιθετικά και απαξιωτικά. 
Φυσικά δεν έχουν δικαίωμα να το επιβάλουν (αλλά ....
ούτε και ρωτούν τους γονείς αν επιθυμούν να υποστεί το παιδί τους φθορίωση)!
Όποιος/α έχει ή είχε μικρό παιδί και το πήγαινε/πηγαίνει σε οδοντίατρο για έλεγχο, έχει υποβάλει το παιδάκι του/της σ’ αυτή τη δηλητηρίαση.
Ας ενημερώσουμε όσους/ες γνωρίζουμε, να αρνούνται τη φθορίωση και να πάψουν να χρησιμοποιούν οδοντόκρεμες και οδοντικά διαλύματα με φθόριο!

Κατερίνα

         
            ΠΡΟΪΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
                  ΤΟ ΦΘΟΡΙΟΥΧΟ ΝΑΤΡΙΟ
Το Φθοριούχο νάτριο είναι ένα συνθετικό προϊόν αποβλήτων των πυρηνικών εργοστασιων, της παρασκευης αλουμίνιου, και των φωσφορικών στις βιομηχανίες λιπασμάτων ηδη μολυσμενων με με μόλυβδο, αλουμίνιο, και κάδμιο.

Αυτός ο τυπος φθοριου έχει ...μια καταπληκτική ικανότητα να συνδυάζει και να αυξανει την δραστικότητα των άλλων τοξικών υλικών.
Καταστρέφει το ήπαρ και τα νεφρά, αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και ενδέχεται να οδηγήσει σε καρκίνο, δημιουργεί συμπτώματα που μιμούνται την ινομυαλγία, και λειτουργει σαν Δούρειος Ίππος για την μεταφορα του αλουμινίου στον εγκεφαλο διαπερνωμτας τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό του εγκεφαλου.

Ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός είναι κυτταρικός φραγμός που περιορίζει την είσοδο επικυνδυνων ουσιών στον εγκέφαλο.

Από αυτην την λειτουργια κατηγορειται το φθοριο ότι προκαλει την νόσου του Alzheimer και μειωνει τον δείκτη νοημοσύνης.
Ένα άλλο γνωστο οργανο θύμα του φθορίου, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του εγκεφάλου είναι η επίφυση, ενας κωνοειδής αδένας που μπορεί να ασβεστοποιηθει από το φθοριο, αναστέλλοντας την λειτουργια του να παραγει μελατονίνη.

Η μελατονίνη είναι απαραίτητη για τον υγιή, βαθύ ύπνο, και η έλλειψη της συμβάλλει επίσης σε προβλήματα του θυρεοειδούς που επηρεάζουν ολόκληρο το ενδοκρινικό σύστημα.

Διάφορες παραλλαγές του Φθοριούχου νάτριου βρισκεται επίσης, σε πολλά εντομοκτόνα για τα σπίτια και στα φυτοφάρμακα για καλλιέργειες. . Μερικές φορές ακόμη προστίθεται στις παιδικές τροφές και τα εμφιαλωμένα νερά.Δεν είναι τυχαιο που σχεδον σε ολες τις οδοντόπαστες αναγράφεται ότι η κατάποση τους μπορει να σας δηλητηριασει.

Προσέξτε επισης τα μεταποιημένα τρόφιμα, όπως στιγμιαίο τσάι, προϊόντα προερχόμενα από σταφύλι χυμός, και γάλα σόγιας για τα μωρά.


www.healthwithaloe.gr

 
http://www.katohika.gr/2012/01/blog-post_2420.html

Η Χούντα που ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ τους πείραξε, ΟΧΙ τα ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ! Η επιστολή προσκύνημα του K. Κουλούρη στον Παττακό και τη χούντα !

ΑΓΑΠΟΥΛΑ, Γρήγορα, την ΚΟΥΚΟΥΛΑ !!
Διαβάστε την επιστολή – προσκύνημα του Κίμωνα Κουλούρη στο δικτάτορα Στυλιανό Παττακό με την οποία διαμαρτύρεται για την απόλυση του από τη ΔΕΗ και δηλώνει «εθνικόφρονας» και «αντικομμουνιστής»…
Διαβάστε το πλήρες κείμενο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για το ποιος πραγματικά είναι ο άνθρωπος που «κλαίγεται» καθημερινά στα κανάλια…
«Προς Τον Εξοχώτατον Υπουργόν Βιομηχανίας
Ενταύθα
Κύριε Υπουργέ,
Τυγχάνω εκ των απολυθέντων της Δ.Ε.Η. δυνάμει της υπ’ αριθμ. 2058/30.11.67 αποφάσεως .Σας βάσει της Θ/1967 Συντακτικής Πράξεως.
Η απόλυσις αύτη με γέμισε πικρία διότι πιστεύω ότι η μέχρι τούδε δράσις μου κατευθύνετο από πατριωτικά και εθνικά αισθήματα. Ολόκληρος η οικογένειά μου εστάθη πάντοτε αντιμέτωπος του Κομμουνισμού. Θεωρώντας τον, ως πράγματι είναι εχθρόν της πατρίδος και του λαού. Επιτρέψατέ μου να Σας αναφέρω ορισμένα γεγονότα τα οποία αποδεικνύουν αυτό...
1ον. Το έτος 1964 σαν συνδικαλιστής του Φοιτητικού Συλλόγου Ανωτάτης Εμπορικής αντιδρών εις την συνεργασίαν συνδικαλιστών οι οποίοι πολιτικώς ανήκον είς την Ε.Κ. και ΕΔΑ διεχώρισα την θέσιν μου και κατέβηκα ανεξάρτητος.
2ον. Το αυτό έτος κατά το οποίον ο Σύλλογος της Ανωτάτης Εμπορικής ηλέγχετο από την Αριστεράν έκανα σκληράς μάχας για να κρατηθούν οι φοιτηταί μακράν της επιρροής της Αριστεράς.
3ον. Το αυτό έτος αν ενθυμούμαι καλώς εις την β’ ή γ’ σπουδαστικήν συνδιάσκεψιν και ενώ η ΕΦΕΕ ηλέγχετο απόλυτα από την Αριστεράν, όλες οι θέσεις μου ήταν καθαρά Εθνικές και Αντικομμουνιστικές, ώστε συνεχώς να προπηλακίζομαι και να υβρίζομαι από τους συνέδρους της Αριστεράς, με τας φράσεις «κεντροφασίστα, χαφιέ, πουλημένε». Αν δε, υπάρχουν εις τα χείρας της αστυνομίας αι μαγνητοταινίαι εκείναι μπορούν να ακουστούν και να διαπιστωθούν τα γραφόμενά μου.
4ον. Σαν υπάλληλος της Δ.Ε.Η. ουδέποτε πολιτικολογούσα υπέρ μιας ορισμένης παρατάξεως ή υπέρ πολιτικού προσώπου. Βεβαίως δεν γνωρίζω τας συγκεκριμένας κατηγορίας στας οποία εστηρίχθην η απόλυσίς μου. Σας διαβεβαιώ όμως ότι η τοποθέτησίς μου ήτο τόσο ξεκάθαρη, Εθνική και προπάντων Αντικομμουνιστική χωρίς καν να υπάρχει περιθώριο για αμφιβολίες, πιστεύω δε ότι πολύ κακή υπηρεσία προσέφεραν στην πατρίδα και εις την Κυβέρνησιν οι καταγγέλοντές με.
Εις τον στρατόν που υπηρέτησα λοχίας σιτιστής ήμουν πάντα νομοταγής και πρόθυμος έτοιμος και την ζωήν μου να προσφέρω δια την υπεράσπισην των Εθνικών Ιδανικών.
Εις την Δ.Ε.Η. ουδέποτε έδωσα το δικαίωμα εις προϊσταμένους μου να με παρατηρήσουν, πιστεύω δε ότι η απόδοσίς μου ήτο αρίστη. Εργαζόμουν, εσπούδαζα και συγχρόνως βοηθούσα την οικογένειάν μου, αποτελουμένη από έναν ακρωτηριασμένον, από έναν ανάπηρον πατέραν, από μία βαρέως ασθενούσα μητέρα και από άλλα πέντε αδέρφια. Ο πατέρας μου σταθείς πάντα σκληρά αντιμέτωπος του κομμουνισμού ήτο εντεταγμένος εις τας Εθνικάς Ομάδας του ΕΔΕΣ, δια την αντικομμουνιστική του δράση έχει τιμηθεί δις.
Κατόπιν όλων των ανωτέρω παρακαλώ θερμώς όπως επανεξετάσετε την περίπτωσίν μου κκαι τύχω της επιεικείας Σας, υποσχόμενος ότι πάντα θα διέπομαι από υψηλά εθνικά αισθήματα και με πίστιν θα υπηρετήσω τον λαόν και θα βοηθήσω δια την εκπλήρωση των σκοπών που έταξε η Εθνική Κυβέρνησις.
Δια την πιστοποίησιν όλων των ανωτέρω προτείνω όπως εξετασθούν οι ακόλουθοι μάρτυρες:
1ος. Κουλούρης Κων/νος, αντισυνταγματάρχης πεζικού 10ον Τ.Ο.Μ.
2ος. Κουλούρης Ανδρέας, σμήναρχος ε.α.
3ος. Βάσιλας Δημήτριος, ανθυπολοχαγός, Κρέσνας 83, Πολύγωνον
4ος. Γεωργιάδης Γεώργιος, εκτελωνιστής, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 60
5ος. Βουγιούκας Νικόλαος, φοιτητής Ανωτάτης Εμπορικής και τέως πρόεδρος ΑΣΟΕΕ, Βασιλέως Γεωργίου 19, Ζωγράφου.
6ος. Τσάκωνας Αναστάσιος, φοιτητής Ανωτάτης Εμπορικής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Φοιτητών, Τεμαίου 11.
Ευπειθέστατος
Ο αιτών
Κίμων Κουλούρης».
Όσο για την απάντηση του -πλέον αντιστασιακού- πρώην υφυπουργού στη δημοσιοποίηση της ανωτέρω επιστολής; – Προβοκάτσια των μυστικών υπηρεσιών… Λες και στη Χούντα ήταν μέντιουμ να προβλέψουν το 1968 πως ο Κίμωνας θα γνώριζε τον Παπανδρέου και θα τον «μάθαινε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του», για να του τη «στήσουν»…
Πηγή: prionokordela.gr
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/01/k.html

Ρωσία - Ιράν: Το ρούβλι αντικαθιστά το δολάριο

Το ρωσικό ρούβλι θα γίνει νόμισμα των συναλλαγών στις εμπορικές συναλλαγές ανάμεσα στη Ρωσία και το Ιράν δήλωσε ο πρέσβης της Ισλαμικής Δημοκρατίας στη Μόσχα.Όπως είπε ο ιρανός πρέσβης, πέρυσι ακόμα στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης ο πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ πρότεινε στον Ιρανό ομόλογό του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ να περάσουν σε ρούβλι τις διμερείς συναλλαγές τους.

Πίσω από τις ενέργειες της Ρωσίας δεν βρίσκονται μόνο τα πολιτικά, αλλά και τα οικονομικά της συμφέροντα, δηλώνει Ρώσος οικονομικής αναλυτής. «Το ρούβλι, τα τελευταία 5 χρόνια επιβλήθηκε στο διεθνή στίβο ως λίγο-πολύ σταθερό νόμισμα. Σ’ αυτό συντελεί επίσης και η ιδέα του προέδρου της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ για τη δημιουργία Διεθνούς Χρηματιστικού Κέντρου στη Μόσχα. Εκτός απ’ όλα τα άλλα, είναι πιο σίγουρη η χρήση του εθνικού νομίσματος σε συνθήκες εμφάνισης παγκόσμιων κινδύνων» σημειώνει.
http://www.skai.gr
 
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/01/blog-post_1387.html

Οι κολλητοί, ο «εκλεκτός», τα τελευταία «φιλέτα» και η απαξίωση της μετοχής της ΔΕΗ!

Οι κολλητοί, ο «εκλεκτός», τα τελευταία «φιλέτα» και η απαξίωση της μετοχής της ΔΕΗ!
 
 
Χωρίς ανάσα συνεχίζεται η διάλυση της χρηματιστηριακής αξίας της ΔΕΗ, υπό τα απαθή βλέμματα των άπραγων κάθε λογής υπευθύνων και αρμόδιων. 
Από την τελευταία χρηματιστηριακή υπηρεσία μέχρι τον καθ’ ύλην εποπτεύοντα υπουργό συντελείται, εδώ και καιρό, ένα «έγκλημα» σε βάρος της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, η αποτίμηση της οποίας μετά τη νέα βουτιά της Παρασκευής και 13 εξανεμίστηκε σε λιγότερα από 750 εκατ. Ευρώ!.. Το παράδοξο είναι, πως ενώ η χρηματιστηριακή πιάτσα βοά για προμελετημένη- μεθοδευμένη απαξίωση της ΔΕΗ προκειμένου να τεμαχισθεί και ξεπουληθεί κοψοχρονιά σε ξένα και εγχώρια ενεργειακά συμφέροντα, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου καθεύδει, η διοίκηση απλώς ασχολείται με τον διορισμό του Κωνσταντίνου Θέου, φίλου του Γιώργου Παπανδρέου, γνωστού και ως «σύμβουλου των 9.000 ευρώ μηνιαίως», και την δημιουργία νέας υπερδιεύθυνσης, ενώ οι εποπτικές και χρηματιστηριακές αρχές περί άλλων τυρβάζουν. 

Βέβαια στην χρηματιστηριακή πιάτσα αποτελεί κοινό μυστικό, πως κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ και μήνες στονπρώτο ενεργειακό όμιλο της χώρας. Ενδεικτική μάλιστα θεωρείται η προσπάθεια, που είχε καταβληθεί από τον Σύνδεσμο των Χρηματιστών να διαλευκανθεί το μυστήριο της συνεχιζόμενης υποχώρησης της τιμής της μετοχής. 

Αρχές Αυγούστου ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ, είχε αποστείλει επιστολή προς κάθε αρμόδιο σχετικά με τα αποθέματα λιγνίτη και τα σενάρια παραχώρησης κοιτασμάτων του. Σε άλλο σημείο της επιστολής ο κ. Μωραϊτάκης παρατηρούσε πως η μετοχή της ΔΕΗ καταγράφει αποδόσεις χειρότερες από αυτές της αγοράς. Και τονίζει «σίγουρα μέρος της πτώσης οφείλεται και στην πορεία των αποτελεσμάτων της επιχείρησης. Η διοίκηση που επελέγη από opengov, έπειτα από μακρόχρονη εξέταση βιογραφικών, τι στόχους έχει;». Πράγματι με αφορμή την παρέμβαση του ΣΜΕΧΑ κάτι κινήθηκε, και ο υπουργός Οικονομικών ζήτησε διευκρινίσεις από την διοίκηση της ΔΕΗ, αλλά πέραν αυτού ουδέν. 

Το θέμα ξεχάστηκε παρά το ότι η χρηματιστηριακή αξία του ομίλου υποχωρούσε όλο και χαμηλότερα με το αγγλικό fund Silchester να αναδεικνύεται σταδιακά σε ισχυρό μειοψηφούντα μέτοχο. Το εν λόγω χαρτοφυλάκιο κατά κανόνα ενεργεί για λογαριασμό τρίτων πελατών κάτι, που το φθινόπωρο έδωσε τροφή για σενάρια πως κάποιοι από το λονδρέζικο City «μαζεύουν» ΔΕΗ. 

Την ίδια περίοδο, τόσο οι Γερμανοί όσο και άλλοι ξένοι παράγοντες εκδήλωναν ανοιχτά την πρόθεση τους να δραστηριοποιηθούν στην εγχώρια αγορά ενέργειας, να επενδύσουν σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, να αξιοποιήσουν λιγνιτοφόρες περιοχές. Οι δε Γερμανοί δια στόματος του υπουργού Οικονομιών υπερθεμάτιζαν για τον ελληνικό ήλιο και τα μεγαλόπνοα σχέδια για αξιοποίηση και ανάπτυξη. Το περίεργο είναι, πως όσο περισσότερο ενδιαφέρονταν οι ξένοι τόσο υποχωρούσε η  τιμή της μετοχής, τόσο μειωνόταν η αξία και η καθαρή θέση του ομίλου. Μέχρι, που αρχές Δεκεμβρίου το γνωστό αγγλικό fund ανακοίνωσε, πως έχει ενισχύσει έως το 13,80% τη μετοχική συμμετοχή του, προφανώς διαβλέποντας επενδυτική ευκαιρία, που δεν μπορούν να αντιληφθούν υπουργοί, γραμματείς και «φαρισαίοι» . 

Ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός, μετά την καθ’  όλα πετυχημένη θητεία του στο υπουργείο Οικονομικών, επιβραβευθείς για τις εμβριθείς αναλύσεις του για «Τιτανικούς», αναδιάρθρωση του χρέους και υπογραφή του Μνημονίου, συνεχίζει το έργο του σε έναν από τους πιο νευραλγικούς τομείς. Για τον οποίο υπάρχει εκπεφρασμένο ενδιαφέρον, και μάλιστα ζεστό, από τους δανειστές της χώρας. Τις τελευταίες ημέρες η ΔΕΗ επανήλθε στο προσκήνιο- ενόσω συνεχίζεται η χρηματιστηριακή κατάρρευση της- με αφορμή τον διορισμό του Κωνσταντίνου Θέου (έμπιστου του πρώην πρωθυπουργού) και τις διεργασίες για την δημιουργία υπερδιεύθυνσης. Σύμφωνα με το οικονομικό site Euro2Day δημιουργείται νέα θέση Γενικού Διευθυντή Προμηθειών, Πληροφορικής και… Ανθρώπινου Δυναμικού. Τρία σε ένα, δηλαδή, αλλά με εντελώς άσχετα και κατά κανόνα τελείως ανεξάρτητα μεταξύ τους αντικείμενα! 

Ωστόσο, είναι προφανές ότι η νέα διεύθυνση θα έχει πλέον τεράστια εσωτερική επιρροή σε όλη την εταιρία (διαγωνισμοί, διορισμοί, προσλήψεις, απολύσεις και έργα πληροφορικής… «πακέτο») αλλά και αντίστοιχο προϋπολογισμό. Το παρασκήνιο όμως έχει συνέχεια, καθώς σύμφωνα με πηγές (εντός της ΔΕΗ) για την υπέρ-θέση προαλείφεται ο Γιώργος Τριανταφύλλης, πρώην Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού. Το αξιοσημείωτο είναι ότι το εν λόγω στέλεχος έχει συνταξιοδοτηθεί από τον περασμένο Οκτώβριο, πλην όμως ήταν ο μόνος που θεωρήθηκε «αναντικατάστατος» κι ως εκ τούτου υπέγραψε ειδική συμφωνία με τον Αρθούρο Ζερβό για να παραμείνει στη θέση του και να αναλάβει στη συνέχεια, όπως προκύπτει, περισσότερα κρίσιμα «πόστα»!  

Τώρα το γιατί θεωρείται αναντικατάστατος ίσως να οφείλεται και στο ό,τι από την εποχή, που εργαζόταν στη Διεύθυνση Υδροηλεκτρικών Σταθμών Παραγωγής της ΔΕΗ, γνωρίστηκε και συνεργάστηκε στενά με τον Στάθη Ζερβό, αδελφό του σημερινού ισχυρού ανδρός της εταιρίας. 

Όλα αυτά τα… περίεργα τη στιγμή, που συνεχίζεται η καταβαράθρωση της μετοχής από τα 14 ευρώ, (όταν ανέλαβε ο Αρ. Ζερβός ) έως τα 3,20 που υποχωρούσε το πρωί της Δευτέρας.  Η δε χρηματιστηριακή αξία του ομίλου στα μόλις 742 εκατ. ευρώ, όταν μόνον το επενδυτικό πρόγραμμα έχει προϋπολογιστεί σε 1,3 δις. ευρώ και η αξία μόνο των λιγνιτικών κοιτασμάτων ξεπερνά την αποτίμηση της στο χρηματιστηριακό ταμπλό. 

Άραγε θα ευαισθητοποιηθεί κάποιος από την παρέα των Παπακωνσταντίνου και Ζερβού ή τις χρηματιστηριακές αρχές, τώρα μάλιστα που ανέλαβε και ο εκλεκτός του Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Θέος. 
Γιατί όσο συνεχίζεται ο ευτελισμός και οι κύριοι υπεύθυνοι σιωπούν και δεν ασχολούνται με την κατρακύλα της επιχείρησης τόσο θα βοά η αγορά, πως στη ΔΕΗ συντελείται ακόμη ένα μεγάλο ξεπούλημα.  


Joffrey Postman
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/01/blog-post_5022.html

Φόβοι ότι ο «ιός των ιών» θα πέσει σε λάθος χέρια

Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣερευνητής ο οποίος κατάφερε σε συνθήκες εργαστηρίου να φτιάξει τον «ιό των ιών», έναν θανατηφόρο ιό, μετάλλαξη του Η5Ν1, του ιού της γρίπης των πτηνών δηλαδή, περιέγραψε το πείραμά του ως πολύ ανόητο, αλλά δήλωσε πεπεισμένος ότι είναι χρήσιμο.
Ο Ρον Φουσιέ του πανεπιστημίου Εράσμους στο Ρόντερνταμ μόλυνε κουνάβια επανειλημμένως με τον θανατηφόρο ιό Η5Ν1, δημιουργώντας έναν παθογόνο οργανισμό ικανό να εξαπλωθεί γρήγορα ανάμεσα στα ζώα, σκοτώνοντας τα περισσότερα από αυτά. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τους ανθρώπους, παραδέχθηκε ο Φουσιέ, αν αυτός ο ιός πέσει σε λάθος χέρια, γεγονός που προκαλεί ανησυχία ειδικά στις ΗΠΑ, όπου εκφράζονται φόβοι ότι ο ιός μπορεί να περιέλθει στην κατοχή τρομοκρατών.

Η είδηση προκάλεσε έντονη ανησυχία τον περασμένο Σεπτέμβριο που ο Φουσιέ ανακοίνωσε το επίτευγμά του σε συνέδριο στη Μάλτα. Στη συνέχεια, η ανησυχία έγινε τρόμος όταν το περιοδικό Science ανακοίνωσε ότι θα δημοσιεύσει λεπτομέρειες για τα πειράματα σε επόμενο τεύχος.
Ο ερευνητής επιμένει ότι η ανακάλυψη είναι πολύ σημαντική και ότι θα πρέπει το περιεχόμενό της να είναι διαθέσιμο σε άλλες ερευνητικές ομάδες ανά τον κόσμο.

Επί του παρόντος ο ιός δεν μεταδίδεται εύκολα μεταξύ των θηλαστικών και συνήθως μεταδίδεται από την άμεση επαφή με πουλερικά. Σε περιπτώσεις όπου έχουν μολυνθεί άνθρωποι, το ποσοστό θνησιμότητας ξεπερνά το 50%.
http://www.philenews.com/digital/ 

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/01/blog-post_1789.html

Οι πολιτικοί εγκληματίες σε ρόλο θύματος.Του ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΓΚΙΒΑΛΟΥ Αναπληρωτή καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών

Σε μια χώρα η οποία οδηγείται σιδηροδέσμια στη χρεοκοπία, σε μια κοινωνία που βρίσκεται σε απόγνωση, αποτελεί ίσως πρόκληση το γεγονός ότι μια κομματική ελίτ, απολύτως υπεύθυνη για την καταστροφική πορεία στην οποία οδήγησε την Ελλάδα τα δύο τελευταία χρόνια, ασχολείται αποκλειστικά με την πολιτική της επιβίωση, με το πώς θα διασφαλίσει το πολιτικό και κομματικό της μέλλον...
Το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ αποτελεί το «σκηνικό», το τυπικό θεσμικό πλαίσιο όπου η ηγετική ελίτ, οι «δελφίνοι», αποδύονται σε έναν «διπλό» αγώνα: Αφενός για να εξοντώσουν ή να αποδυναμώσουν καίρια τους αντιπάλους τους και αφετέρου για να εξαπατήσουν –ατομικά και συλλογικά– την εναπομείνασα εκλογική επιρροή του ΠΑΣΟΚ, μέσα από έναν ορυμαγδό υποκριτικών δηλώσεων και «αυτοκριτικών» διαπιστώσεων, προκειμένου να διασφαλίσουν ένα «άλλοθι» για τα πολιτικά εγκλήματα τα οποία, ατομικά και συλλογικά, διέπραξαν.

Τον βασικό όρο της προσωπικής πολιτικής επιβίωσης κάθε διεκδικητή της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ αποτελεί η «ενοχοποίηση» του Γ. Παπανδρέου και των επιλογών του. Ξαφνικά οι «δελφίνοι» ανέβλεψαν και άρχισαν τώρα να υιοθετούν τα επιχειρήματα όλων όσοι είχαν αρνηθεί τον μνημονιακό μονόδρομο και την υπαγωγή στα δεσμά του ΔΝΤ, όλων όσοι είχαν προβλέψει ότι η εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων, μονεταριστικών «συνταγών» θα οδηγούσε νομοτελειακά στην οξεία και παρατεταμένη ύφεση, στη διάλυση του παραγωγικού ιστού, στη διόγκωση της ανεργίας, στην ουσιαστική κατάργηση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Όμως τα πολιτικά πρόσωπα που ύμνησαν, στήριξαν και υλοποίησαν τις επιλογές του Γ. Παπανδρέου, που εξαπέλυσαν έναν απηνή πόλεμο εναντίον όσων διαμαρτύρονταν και διαφωνούσαν, έρχονται σήμερα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ να ασκήσουν κριτική, να επιρρίψουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο και όλοι μαζί στον Γ. Παπανδρέου, να εμφανιστούν ως θύματα μιας ιστορικής αναγκαιότητας –της εθνικής μας σωτηρίας– χάριν της οποίας ξόδεψαν το πολιτικό και κομματικό τους «κεφάλαιο»...

Αυτός ο ακραίος πολιτικός κυνισμός, αυτή η απουσία ακόμα και μιας προσχηματικού χαρακτήρα πολιτικής ηθικής, αποκαλύπτει ξεκάθαρα ότι η ηγετική ελίτ του ΠΑΣΟΚ δεν πιστεύει σε τίποτα, δεν νιώθει υπεύθυνη για τίποτα, αλλά το μόνο που φοβάται είναι η ψήφος του λαού, η ιστορική καταδίκη των ενόχων, των επίορκων, των εθελόδουλων που οδήγησαν στη σημερινή εθνική τραγωδία. Για τους υπευθύνους η καταδικαστική ψήφος των εκλογών θα εκφράσει την πολιτική απόφαση του «λαϊκού δικαστηρίου» του εκλογικού-κοινωνικού σώματος. Όμως πέραν αυτού για κάποιους από τους κύριους υπεύθυνους θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για τον τρόπο και τις μεθοδεύσεις με τις οποίες φθάσαμε στο Μνημόνιο και στο ΔΝΤ, για το πώς «στήθηκε το παιγνίδι» ώστε να οδηγηθούμε στην απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας, στην ταπείνωση και στην εξαθλίωση ενός ολόκληρου λαού.

Σε προηγούμενες εσωκομματικές διαδικασίες και αναμετρήσεις αναζητούνταν κάποιοι ιδεολογικοί και πολιτικοί όροι, κάποιες αναφορές στην παραδοσιακή ή στη σύγχρονη αντίληψη του ΠΑΣΟΚ, κάποια σύνδεση με τμήματα της κοινωνικής βάσης του. Σήμερα δεν υπάρχουν πια ούτε ίχνη αυτών των αναφορών, δεν τις χρησιμοποιούν πλέον ούτε ως προσχήματα.

Στην πράξη το ΠΑΣΟΚ διαμορφώνεται σήμερα σε μια ιεραρχία επιπέδων, τα οποία συγκροτούνται από κομματικές ομάδες συμφερόντων. Στην κορυφή βρίσκεται το ηγετικό «καρτέλ» που χειρίζεται τις επιλογές των συστημικών συμφερόντων και αναπαράγεται στηριζόμενο στα συμφέροντά αυτά.

Σ' ένα δεύτερο επίπεδο διαμορφώνεται το επίπεδο των θεσμικών κομματικών εκπροσώπων της ηγεμονικής ελίτ, το οποίο περιλαμβάνει πρόσωπα που ασκούν εξουσία στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, των συνδικάτων αλλά και τους διορισμένους διαχειριστές σε επιχειρήσεις, οργανισμούς του κρατικού μηχανισμού κ.λπ. Όλοι αυτοί συγκροτούν το δίκτυο των πελατειακών σχέσεων μέσω του οποίου η «ηγετική ελίτ» επιδιώκει να διατηρήσει την εκλογική της επιρροή.

Μ' αυτήν την έννοια το ΠΑΣΟΚ αποτελεί πλέον έναν μηχανισμό που συνδέεται και αναπαράγεται μέσα από την κεντρική εξουσιαστική δομή και τα συμφέροντα που τη συγκροτούν. Η εναπομείνασα εκλογική βάση του δεν ταυτίζεται πλέον μέσω ιδεολογικών ή πολιτικών όρων με την ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ούτε βεβαίως πιστεύει ότι τα κοινωνικά συμφέροντα και τα αιτήματά της μπορούν να αντιπροσωπευθούν από την ομάδα αυτή. Η εκλογική αυτή βάση αποτελείται σήμερα από ένα τμήμα των παραδοσιακών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, από τα πελατειακά δίκτυα και τη νεόκοπη εκλογική πελατεία του κυβερνητικού μηχανισμού και επίπλέον από κοινωνικά στρώματα των οποίων τα συμφέροντα ταυτίζονται με το ακραίο πρότυπο της αγοράς.

Σ' ένα πολιτικό σύστημα που καταρρέει, το ΠΑΣΟΚ αποτελεί σήμερα το εναργέστερο παράδειγμα αυτής της απαξίωσης και της διάλυσης. Και στα ερείπιά του διαγκωνίζονται αυτοί που το γκρέμισαν προκειμένου να «ηγεμονεύσουν». Το ΠΑΣΟΚ είναι γι' αυτούς, τώρα πια, ένα μέσον, «ένα εργαλείο» προκειμένου να καταλάβουν μια ψηλή θέση εξουσίας στα επόμενα κυβερνητικά σχήματα. Εκεί αρχίζει και εκεί τελειώνει ο ρόλος τους.

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=73474&colid=50&dt=2012-01-15%200:0:0 http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/01/blog-post_5474.html
 

Το δόγμα ο Henry Kissinger ο Adolf Hitler και το Codex Alimentarius

Ο 89χρόνος Χένρυ Κίσινγκερ κρούει τα τύμπανα του πολέμου και δηλώνει απροκάλυπτα πως, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν στρέψει το βλέμμα τους, όπως εξάλλου δήλωσε πρόσφατα ο Μπάρακ Ομπάμα, στον Ειρηνικό Ωκεανό την Κίνα και την Ρωσία, και με το Ισραήλ να ασχολείται με το Ιράν. Με περίσσια υπεροψία μάλιστα λέει "Έχουμε επιτρέψει στην Κίνα να αυξήσει την στρατιωτική της δύναμη και στην Ρωσία να ανακτήσει τις δυνάμεις της από την πάλαι ποτέ...........
Σοβιετική Ένωση, έτσι έχουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να πουλήσουν νταηλίκι. Είμαστε σαν τον ελεύθερο σκοπευτή που αφήνει το θύμα του να πάρει το όπλο και αμέσως τον εκτελεί"
Ο Αδόλφος Χίτλερ είχε πει το αμίμητο "Σήμερα η Γερμανία είναι δική μας, αύριο όλος ο κόσμος"
Το δόγμα του Χένρυ Κίσινγκερ και κατ΄ επέκταση της Αμερικής "Ελέγξτε το πετρέλαιο και θα ελέγχετε τα έθνη. Ελέγξτε την τροφή και ελέγχετε τους ανθρώπους" Εσωκλείνει την ίδια ματαιοδοξία με του Αδόλφου Χίτλερ. Το τελευταίο θύμα η Λιβύη τώρα έχει σειρά η Συρία και το Ιράν το έχουν αφήσει για το Ισραήλ όσο αναφορά τα πετρέλαια.
Με τον "Διατροφικό Κώδικα - Codex Alimentarius" που έχει αρχίσει να εφαρμόζονται στις ΗΠΑ θα ελέγξουν και την τροφή στις αποικίες τους όπως θα γίνει η Ευρώπη. Η Ευρώπη μάλιστα αναφέρει στην πρόσφατη συνέντευξη του "ξέρει τι έρχεται και γιαυτό τον λόγο θέλει να επισπεύσει την πλήρη ενοποίηση της για να αντιμετωπίσει την κρίση ως ένα ενιαίο κράτος"
Το 1994 ο Χένρυ Κίσινγκερ είχε πει "Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθή. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθή να συμμορφωθή. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας" Σχετικό άρθρο μας ΕΔΩ. Με την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα οι στόχοι όλοι έχουν επιτευχθεί στο ακέραιο !
Η Αμερική έχει τον κατάλληλα εκπαιδευμένο στρατό και τα πιο προηγμένα όπλα για να επιβάλει την θέληση της. Μόνο μια υπερδύναμη όπως η Αμερική θα μπορέσει να αντεπεξέλθει σε μια τέτοια σύγκρουση και τελικά να νικήσει.
Σε ομιλία του ο Bill Gates παραδέχτηκε κυνικά πως ο πληθυσμός της Γης θα πρέπει να μειωθεί κατά 90% Δείτε σχετικό θέμα και βίντεο ΕΔΩ
Η υπεροψία σε όλο της το μεγαλείο !
Ο θεός μόνο μπορεί από δω και πέρα να φυλάξει τα δημιουργήματα του πάνω στην Γη. Οι ομοιότητες του τότε με το τώρα τρομάζουν. Η Τεχνολογία από τότε έχει κάνει άλματα και τα όπλα που υπάρχουν πια είναι ικανά να εξολοθρεύσουν εκατομμύρια ανθρώπων χωρίς καμία διάκριση.


nyxtobaths.blogspot.com

 http://ksipnistere.blogspot.com/2012/01/henry-kissinger-adolf-hitler-codex.html

Κι όμως: νοικιάζεται ο Παρθενώνας με 1.000 ευρώ!

Θες να νοικιάσεις τον Παρθενώνα; Με 1.000 ευρώ μπορείς να τον έχεις! Δεν πρόκειται για αστείο... Τόσο τον δίνει το υπουργείο Πολιτισμού, όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση!

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», το υπουργείο καθόρισε «ταρίφα» για την διαφημιστική αξιοποίηση 117 μνημείων της χώρας μας, όπως η Ακρόπολη, η Κνωσός, ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο και οι Δελφοί.

Είναι η πρώτη φορά που καθορίζονται τέλη χρήσηςτων μνημείων, που θα παραχωρούνται για φωτογραφήσεις και κινηματογραφήσεις με βάση τον «τιμοκατάλογο» που ορίζει το υπουργείο με σχετική απόφαση.

Έτσι, με 1.000 ευρώ, κάθε εταιρεία θα μπορεί να βγάλει πόζες με φόντο τον Ιερό Βράχο, για κάρτες, αφίσες και μαγνητάκια η τιμή «πιάνει» τα 300 ευρώ, ενώ αν οι φωτογραφίες μπουν σε cd ή dvd το «μαλλί» πάει στα 500 ευρώ. Αν πρόκειται για κινηματογράφηση, ο Παρθενώνας «αγγίζει» τα 1.600 ευρώ ανά ημέρα.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε αναλυτικά πόσο κοστίζουν τα 117 μνημεία μας
http://www.star.gr/
 
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/01/1000.html

Β. Παπανδρέου: Πήραμε ένα διαλυμένο κράτος και το αποτελειώσαμε!

Δεν μάσησε τα λόγια της κατά την ομιλία της από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου η Βάσω Παπανδρέου, καθώς έκανε ολομέτωπη επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την πρωθυπουργική του θητεία, επιρρίπτοντάς του όλες τις ευθύνες για την κατάσταση στη χώρα και στο ΠΑΣΟΚ. Τάχθηκε υπέρ της εκλογής ηγεσίας του Κινήματος τώρα, ενώ...
αναφερόμενη στην περίπτωση διεξαγωγήςεκλογών τον Απρίλιο τόνισε ότι «θα παραδώσουμε μια χώρα καθημαγμένη».
Κατηγόρησε επίσης ορισμένους από όσους μίλησαν, αλλά δεν τους κατονόμασε, ότι δεν μίλησαν με ειλικρίνεια και πρόσθεσε ότι «η ειλικρίνεια έλειψε τα 2,5 χρόνια, μέχρι που η κυβέρνησή μας κατέρρευσε».Αναφερόμενη στον Γ. Παπανδρέου, είπε ότι αναγνωρίζει ότι έδωσε την προσωπική του μάχη. Όμως, πρόσθεσε τη μάχη τη χάσαμε από την προεκλογική περίοδο. Και επέκρινε τον κ. Παπανδρέου υποστηρίζοντας ότι «η ηγεσία του Κινήματος γνώριζε τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, αλλά θέλησε να κρύψει την πραγματικότητα».Τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση πορεύθηκε χωρίς πυξίδα και άρχισε τους πειραματισμούς με ερασιτεχνικό τρόπο. Παραλάβαμε πρόσθεσε, «ένα διαλυμένο κράτος από τη ΝΔ και το αποτελειώσαμε».Η Β. Παπανδρέου δεν πείσθηκε από την εξήγηση που έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν», τόνισε ότι «χάθηκε πολύτιμος χρόνος με το open gov, υπήρξε ατιμωρησία και δεν πήγε κανένας στη φυλακή, έστω και δικός μας».
Υπενθύμισε ότι υποστήριζε πως η κυβέρνηση έπρεπε να προχωρήσει αμέσως σε μείωση δαπανών και λήψη άμεσων μέτρων και επέκρινε τον κ. Παπανδρέου ότι, τότε, χαρακτήριζε συντηρητικές παρόμοιες απόψεις.
Κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου για ερασιτεχνική άμυνα στις επιθέσεις των αγορών, αλλά αναγνώρισε ότι στην Ευρώπη υπάρχει έλλειμμα ηγεσίας. Κριτική άσκησε και στο σύνολο της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας, τονίζοντας ότι οι ηγεσίες όλων των κομμάτων είναι κατώτερες των περιστάσεων.
Ανέφερε ότι η Ελλάδα έγινε μαύρο πρόβατο στην Ευρώπη, «λόγω των δικών μας λαθών, και είμαστε με την πλάτη στον τοίχο».
Αναφερόμενη στη στήριξη όλων των αποφάσεων από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι οι βουλευτές ψήφισαν, περίπου, υποχρεωτικά, «με το πιστόλι στον κρόταφο» και φέρουν το ασήκωτο βάρος αυτών των αποφάσεων.
Αναγνώρισε, πάντως, ότι με το «ναι» «σώσαμε τη χώρα», προσθέτοντας ότι το «όχι» θα έφερνε την καταστροφή.
Τάχθηκε υπέρ της ψήφισης της νέας δανειακής σύμβασης, αλλά τόνισε ότι αυτή θα φέρει νέα δάκρυα και νέο αίμα για την κοινωνία, και επανέλαβε ότι η άλλη λύση θα είναι καταστροφή.
Προέβλεψε ότι «το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ σκληρό για τους Έλληνες, οι οποίοι με τη σειρά τους θα είναι πολύ σκληροί με το ΠΑΣΟΚ, ανεξάρτητα ποια ηγεσία θα έχει. Γι αυτό πρόσθεσε πρέπει να ξαναφτιάξουμε το ΠΑΣΟΚ από την αρχή».
Ζήτησε από τον Γιώργο Παπανδρέου να κάνει σκληρή αυτοκριτική, για τον τρόπο που άσκησε την εξουσία, για το ότι, όπως υποστήριξε, «μια μικρή ομάδα στελεχών έπαιρνε τις αποφάσεις και εμείς καλούμασταν να τις ψηφίσουμε».
Αυτοκριτική ζήτησε και για τον τρόπο που χειρίσθηκε το θέμα των κυβερνήσεων συνεργασίας τον Ιούνιο, αλλά και το Νοέμβριο, αλλά και για την πρότασή του για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
πηγή

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/01/blog-post_6478.html

Γιατί ο Ιωάννης Καποδίστριας είναι εθνικός ήρωας της Ελβετίας.

Ο Ιωάννης Καποδίστριας είναι αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της σύγχρονης Ελλάδας, πράγμα που για την ελληνική πραγματικότητα αλλά και νοοτροπία, σημαίνει πως όσο αγαπήθηκε, άλλο τόσο τον μίσησαν. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται και από το τραγικό του τέλος.
Ένα από τα στοιχεία της ζωής του Ιωάννη Καποδίστρια που είναι άγνωστα για τον Έλληνα, είναι πως ο πολιτικός αυτός δεν αγαπήθηκε μόνον εντός Ελλάδος. Όχι, δεν αναφέρομαι για την Ρωσία στην οποία έκτισε το πολιτικό του όνομα, αλλά για την Ελβετία. Ναι, την Ελβετία, η οποία μάλιστα τον έχει ανακυρήξει και εθνικό της ήρωα.


Πόσο περίεργο μπορεί να ακούγεται αυτό; Είναι όμως αλήθεια, και έχει και μία πολύ σοβαρή αιτιολόγηση. Δεν πρόκειται για μία αναγνώριση των ικανοτήτων ενός ατόμου ασχέτως εθνικότητος, αλλά για την ευγνωμοσύνη προς τον Ιωάννη Καποδίστρια για την συμβολή του στην γέννηση ενός κράτους-έθνους, αυτού της Ελβετίας.
Για να τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά, το κείμενο αυτό γράφεται διότι σαν σήμερα το 1817, ο Ιωάννης Καποδίστριας λαμβάνει την ελβετική υπηκοότητα σε αναγνώριση της συμβολής του στη δημιουργία του ομοσπονδιακού συστήματος της Ελβετίας.

Το 1798, η Γαλλία εισβάλει και κατακτά την Ελβετία την οποία όμως δεν προσάρτισε αλλά διαμόρφωσε έτσι την διοικητική της μεταρρύθμιση, ώστε να αποτελεί ένα κρατίδιο δορυφόρο. Οι κινήσεις αυτές αλλά και οι διαθέσεις του Ναπολέοντος θορύβησαν την Ρωσία η οποία ήθελε να δει την δράση του να περιορίζεται.


Τελικά το 1813 ο Ιωάννης Καποδίστριας διορίζεται ως εκπόρσωπος της Ρωσίας στην Ελβετία. Ο Καποδίστριας συνέβαλε στην ενότητα και ανεξαρτησία του κράτους της Ελβετίας υπό την νέα της δομή, καθώς ήταν από τους εμπνευστές του διαχωρισμού της, σε 19 αυτόνομα κρατίδια, τα καντόνια. Συνεισέφερε επίσης στην διαμόρφωση του ελβετικού συντάγματος, αλλά και την μετέπειτα ουδέτερη στάση της χώρας.
Συμμετείχε στο Συνέδριο της Βιέννης ως μέλος της ρωσικής αντιπροσωπίας και αργότερα εκπρόσωπος της Ρωσίας στη Συνδιάσκεψη των Παρισίων το 1815, όπου πέτυχε την εξουδετέρωση της αυστριακής επιρροής, την ακεραιότητα της Γαλλίας υπό Βουρβόνο μονάρχη καθώς και την διεθνή ουδετερότητα της Ελβετίας.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως η ευγνωμοσύνη της Ελβετίας προς το πρόσωπο του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδος, δεν φθάνει μόνο μέχρι την χορήγηση υπηκοότητος, αλλά και πρόσφατα, η πόλη της Λωζάννης προέβη και σε μία ακόμη τιμητική κίνηση.

Μαζί με την κυβέρνηση της Ρωσίας, η πόλη της Λωζάννης, τον Σεπτέμβριο του 2009, έκανε τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ιωάννη Καποδίστρια, παρουσία των Υπουργών Εξωτερικών της Ελβετίας Mισελίν Κάλμυ-Ρέυ και της Ρωσίας, Σεργκέυ Λαβρώφ, του Δημάρχου της Λωζάννης και του ελληνικής καταγωγής προέδρου της τοπικής βουλής του καντονίου Vaud, πρωτεύουσα του οποίου είναι η Λωζάννη, Πασκάλ Μπρουλής.


Η ορειχάλκινη προτομή, που είναι έργο του Ρώσου γλύπτη βλαντιμίρ Σουρόβτσεφ, τοποθετήθηκε στη Λωζάννη «ως ένδειξη τιμής στον πρώτο Επίτιμο Δημότη της πόλης».
Επρόκειτο για μια πράξη που έγινε από κοινού από τη Ρωσία και την πόλη της Λωζάννης, τα δε αποκαλυπτήρια συνέπεσαν με την επίσημη επίσκεψη στην Ελβετία του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

 http://www.iefimerida.gr/

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/01/blog-post_8621.html

Εις το όνομα της καταφορτώσεως και της αναφορτώσεως και της διακινήσεως της αγίας πληροφορίας· αντιγράψτε και διαδώστε

Εις το όνομα της καταφορτώσεως και της αναφορτώσεως και της διακινήσεως της αγίας πληροφορίας· αντιγράψτε και διαδώστε


Και εγένετο μία νέα θρησκεία (το ιερό της σύμβολο φαίνεται εδώ) και το όνομα αυτής "Αντιγραφισμός" (ή "Κοπιμισμός", όπως προτιμάτε). Η Αποστολική Εκκλησία του Αντιγραφισμού (Missionerande Kopimist-samfundet) αναγνωρίστηκε επίσημα ως θρήσκευμα από τη Σουηδία στις 5 Ιανουαρίου 2012 από την αρμόδια υπηρεσία και έχει ήδη αρχίσει να διαδίδει το μήνυμά της στα πέρατα του κόσμου. Θα μπορείτε να αναγνωρίσετε τους Αντιγραφιστές από το γεγονός ότι θωρούν την αντιγραφή και δη το συνδυασμό πλήκτρων Ctrl-C+Ctrl-V ως ιεροτελεστία, ενώ αντί για "αμήν" λένε "αντιγράψτε και διαδώστε" (copy and seed).

Ήδη έχουν ιδρυθεί Ιεραί Μητροπόλεις της Εκκλησίας του Αντιγραφισμού σε Γαλλία, Δανία, Η.Π.Α., Ινδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Καναδά, Νέα Ζηλανδία, Ολλανδία, Ρουμανία και Ρωσία. Και αν και δελεάζομαι να αυτοανακηρυχθώ Μητροπολίτης Πάσης Ελλάδος, καθότι ακολουθώ χρόνια τις αξίες που πρεσβεύει, η σεμνότης μου και η εκλεπτυσμένη ανατροφή μου με αναγκάζει να αφήσω την τιμή σε κάποιον που έχει ασχοληθεί περισσότερο με την ελεύθερη ανταλλαγή της πληροφορίας.

Η επίσημη ιστοσελίδα της πνευματικής μητρός της Εκκλησίας του Αντιγραφισμού εδράζεται στη διεύθυνση: http://kopimistsamfundet.se/ (Ρε Κάρολε, για αναλαβού!)

Ακολουθεί ένα είδος ιδρυτικής διακήρυξης της Εκκλησίας του Αντιγραφισμού, μεταφρασμένη από τα Αγγλικά.

Το "kopimi" καθιερώθηκε σαν έννοια στις αρχές του 2000 σε ένα πειρατικό φόρουμ. Το "kopimi", από τις λέξεις "copy me" (=αντίγραψέ με) είναι μια πρόσκληση σε αντιγραφή. Το "kopimi" είναι το όνομα μια στάσης ζωής, που περιστρέφεται γύρω από την επιθυμία να αντιγράψεις και να αντιγραφείς. Για μας το ζήτημα της ελευθερίας της αντιγραφής δεν είναι πολιτικό, αλλά πολύ βαθύτερο.

Η Εκκλησία του Αντιγραφισμού(ή Κοπιμισμού) δεν προβαίνει σε ισχυρισμούς σχετικά με θεούς ή υπερφυσικές δυνάμεις. Η ζωή έχει βάση στην ικανότητα του μορίου του DNA να αντιγράφει τον εαυτό του, ασχέτως της αρχικής δημιουργίας του Σύμπαντος. Η διαδικασία αυτή είναι η πιο στοιχειώδης στη ζωή και στη φύση και το DNA είναι απλά ένας μεταφορέας πληροφοριών, ένα σύνολο μοριακών τμημάτων που προσδιορίζουν τι θα γίνουμε. Η αναπαραγωγή είναι η βασική λειτουργία των κυττάρων και της ζωής, όπως αυτή είναι γνωστή στους ανθρώπους.

Η αντιγραφή είναι θεμελιώδες χαρακτηριστικό της ζωής και συμβαίνει διαρκώς γύρω μας. Η πληροφορία όταν μοιράζεται παρέχει νέες προοπτικές και παράγει νέα ζωή. Νιώθουμε μια πνευματική σύνδεση με το δημιουργημένο αρχείο.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της Εκκλησίας μας είναι το αποστολικό της μήνυμα. Από όλους για έναν και από έναν για όλους -και πάλι πίσω- ανταλλαγή χωρίς αρχή και χωρίς τέλος. Τα πάντα για την τέρψη και τη χαρά του συνόλου. Κανείς δεν μένει έξω από την παγκόσμια κοινότητα της γνώσης και της ανταλλαγής της πληροφορίας. Κάθε πιστός έχει όλη τη γνώση -όλη η γνώση μοιράζεται από κάθε πιστό σε όλους τους ανθρώπους χωρίς εξαίρεση. Ξεκινήστε την εκθετική πλημμυρίδα.

Οι γλώσσες και οι πολιτισμικές εκφράσεις είναι διαφορετικοί τρόποι ανταλλαγής πληροφοριών και αποτελούν βασικά εργαλεία για τα περισσότερα κοινωνικά ζώα. Ο ίδιος ο πολιτισμός αναπτύσσεται παράλληλα με την διασπορά και την εξέλιξη της γλώσσας. Είναι αδύνατο να διαχωριστεί η εξάπλωση του πολιτισμού από τη δημιουργική διαδικασία, διότι πρόκειται ουσιαστικά για το ίδιο πράγμα. Όπως και με τη γλώσσα, ο πολιτισμός αχρηστεύεται και πεθαίνει όταν δεν εξαπλώνεται. Η αντιγραφή είναι δημιουργία. Το να δημιουργείς σημαίνει να αντιγράφεις. Το ότι κάτι προέρχεται από το τίποτα είναι μια παράλογη ιδέα.

Η Αποστολική Εκκλησία του Αντιγραφισμού αιτήθηκε να γίνει αναγνωρισμένη θρησκευτική κοινότητα επειδή μας αξίζει η ίδια αναγνώριση και ο ίδιος σεβασμός με τις άλλες πίστεις. Σύντομα θα κάνουμε αίτηση για αναγνώριση γάμων καθώς και για κρατική ενίσχυση για να επεκτείνουμε τη διακονία μας.

Εμείς οι άνθρωποι θέλουμε απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις. Ο Αντιγραφισμός είναι ένα δόγμα που προσπαθεί να δώσει απάντηση στην υπαρξιακή ερώτηση: Ποιο είναι το νόημα της ζωής; Πιστεύουμε πως η απάντηση βρίσκεται στην αντιγραφή, τη διανομή και τη διασκευή της πληροφορίας.
Αντιγράψτε και διαδώστε

Πηγή...

Φορολογία: Ποιες αλλαγές προωθεί το ΥΠΟΙΚ

Το φάκελο «φορολογικό» ανοίγει για μια ακόμη φορά η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, υπό τους περιορισμούς που θέτει το προαπαιτούμενο της πολιτικής συναίνεσης ώστε να περάσει το νομοσχέδιο από τη Βουλή.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εγκαινίασε χθες νέο κύκλο συσκέψεων με τους στενούς του συνεργάτες. Oι συσκέψεις θα συνεχιστούν στη διάρκεια της εβδομάδας ώστε αφότου διαμορφωθεί μια πλατφόρμα προτάσεων να τεθούν υπ’ όψιν των κομμάτων με την επιδίωξη συναινετικών αλλαγών. Συνεργάτες του Ευ. Βενιζέλου μάλιστα σημειώνουν ότι στις προθέσεις του υπουργού είναι η άμεση κατάθεση φορολογικού νομοσχεδίου με τη μέγιστη δυνατή πολιτική συναίνεση.

Μεταξύ των προτάσεων που επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο περιλαμβάνονται:
1. Ηλεκτρονικό πόθεν έσχες για όλους. Οι φορολογούμενοι θα δηλώνουν από τη μία πλευρά εισοδήματα και κάθε περιουσιακό τους στοιχείο (ακίνητα, αυτοκίνητα, καταθέσεις) και από την άλλη το σύνολο των δαπανών που πραγματοποιούν. Στόχος να αποκαλυφθούν μέσω των δαπανών, κρυφά εισοδήματα.

2. Αλλαγές στον τρόπο είσπραξης και απόδοσης του ΦΠΑ. Προωθείται διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τη ΓΓΠΣ και άμεση απόδοση του φόρου. Θα επανεξεταστούν παράλληλα και οι συντελεστές ΦΠΑ. 
 
 3. Κατάργηση φοροαπαλλαγών. Θα επανεξεταστούν όλες οι φοροαπαλλαγές από μηδενική βάση με κατεύθυνση μεγάλων περικοπών.

4. Φορολογία ακινήτων. Έχουν υποβληθεί προτάσεις ενοποίησης όλων των φόρων στα ακίνητα, ενώ παραμένει σε εκκρεμότητα η εξίσωση αντικειμενικών και αγοραίων τιμών.

5. Απλοποίηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και αναμόρφωση του φορολογικού ποινολογίου. Προωθείται η κατάργηση γραφειοκρατικών υποχρεώσεων τήρησης πρόσθετων βιβλίων αλλά και ο εξορθολογισμός των προστίμων . 
 
 
 http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/675719/Article.aspx
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/01/blog-post_5655.html

Η μήνυση για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» δεν είναι μια «χαμένη υπόθεση»

Η υπόθεση της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου, δεν είναι μια «χαμένη υπόθεση» όπως έσπευσαν αρκετοί να προεξοφλήσουν! Είναι αλήθεια ότι, μιλώντας με πολλούς παράγοντες όταν κατατέθηκε η μήνυση για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» κατά του συνόλου των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο, μας «βομβάρδιζαν» με πληροφορίες του τύπου ότι.......
δεν έχει καμία απολύτως τύχη.

Και μέχρι σε ένα βαθμό δεν είχε μιας και στα δικαστήρια είχε απορριφθεί.

Η επιμονή όμως του γιατρού, τον ώθησε να προωθήσει την μηνυτήρια αναφορά ακόμα και στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας στον Άρειο Πάγο.

Εκεί φαίνεται ότι οι όροι αντεστράφησαν!

Η μήνυση όχι απλά δεν κατέπεσε, όχι απλά δεν θεωρήθηκε αβάσιμη αλλά αντίθετα:

Κρίθηκε ως βάσιμη με δεδομένα που στοιχειοθετούν κατηγορητήριο.

Κι έτσι, ο αρμόδιος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους «κατηγορούμενους» είχαν διατελέσει και υπουργοί. Θεώρησε δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί ευθύνης υπουργών ο οποίος «συμπαρασύρει» και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει υπουργοί!

Ετσι, εδώ και μερικές εβδομάδες, στη βουλή, έχει φτάσει το πόρισμα στην ουσία του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, το οποίο έκρινε ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για «εσχάτη προδοσία» εκ μέρους των βουλευτών!

Το γεγονός αυτό ίσως δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Κράτους και είναι εξόχως σοβαρό. Ανεξάρτητα της έκβασης που θα έχει η υπόθεση και ανεξάρτητα πόσο συντεχνιακά θα λειτουργήσουν οι βουλευτές, τώρα, πρέπει να βρεθεί ένας αριθμός εν ενεργεία βουλευτών, που δεν τους «αγγίζει» το κατηγορητήριο, και να συγκροτήσουν επιτροπή που θα διερευνήσει το όλο ζήτημα!

Θα διερευνήσει δηλαδή κατά πόσο οι «κατηγορούμενοι» διέπραξαν το υπέρτατο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας!

Κι εδώ προκύπτουν μια σειρά από σοβαρότατα ερωτήματα. Ερωτήματα που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μας και ειδικότερα προς τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης!

Για ένα τόσο σοβαρό θέμα, είδατε εσείς πουθενά έστω ένα σχόλιο στα λεγόμενα «επίσημα» ή παραδοσιακά MME;

Ένα μονόστηλο σε εφημερίδα ή ένα ρεπορτάζ 30 δευτερολέπτων σε κάποιο από αυτά τα ΜΜΕ;

Ολοι έχουν μείνει στο μεγάλο ντόρο της υπόθεσης, ότι κατέπεσε ως κατηγορία στο εφετείο και τελείωσε!!

Η βουλή, δεν έκανε τον κόπο να εκδώσει ούτε καν ένα δελτίο τύπου. Την στιγμή που όταν ο πρόεδρος συναντά το Σωματείο προσκόπων της Αυστραλίας, εκδίδεται δελτίο τύπου συνοδευόμενο από φωτογραφίες!

Για την σοβαρότατη αυτή υπόθεση ... τίποτα! Ακρα του τάφου σιγή!

Σας παραθέτουμε λοιπόν σήμερα ένα βίντεο, από μια τετράωρη σύσκεψη της βουλής, στην οποία ήλθε το ζήτημα και η βουλή έπρεπε να ενημερώσει τους βουλευτές!

Διότι δεν γινόταν αλλιώς!

Η διαδικασία ενημέρωσης κράτησε ... 28 δευτερόλεπτα!!!

Μάλιστα! Τόσο χρειάστηκε το προεδρείο της Βουλής για να ενημερώσει το Σώμα ότι πάνω από τους μισούς βουλευτές κατηγορούνται για ... εσχάτη προδοσία!

Στο βίντεο που βλέπετε, ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο ενημερώνεται η βουλή και συνεπώς οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι, είναι ... συντεχνιακός και καλυμμένος, μιας και η αναφορά γίνεται με έναν τρόπο που σε κάνει να πιστεύεις ότι το θέμα αφορά σε ... παράβαση του ΚΟΚ !!!



Έίναι πλέον προφανές, ότι το Κοινοβούλιό μας, λειτουργεί συντεχνιακά!

Δεν γνωρίζω αν τα κόμματα και οι βουλευτές που ΔΕΝ κατηγορούνται γνωρίζουν το θέμα αυτό. Σίγουρα κάποιοι έχουν ενημερωθεί από τον μηνυτή!

Το ζητούμενο είναι ότι η πληροφόρηση στο λαό για ένα τέτοιο ζήτημα δεν ήταν καν η στοιχειώδης. Τέτοιοι αποκλεισμοί δεν συμβαίνουν σε καμία χώρα του πλανήτη παρά μόνο σε στυγνά δικτατορικά καθεστώτα!

Στο θέμα θα επανέλθουμε στις αμέσως επόμενες ώρες με περισσότερα στοιχεία.

Είναι γεγονός πάντως, ότι η επιμονή ενός γιατρού από την Χαλκίδα ήταν ικανή, να ξεμπροστιάσει το σάπιο πολιτικό-οικονομικό σύστημα της χώρας μας που καταρρέει!

Γιώργος Αδαλής - aegeantimes.gr


www.schizas.com
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/01/blog-post_2222.html

Στο ΠΑΣΟΚ θέλουν συγκυβέρνηση με ΝΔ μετά τις εκλογές με πρωθυπουργό ... Λ.Παπαδήμο!

Στο ΠΑΣΟΚ κάνουν ότι μπορούν για να μείνουν στην εξουσία και μετά τις εκλογές - όποτε και αν γίνουν ... - και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ,...
Χρήστος Πρωτόπαπας λέει "Ναι" στη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ μετά τις εκλογές, αλλά με επικεφαλής τον Λουκά Παπαδήμο! Ο κ. Πρωτόπαπας μιλώντας στον ΣΚΑΙ χαρακτήρισε άσχημα τα ποσοστά για το ΠΑΣΟΚ ενώ αναφερόμενος στα εσωκομματικά δήλωσε δυσαρεστημένος από τη στάση του Γιώργου Παπανδρέου προσθέτοντας πως περιθώρια για παιχνίδια και κόλπα δεν υπάρχουν. Άμεση ήταν η αντίδραση του ΛΑΟΣ επειδή προφανώς δεν το περιέλαβε στην... συγκυβέρνηση. Στον κ. Πρωτόπαπα απάντησε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Κωστής Αϊβαλιώτης με την χαρακτηριστική φράση, «Η ώρα η καλή...». Σαν προδομένη γυναίκα αντιδρούν πλέον στο ΛΑΟΣ...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/01/blog-post_2597.html

Επιστολή της Οργάνωσης Θύρσος προς Απόστολο Βακάκη για τις δηλώσεις του περί Ακροπόλεως, Ολύμπου και λοιπών .. φαεινών "ιδεών" του

Η αλήθεια είναι ότι δεν τους προλαβαίνουμε πλέον. Άλλη μία απάντηση σε πεινασμένους πωλητές των Ιερών των Ελλήνων..


Με αφορμή τις δηλώσεις του:«Για να μπορέσει η ανάπτυξη να ξεκινήσει πρέπει να θεσπιστεί και να ενεργοποιηθεί ένα εξειδικευμένο τμήμα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στελεχωμένο με ικανούς, ταχύτατους και "ιδεολογικά προσκείμενους" στην ανάπτυξη δικαστές, το οποίο θα εκδικάζει εντός εβδομάδων τις προσφυγές».
*
«Αν σήμερα μιλάνε κάποιοι για ανεμογεννήτριες, δεν καταλαβαίνω γιατί να μη γίνει όλη η Μακρόνησος ένα πάρκο ανεμογεννητριών, αντί να αποτελεί το νησί των εγκαταλελειμμένων χαλασμάτων (...). Να δοθούν, λοιπόν, απεριόριστες χρήσεις γης χωρίς δυνατότητα του συστήματος να εκβιάσει και να πουληθούν άμεσα στους ξένους, να έρθουν να επενδύσουν (...) γιατί να μη νοικιαστούν - ή και να πουληθούν ακόμη - η Μακρόνησος και η Γυάρος;».
*
«Έχει καμία σημασία το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Μακρονήσου; Σημασία έχει η Μακρόνησος να δίνει πλούτο στον ελληνικό λαό [...] Αλλάζει η ζωή του ανθρώπου αν ο Όλυμπος ήταν στην ιδιοκτησία των Γερμανών (...);».
*
«(...) αν δίναμε την Ακρόπολη στη διαχείριση των Ιαπώνων, να είστε σίγουρη ότι θα λειτουργούσε 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες τη βδομάδα (...). Η Ακρόπολη είναι ένα προϊόν που θα έπρεπε να δουλεύει ακόμα και την Πρωτοχρονιά».
-- Μια τέτοια κίνηση δεν θα σας έθιγε ως Ελληνα;
«Το αντίθετο. Θα με χαροποιούσε ιδιαίτερα (...)».
***
Τα παραπάνω είναι από συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο «Πρώτο Θέμα» της 7-8/1/2012 και συγκεκριμένα στο «Οικονομικό Ένθετο Business Stories», σελ. 12 -13.


Η Οργάνωσή μας συνεχίζοντας να υποκαθιστά εν μέρει το κενό της σε παράλυσης Πολιτείας, απέστειλε την παρακάτω επιστολή, σήμερα 17 Ιανουαρίου "2012"


Κύριε Βακάκη

Διαβάσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον αλλά δίχως έκπληξη τη συνέντευξή σας σε εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η κρίση, η δική σας κρίση, των οικονομικών παραγόντων και των τραπεζών, έχει φανερώσει από τα τρίσβαθα της ψυχής σας το πραγματικό σας αδηφάγο πρόσωπο.
Θα σταθούμε στις προτροπές  σας περί της «τοποθέτησης ιδεολογικά προσκείμενων στην ανάπτυξη δικαστών» καθώς και στις κατάπτυστες θέσεις σας για τους Ιερούς μας Τόπους όπως η Ακρόπολη την οποία αποκαλείτε «προϊόν» και φυσικά στην «ενδιαφέρουσα» πρότασής σας να ανήκει η Ιερή Κορυφή των Ελλήνων ο Όλυμπος στους Γερμανούς, και τέλος να πωληθεί ελληνική γη για να προσφέρει «πλούτο» στους Έλληνες.
Είναι πλήρες χάσιμο χρόνου να εμπλακεί κανείς μαζί σας σε ιδεολογικές συζητήσεις περί Αρετής, Σεβασμάτων, ανθρώπινης αξιοπρέπειας και Φιλοπατρίας.
Είστε ένας επιχειρηματίας του καπιταλιστικού συστήματος, και δουλειά σας είναι να τα ξεπουλάτε όλα, κρατώντας απλώς την «εμπορική ονομασία» για κερδοσκοπικούς λόγους.
Απλά, μιας και η ξεχαρβαλωμένη και πλήρως εξευτελισμένη πολιτική τάξη της χώρας μας δεν μπήκε καν στον κόπο να σας απαντήσει, καλούμαστε εμείς οι πολίτες να το πράξουμε στα πλαίσια που μας δίδει η ακόμη σχετικά ελεύθερη διακίνηση Ιδεών.
Δυστυχώς, θα μείνετε με τη..προσμονή σας κύριε Βακάκη, του να δείτε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Δεν είμαστε εργαζόμενοί σας, και φυσικά θα πάψουμε να είμαστε και πελάτες σας καθώς αρνούμαστε να χρηματοδοτήσουμε εκ νέου τα σιχαμερά οικονομίστικα όνειρά σας και να επιβραβεύσουμε τις τραγικά εκφυλισμένες θέσεις σας.
Όποιος τολμήσει να ακουμπήσει τα ανίερα χέρια του στους Ιερούς μας Τόπους, την Γη της Ελλάδος ,τους Ναούς των Θεών μας, και να τους θέσει ταμπελάκι με αναγραφόμενη τιμή πώλησης, θα έχει να κάνει με τον Όρθιο Ελληνικό λαό, που να είστε σίγουρος, καθώς δεν θα ξεχάσει τους τρόπους εργασιακής συμπεριφοράς του καπιταλιστικού συναφιού σας, άρα και αντιλαμβανόμενοι πλήρως το τι ακριβώς τον προτρέπετε να πάθει, θα αντισταθεί λυσσαλέα σε τυχόν επίθεση τέτοιου είδους.
Πιο μεγάλη Δύναμη από τα χρήματά σας κύριε Βακάκη, έχουν οι Έλληνες στην Ψυχή τους.
Για εμάς πλέον, δεν λογίζεστε ως Έλληνας, δεν λογίζεστε ως τίποτε άλλο παρά ως ένας επιχειρηματίας που ασεβεί στο Ιερό αίμα των Προγόνων μας που υπερασπίστηκαν την Ιερή μας Πατρίδα. Φτωχών ανθρώπων που πέθαναν πέφτοντας από τον Παρθενώνα τυλιγμένοι με την Σημαία μας, για να μην την πάρουν οι Γερμανοί που δεν έχετε πρόβλημα να τους ανήκει ο.. Όλυμπος.
Θα είμαστε φτωχοί για λίγα χρόνια κύριε Βακάκη,αυτό είναι σίγουρο. Φρόντισαν για αυτό οι οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες,  αλλά ίσως ελεύθεροι αργότερα από ανθρώπους με ιδέες και τακτικές σαν τις δικές σας.
Τι αστείος που είναι τελικά ο Καπιταλισμός σας. Τόσο προβλέψιμα αποτυχημένος..


Για την Οργάνωσης Θύρσος - Έλληνες Εθνικοί

Δυο Αδέλφια Από Τη Μυτιλήνη Μετατρέπουν Βενζινοκίνητα Αυτοκίνητα Σε Ηλεκτρικά

Δυο Αδέλφια Από Τη Μυτιλήνη Μετατρέπουν Βενζινοκίνητα Αυτοκίνητα Σε Ηλεκτρικά


Σε «πρωτεύουσα» του ηλεκτρικού αυτοκινήτου στην Ελλάδα μετατρέπεται η Μυτιλήνη μέσω της δουλειάς δύο αδελφών, του Κώστα και του Τάσου Κόρακα, που μετατρέπουν βενζινοκίνητα αυτοκίνητα σε ηλεκτρικά.

Στο πλαίσιο ερευνητικού προγράμματος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που υλοποιείται μαζί με την Περιφέρεια Αττικής, τα δυο αδέλφια μετέτρεψαν ήδη ένα smart και ένα Fiat Panda σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα τα οποία όμως κινούνταν με μπαταρίες μολύβδου. Αλλά το καινούργιο τους «δημιούργημα» είναι ένα Citroen Saxo που ολοκληρώθηκε τούτες τις μέρες και από σήμερα βρίσκεται στην Αθήνα όπου θα περάσει τα απαραίτητα τεστ στο Πολυτεχνείο ώστε να βεβαιωθεί ότι πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Το πρωτοποριακό που έχει να κάνει με το Citroen είναι πως την μπαταρία λιθίου ο οδηγός δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να την αντικαταστήσει. Κι αυτό γιατί, όπως λένε οι αδελφοί Κόρακα, «η μπαταρία μολύβδου είχε διάρκεια ζωής γύρω στα 80.000 χιλιόμετρα, ενώ η λιθίου έχει διάρκεια 300 με 500.000 χιλιόμετρα, ουσιαστικά δηλαδή ξεπερνά το χρόνο ζωής ενός αυτοκινήτου. Επιπλέον, οι μπαταρίες λιθίου έχουν το μισό βάρος από τις μπαταρίες μολύβδου».

MytiliniΗ αυτονομία του ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου με μπαταρία λιθίου φτάνει τα περίπου 100 χιλιόμετρα, η λειτουργία του είναι εντελώς αθόρυβη και προφανώς δεν ρυπαίνει· και το μόνο για το οποίο φροντίζει ο οδηγός είναι να βρίσκεται κάθε περίπου 100 χιλιόμετρα σε κάποια πρίζα για να το ξαναφορτίσει. Κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος για αυτά τα περίπου 100 χιλιόμετρα μόλις 1,5 ευρώ με το σημερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ!

Ας σημειωθεί πως στις αρχές του νέου έτους αναμένεται η υπογραφή Προεδρικού Διατάγματος που θα δίνει κίνητρα για τη μετατροπή των βενζινοκίνητων αυτοκινήτων σε ηλεκτρικά, ενώ στόχος των αδελφών Κόρακα είναι να λειτουργήσουν στη Μυτιλήνη το πρώτο πιστοποιημένο κέντρο μετατροπής βενζινοκίνητων αυτοκινήτων σε ηλεκτρικά.

«Πιστεύουμε ότι έχει νόημα το γεγονός ότι ξεκινά από το νησί η μετατροπή βενζινοκίνητων αυτοκινήτων σε ηλεκτρικά γιατί είναι περισσότερο χρήσιμα στις μικρές αποστάσεις ή σε αποστάσεις μέσα στην πόλη. Οσο προχωρά βέβαια η τεχνολογία θα εξελίσσονται και ακόμη περισσότερο, για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Από την άλλη πλευρά, όσο θα αυξάνεται η παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων τόσο θα μειώνεται και το κόστος των μπαταριών», τονίζει ο Τάσος Κόρακας.

Το κόστος μετατροπής του αυτοκινήτου υπολογίζεται στα 7.000 με 10.000 ευρώ με τη χρήση μπαταριών λιθίου, οι οποίες όμως και δεν χρειάζεται να αντικατασταθούν ποτέ.

Πηγή...

STARGATE: ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ANDEN




Υπάρχει ένα νέο θέμα που έχει έρθει στο φως στο διαδίκτυο. Ότι μια πραγματική Stargate έχει βρεθεί, και είναι επτά μίλια υπόγεια στον Κόλπο του Άντεν σε μια υπόγεια στρατιωτική βάση. Είπανε, επίσης, ότι πρόσφατα έχει ενεργοποιηθεί.

Σας παραθέτω τα παρακάτω γεγονότα για να τα δείτε και να αποφασίσετε για τον εαυτό σας
 
Ο Κόλπος του Άντεν, όπως ίσως γνωρίζετε από τις ειδήσεις αρκετά πρόσφατα, είναι στη Σομαλία οι Πειρατές εκεί έχουν παρέα, γνωστή και ως «Pirate Σύμμαχος". Σε απάντηση όλων αυτών των Πειρατών του Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών ψηφίστηκε να επιτρέψει στις χώρες να στείλει πολεμικά πλοία στην περιοχή. Έτσι ΝΑΤΟ, Αγγλία, Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Γερμανία, Σαουδική Αραβία, το Ιράν, την Ελβετία, ΗΠΑ και άλλες χώρες έχουν στείλει όλα τα πολεμικά τους πλοία στην περιοχή. Ακόμα και οι ΗΠΑ Blackwater δύναμη Mercenary, εστάλη εκεί.


Εντάξει, τόσο καιρό εχθροί πρώτη φορά που μοιράζονται τα ίδια ύδατα. Τόσες πολλές ρουκέτες για λίγα αλιευτικά σκάφη;; Κάτι δεν ταιριάζει.

Τώρα καθίστε μαζί μου γιατί πρόκειται να μιλήσω για μερικά διαφορετικά θέματα και μπορεί να φαίνονται λίγο εκτός πορείας, αλλά αισθάνομαι ότι όλα ταιριάζουν μεταξύ τους.





Τώρα η πόλη της Adem βρίσκεται στη Χώρα της Υεμένης και είναι επίσης το πατρογονικό σπίτι του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Ο υπουργός Εξωτερικών της Υεμένης Abubakr αλ-Qirbi ανέφερε πρόσφατα ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν μέχρι και 300 μαχητές της Αλ Κάιντα στην Υεμένη.

Το ενδιαφέρον είναι η Άντεν ήταν υπό βρετανική κυριαρχία πόλη από το 1838 μέχρι το 1967 και η ομοσπονδία μετονομάστηκε σε Ομοσπονδία της Νότιας Αραβίας στην πολιτεία του Άντεν. Στη συνέχεια, το Νοέμβριο του 1967 μετά από μια σύγκρουση που κράτησε τέσσερα χρόνια, με το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο της Υεμένης βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Υεμένης, οι Βρετανοί τελικά αποσύρθηκαν. Μετά το Adem έγινε η πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της νέας Λαϊκής της Νότιας Υεμένης το οποίο μετονομάστηκε σε Λαϊκή Δημοκρατία της Υεμένης το 1970. Βόρεια και νότια Υεμένη έγινε ενιαία το 1990 και το Άντεν δεν ήταν πλέον ήταν η εθνική πρωτεύουσα της Υεμένης, αλλά πλέον θεωρείται η πρωτεύουσα του Άντεν. Τι σημαίνει αυτό, Είτε έτσι είτε αλλιώς, Aden φαίνεται να είναι ένα μέρος που είχε πάντα ένα παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Η Υεμένη τώρα παρακολουθείται στενά λόγω της απειλής της Αλ Κάιντα, αποτελεί για την περιοχή και την αποτυχημένη βομβιστική επίθεση την ημέρα των Χριστουγέννων (τουλάχιστον αυτό είναι που λένε) από Umar Φαρούκ αλ-Qa'iad του Abdulmutallab ο οποίος είναι εκτός της al-qa » αναζωπύρωσης της Αραβίας πτέρυγα του IDA της Χερσονήσου, βασίζονται τώρα στην Υεμένη. Αν και είναι γνωστό ότι ο Ομάρ αλ-πήγε στο Λονδίνο, ενώ σπούδαζε μηχανικός στο πανεπιστήμιο.

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός για την Άμυνα και την Ασφάλεια, Rashad al-Alimi είπε σε μια νέα διάσκεψη πρόσφατα ότι η κυβέρνηση δεν ήθελε ξένα στρατευμάτα στο έδαφος της. Αυτό το μήνυμα ενισχύθηκε επίσης από τον υπουργό Εξωτερικών Abukar αλ-Qirbi, ο οποίος δήλωσε στο CNN ότι η καταπολέμηση και οι μαχητές ήταν "η προτεραιότητα και η ευθύνη των δικών μας δυνάμεων ασφαλείας και του στρατού μας". Με τη δυνατότητα της άμεσης στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ, είπε: "Οχι, δεν νομίζω ότι θα δεχτούμε βοήθεια από τις ΗΠΑ, καθώς έχουν μάθει από το Αφγανιστάν και το Ιράκ και σε άλλα μέρη ότι η άμεση παρέμβαση μπορεί να είναι αυτοκαταστροφική.."

Τι σημαίνουν όλα αυτά? έχουν να κάνουν με το Stargate? Προφανώς και έχουν να κάνουν.Κατά το μπλε φεγγάρι που είχαμε για το Νέο Έτος το Diamond τετράεδρα εντός του κρυσταλλικού πλέγματος στη Γη ενεργοποιήθηκαν οι πύλες οι οποίες με τη σειρά τους άνοιξαν το Stargate που βρίσκεται στον Κόλπο του Άντεν. Επιπλέον, στον Κόλπο του Άντεν είναι υπό επιστημονικό έλεγχο για χρόνια λόγω μαγνητικών ανωμαλιών που ανακαλύφθηκαν . Ο Κόλπος του Άντεν ήταν ένα από τα πρώτα μέρη όπου έχει αντίστροφα μαγνητισμένο πυθμένα της θάλασσας και έχει αναγνωριστεί. Τώρα αν το γνώριζε ότι όλα αυτά συνέβαιναν, θα θέλετε άλλα άτομα εισβάλλουν στη χώρα σας; Και χώρας που ήθελε να δημιουργήσει μια ψευδή σημαία, προκειμένου να έχουν μια δικαιολογία για να εισβάλουν. Εξ ου και οι πειρατές της Σομαλίας και της Αλ Κάιντα. Τώρα έχουνε βρεθεί στην ανάγκη να εισβάλουν.

 «Η εξάπλωση του πυθμένα η κατεύθυνση και το γεωγραφικό πλάτος είναι τέτοιες που η ανωμαλία που οφείλεται στη φυσιολογική μαγνήτιση είναι αρνητική και ελαφρώς λοξή. Θετικές ανωμαλίες παρατηρήθηκαν επίσης που υποδηλώνουν την παρουσία της αντιστροφής μαγνήτισης. Ένα μικρό μήκος κύματος μαγνητική ανωμαλία η οποία εμφανίζεται συχνά, προεξέχοντος πάνω από την αξονική μαγνητική ανωμαλία στον Κόλπο του Άντεν περιγράφεται πλέον και λέγονται διάφορες ερμηνείες?. την προτιμώμενη συνεπάγεται δραματική κατάποση της στενής ισόθερμου θερμοκρασίας Curie στο θαλάσσιο πυθμένα και η εξάπλωση στο κέντρο. Η ερμηνεία που έχει συνέπειες για τα μοντέλα της γενιάς των ωκεανών λιθόσφαιρας και για τον εντοπισμό γεωθερμικών πιθανές περιοχές rifted. περιφέρειες. " Αυτά όμως είναι επιστημονικά,άσε αυτούς  nature.com να μιλήσουν για αυτά. 
 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters