Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Μ. ΞΑΦΑ: Θαυμάστε ένα στέλεχος του ΔΝΤ που μας κυβερνάει...και που ξεκάθαρα προσδιορίζει το δρόμο που μας οδηγούν...!!!

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

Παραθέτουμε το βιογραφικό της κ. Μιραντα Ξαφά, στο οποίο εμφανώς αποδεικνύεται οτι έχει σπουδάσει και έχει εκπαιδευτεί σαν στέλεχος του ΔΝΤ για 15 χρόνια, και σαν στέλεχος διεθνών τραπεζών τα υπόλοιπα, και ήρθε εδώ να εφαρμόσει ότι έχει "σπουδάσει" μέχρι σήμερα.
Από τον τρόπο που μιλάει δείχνει την σιγουριά, του ότι αυτά που λέει θα εφαρμοστούν, και μάλιστα δεν διστάζει να ισχυριστεί με την, παύση, οτι ένας επιστήμονας δύναται να.....
εργαστεί και με 500 ευρώ...!!!


Διαβάστε το βιογραφικό της και δείτε το video....


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΊΩΜΑ:
Η Μιράντα Ξαφά γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου τελείωσε τις βασικές οικονομικές σπουδές στο Pierce College. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Pennsylvania των ΗΠΑ, όπου ολοκλήρωσε την διδακτορική της διατριβή το 1979, μελετώντας τις εκπτώσεις στις εισαγωγές βιομηχανικών προϊόντων από τη συμφωνία σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Κοινότητα. Από το 1980 μέχρι τον Απρίλιο του 1991 εργάστηκε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) στην Ουάσινγκτον, όπου ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση σταθεροποιητικών προγραμμάτων, κυρίως στη Λατινική Αμερική. Από τον Μάιο του 1991 έως τον Οκτώβριο του 1993 εργάστηκε στην Αθήνα, με άδεια από το ΔΝΤ, ως οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Κων/νου Μητσοτάκη.
Στη συνέχεια εργάστηκε στην επενδυτική τράπεζα Salomon Brothers στο Λονδίνο, αρχικά ως οικονομολόγος και από το 1997 ως global currency strategist για τις αναδυόμενες αγορές. Το 2004 διορίστηκε, με απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, αναπληρώτρια εκτελεστική διευθύντρια στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ως εκπρόσωπος της Ελλάδας), θέση στην οποία παρέμεινε έως το 2009, όταν τη διαδέχθηκε αρχικά ο κ. Χρήστος Χατζηεμμανουήλ (δεν αποδέχθηκε τον διορισμό), και στη συνέχεια ο καθηγητής κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης. Έχει διδάξει οικονομικά στα Πανεπιστήμια της Pennsylvania και Princeton των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει δημοσιεύσει άρθρα και μελέτες πάνω σε θέματα που αφορούν το διεθνές εμπόριο, την κίνηση κεφαλαίων, την κρίση των χρεών και την Ευρωπαϊκή Κοινότητα.

Δείτε το video



http://thoureios.blogspot.com/

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/01/blog-post_7498.html

Παραίτηση περήφανου δημόσιου υπάλληλου

Παραίτηση περήφανου δημόσιου υπάλληλου
Δασκάλα παραιτήθηκε λόγω ντροπής για την κατάντια της παιδείας μας!
(Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.)
Ένας περήφανος δημόσιος υπάλληλος υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του στην έκπτωτη κυβέρνηση..

ΠΡΟΣ:
ΠΥΣΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

……23-01-2012……

Λαμβάνω την τιμή να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση μου ως δασκάλας, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά.

Οι λόγοι που μ’ έκαναν να επιλέξω αυτή την οδό είναι οι εξής:

- Ως δασκάλα πίστευα πάντα πως η στάση μου είναι παράδειγμα κι ό,τι νιώθω περνάει σαν αέρας στις ψυχές των παιδιών.
Όχι κούφια λόγια και μπούρδες.
Συναισθήματα και πράξεις, στάση ζωής.
Δεν μπορώ ν’ αντικρίζω τα μάτια των παιδιών μου, χωρίς να ντρέπομαι να υπηρετώ μία παιδεία που δεν υφίσταται. Δεν έχω το δικαίωμα, δεν μου επιτρέπεται.
Αρνούμαι να συμμετέχω στο συστηματάκι σας: «Πρώτα ο μαθητής», «Δωρεάν δημόσια παιδεία», «Ίσες ευκαιρίες για όλους»;
Αρνούμαι τους φόρους των συμπολιτών μου να τους προσφέρω αδιαμαρτύρητα στους προδότες της χώρας μου, χωρίς να μπορώ να αρνηθώ ή ν’ αντισταθώ στις αποφάσεις τους.

- Αρνούμαι να συναινώ, να συνεργάζομαι και να διευκολύνω αυτούς που μάτωσαν τη χώρα. Τους στυγνούς δολοφόνους, που δολοφονούν κάθε μέρα κάποιον συμπολίτη μου. (Μεταξύ των θυμάτων και ο άντρας μου).

- Δεν συνεργάζομαι μ’ αυτούς που έκλεψαν τον ιδρώτα των συνταξιούχων, χωρίς ντροπή και σεβασμό στα χρόνια τους.

- Δεν συνεργάζομαι μ’ αυτούς που γέμισαν τη χώρα άστεγους και τώρα κάνουν τους ελεήμονες τάχα.
Δεν θέλω την ελεημοσύνη τους, δεν αναγνωρίζω τα μιάσματα, τους θρασύδειλους που παράνομα
κυβερνούν τη χώρα με την πεποίθηση ότι συμφωνούμε.

Για όλους αυτούς τους λόγους,

ΕΠΕΙΔΗ

Η ψυχή μου αλυχτά,

Αποχωρώ και ΑΠΑΙΤΩ, το μόνο δικαίωμα που μου αφήσατε για ν’ αντισταθώ, την παραίτησή μου, να την κάνετε ΑΜΕΣΑ δεκτή.

….……………………………
(υπογραφή)

Αλιφραγκή Μαρία
(ονοματεπώνυμο)

Πηγή: Παραίτηση περήφανου δημόσιου υπάλληλου

Διεκδικώντας το δίκιο σου

Διεκδικώντας το δίκιο σου
Όταν βγεις να διεκδικήσεις το δίκιο σου,
πρέπει να μην σε νοιάζει
....
Πρέπει να μην φοβάσαι, πρέπει να μην σε νοιάζει, ΤΠΟΤΑ αν θες την ελευθερία σου να ξανά κερδίσεις!!!

Ολόκληρο το σύστημα κρατιέται σε μία τόση δα κλωστή, η οποία στηρίζεται σε νόμους που ΔΕΝ ισχύουν!! Δεν ισχύει κανένας νόμος τους γιατί τους έφτιαξε παράνομη κυβέρνηση, με παράνομο τρόπο.
Δεν χρειάζεσαι δικηγόρο, δεν χρειάζεσαι υποστηρικτές, ό,τι κι αν κάνεις, όποιο όριο κι αν περάσεις διεκδικώντας το δίκιο σου, δεν θα μπορέσει να σταθεί εναντίον σου κατηγορία, δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα, ΚΑΙ θα νικήσεις.

Αυτοί που δουλεύουν για το σύστημα -και όσοι είναι το σύστημα- έχουν ΜΟΝΟ ένα προσόν, αυτό της ισχυρής όσφρησης. Σαν τον σκύλο. Μπορούν να μυριστούν από μίλια μακριά τον φόβο σου. Αν σε μυριστούν ότι τους φοβάσαι πάει, ό,τι κι αν κάνεις, όση βοήθεια κι αν έχεις, όσο καλά κι αν τα πεις, θα σε φάνε! Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει αν δεν φοβάσαι! Ας έχουν και μπαζούκας! Τον άφοβο δεν τον κάνουν καλά, ο άφοβος πάντα νικάει!!
Κι ένα κόλπο: Αυτοί όλοι, και οι προδότες και οι δικοί τους, είναι θρασύδειλοι. Σαν το σκυλί που γαυγίζει, ένα βήμα μπρος να κάνεις έχουν φύγει δέκα βήματα πίσω. (Δοκιμασμένα στην πράξη.)

Όταν βγεις να διεκδικήσεις το δίκιο σου, πρέπει να μην σε νοιάζει:
• αν κανείς δεν σε υποστηρίξει. Να συνεχίσεις, ακόμα κι αν όλοι πέσουν να σε φάνε,
• αν συλληφθείς,
• αν σε πλακώσουν οι μπάτσοι ή οι δικοί τους στο ξύλο, να μην σε νοιάζει ακόμα κι αν στον τάφο σε στείλουν.
Η σκέψη σου να ‘ναι ΜΟΝΟ στο καθήκον σου.
ΤΟΤΕ, μόνο τότε, γίνεσαι άτρωτος, τότε δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα, τότε ΠΑΝΤΑ εσύ νικάς!

Συνημμένα έχω τη δήλωση προς τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως, αρ. πρωτ. 1020/1/4305/23-01-2012, περιέχει κάποια επιπλέον χρήσιμα στοιχεία.

Ένας πολίτης
(Η ανωνυμία είναι απαραίτητη, κανείς δεν θα γίνει διάσημος σ’ αυτή την επανάσταση. Αυτοί ξέρουν ποιος τα γράφει, έχουν τα πλήρη στοιχεία μου -εξακριβωμένα- στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως. Δεν ήμουν μόνη μου, συνελήφθη μαζί με την αγαπημένη μου συναγωνίστριά Μάρω).



Προς: Διοικητή
Αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως

ΔΗΛΩΣΗ

Πειραιάς 23/01/2012

Την Κυριακή 22/01/2012 και ώρα (περίπου) 12.30, μου έγινε προσαγωγή για εξακρίβωση στοιχείων, επειδή διαμαρτυρόμουν εμπρός στην παλαιά βουλή, όπου εκεί βρισκόταν για ομιλία η επαίσχυντη υπουργός παιδείας. Φώναζα λοιπόν, διαμαρτυρόμενη: «Προδότες ξεπουλήσατε τη χώρα μου», «Η ώρα σας πλησιάζει», «Κρεμάλες στο Γουδί».
Βάσει νόμου, θα μπορούσε η θιγμένη να μου υποβάλει μήνυση για εξύβριση, ή για προσβολή της προσωπικότητας, ή για πιθανή εγκληματική πράξη. ΟΜΩΣ κανένας από τους θρασύδειλους προδότες δεν το κάνει! Δεν απαγγέλλουν κατηγορίες γιατί δεν τους παίρνει (ο προδότης να με κατηγορήσει για εξύβριση; Η προδοσία ισούται με θάνατο, ακόμα κι αν τον φάω πιο αθώα απ’ αυτόν θα είμαι).

Και σας ερωτώ:

• Από τη στιγμή που ο «παθόν» δεν απαγγέλλει κατηγορίες, είναι νόμιμο η αστυνομία, έτσι χωρίς λόγο, χωρίς να έχει τελεστεί παράνομη πράξη, να χειροδικήσει εις βάρος μου, να με σπρώξει, να διατάξει να σταματήσω τη διαμαρτυρία κι επειδή δεν σταματώ να με προσαγάγει;
(Να θυμίσω ότι η διαμαρτυρία είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη ευνομούμενης, δημοκρατικής χώρας.)

• Είναι νόμιμο, με τη δικαιολογία της εξακρίβωσης στοιχείων, να σταματάει η αστυνομία τη διαμαρτυρία μου, κρατώντας με στο τμήμα ΤΡΕΙΣ ώρες, μέχρι δηλαδή να παρέλθει το γεγονός που μ’ έκανε εξ αρχής να διαμαρτυρηθώ;

• Είναι νόμιμο, ενώ δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, οι ένστολοι να διατάξουν σωματικό έλεγχο και να με βάλουν να εκτίσω την ποινή μου (;) στο κρατητήριο;

• Είναι νόμιμο, να μην δώσει ο ένστολος τα στοιχεία του όταν ο πολίτης τού τα ζητάει;

Ρητορικές είναι οι ερωτήσεις, ξέρω ότι είστε καθόλα νόμιμοι!
Να χέσω λοιπόν τη δημοκρατία σας, και σύσσωμη την ελληνική αστυνομία που με τόση ευλάβεια την τηρεί!!
Να θυμίσω ότι η αστυνομία καθήκον έχει τη διασφάλιση του δίκιου των πολιτών κι όχι των εκάστοτε χουντικών, και δη παράνομων (χωρίς λαϊκή εντολή) κυβερνήσεων.
Εκτός από τους γραμμένους υπάρχουν και οι άγραφοι νόμοι, αυτοί της ηθικής. Κάτι που εσείς σαν ΟΡΓΑΝΑ -εκτέλεσης εντολών- προφανώς δεν τους γνωρίζεται.

Η δηλούσα





Υπογραφή

Δείτε πως μας δουλεύουν αυτοί που ζητάνε να λυώσουμε απ’ τη λιτότητα …

Εν μέσω κρίσης
«Το υπ. Παιδείας αγόρασε το ακριβότερο χαρτί της αγοράς»

Το Υπουργείο Παιδείας καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίων, που υποστηρίζει πως χωρίς τη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού και με τη διαδικασία της ανάθεσης αγόρασε χαρτί για την παραγωγή σχολικών βιβλίων με την ....

ακριβότερη σχεδόν τιμή της αγοράς.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «Πρόσφατα για την παραγωγή των σχολικών βιβλίων, αντί να γίνει διεθνής διαγωνισμός όπως ορίζεται από το νόμο, η κυβέρνηση επέτρεψε να συσταθεί μια επιτροπή αξιολόγησης του Οργανισμού Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων και με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης (ανάθεσης) αγόρασε από τρεις ελληνικές εταιρείες 9.9915 τόνους χαρτιού έναντι του ποσού των 10.494.974, 000 ευρώ, πλέον φπα 23%, ήτοι 2.500, 000 ευρώ. Δηλαδή με την ακριβότερη, σχεδόν, τιμή της αγοράς.»

Σύμφωνα με υπολογισμό του Συνδέσμου Εκδοτών το Δημόσιο ζημιώθηκε περίπου 2.500.000, 00 ευρώ από την καθαρή αξία του προϊόντος και 2.500.000,00 ευρώ από το ΦΠΑ που δεν θα κατέβαλλαν εάν γινόταν απευθείας εισαγωγή του χαρτιού από τον Ο.Ε.Δ.Β, ως είθισται.

«Ενώ η Ελλάδα βυθίζεται οικονομικά και ο Έλληνας πολίτης έχει πλέον εξαθλιωθεί οι κρατούντες στο Υπουργείο Παιδείας, συνεχίζουν να παίρνουν αποφάσεις και να ενεργού σα να μην έχουν υπάρξει δραματικές αλλαγές στη χώρας μας. Εξακολουθούν να στηρίζουν και να εξυπηρετούν ημέτερους, να συντηρούν την πελατειακή σχέση μοιράζοντας επιλεκτικά χρήματα του ελληνικού λαού, χωρίς καμία σκέψη για μείωσης των δαπανών, οικονομία και χρηστή διαχείριση.» τονίζουν επιπλέον στην ανακοίνωσή τους.

http://cretanpatriot.wordpress.com/

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/01/blog-post_5922.html

Σε ρόλο ...Σχινά, ο «πολύς» Λοβέρδος, απειλεί τους εισαγγελείς.

Σε ρόλο ...Σχινά, ο «πολύς» Λοβέρδος, απειλεί τους εισαγγελείς. Σκηνές απείρου κάλους, που θυμίζουν Ντε Λα Ρούα, Τιμοσένκο και λοιπούς πορτοκαλί «δημοκράτες» και φυσικά, της «φυλακής τα κάγγελα».

Με απίθανο και απύθμενο θράσος, ο «υπουργός» Λοβέρδος, δήλωσε για τις πρωτοβουλίες του εισαγγελέα Πεπόνη, «πως όποιος τολμήσει να πειράξει τον Παπανδρέου, θα....
γίνει μακελειό».

Θυμίζοντάς μας τον θλιβερό Σχινά, «υπουργό δικαιοσύνης» του Όθωνα, ο οποίος απείλησε τον Πρόεδρο Πολυζωίδη και τον Δικαστή Τερτσέτη, στη δίκη του γεννήτορα του νέου ελληνικού Κράτους, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, ο Λοβέρδος, επαναλαμβάνει με συνέπεια τον ιστορικό ρόλο που έχει αναλάβει, αυτός και η κυβέρνησή του: Να ικανοποιήσει τα πέραν των εθνικών συνόρων αφεντικά του, όπως έπραξαν όλοι οι προκάτοχοί και και «πνευματικοί του δάσκαλοι», από τον Μαυροκορδάτο και τον Κωλέτη, έως τον Τσολάκογλου.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και όπως όλοι «οι μικροί και ανόητοι», εντελώς τυφλωμένοι από την πρόσκαιρη ματαιοδοξία της εξουσίας που άρπαξαν από τα χέρια του ελληνικού Λαού, εξαπατώντας τον, οι κάθε λογής Λοβέρδοι, δεν μπορούν να δουν, πως αργά η γρήγορα, της φυλακής τα σίδερα, είναι το τέλος και της δικής τους θλιβερής πολιτικής ύπαρξης.

Σίγουρα, μέσα στην αλαζονεία του πολιτικού κρετινισμού που τους διακρίνει, εκτιμούν πως τα μεγάλα τους αφεντικά, θα στείλουν τα F16 να τους στηρίξουν, ή τους φίλους τους με τα φέσια, να απειλήσουν για μια ακόμη φορά τον ελληνικό Λαό, για λογαριασμό τους.

Κούνια όμως που τους κούναγε!

Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί τους εισαγγελείς, να συνεχίσουν να τιμούν το λειτούργημά τους και να ζητήσουν σήμερα κιόλας από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τη σύλληψή του κ. Λοβέρδου, ο οποίος απροκάλυπτα τους απειλεί. Επιτέλους, οι Έλληνες δικαστές, ας αναλάβουν τις ιστορικές τους ευθύνες και την κληρονομιά που τους άφησαν, οι Πολυζωίδης και Τερτσέτης. Εμείς, με όλες μας τις δυνάμεις, θα είμαστε μαζί τους.

Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/01/blog-post_2296.html

ΑΘΗΝΑ, ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΣΤΕΓΩΝ... ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ; ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑΡΑΤΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ...

Κανείς δεν σας λέει την αλήθεια για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, ούτε όμως έχετε και το μυαλό να καταλάβετε ή απλά δεν θέλετε να καταλάβετε. Όχι κυρίες και κύριοι δεν είναι η οικονομική κρίση ή τουλάχιστον όχι κυρίως αυτή όπως θέλουν να παρουσιάζουν τα ΜΜΕ και οι "πτωχοί τω πνεύματι". 

Εάν παρατηρήσετε τους αστέγους στην Αθήνα θα δείτε πως η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι αλλοδαποί λαθρομετανάστες. Πρόσφατα η Σουηδική τηλεόραση έκανε ένα ρεπορτάζ για την κατάσταση στην Αθήνα και την Ελλάδα γενικότερα, ρεπορτάζ το οποίο επιμελήθηκε η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια που εργάζεται στην Σουηδία, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.


Δείτε το ρεπορτάζ το οποίο μιλάει για δυστυχία, πείνα και συσσίτια στα οποία καταφεύγουν οι Έλληνες αλλά στα συσσίτια αυτά μόνο Έλληνες δεν δείχνει να προστρέχουν αλλά Αφγανοί, Πακιστανοί και λοιποί αλλοδαποί..... κυρίως αλλοδαποί!


Εάν άρχιζαν να μπουκάρουν 1000 λαθραίοι κάθε μέρα και στη Σουηδία, η σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, τι νομίζετε πως θα γινόταν; Δεν θα έβλεπαν και εκεί ακριβώς τις ίδιες εικόνες και χειρότερες; Δεν θα γέμιζε η Στοκχόλμη με χιλιάδες αστέγους; Αλλά η Σουηδία δεν είναι γελοία χώρα σαν τη δική μας. Και αν συγκινήθηκαν οι Σουηδοί από το ρεπορτάζ της Πασχαλίδου γιατί δεν προσφέρθηκαν να φιλοξενήσουν και στην Σουηδία μερικές χιλιάδες λαθραίων από την Αθήνα να μας ξελαφρώσουν και λίγο; Μα είναι απλό. Δεν είναι επαγγελματίες φιλάνθρωποι γιατί ξέρουν πόσοι ακριβώς χωράνε στην πατρίδα τους ώστε να μη βρεθούν και εκείνοι αντιμέτωποι με τέτοιες καταστάσεις που συναντώνται στην Ελλάδα σήμερα... 

Στην Αθήνα πάντα είχαμε περί τους 300ους με 600ους Έλληνες αστέγους. Τον ίδιο αριθμό σχεδόν έχουμε και σήμερα και σίγουρα δεν ξεπερνούν τους χίλιους. Οι υπόλοιπες 25.000 με 30.000 άστεγοι που αναφέρονται επίσημα από τις Αρχές, είναι λαθρομετανάστες οι οποίοι μόνο από τον Έβρο, συνεχίζουν ακάθεκτοι και περιέργως να μπουκάρουν περί τους 500ους καθημερινά και τους οποίους αυτό το γελοίο κράτος συνεχίζει να τους φέρνει στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να ξέρει τι να τους κάνει και έτσι καταλήγουν στο δρόμο αφού πλέον διαθέσιμα σπίτια στο κέντρο δεν υπάρχουν. Όλα τα σπίτια στο κέντρο ήδη είναι γεμάτα με δεκάδες λαθραίων και άλλους δεν χωράνε.

Και πετάγονται κάτι απίστευτα γελοίοι βολεμένοι επαγγελματίες φιλάνθρωποι από την Εκάλη και λένε πως το πρόβλημα μπορεί να λυθεί άμεσα γιατί υπάρχουν δεκάδες ακατοίκητα κτίρια στην Αθήνα τα οποία θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για να λύσουν το πρόβλημα ενώ ποτέ δεν χρησιμοποιούν τις λέξεις φύλαξη συνόρων και απελάσεις! Πραγματικά είναι για να βγαίνεις από τα ρούχα σου με αυτούς τους στούρνους! Με διάτρητα και αφύλακτα σύνορα θα λυθεί το πρόβλημα της στέγασης στην Αθήνα εάν παραχωρηθούν τα ακατοίκητα κτίρια της Αθήνας στους αστέγους που είναι κατά 98% αλλοδαποί! Απορώ δηλαδή πως αυτοί οι στούρνοι θεωρούνται και σοβαροί για να βγαίνουν στα ΜΜΕ και να τα λένε αυτά, όταν και 1000 κτίρια να παραχωρήσεις στους λαθρομετανάστες άστεγους, και πάλι σε 15 μέρες οι δρόμοι της Αθήνας θα είναι ξανά γεμάτοι με αστέγους αφού κάθε μέρα μπουκάρουν από όλα τα σύνορα 1000 με 1500 άτομα που καταλήγουν στο κέντρο της Αθήνας!!!  

Όταν λοιπόν ένα γελοίο κράτος δεν κλείνει τα σύνορά του, ούτε καν τα φυλάει όπως πρέπει, με το στρατό και τις σφαίρες δηλαδή, λογικό επόμενο είναι η Αθήνα να έχει μετατραπεί σε χωματερή αστέγων και η εγκληματικότητα θα σπάει όλα τα ρεκόρ καθημερινά εάν αυτό το κράτος δεν σοβαρευτεί κάποτε και κυρίως εάν δεν σοβαρευτούν οι πολίτες αυτού του κράτους που πάνε και ψηφίζουν ηλίθιους επαγγελματίες φιλάνθρωπους που μετέτρεψαν την χώρα μας σε ένα απίστευτο τριτοκοσμικό μπουρδέλο. Και αλλού πήγε το ΔΝΤ και αλλού πτώχευσαν χώρες αλλά ποτέ και πουθενά δεν μετατράπηκε μία πρωτεύουσα Ευρωπαϊκή σε τριτοκοσμική σε μηδέν χρόνο και εν καιρώ ειρήνης. Δεν το ξέρατε πως κάποτε θα τιγκάραμε; Και η πλάκα είναι πως τα σπίτια τίγκαραν, τώρα θέλουν να μας τιγκάρουν και τους δρόμους και αυτό είναι ο αισχρότερος ρατσισμός γιατί...

Μία σοβαρή χώρα όταν δέχεται ξένους, οφείλει πριν από όλα να τους παρέχει αξιοπρεπή διαβίωση, δουλειά και κοινωνικές παροχές. Όταν αυτή η χώρα δεν μπορεί να τα προσφέρει αυτά ούτε καν στους ημεδαπούς πολίτες της, ούτε έχει τις αρμόζουσες προϋποθέσεις και υποδομές για να  προσφέρει όλα τα απαραίτητα για μία ανθρώπινη ζωή, τότε αυτό το κράτος είναι γελοίο και φέρεται άκρως ρατσιστικά σε όλους αυτούς που τους καταλήγει στο δρόμο ενώ γνώριζε εκ των προτέρων το κράτος αυτό πως όσοι εισέρχονται στην χώρα θα καταλήξουν στο δρόμο αλλά δεν κάνει τίποτα για να το αποφύγει. Και αυτό που θα έπρεπε να κάνει εκ των πραγμάτων είναι να φυλάξει τα σύνορα με το στρατό και τις σφαίρες για να δώσει να καταλάβουν όλοι πως δεν υπάρχει θέση για κανέναν πλέον στην χώρα και είναι προτιμότερο να παραμένουν στις χώρες τους, παρά να καταλήγουν στο δρόμο. Και εάν στις χώρες τους είναι στο δρόμο, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι καλύτερο να έλθουν εδώ και να ξαναβρεθούν στο δρόμο. 

Επιτέλους να σοβαρευτείτε κυρίες και κύριοι επαγγελματίες φιλάνθρωποι και να αντιμετωπίσετε το ζήτημα κατάματα για το καλό όλων, και των αλλοδαπών και των ημεδαπών. 
http://ygro-pyr.blogspot.com/2012/01/blog-post_1997.html

ΠΕΝΤΕ (5) ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!! ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ 44% ! ! κ.ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ... ΕΚΛΟΓΕΙΣ. ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΤΕ;

Σημαντική αύξηση σε ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις καταγράφηκε το α' εξάμηνο του 2011 σε όλη την επικράτεια, σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2010, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία εγκληματικότητας που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία. 
Παράλληλα, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα εξαρθρώθηκε σημαντικός αριθμός εγκληματικών οργανώσεων και εξιχνιάστηκαν σοβαρές υποθέσεις του κοινού και οργανωμένου εγκλήματος. Επιτυχίες καταγράφηκαν επίσης και στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης. 
Αναλυτικά,...

το α' εξάμηνο του 2011 διαπράχθηκαν σε όλη την επικράτεια 48.262 κλοπές - διαρρήξεις, δηλαδή 3.367 περισσότερες σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά δεδομένα –1.113 περισσότερες στην Αττική, (28.426, έναντι 27.313) και 101 περισσότερες στη Θεσσαλονίκη (6.159 έναντι 6.058), σε σχέση με πέρυσι. 

Διαπράχθηκαν 3.363 ληστείες, 163 περισσότερες σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά δεδομένα και 144 απόπειρες ληστείας έναντι 196. 

Σημειώθηκαν 226 περισσότερες ληστείες σε οικίες, 82 περισσότερες σε καταστήματα και 25 περισσότερες σε πρατήρια υγρών καυσίμων. 

Σε ορισμένα είδη ληστειών, ιδίως σε τράπεζες, σούπερ μάρκετ και ταχυδρομικά ταμιευτήρια, παρατηρείται αισθητή μείωση της τάξης του περίπου 67%. 

Όσον αφορά τις ανθρωποκτονίες, το α' εξάμηνο του 2011 διαπράχθηκαν σε όλη την επικράτεια 92, αριθμός ίδιος με τα αντίστοιχα περσινά δεδομένα. Επίσης, διαπράχθηκαν 86 απόπειρες ανθρωποκτονίας έναντι 105 που είχαν καταγραφεί πέρσι, 19 λιγότερες, δηλαδή, σε σύγκριση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2010. 

Από αστυνομικές έρευνες, εξιχνιάστηκαν 140 περιπτώσεις τετελεσμένων ανθρωποκτονιών ή αποπειρών, δηλαδή ποσοστό που ξεπερνάει το 78%. 

Όσον αφορά την παράνομη μετανάστευση, συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα συνολικά 34.534 αλλοδαποί, καθώς και 336 διακινητές λαθρομεταναστών. 

Στα βορειοανατολικά χερσαία σύνορα (συνοριακή γραμμή Ελλάδας - Τουρκίας), συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα συνολικά 16.152 μετανάστες, ενώ αντίστοιχα το α' πρώτο εξάμηνο του 2010 είχαν συλληφθεί 13.266. 

Υποβλήθηκαν 4.482 αιτήματα ασύλου, απορρίφθηκαν σε πρώτο βαθμό 3.628 και εκδόθηκαν 248 θετικές αποφάσεις. Στις θετικές αποφάσεις περιλαμβάνονται οι αποφάσεις παροχής ασύλου, ανθρωπιστικού καθεστώτος κι επικουρικής προστασίας. 

Αντίστοιχα, το 2010 είχαν υποβληθεί 4.701 αιτήματα ασύλου, απορρίφθηκαν σε πρώτο βαθμό 2.089 και εκδόθηκαν 57 θετικές αποφάσεις. 

Τέλος, το α' εξάμηνο του 2011 πραγματοποιήθηκαν συνολικά 7.723 επιστροφές παράνομων μεταναστών. Από αυτές οι 4.698 περιπτώσεις αποτελούν αναγκαστικές επιστροφές προς άλλες χώρες και οι 3.025 επαναπροωθήσεις. 

Επισημαίνεται ότι για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, καθημερινά απασχολούνται περίπου δεκαπέντε χιλιάδες αστυνομικοί, δηλαδή περίπου το ένα τρίτο (1/3) του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Συνελήφθησαν, επίσης, συνολικά 82.206 άτομα για διάφορες παραβάσεις πλημμεληματικού και κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ εξαρθρώθηκαν 232 συνολικά σπείρες και εγκληματικές οργανώσεις. 

Ειδικότερα, εξιχνιάστηκαν 11.791 υποθέσεις, που αφορούν σε όλο το φάσμα του κοινού και οργανωμένου εγκλήματος, όπως εγκλήματα βίας, εγκλήματα κατά της ζωής και της περιουσίας κ.λπ. 

Τέλος, κατασχέθηκαν, σε διάφορες αστυνομικές έρευνες, 104 κιλά περίπου ηρωίνης, 14 κιλά κοκαΐνης, 5 τόνοι και 192 κιλά κάνναβης, 10.968 δενδρύλλια κάνναβης, 29.459 δισκία ναρκωτικών, 1.013 πιστόλια - περίστροφα, REPLICA, κρότου, κυνηγετικά όπλα κ.λπ., 61.728 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και τύπων όπλων, 1.566 μαχαίρια, κλομπ κ.λπ, 128.979 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι, καθώς και χρηματικό ποσό της τάξης του 1.394.820 ευρώ.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/01/5-44.html 

ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ "ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ" ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩ​Ν

Η "Τριμερής Επιτροπή" είναι μια διεθνής λέσχη ισχύος, ένα παγκόσμιο δίκτυο κορυφαίων πολιτικών, επιχειρηματιών, τραπεζιτών, από Β. Αμερική, Ευρώπη και Ιαπωνία!..

Στήθηκε το 1973 μετά από εντολή του..
.μεγιστάνα Ντέιβιντ Ροκφέλλερ στον Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, Σύμβουλο Ασφαλείας έπειτα του Κάρτερ, το οποίο λέγετε ότι ανέβασε η αυτοκρατορία Ροκφέλλερ, που ελέγχει πετρελαϊκές εταιρείες, γιγάντιες τράπεζες, την JB Morgan (!), την καρδιά του.

Μανχάταν και αποτελεί μια παγκόσμια δύναμη με πολλά πλοκάμια, το απόλυτο εργαλείο Παγκοσμιοποίησης, που διαχέει τις πολιτικές και τις κατευθύνσεις της για την πορεία του κόσμου, των οικονομιών και των κρατών, μέσω των των τριών μεγάλων ομάδων μελών σε Β. Αμερική, Ευρώπη και Ιαπωνία!

Μέλος της Ομάδας των εκλεκτών 170 της Ευρώπης, είναι ο Λουκάς Παπαδήμος, όπως φαίνεται στο έγγραφο-ντοκουμέντο, μαζί με τον Αλέξη Παπαχελά ,ο γνωστός άγνωστος που είναι παντού ....(!!!), τον Πρόεδρο του ΙΟΒΕ Οδυσσέα Κυριακόπουλο, αλλά και τον.... Παναγή Βουρλούμη, πρων Πρόεδρο του ΟΤΕ!!!

Φυσικά στην Τριμερή Επιτροπή είναι ενεργό μέλος και ο φίλος του Παπαχελά, Νίκολας Μπερνς... Ενδεικτικά έχουν παρελάσει επίσης στο παρελθόν από την Παγκόσμια αυτή "Αράχνη", πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ όπως ο Τζορτζ Μπους και ο Κλίντον, ο αντιπρόεδρος Ντικ Τσένι, ο Χόλμπρουκ, ο Κίσινγκερ και ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ Αλαν Γκρίνσπαν! •


Πηγή : http://harryklynn.blogspot.com

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/01/blog-post_9483.html

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ!!!

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΠΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ...
Tην είδηση βόμβα της ημέρας την έδωσε η Ιωάννα Μάνδρου. Επικαλέστηκε ανώτατες δικαστικές πηγές ότι η δικογραφία για την ΕΛΣΤΑΤ δεν θα διαβιβαστεί στη Βουλή! Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα την επιστρέψει τον εισαγγελέα...

Πεπόνη με το αιτιολογικό ότι χρειάζονται επιπλέον στοιχεία για να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες. Εάν συμβεί αυτό θα έχουμε άλλες περιπέτειες στο δικαστικό σώμα...
πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/01/blog-post_1668.html

ΛΟΓΙΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΕΡΕΣ" ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

~TRUTH~: Όπως έχω πει και στο παρελθόν, ο Χριστιανισμός, όπως και το Ισλάμ και οι Σαμαρίτες, είναι Αβρααμικά δόγματα και έχουν την ρίζα τους στον Ιουδαϊσμό... Συνεχίζοντας λοιπόν τις αποκαλύψεις για το "δογμα της Αγάπης", τον Χριστιανισμό, αποκαλύψεις που έρχονται σε αντιθεση με το ελληνικό γένος, θα σας παραθέσω παρακάτω, μερικά κείμενα απο τις γραφές και τις επιστολές των Πατέρων της ορθοδοξίας, που πολλοί Χριστιανοί τα έχουν ακούσει σε εκκλησίες ή τα έχουν διαβάσει στα βιβλία, αλλά δεν έχουν δώσει σημασία ή δεν έχουν καταλάβει την ερμηνεία τους. Σε προηγούμενο άρθρο , είχα παρουσιάσει σφαγές και διωγμούς που υπέστησαν οι Ελληνες απο χριστιανούς για 5 περίπου αιώνες, για να δεχτούν την καινούργια θρησκεία του Χριστιανισμού.. Παρακάτω, μερικοί απο τους πολλούς αναθεματισμούς και αφορισμούς κατά των Ελλήνων που κρύβονται στα κείμενα της Ορθοδοξίας..:
Δευτερονόμιον κεφ Ζ εδάφιο 5: .....τους βωμούς αυτών ( Ελληνων) καθελείτε και τας στήλας αυτών συντρίψετε και τα άλση αυτών εκκόψετε και τα γλυπτά των θεών αυτών κατακαύσετε πυρι...
Κατα Μαρκον,κεφ Ζ,24-28: ο Ιησους αποκαλει τους Ελληνες σκυλια  (κυναριοις).To ιδιο συμβαινει και στο  κατα  Ματθαιον κεφ  ΙΕ 26… «                                                                                        δεν ειναι σωστο να  παιρνεις το ψωμι απο τα παιδια και  να  το δινεις στα κυναρια..(Ελληνες)
» στο  επεισοδειο με την Ελληνιδα μανα.

 Ζαχαριας κεφ Θ, εδαφιο 13-14: .. «και εξεγερω τα τεκνα σου Σιων επι τα τεκνα των Ελληνων... και  Κυριος εσται επ’αυτους και  εξεέυσεται ως αστραπη βολι... και καταναλωσουσιν αυτους και  καταχωσουσιν αυτους εν λιθοις σφενδονης, και εκπιονται αυτους ως οινον...  »... και θα γενισουν με το αιμα των  Ελληνων φιαλες... κατα  τον  Ζαχαρια...
 μετάφραση : και θα εξεγειρω τα παιδια σου Σιων εναντια στα  παιδια των  Ελληνων...και τα παιδια σου θα συντριψουν τους Ελληνες με πετρες απο  τις σφεντονες τους και θα τους πιουν  το αιμα σαν κρασι
(Η εκκλησια ακομα  και σημερα δεν  εχει καταργησει κανενα απο  τα κειμενα, καταρες, αποφασεις κατα  της  Ελλαδας. Πολλα  απο  αυτα  τα ακουμε  ακομα  και σημερα στην  εκλλησια με τη μορφη ψαλμων. Ομως  ο Ελληνικος λαος εχει πεσει σε ενα ιστορικο ληθαργο σε μια αφασια οπου  ενω ολα ειναι  μπροστα του δε μπορει να τα αντικρυσει.)

Απ.  Παυλος «Πραξεις Αποστολων» κεφ ΚΑ, 28-29: «..μεχρι και  Ελληνες εβαλε μεσα στο ιερο (των Εβραιων) και  μολυνε τον αγιο τουτο τοπο....

Ιωαννης Χρυσοστομος «Ελληνες Πατερες της εκκλησιας» τομος 18, 113: «...οι
Ελληνες φερουν λογους ματαιους και  ακαθαρτους...

Ιωαννης Χρυσοστομος «Ελληνες Πατερες της εκκλησιας» τομος 34, 497: ...οι Ελληνες ειναι  εστιγματισμενοι, χειροτεροι απο  τους χειρους που  πασαλειβονται με περιττωματα... πανθλιοι... και καθαρματα...


Ιωαννης Χρυσοστομος «Ελληνες Πατερες της εκκλησιας» τομος 34, 497: ... τα ζωα ειναι  πιο σοφα απο  τους Ελληνες...

Ιωαννης Χρυσοστομος «ο Θεος ειναι ο Χριστος»:  «...οι αποστολοι κατατροπωσαν τους βαρβαρους τους Ελληνες και  καθε αλλο εθνος...

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ: αναρωτιεται τι ωφελησαν στην  ανθρωποτητα τα εργα του Αριστοφανη, του θουκιδιδη, του Πλατωνα, του Ηροδοτου, του Σωκρατη, του Ευριπιδη, του Πυθαγορα... και και και... αποκαλει ψευτη  τον  Ομηρο και τον  Ησιοδο...   «
Πλατων δε, ο δοκων Ελληνων σοφοτερος γεγηνησθαι εις ποσην φλυαριαν  εχωρησεν.....
κατηγορει τους Ελληνες φιλοσοφους οτι αντεγραψαν τους Εβραιους (!) φιλοσοφους (!!!) και τη βιβλο...  «
εκλεψαν τις Αγιες γραφες

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ: «τις Κυριακες και  τις γιορτες ουτε να  παιζεις ουτε να
χορευεις γιατι τα παιχνιδια και  οι χοροι ειναι εργα του διαβολου... οι Ελληνες τα εκαναν αυτα και  επιναν και  χαιρονταν με τα παιχνιδια...» (. Μη γελας, μην ακους  μουσικη, μην κοιτας, μη... μη... μη... μη...)

ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ: «εχεις πολλους εχθρους και  πρεπει να  εχεις πολλα
βελη και  πρεπει να  μαθεις να  τα ριχνεις στους Ελληνες...

ΟΙ ΕΠΤΑ  ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Συνοδικον της  Αγιας  Ζ εν Νικαια Οικουμενικης Συνοδου υπερ της  ορθοδοξιας, 787μχ). Καθε χρονο την Κυριακη της ορθοδοξιας τα παρακατω κειμενα διαβαζονται αλλα  ειπαμε... στα  πλαισια της  «αφασιας» που  μας  διεπει, δεν  μπορουμε να δουμε  και να ακουσουμε τιποτα. «
Αναθεμα τρις για την Ελληνικη  μυθολογια και  τοις την των κτισματων λατρεiαν…»,  
«αναθεμα τρις τοις τα Ελληνικα διεξουσι μαθηματα...»,
αναθεμα  τρις για τις Πλατωνικες  ιδεες και  τα μυθικα  πλασματα...
αναθεμα  τρις για τα ματαια και  Ελληνικα ρηματα...
αναθεμα τρις για τα Ελληνικα δογματα...
αναθεμα τρις για την σοφια των Ελληνων φιλοσοφων...
αναθεμα τρις για τους κτρειττονες Ελληνες σοφους

«ΠΗΔΑΛΙΟΝ»: εκδοση  της  ορθ. Εκκλησιας που  περιεχει τους κανονες των  Αποστολων κι
ειναι  εργο  των  Αγιων Νικοδημου και Αγαπιου.


  ΚΑΝΩΝ ΞΒ: απαγορευση των  Ελληνικων εορτων του «σιχαμερου» Διονυσου και αλλων, απαγορευεται το γελιο... και «
οποιος απο εδω και  στο εξης ενω ξερει τις απαγορευσεις επιχειρησει να  κανει κατι απο αυτα τα δαιμονιωδη και  Ελληνικα, αν  ειναι κληρικος θα  καθαιρειται κι αν  ειναι λαικος θα  αφοριζεται... 
ΚΑΝΩΝ ΠΑ: «οι  των Ελληνων συνηθειες πρεπει να  μισουνται απο τους Χριστιανους δια τουτο ο παρων κανων αφοριζει εκεινους τους Χριστιανους οπου κατα τη συνηθειαν των Ελληνων υμνουσι...  »

 «ναους των ειδωλω κατεδαφισατε...», «ποταμοι δε εξαρανθησαν πολυθειας», «των
Ελληνων απεμωρανατε την σοφιαν»...
«ναους ειδωλικους καταστρεψατε
 
ΥΜΝΟΛΟΓΙΑ:  «χαιρε Ελληνων ο καθαιρετης» (Αγ.Γεωργιος 23 Απρ) , «Θεους
Ελληνικους εβδελυξω
» (Αγ.Δημητριος 26 Οκτ.),  «
Χαιρε ο των Ελληνων τους Θεους μυκτηρισας
» (Αγ.Μηνας  14 Νοεμβ) , «
Χαιρε οτι κατηργηθησαν των Ελληνων ραψωδοι
» (Αγ.Ανδρεα Πρωτοκλητου 30 Νοεμ).

 17 ΙΑΝ (Τιμοθεος – Εσπερινα) «το της πλανης των Ελληνων κρατος ευχερως διελυσας...
23 ΙΑΝ (Κλημεντος ιερομαρτυρος) «Κλημη σοφε... Ελληνων τους πρωτευοντας εν λογω και  αληθεια ενικησας...
25 ΙΑΝ (Γρηγοριου Ναζιανζηνου) «...εξηρανας των μωριαν Ελληνων και  το ψευδος...»
 30 ΙΑΝ (3 Ιεαραρχων) «Ψευδεις μεν εξκλιναν Ελληνων υθλους...»
10 ΦΕΒ (Χαραλαμπους Ιερομαρυρος) «Εξεστησαν  δαιμονες και  Ελληνες οι Αθεοι...» 
16 ΦΕΒ (Παμφιλου μαρτυρος) «Μανιας Ελληνικης το φρυαγμα κατεπατησατε...» 
 
ΤΕΡΤΥΛΙΑΝΟΣ: «Ο Ελληνισμος σκοταδι, ο χτιστιανισμος φως, δεν  εχουμε αλλο  θεο απο το θεο των  εβραιων»

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα όμορφα λόγια που αναφέρονται στους Έλληνες και στον Ελληνικό πολιτισμό. Κάθε μήνα υπάρχουν εορτές και ύμνοι που ειτε αναθεματίζουν είτε υβρίζουν τους Έλληνες..
θυμηθείτε ότι η γνωστή επιγραφή έλεγε Ι.Ν.Β.Ι και όχι Ι.Ν.Β.Ε. δηλαδή Ιησούς Ναζωραίος Βασιλεύς των Ιουδαιων και όχι των Ελλήνων..Αυτό για όσους πιστεύουν και υποστηρίζουν ότι ο Χριστός και η χριστιανισμός είναι ένα με την Ελλάδα..
Αυτό που ποτέ δεν μας είπαν, ότι για 5 περίπου αιώνες, το δόγμα της αγάπης και της υπομονής, σφάγιαζε, εγδερνε, αποκεφάλιζε, έκαιγε το γένος των Έλλήνων για να δεχτεί το Χριστιανισμό σαν καινούργια θρησκεία..! 
Το αγαπάτε αλλήλλους δεν ίσχυε για τους Έλληνες.. Αφήνω τα λοιπά στην κρίση σας..
Τα σέβη μου.. 





http://truth-revelation.blogspot.com/2012/01/blog-post_19.html

Τεχνητή καρδιά, ένα νέο τεχνολογικό θαύμα καθ’ οδόν!

c3875d7ad4694ab3209ca96bb48584e2 Τεχνητή καρδιά, ένα νέο τεχνολογικό θαύμα καθ οδόν!
Μια τεχνητή καρδιά, η οποία θα τοποθετηθεί σε μικρό αριθμό ασθενών μέσα στο 2012, είναι ένα τεχνολογικό θαύμα, δημιουργία Γάλλων επιστημόνων, που αναμένεται να δοκιμαστεί προσεχώς. Πρόκειται για ένα όργανο που θα μπορεί να συνοδεύει τους ασθενείς για το υπόλοιπο της ζωής τους, χωρίς να χρειαστεί αντικατάσταση.


Εμπνευστής της τεχνητής καρδιάς είναι ο Αλέν Καρπεντιέ, ο καρδιοχειρουργός που εμπνεύστηκε τη βαλβίδα που φέρει το όνομά του και η οποία έχει ήδη μεταμοσχευθεί σε περισσότερους από 1 εκατομμύριο ασθενείς.

Αν η καρδιά του Καρπεντιέ αποδειχθεί εξίσου αποτελεσματική με τη βαλβίδα του,  οι ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια που περιμένουν (συχνά ματαίως) ένα συμβατό μόσχευμα, θα μπορούν να αντικρίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, οι κλινικές δοκιμές θα έχουν ολοκληρωθεί στους επόμενους μήνες και, εφόσον το αποτέλεσμα είναι θετικό, η καρδιά θα είναι στη διάθεση των ασθενών στα τέλη του 2013.
Όπως αναφέρει στο σχετικό εκτενές δημοσίευμα η εφημερίδα «Το Βήμα», η ιδέα να αντικατασταθεί ένα φθαρμένο ανθρώπινο όργανο με ένα τεχνολογικό προϊόν το οποίο θα εκτελεί την ίδια λειτουργία δεν είναι καινούργια. Εκθεμα στο Μουσείο Αρχαιοανθρωπολογίας Peabody της Βοστώνης το οποίο χρονολογείται από το 1800 π.Χ. αποδεικνύει ότι οι Μάγιας αντικαθιστούσαν τα φθαρμένα δόντια τους με κομμάτια από οστά ζώων τα οποία είχαν λαξέψει για να πάρουν το κατάλληλο σχήμα. Βεβαίως, τα δόντια είναι εύκολη υπόθεση. Το δύσκολο είναι να αντικατασταθούν εσωτερικά όργανα.
Πώς να αντικαταστήσει κανείς μια «κουρασμένη» καρδιά; Η ιδέα και μόνο ακούγεται εξωπραγματική. Και όμως! Οι ολοένα αυξανόμενες κλινικές ανάγκες από τη μία και οι τεχνολογικές πρόοδοι από την άλλη οδήγησαν τους επιστήμονες στο να προσπαθήσουν να υλοποιήσουν αυτό το τιτάνιο έργο. Τα τελευταία 50 χρόνια μια σειρά προϊόντων έφθασε στην κλινική, άλλα με μεγαλύτερη και άλλα με μικρότερη επιτυχία.
Κυρίως επρόκειτο για συσκευές οι οποίες στόχευαν να ξεκουράσουν την καρδιά εν αναμονή μοσχεύματος, αν και υπήρξαν και κάποιες πιο φιλόδοξες προσπάθειες. Ενα από τα κυριότερα προβλήματα που εμφάνισαν αυτές οι συσκευές ήταν η δημιουργία θρόμβων (η οποία οδηγεί σε εγκεφαλικά επεισόδια – και όχι μόνο), ενώ σοβαρότατο πρόβλημα ήταν και το μέγεθος των ίδιων των συσκευών αλλά και των εξαρτημάτων που τις συνόδευαν (τα μεγέθη ήταν τέτοια που περιόριζαν την κινητικότητα των ασθενών).
25d4ceeb21a12430887a55a868a86c7a Τεχνητή καρδιά, ένα νέο τεχνολογικό θαύμα καθ οδόν!
Η τεχνητή καρδιά (κάτω δεξιά) έχει σχεδιαστεί να μοιάζει πολύ με την καρδιά ενός δότη (πάνω δεξιά). Το μόσχευμα (τεχνητό ή δότη) προσαρμόζεται στους κόλπους της καρδιάς του ασθενούς και στη συνέχεια συνδέονται τα μεγάλα αγγεία (αριστερά)
Τα προβλήματα αυτά φαίνεται να έχει ξεπεράσει γαλλική εταιρεία η οποία προτίθεται, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, να δοκιμάσει μια νέα τεχνητή καρδιά σε 4-6 ασθενείς μέσα στο 2012. Οι ασθενείς θα επιλεγούν μεταξύ ατόμων που πάσχουν από καρδιακή ανεπάρκεια τελικού σταδίου και για τους οποίους δεν θα υπάρχει συμβατό μόσχευμα. Εφόσον αυτή η πρώτη κλινική δοκιμή αποδειχθεί επιτυχής, θα υπάρξει μια ευρύτερη, με στόχο η τεχνητή καρδιά να βγει στην αγορά στα τέλη του 2013.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://www.arxaiaithomi.gr/wp-admin/post-new.php

«καταγγέλλεται η απαράδεκτη παρέμβαση του Θεού στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας»!!!


Βλέποντας ο Θεός το τεράστιο πρόβλημα της Ελλάδας και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πιστός ελληνικός λαός, αποφασίζει να στείλει τον Υιό Του και πάλι στη Γη για να συμπαρασταθεί στους Έλληνες.
Ο Ιησούς εμφανίζεται ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων και μετά από μια θερμή ομιλία συμπαράστασης και υποστήριξης της Ελλάδας, ανακοινώνει ότι διαγράφει όλα τα χρέη της χώρας, φέρνει μεγάλες επενδύσεις, παρέχει αυξήσεις 100% σε όλους τους Έλληνες και διαγράφει τα δάνειά τους.
Όλοι οι Βουλευτές όρθιοι ζητωκραυγάζουν. Αλαλαγμοί χαράς και ικανοποίησης από όλες τις πτέρυγες. Ακόμα και η Παπαρήγα. σταυροκοπιέται.
Τότε ο Ιησούς λέει: «Υπό έναν όρο!». Όλοι ησυχάζουν και περιμένουν να ακούσουν. «Όλοι σας θα παραιτηθείτε και κανείς σας δεν θα είναι του λοιπού υποψήφιος βουλευτής».
Νεκρική σιγή στην αίθουσα.  Κάποιοι του απαντούν ότι θα πρέπει να συνέλθουν τα κόμματα για να αποφασίσουν.
«Πολύ καλά. Θα περιμένω την απάντησή σας αύριο το πρωί» λέει ο Ιησούς.
 
Την επομένη ο Πρόεδρος δίνει στον Ιησού την ομόφωνη απάντηση όλων των πτερύγων της Βουλής, με την οποία «καταγγέλλεται η απαράδεκτη παρέμβαση του Θεού στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας»!!!
πηγή ηλεκ.ταχυδρομείο

ΟΙ "ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ" ΑΝΤΙΚΑΝΤΑΦΙΚΟΙ ΛΙΒΥΟΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

~TRUTH~: Μετά το τέλος της επανάστασης ενάντια στο καθεστώς του Καντάφυ, περίπου 150 υποτίθεται βαριά τραυματίες, φιλοΝΑΤΟικοί Λίβυοι, μεταφέρθηκαν στην Θεσσαλονίκη για να νοσηλευτούν... Στην ουσία, ελάχιστοι απο αυτούς ήταν πραγματικά τραυματίες, αντιθέτως οι υπόλοιποι, δείχνουν μια χαρά, και συνεχίζουν την επανάσταση και στην Ελλάδα, εις βάρος των Ελλήνων...
 

Μια μερίδα λοιπόν απο αυτούς που "παρασυρθηκαν" και χρηματοδοτήθηκαν , ώστε να ρίξουν το καθεστώς του Εθνάρχη τους Καντάφυ - που παρέδωσαν κυριολεκτικά, τον πλούτο, τον χρυσό, και τα πετρέλαια της Λιβύης σε ΝΑΤΟϊκούς, και τώρα όλη η Λιβύη ανήκει πια στα πιόνια/υπηρέτες των Τραπεζιτών, βρισκονται στην Θεσσαλονίκη και πραγματικά, κάνουν μια νέα επανάσταση. Αυτοί οι εισβολείς, που σκοπίμως στάλθηκαν στην Ελλάδα, με διαταγές και στήριξη των ξένων συμφερόντων, έχουν "υπο κατοχή" την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Προκαλούν καυγάδες, και επεισόδια, σε οποινδήποτε βρεθεί μπροστά τους... Πρόσφατα μάλιστα, ξυλοκόπησαν μαθητές που βρίσκονταν σε εκδρομή στην Θεσσαλονίκη, χωρίς φυσικά να γίνει καμία σύλληψη.!!! Οι αποκοσμικές πράξεις τους δεν σταματούν και δεν διστάζουν να δείξουν τις ορμές τους σε γυναίκες και ανηλικες νεαρές που θα συναντήσουν. Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες φυσικά ζουν με τον φόβο, καθώς οι Λιβυοι αυτοί έχουν τον έλεγχο της περιοχής.. Έχουν την στηριξη των "ξένων" και φυσικά την ανοχή του ελληνικού κράτους, και κάτι τέτοιο τους έχει "λύσει " τα χέρια... 
Δεν διστάζουν επίσης να χτυπήσουν αστυνομικούς, αφού οι τελευταίοι δεν χρησιμοποιούν ιδιαίτερη βία, αλλά ούτε κάνουν συλλήψεις..
Το κορυφαίο είναι ότι καθένας απο αυτούς χρηματοδοτείται με 2.000€ τον μήνα απο την Λιβική πρεσβεία, η οποία αντλεί χρήματα απο το ΝΑΤΟ και φυσικά το ελληνικό κράτος.. Με αυτές τις συνθήκες λοιπόν, οι προκλησεις τους, και η αισχρή τους συμπεριφορά δεν προκειται να σταματήσουν, αντιθέτως θα οξυνθεί η κατάσταση και ο αριθμός αυτών των "προσφύγων". 
Ακόμα ένα αιχμηρό αγκάθι στην καρδιά της Ελλάδας, και ένας κρίκος στα δεσμά της.!

Ίων Κ.
 
http://truth-revelation.blogspot.com/2012/01/blog-post_23.html 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters