Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΜΙΝΟΣ ΜΩΥΣΉΣ: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ Σ.Δ.Ι.Τ.(συμπράξεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα) ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ !

Τι λέει ο άνθρωπος παρακάτω;
"....το κράτος -λέει- θα αποποιηθεί με αυστηρούς κανόνες και σταδιακά ένα μέρος των τρεχόντων φορολογικών του εσόδων.... για ....να ενισχύσει την τάση προς την μακροπρόθεσμη αποταμίευση...." !

Εδώ ο Λοβέρδος από καιρό λέει "δεν υπάρχει σάλιο" και οι ασφαλιστές....μιλάνε για περισσεύματα και αποταμίευση, ότι δηλαδή συμβαίνει στον κύκλο της ανόδου της οικονομίας.
[Ρε μήπως μας δούλευε ο Λοβέρδος και "λεφτά υπάρχουν";]


Να τος λοιπόν κι ο "μουστερής".... η Ι.Χ ασφάλιση των ασφαλιστών με "προφυλακτικό" την φοροδιαφυγή, θέλει να κάνει 'ΣΔΙΤ' , τουτέστιν να γαμήσει -συνεργασία το λένε τώρα- την ξεβράκωτη και κατά συνέπεια εύκολη, πλην αγαπημένη μας Δ.Χ κοινωνική ασφάλιση.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!
Κούνια που σας κούναγε....
Ακόμα δεν ξεμπερδέψαμε από την μια την "ασπίδα-χωρίς πρόνοια" και θέλει τώρα ο κ. Μωυσής 'ΣΔΙΤ' [με τι πουλί ρε ψόφιες].
Πάντως είναι περίεργη η "θέση" του, αφού ο έμπειρος ασφαλιστής γνωρίζει από μέσα το οικονομικό χάλι του ιδιωτικού πυλώνα ασφάλισης, εκτός κι' αν εννοεί να "συμπράξουμε" με "αλλοδαπές" !
Τώρα βρήκανε την ώρα και την στιγμή, τώρα που δεν υπάρχουνε λεφτά για βιβλία στο υπουργείο της κυρίας του σιναφιού τους, που τα παιδιά στα σχολεία πέφτουν κάτω απ' την ασιτία, που τα ασφαλιστικά ταμεία διαλύονται....και η κοινωνική πρόνοια πνέει τα λοίσθια ελλείψει πόρων, τώρα βρήκαν στην αναμπουμπούλα(σαν τον λύκο) ", να ζητήσουν "φορολογικές διευκολύνσεις" για να οικονομήσουν "παντεσπάνι προμήθειες" και μπόνους;


"Έννοια σας", μαζί θα πεινάσουμε μάγκες, να είστε σίγουροι. Αν τα παιδιά μας αύριο δεν θα έχουν να φάνε, θα έρθουν στα δικά σας τ' αρχοντικά και τα κελάρια, είτε το θέλετε είτε όχι....
Ναι θέλουν Ι.Χ ομαδική ασφάλιση προσώπων....βασισμένη στην φοροδιαφυγή οι ασφαλιστές του Υπουργείου Ανεργίας και Ανασφάλισης του κ. Λοβέρδου, της κας Κατσέλη, του κ. Κουτρουμάνη και της κας Δρέττα, που καιρό τώρα τρέχει -το υπουργείο- στις διάφορες μαζώξεις τους, τους συμβουλεύει, τους παρατηρεί -δήθεν-, ενώ στην πραγματικότητα οδηγεί την τραυματισμένη κοινωνική ασφάλιση στα δόντια της διεφθαρμένης ιδιωτικής, ως 'πρόβατο επί σφαγήν' στην κυριολεξία.
Αμ και το προκομμένο το "Υπουργείο Οικονομικών, που δουλειά του είναι να πατάει την φοροδιαφυγή και να εισπράττει τους νόμιμους φόρους εδώ και πολύ καιρό κάνει τα στραβά μάτια, "αρνούμενο! πεισματικά, επίμονα και φυσικά παράνομα" να εφαρμόσει την νομοθεσία και τις αποφάσεις, για την φορολογία των DAF, μη και στενοχωρήσει τους ασφαλιστές και τα Golden boys.
Ποιους "υψηλόβαθμους" φοροδιαφεύγοντες καλύπτει άραγε;
Καλά θα κάνει ο αναπληρωτής υπουργός κ. Παντελής Οικονόμου, να κοινοποιήσει την εγκύκλιο -που είναι έτοιμη- ώστε να ενημερωθούν οι φορολογούμενοι και οι ΔΟΥ και να ενεργήσουν τα νόμιμα.
Καλύτερα έτσι, παρά να "εκτεθούν" κάποιοι, πιθανόν και εν αγνοία τους και να τους "κυνηγάνε" ύστερα.


ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΌ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ , ΟΤΙ ΕΤΟΎΤΗ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΈΧΕΙ ΣΚΟΠΌ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΑΣΦΆΛΙΣΗ.
ΤΟ ΧΡΉΜΑ ΕΔΩ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΆΛΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΟΡΕΓΟΝΤΑΙ.
ΓΙΑ Ν' ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ -ΠΟΝΗΡΑ- ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΣΕ ΤΖΟΥΦΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΟΝΔΡΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ "ΑΡΓΥΡΙΑ" ΚΑΙ Ο ΝΟΏΝ ΝΟΉΤΩ....
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΎΝΕΡΓΑ ΤΗΣ ΣΤΑΎΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΗΤΑΝ ΈΤΟΙΜΑ ΑΠΌ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΌ ΚΑΙ ΤΟΎΤΟΙ.... ΑΠΛΏΣ ΒΆΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΡΦΙΆ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ "ΠΥΡΑΜΙΔΟΕΙΔΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ" ΤΟΥ ΜΠΕΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΟΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΛΙΜΠΑ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ....ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΝΙΑ.
ΔΙΑΝΟΕΙΣΘΑΙ ΤΙ ΣΥΝΈΒΗ ΕΔΩ ; ΕΚΛΑΠΗ Ο ΜΟΧΘΟΣ ΤΡΙΩΝ -ΚΑΙ ΒΑΛΕ- ΓΕΝΙΏΝ ΕΛΛΗΝΩΝ[ΠΑΠΠΟΎΔΕΣ-ΓΟΝΕΙΣ-ΠΑΙΔΙΑ] ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ, ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !
ΤΙ ΣΥΖΗΤΆΜΕ;



http://www.hrima.gr/article.asp?view=1054&ref=1046


ΜΙΝΟΣ ΜΩΥΣΗΣ [ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ].

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΣΔΙΤ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
Το συνέδριο χαιρέτισε ο κ. Μίνος Μωυσής, πρώην Πρόεδρος της ΈΑΕΕ,[τωρα στην Εμπορικη] που αναφέρθηκε στις δυνατότητες συμπράξεων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα με διακριτούς ρόλους για τα δύο μέρη, αμοιβαία αναγνώριση των ρόλων αυτών και τόλμη στην εφαρμογή των συμπράξεων.
Η εφαρμογή των ΣΔΙΤ, σύμφωνα με τον κ. Μ. Μωυσή, στο αντικείμενο της ασφάλισης «βρίσκει» τεράστιο πεδίο εφαρμογής. Στις συντάξεις η πολιτεία αναλαμβάνει να επιστρέψει στον πολίτη ένα ποσό σύνταξης ανάλογα με τις εισφορές του, τα χρόνια εργασίας του, αλλά κυρίως με βάση τα οικονομικά και δημογραφικά στοιχεία του συστήματος. Το ποσό αυτό δεν μπορεί να είναι επαρκές για αυτό που η σύγχρονη αντίληψη ορίζει ως «ζωή» μετά τα 65.
Στο σημείο αυτό έρχεται η ιδιωτική ασφάλιση, η οποία καλείται να συμπληρώσει μέσω ανταποδοτικών σχημάτων το εισόδημα στη συνταξιοδότηση. Υπάρχει διακριτός ρόλος για την πολιτεία και για τον ιδιωτικό τομέα που όμως χρειάζεται θεσμική κατοχύρωση και κίνητρα. Η λογική ότι το κράτος θα αποποιηθεί με αυστηρούς κανόνες και σταδιακά ένα μέρος των τρεχόντων φορολογικών του εσόδων προκειμένου να ισχύσει την τάση προς την μακροπρόθεσμη αποταμίευση είναι μία λογική που είναι αποδεκτή διεθνώς, επεσήμανε ο κ. Μ. Μωυσής. Και αυτό γιατί είτε μέσω της αναβεβλημένης φορολογίας είτε μέσω του αυξημένου εισοδήματος στη συνταξιοδότηση τελικά υπάρχει επιστροφή προς την οικονομία και την κοινωνία. Αναφερόμενος στον τομέα υγείας τόνισε ότι ο πολίτης ενδιαφέρεται για ελεύθερες υπηρεσίες, που θα είναι στη διάθεση του όταν τις χρειαστεί. Σύμφωνα άλλωστε με ειδικούς μελετητές, η συνολική δαπάνη για ιδιωτική περίθαλψη μπορεί να μειωθεί και να ελεγχθεί πιο αποτελεσματικά, με παράλληλη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες αν στον κλάδο υγείας δημόσιος και ιδιωτικός τομέας συνεργαστούν αρμονικά.

ΓΔ.

http://deltio11.blogspot.com/2012/02/blog-post_547.html

Tα έδωσαν όλα και υποδύονται τους ήρωες ! ! !

Καληνύχτα Ελλάδα και καλή λευτεριά...απο τους ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

Τα έδωσαν όλα", στην τρόϊκα σήμερα οι τρεις αρχηγοί και η εικόνα της δήθεν "αντίστασης" που θέλησαν να περάσουν κατά την έξοδό τους από το Μέγαρο Μαξίμου οι Α.Σαμαράς και Γ.Καρατζαφέρης, αλλά και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Π.Μπεγλίτης δεν έχουν καμία σχέση με το πραγματικό γεγονός της συμφωνίας την οποία αποκάλυψε ο Λ.Παπαδήμος με μία ανακοίνωσή του που πραγματικά τους εξέθεσε
Ενωρίτερα κατά την έξοδό τους οι Α.Σαμαράς και Γ.Καρατζαφέρης, προέβησαν σε δηλώσεις ... ηρωικές, όπως γράφουμε σε άλλο σημείο, οι οποίες όμως πολύ σύντομα αποδείχθηκαν και ... πένθιμες!
Η δήλωση του Λ.Παπαδήμου (υπάρχει πληροφορία για συνάντησή του με τον Άκερμαν απόψε, αλλά το βέβαιο είναι ότι η τρόϊκα πάει στο γραφείο του απόψε) πραγματικά τους....
εξέθεσε.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατθ'όλη την διάρκεια της σύσκεψης το πρόβλημα του Α.Σαμαρά ήταν το πως θα "πλασσάρει" την συμφωνία, δηλαδή τι είδους περιτύλιγμα θα βάλει και από κοντά τον σιγοντάριζε και ο Γ.Καρατζαφέρης. Απόψε καλεί τα στελέχη του σε σύσκεψη ο αρχηγός του ΛΑΟΣ.
Ο Γ.Παπανδρέου στο γνωστό μήκος του "Ναι σε όλα", με εξαίρεση τις τράπεζες που θεωρεί ότι τον έριξαν από την εξουσία και θέλει να πάρει την εκδίκησή σου, ξεχνώντας προφανώς ότι ο Λ.Παπαδήμος τοποθετήθηκε στην θέση του πρωθυπουργού, ακριβώς για να αποτρέψει την κρατικοποίηση των τραπεζών...
Iδού ολόκληρη η δήλωση της ανακοίνωσης της συμφωνίας:
''Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση συναντήθηκαν για να λάβουν από κοινού απόφαση για το περιεχόμενο των βασικών στοιχείων της συμφωνίας με την τρόικα, όσον αφορά το νέο οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας που αποτελεί προϋπόθεση για τη νέα χρηματοδοτική στήριξη της χώρας.

Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν σε βασικά θέματα τα οποία, μεταξύ άλλων, αφορούν:

1) Τη λήψη μέτρων εντός του 2012 για τον περιορισμό των δημόσιων δαπανών κατά 1,5% του ΑΕΠ. (δηλαδη νέοι φόροι)

2) Την εξασφάλιση της βιωσιμότητας των επικουρικών συνταξιοδοτικών ταμείων.(δηλαδή σφαγή των συντάξεων)

3) Την αντιμετώπιση του ελλείμματος ανταγωνιστικότητας με τη λήψη μέτρων που περιλαμβάνουν ρυθμίσεις σε διάφορους τομείς, όπως η μείωση του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους, με στόχο την ενίσχυση της απασχόλησης και της οικονομικής δραστηριότητας. (δηλαδη μείωση μισθων)

4) Την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με συνδυασμό μέσων που διασφαλίζουν την προαγωγή του δημόσιου συμφέροντος και την επιχειρηματική αυτονομία τους.(δηλαδή μη κρατικοποίηση τραπεζών)

Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί θα ξανασυναντηθούν αύριο προκειμένου να ολοκληρώσουν τις διαβουλεύσεις για το περιεχόμενο του προγράμματος''.

Καληνύχτα Ελλάδα και καλή λευτεριά...απο τους ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

ThanoSk.gr.
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/t_05.html

Η Τουρκία και η Παρεξήγηση

Ν. Λυγερός
Μετάφραση από τα γαλλικά Βίκυ Τσατσαμπά



Εφόσον κάποιοι έχουν δυσκολία να αντιληφθούν αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή για την ποινικοποίηση της άρνησης των αναγνωρισμένων από τη Γαλλία γενοκτονιών, σκεφτήκαμε ότι το θεατρικό έργο με τίτλο Η Παρεξήγηση του Albert Camus, θα μπορούσε να αποτελέσει πολύτιμη βοήθεια σε αυτή την επίγνωση. Για να γίνει αυτό αρκεί ν’ αλλάξουμε τα ονόματα των χαρακτήρων προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα και να αποφύγουμε, αν τολμάμε να πούμε, τις παρεξηγήσεις. 

Έτσι ο χαρακτήρας της Martha αντιστοιχεί σε αυτόν του δήμιου, της Maria στην επιζήσασα, της μητέρας στην συνεργό, του Jan στο θύμα και του γέρου υπάλληλου στον αδιάφορο. Μέσα σε αυτό το νέο πλαίσιο, το παράλογο παίρνει ένα νόημα που δεν είναι ούτε ξεπερασμένο ούτε παρωχημένο, αλλά επίκαιρο. Βεβαίως, πολλοί από μας δεν γνωρίζουν αρκετά καλά το θεατρικό για να θυμηθούμε τις ατάκες των χαρακτήρων, έτσι έχουμε σκεφτεί ότι μερικές από αυτές πρέπει να υπενθυμιστούν . Αυτές ακολουθούν την σειρά του θεατρικού έργου.

Η συνεργός: «Ξέρω από πείρα, πως είναι καλύτερα να μην τους κοιτάς. Πιο εύκολα μπορείς να σκοτώσεις αυτόν που δεν γνωρίζεις». Πράξη I, Σκηνή 1.

Ο δήμιος: «Το έγκλημα είναι έγκλημα, πρέπει να ξέρεις αυτό που θέλεις». Πράξη I, Σκηνή 1.

Το θύμα: «Το μυαλό μου σταμάτησε. Με δέχτηκαν χωρίς μία λέξη. Με κοίταζαν, δεν με έβλεπαν». Πράξη I, Σκηνή 1.

Η επιζήσασα: «Θέλω να μείνω. Θα σωπάσω και περιμένω κοντά σου έως ότου σε αναγνωρίσουν». Πράξη I, Σκηνή 1.

Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε πολλές απαντήσεις μέσα σε αυτήν την τοποθέτηση, επειδή το κείμενο Albert Camus είναι πολύ ισχυρό και στιγματίζει τα πνεύματα. Το πρόβλημα της παρεξήγησης είναι θεμελιώδες αλλά ως το στοιχείο του παράλογου, ενώ πολύ συχνά χρησιμοποιείται ως μια δικαιολογία.

Ο δήμιος: «Αν θέλετε να μάθετε, έγινε κάποια παρεξήγηση. Όσο λίγο κι αν ξέρετε τον κόσμο, θα καταλάβετε». Πράξη III, Σκηνή 3.

Γιατί εδώ είναι το πρόβλημα, αν η αδιαφορία και η λήθη είναι σε θέση να σβήσουν τη μνήμη της γενοκτονίας, οι υποστηρικτές τους δεν θα μας πούνε μετά ότι ήταν απλά μια παρεξήγηση και ότι δεν είχαν συνειδητοποιήσει αυτό που έκαναν;

Η επιζήσασα: «Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να επαναστατήσω. Η δυστυχία μου είναι πιο δυνατή από μένα». Πράξη III, Σκηνή 3.

Θα είναι αυτές οι λέξεις που θα ακούσουμε τότε εκ μέρους των επιζώντων που δεν θα έχουν να αγωνιστεί αληθινά μέσα σε αυτήν την εθνική διένεξη;

Γιατί αν συνέβαινε αυτό, δεν θα πρέπει να ξεχνούν το τέλος του θεατρικού έργου του Albert Camus. (Πράξη ΙΙΙ, Σκηνή 4).


Ο αδιάφορος, με φωνή καθαρή και σταθερή
Με φωνάξατε;

Η επιζήσασα, γυρίζοντας προς το μέρος του
Ω! δεν ξέρω! Αλλά βοηθήστε με, γιατί έχω ανάγκη από βοήθεια. Λυπηθείτε με και δεχτείτε να με βοηθήσετε!

Ο αδιάφορος με ίδια φωνή
Όχι!


ΑΥΛΑΙΑ

Ὃπερ ἔδει δεῖξαι.
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_2792.html

Εμπρός λοιπόν , τώρα είναι η ώρα !



Μια πολύ σωστή και σημαντική πρόταση του ΚΑΖΑΚΗ

Χθές, ο Καζάκης, πρωτοδιατύπωσε και σήμερα επανέλαβε μια πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική πρόταση (στο “ράδιο εννέα”):
Κάλεσε όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις, από τον Καμμένο μέχρι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, να συντάξουν, από κοινού, μια επιστολή την οπόια θα απευθύνουν προς Ε.Ε., ΔΝΤ, ΕΚΤ με το εξής πολύ απλό και αποφασιστικό περιεχόμενο:

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ. ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Ο Καζάκης ξεκαθάρισε επίσης ότι όλοι αυτοί που θα συνυπογράψουν την επιστολή αυτή δεν είναι σε καμμία περίπτωση αναγκασμένοι να συμφωνήσουν σε τίποτα άλλο πολιτικά. Παρά μόνο σε αυτό: Να μπεί άμεσα ένα στοπ στην πορεία καταστροφής που ακολουθείται.
Η πρόταση Καζάκη, κατά τη γνώμη μου, είναι η σημαντικότερη συγκεκριμένη πολιτική πρόταση που έχει κατατεθεί εδώ και καιρό. 




Να γιατί:
- Επεμβαίνει με συγκεκριμένο τρόπο στη συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία, που απαιτεί άμεση και κατεπείγουσα δράση.
- Μπορεί να έχει άμεσα αποτελέσματα, αν λάβει κανείς υπόψη του τη πρεμούρα που οι Ε.Ε., ΕΚΤ, ΔΝΤ επιζητούν τη πολιτική ομοφωνία για να διασφαλίσουν τα κεφάλαια εκμετάλλευσης τους
- Δίνει επιτέλους τη πρωτοβουλία στις αντικαθεστωτικές δυνάμεις. Κάτι που είναι σημαντικό. Αντί να τρέχουν πίσω από τις αποφάσεις του καθεστώτος, πράγμα απαράδεκτο.
- Προωθεί την ενότητα και δείχνει ότι αυτή (η ενότητα) μπορεί να υπάρξει με ευρύ τρόπο σε ζητήματα ζωτικής σημασίας.
Έχω ξαναπεί ότι η πολιτική νοημοσύνη ευρέου φάσματος των αντικαθεστωτικών δυνάμεων είναι εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου. Αυτό φαίνεται καθαρά αυτή τη κρίσιμη στιγμή, όπου ότι κατεδαφίζεται και χάνεται θα αποκτηθεί με πολύ μεγαλύτερο κόπο στη συνέχεια, ότι νίκες και να πετύχουν οι αντικαθεστωτικές δυνάμεις. Εκείνο που απελπισμένα χρειάζεται είναι η δημιουργία μείζονος πολιτικού γεγονότος από τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις. Δυστυχώς έχω την εντύπωση ότι μεγάλο μέρος των αντικαθεστωτικών δυνάμεων αγνοεί αυτή την αναγκαιότητα. Αυτό οφείλεται και στις ικανότητες: Αγνοούν στοιχειώδη πάνω στην πολιτική τακτική και στατηγική και κρύβονται πίσω από απλές, εύκολες και γενικόλογες καταγγελίες και εκεί εξανλέίται η πολιτική ικανότητα τους. Ωστόσο υπάρχουν και βαθύτερα αίτια για αυτή τη πολιτική ανεπάρκεια που δεν θέλω να τα συζητήσω τώρα.
Με τον Καζάκη έχω διαφωνίες και σε άλλη περίπτωση τον έχω χαρακτηρίσει λαικιστή. Όμως η συγκεκριμένη πρόταση του είναι εξαιρετικά σωστή και δείχνει πολιτικά ευφυή άνθρωπο. Οι διαφωνίες μου παραμένουν, όμως η ενότητα είναι δυνατή πάνω στη συγκεκριμένη πρόταση του και τελικά και ακόμη πιο πέρα.
Στην πρόταση του έχω να προσθέσω τα εξής:
- Να ξεκαθαρισθεί επίσης ότι όσοι αυτή τη στιγμή συνεργήσουν πραξικοπηματικά σε αποφάσεις και συμφωνίες σε βάρος του ελληνικού λαού θα βρεθούν αντιμέτωποι με βαρειές κατηγορίες
- Τις ίδιες βαρειές κατηγορίες θα αντιμετωπίσουν οι τεχνοκράτες, π.χ. του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων
- Πρέπει να επισημανθεί προς όλους αυτούς, και όπως έχω ξαναπεί αυτή η απειλή μπορεί να αποδειχθεί ιδίως στους τεχνοκράτες πολύ αποτελεσματική, ότι στις πιθανές ποινές μπορεί να είναι και η θανατική. Αυτό εφόσον αντιμετωπίσουν κατηγορία “εσχάτης προδοσίας εν καιρώ πολέμου”, η μόνη περίπτωση που προβλέπεται από το Σύνταγμα θανατική ποινή. “Εν καιρώ πολέμου” σημαίνει πόλεμο από τους πιστωτές της Ελλάδας, κάτι που είναι ακριβές.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.

Μακεδών
 
http://axinosp.blogspot.com/2012/02/blog-post_7799.html#more

Οι Anonymous απειλούν τις εφορίες…

Οι Anonymous απειλούν τις εφορίες…






Το κείμενο γράφει αναλυτικά:

Πολίτες της Ελλάδας,
Είμαστε οι Anonymous. Παρακολουθούμε καθημερινά την κυβέρνηση σας να καταλύει το Σύνταγμα και τους θεσμούς της χώρας. Τους βλέπουμε να σας οδηγούν όλο και πιο κοντά στην εξαθλίωση. Τους βλέπουμε να ψηφίζουν νόμους που σας αφαιρούν κάθε δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Τους βλέπουμε καθώς παραδίδουν την χώρα στο ΔΝΤ και στους τραπεζίτες. Γνωρίζουμε για τα συσσίτια στα σχολεία, για τις στρατιές των αστέγων, για τους ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, για τους ανθρώπους που αφήσατε άνεργους και τώρα περιμένουν στις ουρές για ένα πιάτο φαγητό. Γνωρίζουμε ότι η χώρα σας ψήφισε το ACTA στην προσπάθεια σας να φιμώσετε και άλλο τους Ελλήνες. Γνωρίζουμε τα πάντα…

Η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πεθάνει. Πέθανε την ώρα που ανέλαβε μια κύβερνηση που δεν είχε εκλεγεί από τον λαό. Και για αυτό ακριβώς τον λόγο η ώρα για συζητήσεις ήρθε και πέρασε. Δεν διαπραγματευόμαστε τίποτα και με κανέναν από αυτούς που την δολοφόνησαν. Μπορείτε να μας κυνηγήσετε όσο θέλετε, μπορείτε ακόμα και να συλλάβετε κάποιους από εμάς στην προσπάθεια σας να μας φιμώσετε, αλλά για κάθε έναν που θα συλλαμβάνετε θα ξεπηδάνε άλλοι 3. Δεν είμαστε 5 ούτε 10 ούτε 100. Πλέον ο κάθε Έλληνας είναι Anonymous. Είμαστε εκατομμύρια απέναντι σε σας τους 300 και σε αυτό τον πόλεμο τα δακρυγόνα σας δεν θα σας βοηθήσουν.
Κατοχική Κυβέρνηση της Ελλάδας,
Αυτές τις μέρες πρόκειται να ψηφίσετε ένα νομοσχέδιο που θα είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του Έλληνα. Ένα νομοσχέδιο που παραδίδει την χώρα ολοκληρωτικά σε κατοχή. Που θα φέρει την χώρα και τον λαό της στην απόλυτη εξαθλίωση. Δεν θα επιτρέψουμε να εξαθλιώσετε άλλο τον Ελληνικό λαό. Απαιτούμε την άμεση παραίτηση σας, και την διενέργεια εκλογών. Απαιτούμε να μην πληρώθεί ούτε ένα ευρώ στους τοκογλύφους «φίλους» σας. Απαιτούμε την άμεση αποχώρηση του ΔΝΤ από την Ελλάδα. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα για το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε και ακόμα δεν έχετε δει την πλήρη οργή των Anonymous.
Για κάθε ένα άρθρο του νομοσχεδίου της ντροπής που θα ψηφίζετε, εμείς θα κλείνουμε το σύστημα και μιας Εφορίας διαγράφοντας τα χρέη των Ελλήνων πολίτων. Χρέη τα οποία φασιστικά τους επιβάλλατε να πληρώσουν. Μπορεί στις διαδηλώσεις των Ελλήνων να τους αντιμετωπίζετε με απίστευτη βία χτυπώντας ανεξέλεκτα, αλλά το ιντερνετ είναι το δικό μας πεδίο. Και τον αγαπάμε αυτόν τον πόλεμο. Είμαστε πολλοί και θα είμαστε σύντομοι.
Πολίτες της Ελλάδας, οι Anonymous τώρα πολεμάνε στο πλευρό σας….. 

Κυβέρνηση της Ελλάδας, να μας περιμένετε…
• #In the name of #Op Greece
• We are Anonymous
• We are Legion
• We do not forget
• We do not forgive
• United us one with Greek People
• Expect us!
Τσαντίρι
http://axinosp.blogspot.com/2012/02/anonymous_05.html#more

Ποια συμφέροντα εξυπηρετείτε κ. Προβόπουλε ;;



O κ. Προβόπουλος που έχει υπογράψει τηνσύμβαση δανειακής διευκόλυνσης, σίγουρα την έχει διαβάσει και σίγουρα ξέρει τι υπέγραψε.
Γνώριζε τα πάντα... 
Δείτε τι έχουν υπογράψει και τι έχουν μεθοδεύσει για να παρακάμψουν το κοινοβούλιο... 
Εμείς σας είχαμε ενημερώσει για αυτά που ακολουθούν από το ξεκίνημα της ιστορίας τον Μάιο του 2010.
Έχουμε μάλιστα αφιερώσει πολλά άρθρα και είχαμε αναδείξει το μέγα ζήτημα του ότι,
"Ούτε ο Δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας".


Επειδή πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία για το μνημόνιο και την 
σύμβαση δανειακής διευκόλυνσης...για το ποιος την διάβασε, πόσο την διάβασε κλπ.. 
Η σύμβαση δανειακής διευκόλυνσης είναι 121 σελίδες και έχει 7 παραρτήματα.
Το Παράρτημα 4 είναι το : Υπόδειγμα Νομικής Γνωμοδότησης
Δείτε τι γράφεται σε αυτό ..
Προκειμένου να διασφαλισθεί η νομιμότητα, η εγκυρότητα ή εκτελεστότητα της Σύμβασης και του Μνημονίου Συνεννόησης, δεν είναι απαραίτητο αυτά να κατατεθούν, καταχωρηθούν ή εγγραφούν σε οποιαδήποτε δικαστική ή άλλη αρχή στην Ελληνική Δημοκρατία.
Η συνυπογραφή της Σύμβασης και του Μνημονίου Συνεννόησης από τον […ονοματεπώνυμο], Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, δεσμεύει νόμιμα και έγκυρα τον Αντιπρόσωπο του Δανειολήπτη.

Καταλάβατε τι έκαναν;;
Mε την υπογραφή του κ. Προβόπουλου, προσπαθούν να κατοχυρώσουν την νομιμότητα, εγκυρότητα ή εκτελεστότητα της Σύμβασης και του Μνημονίου Συνεννόησης, χωρίς να είναι απαραίτητο αυτά να κατατεθούν, καταχωρηθούν ή εγγραφούν σε οποιαδήποτε δικαστική ή άλλη αρχή στην Ελληνική Δημοκρατία. 
Δείτε το σχετικό απόσπασμα (σελίδα 31 της σύμβασης δανειακής διευκόλυνσης) : 
Με την επιφύλαξη των ανωτέρω, η γνώμη μας είναι ότι:
1. Κατ’ εφαρμογή των νομοθετικών, κανονιστικών και νομικά δεσμευτικών αποφάσεων που ισχύουν σήμερα στην Ελληνική Δημοκρατία, ο Δανειολήπτης, σε εκτέλεση της Σύμβασης και του Μνημονίου Συνεννόησης από τον […ονοματεπώνυμο], Υπουργό Οικονομικών, έχει έγκυρα και αμετάκλητα δεσμευθεί να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις του στο πλαίσιο αυτό. Ειδικότερα, οι διατάξεις της Σύμβασης που αφορούν την προκαταβολή Δανείων είναι απολύτως έγκυρες.
2. Η εκ μέρους του Δανειολήπτη εφαρμογή, αποδοχή και καλή εκτέλεση της Σύμβασης και του Μνημονίου Συνεννόησης: (i) έχουν πλήρως εγκριθεί με το σύνολο των απαραίτητων συγκαταθέσεων, ενεργειών, εγκρίσεων και εξουσιοδοτήσεων και (ii) δεν έχουν και δεν πρόκειται να παραβιάσουν οποιονδήποτε εφαρμοστέο κανόνα δικαίου ή απόφαση αρμόδιας αρχής ή οποιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία ή συνθήκη.
3. Καμία διάταξη στη Σύμβαση αυτή δεν αντιβαίνει ή περιορίζει τα δικαιώματα του Δανειολήπτη να προβαίνει σε έγκαιρη και πραγματική πληρωμή για οποιοδήποτε οφειλόμενο ποσό ως κεφάλαιο, τόκο ή άλλη επιβάρυνση στο πλαίσιο της Σύμβασης.
4. Η Σύμβαση και το Μνημόνιο Συνεννόησης είναι στην κατάλληλη νομική μορφή, σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία, για την εφαρμογή κατά του Δανειολήπτη και του Αντιπροσώπου του Δανειολήπτη. Η εφαρμογή της Σύμβασης δεν είναι αντίθετη με κανόνες δημόσιας τάξης του ελληνικού δικαίου, με τη δημόσια τάξη στην Ελληνική Δημοκρατία, με τις διεθνείς συνθήκες ή τις γενικώς παραδεδεγμένες αρχές του διεθνούς δικαίου που δεσμεύουν τον Δανειολήπτη.
5. Προκειμένου να διασφαλισθεί η νομιμότητα, η εγκυρότητα ή εκτελεστότητα της Σύμβασης και του Μνημονίου Συνεννόησης, δεν είναι απαραίτητο αυτά να κατατεθούν, καταχωρηθούν ή εγγραφούν σε οποιαδήποτε δικαστική ή άλλη αρχή στην Ελληνική Δημοκρατία.
6. Δεν οφείλονται φόροι, τέλη ή άλλες επιβαρύνσεις που επιβάλλονται από την Ελληνική Δημοκρατία ή οποιαδήποτε φορολογική αρχή αυτής ή εντός αυτής για την εκτέλεση και συμμόρφωση προς τη Σύμβαση ούτε για την πληρωμή ή μεταβίβαση κεφαλαίου, τόκων, προμηθειών και άλλων δαπανών που οφείλονται δυνάμει της Σύμβασης.
7. Δεν απαιτείται έλεγχος συναλλάγματος και δεν οφείλεται χρέωση ή άλλη προμήθεια για τη μεταβίβαση οποιουδήποτε οφειλόμενου ποσού βάσει της Σύμβασης.
8. Η συνυπογραφή της Σύμβασης και του Μνημονίου Συνεννόησης από τον […ονοματεπώνυμο], Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, δεσμεύει νόμιμα και έγκυρα τον Αντιπρόσωπο του Δανειολήπτη.
9. Ο ορισμός του αγγλικού δικαίου ως εφαρμοστέου δικαίου για την Σύμβαση αποτελεί έγκυρη επιλογή δικαίου, που δεσμεύει το Δανειολήπτη σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο.
10. Ο Δανειολήπτης υπάγεται νόμιμα, αποτελεσματικά και αμετάκλητα στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με τη Σύμβαση και κάθε απόφαση του δικαστηρίου αυτού θα είναι οριστική και εκτελεστή στην Ελληνική Δημοκρατία.
11. Ούτε ο Δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας ή διαφορετικά λόγω της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης – συντηρητικής ή αναγκαστικής - ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια ή διαδικασία σχετικά με τη Σύμβαση.

Δείτε ολόκληρη την σύμβαση δανειακής διευκόλυνσης στα Ελληνικά 
ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΗΝΣΗΣ

Και οι 300 είναι καθήκια. Μας περιπαίζουν και μας βάζουν να ξαναπληρώσουμε τα χρέη τους …

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ – ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ …..
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συμφώνησαν να πληρώσουμε εμείς τα χρέη τους.

Όπως πληροφορούμαστε από την ιστοσελίδα tovima.gr, υπήρξε χθες διακομματική συμφωνία στη Βουλή μεταξύ όλων των κομμάτων για.....
διατήρηση κανονικά της κρατικής χρηματοδότησής τους.
Εν μέσω μια τεράστιας οικονομικής κρίσης που πλήττει τον ελληνικό λαό, τα ελληνικά κόμματα, αδιαφορώντας για το θέμα αυτό και αρνούμενα να συμμετάσχουν στην οικονομική λιτότητα, συμφώνησαν να συνεχίσουν να…

χρηματοδοτούνται κανονικά σε βάρος των ατομικών μας περιουσιών και μάλιστα με τα ποσοστά που είχαν λάβει στις εκλογές του 2009, τα οποία φυσικά δεν ισχύουν σήμερα για κανένα κόμμα.

Αυτό όμως δεν είναι το χειρότερο. Υπάρχει δυστυχώς και χειρότερο. Όπως και πάλι πληροφορούμαστε από την ίδια ιστοσελίδα, οι γενικοί διευθυντές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κ.κ. Σπυρόπουλος και Σκορδάς, συνέκλιναν στο ότι θα «πρέπει να ρυθμιστεί και το θέμα των χρεών από δάνεια που οφείλουν στις τράπεζες τα δυο κόμματα, ύψους 244,2 εκ. ευρώ, με διαμεσολάβηση του Δημοσίου». Αντιλαμβάνεστε πιστεύουμε τι σημαίνει αυτό!!! Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει ότι, όχι μόνο εμείς οι Έλληνες με τις ατομικές μας περιουσίες θα χρηματοδοτούμε τα κόμματα του σάπιου πολιτικού συστήματος, αλλά ότι θα πρέπει να ξεπουληθούμε για να καλύψουμε και τα χρέη τους προς τις τράπεζες.
Δηλαδή κόμματα ανίκανα να διαχειριστούν τα δικά τους οικονομικά, είναι στην εξουσία με τη δική μας ψήφο για να διαχειριστούν τις ζωές μας και…. αποφασίζουν μάλιστα να καλύψουμε εμείς και τις δικές τους κακοδιαχειρίσεις!!!
Ναι φίλες και φίλοι. Αν ακόμα έχετε αμφιβολίες ότι όλα τα ελληνικά κόμματα συνεργάζονται απόλυτα στο παρασκήνιο και μας εμπαίζουν στο προσκήνιο, ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε επιτέλους.
Αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα θα πρέπει να καταρρεύσει και όσο πιο γρήγορα καταρρεύσει τόσο πιο γρήγορα θα αναστηθεί το ελληνικό Έθνος.


http://cretanpatriot.wordpress.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/300.html

Αποκαλύψεις – βόμβα για το φούσκωμα του ελλείμματος από το ΠΑΣΟΚ



Αποκαλύψεις – βόμβα που μπορούν να προκαλέσουν θύελλα αν ερευνηθούν σωστά και οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, κάνει ο πρώην αντιπρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ν. Λογοθέτης, στην κατάθεση η οποία περιλαμβάνεται στη δικογραφία που εστάλη στη Βουλή. Οι αποκαλύψεις ενισχύουν την πρόταση που κάνουν η ΝΔ αλλά και πολλοί άλλοι, ότι η έρευνα για τις ευθύνες του κ. Παπανδρέου, του κ. Παπακωνσταντίνου και άλλων σχετικά με το «φούσκωμα» του ελλείμματος και με το πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο, πρέπει να ερευνηθούν από μια Βουλή που θα προκύψει από εκλογές. Κι όχι από την παρούσα Βουλή που και θνησιγενής είναι και πασοκοκρατείται.

Όπως καταθέτει λοιπόν ο κ. Λογοθέτης, ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου, ήταν “πρόθυμος να λάβει και γραπτώς οδηγίες από τον επικεφαλής της Eurostat, Radermacher “. Υπήρχε μάλιστα μυστική επικοινωνία με e-mails μεταξύ Γεωργίου και Radermacher για το πώς έπρεπε να υπολογιστεί το έλλειμμα του 2009.

Ο αντιπρόεδρος της Αρχής λέει ότι από την αρχή ο κ. Γεωργίου έκανε πέρα όλους τους υπολοίπους, δεν έδινε λογαριασμό σε κανένα και επικρατούσε ενός ανδρός αρχή για θέματα όπως ο υπολογισμός του ελληνικού ελλείμματος και του χρέους.
Στην κατάθεσή του λέει: «Η πλήρης άρνηση του κ. Γεωργίου για κοινοποίηση των στοιχείων στο Συμβούλιο και η παντελής αδιαφάνεια σχετικά με το ύψος (που έχει βαπτιστεί πολλές φορές πρώτα 12,5%, μετά ως 12,7%, 13,6%, και τώρα 15,7%) παραπέμπει τον οποιοδήποτε σκεπτόμενο πολίτη στην υποψία ότι δεν υπάρχουν τελικά επαρκή και αξιόπιστα στοιχεία και ότι η απόφαση για το ύψος του ελλείμματος ενδεχομένως να ήταν αυθαίρετη…».


«…Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας δεν εξηγήθηκε ποτέ ο λόγος της αυθαίρετης και βεβιασμένης, χωρίς στατιστική μελέτη, ένταξης συγκεκριμένων ΔΕΚΟ στους φορείς της γερμανικής κυβέρνησης… Σχετικά με τα swaps τον Δεκέμβριο 2010 αποκαλύφθηκε επιστολή (8.10.2010) του κ. Radermacher προς τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ σχετικά με τα Goldman Sachs swaps, όπου αποδεικνύεται η επιστολή καθοδήγησης και περιγράφονται με λεπτομέρειες οι προτάσεις της Eurostat για ποσοτική αναθεώρηση προς τα πάνω του ελληνικού χρέους για κάθε έτος από το 2001 και μετά. Η επιστολή τελειώνει υπενθυμίζοντας στον κ. Γεωργίου την επιθυμία του να λάβει γραπτώς την καθοδήγησή τους (δηλαδή της Εurostat) πριν από την ολοκλήρωση των προσαρμογών».
Περιγράφει επίσης ένα συγκλονιστικό γεγονός:

«Στις 8.9.2010 ένα πολύ αρνητικό δημοσίευμα του ιδίου του Radermacher εμφανίστηκε στο Bloomberg σχετικά με την καθυστέρηση της Ελλάδας να αποκαλύψει τις “μυστικές” συμφωνίες με τα swaps ώστε να αποκαλυφθεί το πραγματικό χρέος! Ως αποτέλεσμα του δημοσιεύματος ήταν να εκτιναχτούν τα spreads δεκαετών ομολόγων στις 980 μονάδες. Αναρωτιέται κανείς ποιον συνέφερε η εκτίναξή τους εκείνη τη δεδομένη στιγμή; Αυτή ήταν η δεύτερη εκτίναξη των spreads σε αυτά τα ύψη, η πρώτη είχε συμβεί λίγο πριν από την υπογραφή του μνημονίου τον Μάρτιο 2010».

Επίσης ο κ. Λογοθέτης περιγράφει ένα τσακωμό που είχε με τον κ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος τον απείλησε ότι αν δεν παραιτηθεί άμεσα θα τον κατέστρεφε επαγγελματικά: ««Στην ερώτησή μου αν έγινα ξαφνικά εχθρός της Ελλάδας επειδή τόλμησα να αμφισβητήσω τον τρόπο υπολογισμού του ελλείμματος ο κ. Παπακωνσταντίνου αντέδρασε έντονα λέγοντας “με φοβίζετε κ. Λογοθέτη υπονοείτε δηλαδή ότι φουσκώσαμε επίτηδες το έλλειμμα;”. Ο κ. Παπακωνσταντίνου έδωσε τέλος στη συνάντησή μας δηλώνοντάς μου ότι “αν δεν υπέβαλα την παραίτησή μου από την ΕΛΣΤΑΤ ως τα μεσάνυχτα της ιδίας ημέρας, ο ίδιος θα προωθούσε το θέμα στη Βουλή, θα το μάθαιναν όλα τα ΜΜΕ και ως συνέπεια θα καταστρεφόμουν επαγγελματικά και θα μάτωνε η Ελλάδα…».


Αυτά λέει λοιπόν ο κ. Λογοθέτης ο οποίος μαζί με τα άλλα μέλη του ΔΣ επιχειρήθηκε από στελέχη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να εμφανιστούν ως γραφικοί, επικίνδυνοι, εχθροί της πατρίδας. Ενώ ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο μεγαλύτερος γκαφατζής στην ιστορία (ή μήπως εντολοδόχος;) ήταν …πατριώτης.

Αποδεικνύεται επίσης ότι η έρευνα πρέπει να φτάσει μέχρι τέλους. Διότι αν υπήρξαν πρόθυμοι Έλληνες πεμπτοφαλαγγίτες που έπαιξαν το παιχνίδι της τρόικας και έβαλαν τη χώρα σε τόσο μεγάλη περιπέτεια θα πρέπει το ελάχιστο να πάνε στη φυλακή.


antinews
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_6836.html 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters