Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Δημήτρης Κουρέτας: Ο Έλληνας εφευρέτης του θαυματουργού κέικ αποκατάστασης!

Δημήτρης Κουρέτας: Ο Έλληνας εφευρέτης του θαυματουργού κέικ αποκατάστασης!

Μοιάζει με κοινό κέικ και έχει βάρος μόλις 80 γραμμάρια, αρκεί όμως για να συντηρήσει τον ανθρώπινο οργανισμό επί ένα 24ωρο, καθώς περιέχει τις θερμίδες και τις πρωτεΐνες ενός... πλήρους γεύματος. Η συνταγή είναι του καθηγητή Βιοχημείας Δημήτρη Κουρέτα....

Η μαζική παραγωγή του θα μπορούσε να αποτελέσει αξιόπιστη επισιτιστική βοήθεια για τον Τρίτο Κόσμο αλλά και να λύσει ένα οξύ περιβαλλοντικό πρόβλημα, που ευθύνεται για μαζικούς θανάτους χιλιάδων ψαριών στα Ελληνικά υδάτινα οικοσυστήματα.Το θαυματουργό Ελληνικό αρτοσκεύασμα αποτελεί παγκόσμια πατέντα, που διατίθεται ήδη στο εμπόριο κι έχει γίνει περιζήτητo εκτός συνόρων. Ονομάζεται κέικ αποκατάστασης Feed Back (=ανατροφοδότηση) και το κύριο συστατικό του προέρχεται από το τυρόγαλα ή ορό γάλακτος, το εξαιρετικά ρυπογόνο απόβλητο των τυροκομείων, που απορρίπτεται ανεξέλεγκτα στα ποτάμια, εξαφανίζοντας το οξυγόνο και κάθε ίχνος ζωής σε ακτίνα χιλιομέτρων.

Για κάθε κιλό τυριού παράγονται 9 κιλά τυρογάλακτος, ενώ το απόβλητο μόνο ενός τυροκομείου έχει ισοδύναμο βιολογικό φορτίο με αυτό μιας μικρής πόλης 40.000 κατοίκων.
Τα αμέτρητα περιβαλλοντικά επεισόδια στον Πηνειό, ο οποίος κάθε τόσο παρουσιάζει τη θλιβερή εικόνα των άσπρων νερών που ξεβράζουν νεκρά ψάρια στις όχθες του, οδήγησε τη Νομαρχία Λάρισας να αποταθεί σε ειδικούς επιστήμονες. Το 2006 ανέθεσε στο Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας την εκπόνηση ειδικής μελέτης για την αναζήτηση λύσεων στη διαχείριση του ρυπογόνου απόβλητου. Κανείς ωστόσο δεν υπολόγιζε τότε πως αυτή θα ήταν η αφετηρία και ο οδηγός για την εφεύρεση ενός θαυματουργού κέικ. "Στο εργαστήριο ανακαλύψαμε μια διαδικασία επεξεργασίας του τυρογάλακτος που απομονώνει την πρωτεΐνη και αυτό που απομένει είναι απλό νερό, απαλλαγμένο από ρυπαντικό φορτίο", εξηγεί o επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, αναπληρωτής καθηγητής, Δημήτρης Κουρέτας. Η ιδέα άρχισε τότε να γεννιέται και ο στόχος της μελέτης έγινε διπλός:
Λύση στο περιβαλλοντικό πρόβλημα και αξιοποίηση της πρωτεΐνης.

Οι πρωτεΐνες του τυρογάλακτος συγκαταλέγονται μεταξύ αυτών με την υψηλότερη βιολογική αξία και αποτελούν δημοφιλή συμπληρώματα στον χώρο της αθλητικής διατροφής και όχι μόνο. Βελτιώνουν την απόδοση του οργανισμού, ενισχύουν το ανοσοποιητικό, ενώ βοηθούν στην αποκατάσταση τραυματιών, καταπονημένων οργανισμών έπειτα από έντονη σωματική άσκηση, καθώς κι άτομα που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία.



Παγκόσμιο ενδιαφέρον

Εχοντας καταφέρει να απομονώσει την πολύτιμη πρωτεΐνη από τον ορό του γάλακτος και να τη διαθέτει σε μορφή σκόνης, ο καθηγητής αναζήτησε τρόπους να αξιοποιήσει αυτά τα πλεονεκτήματά της. Αναμειγνύοντας στο εργαστήριο πρωτεΐνη με ένα μείγμα πολυμερισμένων και ελεύθερων σακχάρων και προσθέτοντας κάποια αρωματικά στοιχεία, παρασκεύασε το πρωτοποριακό ενεργειακό αρτοσκεύασμα. Ο κ. Κουρέτας δεν περιορίστηκε σε αυτό, αλλά προώθησε ο ίδιος τη διαδικασία μετατροπής της πατέντας του σε τελικό προϊόν που θα διατίθεται στο εμπόριο. Συνεργάστηκε με την εταιρεία "Πρωτεΐνες Κεντρικής Ελλάδος", που εδρεύει στην Καρδίτσα και μπορεί να επεξεργάζεται τυρόγαλα σε μεγάλη κλίμακα, απομονώνοντας την πρωτεΐνη, αλλά και με τους Μύλους Καπλανίδη στις Σέρρες, που προχώρησαν στη βιομηχανική παραγωγή του τελικού συσκευασμένου προϊόντος.

"Από την αρχή του χρόνου, το Feed Back διατίθεται σε ινστιτούτα διατροφής, αθλητικούς χώρους, καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, ενώ ήδη ξεκίνησε και η εξαγωγή του", αναφέρει ο γενικός διευθυντής των Μύλων Καπλανίδη, Δημήτρης Τσιλιακούδης.

Δείγμα του προϊόντος, με πληροφορίες για τη σύσταση και τις ιδιότητές του, έχει σταλεί στο Υπουργείο Εξωτερικών, συνοδευόμενο από πρόταση των δημιουργών του να αποτελέσει μέρος της επισιτιστικής βοήθειας της Ελλάδας προς τις χώρες του Τρίτου Κόσμου. "Είναι ένα προϊόν πράσινης επιχειρηματικότητας, το οποίο έχει όλα τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό μέσο πράσινης διπλωματίας, αφού μπορεί να φτάσει στον αποδέκτη συσκευασμένο και έτοιμο προς κατανάλωση, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε συντήρηση", επισημαίνει ο κ. Κουρέτας.

Ο ίδιος είδε με ικανοποίηση ξένες εταιρείες, από τις ΗΠΑ, την Κίνα, την Ινδία, ευρωπαϊκές κι αφρικανικές χώρες και αλλού, να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για το Feed Back. Εγινε αποδέκτης σκέψεων για τη χορήγησή του σε ξένους στρατιώτες, ενώ δημοφιλείς ποδοσφαιρικές ομάδες από Ιταλία και Ισπανία εξετάζουν το ενδεχόμενο να το συμπεριλάβουν στο πρόγραμμα διατροφής των αθλητών τους. "Δυστυχώς, όπως συμβαίνει συνήθως, μας ανακαλύπτουν πρώτα εκτός συνόρων", σχολιάζει ο καθηγητής.

Η έρευνα στο Εργαστήριο του Τμήματος στη Λάρισα συνεχίζεται για την ανάπτυξη νέων καινοτομικών προϊόντων. Ηδη έχει αναπτυχθεί το αλεύρι με εκχύλισμα σταφυλιού, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ψωμιού, κέικ και άλλων σκευασμάτων. Το προϊόν διευκολύνει τη σωστή λειτουργία των αγγείων σε άτομα με υπέρταση, διαβήτη και παχυσαρκία, ενώ έχει προστατευτική δράση έναντι του οξειδωτικού στρες. Αυτή την εποχή η έρευνα επικεντρώνεται στη μελέτη των ενδημικών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών της Ελληνικής υπαίθρου, με στόχο την αξιοποίηση των βιολειτουργικών τους ιδιοτήτων και την παραγωγή ειδικών τροφίμων.

Πηγή...

Ηλεία: Απειλές για τις εσωκομματικές εκλογές - "Θα σπάσουμε τις κάλπες"

Φόβος επικρατεί στα κομματικά στελέχη στην Ηλεία, για το ξέσπασμα επεισοδίων στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ την ερχόμενη Κυριακή στον Πύργο και την Αμαλιάδα...

Σύμφωνα με το ilialive.gr ήδη έχουν καταγραφεί επίσημες αντιδράσεις για τη χρήση των δημοσίων κτιρίων όπως το διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.
Σήμερα όμως υπήρξε ακόμα και τηλεφωνική επικοινωνία με αυτοδιοικητικούς παράγοντες και κομματικά στελέχη πως αν οι εκλογές γίνουν σε τέτοιους χώρους, κάποιοι θα προκαλέσουν επεισόδια, σπάζοντας ακόμα και τις κάλπες που θα έχουν στηθεί!

Σύμφωνα με άλλες πηγές κάποιοι έφτασαν να προειδοποιήσουν ακόμα και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα να μην επιτρέψει να χρησιμοποιηθούν οι χώροι της Περιφέρειας στην Ηλεία για το σκοπό αυτό, αλλιώς θα υπάρχουν έντονες αντιδράσεις.

Πλέον στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ αναζητούν τρόπους περιφρούρησης της διαδικασίας, ώστε αυτή να διεξαχθεί σε όσο το δυνατόν ήρεμο και ενωτικό κλίμα. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί μετά βεβαιότητας να προβλέψει τι μπορεί να γίνει και αν θα επιβεβαιωθούν οι απειλές ή οι φήμες.

Πάντως μια τέτοια εξέλιξη μέσα σε ένα από τα πιο ισχυρά «κάστρα» του ΠΑΣΟΚ όπως είναι η Ηλεία, αποτελεί φαινόμενο προς διερεύνηση και αν επιβεβαιωθεί θα σημαίνει πολλά για τον τόπο που το Κίνημα έχει λάβει ποσοστά ρεκόρ πανελλαδικά.

Διαβάστε ακόμα:
Μετά από τόσο ντόρο τελικά μόνο ένας πάει στον... "τελικό"! - Μόνος υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος.


metrogreece 

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_1584.html

Αποκάλυψη. Οι βουλευτές συνεχίζουν να νομοθετούν για πάρτη τους

Ντροπολογία  στη  Βουλή για να βολευτούν, οι βουλευτές καθηγητές Πανεπιστημίου


Την ίδια στιγμή που οι Έλληνες βουλευτές ψηφίζουν μια σειρά επώδυνων διατάξεων για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, φροντίζουν να περνούν φωτογραφικές τροπολογίες όπου τακτοποιούν...τα του οίκου τους.
 
Έκπληξη και απορία προκαλεί η τροπολογία που κατέθεσαν 2 βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι είναι και καθηγητές Πανεπιστημίου ( Προκόπης Παυλόπουλος – Θανάσης Γιαννόπουλος ) με την οποία προτείνουν να επιτρέπεται η μετακίνηση μελών ΔΕΠ σε άλλο τμήμα ή σχολή του ίδιου Πανεπιστημίου.
 
Η έκπληξη είναι διπλή, αφενός γιατί η τροπολογία κατατίθεται στο Ν/Σ του κ.Σκανδαλίδη ( Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ) για την.......διαχείριση και προστασία ακινήτων του Υπουργείου Γεωργίας (καμία σχέση με το νομοσχέδιο δηλαδή! ), αφετέρου γιατί η τροπολογία αφορά κυρίως σε καθηγητές Πανεπιστήμιου που βρίσκονται σε νόμιμη αναστολή καθηκόντων!!! Δηλαδή, βουλευτές ( άρθρο 56 του Συντάγματος ), υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς υπουργείων, πρόεδροι ΝΠΔΔ ( όλοι αυτοί βρίσκονται σε αναστολή σύμφωνα με το άρθρο 24 του Ν.4009/11 –νόμος Διαμαντοπούλου ).
 
Οι κακές γλώσσες λένε ότι η συγκεκριμένη τροπολογία γίνεται για να ...διευκολύνει πράσινους και γαλάζιους βουλευτές που επιθυμούν να μετακινηθούν από σχολή σε σχολή σε πανεπιστήμιο της Αθήνας πριν τις εκλογές του Απριλίου.
Αλήθεια, προλαβαίνουν οι βουλευτές να ασκούν και τα καθηγητικά τους  καθήκοντα την ίδια στιγμή που...πασχίζουν για το καλό του ελληνικού λαού;;
 
Γεννάται μείζον ηθικό ζήτημα για τον τρόπο νομοθέτησης. Οι βουλευτές που είναι και καθηγητές πανεπιστημίου οφείλουν να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Το ίδιο και ο νέος Υπουργός Παιδείας κ. Μπαμπινιώτης που είναι και καθηγητής πανεπιστημίου........

ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ 5 ½ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ!

αποκάλυψη
Την ίδια ώρα που το κράτος κατάσχει τα ελάχιστα εναπομείναντα ευρώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των ιδιωτών, για να εισπράξει όσα τού οφείλουν οι τελευταίοι, το Δημόσιο επιδιώκει να παραγράψει τις οφειλές που έχει προς τους ιδιώτες, επωφελούμενο πρόσφατης απόφασης του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου. Σύμφωνα με αυτή,  χρέη του Δημοσίου προς τρίτους  παραγράφονται εντός διετίας!! 
 
Μία απόφαση που προκάλεσε σάλο τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν  ο Άρειος Πάγος έκρινε συνταγματικές τις διατάξεις των Νομοθετικών Διαταγμάτων 321/69 και 2362/95 (για το Δημόσιο Λογιστικό), επιβάλλοντας τη βραχύχρονη διετή παραγραφή των αξιώσεων (για κάθε είδους απολαβές, αποζημιώσεις, κ.λπ.) σε βάρος του Δημοσίου!
 
Απόφαση, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του Δημοσίου, μια και απέρριψε την  προηγούμενη  της ολομέλειας του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικές τις ίδιες διατάξεις, επιβάλλοντας την πενταετή παραγραφή στις οικονομικές διεκδικήσεις κατά του Δημοσίου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κυβέρνηση κινείται βάσει σχεδίου ώστε να επιτύχει την παραγραφή του ποσού των 5 ½  δις ευρώ που οφείλει προς τους ιδιώτες, χρησιμοποιώντας ως όχημα τον πρόσφατο αυτό νόμο.  Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάλληλοι των κατά τόπους καταστημάτων του Δημοσίου (ΟΠΑΔ, ΤΥΔΚΥ κ.α.) έχουν λάβει εντολές ώστε να κωλυσιεργούν με διάφορους τρόπους, προκειμένου να επιτύχουν αναβολή, τραινάρισμα των υποθέσεων, για να συμπληρωθούν τα 2 χρόνια και οι ιδιώτες να μείνουν αμανάτι! Να μην έχουν εισπράξει τα οφειλόμενα προς αυτούς από το Δημόσιο και παράλληλα να μην έχουν το δικαίωμα να τα διεκδικήσουν, γιατί θα έχουν παραγραφεί!!!

Έχουν επισημανθεί αρκετές περιπτώσεις κωλυσιεργίας από την πλευρά του υπαλληλικού προσωπικού, των κατά τόπους Οργανισμών του Δημοσίου. Οι δικαιολογίες που προβάλλουν προς τους ιδιώτες, είναι ποικίλες, όπως:
 
α) «Έχει χαλάσει το σύστημα, και δεν μπορούμε να μπούμε στο πρόγραμμα για να σας ενημερώσουμε άμεσα. Μας έχουν πει ότι η βλάβη μπορεί να κάνει δύο μήνες να επιδιορθωθεί»
 
β) «Περιμένουμε να λάβουμε εντολή να πληρωθείτε σε ένα-δυο μήνες».
 
γ) «Με την υπαγωγή του Δημοσίου στον ΕΟΠΥΥ πρέπει να γίνει εκκαθάριση πρώτα και μετά από 10-12 θα πληρωθείτε».
 
Με προσκόμματα, δικαιολογίες, αναβλητικότητα και υποσχεσιολογία αυτού του τύπου, επιδιώκεται να κυλήσουν τα δύο χρόνια, ώστε το Δημόσιο να επιτύχει την παραγραφή των 5 ½ δις ευρώ που οφείλει έως σήμερα σε γιατρούς, κλινικές, φαρμακεία, οπτικούς κ.λ.π.
 
Οι Σύλλογοι και οι Ενώσεις ιδιωτικών φορέων, αντιλαμβανόμενοι τον εμπαιγμό και τον ύπουλο σε βάρος τους σχεδιασμό, κρούουν τον κώδωνα κινδύνου και λαμβάνουν τα μέτρα τους, για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων και χάσουν τα λεφτά τους από το κράτος.
 
Για το καυτό αυτό θέμα, συνομιλήσαμε με τον Πρόεδρο του  Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργου Πατούλη, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών και Οπτομετρών Ελλάδος  Στέλιο Μυλόβα και τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθήνας Κώστα Λουράντο.
   
ΠΑΤΟΥΛΗΣ: «ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ PSI , Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ»
ΠΑΤΟΥΛΗΣ: Βάσει του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ , σε ένα χρόνο, όσα χρέη έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει και δεν διεκπεραιωθούν, παύει να φέρει ευθύνη.
---Πόσα χρήματα χρωστάει στους γιατρούς το Δημόσιο;

ΠΑΤΟΥΛΗΣ: 350 εκατομμύρια ευρώ.

---Υπάρχει πληροφορία που αναφέρει ότι το προσωπικό του ΟΠΑΔ έχει λάβει εντολή να κωλυσιεργεί  στις πληρωμές, με αναβολές και άλλες δικαιολογίες ώστε να συμπληρωθούν τα δύο χρόνια και να διαγραφούν τα χρέη του Δημοσίου προς τους ιδιώτες. Την γνωρίζετε;

ΠΑΤΟΥΛΗΣ: Δεν γνωρίζω να υπάρχει τέτοια εσωτερική εντολή, πάντως είναι γεγονός ότι από την πλευρά των υπαλλήλων του Δημοσίου έχει επισημανθεί μια βραδύτητα. Υπάρχει όμως το Νομοσχέδιο που αναμένουμε να ψηφιστεί, τώρα που εγκρίθηκε το PSI, και το οποίο ορίζει ότι θα δεσμευτούν τα χρήματα που θα έρθουν, ώστε  να πληρωθούν οι  οφειλές του Δημοσίου σε γιατρούς, πολυκλινικές, κλινικές κ.λ.π.

ΜΥΛΟΒΑΣ: «ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ»
ΜΥΛΟΒΑΣ: Δεν γνωρίζουμε πόσα ακριβώς μας χρωστάει το Δημόσιο, δεδομένου ο ΟΠΑΔ δεν έχει το χρέος προς την Ένωση Οπτικών όπως συμβαίνει με τους φαρμακοποιούς, αλλά ξεχωριστά προς καθένα ιδιώτη οπτικό. Δυστυχώς αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα, ότι ο κάθε οπτικός έκανε ξεχωριστά σύμβαση με το Δημόσιο.

--Αυτό σημαίνει ότι οι οπτικοί βρίσκονται στο έλεος του ΟΠΑΔ; Κινδυνεύουν να χάσουν τα λεφτά τους;

ΜΥΛΟΒΑΣ: Στο έλεος του ΟΠΑΔ, υπό μία έννοια, βρισκόμαστε όλοι! Ωστόσο, με πρωτοβουλίες μελών μας και με την συμπαράσταση του Δ.Σ.  έχουμε ξεκινήσει δικαστική διαδικασία για την διεκδίκηση των οφειλόμενων προς τους οπτικούς, ώστε να αποτρέψουμε την περίπτωση το Δημόσιο να παραγράψει τα χρέη του προς τους οπτικούς. Επειδή όμως αποδείχθηκε λάθος η έως τώρα πρακτική μεμονωμένων συμβάσεων, η Ένωση των Οπτικών από ‘δω και στο εξής θα  προβαίνει η ίδια σε συμβάσεις με το Δημόσιο και όχι το Δημόσιο με καθένα οπτικό ξεχωριστά.

ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ»
ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ: Ο ΟΠΑΔ μάς οφείλει από τον περασμένο Μάιο γύρω στα 50 εκατομμύρια ευρώ. Δεν γνωρίζω για το θέμα της παραγραφής των χρεών, εμείς πάντως δεν αφήνουμε πάνω από τον χρόνο, να παραταθούν οι οφειλές του Δημοσίου. Έχουμε ήδη προσφύγει δικαστικά για να διεκδικήσουμε τα  135 εκατομμύρια ευρώ που μας οφείλουν συνολικά όλα τα ταμεία του Δημοσίου.



 

Απάντηση Βενιζέλου στην εξώδικη δήλωση για τα τέλη κυκλοφορίας: «Τα τέλη κυκλοφορίας αποτελούν ΦΟΡΟ και όχι ανταποδοτικό τέλος»



ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ... ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

Με την υπ' αριθμ. 428 του 2005 απόφαση του Αρείου Πάγου κρίθηκε, ότι τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, έχουν χαρακτήρα ανταποδοτικών τελών, ΔΕΝ είναι φόροι, και επιβάλλονται στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων για τη χρησιμοποίηση από τους τελευταίους του οδικού δικτύου της χώρας και την εξεύρεση των αναγκαίων πόρων για τη συγκάλυψη των δαπανών συντήρησης του δικτύου τούτου. 

Επομένως, τα εν λόγω τέλη κυκλοφορίας καταβάλλονται από τον ιδιοκτήτη, ανεξάρτητα από το αν το όχημα κυκλοφορεί ή έχει τεθεί συνεπεία μηχανικής βλάβης ή τροχαίου ατυχήματος σε αχρησία, ΕΚΤΟΣ αν στην τελευταία αυτή περίπτωση έχουν κατατεθεί οι πινακίδες κυκλοφορίας.Έχοντας υπόψη τα παραπάνω, απευθύναμε την από 30 Δεκεμβρίου 2011 εξώδικη δήλωση προς τον υπουργό Οικονομικών, με την οποία του ζητήσαμε να μας γνωστοποιήσει ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που καταβάλουμε για τα τέλη κυκλοφορίας. 

Την εξώδικη αυτή δήλωση κοινοποιήσαμε με την υποψία ότι τα χρήματα που καταβάλουμε για τα τέλη κυκλοφορίας πάνε ΟΧΙ για την επέκταση και συντήρηση του «οδικού» δικτύου του οποίου είμαστε χρήστες, αλλά για την αποπληρωμή των δανείων της Τρόικας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τύπο,το κράτος πέρυσι εισέπραξε για τέλη κυκλοφορίας το ιλιγγιώδες ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ και είναι αμφίβολο εάν από αυτό επέστρεψε 2 εκατομμύρια για οδοποιία

Με την εξώδικη αυτή δήλωση, υπενθυμίσαμε στον υπουργό, τους υπέρογκους φόρουςτέληδασμούς και εισφορές (τακτικές και έκτακτες) που  επιβαρύνουν την αγορά και χρήση του αυτοκινήτου, σε σχέση με την άθλια κατάσταση του Εθνικού «Οδικού» Δικτύου και την εκατόμβη των νεκρών που θρηνούμε ετησίως ως έθνος. Του υπενθυμίσαμε τη σκληρή στατιστική των τροχαίων ατυχημάτων, σύμφωνα με την οποία κάθε χρόνο αφανίζεται ένα ολόκληρο χωριό 1.600 ατόμων, περίπου, από τον χάρτη της ελληνικής επικράτειας. 

 Κατέβασε την εξώδικη δήλωση εδώ]. 

Με την από 28/02/2012 απάντηση, η οποία μας κοινοποιήθηκε την 07/03/2012 την οποία υπογράφει η προϊσταμένη της διεύθυνσης γενικής γραμματείας φορολογικών θεμάτων Δήμητρα Γκαραβέλα, ο υπουργός των Οικονομικών απάντησε το εξής τρομο-νομικόΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ λέει, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΗ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΣ, επικαλούμενος μια αρχαία απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας του 1984 (όταν στην Ελλάδα δεν υπήρχε ακόμη άσφαλτος).

Πρόκειται βεβαίως για αστειότητες. Το πράγμα έχει νομικά ως εξής:

Τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, έχουν χαρακτήρα ανταποδοτικών τελών, ΔΕΝ είναι φόροι, και επιβάλλονται στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων για τη χρησιμοποίηση του οδικού δικτύου. Αυτό σημαίνει, έχεις κατοχή αυτοκινήτου και το κυκλοφορείς? Τότε πληρώνεις κύριε. Δεν έχεις ή δεν το χρησιμοποιείς? ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ φράγκο.

Με αυτή ακριβώς τη λογική, προβλέπεται από τις διατάξεις των παραγράφων 1 έως και 6 του άρθρου 22 του ν.2367/1953, ότι «η  Δήλωση ακινησίας, επιφέρει έκπτωση από τα  τέλη κυκλοφορίας»δεδομένου ότι με τη δήλωση αυτή εξωτερικεύεται η βούληση του κατόχου, το αυτοκίνητο να παραμείνει σε ακινησία.


 alampasis
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_7003.html

Οι Ιεχωβάδες είναι όργανα του σιωνισμού και Εχθροί του Έθνους των Ελλήνων!!!

Για του λόγου το αληθές ο ιδρυτής της αντίχριστης-σατανικής αίρεσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά ήταν ο καταραμένος Εβραίος φιδόψυχος Κάρολος Ρώσελ, ένας δαιμόνιος έμπορος-απατεώνας και τοκογλύφος, που μισούσε στα βάθη της ψυχής του (αν είχε!) τον Ιησού Χριστό και την Παναγία, αλλά και κάθε τι το Ελληνικό!...
Γι’ αυτό και έδωσε το 1910 στον Ιππόδρομο της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ την περίφημη... «μαρτυρία προς τον εβραϊκό λαό»! Αλλά και οι διάδοχοί του, ο Ιωσήφ Ρόντελφορντ και, έπειτα, ο Νάθαν Νορ, ήταν επίσης 100% Εβραίοι!... Άρα οι Αντίχριστοι και Ανθέλληνες αυτοί τσαρλατάνοι εκπορεύονται – σαν πρόσωπα, σαν χρηματοδότηση, σαν νοοτροπία – από τον διεθνή ιουδαϊσμό! Τον υπ’ αριθμ. 1 Εχθρό του Έθνους ΜΑΣ!

Το μίσος τους λοιπόν κατά της Ελλάδας και της Χριστιανοσύνης είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ! Όπως γράφει πολύ σωστά σε ένα βιβλίο που διάβασα, «Ξεσκέπασμα των Ιεχωβάδων», ο πατέρας Χ. Βασιλόπουλος, «ο χιλιασμός είναι ο Δούρειος ίππος και η πέμπτη φάλαγξ των Εβραίων στα σπάγχνα της Χριστιανοσύνης»... Και, συμπληρώνεται στο πιο πάνω βιβλίο: «Από το σχέδιο των Ιεχωβάδων αποδεικνύεται, ότι πίσω κρύπτονται οι Σιωνισταί»!... Άλλωστε η γενική τους δράση αποσκοπεί στην εγκαθίδρυση πάνω στην Γη μιας παγκόσμιας κυβέρνησης του... «Χριστού», που δήθεν έρχεται, η οποία να είναι βασισμένη πάνω στις αξίες και τις ιδέες της Παλαιάς Διαθήκης! Άρα των... Εβραίων!!!

Όμως αυτός ο Ψευτο-Χριστός που αναμένουν οι καταραμένοι Ιεχωβάδες, ο «υιός του Ιεχωβά» όπως έχουνε την αναίδεια να προπαγανδίζουνε μέσα στην ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι βέβαια ο αληθινός Ιησούς Χριστός, παρά είναι ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ (των Εβραίων σιωνιστών δηλαδή) «Μεσσίας», ο Αντίχριστος, που πάει πια να μας επιβάλλει την Νέα Εποχή και την Νέα Παγκόσμια Τάξη! Ναι. Αυτά πρεσβεύουν οι Ιεχωβάδες! Και κανονικά – πόσο μάλλον που το λέει και η επίσημη Εκκλησία – θα έπρεπε να είναι ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ! Όμως... «πολύ το χρήμα», δημοκράτες μου! Και... «Γιαχωβού» η μάνα του Τζέφρυ!... Άντε τώρα να τους βγάλεις εκτός νόμου και να τους πετάξεις έξω απ’ την Πατρίδα ΜΑΣ, ξαποστέλνοντάς τους στην... «Αιώνια Ιερουσαλήμ»!

Οι Ιεχωβάδες επίσης ΔΕΝ είναι Έλληνες, αλλά ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!! Μισούνε αυτό εδώ το Έθνος και θέλουνε σίγουρα το καλό του Ισραήλ και το κακό της Ελλάδας ΜΑΣ!... Γι’ αυτό και κάνουνε κάτι το τόσο απαράδεκτο και αντεθνικό, που κανονικά θα έπρεπε να τους πετάμε με τις κλωτσιές – για να μην πω τίποτα χειρότερο – ΕΞΩ απ’ την Πατρίδα ΜΑΣ: να ΜΗΝ πιάνουνε δηλαδή όπλο στον Ένδοξό ΜΑΣ Στρατό ή και να αρνούνται να πάνε φαντάροι!!!
Απίστευτο και αδιανόητο για έναν ΓΝΗΣΙΟ και 100% Έλληνα!... Και όμως αυτοί οι Απάτριδες, οι Προδότες, αυτό ακριβώς κάνουνε! Δηλαδή το τελείως αντίθετο από εμένα (ή και από πάρα πολλές ακόμα ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ), που πολύ θα θέλαμε να πιάσουμε στα χέρια μας τα όπλα και να πάμε και 2 και 3 και 4 χρόνια να υπηρετήσουμε στον Ελληνικό Στρατό!
Άρα; Τι είναι αυτοί οι... «φιλειρηνιστές» Μάρτυρες του Ιεχωβά; Είναι απλά πούστικες «κότες» που τρέμει η... καρδούλα τους ή μήπως πρόκειται για φανατικούς Εβραίους στην ψυχή και κάφρους στο μυαλό Μισέλληνες, που δεν δέχονται να υπερασπιστούν την Ελλάδα ΜΑΣ;... Ό,τι και να ’ναι, να τσακιστούνε να φύγουνε από μια χώρα που αποδεδειγμένα ΔΕΝ την αγαπάνε, αφού ΟΥΤΕ το ελάχιστο δεν κάνουνε γι’ αυτήν, δηλ. να πιάσουνε το όπλο για να την υπερασπιστούνε!...

Ως γνωστό, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές (οι «ακραίοι» κατά τους καραγκιόζηδες της Τηλεδημοκρατίας) ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ για την σημαία ΜΑΣ! Και, φυσικά, όχι απλά την λατρεύουμε, αλλά ΜΙΣΟΥΜΕ θανάσιμα όποιον την καίει ή δεν την σέβεται!... Βράζω λοιπόν μέσα μου από κείμενα των Αντίχριστων-Εβραιόδουλων-Ανθελλήνων Ιεχωβάδων, που λένε τα παρακάτω για την Τιμημένη Σημαία ΜΑΣ, για την οποία είμαι ορκισμένη να δώσω και την ζωή μου την ίδια (!):

«Σύμβολο του Σατανά και Πατσαβούρα, την οποίαν σε κάθε δυνατήν ευκαιρίαν πρέπει να περιφρονούμε είτε φτύνοντας και μουτζώνοντας ή τουλάχιστον γυρίζοντας τα οπίσθιά μας προς αυτήν»!!!... Και συνεχίζουν οι τρισκατάρατοι:

«Το κυριώτερο σύμβολο πίστεως από το κεντρικό αντικείμενο λατρείας του Εθνικισμού είναι η ΣΗΜΑΙΑ, και έχουν εφευρεθή περίεργοι λειτουργικοί τύποι για τον «χαιρετισμόν» της ΣΗΜΑΙΑΣ, την «υπόκλισι», την «υποστολή» και την «ύψωσί» της»!...

Τι λέτε, ρε παλιόμουτρα λάτρεις του Γιαχβέ και κάθε τι του εβραϊκού; Ώστε ΔΕΝ δέχεστε το Έθνος και την Σημαία ΜΑΣ: Τότε... να τσακιστείτε να φύγετε από αυτή εδώ την χώρα, που – και κατά το Σύνταγμά της – έχει σαφή Εθνικά Σύμβολα και Σαφή Επίσημη θρησκεία, αλλά και συγκεκριμένο Εθνικό προσδιορισμό! Όποιος δεν τα δέχεται αυτά ΟΛΑ, ΔΕΝ είναι Έλληνας και, του εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου: ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!...
Εάν θέλετε να ζείτε ακόμα στην Ελλάδα ΜΑΣ, τότε θα πρέπει: να αποδεχτείτε ΟΛΑ τα παραπάνω (δηλ. Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια!) και παράλληλα να ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΤΕ την σατανική-εβραϊκή οργάνωση των Ιεχωβάδων!!! Τελειώσανε τα ψέματα ρε! Ή είστε Έλληνες ή ΔΕΝ είστε Έλληνες, αλλά... σατανοεβραίοι!...

Να πω εδώ και άλλα δυο στοιχεία που και αυτά – μαζί με άλλα χιλιάδες – αποδεικνύουνε τον Ανθελληνισμό και τον Αντιχριστιανισμό αυτών των φιδιών που λέγονται Μάρτυρες του Ιεχωβά. Πρώτα απ’ όλα ότι ΔΕΝ σέβονται και, αντίθετα, ΒΡΙΖΟΥΝ τον Ιερό Εθνικό ΜΑΣ Ύμνο! Άρα ΔΕΝ είναι Έλληνες, πάει και τέλειωσε!
Να τι έγραψαν γι’ αυτό το θέμα στο περιοδικό τους (που το χρηματοδοτούνε οι Εβραίοι τραπεζίτες) «Ξύπνα»: «Η επινόηση του Εθνικού Ύμνου είναι κάτι το γελοίο και κατά την ανάκρουσή του έχουμε ιερό καθήκον όχι μόνο να τον αγνοούμε, αλλά και να πράττουμε το παν, για να υπογραμμίζουμε την περιφρόνησή μας προς αυτόν»!!!

Επίσης, οι Εβραιόδουλοι και Εβραιοκίνητοι Ιεχωβάδες θέλουν να... αντικαταστήσουνε την αργία της Κυριακής με την αργία του Σαββάτου!... Δηλ. της ιερής μέρας των Οβριών! Και αυτό το λένε ξεκάθαρα, χωρίς καν να ντρέπονται οι... σατανάδες! Άρα ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ συμπίπτουν 100% με τους Εβραίους και τους σιωνιστές!... Είναι λοιπόν το ίδιο ακριβώς πράγμα και ΚΑΘΕ Έλληνας Εθνικιστής θα πρέπει να τους αντιμετωπίζει όχι μόνο σαν προδότες, αλλά και σαν κατασκόπους-πράκτορες του Ισραήλ και της Σιωνιστικής Κοινότητας των ΗΠΑ!

Αυτά κάνουνε λοιπόν ενάντια στο Έθνος ΜΑΣ οι φιδόψυχοι, υποχθόνιοι εχθροί μας, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά!... Γι’ αυτό και εγώ τους λέω: Ουστ ρε από την Πατρίδα ΜΑΣ, Ανθέλληνες και Αντίχριστοι Εβραιόδουλοι! Για πάτε ρε στο Μπρούκλυν να βρείτε τον Ιεχωβά και να δείτε αν ερχόμαστε, παλιοτόμαρα, που θα παίξετε με τις τύχες του Έθνους ΜΑΣ! ΤΩΡΑ να βγούνε εκτός νόμου αυτοί οι ξένοι ρουφιάνοι!... ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, χαφιέδες του Ιεχωβά και χιλιαστές του... «κώλου»!!!
Σόνια Μαυρίδου
Πηγή

http://okloios.blogspot.com/2012/03/blog-post_2414.html

Πολιτική δέσμευση Βενιζέλου στην τρόικα για νέα λαίλαπα μέτρων 12 δισ. ευρώ το Μάιο!


Πολιτική δέσμευση για το νέο πακέτο μέτρων που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση το Μάιο έχει κάνει ήδη ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Αυτό αποκαλύπτει η έκθεση της Ε.Ε. για το μνημόνιο που δημοσιεύθηκε σήμερα και αναφέρεται ρητά σε απολύσεις στο δημόσιο αλλά και σε πολλές άλλες περικοπές δαπανών με στόχο να βρεθούν 12 δις. ευρώ (5,5% του ΑΕΠ), επιβεβαιώνοντας το σχετικό δημοσίευμα του moneypost.

Το κοινοτικό όργανο δέχεται ότι η Ελλάδα έκανε πράξη όλα όσα της είχε ζητήσει αλλά εκτιμά επίσης ότι πολλά ακόμα πρέπει να γίνουν για να επιτευχθεί ο στόχος: χρέος στο 116,7% του ΑΕΠ το 2020. Η κυβέρνηση συμφώνησε ανεξάρτητα από τον πολιτικό κύκλο ότι θα ανακοινώσει μέσα στο Μάιο το νέο «κοστούμι» των μέτρων τα οποία θα εφαρμοστούν τη διετία 2013-2014. Προφανώς μετά θα έρθουν και άλλα μέτρα.

Το κοινοτικό όργανο εκτιμά επίσης ότι οι παρεμβάσεις της Τρόικας θα είναι σαρωτικές στην πραγματική οικονομία. Οι μισθοί στους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα θα περιοριστούν δραστικά κατά 19% από φέτος και έως το 2014, η ύφεση θα είναι πολύ πιο μεγάλη κοντά στο 5% φέτος, η ανεργία θα αυξηθεί και άλλο και οι δημόσιες δαπάνες κοινωνικές και αναπτυξιακές θα περιοριστούν.

Άλλη έκθεση της Τρόικα για τη βιωσιμότητα του χρέους επιβεβαιώνει τα ίδια στοιχεία δηλαδή την  ανάγκη για συνεχή πολιτική λιτότητας η οποία θα διατηρήσει τα πρωτογενή πλεονάσματα (πλεόνασμα χωρίς τοκοχρεολύσια) σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα στο 4,5% του ΑΕΠ έως τουλάχιστον το 2020 για να είναι το χρέος μας διατηρήσιμο.

Τα βλέμματα επικεντρώνονται πλέον στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού καθώς το ΔΝΤ σε διαδοχικές συνεδριάσεις σήμερα και αύριο θα πρέπει να αλλάξει το καταστατικό του και να οριστικοποιήσει το ποσό του δανείου που θα δώσει στην Ελλάδα για 4 και όχι για 3 έτη όπως μέχρι σήμερα  προβλεπόταν. Εκτιμήσεις κάνουν λόγο για το ποσό των 28 δισ. ευρώ.

Στο εσωτερικό, ο υπουργός οικονομικών Ευ. Βενιζέλος επιστρέφει στην Αθήνα και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα μέτωπα που άφησε εκκρεμή στη χθεσινή πολιτική απόφαση των Βρυξελλών. Καλείται να δώσει εξηγήσεις για την αποζημίωση των φυσικών προσώπων που κατέχουν ομόλογα αλλά και να βρεθεί μέθοδος ψήφισης από τη Βουλή του κρίσιμου νόμου για τον ειδικό λογαριασμό της Τραπέζης της Ελλάδος.

Αυτό πρέπει να γίνει πριν κλείσει η Βουλή για εκλογές. Αύριο επίσης σε επίπεδο των τεχνοκρατών που επικουρούν το Eurogroup αναμένονται τελικές αποφάσεις για τις δόσεις του δανείου οι οποίες έρχονται μήνα -μήνα και με το σταγονόμετρο.

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/12_13.html

Χάρυ Κλυν σε Μπουτάρη: «Να αλλάξετε το όνομά σας σε Σιχτιρ Χαϊβάν Πασσά»

Χάρυ Κλυν σε Μπουτάρη: «Να αλλάξετε το όνομά σας σε Σιχτιρ Χαϊβάν Πασσά»


Με αφορμή την πρόταση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη προς το δημοτικό συμβούλιο για την αναγραφή στις πινακίδες των κεντρικών δρόμων της Θεσσαλονίκης και των παλαιών τουρκικών ονομασιών κάτω από τις σημερινές τους, ο γνωστός ηθοποιός Χάρυ Κλυν έκανε τις δικές του... αντιπροτάσεις!

Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε στο προσωπικό του ιστολόγιο μια σειρά... προτάσεων για τη μετονομασία των οδών της Θεσσαλονίκης:

Αγαπητέ Δήμαρχε της Θεσσαλονίκης, με όλο το θάρρος θα πρότεινα
Η Λεωφόρος Νίκης να μετονομαστεί Καφενέ ταπί παζάρ...
Η Τσιμισκή σε Σεφτέ γιοκ καλτερίμ...
Η Βασ. Ολγας σε Τσουτσού Χανούμ ντοβλέτ...
Η πλατεία Αριστοτέλους σε Φερετζέ ασκέρ μαχαλά...
Το Δημαρχείο σε Νταχτιρντί τσουτσού Οντά...
Και το γραφείο δημάρχου σε Καραγκιόζ μπερντέ...
Και αν μου επιτρέπετε, θα σας πρότεινα να αλλάζατε και το όνομά σας από Γιάννης Μπουτάρης σε Σιχτιρ Χαϊβάν Πασσά
Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ...
Πηγή...

Να γιατί είναι αφύλακτοι και απροστάτευτοι οι πολίτες



Φαίνεται απίστευτο, είναι όμως αλήθεια. Με το Άρθρο 22 του Νόμου 3938/2011, ο οποίος τιτλοφορείται 'Σύσταση Γραφείου Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας - Θέματα Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη', επιτρέπεται η εμπορική παροχή υπηρεσιών ασφαλείας από την Αστυνομία προς τους ιδιώτες (νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα).

Με πρόσχημα την οικονομική κρίση που βιώνει η Ελλάδα και σε συνέχεια άλλων 'εμπνευσμένων' μεταρρυθμίσεων (όπως η νομιμοποίηση αυθαιρέτων & η αύξηση του ΦΠΑ σε είδη/υπηρεσίες πρώτης ανάγκης), η δημόσια τάξη και ασφάλεια γίνονται εμπόρευμα. 


Κατ'αυτόν τον τρόπο και το κράτος αυξάνει τα έσοδά του και ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε προνομιούχους & μη προνομιούχους πολίτες παγιώνεται.

Η πρώτη παράγραφος του Άρθρου 22 αναφέρει χαρακτηριστικά:
 
'Η Ελληνική Αστυνομία μπορεί να παρέχει, κατόπιν αιτήματος, υπηρεσίες και μέσα προς Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ. και τρίτους, όπως συνοδεία χρηματαποστολών, καλλιτεχνικών έργων, ιδιωτικών αγαθών μεγάλης αξίας και υπηρεσίες εκπαίδευσης σε ιδιώτες, με καταβολή ανταλλάγματος.'
 
(Το πλήρες κείμενο του Νόμου 3938/2011 έχει δημοσιευθεί στο Φύλλο 61 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, διαθέσιμο ηλεκτρονικά στον ιστότοπο PoliceNET, http://www.policenet.gr/portal/downloads/astunomia-genika-nomothetemata/341.html)

Συνεπώς η Ελληνική Αστυνομία δεν εκπληρώνει το θεσμικό της ρόλο, δηλαδή την προστασία του πολίτη. Αντιθέτως υπηρετεί μία ολιγαρχία και ας αφήσουν τις ψευτοκαταγγελίες για απασχόληση του προσωπικού της σε φυλάξεις μεγαλόσχημων. 



 http://ixnos.blogspot.com/
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_5001.html

Η ACTOSH ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! - Τρόμος από την προκήρυξη νέας τρομοκρατικής οργάνωσης

Η ACTOSH ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!-Τρόμο έχει προκαλέσει η προκήρυξη της πρωτοεμφανιζόμενης αλβανικής τρομοκρατικής οργάνωσης ACTOSH, η οποία απειλεί ότι θα χτυπήσει βαλκανικούς στόχους, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα. Η οργάνωση, η οποία ισχυρίζεται ότι διαθέτει «έναν ολόκληρο στρατό» και μεγάλο οπλοστάσιο, έστειλε προκήρυξη στο Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Αλβανίας, στην οποία αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι θα προχωρήσει σε επιθέσεις εναντίον περιοχών όπως το Μαυροβούνιο, αλλά και η Καστοριά, η Κόνιτσα και η Φλώρινα ώστε να τις «επιστρέψει στην Αλβανία».

Οι ευρωπαϊκές αρχές και οι μυστικές υπηρεσίες διαφόρων χωρών έχουν ήδη ξεκινήσει εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό των μελών της οργάνωσης, η απρόσμενη εμφάνισή της οποίας ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες. Και αυτό γιατί πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να συνδέσουν τον νέο αυτό «στρατό» (;) με τον UCK. Ο τρόπος δράσης και τα λόγια στην ανακοίνωσή του θύμισαν «την οργάνωση φαξ», όπως την είχαν ονομάσει αρχικά. Η προκήρυξη της ACTOSH έχει μπει στο μικροσκόπιο αρχικά της Europol, η οποία προσπαθεί να εντοπίσει στοιχεία για τη νέα οργάνωση, και φυσικά τα μέλη της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μόνο στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι ευρωπαϊκές αρχές είναι το όνομα του επικεφαλής της οργάνωσης. Πρόκειται για τον Κοσοβάρο Kushtrim Mtirovica, εν δυνάμει τρομοκράτη, που χαρακτηρίζεται «πολύ σκληρός» και διαφεύγει τη σύλληψη.
Προτεραιότητα λοιπόν της Europol είναι ο εντοπισμός του αρχηγείου του «Απελευθερωτικού Στρατού των κατεχομένων εδαφών της Αλβανίας», όπως ονομάζεται αλλιώς η οργάνωση, ώστε να μπορέσει να εκτιμηθεί η δύναμη που έχει ο «στρατός». Προβληματισμός επικρατεί και στη χώρα μας, αφού στο κείμενο της προκήρυξης αναφέρει ξεκάθαρα ότι εδάφη τα οποία ο συντάκτης θεωρεί ότι ανήκουν στην Αλβανία θα τα πάρουν πίσω με οποιονδήποτε τρόπο. Παράλληλα, η Σερβία και το Μαυροβούνιο βρίσκονται στο επίκεντρο του στόχου των τρομοκρατών.

Το κείμενο
Η προκήρυξη που έστειλαν στο Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Αλβανίας NOA, με τίτλο «Το Κοσσυφοπέδιο δεν είναι κυρίαρχο», εκτοξεύει πολλές απειλές εναντίον των χωρών για τις οποίες μιλάει, ενώ δίνει και πολλές υποσχέσεις προς τους συμπατριώτες τους, ότι εδάφη τα οποία τους ανήκουν θα γίνουν ξανά δικά τους. Η προκήρυξη-απειλή δεν είναι ακόμη γνωστό αν στάλθηκε με mail ή με φαξ, πράγμα το οποίο θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τις έρευνές τους. Σύμφωνα με τις αλβανικές αρχές είναι υπογεγραμμένη από τον Kushtrim Mtirovica, τον οποίο «βλέπουν» ως επικεφαλής της οργάνωσης. Το NOA αρχικά δίσταζε να δημοσιεύσει το εν λόγω κείμενο καθώς υποψιαζόταν ότι επρόκειτο για φάρσα, όμως τελικά αποδείχθηκε ότι όλα ήταν αληθινά. Η οργάνωση είναι υπαρκτή και ο εφιάλτης πέρα για πέρα αληθινός.
«Ένας νέος στρατός θα απελευθερώσει όλα τα αλβανικά εδάφη που είναι υπό σέρβικη, σλαβομακεδονική, ελληνική και μαυροβούνια κατοχή», είναι η αρχή από το κείμενο που έστειλε στο Πρακτορείο ο «Στρατός για την Απελευθέρωση των κατεχόμενων εδαφών της Αλβανίας» ή αλλιώς στα αλβανικά ACTOSH όπως έχουν ονομάσει την οργάνωση οι ιδρυτές και τα μέλη της.
Οι δύο πρώτες γραμμές είναι γεμάτες αυτοπεποίθηση και υποσχέσεις προς τους Αλβανούς πολίτες. Όλη η ανακοίνωσή τους αποπνέει σιγουριά, δύναμη και υποδηλώνει την ύπαρξη ενός πολύ καλά οργανωμένου και ισχυρού στρατού, και ίσως είναι αυτό που έχει κάνει τους αποδέκτες του μηνύματος να τρομάζουν και να λαμβάνουν τα λόγια τους με σοβαρότητα. Η νεοεμφανιζόμενη οργάνωση σε συνέχεια των δηλώσεών της αναλύει ποια είναι τα εδάφη τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στην Αλβανία και θα τα αποκτήσουν εκ νέου, χωρίς φόβο. Υποστηρίζει ότι το Βόρειο και Ανατολικό Κοσσυφοπέδιο της ανήκουν δικαιωματικά, ενώ η Κοιλάδα του Βαρδάρη, η οποία είναι έδαφος του Μαυροβουνίου, ισχυρίζεται ότι πρέπει να είναι στην κατοχή των Αλβανών. Επίσης έχουν βάλει στο μάτι και κάποια ελληνικά εδάφη και θέλουν να τα «επιστρέψουν εκεί όπου ανήκουν», δηλαδή... στην ιδιοκτησία τους. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι η Τσαμουριά, η Καστοριά, η Κόνιτσα και η Φλώρινα δεν είναι ελληνικές και έτσι πρέπει να περάσουν στα χέρια τους. Ο επικεφαλής του αρχηγείου της ACTOSH συνεχίζει λέγοντας ότι το Κοσσυφοπέδιο βρίσκεται υπό τη συνεχή απειλή σχηματισμού μιας νέας σερβικής δημοκρατίας μέσω των διαδικασιών αποκέντρωσης. «Το Κόσοβο δεν είναι ούτε ανεξάρτητο ούτε αυτόνομο», προσθέτει, ενώ παρακάτω ρίχνει την ευθύνη στην Eulex για τη διαίρεση του βόρειου τμήματος του Κοσόβου. Σύμφωνα με την ACTOSH, η ηγεσία της Πρίστινα δεν ενδιαφέρεται για τα όσα συμβαίνουν στο βόρειο τμήμα του Κοσόβου και ενθαρρύνει τη διαίρεσή του - και όλα αυτά με την έγκριση της Eulex. Αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που τους οδήγησε στην ίδρυση αυτής της οργάνωσης και θέλουν να ανοίξει ο δρόμος ώστε το Βόρειο Κόσοβο να είναι πλέον υπό την προστασία τους.
Πριν καταλήξει, αναφέρει ποιες ομάδες θα «χτυπήσει» και ποιες δεν θέλει να μπουν εμπόδιο στον δρόμο που θα χαράξουν. Συγκεκριμένα, λέει ότι θα εμποδίσουν τη δραστηριοποίηση σερβικών παραστρατιωτικών ομάδων, της Αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών της Σερβίας. «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Σλαβο-Ελληνες και την παλιά Ευρώπη ότι οι συναλλαγές στην πλάτη των Αλβανών έχουν πια τελειώσει», ήταν οι τελευταίες λέξεις της γεμάτης απειλές προκήρυξης.

press-time
 
http://greeknation.blogspot.com/2012/03/actosh.html

ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ (video)




τριβέλι
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_5233.html

Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης:" Να γίνουμε οι τιμωροί κάθε επικυρίαρχου επίδοξου δυνάστη"

Η μαύρη καρδιά της Ευρώπης θα θρυμματιστεί από το ελληνικό δόρυ

του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*

Μα αλί, παλιάτσοι, τρέμετε τη μέρα
που θα ρυαστεί σα λέαινα, στον αέρα,
η Ελλάδα η αιματοκυλισμένη!
[Άγγελος Σικελιανός, Μάντεμα, Λυρικός Βίος Τόμος Β’]

Η Ελλάδα, από τις 12 Φεβρουαρίου 2012, ημερομηνία που ....
υπογράφηκε το 1945 η μοιραία εκείνη συμφωνία της Βάρκιζας, είναι επίσημα πλέον το πρώτο θύμα του νέου παγκόσμιου πολέμου, αφού οι διεθνείς τοκογλύφοι θα μπορούν στο μέλλον να διεκδικήσουν τα «χρωστούμενα» ακόμα και με στρατιωτικά μέσα. Του τρίτου παγκόσμιου πολέμου κατά σειράν, οικονομικού προς το παρόν αλλά γεωπολιτικού βραχυπρόθεσμα ή, το χειρότερο, και θερμοπυρηνικού μεσοπρόθεσμα. Ενός νέου πολέμου που εξαπολύεται εναντίον μας ξανά από την «μαύρη καρδιά» της Ευρώπης, η γενοκτόνα φύση της οποίας έχει αποτυπωθεί στο αποικιοκρατικό και ναζιστικό παρελθόν της γηραιάς ηπείρου.




Ακόμα μπορεί να μην έχει γίνει αισθητή σε όλους η επερχόμενη πάνοπλη ύβρις, όμως φαίνονται καλά τα κοπάδια τα όρνια που μαζεύονται απειλητικά από πάνω μας πιστεύοντας ότι το λαδάκι μας έχει σωθεί και το καντήλι μας θα σβήσει. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται ξανά σε αγρύπνια, ο αέρας έχει βαρύνει δραματικά, η μυρωδιά του ψοφιμιού σέρνεται παντού, ο λαός μας προετοιμάζεται ψυχικά για μακροχρόνιο και άνισο αγώνα.
Σε λίγο θα φανεί καθαρά ποιος αγωνίζεται για τον λαό και ποιος για τους εχθρούς του.


Με την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, το δωσιλογικό πολιτικό προσωπικό της χώρας απέδειξε ότι δεν διαθέτει το παραμικρό ίχνος εθνικής συνείδησης και είναι πρόθυμο, αφού υπέγραψε την αναστολή της ανεξαρτησίας και πολιτικής αυθυπαρξίας της χώρας, να καταργήσει και τις ελευθερίες των πολιτών μετατρέποντάς μας όλους σε εξαθλιωμένους αποικιοκρατούμενους.

Τέτοιες συμφωνίες, όπως η υποβολή της Ελλάδας σε εξωτερικό έλεγχο των δημοσιονομικών της, η εγκατάσταση μόνιμης επιτροπείας στην χώρα και η αναθεώρηση του Συντάγματος ώστε να υπερισχύουν του ελληνικού Συντάγματος οι διεθνείς συμφωνίες με τους τοκογλύφους που ψήφισαν με 180 ψήφους, είναι πρωτοφανείς κερκόπορτες στην ιστορία. Σπάνια μπορεί να πει κανείς ότι έχουν συμβεί τέτοιες πράξεις κυνικού δωσιλογισμού στο παρελθόν, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις άλλες χώρες.

Η τραπεζιτική ολιγαρχία του δυτικού κόσμου και η τεχνολογική-ναζιστική ελίτ σε αγαστή σύμπνοια, χωρίς προσχήματα αντιπαλότητας αυτή την φορά, έχουν εξαπολύσει, στο όνομα την παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης, τον πιο παρανοϊκό, ανήθικο και καταστροφικό πόλεμο κατά των λαών και των εθνικών κρατών. Αυτό γίνεται με τα πιο ύπουλα όπλα τους, κατ’ αρχάς, το χρήμα και την τηλεόραση και με το πιο εξελιγμένο τεχνολογικά στρατιωτικό οπλοστάσιό τους στην συνέχεια. Ο στόχος, όπως τον είχε προφητεύσει ο Όργουελ, είναι ένας νεοβάρβαρος, τεχνο-φεουδαρχικός κόσμος όπου θα εκμηδενισθεί το άτομο και θα ισοπεδωθούν οι πολιτειακοί θεσμοί, οι δύο μεγάλες αξίες του πολιτισμού που γεννήθηκαν σ’ αυτό τον τόπο.

Την ώρα τούτη, που επιχειρείται να δαμαστεί το πνεύμα και η ψυχή του λαού μας για να αποδεχτεί την υποταγή που του επιφυλάσσουν ντόπιοι και ξένοι λύκοι, ο παγκόσμιος ξεσηκωμός της λευτεριάς πρέπει να ξεκινήσει από την Ελλάδα.

Είναι η ώρα να ετοιμασθούν και να οργανωθούν οι λαϊκές δυνάμεις για έναν μακροχρόνιο αγώνα που θα κινείται σε νέες, δυναμικές βάσεις, πέρα από τις σπασμωδικές και σποραδικές διαμαρτυρίες και τα αναποτελεσματικά συλλαλητήρια που γίνονται εύκολα λεία των πραιτωριανών. Να συντονισθούν επιτέλους τα πολυάριθμα μέτωπα των λαϊκών αντιστάσεων έτσι ώστε να γίνουν πιο αποτελεσματικά.

Μέχρι τώρα πετύχαμε αρκετά, περισσότερα απ’ όσα είχαν υπολογίσει οι δυνάστες μας αλλά, όπως φαίνεται από τα ίδια τα πράγματα, πρέπει επειγόντως να αναβαθμίσουμε τους αγώνες μας.

Ολόκληρος ο λαός, κατ’ αρχάς, βουβαμένος απ’ όσα είδε να γίνονται και από την συστημική προπαγάνδα, αντέδρασε αμυντικά. Στην συνέχεια πήρε κουράγιο και απονομιμοποίησε τους υπεύθυνους της τωρινής προδοσίας αλλά παρέμενε διασπασμένος, άπλαστος πολιτικά και αποπροσανατολισμένος.

Στο Σύνταγμα, για πρώτη φορά χιλιάδες πολίτες ενωμένοι πάλεψαν σαν άγρια ζώα παγιδευμένα από τις φονικές μηχανές των πραιτωριανών. Στην συνέχεια ο λαός άρχισε να αναθαρρεί, με αποκορύφωμα την μεγάλη κινητοποίηση το διήμερο της γενικής απεργίας του Οκτώβρη (19-20/10-2011), την εκπαραθύρωση της κυβέρνησης ΓΑΠ στις 28 Οκτωβρίου και το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της 12ης Φεβρουαρίου όπου σείστηκε η Αθήνα, Η Κυριακή 12/12 ήταν η καμπή για να μπούμε στη νέα φάση και να ακουστεί η φωνή μας πιο δυνατή, αφού ξεπεράσουμε την καχυποψία και τον κατακερματισμό.







Η σημερινή κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας δεν χαρακτηρίζεται μόνο από την ταξική σύγκρουση που ωθεί μεγάλα τμήματα του πληθυσμού σε οριακά επίπεδα επιβίωσης, αλλά είναι και μια ώρα που όταν έρχεται στην ζωή των εθνών, τότε αυτά οφείλουν να βάλουν όλη την ιστορική αρματωσιά τους και να βγουν ατρόμητα στα μαρμαρένια αλώνια.

Όλοι οι τωρινοί Έλληνες πρέπει να βγούν ξανά στις πολεμίστρες και να πολεμήσουν όπως τότε, όταν απέναντι στους Ούννους του παράφρονα Χίτλερ οι παλιότεροι δεν έκλειναν το γόνυ, δεν λύγισαν την ράχη.

Να αποδείξουμε και στην πράξη ότι η υποταγή της χώρας και των ανθρώπων της στις ορέξεις των διεθνών κέντρων και της ντόπιας νομενκλατούρας μαγειρεύτηκε από έναν άτιμο συρφετό προδοτών χωρίς καμμιά απολύτως νομιμοποίηση και «χωρίς τον ξενοδόχο», τον κυρίαρχο λαό.



Κανένας δημόσιος υπάλληλος δεν πρέπει να δεχθεί να εφαρμόσει τις εντολές της τρόϊκας ή να συμπράξει στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας όπως την ζητούν οι τοκογλύφοι. Όσοι εργάζονται στις εφορίες και στις άλλες οικονομικές υπηρεσίες να μποϋκοτάρουν με όλους τους τρόπους τα αντιλαϊκά μέτρα που αποφασίστηκαν από την παράνομη κυβέρνηση Παπαδήμου. Η εκκλησία της Ελλάδος, η οποία με δήλωση του ίδιου του προκαθημένου της, αναγνώρισε ότι «η πρωτόγνωρη καρτερία των Ελλήνων εξαντλείται», οφείλει να συμπράξει με τις αντιστασιακές δυνάμεις ενάντια σ’ εκείνους που διατάσσουν και σε εκείνους που εκτελούν το φονικό σχέδιο κατά του ελληνικού λαού. Οι φωτισμένοι επίσκοποι μαζί με τον λαϊκό κλήρο να προχωρήσουν στην οργάνωση κληρικολαϊκών συνελεύσεων κατά του κατοχικού καθεστώτος σε όλες τις ενορίες της επικράτειας.



Μπροστά στο ενδεχόμενο διαμελισμού της χώρας, όπως αυτό σχεδιάζεται σε ξένα κέντρα αποφάσεων, δεν μπορεί να μείνει απαθές το ένστολο τμήμα του δημοκρατικού ελληνικού λαού και οφείλει να συνδράμει και να προστατεύσει το κίνημα αντίστασης και απελευθέρωσης που αναπτύσσεται στην χώρα. Οι Έλληνες αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και φαντάροι πρέπει να απομονώσουν τις διορισμένες ηγεσίες των ενόπλων δυνάμεων, εάν αυτές πάρουν εντολή «αποκατάστασης της τάξης» και εφαρμογής καταστολής σε βάρος των λαϊκών διεκδικήσεων, ή να στραφούν ευθέως κατά οποιουδήποτε ξένου αστυνομικού ή στρατιωτικού σώματος προσπαθήσουν να μεταφέρουν οι ξένοι και ντόπιοι δυνάστες στην χώρα.



Η ομογένεια, τέλος, καθώς και όλες οι φιλελληνικές οργανώσεις του εξωτερικού και το μεγάλο κίνημα συμπαράστασης, που με το σύνθημα «είμαστε όλοι Έλληνες» δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες, πρέπει να χρησιμοποιήσουν όλους τους νομικούς και πολιτικούς τρόπους για να συμπαρασταθούν στον αγώνα του ελληνικού λαού για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα λόγια του βραβευμένου ακαδημαϊκού και συγγραφέα Ζαν Πωλ Μπριγκέλλι, ο οποίος, σε ένα εκτενές άρθρο του στο περιοδικό Marianne κατά του γερμανικού ηγεμονισμού στην Ευρώπη, γράφει: «Η Ελλάδα και η Ιταλία είναι ο πολιτισμός. Οι χώρες που τώρα θέλουν να τις καταστρέψουν, δεν υπήρχαν όταν ο Δημοσθένης, ο Περικλής, ο Σοφοκλής, ο Σωκράτης και άλλοι εξηγούσαν ότι ο κόσμος είναι πολιτισμός και όχι μια οικονομική μηχανή...».

Δεν πρέπει ούτε εμείς ούτε οι υπόλοιποι ευρωπαϊκοί λαοί να αναγνωρίσουμε ούτε να επιτρέψουμε την εγκαθίδρυση της νέας Συνθήκης-Φυλακής για την Σταθερότητα και την Οικονομική Διακυβέρνηση ούτε τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης που θα καταστήσουν πλέον απροκάλυπτα ολόκληρη την «Ευρωπαϊκή Ένωση» έναν ολοκληρωτικό μηχανισμό ηγεμονίας του τοκογλυφικού και μεγάλου κεφαλαίου και θα μας αλυσοδέσουν οπισθάγκωνα.

Οφείλουμε επίσης να δηλώσουμε δημόσια προς τους επίσημους εκπροσώπους των δανειστών Τρόικα, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ. Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ιδιώτες διαπραγματευτές «αναδιάρθρωσης» του χρέους (Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο) ότι τα σχέδια που επιχειρούν να προωθήσουν ως αποφάσεις της παράνομης κυβέρνησης και του απαξιωμένου κοινοβουλίου της χώρας μας, δεν πρόκειται να αναγνωρισθούν από τον ελληνικό λαό και θα ανατραπούν με την κατάκτηση της εξουσίας από αυτόν. Ούτε η επικείμενη συμφωνία με τους Δανειστές και η νέα δανειακή σύμβαση ούτε τα νέα μνημόνια που θα την ακολουθήσουν.

Ποιος θα τολμήσει ή θα μπορέσει να μας εμποδίσει όταν γίνουμε ένα τεράστιο μαχητικό κύμα, όταν η ακτινοβολία των ιδεών μας λάμπει σαν ήλιος σε όλο τον τόπο, όταν αρματωθούμε με τα καλύτερα όπλα της παράδοσής μας και της καταλυτικής ανάγκης του σήμερα;

Οι Έλληνες μπορούμε και πρέπει να βρούμε το νήμα, και να το δείξουμε στους άλλους λαούς, της εξόδου από την άβυσσο που μας περικυκλώνει θανάσιμα. Να γίνουμε οι τιμωροί κάθε επικυρίαρχου επίδοξου δυνάστη ή ολιγάρχη, να ανοίξουμε τον δρόμο της πνευματικής και κοινωνικής επανάστασης, της φωτεινής προοπτικής. Ας μείνουμε ενωμένοι και αλύγιστοι μέχρι να ακουστεί από τα χείλη όλων το χαρμόσυνο άγγελμα: «Νενικήκαμεν»!




*Δημοσιογράφος-συγγραφέας, περιοδικό Hellenic Nexus τ.61, Μάρτιος 2012


http://oimos-athina.blogspot.com
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_2561.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters