Έγδυσαν αστυνομικό και κρέμασαν τα ρούχα του σε δέντροΈχουν δολοφονηθεί εν ψυχρώ νέοι αστυνομικοί εν ώρα καθήκοντος.
Έχουν μείνει φυτά σε αναπηρική καρέκλα άνθρωποι διότι εν ώρα καθήκοντος κάποια ανθρωποειδή αντί να τους σκοτώσουν προτίμησαν να τους  αφήσουν  σκόπιμα αναπήρους εφ όρου βίου,..Να κατουριούνται   πάνω τους,  να μην μπορούν να αρθρώσουν  λέξι..
Να βασανίζονται και να γίνονται δέκτες οίκτου και απογνώσεως..των αγαπημένων  τους,  που δεν  θα αναγνωρίσουν ποτέ ξανά..Ή να έχουν πεθάνει σε ατυχήματα νέοι, προτού καν γίνουν πατέρες.  Πριν από μερικά χρόνια φουσκωτοί σκότωσαν στο ξύλο τουρίστα  χωρίς ακόμη να έχει γίνει η δίκη  των « ηρωικών » δολοφόνων .Προχθές  εξ άλλου  μητέρα σκότωσε την 13χρονη κόρη της..
 Επιχειρηματίες, εργαζόμενοι, αυτό- εργοδοτουμενοι  έθεσαν  τέλος  στην ζωή τους υπό το βάρος ανυπόφορων δυσβάστακτων  υποχρεώσεων και φορολογικών ληστο-επιδρομών από ένα κράτος   νέα-σοβιετια. Όπου οι Φωτόπουλοι τσαμπουκάδες και οι αλήτες της ΠΝΟ , οι συνδικαλιστές  της μάσσας  και  της ξάπλας , της ρεμούλας και της απάτης, οι κρατικοδίαιτοι,  εκβιάζουν και λειτουργούν το ψοφοδεές κράτος , ανεπάγγελτων πολιτικών ασημαντοτήτων...
Εν τω μεταξύ όμως στο Ελλαντα  των ηλίθιων των  λαϊκιστών των ανικάνων των χαραμοφάηδων που απολαμβάνουν την ζωή με δανεικά  με κλεμμένα από τους φόρους εργαζόμενων- που μοίρασε το κράτος οπερέτα σε συνδικαλιστές  εκβιαστές -  το «κομμουνιστικό πανελλήνιο»  εκμεταλλεύεται την αυτοκτονία  ενός  δυστυχούς ομοϊδεάτη  ..τους.
Η αυτοχειρία αυτή καθ εαυτή για οιανδήποτε λίγο είναι μια ηρωική πράξι  αφού κάποιος χωρίς να ζημιώση ουδένα, αντιμετωπίζει την υστάτη  φοβερή στιγμή  μόνος κατάμονος  και με τα χέρια του, όταν εκείνος το επιλέγει. Και   υπ αυτή την έννοια  είτε οι Θιβετιανοί που καίγονται σαν λαμπάδες διαμαρτυρόμενοι για το κομμουνιστικό ζυγό της Κίνας, είτε οι επιχειρηματίες που προτίμησαν να αυτοκτονήσουν,  είτε ο 77χρονος συνταξιούχος,  είναι φυσιογνωμίες  ηρωικές και  σεβαστές. .
Αυτό όμως που είναι δύσκολο να ανεχθούμε είναι η επιλεκτική «συμπόνια» και η  εκμετάλλευσις  του θανάτου των.

Διότι όχι :

 Ο 77 χρόνος δεν ειχε καταλήξει να ζει από τα σκουπίδια.
 Ο  77χρονος είχε κάποια σύνταξη. Και σπίτι να ζήση.. Δεν ήταν ο άνεργος  ο άστεγος απελπισμένος  που είχε απολυθεί και δεν είχε από πουθενά να περιμένει κάτι .. Που κι αυτός ακόμη  δεν θα έπρεπε να επιλέξει τον θάνατον..
 Ο  77χρονος , δεν ήτο οι νέοι της ΜΑΡΦΙΝ  που αφέθησαν να καούν ζωντανοί γιατί  εργάζοντο  σε «ιερή» ημέρα  καταναγκαστικής απεργίας , χωρίς  εκείνοι να θέλουν να πεθάνουν μαρτυρικά και αβοήθητοι, .. Αλλά μάλλον  γιατί έσφυζαν από φλόγα ζωής και δημιουργίας.. και έπρεπε να τιμωρηθούν..
Διότι  εν τέλει:
Ο  αυτόχειρας συνταξιούχος  ήταν έτοιμος .. Όπως  γράφει στο  σημείωμα του, αλλά δεν  πρόκαμε ..  «αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικωφ ο δεύτερος θα ήμου εγώ»
Να   σκότωνε .. Ποιόν δηλαδή  ο αυτόχειρας..  θα σκότωνε με το κασλάνικωφ..και γιατί..
Ίσως η κα Παπαρήγα,  τα αριστεροκρατούμενα  ΜΜΕ , η διανόηση χωρίς διάνοια να μπορούν να μας πούν....
Ιασων
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/04/blog-post_9673.html