Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Η Claudie Haignere Γαλλίδα αστροναύτης, ερευνήτρια DNA αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Κάτι συνέβηκε στην Γαλλία την παραμονή των Χριστουγέννων: «Η πρώτη Γαλλίδα στο διάστημα και ερευνήτρια του ανθρώπινου και εξωγήινου DNA, η Claudie Haignere μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο αυτήν την εβδομάδα σε μια απόπειρα αυτοκτονίας» ΕΔΩ. Ο ιστότοπος whatdoesitmean.com επιβεβαιώνει ότι η κυρία Haignere ούρλιαζε «Η Γή πρέπει να προειδοποιηθεί!» λίγο πριν πέσει σε κώμα ΕΔΩ αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα.
Πάντως, αυτό που είναι σίγουρο σε αυτήν την παράξενη περίπτωση είναι αρκετή για να το κάνει ακόμη πιο τρομακτικό: όλα τα ΜΜΕ συμφωνούν ότι η κυρία Haignere είχε ακόμη τις αισθήσεις τις όταν βρέθηκε στο σπίτι της, έτσι μπορούσε να έχει πει κάτι που αστραπιαία λογοκρίθηκε από τον πράκτορα της Mossad (δεν αποτελεί καν μυστικό πλέον) της Γαλλικής κυβερνήσεως  Sarkozy.

Επίσης οι συγγενείς της κυρίας Haignere λένε ότι δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει και σαν κορυφαία γιατρός και ερευνήτρια, δεν μπορεί να πήρε δόση άσχετων φαρμάκων που προκαλούν κώμα, όπως η επίσημη ιστορία επιμένει. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες μέρες πριν η κυρία Haignere ήταν πολύ ευτυχής γιατί τιμήθηκε με την υψηλότερη Ευρωπαϊκή διάκριση για την επιστημονική δουλειά της.
Η Dr. Haignere διετέλεσε υπουργός της Γαλλίας για την έρευνα και τις νέες τεχνολογίες από τον Ιούνιο του 2002 έως τον Μάρτιο του 2004, και υπουργός των Ευρωπαϊκών Υποθέσεων έως τον Μάη του 2005. Ο σύζυγος της Jean-Pierre Haignere , είναι αστροναύτης που πραγματοποίησε δύο αποστολές με τον MIR το 1993 και το 1999. Έχει μία κόρη.
Αυτό που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός (το οποίο επίσης αναφέρεται στο whatdoesitmean.com) ότι ένα εργαστήριο βακτηριολογίας του ινστιτούτου Παστέρ στο οποίο έκανε έρευνες η κυρία Haignere καταστράφηκε μυστηριωδώς από φωτιά την ίδια μέρα που «έθεσε τον εαυτό της σε κώμα»!
Δεν θα εκπλησσόμουν αν μαθαίναμε μια μέρα ότι η κυρία Haignere προσπαθούσε να προειδοποιήσει την ανθρωπότητα για μια επικείμενη Παγκόσμια Επιδημία, είτε «φυσική» είτε κατασκευασμένη στα εργαστήρια, για την οποία οι μυστικές κυβερνήσεις δεν θέλουν να μας δώσουν προειδοποίηση…..
Με αφορμή αυτήν την παράξενη υπόθεση διερωτώμαι εάν οι δύο Γάλλοι φοιτητές ερευνητές της Εμβιομηχανικής που σφαχθήκανε τον Ιούλιο του 2008 στο Λονδίνο είχαν κατά κάποιο τρόπο την ίδια απαγορευμένη γνώση που η κυρία Haignere προσπαθούσε να μας προειδοποιήσει ΕΔΩ. Ήξεραν πολλά; (!!!)
Εσωτερικές αναφορές του FSB δείχνουν ότι αφότου γύρισε από το διάστημα ήταν πεπεισμένη ότι η Γή είχε δεχθεί στο παρελθόν επισκέψεις από «αρχαίους αστροναύτες» που όχι μόνον είχαν αποικίσει τον πλανήτη μας αλλά μας είχαν φτιάξει γενετικά από τις υπάρχουσες ημιανθρώπινες μορφές ζωής.

Οι ιδέες της αντικατοπτρίζουν αυτές του Zecharia Sitchin που ανέφερε ότι σύμφωνα με την Σουμεριακή μυθολογία μας κατασκεύασαν οι  «Annunaki» (ή  «Nephilim»). Οι θεωρίες του Sitchin αμφισβητούνται εξ ολοκλήρου από τους σύγχρονους επιστήμονες, ιστορικούς και αρχαιολόγους που βρίσκουν πολλά προβλήματα στις μεταφράσεις του των αρχαίων κειμένων και την κατανόηση του της φυσικής.
Είναι επίσης ενδιαφέρουσα η συγκυρία της υποτιθέμενης απόπειρας αυτοκτονίας της  Dr. Haigneré ότι έρχεται την συγκεκριμένη στιγμή που οι ανησυχίες μεγαλώνουν για την αυξάνουσα ανάπτυξη των Παγκόσμιων Πολεμικών Ναυτικών Δυνάμεων στον κόλπο του Aden όπου πιστεύεται ότι υπήρξε ο Κήπος της Εδέμ. Προετοιμάζονται για μια άνευ προηγουμένου αντιπαράθεση. Περιλαμβάνονται εχθρικές και φίλιες χώρες. Ηνωμένες Πολιτείες, Ιράν, Κίνα, Ρωσία, Γερμανία, Ελβετία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ινδία κλπ. με πάνω από 200 πολεμικά σκάφη.  Όλα καλύπτονται από ένα παραμύθι, ότι προστατεύουν τα πλοία που διαπλέουν αυτήν την πολυσύχναστη περιοχή από τους Σομαλούς πειρατές με παλιά ταχύπλοα.
Νεώτερα από την περιοχή αναφέρουν ότι εχθροπραξίες λαμβάνουν χωρα μεταξύ των «αμυντικών δυνάμεων» της Γής και κάποιων εξωγήινων. Η προσπάθεια των Αμερικανών να τους χτυπήσουν τον περασμένο Ιανουάριο είχε σαν αποτέλεσμα το μαζικό κόψιμο πολλών υποβρύχιων καλωδίων τηλεπικοινωνίας στην περιοχή, που έχουν απομονώσει μεγάλες περιοχές της Μέσης Ανατολής και της Ινδίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά μετά από αιώνες Κινεζικά πολεμικά πλοία άφησαν τα χωρικά τους ύδατα για να ενωθούν στην Παγκόσμια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί αυτό που φαίνεται σαν η πλέον σοβαρή απειλή για τον πλανήτη. Το ήταν αυτό που η Dr. Haigneré προσπαθούσε να προειδοποιήσει τον κόσμο μας δεν το ξέρουμε. Αυτό που έκανε μια διακεκριμένη επιστήμονα να ταραχθεί τόσο πολύ, ίσως να είναι το πρελούδιο περισσότερων και πιο παράξενων γεγονότων που θα μας ξεπεράσουν τις ημέρες και μήνες που έρχονται.
ΠΗΓΗ

http://www.katohika.gr/2012/05/claudie-haignere-dna.html

'Ελληνικά» γράμματα ηλικίας 500-600 εκατομμύρια ετών βρέθηκαν σε λατομείο της Αμερικής

'Ελληνικά» γράμματα ηλικίας 500-600 εκατομμύρια ετών βρέθηκαν σε λατομείο της Αμερικής.
Σε λατομείου μαρμάρου κοντά στην Φιλαδέλφεια της Αμερικής το 1978, και σε βάθος 60-70 πόδια βρέθηκε η πιο κάτω μαρμάρινη πλάκα . Φέρει τα «Ελληνικά» γράμματα Π και Ι και είναι πράγματι ένας πονοκέφαλος για τους συντηρητικούς αρχαιολόγους. Λέτε να έχουν δίκαιο αυτοί που λένε ότι εμείς οι Έλληνες ήμασταν στο παρελθόν τρεις φορές κοσμοκράτορες τελευταία με τον Διόνυσο στην Ασία ;
 
http://www.katohika.gr/2012/04/500-600.html

ΙΧΩΡ - ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

ΙΧΩΡ

Η ουσία ΙΧΩΡ λέγεται ότι είναι η ουσία που κυκλοφορούσε στο αίμα των Ελλήνων θεών και ξεχώριζαν από τους κοινούς θνητούς. 

Γράφει ο Όμηρος : 
«ρέε δ’ άμβροτον αίμα θείο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν». 
(ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405). 


Κατά τον Πλάτωνα :

«ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός της μαύρης και της οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητας με αλμυρά συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα». 
(Πλάτων, Τίμαιος, 39, 3). 


Κατά την άποψη των φιλοσόφων και αρκετών Ελλήνων σοφών και ανθρώπων του πνεύματος, πιστεύεται ότι ο ΙΧΩΡ είναι αθάνατη, άφθαρτη ουσία και δεν υπόκειται στούς νόμους σύνθεσης και αποσύνθεσης. Είναι η ουσία που έρεε στο αίμα των Ολύμπιων θεών και ρέει στο αίμα των πυροφόρων Ελλήνων. Είναι η ουσία που ενεργοποιείται από την ακτινοβολία του Σείριου και αφυπνίζει όσους έχουν Ελληνικά γονίδια. 
Η Ελληνική Μυθολογία με αναφορά της στον γίγαντα Τάλω (για άλλους γιγαντιαίο ρομπότ, κατασκευή του Ηφαίστου για την φύλαξη της Μινωικής Κρήτης) γράφει οτι στο αίμα του κυκλοφορούσε ο ΙΧΩΡ. Ο θείος ΙΧΩΡ του παρείχε την ιδιότητα να πυρακτώνεται και να έχει τεράστιες δυνάμεις. 


Ιχώρ λοιπόν υποτίθεται πως έρρεε στις φλέβες των Θεών και ήταν γαλαζόχρωμο. Το ενεργοποιημένο ιχώρ τρέπει το αίμα από κόκκινο σε γαλάζιο. Τα τέκνα που προέκυπταν από την ένωση Θεού και θνητού  θα είχαν είτε γαλάζιο αίμα είτε κόκκινο. Όσα είχαν κόκκινο διέθεταν ανενεργό ιχώρ όπως εξακολουθούν να διαθέτουν και σήμερα οι απόγονοι των ΕΛ. Η ουσία αυτή θα ενεργοποιηθεί μόλις το μητρικό άστρο (Σείριος)  επανέλθει σε απόσταση «βολής».Τότε η ακτινοβολία του ή το μαγνητικό του πεδίο (όπως θέλετε το ονομάζετε) θα ενεργοποιήσει το ιχώρ. Η άποψη αυτή προϋποθέτει πως οι ΕΛ είναι υπαρκτοί, με κάποιον τρόπο μετέβησαν από τον πλανήτη τους στη Γη, εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα και τεκνοποίησαν ενώνοντας τα γονίδιά τους με των ιθαγενών.Έστω πως αληθεύει, αν η μίξη πραγματοποιείται επιτυχώς μόνον όταν ο πατήρ είναι Θεός (αφού το ιχώρ μεταδίδεται μόνον από τον πατέρα) τότε ποία η έννοια των θηλυκών  Θεοτήτων ? Γιατί οι Θεές τεκνοποίησαν με θνητούς ?


Η απάντηση μας σ αυτό το ερώτημα είναι η εξής: Και οι γυναίκες διαθέτουν ΙΧΩΡ μόνο όμως οι άντρες μπορούν να το μεταδόσουν..







--- Οι κάτοχοι της εγκυκλοπαίδειας «Ηλίου» θα βρουν στη λέξη «ιχώρ» την εξήγηση :   Υγρά πυώδης ύλη, δύσοσμος και υποπρασίνη την χροιάν, παραγομένη εκ των επί της επιφανείας του δέρματος παρημελημένων τραυμάτων και ελκών, τη επενεργεία σηψιγόνων βακτηριδίων, την εμφάνισιν της οποίας όμως αι σύγχρονοι αντισηπτικαί μέθοδοι κατέστησαν σπανιωτάτην. Αυτή είναι η πρώτη αναφορά σε ελληνικό σύγγραμμα ευρείας κυκλοφορίας σε πράσινο αίμα, έστω και αν μιλά για προ-σηψαιμικό στάδιο. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που καθιστά ενδιαφέρουσα τούτη την ανάλυση μιάς και αυτή η εξήγηση στερείται πηγών και βάσεων.
http://www.ellanios.com/index.php/truth-and-lies/ixor.html


L.P: ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΗΣΙΟΔΟ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ''ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ'' ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ''ΚΑΤΙ'' ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΗΤΑΝ ''ΕΛΑΤΩΜΜΑΤΙΚΟΙ'' ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ''ΘΕΟΙ''ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ..


Προμηθέας και Άνθρωπος
Κατά τη διάρκεια της Τιτανομαχίας ο Προμηθέας τάχθηκε υπέρ του Δία και γι' αυτό δεν τιμωρήθηκε όπως οι άλλοι Τιτάνες. Η συμβολή του στην ανάπτυξη του ανθρώπινου γένους ήταν πολύ σημαντική. Κατά τον Λουκιανό, ο Προμηθέας, με την αρωγή της θεάς Αθηνάς, δημιουργεί τον πρώτο άνθρωπο (Χρυσό Γένος) από πηλό και φωτιά (κατά άλλους με το νερό του ήρωα Πανοπέα της Φωκίδας) και με μορφή όμοια με αυτή των θεών. Αυτό έλαβε χώρα μετά την Τιτανομαχία. Κατά τους Ορφικούς αυτός ο πηλός ήταν το χώμα που ποτίστηκε από το αίμα των Τιτάνων. Αναφερόμενος στην δημιουργία του ανθρώπου, ο Πλάτωνας μας μεταφέρει την εικόνα ενός όντος σφαιρικού, που διακρίνοταν σε τρία γένη (αρσενικό, θηλυκό και μεικτό) και είχε διπλή σειρά από μέλη και όργανα. Αργότερα ο Δίας, επειδή εξοργίστηκε από την αλαζονεία τους και φοβήθηκε τη δύναμή τους, τα χώρισε στα δύο. Τα ζώα δημιουργήθηκαν την ίδια περίοδο (μετά την Τιτανομαχία), αλλά από μίξη υλικών της Γης και της φωτιάς. Η δημιουργία των όντων και του ανθρώπου έγινε μέσα στη γη. Όταν κλήθηκαν όλα τα όντα της Γης να βγουν στο φως, ανατέθηκε στον Προμηθέα και στον Επιμηθέα να δώσουν στο κάθε ον τα χαρακτηριστικά που έπρεπε να έχει. Ο Επιμηθέας έπεισε τον αδελφό του να του επιτρέψει να αναλάβει μόνος αυτή τη δουλειά. Έτσι ο Επιμηθέας ονομάτισε και απέδωσε στο κάθε ον τα χαρακτηριστικά που ήθελε ο ίδιος, με τρόπο ώστε να μην μπορούν να αλληλοκαταστραφούν (αὐτοῖς ἀλληλοφθοριῶν διαφυγὰς ἐπήρκεσε, Πλάτων, Πρωταγόρας 321α). Όταν έφτασε στο τέλος η ώρα του Ανθρώπου, δεν είχε να του δώσει παρά λίγες τρίχες και νύχια ευπαθή και ανίσχυρα. Από αυτό το λάθος ο Προμηθέας ανέλαβε την προστασία του Ανθρώπου.


Η Φωτιά, οι Επιστήμες και τα Γράμματα


Ο Προμηθέας.
Βλέποντας την κατάντια του ανθρώπινου γένους και την αδυναμία του απέναντι στη φύση, ο Προμηθέας αποφασίζει να του χαρίσει τη φωτιά. Έτσι, επισκεπτόμενος το εργαστήρι του Ήφαιστου, τοποθετεί τη φωτιά σε ένα κούφιο καλάμι και τη δίνει κρυφά στους ανθρώπους. Ως τόπος παράδοσης της φωτιάς αναφέρεται η πόλη Σικυώνα της Πελοποννήσου.
Ο Προμηθέας έμαθε τους ανθρώπους να χειρίζονται τη φωτιά, να δημιουργούν εργαλεία και τους έμαθε τις Επιστήμες (που έκλεψε από την Αθηνά) και τα Γράμματα. Για να γλυτώσει την ανθρωπότητα από το μένος των θεών, την έμαθε να τους λατρεύει και να τους κάνει θυσια.


Ο Κατακλυσμός του Δευκαλίωνα 


Ο Δίας θέλοντας να τιμωρήσει τους ανθρώπους, που έγιναν κακοί και άδικοι, και τον Προμηθέα, βρίσκει ευκαιρία να προκαλέσει κατακλυσμό.
Αποφασίζει να εξαφανίσει την ανθρωπότητα (Χάλκινο Γένος). Ο Προμηθέας ενημερώνει τον γιο τουΔευκαλίωνα, βασιλιά της Φθίας, για τις βουλές του Δία και τον προτρέπει να φτιάξει μια κιβωτό (λάρνακα), να την γεμίσει με εφόδια και ζώα και να μείνει μέσα μαζί με την γυναίκα τουΠύρρα, κόρη του Επιμηθέα.
Πράγματι όταν έγινε ο Κατακλυσμός, σώθηκε ο Δευκαλίωνας με την Πύρρα που δημιούργησαν το Γένος των Ηρώων (Τέταρτο Γένος) και την ανθρωπότητα.


----------------------------
Ενα ποιητικό παραμύθι αχαλίνωτης πραγματικότητας γραμμένο από τον Ησίοδο το 730 π.Χ. περίπου.





--------------------------------------------


http://oeaf.blogspot.com/2011/02/blog-post.html


Σύμφωνα μέ τόν Ησίοδο, η ιστορία τής Γής γνώρισε 5 γένη: 


-τό Χρυσούν,
-τό Αργυρούν,
-τό γένος τών Ηρώων,
-τό Χαλκούν και
-τό Σιδηρούν.




Τά Χρυσούν καί Αργυρούν είναι τά γένη τών Θεών καί Δαιμόνων (Ουρανίων καί Χθονίων Θεοτήτων δείτε πόσο γραφικά απεικονίζεται στην ταινία Immortals , η πανομοιότυπη περικεφαλαία δήλωνει την αδερφική τους καταγωγή), τό Χαλκούν, τό γένος τού τέλους τής προϊστορίας καί τό σιδηρούν, τής 1ης χιλιετίας π.Χ., τών ιστορικών χρόνων καί που διαρκεί μέχρι σήμερα. Τό γένος τών Ηρώων τοποθετείται γύρω καί μετά τόν κατακλυσμό τού Δευκαλίωνος.


Το ποίημα τούτο αποτελείται εξ 828 στίχων και είναι ηθικόν και διδακτικόν. . Διηγείται τον μύθον του Προμηθέως και του Επιμηθέως, της Πανδώρας και των πέντε γενών, τα οποία ήσαν:


{1} Το χρυσούν γένος των τελείων και ευτυχών ανθρώπων, οι οποίοι έζων ως Θεοί χωρίς να φροντίζουν περί ουδενός, διότι η γη έδιδεν αφθόνους και πολλούς καρπούς αυτομάτως και μεθίσταντο χωρίς να γηράσκουν εις την άλλην ζωήν.


(109-126) "Χρύσεον μεν πρώτιστα γένος μερόπων ανθρώπων αθάνατοι ποίησαν Ολύμπια δώματα έχοντες. Οι μεν επί Κρόνου ήσαν, ός τ'ουρανώ εβασίλευεν ως τε Θεοί δ'έζωον ακηδέα θυμόν έχοντες νόσφιν άτερ τε πόνων και οϊζύος · ουδέ τι δειλόν γήρας επήν, αιεί δε πόδας και χείρας ομοίοι."




{2} Το αργυρούν, το οποίον υπελείπετο του πρώτου, αλλά μετείχε της μακαριότητος αυτού, διότι, η παιδική του ηλικία διήρκει 100 έτη, κατά τα οποία έκαστος έζη ως νήπιον υπό την επιμέλειαν της μητρός του.


(127-142) "Δεύτερον αύτε γένος πολύ χειρότερον μετόπισθεν αργύρειον ποίησαν Ολύμπια δώματ' έχοντες, χρυσέω ούτε φυήν εναλίγκιον ούτε νόημα · αλλ' εκατόν μεν παίς έτεα παρά μητρί κεδνή στρέφετο ατάλλων, μέγα νήπιος, ω ενί οίκω"


{3} το χαλκούν, το οποίο ήτο άγριον και τραχύ και εχρησιμοποίει όπλα και οικίας εκ χαλκού.


(143-156) "Ζεύς δε πατήρ τρίτον άλλο γένος μερόπων ανθρώπων χάλκειον ποιήσ', ουκ αργυρέω ουδέν ομοίον"


{4} Το των ηρώων ή ημιθέων, το οποίο ήτο πολύ δικαιότερον και καλλίτερον των προηγουμένων και το οποίον κατεστράφη κατά τους πολέμους των Θηβών και της Τροίας.


(157-175) "Αύτις έτ' άλλο τέταρτον επί χθονί πουλυβοτείρη Ζεύς Κρονίδης ποίησε δικαιότερον και άρειον, ανδρών ηρώων θείος γένος, οι καλέονται ημίθεοι, προτέρη γενεή κατ' απείροντα γαίαν. Και τους μεν πόλεμος τε κακός και φύλοπις αινή τους μεν επταπύλω Θήβη, Καδμηίδι γαίη · ώλεσε μαρναμένους μήλων ένεκ' Οιδιπόδοιο τους δε και εν νηέσσιν υπέρ μέγα λαίτμα θαλάσσης ες Τροίην αγαγών Ελένης ένεκ' ηυκόμοιο".


Το τέταρτο γένος είναι αυτό των ηρώων, θείον, ''άρτιον'' γένος.
Ονομάζεται γένος ηρώων καθώς το ήρως--προέρχεται εκ του ΄΄έρωτος γέννεσιν΄΄ ( Πλάτων, Κρατύλος )  ή  θεού - θνητής  ή  θνητού - θεάς .
Υποδηλώνεται η ΄΄δράσις΄΄ της θείας ενέργειας κατά την εξέλιξη της ζωής,
 ( υποδηλώνεται η δράση αστροφυσικών δυνάμεων προκειμένου να επιτευχθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την σπορά !!!! Κρατήστε το αυτό !!! Ευθυγράμμιση πλανητών 2012 ??)


Θα μπορούσαν όμως να αποτελούν οι ήρωες αυτοί, το ΓΕΝΟΣ αυτό των ανδρών που ''εσπάρη''  στην γη, καθόσον με την ανάμειξη του θείου στοιχείου, μορφών ενέργειας, οδηγήθηκε σε ένα συγκεκριμένο είδος εξέλιξης, ΄΄μετάλλαξης΄, προκειμένου να επιτευχθούν ''κάποιοι'' στόχοι . 



Ο Ηρακλής έφτασε στον Καναδά  





Το γένος αυτό εσπάρη στην γη, στην συνέχεια όμως ταξίδεψε ''κατ’ απείρονα γαίαν'' . Οι αποστολές στην εφτάπυλη Θήβα και στην Τροία, οι οποίες κατά ''ένα επίπεδο γνώσεως'' δεν θα πρέπει να συνδεθούν με τα γήινα ιστορικά φαινόμενα—γεγονότα.  Παρά ίσως με διαστημικές αποστολές ενεργοποιημένων ανδρών προκειμένου να επιτευχθεί  ''δια-συμπαντική''  τάξη ..
Οι ΗΡΩΕΣ αυτοί αποτελούν ταξιδιώτες του σύμπαντος, ''πολεμιστές''  του διαστήματος, ποντοπόρους στον ''κόσμο'' των διαστάσεων, αλλά και άλλων συμπάντων.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΤΑΠΥΛΗΣ ΘΗΒΑΣ Η ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ EIXE ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ


θΗΒΑ ΠΥΛΗ=ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΝ ΠΕΔΙΟΝ= ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ= θΕΙΑ ΟΡΑΜΑΤΑ=ΚΑθΟΔΗΓΗΣΕΙΣ=538
 Η ΑΡΧΑΙΑ θΗΒΑ=ΕΛΕΥθΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ= ΚΑΥΣΙΜΟ=741
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ θΗΒΑΣ=Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ=ΟΠΛΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΩΝ=3101
Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ θΗΒΑΣ=ΤΙΤΑΝΑΣ ΚΡΟΝΟΣ=1372
ΟΙ ΕΠΤΑ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ θΗΒΩΝ=3200=Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΧΩΡ ΕΣΤΙΝ=Η θΕΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΤΟΥ ΠΥθΑΓΟΡΕΙΟΥ ΟΜΑΚΟΕΙΟΥ=Η ΑΡΙθΜΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ=ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ =Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΧΩΡ ΕΣΤΙΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 


Τόπος κατοικία τους ---΄΄Οι Μάκαρες νήσοι΄΄
 Φανταστικά νησιά κάπου στον Ωκεανό, όπου κατά τις δοξασίες των αρχαίων, ζούσαν οι ψυχές των ηρώων και των ενάρετων ανθρώπων, οι ευτυχισμένοι (οι μάκαρες), σε κατάσταση μακαριότητας, χωρίς θλίψεις και έγνοιες, σε περιβάλλον παραδεισένιας ομορφιάς.  http://www.truthison.com/topic-t709.html


Εδώ κάνει μία σχετική περιγραφή ο Πλάτων στον Φαίδωνα, όπου κάνει λόγο για τον χρυσό Ήλιο και τον Λευκό, εκεί όπου βρίσκονται ΄΄αι νήσοι των μακάρων΄΄ , εκεί όπου κατοικούν ΄΄ψυχές΄΄, όντα , άνθρωποι…..; και ΄΄τρέφονται΄΄ με αέρα και αιθέρα…….Μήπως φοιτούν και ΄΄έπ’ αίαν΄΄


και {5} Το σιδηρούν γένος, ήτοι των συγχρόνων ανθρώπων, οι οποίοι φθείρονται νυχθημερόν καταπονούμενοι, διότι οι Θεοί έδωκαν εις αυτούς σκληράς φροντίδας.


(176-180) "Νυν γαρ δη γένος εστί σιδήρεον · ουδέ ποτ' ήμαρ παύσονται καμάτου και οϊζύος, ουδέ τι νύκτωρ φθειρόμενοι · χαλεπάς δε Θεοί δώσουσι μερίμνας."


''Και αυτό το γένος, πού έχει μαύρη και σκληρή καρδιά, όπως μαύρος και σκληρός είναι ό σίδηρος, το κύριο συστατικό του, θα το καταστρέψει ο Ζευς, λέει με πόνο. Πότε; Τότε, όταν αρχίσουν να γέννιουνται τα παιδιά με λευκούς κροτάφους, γερασμένα από την γέννα τους, χωρίς κανένα κίνητρο και όρεξη για ζωή. Όταν δεν θα έχουν την ίδια γνώμη και τις ίδιες σκέψεις με τον πατέρα τους και δενθα συμφωνούν σε τίποτα. Όταν ή φιλοξενία, ή φιλία και οι δεσμοίαίματος δεν θα έχουν πια καμιά αξία. Όταν οι γεροί γονείς θα αφήνονται, ανήμποροι, στην τύχη τους. Όταν ή δικαιοσύνη θα βρίσκεται στα χέρια των ισχυρών και θα την επιβάλλουν χειροδικώντας. Όταν ο όρκος δεν θα υπολογίζεται πια και θα τιμωρούνται οι υβριστές, οι επίορκοι και οι κακοποιοί.Τότε είναι πού ή Αιδώς και ή Νέμεσις, με πρόσωπο καλυμμένο άπ' την ντροπή, και για να μην βλέπουν τα όσα συμβαίνουν, θα εγκαταλείψουν τους ανθρώπους τού γένους αυτού καιθα ανέβουν για πάντα, άπ' την πλατιά Γη ψηλά στον Όλυμπο, στα ανώτατα και καθαρότατα αιθερικά στρώματα, εκεί όπου το κακό δεν υπάρχει, σμίγοντας με τούς άλλους αθανάτους θεούς.''




Αυτή είναι ή «προφητεία» τού Ησιόδου ή οποία, θα λέγαμε, ταιριάζει απόλυτα με την εποχή πού ζούμε. Διότι όλα όσα λέει ότι θα γίνουν τα βλέπουμε καθημερινά να συμβαίνουν γύρω μας.


Το γένος το σιδερένιο είμαστε εμείς; Πότε θα μας ξολοθρέψει ο μεγάλος Δίας , εμας το γένος το λιγόζωο , το τιποτένιο , το χωρίς αιδό και δικαιοσύνη ... (;)
Και πιο γένος θα ακολουθήσει ;
---------------------------------------------




Ο Ζευς μια μέρα που είχε πονοκέφαλο, φώναξε τον Ήφαιστο
να του βρεί λύση, ο Ήφαιστος με το σφυρί του έριξε μια
στο κεφάλι, και έτσι βγήκε η Αθηνά μέσα απο το κεφάλι του
Ζηνός.


Οι μύθοι έχουν 7 διαβαθμίσεις αποκωδικοποίησης.
Η μία είναι η εξής:


Ο ΖΕΥΣ (ΖΕΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ) είναι πονοκέφαλο (προβλήματα).


Φώναξε τον Ήφαιστό (δημιουργό-κατασκευαστή) να του
βρεί λύση στον πονοκέφαλο (προβλήματα).


Ο Ήφαιστοςπήρε το σφυρί (κατι ακραίο - αφύπνιση) και ρίχνει
μια στο κεφάλι (σκέψη) και απο κει βγαίνει η Αθηνά (σοφία).


Δηλαδή, όταν η ένωση των Ελλήνων έχει προβλήματα, ο δημιουργός
εφευρετης προκαλεί κάτι ακραίο με σκοπό την αφύπνιση.


Η αφύπνιση μας γεννά την σοφία και η σοφία, μέσω της ένωσης,
φέρνει λύσεις στα προβλήματα.
-----------------------------------------------------------
Απο την έρευνα και από τις πλήροφορίες  που πήραμε σας δίνουμε τα εξής:


Η περίφημη αυτή γένια των ημίθεων ονομάζονταν Ηρακλειδείς ή  .....  και εμφανίστηκαν το 14000 πχ μεχρι το 1400πχ όπου και σταμάτησε μάλλον η ενεργοποίηση του.. ( μήπως τότε είχαμε την λεγόμενη αποχώρηση των ολύμπιων θεών ??)
Ενα άλλο ίσως παράδειγμα ενεργοποιησης ιχώρ ενδιάμεσα να είναι κατα κάποιους ο Ιησούς Χριστός
-----------------------------------------------------------


Αποκωδικοποίηση του κώδικα ''ΙΧΩΡ'' από τον Δημήτριο Μαντέ.


Αν και η λέξη απαντάται συχνά από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας ο ορισμός του «ιχώρ»,οι ιδιότητές του και η ετυμολογία της λέξης μας διαφεύγουν. Το ιχώρ ή ιχώρος ή ιγώρ αναφέρεται από τον Όμηρο, τον Πλάτωνα, τον Απολλώνιο τον Ρόδιο, τον Ιουλιανό,τον Αριστοτέλη κ.α.
Πρόκειται για μία ζωογόνο (όχι ζωοποιό) ουσία που παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο και λέγεται πως δύναται να κληροδοτηθεί από τον πατέρα. Βασισμένοι στη μυθολογία, τα ομηρικά έπη, ιστορικά και φιλοσοφικά κείμενα έχουμε καταλήξει σε κάποιες θεωρίες. Ανά τους αιώνες στη λέξη έχουν αποδοθεί αρκετές έννοιες. Εδώ θα προσεγγίσουμε τη λέξη ΙΧΩΡ επιχειρώντας μία αποκωδικοποίηση του ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (όπως και στη λέξη ΥΔΩΡ).
Ας αφήσουμε τα γράμματα Κώδικες να μας ομιλήσουν για το τι είναι ο ΚΩΔΙΚΑΣ "ΙΧΩΡ".


Δημήτριος Μαντές.
Λέγεται ότι είναι η ουσία που έρρεε στο αίμα των αθάνατων εών και ξεχώριζαν από τους κοινούς θνητούς


Ι = Η αρχική Ισχύς , η ισχύς της μονάδας , ο ήλιος ο πατήρ των πάντων. Αρχίκή λοιπόν ισχύ με παραπομπή στο θείον.
Χ = διασταυρούμενη ισχύς με άλλη ισχύ συννένωση και δημιουργία τρίτης δύναμης..
Ω = ανοικτό Ομικρον δηλώνει το αόρατο το άοσμο
Ρ = πηγή ρέοντος , Ροή
Αρα αν ο κώδικας ιχώρ υπάρχει στον έλληνα τοτε αυτος δεν είναι ούτε θεός αλλα ούτε και ανθρωπος..


ΠΗΓΗ: Αφύπνιση Συνείδησης: Αποκωδικοποίηση του κώδικα ''ΙΧΩΡ'' από τον Δημήτριο Μαντέ.

http://afipnisoy.blogspot.com/2011/12/blog-post_5070.html#ixzz1mVByatfV





Επίσης θα μπορούσαμε να κάναμε και τον εξής συνειρμό :


Ι = το αρσενικό ( Ι σχήμα φαλλού )
Χ = η διαστάυρωσις  ( Χ το σχήμα της ένωσης )
Ω = το θηλυκό ( Ω το σχήμα της μήτρας )
Ρ = η ροή , το μέσον , ο τρόπος ( Ρ το σχήμα του σπερματοζωάριου )
Αρα έχουμε και τον τρόπο μετάδωσης του ΙΧΩΡ!!!  Διαστάυρωσις θηλυκού και αρσενικού μέσω των ανδρικών σπερματοζωαρίων..
 ---------------------------------------------------------------------------------
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ  ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΕΛΝΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΓΙΟΥΣ.
 ΦΥΛΑΓΑΝ ΤΟΝ ΓΟΝΟ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΘΕΙ Ο ΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ.







ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ 300 ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΕΠΙΛΕΧΘΕΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΟΥΣ


---------------------------------------------------------------------------------------


To DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά καυκάσια φυλή! (λευκή φυλή). Γεγονός που σημαίνει πως η συνεισφορά στη γενετική σύσταση των Ελλή­νων, άλλων πληθυσμιακών ομά­δων, εκτός της λευκής, απο­τελεί ελάχιστο ποσοστό, μικρό­τερο του 0,5%!


To DNA των Ελλήνων, όπως έδει­ξε πρόσφατη διε­θνής πανεπιστημια­κή έρευνα, δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους, -όπως ισχυ­ρίζονται ορισμένοι- ούτε από τους Τούρκους παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς! 

http://www.istorikathemata.com/2009/06/blog-post_22.html




Τι είναι λοιπόν αυτό που διατηρεί την καθαρότητα του αίματος μας ανά τους αιώνες ??? 
Αν δεχθούμε πως οι Έλληνες έχουμε κάτι το διαφορετικό στο αίμα μας, σημαίνει αυτόματα πως η οργανική δομή μας είναι διαφορετική από των λοιπών ανθρώπων ? Ποιά η αλήθεια για το χρωμόσωμα «Ε» που πρόσφατα ανακαλύφθηκε στους Έλληνες ?


---------------------------------------------------------------------------------------------------


 Κατά την περίεργη επίσκεψη του στην Ελλάδα ο Bill Clinton το 1999 αφού επισκέφτηκε την Ακρόπολη απηύθυνε λόγο, αποχαιρετώντας τους Έλληνες και κυρίως τους πολιτικούς και επιχειρηματίες που τον συνόδευαν και ο οποίος μεταδώθηκε απ'ευθείας από την τηλεόραση,ξεκίνησε λέγοντας:<<Όλοι οι λαοί της γης ,γεννετικά είναι ίδιοι εκτός από το 0,2% >> και συνέχισε μετά την άσχετη αυτή δήλωση του,την ομιλία του με οικονομικά και άλλα θέματα.



Ο πληθυσμός για τον οποίο μίλησε είναι περίπου 12.000.000 άνθρωποι διαφορετικοί από τους υπολοίπους. Ποιοί είναι λοιπόν αυτοί οι άνθρωποί και γιατί το ανέφερε μόνον στην χώρα μας ???


Υποθετω ότι σίγουρα πρόκειται γιά τους πραγματικούς Έλληνες (όχι τους Ελληνόφωνες),καθώς οι καθαρόαιμοι Έλληνες,σύμφωνα με μελέτες ορίζονται σε 12.000.000 και έχει αποδειχθεί από καθηγητές αιματολογίας ότι υπάρχει ένα επί πλέον υλικό στο αίμα τους. Οι αρχαίοι πρόγονοι μας το ονόμαζαν ΙΧΩΡ,το αίμα των θεών !!!!!!!
Μια Περίεργη επίσκεψη.http://perseasorion.blogspot.com/2011/12/blog-post_19.html

----------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΈΤΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΕΝΝΟΡΑΤΙΚΟ ΦΊΛΟ..  ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ


ΙΧΩΡ:  τα εκλεκτα παιδιά του θεού με απεριόριστες δυνάμεις


-ak: Ιησού Χριστού Ω-μέγα Ροή  ..5000 000 σαν τον ιησού ?????
ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ =Ιησού Χριστού Ω-μέγα Ροή (ΙΧΩΡ)=1510 ) 
Οπως έγινε η σύλληψη του ιησού έτσι και η ενεργοποίηση ιχώρ, το γονίδιο απο τον πατέρα
-ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ?
ak: Ένας ο θεός, ξύπνησε τότε το ιχώρ , η δευτέρα παρουσία θα είναι τώρα, αλλά με 5000 000,  γι αυτό οι μαγιας εβλεπαν το τέλος, οτι λενε και οι δικοί μας για την δευτέρα παρουσία.
- ιχωρ=  ιός χρησμένος απο θεό , με ω-μέγα τεράστια ροή και ενέργεια, δύναμη
ak: το μόνο που μένει είναι να δούμε γιατί ο ιησούς ηταν σε εκείνη την περιοχή και όχι στην ελλάδα
-ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΤΑΝ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΝΑΟΥΣ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ
-ak: ισως εχει λογική γιατί με τη σταύρωση το βάρος όλα τα χρόνια αυτούς θα βαραίνει..
-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ
-ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ?
ak: ναι
- ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΡΕ? ΜΕ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ?
ak: ιχώρ
-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΟΜΗ, ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΝΟΙΩΘΩ
-ak: αμα πάθω κάτι να ξέρεις οτι ήθελα παντα το καλό,  άμα πάθεις κάτι θα πώ οτι εσύ φταίς χαχαχαχαχαχαχ
ak: το πρωί απλά ρώτησα για το ιχώρ και ήρθαν όλα σε 2 λεπτά
ak:  ο ύπνος είναι το μυστικό
-ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
-ak: Τίποτε δεν είναι τυχαίο όσον αφορά τον χρόνο τα γεγονότα αλλά και τις περιοχές που επιβλήθηκαν έντονες ψυχολογικές πιέσεις .Άλλαξαν κυβερνήσεις χάθηκε η ασφάλεια το όραμα και η φαντασία .Ο καθένας μέσα του έχει τη γνώση για να ξεπεράσει όλο αυτό και είναι καθαρά υποκειμενική .Τα ξυπνήματα και οι ενεργοποιήσεις γίνονται κατά τον ύπνο .Οσο ποιο πολλά προβλήματα και κακή ψυχολογία τόσο ο ύπνος δεν είναι αυτός που θέλουμε .Οσοι είναι να ενεργοποιηθούν θα ενεργοποιηθούν(όλοι) απλά αυτοί που δούλεψαν με τον εαυτό τους θα τους είναι πιο κατανοητό το τι γίνεται .Σίγουρα υπάρχουν και εξωτερικοί παράγοντες που βοηθούν το να είμαστε σε ηρεμία .Οι οργονίτες είναι κατασκευές που τις γνωρίζω προσωπικά και ξέρω τα αποτελέσματά τους και τοποθετώντας τους στο χώρο αλλά και επάνω στο σώμα.
---------------------------------------------------------------------------------------


Με λίγα λόγια και όσο πιό κατανοητά γίνετε αυτο που ίσως πολλοι καταλάβατε από τον παραπάνω διάλογο που είχαμε με εννορατικό φίλο της ομάδας μας ,  αναμένουμε ενεργοποίηση αυτής της θεικής ουσίας που ρέει στο αίμα μας.
Η ενεργοποίηση αυτή θα προκαλέσει μετάλλαξη του DNA μας, μια μετάλλαξη που θα δώσει υπερφυσικές δυνατότητες και δυνατότητες υλοποίησης μονο με την σκέψη σε 5000000 Έλληνες ( 4000000 ζούν στον Έλλαδικό χώρο και 1000000 στήν Ιταλία, απόγονοι μας με αίμα καθαρό ελληνικό )


Γιατί και ποιά η αποστολή τους ? Οπως και τότε ετσι και τώρα τι???? Τι αναμένεται να ακολουθήσει ???


 Η μητέρα των μαχών με τον αιώνιο εχθρό είναι μαλλον προ των πυλών !!!! Δυστυχώς αυτή είναι η άποψη μας. Ο θέος μας προετοιμάζει τον στρατό του για να πάψει την αδικία και να επαναφέρει την ισορροποία στον πλανήτη μας..
 Οι 5000000 αυτοί σύγχρονοι ΕΛ θα αποτελέσουν τους θεραπευτές και τους διδάσκαλους της νεας εποχής που ξεκινά έτοιμοι να δίδάξουν τα ΕΛΛΗΝικά ιδεώδη σε όλο τον πλανήτη.


Την πορέια αυτή δεν μπορέι να ανακόψει κανείς και τίποτε..


-------------------------------------------------------------------------------------------------


Χαρακτηρηστικά τα παραδείγματα αφύπνισης που είχαμε πρόσφατα οπου τα αδέρφια μας από την Ιταλία αφθόρμητα και ασυναισθητα εκδήλωσαν την αγάπη τους για την Ελλάδα οπως θα κάνανε και για την χώρα τους..


*** Ιταλία: Δύο δήμαρχοι προσφέρουν το μισθό τους για τον ελληνικό λαό 
http://www.zougla.gr/kosmos/article/italia-dio-dimarxi--prosferoun-to-mis8o-tous-gia-ton-eliniko-lao


«Χωρίς τη χιλιετή ελληνική ιστορία, χωρίς τον πλούτο γνώσης και σοφίας των Ελλήνων, το έθιμο της φιλοξενίας, τη χάρη και την ευγένεια του ελληνικού λαού δεν θα υπήρχε σήμερα αυτή η Ευρώπη»


*** Αντριάνο Τσελεντάνο- Είμαστε όλοι Ελληνες  

Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο ο παρουσιαστής  Αντριάνο Τσελεντάνο, παίρνοντας το μικρόφωνο, και φανερά συγκινημένος, αναφέρθηκε στον "σχεδιασμό αφανισμού της Ελλάδος". Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί επιβαλλουν στην Ελληνική κυβέρνηση την αγορά των δικών τους οπλικών συστημάτων είπε, με τους Ιταλούς να τον αποθεώνουν για την παρέμβασή του, ο καλλιτέχνης αφιέρωσε το τραγούδι στην Ελλάδα.




*** «Δεν είναι η Ελλάδα που χρωστάει. Όλος ο κόσμος, η Ευρώπη χρωστάνε στην Ελλάδα» είπε.


Όπως πάντα εκδηλωτικός, ο Ιταλός ηθοποιός και σκηνοθέτης Ρομπέρτο Μπενίνι, ο οποίος αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας του τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ...


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=322343311152077&set=a.312422362144172.87171.139278009458609&type=3&theater

----------------------------------------------------------------------------------------------------


Σήμερα τσιμπίσαμε αυτό το μήνυμα:


 "ΑΔΕΛΦΙΑ.....ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΧΤΕΣ....ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΝΚΟΙΝΩΣΗ....ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΑΠΟ 1 η ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ...ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ....ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΚΡΟΗ ΦΩΤΟΝΙΩΝ....ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΙΑ.
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ....ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ...ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ....ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ....ΤΟ ΕΛΕΓΑ -ΜΗΧΑΝΙΚΑ- ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ....ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΩΡΑ....ΑΠΟ 1 ΜΑΙΟΥ....ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΙΚΩΝ.
ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΗΓΕΣ....ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...ΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ...ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΦΩΤΟΝΙΩΝ.  ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ...ΜΕ ΧΑΡΑ....ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΩΡΕΣ...ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ. ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ.....ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.  ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΑ ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ...ΜΕ ΤΑ (ΧΑΖΑ) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ....ΚΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ. ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ....ΑΡΚΕΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ...ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΙΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ...ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΤΟ ΘΑΥΜΑ....ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.  ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΤΙ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΦΩΤΟΝΙΑ ...ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ. ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. (Ε.Ι.)"


Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως λαμβάνουμε ταυτόχρονα 3 ειδών ενεργοποιήσεις. Η μία αφορά την αλλαγή της συνείδησης μας και των συναισθημάτων μας προς τον συνάνθρωπο.. Η άλλη αφορά την εννοια μας προς το περιβάλλον και η τρίτη το Ιχώρ..
Κάθε Μαρτιο και μετά η θ θέση της Ελλαδας είναι τέτοια που δέχόμαστε πιο δυνατα καθε ενέργεια απο τον Ήλιο και το σύμπαν από οποιοδήποτε μέροσ του πλανήτη.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μήπως έχει ήδη ξεκινήσει η μετάλλαξη αυτη στο dna μας ???


Ομιλία του Drunvalo Melchizedek για παιδιά με μεταφυσικές ικανότητες και τη σχέση της συνειδητότητας με το DNA.

Μία Νέα Ανθρώπινη Φυλή





Νέα μορφή ανθρώπου δημιουργείται; DNA, κυψελοειδείς βελτιώσεις;

Ο Δρ Berrenda Fox παρέχει τα στοιχεία του DNA και των κυψελοειδών αλλαγών σε αυτήν την συνέντευξη από τη Patricia Resch…
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=339511362768605&set=a.168863016500108.57935.139278009458609&type=3&theater

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Τι είναι η ενεργοποίηση του DNA , πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε σας το DNA και πώς η διαδικασία της ανάληψηςπου εμπλέκονται με την ενεργοποίηση του DNA;

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=el&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.in5d.com%2Fdna-activation-upgrade-and-ascension.html&act=url


ΕΡΕΥΝΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ 

http://www.katohika.gr/2012/05/blog-post_02.html 

Το πρώτο ανθρωποειδές ρομπότ που μιλάει αραβικά φτιαγμένο από Έλληνα



Δημιουργήθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από έλληνα ερευνητή!
Το
ρομπότ ονομάστηκε "Αβικέννας", όνομα με το οποίο έγινε γνωστός στη Δύση
ο διάσημος μουσουλμάνος φιλόσοφος και επιστήμων Ιμπν Σίνα του 11ου
αιώνα. Ο "Αβικέννας" σαν κλασσικός... Άραβας

φοράει λευκή κελεμπία, τουρμπάνι και διαθέτει γκρίζα γενειάδα. Μιλά
αραβικά και συνοδεύει τις απαντήσεις του με εκφράσεις προσώπου που
θυμίζουν άνθρωπο. Οι μηχανισμοί που επιτρέπουν στο ρομπότ να κάνει αυτές
τις κινήσεις, δημιουργήθηκαν από την εταιρία Hanson Robotics, ενώ το
λογισμικό αποτελεί δημιούργημα του ερευνητή Νικόλαου Μαυρίδη και των
συνεργατών του.





Η ομάδα του Μαυρίδη χρειάστηκε πάνω από ένα χρόνο
για να αναπτύξει το πρόγραμμα που συνιστά το "νου" του ρομπότ και το
οποίο περιλαμβάνει τις δυνατότητες όρασης, λόγου, μνήμης και κίνησης. Ο
"Ιμπν Σίνα-Αβικέννας" διαθέτει λογισμικό που του επιτρέπει να δει και να
ανιχνεύσει πρόσωπα και αντικείμενα, καθώς επίσης υποσυστήματα που του
επιτρέπουν να ανοίγει διάλογο, καθώς επίσης και να μετατρέπει τα λόγια
σε κείμενα.



Μπορεί να απαντήσει σε ορισμένες ερωτήσεις, να
συνδεθεί στο Ίντερνετ για να πάρει πληροφορίες και να παρουσιάσει
διάφορα πράγματα στην οθόνη του, ανάλογα με τις επιθυμίες του υποψήφιου
αγοραστή. Σύμφωνα με τον Μαυρίδη, σύντομα μπορεί να μπει σε μαζική
παραγωγή, περίπου σε ένα εξάμηνο υπολογίζεται ότι το ρομπότ θα μπορεί να
δραστηριοποιηθεί πλήρως σε επιχειρήσεις, σε ένα εμπορικό κέντρο, ως
ρεσεψιονίστ, πωλητής ή άλλο βοηθητικό προσωπικό σε καταστήματα.


Ο έλληνας απόδημος, καθηγητής της επιστήμης των υπολογιστών στο
πανεπιστήμιο της πόλης Αλ-Αϊν του Αμπού Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά
Εμιράτα, είναι επικεφαλής ενός 12μελούς εργαστηρίου ρομποτικής που
χρηματοδοτείται από τις αρχές του Αμπού Ντάμπι. Το κόστος ανάπτυξης του
λογισμικού του "Αβικέννα" έφτασε περίπου τα 200.000 δολάρια και ήδη η
ομάδα έχει δεχτεί προτάσεις από εταιρίες για την εμπορική αξιοποίηση του
ρομπότ.



Αναφορικά με την επιλογή του ονόματος, ο κ. Μαυρίδης
αναφέρει: "με δεδομένη όλη την ανάπτυξη που συμβαίνει εδώ σήμερα, είναι
σημαντικό, πέρα από την κατασκευή του ψηλότερου ουρανοξύστη στον κόσμο
και όλων αυτών των άλλων όμορφων κτιρίων, να προσπαθήσουμε να κάνουμε
κάτι που έχει σχέση με τα επιστημονικά και διανοητικά επιτεύγματα. Για
αυτό το λόγο, διαλέξαμε τον Ιμπν Σίνα ως την προσωπικότητα από όπου
εμπνεύστηκε το ρομπότ μας, ώστε να ξαναφέρει στους φοιτητές μας τις
αξίες του.
Φέρνει μαζί του πολλές παραδόσεις, αρχαίες και πιο πρόσφατες"...
hellenicrevenge

OΛΕΘΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


ΑΥΤΟΣ O OΛΕΘΡΟΣ ΜΕΤΡΩΝ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ (ΔΗΜΑΡ, ΔΗΣΥ, ΛΑΟΣ, ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΔΡΑΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Κ.Λ.Π. )

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!

Τα πιο πολλά από αυτά τα έχει διαρρεύσει η Τρόικα είτε επίσημα είτε ανεπίσημα για να τα εμπεδώσει ο.....
κόσμος! ¶λλωστε δηλώνουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν υπογράψει και έχουν δεσμευτεί οτι θα εφαρμόσουν πλήρως το Μνημόνιο 2 αλλά και τα όποια Μεσοπρόθεσμα προκύψουν.



Δείτε αναλυτικά:



- Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα

- Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200¤ καθαρά, μαζί με όποιες μειώσεις επιφέρει σε μισθούς, επιδόματα ανεργίας κλπ.!

- Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων




- Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας


- Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες.


- Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας , κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων


- ¶μεση απόλυση 50 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων το 2012. 200.000 απολύσεις σε βάθος τριετίας


- Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα - ¶μεση περικοπή 30% αναδρομικά


- Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε από απόλυση είτε από σύνταξη.


- Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.


- Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%


- Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά


- Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ


- Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα




- Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα


- Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας


- Επιπλέον μείωση ή κατάργηση του αφορολόγητου ορίου


- Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών ακινήτων κάθε χρόνο


- Εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης


- ¶ρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών


- Μονιμοποίηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και ενοποίηση όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε ένα φόρο θα ενωθούν οι 33 φόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε άλλον έναν όλο οι φόροι του κράτους.


- Φόρος ιδιοκατοίκησης (Ουσιαστικά θα είναι ένα είδος ενοικίου για όσους μένουν σε δικά τους σπίτια)




- Χαράτσια εφορίας ακριβώς μετά τις εκλογές: (Φόρος εισοδήματος, Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, Τέλος επιτηδεύματος, ΕΤΑΚ 2009, Έκτακτη εισφορά ακινήτων, ΦΑΠ 2010, ΦΑΠ 2011, Ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) για το 2012)


- Ιδιώτες φοροεισπράκτορες


- Πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας!


Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν ότι δεν ήξεραν. Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν ότι παραπλανήθηκαν από τις γνωστές ψεύτικες προεκλογικές δεσμεύσεις περί επαναδιαπραγμάτευσης, αυτοδύναμης Ελλάδας και άλλες τέτοιες μπαρούφες.


Ο πρόεδρος του Eurogroup Γιούνκερ που αποχωρεί από το αξίωμά του, δήλωσε σε συνομιλητές του πως φοβάται την εξέγερση των Ελλήνων, αφού καμία κοινωνία δεν θα μπορούσε να δεχθεί το νέο τσουνάμι μέτρων που έρχεται με αρχή τον Ιούνιο.


http://oimos-athina.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/o.html

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ «ΡΕΜΑΛΙΑ» !!!!

Όλοι οι πολίτες, μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί, απαισιόδοξοι και αισιόδοξοι, τιμωροί και ψηφοφόροι, επιδιώκουν και θέλουν την ανατροπή, τη φυγή προς τα μπρος. Σε όλες τις συζητήσεις επικρατεί η σκληρή κριτική για τους υπάρχοντες ξεπερασμένους θεσμούς, που, μαζί με τη «βουλιμία» των πολιτικών, ευθύνονται για το υπερτροφικό και διεφθαρμένο κράτος. Είναι πια πασιφανές ότι, πέρα
από το....
οικονομικό «φιλί της ζωής», έχουμε άμεση ανάγκη για εκτεταμένες ανάσες- μεταρρυθμίσεις, που θα δημιουργήσουν συνθήκες πολιτικού εκσυγχρονισμού και διαφάνειας και θα αποκαταστήσουν τη σχέση πολίτη – πολιτικού. Διότι αν δεν αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη προς το πολιτικό σύστημα, αν δεν αλλάξει το πολιτικό κλίμα, η συνεχής αμφισβήτηση και η φοβική σήμερα ψυχολογία του λαού, καμία πραγματική ΑΝΑΤΡΟΠΗ δε θα μπορέσει να στεριώσει, καμία ΠΡΟΤΑΣΗ δε θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η οικονομική αναζωογόνηση της πατρίδας περνά πρώτα και κύρια από τις απαραίτητες θεσμικές υπερβάσεις, μέσω των οποίων θα εκσυγχρονισθεί το πολιτικό περιβάλλον και ο πολίτης θα νοιώσει ότι πράγματι κάτι αλλάζει σ’ αυτό το δύσμοιρο τόπο…. Μόνο θα δημιουργηθεί η πεποίθηση στο λαό ότι οι θυσίες του δε θα πάνε, ακόμη μία φορά, χαμένες, μόνο τότε η ΝΤΡΟΠΗ θα γίνει ΤΡΟΠΗ και ο κάθε έλληνας θα «βάλει πλάτη» για να χτίσουμε την πατρίδα από την αρχή, με διαφάνεια, αξίες και αξιοπρέπεια, μόνο τότε Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.

Ας σκεφτούμε πως θα νοιώσει ο καθένας από εμάς αν υλοποιηθούν άμεσα οι πιο κάτω προτάσεις:

1. Καθιέρωση 10ετούς Βουλευτικής θητείας (χωρίς προαπαιτούμενα ή άλλες προυποθέσεις πχ συνεχόμενες θητείες). Μόνο έτσι, σε συνδυασμό με το διαχωρισμό νομοθετικής - εκτελεστικής εξουσίας (ασυμβίβαστο βουλευτή - υπουργού) μπορεί να υπάρχει συνεχής ανανέωση προσώπων και ιδεών και να ξεφύγουμε δια παντός από την «επαγγελματοποίηση της πολιτικής». Η δυνατότητα της δια βίου εκλογής ενός βουλευτή προκαλεί αλαζονεία και στεγανά, ενισχύσει τις πελατειακές σχέσεις και δημιουργεί αντικίνητρα σε κάθε νέα υποψηφιότητα.

2. Θέσπιση ηλικιακών ορίων στην εκλογή βουλευτών (κατώτατα και ανώτατα πχ. 30 κ 70 έτη αντίστοιχα), διότι ούτε ο πολύ νέος άνθρωπος, που δεν έχει μπεί ακόμη στην παραγωγή, ούτε ο μεγαλύτερος που ξεπέρασε τα όρια συνταξιοδότησης, μπορούν να αφουγκραστούν τις πραγματικές και μεταβαλλόμενες ανάγκες του τόπου και της κοινωνίας. Μάλιστα, θα έλεγα ότι στις προυποθέσεις που πρέπει να απαιτούνται για την υποβολή βουλευτικής υποψηφιότητας (πχ λευκό ποινικό μητρώο), οφείλουμε να εντάξουμε, ως προαπαιτούμενο, το πιστοποιητικό εργασίας (επαγγέλματος) εκάστου ενδιαφερομένου, σύμφωνα με το οποίο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να πιστοποιεί ότι έχει, προηγούμενα, εργαστεί για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 5 ετών. Διότι αυτός που επιθυμεί να εκπροσωπήσει το λαό, οφείλει, πριν απ’ όλα, να γνωρίζει τους πόνους και τις αγωνίες του, να ξέρει τι θα πεί εργασία, να έχει κολλήσει ο ίδιος ένσημα, γιατί αλλιώς θα τα «κολλήσει» στις πλάτες μας…

3. Συνταγματική κατοχύρωση της τετραετούς διακυβέρνησης. Η αστειότητα του να εκλέγεται μία κυβέρνηση για 4 χρόνια, αλλά ο μέσος όρος βιωσιμότητάς της, από 1974 μέχρι σήμερα, να είναι μόλις 2-2,5 έτη, πρέπει να σταματήσει. Εξαίρεση να υφίσταται μόνο για ρητά περιοριστικά προβλεπόμενα στο Σύνταγμα εθνικά θέματα.

4. Κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Όλοι οι πολίτες (πολιτικοί και μη) πρέπει να υπόκεινται στους ίδιους νόμους και στην ίδια δικονομική διαδικασία. Διότι αυτός που νομοθετεί για άλλους και εξαιρεί τον εαυτό του, δεν είναι νομοθέτης αλλά τύραννος!!!! Καθιέρωση ιδιώνυμου εγκλήματος (όπου θα περιλαμβάνονται οι περιπτώσεις κατάχρησης εξουσίας, ζημίας δημοσίου και παράνομου πλουτισμού), για όλους τους ασκούντες δημόσια εξουσία (υπουργούς - υφυπουργούς, ΓΓ, επικεφαλής δημοσίων οργανισμών και νπδδ κοκ), που δεν θα υπόκειται σε οποιαδήποτε παραγραφή (κατά τα πρότυπα του εγκλήματος ξεπλύματος βρώμικου χρήματος). Δήμευση περιουσίας που αποκτήθηκε παράνομα και αυτόματη αναστολή της εν λόγω ιδιότητας εκάστου «εγκληματία». Μεικτή Σύνθεση των εξεταστικών επιτροπών, από κοινοβουλετικά μέλη και δικαστικούς λειτουργούς (στους οποίους θα ανήκει και η πλειοψηφία).

5. Καθιέρωση πόθεν έσχες για όλους όσους ασκούν δημόσια εξουσία (όχι μόνο τους υπουργούς - πχ προέδρους νπδδ, ασφαλιστικών οργανισμών, προισταμένους εφοριών, πολεοδομιών κλπ). Τυχόν μη υποβολή ή εξακρίβωση αναληθούς πόθεν έσχες, να συνεπάγεται και την αυτόματη αναστολή της ιδιότητας του εμπλεκομένου προσώπου.

7. Κατάργηση - περιορισμός όλων του βουλευτικών προνομίων (αυτοκινήτων, απόσπασης υπαλλήλων, χορήγησης εισιτηρίων, χρήσης κινητών τηλεφώνων κοκ). Κάθε βουλευτής να δικαιούται μόνο ένα μετακλητό υπάλληλο και ένα επιστημονικό συνεργάτη. Κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης, αφού ο διατελέσας (κατά ανώτατο όριο 10 ετών) βουλευτής θα πρέπει να λαμβάνει μόνο τη σύνταξη του κύριου ασφαλιστικού του φορέα (πχ ο δικηγόρος από το ΤΝ), στην οποία θα προσμετράται βεβαίως και η χρονική διάρκεια της βουλευτικής του ιδιότητας. Η βουλευτική ιδιότητα είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα, για να θεμελιώνει συνταξιοδοτικά δικαιώματα στους δικαιούχους.

8. Καθιέρωση μόνιμου εξωκοινοβουλευτικού υφυπουργού εξωτερικών, παιδείας και οικονομίας (προυπολογισμού), διότι πρέπει πια, σ' αυτούς τους τομείς, να έχουμε εθνική στρατηγική, συνέπεια και συνέχεια. Οι εν λόγω υφυπουργοί θα ορίζονται διακομματικά, με πενταετή θητεία, από αρμόδια επιτροπή της βουλής. Θέσπιση μόνιμου συμβουλίου εξωτερικής πολιτικής.

9. Θέσπιση ανεξάρτητης Επιτροπής προμηθειών, ελέγχου και διαφάνειας, υπαγόμενη απευθείας στον πρωθυπουργό, αποτελούμενη από δικαστικούς λειτουργούς, η οποία θα έχει ως μοναδικό της έργο τον πλήρη οικονομικό σχετικό έλεγχο σε κάθε υπουργείο.

10. Καθιέρωση ισχύος εκπαιδευτικού και εκλογικού νόμου, για τουλάχιστον 10 έτη.

Οι παραπάνω σκέψεις (άλλες ήδη διατυπωμένες άλλες όχι) ασφαλώς και δεν λύνουν τα πολλά και σοβαρά μας προβλήματα, θα συμβάλλουν όμως σίγουρα στην άμεση επανάκτηση της εμπιστοσύνης του πολίτη προς την πολιτική και θα δημιουργήσουν συνθήκες εθνικής «λύτρωσης» και «συστράτευσης». Μπορούν και πρέπει να γίνουν !!!!! Με ποιο πολιτικό προσωπικό όμως, θα γκρεμίσουμε τους ¨θεσμούς της διαφθοράς» και θα δημιουργήσουμε τους παραπάνω «φύλακες της διαφάνειας, αξιοσύνης και αξιοπρέπειας»???? Ποιοι μπορούν πράγματι να υπηρετήσουν γνήσια τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και να εγκαθιδρύσουν τη «νέα μεταπολίτευση»????? Μήπως αυτοί που μεγάλωσαν ή γέρασαν βουλευτές ή μήπως αυτοί που «κληρονόμησαν» τη βουλευτική ιδιότητα???? Μήπως οι γόνοι και απόγονοι των πολιτικών δυναστειών ή μήπως οι εν δυνάμει «δεινόσαυροι» του πολιτικού συστήματος????? Μήπως αυτοί που στηρίχτηκαν στις βαρύγδουπες-πολυέξοδες προεκλογικές καμπάνιες ή μήπως οι άλλοι που στηρίχτηκαν στους «…ικούς» και «παλαιούς», θυμίζοντας «ιπποδρομίες»??? Είναι φανερό ότι, πλην λίγων εξαιρέσεων, όσοι έχουν ήδη εκλεγεί και υπηρετήσει στην εθνική μας αντιπροσωπεία, εκφράζουν τη νοοτροπία και τους θεσμούς που θέλουμε και πρέπει να γκρεμίσουμε…. Δεν φταίνε πάντα αυτοί, αλλά το υπάρχον σύστημα που τους εκπαίδευσε σε συγκεκριμένο τρόπο «παιχνιδιού και επιτυχίας»… Είναι ομάδα που έμαθε χρόνια να παίζει «κατενάτσιο», πώς ξαφνικά θα γίνει «επιθετική και δημιουργική ομάδα»??????? Αυτοί ζούν στο δικό τους μικρόκοσμο και αποκομμένοι από την κοινωνία και τους καημούς της…Νομίζουν ότι μας κάνουν χάρη που εκλέγονται και ότι στο τέλος πάλι θα τα «καταφέρουν», είναι ταυτόχρονα ξερόλες και «χαμαιλέοντες» … Γουστάρουν και συντηρούν τους παράγοντες, τους ευχάριστους και τους κόλακες και αντιπαθούν τους ντόμπρους και χρήσιμους…. Είναι ψεύτικοι και ανασφαλείς, επιβιώνουν με την άρνηση και όχι με τη θέση… Είναι ανεπάγγελτοι και λίγοι… είναι με όλους και με κανέναν… Είναι «εαυτούληδες», βολευτές όχι βουλευτές… Είναι ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ…

Σήμερα το μεγάλο πρόβλημα των κομμάτων και της πολιτικής είναι ότι εκτρέφουν και συντηρούν τους καθέξην «πολιτικούς». Στο βωμό των κομματικών ισορροπιών και των εκλογικών τους επιδιώξεων δεν τους έχουν στείλει ακόμη σπίτια τους…. Ας τους στείλουμε εμείς !!!!!!! Η Ελλάδα δεν τους αντέχει πια, χρειάζεται τους άλλους, τους πολλούς, αυτούς που μοιάζουν μ’ εμάς, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, τους ενεργούς πολίτες. Αυτούς που έχουν πάρει τη ζωή στα χέρια τους, αυτούς που εργάζονται και συντηρούν τις οικογένειές τους, τους επιτυχημένους επαγγελματίες, αυτούς που ξέρουν τι θα πεί επιταγή και αγορά, αυτούς που αντέχουν να ζουν και με λίγα και με πολλά, αυτούς που βιώνουν και εκφράζονται αληθινά, αυτούς που παθιάζονται, φωνάζουν, κλαίνε, τσαντίζονται, πανηγυρίζουν, ανατριχιάζουν, τους συναισθηματικούς όχι τους «ψυχρά λογικούς», τους γνήσιους και αυθεντικούς ΕΛΛΗΝΕΣ, όχι τους γιαλαντζί και δήθεν !!!! Αν επιτρέψουμε και τώρα την επικράτηση και επανεκλογή του παρηκμασμένου πολιτικού προσωπικού, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!!!!! Η Ελλάδα έζησε και βαρέθηκε τους «comme il faut», χρειάζεται τους έντιμους, άξιους, αγωνιστές και ονειροπόλους πατριώτες. Ποιος λοιπόν θα αλλάξει τους «Γκόρτσους», αν όχι εμείς???? Ποιος έχει την αποκλειστική ευθύνη της πολιτικής ανανέωσης, αν όχι εμείς που κρατάμε το «μαχαίρι» της ψήφου???? Αδέλφια πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ…Να απεμπλακούμε από τη νοοτροπία του χθές, από χρόνιες πελατειακές σχέσεις-εξαρτήσεις, από τη λάμψη των «επωνύμων» και να ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ επιτέλους τους «ανώνυμους», αυτούς που ξέρουμε, αυτούς που εμπιστευόμαστε, αυτούς που μοιάζουν μ’ εμάς…. Υπάρχουν πολλοί, ψάξτε και βρείτε τους !!!!!!

ΥΓ: Η γενιά μου (+ - 40) είναι η πρώτη γενιά που απεγκλωβίστηκε από τον καταστροφικό τρόπο σκέψης της γενιάς του πολυτεχνείου, είναι η γενιά που απενοχοποίησε και καθιέρωσε τη φιλελεύθερο τρόπο σκέψης στα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων, που συνέδεσε τις σπουδές με την εργασία. Είναι η γενιά που μπόρεσε να συνδυάσει και να παρακολουθήσει την πολιτική σκέψη των παλαιοτέρων με τις καταιγιστικές εξελίξεις των νεοτέρων. Γι’ αυτό και έγινε γενιά ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ. Δεν της χαρίστηκε τίποτα, πάλεψε και πέτυχε, δεν έτυχε……….. Δικαιούται και αξίζει μία ευκαιρία!!!! Στηρίζω τους φίλους μου φανατικά, γιατί ξέρω ότι δεν μοιάζουν με τους άλλους, γιατί γνωρίζω τον καθημερινό τους μόχθο, τους φόβους, τις αγωνίες, τα πιστεύω τους, την καθαρότητα του λόγου και της ψυχής τους, γιατί μπορούν ακόμη και ονειρεύονται !!!! Ήμασταν ΜΑΖΙ, Γίναμε ΕΝΑ!!!!

Γιάννη Παππά (Δωδεκάνησα), Διονύση Σταμενίτη (Πέλλα), Παναγιώτη Καρβελά, Βασίλη Κοντοζαμάνη (Αρκαδία), Σπύρο Κωνσταντάρα (Αιτωλοακαρνανία), Mαρία Καπάνη (Μαγνησία), Δέσποινα Λασκαρίδου, Δέσποινα Μπακάλη, Δήμητρα Νάνου, Φίλωνα Παρρησιάδη (Β’ Αθηνών), Νίκο Βλαχάκο, Κώστα Κατσαφάδο (Α’ Πειραιά), Φαήλο Κρανιδώτη (Β’ Πειραιά), Γεωργία Μαρτίνου, Παναγιώτη Χάσκο (Υπόλοιπο Αττικής) , Γιάννη Κοραχάη ( Α Αθηνών ) , Ελένη Μακρή ( Φθιώτιδα ) , Δημήτρη Πάχτα ( Χαλκιδική ) ,Μελίνα Καραπαναγιωτίδου , Στράτο Σιμόπουλο ( Α Θες/νίκης ) , Ζήση Πατσίκα ( Ημαθία ) , Φώντα Μπαραλιάκο ( Πιερία ) …..

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΥΣ, ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΣ


http://logia-starata.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/blog-post_7754.html

''ΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ'' ΣΤΙΧΟΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΕΛΑΣ

Παίρνοντας δύναμη από τον απλό κόσμο, γεννήθηκε άλλο ένα τραγούδι που μπορεί να είναι οι σκέψεις και η φωνή του καθενός μας. Άλλο ένα τραγούδι που δίνει κι αυτό με την σειρά του, δύναμη στον κόσμο για να αφυπνιστεί αυτούς τους ύπουλους καιρούς...




http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/blog-post_3201.html






STOP COCA COLA !

ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ
ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ -ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΙΓΜΗ- ΕΜΕΙΣ ΠΑΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ , ΑΚΟΜΗ
ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ή ΑΛΛΙΩΣ 3Ε.

ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,
ΩΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΟΥ Η ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!

ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:
COCA COLA
AMITA
FANTA
SPRITE
NERO AYRA
NESTEA
FRULITE
ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗS
ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΦΕΣ ILLY
SODA TUBORG
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΟΤΑ POWERADE
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ

ΛΥΣΕΙΣ...
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΩΡΑ .....ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ !!!!

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/stop-coca-cola.html

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ

Επιστολή αναγνώστη – αναδημοσιεύεται με επιφύλαξη.

Διαδώστε το γιατί θα αποκλειστούν από την ψηφοφορία Έλληνες ψηφοφόροι

Όσοι είναι ετεροδημότες και έχουν εγγραφεί στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους προκειμένου να ψηφίσουν στον τόπο διαμονή τους ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ διότι σύμφνωνα με το άρθρο 96 παρ 1 του ΠΔ 26/2012 (ΦΕΚ 57/15-3-2012 τεύχος πρώτο) εάν σε όλη την εφετειακή περιφέρεια που έχουν δηλώσει στο παρελθόν ότι θα ψηφίσουν δεν συμπληρώνονται 40 άτομα, θα πρέπει να ψηφίσουν υποχρεωτικά στον τόπο που είναι εγγεγραμμένοι και όχι στον τόπο διαμονής τους, ακόμη και αν στο παρελθόν είχαν ψηφίσει στον τόπο διαμονής τους.

Ο αριθμός 40 που πρέπει να συμπληρωθεί για κάθε εφετειακή περιφέρεια εισήχθη για πρώτη φορά με το παραπάνω προεδρικό διάταγμα.

Γι αυτό όσοι έχουν δηλώσει και ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους

πρέπει άμεσα να ελέγξουν που τελικά θα ψηφίσουν, διότι δεν έχει γνωστοποιηθεί το παραπάνω από κανένα ΜΜΕ. Ο σκοπός?
Προφανής !!!!!!

http://olympia.gr/2012/05/02/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B5%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF/

Οι αρχαίοι Έλληνες ταξίδευαν στην Αμερική

 
Στο συμπέρασμα πως οι αρχαίοι Έλληνες είχαν ανακαλύψει και ταξιδέψει στην Αμερική από τα προϊστορικά χρόνια κατέληξε Έλληνας ερευνητής. Διαβάστε τι αναφέρει
Οι προϊστορικοί Έλληνες, σύμφωνα με τον δρ. Μηνά Τσικριτσή, ερευνητή των αιγαιακών γραφών, είχαν επισκεφτεί τη Βόρεια Αμερική χιλιάδες χρόνια προτού την ανακαλύψει ο Χριστόφορος Κολόμβος.
Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε από τη μελέτη ενός κειμένου του  Πλουτάρχου, το "Περί του εμφαινομένου προσώπου τω κύκλω της Σελήνης", όπου στις παραγράφους 941Α-942 περιγράφει το ταξίδι των Ελλήνων σε μία ήπειρο η οποία βρίσκονταν "δυτικά των τριών νησιών και βορειοδυτικά της Βρετανίας".
Σύμφωνα με τον Μηνά Τσικριτσή, ο οποίος συνεχίζει την έρευνα που έκανε πριν από δύο χρόνια ο καθηγητής Η. Μαριολάκος που είχε υποστηρίξει ότι οι προϊστορικοί Έλληνες γνώριζαν την ύπαρξη της Αμερικής και την οποία επισκέπτονταν, από το κείμενο του Πλουτάρχου με χρήση ειδικών προγραμμάτων με Η/Υ αποκαθίσταται μια λησμονημένη ιστορική πραγματικότητα, που μέχρι σήμερα διέφευγε από πολλούς -αν όχι όλους- ερευνητές.
Στη ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι πριν τον Κολόμβο υπήρχε μία επικοινωνία που ξεκινά από τη Μινωική εποχή μέχρι τα ελληνιστικά χρόνια. Ο στόχος αυτών των ταξιδιών κατά την Εποχή του Χαλκού είχε σχέση με το εμπόριο και τη διακίνηση του καθαρού χαλκού που βρισκόταν σε μια λίμνη (την ονομάζει Superior) του Καναδά.
Φαίνεται, όπως σημειώνει, ότι μετά τους πρώτους εμπόρους Μινωίτες συνέχισαν και οι Μυκηναίοι, οι οποίοι, όπως αναφέρει ο Πλούταρχος, έστειλαν τον Ηρακλή για να αναθερμάνει την παρουσία του ελληνικού στοιχείου, το οποίο είχε χαθεί με τις επιμιξίες με του ντόπιους.
Στη συνέχεια, την Εποχή του Σιδήρου το ενδιαφέρον για την περιοχή παράκμασε και παρέμεινε έως τους Ελληνιστικούς χρόνους μια εθιμοτυπική λατρευτική παράδοση. Έτσι κάθε τριάντα χρόνια αποστέλλονται κάποια πλοία σε περιοχές που είχαν την λατρεία του Κρόνου για να ανανεώνεται το ανθρώπινο προσωπικό με ιερείς.
"Όλα αυτά αποδεικνύονται με αστρονομικά στοιχεία, η επεξεργασία των οποίων έγινε με τη βοήθεια προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών επιβεβαιώνοντας τον χρονολογικό προσδιορισμό του ταξιδιού που περιγράφει ο Πλούταρχος", λέει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.
Έτσι εξηγείται, σύμφωνα με τον κ. Τσικριτσή, και το ότι στην περιοχή γύρω από τη Λίμνη Superior και στο νησί Royale που βρίσκονται στον Καναδά έχουν γίνει μεγάλες εξορύξεις χαλκού σε μία περίοδο, μεταξύ 2400 και 1200 πΧ, παρότι η περιοχή βρίσκονταν στη λίθινη εποχή.
Σύμφωνα με το αρχαίο κείμενο του Πλουτάρχου ο συντονιστής του διαλόγου, ο Λαμπρίας καλεί τον Σύλλα τον Καρχηδόνιο να ξαναδιηγηθεί μια ιστορία που άκουσε από του υπηρέτες του ναού του Κρόνου στην Καρχηδόνα, Την ιστορία που αφηγήθηκε κάποιος ξένος επισκέπτης του ναού που ήλθε από τη μεγάλη ήπειρο. Τελικά τα δεδομένα που αναφέρει το κείμενο επιβεβαιώνουν, όπως δείχνει η μελέτη του κ. Τσικριτσή, με τη χρήση Η/Υ, την περιγραφή ενός ταξιδιού το 86 μΧ που πραγματοποιήθηκε από τον Καναδά στην Καρχηδόνα. Τα συμπεράσματα συνοψίζονται στα παρακάτω:
1. Το αποκαλυπτικό κείμενο προσδιορίζει σωστά την απόσταση από τη Βρετανία στο νησί της Ωγυγίας- την Ισλανδία, με καράβι με κουπιά που πλέει 5 ημέρες (880 km).
2. Αναφέρει μία μεγάλη ηπειρωτική γη που στην περιοχή της υπήρχαν τρία νησιά (Γροιλανδία, Νήσο Baffin, Newfoundland) που ισαπείχαν, βορειοδυτικά της Βρετανίας.
3. Προσδιορίζει ότι στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος (στην ίδια ευθεία) βρίσκεται η είσοδος του κόλπου του Αγίου Λαυρεντίου (Gulf of St. Laurence) με την Κασπία θάλασσα, γεγονός που παρατηρούμε στην ευθεία της.
4. Προσδιορίζει ορθά ότι ο κόλπος του Αγ. Λαυρεντίου είναι λίγο μεγαλύτερος από την Μαιώτιδα λίμνη, τη σημερινή Αζοφική. Στις ακτές του κόλπου αναφέρει ότι κατοικούσαν Έλληνες από παλιά και μετά την αποστολή του Μυκηναΐου Ηρακλή, πιθανόν τον 15ο αιώνα πΧ, αναθερμάνθηκε το ελληνικό στοιχείο που έσβηνε από τις επιμειξίες με τους ντόπιους (εννοείται ότι ο Ηρακλής δεν πήγε μόνος με το Ιόλαο, αλλά ήταν μία εκστρατεία εκατοντάδων Ελλήνων που άλλαξαν δημογραφικά την περιοχή μέσα στο κόλπο του Αγ. Λαυρεντίου που κατοίκησαν).
5. Καθορίζει περίοδο τριάντα χρονών, μετά την οποία ξεκινούσε το ταξίδι της επιστροφής: όταν ο Πλανήτης Κρόνος ανατέλλει με τον αστερισμό του Ταύρου. Τα αστρονομικά στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι σε γεωγραφικό πλάτος βόρειο 47ο, τον 1ο αιώνα μΧ, η περίοδος αυτή ήταν στα τέλη Μαΐου του 86 μΧ.
6. Όταν ξεκινούσε το ταξίδι της επιστροφής τρεις μήνες έμεναν στο νησί της Γροιλανδίας βόρεια (60ο Ν), που ο ήλιος δύει μόνο μια ώρα την περίοδο του θερινού ηλιοστασίου μεταξύ 9/6 και 9/7. Ο προσδιορισμός αυτός επιβεβαιώνει ότι το νησί της Γροιλανδίας πρέπει να ταυτιστεί με τον κάτω κόσμο, όπου είχε ταφεί ο Κρόνος σε σπήλαιο και φυλασσόταν από τον Δία.
7. Ο λόγος των μεγάλων ταξιδιών την Εποχή του Χαλκού τεκμηριώνεται από τον καθαρό χαλκό, που βρισκόταν σε μεγάλες ποσότητες στην περιοχή γύρω από τη Λίμνη Superior και στο νησί Royale που βρίσκονται στον Καναδά. Από την περιοχή αυτή εξορύχτηκαν 50.000 τόνοι χαλκού μεταξύ 2400 και 1200 πΧ.
8. Στην εποχή του Πλουτάρχου ο ίδιος αναφέρει, ότι δεν μετέφεραν χαλκό αλλά χρυσές κούπες και αγγεία που μέσα είχαν τις προμήθειες του ταξιδιού.
9. Τέλος είναι γνωστό ότι στην αρχαιότητα τα μαντεία ήταν κέντρα καταγραφής γεωγραφικής γνώσης, με αποτέλεσμα να συμβουλεύουν για μελλοντικές αποικίσεις. Έτσι είναι αποδεκτό ότι ο Πλούταρχος μετά το 86 μΧ που ήταν ιερέας στο Μαντείο των Δελφών, έχει αυτή τη γνώση.
10. Το ταξίδι επιστροφής φαίνεται ότι γινόταν από βόρεια, ξεκινώντας από τον Καναδά, πήγαιναν στη Γροιλανδία (νησί του Κρόνου) έφθαναν στην Ισλανδία και από εκεί έφθαναν στη Βρετανία. Στοιχείο επιβεβαίωσης αυτής της διαδρομής είναι το νησί σταθμός, που φέρει ακόμα και σήμερα το όνομα Μυκήνες (Mykines) το δυτικότερο νησί των Faeroe
Συμπερασματικά, η έρευνα του Μηνά Τσικριτσή είναι ότι πραγματοποιήθηκε ταξίδι από τον Καναδά στην Καρχηδόνα τον Μάιο του 86 μΧ.
Σε συνδυασμό με τα άλλα στοιχεία που επιβεβαιώνονται με Υ/Η γίνονται αποδεκτές και οι άλλες περιγραφές του Πλουτάρχου, ότι δηλαδή, στα αρχαία χρόνια πριν την εκστρατεία του Ηρακλή είχαν πάει στην περιοχή και αρχαιότεροι Έλληνες, πιθανότατα οι Μινωίτες.
Τα στοιχεία αυτά έρχονται και επιβεβαιώνουν αρχαιολογικά διάσπαρτα ευρήματα γραφής - και όχι μόνο - από περιοχές στην Αμερική. Τελικά πριν τον Κολόμβο, τους Κινέζους και τους Βίκινγκς είχαν πάει στην Αμερική και Έλληνες τουλάχιστον τον 1ο αιώνα πΧ και πιθανόν ήδη τη 2η χιλιετία πΧ.

http://news247.gr/eidiseis/oi_arxaioi_ellhnes_taksideyan_sthn_amerikh_ta_proistorika_xronia.1715085.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters