Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Η ομιλία του Βενιζέλου στους λαθρομετανάστες του Συντάγματος



Το BINTEO που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες [Προωθήστε το παντού]

Το BINTEO που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες [Προωθήστε το παντού]
Ένα άκρως αποκαλυπτικό βίντεο, που ξεσκεπάζει την πολιτική σκευωρία γύρω από την τεχνητή χρεωκοπία της χώρας, τις «αναγκαίες» αποκρατικοποιήσεις, το ρόλο του Παπανδρέου και του Καραμανλή στο σχέδιο εξόντωσης της Ελλάδας, την καλοστημένη παγίδα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και άλλα πολλά.

Προωθήστε το σε όσους περισσότερους μπορείτε, οι εκλογές απέχουν μόλις 3 ημέρες, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τους αφήσουμε να συνεχίσουν το σχέδιο εξόντωσης του Ελληνικού λαού!




ΠΗΓΗ: ramnousia.com

Συγκεντρώσεις ΠΑΣΟΚ-Ανεξάρτητων: Αυτοί που φεύγουν και αυτοί που έρχονται


ImageΕνώπιον ενός αριθμού 8-10.000 oπαδών του, αυστηρά περιορισμένων στην πλατεία Συνάγματος, μιλά αυτή την στιγμή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλος.
Τρεις ρεπόρτερ του defencenet.gr μεραδίδουν ότι έχουν μετρηθεί περισσότερα από 100 πούλμαν που έχουν μεταφέρει 3-4.000 ψηφοφόρους από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Τα πούλμαν βρίσκονται παρκαρισμένα μπροστά στο Παναθηναϊκό Στάδιο και σε περιοχές στην οδού Καλλιρόης.
Αντίθετα μια καθαρή συγκέντρωση Αθηναίων τουλάχιστον 8.000 Αθηναίων βρίσκεται σε εξέλιξη μπροστά από το ανάκτορο του ... Άκη Τσοχατζόπουλου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου μιλά ο Πάνος Καμμένος. Το πλήθος είναι μεγάλο, το πάθος μεγαλύτερο.
Δύο συγκεντρώσεις, η μία από αυτούς που φεύγουν και η δεύτερη από αυτούς που έρχονται...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Aποκαλυπτήρια από IIF σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - Οργή σε ΝΔ για το στριπ-τιζ


Image"Ο κόσμος το'χει τούμπανο και στη ΝΔ κρυφό καμάρι". Ήρθε πριν λίγες ώρες το IIF του Τ.Νταλάρα και είπε ότι μετακλογικά είναι βέβαιο ότι θα συνεργαστούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα.
"Εκφράζουμε την έκπληξή μας για την έκθεση του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) και τα όσα αναφέρει για τις εκλογές της 6ης Μαΐου" αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης.
"Θυμίζουμε στους συντάκτες της έκθεσης ότι στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία και δεν χρειαζόμαστε τις υποδείξεις κανενός", ανέφερε χαρακτηριστικά, αλλά κάπως αργά το θυμήθηκαν. Όταν τους επέβαλαν τον Παπαδήμο και την δανειακή σύμβαση, δεν είχαμε δημοκρατία;

Το ΙIF περιγράφει ότι "Μετεκλογικά η ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των δύο μεγαλύτερων κομμάτων στην Ελλάδα, του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να συσταθεί μια ισχυρή κυβέρνηση συνασπισμού που θα διασφαλίσει το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας είναι βεβαία".
Το Ινστιτούτο, βέβαια, αναγνωρίζει πόσο δύσκολο είναι -δεδομένων των εντάσεων που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν- να συνεργαστούν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ συστήνοντας μια σταθερή κυβέρνηση για την ερχόμενη τετραετία. Ωστόσο, ο εκλογικός νόμος δίνει τη δυνατότητα στα δύο μεγάλα κόμματα να συστήσουν κυβέρνηση με προβάδισμα 8 εδρών συγκεντρώνοντας μόλις το 37% των ψήφων, το οποίο και προβλέπεται να λάβουν.
Επιπλέον, μια κυβέρνηση συνεργασίας θα θεωρηθεί από πολλούς δείγμα έλλειψης της ισχυρής λαϊκής εντολής που χρειάζεται το κυβερνών σχήμα προκειμένου να δρομολογήσει τις δύσκολες μεταρρυθμίσεις που πρέπει να υλοποιηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος διάσωσης.

Εάν, ωστόσο, δεν επιτευχθεί συνεργασία των μεγάλων κομμάτων και την 7η Μαΐου προκύψει πράγματι ένα πολυκερματισμένο κοινοβούλιο, υπογραμμίζει το IIF, θα είναι αναγκαία η διατήρηση της μεταβατικής κυβέρνησης τεχνοκρατών, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές αργότερα μέσα στο έτος.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ!!!ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ...ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ...ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Το δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς που είχε δοθεί με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 15695 - 23/4/2012 έχει ακυρωθεί ως αντισυνταγματικό από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Όποιος δει αλλοδαπούς να ψηφίζουν θα πρέπει να το καταγγείλει στην αστυνομία.

Διάβαστε το, κατεβάστε το και εκτυπώστε το:




Το δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς [ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ]
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/05/katepeigon-den-pshfizoyn-oi-allodapoi-amesh-kataggelia-diadwste-.html

Τριπλάσια από του Βενιζέλου η συγκέντρωση Καμμένου κάτω από το σπίτι του Άκη!


20120504-212538.jpg 
Λίγα τετράγωνα μακρυά από το Σύνταγμα ο Πανος Καμμένος ολοκλήρωσε σήμερα τς προεκλογικές του εμφανίσεις με τριπλάσιο κόσμο από του Βενιζέλου!
Σειστηκε το Κεντρο της Αθήνας, που αν ο Άκης έμενε ακόμα στην Αεροπαγιτου θα είχε μετακομίσει!

http://olympia.gr/2012/05/04/%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84/

“Μας έκαναν πειραματόζωο” δηλώνει τώρα ο Παπανδρέου. Ή θα τον τιμωρήσετε ή θα φύγετε ΟΛΟΙ με ελικόπτερο. Αυτό είναι το διακύβευμα των εκλογών.


 Θα μετρήσουμε τα λόγια μας πολύ προσεκτικά. Προχθές σε συνέντευξη του στο περιοδικό Time, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε αναίσχυντα ότι “μας έκαναν πειραματόζωο”! Ποιός; Αυτός που μέχρι χθες δήλωνε ότι “είναι περήφανος για την πολιτική που ακολούθησε”, ότι “έσωσε την Ελλάδα”, ενώ το ελεεινό κονκλάβιο των πράσινων ελληνοφώνων γυρνάει σποτάκια που εξυμνούν τον αγώνα τους.

Όταν λοιπόν ο καταστροφέας της Ελλάδας, καμάρωνε για το κατόρθωμα του, το “μνημόνιο”, όλος ο οχετός των ΜΜ”Ε” τον αποθέωνε ως τον μεγάλο σωτήρα.

Πόσα πρωτοσέλιδα, πόσες σελίδες, πόσα δελτία δεν αποθέωναν τον μεγάλο στοχαστή που έσωσε την Ελλάδα.

Σήμερα λοιπόν, ο ίδιος ο Παπανδρέου, έρχεται να …ακυρώσει όλους τους υποτακτικούς του και να πει ότι το μνημόνιο όχι μόνο δεν ήταν “δική τους επιτυχία”, αλλά ήταν ένα άθλιο πείραμα εις βάρος της χώρας από “κάποιους άλλους”.

 

Δικαιώνοντας στην ουσία την στάση του “Ολυμπία” που από την πρώτη στιγμή βρισκόταν κάποιους μήνες μπροστά.

Πρώτοι αποκαλύψαμε το σκάνδαλο Τ3 – Τ10, την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, την άθλια συμπεριφορά του ΓΑΠ στην συνάντηση με τον Πούτιν, την δόλια εκτίναξη των Spreads, τον ρόλο των τραπεζιτών (έχουμε ακόμα μία αποκάλυψη αλλά την κρατάμε για το …τέλος!), και άλλα πολλά.

Όμως, από τότε είχαμε εγκαινιάσει και την ενότητα Horca. Στην οποία καταγράφαμε κάθε δημοσιογραφική αναφορά των ΜΜ”Ε” που εκθείαζε την καταστροφή της Ελλάδας.

Αυτή η ενότητα σύντομα θα βγει από τα κιτάπια, όπως είχαμε προαναγγείλει πριν ακόμα την παραδοχή ότι η υπαγωγή στο ΔΝΤ είχε συμφωνηθεί.

Όπως είχαμε πει και κάτι άλλο: Πρώτοι, με την βοήθεια του BondHolder είχαμε αποκαλύψει τις ομοιότητες Ελλάδας – Αργεντινής, όταν οι υπόλοιποι δεν γνώριζαν καν τι είναι το ΔΝΤ.

Είχαμε μάλιστα προειδοποιήσει έγκαιρα: Στην Αργεντινή, αυτός που έφερε το ΔΝΤ έφυγε “μέσω εκλογικής συντριβής”. Ο επόμενος όμως έφυγε με το ελικόπτερο.

Όπως είχαμε πει πως ο ασφαλέστερος δρόμος επιστροφής στην (κατοχική) δραχμή, είναι η συνέχιση της παραμονής του ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Σήμερα λοιπόν, που ο κύριος Παπανδρέου επιμένει να χλευάζει τους συντρόφους του (λίγο μας νοιάζει) αλλά να κάνει πλάκα και στην εξαθλιωμένη κοινωνία, καθιστά το σύνθημα των εκλογών ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ: Τιμωρήστε τον, αλλιώς θα τιμωρηθείτε.

Τιμωρήστε τον αλλιώς θα ρίξετε την Ελλάδα στην δίνη του χάους μέχρι να σας γκρεμίσει.

Εάν η επόμενη (όποια) κυβέρνηση δεν τιμωρήσει παραδειγματικά τους συνεργάτες του ΔΝΤ, να είστε σίγουροι ότι σε 6 μήνες θα φύγει με ελικόπτερο.

Και μπορεί ο Ντε Λα Ρούα να είχε κάνει την καβάντζα και να περνά βασιλικά με τον γιό του να έχει γκόμενα την Σακίρα, πόσοι από εσάς ρε κακομοίρηδες έχετε τέτοιο κομπόδεμα για να κρυφτείτε από την εκδίκηση των Ελλήνων;

Η επιλογή, παραμένει δική σας. Μην πείτε όμως ότι δεν σας προειδοποιήσαμε.

Καλή ψήφο σε όλους. Για την Αλήθεια, την Ελλάδα, την Δικαιοσύνη. Οι αυξήσεις μισθών και τα επικουρικά θα έλθουν από μόνα τους μετά και υγιώς.

Διαβάστε επίσης:

http://olympia.gr/category/horca/

Το ΔΝΤ και πως να το …τσακίσουμε.

ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

 

http://olympia.gr/2012/05/04/papandreou-dnt/#more-149244

Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



 ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΑΣΩΝ, ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΚΑΙΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩ


Κάθε δελτίο αναφοράς κλοπών της Ελληνικής Αστυνομίας είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα περιέχει και μια είδηση σχετική με αρπαγή μεγάλων ποσοτήτων χαλκού η οποία πράττεται συνήθως από γύφτους της Βουλγαρίας, της Αλβανίας ή τους εγχώριους ομοφύλους τους.
Ιδιαίτερη προτίμηση δείχνουν σε χάλκινα καλώδια, χάλκινα συρματόσχοινα και χάλκινα ελάσματα.


Όμως, τα μέρη από τα οποία συνήθως αφαιρούνται τα χάλκινα υλικά είναι οι πυλώνες της ΔΕΗ και τα τμήματα του Εθνικού Σιδηροδρομικού Δικτύου. Εσχάτως έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο εισβολής γύφτων και σε στρατόπεδα του Ελληνικού Στρατού με το πρόσχημα της κλοπής χάλκινων υλικών όπως προ ενός μηνός συνέβη σε στρατόπεδο της Λαμίας. Το γεγονός, όμως, ότι η πλειονότητα αυτών των ROMA είναι κατσίβελοι, δηλαδή, μουσουλμάνοι και άμεσα επηρεαζόμενοι από την προπαγάνδα της Τουρκίας πρέπει να μας βάζει σε σκέψεις και υποψίες.


Επιπροσθέτως, όπως, προηγουμένως αναφέραμε, η αφαίρεση χάλκινων τμημάτων από πυλώνες της ΔΕΗ και από σιδηροδρομικές ράγες δεν επιφέρει μόνο οικονομική ζημιά αλλά ας αναλογιστούμε όλοι έμου πόσο κοστίζει σε έδαφος και αίμα κάθε λεπτό καθυστέρησης για επιδιορθώσεις ζημιών στο εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, εν καιρώ πολέμου.


Υπάρχει, ακόμα η απόκρυφη πλευρά της χρήσης του χαλκού η οποία είναι αυτή που εφάρμοζε ο Μέγας Αλέξανδρος για την επιστόμωση και το σφράγισμα των χαρωνείων περασμάτων στις Ινδίες ούτως ώστε να μην μπορούν να εξέρχονται από αυτές τα βδελυρά έθνη και να προκαλούν τις καταστροφές που προκαλούν σήμερα.
Τώρα αναφορικά με το ευγενές μέταλλο του χρυσού παρατηρούμε ότι και στα πιο απόμερα στενάκια των Ελληνικών πόλεων έχουν ανοίξει καταστήματα που αγοράζουν ΚΥΡΙΩΣ χρυσό τον οποίον και καλοπληρώνουν.


Πριν ανοίξουν αυτά τα καταστήματα θυμόμαστε τις μίνι επιδρομές Εβραίων της Αγγλίας, Γερμανίας, Ελβετίας και Ολλανδίας που ερχόντουσαν σε κεντρικά ξενοδοχεία Ελληνικών πόλεων και αγόραζαν χρυσό έναντι ευτελούς αντιτίμου από Ελληνες που είχαν βρεθεί σε μεγάλη οικονομική ανάγκη και δυστυχώς αυτοί ήταν πολλοί.


Επιπλέον Καναδικές, Ολλανδικές, Αμερικανικές αλλά από το παρασκήνιο πάντα χαζαρικές – οβραίϊκες εταιρείες εξορύξεως χρυσού προσπαθούν πάση θυσία να βάλουν χέρι στα πλούσια κοιτάσματα χρυσού της Χαλκιδικής, Καβάλας (εξ ου και Χρυσούπολη), Ροδόπης, Δράμας, Αλεξανδρουπόλεως και Σαμοθράκης. Πώς εξηγείται, όμως, αυτή η μανία για την απόκτηση χρυσού; Την απόκρυφη απάντηση την είχαμε δώσει στο άρθρο μας για τους GREYS ή DEROS – ΔΕΡΟΣ οι οποίοι έχουν θανάσιμη εξάρτηση από αυτό το ευγενές μέταλλο όπως και με το πετρέλαιο γι’ αυτό και κυνηγάνε αδιαλείπτως τις φλέβες του πρώτου και τις ροές του δευτέρου.


Για τα πανέμορφα Ελληνικά δάση και τους εμπρησμούς τους ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Καταρρίφθηκε, πάνως, ο μύθος που έριχνε όλο το φταίξιμο στους εγχώριους οικοπεδοφάγους αφού δια στόματος ΜΕΣΟΥΤ ΓΙΛΜΑΖ ακούσαμε την επίσημη παραδοχή εκ μέρους της Τουρκίας για τους εμπρησμούς των Ελληνικών δασών σε δύο φάσεις: Τα έτη 1994 – 1996, η πρώτη φάση και η δεύτερη τα έτη 1998 - 2009 όπου είχαμε και τις καταστρεπτικότερες και φονικότερες φωτιές όπως αυτή της Ηλείας το 2007, της Πεντέλης σε δύο φάσεις 1998 και 2008 και της Πάρνηθας το 2009.


Ετσι στο λεκανοπέδιο της Αττικής σήμερα πλην κάποιων ζωνών πρασίνου στον Υμηττό και στην Πάρνηθα όλο το υπόλοιπο Αττικό τοπίο έχει γίνει σεληνιακό όπως σεληνιακή με άστρο είναι και η σημαία της Τουρκίας. Αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα η απώλεια των πνευμόνων πρασίνου στην Αττική εάν αναλογιστούμε ότι εδώ κατοικούν παραπάνω από το 50% των Ελλήνων της χώρας μας. Στις πυρκαγιές, βέβαια, αυτές είχαν παλαιότερα συλληφθεί επ’ αυτοφώρω οι οβριοί εμπρηστές μαζί με Τούρκους ή ξέχωρα δεν έχει σημασία, έχει όμως σημασία ότι οι κρατικές υπηρεσίες τους άφηναν ελεύθερους αντί να τους εκτελούν επί τόπου ή στην χειρότερη των περιπτώσεων να τους απελαύνουν έναντι ακριβών ανταλλαγμάτων από τις χώρες που τους έστειλαν για να μας κάψουν.


Περνώντας, τώρα, στο νερό που δίνει ζωή και το οποίο ευτυχώς διαθέτουμε στην Ελλάδα σε μεγάλες ποσότητες έναντι άλλων κρατών που το στερούνται όπως το λυόμενο κράτος του Χαζαϊριστάν – Ισραήλ πρέπει να επισημάνουμε την ακούσια θέλουμε να πιστεύουμε μόλυνσή του από την ΕΥΔΑΠ διότι με πρόσχημα την καταπολέμηση της τερηδόνας γέμισαν σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας τους ταμιευτήρες νερού με φθόριο και χλώριο το οποίο μεν πολλαπλώς έβλαψε την υγεία των Ελλήνων και ειδικότερα των εν μεγαλουπόλοις κατοικούντων και αφετέρου διόλου καταπολέμησε την τερηδόνα η οποία ζει και βασιλεύει και τα δόντια κυριεύει.


Μας έβαλε, όμως, σε μεγάλες υποψίες η είδηση προ τριών εβδομάδων ότι το νερό που έφτανε στο στρατόπεδο της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας ήταν ακατάλληλο προς πόση και μολυσμένο σε αντίθεση με την υπόλοιπη ποσότητα των υδάτων της λίμνης Κάρλας ή Βοϊβηίδας από την οποίαν υδρεύεται η 1η ΤΑΞ.Α.Σ., που διαθέτει τα φονικότερα επιθετικά ελικόπτερα ΑΗ-64 Α+ Apache τα οποία μπορούν να δράσουν υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες σε οποιοδήποτε σημείο της Ελληνικής επικράτειας χερσαίας ή νησιωτικής.


Το μυαλό μας, λοιπόν, πάει άμεσα στην δολιοφθορά γιατί η μόλυνση και δηλητηρίαση υδάτων είναι πανάρχαια πολεμική μέθοδος ειδικά σε πολιορκίες φρουρίων και ισχυρών οχυρωμένων τοποθεσιών.
Εμάς, όμως, η καλπάζουσα φαντασία ταξίδεψε στο πανέμορφο ακριτικό νησί της Κω το οποίο έχει μπει από καιρό στο στόχαστρο της Αγκυρας και στο πώς θα μπορούσε να εφαρμοστεί εκεί ένα συνδυαστικό σενάριο εμπρησμού και μόλυνσης – δηλητηρίασης υδάτων από αυτήν.


Το παραπάνω σενάριο μπορεί να έχει ως εξής: Μουσουλμάνοι του νησιού, ή προσκυνημένοι «Ελληνες» ή κρυφότουρκοι πράκτορες ή τούρκοι δολιοφθορείς μπορούν να δηλητηριάσουν τις δύο κυριότερες πηγές που υδροδοτούν την πόλη της Κω και αυτές οι πηγές είναι της Βορίνας και του Κοκκινόνερου. Μαζί με αυτές
τις κύριες πηγές που υδροδοτούν την πόλη της Κω θα μολύνουν και την υδατοδεξαμενή του Αγίου Στυλιανού στο Παλιό Γιαππιλί καθώς και την μεγάλη πηγή του Κεφαλόβρυσου στην Ζια της περιοχής του Ασφενδιού.
Την ίδια στιγμή οι ίδιοι τουρκικοί ή ανθελληνικοί πυρήνες θα καίνε τα δάση του Σύμπετρου, του Αγίου Νεκταρίου, του Ασκληπιείου, της Ζιας, της Λάτρας, της Πλάκας Κεφάλου και του Αμανιού – Κονιαριού.


Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα κινδυνεύσουν με αποτέφρωση οι μονάδες ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας στο Σύμπετρο του Πολεμικού Ναυτικού στην Λάτρα, οι αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων στην Ζιά, τα στρατόπεδα της Μεσσαριάς και του Ανω και Κάτω Αμπάβρη, οι Αποθήκες Καυσίμων και πυρομαχικών στην Πλάκα Κεφάλου καθώς και το στρατόπεδο τεθωρακισμένων στο Πυλί.


Βλέπουμε, δηλαδή ότι, από μια συντονισμένη και καλά οργανωμένη ομάδα δολιοφθορέων με οργανωμένο σχέδιο, η οποία αυτή ομάδα ενδεχομένως υφίσταται και έχει ήδη εκπονήσει το συγκεκριμένο σχέδιο εναντίον της νήσου Κω, πώς μπορεί να εξοντώσει τον ντόπιο πληθυσμό και να εξουδετερώσει τα μισά στρατόπεδα της Νήσου χωρίς καν να πέσει ούτε μια ντουφεκιά από μεριάς Τουρκίας. Τα σχέδια, όμως, των Τούρκων, των Εβραίων και των Ιταλών για την νήσο Κω δεν θα περάσουν ούτε αυτή την φορά…

ΩΡΟΜΕΔΩΝ

elora

http://www.katohika.gr

Bόμβα από ΣΥΡΙΖΑ: Υπονοεί απόπειρα νοθείας - Ζητεί στοιχεία για την Singular


Mε μια επιστολή-βόμβα προς τον υπουργό Εσωτερικών Τάσο Γιαννίτση, ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει ευθέως ζήτημα γνησιότητας του εκλογικού αποτελέσματος και διαδικασιών διεξαγωγής των εκλογών!
Μετά την Ρωσία που στέλνει παρατηρήτές, μετά τον ΟΑΣΕ του οποίου κλιμάκιο αφίχθηκε εσπευσμένα στην Ελλάδα και είχε συναντήσεις με στελέχη των μικρών κομμάτων, τώρα έρχεται επίσημα ένα κόμμα το οποίο μάλιστα οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν πολύ υψηλά και ζητεί εγγυήσεις και διευκρινίσεις προκειμένου το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής να είναι ανόθευτο.
Είναι η πρώτη φορά από το 1974 που ένα κόμμα θέτει εμμέσως πλην σαφώς σε προεκλογικό περίοδο θέμα πιθανής νοθείας με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο των εκλογών. Το 2000 η Νέα Δημοκρατάι είχε καταγγείλει νοθεία, αλλά ... μετά τις εκλογές και την έκδοση του εκλογικού αποτελέσματος.
Είχε μάλιστα εκδώσει και "μαύρη βίβλο" όπου αποδεικνυόταν ότι περί τους 150.000 ψηφοφόρους ήταν ξένοι που είχαν αποκτήσει με ταχυδακτυλουργίες εκλογικό δικαίωμα (περιπτόντως, αυτοί έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν μέχρι σήμερα   
Μάλιστα "κτυπάει στην καρδιά" του συστήματος συλλογής και μετάδοσης των αποτελεσμάτων: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να παραχωρηθούν σε όλα τα κόμματα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την σωστή τήρηση του αναγνωρισμένου προτύπου Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων ISO27001:2005 που έχει ζητηθεί από το υπουργείο εσωτερικών να τηρεί η εταιρεία Singular Logic.

Για τη σωστή τήρηση, σημειώνουν, πρέπει να υπάρχουν και τα πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί από αναγνωρισμένο κέντρο πιστοποίησης ISO.

Τέλος, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στη Διακομματική αιτούνται όπως τους γνωστοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα έχουν τα κόμματα πρόσβαση στα στοιχεία που αναφέρονται στην Πολιτική Ασφάλειας (audit trail, συστήματα καταγραφής) το βράδυ των εκλογών την ώρα που θα γίνεται η καταχώρηση των αποτελεσμάτων.

Επικαλούμενοι πληροφορίες ότι θα αξιοποιηθεί για την εκλογική διαδικασία μικρός αριθμός δημοτικών υπαλλήλων που αντιστοιχεί στο 1/3 των εκλογικών τμημάτων, όπως επίσης ό,τι αποφασίστηκε η αποχή των δημοτικών υπαλλήλων σύμφωνα με απόφαση της οργάνωσής τους, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι υπό αυτές τις συνθήκες θα προκληθούν τεράστια προβλήματα στην διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών και γι αυτό ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα σε συνεννόηση με τη συνδικαλιστική οργάνωση των εργαζομένων, ώστε να εξασφαλιστούν όλες οι προϋποθέσεις για να εξυπηρετηθούν απρόσκοπτα οι πολίτες στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Ζητούν επίσης από τον υπουργό να παρέμβει ώστε να εξασφαλιστεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους η μετάβαση των πολιτών στις εκλογικές τους περιφέρειες διότι, όπως αναφέρουν, έχουν εμφανιστεί τεράστια προβλήματα ιδιαίτερα με τα δρομολόγια των πλοίων.
Τα παραπάνω είναι ακρούντως σοβαρά και κρίσιμα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι ηγεσίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που κρατάνε στα χέρια τους 100% τον εκλογικό μηχανισμό δεν θα θελήσουν να παίξουν με την φωτιά και να μετατρέψουν τη χώρα σε ένα απέραντο περδίο συγκρούσεων...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=40779&Itemid=139

"Τι ψηφίζω αν δεν ψηφίσω?"‏

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ!!! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΜΕΓΑΛΟΥΣ"....
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΛΑΒΕΤΕ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ
ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ...



αν πιστευετε οτι οι διεφθαρμενοι πολιτικοι πρεπει να πανε σπιτια τους δειτε
αυτο.

αν δεν ψηφισουμε , τους κραταμε ...στη βουλη και στη ζωη μας!
        - αν συμφωνειτε παρακαλω προωθηστε !



   Με την αιτιολογία οτι το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο (λες και δεν ήταν
πάντα έτσι) ,πολλοί Έλληνες αποστρέφονται τις εκλογές, και δεν ψηφίζουν.
Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, και αφού βγουν πάλι οι ίδιοι και κάνουν
πάλι τα ίδια και χειρότερα, αυτοί που δεν ψήφισαν συνηθίζουν να λένε:

"Εγώ δεν φταίω, τουλάχιστον δεν τους ψήφισα!", άλλοι ακόμα βρίζουν αυτούς
που τους ψήφισαν, νομίζοντας οτι δεν ευθύνονται για το αποτέλεσμα.

Παρακάτω θα σας αποδείξω μαθηματικά ποιόν ψηφίζει κάποιος ο οποίος δεν
ψηφίζει:

Έστω οτι το εκλογικό σώμα αποτελείται από *1000 ψηφοφόρους:*

400 ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ,  350 ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ,  150 ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ και  100 τα ΑΛΛΑ
ΚΟΜΜΑΤΑ

Εάν *ψηφίσουν όλοι* , τότε το αποτέλεσμα θα είναι :
40%  ΠΡΩΤΟΣ  (400/1000),

35%  ΔΕΥΤΕΡΟΣ  (350/1000)  ,


15%  ΤΡΙΤΟΣ  (150/1000) και


10%  ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ (100/1000)


Εάν δεν ψηφίσει  *ΕΣΤΩ  ΕΝΑΣ*   από κάθε παράταξη  *996 ψηφοφόροι*, τότε
σαν αποτέλεσμα θα έχουμε:
399  ΠΡΩΤΟΣ , 349  ΔΕΥΤΕΡΟΣ , 149  ΤΡΙΤΟΣ  και 99  ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ , άρα θα
έχουμε και τα εξής ποσοστά:

40,06%  ΠΡΩΤΟΣ  (399/996) *(+0.06%)*,

35,04%  ΔΕΥΤΕΡΟΣ (349/996)  *(+0.04%)*,


14.96%  ΤΡΙΤΟΣ  (149/996)  *(-0.04%)*


και   ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ  (99/996)   9,94% *(-0,06%).*



Εάν δεν ψηφίσουν  *ΠΕΝΗΝΤΑ*  από κάθε παράταξη  *800 ψηφοφόροι*, τότε σαν
αποτέλεσμα θα έχουμε:
350 ΠΡΩΤΟΣ , 300 ΔΕΥΤΕΡΟΣ , 100 ΤΡΙΤΟΣ  και 50 ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ , άρα θα έχουμε
και τα εξής ποσοστά:

43,75%  ΠΡΩΤΟΣ  (350/800)

37,5 %  ΔΕΥΤΕΡΟΣ  (300/800)


12,50  ΤΡΙΤΟΣ (100/800)


και   6,25%  ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ  (50/800)



Αν κάνετε το ίδιο παράδειγμα με περισσότερους να μην ψηφίζουν, θα δείτε
ότι μεγαλώνει δραματικά η αύξηση των ποσοστών των κομμάτων εξουσίας,

και μικραίνει το ποσοστό των μικρών κομμάτων.

*Αποτέλεσμα*: όσο μεγαλώνει η αποχή, τόσο πιο δυνατά γίνονται τα κόμματα
που έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά.

*Άρα, αυτοί που δεν ψηφίζουν επηρεάζουν το αποτέλεσμα υπέρ των μεγάλων
κομμάτων!*


Στο εκλογικό μας σύστημα επηρεάζουμε το αποτέλεσμα είτε ψηφίζοντας είτε
μην ψηφίζοντας, οπότε την επόμενη φορά σκεφτείτε καλά πριν δεν ψηφίσετε,
εκτός βέβαια και αν θέλετε να βοηθήσετε τους  Πρώτους  να πάρουν
αυτοδυναμία παρά τα χαμηλά ποσοστά σε σχέση με το παρελθόν,

και μετά να το παίζετε "αγανακτισμένος" ή "ανεξάρτητος" επαναστάτης στους
φίλους σας.




--
Michalis Orphanidis


πηγή  ηλεκτρονικό ταχυδρομείο 

Θαυμαστές μιας χελώνας που την έλεγαν Αντρέα.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ …..
From HEIL GAP ( or mind the GAP )   
Ο γερμανός φιλόσοφος Γιόχαν φον Γκαίτε, είπε κάποτε : Δεν υπάρχει κανένας πιο απελπιστικά υπόδουλος, από αυτούς που λανθασμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. 
Αλλά λίγοι άνθρωποι , όταν ακούν αυτά τα λόγια συνειδητοποιούν…. ότι αυτοί είναι εκείνοι στους οποίους αναφερόταν Γκαίτε … γιατί στην πραγματικότητα κάθε άτομο στον πολιτισμένο κόσμο μας, είναι σκλαβωμένο από την παιδική του ηλικία …. και είναι υποδουλωμένο σε μια φυλακή χωρίς τοίχους ή μπάρες …  τώρα εάν δεν το έχει αντιληφθεί ακόμη …. ( ή δεν το αντιληφθεί ποτέ )….  ολίγη σημασία έχει . 
Όλοι οι άνθρωποι του σημερινού κόσμου είμαστε υποδουλωμένοι σε ένα σύστημα «παραγωγής» διαρκούς χρέους …. που έχει σχεδιαστεί και δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από τα διεθνή ιδιωτικά τραπεζικά συμφέροντα. 
“ Και οι άνθρωποι έμαθαν από νωρίς να δέχονται αυτό το χρέος ”  , επειδή«αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος που έχουν τα πράγματα»  …. αλλά η πραγματική αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ είναι ακριβώς …  αυτός ο τρόπος που «έχουν τα πράγματα»  ……..   « αλλά  είναι ο τρόπος που τα πράγματα έχουν σχεδιαστεί » …. και το μόνο που πρέπει να κάνουμε για να το πιστοποιήσουμε είναι να ρίξουμε μια ματιά γύρω μας! 
Γιατί το ότι  « ο τρόπος που έχουν τα πράγματα σήμερα » … σίγουρα « δεν είναι ο τρόπος που θα έπρεπε να έχουν …. τα πράγματα».

Οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν παντελώς ότι γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης μιας ιδιωτικής εταιρικής αυτοκρατορίας που ανήκει σε 13 οικογένειες τους Illuminati. Αυτοί είναι οι ίδιοι ιδιώτες οι οποίοι έμμεσα διατηρούν και εκμεταλλεύονται , επίσης , την Παγκόσμια Τράπεζα
Και τι κάνει η Παγκόσμια Τράπεζα ; Να τι ακριβώς κάνει: Λοιπόν πέρα ​​από άλλες ενασχολήσεις της , όπως τον έλεγχο των παγκόσμιων τιμών του πετρελαίου, .… δανείζει και χρήματα σε χώρες …. παρέχοντας τα όμως πρώτα στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα της χώρας αυτής και στη συνέχεια ….. εισπράττει τόκους για τα δάνεια αυτά, « που καταβάλλονται από την φορολόγηση της εργασίας του λαού της κάθε χώρας ». 
Τώρα, ας κατανοήσουμε καλύτερα πώς αυτό λειτουργεί πραγματικά.
Ζούμε σε μια χώρα που έχει σαν κεντρική τράπεζα της την Τράπεζα της Ελλάδος . ( που όπως τον τελευταίο μηνά έγινε ευρέως γνωστό στο διαδίκτυο … αυτή η τράπεζα ανήκει σε ιδιώτες …  χα, χα …  και δεν ανήκει καθόλου στο Ελληνικό κράτος … για αυτό άλλωστε και δεν μπορεί να κουνήσει κάνεις τον κ. Προβόπουλο από την θέση του ) ….  
Έτσι λοιπόν … η Παγκόσμια Τράπεζα, μια ιδιωτική οικογενειακή επιχείρηση μαζί με την ΕΚΤ …. (που επίσης πρόκειται για μια ιδιωτική τράπεζα – ας μην μας ξεγελούν οι ταμπέλες τους ) … είναι σε θέση να δημιουργούν νόμιμα χρήματα από αέρα κοπανιστό , κατόπιν προμηθεύουν τη χώρα μας με τα χρήματα αυτά , με τόκο φυσικά , και κατόπιν απαιτούν από εμάς τους Έλληνες πολίτες να καταβάλλουμε φόρο επί των εργασιών μας καθώς και διάφορα ΧΑΡΑΤΣΙΑ ( α ρε λουλού μπεννυ … μπαλαρίνα μου εσύ ) για να εξοφλήσουμε τους τόκους του δανείου που έλαβε η  κυβέρνηση μας από τις δυο συγκεκριμένες ιδιωτικές τράπεζες. 
Πολλοί άνθρωποι εξαπατώνται και πιστεύουν ότι πληρώνουν τους φόρους τους για τις υποδομές ... και χωρίς τους φόρους αυτούς ... δεν θα πρέπει να υπάρχουν οι δρόμοι ή τα σχολεία και η χώρα θα διαλυθεί …. « αλλά αυτό είναι απολύτως αναληθές ».
Μόνο ένας χαζός δεν βλέπει σήμερα το πως διαλύεται το Ελληνικό κράτος , παρόλο το Τσουνάμι φόρων που μας ζητούν να πληρώσουμε αυτές οι @δελφ@ρες που μας κυβερνούν ….. 
(Α …. και κάτι άλλο το απλήρωτο χαράτσι της ΔΕΗ … έφυγε από την ΔΕΗ και πέρασε στην εφορία….. όπως με ενημέρωσε χθες μια υπάλληλος της ) 
Η κυβέρνηση μας είχε το νόμιμο δικαίωμα να τυπώσει τα δικά της χρήματα και να ελέγχει την αξία τους, αλλά αυτό δεν συμβαίνει , τουναντίον παρά την καταστροφή της χώρας μας , παραμένει όμηρος της Ε.Ε. και ..... δανείζεται χρήματα από μια ιδιωτική τράπεζα .... ακολούθως  χρησιμοποιεί αυτό το τραπεζικό δάνειο για να πληρώσει για τις διαφορές υποδομές και εν συνεχεία μας φορολογεί , προκειμένου να πληρώσει τους τόκους του δανείου .
Τόκους και χρεολύσια χρημάτων πλασμένων από το τίποτα … χρήματα τα οποία από την πλευρά των επιχειρήσεων των τραπεζών , είναι καθαρό κέρδος για τους διεθνείς banksters
Πρέπει να είναι κατανοητό ότι κάθε άτομο στον δυτικό κόσμο που έχει μια δουλειά , είναι αναγκασμένο κάθε χρόνο να πληρώνει φόρους αξίας περίπου 3 μηνών μισθών του ….  και ότι ..... «τέλος πάντων» τα χρήματα των φορολογουμένων πηγαίνουν κατευθείαν στις τσέπες των ιδιωτών που κατέχουν την ΕΚΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα. 
Είναι ίσως η μεγαλύτερη ιδιωτική επιχείρηση απάτης , και αν ποτέ …. επιτρέψουμε στον εαυτό μας να κάνει συναλλαγές με το μικροτσίπ του 666 και δεχθούμε να καταργήσουμε τελείως τα μετρητά χρήματα μας  - το οποίο είναι και το σχέδιό τους -  τότε όλοι οι λογαριασμοί και όλοι οι φόροι μας θα αφαιρούνται αυτόματα από το λογαριασμό μας  - εάν και όταν πραγματικά χρωστάμε τα χρήματα αυτά ή όχι - και τότε εάν διαμαρτυρηθούμε προς το σύστημα ….  αυτοί … θα μπορούν απλώς να απενεργοποιήσουν την κάρτα μας .
Αυτός είναι ο στόχος τους …  τότε … το παιχνίδι τελείωσε και ο πλήρης έλεγχος του κόσμου θα είναι στα χέρια του διεθνούς καρτέλ των  banksters.

Οι κρατιστές και οι κεντρικές banksters χρειάζονταν πάντα ο ένας τον άλλον. Πάντα. Ακόμα και ο Μαρξ χρηματοδοτήθηκε από banksters.
Το κουβάρι όλο και ξετυλίγεται . Η κυβερνητική τρώει τα χρήματά μας .

Όλη αυτή η απάτη έχει ήδη προγραμματιστεί και εκτελείται πολύ μεθοδικά. Είναι ολοι αυτοί οι άνθρωποι και τα τσιράκια τους μαζί με τις  μαριονέτες που παρακολουθούν αυτές τις συγκεντρώσεις, όπως διασκέψεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και  Bohemian Grove - 
Αν και πολλοί ασχολούνται με το τελετουργικό αυτό , που πολλοί θα ονόμαζαν «μαύρη μαγεία» ….  απλώς είναι ένα σύστημα ... το σύστημα των illuminist που η λειτουργία του φαίνεται πολύπλοκη για τον καινούργιο. Στην πραγματικότητα είναι αρκετά απλή, αλλά και πολύ εύκολο να δει κανείς τι ακριβώς θέλουν, όταν κάποιος έχει εξοικειωθεί με τον τρόπο τους να βλέπουν τα πράγματα.
Είναι σημαντικό οι άνθρωποι να το συνειδητοποιήσουν αυτό , διότι είναι επίσης πολύ απλες οι μέθοδοι με τις οποίες η κοινωνία μας θα μπορούσε να απελευθερωθεί από αυτό το σύστημα ελέγχου - όταν ένα άτομο έχει την κατανόηση της ξεχωριστής πραγματικότητα αυτού του κόσμου στον οποίο ζούμε - και αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο - γιατί οι  ψευδαισθήσεις που μας έχουν δημιουργήσει οι ελίτ , και που οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται ως πραγματικότητα .... λόγω της πολυπλοκότητας των , είναι πολύ εύθραυστες . 
Είναι εύθραυστες , γιατί δεν είναι πραγματικότητα .

Επειδή το ευρώ δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά μάλλον μια μετάβαση, μια γέφυρα, ένα πείραμα με ένα υπερεθνικό νόμισμα που προοριζόταν για αντικατάσταση ....  με ένα πολύ πιο φιλόδοξο και ισχυρό παγκόσμιο νόμισμα .... που θα εκδίδεται από μια παγκόσμια κεντρική τράπεζα, η οποία ελέγχεται από την παγκόσμια κλίκα των ιδιωτών τραπεζιτών ....  υπακούοντας σε ένα σχέδιο για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη που προέρχεται από μια ιδιωτική παγκόσμια ελίτ εξουσίας.
Καθώς φαίνεται όμως τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά για την νέα τάξη πραγμάτων …. όπως δήλωνε σήμερα το πρωί ο James Turk οι τράπεζες και οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο ετοιμάζονται για μια μαζική κατάρρευση, και θα πέσουν μαζί ….  Όσο για την δική μας κατάσταση ο Turk είχε να πει: « Έχετε δει τις αυξανόμενες διαδηλώσεις εδώ στην Ευρώπη ; Μέχρι στιγμής, οι διαμαρτυρίες ήταν κυρίως μη-βίαιες. Μέχρι πότε όμως ; Ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους για πολύ σοβαρούς λόγους. Έντεκα από τις δεκαεπτά χώρες της ΕΕ είναι σε ύφεση. Με την αύξηση της ανεργίας σε επίπεδα ρεκόρ σε καποιες χώρες, ορισμένα από τα βασικά ευρωπαϊκά έθνη βρίσκονται σίγουρα σε κατάθλιψη.»
«Έπειτα υπάρχει το πρόβλημα των τραπεζών, ιδιαίτερα στην Ιταλία και την Ισπανία, όπου οι τράπεζες φορτώνονται με χρέος από τις κυβερνησεις τους , πράγμα που δείχνει πόσο ευθυγραμμίζονται τα συμφέροντά τους.  Ως φαίνεται αυτές οι τράπεζες και οι κυβερνήσεις τους θα καταρρεύσουν συγχρόνως . Το ίδιο ισχύει και για την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, και πολλές άλλες χώρες με τις τράπεζες ζόμπι τις υπέρ-μοχλευμένες από τις κυβερνήσεις τους ».
Που να ήξερε ότι ο εδώ ο μπάμιας …. ο μπεννυ … συνεχίζει το παιχνιδάκι του πρώην αφεντικού … του ΓΑΠα … μόνο που αντί για τιτανικούς … αυτός ( ή αυτή ) … εκβιάζει τους Έλληνες να αποσύρουν τις καταθέσεις τους … για να μην τους «βουτήξει» τα χρήματα των … έναντι χρεών των προς την εφορία !
Ενώ χθες ο Hugh Hendry ένας σκοτσέζος διαχειριστής κεφαλαίων που έχει γίνει γνωστός στο Ηνωμένο Βασίλειο με τον καυστικό σχολιασμό του για την οικονομική κρίση ,  δήλωσε με την συνήθως εύγλωττη κριτική του για την κατάσταση της Ευρώπης :
« Όλη η Ευρώπη έχει αθετήσει τις υποχρεώσεις της » εξηγώντας με χιούμορ ότι :
« Η πολιτική οικονομία της Ευρώπης είναι τέτοια που οι πολιτικοί επέλεξαν να αθετήσουν τις υποχρεώσεις των δαπανών τους προς τους ιδίους τους  συμπολίτες τους , προκειμένου να τιμήσουν τις  οικονομικές συμφωνίες με τους πιστωτές τους …. και έτσι όσο περνάει ο καιρός , οι πολιτικοί θα απορρίπτονται ».
Κατά τα άλλα , αυτή η αλητήρια , η @ντωνι@ η Comaneci …. έχει το θράσος να ομιλεί « για λαθρομετανάστες » …. όταν η ιδία ήταν αυτή που άνοιξε τα σύνορα μας , ώστε να μπουκάρουν τα αλβανα !
Η ολίσθηση της ευρωζώνη προς την ύφεση που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Αν στη χάραξη πολιτικής προβλεπόταν η δημοσιονομική στήριξη στις πληγείσες χώρες του Νότου και οι εγγυήσεις των κρατικών ομολόγων τους, (όπως ακριβως κάνει η κυβέρνηση των ΗΠΑ για τα αμερικανικά ομόλογα) ....  τότε η  οικονομία μας θα μπορούσε να συνεχίσει να αυξάνεται, ενώ κάποιες αναγκαίες μεταρρυθμίσεις θα τίθεντο σε ισχύ. 
Αλλά η Τρόικα (Το ΔΝΤ, η ΕΚΤ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή), αποφάσισε να κάνει τη διάσωση των τραπεζών να εξαρτάται από την αποδοχή των σκληρών μέτρων λιτότητας , αφου ανάγκασε τους προδότες-δουλικά ηγέτες της κυβέρνησης μας να μειώσουν τις μισθοδοσίες, τις υπηρεσίες και τα προγράμματα. Το αποτέλεσμα ήταν απολύτως προβλέψιμο! 
Δυο χρόνια τώρα …. πάνω από εκατό άνθρωποι στο διαδίκτυο …. αυτά τα πράγματα γράφουμε  Η  Οικονομική δραστηριότητα άρχισε να συρρικνώνεται καθώς η μία χώρα μετά την άλλη υπέκυπταν σε φαύλο ύφεση. 


Αυτήν την Ευρώπη θέλετε ; Πάντως ο HEIL GAP δεν ζει με τα παραμύθια , χα, χα ... ότι θα  μπορέσουμε να διαπραγματευτούμε τίποτε μέσα στην ΕΕ . Απλώς φαίνεται ότι οι πλειοψηφία των πολιτικών μας … εξαιρουμένων του καζακη-παπαθεμελη και του ΚΚΕ … έχουν βρει πολλά χαϊβάνια που τρώνε ( ή πίνουν ) κουτόχορτο , και , πιστεύουν ότι η μεγάλη εταιρία που λέγεται Ε.Ε είναι ποτέ δυνατόν να δεχτεί να διαπραγματευτεί με τον κάθε Έλληνα πολιτικό αρχηγό .
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ .
Το μόνο που μπορούν να διαπραγματευτούν μαζί σου είναι ότι … όταν σου έχουν κόψει τα χέρια και ετοιμάζονται να σου κόψουν και τα πόδια ….
« Να σου δώσουν γάζες και βαμβάκι …..»
Χαιρετώ ….. θα δω εάν υπάρχει ενδιαφέρον …. και τότε μόνο θα γράψω και το νούμερο δυο …. Διαφορετικά .... πάω στα φιλαράκια μου να παίξουμε λίγο μουσικούλα  …..
HEIL GAP ( or mind the GAP ) 

The Clash - Should I Stay or Should I Go (Music Video)



http://www.youtube.com/watch?v=LZBPu7jJbJU

http://heilgapormindthegap.blogspot.com/2012/05/blog-post.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters