Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Πέρασαν 19 χρονο για μέλος της Χρυσής Αυγής και τον έσπασαν στο ξύλο

Στο νοσοκομείο έστειλε μία ομάδα νεαρών έναν 19χρονο ο οποίος βρισκόταν στην πλατεία Εξαρχείων. Ο 19χρονος έπινε καφέ και έκανε πολιτική συζήτηση με τους φίλους του όταν έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός πλησίασε τον επικεφαλής της διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια και....




τους αποκάλυψε πως του επιτέθηκαν επειδή οι άγνωστοι τον πέρασαν για μέλος της Χρυσής Αυγής. Ο πατέρας του έπαθε σοκ όταν είδε τον γιο του στο νοσοκομείο. Είχε παντού μώλωπες και σημάδια ενώ δεν μπορούσε ακόμα να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς. ΄ «Του έσπασαν τη μύτη, στο κεφάλι και στο πρόσωπο έχει ράμματα, στην πλάτη έχει μώλωπες, ούτε που ξέρω με τι τον χτυπούσαν», δήλωσε ο πατέρας του σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό. Μάλιστα, οι δράστες του πήραν προσωπικά του αντικείμενα αλλά και το αυτοκίνητο του.

H Ημέρα της Ευρώπης δεν είναι η Ημέρα της Γερμανίας

Ανεβάζω με αυτό το post ένα βίντεο της δεκαετίας του 50 που κατά τη γνώμη μου έπρεπε να είναι το προεκλογικό σποτ ενός πραγματικά έξυπνου κόμματος στη σημερινή Ελλάδα, το οποίο θα είχε ως μήνυμα: «Μην μας αναγκάσετε, φίλοι Γερμανοί, να σας τιμωρήσουμε και πάλι τόσο σκληρά!». Δυστυχώς, δεν υπάρχουν έξυπνα κόμματα στην Ελλάδα.

Διότι στο βίντεο αυτό φαίνονται χιλιάδες Γερμανοί φουκαράδες να χειροκροτούν και να .....
υψώνουν ελληνικές σημαίες, μέσα στα γερμανικά ναυπηγεία. Αυτό επετεύχθη χάρη σε ένα λαμπρό ελληνικό μυαλό, που πήγε και τους έδωσε δουλειά πολλών εκατομμυρίων δολαρίων τότε, για να κατασκευάσουν τα υπερτάνκερ που λάνσαρε πρώτος στην παγκόσμια αγορά ναυτιλίας. Το μυαλό ήταν του Αριστοτέλη Ωνάση.

Αν θυμούνταν η κ. Μέρκελ και ο κ. Σόιμπλε αυτό το βίντεο με τους συμπατριώτες τους να ζητωκραυγάζουν τον Ωνάση, τότε η σημερινή 9η Μαΐου, Ημέρα της Ευρώπης, θα ήταν πραγματική γιορτή και θα ακουγόταν η Ωδή της Χαράς του Μπετόβεν. Όμως οι Γερμανοί επειδή θέλησαν απλά να ξεχάσουν το παρελθόν τους, το επαναλαμβάνουν.

Μετέτρεψαν την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση σε ευρωπαϊκή δημοσιονομική κρίση και τη χρησιμοποιούν ως στρατηγικό όπλο κατάκτησης. Έκαναν έτσι να μοιάζει το ευρώ με τη Βέρμαχτ, σε νέα έκδοση. Διότι ο μιλιταρισμός δεν είναι ανάγκη να εκφράζεται, ειδικά στη σύγχρονη εποχή, με ωμούς στρατιωτικούς τρόπους. Αρκεί να στρατιωτικοποιείς τη νοοτροπία.

Βγαίνει δυο μέρες μετά τις ελληνικές εκλογές η κ. Μέρκελ και λέει πως αυτή την ώρα ζητούμενο είναι να αξιολογήσουν οι Έλληνες οι ίδιοι το δικό τους αποτέλεσμα πριν το αξιολογήσουν οι άλλοι, τονίζοντας πως πρέπει να τηρηθεί το μνημόνιο και δηλώνοντας πως η Ελλάδα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της. Αυτή δεν είναι δήλωση πολιτικού, είναι δήλωση ταξίαρχου.

Όπως είναι φυσικό όταν μιλάει η κ. Μέρκελ δεν την ακούνε μόνον οι Έλληνες. Την ακούνε και οι άλλοι Παίκτες του Μεγάλου Παιχνιδιού. Την ακούνε και οι Αμερικάνοι, την ακούνε και οι Βρετανοί, την ακούνε και οι Γάλλοι και οι Ρώσοι. Αν στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο οι Παίκτες αυτοί άργησαν να αντιδράσουν όταν ο Χίτλερ έκανε την πρώτη του εισβολή στην Πολωνία διότι πίστευαν πως θα σταματούσε εκεί, δεν νομίζω πως είναι διατεθειμένοι σήμερα να κάνουν τα «στραβά μάτια» σε μια «εισβολή» στην Ελλάδα. Ήδη η Γαλλία έχει ταρακουνηθεί. Η Αγγλία το σκέφτεται. Και οι ΗΠΑ, αργά ή γρήγορα, είναι υποχρεωμένες να επαναφέρουν στην τάξη τους «άτακτους », ως ηγέτιδα δύναμη του Δυτικού Κόσμου.

Η Ελλάδα και στους δυο προηγούμενους Παγκόσμιους Πολέμους διάλεξε το σωστό στρατόπεδο. Συμμάχησε με τις Χώρες της Θάλασσας, όπως το επιβάλλει η ίδια της η γεωγραφία. Αν δεν κατάφερε να πάρει όσα μπορούσε ανήκοντας στις νικήτριες δυνάμεις, αυτό οφειλόταν αποκλειστικά στον διχασμό που ακολουθούσε μεταξύ των Ελλήνων. Γι αυτό και το πολιτικό σύστημα (από τον οποίο δεν εξαιρώ την Αριστερά διότι όλα αυτά τα χρόνια συγκυβέρνησε σε δήμους, σε συνδικάτα, σε δημόσιους φορείς, κλπ) πρέπει να βρει τον τρόπο συνεννόησης. Οι «τζάμπα μαγκιές» είναι εθνικά επιζήμιες αλλά και η αναμονή της «αμερικανικής βοήθειας» έχει νόημα μόνο στο βαθμό που κι εμείς εν τω μεταξύ έχουμε «κάνει κάτι» για τον εαυτό μας. Διότι δεν είναι καθόλου αυτονόητο πως και αυτή τη φορά οι Αμερικανοί θα βρουν τα λεφτά ενός «Σχεδίου Μάρσαλ» και θα προστρέξουν σε βοήθεια της Ευρώπης, όπως συνέβη μετά το Β Παγκόσμιο Πόλεμο.


http://www.spirosrizopoulos.com/
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/h_09.html

Η αποψινή δόση προπαγάνδας... Από που αλλού;

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ... ΞΕΚΙΝΑΜΕ:

Η πρώτη έρχεται από τον καθηγητή Γ.Τσαμουργκέλη. (όταν πάρει ο λαός την εξουσία, αυτούς του καθηγητές πρέπει να τους πάρουμε τα πτυχία) Είπε:
"Αν εθνικοποιήσουμε την ΤτΕ τότε κινδυνεύει η ευρωπαϊκή μας πορεία, είναι κάτι που έχει επιχειρηθεί στο .....
παρελθόν και δεν είχε θετικά αποτελέσματα. Θα θέσουμε σε κίνδυνο την σχέση μας με την ΕΚΤ."
Απάντηση: από πότε η εθνικοποίηση μια ιδιωτικής Α.Ε. κατά 96% -όπως έιναι η ΤτΕ- αποτελεί κίνδυνο για την Ευρωπαϊκή μας πορεία; Δεν είμαστε...
ανεξάρτητο κράτος; Δεν είμαστε κυρίαρχοι ετσι ώστε να έχουμε το δικαίωμα να έχουμε τον έλεγχο της Τράπεζας της Χώρας μας; Πώς θα μάθουν ποιος πόνταρε στην χρεωκοπία της Ελλάδος; Πως θα κάνουμε έλεγχο του δημοσίου χρέους (παράνομες συμβάσεις κτλ) Πώς θα δούμε ποιος εξαφάνισε τα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων; Πώς θα δούμε που πήγαν όλα τα ενεργητικά των τραπεζών, ποιος τα έβγαλε έξω και ποια περίοδο; Είναι δυνατόν να έχει αποθηκευμένο και να πουλάει όποτε εκείνη νομίζει τον χρυσό των Ελλήνων; ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!

και το 2ο....


"Δεν χρειάζεται να επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο, έχει πάρα πολύ καλούς όρους. Μεγάλο ποσό, χαμηλό επιτόκιο και επένδυση στην ανάπτυξη."

Που νομίζουν ότι απευθύνονται;
Εδώ δεν χρειάζεται να δώσουμε απάντηση. Τα σχόλια τα αφήνουμε σε εσάς.Θεωρούμε πλέον ότι το κοινό είναι πλέον αρκετά εκπαιδευμένο για να καταλάβει τι του σερβίρουν.


http://anti-ntp.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/blog-post_3724.html

Πρωθυπουργός ο Κουβέλης [(ή ψάχνουν γιά νεκροθάφτη της Ελλάδος;)]

Αποφασισμένος να αποδεχθεί την πρόταση που τυχόν θα γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, για να αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας είναι ο Φώτης Κουβέλης

Χθες, Τρίτη, κυκλοφόρησαν έντονες φήμες ότι στη σύσκεψη των αρχηγών υπό τον Κ. Παπούλια που θα γίνει την Κυριακή είναι ενδεχόμενο να.....
προταθεί στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ να σχηματίσει κυβέρνηση τύπου Μόντι με τη στήριξη των άλλων μεγάλων κομμάτων [(δηλαδή αυτών που ψήφισαν τα μνημόνια, σωστά;)].

Το θέμα, όπως αποκάλυψε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, κος Γιάννης Πανούσης, συζητήθηκε στα όργανα του κόμματος και συμφωνήθηκε ο κος Κουβέλης να την αποδεχθεί εφόσον ικανοποιούνται ορισμένες προϋποθέσεις.

Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ: http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15459&subid=2&pubid=112860834

Αχ ελληνικέ μας κόσμε, εύχομαι να είχες έστω μία κάποια ιδέα γιά το τι και ποιούς ακριβώς νομιμοποιείς με την ψήφο σου. Ζητάω πολλά;



Νίκος Γεωργαντζάς

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/blog-post_6903.html

Η ΠΡΩΤΗ ΑΦΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ...



 
Είναι το ακόλουθο


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΧΧ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ «ΛΟΝΔΙΝΟ 2012»
Σάββατο 5 Μαΐου 2012
Υποδοχή Αθλητών Διεθνή Δόλιχου Δρόμου Δελφοί- Ολύμπια. Άφιξη πρώτων αθλητών 20.00-22.00 το βράδυ.
Δευτέρα 7 Μαΐου 2012
Ώρα 07.30 Υποδοχή Χορογράφου, Πρωθιέρειας και Ιερειών στο Δημαρχείο.
Τιμητική εκδήλωση
Τρίτη 8 Μαΐου 2012
Ώρα 16.30 Τελετή Αδελφοποίησης Ολυμπίας με το  Γιακούτσκ πρωτεύουσα της Δημοκρατίας Σάχα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στον Ναό της Ήρας. (Συνάντηση στο Δημαρχείο στις 16.00).

Ώρα 19.00  (Αύλειος Χώρος Δημαρχείου). 

Εκδήλωση προς τιμή της αντιπροσωπείας του Γιακούτσκ με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Παρουσίαση Αρχαίας Χορογραφίας «ΘΕΙΟΣ ΧΟΡΟΣ» σε σύνθεση και χορογραφία Δρ Άννας Λάζου. 
Εκδήλωση παραδοσιακών χορών
Συμμετέχουν τα Χορευτικά: Λύκειο Ελληνίδων, Ομάδα ενηλίκων γυναικών Λυκείου Ελληνίδων και Ολυμπίας, Ανδραβίδας, Κούμανι.
Τετάρτη 9 Μαΐου 2012
Ώρα 09.30 Συνάντηση στο Δημαρχείο όλων των Αδελφοποιημένων Πόλεων.
Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Κοκούμπου
Ώρα 10.00 (Αύλειος Χώρος παλαιού Δημαρχείου).
Παρουσίαση δρώμενων και έργων μαθητών σχολείων της περιοχής με θέματα.  Αφή Ολυμπιακής Φλόγας-Αλληλεγγύη μεταξύ των Αδελφοποιημένων Πόλεων.

Απόγευμα
Χώρος Δημαρχείου
Ώρα 18.00 Εγκαίνια Εκθέσεων (Ολυμπιακών Δαδών,  Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας και προϊόντων Νομού)
Χώρος Παλαιού Μουσείου
Ώρα 19.30 Ανακήρυξη του Προέδρου Ρόγκ σε επίτιμο Δημότη Ολυμπίας
Ώρα 20.00 Μουσική εκδήλωση, προσφορά της Πρεσβείας του Βελγίου.
Πέμπτη 10 Μαΐου 2012
Ώρα 10.00 Κοινή συνέντευξη τύπου όλων των αδελφοποιημένων Πόλεων (Δημαρχείο).
Ώρα 11.15 Αναχώρηση για το Αρχαίο Στάδιο. Παρακολούθηση Τελετής Αφής Ολυμπιακής Φλόγας για τους ΧΧΧ Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Ώρα 21.00 Μικρό Θέατρο Δρούβα. Θεατρική παράσταση «Άλκηστις και Όνειρα γλυκά» του Ανδρέα Στάϊκου. Είσοδος ελεύθερη.
Από Δευτέρα απόγευμα 7 Μαΐου 2012 θα λειτουργούν στο ισόγειο του Δημαρχείου οι εκθέσεις:
1.    Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας του Κώστα Κοτσανά.
2.    Ολυμπιακών Δαδών με την ευγενική παραχώρηση και παρουσία του Νάσου Κριτσινέλη.
3.    Προϊόντων του Νομού, που οργανώνει το Επιμελητήριο Ηλείας.

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/05/to-programma-gia-thn-afh-ths-olympiakhs-flogas.html
 

Ο βασιλιάς είναι γυμνός


Διάβασα σε ένα μπλογκ που μ' αρέσει και επισκέπτομαι συχνά πως η ΔΗΜΑΡ είναι τραβεστί ΠΑΣΟΚ. Δεν συμφωνώ 100%. Όχι. Η ΔΗΜΑΡ είναι ένα πολιτικό μαγαζάκι όπου μέσα συνωστίζονται λίγοι, μα επιφανείς άνδρες και γυναίκαι της αριστοκρατικής αριστεράς. Η μόνη τραβεστί ΠΑΣΟΚ εδώ και χρόνια στην πολιτική πιάτσα είναι η ΝΔ. Βέβαια η καινούρια τσατσά τα έχει κάνει σκατά και το κορίτσι, η ΝΔ, δεν έχει πέραση. Στην ΝΔ το σακουλεύονται: O Σαμαράς είναι ο ποιό ηλίθιος πολιτικός που πέρασε ποτέ απ' την Ελλάδα.
Το εκλογικό αποτέλεσμα.... είναι μιά σπασμωδική κίνηση, ένας σπασμός του παραπαίοντα χύδην όχλου, στον οποίο έχει μεταλλαχθεί ο Ελληνικός λαός απ' το 81 και δώθε, μετά από την τόσο καφρίλα που υπέστη (ο λαός αυτός) από τα κανάλια και τον Τύπο, ντεμέκ ως πληροφορία, από τους κάφρους των δημαγωγικών εκπομπών δήθεν ως σάτιρα, και από την τόσο δημαγωγία και διαβολή από το ίδιο το πασοκικό κράτος, όπου του έχωνε για χρόνια στην τσέπη το κατιτίς, ονομάζοντάς το σύνταξη εθνικής αντίστασης, επιχορήγηση, επίδομα κτλ.

Ο τζιτζιφιόγκος που πήρε 16-17% σε αυτές τις εκλογές επιβεβαίωσε τον φόβο του, πως δηλαδή το όνειρο του για μια κυβέρνηση του συνασπισμού του σιναφιού του, είναι ο χειρότερος του εφιάλτης. Το παιδαρέλι αυτό, ο ντιντίκος, ξέρει πως τα κουκιά δεν φτάνουν και γιαυτό δεν το έχει σκάσει απ΄ την χώρα. Θα έκανε τα πάντα για να μήν περάσει απ τα χέρια του ούτε ένα δευτερόλεπτο διακυβέρνησης. Η Μέρκελ, ακόμα και να έτρωγε το μνημόνιο και μετά να το έχεζε, αυτουνού, πάλι δεν θα του έφτανε και θα κατέγγελνε την Μερκελ πως το κάνει για παραπλάνηση ή για να σύρει την γαμοαριστερά του δεν ξέρω εγώ που. Από αυτόν τον γελοίο περιμένουν τον σχηματισμό κυβέρνησης. Η πολιτική του ένδεια είναι άνευ προηγουμένου. Είναι δεδομένο πως ο ρόλος αυτου του τύπου αλλά και του σιναφιού του είναι να βαυκαλίζει τα παιδιά που κάνουν ανακύκλωση γυάλινων μπουκαλιών και εύφλεκτων υλικών σε αποθήκες και πανεπιστήμια, να οργανώνει πορείες και σεμινάρια ρίψης νεραντζιών, να καταγγέλλει, να μην πληρώνει, να σπάει και να δέρνει. Όχι όμως να κυβερνήσει. Και παρακολουθούν οι κάφροι δημοσιογράφοι επί τριημέρου το πως διαχειρίζεται την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης αυτός ο καραγιοζάκος. Και μας μεταφέρουν τα μαντάτα ωσάν να συμβαίνουν όλα αυτά σε μιά άλλη χώρα. Η πλεμπάγια παρακολουθεί το σίριαλ όπου πρωταγωνιστεί ο Τσίπρας με ενδιαφέρον ενώ, ενδόμυχα, αναρωτιέται αν τελικά κάποιος γνωστός, φίλος, συγγενής ή γείτονας κόλλησε έϊτζ ή όχι απ' τις οροθετικές πουτάνες.

Ο σπασμός του παραπαίοντα χύδην όχλου έδωσε ένα 10% στον και στον μπούλη που εισήχθη απ το σύστημα στο πολιτικό σκηνικό με το κόμμα Ανεξάρτητοι Έλληνες. Το νεόπλασμα αυτό, ως αναμένονταν, δεν έχει πάρει αλλά ούτε και πρόκειται να πάρει καμιά πρωτοβουλία, όχι για να απεμπλακεί η χώρα απ το μνημόνιο, αλλά ούτε για να σχηματιστεί κυβέρνηση. Ο άμεμπτος προεδρεύων δεν μιλά, δεν συναναστρέφεται με "δωσίλογους" παρά μόνο με τον εαυτό του και τους δικηγόρους του. Διαβουλεύεται όμως μέσω του φέϊσμπουκ και του τουίτερ με όλους τους ανεξάρτητους απ' την λογική Έλληνες και καταγγέλλει το μνημόνιο για μια ακόμα φορά. Το θνησιγενές αυτό κόμμα εξαπάτησε όσους το ψήφισαν πριν καν το ψηφίσουν. Χωρίς ραχοκοκαλιά, χωρίς πολιτικό λόγο, ιδεολογία και όραμα, ειδικά κατασκευασμένο για να εκφράσει ο χύδην όχλος την οργή του στις κάλπες και όχι στον καθρέφτη του, όχι στον εαυτό του. Το κόμμα αυτό είναι θνησιγενές όχι γιατί οι Έλληνες θα γίνουν ξαφνικά εξαρτημένοι απ την λογική και θα το καταψηφίσουν, αλλά, γιατί είναι φτιαγμένο απ' τους πέντε ανέμους. Είναι κάτι σαν τον κουραμπιέ: η ζύμη του θρυμματίζεται εύκολα και, άν φάς πάνω από μία φορά, λιγώνεσαι.

Η αποκορύφωση του σπασμού του όχλου στις εκλογές ήταν η ψήφος στο ανώμαλο, στο χυδαίο, στο απεχθές, το ανθελληνικό. Οι δημοσκοπήσεις για λοβοτομημένους έβαζαν το χυδαίο στη βουλή και οι λοβοτομημένοι το έκαναν πράξη. Οι έγκυροι δημοσιογραφίσκοι και τα κανάλια στα οποία υπηρετούν, δήθεν δεν πήραν πρέφα το ναζιστικό τσίρκο που ήρθε στην πόλη, παρά την επαγγελματική ανησυχία τους όλα αυτά τα χρόνια για κάθε τι το ακραίο ή δήθεν ακραίο που δήθεν σάλευε στην κοινωνία ή την πολιτική. Τα δημοσιογραφικά βατράχια έκραξαν μόνο όταν Καιάδας, ο Πρίαπος και ο Darth Maul μπουγέλωσαν τον Ευθυμίου και μόνο τότε έκαναν πως ξαφνιάστηκαν και αναρωτήθηκαν το από πού να ξεφύτρωσαν οι ουραγκοτάγκοι της χρυσής αυγής. Και αυτό το έκαναν, λίγες μέρες πρίν τις εκλογές όταν πιά ένα μέρος της πλεμπάγιας είχε για τα καλά μπουρδοκλωθεί σε βερμπαλισμούς τύπου "να ξεβρωμίσει ο τόπος". Ο τόπος όμως δεν ξεβρωμίζει φέρνοντας περισσότερη βρώμα και αηδία. Ο χύδην όχλος, καταδικασμένος στην αναπηρία του να μην μπορεί να κρίνει, του να μήν μπορεί να χαρεί, να σκεφτεί, να δημιουργήσει και να συνάψει σχέσεις έχει μόνο μια ευχαρίστηση: να ξεσπά.

Τώρα ο Μιχαλολιάκος (οποία ομοιότητα με Πακιστανό λαθρομετανάστη βοσκό είναι εντελώς συμπτωματική), δίνει συνέντευξη(;) Τύπου και ο μελαχροινός Hulk Hogan εξ δεξιών και ο Darth Desolous εξ αριστερών επιβεβαιώνουν δια της παρουσίας των το δίκαιο των λόγων της αξιολύπητης καρικατούρας.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/05/blog-post_1560.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters