Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΕΡΕΥΝΑ MAKELEIO: 100.000… «ΝΟΜΙΜΟΙ» ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ! «ΓΙΑΦΚΑ» Η ΑΘΗΝΑ


lathro-plasta
Μια από τις μεγαλύτερες πληγές στο πρόβλημα - βόμβα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα, το οποίο παραδόξως δεν προβάλλεται συχνά , είναι οι σπείρες που έχουν πλημμυρίσει το κέντρο της Αθήνας και κατασκευάζουν σωρηδόν πλαστά χαρτιά σε δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, για 2000 έως 3.000 ευρώ.
Τους 100.000 έχουν φτάσει σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία οι παράνομοι μετανάστες, που μετατρέπονται σε νόμιμους με τη... βοήθεια που τους παρέχουν οι δεκάδες σπείρες που έχουν στήσει «μαγαζάκια» σε μικρά διαμερίσματα, σε περιοχές του κέντρου όπως η Ομόνοια και τα Εξάρχεια.
Ο αριθμός είναι εξαιρετικά μεγάλος και δείχνει ότι, τελικά όσα εξαγγέλλονται για την πάταξη του φαινομένου είναι απλώς φούσκες! Όλοι αυτοί δεν θα διαφεύγουν της σύλληψης, δεν θα ψηφίζουν, δεν θα έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αγαπητέ κύριε Λοβέρδο; Δεν θα ταξιδεύουν και θα περιφέρονται ανενόχλητοι;
Στα εργαστήρια τους, ο εξοπλισμός είναι υπερσύγχρονος, αλλά σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει μόνο αυτός, αλλά και όπλα, ναρκωτικά, ή και τα δυο μαζί.
Σε μια τέτοια σπείρα εντοπίστηκε μάλιστα να συμμετέχει και ένας Ιρακινός που κατηγορείται για ανθρωποκτονία στην Τουρκία και απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Ελλάδα!
Οι αστυνομικοί, μετά από πληροφορίες και έρευνες, συνέλαβαν στην πλατεία Καραϊσκάκη, στην Αθήνα, δύο Ιρακινούς, 32 και 33 ετών, που εξέδιδαν έναντι χρηματικής αμοιβής πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με τα οποία εφοδίαζαν παράνομους αλλοδαπούς στις περιοχές της Ομόνοιας και του Αιγάλεω.
Σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση που τέλεσε στην Τουρκία, ενώ όπως προέκυψε από την προανάκριση, στις 14-6-2011 πυροβόλησε εναντίον οκτώ ομοεθνών του σε καφενείο στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει στο πόδι έναν εξ αυτών.

http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1635:-makeleio-100000-lr-----lr---&catid=5:2012-02-11-12-50-12&Itemid=60

Φιάσκο το PSI+ οι Γερμανικές τράπεζες ζημιώθηκαν 12,1 δις και μόνο η Εθνική 10,751 δις όταν η ΕΚΤ δεν έχασε ούτε 1 ευρώ!! Να τι ήλθε να κάνει ο Παπαδήμος!


 

Συνδυάστε αυτά που θα διαβάσετε και είναι από ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ. Θα καταλάβετε αμέσως τον ρόλο του Παπαδήμου και τις βαρύτατες ευθύνες όσων τον έφεραν. Καληνύχτα…

Απαράδεκτη καθυστέρηση στην ανακεφαλαιοποίηση –
Φιάσκο το PSI+ οι Γερμανικές τράπεζες ζημιώθηκαν 12,1 δις και μόνο η Εθνική 10,751 δις όταν η ΕΚΤ δεν έχασε ούτε 1 ευρώ
Η κυβέρνηση Παπαδήμου εγκλημάτισε κατά των ελληνικών τραπεζών.
Η προηγούμενη αδύναμη κυβέρνηση της Ελλάδος όχι μόνο δεν κατάφερε να διαπραγματευτεί μια αξιοπρεπή και βιώσιμη λύση για την Ελλάδα αλλά επέδειξε εγκληματική συμπεριφορά κατά των ελληνικών τραπεζών τις οποίες κατόπιν εορτής θέλει να διασώσει.

Η απαράδεκτη κωλυσιεργία στο σχέδιο ανακεφαλαιοποίησης, έχει φέρει τις τράπεζες σε αδιέξοδο και με ημιπαράνομες λύσεις προσπαθούν να βρουν λύση άρον άρον.

Σχεδιάζουν να προκαταβάλλουν κεφάλαια στις τράπεζες πλην καν εγκριθούν από τις γενικές συνελεύσεις και όλα αυτά γιατί η Κυβέρνηση Παπαδήμου αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά αργοπορημένη.
Όσον αφορά το PSI+ αποτελεί το μεγάλο φιάσκο.
Είναι πρόκληση και προσβολή όλες οι Γερμανικές τράπεζες να έχουν εγγράψει ζημίες από το PSI+ στα 12,1 δις ευρώ και μόνο η Εθνική τράπεζα, να έχει εμφανίσει ζημίες 10,751 δις ευρώ.
Τι ακριβώς έχει συμβεί;
Το σχέδιο μεγάλης απομείωσης του χρέους είχε αποφασιστεί πάνω από 1,5 χρόνο.
Στο διάστημα αυτό είχαν την δυνατότητα οι Γερμανικές, οι Γαλλικές και άλλες τράπεζες να ξεφορτωθούν ελληνικά ομόλογα σε αντίθεση με τις ελληνικές που ούτε μπορούσαν να πωλήσουν ούτε μπορούσαν να αγοράσουν CDS με το πρόσημα της ηθικής τάξης.
Το PSI+ λοιπόν δεν ζημίωσε τις ευρωπαϊκές τράπεζες σε βαθμό που να μην μπορούν να απορροφήσουν τις ζημίες αλλά αποδεκάτισε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
Μπορεί να υπάρχει μέριμνα να ανακεφαλαιοποιηθούν οι ελληνικές τράπεζες αλλά όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν αποσοβηθεί στην περίπτωση που δεν είχαν εξαιρεθεί η ΕΚΤ και οι εθνικές κεντρικές τράπεζες αλλά οι ελληνικές τράπεζες. Η συμμετοχή της ΕΚΤ στο PSI+ ήταν μηδενική όταν οι έλληνες ομολογιούχοι έχασαν την περιουσία τους και την ίδια ώρα τα hedge funds από τα νησιά Cayman πληρώθηκαν κανονικότατα τα 436 εκατ ευρώ.
Οι ελληνικές τράπεζες κακομεταχειρίστηκαν από το ελληνικό δημόσιο κατά τρόπο ιστορικά απαράδεκτο.
Η κυβέρνηση Παπαδήμου και οι υπουργοί Οικονομικών Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος έχουν τεράστιες ηθικές ευθύνες για την εγκληματική τους αμέλεια να προνοήσουν ώστε το τραπεζικό σύστημα να διασωθεί.
Οι ελληνικές τράπεζες βρέθηκαν σε αδιέξοδο, κεφαλαιακά έχουν χρεοκοπήσει και τεράστια ευθύνη φέρει η Κυβέρνηση Παπαδήμου που δεν διαπραγματεύτηκε και δεν ενήργησε έγκαιρα.

www.bankingnews.gr

Citi: Θα επιβιώσουν οι ευρωπαϊκές τράπεζες από μια έξοδο της Ελλάδας!!! Εμ βέβαια, φρόντισε ο Παπαδήμος γι’ αυτό!

Οι τράπεζες θα επιβιώσουν από ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, αναφέρει σε ανάλυσή της με χθεσινή ημερομηνία η Citigroup.
Όπως επισημαίνει στην ανάλυσή της με τίτλο «I will survive», μια έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα είναι διαχειρίσιμη από τις ευρωπαϊκές τράπεζες, και μπορεί να επηρεάσει έκθεση των τραπεζών στην Ελλάδα μέχρι 410 δισ. ευρώ.
«Ωστόσο, εκτιμούμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτής της έκθεσης (μέχρι και 360 δισ. ευρώ ή το 87% του συνόλου), ανήκει στον επίσημο τομέα. Θεωρούμε ότι τα υπόλοιπα αφορούν στον
ιδιωτικό κλάδο: 15 δισ. ευρώ στις CASA, SocGen, Τράπεζα Κύπρου και Cyprus Popular, οι οποίες έχουν είτε θυγατρικές είτε υποκαταστήματα στην Ελλάδα. Άλλα 5 δισ. ευρώ στις ελληνικές τράπεζες, 20 δισ. ευρώ σε άλλες ευρωπαϊκές τράπεζες και 15 δισ. ευρώ σε άλλους επενδυτές».
Στην περίπτωση η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ αποτελέσει γεγονός, όλα τα βλέμματα θα στραφούν στα ρίσκα μετάδοσης στην Ιρλανδία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία. Με κατάλληλους δημοσιονομικούς πόρους και με τη βοήθεια της ΕΚΤ, η μετάδοση στην Ιταλία και την Ισπανία λογικά θα είναι διαχειρίσιμη.
Τονίζει ότι η ΕΚΤ θα χρειαστεί να διοχετεύσει άλλα 800 δις. ευρώ σε ρευστότητα για να στηρίξει πιθανή φυγή καταθέσεων για την αναχρηματοδότηση του χρέους των τραπεζών των υπολοίπων κρατών, «όσο ενάμιση LTRO».
Πηγή:www.capital.gr

http://olympia.gr/2012/05/20/%CF%86%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CE%BF-psi-%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B5%CF%82-%CE%B6%CE%B7%CE%BC/

Οι «γύπες» κατασπάραξαν τη χώρα

του Γιώργου Δελαστίκ

Μέσα στην πολιτική θύελλα που μαίνεται στη χώρα μας και την προκήρυξη των νέων εκλογών, πέρασε απαρατήρητο σχεδόν από τον ελληνικό λαό ένα γεγονός τεράστιας οικονομικής και πολιτικής σημασίας: την Τρίτη η κυβέρνηση Παπαδήμου πλήρωσε στο 100% της ονομαστικής αξίας τους ελληνικά κρατικά ομόλογα συνολικής αξίας 435 εκατομμυρίων ευρώ που είχαν υπαχθεί στο αγγλικό δίκαιο και τα οποία είχαν περιέλθει στα χέρια ακραία επιθετικών κερδοσκοπικών κύκλων που είχαν αρνηθεί κατηγορηματικά να δεχθούν το «κούρεμά» τους στο πλαίσιο του PSI.

Το τραγικό είναι ότι το 90% περίπου των ομολόγων αυτών βρίσκονταν στην κατοχή ενός κερδοσκοπικού οίκου ονόματι Νταρτ Μάνατζμεντ με έδρα στα νησιά Κέιμαν, ο οποίος είχε πληρώσει λιγότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τα ελληνικά ομόλογα-σκουπίδια στη δευτερογενή αγορά και την Τρίτη εισέπραξε περίπου... 400 εκατομμύρια ευρώ, βγάζοντας κέρδος... 300%!!!
Ο οίκος Νταρτ Μάνατζμεντ συγκαταλέγεται στους κερδοσκόπους που ονομάζονται «γύπες». Αυτοί ειδικεύονται στην αγορά ομολόγων που έχουν εκδώσει «κράτη-ψοφίμια», τα οποία απειλούνται με χρεοκοπία. Αγοράζουν τα ομόλογα σε εξευτελιστικές τιμές, γύρω στο 10%-25% της αξίας τους.

Στη συνέχεια εκβιάζουν αδίστακτα τα κράτη. Απαιτούν να τους πληρώσουν τα ομόλογα στο 100% της ονομαστικής αξίας τους (οπωσδήποτε πάντως πάνω από 70-80%) αποκομίζοντας υπερκέρδη. Αν οι χώρες αρνηθούν να πληρώσουν, έχουν πανίσχυρες και εξαιρετικά ειδικευμένες στον τομέα αυτόν ομάδες δικηγόρων και σέρνουν τα κράτη στα δικαστήρια επί χρόνια και χρόνια, κερδίζοντας πάντα τις σχετικές δίκες!
«Οι αγοραστές είναι βέβαιοι πως θα πάρουν τελικά τουλάχιστον τριπλάσια λεφτά ανά ομόλογο από τους ''επενδυτές-κορόιδα'' που συμφώνησαν ''οικειοθελώς'' στο ''κούρεμα''» γράφαμε στη σελίδα αυτή στις 9 Απριλίου, αναφερόμενοι στους κερδοσκόπους «γύπες». Δυστυχώς, οι εκτιμήσεις εκείνες επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο. Οι «γύπες» κατασπάραξαν την Ελλάδα και κέρδισαν 300% από το «οικονομικό κουφάρι» της!
Εγινε μια πολύ κακή αρχή. Ομόλογα αξίας 434 εκατομμυρίων ευρώ που υπάγονται σε ξένο δίκαιο και βρίσκονται στα χέρια «γυπών» πρέπει να πληρωθούν από τη νέα κυβέρνηση φέτος, τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Κι αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στον εφιάλτη που την απειλεί του χρόνου. Μέσα σε λιγότερους από τρεισήμισι μήνες (από τις 26 Μαρτίου ως τις 5 Ιουλίου του 2013 συγκεκριμένα) πρέπει να πληρωθούν τέσσερα μη «κουρεμένα» ομόλογα υπό ξένο δίκαιο που βρίσκονται στα χέρια επιθετικών κερδοσκόπων, συνολικής αξίας... 2 δισεκατομμυρίων ευρώ! Το 1,4 δισ. ευρώ μάλιστα πρέπει να πληρωθεί σε ένα... δεκαήμερο, στις 25 Ιουνίου και στις 5 Ιουλίου του 2013! Ο απόλυτος εφιάλτης... Υπάρχουν και χειρότερα όμως, τα οποία αποδεικνύουν πόσο εγκληματική από πολιτική σκοπιά πράξη ήταν η αποδοχή του αγγλικού δικαίου στα δάνεια που χορήγησε η ΕΕ στην Ελλάδα.

Τα δάνεια αυτά έχουν ρήτρες «διασταυρούμενης χρεοκοπίας (cross default)». Σε απλά ελληνικά, αυτό σημαίνει ότι αν η κυβέρνηση δεν πλήρωνε το ομόλογο της Τρίτης, είχαν το νομικό δικαίωμα όλοι οι άλλοι κερδοσκόποι «γύπες» που κατέχουν ακόμη ελληνικά ομόλογα συνολικής αξίας 6 δισεκατομμυρίων ευρώ, να ζητήσουν αμέσως τώρα (!) την πληρωμή χωρίς να περιμένουν τη λήξη των δικών τους ομολόγων, ακόμη κι αν είναι ύστερα από δέκα χρόνια!
Στο ίδιο πλαίσιο, μπορούσαν και τα... κράτη της Ευρωζώνης να ζητήσουν να τους δώσουμε αμέσως τώρα πίσω τα... 100 και πλέον δισεκατομμύρια ευρώ που είχαν δώσει ως δάνεια στην Ελλάδα και τα έχουν πάρει όλα οι ευρωπαϊκές τράπεζες! Αυτά προβλέπει το ξένο δίκαιο!
Ζήτησε η απελθούσα κυβέρνηση της Αθήνας γραπτές εγγυήσεις ότι τουλάχιστον οι κυβερνήσεις των χωρών της Ευρωζώνης δεν θα συμπεριφέρονταν ως «γύπες» και δεν θα ζητούσαν πίσω τα δάνεια, αν η Ελλάδα δεν πλήρωνε τους κερδοσκόπους, αλλά... καμία κυβέρνηση δεν της έδωσε τέτοια εγγύηση! Υπέροχοι οι εταίροι της...

ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ
«Νταηλίκια» χωρίς αντίκρισμα
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πληρώσει η κυβέρνηση τους κατόχους ελληνικών ομολόγων που υπόκεινται σε ξένο δίκαιο και αρνήθηκαν να δεχθούν το «κούρεμά» τους στο πλαίσιο του PSI, διαβεβαίωνε προ μηνός ως υπουργός Οικονομικών ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Εχει διασφαλίσει την πλήρη στήριξη των κυβερνήσεων της Ευρωζώνης στο θέμα αυτό, μας έλεγε. Αποδείχθηκε όμως ότι η κυβέρνηση τα «έσκασε» ωραία και καλά τα 435 εκατομμύρια στους αιμοδιψείς κερδοσκόπους που τα είχαν αγοράσει μάλιστα στο ένα τέταρτο της αξίας τους και έτσι έβγαλαν κέρδος 300% (!) «στην υγειά των κορόιδων» - δηλαδή του ελληνικού λαού. Οι Ευρωπαίοι εταίροι της κυβέρνησης την άφησαν γυμνή στις ορέξεις των κερδοσκόπων.


Πηγή Έθνος



http://www.gataros1.info/2012/05/blog-post_5889.html

Τσακίστε στις μηνύσεις τους αγράμματους δημοσιογραφίσκους της δεκάρας.

Είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν οι επιτηδευματίες του τουρισμού σε αυτά τα δημοσιογραφικά καθάρματα. Αυτά τα αγράμματα τεμπελχανεία που παρουσίαζαν ως τεράστιες πολιτικές προσωπικότητες τον Άκη, τον Πάγκαλο, τον Κουλούρη, τον Σημίτη και τον Κατσιφάρα. Οι ίδιοι που μετέδιδαν με απανωτούς οργασμούς το κατόρθωμα του μεγάλου στοχαστή Γιώργου Παπανδρέου, γνωστότερο ως “μνημόνιο”.
Είναι τα ίδια ασπόνδυλα, τα φερέφωνα των πανταγιάδων και των τσουκάτων, που σήμερα εκδίδουν πηχαία πρωτοσέλιδα τύπου “Ευρώ ή Δραχμή”!
Αυτά τα κτήνη, δίνουν στον τουρισμό την χαριστική βολή, αφού οι προκαταβολές των Tour Operators (των μεσαίων εννοείται) έχουν πέσει στο ναδίρ, από τον φόβο “μην και έρθει ο Τσίπρας και τους φάει τα λεφτά!”
Μόνο σε ένα κράτος όπου τα καρακόλια της δημοσιογραφίας που έγραφαν ότι η μετοχή της Κλωνατέξ θα φτάσει σίγουρα το 1.000.000 δραχμές, είναι σήμερα “έγκριτοι αναλυτές”, μόνο
σε ένα κράτος όπου διοικητής τράπεζας που καμάρωνε τις 7000 μονάδες που θα έφτανε το χρηματιστήριο, σήμερα συνεχίζει να παίρνει τα δις του Ελληνικού λαού για “ανακεφαλαιοποίηση”, μόνο σε ένα κράτος που επιτρέπει στον κάθε Πάγκαλο να βγαίνει και να μιλά για εκτελεστικά αποσπάσματα μεσούσης της σεζόν, θα μπορούσαν να γίνονται αυτά τα πράγματα.
Μόνο σε μία μπανανία όπου Αμερικανοι υπήκοοι που παρουσιάζονται ως αριστεριστές, έπειτα ως υπερπατριώτες, στο μεσοδιάστημα υμνούν την Γενική Αποθηκών που θα ανακαλύψει την μηχανή του χρόνου καταλήγουν μυστικοσύμβουλοι “φιλοευρωπαίων ηγετών” και τεκμηριώνουν με σοβαρότητα τα “μνημόνιο ή δραχμή”.
Μόνο στο λαμογιστάν όπου υπάλληλος έχει φαξ στο σπίτι του που εκπέμπει με υπογραφή “προεδρία της δημοκρατίας”, θα μπορούσαν αυτά τα ρεμάλια να ευδοκιμούν.
Αφού κατάστρεψαν την πραγματική οικονομία, τώρα δίνουν και την χαριστική βολή στον τουρισμό. Η μόνη άμυνα είναι οι μαζικές μηνύσεις σε όποιον ρεμπεσκέ εκδότη αναρτά άρθρα δραχμοτρομοκρατίας, συντονισμένες από τους επιτηδευματίες του τουρισμού.
Λιώστε τους, έτσι όπως πρέπει στα σκουλήκια.


http://olympia.gr 


http://www.gataros1.info/2012/05/blog-post_3466.html

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΡΑ!


Αυτό είναι το σύνθημα που δόθηκε τον Οκτώβριο του 2011, με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο και κυρίως το άρθρο 38 που μας ενδιαφέρει, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της κυβερνήσεως στις 27 Οκτωβρίου του 2011

Θυμάστε ποιο ήταν το κύριο θέμα εκείνων των ημερών? Τρομοκρατία για την ΔΟΣΗ που δεν παίρνουμε και η “μεγάλη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου”. Στη συνέχεια το “δημοψήφισμα” του κ.Παπανδρέου, η “ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ” φυγή του και η δημιουργία της συγκυβέρνησης. Βάζουμε έναν αστερίσκο εδώ και απλά σημειώνουμε ότι ο κ. Παπανδρέου, ως δια μαγείας εξαφανίστηκε από τα κοινά της Χώρας σε ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ! Οχι γιατί “τον έδιωξε ο λαός” και τέτοιες μπούρδες, όπως πολύ θέλουν να σας κάνουν να πιστεύετε, αλλά πολύ απλά γιατί, έφερε την αποστολή τους σε πέρας και αυτή είναι η μόνη αλήθεια…

Μετά τον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ, έρχεται ως επακόλουθο και φυσική συνέχεια, η ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ με πολλά μέσα.

Στόχος, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Τρόποι – μέσα, πολλοί και πολλά. Kάποιος μου έλεγε ότι, για να φτάσει εδώ η Ελλάδα δουλεύουν 180 χρόνια… Δεν χρειάζεται να απαριθμήσουμε την διάλυση της Παιδείας, την κατάπτωση των ηθών μέσω της τηλεόραση και χίλιους άλλους τρόπους…

Διαβάζω τις σκέψεις του π. Χρυσοστόμου από το βιβλίο Σκεύος Εκλογής στις σελ. 420-423, γραμμένες το 1996 και ανατριχιάζω. Λέει σε ένα σημείο. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάσταχτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει. Και τι θα πετύχουν με αυτό ? Ακούστε. Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα. Θα λένε, έχετε δίκιο που διαμαρτύρεστε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν, για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοι είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοι οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις και προτεραιότητες, με τις οποίες θα ξεγελούν τον κόσμο ότι θα ανακουφιστεί λίγο οικονομικά.

Δηλώσεις Βενιζέλου 12-10-2011 (http://news247.gr/oikonomia/oikonomika/tha_apokatastathei_h_adikia_me_toys_triteknoys.1407599.html) Αναλυτικά, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι “το αφορολόγητο τοποθετείται στο μέσο ευρωπαϊκό επίπεδο. Η προσαρμογή ορισμένων αφορολογήτων έπρεπε να είναι ανάλογη με τα ευρωπαϊκά δεδομένα και αφορά κυρίως τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.
Αυτοί είναι που υφίστανται το φορολογικό βάρος. Επεξεργαζόμαστε και θα παρουσιάσουμε με δημοσιονομικό κόστος ανεκτό, συγκεκριμένη λύση για τρίτεκνους και πολύτεκνους που θίγονται σήμερα από την νέα ρύθμιση για το αφορολόγητο όριο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πόσες φορές τους έχετε ακούσει να λένε, ακριβώς αυτό. Ναι έχετε δίκιο, αλλά ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ…ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ, η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ. Δεν τους ενδιαφέρει η ΧΩΡΑ, μην τους πιστεύετε. Αν τους ενδιέφερε η Πατρίδα, αυτοί οι απίθανοι τύποι θα έπρεπε να βρίσκονταν αλλού και όχι εκεί που είναι σήμερα. Μας θέλουν με σκυμένο το κεφάλι. Μας θέλουν ραγιάδες. Μας θέλουν αδύναμους, ανήμπορους. Κάνουν επίδειξη δύναμης με όλους τους πιθανούς τρόπους. Παράδειγμα; η είσοδος ΛΑΘΡΟΕΛΛΗΝΩΝ στη Βουλή π.χ ρεπούση.

Φορολογία έτους 2011. Αφού έχουν ξεζουμίσει όλο τον κόσμο με έκτακτες, άτακτες, μόνιμες λίγο πιο προσωρινές και οποιοδήποτε τύπου εισφορές προς το Κράτος (δες το Υ.Γ), έρχεται η ώρα να υποβάλλουμε και την ετήσια δήλωση εισοδήματος.

Το έργο το είχαν υπολογίσει όμως, χωρίς τον ξενοδόχο. Γιατί; Προκύρηξαν εκλογές τα συνεταιράκια της συγκυβέρνησης, πιστεύοντας ότι σήμερα, θα έχουν και πάλι ΜΑΖΙ, την εξουσία. Ετσι ήδη άρχισαν εν μέσω προεκλογικής περιόδου να στέλνουν τα ξεχασμένα, εδώ και 3 χρόνια ΕΤΑΚ, τα ΦΑΠ μαπ και ότι άλλο είχαν συμφωνήσει να στείλουν μετά τις εκλογές (στο τέλος να δούμε ποιος θα αρπάξει τις πολλές φάπες…).

Πίνακας αφορολόγητου.
http://prntscr.com/9gh0a

Με πολύ απλά και κατανοητά λόγια, ένα είναι το συμπέρασμα.
ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ; ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ;
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ.


500% Αύξηση στον φόρο των 3κνων και η φορολογία ανεβαίνει όσο περισσότερα παιδιά έχεις. Λογικό έ;
ΕΞΤΡΑ ΦΟΡΟΣ ΠΛΗΡΩΤΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ, σε μία τρίτεκνη οικογένεια είναι κατ’ ελάχιστον!!! 3220 ευρώ και ο φόρος αυτός ανεβαίνει για κάθε παιδί…

http://prntscr.com/9gk7z

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 3000 επειδή έχεις 3ο παιδί, και ανεβαίνει 3500 για το 4ο κ.ο.κ…

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, και στον πιο αδαή ότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ! Δεν θέλουν να συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Εκτός και αν έχουν βρει την μαγική φόρμουλα και δεν μας την λένε, πως γίνεται μία οικογένεια με περισσότερα παιδιά, να μπορεί να επιβιώνει ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΌΤΕΡΑ, με λιγότερα χρήματα, από μία άλλη οικογένεια, με λιγότερα παιδιά.

Πολύτεκνοι, μετά από αυτό είστε σίγουροι ότι θα υποβάλλετε δήλωση φέτος; Λέτε να την κάνουμε όλοι μαζί, το 2015 που θα βγούμε από το Μνημόνιο, όπως μας έχει υποσχεθεί ο εμπνευστής αυτού του ΟΡΓΙΟΥ ο κ. Βενιζέλος;;; Μπορεί τότε, να έχει αποκαταστήσει και την αδικία που και ο ίδιος αναγνώρισε ότι υπάρχει στον νόμο που ψήφισε!

Πριν πάτε να ψηφίσετε, σκεφτείτε ΠΟΙΟΙ μας έφτασαν εδώ, ποιοι ΨΗΦΙΣΑΝ αυτά και πολλά άλλα τερατουργήματα, οπλιστείτε με ΔΥΝΑΜΗ και ΘΑΡΡΟΣ και πράξτε αυτό που πρέπει, αφού κοιτάξετε τα παιδιά σας, στα μάτια…

Υ.Γ Τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα βαφτίζουν τυχαία.

ΧΑΡΑΤΣΙ: Πρόκειται για ατιμωτικό κεφαλικό φόρο, ο οποίος επιβλήθηκε από τους πρώτους χρόνους του Ισλαμισμού. Ήταν η αποζημίωση για την παραχώρηση του δικαιώματος να ζει κανείς και να λατρεύει τον θεό του. Κάθε χριστιανός από το δωδέκατο έτος της ηλικίας του και μέχρι τον θάνατό του όφειλε να εξαγοράζει κάθε χρόνο την άδεια αυτή. Πλήρωνε τον φόρο και παραλάμβανε από τον εισπράκτορα την προσωπική του απόδειξη, η οποία λεγότανε χαράτσι.

http://olympia.gr/


http://www.gataros1.info/2012/05/blog-post_2851.html

5.000.000 λιγότεροι Ελληνες λόγω λιτότητας!


Τι συμπέρασμα θα βγάζατε για μια χώρα, αν σας έλεγαν ότι ο πληθυσμός της φθίνει με ρυθμούς ανεξέλεγκτους; Το προφανές: Η χώρα αυτή και ο λαός της κινδυνεύει να σβήσει από τον χάρτη. Αυτό παράδειγμα έχει συμβεί με τον πληθυσμό της Βουλγαρίας. Το 1985 ο πληθυσμός της χώρας αυτής ανερχόταν σε 8.948.649. Ήταν το αποτέλεσμα μιας ορμητικής πληθυσμιακής ανόδου της Βουλγαρίας από το 1946, πρωτοφανής για την ιστορία της χώρας, με βάση την οποία ο πληθυσμός αυξήθηκε σχεδόν κατά 2 εκατομμύρια. Και μετά ήρθε η καταστροφή. Η ανατροπή του καθεστώτος του υπαρκτού σοσιαλισμού και η κατάρρευση των κοινωνικών δομών που ακολούθησε, μαζί με την βίαιη προσαρμογή που επιβλήθηκε στην Βουλγαρία από το ΔΝΤ και τους άλλους παγκόσμιους οργανισμούς των αγορών, είχε σαν αποτέλεσμα μια πραγματική γενοκτονία. Το 2001 ο πληθυσμός της Βουλγαρίας κατέληξε να είναι 7.928.901, δηλαδή περίπου 1 εκατομμύριο λιγότεροι από την εποχή του υπαρκτού σοσιαλισμού. Ενώ το 2011 έφθασε στα 7.327.224. Οι προβλέψεις των ίδιων των Βουλγάρων είναι απογοητευτικές. Το 2020 ο πληθυσμός της χώρας θα βρίσκεται στα 6.950.436, ενώ το 2030 προβλέπεται να κατέβει στα 6.519.217. Με γενιές που χάνονται πριν καν γεννηθούν, πληρώνει ο Βουλγάρικος λαός το χαμηλότερο μεροκάματο στην Ευρώπη — κοντά στο κινέζικο — το άνοιγμα των αγορών και την ιδιωτικοποίηση των πάντων σε αναμονή ξένων επενδύσεων που παραμένουν όνειρο απατηλό. Όμως μπορούν να υπερηφανεύονται ότι έχουν το πιο βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα στην Ευρώπη. Και είναι λογικό μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των Βουλγάρων πεθαίνει πριν τα 65 και επομένως δεν δικαιούται ούτε καν την πενιχρή σύνταξη που προβλέπεται από αυτό το σύστημα.
Ξέρουμε ότι ανάλογη κατάσταση βίωσαν όλες οι χώρες που πέρασαν την βίαιη προσαρμογή και “θεραπεία” του ΔΝΤ και των θεσμών της αγοράς.
Μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα; Όποιος πιστεύει ότι κάτι τέτοιο είναι πιθανό, γελιέται. Συμβαίνει ήδη. Σύμφωνα με την απογραφή του 2001 ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας ανερχόταν σε 10.934.097, ενώ το 2011 ο μόνιμος πληθυσμός ανέρχεται στα 10.787.690. Μειώθηκε δηλαδή κατά 146.407. Κι αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας μετά τον εμφύλιο. Γιατί συνέβη; Διότι γίναμε και σ’ αυτό τον τομέα Ευρωπαίοι. Η μακροχρόνια λιτότητα, η πίεση που ασκείται πανταχόθεν στην ελληνική οικογένεια, η ανυπαρξία κοινωνικής πρόνοιας για την μητρότητα και το παιδί, αλλά και η συστηματική κατεδάφιση του κοινωνικού ιστού κορύφωσαν την δημογραφική κρίση που βιώνει επί δυο δεκαετίες η ελληνική κοινωνία και οδήγησαν πλέον στην συρρίκνωση του πληθυσμού.
Η Ελλάδα από χώρα γερόντων άρχισε να μεταβάλλεται αργά και σταθερά σε χώρα όπου ο ελληνικός πληθυσμός τελεί υπό εξαφάνιση. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 1970 γεννιόντουσαν στην Ελλάδα 70,9 χιλιάδες πάνω από όσους πέθαιναν την ίδια χρονιά. Το 1980 γεννιόντουσαν 60,9 χιλιάδες περισσότεροι από όσους πέθαιναν την ίδια χρονιά. Ενώ από το 1984-85 το νούμερο αυτό αρχίζει να συρρικνώνεται δραματικά, φτάνοντας το 1990 μόλις τις 8,1 χιλιάδες γεννήσεις πάνω από τους θανάτους της ίδιας χρονιάς. Μετά το 1998 και κυρίως την δεκαετία του 2000 οι γεννήσεις έπαψαν πια να υπερβαίνουν σε αριθμό τους ετήσιους θανάτους, με αποτέλεσμα ο πληθυσμός της χώρας να αρχίζει να μειώνεται. Είναι σύμπτωση το γεγονός ότι από το 1984-85 αρχίζει ο νέος κύκλος πολιτικών προσαρμογής με λιτότητα διαρκείας και αφαίμαξη των νοικοκυριών;
Το ίδιο φαινόμενο φαίνεται να επιβεβαιώνεται και με την μέση ηλικία της συζύγου και του συζύγου κατά τον γάμο. Η ιστορική τάση για την ελληνική οικογένεια ήταν από την δεκαετία του 1920 οι σύζυγοι να παντρεύονται για πρώτη φορά σε ηλικία λίγο πάνω από τα 28 για τον σύζυγο και γύρω στα 23-24 για την σύζυγο. Το πατρόν αυτό φαίνεται να διαφοροποιείται μετά την μεταπολίτευση, όπου σημειώνεται μείωση της μέσης ηλικίας της συζύγου και του συζύγου κατά 1 με 2 χρόνια. Μετά όμως το 1985 αρχίζει η ηλικιακή άνοδος. Κάθε χρόνο ιδίως μετά το 1990 η μέση ηλικία του συζύγου και της συζύγου κατά το γάμο αύξανε διαρκώς. Η αυξανόμενη πίεση στη νέα γενιά λόγω της ανεργίας και της αδυναμίας βιοπορισμού του νέου ζευγαριού, ακόμη και στην περίπτωση που δουλεύουν και οι δυο σύζυγοι, εξαναγκάζουν στην άνοδο της ηλικίας γάμου. Έτσι το 2000 έφτασε η μέση ηλικία του συζύγου να είναι στα 31 και της συζύγου λίγο πάνω από τα 27. Ενώ σήμερα η μέση ηλικία του συζύγου κινείται κοντά στα 33 και της συζύγου στα 29. Πίσω από αυτήν την εντυπωσιακή ηλικιακή άνοδο κρύβεται κυρίως η ανάγκη να έχουν αποκατασταθεί βιοποριστικά και οι δυο σύζυγοι πριν από τον γάμο. Πράγμα που όλα τα προηγούμενα χρόνια γινόταν κάθε χρόνο και πιο δύσκολο.
Οι εξελίξεις αυτές, όπως είναι φυσικό επιδρούν δραστικά πάνω στις δυνατότητες τεκνοποίησης, οι οποίες όλα τα προηγούμενα χρόνια έβαιναν φθίνουσες.
Αν όμως πιστεύετε ότι η τραγωδία της δημογραφικής συρρίκνωσης του ελληνικού πληθυσμού σταματά εδώ, αυταπατάστε. Τα νέα δεδομένα της φυσικής κίνησης του πληθυσμού τα δυο τελευταία χρόνια των μνημονίων και του καθεστώτος εκποίησης της χώρας μετατρέπουν την δημογραφική συρρίκνωση σε εθνοκάθαρση. Η δραστική μείωση των γεννήσεων σε σχέση με την έκρηξη των θανάτων ετήσια που συμβαίνει τα δυο τελευταία χρόνια δημιουργεί μια ζοφερή προοπτική. Σύμφωνα με τις πιο μετριοπαθείς εκτιμήσεις από 10.787.690 που ήταν σύμφωνα με την απογραφή του 2011 ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας, το 2021 εκτιμάται ότι θα έχει συρρικνωθεί σε 9.385.290, ενώ έως το 2031 θα έχει κατέβει στα 7.551.383. Με άλλα λόγια ο πληθυσμός της χώρας πρόκειται να συρρικνωθεί περισσότερο από 2 εκατομμύρια μέσα στα επόμενα 20 χρόνια.
Η διάλυση της ιατροφαρμακευτικής, νοσηλευτικής και προνοιακής υποδομής του ελληνικού κράτους κάτω από τις επιταγές της τρόικας είναι απολύτως σίγουρο ότι θα επιδεινώσουν δραματικά την φυσική κίνηση του πληθυσμού σε πρωτόγνωρο βαθμό. Αν αυτό συνδυαστεί με την δραματική πτώση των συνθηκών διαβίωσης και βιοπορισμού ιδίως των νέων, τότε είναι σίγουρο ότι οι επόμενες γενιές των ελλήνων δεν πρόκειται ποτέ να γεννηθούν. Αν επίσης στην συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού προσθέσουμε και την διαφαινόμενη μετανάστευση των νέων κυρίως με ρυθμούς που φαίνεται να κινούνται κατ’ ελάχιστο ανάμεσα στις 15 με 20 χιλιάδες κατ’ έτος, τότε το άμεσο μέλλον φαίνεται ακόμη πιο ζοφερό.
Γι’ αυτό και δεν πρέπει να μιλάμε απλά για πολιτικές ταξικές και ταξικής εκμετάλλευσης που επιβάλλονται στην χώρα. Πρόκειται για ένα ολόκληρο σύστημα πολιτικών με στόχο τον εξανδραποδισμό ολόκληρου του πληθυσμού. Αν η μέση ηλικία της ελληνικής κοινωνίας ανεβαίνει χρόνο με το χρόνο, με την βάση της ηλικιακής πυραμίδας να συρρικνώνεται μέχρι εξαφανίσεως, τότε ποιος θα μείνει για να υπερασπιστεί αυτόν τον τόπο; Ποιος θα έχει μείνει για να τον αποκαλεί πατρίδα και να τον διεκδικεί για τα παιδιά του; Ποιος; Ο παππούς και η γιαγιά;
Σε ολόκληρη την χώρα θα συμβεί ότι συνέβη και με τον αγροτικό πληθυσμό. Όταν οδήγησαν τον αγροτικό πληθυσμό να είναι μέσης ηλικίας 65 ετών, τότε θεώρησαν ότι είχαν το ελεύθερο να ανασκολοπίσουν ολόκληρη την ύπαιθρο και να την μετατρέψουν σε αντικείμενο κερδοσκοπίας της αγοράς ακινήτων. Ποιον θα φοβηθούν όταν έχουν να αντιμετωπίσουν 65ρηδες; Ποιον θα φοβηθούν όταν δεν θα υπάρχουν πια νέοι να υπερασπιστούν το παρών και το μέλλον αυτού του τόπου;
Δημήτρης Καζάκης
 
http://dimokratis-politis-oplitis.blogspot.com/2012/05/5000000.html

Η ιστορία έπρεπε να σε διδάσκει κε ΣΑΜΑΡΑ .


Ο μεγάλος χορηγός της οικογένειας Μητσοτάκη, ο στενός φίλος και συμπαραστάτης δεν είναι πια εδώ. Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος παρακολουθεί από μακριά, από το Μόναχο, τη μάχη των μαχών που δίνει η φίλη του Ντόρα για την πολυπόθητη καρέκλα της αρχηγίας στη Νέα Δημοκρατία.


Σε μεγάλο χορηγό του Κώστα, της Ντόρας, του Κυριάκου και άλλων μελών της οικογένειας Μητσοτάκη είχε εξελιχθεί ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Siemens. Το αρχείο Χριστοφοράκου είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό...

Ο ίδιος πασχίζει να «καθαρίσει» απ' όσα τον κατατρέχουν ακόμη (εντάλματα έκδοσης και απαγορεύσεις), ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη μαζεύει ψήφους, με το επιτελείο της να ψιθυρίζει ότι και η λέξη Siemens είναι πια καταραμένη... Προφανώς όμως και αυτοί δεν γνωρίζουν πολλά. Δηλαδή, όσα είναι καταχωρισμένα στα αγαπημένα ημερολόγια του τέως ισχυρού manager της Siemens Ελλάδος Μιχάλη Χριστοφοράκου, που τηρούσε άθικτο αρχείο με όλες τις επαφές του, τις υποχρεώσεις που αναλάμβανε, τα δώρα που έκανε, τις προσκλήσεις που λάμβανε και έστελνε, τα δείπνα, τα ρουσφέτια που ικανοποιούσε, τις χορηγίες που του ζητούσαν και τόσα άλλα.



Στη δικογραφία


Τα περιβόητα ημερολόγια του Μιχάλη Χριστοφοράκου από το 1997 μέχρι και την αποχώρησή του τον Δεκέμβριο του 2007 βρίσκονται πλέον στη διαβόητη δικογραφία. Τα τηρούσαν οι γραμματείς του (με εξέχοντα ρόλο -εξ απορρήτων- η βοηθός Αικατερίνη Τσακάλου) που έγραφαν τα πάντα.


Αυτά τα ημερολόγια ξεχειλίζουν από την οικογένεια Μητσοτάκη. Σχεδόν, δεν υπάρχει εβδομάδα που να μη φαίνεται γραμμένη κάποια επαφή με μέλος της οικογένειας ή με έμπιστο πρόσωπο του συστήματος Μητσοτάκη. Δεν υπάρχει εκδήλωση οικογενειακή, πολιτική ή εταιρική (υψηλού επιπέδου) που να μη μοιράζονται, κυρίως η Ντόρα και ο Κυριάκος, με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.


Δεν υπάρχει αίτημα της οικογένειας Μητσοτάκη για το οποίο να μην κινητοποιείται το σύμπαν στη Siemens κατ' εντολήν του γραφείου Χριστοφοράκου, δηλαδή του μεγάλου πρωταγωνιστή του σκανδάλου των δωροδοκιών της Siemens στο εγχώριο πολιτικό σύστημα, που είναι πια ελεύθερος και με ισχυρό όπλο του το δεδικασμένο.


Είχαν απαιτήσεις


Η μεγάλη πολιτική οικογένεια (είτε η Ν.Δ. είναι κυβέρνηση είτε αντιπολίτευση) έχει απαιτήσεις από τη Siemens και τον Μιχάλη Χριστοφοράκο. Στέλνει βιογραφικά για διορισμούς καλών παιδιών, είτε διά χειρός της δραστήριας κυρίας Σάκη Κυπραίου, είτε μέσω του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη είτε της τέως συζύγου του Μαρέβας. Ολα είναι αρχειοθετημένα στο περιβόητο αρχείο της Γενικής Διεύθυνσης της Siemens (πλην όσων «εξαφανίστηκαν») όμως, δεσπόζουν οι κλήσεις, τα ραντεβού, τα αιτήματα και οι συνεννοήσεις του Μ. Χριστοφοράκου με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ολες οι καταγεγραμμένες κινήσεις του Χριστοφοράκου δείχνουν ότι θέλει δίπλα του την Ντόρα (ως βουλευτή, ως δήμαρχο και μετέπειτα υπουργό) και ότι στηρίζει αμέριστα τον Κυριάκο.


Το δείπνο του 2003


Τον Μάιο του 2003 ο Μ. Χριστοφοράκος υποδέχεται τον μετέπειτα χρήσιμο άνθρωπο για τα όσα έγιναν μεταξύ Εφετείου και Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου για τη μη παράδοσή του στην Ελλάδα. Στο σχεδιάγραμμα του δείπνου προς τιμήν του Dr. Baumann (προέδρου του εποπτικού συμβουλίου της Siemens Α.G.), ο Μιχάλης Χριστοφοράκος βάζει ανάμεσα σε εκείνον και στον υψηλό προσκεκλημένο την Ντόρα Μπακογιάννη. Στην κεφαλή σχεδιάζει να καθίσει ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. και ακριβώς απέναντι τοποθετείται η θέση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Από τα ημερολόγια του Μ. Χριστοφοράκου προκύπτουν συναντήσεις του με τον επίτιμο στην Αραβαντινού, αλλά και άλλες... αποστολές τηλεφωνικών κέντρων στα Χανιά (σελίδες ημερολογίου με ημερομηνίες 5 και 27 Ιανουαρίου 2000).


Και στεγνωτήριο!


Πέραν του απλήρωτου τηλεφωνικού κέντρου που είχε «χρεωθεί» το 2007 σε συνεργάτη της Ντόρας Μπακογιάννη (στον Δραγουμάνο), φαίνεται ότι η πρώην υπουργός είχε αλλάξει τηλεφωνικό κέντρο και καλωδιώσεις και τον Ιούλιο του 2000, κάτι που προκύπτει από τις εγγραφές στο ημερολόγιο Χριστοφοράκου (14/7 και 17/7/2000).


Το 1999 (φύλλο 22 Ιουλίου 1999) η Ντόρα Μπακογιάννη συναντάται στη Διον. Αρεοπαγίτου 3 με τον Μ. Χριστοφοράκο.


Το 2001 σειρά είχαν τα πλυντήρια και στεγνωτήρια με προορισμό τους Γοργιανάδες Ευρυτανίας για τα οποία ζητούνται από συνεργάτιδα της Ντόρας Μπακογιάννη καλές τιμές (φύλλο της 14ης Νοεμβρίου του 2001 στο ημερολόγιο). Αλλη σημείωση «BSP για Μπακογιάννη»... είναι γραμμένη εμφατικά στη σελίδα της 13ης Οκτωβρίου 2003.


Και ο Ισίδωρος


Πάντως μαζί με την Ντόρα ξεθαρρεύει και ο σύζυγός της Ισίδωρος, τα αιτήματα του οποίου κατέχουν δεσπόζουσα θέση στο αρχείο Χριστοφοράκου. Πρόκειται για διόλου ευκαταφρόνητες χορηγίες που τελικά ο κ. Ισίδωρος Κούβελος εξασφαλίζει από τον Χριστοφοράκο (ελέω Ντόρας) για την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, για τη διεκδίκηση των Μεσογειακών Αγώνων κ.ά.


Τόση είναι η μέριμνα του γραφείου Χριστοφοράκου που η γραμματέας στις 13 Οκτωβρίου 2003 στην πρώτη υπόμνηση γράφει: «Να κάνει κάτι για Μπακογιάννη».


Κόλαφος για Κυριάκο


Το δυσάρεστο για τους Μητσοτάκηδες αρχείο Χριστοφοράκου εκθέτει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Μια επιστολή-βόμβα που έστειλε στον Μ. Χριστοφοράκο η Siemens, ένα μήνα μετά την αποπομπή του, αποκαλύπτει ότι ο τέως manager της εταιρείας μάλλον είχε υποσχεθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θα καλύψει εκ των ενόντων τις εκλογικές δαπάνες του καλοκαιριού του 2007 για το πολυδάπανο τηλεφωνικό κέντρο (άνω των 137.000 ευρώ).


Γι' αυτό και το γαϊτανάκι με τα πιστωτικά τιμολόγια, αλλά και η περιφορά τους επί μήνες σε θυγατρικές, στις οποίες έγινε απόπειρα να φορτωθούν κάποια τιμολόγια επ' ονόματι του βουλευτού.


Η επίμαχη επιστολή έχει ημερομηνία 25/1/2008, είναι σαφής και την υπογράφει η κ. Τσακάλου. Αναφέρει: «Ο κ. Fisher (ο προσωρινός αντικαταστάτης του Μ. Χριστοφοράκου) μου ανέθεσε να σας ενημερώσω ότι η Siemens Α.Ε. δεν αναλαμβάνει καμιά δαπάνη εξοπλισμού του πολιτικού γραφείου του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη...».


Ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια και το σίριαλ καταθέσεων Τσακάλου και Μικέ (29/5 έως 9/6/2008) για τις χορηγίες σε πολιτικά πρόσωπα, τα τιμολόγια του Κυριάκου έγιναν φέιγ βολάν και ο βουλευτής έσπευσε να εξοφλήσει, έξι μήνες μετά το γράμμα της Siemens με το οποίο στεγνά ζητούσε την πληρωμή των τιμολογίων, καθιστώντας υπεύθυνο τον Μ. Χριστοφοράκο. *

ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ


 Enet.gr
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/blog-post_3879.html

Οι 3 κυρίες της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος. Eντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι τρείς κατά σειρά ισχυρές κυρίες επελέγησαν για υπουργοί εξωτερικών των ΗΠΑ, ως εκ τούτου σκεφθήκαμε να αναλύσουμε το γεγονός αυτό, για ενημέρωση των αναγνωστών μας.  Το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο διότι ως γνωστόν οι ΗΠΑ  είναι τα θεμέλια και στυλοβάτες επάνω στα οποία εδράζεται και στηρίζεται η παγκόσμια  διακυβέρνηση-Δικτατορία του πλανήτη, με  προϊόντα τη Παγκοσμιοποίηση, και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ως εκ τούτου η παγκόσμια διακυβέρνηση δεν θα μπορούσε να βρεί καλλίτερες εκφραστές των συμφερόντων της από τις εν λόγω κυρίες.
Για το άρθρο αυτό στηριχθήκαμε στη θεωρία που λέει ότι η Ιστορία είναι αμείλικτη για τους ισχυρούς της Γης, διότι  με τις αποφάσεις τους παίζουν με τη ζωή και τη τύχη εκατομμυρίων ανθρώπων, και κρατών.
Αυτές οι τρείς ισχυρές κυρίες είναι κατά σειρά,
1.- Madeleine  Albright- επί προεδρίας Bill Clinton
2.- Condoleezza  Rice-    επί προεδρίας George Bush – Junior.
3.- Hillary  Clinton     -    επί προεδρίας  Barak  Obama.
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Εξουσία και Κυριαρχία, με προέδρους τους κ.κ. Rothschild & David (Δαϊδ) Rockfeller, για να πετύχει στα σχέδιά της για παγκόσμια κυριαρχία, επέβαλλε στους τρείς αυτούς προέδρους των ΗΠΑ, οι οποίοι εξελέγησαν από τον Αμερικανικό Λαό, με νόμιμες
δημοκρατικές διαδικασίες, τις τρείς αυτές ισχυρές σκληρές κυρίες ως τις καταλληλότερες για ΥΠ.ΕΞ. αφού τυγχάνουν εκφραστές των συμφερόντων τους, και δημιουργούν νέο ολοκαύτωμα για τους Λαούς.
Είναι άραγε τυχαίο το γεγονός που τρείς συνεχόμενες κυρίες επελέγησαν για να διαχειρισθούν τα παγκόσμια προβλήματα για λογαριασμό της Σιωνιστικής  Νέας Τάξης Πραγμάτων;;;;;
Η Παγκόσμια Δικτατορία στη προσπάθειά της να κατακτήσει τη παγκόσμια κυριαρχία, χρησιμοποιεί διεθνώς ανδρείκελα σαν τους Jeffrey-ΓΑΠ-(ΑμερικανοΕβραίος), Γκρούεφσκι (Σκοπίων), Τιμοσένκο(Ουκρανίας), Ισαακασβίλι (Εβραίος της Γεωργίας), Ρόντος, την ηγεσία της Ε.Ε. , την ηγεσία του ΟΗΕ, την ηγεσία του ΝΑΤΟ, και άλλες διεθνείς μαριονέτες, σαν καταλληλότερους για τη Ν.Τ.Π.
Εξέχουσα θέση στο διεθνές διπλωματικό στερέωμα έχουν και οι κάτωθι περιγραφόμενες κυρίες, που ενεργοποιούνται διεθνώς για τα συμφέροντα των Εξουσιαστών και κατακτητών της Οικουμένης, και όχι των ΗΠΑ όπως αφελώς πιστεύει ο απλός Αμερικανικός Λαός.
Όλοι οι ηγέτες των Κρατών, Bασιλείς, Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί και υπουργοί, λειτουργούν για τα συμφέροντα της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. Για ενημέρωση των αναγνωστών μας συλλέξαμε τις κάτωθι πληροφορίες για μια εκάστη Σιωνιστική Κυρία, των οποίων τις πράξεις ας κρίνει ο αρμόδιος Αμερικανικός λαός, αλλά και η Ιστορία.

1.-MΑDELEINE  ALBRIGHT-KORBEL:
Γεννήθηκε  15/05/37 στη Πράγα της τότε Τσεχοσλοβακίας.
Έχει δύο ιθαγένειες, Τσεχίας, και Αμερικής, και είναι Εβραϊκής καταγωγής. Επάγγελμα διπλωμάτης. Θρήσκευμα έχει την Εβραϊκή θρησκεία, και δηλώνει Επισκοπιανή Χριστιανή.(Για τα μάτια του Κόσμου και του Αμερικανικού Λαού). Παμπόνηρη η κυρία…
Το πατρικό της επίθετο ήταν  Korbel.
Είναι η πρώτη γυναίκα που έγινε υπουργός των εξωτερικών των ΗΠΑ, στη τετραετία 1997-2001 . Σε θέση σαν 64η   ΥΠ.ΕΞ  των ΗΠΑ.

Επίσημα διορίστηκε στη θέση αυτή από τον πρόεδρο Bill Clinton, και παρασκηνιακά από τη πανίσχυρη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση.
Υπήρξε πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ  1993-1997. Σήμερα σε ηλικία 75 ετών εργάζεται ως καθηγητής Διεθνών σχέσεων στο πανεπιστήμιο της Georgetown, και είναι διδάκτωρ σχεδόν σε όλα τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, επίσης εργάζεται ως διευθυντής στο διοικητικό συμβούλιο του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων των ΗΠΑ. Δηλαδή πολυθεσίτης η κυρία, αν και υπερήλικας…
Σαν Εβραϊκής καταγωγής επέζησε του ολοκαυτώματος των Εβραίων στη Γερμανία, από τους Ναζί, όπου είδε πολλούς από τα μέλη της οικογένειας να γίνονται θυσία στον αντισημιτισμό των Ναζί, και στο ολοκαύτωμα των Εβραίων. Για το ολοκαύτωμα των Ελλήνων από τους Τούρκους και από τους Γερμανούς Ναζί, δεν μίλησε ποτέ κανείς.

Μετά την ήττα των Γερμανών Ναζί, και τη κατάρρευση της Ναζιστικής Γερμανίας, η οικογένεια Korbel επέστρεψε στη Πράγα. Αργότερον με την υποστήριξη του ΑμερικανοΕβραϊκού λόμπυ μετανάστευσαν στις ΗΠΑ , όπου η Μαντλίν μεγάλωσε και ανετράφη. Η οικογένεια Korbel έφθασε στη Νέα Υόρκη το 1948  και εγκαταστάθηκε στο Long Island. Η οικογένεια Korbel  έκανε αίτηση για πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ,
ως δήθεν διωκόμενοι από το κομμουνιστικό καθεστώς της Τσεχίας. Ο Μπαμπάς της Josef Korbel διορίστηκε καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Ντένβερ Κολοράντο, όπου εξελέγη κοσμήτορας στη σχολή διεθνών Σπουδών, όπου είχε μαθήτρια τη μελλοντική υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ  Κοντολίζα Ράϊς.

Έτσι η οικογένεια μεγάλωσε και μεγαλούργησε. Η Μανταλένα  γεννήθηκε στη Πράγα με το όνομα Μαρία Jana korbelova, και αργότερον μετονομάσθηκε Μανταλένα. H Μανταλένα  Korbel  πέρασε τα έτη εφηβείας στο Ντένβερ Κολοράντο και αποφοίτησε από το Kent Denver School το 1955 όπου ίδρυσε  σχολή διεθνών σχέσεων. Ειδικεύθηκε στη πολιτική επιστήμη. Έγινε πολίτης των ΗΠΑ το 1957 και εντάχθηκε στο Δημοκρατικό κόμμα.

Αργότερον παντρεύτηκε τον Joseph  Albright, και έτσι έγινε γνωστή σαν  Albright. Από τα διάφορα πανεπιστήμια που πέρασε, η Μανταλένα
πήρε επίσης  μεταπτυχιακό διεθνών σχέσεων το οποίο της απένειμε ο γνωστός -και μη εξαιρετέος-  καθηγητής και σύμβουλος πολλών προέδρων Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ, ο οποίος αργότερα θα είναι το αφεντικό της στο Αμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας. Ο Λαός λέει, «Πές μου με ποιόν δάσκαλο θα κάτσεις, να σου πω ποιος είσαι». Η Μανταλένα είχε πρόωρη σταδιοδρομία. Επέστρεψε στην Ουάσιγκτον το 1968 και το έτος 1975 έλαβε από το πανεπιστήμιο Κολούμπια  άλλο ένα διδακτορικό διεθνών σχέσεων και πολιτικών επιστημών. Στις ΗΠΑ αν δεν είσαι Σιωνιστής, δεν ανεβαίνεις στα κυβερνητικά πόστα. Το ίδιο και στην Ελλάδα…

Στις φωτογραφίες η Μανταλένα δίνει την εικόνα της Χάρυβδης από τη μυθολογία των Αρχαίων Ελλήνων, τόσο φοβερή και τρομερή είναι.
Μόλις βλέπεις φωτογραφίες της το αίμα σου παγώνει από φόβο –τρόμο. Έχει χωρίσει από το κύριο Albright, αλλά διατηρεί το επώνυμο.
Τώρα η Μανταλένα αρχίζει και ανεβαίνει τα σκαλιά της εξουσίας. Το 1976 στις προεδρικές εκλογές τότε που εξελέγη πρόεδρος ο Τζίμι Κάρτερ, με τη βοήθεια του Σιωνιστή Μπρεζίνσκυ, η Μανταλένα εξελέγη Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, με πρόεδρο του συμβουλίου  ποιόν άλλο;;; τον Ζμπίγνιου  Μπρεζίνσκυ. Το 1992  με πρόεδρο το Μπιλ Κλίντον, η Μανταλένα εξελέγη Πρεσβευτής των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, και ανέλαβε τη πρώτη της διπλωματική αποστολή. Κατά τη διάρκεια της θητείας της στον ΟΗΕ, είχε κακή συνεργασία με τον Αιγύπτιο Γενικό Γραμματέα  Μπούτρος  Γκάλι, για τη γενοκτονία στην  Ρουάντα της Κεντρικής Αφρικής, τον οποίον τελικά οι Κοσμοκράτορες εκτόπισαν. Με κινήσεις της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης,  διάδοχος του Μπούτρος Γκάλι εξελέγη ο  μισέλλην Σιωνιστής μαύρος  Κόφι  Ανάν.

Το 1997 η Μανταλένα έγινε η πρώτη γυναίκα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ , με πρόεδρο το Bill, και η πιο υψηλόβαθμος γυναίκα στην ιστορία της Σιωνιστικής Αμερικανικής υπερδύναμης.
Από τότε άρχισε ο διεθνής κατήφορος των ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ με τις πολεμικές ενέργειες έγιναν λαομίσητες διεθνώς. Οι ΗΠΑ έγιναν παγκοσμίως επιθετικές, και η διεθνής δημοτικότητά τους έπεσε ραγδαία, λόγω της ρατσιστικής πολιτικής της Μανταλένας, του θρυλικού και θηλυκού διπλωμάτη των ΗΠΑ. Από τότε οι ΗΠΑ έγιναν και επισήμως Σιωνιστικές. Η επιρροή της στα διεθνή θέματα, σε θέματα ΟΗΕ και ΝΑΤΟ ήταν αποφασιστική.

Διεκρίθη στο βομβαρδισμό της Σερβίας, και στο πόλεμο στα Βαλκάνια. Στο γραφείο της σαν ΥΠ.ΕΞ παρέμεινε μέχρι το τέλος της προεδρίας
Clinton, οπότε παρέδωσε στη Condoleezza Rice. Θα μπορούσαμε να πούμε, «η μια Τίγρης, παραδίδει στην άλλη». Σε μια από τις τελευταίες πράξεις της σαν ΥΠ.ΕΞ. των Σιωνιστικών ΗΠΑ εκφώνησε λόγο στον ΟΗΕ επί τη αναλήψει των καθηκόντων του ανδρείκελου «Εκείνων» Κόφι Ανάν, και είπε ότι οι ΗΠΑ  θα συνεχίσουν να πιέζουν το Ιράκ να καταστρέψει όλα τα όπλα μαζικής καταστροφής, ως προϋπόθεση για την άρση όλων των οικονομικών κυρώσεων, με σκοπό να πετύχουν το Ιράκ αδύναμο και άοπλο, και να το χτυπήσουν εκ του ασφαλούς, πράγμα που έκαναν.

Το ίδιο παραμύθι παίζουν μέχρι σήμερα οι ΗΠΑ στο Ιράν και στη Β.Κορέα.  Αλίμονο στο κράτος αυτό που θα τους πιστέψει. Η Μανταλένα μετά από το πόστο της σαν ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ, εργάστηκε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, και σε πλήθος Σιωνιστικών οργανώσεων και εταιρειών σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, το 2001 εξελέγη μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Επιστημών.

Την ίδια χρονιά ίδρυσε την ομάδα Ολμπράϊτ, μια διεθνή εταιρία στρατηγικών συμβούλων. Για πελάτες έχει τις εταιρίες Coca-Cola,
την φαρμακευτική Merck, τη Dubai World Ports, κ.λ.π. Όλες αυτές οι εταιρίες επωφελούνται από τις προσβάσεις που έχει η Μανταλένα  στα παγκόσμια Σιωνιστικά κέντρα εξουσίας.
Παρά το γεγονός ότι ήταν μέλος του Δημοκρατικού κόμματος, χρησιμοποιήθηκε και σαν σύμβουλος των Ρεπουμπλικάνων του προέδρου Μπούς, και προετοίμασε το έδαφος για πολεμικά γεγονότα, και την εισβολή στο Ιράκ. Γενικά συμμετέχει σε ότι κακό για την ανθρωπότητα απεργάζεται η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Το Σεπτέμβριο του 2009 άνοιξε έκθεση της προσωπικής συλλογής κοσμημάτων στο Μουσείο Τέχνης και Σχεδίου της Νέας Υόρκης. Η Madeleine Albright σήμερα εργάζεται ως επίτιμος πρόεδρος του Παγκόσμιου Έργου Δικαιοσύνης, με έδρα τη Χάγη.

Ουαί και αλίμονο στα κράτη αυτά που περιμένουν δικαιοσύνη από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Από τη λήξη της θητείας της ως ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ το 2001, η Μανταλένα  Albright συνέχισε τη διακεκριμένη Σιωνιστική καριέρα της στην εξωτερική πολιτική, σαν πολιτικός σύμβουλος, επιχειρηματίας, και καθηγητής. Κάθε δυστυχισμένο κράτος που θέλει να έχει τη εύνοια και προστασία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, πρέπει να έχει σαν σύμβουλο τη Μανταλένα Albright.

Σαν ΥΠΕΞ των ΗΠΑ «έθαψε» τους Παλαιστινίους, και ήταν εχθρικά διακείμενη στο πρόεδρο Yasser Arafat. H Mανταλένα έζησε δραματικές ημέρες στη παιδική της ηλικία με το ολοκαύτωμα των Εβραίων. Αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα τραυματικές εμπειρίες στο ψυχικό της κόσμο. Αυτές τις τραυματικές εμπειρίες εξέχεε προς την ανθρωπότητα στα χρόνια που ήταν υπεύθυνη ΥΠ.ΕΞ. Η Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση σήμερα έχει εξαπολύσει οικονομικό ολοκαύτωμα εναντίον όλου του πληθυσμού του πλανήτη. Αυτά που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα είναι μέρος του προγράμματος των Κοσμοκρατόρων και Εξουσιαστών της Γης, το οποίο υλοποιούν οι διάφορες Μανταλένες, και οι διάφοροι Jeffrey πιόνια των Κοσμοκρατόρων & Εξουσιαστών, εχθρών της ανθρωπότητας.

2.- CONDOLEEZZA  RICE:
Γεννήθηκε  14-Νοέμβρη-1954 Ηλικία 58 ετών. Απόφοιτος Πανεπιστημίου του Denver, ανωτάτη σχολή Διεθνών σχέσεων. Θρήσκευμα δηλώνει Πρεσβυτεριανή, και είναι κόρη πάστορα. Όλοι σχεδόν οι ΑφροΑμερικανοί του Νότου των ΗΠΑ είναι στο θρήσκευμα πρεσβυτεριανοί με ιερό βιβλίο την Εβραϊκή Βίβλο. Επάγγελμα, πολιτικός επιστήμων. Εντάχθηκε στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα των ΗΠΑ. Τόπος γέννησης: Μπέρμιγχαμ  Αλαμπάμα  ΗΠΑ. Γεννήθηκε από ΑφροΑμερικανική οικογένεια.
Έγινε ευρύτερα γνωστή τότε που εξελέγη σαν μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας το 2001 επί προεδρίας George Bush-junior.

Εργάστηκε σαν πρόεδρος μιας μεγάλης ΑμερικανοΕβραϊκής εταιρίας Πετρελαίων  την  CHEVRON OIL COMPANY. Ένα από τα μεγαλύτερα δεξαμενόπλοια του κόσμου φέρει το όνομά της, «CONDOLEEZZA RICE».
Εξελέγη  66η  υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ  στη περίοδο 2005-2009. Μεγάλωσε σε ρατσιστική κοινωνία στην Αλαμπάμα του Νότου των ΗΠΑ. Παρόλο που ήταν ΑφροΑμερικανή έγινε ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, επιλογή των Αυτοκρατόρων της υφηλίου. Διεδέχθη τον επίσης ΑφροΑμερικανό Κόλιν Πάουελ ΥΠΕΞ στη κυβέρνηση George Bush-Junior, και πρώην Αρχιστράτηγο των ΗΠΑ. Πριν την ένταξή της στη κυβέρνηση Μπούς, ήταν καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, όπου υπηρέτησε 1993-1999 ως Κοσμήτορας.  Σαν ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ακολούθησε την επιθετική πολιτική του Μπούς, (των Επικυρίαρχων), έναντι όλων των άλλων κρατών και εθνών της Γης, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες και τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και διεκρίθη στην εισβολή και κατοχή στο Ιράκ.
Σήμερα η Κοντολίζα απέρριψε πρόταση του υποψηφίου προέδρου των Ρεπουμπλικανών  Mitt Romney για τη θέση του Αντιπροέδρου.

Τη Κοντολίζα οι Αμερικανοί χάριν συντομίας  φωνάζουν Κόντι. Το Μάρτιο του 2009 η Κοντολίζα Ράϊς επέστρεψε στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ ως καθηγήτρια πολιτικών επιστημών. Το Σεπτέμβριο του 2010 η Κοντολίζα έγινε διευθυντής στην Ανώτατη σχολή Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, και διευθυντής του παγκόσμιου κέντρου για τις επιχειρήσεις και την Οικονομία.
Όταν έχεις την εύνοια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Εξουσίας, ποτέ δεν χάνεσαι, όπως οι πολιτικοί του δικομματισμού στην Ελλάδα…

Η Κόντι φεύγει μαζί με τη κυβέρνηση Μπούς. Δεν θα χαθεί βέβαια. Είναι καλή διαχειρίστρια του εαυτού της και θα τον χρησιμοποιήσει καταλλήλως, έχοντας την εξαιρετικά χρήσιμη εμπειρία της ως προσόν για διαπραγμάτευση νέων ανωτάτων θέσεων εργασίας. Η ανάδειξη μιας γυναίκας σε υψηλά αξιώματα είναι ακόμα ένα φαινόμενο ακριβοθώρητο παρά την υποτιθέμενη προοδευτικότητα της Δυτικής κοινωνίας. Στη πολιτική οι γυναίκες που κατόρθωσαν να αξιοποιηθούν σε κορυφαίες θέσεις είναι ελάχιστες. Το συντριπτικό ποσοστό αυτών των γυναικών εξελίχθηκε -κληρονομικώ δικαίω-(κόρες, Σύζυγοι πολιτικών κ.λ.π.) και σχεδόν όλων οι πράξεις χαρακτηρίζονται από συντηρητισμό και έλλειψη οράματος.

Η Κόντι είναι μια γυναίκα πολιτικός που κατόρθωσε να ηγηθεί έχοντας ένα επί πλέον χαρακτηριστικό μειονέκτημα σε κοινωνία λευκών, Είναι Μαύρη. Αυτό δεν την απαλλάσσει από το βαρύ φορτίο της συμμετοχής της  στην πιο αντιαμερικανική Αμερικανική κυβέρνηση όλων των εποχών, απλά ίσως η ιστορία της χαριστεί λίγο, κάτι που ασφαλώς δεν θα κάνει για τους υπόλοιπους της απελθούσης κυβέρνησης Μπούς. Υπηρέτησαν όλοι τους τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, εις βάρος των ΗΠΑ.
Στις ΗΠΑ το ίδιο το κράτος έχει αφελώς ταυτισθεί με τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. Οι πολιτικοί των ΗΠΑ αφελώς εργάζονται για τη Ν.Τ.Π.

Στην Ελλάδα οι πολιτικοί δεν έχουν ίχνος πατριωτισμού, όλα για ΝΤΠ. Η Κοντολίζα Ράϊς εργάζεται αυτή την περίοδο στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας ΚΙΟR μια εταιρία Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, (Γιαυτό ο Jeffrey εδώ είχε λυσσάξει με τη πράσινη ενέργεια, και την ανανεώσιμη ενέργεια), είναι τα νέα Projects της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Όλοι αυτοί οι υπάλληλοι των Κοσμοκρατόρων, Κόντι, Jeffrey, κλπ, πάνε πακέτο.
Η Κόντι σήμερα είναι μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας τεχνών και Επιστημών, και έχει βραβευτεί σαν επίτιμος διδάκτωρ.
Αυτή την περίοδο κατοικεί στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στη Καλιφόρνια. Η Κόντι κατέστη φωτεινό παράδειγμα επαγγελματικής σταδιοδρομίας για όλες τις Αμερικανίδες. Ολοκληρώνοντας θέλουμε να πούμε ότι, η Κόντι σαν ΥΠ.ΕΞ, υλοποίησε τα προγράμματα των Επικυρίαρχων του πλανήτη εναντίον των λαών της Γης.
Τα έργα της αυτό απέδειξαν.

3.-ΗILLARY  RONDAM  CLINTON:
Η Τρίτη φιλόδοξη σκληρή κυρία των ΗΠΑ και της Ν.Τ.Π.  διψασμένη για εξουσία, στην υπηρεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Γεννήθηκε στο Σικάγο Ιλινόϊς ΗΠΑ στις 26-10-1947 Ηλικία 65 ετών. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Yale.
Επάγγελμα: Δικηγόρος. Θρήσκευμα, Εκκλησία μεθοδιστών. Νέα προσχώρησε στο Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ.
Παντρεμένη με το πρώην πρόεδρο  Bill Clinton. Έχουν μία κόρη.
Διεδέχθη τη Κόντι σαν ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ, 21-01-2009 και ονομάσθη 67η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, με πρόεδρο το Barak  Obama.

Υπήρξε γερουσιαστής των ΗΠΑ για τη πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου υπηρέτησε από 03-01-2001 έως 21-01-2009 Υπήρξε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ  επί προεδρίας του συζύγου της Bill Clinton από 20-01-1993 έως 20-01-2001. Έκανε εκστρατεία 2007-2008 για τη προεδρία των ΗΠΑ, τελικά έχασε από τον Barak Obama, σε αντάλλαγμα της προσεφέρθη το αξίωμα της ΥΠΕΞ με την έγκριση των Επικυρίαρχων των ΗΠΑ και όλου του πλανήτη. Σαν ΥΠΕΞ η Χίλαρυ, δεν περιμέναμε κάτι καλλίτερο από τις προηγούμενες ΥΠΕΞ  σκληρές κυρίες Μανταλένα και Κόντι.

Πρωτοστάτησε στην ισοπέδωση των Αραβικών χωρών βορείου Αφρικής, με τα γεγονότα Λιβύης, Αιγύπτου, Συρίας, κ.λ.π. Μετά την αποφοίτηση 1973 από το Yale, ξεκίνησε μια καριέρα νομικού και έγινε νομικός σύμβουλος του Κογκρέσου, μετετέθη στο Αρκάνσας 1974 όπου παντρεύτηκε το Μπίλ Κλίντον το 1975.
Το 1978 έγινε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της εταιρίας Νομικών Υπηρεσιών, εργάσθηκε σε δικηγορικό γραφείο και αναφέρεται σαν μια από τις 100 πιο σημαντικές δικηγόρους στην Αμερική. Ο σύζυγός της Βill εξελέγη κυβερνήτης του Αρκάνσας,1979-1992, και υπήρξε η πρώτη κυρία του Άρκανσω. Το 1994 ως πρώτη κυρία των ΗΠΑ, ανέπτυξε σημαντική πρωτοβουλία για την υγεία, και σχέδιο φροντίδας του Αμερικανικού λαού, αλλά απέτυχε να κερδίσει την έγκριση  του Κογκρέσου.

Ωστόσο το 1997 και 1999 ο πρόεδρος Κλίντον, με τη προτροπή της Χίλαρυ, έπαιξε σημαντικό ρόλο στη προώθηση της δημιουργίας του προγράμματος Ασφάλισης Υγείας Παιδιών, και άλλα θέματα υγείας και φροντίδας του λαού. Υπ’ όψιν ότι στις ΗΠΑ τα θέματα Υγείας-Παιδείας είναι στα χέρια ιδιωτών επιχειρηματιών, δηλαδή στα χέρια των πλουτοκρατών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, γιαυτό η πρώτη κυρία με το πρόεδρο συνάντησαν σκληρή αντίσταση, στη προώθηση προγραμμάτων Υγείας-Παιδείας, και γενικά κοινωνικών ασφαλίσεων.

Η κατάσταση του γάμου της ήταν αντικείμενο σημαντικής πολιτικής κερδοσκοπίας, μετά το σκάνδαλο Λεβίνσκι το 1998. Σαν ΥΠΕΞ πρωτοστάτησε στη δημιουργία της «Αραβικής Άνοιξης» και υποστήριξε τη στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη, κατόπιν εντολών των Κοσμοκρατόρων. Με το τέλος της θητείας του συζύγου-προέδρου, μετακόμισε στη πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου το 2000 εκλέχτηκε γερουσιαστής των ΗΠΑ εκπροσωπώντας στη Γερουσία τη πολιτεία της Νέας Υόρκης.
Για πρώτη φορά Αμερικανίδα πρώτη Κυρία διεκδίκησε δημόσια αξιώματα. Στη Γερουσία υποστήριξε τη κυβέρνηση Μπούς σχετικά με ορισμένα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, συμπεριλαμβανομένης  της ψηφοφορίας για το ψήφισμα του πολέμου στο Ιράκ.

Σαν Γερουσιαστής η Χίλαρι επανεξελέγη με μεγάλη πλειοψηφία το 2006. Στη προεδρική κούρσα το 2008 η Χίλαρυ κέρδισε αντιπροσώπους στις περισσότερες προκριματικές εκλογές, από κάθε άλλη γυναίκα υποψήφια στην Αμερικανική ιστορία, αλλά τελικά έχασε από το πρόεδρο Barak Obama. Σαν ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ  έχει δημιουργήσει την «Έξυπνη δύναμη» ως στρατηγική για τη διεκδίκηση της ηγεμονίας στο κόσμο, για λογαριασμό της παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Η Χίλαρυ τονίζει ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πάντα σχετικά με τη διπλωματία και την ανάπτυξη των πολιτικών σχεδίων μας, και φιλικών κρατών, με τη συνεργασία των οποίων θα εξαρτηθεί ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η Αίγυπτος, η Κίνα , και η Ρωσία.
Είναι πολύ φιλόδοξη αν νομίζει ότι θα μπορέσει τελικά να «βάλλει χέρι» στη Κίνα και στη Ρωσία. Ούτε την Αίγυπτο δεν μπορεί να ελέγξει.

Αυτή την εποχή σοβεί διπλωματική κρίση μεταξύ ΗΠΑ-Κίνας, όμως εν μέσω διπλωματικής κρίσης, η Χίλαρι βρέθηκε στο Πεκίνο.
Η επίσημη επίσκεψη άρχισε στις 02-Μαϊου 2012 όπου η Χίλαρι συνοδευόταν από τον υπουργό οικονομικών Τimothy Geithner και ανώτατη αντιπροσωπεία του State Dept. H επίσκεψη έγινε μέσα στα πλαίσια του «Στρατηγικού και οικονομικού διαλόγου» μεταξύ των δύο χωρών, όπως διπλωματικά ανακοινώθηκε.

Αυτή την εποχή οι ΗΠΑ εκτελούν ναυτικές ασκήσεις μαζί με τις Φιλιππίνες στη θάλασσα τις Κίνας. Έτσι για να δείτε πόσο ειλικρινείς είναι οι Σιωνιστικές ΗΠΑ στις σχέσεις τους με άλλες χώρες. Αυτά βλέπουν οι Κινέζοι, και γίνονται «Τούρκοι»… Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι επινόηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αλλά να τα εφαρμόζουν μόνο οι αντίπαλοί τους. Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πάντα στην ατζέντα της κυρίας Ηillary.
Οι σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας στο σύνολό τους με κύριο αντικείμενο το σεβασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, φυσικά μόνο από τη Κίνα, (για το Γκουαντάναμο, και τους άλλους πολιτικούς κρατούμενους δεν μας λέει λέξη η κυρία), περιλαμβάνονται στην ατζέντα της επικεφαλής της Αμερικανικής Σιωνιστικής διπλωματίας. «Εποικοδομητική σχέση είναι εκείνη που επιτρέπει να μιλάμε με κάθε ειλικρίνεια για τους τομείς στους οποίους διαφωνούμε, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτό είναι το πνεύμα που κυριαρχεί καθώς ετοιμάζομαι να αναχωρήσω απόψε για το Πεκίνο», τόνισε στη διάρκεια επίσημης συνέντευξης τύπου.

Η κυρία Κλίντον έστειλε και στην Αίγυπτο μήνυμα με το ίδιο περιεχόμενο, δηλαδή «Ο στρατός να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Αίγυπτο».Μετά τη Κίνα η Χίλαρι επεσκέφθη την Μιανμάρ, το Αφγανιστάν, και τη Λιβύη, για να τους παρηγορήσει… Επίσης επεσκέφθη το Μπαγκλαντές και την Ινδία. Κάλεσε τους Ισραηλινούς και Παλαιστινίους για εκ νέου διαπραγματεύσεις, δηλαδή το ίδιο παραμύθι… Στη Λιβύη η Χίλαρι μετέφερε οικονομική βοήθεια από τις ΗΠΑ στο μεταβατικό συμβούλιο της Λιβύης. Δηλαδή κατάστρεψαν μια πλούσια χώρα, και τώρα τους στέλνουν βοήθεια, αφού άρπαξαν τα πετρέλαια….
Εδώ ισχύει η λαϊκή ρήση, «Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι». Προγραμματίζει τα «ψηφιακά σύνορα» των κρατών του 21ου αιώνα για λογαριασμό των Επικυρίαρχων. «Θεός οίδε» τι εννοούν λέγοντας «Ψηφιακά σύνορα» των κρατών.

Πάντως κάτι μαγειρεύουν για τη κατάκτηση της παγκόσμιας κυριαρχίας. Συνεχίζει λέγοντας, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό που έχει ονομαστεί «έξυπνη δύναμη», το πλήρες φάσμα όλων των εργαλείων να είναι στη διάθεσή μας, ήτοι διπλωματικές, οικονομικές, στρατιωτικές, πολιτικές, νομικές, πολιτιστικές δυνάμεις για κάθε κατάσταση.  Με ανησυχεί αυτό που η Χίλαρι αποκαλεί «Έξυπνη δύναμη» και «Ψηφιακά Σύνορα».-H Παγκόσμια Σιωνιστική εξουσία, παρέλαβε μια αγαθή πρώτη κυρία, και τη μετέβαλε σε ΧΑΡΥΒΔΗ!!!

Ο Θεός ας σώζει την ανθρωπότητα!
ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος.-
Πηγή: Το διαδίκτυο / φωτο: unagb.wordpress.com

 http://freepen.gr/diethni/4823/

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/3_5646.html

ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα, τραπεζίτες και σοφοί προειδοποιούν: Προσέξτε πολύ με την Ελλάδα...

Ενώ στο διαπλεκόμενο ελληνικό τύπο βρίσκει ανταπόκριση η θεωρία πως μόνον η Ελλάδα έχει να χάσει από την έξοδό της από το ευρώ, στο εξωτερικό αντίθετα, είναι η άλλη άποψη που φοβίζει και απασχολεί: Τι μπορεί να προκαλέσει στην Ευρωζώνη και διεθνώς μία ελληνική έξοδος από το ευρώ. Όπου διαπιστώνεται ότι όλοι οι σοβαροί πολιτικοί και οικονομολόγοι, φοβούνται το ντόμινο.
Οι απόψεις αυτές φιλοξενούνται στο εξωτερικό, αλλά στην Ελλάδα δύσκολα βρίσκουν έκφραση. Θέματα όπως η ζημιά του ενός τρισεκατομμυρίου την οποία παρουσίασε πρωτοσέλιδα ο Guardian και είχε ήδη αποκαλύψει αντίστοιχα με ανάλογους υπολογισμούς ειδικών το defencenet.gr.

Ο Πωλ Κρούγκμαν ο διάσημος Αμερικανός νομπελίστας οικονομολόγος, έχει επίσης την ίδια άποψη και γενικποτερα αρθρογραφεί εναντίον των μέτρων λιτότητας σε ΗΠΑ και Ευρώπη μια και ανήκει σε φιλελεύθερη μεν, επιτυχημένη δε σχολή οικονομικής σκέψης, η οποία σε αντίθεση με τη «σχολή του Σικάγο», παρουσίασε επιτεύγματα και βοήθησε την πρόοδο της ανθρωπότητας.
Και δεν είναι μόνον οι θεωρητικοί. Για παράδειγμα μόλις την περασμένη Πέμπτη στο εξωτερικό έκαναν εντύπωση οι δηλώσεις της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και του «αδελφού» οικονομικού οργανισμού της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ρόμπερτ Ζέλικ.
Η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, προειδοποίησε για «πολύ δαπανηρές» συνέπειες αν τυχόν η Ελλάδα αποχωρήσει από την ευρωζώνη- ένα ταμπού το οποίο οι ευρωπαίοι ηγέτες έχουν αρχίσει να συζητούν ανοιχτά μετά τις ελληνικές εκλογές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reuters.

Οι φόβοι ότι η κακή κατάσταση στην Ελλάδα θα μπορούσε να σύρει τη ζώνη του ευρώ σε βαθύτερη κρίση, ταρακούνησε τις χρηματοπιστωτικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Λαγκάρντ κάλεσε τους Έλληνες ηγέτες να δείξουν την αποφασιστικότητά τους να κρατήσουν τη χώρα στη ζώνη του ευρώ τηρώντας τη συμφωνία με το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, «οι όροι της οποίας προκάλεσαν πολλά δεινά στους πολίτες της χώρας».
Ωστόσο, η ίδια είπε, τυχόν ελληνική αποχώρηση από το ευρώ «θα ήταν εξαιρετικά δαπανηρή και δύσκολη, και όχι μόνο για την Ελλάδα».

Στο μεταξύ και από την Παγκόσμια Τράπεζα εκτιμούν, ότι η κρίση θα μπορούσε να εξαπλωθεί πέρα από τα ελληνικά σύνορα, σε πολύ μεγαλύτερες οικονομίες της ευρωζώνης που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

«Το κεντρικό ζήτημα δεν θα είναι Ελλάδα, αλλά η Ισπανία και η Ιταλία,» είπε ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Ρόμπερτ Ζέλικ. «Εάν η Ελλάδα εγκαταλείψει την ευρωζώνη, οι παράπλευρες επιδράσεις θα μπορούσε να είναι πολύ επιζήμιες θυμίζοντας την κατάρρευση της Lehman Brothers το 2008, που σκόρπισε τον πανικό στις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές».

Η άποψη του Ρόμπερτ Ζέλικ, ήταν αντίστοιχη με αυτή που έκανε μία ημέρα νωρίτερα ο εκπρόσωπος του διεθνούς τραπεζικού καρτέλ IIF, Τσαρλς Νταλάρα, μιλώντας στο βρετανικό κανάλι Channel 4. Σύμφωνα με τον έμπειρο τραπεζίτη, δεν υπάρχει τρόπος να διαχειριστούν έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και αυτό χωρίς να προκληθεί ντόμινο στο διεθνές τραπεζικό σύστημα και σοβαρή ύφεση στη διεθνή οικονομία.
Ακόμα και οι Γερμανοί λένε τα ίδια. Εδώ ο Κεντρικός Τραπεζίτης της Γερμανίας Γιενς Βάιντμαν που την περασμένη εβδομάδα απειλούσε την Ελλάδα με έξοδο από το ευρώ και τώρα άλλαξε τροπάρι και έδειξε το φόβο του..

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας, Γιενς Βάιντμαν ζητεί από τους Έλληνες και από τους ευρωπαίους υπεύθυνους "να συνεννοηθούν ταχέως", για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα, με συνέντευξή του, που θα δημοσιευτεί στο αυριανό φύλλο της "Frankfurter Allgemeine".
Όπως λέει, "εναπόκειται τελικά στις κυβερνήσεις να αποφασίσουν, εάν οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι πρέπει να υποστούν συμπληρωματικές θυσίες. Προσωπικά, θα θεωρήσω «σφάλμα», να αυξηθεί ο κίνδυνος, που διατρέχει τώρα το ευρωσύστημα όσον αφορά την Ελλάδα". Λέει επίσης ότι "οι παρούσες αβεβαιότητες... μπορεί να οδηγήσουν σε υψηλό κίνδυνο τόσο την ΕΚΤ, όσο και τις άλλες κεντρικές τράπεζες στην Ευρώπη, που συνθέτουν το ευρωσύστημα".

Και βέβαια υπάρχει και η ανάλυση που παρουσιάσαμε χθες από «Γερμανό σοφό» που κατέρριπτε τους «μύθους» όπως ο ίδιος τους ονόμαζε, για την ελληνική έξοδος από το ευρώ. "Να μην παίζουν με τη φωτιά της ελληνικής εξόδου από το ευρώ", προειδοποιεί τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Γερµανός καθηγητής Διεθνούς Οικονοµίας και συνεργάτης της δεξαμενής σκέψης "Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων" (ECFR), Σεµπάστιαν Ντούλιεν, οποίος τονίζει ότι "ακόμα και αν έχεις βάλει καλούς αερόσακους, δεν θέλεις να είσαι μέσα στο κρας-τεστ..."

Και στη συνέχεια ανέλυε ότι τόσο η Ελλάδα έχει πλεονεκτήματα από μία έξοδο που παραγνωρίζονται, αλλά και το διεθνές οικοδόμημα θα απειληθεί περισσότερο από όσο υπολογίζουν.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/blog-post_1558.html

Ο καταστροφέας της Ελλάδας διαφημίζει το έργο του!

Δεν το πρόλαβε πριν τις εκλογές της 6ης/5/2012, το έκανε τώρα. Κρίμα, γιατί οι πολίτες δεν εξετίμησαν το τεράστιο έργο του και δεν τον επανεξέλεξαν βουλευτή. Η χώρα θα χάσει έναν μεγάλο πολιτικό άνδρα… Προχθές (17/5/2012) ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έδωσε στη δημοσιότητα ένα .........
κείμενο με τίτλο: “Υλοποίηση προγράμματος ΥΠΕΚΑ” που αφορά στα έργα και τις ημέρες του ΥΠΕΚΑ, κυρίως στην περίοδο της δικής του Υπουργίας. Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς…
  • Το νόμο για την περιβαλλοντική αδειοδότηση στη σελίδα 8;
  • Το νόμο για την “επίσπευση αδειοδότησης επενδυτικών σχεδίων”, το γνωστό fast-track, στη σελίδα 10;
  • Τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων στη σελίδα 26;
  • Το νέο “Πλαίσιο έκδοσης αδειών δόμησης” που καταργεί τις πολεοδομίες και παραδίδει τα πάντα στους ιδιώτες στη σελίδα 27;
  • Το νόμο-σκούπα με τίτλο “Ποινική προστασία του περιβάλλοντος – Πλαίσιο παραγωγής και διαχείρισης αποβλήτων – Ρύθµι­ση θεµάτων ΥΠΕΚΑ” στη σελίδα 10, που ξεθεμελιώνει βασικές αρχές του Συντάγματος, της δασικής, πολε­οδομικής και χωροταξικής νομοθεσίας και δίνει «δωράκια» σε επίδοξους επενδυτές σε βάρος της κοινωνίας και της οικονομίας;
  • Ή το εκτρωματικό σχέδιο Προεδρικού Δια­τάγματος με τον τίτλο «Κατη­γορίες και περιεχόμενο χρήσεων γης» που δεν έχει ακόμα θεσμοθετηθεί στη σελίδα 30;
Ή μήπως να θυμηθούμε την προσφυγή της κυβέρνησης στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για να μην εισπράξει το Δημόσιο τα 15,4 εκατ. ευρώ με τους τόκους (δηλαδή πάνω από 20 εκατ.) από την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ των Μπόμπολα-Κούτρα-Καναδών (δείτε εδώ); Περίεργο, γιατί δεν αναφέρει αυτή την υπόθεση στον απολογισμό του ο κ. Παπακωνσταντίνου;
Φαντάζεστε να έκανε έναν τέτοιο απολογισμό και για τη θητεία του στο Υπουργείο Οικονομικών;
Χαρακτηριστικό του “ζήλου” του πρώην Υπουργού είναι ότι συνέχισε να βγάζει Υπουργικές αποφάσεις ακόμα και μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου που τον έστειλαν στα αζήτητα (δείτε τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ). Από τη λίστα των “επιτευγμάτων” του κ. Παπακωνσταντίνου πάμε σε αυτό που μας ενδιαφέρει ειδικά. Παράγραφος 4.7.3, με την επικεφαλίδα “Χρυσός Χαλκιδικής”! Mικρά σχόλια με κόκκινο χρώμα.
Τον Ιούλιο 2011 ο Υπουργός ΠΕΚΑ υπέγραψε την πρώτη Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) του έργου των Μεταλλευτικών Μεταλλουργικών Εγκαταστάσεων Μεταλλείων Κασσάνδρας Χαλκιδικής της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός ΑΕΜΒΧ, μετά από μακρά διαβούλευση και με την τοπική κοινωνία και φορείς της περιοχής καθώς και τις συναρμόδιες Υπηρεσίες άλλων Υπουργείων. (Καμία “διαβούλευση” δεν έγινε γιατί το ΥΠΕΚΑ δεν ήθελε να ακουστεί το “ΟΧΙ” των πολιτών της Χαλκιδικής. Ο κ. Παπακωνσταντίνου έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του όχι μόνο τις αρνητικές εισηγήσεις του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας – του θεσμοθετημένου τεχνικού συμβούλου της Πολιτείας-  και του Συμβουλίου Περιβάλλοντος του ΑΠΘ, αλλά ακόμα και τις παρατηρήσεις της αρμόδιας για την αδειοδότηση Γενικής Διεύθυνσης Ορυκτού Πλούτου. Τη νομιμότητα αυτής της Έγκρισης θα συζητήσουμε σύντομα ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας).

Το έργο των μεταλλευτικών και μεταλλουργικών εγκαταστάσεων στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής αφορά σε μια επένδυση παγίων της τάξης των 1,3 δισ ευρώ (το 1 δις αφορά σε εισαγωγή βιομηχανικού εξοπλισμού και ειδικών οχημάτων μεταλλείου. Από την Ελλάδα θα αγοραστούν τα φτυάρια), η οποία σε πλήρη ανάπτυξη θα απασχολεί άμεσα 1800 περίπου εργαζόμενους (1300 λέει η μελέτη, στην πλήρη ανάπτυξη όλων των δραστηριοτήτων, 700 πλέον των σημερινών, που μετά από 20 χρόνια θα είναι όλοι άνεργοι χωρίς να έχουν συμπληρώσει συνταξιοδοτικά δικαιώματα. Τις πολλές χιλιάδες θέσεις εργασίας που θα χαθούν από την απαξίωση των άλλων δραστηριοτήτων της περιοχής δεν τις μετράει κανείς) .

Το έργο σκοπό θα έχει την εξόρυξη, επεξεργασία και παραγωγή, μετάλλων όπως άργυρος, χρυσός, χαλκός καθώς και συμπυκνώματα μετάλλων μολύβδου και ψευδαργύρου. (Οι πιο βαριές βιομηχανίες του κόσμου, όλες συγκεντρωμένες στην “τυχερή” Χαλκιδική!)

Στον σχεδιασμό του έργου ενσωματώθηκαν τεχνολογίες αιχμής και μέθοδοι εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων, που υιοθετούν τις πλέον σύγχρονες τεχνικές και περιβαλλοντικές απαιτήσεις όπως η υλοποίηση μεθόδου ανάκτησης του χρυσού με την εφαρμογή τεχνολογίας αιχμής χωρίς τη χρήση κυανιούχων ενώσεων (μόνο που η αρμόδια Γενική Διεύθυνση Ορυκτού Πλούτου δεν έχει πειστεί για αυτές τις ωραίες μεθόδους και δεν τους εγκρίνει τις Τεχνικές Μελέτες…), παρέχει αντισταθμιστικά οφέλη στην τοπική κοινωνία και εξασφαλίζει την πλήρη διαφύλαξη και αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος ακόμη και από παλαιές αποθέσεις στείρων, σκουριών και τελμάτων στην ευρύτερη περιοχή, που αποτελούν διαχρονικές πηγές ρύπανσης. (Δεν το κάνουν από καλοσύνη: τα τέλματα της Ολυμπιάδας θα τους αποφέρουν 230.000 ουγγιές χρυσού 1.400.000 ουγγιές ασήμι, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Το ότι θα μας φορτώσουν επιπλέον άλλους 340 εκατ. τόνους τελμάτων το κάνουν γαργάρα)

Τα αναπτυξιακά έργα και έργα ανάδειξης της περιοχής (ή καταβολής ισόποσου τιμήματος) που ενδεικτικά ανέλαβε . Ενδεικτικά προς την κατεύθυνση των αντισταθμιστικών οφελών αναφέρονται έργα, δράσεις και παρεμβάσεις που συνδέονται με τη δασοπυρόσβεση / δασοπροστασία της περιοχής, με τα δίκτυα ύδρευσης και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας της περιοχής, με αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή, με την ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων και τόπων ιστορικής μεταλλευτικής σημασίας, με την ανάπτυξη ερευνητικών δραστηριοτήτων και δημιουργίας σχολής μαθητείας για μεταλλευτικά / μεταλλουργικά θέματα.

Με την υπογραφή της ΑΕΠΟ του έργου στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής το ΥΠΕΚΑ άνοιξε ο δρόμος όπου η διαχείριση και προστασία του περιβάλλοντος, η κοινωνική ευθύνη και η οικονομική ανάπτυξη συμβαδίζουν προς όφελος της χώρας. (Κανένα όφελος της χώρας δεν υπάρχει αφού το Δημόσιο δεν εισπράττει ούτε δικαιώματα/royalties ούτε μισθώματα – χώρια που δεν εισέπραξε ούτε ένα ευρώ από την πώληση αυτής της τεράστιας δημόσιας περιουσίας το 2003) .

Προς έλεγχο βρίσκεται η δυνατότητα ανάλογης επένδυσης στο Κιλκίς. (Μόνο που το σύνολο της τοπικής κοινωνίας του Νομού Κιλκίς, o Δήμος, η Αντιπεριφέρεια και 58 φορείς του τόπου έχουν ταχθεί ανοιχτά κατά αυτού του είδους των δραστηριοτήτων στο Κιλκίς).
Δε θα μας λείψετε κύριε Παπακωνσταντίνου. Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε μόνο στο σκαμνί!
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/blog-post_2483.html

Η μπλόφα της εξόδου από το ευρώ.

Του Γιώργου Παπαδόπουλου- Τετράδη

Για να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει στη διεθνή αγορά με την Ελλάδα και να βγάλει και τα συμπεράσματα του σε σχέση με όσα του λένε προεκλογικά τα κόμματα δεν έχει παρά να σκεφτεί τα εξής:

Ήδη από τις αρχές Μαϊου άρχισαν οι απειλές, ότι αν η χώρα δεν εφαρμόσει το μνημόνιο μπορεί και να βρεθεί εκτός ευρωζώνης. Όσο οι ελπίδες των δανειστών και των κερδοσκόπων για μια μετεκλογική κυβέρνηση ήταν ζωντανές σιώπησαν.

Ενόψει των νέων εκλογών και με την πιθανότητα να κυριαρχήσει ένα αριστερό σχήμα οι απειλές όχι μόνο έγιναν αγριότερες αλλά επεκτάθηκαν και σε κλίμακα και σε συχνότητα. Επιστρατεύτηκαν από τον Ομπάμα και τη Λαγκάρντ μέχρι τους πιο χαμηλόβαθμους επιτρόπους της Κομισιόν. Η Ελλάδα είναι πλέον πρώτο θέμα κάθε μέρα σε περισσότερα από ένα πρακτορεία, δίκτυα και εφημερίδες ανά τον κόσμο.

Αγαπητοί αναγνώστες. Θα αναστατώνατε ποτέ τόσο πολύ τον κόσμο για έναν οφειλέτη σας αν δεν σας έκαιγαν τα χρήματα που σας οφείλει ή αν δεν είχατε ποντάρει σημαντικά πράγματα στη συμφωνία που έχετε κάνει μαζί του;

Ακόμα πιό πέρα: Αν σάς ήταν εύκολο και ανώδυνο να τον τιμωρήσετε θα χαλάγατε τόσο πολύ τον κόσμο ότι θα τον τιμωρήσετε; Απλώς θα το κάνατε. Αν σας ήταν αδιάφορα και λίγα τα χρήματα που σας όφειλε θα αναστατώνατε την οικουμένη;

Η λύσσα, με την οποία γίνεται η επίθεση κατά της Ελλάδας και οι απειλές εναντίον της από τούς δήθεν εταίρους της, μαρτυρούν ακριβώς το αντίθετο απ αυτό που κάνουν: Μαρτυρούν:

1. πόσο σημαντική είναι η παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη για τους ίδιους τούς δανειστές και εταίρους.

2.Πόσο σημαντική είναι γι αυτούς η εφαρμογή του σχεδίου Ρουμανοποίησης της χώρας και του Νότου

3.Και πόσο σημαντικό είναι να μη γίνει η Ελλάδα παράδειγμα αντίδρασης προς μίμηση για τους άλλους λαούς της Ευρώπης. Αυτά είναι τα διακυβεύματα.
Τόσο σημαντική ως πείραμα πρότυπο για τη δημιουργία μιας ζώνης φτηνής εργασίας για τα προϊόντα του Βορρά, ώστε κάθε κίνδυνος ματαίωσης αυτού τού πειράματος να απειλεί τα εθνικιστικά οικονομικά σχέδια της Γερμανίας, της Σκανδιναβίας και των δορυφόρων τους. Οι οποίοι νομίζουν ότι έτσι εξυπηρετούν και τα συμφέροντα διατήρησης του ευρώ ζωντανού.

Αυτές και μόνο οι πραγματικότητες, έτσι όπως είναι φανερές, δείχνουν πόσο εφικτό είναι να εκμεταλλευτεί κανείς την ανάγκη αυτών των χωρών. Η ανάγκη είναι πάντα μια αδυναμία. Εκεί επάνω η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να χτίσει τη δική της διαπραγματευτική πολιτική. Επιθετική και απαιτητική. Και όχι υποτακτική και ενδοτική, όπως έκαναν οι εγκληματικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και η συγκυβέρνηση της ΝΔ.


tvxs

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/blog-post_3784.html

Μη φορολογία Εβραίων και άλλα περίεργα

Αυτό το ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ το ξέρατε;  
Ισχύει πράγματι;
"Google it: Γιατί οι Εβραίοι της Ελλάδας δεν πληρώνουν φόρους
ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΜΕΧΡΙ και το ΦΕΚ
·         Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι και όλες οι Εβραϊκών συμφερόντων γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!
 
Με βάση το υπ' αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!
 
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) (ΚΙΣ) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας Εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο.!!!

Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό, όπου στεγάζεται η Συναγωγή και άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται ερείπια του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού, δημιουργούνται πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά με τη ταυτότητα αυτών που κατέχουν πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα.

Το Κ.Ι.Σ. 
πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες Εβραίων και να φορολογεί αυτούς, υποκαθιστώντας το ελλαδικό κράτος, γεγονός πρωτοφανές, είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων του. Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο στο ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα προϊόντα προς εβραϊκή χρήση.

Κατ' επέκταση, το Κ.Ι.Σ. έχει συγκροτήσει όπως προκύπτει από τον εσωτερικό του κανονισμό, έναν αυτάρκη και αυτοδιοικούμενο οργανισμό που επεκτείνεται σε όλους τους νομοθετικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς, διοικητικούς, θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς, οικονομικούς, κ.α. τομείς, υποδομή η οποία απαιτείται για τη λειτουργία ενός ανεξάρτητου κράτους. 
 
Τα προνόμια τα οποία έχουν παραχωρηθεί από το ελληνικό κράτος στο Κ.Ι.Σ. είναι παράνομα και αντισυνταγματικά, αφού με τον συγκεκριμένο κανονισμό του Κ.Ι.Σ., αυτοβούλως έχει δημιουργηθεί ένα "κράτος εν κράτη" από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα. Και μάλιστα, αυτό το "κράτος" δεν μετέχει σε καμία υποχρέωση έναντι του ελληνικού κράτους και απλά εισπράττει χωρίς ποτέ να αποδίδει τίποτε προς το ελληνικό δημόσιο...!

Μετά από αυτά, δικαίως αναρωτιέται ο γράφων, αλλά και ο κάθε Έλληνας πολίτης: Και γιατί κύριε Παπανδρέου, κύριε Παπακωνσταντίνου και κύριοι βουλευτές, να πληρώνουν οι απλοί Έλληνες πολίτες τη στιγμή που άλλοι Έλληνες πολίτες (Εβραίοι στο θρήσκευμα) δεν συμπαρατάσσονται στην στήριξη της οικονομίας αυτής της χώρας, αλλά και δεν συνδράμουν για την οικονομική της σωτηρία; Γιατί, άραγε, θα πρέπει εις έκαστος μισθωτός, συνταξιούχος ή δημόσιος υπάλληλος, να ανεχθεί την φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης Παπανδρέου, όταν κάποιοι άλλοι (Εβραίοι) πολίτες απολαμβάνουν ειδικής μέριμνας, προστασίας και ουσιαστικής απαλλαγής από τις εισφορές φόρων; 
 
Αν αναλογιστούμε μάλιστα πως μεγάλες (έως τεράστιες) βιομηχανίες Εβραϊκών συμφερόντων που λειτουργούν στη χώρα δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή ως φόρο και χάνονται πάρα πολλά δισεκατομμύρια ετησίως, λόγω ειδικού νόμου, με ποια σοβαρότητα έρχεται σήμερα το κράτος να κυνηγήσει τον μικροεπιχειρηματία που «φοροδιαφεύγει»;.

Άμεσα οφείλετε να ανακοινώσετε δεκαετή αναδρομική καταβολή φόρων της εβραϊκής κοινότητας (καθώς και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας). Πιστέψτε με, ούτε θα φτωχαίνουν (φυσικά και θα τους λείψουν τα χρήματα που θα δώσουν, αλλά σε έναν καλό Εβραίο πάντα λείπουν τα χρήματα επειδή ζει γνωρίζοντας πως θα μπορούσε να έχει αποκτήσει περισσότερα), καθώς και όλων εκείνων των Ελλήνων χριστιανών που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. 
 
Εκτός εάν στην Ελλάδα υπάρχουν πολίτες διαφόρων κατηγοριών, με βάση τη θρησκεία τους. και σε αυτή την περίπτωση, διαβλέπω πως -τελικά- οι χριστιανοί αποτελούν πολίτες γ' κατηγορίας, αφού ως α' κατηγορίας αντιμετωπίζετε τους Εβραίους και ως β' κατηγορίας τους μουσουλμάνους (οι οποίοι στην Ελλάδα χρήζουν ειδικής κρατικής μέριμνας σε πλείστες όσες των περιπτώσεων).

Ζητείστε-απαιτείστε λοιπόν τα χρωστούμενα (και όχι όλα, δεν χρειάζεται) από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα και το καθοδηγητικό της όργανο (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, και να είστε βέβαιος πως όλα τα οικονομικά προβλήματα της χώρας θα λυθούν ως δια μαγείας. (μην σας πω και πως οι τοκογλύφοι θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να μας δανείσουν και χωρίς τόκο.)!!--
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/blog-post_8990.html

Αν αναρωτιέσαι αν πρέπει να τον ψηφίσεις… απλά δες αυτό:

Δείτε τον «μετρ» της πολιτικής σταθερότητας, τον άνθρωπο που στο λεξικό, δίπλα από το όνομά του,υπάρχει η λέξη αξιοπιστία και σταθερότητα, τον άνθρωπο που κάνει τα πάντα προκειμένου να κατακτήσει την εξουσία και το όνομα αυτoύ…


ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!





http://cretanpatriot.wordpress.com


http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/blog-post_4767.html

Kαταδικάστηκε ο Δήμαρχος Σουφλίου μετά απο μήνυση της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου !



Ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση της ηρωικής δασκάλας του Δερείου Χαράς Νικοπούλου ο Ευάγγελος Πουλιλιός Δήμαρχος Σουφλίου

Η Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ είχε πρωτοστατήσει στο κυνήγι της ΧΑράς ...
Καταδικάστηκε σήμερα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ορεστιάδας σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών
, ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. Ευάγγελος Πουλιλιός, ύστερα από έγκληση που κατέθεσε εναντίον του η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου για τα όσα συκοφαντικά και ψευδή είχε πει ο πρώην Δήμαρχος Ορφέα (και νυν Σουφλίου) στην εκπομπή «Αθέατος Κόσμος» του Κώστα Χαρδαβέλλα στο ALTER, λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2010...

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Ευάγγελος Πουλιλιός θέλησε να παρέμβει στο ALTER κατά την μετάδοση της σχετικής εκπομπής «Αθέατος Κόσμος», που ήταν αφιερωμένη στην Χαρά Νικοπούλου, την δασκάλα του Δερείου, την οποία επισκέφθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας και κατέγραψε τη ζωή της στο ξυλόσπιτο του δασαρχείου, αλλά και την αγάπη με την οποία την περιέβαλαν οι κάτοικοι και τα παιδιά των Πομάκων της περιοχής.

Στην εκπομπή είχε μιλήσει νωρίτερα ο σύζυγος της Χαράς Νικοπούλου, που δήλωσε ότι αν και ξεκίνησαν με όνειρα να μείνουν για πάντα στο Δέρειο, αναγκάστηκαν να φύγουν. Μίλησε για το καθεστώς τρομοκρατίας που βίωσαν, για τα μαύρα κονδύλια που πέφτουν στην περιοχή (προφανώς από το τουρκικό προξενείο), μίλησε για τις απειλές στους Πομάκους που δεν δέχονται να ταυτιστούν με την τουρκική πολιτική.

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο πρώην δήμαρχος Ορφέα και νυν δήμαρχος Σουφλίου κ. Πουλιλιός να κάνει έξωση στη Χαρά Νικοπούλου από τη μικρή ξύλινη μονοκατοικία, που της παραχωρήθηκε ως «σπίτι του δασκάλου», καθώς επίσης και βίντεο στο οποίο ο κ. Ελευθεριάδης έδειχνε ιδιόχειρο σημείωμα του Δημάρχου που ζητούσε χάρη από τη Χαρά Νικοπούλου (ο πατέρας της ήταν πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου). Έτσι, σύμφωνα με τον κ. Ελευθεριάδη, η μη προώθηση της “χάρης” έφερε το μένος του Δημάρχου. Στο βίντεο ο Δήμαρχος έλεγε ότι την επόμενη ημέρα θα έκανε μήνυση στον κ. Ελευθεριάδη, όμως όπως αποδείχθηκε στην εκπομπή ουδέποτε προέβη σε τέτοια κίνηση.

Ο άλλοτε Δήμαρχος Ορφέα κ. Πουλιλιός στην προσπάθειά του να κατηγορήσει την δασκάλα δήλωσε ότι η κ. Νικοπούλου έκανε μήνυση στους μαθητές και στους γονείς τους και ζητούσε 30.000 ευρώ από τον κάθε μαθητή!

Τότε η δασκάλα παρενέβη στην εκπομπή για να διαψεύσει κατηγορηματικά τον Δήμαρχο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Οι μόνες αγωγές που έκανα ήταν εις βάρος του μουσουλμάνου που μου έσπασε το χέρι και εναντίον τουρκικών εφημερίδων της Θράκης που με συκοφαντούσαν συντονισμένα ένα χρόνο αργότερα».

Ο κ. Πουλιλιός έλεγε ότι θα στείλει με φαξ την αγωγή στο κανάλι, κάτι που επαναλάμβανε διαρκώς, αλλά σε λίγο επανεμφανίστηκε για να αλλάξει τα ίδια του τα λεγόμενα και να πει ότι εννοούσε ότι η Χαρά Νικοπούλου μήνυσε τον μουσουλμάνο που χειροδίκησε σε αυτήν, τη γυναίκα και τα παιδιά του!

Στο μεταξύ η κ. Νικολοπούλου αν και ζητούσε επίμονα να παραμείνει στην περιοχή του Μεγάλου Δερείου, στο οποίο υπηρετούσε για 5 χρόνια, μετατέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου συνεχίζει να ζει και να εργάζεται.


Ράδιο Έβρος 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/k_20.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters