Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Σκοτώνουν...

Xθές ήταν ο 29χρονος στην Πάτρα ...Σήμερα  ήταν ο βιασμός ανήλικου κοριτσιού μπροστά στον Πατέρα της
! Αύριο θα είσαι εσύ θυμίσου κανείς δεν θα είναι εκεί όταν θα... Oυρλιάζεις !
Σκοτώνουν βιάζουν εν ψυχρώ ,σφάζουν ...

γιατί λένε οι δικηγόροι τους οτι ήταν μεθυσμένοι ...από πότε οι Μουσουλμάνοι πίνουν αλκοόλ;
Μάθε πώς μπορείς να οπλιστείς με νόμιμο όπλο ,μην περιμένεις να σε σφάξουν...Το σίγουρο είναι ότι δεν θα Αγιάσεις
Βετεράνος !
Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΩΣ ΜΕΣΟ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Είναι γεγονός ότι οι καιροί που διανύουμε είναι οι πιο δύσκολοι που έχουμε δει ως Έλληνες εδώ και δεκαετίες, από οικονομικής τουλάχιστον άποψης. Συνεπεία αυτής της συνεχιζόμενης κρίσης, σε.... συνδιασμό με την δραματική αύξηση της λαθρομετανάστευσης, είναι η συνεχώς αυξανομένη εγκληματικότητα.


 
Η μικρό-εγκληματικότητα (ληστείες, κλοπές, διαρρήξεις κλπ) είναι αυτή που ο μέσος πόλιτης αντιμετωπίζει καθημερινά και από την οποία προσπαθεί προστατεύσει τον εαυτό του και τους οικείους του. Ειδικά μετά τα τελευταία περιστατικά (δολοφονία εν ψυχρώ άτυχου 44χρονου απο λαθρομετανάστες εγκληματιές στην Ηπείρου, 2 συνεχόμενες εκτελέσεις κοσμηματοπωλών, εκτέλεση αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. απο «ομογενείς» εγκληματίες και πολλά ακόμα) η αγωνία και ο φόβος του καθενός απο εμάς έχει κορυφωθεί, σε σημείο που να μην νιώθουμε ασφαλείς ούτε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Σκοπός αυτού του άρθρου δεν είναι να προωθήσει την αυτοδικία, ούτε να προτρέψει τον ανάγνωστη να υποκαταστήσει τις αρμόδιες αρχές αλλά να υποδείξει μερικά νόμιμα μέσα με τα οποία μπορεί να αμυνθεί ο μέσος Έλληνας πολίτης σε περίπτωση που αντιμετωπίζει οπλισμένο αντίπαλο και η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Ένα απο τα πίο πρόσφορα μέσα για κάτι τέτοιο είναι η καραμπίνα για πολλούς και διάφορους λόγους που θα δούμε στην συνέχεια.

2.Καραμπίνα

Έκδοση Αδείας Κατοχής Κυνηγετικών Όπλων (άρθρο 8 παρ. 1 Ν. 2168/1993)
Απαιτούμενα δικαιολογητικά :

1. Αίτηση του ενδιαφερομένου, μετά των προβλεπομένων κάθε φορά από τις ισχύουσες διατάξεις ενσημοχαρτοσήμων.

2. Τιμολόγιο αγοράς από έμπορο της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, από το οποίο να προκύπτει η νόμιμη προέλευση του συγκεκριμένου κυνηγετικού όπλου ή ανταλλακτικής κάννης αυτού, ή υπεύθυνη δήλωση του πωλητή, εφόσον η αγορά πραγματοποιήθηκε από ιδιώτη, με την απαραίτητη υποβολή στην περίπτωση αυτή της άδειας κατοχής ή του δελτίου κατοχής του συγκεκριμένου όπλου.

Εφόσον δεν υπάρχει άδεια ή δελτίο κατοχής, ο πωλητής αναφέρει στην ως άνω δήλωσή του την πηγή προέλευσης του συγκεκριμένου όπλου.

3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 του ενδιαφερομένου ότι δεν εμπίπτει στις απαγορευτικές διατάξεις του άρθρου 18 του Ν. 2168/1993.

Στην ίδια δήλωση αναφέρεται πόσα ακόμη κυνηγετικά όπλα κατέχει ο δηλών, ως και ότι το προς αγορά όπλο πληροί τις αναφερόμενες στο άρθρο 1 παρ. 1 εδάφ. β΄ του Ν. 2168/1993 προϋποθέσεις.

4. Ιατρικό πιστοποιητικό από ιατρό νευρολόγο-ψυχίατρο ή παθολόγο, από το οποίο να προκύπτει η κατάσταση της ψυχικής υγείας του ενδιαφερομένου.

5. Αντίγραφο ποινικού μητρώου δικαστικής ή γενικής χρήσης (άρθρο 577 Κ.Π.Δ., όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 10 του Ν. 1805 /1988)

6. Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες.


Για χορήγηση άδειας κατοχής κυνηγετικού όπλου σε άτομα που έχουν ήδη εφοδιασθεί με άδεια αγοράς του συγκεκριμένου όπλου, δεν απαιτείται Υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/1986, Ιατρικό πιστοποιητικό και αντίγραφο ποινικού μητρώου δικαστικής ή γενικής χρήσης.

Δεν απαιτείται επίσης ιατρικό πιστοποιητικό και αντίγραφο ποινικού μητρώου για τη χορήγηση άδειας κατοχής κυνηγετικού όπλου, εφόσον ο ενδιαφερόμενος έχει εφοδιασθεί με άδεια κατοχής άλλου κυνηγετικού όπλου και δεν έχει παρέλθει τριετία από την ημερομηνία χορήγησης της άδειας αυτής.

Η καραμπίνα ως όπλο κατατάσσεται στα κυνηγετικά όπλα. Συγκεκριμένα ο νόμος 2168/93 (ΦΕΚ 147/Α/3-9-93) «Περι όπλων και εκρηκτικών» ορίζει στο αρθρο 1 παρ1.β «Κυνηγετικά όπλα είναι τα επωμιζόμενα μονόκαννα και δίκανα, επαναληπτικά και ημιαυτόματα όπλα, που έχουν το εσωτερικό της κάνης τους λείο και όχι ραβδωτό, μήκος κάνης τουλάχιστον πενήντα εκατοστών του μέτρου και συνολικό μήκος τουλάχιστον ενός (1) μέτρου, σταθερό, μη πτυσσόμενο κοντάκι, λειτουργούν με δύναμη πού παράγεται από την καύση πυρίτιδας, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την άσκηση θήρας ή εξάσκηση στη σκοποβολή, φέρουν συνολικά μέχρι τρία φυσίγγια και δεν δύναται να δεχθούν περισσότερα από τρία φυσίγγια. Τα όπλα αυτά κατατάσσονται σε δύο κατηγορίες Α’ και Β’. Στην κατηγορία Α' υπάγονται όσα έχουν κάνη μήκους μέχρι 60 εκατοστών και στην κατηγορία Β’ τα λοιπά κυνηγετικά όπλα, στα οποία περιλαμβάνονται και λειόκανα όπλα μικρού διαμετρήματος τύπου FLOBERT.».Η απόκτηση ενός κυνηγητικού όπλου είναι σχετικά εύκολη για έναν Έλληνα πολίτη φτάνει να πληρεί τις προϋποθέσεις που ορίζονται στο άρθρο 8 του ανωτέρω νόμου. Ακόμα και τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα δεν απαγόρευσαν την κατοχή κυνηγετικών όπλων γιατί χρησιμοποιούνται πρωτίστως για το κυνήγι, μια πανάρχαια συνήθεια του ανθρώπου. Η εύκολη σχετικά απόκτηση του, το μικρό κόστος καθώς, η ευκολία χειρισμού του αλλά και η τεράστια δύναμη του ως μέσο ανάσχεσης (stοpping power) καθιστούν το κυνηγετικό όπλο ένα από τα ιδανικά πυροβόλα όπλα αυτοάμυνας. Στις Η.Π.Α. αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή όπλα (είναι γνωστό ότι κάθε αστυνομικό περιπολικό διαθέτε μια επαναληπτική καραμπίνα) ενώ και αρκετές δικες μας αστυνομικές και στρατιωτικές υπηρεσίες έχουν στο οπλοστάσιο τους κυνηγετικά όπλα

3.Κατηγορίες

Τα λειόκανα όπλα διακρίνονται, ανάλογα με τον τρόπο σύνδεσης της κάννης με τη βάση τους, σε δύο κατηγορίες: Τα αρθρωτά και τις καραμπίνες. Αρθρωτά είναι εκείνα που η κάννη (ή οι κάννες) συνδέεται με την βάση δια μέσου ενός πείρου (άρθρωση) και περιστρεφόμενη γύρω απ' αυτόν οπλίζει τον μηχανισμό πυροδότησης και ταυτόχρονα δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να γεμίσει το όπλο με φυσίγγια τα οποία τοποθετούνται «με το χέρι» απ' ευθείας στη θαλάμη.

Τα αρθρωτά όπλα διακρίνονται σε: Μονόκαννα (αυτά που φέρουν μία κάννη), και σε Δίκαννα (αυτά που φέρουν δύο κάννες),τα οποία με την σειρά τους, διακρίνονται σε Πλαγιόκαννα (οι κάννες είναι τοποθετημένες η μια δίπλα στην άλλη) και σε Αλληλεπίθεταφυσιγγίου από την αποθήκη στη θαλάμη, καθώς και ο μηχανισμός εξώλκευσης του κάλυκα και όπλισης του πυροδοτικού μηχανισμού λειτουργούν χειρωνακτικά από τον χειριστή). Σ' αυτή την κατηγορία ανήκουν: Οι καραμπίνες με μοχλό οπλίσεως τον ξυστό (Αποκαλούνται και χράπα χρούπα ή pump action), οι καραμπίνες με κινητό ουραίο ή bolt action και οι καραμπίνες με μοχλό οπλίσεως τον υποφυλακτήρα της σκανδάλης ή lever action, και (β) τις Ημιαυτόματες ή αυτογεμείς: Είναι οι καραμπίνες που μετά από κάθε βολή, ο μηχανισμός προώθησης του φυσιγγίου από την αποθήκη στη θαλάμη και ο μηχανισμός εξώλκευσης του κάλυκα και όπλισης του πυροδοτικού μηχανισμού λειτουργούν αυτόματα, εκμεταλλευόμενοι την ενέργεια που παράγεται από την καύση της πυρίτιδας και με κάθε τράβηγμα της σκανδάλης πυροδοτούν μόνον ένα φυσίγγιο (Εικ. 2.8).


Εμείς επί του παρόντος θα ασχοληθούμε με τις επαναληπτικές (πιο γνωστές ως χράπα χρούπα) διαμετρήματος 12 GA. Για λόγους ευκολίας αλλά και κατανόησης θα τις αποκαλούμε στο εξής απλά καραμπίνες. Οι επαναληπτικές καραμπίνες έχουν ένα μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων και γι’ αυτό θεωρούνται πρόσφορες για αυτοάμυνα καθώς και για αστυνομική/στρατιωτική χρήση. Καταρχάς έχουν ιδιαίτερα χαμηλή τιμή απόκτησης (ξεκινάει από 300 ευρώ) γεγονός που τις κάνει προσιτές και ελκυστικές. Το βάρος τους είναι σχετικά χαμηλό (μια μέση επαναληπτική καραμπίνα ζυγίζει γύρω στα 3,5 kg.) ενώ μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλων των ειδών τα φυσίγγια χωρίς φόβο εμπλοκής διότι η όπλιση γίνεται χειροκίνητα. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα επιλογής μη θανατηφόρων (non-lethal) φυσιγγίων ελαφριάς γόμωσης που περιέχουν σκάγια καουτσούκ ή πλαστικά, τα οποία είναι ιδανικά για αυτοάμυνα λόγω του ότι απλά ανασχέτουν τον επιτιθέμενο και δεν προκαλούν θανατηφόρες βλάβες (με απλά λόγια μας γλιτώνουν από μακροχρόνιους δικαστικούς αγώνες). Επίσης λόγω της αυξημένης ζήτησης και της ευρείας κυκλοφορίας των επαναληπτικών καραμπινών μπορούμε να βρούμε μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ (κοντάκια, υποφυλακτήρες, αορτήρες) που μας επιτρέπουν να την «φέρουμε στα μέτρα μας». Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι δεν έχουν υπερβολικές απαιτήσεις σε συντήρηση και λίπανση λόγω του εξαιρετικά απλού μηχανισμού τους. Τέλος έχουν πολύ μεγάλη ισχύ ανάσχεσης και θεωρούνται ιδιαίτερα θανατηφόρες. Ο συνταγματάρχης Jeff Cooper, πρώην πεζοναύτης, βετεράνος του Βιετνάμ και της Κορέας, συγγραφέας, εκπαιδευτής σε πολλές σχολές Αστυνομίας και Στρατού, συνήθιζε να αφηγείται οτι στις αναφορές ένοπλων συμπλοκών που του υπέβαλλαν οι κατώτεροι του/εκπαιδευόμενοι του, όταν χρησιμοποιούταν καραμπίνα το περιστατικό «έληγε» σε μια ή δυο το πολύ βολές.

4.Δημοφιλή Μοντέλα που συναντάμε


Εν συντομία, ορισμένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα επαναληπτικών καραμπινών, διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, είναι τα εξής:

MOSSBERG 590 A1


Διαθέτει κάνη 51 εκ., αποθήκη 6 έως 9 φυσιγγίων, ασφάλεια, μαύρα συνθετικά μέρη, υποδοχές για αορτήρα, σκοπευτικά ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσει φυσίγγια τύπου magnum. Κατασκευάζεται στην Αμερική, χρησιμοποιείται από αρκετά σώματα ασφαλείας ξένων χωρών.



MAVERICK 88 SECURITY



Έχει ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με την MOSSBERG 590 A1, συναρμολογείται από θυγατρική εταιρία της MOSSBERG και έχει χαμηλότερο κόστος απόκτησης λόγω του ότι αρκετά μέρη της κατασκευάζονται στο Μεξικό.


Remington 870™ Express® Synthetic





Από τις πιο γνωστές καραμπίνες αυτοάμυνας, αρκετά αστυνομικά τμήματα στις ΗΠΑ είχαν μια σε κάθε περιπολικό. Η απλή έκδοση διαθέτει κάνη 51 εκ., ασφάλεια, μπροστινό σκοπευτικό και γεμιστήρα 7 φυσιγγίων.


Winchester SXP



Διαθέτει κάνη 66 εκ., αποθήκη 5 φυσιγγίων, υποδοχές αορτήρα, ασφάλεια και ράγα σκόπευσης. Κατασκευάζεται στην Αμερική.






Benelli M3 Convertible






Πρόκειται για μια εξαιρετικά πρωτοποριακή ιταλική καραμπίνα η οποία είναι και ημιαυτόματη και επαναληπτική! Κατά τα’ άλλα έχει ίδιες δυνατότητες με τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς, όπως εμπρός-πίσω σκοπευτικά, αποθήκη 5 φυσιγγίων και μια ευρεία γκάμα διαθέσιμων αξεσουάρ.

Πέρα από τις παραπάνω υπάρχουν αρκετές ακόμα που λόγω περιορισμένου χώρου δεν μπορούμε να αναφέρουμε. Σίγουρα μια έρευνα αγοράς θα σας επιτρέψει να βρείτε μια η οποία να ταιριάζει στο χέρι σας και στην …τσέπη σας.

5.Αξεσουάρ

Λόγω της ευρείας διάδοσης των κυνηγετικών/σκοπευτικών όπλων αυτού του τύπου, μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ είναι διαθέσιμη. Αυτό επιτρέπει στον καθένα και τροποποιήσει το προσωπικό του όπλο, πάντα μέσα στα πλαίσια που επιτρέπει ο νόμος, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του και τις ικανότητές του. Ενδεικτικά σας παραθέτουμε ορισμένα αλλά η ποικιλία είναι τεράστια, τόσο σε είδη, όσο και σε μάρκες:

Το εύρος των πυρομαχικών που μπορεί κανείς να βρεί στην ελληνική αγορά για τις επαναληπτικές καραμπίνες είναι πραγματικά τεράστιο και καλύπτουν κάθε «βαλάντιο». Υπάρχουν φυσίγγια κατάλληλα για κάθε κυνήγι (λαγού, πουλιών, αγριόχοιρων κλπ), σκοποβολή, αστυνομική/στρατιωτική χρήση και αυτοάμυνα., φυσίγγια ελαφριών γομόσεων, βαρέων γομόσεων (magnum), διασποράς, μονόβολα και πολλά ακόμα.Εμείς θα ασχοληθούμε με ορισμένα απο κάθε κατηγορία που μας ενδιαφέρουν. Καταρχάς λόγω του αυστηρού νομικού πλασίου που θέτει το ελληνικό σύστημα νόμων σχετικά με την αυτοάμυνα θα συνιστούσαμε τα πρώτα τουλάχιστον φυσίγγια σε μια καραμπίνα που προορίζεται για αυτοάμυνα να ειναι μη-θανατηφόρα. Τα μη-θανατηφόρα φυσίγγια περιέχουν σκάγια απο πλαστικό ή καουτσούκ και σκοπό έχουν να προκαλέσουν αρκετό πόνο στον επιτιθέμενο ώστε να σταματήσει την επιθεσή του. Χρησιμοποιούνται σε πολλές χώρες και για τον έλεγχο πλήθους κατά τις διαδηλώσεις.Άλλο ένα πολύ χρήσιμο φυσίγγιο για άμυνα ειναι το γνωστό στους κυνηγούς αγριογούρουνων εννιάβολο. Το εννιάβολο, όπως φανερώνει και το όνομα του, περιέχει εννέα μολύβδινα σκάγια διαμέτρου περίπου 8mm, τα οποία μόλις εξέλθουν απο την κάνη του όπλου «ανοίγουν» και καλύπτουν ένα μεγάλο εμβαδό. Είναι θανατηφόρα και συνήθως σε μικρές αποστάσεις (κάτω των δέκαπέντε μέτρων) περισσότερα απο ένα μολύβδινα σκάγια πετυχαίνουν τον στόχο. Για να κάνετε την σύγκριση κάθε μολύβδινο σκάγι έχει το μέγεθος ενός βλήματος περιστρόφου 32’’. Για το ΄τελος αφήσαμε το μονόβολο, ένα φυσίγγι το οποίο όμως πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή λόγω του ότι είναι εξαιρετικά θανατηφόρο. Το μονόβολο περιέχει μόνο ένα σκάγι το οποίο μπορεί να έχει μυτερό ή στρογγυλό σχήμα, να έχει ραβδώσεις ή να είναι λείο να περιέχεται εντός πλαστικού κελυφίου το οποίο απορρίπτεται πριν φτάσει τον στόχο (sabot) και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά. Ανεξάρτητα απο αυτά το γεγονός είναι ένα: το μονόβολο αποτελεί εξαιρετικά δυνατό, διατρητικό και συνεπώς θανατηφόρο πυρομαχικό γιαυτό και πρέπει να χρησιμοποιείται με μεγάλη προσοχή και όπου κρίνεται πραγματικά απαραίτητο. Είναι γνωστό οτι διαπερνά ξύλινες πόρτες, πόρτες και σιδερένια μέρη αυτοκινήτων, ακόμα και αλεξίσφαιρα τύπου ΙΙΙ. Συνεπώς η χρήση του εντός κατοικημένης περιοχής οπου υπάρχει αρκετός κόσμος εγκυμονεί τους τον κίνδυνο παράπλευρων απωλειών, πράγμα που κανείς δεν θέλει να συμβεί.

Πολλοί ρωτούν τι φυσίγγια να χρησιμοποιούν. Αυτό είναι προσωπικό θέμα που πρέπει να καθορίσει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης όπλου, λαμβάνοντας υπόψη τον πιθανό κίνδυνο που ίσως αντιμετωπίσει, τα διαθέσιμα χρήματα, το περιβάλλον που κινείται αλλά και τον σωματότυπο του (για παράδειγμα τα φυσίγγια magnum έχουν αυξημένη ανάκρουση που κάποιος μικρόσωμος χρήστης ίσως βρεί ενοχλητική). Μία κοινή τακτική στις ΗΠΑ είναι τα πρώτα ένα ή δύο φυσίγγια σε μία καραμπίνα που χρησιμοποιείται για αυτοάμυνα να είναι μη θανατηφόρα, τα επόμενα δυο ή τρία να είναι εννιάβολα και μετά τοποθετούνται εναλλάξ εννιάβολα με μονόβολα, για να καλυφθεί το ενδεχόμενο ο επιτιθέμενος να κινείται στον χώρο (όποτε τα εννιάβολα θα τον πλήξουν πιό ευκολα λόγω διασποράς) ή να είναι καλυμμένος πίσω απο κάποιο εμπόδιο (κάτι που ίσως διαπερνά το μονόβολο). Να υπενθυμίσουμε οτι για να κάνουμε κατι τέτοιο, δηλαδή να βάλλουμε εναντίον κάποιου, βασική προυπόθεση είναι οτι βρισκόμαστε σε άμυνα! Δεν πυροβολούμε κάποιον επειδή απλά μας απείλησε λεκτικά, εισέβαλε σπίτι μας ή άσκησε σωματική βία. Πάντα αντιδρούμε ανάλογα με την απειλή που δεχόμαστε και στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος.

7. Εξάσκηση

Πολλοί άνθρωποι φαντάζονται οτι με το να προμηθευτούν μια καραμπίνα ή ένα οποιοδήποτε άλλο όπλο και να το βάλουν στην ντουλάπα είναι καλυμένοι στο θέμα της αυτοάμυνας. Στην πραγματικότητα έχουν κάνει μια τρύπα στο νερό! Είναι σαν να αγοράζουμε το αυτοκίνητο και να νιώθουμε οτι αν χρειαστεί να οδηγήσουμε, απλά θα πάρουμε το τιμόνι στα χέρια μας και θα το επιτύχουμε. Η καραμπίνα, όπως και κάθε άλλο εργαλείο, θέλει εξοικείωση και εξάσκηση. Έτσι ώστε αν κάποτε να παραστεί ανάγκη να γνωρίζει ο αμυνόμενος τι άκριβώς πρεπει να κάνει και πώς. Φανταστείτε για παράδειγμα την στιγμη που κάποιος σας πυροβολεί να προσπαθείτε, υπο το τρομερό στρες και την αδρεναλίνη που εκκρίνεται εκείνη την ώρα, να απάντησετε στα πυρά και να μην μπορείτε, γιατί δεν έχετε οπλίσει το κλείστρο (δεν έχει δηλαδή φυσίγγιο στην θαλάμη). Για να κάνει κάποιος αυτη την κίνηση κτήμα του και να μπορεί να την κάνει αυτομάτως, χωρίς δηλαδή να το σκεφτεί, πρέπει να την έχει επαναλάβει εκατοντάδες φορές. Πρέπει να έχει εξασκηθεί λοιπόν πρίν το περιστατικό. Η εξάσκηση που χρειάζεται κάθε χρήστης ενός όπλου, και σύμφωνα με όλα τα εγχειρίδια αυτοάμυνας, χωρίζεται σε δύο επιμέρους τομείς: στην ξηρά προπόνηση και την προπόνηση με αληθινά πυρά. Συνοπτικά, ξηρά προπόνηση μπορεί να γίνει και σπίτι μας και περιλαμβάνει γέμιση-απογέμιση του όπλου, όπλιση, προβολές (δηλαδή να φέρνουμε τα σκοπευτικα στα μάτια μας) και πολλές ακόμα ασκήσεις που θα δούμε αναλυτικά σε επόμενο άρθρο. Η προπόνηση με αληθινά πυρά γίνεται στο σκοπευτήριο και περιλαμβάνει βολές σε στόχους σταθερούς ή κινούμενους. Είναι εξίσου σημαντική, αν οχι περισσότερο, με την ξηρά προπόνηση, γιατί μπορούμε να δούμε πως συμπεριφέρεται το όπλο μας, τις δυνατότητες του κλπ. Είναι λοιπόν απολύτως αναγκαίο για τον κάτοχο ενός όπλου να εξασκείται τακτικά για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε μια ένοπλη συμπλοκή και για να νιώθει σίγουρος για τις ικανότητες του.

8. ΦΥΛΑΞΗ ΟΠΛΟΥ

Η φύλαξη του όπλου είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς, ειδικά όταν υπάρχουν μικρά παιδία στο σπίτι. Ο ταγματάρχης J.Farnam (πρώην στρατιωτικός,αστυνομικός, ιδρυτής της Defence Training International και εκπαιδευτής αυτοάμυνας) διδάσκει οτι απο την στιγμή που θα παρουσιαστεί ο κίνδυνος έως την στιγμή που το όπλο θα βρεθεί στα χέρια του ιδιοκτήτη του, δεν πρέπει να μεσολαβούν περισσότερα απο 5 δευτερόλεπτα. Σε γενικές γραμμές όσο πιό ασφάλες είναι ένα όπλο, και όσο πιο καλά φυλαγμένο το έχει κάποιος, τόσο πιό δύσκολα θα το ανακτήσει σε περίπτωση ανάγκης. Δεν υπάρχει χρυσός κανόνας, ούτε μπορεί κάποιος να υποδείξει την τέλεια λύση, αλλά η προσωπική γνώμη του γράφοντος είναι ότι το όπλο πρέπει να φυλάσσεται σε μέρος που να μπορεί να βρεθεί στα χέρια του νόμιμου ιδιοκτήτη του εύκολα σε περίπτωση συμπλοκής, με μια κλειδαριά σκανδάλης, ώστε να μην είναι δυνατόν να χρησιμοποιήθει απο άλλους, Τα πυρομαχικά πρέπει να φυλάσσονται ξεχωριστά.


Να θυμάστε ότι είστε υπεύθυνοι για την φύλαξη του όπλου σας κατά τον νόμο και η πλημμελής φύλαξη τιμωρείται (ν.2168/93/αρθρ.7/παρ.6:Οι κάτοχοι των ειδών, που αναφέρονται στο άρθρο αυτό, υποχρεούνται να λαμβάνουν τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή φύλαξη τους και να μην παραχωρούν αυτά σε τρίτα πρόσωπα. Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές δύνανται να υποδεικνύουν εγγράφως στους ενδιαφερόμενους τη λήψη των κατά την κρίση τους επιβαλλομένων μέτρων ασφαλείας., παρ.8β. Με φυλάκιση μέχρις ενός (1) έτους τιμωρούνται οι παραβάτες των διατάξεων των παραγράφων 2, περίπτ. η, 3, 4 και 6 του παρόντος άρθρου.). Μια καλή λύση θα ήταν και η αγορά – τοποθέτηση ενός οπλοκιβωτίου το οποίο τοποθετείται με βίδες στο πάτωμα και στον τοίχο, είναι ατσάλινο, και συνήθως έχει εσωτερικά και δεύτερο ντουλαπάκι ασφαλείας με κλειδί (για τα πυρομαχικά), ενώ έχουμε δυνατότητα επιλογής διαστάσης και αριθμού θέσεων όπλων. Τα οπλοκιβώτια ξεκινάνε από τις, προσιτές, τιμές των 330 ευρώ και μας επιτρέπουν να έχουμε ένα καλό επίπεδο ασφάλειας σπίτι μας.

9.Επιλογος

Ελπίζουμε μέσα απο αυτό το άρθρο να πήρατε μια μικρή ιδέα για το τί είναι η καραμπίνα, πως μπορεί να αποκτηθεί και γιατί θεωρείται ιδανικό όπλο για αυτοάμυνα! Σε επομένο άρθρο θα αναφέρουμε ασκήσεις για ξηρά προπόνηση μαζί με φωτογραφικό οδηγό!


Δεν ξεχνάμε!


Ø Η οπλοφορία με κυνηγητικά/σκοπευτικά όπλα απαγορεύεται!


Ø Ο νόμος τιμωρεί την πλημμελή φυλαξη του όπλου και την απώλεια του.


Ø Τα όπλα κυνηγιού/σκοποβολής μεταφέρονται πάντα άδεια, στην θήκη τους και με τα φυσίγγια ξεχωριστά.

Ø Δεν σημαδεύουμε κανέναν με το όπλο μας χωρίς λόγο, έστω και αν είναι άδειο.




πηγές:




“The Tactical Shotgun: The Best Techniques And Tactics For Employing The Shotgun In Personal Combat” by Gabriel Suarez




“Gun Digest Book of the Tactical Shotgun” By Scott W. Wagner




“The Gun Digest Book of Personal Protection & Home Defense” by Robert K. Campbell




“ The Farnam method of defensive shotgun and rifle shooting” by J.Farnam




“Combat Shotgun DVD- Concepts, Skills, and Tactics for Employing Shotguns in Personal Combat” by Louis Awerbuck




http://www.shotgunworld.com




http://www.tacticalshotguns.com/




http://www.kysyp.gr/


 
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/05/o_25.html

Το χαλασμένο γερμανικό γονίδιο

Πολλές είναι οι απόψεις που έχουν διατυπωθεί σχετικά με τα κίνητρα της Γερμανίας πίσω από τα σκληρά μέτρα που έχει επιβάλει στην Ελλάδα. Άλλες τα αποδίδουν στην προτεσταντική ηθική, άλλες σε υφέρποντα ναζιστικά γονίδια, άλλες στο σύνδρομο της Βαϊμάρης, άλλες σε εγγενή τιμωρητική διάθεση, που συνάδει με την αρχέγονη εικόνα της Frau Blücher και της νταρντάνας γερμανίδας γκουβερνάντας, και πάει λέγοντας. Τίποτα όμως απ’ αυτά δεν πλησιάζει την αλήθεια που είναι απλή και άλλη: Το πρόβλημα των Γερμανών δεν είναι ηθικό, αλλά γονιδιακό. Και παρά τον άμεσο συνειρμό για κάποιο λανθάνον γονίδιο που αναπαράγει τον φασισμό από τη μια γενιά στην άλλη, το χαλασμένο γερμανικό γονίδιο, δεν είναι αυτό, αλλά το «γονίδιο της χαράς», εξακριβωμένο από τα καλύτερα εργαστήρια βιοτεχνολογίας και από τους πλέον διεισδυτικούς ψυχολόγους.

Τι άλλωστε να φταίει που οι Γερμανοί στην πλειοψηφία τους αδυνατούν να γευτούν ακόμα και τις ελάχιστες χαρές της ζωής, όταν και η ανεργία μειώνεται και η οικονομία τους πλέει με φουσκωμένα τα πανιά;

Θα μου πείτε ότι στενοχωριούνται και τύπτονται που βλέπουν τους καημένους τους Έλληνες και τους Ισπανούς και τους Πορτογάλους και τους Ιρλανδούς να ταλαιπωρούνται, με τους ίδιους να επωφελούνται από την ταλαιπωρία τους. Αποκλείεται, αποφαίνονται οι ειδικοί. Το πρόβλημα είναι πιο βαθύ και μόνιμο. Οι Γερμανοί έχουν πλέον χάσει οριστικώς και αμετακλήτως την ικανότητα να χαίρονται. Τι να τα κάνεις τα πλούτη και τα καλά όταν δεν μπορείς να τα χαρείς; Και τα πράγματα είναι ιδιαιτέρως σοβαρά. Κοινωνικές μετρήσεις δείχνουν ότι το πρόβλημα αυτό αντιμετωπίζει ένα αξιοσέβαστο 46%, ενώ ανάμεσα στους νέους το ποσοστό σκαρφαλώνει στο 55%. Τίποτε πλέον δεν μπορεί να κάνει την εξουθενωμένη γερμανική καρδιά να σκιρτήσει από χαρά. Κάθεται εκεί και μαραζώνει, μένοντας αδιάφορη ακόμα και σ’ ένα πλούσιο δείπνο σε καλό εστιατόριο, ακόμα και στις διακοπές σε εξωτικούς προορισμούς, ακόμα και μπροστά σ’ ένα βαρέλι μπύρα. Αλλά μένει το σεξ, θα μού πείτε. Μπα, ούτε και σ’ αυτό, λένε οι μετρήσεις. Ήταν που ήταν χάλια ήδη από παλιά, μπήκε στη μέση και το μεταλλαγμένο γονίδιο και η ερωτική ζωή των Γερμανών έπιασε πάτο.
«Καταραμένο γονίδιο», φέρονται ν’ αναφωνούν απελπισμένοι. «Πάει, τέλειωσε πια η ζωή για μας. Ξεχάσαμε τι σημαίνει να είσαι ευτυχισμένος».

Πώς εξηγείται λοιπόν αυτή η κατάρρευση της ικανότητας των Γερμανών να ευτυχούν; Το στρες της δουλειάς, είναι η πιο κοινή απάντηση. Μπορεί να έχουν ακόμα δουλειά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα έχουν και αύριο. Μπορεί να έχουν ακόμα δουλειά, αλλά αυτό δεν λογίζεται σαν δουλειά, αν πρόκειται να δουλεύουν ολημερίς κι ολονυχτίς. Πιο πολύ σε δουλεία φέρνει. Κι ιδού τ’ αποτελέσματα.

Οι έρευνες όμως έδειξαν ότι οι Γερμανοί δεν μπορούν να γευτούν τη χαρά, παρά μονάχα αν προηγουμένως την έχουν κερδίσει, αν δηλαδή έχουν κάνει κάτι δυσάρεστο και επίπονο, που η χαρά που ακολουθεί να έρχεται σαν δώρο για το επίτευγμά τους. Έτσι, λοιπόν εξηγείται και η συμπεριφορά που επιδεικνύουν προς τους πάσχοντες λαούς. Κρίνοντας από τη δική τους νοοτροπία, τα μέτρα και οι απαιτήσεις προς εμάς, μόνο ένα σκοπό μπορεί να έχουν: να μας κάνουν, δηλαδή, να χαρούμε, στο βαθμό που θα έχουμε επιτύχει να ικανοποιήσουμε τους στόχους. Βάζοντας τα πράγματα στη σωστή τους βάση, η αντίληψη ότι οι Γερμανοί θέλουν να μας τιμωρήσουν είναι εντελώς ανιστόρητη και λανθασμένη. Τη μέθη της νίκης θέλουν να μάς κάνουν να αισθανθούμε. Και ως προς αυτό μάλλον θα έπρεπε να τους ευχαριστούμε. Αλλά εμείς είμαστε άλλος λαός και δεν καταλαβαίνουνε από τέτοιες περίπλοκες διαδρομές των συναισθημάτων.

Γι αυτό και μας ζηλεύουν! Μπορεί εμείς να το ψιθυρίζουμε αυτάρεσκα μεταξύ μας, αλλά οι μετρήσεις είναι αμείλικτες και το φωνάζουν. Οι Γερμανοί όντως μας ζηλεύουν. Είναι κι αυτό μέρος της κουλτούρας τους. Έτσι λένε οι ειδικοί. Ζηλεύουν τους χαλαρούς και ευτυχισμένους ανθρώπους. Ζηλεύουν τους λαούς που περνάνε καλύτερα από τους ίδιους, αν και με λιγότερα, ζηλεύουν τους ανέμελους λαούς, που φρόντισαν και κράτησαν ανέπαφα στο χρόνο τα καλά τους γονίδια.

Αν το καλοσκεφτείς, η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, ο Φούχτε, ο Ράιχενμπαχ, και οι λοιποί, ούτε τον ήλιο μας θέλουν, ούτε τα οικόπεδά μας, ούτε τα λεφτά μας. Αυτοί οι άνθρωποι τα γονίδιά μας θέλουν μόνο και τίποτε άλλο.

Κι εδώ ακριβώς έχουμε ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί…

Υ.Γ. Δείτε σχετικά στο SPIEGEL

Πηγή

 http://kostasxan.blogspot.com/2012/05/blog-post_6734.html

Αυτό είναι το βρώμικο σχέδιό τους

Αυτό είναι το βρώμικο σχέδιό τους
Η πολυσυζητημένη «αναστάτωση» που υποτίθεται ότι έφερε στα επιτελεία των ισχυρών, η εκλογή του Ολάν και η πολυτροφοδοτούμενη άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η προσχηματική ευκαιρία που αναζητούσαν, και φυσικά αξιοποιούν στο έπακρο, με στόχο…

1. Τη διευθέτηση διαχρονικών εκκρεμοτήτων στα πλαίσια των μεταξύ τους ανταγωνισμών.
(Και η κυρίαρχη νομισματική πολιτική των επόμενων δεκαετιών, μετά το ευρω-εγχείρημα, είναι από μόνη της μια τέτοια σημαντική πολιτικοοικονομική εκκρεμότητα).

2. Τη σφυρηλάτηση πολιτικών προτεραιοτήτων και την προσαρμογή πολιτικών δυνάμεων που θα τις υπηρετήσουν αποτελεσματικά, στα πλαίσια της χορογραφίας της πολιτικής ανασύνταξης που επιχειρούν.
(Και φυσικά στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, οι μηχανές της πολιτικής καλύμπρας που θα αναδείξει – διαμορφώσει τις αντικαταστάτριες πολιτικές δυνάμεις στο αναδιαμορφούμενο σκηνικό, δουλεύουν στο φουλ με «οικολογικό» καύσιμο τον εκβιασμό και τον κοινωνικό τρόμο).
Το πλασματικό δίλημμα λοιπόν της παραμονής ή όχι της χώρας στη ζώνη του ευρώ, οφείλουμε να το απομυθοποιήσουμε, προτρέποντας την κοινωνία να αποφύγει το μαζικό της εγκλωβισμό σ αυτήν την καλοστημένη παγίδα.

Και στα πλαίσια αυτής της αυτονόητης υποχρέωσης, υπάρχουν δυο εξ ίσου αυτονόητες αλήθειες, που οφείλουμε να αποκαλύψουμε με τρόπο απλό και ξεκάθαρο...

1. Αυτό που θα κριθεί την επόμενη περίοδο, και δε θα κριθεί από την εκλογική συμπεριφορά του Έλληνα, αλλά από τις γεωπολιτικές και οικονομικές προτεραιότητες που θα κυριαρχήσουν στα κέντρα της πραγματικής εξουσίας, δεν είναι το αν η Ελλάδα θα παραμείνει ή όχι στη ζώνη του ευρώ, αλλά αν το ίδιο το ευρώ θα παραμείνει ως έχει, και αυτό θα εξαρτηθεί από το εάν και κατά πόσο η διατήρησή του θα συνιστά εργαλείο εξυπηρέτησης ή βαρίδι αναστολής της «ανάπτυξης» που οραματίζονται οι «αγορές» και όχι οι αφελείς και χειραγωγούμενοι «αναλυτές» μας.

2. Η πολυσυζητημένη «προετοιμασία» των χρηματοπιστωτικών και των ισχυρών πολιτικών κέντρων, δεν αφορά την αντιμετώπιση των συνεπειών από την περισσότερο ή λιγότερο πιθανή αποπομπή της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ, αλλά τις ανάγκες της πολυεπίπεδης προετοιμασίας τους, στα πλαίσια της διαφαινόμενης στρατηγικής ανασύνταξης με τους αμείλικτους κανόνες της αγοράς.

Σε αυτό το παιχνίδι η Ελλάδα δεν είναι τίποτε άλλο παρά το απαραίτητο άλλοθι μέσω του οποίου και με αφορμή το οποίο, θα επιχειρηθεί η δρομολόγηση αυτών των πολιτικοοικονομικών σχεδιασμών.

Από την άποψη αυτή, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε μια αυτονόητη διαπίστωση και φυσικά να καταδείξουμε το πραγματικό διακύβευμα – όχι τόσο των εκλογών, αλλά με αφορμή αυτές τις εκλογές – της δρομολογούμενης λύσης.

Διαπίστωση:
Σε αυτό το σκηνικό ανασύνταξης, η Ελλάδα θα «αγαπιέται» και θα μισιέται» από τους νταβατζήδες στους οποίους εκχωρήθηκε η κυριαρχία της, ανάλογα με το βαθμό και τον τρόπο της ωφελιμότητας της, στο υπό διαμόρφωση γεωπολιτικό σκηνικό.

Με λόγια απλά:
Όσο την θέλουν, και σε συνάρτηση πάντα με τον τρόπο που την θέλουν, θα πλερώνουν είτε την παραμονή της είτε την αποπομπή της, διότι το πραγματικό ζητούμενο ποτέ δεν ήταν η Ελλάδα του ισότιμου εταίρου και του αξιοπρεπούς διαβιούντος λαού, αλλά η Ελλάδα του πλιάτσικου και των σχισμένων ιματίων.

Το πραγματικό λοιπόν διακύβευμα, δεν είναι η πάσει θυσία παραμονή.
Το πραγματικό διακύβευμα είναι το ποιος καθορίζει τους όρους της αποδέσμευσης από την πολιτική και οικονομική υποτέλεια.

Αν η Ελλάδα αφεθεί να συνεχίσει να χρηματοδοτεί με πόνο, με δυστυχία, με ταπεινωμένη αξιοπρέπεια και με εφιαλτικές πολιτικές σε βάρος του λαού της, αυτή την αμφιλεγόμενη παραμονή, τότε…

Όταν θα έρθει η στιγμή που θα πεταχτεί σαν την τρίχα από το προζύμι, τότε η κοινωνία της δε θα είναι πρωταγωνιστής στην επόμενη μέρα, αλλά μια κοινωνία – βαμπίρ παραδομένη στην επικίνδυνη πολυεπίπεδη εξουσία της επόμενης μέρας, άβουλη και ανίκανη να πορευθεί στο μέλλον και στη ζωή της.

Αν ο Ελληνικός λαός επιβάλει την οριστική αποδέσμευση από την οικονομική και πολιτική υποτέλεια, με τους δικούς του όρους, με τους δικούς του κανόνες, και με οδηγό την δική του πολιτική δυναμική, τότε θα είναι αυτός που θα ανοίξει το δικό του παράθυρο στην ελπίδα με όρους πραγματικούς και όχι με επικοινωνιακά καλοστημένες αυταπάτες, που τον προτρέπουν να μάθει να αγαπά το μαστίγιο διότι απλά κάποιοι του έκλεψαν το καρότο.

Όταν λοιπόν θα έρθει η ώρα του ταμείου, αυτοί που θα πληρωθούν για το μεροκάματο του τρόμου που έσπειραν, το ματωμένο χρήμα τους θα είναι το τίμημα της αυταπάτης που θα πληρώσουμε όλοι εμείς, αν αφεθούμε στη λαγνεία του τρόμου της να μας σαγηνεύσει.



Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.ramnousia.com/2012/05/blog-post_4273.html

ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ....ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ...!!!!

Ήμασταν οι πρώτοι που κάναμε ανάλυση από τις κάρτες του παιχνιδιού ιλλουμινατι δημιουργώντας μια νέα τάση έρευνας στο Ελληνικό ίντερνετ. Για όσους δεν θυμούνται μπορούν να δουν εδω .Το παιχνίδι όμως έβγαλε άλλες νέες 110 κάρτες πράγμα που σημαινει οι θα χρειαστεί νέα  έρευνα και ένωση με τις παλιές για το πόσο το μέλλον είναι προσχεδιασμένο .Για αρχή σας φέρνουμε λοιπόν αυτές τις κάρτες προς δική σας έρευνα και  δένουμε υπόσχεση οτι σύντομα θα έρθει και η δική μας βαθειά ανάλυση ...
















Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο kon fler
STRANGER

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 22/5/2012


Με τη βοήθειά μας και τη στήριξή μας, τόσα πολλά είναι πιθανά για τον κόσμο σας και τους ανθρώπους σας. Δεν υπάρχει πλέον καμία ανάγκη για κανέναν στον πλανήτη σας, να υποφέρει τη στέρηση. Έχουμε τους τρόπους και την τεχνολογία να επιτρέψουμε σε κάθε μετενσαρκωμένη ψυχή στον κόσμο σας να ευημερήσει, πέρα από κάθε τί που έχετε πολλοί από σας φανταστεί, κατά τη διάρκεια όλων των  φυσικών ενσαρκώσεών σας. Δεν υπάρχει τίποτε που να μη μπορεί να επιτευχθεί, από τη στιγμή που ξεκινήσαμε να φθάσουμε προς έναν νέο στόχο και να στηρίξουμε έναν κόσμο να φθάσει σε ένα νέο επίπεδο του πολιτισμού του.


Σήμερα, εδώ στον κόσμο σας ξετυλίγεται ένα σχέδιο. Αυτό το σχέδιο έχει προσεκτικά «απλωθεί» από πολλές διάννοιες των ανώτερων σφαιρών εδώ και πολλούς αιώνες. Αυτό το σχέδιο δεν είναι μια χαλαρή τοποθέτηση διάφορων τμημάτων και προτάσεων από διαφορετικά άτομα και διαφορετικούς τομείς της όλης επιχείρησης. Αντιθέτως, αυτό το σχέδιο είναι μια σφικτά δεμένη σύντηξη ιδεών και εννοιών από πολλές μεγάλες διάννοιες από πολλούς ιδιαίτερα καθιερωμένους πολιτισμούς που υπάρχουν και ευημερούν σ' ολόκληρο το Σύμπαν. Δεν έχει μείνει ούτε μια πέτρα που να μην αναποδογύρισε, και δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας της επιχείρησης αυτής που δεν έχει μελετηθεί λεπτομερώς και σχεδιαστεί προσεκτικά, για να επιφέρει εκπληκτική αλλαγή για τον κόσμο και τον πλανήτη σας.

Ερχόμαστε με πολλά αξιόλογα δώρα για εσάς, που θα αλλάξουν τις παρούσες συνθήκες διαβίωσής σας, και τους τρόπους διασκέδασής σας με μορφές αναδημιουργίας, συμπεριλαμβανομένων των οδών της μουσικής και καλλιτεχνικής σας έκφρασης. Ως μέρος των πολλών αυτών αλλαγών, θα βιώσετε αναβαθμίσεις στα συστήματα μεταφοράς σας, τα συστήματα αποβλήτων, βιβλιοθηκών και ωκεάνιων συστημάτων σας, που θα συνεπάγονται την εκτροπή των υδάτων ορισμένων αρτηριών που ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στον κόσμο σας μελλοντικά.

Αυτές οι αλλαγές είναι μεγάλες και πολλές, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορούμε να χειριστούμε και έχουν πραγματοποιηθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Η αποστολή μας αποτελείται από πολλά άρτια και εξειδικευμένα μέλη του προσωπικού μας, και δεν υπάρχει κανένα σημείο στην προσπάθεια που αναλαμβάνουμε που δεν είναι πλήρως κι επαρκώς στελεχωμένο από τις ομάδες που ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς της επιστήμης, της γεωργίας, της γεωλογίας, της ψυχολογίας, της υγείας, του πλούτου και των πόρων. Προσβλέπουμε στο να μοιραστούμε μαζί σας τη μεγάλη μας κι ευρεία εμπειρία σε αυτούς τους τομείς της επιχείρησης και σε πολλά ακόμη. Μελετούμε τον κόσμο σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και καταννοούμε αρκετά, όπως και κάποιοι απο τους ακαδημαϊκούς σας συγκεκριμένων πεδίων, τί πρέπει να συντελεστεί, τί αλλαγές πρέπει να γίνουν, και πως ακριβώς να προσεγγίσουμε αυτές τις αλλαγές, και να τις φτάσουμε στην επιτυχή μεταμόρφωση των πολλών και ποικίλων συστημάτων, που σήμερα αποτελούν την εσωτερική μηχανή της κοινωνίας σας.

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε στις πολλές αυτές αλλαγές που έχουμε σχεδιασμένες και προγραμματισμένες να υλοποιηθούν σε συγκεκριμένα διαστήματα του χρόνου, καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ιστορίας σας. Βοηθήστε μας να σας στηρίξουμε να κάνετε αυτές τις αλλαγές, επιτρέποντάς μας να αισθανθούμε ευπρόσδεκτοι ως οικογένεια που επισκέπτεται το σπίτι ενός συγγενή για μια ειδική περίσταση, γιατί είμαστε πράγματι η οικογένειά σας που ήλθε εδώ να σας επισκεφτεί για μια σύντομη περίοδο επανένωσης, πριν προχωρήσουμε στην επίσκεψη για επανένωση με άλλα μέλη της εκτεταμένης οικογένειάς μας. Αυτό είναι που κάνουμε εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Χρησιμοποιούμε τη σπουδαία τεχνολογία μας, επιτρέποντάς μας την προώθηση, σ' ολόκληρη την απεραντοσύνη των γαλαξιών που φωτίζουν τόσο όμορφα το Σύμπαν μας. Κάνουμε στάσεις σε κόσμους που νιώθουμε ότι είναι έτοιμοι να μας υποδεχθούν, τους αδελφούς και τις αδελφές τους, να μας επιτρέψουν να τους βοηθήσουμε να βοηθήσουν τους εαυτούς τους να κάνουν πολλές αλλαγές που θα προάγουν τις κοινωνίες τους σε ένα μεγαλύτερο πεδίο απόδοσης, ασφάλειας, υγείας, πλούτου και απόλαυσης για κάθε ον που ονομάζει αυτό τον πλανήτη σπίτι του.

Αυτό το κάνουμε εδώ και εκατομμύρια γήινα χρόνια. Δεν είμαστε καινούριοι σ' αυτή την γειτονιά. Κάποιοι από τα αφοσιωμένα μέλη του πληρώματός μας και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί, έχουν λάβει μέρος σε αυτές τις αποστολές για να φέρουν στους κόσμους ειρήνη κι αγάπη και υψηλότερους τρόπους ζωής, από τον σχηματισμό του Οργανισμού μας εκατομμύρια χρόνια πριν. Κάποιοι απο σας, ενσαρκωμένοι στη Γαία σήμερα στο ανθρώπινο φυσικό σας σώμα, είναι μέλη του Οργανισμού μας, κι έχουν υπάρξει μέλη του Οργανισμού μας εδώ κι εκατοντάδες χιλιάδες, ακόμη και πάνω από ένα εκατομμύριο χρόνια. Λαμβάνοντας υπόψιν αυτό, θα συμφωνούσατε ότι εσείς κι ο πλανήτης σας είστε στην κατάλληλη θέση, έτσι ώστε να σας βοηθήσει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές εδώ στον κόσμο σας και να τον βοηθήσετε να εξελιχθεί σε μια ανώτερη κατάσταση;

Δεν έχουμε τίποτε άλλο κατά νου, από το δικό σας συμφέρον. Δεν έχουμε κατά νου, παρά το καλύτερο συμφέρον για κάθε ένα και όλα τα όντα σ' ολόκληρο αυτό το Σύμπαν. Έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε τους τομείς των προσπαθειών μας, που μας δίνουν χαρά κι ευτυχία και μας επιτρέπουν να βιώσουμε νέες και συναρπαστικές περιπέτειες. Έχουμε κάνει την επιλογή μας, κι επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε τα δώρα μας από τον Δημιουργό, που είναι κι ο Δημιουργός σας, και να τα αξιοποιήσουμε ώστε να ταξιδέψουμε σ' ολόκληρη την απεραντοσύνη αυτού του Σύμπαντος και να φέρουμε στους κόσμους, όπου και να βρίσκονται, τα δώρα με τα οποία είμαστε ευλογημένοι.

Εάν είχατε να κάνετε αυτή την επιλογή σήμερα, να μπορείτε να ταξιδεύετε σ' ολόκληρο το Σύμπαν κατά βούληση, σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, τί θα επιλέγατε να κάνετε; Θα επιλέγατε να λεηλατήσετε και να διεισδύσετε σε κοινωνικές δομές για τους δικούς σας άπληστους σκοπούς, να συγκρίνετε τον πλούτο σας με άλλους (ποιός είναι πιο πλούσιος); Θα θέλατε να αναζητήσετε και να καταστρέψετε όλα τα όμορφα θαύματα που έχουν σχεδιάσει και κατασκευάσει με τα ίδια τους τα χέρια, μέσα από τον ιδρώτα της δικής τους κοπιαστικής εργασίας; Θα καίγατε όλα τα όμορφα έργα της λογοτεχνίας που γεμίζουν τα ράφια των υπέροχων βιβλιοθηκών τους; Θα καταστρέφατε όλα τα μουσικά τους κομμάτια που έχουν συνθέσει για να τα μοιράζονται με άλλους; Θα προσπαθούσατε να βλάψετε οικογένειες που έχουν ήδη βιώσει τόσα πολλα δεινά, αγώνα και πόνο; Θα μπορούσατε να συμβάλλετε στη μιζέρια τους και να βλάψετε τους αγαπημένους τους, όλα στο όνομα της κατάκτησης; Ή μήπως θα κάνατε την ίδια επιλογή μ' εμάς, να ταξιδέψετε σε κάθε γωνιά αυτού του Σύμπαντος, φέρνοντας σε αυτούς τους κόσμους όλα τα δώρα που λάβαμε κι εμείς, να τα μοιραστείτε με κάθε ένα ον που έχουμε την τιμή και τη χαρά να έχουμε συναντήσει;

Σας παρακαλούμε, αφιερώστε λίγο χρόνο και σκεφτείτε αυτή την ερώτηση, και μετά ρωτήστε τους εαυτούς σας γιατί η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός είναι εδώ σήμερα στον κόσμο σας κι εύχεται να σας συναντήσει. Αυτό είναι που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας σήμερα, αλλά έχουμε να μοιραστούμε τόσα πολλά ακόμη στις μέρες που έρχονται. Σας αγαπάμε, αδελφές κι αδελφοί μας της οικογένειας των ανθρώπων.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός


ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ...Greg Giles
 
http://www.katohika.gr/2012/05/2252012.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters