Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Δείτε πως ο ΣΥΡΙΖΑ "καπελώνει" και εκμεταλεύεται τους αγώνες των πολιτών.[ΕΓΓΡΑΦΑ]



ΣΥΡΙΖΑ: "ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ"- ΠΩΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ



Μας σταλθηκε το παρακατω κειμενο:

Παραθετουμε μερικες σελιδες απο κειμενα "εσωτερικης χρησης" του....

ΣΥΡΙΖΑ.
 
Δεν θα ειχαμε καμμια διαθεση να το κανουμε αν τα συγκεκριμενα κειμενα δεν αφορουσαν ενα πολυ ευαισθητο ζητημα οπως ειναι το κινημα εναντια στα χαρατσια. Επισης καταδειχνουν κατι πολυ σημαντικο: Ο Συριζα προσπαθει να παραπλανησει τους πολιτες που θελουν να αγωνιστουν, δινοντας γραμμη στα μελη του να εμφανιζονται οχι σαν μελη του Συριζα, αλλα σαν πολιτες εναντια στα χαρατσια
 
Ειναι η παλια "καλη" τακτικη να το παιζουμε ανενταχτοι και ανεξαρτητοι προκειμενου να τσιμπολογησουμε οπαδους και ψηφοφορους αναμεσα σε αυτους που θελουν να αγωνιστουν. 
 
Ακομη αποδεικνυεται ποσο "αυθορμητη" και απο τα κατω ειναι η δηθεν δημοκρατικη αποφαση λαϊκων συνελευσεων για δρασεις και κινητοποιησεις, οταν χειραγωγουνται απο μελη συνιστωσων του Συριζα που φερνουν την "γραμμη" σαν δηθεν δικη τους προταση. 
 
Ακομη και η δημιουργια συντονιστικων , δηθεν απο τα κατω αλλα στην πραγματικοτητα προαποφασισμενα,μεσα σε κομματικους σωληνες,στη Γραμματεια του Συριζα και διεξοδικοτερα στο οργανωτικο- οπως γραφει το εσωτερικο σας κειμενο
 
Μια τετοια συναντηση για την δημιουργια συντονιστικου ηταν και αυτη που εγινε στο Πολυτεχνειο στις 2 Δεκεμβρη 2012, το απογευμα της ημερας που εγινε η διαδηλωση στην δικη του Συμβουλιου της Επικρατειας. Ας μην το παιζουν ανενταχτοι ΠΟΛΙΤΕΣ οι συναγωνιστες του Συριζα. Πιο τιμιο και ειλικρινες θα ηταν να εμφανιζονται με τις κομματικες τους ταυτοτητες, παρα να παριστανουν τους "πολιτες εναντια στα χαρατσια". 
 
Εξ αλλου συντροφοι το ψεμμα εχει κοντα ποδαρια. Και λιγοι ειναι πλεον οι πολιτες που δεν παιρνουν χαμπαρι τα καπελωματα που προσπαθειτε να βαλετε.
Μην προσπαθειτε να κρυφτειτε και να γραφετε: "Για εσωτερικη χρηση- το προηγουμενο το ειδαμε ακομη και σε μπλογκς!!!"

Θα μπορουσαν να γραφτουν και αλλα σχολια , οπως η σχεση της προσπαθειας σας να ποδηγετησετε κινηματα , με τις εκλογικες διαδικασιες κλπ. Ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.
 
Το ζητουμενο ειναι: Θελουμε ακινητα "κινηματα" κομματικων σωληνων που ειναι αποδεδειγμενα θνησιγενη, στελνοντας τους απογοητευμενους πισω στους καναπεδες, ή πραγματικα, απο τα κατω κινηματα, που γενιουνται και αναπτυσονται στην κοινωνια;
 
Το ερωτημα ειναι ρητορικο για οσους δεν πιστευουν σε πατερουληδες, κηδεμονες, γραφειοκρατες και αφεντικά.
 
 
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/06/blog-post_6554.html

Ομπάμα καλεί Τσίπρα στην Ουάσιγκτον! - Στο 38-40% ο ΣΥΡΙΖΑ και με δαιμονισμένα ανοδικές τάσεις!

Από τον Ian Ford

Λευκός Οίκος καλεί πλατεία Κουμουνδούρου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού» ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, έχει έτοιμη την πρόσκληση προς τον Αλέξη Τσίπρα μια και τον θεωρεί τον επόμενο Έλληνα πρωθυπουργό.

Κι αυτό δεν βασίζεται απλά σε πληροφορίες αλλά σε αναλύσεις από την Αθήνα, οι οποίες βρίσκονται ήδη στα χέρια του Αμερικανού προέδρου σύμφωνα με τις οποίες αυτή τη στιγμή τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται κοντά στο 38-40% και μάλιστα με αυξητικές τάσεις! Ο τρόμος που οδήγησε το ΒΗΜΑ να παραποιήσει δημοσκόπηση της Public Issue είναι χαρακτηριστικός.

Οι Αμερικανοί θεωρούν ξοφλημένη τη ΝΔ και εκτιμούν πως θα οδηγηθεί σύντομα σε διάσπαση. Στο Λευκό Οίκο έχουν φτάσει πληροφορίες για ένα σκάνδαλο 500 εκατ. ευρώ που σκάει οσονούπω με την υπογραφή πρώην υπουργού. Τα καλύτερα έρχονται...



kourdistoportocali


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/06/38-40.html

Άσχημα προμηνύματα για ευρώ - Το ξεπουλάνε "σα να μην υπάρχει αύριο" οι τράπεζες



Mαζικές πωλήσεις ευρώ από τις κεντρικές τράπεζες των χωρών της ομάδας BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότιος Αφρική), στέλνουν στα τάρταρα την ισοτιμία του κοινού νομίσματος, αλλά πάνω απ'όλα δημιουργούν εύλογα ερωτήματα για το μέλλον του.

Πρακτικά στην παρούσα στιγμή ξεπουλάνε όσο-όσο και φαίνεται ότι τόσο η ελληνική κρίση, όσο κυρίως η ισπανική, αλλά και η εξαιρετικά ασταθής Ιταλία λειτουργούν ως "βαρίδι" που παρασύρει το ευρώ σε αχαρτογράφητα βάθη.

Σύμφωνα με τους Financial Times, η μείωση των αποθεμάτων σε ευρώ από τις κεντρικές τράπεζες των αναδυόμενων οικονομιών, γίνεται προκειμένου να προστατεύσουν τα εγχώρια νομίσματά τους.

Μέχρι πρότινος συνήθιζαν να επενδύουν στο ευρώ, κυρίως όταν η ισοτιμία του υποχωρούσε, προκειμένου να έχουν μια ευρεία γκάμα συναλλαγματικών αποθεμάτων αλλά και ένα αντίβαρο έναντι του δολαρίου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή hedgefunds και θεσμικοί επενδυτές ξεφορτώθηκαν επίσης μεγάλο μέρος των αποθεμάτων τους σε ευρώ τον περασμένο μήνα.

Όλα αυτά είναι εξαιρετικά άσχημα προμηνύματα. Στην καλύτερη περίπτωση δείχνουν ότι το ευρώ έχει πολή δρόμο ακόμα να διανύσει "προς τα κάτω", στην χειρότερη τίθενται ζητήματα επιβίωσής του. Το βρετανικό think tank «Open Europe», εκτιμά πως αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ θα χρειαστεί για άμεσες ανάγκες από 67 ως 259 δισ. ευρώ. Χρήματα που θα πρέπει να της δοθούν από τους σημερινούς δανειστές της, δηλαδή από το ΔΝΤ και την ίδια την ΕΕ.

Οι αναλυτές του κέντρου μελετών, εκτιμούν πως η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη δεν είναι λύση, καθώς οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας θα παραμείνουν μεγάλες και οι εταίροι μας θα πρέπει να τις καλύψουν, προκειμένου να μην διαχυθεί η κρίση με ταχύτατους ρυθμούς σε όλες τις αγορές.

Σύμφωνα με τους Financial Times, που δημοσιοποίησαν την έρευνα του«Open Europe», ακόμα και η Βρετανία θα πρέπει να συνεισφέρει ή να εγγυηθεί έως και έξι δισ. ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση οι οικονομολόγοι του «Open Europe» θεωρούν πως σε βάθος χρόνου «η επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή θα ήταν ιδιαίτερα ελκυστική», αλλά αυτό θα μπορούσε να συμβεί «όταν η χώρα έχει σταθεροποιηθεί και το τραπεζικό σύστημα έχει τα αναγκαία κεφάλαια»...

Οι New York Times έχουν αφιερώσει ολόκληρο άρθρο στη πρώτη τους σελίδα για την Ευρωζώνη και υποστηρίζουν ότι: "Η ζώνη του ευρώ βρίσκεται σε αποσύνθεση και αυτό έχει αρχίσει ήδη να τροφοδοτεί φυγή κεφαλαίων από την Ευρώπη. Η κρίση έχει φτάσει σε ένα νέο επίπεδο. Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν μόνο δύο επιλογές. Η περαιτέρω ενοποίηση ή διάλυση."

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι μια “επιχείρηση” διάσωσης για την Ισπανία θα κοστίσει € 350 δισεκατομμύρια, και μία για την Ιταλία, ακόμη περισσότερο. Και πάντως σίγουρα δεν φθάνουν α € 500 δισεκατομμύρια που διαθέτει το νέο ευρωπαϊκό ταμείο διάσωσης, ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας.

Tα σενάρια που θέλουν το τέλος του ευρώ να πλησιάζει τίναξαν στον αέρα το ιαπωνικό χρηματιστήριο σε χαμηλά ρεκόρ 28 μηνών.

Στο Τόκυο ο δείκτης NIKKEI υποχωρεί στο -1,71%, ενώ λίγο νωρίτερα βρέθηκε στο -2%. Στο Χονγκ Κονγκ επίσης ο γενικός δείκτης έπεσε κατά -2,37%, στη Ν. Κορέα κατά -2,76%, στην Κίνα κατά -1,94%, και στην Αυστραλία κατά -1,79%.

Το ευρώ στην ισοτιμία του έναντι του δολαρίου βρίσκεται στο 1,24140.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4256.html

Το έγγραφο βόμβα από το ημερολόγιο του Άκη…ο Παπανδρέου γνώριζε για τα cds!



Το έπαιζε “Αμερικάνος” όταν στην έκθεση Θεσσαλονίκης τον ρώτησαν για τα cds ….το αυριανό Χωνί παρουσιάζει ένα έγγραφο φωτιά από το ημερολόγιο του Άκη που έχει αρχίσει να τους σιγοτσουρουφλίζει μέσα από τον Κορυδαλλό που κατά πάσα πιθανότητα θα τον βρουν σε λίγο ο Παπανδρέου με τον Παπακωσταντίνου!!!
Διαβάστε το έγγραφο φωτιά που θα προκαλέσει συζητήσεις επί συζητήσεων....….










http://harryklynn.blogspot.gr/2012/06/cds.html
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/06/cds.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters