Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Κασιδιαρης_Dance




https://plus.google.com/u/0/102661478781089597189/posts
 
http://www.katohika.gr/2012/06/dance.html

Συγκλονιστική επιστολή νομπελίστα: "Η Ευρώπη γεννήθηκε στους πρόποδες της Ακρόπολης"!

Ο κορυφαίος Περουβιανός συγγραφέας Μάριο Βάργκας Λιόσα, μιλά για την Ελλάδα σε επιστολή του, που δημοσιεύθηκε στην ισπανική εφημερίδα «El Pais»

Με ένα λογοτεχνικό κείμενο που θυμίζει τη γνωριμία του με την «ερωμένη του Θουκυδίδη», όπως έχει χαρακτηριστεί η Ζακλίν ντε Ρομιγί, ο νομπελίστας συγγραφέας αναφέρεται με θαυμασμό και αγάπη στην Ελλάδα και τον ελληνικό πολιτισμό.

«Η Ευρώπη γεννήθηκε εκεί, στους πρόποδες της Ακρόπολης, είκοσι πέντε αιώνες πριν, και ό,τι καλύτερο έχει, ό,τι αποδέχεται και θαυμάζει περισσότερο έχει τις μακρινές ρίζες του σε αυτή τη μικρή γωνιά της γηραιάς ηπείρου, στις ακτές του Αιγαίου, όπου το φως του ήλιου είναι πιο δυνατό και η θάλασσα πιο γαλάζια» λέει ο βαθύτατα κοινωνικός και πολιτικός συγγραφέας που έχει αναδείξει τις μεγάλες πολιτικές αντιθέσεις της κοινωνίας και της εποχής του.

Αξίζει τον κόπο να διαβάσετε ολόκληρη την επιστολή:
«Γιατί η Ελλάδα;

Η Ελλάδα δεν μπορεί να πάψει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Ευρώπης, χωρίς η τελευταία να μετατραπεί σε μια γκροτέσκα καρικατούρα του εαυτού της, καταδικασμένη στην πιο παταγώδη αποτυχία. Η Ελλάδα είναι το σύμβολο της Ευρώπης.

Σε εκείνο το δείπνο, πριν από μερικά χρόνια, κάθισα δίπλα σε μια ηλικιωμένη κυρία που κάλυπτε τα μάτια της με μεγάλα σκούρα γυαλιά. Ήταν συμπαθητική, κομψή, μιλούσε εξαίσια γαλλικά και, παρόλο που κατέβαλλε μεγάλες προσπάθειες για να το κρύψει, σε ό,τι έλεγε και σκεφτόταν έλαμπε ένας τεράστιος πολιτισμός. Μόνο στα μισά του δείπνου αντιλήφθηκα, από την ιδιαίτερη προσοχή με την οποία χειριζόταν τα μαχαιροπήρουνα, πως ήταν τυφλή ή, τουλάχιστον, ότι η όρασή της ήταν πολύ περιορισμένη. Μόνο όταν χωρίσαμε μετά το δείπνο, ανακάλυψα ότι η Ζακλίν ντε Ρομιγί ήταν μια μεγάλη ελληνίστρια, καθηγήτρια Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας στην École Normale και στη Σορβόννη, η πρώτη γυναίκα καθηγήτρια του Κολεγίου της Γαλλίας και μία από τις λίγες εκπροσώπους του γυναικείου φύλου στη Γαλλική Ακαδημία. Το πρώτο βιβλίο της που διάβασα, το Γιατί η Ελλάδα;, με εντυπωσίασε όσο και η ίδια. Παρά το γεγονός ότι αυτά που γράφει έχουν συμβεί πριν από είκοσι πέντε αιώνες, είναι εξαιρετικά επίκαιρα και η ανάγνωσή τους θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική για τους Ευρωπαίους τούτες τις μέρες που, τρομοκρατημένοι από αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, το ιλιγγιώδες χρέος της, την πολιτική αναρχία, τη φοβερή φτώχεια και την άνοδο του φασιστικού και κομμουνιστικού εξτρεμισμού στις τελευταίες εκλογές, πιστεύουν ότι η έξοδος της χώρας από το ενιαίο νόμισμα, και ακόμη και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι αναπόφευκτη έως και αναγκαία.

Το βιβλίο εξηγεί πώς η νεαρή Ζακλίν διάβασε στα σχολικά της χρόνια Θουκυδίδη και πώς η εντύπωση που της προκάλεσε ο ένας από τους δύο πατέρες της Ιστορίας (μαζί με τον Ηρόδοτο) κατεύθυνε την κλίση της στη μελέτη της κλασικής Ελλάδας, στην οποία θα αφιέρωνε τη ζωή της. Το δοκίμιο κάνει έναν απολογισμό, με τρόπο σαφή, ψυχαγωγικό και βαθύ –σπάνιος συνδυασμός για ειδικό– εκείνου του θαυμαστού 5ου αιώνα προ Κοινής Εποχήςστον οποίο ιστορία, φιλοσοφία, τραγωδία, πολιτική, ρητορική, ιατρική, γλυπτική έφτασαν στο απόγειό τους στην Ελλάδα, και έθεσαν τα θεμέλια γι' αυτό που τελικά θα ονομαζόταν δυτικός πολιτισμός. Ο Όμηρος και ο Ησίοδος είναι σημαντικά προγενέστεροι του 5ου αιώνα, φυσικά, ενώ υπάρχουν καλλιτέχνες, διανοητές και κωμωδιογράφοι και μετά την εν λόγω ιστορική περίοδο. Το βιβλίο δεν διστάζει να υποχωρεί ή να προχωρεί στον χρόνο, ώστε να τους εντάξει όλους στην ελληνική κληρονομιά, παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος αυτού που αποκαλεί «μια ξενάγηση μέσα από τα κείμενα» επικεντρώνεται σε εκείνο το μικρό χρονικό διάστημα των 100 χρόνων, όπου στον περιορισμένο χώρο του ελληνικού κόσμου υπάρχει μια ορμητική έκρηξη, μια φρενήρης δημιουργικότητα σε όλους τους τομείς του πνεύματος, με ιδέες, αισθητικά πρότυπα, πνευματικά μοντέλα, εφευρέσεις και ανακαλύψεις, χάρη στις οποίες ο πολιτισμός του λόγου θα έπαιρνε μια κρίσιμη απόσταση από όλους τους άλλους πολιτισμούς του παρελθόντος και της εποχής του, και, χωρίς να το επιδιώκει ή να το γνωρίζει, θα άλλαζε για πάντα την παγκόσμια ιστορία.

Η Ζακλίν ντε Ρομιγί καταδεικνύει ότι στην Ελλάδα γεννήθηκαν ή απέκτησαν μια πραγματική υπόσταση και έναν δυναμισμό που ποτέ πριν δεν είχαν υπάρξει στην κοινωνική ζωή κανενός λαού, οι καθοριστικοί παράγοντες της ανθρώπινης προόδου, όπως η δημοκρατία, η ελευθερία, το δίκαιο, η τέχνη και ο λόγος χωρίς τα δεσμά της θρησκείας, οι έννοιες της ισότητας, της υπεροχής του ατόμου, του πολίτη, και ένας μοναδικός, νέος τρόπος σύνδεσης του ανθρώπου με τη μετά θάνατον ζωή και τους θεούς, και, φυσικά, οι ιδέες της ομορφιάς και της ασχήμιας, του καλού και του κακού, της ευτυχίας και της δυστυχίας που, αν και με τις αναπόφευκτες αποχρώσεις και προσαρμογές που έχει επιβάλει η ιστορία, παραμένουν εν ισχύι.

Προκαλεί τον θαυμασμό το ότι ένας λαός τόσο μικρός και τόσο ελάχιστα συνεκτικός πολιτικά, φτιαγμένος από λίγες πόλεις και αποικίες απλωμένες σε όλη την Ευρώπη και τη Μικρά Ασία, οι οποίες διατηρούσαν μεγάλο βαθμό ανεξαρτησίας μεταξύ τους, ένας λαός ενστικτωδώς απρόθυμος να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία, να ασκήσει αυτοκρατορική εξουσία και να υποστεί την κυριαρχία ενός τυράννου (όπως έκαναν όλοι οι άλλοι) ήταν σε θέση να αφήσει στην ιστορία της ανθρωπότητας ένα ίχνος τόσο βαθύ, τόσο παρόν τόσους πολλούς αιώνες αργότερα, όταν σχεδόν όλες οι άλλες μεγάλες αυτοκρατορίες ή πολιτισμοί –οι Πέρσες και οι Αιγύπτιοι, για παράδειγμα– αποτελούν σήμερα ως επί το πλείστον, χωρίς να ξεχνάμε κανένα από τα θαύματά τους, μουσειακά κομμάτια.

Δεν ήταν ατύχημα ούτε έργο της τύχης, υπήρχαν λόγοι γι' αυτό και στο βιβλίο της Ζακλίν ντε Ρομιγί παρελαύνουν μπροστά στα μάτια μας με το ίδιο παράστημα, την ομορφιά και την κομψότητα που με μάγεψαν εκείνο το βράδυ στη συνομιλία μας. Οι σωκρατικοί και πλατωνικοί διάλογοι, εκτός του ότι ήταν ένας τρόπος φιλοσοφικής διδασκαλίας, μας εξηγεί η συγγραφέας, έμαθαν στους ανθρώπους ότι η συνομιλία, η συζήτηση σε ομάδες, είναι ένας πιο πολιτισμένος και ηθικός τρόπος συνύπαρξης απ' ό,τι οι διαταγές ή η υπακοή, είναι μια μορφή επικοινωνίας που αναγνωρίζει ή καθιερώνει εξαρχής μια βασική ισοτιμία, μία αμοιβαιότητα δικαιωμάτων μεταξύ των συνομιλητών. Έτσι αναδύθηκε η ελευθερία, έπαψε ο άνθρωπος να είναι ζώο, γεννήθηκε αληθινά η ανθρωπιά του ανθρώπου.

Αυτή η παρουσίαση στο Γιατί η Ελλάδα; δεν εμφανίζεται ως μια αφηρημένη συζήτηση, αλλά μέσα από σχόλια και λογοτεχνικά αποσπάσματα, γιατί, όπως η συγγραφέας ποτέ δεν κουράζεται να επαναλαμβάνει, ό,τι αποτελεί έναν πολιτισμό εκπροσωπείται κατ' ουσίαν στα λογοτεχνικά του έργα, και η πραγματική κριτική είναι αυτή που ερευνά την ποίηση, την πεζογραφία, το θέατρο, το δοκίμιο που παράγει μια κοινωνία καθώς αναζητά τις κρυμμένες αλήθειες που τροφοδοτούν τη φαντασία της και διαπερνούν τις περιπέτειες και τους ήρωες στους οποίους οι καλλιτέχνες έδωσαν ζωή για να κατευνάσουν τη δίψα των ανθρώπων της για το απόλυτο, τη δίψα τους να ζήσουν άλλες ζωές.

«Χωρίς να το ξέρουμε, αναπνέουμε τον αέρα της Ελλάδας κάθε στιγμή», γράφει σε μια από τις σελίδες του. Ένα από τα μεγάλα παράδοξα είναι ότι οι Έλληνες, οι οποίοι ποτέ δεν κατέκτησαν κανέναν λαό και πολέμησαν μόνο για την υπεράσπιση της ελευθερίας τους, αργότερα κυριάρχησαν διακριτικά σε όλο τον κόσμο, αρχίζοντας από τη Ρώμη, της οποίας οι λεγεώνες πίστεψαν ότι κατέλαβαν άκοπα την Ελλάδα, όταν στην πραγματικότητα θα ήταν οι ηττημένοι που θα κατόρθωναν να διεισδύσουν στον νου, στο πνεύμα και ακόμη και στη γλώσσα του κατακτητή. (Το δοκίμιο αποκαλύπτει ότι επί πολλά χρόνια εθεωρείτο εκλεπτυσμένο για τις ρωμαϊκές οικογένειες των συγχρόνων του Κικέρωνα και του Βιργιλίου να μιλούν ελληνικά.)

Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα του σήμερα είναι πολύ διαφορετική από εκείνη που έκτισε τον Παρθενώνα, από εκείνη στην οποία φιλοτέχνησε τα γλυπτά του ο Φειδίας και αγόρευσε ο Σόλωνας. Στους είκοσι πέντε αιώνες που μεσολάβησαν ο λαός της έχει βιώσει ίσως πιο πολλές συμφορές και καταστροφές από τους περισσότερους άλλους: εξωτερικούς και εμφυλίους πολέμους, κατοχές που επί αιώνες κατέστρεψαν την ελευθερία της, τυραννίες και απομόνωση που αρκετές φορές απείλησαν να τη διαλύσουν. Σήμερα το πρωί διάβασα στην International Herald Tribune μια τρομακτική περιγραφή της κατάστασης της οικονομίας της, για τα τερατώδη προνόμια που απολάμβαναν όλα αυτά τα χρόνια οι εφοπλιστές, ο τραπεζίτες και οι πιο πλούσιοι επιχειρηματίες, απαλλασσόμενοι από την καταβολή φόρων, και για τις περιουσίες που έχουν διαφύγει και εξακολουθούν να διαφεύγουν από τη χώρα προς την Ελβετία και τους ασφαλέστερους φορολογικούς παραδείσους ανά τον κόσμο, ενώ οι Έλληνες εξακολουθούν να γίνονται φτωχότεροι, να βλέπουν τους μισθούς τους να συρρικνώνονται ή να περνούν στην ανεργία, στην επαιτεία και την πείνα.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί Έλληνες ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές ναζί και εξτρεμιστές της αριστεράς, αλλά το ότι εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί Έλληνες που πιστεύουν στη δημοκρατία, και ότι οι δημοσκοπήσεις για τις επόμενες εκλογές δείχνουν πως τα κόμματα της κεντροδεξιάς, του κέντρου και της κεντροαριστεράς που υπερασπίζονται την ευρωπαϊκή επιλογή και αποδέχονται τους όρους που έχουν επιβάλει οι Βρυξέλλες για τη σωτηρία της Ελλάδας, θα μπορούσαν να έχουν την πλειοψηφία και να σχηματίσουν κυβέρνηση.

Η ελπίδα μου είναι ότι αυτό θα συμβεί επειδή, απλά, η Ελλάδα δεν μπορεί να πάψει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Ευρώπης, χωρίς η τελευταία να γίνει μια γκροτέσκα καρικατούρα του εαυτού της, καταδικασμένη στην πιο παταγώδη αποτυχία. Η Ευρώπη γεννήθηκε εκεί, στους πρόποδες της Ακρόπολης, είκοσι πέντε αιώνες πριν, και ό,τι καλύτερο έχει, ό,τι αποδέχεται και θαυμάζει περισσότερο στον εαυτό της, συμπεριλαμβανομένης της χριστιανικής θρησκείας –μία από τις πιο όμορφες σελίδες του δοκιμίου της Ζακλίν ντε Ρομιγί εξηγεί γιατί τα περισσότερα Ευαγγέλια γράφτηκαν στα ελληνικά– καθώς και των δημοκρατικών θεσμών, της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έχει τις μακρινές ρίζες του σε αυτή τη μικρή γωνιά της γηραιάς ηπείρου, στις ακτές του Αιγαίου, όπου το φως του ήλιου είναι πιο δυνατό και η θάλασσα πιο γαλάζια. Η Ελλάδα είναι το σύμβολο της Ευρώπης και τα σύμβολα δεν μπορούν να καταλυθούν χωρίς αυτό που ενσαρκώνουν να καταρρεύσει και να αποσυντεθεί σε εκείνη τη βάρβαρη σύγχυση του παραλογισμού και της βίας από την οποία μας έβγαλε ο ελληνικός πολιτισμός».
 
 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/06/blog-post_7908.html

Αλβανοί και ... Κασιδιάρης ανατρέπουν το πολιτικό σκηνικό - Ενίσχυση Χρυσής Αυγής!

Κατά ένα τρόπο μη εξηγήσιμο από όσους επιμένουν να σκέπτονται με τρόπο "πολιτικά ορθό", αλλά απόλυτα εξηγήσιμο για όσους έχουν αντιληφθεί ότι η καταστροφή του Μνημονίου έχει προκαλέσει συστημική μετάλλαξη στο σώμα των ψηφοφόρων, το χθεσινό επεισόδιο στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον "θερμόαιμο" υπεύθυνο Τύπου του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή Ηλία Κασιδιάρη και τις άκρως εριστικές, κυρίες της Αριστεράς Λιάννα Κανέλλη του ΚΚΕ και Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι ενισχύει το εθνικιστικό κόμμα, παρά το αποδυναμώνει!
Αν και ουδέποτε στην πολιτική ζωή του τόπου ένα κόμμα έχει υποστεί τέτοιας έκτασης επίθεση, όπως αυτή που υφίσταται απο τουλάχιστον ένα μήνα πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου μέχρι σήμερα (εν μερει δικαιολογημένες λόγω παλαιότερων πολιτικών θέσεων που ισορροπούσαν μεταξύ δημοκρατίας και αυταρχισμού), με χαρακτηριστικό το επεισόδια του "Εγέρθητι" και αποκορύφωμα το χθεσινό σκηνικό στον ΑΝΤ1, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, εν τούτοις, όλες οι δημοσκοπήσεις, αλλά και κυρίως το διαδίκτυο, το οποίο είναι ο πιο αντικειμενικός καταγραφέας της διάθεσης της κοινής γνώμης, δείχνουν ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, περισότερο ενισχύεται, παρά αποδυναμώνεται! 
Σήμερα επρόκειτο να βγούν οι δημοσκοπήσεις που πρακτικά θα έδειχναν και το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Αλλά από χθες έχει συμβεί το εξής εκπληκτικό όπως ενημέρωσε το defencenet.gr, κορυφαίο στέλεχος εταιρείας δημοσκοπήσεων: "Μερικές ώρες μετά το επεισόδιο οι ερευνητές κατέγραφαν στις συνεντεύξεις τους μια ιδιαίτερα ισχυρή τάση υπερψήφισης της Χρυσής Αυγής, όσο και αν αυτό ακούγεται παράδοξο. Δεν ρωτούσαμε ειδικά για το επεισόδιο, αλλά το έβλεπες στα ποσοστά ότι το επεισόδιο τους είχε επηρεάσει υπέρ της Χρυσής Αυγής και θεωρώ ότι θα αποτυπωθεί αυτό στις 17 Ιουνίου. Οι απαντήσεις ήταν συντριπτικά περισσότερες από την έρευνα της Τετάρτης υπέρ του εθνικιστικού κόμματος. Βέβαια επηρέασαν και τα συνεχή περιστατικά με τους αλλοδαπούς όπως αυτό στην Παιανία"! 
Την ίδια στιγμή χθες το διαδίκτυο, από τα μικρά blogs μέχρι τα μεγάλα sites κατακλυζόταν από μηνύματα συμπαράστασης στον ... Η.Κασιδιάρη, τον οποίο την ίδια στιγμή καταζητούσε η αστυνομία, μετά από εισαγγελική εντολή που προκλήθηκε από επέμβαση του δημοσιογράφου Α.Δελατόλα, όπως η ίδιος ισχυρίζεται λέγοντας ότι τηλεφώνησε αμέσως στην "Ελένη Ραϊκου ζητώντας να συλλάβει τον Κασιδιάρη".
Δεν μιιλάμε για κάποια μηνήματα συμπαράστασης από οπαδούς της Χρυσής Αυγής. Επτά στα δέκα μηνύματα, επί εκατοντάδων χιλιάδων, κυμαίνονταν μεταξύ της άποψης "Ν'αγιάσει το χέρι του" (!) (μάλιστα έγινε και τέτοια σελίδα στο facebook) μέχρι της επικριτικής διάθεσης κατά των ΜΜΕ για τον τρόπο που παρουσίαζαν το θέμα!

Ανεξήγητο; Ναι, αν επιχειρήσουμε να το ερνημεύσουμε με συμβατικους πολιτικούς όρους. Όχι αν αφουγκραστούμε το κύμα που έδωσε σε Ανεξάρτητους Έλληνες και Λαϊκό Σύνδεσμο το ίδιο ποσοστό που πήρε και η ΝΔ στις εκλογές της 6ης Μαΐου, αλλά και την πραγματική απήχηση που έχουν στο εκλογικό σώμα προσωπικότητες όπως οι δύο κυρίες τις Αριστεράς που πρωταγωνίστησαν στο χθεσινό επεισόδιο.
Κατ'αρχήν έχει αλλάξει ο χάρτης της ενημέρωσης δραματικά. Το πρώτο τυχαίο blog έχει μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στους αναγνώστες που το διαβάζουν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων των μεγάλων καναλιών που έχουν παίξει το γνωστό ρόλο υπέρ του Μνημονίου. Το διαδίκτυο κυριαρχεί στην ενημέρωση των πολιτών λόγω του μεγάλου όπλου του που λέγεται "διαδραστικότητα" και πολλαπλή επιλογή πηγής ειδήσεων και σχολίων. 
Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι των μεγάλων ΜΜΕ απλά απορρίπτονται σχεδόν συλλήβδην από τους πολίτες γιατί όλοι ξέρουν πλέον ότι ελέγχονται από τους εργοδότες οι οποίοι εργοδότες είναι οι Ηρακλειδείς του Μνημονίου. Όποιον επικρίνουν και μάλιστα με τόσο πάθος, αυτόματα τον κάνουν συμπαθή σε μεγάλες μάζες πολιτών.
Οι οποίοι πολίτες-ψηφοφόροι, ειδικά μάλιστα της συντηρητικής πολιτικής κατεύθυνσης και ειδικά οι νέοι, βλέπουν την Χρυσή Αυγή "μόνη εναντίον όλων" να λέει τα απολύτως αυτονότητα σε θέματα όπως η εσωτερική ασφάλεια, η εξωτερική πολιτική, η καταγγελία του Μνημονίου όπου μάλιστα έχει ακριβώς την ίδια θεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες και να έχει αλλάξει από μόνη της την πολιτική αντζέντα. 
"Μην απορήσει κανείς με το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στις 17 Ιουνίου αν η τάση αυτή συνεχιστεί. Μια μερίδα πολιτών εκτιμά ιδιαίτερα αυτόν τον πολιτικό ερασιτεχνισμό, πρωτόγονο, θα έλεγα που επιδεικύουν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ο οποίος για κάποιους ψηφοφόρους ακούγεται ως αυθεντικός πολιτικός λόγος. Καινταν από τον αυθεντικό πολιτικό λόγο.
Τα όσα συνέβησαν τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αλλάξει πολλά στο τρόπο σκέψης των ψηφοφόρων και έχουν απελευθερώσει πολιτικές τάσεις που σε άλλες εποχές θα ήταν αδιανόητο να υπάρχουν σε τέτοια έκταση. Μην ξεχνάμε ότι στις εκλογές του 2009 ο ΣΥΡΙΖΑ που τώρα κτυπάει την πρώτη θέση και την ίδια την κυβέρνηση, πήρε 4,5% και η Χρυσή Αυγή το 0,29%" καταλήγει το εν λόγω στέλεχος της εταιρείας δημοσκοπήσεων. 
Όσο για το ερώτημα που υποβάλλαμε "Πόσο μπορεί να αλλάξει την συνολική πολιτική αντζέντα το επεισόδιο" η απάντηση ήταν ότι "Πέρα απο την ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής μάλλον θα πιεστούν οι Ανεξάρτητοι που έχουν άμεση "συγκοινωνία" σε επίπεδο ψηφοφόρων μαζί τους και ίσως και η ΝΔ. Σίγουρα δεν ευνοήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ πάντως. Ο ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, ίσως πληρώσει γενικότερα την αυξανόμενη εγκληματικότητα από τις συμμορίες των Αλβανών"... 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ¨ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ¨, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ.


ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΕΡΙΑ, ΟΥΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ KAI ΕΔΩ ).

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΟΥ ΩΓΥΓΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟ 10.500 Π.Χ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Η ΜΟΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΔΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ... ΖΩΔΙΑΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ (2.160 ΕΤΗ/ΖΩΔΙΟ) ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΑΔΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΝΑΜΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΗΤΑΝ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ, ΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ). ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΗΜΙΘΕΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ¨ΦΩΤΟΦΥΛΑΚΕΣ¨ ΑΡΡΗΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ. ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΛΗ ΣΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΟΤΕ ΑΜΕΣΑ ( ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ), ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΕΜΕΣΑ (ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ , ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΕΡΣΕΣ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΚΤΛ) ?
ΕΙΝΑΙ ΜΟΧΘΗΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΨΥΧΡΟΣΩΜΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟ-ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΛΕΣΧΕΣ, ΜΑΦΙΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ & ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ & ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ (ΔΕΙΤΕΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ). ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΕΣ ¨ΔΟΥΛΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ¨ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (ΚΥΡΙΩΣ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ… ¨ ΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ¨(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).
 

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝΜΕΓΑΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ… ΠΟΝΗΡΟ ΣΧΕΔΙΟ… ΓΕΜΑΤΟ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ». ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΟ-ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΠΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ.ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΡΠΑΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ¨ΚΑΛΟ¨ ΤΟΥ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΤΟΦΥΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ: ''The rapture'' ¨Η ΑΡΠΑΓΗ¨. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΕΜΕΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.


ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΨΕΥΤΟ-ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ¨CHANNELING¨ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ¨ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ¨ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ. ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΑΡΩΓΟΙ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΔΟΛΩΜΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ! ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑΚΕΡΗ! ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΤΟΥΣ.





Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΡΠΑΓΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΛΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,… ΤΟΥΣ «LIGHTS WORKERS»! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΝΩΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ¨ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ¨. ΗΔΗ ΤΑ ¨ΚΑΝΑΛΙΑ¨ ΤΟΥΣ, ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΝ! ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α….ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΙΣΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ…! ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΘΑ ¨ΣΕΡΒΙΡΙΣΤΕΙ¨ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ….ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ!
Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΓΙΑΧΒΕ.


¨ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ.¨


ΤΕΛΟΣ …¨ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ¨ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΝΕΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΩΝ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΟΡΤΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ…ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΟΥΝ:
¨ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ, Η ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΑΣ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ¨ΚΑΚΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ¨ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΚΟΤΟΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ, ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ¨.


ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΝΕ ΟΙ ΑΜΟΙΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ¨ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ¨…ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ¨ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ¨.




ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ…. ΚΥΡΙΟΙ, ΣΑΛΟΥΣΑΔΕΣ, ΑΣΤΑΡΕΣ, ΜΕΓΚΑΤΡΟΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…..


ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΜΕΡΗ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ… ΟΛΥΜΠΟΣ, ΔΗΛΟΣ, ΚΡΗΤΗ, ΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ….?!
ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ¨ΒΑΡΥ¨ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!


ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ....ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ... ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ …Η ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ¨ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ¨!


Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.



ΑΝΑΞ ΑΥΤΟΝ

http://diogeneis.blogspot.gr/2012/06/blog-post_05.html



http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9288.html

http://afipnisoy.blogspot.com/2012/06/blog-post_1383.html#ixzz1xEILOXZ1


http://okloios.blogspot.gr/2012/06/blog-post_842.html 

Θα πεθάνουν 100000 άτομα στους ολυμπιακούς του 12;;;

Το βίντεο είναι στα Αγγλικά. Σκεφτείτε όμως και τα σύμβολα που έχουν παραλλαγμένα στο ολυμπιακό στάδιο για να μην φανεί στα μάτια μας ώς ... ναός...
Γιατί τόσος συμβολισμός;
ερπετομασόνοι ιλλουμινάτοι πίσω από τα πάντα!

 

http://afipnisoy.blogspot.com

http://okloios.blogspot.gr/2012/06/100000-12.html

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΑΣ‏

 

Νοώντας την ψυχή του ό άνθρωπος, αναγνωρίζει την Ιδέα του εαυτού του,και κατ΄ επέκταση την ουσία τού Σύμπαντος.


Απερίφραστα μπορούν να λένε αυτοί πού βρίσκονται κάτω από την ατλάντια εξουσία πώς την ανθρωπότητα την έχει κάτω από τον έλεγχό της ένας Παγκόσμιος εξουσιαστής . Όμως , αυτός πού πάντα ήταν ατίθασος νούς απέναντι σε παντός είδους εξουσιαστές ήταν ο Έλληνας.


Κατά καιρούς , σύμφωνα με πολλά... ακούσματα που έχουν διαρρεύσει, έχει αποκαλυφθεί από τις μυστικές στοές πώς, στέλνετε ένας παγκόσμιος εκπαιδευτής στον κόσμο μας, για να κατευθύνει τα πράγματα της ανθρώπινης πορείας και των κοινωνιών.
Σύμφωνα με τις μυστικές παραδόσεις, πρίν από 150000 χρόνια, όταν την Αίγυπτο εξουσίαζαν οι Άτλαντες, έχτισαν τις πυραμίδες, θέσπισαν τα ιερατεία και τις θρησκείες , και καθιέρωσαν τα μυστήρια της εσωτερικής γνώσης.
Όμως , πολλά γεγονότα προηγήθηκαν μέχρι το 40000 π.Χ. πού ήρθε ο αναμενόμενος παγκόσμιος εκπαιδευτής όπως θέλουν να τον λένε, ο Θώθ .
Όπως είδαμε και πιο πάνω, οι θρησκείες λένε έχουν δοθεί κατά καιρούς από τον βασιλιά του κόσμου με σκοπό την καθοδήγηση της ανθρωπότητας. Διέδωσαν τα Μυστήρια που γνώριζαν μόνο οι Μεγάλοι Δάσκαλοι και Ιερείς των θρησκειών και που πάντα διακρίνονται σε εσωτερικά και εξωτερικά μυστήρια.
Τα εσωτερικά ήταν πάντα κρυφά από τον λαό, δηλαδή το αμύητο πλήθος, γιατί μέσα εκεί διατηρούσαν την αληθινή ιστορία του πλανητικού συστήματος και των ανθρώπων. Άλλωστε, εκτός ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ικανοί να κατανοήσουν την αληθινή τους προέλευση, πιθανών και κάποιες φιλές να υποστούν σόκ από κάποιες αποκαλύψεις για αυτούς.
Πέρα όμως όλων αυτών, δεν έπαυε και δεν παύει να αποτελεί δύναμη η κατοχή των μυστικών της ανθρωπότητας από τους λίγους.
Μάλιστα , συχνά είχαν και μυστικό τρόπο συνεννόησης, όπως αυτός που οι ιερείς της Αιγύπτου, μύστες αυτών των μυστηρίων ήταν οι μόνοι που κατείχαν την ιερογλυφική γλώσσα, ένα είδος γραφής και τρόπου ομιλίας της ιερής τάξης που ο λαός δεν κατανοούσε. Σήμερα αυτό το σύστημα των μυστικών το βρίσκουμε στις μασονικές και παρόμοιου τύπου στοές.
Οι ιερείς των μυστηρίων ήταν μια κληρονομική ιεραρχία από πατέρα σε υιό . Με τον τρόπο αυτό κληρονομούνται οι γνώσεις και η δύναμη .
Τον παγκόσμιο εκπαιδευτή λοιπόν , τον Θώθ , λένε ότι οι Έλληνες ονόμασαν Ερμή αργότερα.
Και τον κατατάσσουν ανάμεσα στους εκ Ατλαντικής προέλευσης, από την πλευρά της μητέρας του της Μαίας πού ήταν κόρη του Άτλαντα, Πλειάδα. Όμως δεν έπαυε να είναι και γιός του Δία.
Με σύμβολο του το Κηρύκειο , έχοντας σε συμβολική μορφή αποτυπωμένο τον εγκέφαλο με την σπονδυλική στήλη, υπονοεί την κυριαρχία επί των κατωτέρων δυνάμεων.
Από την πλευρά του Έλληνα Ερμή βλέπουμε να μεταφράζετε αυτό σε ισχυροποίηση της Θέλησης.
Από την Ατλάντεια μεριά όμως γίνετε σύμβολο εξουσίας επί των άλλων.
Η ιερή κάστα των μυστών της Ατλαντίδος παρέμειναν μέχρι το 13500π.Χ. που ήρθαν οι Άρειοι. Εδώ θα πρέπει να πούμε πώς σύμφωνα με έρευνες, κατά το 10000 με 12000 π.Χ. υπολογίζεται ότι συνέβη ο καταποντισμός της Ατλαντίδος μετά τον πόλεμο που είχαν με τους Έλληνες Αθηναίους.
Ο Πλάτωνας άλλωστε δίνει και την χρονολογική περίοδο που συνέβησαν τα γεγονότα.
«Πέρασαν συνολικά εννέα χιλιάδες χρόνια από τότε που έγινε ο πόλεμος ανάμεσα σε εκείνους που ζούσαν έξω από τις στήλες του Ηρακλή και σε όλους εκείνους που κατοικούσαν στο μέσα μέρος….Την αρχηγία όσων κατοικούσαν μέσα λέγεται πώς είχε αυτή η πόλη {η Αθήνα} μέχρι το τέλος του πολέμου , ενώ των άλλων αρχηγοί ήταν οι βασιλιάδες της νήσου Ατλαντίδος.» Πλάτωνος «Κριτίας»
Η έννοια Άρεια Φυλή έχει συνδεθεί με την έννοια της Λευκής φυλής. Όμως ποια λευκότητα εννοούν;
Και πόσο λευκή; Μήπως εννοούν την αλπινική λευκότητα των υπογήϊνων; Αυτή πού απαρτίζει το Λευκό Αδελφάτο;
Οι 72 Ατλάντιοι βασιλείς; Μια άλλη υποθετική σκέψη για την Άρεια φυλή είναι το να αφορά τους εκ του πλανήτη Άρη προερχόμενους. Υπάρχει μια θεωρεία που λέει ότι οι πρώτοι επιστήμονες Τιτάνες , ήρθαν στο πλανητικό μας σύστημα και έκανα βάσεις στον Άρη για να πειραματισθούν πάνω στα όντα της Γής.
Η Άρεια φυλή απασχόλησε τις μεταφυσικές ανησυχίες του Χίτλερ, ο οποίος πίστευε πολύ στον «νέο άνθρωπο», τον παγκόσμιο Άρειο που θα εξαπλωνόταν πάνω στην γή εξαφανίζοντας όλες τις άλλες φυλές, και για τον οποίο είχε εμπνευστεί από τον καθηγητή Haushofer, μέλος μυστικών ατλάντειων στοών .
Αυτός , άσκησε μεγάλη επιρροή πάνω στον Χίτλερ, ήταν ο εγκέφαλος πίσω από αυτόν , και λέγετε ότι ήταν ο ίδιος που , όχι μόνο τον συμβούλεψε να γράψει το βιβλίο του “Mein Kampf”, αλλά του αποδίδουν και την επιλογή του συμβόλου του Γ Ράιχ, της Σβάστικας.
Την Σβάστικα, που της προσδίδουν Ελληνική προέλευση, αφορά ένα πάρα πολύ παλαιό σύμβολο που συνδέεται με την Ατλαντίδα, και το σχήμα που είχαν τα λιμάνια της που συγκοινωνούσαν με τους ομώνυμους κύκλους ξηράς- θάλασσας.
Ο Haushofer, έχοντας επισκεφθεί την Ινδία, Κίνα και Θιβέτ, έγινε μέλος μιας βουδιστικής οργάνωσης που πίστευε πως υπάρχουν στρατιωτικής σημασίας περιοχές στον πλανήτη που όποιος τις κατείχε θα εξουσίαζε τον κόσμο.
Κατά την γνώμη του η σπουδαιότερη ήταν η Μογγολία. {Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε αυτό που λέγετε , ότι δηλαδή το Σινικό τείχος οι κινέζοι το έκτισαν για να προφυλαχθούν από τα υποχθόνια όντα που έβγαιναν από υποχθόνιες τρύπες της περιοχής της Μογγολίας}.
Ο Χίτλερ γοητευμένος από όλα αυτά αναζητούσε το πέρασμα για τον υπόγειο κόσμο, και την χώρα των Βρίλ με τις θεϊκές δυνάμεις , από όπου πίστευε πώς θα προκύψει ο
νέος άνθρωπος που θα ήταν ο Άρειος θεάνθρωπος ο οποίος έμελλε να κατακτήσει τον πλανήτη.
Ο Χίτλερ , ήταν φυσικό να έχει κυριαρχηθεί με την ιδέα της Άρειας φυλής, γιατί μελετώντας την ιστορία του λαού του, γοητεύθηκε από την εξουσιαστική του δύναμη, από την εποχή της εμφανίσεώς των , τον 5ο αιώνα μ. Χ., και της επιβολής των στην Ευρώπη και την Δύση γενικά .
Η παράξενη αυτή γερμανική και βαρβαρική ορδή, κατά μυστήριο λόγο , δεν διαθέτει παρελθόν, και λέγετε πώς αποτελούσαν μέρος νομαδικών φυλών που μετακινούνταν συνεχώς.
Κάτι σαν τους περιπλανώμενους εβραίους. Έτσι το ότι ο Haushofer του επιβεβαίωσε την προέλευσή τους από την κεντρική Ασία, τον έπεισε για την εξερεύνηση της παλαιάς των κοιτίδας.
Μήπως όλα αυτά μας κάνουν να υποθέτουμε πώς πίσω από τα σχέδια μιας παγκόσμιας Γερμανίας ήταν τελικά οι αρχαίοι Άτλαντες του κάτω κόσμου;
Μήπως ο Χίτλερ και οι σύν αυτόν δεν έψαχναν καμία Θούλη και δύναμη Βρίλ, αλλά εργαζόντουσαν για αυτούς με τους οποίους είχαν σχέση και ήταν υποχείριά τους;
Ήταν μια πανάρχαια εποχή που προφανώς υπήρχε προηγμένη τεχνολογική γνώση και που ο Πλάτωνας στην περιγραφή του για την κατασκευή αυτής της περίφημης χώρας της Ατλαντίδος, αφήνει υπόνοιες για χρήση άλλων μέσων τα οποία συνετέλεσαν για την δημιουργία της.
«Ο Ποσειδώνας …οχύρωσε το μικρό βουνό …Έφτιαξε γύρω του αλλεπάλληλες κυκλικές ζώνες στεριάς και θάλασσας… δύο στεριανές και δύο θαλάσσιες ζώνες τόσο στρογγυλές σαν να τις είχε τορνέψει , στην μέση του νησιού , σε ίση απόσταση από όλες τις άκρες του , ώστε να είναι απρόσιτες από τους ανθρώπους{ σ.σ από ποιους ανθρώπους;}
…Έπειτα…έφερε από το εσωτερικό της γης δύο ειδών νερά , το ένα ζεστό και το άλλο κρύο … γεφύρωσαν τις κυκλικές θάλασσες … άνοιξαν διώρυγα τρία πλέθρα πλάτος , βάθος εκατό πόδια και μήκος πενήντα στάδια …περιφράχτηκαν με πέτρινο τείχος … Τις πέτρες που χρειάζονταν …τις έβγαζαν από τα λατομεία …άλλες άσπρες άλλες μαύρες και άλλες κόκκινες…έκαναν υπόγειους ναύσταθμους …την εξωτερική ζώνη την σκέπασαν με χαλκό …την εσωτερική επιφάνεια την έντυσαν με κασσίτερο .
Το τείχος της ακρόπολης καλύφθηκε με αστραφτερό ορείχαλκο που έλαμπε σαν φωτιά.


http://tobiblion.blogspot.gr


http://okloios.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2524.html

ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ --- ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ..!!!!‏


Στα υπόγεια (ε που αλλού;) του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης, βρίσκονται, μέσα σε χαρτοκούτες, συρτάρια, ντουλάπες και σε ξύλινα εμπορικά κιβώτια σε μεταλλικά ράφια, τα ανθρώπινα λείψανα 2.023 ατόμων!
Ανάμεσά τους, μεταξύ άλλων, υπάρχουν τα κεφάλια από τρεις αιγυπτιακές μούμιες, σκελετοί από δύο δολοφονημένους Βίκινγκς, ένα σουμεριακό κρανίο, η μούμια ενός κοριτσιού από το Περού, αμέτρητα οστά από ένα μεσαιωνικό νεκροταφείο, χέρια και πόδια ιθαγενών της... Αφρικής του 18ου και 19ου αιώνα, και λείψανα από τους σκελετούς Ελβετών που πέθαναν στις αρχές του 20ου αιώνα. Επίσης, πάνω από δέκα χιλιάδες ακτινογραφίες όλων των ειδών, από σύγχρονους εν ζωή ανθρώπους.

Πολλά λείψανα φέρουν παράξενα σημάδια: γύρω από τα μάτια μιας μούμιας υπάρχουν ίχνη από φύλλα χρυσού. Μέσα στο στόμα ενός αρχαίου κρανίου υπάρχουν δόντια αρκούδας. Άλλα λείψανα φέρουν φθορές από ασθένειες που έχουν από πολύ καιρό εξαλειφθεί. κ.ά.


Υπεύθυνος για όλη αυτήν την ενδιαφέρουσα αλλά μακάβρια παράξενη συλλογή είναι ο ανατόμος Δρ. Φρανκ Ρύλι, που προσπαθεί να «ανασυνθέσει» τους νεκρούς ανθρώπους που έχει στο υπόγειό του. Η αποστολή του είναι να διαπιστώσει πώς και πόσο έχει μεταβληθεί το ανθρώπινο σώμα μέσα στα τελευταία χιλιάδες χρόνια, και να «χαρτογραφήσει» πώς ο πολιτισμός αναδιαμορφώνει τον ανθρώπινο σώμα και τον οργανισμό μας.


Ο σύγχρονος τρόπος ζωής του μέσου δυτικού, αλλάζει την περιφέρεια, το ύψος, τους μύες, τα κόκαλα, τις ορμόνες και τα αγγεία μας. Πολλές από αυτές τις διάφορες μεταβολές που ήδη διαπιστώνονται, είναι βέβαιο ότι έχουν γενετική προέλευση, και αποτελούν δείγματα μιας πρόσφατης μικρο-εξέλιξης που είναι ενεργή.


Άλλες αλλαγές θεωρούνται μάλλον προσωρινές, και ίσως θα εξαφανίζονταν γρήγορα αν θα επιστρέφαμε ξανά σε ένα πρωτόγονο περιβάλλον. Αυτό που σίγουρα έχει διαφανεί, με πολλές αποδείξεις, είναι ότι το ίδιο το ανθρώπινο σώμα πολύ εύκολα μπορεί να προσαρμοστεί σε νέα φυσικά περιβάλλοντα μέσα σε αρκετά μικρές χρονικές περιόδους! Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, αυτές οι προσαρμογές, φαίνεται ότι μάς έχουν κάνει περισσότερο ευάλωτους σε ορισμένες ασθένειες και λιγότερο σε άλλες.


Ο σύγχρονος άνθρωπος υποτίθεται ότι έχει την μορφή που έχει, τα τελευταία διακόσιες χιλιάδες χρόνια. Κι όμως πλέον έχει αρχίσει να αλλάζει. (Ενώ μάς λέγανε ότι υποτίθεται ότι η λεγόμενη «φυσική επιλογή» λειτουργεί σε χρονικά διαστήματα εκατομμυρίων ετών…) Το γεγονός αυτό σηκώνει μεγάλη έρευνα και έχει, όπως καταλαβαίνετε, πολλές προεκτάσεις…

Έτσι πρόσφατα ιδρύθηκε το παράξενο Κέντρο Εξελικτικής Ιατρικής στη Ζυρίχη. Τα παράξενα επιστημονικά συμπεράσματα που έχουν ήδη ανακοινωθεί, από τις νέες περίεργες έρευνες που γίνονται εκεί, είναι πολλά, καταδεικνύουν σαφέστατες συγκεκριμένες σύγχρονες μεταλλάξεις, και μερικά από αυτά είναι τα ακόλουθα:
Είμαστε πλέον πιο αδύναμοι. Αλλά αποκτήσαμε μία νέα αρτηρία. Μάθαμε να πίνουμε γάλα και να το χωνεύουμε (πέρα από τη βρεφική μας ηλικία), αλλά οι λιγότερες γέννες έχουν «πνίξει» τις γυναίκες στα οιστρογόνα, που τις μεταλλάσσουν, και, μαζί με άλλους παράγοντες, διαστρεβλώνουν ίσως ακόμη και την «φυσική ψυχοσύνθεση» των γυναικών.


Τα οστά μας γίνονται όλο και πιο λεπτά, και έχουν χάσει περίπου το είκοσι τοις εκατό τής δύναμής τους μόνο μέσα στα τελευταία 3.000 χρόνια! Το πάχος του πυκνού εξωτερικού φλοιού των οστών, και η διάμετρός τους, επίσης μειώνονται. Γενικά, υπάρχει πλέον λιγότερη οστική μάζα σε όλο το σώμα.

Υπολογίζεται ότι περίπου το ένα πέμπτο (!) των σημερινών ανθρώπων –όσον αφορά τη σπονδυλική τους στήλη– έχει λανθάνουσα δισχιδή ράχη, χωρίς να το γνωρίζει. (Εδώ πρέπει να θυμηθούμε διάφορες σχετικές νύξεις περί σπονδύλων κλπ, του εκλιπόντος συνεργάτη μας Ιωάννη Φουράκη, που κάποτε φάνταζαν παράλογες ή αινιγματικές). Επίσης, οι σπόνδυλοι στο κατώτερο μέρος της σπονδυλικής στήλης και στο ιερό οστούν, άρχισαν πλέον σε πολλούς ανθρώπους να σχηματίζονται με διαφορετικό τρόπο, ενώ υπάρχουν πλέον σε πολλούς ανθρώπους παραλλαγές στον τέταρτο και πέμπτο σπόνδυλο.






Οι αλλαγές στους φρονιμίτες οδόντες και στον αριθμό τους είναι πια γνωστές σε όλους. Υπάρχουν και αλλαγές στις αρτηρίες μας. Έχουμε αποκτήσει ένα νέο αιμοφόρο αγγείο στα χέρια μας, την αρτηρία του μέσου νεύρου. Το αγγείο αυτό κανονικά υπάρχει στο έμβρυο και φθίνει και χάνεται κατά την όγδοη εβδομάδα της κύησης, ενώ πλέον δεν χάνεται, πάνω από το τριάντα τοις εκατό των ενήλικων ανθρώπων πλέον έχουν αυτήν την αρτηρία.


…και, γενικά, σήμερα πλέον οι αρτηρίες ενός μέσου εικοσάχρονου διαφέρουν από εκείνες ενός ενενηντάχρονου! (Και αυτό το γεγονός επηρεάζει καθοριστικά τον τρόπο διάγνωσης και θεραπείας τους).
Από έρευνες που έγιναν στα λείψανα των «απολιθωμένων» σωμάτων των αρχαίων νεκρών της Πομπηίας, διαπιστώθηκε: είχαν ανοιχτό τον πρώτο κοκκυγικό σπόνδυλο στο δέκα τοις εκατό τους, ενώ το μέσο ποσοστό πλέον σήμερα των σύγχρονων ανθρώπων είναι περίπου τριάντα τοις εκατό. Ο πέμπτος σπόνδυλος των αρχαίων κατοίκων της Πομπηίας ήταν ανοιχτός στο ογδόντα τοις εκατό τους, ενώ πλέον είναι ανοιχτός σε όλους μας στο εκατό τοις εκατό των ανθρώπων.


Ακόμη και τα δακτυλικά μας αποτυπώματα έχουν αλλάξει! Στο πλαίσιο των συγκεκριμένων ερευνών, οι ερευνητές πήραν τα δακτυλικά αποτυπώματα 120 σορών που είχαν δωρηθεί στο πανεπιστήμιο του Κέηπ Τάουν. Χωρίζοντας τα σε δύο ομάδες, σε εκείνους που είχαν γεννηθεί πριν το 1920 και σ’ εκείνους που είχαν γεννηθεί μετά, διαπίστωσαν σαφείς αλλαγές στα δακτυλικά αποτυπώματα. Αυτό πυροδότησε και άλλες έρευνες στην Ευρώπη, όπου διαπιστώθηκε το ίδιο.


Στις περιοχές του πλανήτη μας που πλήττονται από την ελονοσία, έχουν εμφανιστεί μεταλλάξεις, οι οποίες φαίνεται να διατηρούνται παρ’ όλο που προκαλούν σοβαρές ασθένειες, ακριβώς επειδή προστατεύουν αυτούς που τις έχουν από την ελονοσία. Π.χ. μια από αυτές επηρεάζει ένα ένζυμο, το οποίο προκαλεί μια σοβαρή μορφή αναιμίας…και οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι εντόπισαν το χρονικό παράθυρο στο οποίο εμφανίστηκε αυτή η μετάλλαξη, μελετώντας λείψανα αρχαίων αλατωρύχων στο Ιράν, που βρέθηκαν σε υπόγειες στοές, έχοντας ανέπαφους τους ιστούς τους (σε δύο τέτοιες περιπτώσεις: από το 500 π.Χ. κι από το 500 μ.Χ.).


Εξάγεται DNA από τις μούμιες αυτές του αλατιού, που υποδεικνύει διαφορές μεταξύ τους και κάποιες διαφορές με τον σύγχρονο άνθρωπο.




Στις έρευνες στην Πομπηία, ο ανατόμος Δρ. Μ. Χένεμπεργκ του πανεπιστημίου της Αδελαϊδας της Αυστραλίας, διαπίστωσε πολλές αλλαγές που έχουν γίνει, όπως π.χ. το ότι ένα τμήμα της ανθρώπινης αορτής έχασε έναν από τους κλάδους του που τροφοδοτούν τον θυρεοειδή αδένα. Ενώ διαπιστώθηκε εκ νέου η μεγάλη εξασθένιση των ανθρώπινων οστών και τα προβλήματα στη νέα μας σπονδυλική στήλη.


Φαίνεται ότι επιτελείται η εξασθένιση του ανθρωπίνου είδους, κάτι για το οποίο είχε προειδοποιήσει λεπτομερώς στο παρελθόν το κίνημα της Ευγονικής…


Παρ’ όλα αυτά, ταυτόχρονα διαπιστώνεται πλέον ένας σαφώς υψηλότερος βαθμός ποικιλότητας μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό, γεγονός που παραμένει ακόμη ανεξήγητο.


Ποιος ξέρει τι να επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον για το ανθρώπινο είδος…



Strange



http://oeaf.blogspot.gr

http://okloios.blogspot.gr/2012/06/blog-post_3154.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters