Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Προκλητικό γαλλικό δημοσίευμα > "Ας δώσουμε την Ελλάδα στη Τουρκία"!

Είναι ο τίτλος του βασικού άρθρου του πολιτικού περιοδικού Le Point και η συλλογιστικη του σοκάρει. Το υπογράφει ο διευθυντής του περιοδικού, Φραντς Ολιβιέ Ζισμπέρ.

 «Πρέπει να σωθεί η Ελλάδα;» ρωτάει. Και συνεχίζει:
«Μέχρι σήμερα, η Ευρώπη έκανε ότι
μπορούσε για να βγάλει την Ελλάδα στην επιφάνεια διαθέτοντας εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, όσο η Ευρώπη τη βοηθάει, τόσο η Ελλάδα εναντιώνεται: Δαγκώνει ακόμα και το χέρι που την τρέφει, όπως φαίνεται κι από την ανάδειξη της ριζοσπαστικής κι αντιευρωπαϊκής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) στις εκλογές της 6ης Μαϊου, που διεκδικεί ρόλο πρώτης πολιτικής δύναμης στις κάλπες της 17ης Ιουνίου.


Τι κι αν οι οικονομικές λύσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι ηλίθιες και γελοίες: με ένα χρέος που αντιπροσώπευε, πέρυσι, το 165% του ΑΕΠ, οι Έλληνες δεν θέλουν ν’ακούν για λιτότητα. Είναι λοιπόν σκόπιμο ν’αναρωτηθείς αν θέλουν να σωθούν από μόνοι τους.

Αν η Ευρώπη αρνηθεί να συνεχίσει να επιδοτεί την Ελλάδα χάνοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται –όπως λέγεται- να φέρει πιο κοντά τη χώρα του με τη Ρωσία.

Γιατί όχι και με την Κίνα, τη Βενεζουέλα ή το Κατάρ; Εκτός κι αν η Τουρκία, ως κληρονόμος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, «αναλάβει» για ακόμα μια φορά.

Μέχρι την ανεξαρτησία της, το 1832, η Ελλάδα έζησε τέσσερις αιώνες υπό οθωμανική κυριαρχία.
Μπορεί να είναι παράλογο αλλά οι απίστευτες οικονομικές επιδόσεις της Τουρκίας, με ρυθμούς ανάπτυξης 8% και αύξηση των εξαγωγών κατά 18%, δεν της δίνουν την απαραίτητη νομιμοποίηση για να αναλάβει εκείνη την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας; Έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε τα πάντα γελοία»
 

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

http://tontouvari.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4692.html

http://www.katohika.gr/2012/06/blog-post_4592.html

AΡΧΙΣΑΝ τα .. όργανα; Συμπλοκές μεταξύ χρυσαυγιτών και αριστεριστών στον Πειραιά. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ

Συμπλοκές μεταξύ χρυσαυγιτών και αριστεριστών στον Πειραιά
Εκτεταμένα επεισόδια και συγκρούσεις αυτή την ώρα μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αριστεριστών στον Πειραιά. Σε πεδίο μάχης έχουν μετατραπεί δρόμοι γύρω από το Δημοτικό Θέατρο της πόλης. 
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, έχουν σημειωθεί σοβαρές υλικές ζημιές σε πολύ γνωστό κοσμηματοπωλείο , ενώ μέλη της Χρυσής Αυγής φέρονται να επιχείρησαν να το πυρπολήσουν. 
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4751.html

Ευτυχώς αργεί ακόμα ο προαναγγελθείς εμφύλιος...

Σήμερα συνειδητοποίησα ότι όσα μας λένε κάποιοι για τον επικείμενο εμφύλιο πόλεμο, για τον εθνικό διχασμό και για την κατάσταση που οδηγείται στα άκρα, δεν ισχύουν....

Πηγαίνοντας το πρωί να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα συνειδητοποίησα κάτι, που όλοι όσοι σήμερα βρεθήκανε στα εκλογικά τμήματα της πατρίδας μας, θα είδαν.

Υπήρχαν τραπεζάκια όλων των κομμάτων ...και του ΠΑΣΟΚ.

Εκείνη ακριβώς την στιγμή κατάλαβα κάτι πολύ απλό....
Η ημέρα που θα αλληλοσκοτωθουμε οι Ελληνες για τα πολιτικά, τα κοινωνικά ή τελοσπάντων τα οικονομικά θέματα αργεί πάρα πολύ....
Κι αυτό φυσικά είναι πολύ καλό.

Κανείς σώφρων Ελληνας πατριώτης δεν είναι δυνατόν να εύχεται να αιμοτοκυλίσουμε την πατρίδα μας για χάρη των πολιτικών....

Απλά οι ένοχοι, με την καταδίκη της Ελληνικής πλειοψηφίας, πρέπει να οδηγηθούν στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω...

Οι υπόλοιποι απλοί ψηφοφόροι των προδοτών περαστικά τους.... και καλά ξυπνητούρια.

Οσα κι αν μου έκαναν τα πουλημένα ρεμάλια οι προδότες ηγέτες κατά πρώτον του ΠΑΣΟΚ και κατά δεύτερον της ΝΔ, δεν κρατάω κακία στους μερικώς υπευθύνους απλούς συμπατριώτες μου, ψηφοφόρους τους.... 

Τους τα συγχωρώ όλα.
Και την φτώχια που ΔΕΝ βλέπουν γύρω τους, και την απελπισία και τις αυτοκτονίες και την εγκληματικότητα.... 
Ολα τα συγχωράω στα αδέρφια μου, αλλά όχι στα πουλημένα ρεμάλια που μας πρόδωσαν και εμάς κι αυτούς... κι ας μην το παραδέχονται οι συμπολίτες μας ψηφοφόροι τους...

Είναι παρήγορο να βλέπεις το τραπεζάκι του ΠΑΣΟΚ με τους τύπους με τις κομματικές κονκάρδες και τις αφίσες, ανέπαφο....
Ο περισσότερος κόσμος τους κοιτούσε με θυμό, άλλοι με απορία κι άλλοι αδιαφορούσαν γενικώς....

Για να πω την αλήθεια κι εγώ δεν άντεξα και κοντοστάθηκα για λίγα δευτερόλεπτα να διαπιστώσω αν οι άνθρωποι αυτοί έχουν "σώας τας φρένας" ή έχουν υποστεί λοβοτομή...

Ηταν αμίλητοι, κοιτούσαν αμήχανοι και μάλλον αισθάνονταν μια ελαφρά ντροπή....

Τότε συνειδητοποίησα ότι κάνουν μια δουλειά από υποχρέωση.... Ξεπληρώνουν κάποιο παλιό ή νεότερο ρουσφέτι... 

Κι αφού ο άνεργος, ο συνταξιούχος, ο απελπισμένος οικογενειάρχης, ο κατεστραμμένος μικροέμπορος ή επαγγελματίας, ο γιός της δολοφονημένης μάνας από τους αλλοδαπούς εγκληματίες, ο κάθε αδικημένος και ταλαιπωρημένος συμπατριώτης μας, δεν θέλει όχι να τους ξυλοφορτώσει αλλά ούτε να τους φτύσει κατάμουτρα, τότε βρισκόμαστε ευτυχώς πολύ μακρυά από τον εμφύλιο....

Είναι πλέον προφανές ότι έχει συμβεί μια μεγάλη μετάλλαξη στην ελληνική κοινωνία κι αυτό είναι παρήγορο γιατί πλησιάζει στα φιλειρηνικά και φιλαδελφικά αισθήματα που πάντα προσπαθεί η Εκκλησία μας να ενσπείρει στις καρδιές μας.

Οι Ελληνες δείχνουμε ένα πρόσωπο διαφορετικό από το παρελθόν μας που σίγουρα δεν μπορεί να αποδοθεί στην αδιαφορία αλλά περισσότερο στην συγχώρεση.
Γιατί δεν μπορεί να είναι αδιάφορος ο αδικημένος, ο κατατρεγμένος, ο απελπισμένος...

Κι έτσι φίλοι μου μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι πολύ πριν αρχίσει το χάος που "βλέπουν" μερικοί συμπατριώτες μας τα πράγματα θα έχουν βρει την ήρεμη δημοκρατική λύση τους.

Ας ελπίσουμε πως δεν θα χυθεί άλλο αίμα Ελλήνων, δολοφονημένων ή αυτοκτονημένων....
Γιατί το αίμα τρέφεται με αίμα....
Κι ο λαός μας να δείχνει μέχρι την τελική λύση και ελευθερία, την καρτερία και την ηρεμία που δείχνει μέχρι σήμερα...

Η Ελευθερία της Ελλάδος πλησιάζει... 

Λίγο ακόμα κουράγιο αδέρφια.

 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/06/blog-post_806.html

Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σήμερα το Γερμανικό κράτος, αποπειράται για τρίτη φορά την βίαιη επικράτησή του στην Ευρώπη και την ίδρυση για μια ακόμη φορά, μιας αυτοκρατορίας που θα εφαρμόσει την ολοκληρωτική παγκόσμια δικτατορία του τευτονο-σιωνιστικού σχεδίου.
Πάντοτε ο προτεσταντικός και αντιευρωπαϊκός τόνος των Γερμανών, λειτουργούσε υπόγεια στα ευρωπαϊκά δρώμενα και υπό το τεκτονικό ροδοσταυρικό ρεύμα των σιωνιστών του Βορρά, απεργάζοντο την πολιτισμική ανωτερότητα του Νότου.

Του Νότου των ακραιφνών Ελλήνων, των Ρωμαίων (Ιταλών), των Κελτών (Ίβηρες, Ισπανοί, Ιρλανδοί, Σκώτοι) και των Γαλάτων-Κελτών (Γάλλων). Δηλαδή, εναντίων των φορέων του ίδιου του πολιτισμού τους! Των ιδρυτών του πολιτισμού, που από ορδές μογγόλων, τους μετέτρεψαν σε λαούς πολιτών. Εναντίων αυτών που τους έδωσαν την γραφή, τις τέχνες, την φιλοσοφική σκέψη, την αρχιτεκτονική, την θρησκεία, τον πολιτισμό. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος, είπε ο Ηράκλειτος!

Όταν οι Έλληνες φιλοσοφούσαν για το πώς θα επινοήσουν το ιδανικό πολίτευμα που θα ικανοποιούσε ει δυνατόν και τον τελευταίο πολίτη δημιουργώντας σχολές, οι κάτοικοι της βόρειας Ευρώπης ασχολούντο με το πώς θα επιβιώσουν ως φυλές, χρησιμοποιούσαν ολιγόλεξη γλώσσα χωρίς γραφή και πίστευαν σε ξόανα και μάγους.


Η άξεστη φύση τους δεν τους επέτρεπε να αποδεχθούν την ανωτερότητα των πολιτισμικών τους προτύπων και έτσι συντάχθηκαν πρόθυμα με τους εκδιωγμένους Ναΐτες, οι οποίοι είχαν στραφεί εκδικητικά προς τον κυρίαρχο Νότο. Η αντίδραση άρχισε σε θρησκευτικό επίπεδο με τον προτεσταντισμό. Προχώρησε με πολέμους και μια διαρκής εναλλαγή της κυριαρχίας μεταξύ Βορρά και Νότου χαρακτήρισε την περίοδο του Μεσαίωνα.

Από το μεσαιωνικό τέλμα, ήλθε και πάλι το Ελληνικό Φως , με το Διαφωτισμό να επιφέρει την Ευρωπαϊκή Αναγέννηση και έτσι, ο σκοταδισμός της Δύσης να χαθεί για αρκετούς αιώνες!

Όμως οι Τεύτονες ήταν ήδη κυρίαρχοι στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη. Από την Αγγλία, μέχρι και την Πολωνία και από την Ουγγαρία μέχρι και την Σουηδία, τα τευτονικά φύλα ήταν τα κυρίαρχα. Τώρα οι Σλάβοι και οι Νότιοι ήταν ο επόμενος στόχος τους. Το σιωνιστικό σχέδιο για ένωση των ευρωπαϊκών λαών υπό την απόλυτη κυριαρχία τους, ήταν ο επόμενος στόχος.

Οι Έλληνες προηγουμένως είχαν εγκαταλειφθεί σκοπίμως από την Δύση, όταν οι Οθωμανοί επέδραμαν εναντίων τους. Για 400 χρόνια οι Οθωμανοί βυσσοδόμησαν στην κοιτίδα του Ευρωπαϊκού πολιτισμού και στους εμπνευστές του, χωρίς οι ευεργετημένοι από αυτούς Ευρωπαίοι να κάνουν κάτι γι’ αυτό.

Οι επίμονες πολεμικές προσπάθειες των Βενετών, δεν αποσκοπούσαν βεβαίως στην απελευθέρωση των Ελλήνων, αλλά στην δική τους επικράτηση στον Ελλαδικό χώρο. Όταν τελικά το 1821 η Έλληνες επαναστάτησαν επιτυχώς, με την υποστήριξη των απανταχού εν τη αλλοδαπή Ελλήνων, οι τότε μεγάλες δυνάμεις (Δύση) επενέβησαν δραστικά και επέβαλαν την δική τους θέληση στην διακυβέρνηση της νεοσύστατης Ελλάδας, καθιστώντας την προτεκτοράτο και υποτελές κρατικό μόρφωμα, στις ορέξεις των Βαυαρών.

Η Ελλάδα δεν έμελλε ποτέ από τότε να «σηκώσει κεφάλι»! Οι Έλληνες εισέπραξαν την «εκδίκηση του ευεργετηθέντος». Παρά το ότι η Ελλάδα συνέχισε να παράγει το Ελληνικό Φως, με τους διανοητές της και τους μεγάλους δασκάλους της να εμπνέει και πάλι την Ευρώπη, αυτή ήθελε την Ελλάδα πνιγμένη στην αγκαλιά του σκληρού σιωνισμού.

Την ώρα που Τεύτονες διανοητές όπως ο Νίτσε και ο Γκαίτε διαπίστωναν ότι : «Οι Έλληνες είναι συγγενείς μου, είναι δάσκαλοί μου. Τους θαυμάζω σαν άφθαστες διάνοιες της φράσεως και της γραμμής, καθώς και για τον ιδεώδη βίο τους.» (Γκαίτε), «Ό,τι είναι η καρδιά και ο νους για το σώμα, είναι η Ελλάδα για την ανθρωπότητα.» (Γκαίτε), « Ό,τι και εάν ανακαλύψουμε εμείς, μετά από λίγο πληροφορούμεθα ότι το είχε ανακαλύψει ο μικρός αυτός λαός των Ελλήνων πολλούς αιώνες πρωτύτερα.» (Νίτσε),
« Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες.

Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους, οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα» (Νίτσε), κάποιοι άλλοι ήθελαν η Ελλάδα να χαθεί από την ιστορία!

Η σκοταδιστική και ερεβώδης περίοδος του μεσαίωνα, συνέβη επειδή το Ελληνικό πνεύμα έσβησε από την Ευρώπη. Μόλις αυτό επανήλθε, η Ευρώπη αναγεννήθηκε! Αυτοί που ήθελαν τότε την Ευρώπη στο σκοτάδι, την θέλουν και σήμερα! Και ο τρόπος είναι ένας και γνωστός: ο θάνατος του Ελληνισμού.

Οι σημερινοί Γερμανοί διακατέχονται από μια ανόητη υπεροψία, την οποία δεν γνωρίζουν που να την αποδώσουν! Στην δουλοπρέπεια και την απόλυτη πειθαρχία στην αυθεντία του ενός; Στην έλλειψη αυτοβουλίας, ευελιξίας πνεύματος και σκέψης; Στην εμμονοληψία και την καταθλιπτική και αλκοολική τους ψυχολογία; Στο φασιστικό τους παρελθόν και παρόν; Στην έλλειψη ποιοτικών χαρακτηριστικών του πραγματικά δικών τους (και όχι δανεικών) πολιτιστικών στοιχείων; Στην βαρβαρότητα των συναισθημάτων τους; Στον κυνισμό τους;

Μάλλον την οφείλουν στην εντατική εργασιομανία τους και την μαζικοποίηση των κοινωνικών τους δραστηριοτήτων. Στην βιομηχανία τους και την οικονομία των σιωνιστών τους. Στο τραπεζικό τους σύστημα (που δεν τους ανήκει) με την βάναυση και απάνθρωπη αφαίμαξη του πλούτου των άλλων χωρών, καθώς και των αποικιών.
Ένας λαός που έχει την ανόητη υπεροψία σαν να ήταν σημαντικότερος στην μακραίωνη ιστορία της ανθρωπότητας…

Ένας λαός που δεν δίστασε και δεν θα διαστάσει να αιματοκυλήσει τον κόσμο, προκειμένου να τους κάνει από ελεύθερους, δούλους και να «βγάλει» όλη του την βαρβαρότητα σε λαούς, με ιστορία απείρως σημαντικότερη από την δική τους.

Ένας λαός που η ανθρώπινη αξία έχει την τελευταία θέση στα «ιδανικά» τους. Ο ορισμός της βαρβαρότητος!

Ένας λαός που τον διακρίνει μόνο η τεχνολογική ανάπτυξη και η ρομποτική ανθρώπινη συμπεριφορά. Ένας λαός που ποτέ του δεν μπόρεσε να αναδείξει δικές του πνευματικές αξίες και να φωτίσει την ανθρωπότητα.

Αν ρωτούσαμε έναν αγράμματο άνθρωπο μακριά από την Ευρώπη και την κουλτούρα της, ας πούμε έναν από το Νεπάλ, τι γνωρίζει από τις παραδόσεις του για την Ελλάδα και τι για την Γερμανία, αβίαστα θα απαντούσε: για την Γερμανία ξέρω τον Χίτλερ και την Μερσεντές, ενώ για την Ελλάδα τον Μ. Αλέξανδρο και την σοφία τους.

Οι τευτονοσιωνιστές δεν δίστασαν, από το μίσος για τον ευεργέτη και εμπνευστή τους, τον Έλληνα, να χρηματίσουν τον Φαλμεράγιερ να «αποδείξει» ότι οι σύγχρονοι Έλληνες δεν είναι γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων προγόνων τους! Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν η επιστήμη της μοριακής βιολογίας, της γενετικής και της ανθρωπολογίας-εθνολογίας ήρθαν να τον διαψεύσουν οικτρά.

Ουδεμία αλλοίωση επήλθε από την αρχαιότητα έως σήμερα στην γονιδιακή σύσταση των Ελλήνων από Τουρανίδες (Τούρκους) ή Σλάβους, παρά τις ελάχιστες επιμειξίες, ενώ όταν αυτές συνέβησαν με Μεσογειακά φύλα, επικράτησε και πάλι το Ελληνικό γονίδιο (σχετική έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των Η.Π.Α., την ερευνητική ομάδα του κ. Τριανταφυλλίδη και του Πανεπιστημίου της Παβίας της Ιταλίας).

Είναι γνωστό ότι το Εθνοσοσιαλιστικό δόγμα του Χίτλερ και της Εταιρίας της Θούλης, είχε ως πρότυπο το Σπαρτιατικό κράτος των Ελλήνων, ενώ ως σύμβολό του υιοθέτησε το αρχαιοελληνικό σύμβολο της δεξιόστροφης τετρακτίδος (σβάστικα)!

Ακόμη λοιπόν και για τις πιο βαρβαρικές τους εκδηλώσεις, έρεισμα στην Ελλάδα ψάχνουν να βρουν, για να τις δικαιολογήσουν. Ένα κακέκτυπο της Ελλάδας και μια παραποίηση του Ελληνικού πνεύματος, γιατί ποτέ τους δεν το κατανόησαν στην ουσία του.

Σήμερα οι Γερμανοί πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη για μια ακόμη φορά. Η πρόθεσή τους είναι η καθυπόταξη των ευρωπαϊκών εθνών στην αρχή τους και η εφαρμογή της δικής τους βάρβαρης και σκοταδιστικής απολυταρχίας. Από πίσω, κρύβουν καλά το σιωνιστικό σχέδιο της παγκόσμιας κυβέρνησης. Όσες φορές το επιχείρησαν, ευτυχώς απέτυχαν. Θα αποτύχουν και πάλι. Οι λαοί, δεν θα επιτρέψουν την επικράτηση των βαρβάρων. Πρωταγωνιστές θα είναι και πάλι οι Έλληνες και το ελληνικό πνεύμα.

Οι σημερινοί Έλληνες, είναι δέσμιοι από τα αρχέγονα πάθη τους. Διαιρεμένοι, προδομένοι και εξαντλημένοι! Η διαβολή του σιωνιστικού όφεως, διέβρωσε τις κοινωνικές του υποδομές. Η Δύση επιχαίρει για το κατόρθωμά της αυτό! Όμως, αγνοεί την φύση του Έλληνα. Αγνοεί ότι ακριβώς αυτές είναι οι συνθήκες που χρειάζεται ο Έλληνας, για να κάνει τις εποποιίες του. Οι βάρβαροι ποτέ δεν θα κατανοήσουν την φύση του προπάτορα και εμπνευστή τους. Γιατί αυτός βρίσκεται πάντα, σε ένα ανώτερο επίπεδο συνειδητότητος!

Σήμερα οι Γερμανοί και οι λοιπές τευτονικές χώρες ασελγούν στο υποταγμένο (φαινομενικά) σώμα της Ελλάδος. Διότι, δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται…
Φθάνουν στην ύβρη και την γελοιότητα, κατηγορώντας τους Έλληνες για φασισμό (Χρυσή Αυγή) όταν οι ίδιοι εφήρμοσαν τον Ναζισμό φονεύοντας 17.000.000 ανθρώπους, μόνο στο Β΄Π.Π.!

Κατηγορώντας αυτούς, που ήταν οι μόνοι που αντιστάθηκαν τόσο σθεναρά στον φασισμό και ναζισμό των «πολιτισμένων» ευρωπαίων και μάλιστα με πενιχρά μέσα. Ο ίδιος ο Χίτλερ ανέφερε: "Ενώπιον της Ιστορίας είμαι υποχρεωμένος να αναγνωρίσω ότι, από τους μέχρι τώρα αντιπάλους μας, ο Έλληνας στρατιώτης πολέμησε με εξαιρετική γενναιότητα και δεν παραδόθηκε παρά όταν κάθε αντίστασή του ήταν αδύνατη. Ως εκ τούτου, απεφάσισα να μην κρατηθεί κανένας Έλληνας στρατιώτης αιχμάλωτος και οι αξιωματικοί να διατηρήσουν τα προσωπικά όπλα τους."

Ο τελευταίος που θα δικαιούτο να ομιλεί περί ναζισμού, είναι βεβαίως η εθνοκτόνος Γερμανία. Πόσο μάλλον όταν η «Χρυσή Αυγή» αποποιείται επισήμως τον ναζισμό και τον φασισμό.

Έχει δε το θράσος να χαρακτηρίζει τους Έλληνες ως «διεφθαρμένους» όταν υποκριτικά το ίδιο το Γερμανικό κράτος διέφθειρε συστηματικά και μεθοδικά τους Έλληνες πολιτικούς, με παράνομες προμήθειες για να προωθήσουν τις δικές τους εξαγωγές προϊόντων (Siemens, κτλ), όταν η διαφθορά είναι σημαντικότερη για τον διαφθορέα, απ’ ότι για τον πένητα διεφθαρόμενο.

Οι πραγματικοί υπεύθυνοι της παραπαίουσας κατάστασης της χρεοκοπημένης Ελλάδας και της Ευρώπης γενικότερα, είναι ασφαλώς οι Γερμανοί, οι οποίοι αλαζονικά επαναλαμβάνουν αμετανόητοι τον αρχετυπικό εαυτό τους, ως διαβολικοί νόες σε μια ατέρμονη περιδίνηση στις επιταγές του κακού.

Αυτή την φορά, ας ιδωθεί ως μια ευκαιρία στους Γερμανούς πολίτες, να ανακόψουν την πορεία τους προς τα Τάρταρα, αφού η τελική αναμέτρηση θα τους βρει τελειωτικά ηττημένους. Ας κάνουν την διαφορά στην δική τους μικρή ιστορία. Ας αντιδράσουν μέσα στην χώρα τους, ας αποπέμψουν τα επαίσχυντα φαντάσματα του βάρβαρου παρελθόντος τους, που τους κυνηγά και τους κατατρέχει. Ας στρέψουν το πρόσωπό τους πάλι στο Ελληνικό Φως, πριν μείνουν για πάντα στο απόλυτο σκοτάδι των Ταρτάρων.

ΛΥΚΙΟΣ.

ΠΗΓΗ : http://katahthoniosdemon.blogspot.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4242.html

Ιταλικά ΜΜΕ: "Η Ελλάδα είναι για τα σκατά"!

Παραλήρημα από τον Ιταλό τηλεσχολιαστή της RAI, Φούλβιο Κολοβάτι, στο ημίχρονο του αγώνα Ελλάδα-Ρωσία, καθώς έβρισε χυδαία τη "γαλανόλευκη" νομίζοντας πως δεν είναι "στον αέρα". Δείτε το video!


Ο σπίκερ της ιταλικής RAI βρίζει την Εθνική... από texniti

Το γκολ του Γιώργου Καραγκούνη εκτόξευσε στα ουράνια εκατομμύρια Έλληνες σε κάθε γωνιά του πλανήτη καθώς ήταν εκείνο που χάρισε στην Εθνική Ελλάδας μία μεγαλειώδη πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2012, όμως υπάρχουν και κάποιοι που "έφαγαν τα λυσσακά τους" όταν η μπάλα αναπαύτηκε στα δίχτυα του Μαλαφέεβ.

Όχι, δεν αναφερόμαστε σε Ρώσους φιλάθλους που είδαν τα όνειρά τους για διάκριση της εθνικής τους ομάδας στο τουρνουά να "γκρεμίζονται" μέσα σε ένα 90λεπτο αλλά σε Ιταλό!

Συγκεκριμένα στον τηλεσχολιαστή της κρατικής ιταλικής τηλεόρασης (RAI) και παλιό διεθνή άσο της "σκουάντρα ατζούρα", Φούλβιο Κολοβάτι, ο οποίος όχι μόνο εκνευρίστηκε από το προβάδισμα που πήρε η ομάδα του Φερνάντο Σάντος στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου αλλά εξαπέλυσε και ύβρεις κατά των Ελλήνων παικτών.

Την ώρα που είχε δώσει σήμα για διαφημίσεις άρχισε να μιλάει με υποτιμητικά λόγια για την Εθνική Ελλάδας θεωρώντας πως είχε διακοπεί το κύκλωμα και ήταν "εκτός αέρα", με την τελευταία του φράση να ακούγεται πάντως "καθαρά".

"La Grecia è una squadra di merda" ("Η Ελλάδα είναι μία ομάδα για τα σκατά"), είπε ο αθυρόστομος Ιταλός σπόρτκαστερ με το "δυστύχημα" για αυτόν να είναι πως το συγκεκριμένο άκομψο σχόλιο κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και λίγες ώρες μέσω του διαδικτύου...
gazzetta

http://www.trelokouneli.gr/2012/06/blog-post_6082.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters